Toimitukseen sisältyy: Paristo, rannelenkki. **** EP-patentti ; US-patentti 11 / 662, 309

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimitukseen sisältyy: Paristo, rannelenkki. **** EP-patentti 1880139; US-patentti 11 / 662, 309"

Transkriptio

1 LENSER * LENSER * L5 Kevyt kumppani Paristo High End Power 130 mm 112 g 85 lm* 1 x AA 1,5 V 4,2 Wh*** 3 h** Valaisumatka 150 m* LENSER L5 on pieni ja kevyt ja se vaatii vain tavanomaisen AA-pariston. LENSER L5 painaa vähän korkealaatuisen muovin ansiosta. Se tuntuu mukavalta kädessä ja valaisee patentoidun**** Advanced Focus System -tekniikan ansiosta aina optimaalisesti. LENSER L5 on lamppu kaikkiin tilanteisiin lyhyemmillä retkillä. Toimitukseen sisältyy: Paristo, rannelenkki **** EP-patentti ; US-patentti 11 / 662, 309 Tuotenro 7005 * Valovirta (lumen), toisin sanoen maksimaalinen valaisumatka (metri) mitattuna kirkkaimmalla asetuksella, kun lamppu kytketään päälle uudella alkaliparistolla. *** Kapasiteetin laskennallinen arvo wattitunteina (Wh). Tämä koskee toimitustilassa olevan tuotteen paristoa/paristoja tai akuilla varustetuissa lampuissa niiden akkua/akkuja täysin ladatussa tilassa.

2 LENSER * LENSER * L6 Kirkas kumppani Paristot High End Power 159 mm 142 g 105 lm* 2 x AA 1,5 V 8,4 Wh*** 8 h** Valaisumatka 200 m* LENSER L6 on LENSER L5 -lampun isoveli. Se kestää roiskevettä, kylmyyttä ja hellettä ja on helppo käyttää. Runko on valmistettu murtolujasta muovista (polykarbonaatti). Patentoitu**** Advanced Focus System mahdollistaa valokeilan optimaalisen säädön. Toimitukseen sisältyy: Paristot, rannelenkki **** EP-patentti ; US-patentti 11 / 662, 309 Tuotenro 7009 * Valovirta (lumen) tai suurin valaisumatka (metrejä) mitattuna kirkkaimmassa asetuksessa päälle kytkettäessä uusilla alkaliparistoilla. *** Kapasiteetin laskennallinen arvo wattitunteina (Wh). Tämä koskee toimitustilassa olevan tuotteen paristoa/paristoja tai akuilla varustetuissa lampuissa niiden akkua/akkuja täysin ladatussa tilassa.

3 LENSER * LENSER * L7 Tehopakkaus vaativaan käyttöön Paristot High End Power 133 mm 142 g 115 lm* 3 x AAA 1,5 V 5,4 Wh*** 42 h** Valaisumatka 225 m* LENSER L7 -lampun suunnittelun tavoitteena oli valmistaa lamppu, joka kestää äärimmäistä kylmyyttä ja kuumuutta sekä rasituksia, kuten iskuja ja pölyä. Lisäksi lampusta piti tulla kirkas, tyylikäs ja kätevä. Insinööriemme työ tuotti tulosta. LENSER L7 on varustettu patentoidulla**** Advanced Focus System -tekniikalla, eräällä maailman parhaista heijastinjärjestelmistä. Iskunkestävä polykarbonaattirunko on kevyt ja murtoluja, modulaarirakenne takaa käyttövarmuuden niin erämaassa kuin vuoristossakin. Toimitukseen sisältyy: Paristot, rannelenkki **** EP-patentti ; US-patentti 11 / 662, 309 Tuotenro 7008 * Valovirta (lumen) tai suurin valaisumatka (metrejä) mitattuna kirkkaimmassa asetuksessa päälle kytkettäessä uusilla alkaliparistoilla. *** Kapasiteetin laskennallinen arvo wattitunteina (Wh). Tämä koskee toimitustilassa olevan tuotteen paristoa/paristoja tai akuilla varustetuissa lampuissa niiden akkua/ akkuja täysin ladatussa tilassa.

4 LENSER * LENSER * L7E Kevyt ja kestävä Paristot High End 135 mm 115 g 28 lm* 3 x AAA 1,5 V 5,4 Wh*** 47 h** Valaisumatka 93 m* LENSER L7E on yhtä kestävä ja luotettava kuin LENSER L7, mutta säästeliäämpi käytössä. Sen osoituksena lampun nimessä on E(co). LENSER L7E on suurelta osin valmistettu erittäin kevyestä ja korkealaatuisesta muovista. Se sietää hyvin äärimmäistä kylmyyttä, paahtavaa hellettä sekä mekaanista rasitusta. Tyylikkäällä, enimmäkseen polykarbonaatista koostuvalla rungolla on vain vähäinen lämmönjohtavuus ja siksi se on ulkolämpötilasta riippumatta mukava kädessä. Taidokkaasti työstettyä lamppua voidaan tarkentaa kiertomekanismilla ja se palaa vielä kauemmin kuin LENSER L7. Toimitukseen sisältyy: Paristot, rannelenkki Tuotenro 7008-E * Valovirta (lumen) tai suurin valaisumatka (metrejä) mitattuna kirkkaimmassa asetuksessa päälle kytkettäessä uusilla alkaliparistoilla. *** Kapasiteetin laskennallinen arvo wattitunteina (Wh). Tämä koskee toimitustilassa olevan tuotteen paristoa/paristoja tai akuilla varustetuissa lampuissa niiden akkua/ akkuja täysin ladatussa tilassa.

5 Tekniset erittelyt Yleiskuva - (L) ight Weight -sarja Tuotteen nimi L5 L6 L7 L7-E Tuotenro E High End Power High End Power High End Power High End 130 mm 159 mm 133 mm 135 mm 112 g 142 g 142 g 115 g Valovirta 85 lm 105 lm 115 lm 28 lm Paristot 1x AA 2x AA 3x AAA 3x AAA 4,2 Wh 8,4 Wh 5,4 Wh 5,4 Wh 3 h 8 h 42 h 47 h Valaisumatka 150 m 200 m 225 m 93 m L-sarja toimitetaan käytännöllisessä tboxpakkauksessa (K:157 mm L:70 mm S:40 mm). tbox on valmistettu niin, että lampun kaikki tärkeimmät tiedot ja ominaisuudet ovat hyvin näkyvillä. Erikoisuus: Kytkin on vapaasti käytettävissä niin, että asiakas voi kokeilla tuotteita helposti. Huipputehokkaat Power-it on valmistettu tuotetietojemme mukaisesti. Näiden erityis-ien ja ainutlaatuisen heijastinlinssimme välinen täydellinen yhteistyö vakuuttaa käyttäjät maailmanlaajuisesti kerta toisensa jälkeen. Polykarbonaattikotelo tekee L-sarjan lampuista erityisen kevyitä. Valovirta mitataan päälle kytkettäessä uusilla alkaliparistoilla. Kyse on keskimääräisistä arvoista, jotka voivat poiketa yksittäistapauksissa sirun ja paristojen mukaan +/- 15 %. L-sarjan lamput palavat edullisilla, kaikkialta saatavilla vakioparistoilla. luvut tiedottavat kaikkien käytettyjen paristojen kokonaiskapasiteetista (Wh). Näin taataan parempi vertailtavuus. tiedot viittaavat siihen aikaan, jonka lamput palavat uusilla paristoilla, kunnes valovirta on laskenut 1 luumeniin. Suurin valaisumatka mitataan päälle kytkettäessä uusilla alkaliparistoilla. Kyse on keskimääräisistä arvoista, jotka voivat poiketa yksittäistapauksissa sirun ja paristojen mukaan +/- 15 %. Kytkin kiertokytkin painiketoiminnolla kiertokytkin painiketoiminnolla painokytkin painokytkin L-sarjan kytkimet ovat erityisen kestäviä ja kiertotoiminnon ansiosta ne on suojattu tahattomalta päälle kytkemiseltä.

6 Tekninen ymmärrys ja tuoteominaisuudet Specials - (L) ight Weight -sarja Tuotteen nimi L5 L6 L7 L7-E Yksityiskohtainen kuvaus - Zweibrüderin patentoima* tarkennusjärjestelmä mahdollistaa heijastimen ja linssin yhdistelmällä verrattoman tarkennuksen laadun. TARKENNUS Advanced Focus System Edut, joita tavanomaiset järjestelmät eivät usein tarjoa: - Erityisen tasainen valokeila tarkentamattomalla alueella (ei varjorenkaita) - Jopa kaksi kertaa enemmän valoa tarkennuksessa (tavanomaisiin heijastimiin verrattuna) - Pidetään yhtenä maailman parhaista -lamppujen tarkennusjärjestelmistä Klassinen tarkennus kiertomekaniikalla on hyväksi todettu tarkennusmenetelmä. Turning Focus Edut: - Vastustuskykyinen likaa vastaan - Helppo käyttää - Erityisen pitkäikäinen Modular System Modulaarinen rakenne Lampun rakenne on modulaarinen. Edut: - Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja hoitoa - Vaurioiden sattuessa voidaan yksittäiset osat vaihtaa helposti - Ympäristöystävällinen, koska suunniteltu tuotteen pitkää käyttöikää varten Roiskevesisuojattu Lamppu on suojattu kaikilta puolilta roiskevettä vastaan ERITYISYYDET Enimmäkseen polykarbonaatista koostuva kotelo Ympäristöystävällinen Polykarbonaatti on aivan erityinen muovi. Esimerkiksi lentokoneen ohjaamon lasit valmistetaan polykarbonaatista. Sen paino on vain noin puolet alumiinin painosta, se kestää -175 C C:een lämpötiloja ja on äärimmäisen iskunkestävä ja murtoluja. Polykarbonaatin rakenne jakaa törmäyksen tai iskun energian niin, ettei epämuodostumia synny. Tämän muovin ansiosta lamppujen rungot sietävät hyvin sääoloja, kestävät kovaakin rasitusta ja tuntuvat myös vuoristossa mukavalta kädessä, koska ne johtavat vähemmän kylmyyttä. Virtaa säästävä -tekniikka minimoi energiankulutuksen. Lisäksi yksikertainen huolto takaa tuotteen pitkän käyttöiän. Silikonikuminen päätykansi Laadukas silikonikuminen suojus on öljyn- ja bensiininkestävä ja urituksen ansiosta erityisen pitävä ja käyttäjäystävällinen. LISÄTARVIKKEET Kuluja säästävä Kaikkialta saatavien edullisten vakioparistojen käyttö mahdollistaa edullisen käytön. Kovakullatut liittimet Liittimet on kovakullattu suojaksi korroosiota vastaan ja ihanteellisen johtavuuden takaamiseksi. Art: 7799 Universal Mounting Bracket 24 (yleiskiinnike) Art: 7799-PT Universal Mounting Bracket 28 (yleiskiinnike) Art: 0362 Universal Mounting System (yleiskiinnike) Art: 0316 Intelligent Clip (vyöpidike) Valinnaiset lisävarusteet Art: 0317 Intelligent Clip (vyöpidike) Art: 0314 Magnetic Mounting for Intelligent Clip (magneettipidike) Art: 0040 Signal Cone (merkkivalokartio) Art: 0313 Roll Protection (pyörimisen estin) Art: 0313-F Filter Set with Roll Protection (vyölaukku ja suodatin) Art: 0039 Intelligent Filter Set (vyölaukku ja suodatinsarja) Art: 0333 Safety Bag 7 (vyökotelo) Toimitukseen sisältyy Paristot, käsilenkki, käyttöohje * EP patentti ; US patentti 11 / 662, 309

7 Tekninen ymmärrys ja perusteluapuja Perusteluapuja - (L) ight Weight -sarja Käyttövarmuutta niin aavikolla kuin vuoristossakin! MARKKINOINTI PALVELU Ydinväite L-sarjan väittämä L5-väittämä L6-väittämä L7-väittämä L7 E -väittämä Kohderyhmä Ainutlaatuiset myyntiväittämät Markkinointiväittämät myyntikeskusteluja varten OVH euroina L5 OVH 34,90 OVH euroina L6 OVH 34,90 OVH euroina L7 OVH 39,90 OVH euroina L7 E OVH 24,90 Sijoitus järjestelmään Sijoituskohde Laatua & palvelua SINÄ olet meille tärkeä! L-sarjan lamput ovat polykarbonaattikotelonsa ansiosta erityisen kevyitä ja lähes särkymättömiä. Kotelon materiaalin alhaisen johtavuuden ansiosta lamput tuntuvat myös äärimmäisissä lämpötiloissa mukavalta kädessä. Keveyttä parhaimmillaan Kevyt kumppani Kirkas kumppani Tehopakkaus vaativaan käyttöön Kevyt ja kestävä Teollisuus: L-sarjan lamput soveltuvat erityisesti teknikoille, sähkömiehille ja asentajille, koska muovikotelot eivät johda sähköä. Ulkona: Retkeilyssä, kalastuksessa, vuoristovaelluksilla tai tutkimusretkillä lamppujen vähäinen paino ja vähennetty lämpötilanjohtavuus erityisen mielenkiintoista. Kotitaloudessa: Valovoimansa ja yksinkertaisen kestävän mallinsa ansiosta L-sarja soveltuu erinomaisesti kotikäyttöön Tarkennusjärjestelmää (Advanced Focus System) innovatiivisine heijastinlinsseineen pidetään yhtenä maailman parhaista tarkennusjärjestelmistä. Lamppujen modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon huollon ja nopeat korjaukset. Tarkennus kiertomekaniikalla on erityisen luotettava ja vastustuskykyinen likaa vastaan. L-sarjan lamput ovat huomattavasti kevyempiä kuin samankokoiset metallirunkoiset lamput Enimmäkseen polykarbonaatista muodostuva muovi on erityisen muotonsapitävää ja kestää jopa korkeita lämpötiloja Koska muovirunko ei omaksu ympäristölämpötiloja yhtä nopeasti kuin metalli, se tuntuu myös kylmässä mukavalta kädessä. Materiaalin alhainen sähkönjohtavuus tekee lampuista ihanteellisen kumppanin sähköä johtavien laitteistojen tarkastus- ja huoltotöihin. 1. L-sarjan lamppuihin rakennetaan Advanced Focus System, eräs maailman parhaista tarkennusjärjestelmistä. 2. Runko on valmistettu laadukkaasta, erityisen muotonsasäilyttävästä muovista 3. Metallilamppuihin verrattuna L-sarjan lamppujen koskettaminen on miellyttävää myös äärimmäisissä lämpötiloissa 4. Niiden johtamattoman pinnan ansiosta lamput tarjoavat erityisen paljon turvallisuutta sähkön parissa tehtävissä töissä. 5. Kaikkialta saatavat edulliset vakioparistot mahdollistavat edullisen käytön. LENSER ei ole pelkkä -taskulamppu. Käytännöllisten ja ammattimaisten lisätarvikkeiden avulla voidaan lamppujemme käyttöaluetta laajentaa voimakkaasti. Tässä korostamme jälleen mottoamme: Lamppuja ammattilaisilta ammattilaisille! Jatkuva laadunvalvontamme ja -varmistuksemme on tehnyt LENSER -tuotemerkistä ja sen tuotteista vahvoja ja maailmanlaajuisesti tunnettuja. Laadukkaiden materiaalien käyttö ja niiden järjestelmäoptimoitu työstö takaavat luotettavuuden ja vakaan arvon vuosien kuluessa. LENSER -lamppujen modulaarinen rakenne vähentää korjauskustannuksia huomattavasti korjauksen ollessa tarpeen. Monivuotinen varaosahuolto ja tuotteittemme tekniikkaa ja huoltoa käsittelevä huollon palvelupuhelin vahvistaa asiakaspalvelulle asettamiamme korkeita vaatimuksia. Yli 30 myyntityöntekijää sisä- ja kenttätyössä ovat palveluksessasi ja auttavat mielellään lisää. Johdonmukaisesti soveltamamme myyntikonseptin avulla nautit pätevänä jälleenmyyjänä useiden kuukausien esikatselu- ja esitilauseduista. Kenttähenkilöstömme ja asiakaspalvelijamme kertovat mielellään lisää. L-Serie_V 1.2_FI LENSER *

LED LENSER * LED LENSER * M8. Uskollinen kumppani ääriolosuhteisiin. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M8. Uskollinen kumppani ääriolosuhteisiin. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M8 Uskollinen kumppani ääriolosuhteisiin SLT - Logo für LED LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version LED Pituus Paino Valovirta Paristot Energiavarasto

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * M7 Ylivoimainen valoteho älykkäällä ohjauksella. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M7 Ylivoimainen valoteho älykkäällä ohjauksella. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M7 Ylivoimainen valoteho älykkäällä ohjauksella SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version LED High End Power LED Pituus 137 mm Paino 193

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * M14. Äärimmäistä valovoimaa äärimmäisiin käyttötarkoituksiin. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M14. Äärimmäistä valovoimaa äärimmäisiin käyttötarkoituksiin. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M14 Äärimmäistä valovoimaa äärimmäisiin käyttötarkoituksiin SLT - Logo für LED LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version LED Pituus Paino Luumen

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Taskuun mahtuva tarkennustaituri. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Taskuun mahtuva tarkennustaituri. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Taskuun mahtuva tarkennustaituri Pituus Paino Valovirta Paristo Energiavarasto Valaisuaika Valon kantomatka Tekniset tiedot High End 94 mm 31 g 25

Lisätiedot

LED LENSER * P5 E. Kestävä valaistuksen ammattilainen

LED LENSER * P5 E. Kestävä valaistuksen ammattilainen LENSER * P5 E Kestävä valaistuksen ammattilainen Pituus Paino Valovirta Paristo Energiavarasto Valaisuaika Valon kantomatka Tekniset tiedot High End 100 mm 62 g 25 lm* 1 x AA 1,5 V 4,2 Wh*** 20 h** 75

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * H14. Monipuolinen valon jättiläinen. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14. Monipuolinen valon jättiläinen. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14 Monipuolinen valon jättiläinen SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Yleispidike High End Power Paino 354 g Valovoima 210 lm* Paristo

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Pituus Paino Lumen Akut Erillinen latausasema (johon sisältyy USB-liitäntä ja lataustilan näyttö) kuuluu toimitussisältöön. Energiavarasto

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * X21R. Täydellisyyden huippu. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R. Täydellisyyden huippu. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * X21R Täydellisyyden huippu SLT - Logo für LENSER * MT7 Englische - Version 7 x High End Power Pituus 412 mm Paino 1440 g Valovoima 1600 lm* Paristo 4 x D

Lisätiedot

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * P5R Ladattava valon jättiläinen SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Englische - Version SLT

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * P5.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P5.2. Creating New Worlds of Light Creating New Worlds of Light LENSER * P5.2 Pituus Paino 113 mm 79 g Valoteho Boost: 140 lm* Low Paristo 1 x AA 1,5 V 4,2 Wh*** Valaisuaika Boost: 5 h** Low Boost: 120 m* Low Uusi LENSER P5.2 on edeltäjäänsä

Lisätiedot

Toimitussisältö: 4x AAA-paristoa, käyttöohje, vaihdettava päähihna

Toimitussisältö: 4x AAA-paristoa, käyttöohje, vaihdettava päähihna LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H7.2 Maailmalla tunnetun klassikon uusi painos Paino Valoteho Paristot Energiavarasto High End Power 165 g Boost: 250 lm* Power: 200 lm* Low Power: 20 lm*

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 3 Häikäisemätön, punainen -valo 3 Power iä (vilkkuvalotoiminnolla) 100% low power 15% signal 3 White High End iä 1 Red High End Paino 96 g Valovirta 90

Lisätiedot

Toimitussisältö: Akku, Floating Charge System latauspidikkeellä seinään asennusta varten, Intelligent Clip

Toimitussisältö: Akku, Floating Charge System latauspidikkeellä seinään asennusta varten, Intelligent Clip LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M7R X Ladattava valaisin, joka valaisee mullistavan tehokkaasti SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Pituus Paino Lumen Paristo Energiavarasto

Lisätiedot

Toimitussisältö: 4 x AA-paristo, käyttöohje, Smart Instruction Card

Toimitussisältö: 4 x AA-paristo, käyttöohje, Smart Instruction Card LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Paino Valoteho Paristot Energiavarasto Valon kantomatka Xtreme Power 340 g Boost: 350 lm* Power: 250 lm* Low Power: 60 lm* 4 x AA 1.5 V 16,8 Wh ***

Lisätiedot

LED LEnSER * H14. 13h**

LED LEnSER * H14. 13h** LED LEnSER * H14 210 210m* 13h** ** Keskimääräinen alhaisimman tason valaisuaika 1 lumenin valovirtaan asti. LED LEnSER * H14R 220 210m* 25h** päälle täysin ladatuilla akuilla. Kyse on keskimääräisistä

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Tuotenro 8317-R

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Tuotenro 8317-R LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M17R 2 Energy Modes Energy Saving Constant Current Smart Light Technology Pro 4 Light Programs Low Action Signal Defence 8 Light Functions Pituus Paino Lumen

Lisätiedot

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5 Led taskulamppu ladattava - 3W Cree led XML-U2, lentokonealumiinia, erittäin tehokas ja kestävä, max. valokeilan etäisyys 180 m, kullatut liittimet, iskunkestävä (pudotus 1 m), säädettävä valokeila, valoteho

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot

Maglite. Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä.

Maglite. Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä. Maglite Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä. Avaimenperävalaisimet Aina mukana! Solitaire LED -avaimenperävalaisin

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot

Vantaa - Tampere - Oulu. Maailman ensimmäiset korkeapaineratkaisut

Vantaa - Tampere - Oulu. Maailman ensimmäiset korkeapaineratkaisut Vantaa - Tampere - Oulu Maailman ensimmäiset korkeapaineratkaisut Maailman ensimmäinen korkeapaineteknologia AKHL Vain 16,2 kg ja 8,6 l:n säiliö MALLI AKHL(CE) MITAT 337 (K) x 309 (L) x 583 (P) mm PAINO

Lisätiedot

Erittäin kompaktit otsavalaisimet

Erittäin kompaktit otsavalaisimet 152 Erittäin kompaktit otsavalaisimet Otsavalaisimet ajoittaiseen käyttöön Carpentry works Petzl / Lafouche Kattavat tiedot kaikista tuotteista löytyvät osoitteesta www.petzl.com TACTIKKA CORE Kompakti

Lisätiedot

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin Lighting StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin StyliD PremiumWhite StyliD PremiumWhite -valaisimilla saa luotua myymälään

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin Lighting ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin ClearAccent ClearAccent on edullinen upotettava spottivalovalikoima, joka on suunniteltu korvaamaan halogeenivalaisimet. Hinnan edullisuus ja

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu

CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu Lighting CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu Menestyksekkään CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi parantaa suorituskykyä uudella innovatiivisella

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore Innovatiiviset

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta.

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä GentleSpace GreenWarehouse Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valo ja edullinen hinta. Valaisin

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet,

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED UUDEN SUKUPOLVEN 6721LED-valaisin LAAJEMPI KÄYTTÖYMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA-ALUE (TA-LUOKKA) ENTISTÄ PAREMPI VALOTEHO; LUOTETTAVIEN HUIPPULAATUISTEN LED-SIRUJEN JA

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla LED-lamput TrueForce LED HPL Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla UUSI! Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto kaupunki- ja puistovalaistukseen Tärkeimmät ominaisuudet Pieni koko Kevyt vain

Lisätiedot

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen Lighting LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen LumiStreet Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow IntelliHue Powercore Innovatiiviset PureGlow

Lisätiedot

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR Lighting Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Cleanroom LED Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja,

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

Cover lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille Cover-lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille - laajentaa parvekkeesi ja terassisi käyttömahdollisuuksia säästä riippumatta - suojaa melulta,

Lisätiedot

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Yhdenmukaista tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin Tilan, muodon ja valon energiatehokasta laatua. 550 mm 370 mm 2 190 mm AVD190 AVD370 AVD550 Enston AVD-valaisinperhe

Lisätiedot

Tehokas suunnattava LED-kohdevalaisin

Tehokas suunnattava LED-kohdevalaisin Lighting Tehokas suunnattava kohdevalaisin LuxSpace Accent Compact, kulmaversio LuxSpace Accent on laadukas ja kattava ledivalaisintuoteperhe, jollla voidaan korvata vanhat monimetallilamppuvalaisimet

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT XA-KEVYTNOSTURI- JÄRJESTELMÄT Konecranes Tehokkuutta ALUMIINIPROFIILILLA

Lisätiedot

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla Lighting Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla SmartBalance, recessed SmartBalance on uppoasennettava ledivalaisin, jonka viehättävä ulkonäkö sulautuu huomaamattomasti

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Innovatiiviset PureGlow Powercore -valaisimet ovat tehokkaita,

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

1962: dialyt 2012: victory ht

1962: dialyt 2012: victory ht /// VICTORY HT VALLANKUMOUS. PERUSTANA PERINNE. Kun Carl Zeiss toi vuonna 1962 markkinoille ensimmäisen 8 x56 Dialyt-mallin, jouduttiin kiikari käsitteenä määrittelemään uudelleen. Tämä klassikko löi leimansa

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen Lighting ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen ClearFlood Large ClearFlood Large on suunniteltu vastaamaan erilaisten valonheitinten käyttökohteiden vaatimuksia. Valaisin

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15.1 Käsivalaisin 4 LED Hyvä kestävä käsivalaisin kotikättöön, teollisuuteen ja vapaa ajan käyttöön. Roiskeveden ja iskun kestävä. Sis. 1 kpl AA paristo. Mitat: Ø26x105mm.

Lisätiedot

CoreLine Downlight ketjutettava ledialasvalo

CoreLine Downlight ketjutettava ledialasvalo Lighting CoreLine Downlight ketjutettava ledialasvalo CoreLine Downlight CoreLine Downlight -valaisinvalikoima korvaa perinteiset pistokanta-alasvalot yleisvalaistuksessa monissa käyttökohteissa. Uudet

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

MASTERColour CDM- R Elite täydellistä säkenöintiä

MASTERColour CDM- R Elite täydellistä säkenöintiä Lighting MASTERColour CDM- R Elite täydellistä säkenöintiä on pienikokoinen, erittäin tehokas ja pitkäikäinen keraaminen, heijastimella varustettu monimetallilamppu, joka tuottaa säkenöivän valkoista valoa

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

Klassinen muotoilu ja ledihehkulanka sisustusvalaistukseen

Klassinen muotoilu ja ledihehkulanka sisustusvalaistukseen Klassinen muotoilu ja ledihehkulanka sisustusvalaistukseen lassic LE Lamps LE eco lassic -ledilamput on perinteisesti muotoiltu ja ne valaisevat kauniisti lämpimällä valkoisella valolla samalla, kun energiakustannuksissa

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-YLEISVALAISIN TEOLLISUUDEN KOHTEISIIN DORA & DORA+ PARHAIMMILLAAN 147 lm/w Ta-luokka Ottoteho Värilämpötila Valovirta Valaisimen valotehokkuus Kotelointiluokka Suojausluokka

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

AUTOLAMPUT. Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta. Laaja valikoima 12 V:n ja 24 V:n polttimoita kaikkiin käyttötarkoituksiin

AUTOLAMPUT. Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta. Laaja valikoima 12 V:n ja 24 V:n polttimoita kaikkiin käyttötarkoituksiin Autovalojen edelläkävijä vuodesta 1914 Palkittu autolamppujen valmistaja! Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalaistuksen edelläkävijä.

Lisätiedot

7 VUODEN. valtavalo VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET TAKUU G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT

7 VUODEN. valtavalo VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET TAKUU G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT 7 VUODEN TAKUU Nopea, helppo ja turvallinen tapa päivittää olemassa oleva valaistus LED-tekniikkaan 125 000 tunnin käyttöikä 7 vuoden takuu

Lisätiedot

Ledinaire Waterproof yksinkertaisesti mainio ledi

Ledinaire Waterproof yksinkertaisesti mainio ledi Lighting Ledinaire Waterproof yksinkertaisesti mainio ledi Vedenkestävä Ledinaire WT060C Ledinaire-valikoiman ledivalaisimet ovat taattua Philips-laatua kilpailukykyisellä hinnalla. Luotettavia, energiatehokkaita

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden lisäksi

Lisätiedot

Noudata varoituksia ja turvaohjeita. Hävitä pakkausmateriaalit asianmukaisesti.

Noudata varoituksia ja turvaohjeita. Hävitä pakkausmateriaalit asianmukaisesti. Led Lenser SEO 5 Onnittelemme laatutuotteen hankinnasta! Käyttöohjeet opastavat sinua uuden laitteen käytössä. Lue kaikki laitteen mukana tulevat ohjeet ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä ohjeita

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

CoreLine Batten kirkas valinta

CoreLine Batten kirkas valinta CoreLine Batten kirkas valinta CoreLine Batten Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä

Lisätiedot

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11 TYÖPISTEVALAISIMET Nro 5. 1/6 Diasonic LED-valaisin DL-70iSH Työpistevalaisin LED-tekniikalla. Valaisimessa monipuoliset säätöominaisuudet. DL-70iSH valaisimessa iphone/ ipod telakka. Kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö

Lisätiedot

Verkkojännitteisten halogeenispottien täydellinen korvaaja

Verkkojännitteisten halogeenispottien täydellinen korvaaja 03, Huhtikuu 0 Verkkojännitteisten halogeenispottien täydellinen korvaaja MASTER LEDspot MV MASTER LEDspot MV -lamppu on tuottaa lämpimän, halogeenilampun valokeilaa muistuttavan valokeilan. Lamppu sopii

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa!

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! 3M Speedglas-sarja sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita hitsaussuojaimia. Tuotevalikoimaan kuuluu automaattisesti tummuvat hitsausmaskit, sekä moottoroidut

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY SUURTAAJUUSSAUVAT SUURTAAJUUSMUUTTAJAT MEKAANISET- JA PAINEILMASAUVAT SAUVAPAKETIT DUO SCREED HIERTOKONEET TÄRYPALKIT BETONITÄRYKALUSTO SUURTAAJUUSSAUVAT PEA MINI 4 Invertterillä varustetut suurtaajuussauvat

Lisätiedot