Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi."

Transkriptio

1 TOIMINTAKERTOMUS 2013

2 2 Sisällysluettelo Yleistä... 3 Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset... 4 Koulutus ja turvallisuustoiminta... 5 Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat... 6 Seuran tukikohdat... 6 Nuorisojaosto... 8 Koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto... 9 Rata- ja maratonmelontajaosto Retkijaosto Virkistysjaosto Talous Merimelojien kilpailutulokset

3 3 Yleistä Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi. Seuran jäsenet harrastavat melontaa monipuolisesti, niin retki-, virkistys- ja kuntomelontaa kuin kilpaurheiluakin. SM- ja kansainvälisen tason menestystä saavutettiin rata-, maraton- ja koskimelonnassa sekä kanoottipoolossa. Seuran toiminnan yleisenä tavoitteena vuonna 2013 oli toimintasuunnitelmassa määritelty: Tavoitteena on taata jäsenistölle mahdollisuus harrastaa melontaa monipuolisesti valituissa melontamuodoissa. Toiminnan pääpainotuksia ovat Uudempien jäsenten ohjaaminen harrastuksessa eteenpäin koulutuksen ja matalamman kynnyksen toiminnan keinoin Jäsenkoulutuksen kehittäminen Nuorisotoiminnan kehittäminen ja vakiinnuttaminen. Seuraa edustavat urheilijat pyrkivät kilpailumenestykseen sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Seuran talous pidetään vakaana. Seuraavassa esitetään, miten tavoitteet on saavutettu. Seuran hallinto Seuran hallitukseen kuului 9 varsinaista jäsentä. Hallitus kokoontui 12 kertaa. Hallituksen jäsenille ei ole maksettu palkkioita. Seuran toimistonhoitajana ja hallituksen sihteerinä toimi osa-aikainen toimistotyöntekijä toimintasuunnitelman mukaisesti. Seuran hallitukseen kuuluivat toimintavuoden aikana: Rauli Rautavuori Anneli Suitiala Henrik Musakka Aarne Miettinen Ilkka Ritvos Heikki Ritvos Martti Roivainen Timo Mononen Reino Kaario Marjo Malmström puheenjohtaja, ylimelamies varapuheenjohtaja, melamies jäsen/taloudenhoitaja ja hallinto jäsen/koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto jäsen/nuorisojaosto jäsen/ratajaosto jäsen/retkijaosto jäsen/ koulutus ja turvallisuus jäsen/turvallisuus hallituksen sihteeri, ei hallituksen jäsen Tilintarkastajina ovat toimintavuoden aikana toimineet Johan Holmberg ja Ilkka Sarkia.

4 4 Seuran kirjanpitoa on hoitanut alkuvuoden tilitoimisto Seija&Raija Oy ja loppuvuoden tilitoimisto Talenom oy. Vuosikokoukset Toimintavuoden aikana järjestettiin kaksi sääntömääräistä kokousta. Molemmat kokoukset pidettiin seuran vajalla. Kevätkokous pidettiin 9. huhtikuuta Syyskokous pidettiin 26. marraskuuta Seuran historiikki julkaistiin. Historiikkitoimikuntaan kuuluivat Pertti Rajala (koollekutsuja), Terttu Turkki ja Leena Luostarinen (toimitustyö), Päivi Kekäläinen (taitto), Henrik Musakka, Kaj-Erik Fohlin, Jukka Sirén, Karin Hannukainen, sekä Rauli Rautavuori. Jäsenistö Toimintavuoden 2013 lopussa seurassa oli jäseniä kaikkiaan 1088 henkilöä. Vuoden 2012 lopussa jäseniä oli 1054 henkilöä, 2011 lopussa 1046, 2010 lopussa 1041, 2009 lopussa 1041 ja vuoden 2008 lopussa 980. Seuran varsinainen toiminta oli organisoitu jaostojen vastuulle. Seurassa oli vuoden aikana toiminnassa seuraavat jaostot: rata- ja maratonjaosto, nuorisojaosto, retkijaosto, koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto, koulutus- ja turvallisuusjaosto sekä virkistysjaosto. Uusien jäsenten ilta pidettiin 15. lokakuuta. Tilaisuuteen osallistui 38 toimintavuoden aikana liittynyttä jäsentä. Voimailuseura Herakles ry:n kanssa sovittiin yhteistyöstä, jonka ansiosta jäsenten käytössä oli perjantaisin voimailijoiden vuoro Ruskeasuolla. Kävijöitä joka vuorolla oli keskimäärin 8 jäsentä. Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset Seuramestaruudet Maratonmelonta 1. sija Ratamelonta, 1.sija Kanoottipoolo 1.sija Merimelojien vuoden valinnat Merimelojien vuoden 2012 nuorisomeloja: Eveliina Luoma Merimelojien vuoden 2013 retkimeloja: Jyri Juslén Edustajat Suomen Melonta- ja Soutuliiton (SMSL) sekä Suomen Kanoottiliiton (SkaL) hallituksessa ja yleiskokouksissa Rauli Rautavuori Heikki Ritvos SkaL:n hallituksen jäsen SkaL:n hallituksen jäsen

5 5 SkaL:n kevätkokouksessa seuran edustajana oli Rauli Rautavuori. SKaL:n syyskokouksessa seuran edustajana oli Henrik Musakka. SMSL kevätkokouksessa seuran edustajana oli Rauli Rautavuori. SMSL syyskokouksessa seuran edustajana oli Rauli Rautavuori. Koulutus ja turvallisuustoiminta Melontakoulut Aikuisten melontakouluja pidettiin 10 kpl ja suorittaneita oli 184. Nuorten melontakouluja oli 2 kpl ja niihin osallistui 28 henkilöä. Melontakoulutus Uusille melontakoulujen apuohjaajille järjestettiin kolmen illan mittainen melontakoulun apuohjaajakoulutus keväällä ennen melontakoulujen alkua. Koulutusta oli kahtena tiistai-iltana majalla ja kerran Malmin uimahallissa. Koulutukseen osallistui 18 henkeä. Kouluttajina toimivat Timo Mononen, Katri Malmström ja Rauli Rautavuori. Vuoden aikana järjestettiin seuran ulkopuolelta hankittua koulutusta: Kohti ergonomisempaa melontaa maaliskuussa. Filippa Sjöberg 8 h kurssi *2 kpl, osallistujia yhteensä 50. Merimelojat seura tuki omien osallistumista 20 per jäsen. Jäsenet itse maksoivat 10 Maaliskuussa 6 melojaa osallistui Benjamin Donnerin / Aavameri Oy:n järjestämälle Tilannehallinta kurssille Ahvenanmaalla. Seura maksoi 200 per osallistuja, 190 osuuden maksoivat osallistujat itse. Risto Lehtisen tekniikkakurssi toukokuussa. 8 osallistujaa. Melojien tekniikkaa kuvattiin ja analysoitiin juhlasalissa. Kesäkaudella järjestettiin jäsenille säännöllisesti ohjattua melontataitojen harjoittelua vajan lähivesillä. Kesä-elokuussa seura tarjosi jäsenilleen TI-TU (tiistai-tutorial) melontoja joka toinen tiistai. Illoissa opeteltiin melonnan perus-asioita. Toiminnan organisoinnista vastasivat Eevukka Seppäläinen ja Tuula (Tutu) Pukkila. Joka toinen viikko järjestettiin edistyneempien melontatekniikkaharjoitukset nimellä leikkikerho. Toiminnan organisoija oli Timo Mononen, ja harjoituskerroilla oli useita vetäjiä ja apuvetäjiä. Osallistujia oli keskimäärin 6 kertaa kohden. Koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto järjesti seuran jäsenille suunnatun koskimelontakurssin.

6 6 Uimahallivuorot jatkuivat Malmin uimahallissa huhtikuun loppuun asti. Syksyllä siirryimme Itäkeskuksen uimahalliin jossa vuorot olivat joka perjantai Osallistujia oli vaihtelevasti, keskimäärin yli kymmenen osallistujaa/vuoro. Vuoroilla toimivat vastuuhenkilöinä ja uusien ohjaajina muun muassa Jussi Laari ja Timo Mononen. Turvallisuustyö Huhtikuussa pidettiin EA1 -kurssi, johon osallistui 8 henkilöä. Gunilla Elo toimi vetäjänä. Elokuussa pidettiin Reskutusleiri Mäntysaaressa. Tapahtuma järjestettiin yhdessä naapuriseuramme Helsingin Melojat ry:n kanssa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistui 45 melojaa. Uintitaitotestin suoritti 8 melojaa. Muuta Toteutettiin valmennus- ja ohjausvaihtoa Pakilan Veto -nimisen hiihtoseuran kanssa. Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat Tuhat kilometriä tai enemmän meloneita jäseniä oli yhteensä 32. Vuonna 2013 hankittiin käyttöoikeuskalustoon täydennystä seuraavasti: Epic V10 Sport -surfski. käytetty Miks Kayaks Artisan 5G -merikajakki, sekä käytetty Bel-Ami merikajakki. Lisäksi hankittiin käytetty Chip-nuorisokajakki ja uusi Jackson Kayaks Karma M koskikajakki jaostojen käytössä olevaan kalustoon. Käyttöoikeuskajakkeja korjattiin kulumista vastaavasti. Vajasaaren ja käyttöoikeuskaluston kunnostustalkoot Käyttöoikeuskalusto pidettiin kunnossa talkoovoimin. Vuoden 2013 aikana vajasaaren talkoissa oli suuri osanotto, kevättalkoissa 5.5. mukana oli 90 ja syystalkoissa oli 60 jäsentä. Talkoissa siivottiin kajakkivajat, haravoitiin saaren pihat, siivottiin saunat, vessat, vajat ja autotalli sekä huollettiin aukkopeitteitä ja liivejä. Lisäksi rakennettiin puinen käyntisilta saunojen edustalle. Syystalkoot järjesti Jussi Laari, joka otti vastaan vajamestarin tehtävät. Kevättalkoot järjesti Timo Mononen. Seuran tukikohdat Humalluoto Majaa vuokrattiin entiseen tapaan liikuntakäyttöön maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä sunnuntaisin. Kauden aikana majan käyttäjiä olivat mm. Comets, Volta ja Helsingin kansantanssin ystävät. Tiistaisin vajaa käytettiin seuran omiin tilaisuuksiin. Perjantaisin ja lauantaisin majaa vuokrattiin juhlatilaisuuksiin. Vajasaaren vahtimestareina toimivat Marianne Anttila ja Matti Ojala.

7 7 Heidän tehtäviinsä kuuluivat muun muassa salin vuokraaminen ja sen siisteydestä huolehtiminen. Vajojen perustusten korjaustyö aloitettiin syyskuussa 2011 Bausa ky:n toimiessa urakoitsijana ja Lauri Saarisen Livady oy:sta toimiessa valvojana. Työt etenivät hitaasti urakoitsijasta johtuvista syistä. Museoviraston myöntämästä korjausavustuksesta saatiin toteutuneita kustannuksia ja samalla jäljellä ollutta avustussummaa vastaava tilitys. Skorvö Kevättalkoot järjestettiin lauantaina kesäkuun 8. päivänä ja niihin osallistui 21 Merimelojaa. Saaressa vietti vappua ja juhannusta runsaslukuinen joukko melojia. Ruskaretki järjestettiin syyskuun lopussa omatoimiretkenä. Myös talvitoiminta oli vilkasta mm. hyvän jäätilanteen ansiosta. Vieraskirjaan kirjattuja käyntejä laskettiin noin 500 kpl. Kausi oli Skorvön 33. toimintavuosi ja kolmivuotisen vuokrakauden viimeinen. Tukikohta pidettiin kunnossa talkoovoimin. Syksyllä allekirjoitettiin uusi kolmivuotinen vuokrasopimus saaren omistajan kanssa. Sopimus on voimassa vuosina Hannu Taipale toimi saaren isäntänä. Mäntysaari Mäntysaaren 25. toimintavuosi 2013 alkoi ja päättyi lumisena ja jäiden saartamana. Kävijämäärä pysytteli edellisvuosien tasolla. Saaressa järjestettiin talkoot ja Reskutusleiri sekä Merimelojien että Helsingin Melojien jäsenille elokuuta. Monipuoliseen pelastautumis- ja tekniikkakoulutukseen osallistui yhteensä runsaat 45 melojaa. Mäntysaaren Meripäivät järjestettiin täysikuun aikaan elokuun 24. päivänä. Paikalla vierailivat Helsingin Pelastuslaitos sekä Venepoliisi. Meritaito Oy:n merimeloja Juhani Laaksonen piti perinpohjaisen esitelmän merikartografiasta ja luotaustoiminnasta. Edellisenä iltana oli Täysikuumelonta, jolloin vesillä oli 18 merimelojaa kynttilät takakansilla. Mäntysaaren isäntänä toimi Jussi Pulkkinen.

8 8 Nuorisojaosto YLEISTÄ Tavoitteet vuonna 2013 Vuonna 2013 tärkein tavoite oli saada lisättyä aktiivisten nuorten melonnanharrastajien määrää. Melontaa pyrittiin parin edellisen vuoden tapaan tuomaan esiin selkeästi kilpaurheilulajina. Kevyellä tavoitteellisuudella tavoiteltiin nuorten parempaa sitoutumista ja aktiivisuutta. Toiminta pidettiin silti monipuolisena ja myös harvemmin ja vähemmän tavoitteellisesti toimintaan osallistuvien nuorten tarpeet otettiin huomioon. Uusia harrastajia pyrittiin löytämään erityisesti vuotiaiden ikäluokasta. Toimenpiteet Ohjattuja harjoituksia järjestettiin useita kertoja viikossa. Harjoitusajoista ilmoitettiin seuran Internetsivuilla. Vähintään yksi harjoituksista järjestettiin aina vakioaikaan ja sisällöltään sellaisena, että se soveltui kenelle tahansa nuorelle melojalle aikaisemmasta melontakokemuksesta riippumatta. Näiden harjoitusten osallistumiskynnys pyrittiin pitämään mahdollisimman matalana. Loput harjoituksista kohdistettiin erityisesti kilpamelonnasta kiinnostuneille, jolloin näistä saatiin sisällöltään mielekkäämpiä juuri aktiivisimpien nuorten kannalta. Tämä selkeytti myös osallistujien odotuksia harjoitusten sisällöstä. Seuraan liittyminen, toimintaan ja harjoituksiin mukaan pääseminen tehtiin mahdollisimman helpoksi. Kynnys aktiivisen harrastamisen aloittamiseen pyrittiin pitämään systemaattisesti matalalla: nuorten kursseilla kaikille jaettiin selkeät ohjeet siitä, miten seuraan voi liittyä. Lisäksi kerrottiin, milloin kurssin jälkeen järjestetään nuorisoharjoituksia. Toteutuminen Keskimääräinen harjoitusten osallistujamäärä (5,2) oli vastaava tasoa kuin kahtena edellisenä vuotena. Kokonaisosanottokertojen määrä (618) laski hieman edellisestä vuodesta (746), mutta oli aikaisempiin vuosiin nähden silti erittäin hyvällä tasolla. Suurilta osin tämän selitti se, että ohjattuja harjoituksia (120) pystyttiin toteuttamaan hieman edellistä vuotta (132) vähemmän. Vaikuttaa siltä, että nykyisen kaltaisilla järjestelyillä pystytään toteuttamaan tätä suuruusluokkaa harjoitus- ja osallistujamäärät. Harjoitus- ja osallistumismäärien oleellinen kasvattaminen edellyttänee muutoksia toimintamalliin tai seuran aktiivikilpailijoiden ja vanhempien nuorten tehokkaampaa hyödyntämistä apuohjaajina. Vuoden aikana vähintään kerran seuran toimintaan osallistui 49 eri nuorta, mikä on kirkkaasti nykymuotoisen nuorisotoimintamme ennätys (edellinen 27 vuonna 2012). Tässä kiistatta onnistuttiin, mutta mahdollinen suurempi vaikutus kokonaisaktiivisuuteen nähdään 1-2 vuoden viiveellä. Aktiivisesti (yli 5 osallistumiskertaa ohjattuun toimintaan) toiminnassa mukana oli 20 nuorta. Tämä on edelleen selvä kehityskohde. Kilpailumenestystä saavutettiin erityisesti ratamelonnassa. Yksityiskohtaisemmin kilpailumenestys on käsitelty lajijaostojen osuuksissa. MELONTAKOULUT Kesällä 2013 järjestettiin kaksi nuorten melontakoulua; ensimmäinen touko-kesäkuussa ja toinen kesäkuussa. Osanottajia kursseilla oli 9 ja 19. Kurssilaisista yhteensä 16 osallistui kurssin jälkeen Merimelojien nuorisotoimintaan. Ensimmäisen vuoden jäsenmaksun sisällyttäminen kurssimaksuun näytti onnistuneelta ratkaisulta, joka madalsi kynnystä tulla mukaan kokeilemaan myös seuran

9 9 varsinaista nuorisotoimintaa. HARJOITUKSET Harjoituksia järjestettiin kesällä vajalla kysynnästä riippuen 2 8 kertaa viikossa. Talvikaudella harjoituksia järjestettiin kerran viikossa Pikku Huopalahden ala-asteella ja tarpeen mukaan myös vajan voimaharjoitustilassa. Yhteensä ohjattuja melontaharjoituksia järjestettiin 93 kertaa. Pikku Huopalahden ala-asteella harjoituksia järjestettiin 20 kertaa, jolloin mm. pelattiin sählyä. Ohjattuja voimaharjoituksia järjestettiin 7 kertaa. Parhaimmillaan nuoria osallistui yksittäiseen harjoitukseen 18 ja keskimäärin 5,2. Yhteensä osanottokertoja oli 618. TILASTOJA Melontakouluja: 2 Osanottajia melontakouluissa: 28 (9+19) (2012: 23) Ohjattuja harjoituskertoja : 120 (joista 93 melontaa, 20 sisäpalloilua ja 7 voimaharjoittelua) (2012: 132, 2011: 126, 2010: 79, 2009: 67, 2008: 62) Osanottokeroja harjoituksiin yhteensä: 618 (2012: 746, 2011: 650, 2010: 292, 2009: 193, 2008: 151) Osanottajia / harjoitus keskimäärin: 5,2 (2012: 5,7, 2011: 5,2, 2010: 3,7, 2009: 2,9, 2008: 2,4) Osallistui harjoituksiin vähintään kerran: 49 (2012: 27, 2011: 25, 2010: 22, 2009: 19, 2008: 10) Osallistui harjoituksiin vähintään viidesti: 20 (2012: 18, 2011: 17, 2010: 14, 2009: 10, 2008: 8) Koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto Kaudella 2013 koskimelonta ja kanoottipoolojaostoa veti Aarne Miettinen ja toimihenkilöinä toimivat kosken puolella Jyri Hämäläinen ja poolon puolella George Atanassov. Aarne Miettinen kuului Melonta- ja soutuliiton koskijaostoon ja kanoottipoolojaostoon ja Jyri Hämäläinen toimi freestylejaostossa. Kauden päätavoitteina olivat kosken ja poolon puolella seuramestaruus sekä vähintään kauden 2012 tasoinen menestys kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Harjoittelu Jäsenten taitoja pidettiin talvikaudella yllä sekä pooloharjoituksiin varatulla omalla vuorolla Helsinginkadun uimahallilla, että seuran normaalivuorolla Malmin uimahallissa. Malmin suurempaa allasta hyödynnettiin järjestämällä kevättalvella kaksi poolopainotteista harjoitusvuoroa. Poolokenttä pystytettiin keväällä jaoston talkoissa 8.5. Kesällä järjestettiin ohjattuja pooloharjoituksia vajalla neljästi viikossa. Harjoituspäivien painotus oli järjestetty pelaajien tason mukaan. Kauden aikana aloitettiin vuoroviikoin pidetty keskiviikkopoolo, joka oli suunnattu aloittelijoille. Seitsemän Merimelojaa osallistui Ruotsissa järjestetylle kanoottipololeirille Leirillä oli harjoittelua eri tasoryhmissä maajoukkueesta aloittelijoihin ja valmentajina toimivat Hollantilaiset huippuvalmentajat Noå Van develde ja Linda Verkissen sekä ranskalainen valmentaja ja tuomarikouluttaja Fabrice Le Coz. Jaosto järjesti merimelojien jäsenille suunnatun koskimelonnan peruskurssin Kohina ry:n Kontilla elokuussa.

10 10 Kalusto Kalustoa parannettiin kauden päätteessä hankkimalla isokokoinen laskukajakki koskikäyttöön ja kanoottipooloa varten heittokello, shotclock. Lisäksi seura uudisti kalusto- ja seurajäsenyytensä kaudelle 2013 Kohina ry:n kontista Kymijoella. Tapahtumien järjestäminen Merimelojat Ry järjesti kanoottipoolon SM -turnauksen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Merimelojien vajalla. Merimelojien joukkueet sijoittuivat ensimmäiseksi ja viidenneksi. Jaosto vastasi myös Meripoolon järjestämisestä elo-syyskuun vaihteessa SM -turnaukseen osallistui yhteensä viisi joukkuetta ja Meripooloon 7 joukkuetta. Vierasjoukkueista BSK Regesa tuli Liettuasta ja Strim Venäjältä. Kilpailutoiminta Merimelojat osallistuivat kauden aikana aktiivisesti kotimaisiin kanoottipujottelu- ja freestylemelontakilpailuihin. Kesäkauden kaikkiin kotimaisiin pooloturnauksiin osallistuttiin aina kahdella joukkueella. Kevättalvella 1-joukkue osallistui Tampereella järjestettyihin maajoukkue-tason yhteisharjoituksiin n. 5 kertaa talvessa ja 2-joukkue osallistui II-divisioonan joukkueille suunnattuun cup-muotoiseen turnaussarjaan. Merimelojien kanoottipoolojoukkueet osallistuivat kauden aikana useisiin turnauksiin ulkomailla. Merimelojat voittivat kanoottipoolon suomen mestaruuden kaudella Lisäksi yksi Merimelojien pelaaja pelasi suomen maajoukkueessa kanoottipoolon EM-turnauksessa Poznanissa. Freestylemelonnassa Merimelojille tuli yksi SM pronssi. Rata- ja maratonmelontajaosto YLEISTÄ Kaudella 2013 Merimelojat menestyi kotimaassa vahvasti niin yleisessä, nuorten, kuin veteraanisarjoissakin. Sekä rata-, että maratonmelonnassa Merimelojat oli paras seura Suomessa. Yksittäisten huipputuloksiin pystyvien urheilijoiden ohella seuran menestys rakentuu vahvaan kokonaispanokseen ja joukkueen leveään tasoon. Kovimmat nuoret urheilijamme nousivat jo yleisessäkin sarjassa kansalliselle huipulle, ja nuorten sarjoissa kärkisijoille myös Pohjoismaissa. Myös veteraaniurheilussa menestyttiin kansainvälisesti. KILPAILUMENESTYS Kaudella 2013 vielä juniori-ikäiset melojamme Antti Laurikainen (s. 1995) ja Eero Luoma (s. 1996) nousivat miesten yleisen sarjan SM-mitalisteiksi yksikkömatkoilla; Laurikainen 200 metrillä ja Luoma maratonilla. Kauden ainoa yleisen sarjan Suomen mestaruus Merimelojille voitettiin maratonin sekaparikaksikoissa Heikki Ritvoksen ja myös juniori-ikäisen Maija Saalastin (s. 1996) toimesta. Kaksikoissa ja nelikössä SM-mitaleita olivat edellä mainittujen lisäksi kauden aikana voittamassa myös Alex Barta, Antti Löppönen ja Rauli Rautavuori. Ratamelonnan alle 18-vuotiaiden EM- ja PM-kilpailuissa Suomea ja Merimelojia edusti Antti

11 11 Laurikainen. EM-kilpailuissa Puolassa Laurikainen sijoittui K1 200 metrillä 12:ksi ja voitti Tanskassa järjestetyissä PM-kilpailuissa saman matkan pohjoismaiden mestaruuden. Maratonmelonnan MM-kilpailuissa Tanskassa mukana olivat Merimelojista Alex Barta, Eero Luoma ja Maija Saalasti. Alle 18-vuotiaiden sarjan yksikössä Luoma sijoittui 32:ksi ja Saalasti 21:ksi. Barta ei sairastumisen vuoksi päässyt mukaan alle 23-vuotiaiden kilpailuun. Veteraanisarjoissa Merimelojat oli perinteiseen tapaan vahva. Unto Elo voitti yli 65-vuotiaiden maailmanmestaruuden kaksikossa Ruoveden Pentti Sahin kanssa. Veteraanien SM-mitaleille ylsivät Kimmo Ahonen, Jyri Aulio, Unto Elo, Jyri Juslén, Kari Lehtinen ja Hannu Taipale. Nuorten SM-kilpailuissa Antti Laurikainen, Eero Luoma ja Maija Saalasti voittivat henkilökohtaisia mestaruuksia 18-sarjassa. Lisäksi Alex Barta oli mitaleilla 23-sarjassa. Nuorisomestaruusikäluokissa Eveliina Luoma hallitsi 14-sarjaa voittamalla kaikki ikäluokan kilpailut kotimaassa. Alle 12-vuotiaiden sarjassa Hilppa Luoma meloi nuorisomestaruuskilpailuissa sijoille 2 ja 3. Maratonmelonnan seuramestaruuspisteissä Merimelojat oli kirkkaasti paras seura kolmatta peräkkäistä vuotta. Myös ratamelonnassa Merimelojat saavutti seurapisteissä ensimmäisen sijan, ensimmäistä kertaa sitten vuoden VALMENTAUTUMINEN Merimelojien urheilijoista Antti Löppönen ja Antti Laurikainen kuuluivat kaudella 2013 liiton ratamelonnan valmennusryhmiin. Kevättalvella Antti Löppönen ja Antti Laurikainen olivat mukana liiton järjestämillä leireillä Sevillassa Espanjassa ja Laurikainen myös Sloveniassa. Omia leirejä Merimelojat järjesti vuoden aikana kaksi kappaletta: huhtikuussa melontaleirin Eurassa (5 osallistujaa) ja vuodenvaihteessa hiihtoleirin Rukalla (5 osallistujaa Merimelojista + 2 seuran ulkopuolista osallistujaa). JÄRJESTETYT KILPAILU- JA KUNTOTAPAHTUMAT Vuonna 2013 Merimelojat järjesti Ykan kymppi -kuntomelontatapahtuman ja keskiviikkokilpailuiden sarjan järjestetyssä Y-10 -tapahtumassa mukana oli 12 melojaa kokeilemassa vauhtiaan pääosin hieman merikelpoisemmalla kalustolla. Keskiviikkokilpailuita järjestettiin yhteensä 19 kertaa välillä Kilpailumatka oli vuoroviikoin 4km ja 10km. Keskiviikkokilpailuihin osallistuttiin yhteensä ennätykselliset 238 kertaa. MUUTA Ergometri- ja voimaharjoittelutilassa kirjattiin vuoden aikana 358 käyttökertaa Ratajaosto vastasi kahden kesällä järjestetyn nuorten melontakurssin järjestelyistä

12 12 Retkijaosto Retkenvetäjien suunnittelupalaveri pidettiin majalla Paikalla oli 7 vetäjää. Retkijaoston retki-ilta oli 5.3., ja jäseniä oli läsnä 51. Retkijaosto järjesti melontavarusteiden ompelukurssin ja Arja Winterin johdolla. Osallistujia oli yhteensä 4. Vuoden 2013 retket: Padvan runtti Vetäjä oli Timo Mononen. Osallistujia oli 11 ja melontakilometrejä tuli 78. Lähtöpaikka oli Bengtsörin leirisaaren satama, jonne jätettiin autot. Reitti Bengtsör-Västerskärin itäranta (yö)-anderskär (yö)- "Muru" (yö)-riilahden muistomerkin kautta Bengtsöriin Saaristomeren retki (Jungfruskär) Vetäjänä toimi Martti Roivainen. Reitti Korppoo/Strömma-Kistholm (yö)-lövskär- Storlandet/Berghamn-Jungfruskär/Storlandet (yö)-sandö (yö)-strömma. Yhteensä 21 osallistujaa ja 61 melontakilometriä Skorvanin juhannusretki Vetäjänä oli Anneli Suitiala. Retkelle osallistui yhteensä 6 melojaa. Juhannusaattona melottiin keskireittiä, maatauolla huilailtiin Stora Herrössä. Paluumatka aluksi sisäreittiä, Stora Herrön kohdalla siirryttiin keskireitille, maatauko Bodökobbenilla. Yhteensä 53 melontakilometriä Läntinen Uusimaa Vetäjänä meloi Panu Härmävaara. Reitti Inkoon satama-stora Fagerö-Lilla Lövö (yö)-hummel- Uggelskär (yö)-jussarö (iltamelonta Jussarön eteläpuolisilla Östergaddenin ja Västergaddenin luodoilla, sauna ja yö)-tammisaaren kansallispuiston luotojen kautta sisäsaaristoon Älgön Rödjaniin- Tvärminne-Långskär (yö)-sandskär-hangon Tulliniemi. Retkelle osallistui 8 melojaa. Yhteensä 107 melontakilometria Puulan ruskaretki Retkenvetäjänä toimi Martti Roivainen. Reitti Viljakkalansaari/Ahola (yö)-vuohisaari-lehtinen- Riuttanen (sauna ja yö)-kankariluoto-soisalonselkä-papusaari (yö). Hieno ruska ja paljon raukkeja, 11 melojaa ja yhteensä 60 melontakilometriä. Yhteensä retkiä oli 5, osallistujia 57 ja melontakilometrejä kertyi 359. Retkijaoston kuvailta järjestettiin Osallistujia oli 28. Retkenvetäjien palauteilta pidettiin majalla. 5 vetäjää osallistui palaveriin, jossa keskusteltiin turvasuunnitelmasta ja retkimelonnan nykytilasta ja jossa tutustuttiin Sea Kayak Navigation Aid - suunnistuslevyyn.

13 13 Retkijaoston toimintaan osallistuivat retkenvetäjinä, melontakoulujen ohjaajina, talkoolaisina ja muina tekijöinä Johanna Baarman, Diego Casiraghi, Ritva Hiilloskivi, Jukka Hopeavuori, Panu Härmävaara, Jyri Juslén, Ilkka Kaarnasranta, Elina Kekkonen, Eeva Kirveskari, Katriina Koski, Tuija Koski-Lammi, Päivi Kuisma, Kalevi Leinonen, Kaisa Leppikangas, Tapio Liimatainen, Paula Liimatta, Paula Lähteenaho, Heidi Lämsä, Timo Mononen, Tuula Pukkila, Outi Raudaskoski, Sanni Seppo, Eeva- Maria Seppäläinen, Annaliina Sipiläinen, Hanna Sivén, Anneli Suitiala, Hannu Taipale, Jorma Tissari, Päivi Tissari, Tuomas Tuomi, Riitta Turunen, Eeva Verho, Mia Winkler, Arja Winter ja Tuula Äärelä. Jaoston vetäjänä toimi Martti Roivainen. Virkistysjaosto Jaoston vetäjänä toimi Asko Niemelä-Koura. Lisäksi torstairetkien vetämiseen osallistuivat Teppo Järvi, Johannes Knapas, Pirkka Kianne, Casimir von Schantz, Jyrki Härkki, Simo Nissinen ja Marko Kattainen. Torstairetket alkoivat toukokuussa ja jatkuivat elokuun loppuun, jonka jälkeen innokkaimmat jatkoivat vielä melontaa pienemmässä joukossa jäidentuloon asti. Torstairetkiä melottiin yhteensä 15 kertaa ja niille osallistui keskimäärin 18 melojaa (enimmillään 28 osallistujaa). Retket suuntautuivat monipuolisesti lähivesille, mm. Mäntysaaren, Laajalahden ja Lauttasaaren suuntaan sekä Helsingin ja Espoon edustan saarille. Lisäksi tehtiin elokuussa päiväretki Kuivasaareen (11 osallistujaa, vetäjinä Rauli Rautavuori ja Katri Malmström) ja Kukonlaulumelonta Mäntysaareen. Syksyllä järjestettiin makkaranpaistoretki Mäntysaareen. Merimelojien joukkue osallistui Suomi Meloo -viestiin Kemihaarasta Tornioon Laskiaistiistaina järjestettiin jälleen mäenlaskurieha Sibelius-puistossa luistavassa kelissä, sen jälkeen paistettiin vajalla makkaraa ja saunottiin. Paikalla oli noin 20 osallistujaa. Puurojuhlia vietettiin Merimelojien majalla 30 marraskuuta. Paikalla oli runsaasti juhlijoita nauttimassa toistensa seurasta, talkoolaisten aikaansaamista pöydän antimista ja ohjelmanumeroista. Ilta jatkui Laukkaavien Kasakoiden tahdittamana. Talous Seuran talouden perustana ovat jäsenistöltä saatavat tulot, joista tärkeimpiä ovat jäsen-, talkoopanos- ja liittymismaksut. Maksut olivat samat kuin edellisenäkin vuonna. Jäsenistöltä perittyjen maksujen lisäksi seura sai tuloja Merimelojien majan salin vuokrauksesta, melontakouluista. Seuran talous kehittyi budjetoitua paremmin useasta syystä, joista tässä on kerrottu merkittävimmät. Jaostotoiminnan kulut jäivät n 2100 alle budjetoidun Vajasaaren tuotot ja kulut yhteensä olivat n yli budjetin, kun taas retkisaarten tulos oli lähes suunnitelman mukainen.

14 14 Yleishallinnon kulut olivat kaikkiaan 36908, mikä oli n 5000 suunniteltua suurempi. Tilitoimiston vaihduttua kesken tilivuoden, joidenkin kuluryhmien kirjauskäytäntö muuttui ja aiheutti yleishallinnon kulujen näennäisen kasvun. Poistoja tehtiin tilinpäätökseen suunnitelman mukaisesti, yhteensä , noin vähemmän kuin budjetissa, koska päättyneelle vuodelle siirtyi runsaasti vajojen peruskorjausinvestointeja ja niitä varten saatiin tilikauden aikana avustusta Museovirastolta. Jäsenistöltä kertyneitä maksuja saatiin n suunniteltua enemmän. Tarkemmat tiedot tuloista ja menoista ovat liitteenä olevassa tasekirjassa. Tulos ennen poistoja (23276 ) oli positiivinen ( ), ja seuran kassavarat vähenivät kauden aikana Tilinpäätös osoittaa tilivuoden 2013 alijäämäksi 8654,95,. Taseen loppusumma per on ,29. Hallitus esittää että tilikauden alijäämä 8654,95 kirjataan edellisten tilikausien ylijäämä/alijäämätilille.

15 15 Merimelojien kilpailutulokset 2013 Rata- ja maratonmelonta Merimelojien kilpailutulokset rata- ja maratonmelonnassa 2013 Pori-melonta, , Pori M K1 19km 1. Eero Luoma, 3. Alex Barta, - Heikki Ritvos, - Rauli Rautavuori M40 K1 19km 2. Kimmo Kurki M60 K1 19km 2. Jyri Aulio T14 K1 11km Ratamelonnan kansalliset kilpailut, , Ruovesi M18 K1 200m 1. Antti Laurikainen M18 K1 500m 1. Antti Laurikainen Ruovesi-maraton, , Ruovesi M K1 10km 5. Petteri Pitkänen Maratonmelonnan PM-kilpailut , Lidköping, Ruotsi M K m 10. Heikki Ritvos, 11. Rauli Rautavuori, 12. Alex Barta M K m 4. Alex Barta Eero Luoma M18 K m 7. Eero Luoma N18 K m 4. Maija Saalasti M40 K m 5. Kimmo Ahonen M65 K m 3. Unto Elo T14 K1 8000m (epävirallinen PM) T12 K1 4500m (epävirallinen PM) 2. Hilppa Luoma Häme-regatta, , Tampere M K1 200m 8. Antti Löppönen, 11. Heikki Ritvos M K1 500m 8. Antti Löppönen M K1 1000m 7. Eero Luoma N K1 200m 9. Maija Saalasti N K1 500m 7. Maija Saalasti N K1 1000m 6. Maija Saalasti M18 K1 200m 1. Eero Luoma M18 K1 500m 2. Eero Luoma M18 K1 5000m 1. Eero Luoma N18 K1 5000m 1. Maija Saalasti P12 K1 200m 5. Emil Rosenqvist, 6. Elias Rosenqvist P12 K1 2500m 5. Emil Rosenqvist, 6. Elias Rosenqvist T12 K1 200m 2. Hilppa Luoma T12 K1 2500m 2. Hilppa Luoma T14 K1 200m T14 K1 500m T14 K1 1000m T16 K1 5000m 2. Eveliina Luoma T14 K2 2500m (pari: Ellis Westerbacka, C) Lahti Midnight Ultra Maraton, , Lahti M ICF K1 50km 2. Riku Ruokonen (avoimen sarjan 4.) 5*K1 100km viesti 1. Alex Barta Unto Elo Eero Luoma Rauli Rautavuori Heikki Ritvos Ratamelonnan nuorten EM-kilpailut , Poznan, Puola M18 K1 200m 12. Antti Laurikainen M18 K2 500m

16 Antti Laurikainen (pari: Jeremy Hakala, KaMe) Maratonmelonnan SM-kilpailut, , Ruovesi M K1 25km 2. Eero Luoma, 4. Alex Barta, - Rauli Rautavuori, - Heikki Ritvos M18 K1 16km 2. Eero Luoma, 3. Antti Laurikainen M35 K1 20km 3. Jyri Juslén M50 K1 20km 3. Hannu Taipale M65 K1 20km 2. Unto Elo M70 K1 16km 2. Jyri Aulio N K1 21km 6. Maija Saalasti N23 K1 16km 4. Maija Saalasti M K2 25km 3. Heikki Ritvos Rauli Rautavuori, 4. Hannu Taipale Jyri Juslén, disk. Alex Barta Eero Luoma M45 K2 20km 1. Hannu Taipale Jyri Juslén M65 K2 20km 1. Unto Elo (pari: Pentti Sahi, RKP) Ratamelonnan SM osa 1, , Kangasala M K1 200m 2. Antti Laurikainen, 6. Heikki Ritvos, 10. Antti Löppönen, 14. Eero Luoma, 15. Alex Barta M K1 500m 7. Antti Laurikainen, 10. Eero Luoma, 11. Antti Löppönen, 12. Alex Barta, 13. Heikki Ritvos, M K1 1000m 6. Alex Barta, 7. Eero Luoma M K1 5000m 4. Eero Luoma, 5. Antti Laurikainen, 8. Alex Barta, 9. Heikki Ritvos, - Riku Ruokonen N K1 200m 12. Maija Saalasti N K1 1000m 8. Maija Saalasti M K2 200m 3. Antti Laurikainen Antti Löppönen, 5. Alex Barta Eero Luoma M K2 500m 5. Antti Laurikainen Antti Löppönen, 6. Alex Barta Eero Luoma M K2 1000m 4. Antti Laurikainen Antti Löppönen, 5. Alex Barta Eero Luoma M K1 3*200m viesti 2. Antti Laurikainen Heikki Ritvos Antti Löppönen, 5. Alex Barta Eero Luoma Riku Ruokonen M40 K1 500m 3. Kimmo Ahonen M40 K1 1000m 3. Kimmo Ahonen M50 K1 500m 3. Kari Lehtinen, 4. Timo Mononen M50 K1 1000m 3. Kari Lehtinen, 4. Timo Mononen M70 K1 500m 2. Jyri Aulio M70 K1 1000m 2. Jyri Aulio Nuorten kansalliset kilpailut, , Kangasala T16 K1 1000m T14 K1 200m T14 K1 500m T14 K1 2500m P12 K1 200m 10. Emil Rosenqvist, 17. Elias Rosenqvist P12 K1 1250m 7. Emil Rosenqvist, 14. Elias Rosenqvist T12 K1 200m 2. Hilppa Luoma T12 K1 1250m 2. Hilppa Luoma P14 K2 500m 6. Emil Rosenqvist Elias Rosenqvist T14 K2 500m 3. Eveliina Luoma Hilppa Luoma Nuorisoviesti K1 3*200m 6. Eveliina Luoma Hilppa Luoma Emil Rosenqvist Ratamelonnan nuorten SM-kilpailut, , Tampere M18 K1 200m 1. Antti Laurikainen, 3. Eero Luoma M18 K1 500m 1. Antti Laurikainen, 3. Eero Luoma M18 K1 5000m 1. Eero Luoma, - Antti Laurikainen N18 K1 200m Maija Saalasti N18 K1 500m Maija Saalasti N18 K1 1000m

Kanoottipoolo SM-turnaus

Kanoottipoolo SM-turnaus Kanoottipoolo SM-turnaus 13.-14.8.2016 Paikka: Kaukajärven Melontakeskus, Tampere Joukkueet Lohko A Merimelojat Fatblack Merimelojat Allit ( Allit ) Meloiloa ( Milo ) Hiidenveden Purjehtijat ( HiiPu )

Lisätiedot

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat 0-..00 Vesaniemi, Kangasala Kangasalan Melojat www.kame.fi Kangasala Sivu SM ja Pihla-Cup 00 Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa IV 0-..00 AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Perjantai 0.0.00 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat.

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat. 26-28.7.2013 Vesaniemi, Kangasala Kangasalan Melojat www.kame.fi Ratamelonnan SM osa I ja Nuoriso-Cup, 26. - 28.7.2013 AIKATAULUT JA TULOSLISTAT Perjantai 26.7.2013 Joukkueenjohtajien kokous klo 16:00,

Lisätiedot

Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa V, AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT. Perjantai

Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa V, AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT. Perjantai Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa V, 15-17.7.2011 AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Perjantai 15.07.2011 Joukkueenjohtajien kokous klo 16:00, kaikkien SM lähtöjen osalta Lähtö 1 M K-1 200 m 17:00 Alkuerä

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli juhlavuosi seuralla. Auranmaan Painiseura täytti 20 vuotta. Juhlavuotta vietettiin samaan tahtiin kuin ennenkin eli

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja SM 2013 Kaukajärvi

Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja SM 2013 Kaukajärvi Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja 18-23 SM 2013 Kaukajärvi 3.-4.8.2013 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 3.8.2013 Lähtö 1 K-1 3x200m P16 Viesti, klo 10.00 1 3 Marko Aro - Leevi Koskenniemi

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Häme-Regatta 2016 Melonnan Suomen Cup III

Häme-Regatta 2016 Melonnan Suomen Cup III Häme-Regatta 2016 Melonnan Suomen Cup III Kaukajärvi 11.-12.6.2016 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry HÄME-REGATTA 11.-12.6.2016 Lauantai 11.6.2016 Lähtö 1 K1 200m 1. Alkuerä, klo 10.00 1 6

Lisätiedot

AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai

AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai www.kame.fi AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai 09.07.2016 Joukkueenjohtajien kokous klo 09:00. Lähtö rata Sukunimi Etunimi seura lisätiedot kello 1 rata M K-1 200 m alkuerä 1 1-3 fin, 4-7+best 8. SF, rest

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

Häme-Regatta Kaukajärvi Tulokset

Häme-Regatta Kaukajärvi Tulokset Häme-Regatta 2013 Kaukajärvi 8.-9.6.2013 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 8.6.2013 Lähtö 1 K-1 200m M 1. Alkuerä, klo 10.00 1 1 Eero Selivaara MiMe 39.21 2 3 Jeremy Hakala KaMe 39.40

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Leppiniemi Jarmo 3 Sitoutumattomat - 2757 4601,00 valittu 2 Akaan-Penttilä Eero 8 Kokoomus 794 3793,00 valittu 3 Hakala Lotta 4 Sitoutumattomat - 557

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS. Poliittisen ohjausryhmän jäsenet

PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS. Poliittisen ohjausryhmän jäsenet PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS Poliittisen ohjausryhmän jäsenet Poliittisen ohjausryhmän jäsenet kategorioittain (3) 1. Ohjausryhmän jäsenet kunnittain Harjavalta, Kokemäki, Lavia, Luvia, Merikarvia,

Lisätiedot

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä 1 Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012 Yleistä Kirjeshakkiliiton toiminta on jatkunut vuonna 2012 edellisvuosien linjoilla. Talouden osalta loppuvuodesta alkaneet Finjub50-turnauksen

Lisätiedot

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa.

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa. Pudasjärven Urheilijat ry SUUNNISTUSJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2007 1. JAOSTO Suunnistusjaosto on pitänyt vuoden 2007 aikana 2 kokousta. Kalevan Rastiviestien tiimoilta kokouksia, jossa jaoston edustus on

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS. EETANET RY. TOIMINTAKERTOMUS 2010 Järjestökatu POSTITOIMIPAIKKA

TOIMINTAKERTOMUS. EETANET RY. TOIMINTAKERTOMUS 2010 Järjestökatu POSTITOIMIPAIKKA 1 TOIMINTAKERTOMUS 2 Sisällysluettelo TOIMINTAKERTOMUS...1 1. Katsaus edellisvuoteen...3 2. Edunvalvonta...4 2.1 Edunvalvonnan päätavoitteen toteutuminen...4 2.2. Edunvalvonnan sekundaarinen tavoite...5

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Melonnan Suomen Cup pisteet 2016

Melonnan Suomen Cup pisteet 2016 Melonnan Suomen Cup pisteet 2016 Naiset 1 Netta Malinen TaVi 1780 2 Nina Riosa TaVi 850 3 Emma Malmsten W 810 4 Tanja Jantunen TaVi 425 5 Pauliina Polet VeSa 240 6 Ida Hulkko MiMe 201 7 Jacintha Damström

Lisätiedot

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 TOIMINTA Soittokunnan kevätmatinea pidettiin 12.4.2015 Kangasalan Pirtillä. Kapellimestarina toimi Raimo Hilden Valkeakoski-Opiston Kangasalan

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 48. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 8 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2010: Riku Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 (6) KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antti Salmi Antti Virtanen Kristiina Lanki puheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2008 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2008 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Lauantai Lähtö K-1 200m, alkuerä 5

Lauantai Lähtö K-1 200m, alkuerä 5 Lauantai 16.05.2015 Lähtö 1 10.00 K-1 200m, alkuerä 1 Sijoitus 1 Jaakko Hippeläinen P14 VaVe 0.52,7 2 3 Hilppa Luoma T14 M 1.01,67 3 4 Iida Kuuva T14 SMM 1.03,63 4 1 Emma Nieminen T14 KaMe 1.06,3 5 7 Suvi

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie 5 a Jämijärvi Vaaleankeltaiset alueet vapaa-aikasihteeri täyttää

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie 5 a Jämijärvi Vaaleankeltaiset alueet vapaa-aikasihteeri täyttää Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie a HAKIJA: Tällä pohjavärillä olevat tiedot, saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) Liikunta Nuoriso Kulttuuri

Lisätiedot

SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO

SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO TOIMINTAKERTOMUS VUODESTA 1991 1. YLEISTÄ Kuluneella kaudella ovat osaston perinteelliset toimintamuodot kallio-, jää- ja vuoristokiipeily eri muodoissaan sekä länsisuomalaisten

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015. Värriön yhteismetsä. TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2015

Toimintakertomus 2015. Värriön yhteismetsä. TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2015 Värriön yhteismetsä TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2015 Yleistä Yhteismetsä on tilojen yhteinen alue, joka on tarkoitettu kestävän metsätalouden harjoittamiseen osakastilojen hyväksi. Yhteismetsät

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p =======================

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p ======================= Miehet 10 vuotta 3 km p 11.00.00 M10 3 km 1 Elmeri Konstari Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10 3 km 2 Konsta Peltola Keuruun Kisailijat 11.00.00 M10 3 km 3 Elias Ronkainen Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10

Lisätiedot

Kuhmolainen Maraton 2015

Kuhmolainen Maraton 2015 Kuhmolainen Maraton 2015 T U L O K S E T Kilpailun sarjat: MYLM; NYLM; M40M; N40M; M50M; M60M; MP; NP; M40P; N40P; M50P; N50P; M60P; N60P; M10; N10; MYLM Miehet Maraton 42.2 km 1. Daniel Kannapinn Selbstläufer

Lisätiedot

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala.

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala. LÄHTÖLISTAT 30.7.2016 Vesaniemi, Kangasala www.kame.fi Ratamelonnan Suomen-Cup 30.7.2016 AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai 30.07.2016 Joukkueenjohtajien kokous klo 09:00. Lähtö rata Sukunimi Etunimi seura

Lisätiedot

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa Suunta-Jurva 1(5) E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa 17.2.2013 Lopputulokset H21 (2+2+2+2+2+2) 1) Pohjankyrön Rasti 1 52:47 (Saari Petri 8:18/2., Heiska Samu 9:25/1., Saari Petri 8:59/2., Heiska

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS Suomen Ampumaurheiluliitto TOIMINTAKERTOMUS ETELÄ-SUOMEN ALUE SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS 2010 2 1. YLEISTÄ Vuonna 2010 jaoston toiminnan kannalta suurin satsaus

Lisätiedot

Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016)

Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016) Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016) 1 Kiviharju Jani Helsingin normaalilyseo 2 Hyvönen Olli Helsingin normaalilyseo 3 van den Berg Marko Helsingin normaalilyseo

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

Kansainvälisten toimielimien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Kansainvälisten toimielimien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Kansainvälisten toimielimien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunta 1991 Suominen, Ilkka /kok Sasi, Kimmo /kok 11.04.1991 Metsämäki,

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012

Toimintakertomus 2012 Toimintakertomus 2012 Leena Roivas Puheenjohtaja 2011-2014 TOIMINTA-AJATUS Liitto on ammatillisesti ja yhteiskunnallisesti vastuunsa tuntevien naisten puolueisiin sitoutumaton järjestö, joka on aktiivisesti

Lisätiedot

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2009 Kalajärvi Miehet H21 (5.2 km)

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2009 Kalajärvi Miehet H21 (5.2 km) TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2009 Kalajärvi 22.9.2009 Miehet H21 (5.2 km) Sija Nimi Työpaikka Aika 1 Malinen Juha Tieto 38:34 2 Szanto Istvan Ericsson 42:09 3 Tanska Harri Espoon

Lisätiedot

Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet

Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet 1. Sosiaali- ja terveysryhmä Aulis Laaksonen, pj. Pori Terttu Nordman Eija Kuokka Hanna-Leena Markki Harjavalta Jaana Karrimaa Eero Mattsson Pomarkku

Lisätiedot

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open 9.7.2011 Sarja: 18 hcp gs pb +scr, Pistebogey Hcp, Keltainen / Punainen Kierros 1: Luukki # Pelaaja Seura Slope Out In Tulos 1 Virkki Anna-Liisa

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

MAB. MAB mest 2-mj. Lopputulokset

MAB. MAB mest 2-mj. Lopputulokset TUL:n mestaruuskilpailut Kemissä 2007 Henkilökohtainen MAB Seura 1. Björkman Arto Kemi Into M 1332 2. Rantanen Jari Turku Tuwe A 1265 3. Impivaara Kari Turku Tuwe B 1259 4. Kauramaa Tommi Eurajoki EuKi

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015 1 TEAM FINCHEVAL RY 2 JOHDANTO Toimintalinja on laadittu Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisohjelman mukaisesti vuodelle 2015. Toimintalinjasta käy ilmi asioita, jotka ovat seurallemme tärkeitä ja

Lisätiedot

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS T U L O K S E T Miehet 15 vuotta 3 km V 1. Tommi Härkönen Paltamon Urheilijat 7.23,7 2. Antti Huusko Ristijärven Pyry 7.23,8 0.00,1-5. 30834424 Mikko Haverinen Kuhmo-Ski

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) 06.05.2006 (HK) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 11 7 15 20 13 20 2 Tanninen Jukka n Kyykkä 73 13 9 13 7 13 5 10 15 12 3 Juvonen Jyrki n Kyykkä 67 15 11 11 0 9 12

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013

LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013 LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013 M I E H E T 60 m 7,12 +1,5 Joonas Makkonen -88 2008 hallissa 6,67 Nnamdi Anusim -72 2005 100m 10,46 +1,1 Nnamdi Anusim -72 2007 150 m 17,15-0,3 Joonas Makkonen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot METSÄSTYSHIRVI Erä 1 klo 1030 Sarja M60/50 1. Vahala Matti M50 Kymenlaakso 2. Väistö Martti Pohjois-Karjala 3. Havukainen Pekka Pohjois-Karjala 4. Hollmen Ilkka

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 100 100 99 97 100 99 595 45x 2. Mikko Luoma KokMAS 93 94 93 93 97 94 564 18x 3. Markku Niemi AlavA 96 91 91 94 97 91 560 19x 4. Markku Haukkala HSA 93

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 24. 24 Edustajan nimeäminen ja toimiohjeen antaminen Espoon Asunnot Oy:n vuoden 2016 varsinaiseen yhtiökokoukseen

Espoon kaupunki Pöytäkirja 24. 24 Edustajan nimeäminen ja toimiohjeen antaminen Espoon Asunnot Oy:n vuoden 2016 varsinaiseen yhtiökokoukseen 14.03.2016 Sivu 1 / 1 633/2016 00.04.02.00 24 Edustajan nimeäminen ja toimiohjeen antaminen Espoon Asunnot Oy:n vuoden 2016 varsinaiseen yhtiökokoukseen Valmistelijat / lisätiedot: Eva Elston-Hämäläinen,

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu 10.9.2016 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 10.00 Palkintojenjako n. 14.45 Aikataulu 1 10:00 K1 200 m, 1. alkuerä

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot