lukijaa LUKIJA. Lukijoina. Mediatiedot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "48 000 lukijaa LUKIJA. Lukijoina. Mediatiedot"

Transkriptio

1 Ammattilehti vuorovaikuttajille, verkostoitujille, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjille, toimiston ammattilaisille ja henkilöstön sparraajille. Mediatiedot lukijaa (3 lukijaa/lehti) Lukijoina myynti viestintä päättäjät markkinointi tapahtumientekijät henkilöstöammattilaiset toimistojen ammattilaiset LUKIJA

2 Yhdistää lukijat ja mainostajat. Mielenkiintoinen kohderyhmä Evento on lehti ammattilaisille, joiden työnä on järjestää kokouksia, tilaisuuksia ja tapahtumia. Eventon lukija on toimiston ammattilainen, joka tekee päätöksiä monipuolisesti yrityksen operatiivisista asioista. Eventon lukijoiden vastuulla on suunnitella yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuudet, organisoida liikematkat ja varata majoitukset henkilöstölleen maailmalla. Lehden kohderyhmä pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä, koulutuksesta ja palkitsemisesta sekä huomioi saatavilla olevat virkistysmahdollisuudet. Nämä ammattilaiset valitsevat kouluttajat, buukkaavat puhujat, ideoivat mieluisat liikelahjat ja muut huomioimiset ja etsivät jatkuvasti uusia, tuoreita ideoita tilaisuuksien sisältöä, paikkaa ja toteutustapaa ajatellen. Evento etsii uusia ja erilaisia näkökulmia ammatilliseen tekemiseen ja kannustaa aitoihin, tuloksellisiin kohtaamisiin sekä pureutuu aktiivisesti lukijoidensa työarkeen. Mikä? Sihteeri & Assistentti -lehti eli S&A-lehti sulautui osaksi Eventoa loppuvuonna Lehtien yhdistymisen myötä S&A-lehden parhaimmat ja hyödyllisimmät sisällöt saivat uudessa yhdistyneessä lehdessä jatkoa, uudistunein ilmein. Evento+S&A:n kiitellyt tapahtumiin, markkinointiin, johtamiseen, hyvinvointiin ja alan ihmisiin keskittyvät jutut syventävät ja laajentavat lukukokemusta, tuovat ideoita arkiseen aherrukseen ja lisäävät ammatillista osaamista. LUKIJA Evento-klubi tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista, hyödyllistä tietoa ja elämyksiä Eventon tilaajille, ympäri vuoden. Tapahtumat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kumppanien kanssa. Kiinnostuitko? Some aktiivisena facebook.com/eventolehti Eventon uudet, upeat ja palvelevat kotisivut avautuvat maaliskuussa 2015!

3 Aktiivisen ammattilaisen media. Aikataulu Ilmestyy Aineisto Ilmestyy Aineisto /4 Ilmestyy Aineisto Työhyvinvointi Jaksaminen Talvi Motivointi Valmentaminen Ajankäyttö Henkilöstötapahtuma Wellness Työtilat Sisustaminen Ergonomia Ilmapiiri Henkilöstövuokraus Rekrytointi Koulutus Kokous Toimisto Tekniikka Ammattitaito Tiedottaminen Viestintä Osaaminen Työssäoppiminen ICT Työharjoittelu Virallinen Kongressi messunumero Tapahtuma Vesillä Markkinointi Tavoite Kumppanit Osallistujat Aikataulu Tapahtumatekniikka Some Nuoret tapahtumajärjestäjät Tuplanumero 5 Ilmestyy 3.9. Aineisto Ilmestyy Aineisto /8 Ilmestyy Aineisto Messut Liikelahjat Luonto Yritystapahtuma Sponsorointi Lainsäädäntö Tarinat Turvallisuus Lanseeraus Promootio Tavoite Pukeutuiminen Juhlat Teemat Kasvot Esiintyminen Verkostoituminen Tavoite Ravintola Juomat Catering Esiintyjät Etiketti Joulu Tapakulttuuri Jättijakelu Elämykset Matkustaminen Majoitus Autonvuokraus Extreme Kannusteet Exclusive Palkisteminen Luxus VIP Tuplanumero Ammattilehti on paras tapa valjastaa journalistinen yhteys mainontaan.

4 Hyödynnä erikoisratkaisuja! Tutkittua tietoa Päätöksentekijöitä 89 % tekee päätöksiä tapahtumista/tilaisuuksista 81 % tekee päätöksiä kokousasioista 65 % tekee päätöksiä koulutusasioista lukijaa (3 lukijaa/lehti) 64 % yritysmaailmasta, 36 % julkiselta sektorilta 43 % säilyttää lehden ja 43 % antaa sen kiertoon Lukijoiden mielestä lehden sisältö on ajankohtainen, monipuolinen, ja se seuraa hyvin alan kehitystä. Lehdessä olevista ilmoituksista saa hyödyllistä tietoa, ja lehdestä saatuja ideoita hyödynnetään työssä. Lehti on miellyttävä lukea ja ulkoasu on houkutteleva! 89% tekee päätöksiä tapahtumista/ tilaisuuksista Lukijatutkimuksen toteutti Taloustutkimus Oy 4/2014. Ilmoituskoot* Ilmoitushinnat Tekniset tiedot 2/1 s. 460 x 297 mm 1/1 s. tekstissä 230 x 297 mm 1/1 s. 2. kansi 230 x 297 mm 1/1 s. takakansi 230 x 275 mm 1/2 s. vaaka 230 x 146 mm 1/2 s. pysty 112 x 297 mm 1/3 s. 75 x 297 mm 1/4 s. 93 x 130 mm 1/8 s. 93 x 62 mm moduli 93 x 30 mm 2/1 s /1 s. tekstissä /1 s. 2. kansi /1 s. takakansi /2 s. vaaka /2 s. pysty /3 s /4 s /8 s moduli 900 Lehden koko: 230 x 297 mm Rasteritiheys: 60 linjaa Sidonta: liimaselkä Profiili: Coated Fogra39.icc Aineistot: Lähetykseen lehden nimi, numero ja ilmoittaja. * Varaa ilmoitusmateriaaliin 5 mm leikkuuvarat. Eventon tehtävä on yhdistää lukija ja mainostaja. Lehti hurmaa osuvalla ja hyödyllisellä sisällöllä ja jättää odottamaan mielenkiinnolla jo seuraavaa lehteä. Mainostajille Evento tarjoaa kaikki ne julkisen sektorin ja yritysmaailman päättäjät, joilla on vastuuta ja päätösvaltaa tehdä hankintoja ja budjetoitua rahaa tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Evento on hyödyllinen ammattilehti. Erikoistunut ja valtakunnallinen ammattilehti on paras paikka valjastaa journalistinen yhteys mainontaan. Aikakauslehti on lukijan valinta, kun lehti on kädessä, sille on aikaa, ja myös lehden välittämät viestit halutaan ottaa vastaan. Lehdet koetaan viihdyttäväksi, tietoa tuoviksi ja myös hyviksi tuotetietolähteiksi. Muista erikoisratkaisut bigger is better, liitteet ja määräpaikat. Tutkitusti toimivia (Aikakausmedia 2013). Evento tutkittiin huhtikuussa Saat tutkimuspaketin lehden kotisivuilta tai pyydä pdf yhteyshenkilöltäsi.

5 Eventon lukijat tekevät, kokevat ja osaavat kehittävät ja tekevät päätöksiä seuraavat aikaa ja ilmiöitä vaativat ajalle ja rahalle vastinetta Lukijoista 64% yritysmaailmasta 36% julkiselta sektorilta Myynti ja markkinointi Merja Calton myyntipäällikkö Anja Moilanen myyntipäällikkö Nina Harlin liiketoimintajohtaja Ilmoitustrafiikki & tilaukset Tiki Murray markkinointi- ja myyntiassistentti Toimitus Heli Koivuniemi päätoimittaja Jaana Vainio toimittaja Riitta Säteri toimittaja Jari F. Lampén toimittaja Painos kpl Heli Koivuniemi päätoimittaja Olen innoissani saadessani työskennellä usean eri alan huippuammattilaisten parissa. Evento tarjoaa samassa paketissa ideoita, vinkkejä ja hyötytietoa organisaatioissa tehtävien tärkeiden päätösten tueksi. Yhdistävä tekijä ovat ihmiset, vuorovaikutus ja kohtaamiset. Toimitukseemme suorastaan tulvii toinen toistaan parempia juttuaiheita, joista pyrimme ottamaan koppeja parhaimpamme mukaan. Lukijatutkimus ja lehdestä saamamme palautteet todistavat, että olemme olleet oikealla linjalla. Aito ja vuorovaikutteinen yhteistyö on tuottanut tulosta. Vuodesta 2015 on odotettavissa Eventon historian kaikkien aikojen menestyksekkäin vuosi. Kiitos kuuluu lukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Tilaushinnat Kestotilaus 75 Määräaikainen 95 Irtonumero 13,50 Sähköposti Kotisivut eventolehti.fi Some facebook.com/eventolehti Ulkoasu Adverbi Oy Painatus Kirjapaino Uusimaa Kustantaja Keskisuomalainen Oyj Aikakauslehtiryhmä Evento tuo ideoita arkeen ja lisää ammatillista osaamista.

6 Erikoisratkaisuja Liite Kortti, A4, esite, malli, maistiainen, hinnasto, asiakaslehti tai vaikka hiirimatto? Väliinheitto, liimatippa, rouhittu, pussitettu. Kaikki onnistuu! Advertoriaali Toimituksellisen materiaalin kaltainen mainoskokonaisuus. Loistava tapa kertoa lukijoille enemmän palveluista, tuotteista tai niiden käyttömahdollisuuksista. Helppo tapa tuottaa samalla omaan käyttöön vaikkapa esite messuille. Minimilaajuus aukeama. Yksin tai yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tekstit, kuvat, taitto yhdessä tai erikseen. Suunnitellaanko lisää? Muuta? Kansipinnat, lisäkannet, kansiläppä, määräpaikat, ilmoitus hännällä mahdollisuuksia on runsaasti! Eventolehti.fi on lukijoiden ja mainostajien sähköinen media. Nopea ja palveleva viestintäkanava täydentää lehteä sen ilmestymisväleissä ja tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden monikanavaisiin ratkaisuihin. Eventon kotisivut uudistuvat ja remontti on valmis maaliskuussa Lisää printin tehoa kohdennetusti, pienellä budjetilla. Varaa erikoisratkaisut ja määräpaikat ajoissa! Uudistunut palveluhakemisto Isompi koko, enemmän asiaa, sama hinta. Palveluhakemisto on perusosa Eventoa. Ilmoitus siellä on säännöllinen tiedotus yrityksestä lehden jokaisessa numerossa. Ilmoitusruudut alkaen 90 x 45 mm, hinta / vuosi. Tavoittaa kaikki uutiskirjeen tilanneet, printtilehden lukijat ja muut potentiaalit kohderyhmät vastaanottajaa! Isompi koko, enemmän asiaa. Eventon uutiskirje Uutiskirje antaa ennakkomakupaloja lehdestä, infoa klubitapahtumista ja Evento Awardsista, edullisia kampanjatarjouksia ja muuta mukavaa infoa Eventon ilmestymisen väleissä. Evento Awards Evento Awards palkitsee lukijoiden suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistojen vuoden parhaimmat työt. Palkinnot jaetaan vuosittain 10 eri sarjassa. Kansainvälisistä ja kotimaisista asiantuntijoista koottu tuomaristo valitsee Evento Awards -voittajat. Evento Awards palkitsee parhaat ja nostaa aktiivisesti esille ihmisten kohtaamisen merkitystä. Palkintojuhlaa vietetään seuraavan kerran Juhlimaan on tervetullut koko Eventon lukijakunta sidosryhmineen. Evento Awards yhteistyöhön etsitään aktiivisesti myös uusia yhteistyökumppaneita tule mukaan! Palkintosarjat Ammattilaiset yritystapahtuma henkilöstötapahtuma kuluttajatapahtuma lanseeraus/promootio Lukijat tapahtumapaikka majoituspaikka catering-yritys ravintola/kahvila puhuja/kouluttaja esiintyjä/taiteilija André Noël Chaker Puhuja-sarjan voittaja Evento Awards palkitsee alan parhaat osaajat ja luotettavimmat kumppanit.

Muutamme unelmat todeksi

Muutamme unelmat todeksi Kysy, ota yhteyttä olemme Sinua varten. Yhteystiedot s. 48 50 Muutamme unelmat todeksi Massamarkkinoinnin aika on ohi. Tämä klisee on tosi: kun resurssit (raha, aika, voimavarat) ovat rajalliset, kannattaa

Lisätiedot

Evento-lehti lukijatutkimus 2012

Evento-lehti lukijatutkimus 2012 Evento-lehti lukijatutkimus 2012 Eventon lukijatukimus suoritettiin Webropol-työkalulla. Tutkimukseen kutsuttiin osallistumaan sähköpostilla. Viesti lähetettiin yli 8.000 henkilölle. Vastaajat olivat saaneet

Lisätiedot

Vuosikertomus. Keskisuomalainen Oyj

Vuosikertomus. Keskisuomalainen Oyj Vuosikertomus 2014 Keskisuomalainen Oyj KESKISUOMALAINEN-KONSERNI Keskisuomalainen-konserni on valtakunnallisesti merkittävä viestintäkonserni. Konserni toimii Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa,

Lisätiedot

Urheiluseuran viestintäopas

Urheiluseuran viestintäopas Urheiluseuran viestintäopas Urheiluseuran viestintäopas 2011 1 Urheiluseuran viestintäopas Sisältö Osa 1: Opas sisäiseen viestintään Alkuperäinen opas: Sisäisellä viestinnällä vireäksi. (2006). Tekijät:

Lisätiedot

lehti markkinointiviestinnästä innostuneille Nro 1/2013 Viestintätoimisto VCA:n asiakaslehti Maailma muuttuu, Eskoseni

lehti markkinointiviestinnästä innostuneille Nro 1/2013 Viestintätoimisto VCA:n asiakaslehti Maailma muuttuu, Eskoseni lehti markkinointiviestinnästä innostuneille Nro 1/2013 Viestintätoimisto VCA:n asiakaslehti Maailma muuttuu, Eskoseni pääväittämä Viestijöiden elettävä mukana median kiihtyvässä murroksessa Nimet SPIN,

Lisätiedot

Kaupan Maailma. Ymmärrä asiakkaasi arkea. Kaupan riippumaton ammattilehti. Vectia Oy:n Heli Arantola: Hyvä työyhteisö tuottaa hyvää tulosta

Kaupan Maailma. Ymmärrä asiakkaasi arkea. Kaupan riippumaton ammattilehti. Vectia Oy:n Heli Arantola: Hyvä työyhteisö tuottaa hyvää tulosta Kaupan Maailma NRO 1 HELMIKUU 10 Vectia Oy:n Heli Arantola: Ymmärrä asiakkaasi arkea Sivu 24 Suomalainen näkkileipä maistuu yli 30 maassa sivu 46 Hyvä työyhteisö tuottaa hyvää tulosta sivu 54 Kaupan riippumaton

Lisätiedot

Focus Master Oy Puhelin (03) 2236 258 info @ focusmaster.fi PL 558, Verstaankatu 2 C, 33101 Tampere

Focus Master Oy Puhelin (03) 2236 258 info @ focusmaster.fi PL 558, Verstaankatu 2 C, 33101 Tampere Puu&Tekniikka Lukijatutkimus 2008 Tutkimusraportti 6.11.2008 Focus Master Oy Focus Master Oy Puhelin (03) 2236 258 info @ focusmaster.fi PL 558, Verstaankatu 2 C, 33101 Tampere www.focusmaster.fi SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

LUMON TAVOITTAA TIEDOLLA. SÄHKÖPOSTI- MARKKINOINNIN RENESSANSSI Hyvä rekisteri on kuin henkinen pankkitili

LUMON TAVOITTAA TIEDOLLA. SÄHKÖPOSTI- MARKKINOINNIN RENESSANSSI Hyvä rekisteri on kuin henkinen pankkitili 2 2013 TIETOA JA NÄKEMYKSIÄ ASIAKASSUHTEEN AVUKSI OIKEA IHMINEN OIKEAAN TYÖHÖN Snoobin analytiikka auttaa myös rekrytoinnissa TIEDOSTA TOIMINTAA Fonectan uusi palveluyksikkö tarjoaa kokonaisvaltaisen markkinointipaketin

Lisätiedot

Vuosikertomus 2009 Liiketoimintakatsaus

Vuosikertomus 2009 Liiketoimintakatsaus Vuosikertomus 2009 Liiketoimintakatsaus Vilppula Falun Västerås Helsinki Göteborg Tukholma Toimipaikat Suomessa ja Ruotsissa. Konsernilla on lisäksi yksiköt Ukrainassa ja Intiassa Helsingborg Sisältö 2009

Lisätiedot

KAINUUN KOTITYÖPALVELUALAN VIESTINTÄSUUNNITELMA

KAINUUN KOTITYÖPALVELUALAN VIESTINTÄSUUNNITELMA KAINUUN KOTITYÖPALVELUALAN VIESTINTÄSUUNNITELMA viestinnän periaatteita, sääntöjä ja käytänteitä kotityöpalvelualalle, yrittäjille ja koulutuksen järjestäjälle Sisältö 1. Johdanto... 3 2. Lähtökohdat...

Lisätiedot

Mistä hyvä työelämä on tehty?

Mistä hyvä työelämä on tehty? Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Mistä hyvä työelämä on tehty? Suomessa pyritään Euroopan parhaaseen työelämään vuoteen 2020 mennessä. HENRY ry:n HR Barometrissa v. 2013 nousivat henkilöstöjohtamisen haasteiksi

Lisätiedot

Talentum on ammattilaisen valinta

Talentum on ammattilaisen valinta Monipuolinen tuotto lentum on erikoistunut ammattilaisille kohdistettuun kustannustoimintaan. Talentumin kustannustoiminnan keskeisiä tuotteita ja palveluita ovat lehdet, kirjat, online- ja informaatiopalv

Lisätiedot

uuden talouden kivijalka

uuden talouden kivijalka Juveneksen kattaus sinulle 2013 PALVELUT uuden talouden kivijalka RAVINTOLA SAARNI on Ratinankaaren sydän NASTA VIEHÄTTÄÄ ASIAKASTA LOUNAALLA: LEENA VUORELA OSAAMINEN: KOKEMUSTA, KOULUTUSTA, KUMPPANUUTTA

Lisätiedot

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/14 Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle Vastaa lukijakyselyyn ja voita Viking Linen risteily Tukholmaan! Lue lisää s. 63. Mallorcan makuja Matkahallinnon prioriteetit

Lisätiedot

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan.

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. TOUKOKUU 2013 Ecom asiakaslehti nro. 1 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. Sivu 2 SähköJusalla työ ei valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton?

Lisätiedot

Aito ja alkuperäinen Mika, 40, myyntipäällikkö

Aito ja alkuperäinen Mika, 40, myyntipäällikkö 007 Aito ja alkuperäinen Mika, 40, myyntipäällikkö Kun valmentaa muita, valmentaa myös itseään. Suomen Rader Oy:n ensimmäinen myyjä ja nykyinen myyntipäällikkö tietää, mistä puhuu. Yli 10 vuotta myyntitiimejä

Lisätiedot

Meitä Arinalaisia on moneksi

Meitä Arinalaisia on moneksi ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 2 2014 Meitä Arinalaisia on moneksi Arinassa voit vaikuttaa Mikä ruuassa maksaa? Osallistu uuteen kilpailuumme! SIDOSRYHMÄNRO 2 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti,

Lisätiedot

Kulttuuritoimijan tiedotusopas

Kulttuuritoimijan tiedotusopas Kulttuuritoimijan tiedotusopas C. 56 Kulttuuritoimijan tiedotusopas Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan Liitto Julkaisu C:56 (päivitys joulukuussa 2010) ISBN 978-951-766-117-1 ISSN 1237-9948 Taitto: Mainostoimisto

Lisätiedot

Viestinnän linjaukset

Viestinnän linjaukset Tehty 02/2013, päivitetty 9/2014 Viestinnän linjaukset Työelämä 2020 -hankkeen visio on, että Suomessa on Euroopan paras työelämä vuonna 2020. Hankkeen tehtävä on muodostaa yhteistyöverkostoja toimijoiden

Lisätiedot

Aktiivinen kansalaisuus ja avoimet oppimisympäristöt tulevaisuudessa

Aktiivinen kansalaisuus ja avoimet oppimisympäristöt tulevaisuudessa Kirsi Saloniemi Aktiivinen kansalaisuus ja avoimet oppimisympäristöt tulevaisuudessa Aktiivi-hankkeen ennakointiraportti Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun julkaisuja Sarja B. Raportit ja selvitykset 3/2011

Lisätiedot

Hyvä maine ansaitaan Poliisin viestintästrategia

Hyvä maine ansaitaan Poliisin viestintästrategia Hyvä maine ansaitaan Poliisin viestintästrategia Hyvä maine ansaitaan Poliisin viestintästrategia 5 Hyvä maine ansaitaan Poliisin viestintästrategia Hyvä maine ansaitaan Hyvä maine syntyy siitä, että

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA vuosille 2011 2014

TOIMINTASUUNNITELMA vuosille 2011 2014 TOIMINTASUUNNITELMA vuosille 2011 2014 SISÄLLYS 1. JOHDANTO 3 1.1. Keskeiset toiminnalliset osa-alueet 4 2. Valonia asiantuntijaorganisaationa 5 2.1. Alueelliset strategiat ja ohjelmat 5 2.2. Kuntien ja

Lisätiedot

Hyvinkään Setlementtiyhdistyksen tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Hyvinkään Setlementtiyhdistyksen tapahtumien suunnittelu ja toteutus Hyvinkään Setlementtiyhdistyksen tapahtumien suunnittelu ja toteutus Elsilä, Jere Harjuoja, Selina Mattila, Karin Pelkonen, Sanna 2015 Hyvinkää Laurea-ammattikorkeakoulu Hyvinkää Hyvinkään Setlementtiyhdistyksen

Lisätiedot

Lehti Raahen seudun yrityksistä ja yrityspalveluista 2/2013. Lehti Raahen seudun yrityksistä ja yrityspalveluista 2/2013

Lehti Raahen seudun yrityksistä ja yrityspalveluista 2/2013. Lehti Raahen seudun yrityksistä ja yrityspalveluista 2/2013 Lehti Raahen seudun yrityksistä ja yrityspalveluista 2/2013 Pääkirjoitus Raahen seudun yrityspalvelut palveluksessanne, olkaa hyvä! Raahen seudun yrityspalvelut on osa Raahen seutukunnan kehittämiskeskuksen

Lisätiedot

Palvelumuotoilulla innovaatioihin Yrittäjyysilta

Palvelumuotoilulla innovaatioihin Yrittäjyysilta Palvelumuotoilulla innovaatioihin Yrittäjyysilta Suurpellossa Antila, Heidi Isoviita, Leeni Kinnunen, Hanna Laukkonen, Patrick Liukkonen, Jussi 2014 Leppävaara Laurea-ammattikorkeakoulu Leppävaara Palvelumuotoilulla

Lisätiedot

Viestintä- ja markkinointistrategia

Viestintä- ja markkinointistrategia Viestintä- ja markkinointistrategia Koska kunnallishallinto perustuu kunnan asukkaiden itsehallintoon, sananvapaus ja julkisuus on siinä erityisen tärkeää. Ne muodostavat kunnallisen demokratian merkittävimmän

Lisätiedot

Pertti Sillanpää. PAIKALLISLEHDET VERKOSSA analyysi nykytilanteesta

Pertti Sillanpää. PAIKALLISLEHDET VERKOSSA analyysi nykytilanteesta Pertti Sillanpää PAIKALLISLEHDET VERKOSSA analyysi nykytilanteesta Digisilta 23.9.2013 TIIVISTELMÄ Paikallislehdillä on tärkeä rooli paikallisen tiedon levittäjänä sekä yhteisöllisyyden ja identiteetin

Lisätiedot

Kivikasvo ei sammaloidu Tammikuu 2009

Kivikasvo ei sammaloidu Tammikuu 2009 P. Markula: Ketään ei sanota irti! Kivikasvo ei sammaloidu 01 Tammikuu 2009 2 Pääkirjoitus 21.1.2009 Yrittäjän turvaverkko Vuoden 2009 synkentyneet talousnäkymät tuovat yritystoiminnalle ja monelle yrittäjälle

Lisätiedot

Uutta nostetta urallesi! Tarjolla hyviä tyyppejä. Onnistumisen takana oma aktiivisuus ja oikea asenne

Uutta nostetta urallesi! Tarjolla hyviä tyyppejä. Onnistumisen takana oma aktiivisuus ja oikea asenne Uutta nostetta urallesi! Tarjolla hyviä tyyppejä Onnistumisen takana oma aktiivisuus ja oikea asenne Pääkirjoitus CV selkeäksi ja verkostot hyödyksi Korkeakoulutettujen nopea työllistyminen koulutustaan

Lisätiedot

ratsastuksen seuraopas

ratsastuksen seuraopas Uudistettu painos 2012 ratsastuksen seuraopas suomen ratsastajainliitto ry Sisällysluettelo: Alkusanat 3 Mitä on seuratoiminta? 4 Ratsastusseuran perustaminen 5 Seuran toimihenkilöt 6 SRL:n tarjoamat jäsenedut

Lisätiedot