Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi."

Transkriptio

1 TOIMINTAKERTOMUS 2013

2 2 Sisällysluettelo Yleistä... 3 Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset... 4 Koulutus ja turvallisuustoiminta... 5 Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat... 6 Seuran tukikohdat... 6 Nuorisojaosto... 8 Koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto... 9 Rata- ja maratonmelontajaosto Retkijaosto Virkistysjaosto Talous Merimelojien kilpailutulokset

3 3 Yleistä Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi. Seuran jäsenet harrastavat melontaa monipuolisesti, niin retki-, virkistys- ja kuntomelontaa kuin kilpaurheiluakin. SM- ja kansainvälisen tason menestystä saavutettiin rata-, maraton- ja koskimelonnassa sekä kanoottipoolossa. Seuran toiminnan yleisenä tavoitteena vuonna 2013 oli toimintasuunnitelmassa määritelty: Tavoitteena on taata jäsenistölle mahdollisuus harrastaa melontaa monipuolisesti valituissa melontamuodoissa. Toiminnan pääpainotuksia ovat Uudempien jäsenten ohjaaminen harrastuksessa eteenpäin koulutuksen ja matalamman kynnyksen toiminnan keinoin Jäsenkoulutuksen kehittäminen Nuorisotoiminnan kehittäminen ja vakiinnuttaminen. Seuraa edustavat urheilijat pyrkivät kilpailumenestykseen sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Seuran talous pidetään vakaana. Seuraavassa esitetään, miten tavoitteet on saavutettu. Seuran hallinto Seuran hallitukseen kuului 9 varsinaista jäsentä. Hallitus kokoontui 12 kertaa. Hallituksen jäsenille ei ole maksettu palkkioita. Seuran toimistonhoitajana ja hallituksen sihteerinä toimi osa-aikainen toimistotyöntekijä toimintasuunnitelman mukaisesti. Seuran hallitukseen kuuluivat toimintavuoden aikana: Rauli Rautavuori Anneli Suitiala Henrik Musakka Aarne Miettinen Ilkka Ritvos Heikki Ritvos Martti Roivainen Timo Mononen Reino Kaario Marjo Malmström puheenjohtaja, ylimelamies varapuheenjohtaja, melamies jäsen/taloudenhoitaja ja hallinto jäsen/koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto jäsen/nuorisojaosto jäsen/ratajaosto jäsen/retkijaosto jäsen/ koulutus ja turvallisuus jäsen/turvallisuus hallituksen sihteeri, ei hallituksen jäsen Tilintarkastajina ovat toimintavuoden aikana toimineet Johan Holmberg ja Ilkka Sarkia.

4 4 Seuran kirjanpitoa on hoitanut alkuvuoden tilitoimisto Seija&Raija Oy ja loppuvuoden tilitoimisto Talenom oy. Vuosikokoukset Toimintavuoden aikana järjestettiin kaksi sääntömääräistä kokousta. Molemmat kokoukset pidettiin seuran vajalla. Kevätkokous pidettiin 9. huhtikuuta Syyskokous pidettiin 26. marraskuuta Seuran historiikki julkaistiin. Historiikkitoimikuntaan kuuluivat Pertti Rajala (koollekutsuja), Terttu Turkki ja Leena Luostarinen (toimitustyö), Päivi Kekäläinen (taitto), Henrik Musakka, Kaj-Erik Fohlin, Jukka Sirén, Karin Hannukainen, sekä Rauli Rautavuori. Jäsenistö Toimintavuoden 2013 lopussa seurassa oli jäseniä kaikkiaan 1088 henkilöä. Vuoden 2012 lopussa jäseniä oli 1054 henkilöä, 2011 lopussa 1046, 2010 lopussa 1041, 2009 lopussa 1041 ja vuoden 2008 lopussa 980. Seuran varsinainen toiminta oli organisoitu jaostojen vastuulle. Seurassa oli vuoden aikana toiminnassa seuraavat jaostot: rata- ja maratonjaosto, nuorisojaosto, retkijaosto, koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto, koulutus- ja turvallisuusjaosto sekä virkistysjaosto. Uusien jäsenten ilta pidettiin 15. lokakuuta. Tilaisuuteen osallistui 38 toimintavuoden aikana liittynyttä jäsentä. Voimailuseura Herakles ry:n kanssa sovittiin yhteistyöstä, jonka ansiosta jäsenten käytössä oli perjantaisin voimailijoiden vuoro Ruskeasuolla. Kävijöitä joka vuorolla oli keskimäärin 8 jäsentä. Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset Seuramestaruudet Maratonmelonta 1. sija Ratamelonta, 1.sija Kanoottipoolo 1.sija Merimelojien vuoden valinnat Merimelojien vuoden 2012 nuorisomeloja: Eveliina Luoma Merimelojien vuoden 2013 retkimeloja: Jyri Juslén Edustajat Suomen Melonta- ja Soutuliiton (SMSL) sekä Suomen Kanoottiliiton (SkaL) hallituksessa ja yleiskokouksissa Rauli Rautavuori Heikki Ritvos SkaL:n hallituksen jäsen SkaL:n hallituksen jäsen

5 5 SkaL:n kevätkokouksessa seuran edustajana oli Rauli Rautavuori. SKaL:n syyskokouksessa seuran edustajana oli Henrik Musakka. SMSL kevätkokouksessa seuran edustajana oli Rauli Rautavuori. SMSL syyskokouksessa seuran edustajana oli Rauli Rautavuori. Koulutus ja turvallisuustoiminta Melontakoulut Aikuisten melontakouluja pidettiin 10 kpl ja suorittaneita oli 184. Nuorten melontakouluja oli 2 kpl ja niihin osallistui 28 henkilöä. Melontakoulutus Uusille melontakoulujen apuohjaajille järjestettiin kolmen illan mittainen melontakoulun apuohjaajakoulutus keväällä ennen melontakoulujen alkua. Koulutusta oli kahtena tiistai-iltana majalla ja kerran Malmin uimahallissa. Koulutukseen osallistui 18 henkeä. Kouluttajina toimivat Timo Mononen, Katri Malmström ja Rauli Rautavuori. Vuoden aikana järjestettiin seuran ulkopuolelta hankittua koulutusta: Kohti ergonomisempaa melontaa maaliskuussa. Filippa Sjöberg 8 h kurssi *2 kpl, osallistujia yhteensä 50. Merimelojat seura tuki omien osallistumista 20 per jäsen. Jäsenet itse maksoivat 10 Maaliskuussa 6 melojaa osallistui Benjamin Donnerin / Aavameri Oy:n järjestämälle Tilannehallinta kurssille Ahvenanmaalla. Seura maksoi 200 per osallistuja, 190 osuuden maksoivat osallistujat itse. Risto Lehtisen tekniikkakurssi toukokuussa. 8 osallistujaa. Melojien tekniikkaa kuvattiin ja analysoitiin juhlasalissa. Kesäkaudella järjestettiin jäsenille säännöllisesti ohjattua melontataitojen harjoittelua vajan lähivesillä. Kesä-elokuussa seura tarjosi jäsenilleen TI-TU (tiistai-tutorial) melontoja joka toinen tiistai. Illoissa opeteltiin melonnan perus-asioita. Toiminnan organisoinnista vastasivat Eevukka Seppäläinen ja Tuula (Tutu) Pukkila. Joka toinen viikko järjestettiin edistyneempien melontatekniikkaharjoitukset nimellä leikkikerho. Toiminnan organisoija oli Timo Mononen, ja harjoituskerroilla oli useita vetäjiä ja apuvetäjiä. Osallistujia oli keskimäärin 6 kertaa kohden. Koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto järjesti seuran jäsenille suunnatun koskimelontakurssin.

6 6 Uimahallivuorot jatkuivat Malmin uimahallissa huhtikuun loppuun asti. Syksyllä siirryimme Itäkeskuksen uimahalliin jossa vuorot olivat joka perjantai Osallistujia oli vaihtelevasti, keskimäärin yli kymmenen osallistujaa/vuoro. Vuoroilla toimivat vastuuhenkilöinä ja uusien ohjaajina muun muassa Jussi Laari ja Timo Mononen. Turvallisuustyö Huhtikuussa pidettiin EA1 -kurssi, johon osallistui 8 henkilöä. Gunilla Elo toimi vetäjänä. Elokuussa pidettiin Reskutusleiri Mäntysaaressa. Tapahtuma järjestettiin yhdessä naapuriseuramme Helsingin Melojat ry:n kanssa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistui 45 melojaa. Uintitaitotestin suoritti 8 melojaa. Muuta Toteutettiin valmennus- ja ohjausvaihtoa Pakilan Veto -nimisen hiihtoseuran kanssa. Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat Tuhat kilometriä tai enemmän meloneita jäseniä oli yhteensä 32. Vuonna 2013 hankittiin käyttöoikeuskalustoon täydennystä seuraavasti: Epic V10 Sport -surfski. käytetty Miks Kayaks Artisan 5G -merikajakki, sekä käytetty Bel-Ami merikajakki. Lisäksi hankittiin käytetty Chip-nuorisokajakki ja uusi Jackson Kayaks Karma M koskikajakki jaostojen käytössä olevaan kalustoon. Käyttöoikeuskajakkeja korjattiin kulumista vastaavasti. Vajasaaren ja käyttöoikeuskaluston kunnostustalkoot Käyttöoikeuskalusto pidettiin kunnossa talkoovoimin. Vuoden 2013 aikana vajasaaren talkoissa oli suuri osanotto, kevättalkoissa 5.5. mukana oli 90 ja syystalkoissa oli 60 jäsentä. Talkoissa siivottiin kajakkivajat, haravoitiin saaren pihat, siivottiin saunat, vessat, vajat ja autotalli sekä huollettiin aukkopeitteitä ja liivejä. Lisäksi rakennettiin puinen käyntisilta saunojen edustalle. Syystalkoot järjesti Jussi Laari, joka otti vastaan vajamestarin tehtävät. Kevättalkoot järjesti Timo Mononen. Seuran tukikohdat Humalluoto Majaa vuokrattiin entiseen tapaan liikuntakäyttöön maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä sunnuntaisin. Kauden aikana majan käyttäjiä olivat mm. Comets, Volta ja Helsingin kansantanssin ystävät. Tiistaisin vajaa käytettiin seuran omiin tilaisuuksiin. Perjantaisin ja lauantaisin majaa vuokrattiin juhlatilaisuuksiin. Vajasaaren vahtimestareina toimivat Marianne Anttila ja Matti Ojala.

7 7 Heidän tehtäviinsä kuuluivat muun muassa salin vuokraaminen ja sen siisteydestä huolehtiminen. Vajojen perustusten korjaustyö aloitettiin syyskuussa 2011 Bausa ky:n toimiessa urakoitsijana ja Lauri Saarisen Livady oy:sta toimiessa valvojana. Työt etenivät hitaasti urakoitsijasta johtuvista syistä. Museoviraston myöntämästä korjausavustuksesta saatiin toteutuneita kustannuksia ja samalla jäljellä ollutta avustussummaa vastaava tilitys. Skorvö Kevättalkoot järjestettiin lauantaina kesäkuun 8. päivänä ja niihin osallistui 21 Merimelojaa. Saaressa vietti vappua ja juhannusta runsaslukuinen joukko melojia. Ruskaretki järjestettiin syyskuun lopussa omatoimiretkenä. Myös talvitoiminta oli vilkasta mm. hyvän jäätilanteen ansiosta. Vieraskirjaan kirjattuja käyntejä laskettiin noin 500 kpl. Kausi oli Skorvön 33. toimintavuosi ja kolmivuotisen vuokrakauden viimeinen. Tukikohta pidettiin kunnossa talkoovoimin. Syksyllä allekirjoitettiin uusi kolmivuotinen vuokrasopimus saaren omistajan kanssa. Sopimus on voimassa vuosina Hannu Taipale toimi saaren isäntänä. Mäntysaari Mäntysaaren 25. toimintavuosi 2013 alkoi ja päättyi lumisena ja jäiden saartamana. Kävijämäärä pysytteli edellisvuosien tasolla. Saaressa järjestettiin talkoot ja Reskutusleiri sekä Merimelojien että Helsingin Melojien jäsenille elokuuta. Monipuoliseen pelastautumis- ja tekniikkakoulutukseen osallistui yhteensä runsaat 45 melojaa. Mäntysaaren Meripäivät järjestettiin täysikuun aikaan elokuun 24. päivänä. Paikalla vierailivat Helsingin Pelastuslaitos sekä Venepoliisi. Meritaito Oy:n merimeloja Juhani Laaksonen piti perinpohjaisen esitelmän merikartografiasta ja luotaustoiminnasta. Edellisenä iltana oli Täysikuumelonta, jolloin vesillä oli 18 merimelojaa kynttilät takakansilla. Mäntysaaren isäntänä toimi Jussi Pulkkinen.

8 8 Nuorisojaosto YLEISTÄ Tavoitteet vuonna 2013 Vuonna 2013 tärkein tavoite oli saada lisättyä aktiivisten nuorten melonnanharrastajien määrää. Melontaa pyrittiin parin edellisen vuoden tapaan tuomaan esiin selkeästi kilpaurheilulajina. Kevyellä tavoitteellisuudella tavoiteltiin nuorten parempaa sitoutumista ja aktiivisuutta. Toiminta pidettiin silti monipuolisena ja myös harvemmin ja vähemmän tavoitteellisesti toimintaan osallistuvien nuorten tarpeet otettiin huomioon. Uusia harrastajia pyrittiin löytämään erityisesti vuotiaiden ikäluokasta. Toimenpiteet Ohjattuja harjoituksia järjestettiin useita kertoja viikossa. Harjoitusajoista ilmoitettiin seuran Internetsivuilla. Vähintään yksi harjoituksista järjestettiin aina vakioaikaan ja sisällöltään sellaisena, että se soveltui kenelle tahansa nuorelle melojalle aikaisemmasta melontakokemuksesta riippumatta. Näiden harjoitusten osallistumiskynnys pyrittiin pitämään mahdollisimman matalana. Loput harjoituksista kohdistettiin erityisesti kilpamelonnasta kiinnostuneille, jolloin näistä saatiin sisällöltään mielekkäämpiä juuri aktiivisimpien nuorten kannalta. Tämä selkeytti myös osallistujien odotuksia harjoitusten sisällöstä. Seuraan liittyminen, toimintaan ja harjoituksiin mukaan pääseminen tehtiin mahdollisimman helpoksi. Kynnys aktiivisen harrastamisen aloittamiseen pyrittiin pitämään systemaattisesti matalalla: nuorten kursseilla kaikille jaettiin selkeät ohjeet siitä, miten seuraan voi liittyä. Lisäksi kerrottiin, milloin kurssin jälkeen järjestetään nuorisoharjoituksia. Toteutuminen Keskimääräinen harjoitusten osallistujamäärä (5,2) oli vastaava tasoa kuin kahtena edellisenä vuotena. Kokonaisosanottokertojen määrä (618) laski hieman edellisestä vuodesta (746), mutta oli aikaisempiin vuosiin nähden silti erittäin hyvällä tasolla. Suurilta osin tämän selitti se, että ohjattuja harjoituksia (120) pystyttiin toteuttamaan hieman edellistä vuotta (132) vähemmän. Vaikuttaa siltä, että nykyisen kaltaisilla järjestelyillä pystytään toteuttamaan tätä suuruusluokkaa harjoitus- ja osallistujamäärät. Harjoitus- ja osallistumismäärien oleellinen kasvattaminen edellyttänee muutoksia toimintamalliin tai seuran aktiivikilpailijoiden ja vanhempien nuorten tehokkaampaa hyödyntämistä apuohjaajina. Vuoden aikana vähintään kerran seuran toimintaan osallistui 49 eri nuorta, mikä on kirkkaasti nykymuotoisen nuorisotoimintamme ennätys (edellinen 27 vuonna 2012). Tässä kiistatta onnistuttiin, mutta mahdollinen suurempi vaikutus kokonaisaktiivisuuteen nähdään 1-2 vuoden viiveellä. Aktiivisesti (yli 5 osallistumiskertaa ohjattuun toimintaan) toiminnassa mukana oli 20 nuorta. Tämä on edelleen selvä kehityskohde. Kilpailumenestystä saavutettiin erityisesti ratamelonnassa. Yksityiskohtaisemmin kilpailumenestys on käsitelty lajijaostojen osuuksissa. MELONTAKOULUT Kesällä 2013 järjestettiin kaksi nuorten melontakoulua; ensimmäinen touko-kesäkuussa ja toinen kesäkuussa. Osanottajia kursseilla oli 9 ja 19. Kurssilaisista yhteensä 16 osallistui kurssin jälkeen Merimelojien nuorisotoimintaan. Ensimmäisen vuoden jäsenmaksun sisällyttäminen kurssimaksuun näytti onnistuneelta ratkaisulta, joka madalsi kynnystä tulla mukaan kokeilemaan myös seuran

9 9 varsinaista nuorisotoimintaa. HARJOITUKSET Harjoituksia järjestettiin kesällä vajalla kysynnästä riippuen 2 8 kertaa viikossa. Talvikaudella harjoituksia järjestettiin kerran viikossa Pikku Huopalahden ala-asteella ja tarpeen mukaan myös vajan voimaharjoitustilassa. Yhteensä ohjattuja melontaharjoituksia järjestettiin 93 kertaa. Pikku Huopalahden ala-asteella harjoituksia järjestettiin 20 kertaa, jolloin mm. pelattiin sählyä. Ohjattuja voimaharjoituksia järjestettiin 7 kertaa. Parhaimmillaan nuoria osallistui yksittäiseen harjoitukseen 18 ja keskimäärin 5,2. Yhteensä osanottokertoja oli 618. TILASTOJA Melontakouluja: 2 Osanottajia melontakouluissa: 28 (9+19) (2012: 23) Ohjattuja harjoituskertoja : 120 (joista 93 melontaa, 20 sisäpalloilua ja 7 voimaharjoittelua) (2012: 132, 2011: 126, 2010: 79, 2009: 67, 2008: 62) Osanottokeroja harjoituksiin yhteensä: 618 (2012: 746, 2011: 650, 2010: 292, 2009: 193, 2008: 151) Osanottajia / harjoitus keskimäärin: 5,2 (2012: 5,7, 2011: 5,2, 2010: 3,7, 2009: 2,9, 2008: 2,4) Osallistui harjoituksiin vähintään kerran: 49 (2012: 27, 2011: 25, 2010: 22, 2009: 19, 2008: 10) Osallistui harjoituksiin vähintään viidesti: 20 (2012: 18, 2011: 17, 2010: 14, 2009: 10, 2008: 8) Koskimelonta- ja kanoottipoolojaosto Kaudella 2013 koskimelonta ja kanoottipoolojaostoa veti Aarne Miettinen ja toimihenkilöinä toimivat kosken puolella Jyri Hämäläinen ja poolon puolella George Atanassov. Aarne Miettinen kuului Melonta- ja soutuliiton koskijaostoon ja kanoottipoolojaostoon ja Jyri Hämäläinen toimi freestylejaostossa. Kauden päätavoitteina olivat kosken ja poolon puolella seuramestaruus sekä vähintään kauden 2012 tasoinen menestys kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Harjoittelu Jäsenten taitoja pidettiin talvikaudella yllä sekä pooloharjoituksiin varatulla omalla vuorolla Helsinginkadun uimahallilla, että seuran normaalivuorolla Malmin uimahallissa. Malmin suurempaa allasta hyödynnettiin järjestämällä kevättalvella kaksi poolopainotteista harjoitusvuoroa. Poolokenttä pystytettiin keväällä jaoston talkoissa 8.5. Kesällä järjestettiin ohjattuja pooloharjoituksia vajalla neljästi viikossa. Harjoituspäivien painotus oli järjestetty pelaajien tason mukaan. Kauden aikana aloitettiin vuoroviikoin pidetty keskiviikkopoolo, joka oli suunnattu aloittelijoille. Seitsemän Merimelojaa osallistui Ruotsissa järjestetylle kanoottipololeirille Leirillä oli harjoittelua eri tasoryhmissä maajoukkueesta aloittelijoihin ja valmentajina toimivat Hollantilaiset huippuvalmentajat Noå Van develde ja Linda Verkissen sekä ranskalainen valmentaja ja tuomarikouluttaja Fabrice Le Coz. Jaosto järjesti merimelojien jäsenille suunnatun koskimelonnan peruskurssin Kohina ry:n Kontilla elokuussa.

10 10 Kalusto Kalustoa parannettiin kauden päätteessä hankkimalla isokokoinen laskukajakki koskikäyttöön ja kanoottipooloa varten heittokello, shotclock. Lisäksi seura uudisti kalusto- ja seurajäsenyytensä kaudelle 2013 Kohina ry:n kontista Kymijoella. Tapahtumien järjestäminen Merimelojat Ry järjesti kanoottipoolon SM -turnauksen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Merimelojien vajalla. Merimelojien joukkueet sijoittuivat ensimmäiseksi ja viidenneksi. Jaosto vastasi myös Meripoolon järjestämisestä elo-syyskuun vaihteessa SM -turnaukseen osallistui yhteensä viisi joukkuetta ja Meripooloon 7 joukkuetta. Vierasjoukkueista BSK Regesa tuli Liettuasta ja Strim Venäjältä. Kilpailutoiminta Merimelojat osallistuivat kauden aikana aktiivisesti kotimaisiin kanoottipujottelu- ja freestylemelontakilpailuihin. Kesäkauden kaikkiin kotimaisiin pooloturnauksiin osallistuttiin aina kahdella joukkueella. Kevättalvella 1-joukkue osallistui Tampereella järjestettyihin maajoukkue-tason yhteisharjoituksiin n. 5 kertaa talvessa ja 2-joukkue osallistui II-divisioonan joukkueille suunnattuun cup-muotoiseen turnaussarjaan. Merimelojien kanoottipoolojoukkueet osallistuivat kauden aikana useisiin turnauksiin ulkomailla. Merimelojat voittivat kanoottipoolon suomen mestaruuden kaudella Lisäksi yksi Merimelojien pelaaja pelasi suomen maajoukkueessa kanoottipoolon EM-turnauksessa Poznanissa. Freestylemelonnassa Merimelojille tuli yksi SM pronssi. Rata- ja maratonmelontajaosto YLEISTÄ Kaudella 2013 Merimelojat menestyi kotimaassa vahvasti niin yleisessä, nuorten, kuin veteraanisarjoissakin. Sekä rata-, että maratonmelonnassa Merimelojat oli paras seura Suomessa. Yksittäisten huipputuloksiin pystyvien urheilijoiden ohella seuran menestys rakentuu vahvaan kokonaispanokseen ja joukkueen leveään tasoon. Kovimmat nuoret urheilijamme nousivat jo yleisessäkin sarjassa kansalliselle huipulle, ja nuorten sarjoissa kärkisijoille myös Pohjoismaissa. Myös veteraaniurheilussa menestyttiin kansainvälisesti. KILPAILUMENESTYS Kaudella 2013 vielä juniori-ikäiset melojamme Antti Laurikainen (s. 1995) ja Eero Luoma (s. 1996) nousivat miesten yleisen sarjan SM-mitalisteiksi yksikkömatkoilla; Laurikainen 200 metrillä ja Luoma maratonilla. Kauden ainoa yleisen sarjan Suomen mestaruus Merimelojille voitettiin maratonin sekaparikaksikoissa Heikki Ritvoksen ja myös juniori-ikäisen Maija Saalastin (s. 1996) toimesta. Kaksikoissa ja nelikössä SM-mitaleita olivat edellä mainittujen lisäksi kauden aikana voittamassa myös Alex Barta, Antti Löppönen ja Rauli Rautavuori. Ratamelonnan alle 18-vuotiaiden EM- ja PM-kilpailuissa Suomea ja Merimelojia edusti Antti

11 11 Laurikainen. EM-kilpailuissa Puolassa Laurikainen sijoittui K1 200 metrillä 12:ksi ja voitti Tanskassa järjestetyissä PM-kilpailuissa saman matkan pohjoismaiden mestaruuden. Maratonmelonnan MM-kilpailuissa Tanskassa mukana olivat Merimelojista Alex Barta, Eero Luoma ja Maija Saalasti. Alle 18-vuotiaiden sarjan yksikössä Luoma sijoittui 32:ksi ja Saalasti 21:ksi. Barta ei sairastumisen vuoksi päässyt mukaan alle 23-vuotiaiden kilpailuun. Veteraanisarjoissa Merimelojat oli perinteiseen tapaan vahva. Unto Elo voitti yli 65-vuotiaiden maailmanmestaruuden kaksikossa Ruoveden Pentti Sahin kanssa. Veteraanien SM-mitaleille ylsivät Kimmo Ahonen, Jyri Aulio, Unto Elo, Jyri Juslén, Kari Lehtinen ja Hannu Taipale. Nuorten SM-kilpailuissa Antti Laurikainen, Eero Luoma ja Maija Saalasti voittivat henkilökohtaisia mestaruuksia 18-sarjassa. Lisäksi Alex Barta oli mitaleilla 23-sarjassa. Nuorisomestaruusikäluokissa Eveliina Luoma hallitsi 14-sarjaa voittamalla kaikki ikäluokan kilpailut kotimaassa. Alle 12-vuotiaiden sarjassa Hilppa Luoma meloi nuorisomestaruuskilpailuissa sijoille 2 ja 3. Maratonmelonnan seuramestaruuspisteissä Merimelojat oli kirkkaasti paras seura kolmatta peräkkäistä vuotta. Myös ratamelonnassa Merimelojat saavutti seurapisteissä ensimmäisen sijan, ensimmäistä kertaa sitten vuoden VALMENTAUTUMINEN Merimelojien urheilijoista Antti Löppönen ja Antti Laurikainen kuuluivat kaudella 2013 liiton ratamelonnan valmennusryhmiin. Kevättalvella Antti Löppönen ja Antti Laurikainen olivat mukana liiton järjestämillä leireillä Sevillassa Espanjassa ja Laurikainen myös Sloveniassa. Omia leirejä Merimelojat järjesti vuoden aikana kaksi kappaletta: huhtikuussa melontaleirin Eurassa (5 osallistujaa) ja vuodenvaihteessa hiihtoleirin Rukalla (5 osallistujaa Merimelojista + 2 seuran ulkopuolista osallistujaa). JÄRJESTETYT KILPAILU- JA KUNTOTAPAHTUMAT Vuonna 2013 Merimelojat järjesti Ykan kymppi -kuntomelontatapahtuman ja keskiviikkokilpailuiden sarjan järjestetyssä Y-10 -tapahtumassa mukana oli 12 melojaa kokeilemassa vauhtiaan pääosin hieman merikelpoisemmalla kalustolla. Keskiviikkokilpailuita järjestettiin yhteensä 19 kertaa välillä Kilpailumatka oli vuoroviikoin 4km ja 10km. Keskiviikkokilpailuihin osallistuttiin yhteensä ennätykselliset 238 kertaa. MUUTA Ergometri- ja voimaharjoittelutilassa kirjattiin vuoden aikana 358 käyttökertaa Ratajaosto vastasi kahden kesällä järjestetyn nuorten melontakurssin järjestelyistä

12 12 Retkijaosto Retkenvetäjien suunnittelupalaveri pidettiin majalla Paikalla oli 7 vetäjää. Retkijaoston retki-ilta oli 5.3., ja jäseniä oli läsnä 51. Retkijaosto järjesti melontavarusteiden ompelukurssin ja Arja Winterin johdolla. Osallistujia oli yhteensä 4. Vuoden 2013 retket: Padvan runtti Vetäjä oli Timo Mononen. Osallistujia oli 11 ja melontakilometrejä tuli 78. Lähtöpaikka oli Bengtsörin leirisaaren satama, jonne jätettiin autot. Reitti Bengtsör-Västerskärin itäranta (yö)-anderskär (yö)- "Muru" (yö)-riilahden muistomerkin kautta Bengtsöriin Saaristomeren retki (Jungfruskär) Vetäjänä toimi Martti Roivainen. Reitti Korppoo/Strömma-Kistholm (yö)-lövskär- Storlandet/Berghamn-Jungfruskär/Storlandet (yö)-sandö (yö)-strömma. Yhteensä 21 osallistujaa ja 61 melontakilometriä Skorvanin juhannusretki Vetäjänä oli Anneli Suitiala. Retkelle osallistui yhteensä 6 melojaa. Juhannusaattona melottiin keskireittiä, maatauolla huilailtiin Stora Herrössä. Paluumatka aluksi sisäreittiä, Stora Herrön kohdalla siirryttiin keskireitille, maatauko Bodökobbenilla. Yhteensä 53 melontakilometriä Läntinen Uusimaa Vetäjänä meloi Panu Härmävaara. Reitti Inkoon satama-stora Fagerö-Lilla Lövö (yö)-hummel- Uggelskär (yö)-jussarö (iltamelonta Jussarön eteläpuolisilla Östergaddenin ja Västergaddenin luodoilla, sauna ja yö)-tammisaaren kansallispuiston luotojen kautta sisäsaaristoon Älgön Rödjaniin- Tvärminne-Långskär (yö)-sandskär-hangon Tulliniemi. Retkelle osallistui 8 melojaa. Yhteensä 107 melontakilometria Puulan ruskaretki Retkenvetäjänä toimi Martti Roivainen. Reitti Viljakkalansaari/Ahola (yö)-vuohisaari-lehtinen- Riuttanen (sauna ja yö)-kankariluoto-soisalonselkä-papusaari (yö). Hieno ruska ja paljon raukkeja, 11 melojaa ja yhteensä 60 melontakilometriä. Yhteensä retkiä oli 5, osallistujia 57 ja melontakilometrejä kertyi 359. Retkijaoston kuvailta järjestettiin Osallistujia oli 28. Retkenvetäjien palauteilta pidettiin majalla. 5 vetäjää osallistui palaveriin, jossa keskusteltiin turvasuunnitelmasta ja retkimelonnan nykytilasta ja jossa tutustuttiin Sea Kayak Navigation Aid - suunnistuslevyyn.

13 13 Retkijaoston toimintaan osallistuivat retkenvetäjinä, melontakoulujen ohjaajina, talkoolaisina ja muina tekijöinä Johanna Baarman, Diego Casiraghi, Ritva Hiilloskivi, Jukka Hopeavuori, Panu Härmävaara, Jyri Juslén, Ilkka Kaarnasranta, Elina Kekkonen, Eeva Kirveskari, Katriina Koski, Tuija Koski-Lammi, Päivi Kuisma, Kalevi Leinonen, Kaisa Leppikangas, Tapio Liimatainen, Paula Liimatta, Paula Lähteenaho, Heidi Lämsä, Timo Mononen, Tuula Pukkila, Outi Raudaskoski, Sanni Seppo, Eeva- Maria Seppäläinen, Annaliina Sipiläinen, Hanna Sivén, Anneli Suitiala, Hannu Taipale, Jorma Tissari, Päivi Tissari, Tuomas Tuomi, Riitta Turunen, Eeva Verho, Mia Winkler, Arja Winter ja Tuula Äärelä. Jaoston vetäjänä toimi Martti Roivainen. Virkistysjaosto Jaoston vetäjänä toimi Asko Niemelä-Koura. Lisäksi torstairetkien vetämiseen osallistuivat Teppo Järvi, Johannes Knapas, Pirkka Kianne, Casimir von Schantz, Jyrki Härkki, Simo Nissinen ja Marko Kattainen. Torstairetket alkoivat toukokuussa ja jatkuivat elokuun loppuun, jonka jälkeen innokkaimmat jatkoivat vielä melontaa pienemmässä joukossa jäidentuloon asti. Torstairetkiä melottiin yhteensä 15 kertaa ja niille osallistui keskimäärin 18 melojaa (enimmillään 28 osallistujaa). Retket suuntautuivat monipuolisesti lähivesille, mm. Mäntysaaren, Laajalahden ja Lauttasaaren suuntaan sekä Helsingin ja Espoon edustan saarille. Lisäksi tehtiin elokuussa päiväretki Kuivasaareen (11 osallistujaa, vetäjinä Rauli Rautavuori ja Katri Malmström) ja Kukonlaulumelonta Mäntysaareen. Syksyllä järjestettiin makkaranpaistoretki Mäntysaareen. Merimelojien joukkue osallistui Suomi Meloo -viestiin Kemihaarasta Tornioon Laskiaistiistaina järjestettiin jälleen mäenlaskurieha Sibelius-puistossa luistavassa kelissä, sen jälkeen paistettiin vajalla makkaraa ja saunottiin. Paikalla oli noin 20 osallistujaa. Puurojuhlia vietettiin Merimelojien majalla 30 marraskuuta. Paikalla oli runsaasti juhlijoita nauttimassa toistensa seurasta, talkoolaisten aikaansaamista pöydän antimista ja ohjelmanumeroista. Ilta jatkui Laukkaavien Kasakoiden tahdittamana. Talous Seuran talouden perustana ovat jäsenistöltä saatavat tulot, joista tärkeimpiä ovat jäsen-, talkoopanos- ja liittymismaksut. Maksut olivat samat kuin edellisenäkin vuonna. Jäsenistöltä perittyjen maksujen lisäksi seura sai tuloja Merimelojien majan salin vuokrauksesta, melontakouluista. Seuran talous kehittyi budjetoitua paremmin useasta syystä, joista tässä on kerrottu merkittävimmät. Jaostotoiminnan kulut jäivät n 2100 alle budjetoidun Vajasaaren tuotot ja kulut yhteensä olivat n yli budjetin, kun taas retkisaarten tulos oli lähes suunnitelman mukainen.

14 14 Yleishallinnon kulut olivat kaikkiaan 36908, mikä oli n 5000 suunniteltua suurempi. Tilitoimiston vaihduttua kesken tilivuoden, joidenkin kuluryhmien kirjauskäytäntö muuttui ja aiheutti yleishallinnon kulujen näennäisen kasvun. Poistoja tehtiin tilinpäätökseen suunnitelman mukaisesti, yhteensä , noin vähemmän kuin budjetissa, koska päättyneelle vuodelle siirtyi runsaasti vajojen peruskorjausinvestointeja ja niitä varten saatiin tilikauden aikana avustusta Museovirastolta. Jäsenistöltä kertyneitä maksuja saatiin n suunniteltua enemmän. Tarkemmat tiedot tuloista ja menoista ovat liitteenä olevassa tasekirjassa. Tulos ennen poistoja (23276 ) oli positiivinen ( ), ja seuran kassavarat vähenivät kauden aikana Tilinpäätös osoittaa tilivuoden 2013 alijäämäksi 8654,95,. Taseen loppusumma per on ,29. Hallitus esittää että tilikauden alijäämä 8654,95 kirjataan edellisten tilikausien ylijäämä/alijäämätilille.

15 15 Merimelojien kilpailutulokset 2013 Rata- ja maratonmelonta Merimelojien kilpailutulokset rata- ja maratonmelonnassa 2013 Pori-melonta, , Pori M K1 19km 1. Eero Luoma, 3. Alex Barta, - Heikki Ritvos, - Rauli Rautavuori M40 K1 19km 2. Kimmo Kurki M60 K1 19km 2. Jyri Aulio T14 K1 11km Ratamelonnan kansalliset kilpailut, , Ruovesi M18 K1 200m 1. Antti Laurikainen M18 K1 500m 1. Antti Laurikainen Ruovesi-maraton, , Ruovesi M K1 10km 5. Petteri Pitkänen Maratonmelonnan PM-kilpailut , Lidköping, Ruotsi M K m 10. Heikki Ritvos, 11. Rauli Rautavuori, 12. Alex Barta M K m 4. Alex Barta Eero Luoma M18 K m 7. Eero Luoma N18 K m 4. Maija Saalasti M40 K m 5. Kimmo Ahonen M65 K m 3. Unto Elo T14 K1 8000m (epävirallinen PM) T12 K1 4500m (epävirallinen PM) 2. Hilppa Luoma Häme-regatta, , Tampere M K1 200m 8. Antti Löppönen, 11. Heikki Ritvos M K1 500m 8. Antti Löppönen M K1 1000m 7. Eero Luoma N K1 200m 9. Maija Saalasti N K1 500m 7. Maija Saalasti N K1 1000m 6. Maija Saalasti M18 K1 200m 1. Eero Luoma M18 K1 500m 2. Eero Luoma M18 K1 5000m 1. Eero Luoma N18 K1 5000m 1. Maija Saalasti P12 K1 200m 5. Emil Rosenqvist, 6. Elias Rosenqvist P12 K1 2500m 5. Emil Rosenqvist, 6. Elias Rosenqvist T12 K1 200m 2. Hilppa Luoma T12 K1 2500m 2. Hilppa Luoma T14 K1 200m T14 K1 500m T14 K1 1000m T16 K1 5000m 2. Eveliina Luoma T14 K2 2500m (pari: Ellis Westerbacka, C) Lahti Midnight Ultra Maraton, , Lahti M ICF K1 50km 2. Riku Ruokonen (avoimen sarjan 4.) 5*K1 100km viesti 1. Alex Barta Unto Elo Eero Luoma Rauli Rautavuori Heikki Ritvos Ratamelonnan nuorten EM-kilpailut , Poznan, Puola M18 K1 200m 12. Antti Laurikainen M18 K2 500m

16 Antti Laurikainen (pari: Jeremy Hakala, KaMe) Maratonmelonnan SM-kilpailut, , Ruovesi M K1 25km 2. Eero Luoma, 4. Alex Barta, - Rauli Rautavuori, - Heikki Ritvos M18 K1 16km 2. Eero Luoma, 3. Antti Laurikainen M35 K1 20km 3. Jyri Juslén M50 K1 20km 3. Hannu Taipale M65 K1 20km 2. Unto Elo M70 K1 16km 2. Jyri Aulio N K1 21km 6. Maija Saalasti N23 K1 16km 4. Maija Saalasti M K2 25km 3. Heikki Ritvos Rauli Rautavuori, 4. Hannu Taipale Jyri Juslén, disk. Alex Barta Eero Luoma M45 K2 20km 1. Hannu Taipale Jyri Juslén M65 K2 20km 1. Unto Elo (pari: Pentti Sahi, RKP) Ratamelonnan SM osa 1, , Kangasala M K1 200m 2. Antti Laurikainen, 6. Heikki Ritvos, 10. Antti Löppönen, 14. Eero Luoma, 15. Alex Barta M K1 500m 7. Antti Laurikainen, 10. Eero Luoma, 11. Antti Löppönen, 12. Alex Barta, 13. Heikki Ritvos, M K1 1000m 6. Alex Barta, 7. Eero Luoma M K1 5000m 4. Eero Luoma, 5. Antti Laurikainen, 8. Alex Barta, 9. Heikki Ritvos, - Riku Ruokonen N K1 200m 12. Maija Saalasti N K1 1000m 8. Maija Saalasti M K2 200m 3. Antti Laurikainen Antti Löppönen, 5. Alex Barta Eero Luoma M K2 500m 5. Antti Laurikainen Antti Löppönen, 6. Alex Barta Eero Luoma M K2 1000m 4. Antti Laurikainen Antti Löppönen, 5. Alex Barta Eero Luoma M K1 3*200m viesti 2. Antti Laurikainen Heikki Ritvos Antti Löppönen, 5. Alex Barta Eero Luoma Riku Ruokonen M40 K1 500m 3. Kimmo Ahonen M40 K1 1000m 3. Kimmo Ahonen M50 K1 500m 3. Kari Lehtinen, 4. Timo Mononen M50 K1 1000m 3. Kari Lehtinen, 4. Timo Mononen M70 K1 500m 2. Jyri Aulio M70 K1 1000m 2. Jyri Aulio Nuorten kansalliset kilpailut, , Kangasala T16 K1 1000m T14 K1 200m T14 K1 500m T14 K1 2500m P12 K1 200m 10. Emil Rosenqvist, 17. Elias Rosenqvist P12 K1 1250m 7. Emil Rosenqvist, 14. Elias Rosenqvist T12 K1 200m 2. Hilppa Luoma T12 K1 1250m 2. Hilppa Luoma P14 K2 500m 6. Emil Rosenqvist Elias Rosenqvist T14 K2 500m 3. Eveliina Luoma Hilppa Luoma Nuorisoviesti K1 3*200m 6. Eveliina Luoma Hilppa Luoma Emil Rosenqvist Ratamelonnan nuorten SM-kilpailut, , Tampere M18 K1 200m 1. Antti Laurikainen, 3. Eero Luoma M18 K1 500m 1. Antti Laurikainen, 3. Eero Luoma M18 K1 5000m 1. Eero Luoma, - Antti Laurikainen N18 K1 200m Maija Saalasti N18 K1 500m Maija Saalasti N18 K1 1000m

Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 84. toimintakausi.

Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 84. toimintakausi. TOIMINTAKERTOMUS 2014 2 Sisällysluettelo Yleistä... 3 Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset... 4 Koulutus ja turvallisuustoiminta... 5 Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat... 6 Seuran tukikohdat...

Lisätiedot

Kanoottipoolo SM-turnaus

Kanoottipoolo SM-turnaus Kanoottipoolo SM-turnaus 13.-14.8.2016 Paikka: Kaukajärven Melontakeskus, Tampere Joukkueet Lohko A Merimelojat Fatblack Merimelojat Allit ( Allit ) Meloiloa ( Milo ) Hiidenveden Purjehtijat ( HiiPu )

Lisätiedot

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat.

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat. 26-28.7.2013 Vesaniemi, Kangasala Kangasalan Melojat www.kame.fi Ratamelonnan SM osa I ja Nuoriso-Cup, 26. - 28.7.2013 AIKATAULUT JA TULOSLISTAT Perjantai 26.7.2013 Joukkueenjohtajien kokous klo 16:00,

Lisätiedot

Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 86. toimintakausi.

Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 86. toimintakausi. TOIMINTAKERTOMUS 2016 Sisällysluettelo Yleistä... 3 Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset... 4 Koulutus ja turvallisuustoiminta... 5 Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat... 6 Seuran tukikohdat...

Lisätiedot

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat

Vesaniemi, Kangasala. Kangasalan Melojat 0-..00 Vesaniemi, Kangasala Kangasalan Melojat www.kame.fi Kangasala Sivu SM ja Pihla-Cup 00 Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa IV 0-..00 AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Perjantai 0.0.00 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 2 Sisällysluettelo YLEISTÄ 3 Tavoite 3 Jäsenistö 3 Jäsenhankinta 3 Tiedottaminen 4 Talous 4 Hallinto 4 TUKIKOHDAT 5 Humalluoto 5 Mäntysaari 5 Skorvö 5 Melontakalusto 5 RATA- JA

Lisätiedot

Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa V, AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT. Perjantai

Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa V, AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT. Perjantai Ratamelonnan SM osa I ja Pihla-Cup osa V, 15-17.7.2011 AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Perjantai 15.07.2011 Joukkueenjohtajien kokous klo 16:00, kaikkien SM lähtöjen osalta Lähtö 1 M K-1 200 m 17:00 Alkuerä

Lisätiedot

KANGASALAN MELOJAT RY

KANGASALAN MELOJAT RY KANGASALAN MELOJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 TOIMINTA-AJATUS Vuonna 1946 perustettu Kangasalan Melojat ry on melonnan yleisseura. Seuran tavoitteena on edistää melonnan

Lisätiedot

YLEISTÄ...

YLEISTÄ... TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo Yleistä... 5 Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset... 6 Koulutus ja turvallisuustoiminta... 7 Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat... 8 Seuran tukikohdat...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Elli Lehto, Roosa Kalliovalkama Kame 1:26:65

Elli Lehto, Roosa Kalliovalkama Kame 1:26:65 Lauantai 08/09/07 09:00 Joukkueenjohtajien kokous Lähtö 1 10:00 Pojat 12-v + Tytöt 12-v K-2 200 Finaali 1 2 46 Max Majander, Elias Paakkinen C 59:05 2 5 154 Henrik Hellman. Konsta Lehto Kame 1:00:97 3

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Lähtö T16 K2-500m alkuerä fin. 4-7 välierään

Lähtö T16 K2-500m alkuerä fin. 4-7 välierään Lauantai 1.0.201 Lähtö 1 10.00 T1 K2-00m alkuerä 1 1-3 fin. - välierään 1 2 Eveliina Luoma Hilppa Luoma M 2.1,1 2 Heini Hammar-Jessika Mäkelä PM 2.1, 3 Malviina Rantanen - Pepita Weeraratne VaVe 2.32,

Lisätiedot

8 157 Elli Lehto, Roosa Kalliovalkama Kame

8 157 Elli Lehto, Roosa Kalliovalkama Kame Lauantai 8.9.2007 09:00 Joukkueenjohtajien kokous Lähtö 1 10:00 Pojat 12-v + Tytöt 12-v K-2 200 Finaali 1 155 Jere Virvalo, Petteri Halli Kame 2 46 Max Majander, Elias Paakkinen C 3 156 Roope Kalliovalkama,

Lisätiedot

Ratamelonnan SM osa II 2017 ja Suomen Cup XI Tampere, Kaukajärvi

Ratamelonnan SM osa II 2017 ja Suomen Cup XI Tampere, Kaukajärvi Ratamelonnan SM osa II 2017 ja Suomen Cup XI Tampere, Kaukajärvi AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai 2.9.2017 Joukkueenjohtajien kokous klo 09:00. Lähtö rata Sukunimi Etunimi Seura Lisätiedot Kello 1 rata

Lisätiedot

Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja SM 2013 Kaukajärvi

Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja SM 2013 Kaukajärvi Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja 18-23 SM 2013 Kaukajärvi 3.-4.8.2013 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 3.8.2013 Lähtö 1 K-1 3x200m P16 Viesti, klo 10.00 1 3 Marko Aro - Leevi Koskenniemi

Lisätiedot

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala.

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala. LÄHTÖLISTAT..0 Vesaniemi, Kangasala www.kame.fi Kangasala Suomen cup..0 0 Ratamelonnan Suomen Cup Kangasala, Vesaniemi AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai.0.0 Joukkueenjohtajien kokous klo 0:00. Lähtö rata

Lisätiedot

T14

T14 Lauantai 12.0.201 Lähtö 1 10.00 T14 K1-00m alkuerä 1 1-3 fin. 4- välierään 1 2 Hillevi Westerback C 2.2,11 2 Helmi Ahonen M 2.30,2 3 3 Josefina Simola KaMe 2.41,2 4 Olivia Hänninen C 3.0,3 Vilma Kuutti

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Häme-Regatta 2015 Suomen Cup III

Häme-Regatta 2015 Suomen Cup III Häme-Regatta 2015 Suomen Cup III Kaukajärvi 6.-7.6.2015 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Aikataulu Häme Regatta 2015 Lauantai 6.6.2015 Lähtö Erä Klo 1 K1 200m 1. Alkuerä 10.00 2 K1 200m 2.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai

AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai www.kame.fi AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai 09.07.2016 Joukkueenjohtajien kokous klo 09:00. Lähtö rata Sukunimi Etunimi seura lisätiedot kello 1 rata M K-1 200 m alkuerä 1 1-3 fin, 4-7+best 8. SF, rest

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Häme-Regatta 2016 Melonnan Suomen Cup III

Häme-Regatta 2016 Melonnan Suomen Cup III Häme-Regatta 2016 Melonnan Suomen Cup III Kaukajärvi 11.-12.6.2016 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry HÄME-REGATTA 11.-12.6.2016 Lauantai 11.6.2016 Lähtö 1 K1 200m 1. Alkuerä, klo 10.00 1 6

Lisätiedot

Häme-Regatta Kaukajärvi Tulokset

Häme-Regatta Kaukajärvi Tulokset Häme-Regatta 2013 Kaukajärvi 8.-9.6.2013 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 8.6.2013 Lähtö 1 K-1 200m M 1. Alkuerä, klo 10.00 1 1 Eero Selivaara MiMe 39.21 2 3 Jeremy Hakala KaMe 39.40

Lisätiedot

Häme-Regatta 2017 & Melonnan Suomen Cup 3

Häme-Regatta 2017 & Melonnan Suomen Cup 3 Häme-Regatta 2017 & Melonnan Suomen Cup 3 Kaukajärvi 10.-11.6.2017 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry HÄME-REGATTA 10.-11.6.2017 Saturday 10.6.2017 Lähtö 1 K1 200m 1. Heat, klo 10:00 1 7 Kalle

Lisätiedot

HÄME-REGATTA

HÄME-REGATTA HÄME-REGATTA 7.-8.6.2014 Lähtö 5 K1 200m 5. Alkuerä, klo 10.20 1 1 Kalle-Emil Vesamäki KaMe P18 0:45.36 2 4 Frank Liljestrand W M45 0:46.98 3 6 Pentti Sahi RKP M65 0:49.69 Lauantai 7.6.2014 Lähtö 1 K1

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la 16.9.2017 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 10.00 Palkintojenjako Gaalassa Aikataulu 1 10:00 K1 200 m, 1. alkuerä

Lisätiedot

Endurance Ultrarunning Team Finland ry

Endurance Ultrarunning Team Finland ry Aika: klo 14.00 Paikka: Urheiluopisto Solvalla, Espoo 1. Arto Ahola avasi kokouksen 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtajaksi Arto Ahola sihteeriksi Mikael Heerman pöytäkirjan tarkastajiksi Tero Hyppölä

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli juhlavuosi seuralla. Auranmaan Painiseura täytti 20 vuotta. Juhlavuotta vietettiin samaan tahtiin kuin ennenkin eli

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 1. HALLINTO Seuralla oli kaksi varsinaista kokousta: Seuran kevätkokous 13.4.2011 Seuran syyskokous 30.10.2011 Seuran hallitukseen kuuluivat: Jaakko

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Melonnan Suomen Cup pisteet 2016

Melonnan Suomen Cup pisteet 2016 Melonnan Suomen Cup pisteet 2016 Naiset 1 Netta Malinen TaVi 1780 2 Nina Riosa TaVi 850 3 Emma Malmsten W 810 4 Tanja Jantunen TaVi 425 5 Pauliina Polet VeSa 240 6 Ida Hulkko MiMe 201 7 Jacintha Damström

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la.9.0 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 0.00 Palkintojenjako Gaalassa Aikataulu 0:00 K 00 m,. alkuerä 0:0 K 00

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9. Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.2014 Nimi Helanterä Antero Laine Jukka Nuuttila Marja-Leena

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Lauantai Lähtö K-1 200m, alkuerä 5

Lauantai Lähtö K-1 200m, alkuerä 5 Lauantai 16.05.2015 Lähtö 1 10.00 K-1 200m, alkuerä 1 Sijoitus 1 Jaakko Hippeläinen P14 VaVe 0.52,7 2 3 Hilppa Luoma T14 M 1.01,67 3 4 Iida Kuuva T14 SMM 1.03,63 4 1 Emma Nieminen T14 KaMe 1.06,3 5 7 Suvi

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi.

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 5 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2011: Lasse Virtanen,

Lisätiedot

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa Suunnistuksen maakuntaviesti 9.8.2014 Paljakassa Puolangan Ryhti T U L O K S E T Kilpailun sarjat: NUA; NUA1; NUA2; NUA3; NUB; NUB1; NUB2; NUB3; MYL; MYL1; MYL2; MYL3; MYL4; MYL5; NYL; NYL1; NYL2; NYL3;

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Leppiniemi Jarmo 3 Sitoutumattomat - 2757 4601,00 valittu 2 Akaan-Penttilä Eero 8 Kokoomus 794 3793,00 valittu 3 Hakala Lotta 4 Sitoutumattomat - 557

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

18. KARIJOEN KYLIENVÄLINEN VIESTIJUOKSU 2017

18. KARIJOEN KYLIENVÄLINEN VIESTIJUOKSU 2017 18. KARIJOEN KYLIENVÄLINEN VIESTIJUOKSU 2017 KESKIVIIKKO-ILTANA 10.05.2017 KLO. 19.00 JUOSTIIN PERINTEINEN KYLIENVÄLINEN VIESTIJUOKSU. VIESIIN OSALLISTUI 2 JOUKKUETTA. MYRKYN JOUKKUE VOITTI VUODEN 2017

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 1 SUOMEN HAUTAUSTOIMINNAN KESKUSLIITTO RY BEGRAVNINGSVERKSAMHETENS CENTRALFÖRBUND I FINLAND RF YLEISTÄ Liiton kotisivu: www.shk.fi Y-tunnus: 1480117-5 LIITTOKOKOUS

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 47. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana viisi kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2009: Teemu Mykkänen,

Lisätiedot

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala PESÄPALLOJAOSTO 1(5) * Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala 1933 Pesäpallon ohjaaminen annettiin Heikki Lammin tehtäväksi. 1934 Miehet Osallistuivat piirin B-sarjaan. 1948 Miehet voittivat sarjassaan

Lisätiedot

Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 10 km Myl

Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 10 km Myl Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 Myl 1 Antero Kotijärvi KuLs Myl 17:23,0 2 Jarkko Koponen Epäsuunta Myl 17:24,0 M-cupissa 3 Lauri Pohjola Epäsuunta Myl 18:38,0 4 Marko Tölli Epäsuunta Myl 18:38,0 5 Toni

Lisätiedot

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala.

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala. LÄHTÖLISTAT 30.7.2016 Vesaniemi, Kangasala www.kame.fi Ratamelonnan Suomen-Cup 30.7.2016 AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai 30.07.2016 Joukkueenjohtajien kokous klo 09:00. Lähtö rata Sukunimi Etunimi seura

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) 1. Kokouksen avaus Esityslista 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan ääniluettelo 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu 10.9.2016 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 10.00 Palkintojenjako n. 14.45 Aikataulu 1 10:00 K1 200 m, 1. alkuerä

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa.

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa. Pudasjärven Urheilijat ry SUUNNISTUSJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2007 1. JAOSTO Suunnistusjaosto on pitänyt vuoden 2007 aikana 2 kokousta. Kalevan Rastiviestien tiimoilta kokouksia, jossa jaoston edustus on

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS. Poliittisen ohjausryhmän jäsenet

PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS. Poliittisen ohjausryhmän jäsenet PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS Poliittisen ohjausryhmän jäsenet Poliittisen ohjausryhmän jäsenet kategorioittain (3) 1. Ohjausryhmän jäsenet kunnittain Harjavalta, Kokemäki, Lavia, Luvia, Merikarvia,

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET!

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET! TIEDOTTEEN SISÄLTÖ Tervetuloa mukaan toimintaamme TS Melontakoululaiset! Kesän harjoitukset Kesän melontavarusteet Ilmoittautuminen harjoituksiin Melontakilpailut Turussa 17.6. tule paikan päälle! Melonnan

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8)

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Järvenpään Uintiklubi ry:n 25 toimintavuosi Seuran toiminnan painopisteet ovat toimintavuonna 2013

Lisätiedot

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p =======================

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p ======================= Miehet 10 vuotta 3 km p 11.00.00 M10 3 km 1 Elmeri Konstari Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10 3 km 2 Konsta Peltola Keuruun Kisailijat 11.00.00 M10 3 km 3 Elias Ronkainen Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10

Lisätiedot

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä 1 Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012 Yleistä Kirjeshakkiliiton toiminta on jatkunut vuonna 2012 edellisvuosien linjoilla. Talouden osalta loppuvuodesta alkaneet Finjub50-turnauksen

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT Miehet 12 3x2km (3P) 1. 2 Liperin Hiihtoseura 26.21,4 Osuus 1 Pauli Vuorma 1 7.48,3 Osuus 2 Juuso Varis 1 9.25,7 1 17.14,1 Osuus 3 Väinö Kontkanen 1 9.07,3 1 26.21,4 2. 5 Pyhäselän Urheilijat 31.08,4 Osuus

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin.

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin. Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014 Huhtikuun lajikokeiluna karting. Salivuorot päättyvät ja avovesikausi alkaa! Ajankohtaista huhtikuussa: Harjoitusmaksut laskutetaan. Keskustelut

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016)

Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016) Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016) 1 Kiviharju Jani Helsingin normaalilyseo 2 Hyvönen Olli Helsingin normaalilyseo 3 van den Berg Marko Helsingin normaalilyseo

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 (6) KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antti Salmi Antti Virtanen Kristiina Lanki puheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa

Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa 15.9.2013 Puolangan Ryhti T U L O K S E T Naiset 1. KaSu 1 Kajaanin Suunnistajat 1.51.12,3 2. SoJy 3 Sotkamon Jymy 1.54.51,4 3.39,1 3. SuRa Suomussalmen Rasti

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 2 Sisällysluettelo YLEISTÄ 3 Tavoite 3 Jäsenistö 3 Jäsenhankinta 3 Tiedottaminen 4 Talous 4 Hallinto 4 TUKIKOHDAT 5 Humalluoto 5 Mäntysaari 5 Skorvö 5 Melontakalusto 5 RATA- JA

Lisätiedot

Kuhmolainen Maraton 2015

Kuhmolainen Maraton 2015 Kuhmolainen Maraton 2015 T U L O K S E T Kilpailun sarjat: MYLM; NYLM; M40M; N40M; M50M; M60M; MP; NP; M40P; N40P; M50P; N50P; M60P; N60P; M10; N10; MYLM Miehet Maraton 42.2 km 1. Daniel Kannapinn Selbstläufer

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu)

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu) Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten 1. asetettaviin äänestysalueiden vaalilautakuntiin viisi varajäsentä 2. asettaa kaksi vaalitoimikuntaa ja niihin nimetään kolme

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 48. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 8 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2010: Riku Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot