Oma HTC Legend Pikakäynnistysopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oma HTC Legend Pikakäynnistysopas"

Transkriptio

1 Oma HTC Legend Pikakäynnistysopas

2 Pikakäynnistysopas Lue tämä aivan ensiksi, ennen kuin teet mitään muuta Lataa akku Puhelimesi akkua ei ole vielä ladattu. Kun puhelimesi lataa akkua, älä missään nimessä irrota akkua. Puhelimesi voi vahingoittua. Älä myöskään yritä avata puhelintasi. (Jos yrität, se voi mitätöidä takuun.) Valitse datanopeus järkevästi Puhelimesi voi hyödyntää suurta Internet-kaistanleveyttä todella lyhyessä ajassa. Suosittelemme, että otat yhteyden matkapuhelinoperaattoriisi oikean hintaisen datasiirtopalvelun valitsemiseksi. Jos käytät määrän mukaan laskutettavaa perusdatapalvelua, kustannukset voivat kasvaa todella suuriksi. Kiinteähintaisen datapalvelun valinta voi tulla paljon halvemmaksi. Muista tietosuojalaki Eräissä maissa on erittäin tiukat lait puhelinkeskustelujen nauhoittamisesta. Sinun on ehkä kerrottava vastapuolelle, ennen kuin voit aiheuttaa puhelun tallennuksen. On hyvä selvittää etukäteen, minkälaiset asuinpaikkasi määräykset ovat, ennen kuin käytät puhelimen tallennustoimintoa. Tähän loppuun olemme koonneet vielä muutaman sanan lakiasiain tiimiltämme. (VAHINKOJEN RAJOITTAMINEN) HTC ja sen tytäryhtiöt eivät ole missään tapauksessa vastuussa sinulle, kellekään käyttäjälle tai kolmansille sovellettavan lain sallimisissa enimmäisrajoissa mistään välillisistä, sattumanvaraisista, epäsuorista, erityisistä seuraamuksellisista tai muista vahingoista, jotka johtuvat sopimuksesta, rikkomuksesta tai muusta seikasta, mukaan lukien (luettelo ei ole rajoittava) ruumiinvamma, tulonmenetys, liikearvon menetys, liiketoimintatilaisuuden menetys, tietojen katoaminen ja/tai tuottojen menetys, riippumatta seikan ennustettavuudesta tai siitä, onko HTC:lle tai sen tytäryhtiölle ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. HTC:n tai sen tytäryhtiöiden kokonaisvastuu ei missään tapauksessa voi ylittää sinun maksamaasi määrää riippumatta siitä, minkä lainsäädännön puitteissa kannetta ajetaan. Edellä oleva ei vaikuta mihinkään lakisääteisiin oikeuksiin, joista ei voida vapauttaa.

3 Pikakäynnistysopas Tämä pikaopas auttaa tutustumaan puhelimeesi. Tässä oppaassa käytetään seuraavia kuvakkeita tärkeiden tai hyödyllisten tietojen merkkinä: Huomautuksia Vihjeitä Tärkeä tieto Turvallisuuteen vaikuttava varotoimi Lue täydellinen käyttöopas ja hanki muita hyödyllisiä resursseja HTC:n tukisivustosta osoitteessa Sisällysluettelo 1. Pakkauksen sisältö 4 2. Tutustu puhelimeesi 4 3. Ennen kuin kytket virran puhelimeesi 5 4. Alkutoimet 7 5. Lisää yhteystietoja 8 6. Ensimmäisen puhelun soittaminen HTC-tuntemus Muodosta Internet-yhteys Toimita viestisi perille Pidä yhteyttä ystäviin Lataa tiedostoja puhelimeesi Synkronoi puhelin ja tietokone Varmuustallennus Tehdasasetusten palauttaminen Vianhakuvihjeitä 22

4 Pikakäynnistysopas 1. Pakkauksen sisältö Pakkauksen sisällön pitäisi olla seuraava: Puhelin Akku USB-kaapeli 3,5 mm:n liittimellä varustetut stereokuulokkeet Virtasovitin microsd -kortti (ennakkoon asennettu) Tämä Pikakäynnistysopas Turvallisuus- ja säädöksellinen opas 2. Tutustu puhelimeesi Korvakuuloke VIRTA 3,5 mm:n kuulokejakki Ilmoitus LED Äänen voimakkuuden säätö Kosketusnäyttö VALIKKO OPTINEN PALLOHIIRI EDELLINEN KOTI HAKU USB-liitäntä

5 Pikakäynnistysopas 5 3. Ennen kuin kytket virran puhelimeesi 1 Irrota takakansi Nosta takakannen yläosa. Siinä on kapea aukko (lähellä VIRTA-painiketta), missä voit käyttää sormeasi takakannen poistamiseen. 2 Laita SIM-kortti sisään 1. Laita SIM-kortti sisään sen kultaisten kontaktien osoittaessa alaspäin ja sen poisleikatun nurkan osoittaessa ulospäin.. Työnnä SIM-kortti täysin sisään koko matkalta. 3 Laita akku sisään 1. Kohdista akun paljastetut kuparikontaktit akun liittimien kanssa akkulokeron sisällä.. Laita akun kontaktien puoli ensin sisään ja sen jälkeen työnnä akku varovasti sisään paikalleen.

6 Pikakäynnistysopas 4 Pane takakansi takaisin paikalleen 1. Kiinnitä takakannen alaosa ensin kohdistamalla sen kahteen aukkoon, jotka sijaitsevat alaosassa puhelimen takana.. Paina sivuja ja takakannen yläosaa alaspäin lukitaksesi kannen paikalleen. Kuulet napsahduksen, kun takakansi lukittuu paikalleen. 5 Lataa akku 1. Liitä virta-adapteri sisään USB-liittimeen puhelimesi alaosassa.. Liitä virta-adapteri sähköpistorasiaan akun lataamisen käynnistämiseksi. Kestää noin kolme tuntia, kunnes akku tulee täyteen ladatuksi. Kun olet asentanut SIM-kortin, akun ja microsd-kortin sekä ladannut akun, voit kytkeä puhelimeesi virran ensimmäistä kertaa. Kytke puhelimen virta painamalla VIRTA-painiketta. Lue lisää ja ryhdy kokeilemaan, mitä puhelimellasi voi tehdä.

7 Pikakäynnistysopas 4. Alkutoimet Kun kytket puhelimeen virran ensimmäistä kertaa, puhelin näyttää sinulle opetusohjelmia ja opastaa määrittelemään sähköpostitiliesi ja käyttämiesi sosiaalisten medioiden asetukset. Voit noudattaa näytön ohjeita ja jatkaa asetusten määrittelyn loppuun tai ohittaa asetukset ja jatkaa niitä toisen kerran. 1. Valitse, mitä kieltä haluat käyttää puhelimessa, ja napauta sen jälkeen Seuraava. 2. Puhelimesi määrittelee ensin GPRS-/3G-, MMS- ja WAP-yhteydet automaattisesti SIM-korttisi perusteella. 3. Puhelimesi näyttää sinulle opetusohjelman näyttöruutunäppäimistön käytöstä. Käy opetusohjelma läpi, niin opit käyttämään näyttöruutunäppäimistöä. Napauta Ohita, jos et halua käydä opetusohjelmaa läpi. 4. Valitse, mitä kieltä haluat käyttää puhelimessa, ja napauta sen jälkeen Seuraava. 5. Valitse, haluatko automaattisesti tai manuaalisesti synkronoida dataa, kuten sähköpostisi, yhteystietosi, sään ja jotakin muuta dataa, ja napauta sitten Seuraava. 6. Jos lähistöllä on Wi-Fi-verkkoja, puhelin tiedustelee, haluatko kytkeytyä Wi-Fi-verkkoon. Napauta Seuraava ja sen jälkeen sitä langatonta verkkoa, johon haluat kytkeytyä, tai poista valinta Yhdistä Wi-Fi-verkkoon -valintaruudusta ja napauta sen jälkeen Seuraava, niin voit määritellä Wi-Fi-yhteyden myöhemmin. 7. Osa puhelimen toiminnoista, kuten Sää ja Footprints, edellyttävät, että Googlen sijaintipalvelu määrittää automaattisesti nykyisen sijaintisi. Voit valita sijaintipalvelun suostumusnäytössä, sallitko Googlen sijaintipalvelun kerätä tietoja sijaintipaikastasi. Poista valinta valintaruudusta tai valitse se ja napsauta sen jälkeen Seuraava.

8 Pikakäynnistysopas Tämä palvelu voi lisätä operaattorisi laskuttamia datasiirtomaksuja. Voit ottaa palvelun käyttöön tai poistaa sen käytöstä myöhemmin puhelimesi sijaintiasetuksista. 8. Aseta tilejä -näytössä valitaan, minkä tyyppisen tilin haluat määritellä. Noudata sen jälkeen näytön ohjeita ja tee määrittely valmiiksi. Napauta Ohita, jos haluat määritellä tilejä myöhemmin. Kun olet määritellyt kaikki tilisi valmiiksi, napauta Seuraava. 9. Valitse Aseta Sosiaalisia verkkoja -näytöllä, minkä tyyppisen sosiaalisen median tiliä haluat käyttää puhelimestasi, esimerkkeinä Facebook ja Twitter. Noudata näytön ohjeita ja kirjaudu käyttämällesi sosiaalisen verkoston tilille. Napauta Ohita, jos haluat määritellä sosiaalisen verkoston tilit myöhemmin. Kun olet määritellyt kaikki tilisi valmiiksi, napauta Seuraava Aseta sosiaalisia verkkoja -näytössä. 10. Jotakin dataa ja asetuksia on varmistettu automaattisesti tallennustilakortille. Tyhjennä valintaruutu, jos et halua varmistaa dataa ja asetuksia automaattisesti tallennustilakortille, ja sen jälkeen napauta OK. 11. Viimeinen näyttö osoittaa, mistä saat lisätietoja puhelimestasi. Napauta Valmis. 5. Lisää yhteystietoja Voit lisätä yhteystietoja puhelimeesi monella eri tavalla. Kaikkien yhteystietojen tuonti SIM-kortilta 1. Napauta Alkunäytössä > Henkilöt. 2. Paina Kaikki-välilehdellä VALIKKO. Napauta sen jälkeen Vienti/Tuonti > Tuo SIM-kortilta.

9 Pikakäynnistysopas 9 Jos käytät puhelimessasi Google-tiliä ja/tai Exchange ActiveSync -tiliä, sinun on ilmoitettava yhteystietojen tyyppi, jotta puhelin osaa luokitella tuodut yhteystiedot oikein. 3. Paina Valitse tuotavat yhteystiedot -näytössä VALIKKO ja napauta sen jälkeen Tuo kaikki. Uuden yhteystiedon lisääminen 1. Napauta Alkunäytössä > Henkilöt. 2. Napauta Kaikki-välilehdellä Lisää yhteystieto. 3. Napauta Nimi-kenttää ja kirjoita yhteyshenkilön etu- ja sukunimi. Napauta sen jälkeen OK. 4. Sulje näyttöruutunäppäimistö napauttamalla, napauta Näytä nimi-ruutua ja valitse, miten haluat yhteyshenkilön nimen näkyvän yhteystietoluettelossa. 5. Napauta OK. 6. Valitse Yhteystietotili, johon haluat luoda yhteyshenkilön. 7. Anna loput yhteystiedot asianomaisiin kenttiin. 8. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta sen jälkeen Tallenna. Yhteystietojen synkronointi muista lähteistä Voit synkronoida puhelimesi yhteystiedot nopeasti ja aukottomasti Google-tilin, Microsoft Office Outlookin, Outlook Expressin, Exchange ActiveSync -tilin ja jopa Facebookin yhteystietojen kanssa. Katso verkkosivustossamme olevasta täydellisestä käyttöoppaasta, miten se tehdään.

10 10 Pikakäynnistysopas 6. Ensimmäisen puhelun soittaminen 1. Napauta alkunäytössä Puhelin näytön alaosassa. 2. Valitse numero tai yhteystieto, jolle haluat soittaa, ja napauta sen jälkeen Soita. Kun napautat puhelinvalitsijan näppäimiä, näyttöön tulee puhelimestasi ja puhelinlokeistasi löytyneet painalluksia vastaavat osumat. 3. Päätä puhelu napauttamalla Lopeta puhelu. 7. HTC-tuntemus Tutustu puhelimesi HTC Sense -tuntemukseen: luontainen, saumaton kokemus rakentuu kolmen perusperiaatteen varaan ota omaksesi, pysy lähellä ja tutustu tuntemattomaan. Henkilökohtaistettu Alkunäyttö Alkunäyttöä voi räätälöidä monipuolisesti, ja se ulottuu näytön leveyden yli. Sinulla on siis runsaasti tilaa lisätä sinulle tärkeitä tietoja sekä elämää helpottavia työkaluja tai sovelluksia. Puhelimen näytön vasemmalle ja oikealle puolelle mahtuu enintään seitsemän näyttöä. Liu uta sormea vasemmalle tai oikealle, niin pääset siirtymään laajennetun Alkunäytön muihin osiin. TAI Vie sormet yhteen näytöllä, jolloin näet tilannekuvan Alkunäytöstä ja laajennetusta Alkunäytöstä, ja napauta sen näytön pienoiskuvaa, johon haluat siirtyä.

11 Pikakäynnistysopas 11 Widgetit Pääset milloin tahansa ja kesken kaikkien toimintojen suoraan Alkunäyttöön painamalla KOTI-painiketta. Widgetit sisältävät yhdellä vilkaisulla luettavia tärkeitä tietoja ja mediasisältöä Alkunäytöllä. Puhelimessasi on valmiina laaja valikoima widgettejä, ja jos ne eivät riitä, voit ladata Internetistä uusia lisättäväksi Alkunäyttöön. Voit lisätä widgettejä Alkunäytölle napauttamalla valitsemalla sen jälkeen Widget. Näkymät Etkö osaa päättää, millaiseksi asettelisit Alkunäyttösi? Tarkista puhelimeen sisältyvät Näkymät. Näkymät ovat valmiita Alkunäytön asetteluja, jotka voi ottaa nopeasti käyttöön. Paina Alkunäytöllä VALIKKO ja napauta sen jälkeen Näkymät, niin näet valmiit asetukset. Kun olet valinnut esiasetukset, voit muokata niitä ja tallentaa ne uudeksi näkymäksi. 1. Alkunäytön mukauttaminen taustakuvaa vaihtamalla. Lisäksi voit lisätä widgettejä, pikakuvakkeita ja paljon muuta. 2. Kun olet saanut mukautuksen valmiiksi, paina VALIKKO ja napauta sen jälkeen Näkymät. 3. Valitse Nykyinen (tallentamaton) ja napauta sen jälkeen Tallenna. 4. Kirjoita Näkymän nimi ja napauta sen jälkeen Valmis. Voit nimetä uudelleen tai poistaa mukautetun näkymän. Paina Alkusivulta VALIKKO ja napauta Asetukset > Mukauta > Näkymät. Kun olet kohdassa Omat näkymät, paina ja pidä pohjassa näkymää ja tee haluamasi muutokset. ja

12 12 Pikakäynnistysopas Ihmiset Pidä tärkeimmät ihmiset lähelläsi. Puhelimesi järjestää yhden yhteystiedon kaikki tekstiviestien vaihdot, sähköpostikeskustelut, Facebook-statukset, onlinevalokuva-albumit ja puhelinlokit samaan paikkaan. Napauta yhteystiedon nimeä, niin näet kerralla kaiken viimeaikaisen viestintäsi kyseisen henkilön kanssa. Friend Stream Voit selata sosiaalisen verkoston tilejäsi Friend Stream -toiminnon avulla. Friend Streamin avulla voit ilmoittaa sosiaalisessa verkossasi, mitä mielessäsi liikkuu, voit katsoa statuspäivityksiä ja tweettejä ja selata omilla valokuvia sosiaalisten verkostojen tileillä. Uutiset Voit tilata uutissyötteitä, niin pysyt mukana netin uusimmissa tapahtumissa. Uutiset seuraa RSS-syötteitä suosikkiuutissivustoistasi, blogeista ja muualta ja lataa uusimman päivitykset ja podcastit. Microsoft Exchange ActiveSync Nyt voi hyödyntää tyylikästä puhelintasi työsähköpostin ja muiden tietojen suojaamisessa. Puhelimessasi on laajennettu tuki Exchange-ohjelman turvatoiminnoille, kuten salasanasuojaukselle ja Remote Wipe - etäalustukselle.

13 Pikakäynnistysopas 13 Voit lisäksi määritellä Poissa-statuksesi suoraan puhelimesta. Pääset helposti käsiksi yrityksen yleiseen osoitekirjaan (Global Address Book), jos haluat ottaa yhteyden henkilöön, jonka yhteystiedot puuttuvat omasta puhelimestasi. 8. Muodosta Internet-yhteys Puhelimesi mukana koko Internet mahtuu taskuusi. Saat online-yhteyden datayhteyden tai Wi-Fi-verkon avulla. Datayhteyden käyttö Käyttö on helppoa. Kun kytket puhelimeesi virran ensimmäistä kertaa (SIM-kortin ollessa puhelimessa), puhelin pyrkii muodostamaan automaattisesti yhteyden matkapuhelinoperaattorisi datasiirtopalveluun. Jollei yhteys muodostu automaattisesti, voit kokeilla kahta vaihtoehtoa. Tarkista, että datayhteys on käytössä. Syynä voi olla yksinkertaisesti se, ettei puhelimesi datayhteys ole käytössä. Tarkista, onko yhteys päällä: 1. Paina Alkunäytössä VALIKKO ja napauta sen jälkeen Asetukset. 2. Napauta Langattomat verkot ja valitse Matkapuhelinverkko-valintaruutu, jolloin yhteys kytkeytyy päälle. Tarkista, että valittuna on oikea matkapuhelinverkko. 1. Paina Alkunäytössä VALIKKO ja napauta sen jälkeen Asetukset. 2. Napauta Langattomat verkot > Matkapuhelinverkon asetukset > Verkko-operaattorit tai Käyttöpisteiden nimet.

14 14 Pikakäynnistysopas Wi-Fin käyttö 1. Paina Alkunäytössä VALIKKO ja napauta sen jälkeen Asetukset > Langattomat verkot. 2. Valitse Wi-Fi-valintaruutu, jolloin Wi-Fi kytkeytyy päälle. Puhelin alkaa etsiä saatavilla olevia langattomia verkkoja. 3. Napauta Wi-Fi-asetukset. Näet kaikki löydettyjen Wi-Fi-verkkojen verkkonimet ja turvallisuusasetukset. 4. Napauta Wi-Fi-verkkoa, johon haluat kytkeytyä. Jos valitset avoimen verkon, yhteys muodostetaan automaattisesti. Jos valitset suojatun verkon, sinun on syötettävä avain ja napautettava sen jälkeen Yhdistä. Internet-selailu Puhelimesi Selaimen avulla Internetissä surffailu on helppoa ja hauskaa. 1. Napauta Alkunäytössä Selain. 2. Paina Selaimen näytössä VALIKKO ja napauta sen jälkeen näytön yläosassa olevaa URL-osoitekenttää. 3. Kirjoita siihen web-osoite. Kun kirjoitat osoitetta, näytössä näkyy osoitteita vastaavia web-osoitteita. Voit siirtyä web-sivustoon suoraan napauttamalla osoitetta tai jatkaa haluamasi osoitteen kirjoittamista ja napauttaa lopuksi Enter-näppäintä. 4. Voit selata Internet-sivuston sivuja ja lähentää tai loitontaa sivua sormieleiden avulla.

15 Pikakäynnistysopas 15 Zoomaa lähemmäksi levittämällä peukaloa ja etusormea web-sivun poikki. Zoomaa kauemmaksi puristamalla peukalo ja etusormi web-sivun päällä. 9. Toimita viestisi perille Voit käyttää sähköpostitilejäsi suoraan puhelimestasi. POP3-/IMAP-sähköpostitilin lisääminen 1. Napauta Alkunäytössä ja sen jälkeen Posti. 2. Napauta Valitse sähköpostitarjoaja -näytössä Muu (POP3/IMAP). Jos aikomasi tilin tyyppi ei ole vielä puhelimesi tietokannassa, puhelin pyytää sinua antamaan hieman lisätietoja. Pidä tulevan/lähtevän postin palvelintiedot valmiina, niin säästät aikaa. Saat nämä tiedot omalta palveluntarjoajaltasi, jos ne eivät ole tiedossasi ennestään. 3. Kirjoita Sähköpostiosoite ja Salasana haluamallesi sähköpostitilille ja napauta sen jälkeen Seuraava. 4. Kirjoita Tilin nimi ja Oma nimesi. Napauta sen jälkeen Määritys valmis. Voit perustaa myös Exchange ActiveSync -tilin. Katso ohjeet web-sivustomme käyttöoppaan luvusta Sähköposti.

16 16 Pikakäynnistysopas Sähköpostiviestin lähettäminen 1. Napauta Alkunäytössä ja sen jälkeen Posti. 2. Paina sähköpostitilin Saapuneet-kansiossa VALIKKO ja napauta sen jälkeen Laadi. 3. Kirjoita yksi tai useampi vastaanottaja. Voit: Kirjoittaa sähköpostiosoitteet suoraan Vastaanottaja-kenttään. Jos lähetät viestin useille vastaanottajille, erota sähköpostiosoitteet toisistaan pilkulla. Napauta -kuvaketta ja valitse sen jälkeen yhteystiedot, joille haluat lähettää viestin. Kun olet valinnut kaikki viestin vastaanottajat, napauta OK. 4. Kirjoita aihe ja sen jälkeen viestisi. 5. Napauta Lähetä. 10. Pidä yhteyttä ystäviin Puhelimesi sisältää kaiken, mitä tarvitset pitääksesi yhteyttä ystäviisi verkon kautta. Henkilöt ja Friend Stream vievät suoraan suosituimpiin sosiaalisiin verkostoihin. Voit päivittää statuksesi Facebookissa, katsella omien online-albumiesi valokuvia ja seurata tweettejä Twitterissä. Puhelimessa on kaikki valmiina ja helppokäyttöisenä.

17 Pikakäynnistysopas 17 Lue web-sivustomme käyttöoppaan luku Sosiaaliset mediat, jos haluat lisätietoja Friend Streamistä, Facebookista ja Peepistä (puhelimesi Twitterasiakassovelluksesta). 11. Lataa tiedostoja puhelimeesi Tiedostosi kulkevat mukana kaikkialle. Voit katsoa puhelimellasi Word-, Excel-, PowerPoint- ja PDFtiedostoja. Lisäksi voit kuunnella musiikkia ja ihailla kiiteltyjä valokuva- ja videogallerioitasi. MicroSD-kortti on asetettava paikalleen, ennen kuin voit kopioida tiedostoja puhelimeen. 1. Kytke puhelin tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. 2. Kun Liitä PC:hen -valintaruutu tulee näyttöön, valitse Levyasema ja napauta sen jälkeen Valmis. 3. Kytketty puhelin näkyy tietokoneellasi irrotettavana levyasemana. Mene kyseiseen irrotettavaan levyasemaan ja avaa se. 4. Kopioi tiedostot muistikortille.

18 18 Pikakäynnistysopas 5. Kun olet kopioinut tiedostot, katkaise yhteys puhelimeen tietokoneesi käyttöjärjestelmän edellyttämällä tavalla (Poista laite turvallisesti). 6. Avaa puhelimesi Ilmoitukset -paneeli ja napauta Kytke USB-tallennus pois päältä. Napauta pyydettäessä Kytke pois päältä. 7. Irrota puhelin tietokoneesta. 12. Synkronoi puhelin ja tietokone Voit synkronoida Outlookin yhteystiedot ja kalenterin tai Outlook Expressin yhteystiedot tietokoneesi ja puhelimesi kesken HTC Sync -ohjelmiston avulla. MicroSD-kortilla toimitetun HTC Sync -ohjelmiston asentaminen Käytä asentamiseen mukana toimitetulla microsd-kortilla olevaa HTC Sync installer -asennusohjelmaa. 1. Varmista, että microsd-kortti on paikalleen puhelimessasi. 2. Yhdistä puhelin tietokoneeseesi puhelimen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. 3. Puhelimen näyttöön ilmestyy Liitä PC:hen -näyttö. Napauta Levyasema ja sen jälkeen Valmis. 4. Tietokoneesi käsittelee puhelinta irrotettavana levyasemana (kuten tavallista USB-tikkua). Avaa kyseinen irrotettava levy, niin näet microsd-kortin sisällön. 5. Kopioi HTCSync.exe tietokoneellesi. 6. Paina KOTI > VALIKKO ja napauta Ilmoitukset. Napauta sen jälkeen Kytke USB-tallennus pois päältä ja napauta Kytke pois päältä. Nyt voit irrottaa puhelimen kaapelin tietokoneesta. 7. Kaksoisnapsauta tietokoneella HTCSync.exe-tiedostoa ja asenna HTC Sync noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

19 Pikakäynnistysopas 19 HTC Sync -ohjelman asetukset Kun olet asentanut HTC Sync -ohjelman, se on määriteltävä tunnistamaan oma puhelimesi ja synkronoitumaan siihen. 1. Liitä puhelin tietokoneeseesi. 2. Napauta puhelimesi Liitä PC:hen -näytössä HTC Sync ja sen jälkeen Valmis. Tämän jälkeen puhelimesi yrittää löytää HTC Sync -ohjelman tietokoneeltasi. Se voi kestää muutamia sekunteja. Jos puhelimesi ilmoittaa, ettei se löydä HTC Sync -ohjelmistoa, kokeile irrottaa USB-kaapeli ja kytke se uudelleen. Toista sen jälkeen vaihe Kun puhelimesi löytää HTC Sync -ohjelman, tietokoneen näyttöön tulee Puhelinyhteyden ohjattu muodostustoiminto. Napsauta Seuraava. 4. Anna puhelimellesi nimi ja napsauta sen jälkeen Valmis. 5. Tarkista, että tietokoneella näkyy HTC Sync - kuvake. Jos se on vihreä, puhelimesi on yhdistetty tietokoneeseen ja HTC Sync on tunnistanut puhelimen. 6. Kaksoisnapsauta vihreää HTC Sync -kuvaketta. Napsauta sen jälkeen Synkronoi nyt (tai Synkronoinnin hallinta > Asetukset). 7. Napsauta Synkronointiasetusten ohjatussa määritystoiminnossa Seuraava. 8. Seuraavissa valintaruuduissa selvitetään, synkronoidaanko Outlook- tai Outlook Express - ohjelma, valitaan synkronoitavat tiedot (yhteystiedot ja/tai kalenteri) ja valitaan automaattinen synkronointi puhelimeen. 9. Napsauta Valmis.

20 20 Pikakäynnistysopas Puhelimen ja tietokoneen automaattinen synkronointi Toimi seuraavasti, kun haluat, että puhelimesi varmasti synkronoituu tietokoneeseen ja päinvastoin: 1. Paina KOTI > VALIKKO ja napauta sen jälkeen Asetukset > Sovellukset > Kehitys. 2. Varmista, että USB-virheenpoisto -valintaruutu on valittuna. Synkronointi käynnistyy automaattisesti aina, kun liität puhelimesi tietokoneeseen. Uusimman HTC Sync -päivityksen lataaminen Käy HTC:n tukisivustossa ( silloin tällöin tarkistamassa, onko sivustossa julkaistu uusia HTC Sync -päivityksiä, jonka voit ladata ja asentaa tietokoneellesi. Kun olet asentanut uusimman päivityksen, jatka kohdasta HTC Sync -ohjelman asetukset, niin uusi HTC Sync tunnistaa puhelimesi ja synkronoituu siihen. 13. Varmuustallennus Tietojen häviäminen on yksi ärsyttävimmistä asioista, mikä käyttäjälle voi tapahtua. Siksi olemme varmistaneet, ettei puhelimellesi käy koskaan niin. Puhelimen automaattisen varmistustallennustoiminnon ansiosta voit olla varma, etteivät tietosi häviä. MicroSD-kortti on asetettava paikalleen, ennen kuin voit varmistaa tietosi. Automaattisen varmistustallennuksen käytössäolon tarkistaminen 1. Paina KOTI > VALIKKO ja napauta sen jälkeen Asetukset. 2. Vieritä sivua alas ja napauta sen jälkeen Yksityisyys > Varmista oma data. 3. Varmista, että Varmista oma data -valintaruutu on valittuna.

21 Pikakäynnistysopas 21 Puhelin varmistaa seuraavat tiedot: Teksti- ja MMS-viestit Näppäimistön sanakirja Selaimen kirjanmerkit Asetukset Lue web-sivustomme käyttöoppaan luku Varmistustallennus, jos haluat nähdä tyhjentävän luettelon tiedoista, jotka puhelimesi voi varmistaa microsd-kortille, ja ohjeet tietojen palauttamiseksi puhelimeen. 14. Tehdasasetusten palauttaminen Haluatko aloittaa kaiken alusta? Jos luovutat puhelimen jollekulle muulle tai haluat nollata tilanteen ja aloittaa alusta, voit palauttaa puhelimen tehdasasetukset. Älä käytä tätä toimintoa huolettomasti. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki omat tietosi, myös lataamasi ja asentamasi sovellukset. Se palauttaa puhelimen tilaan, jossa se oli, ennen kuin kytkit siihen virran ensimmäisen kerran. Ole tarkka ja varmista kaikki haluamasi tiedot, ennen kuin nollaat puhelimen tehdasasetuksiin. Puhelimen nollaus asetuksista 1. Paina Alkunäytössä VALIKKO ja napauta sen jälkeen Asetukset > Yksityisyys > Tehdastietojen palautus. 2. Napauta Tehdastietojen palautusnäytöllä Nollaa puhelin ja sen jälkeen Poista kaikki. Puhelimen nollaus puhelimen painikkeista 1. Kun puhelimen virta on katkaistuna, paina ja pidä pohjassa ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta ja paina sen jälkeen lyhyesti VIRTA-painiketta.

22 22 Pikakäynnistysopas 2. Odota, että 3 Android-kuvan näyttö tulee näkyviin, ja vapauta sen jälkeen ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike. 3. Valitse painamalla ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS TYHJENNÄ MUISTI ja paina sen jälkeen VIRTA. 4. Vahvista pyydettäessä painamalla ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS. Puhelimesi tehdasresetetointi ei poista microsd-kortillasi olevaa sisältöä. 15. Vianhakuvihjeitä Jos kohtaat ongelmia puhelimesi käytössä, seuraavassa on esitelty muutamia temppuja, joilla puhelinta voi yrittää virkistää. Tarkista, onko puhelimessa tarpeeksi vapaata muistitilaa sovelluksen suorittamiseen. Tarkista vapaa tila menemällä Alkusivunäyttöön, painamalla VALIKKO ja napauttamalla sen jälkeen Asetukset > SD-kortti ja puhelimen tallennus. Tyhjennä tietoja ja välimuisti sovelluksista. Tyhjennä tiedot ja välimuisti menemällä Alkunäyttöön, painamalla VALIKKO ja napauttamalla sen jälkeen Asetukset > Sovellukset > Hallitse sovelluksia. Poista kolmansien osapuolten sovellusten asennus. Voit poistaa kolmansien sovellusten asennukset menemällä Alkunäyttöön, painamalla VALIKKO ja napauttamalla sen jälkeen Asetukset > Sovellukset > Hallitse sovelluksia.

23 Pikakäynnistysopas 23 Jos puhelimesi lakkaa reagoimasta, irrota akku, odota kolme sekuntia, aseta akku takaisin paikalleen ja kytke virta puhelimeen. Voit myös varmuustallentaa tärkeät tietosi ja palauttaa puhelimen tehdasasetukset. Tehdasasetusten palauttaminen tapahtuu painamalla KOTI > VALIKKO ja napauttamalla sen jälkeen Asetukset > Yksityisyys > Tehdastietojen palautus. Tarkista uudet päivitykset ja hyödylliset vinkit myös web-sivustoltamme osoitteesta

24 htc.com 91H0xxxx-xxM Rev.A

Oma HTC Legend Pikakäynnistysopas

Oma HTC Legend Pikakäynnistysopas Oma HTC Legend Pikakäynnistysopas Pikakäynnistysopas Lue tämä aivan ensiksi, ennen kuin teet mitään muuta Lataa akku Puhelimesi akkua ei ole vielä ladattu. Kun puhelimesi lataa akkua, älä missään nimessä

Lisätiedot

020 7766 085 Palvelemme arkisin klo. 08:00-17:00

020 7766 085 Palvelemme arkisin klo. 08:00-17:00 020 7766 085 Palvelemme arkisin klo. 08:00-17:00 Windows Phone 8 Nokia Lumia käyttöönotto Sisällysluettelo Uuden puhelimen perusasetukset... 2 ENSI KÄYNNISTYS... 2 MICROSOFT-TILIN LUOMINEN... 3 KIRJAUTUMINEN

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

Koe uusi. Windows 8 viidessä minuutissa

Koe uusi. Windows 8 viidessä minuutissa Koe uusi Windows Windows 8 viidessä minuutissa Mitä tarvitset Päästäksesi nopeasti alkuun, tulee sinulla olla: Salasana langattomaan verkkoosi Salasana sähköpostitiliisi Tervetuloa! Tervetuloa Windows

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa

Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Pikaopas Tarkista sähköposti Määritä Android-puhelin lähettämään ja vastaanottamaan Office 365-sähköpostia. Tarkista kalenteritiedot missä liikutkin Android-puhelimeen

Lisätiedot

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa.

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Windows Phone Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Windows-puhelimeesi,

Lisätiedot

Usein kysyttyä Eee Pad TF201:stä FI6915

Usein kysyttyä Eee Pad TF201:stä FI6915 Usein kysyttyä Eee Pad TF201:stä FI6915 Tiedostojen hallinta... 2 Kuinka pääsen käyttämään microsd-kortille, SD-kortille ja USB-laitteelle tallennettuja tietojani?... 2 Kuinka siirrän valitun tiedoston

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä.

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Android Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Android-laitteeseesi, voit

Lisätiedot

Usein kysyttyä Transformer TF201:stä

Usein kysyttyä Transformer TF201:stä FI7211 Usein kysyttyä Transformer TF201:stä Tiedostojen hallinta... 2 Kuinka pääsen käyttämään microsd-kortille, SD-kortille ja USB-laitteelle tallennettuja tietojani?... 2 Kuinka siirrän valitun tiedoston

Lisätiedot

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 PUHELIMESI ESITTELY Opi puhelimesi painikkeista, näytöstä ja sen kuvakkeista. Puhelimen näppäimet Puhelimen etupuolta katsoessasi näet seuraavat elementit: (Katso 1.1 Sivu 3)

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen Pika-aloitusopas Saa aikaan enemmän olinpaikastasi riippumatta suojatun käytön, jakamisen ja tiedostotallennuksen avulla. Kirjaudu sisään Office 365 -tilaukseesi ja valitse SharePoint sovellusten käynnistyksestä.

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen Windows Phonessa

Office 365:n käyttäminen Windows Phonessa Office 365:n käyttäminen Windows Phonessa Pikaopas Tarkista sähköposti Määritä Windows Phone lähettämään ja vastaanottamaan Office 365 -sähköpostia. Tarkista kalenteritiedot missä liikutkin Windows Phoneen

Lisätiedot

VIP Mobile Android. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Android. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile ndroid Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet tarvitsee

Lisätiedot

Windows Phone 8 laitteiden käyttöönotto. Sisällysluettelo

Windows Phone 8 laitteiden käyttöönotto. Sisällysluettelo Windows Phone 8 laitteiden käyttöönotto Tämä ohjeistus on tehty Windows Phone käyttöjärjestelmän versiolle 8.0 ja on tarkoitettu seuraaville päätelaitteille: Nokia Lumia 820 Nokia Lumia 920 Nokia Lumia

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Asentaminen Android-laitteeseen

Asentaminen Android-laitteeseen Asentaminen Android-laitteeseen Huomaa! Tarkempia tietoja ohjelmien asentamisesta saat tarvittaessa puhelimesi käyttöoppaasta. MyMMX mobile -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen: 1. Avaa laitteesi

Lisätiedot

DNA Prepaid WLAN Mokkula

DNA Prepaid WLAN Mokkula DNA Prepaid WLAN Mokkula Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän SIM-kortin,

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

Ohje. ipadia käytetään sormella napauttamalla, kaksoisnapsauttamalla, pyyhkäisemällä ja nipistämällä kosketusnäytön

Ohje. ipadia käytetään sormella napauttamalla, kaksoisnapsauttamalla, pyyhkäisemällä ja nipistämällä kosketusnäytön ipadin käyttö 1. Käynnistä ipad oikeassa yläreunassa olevasta painikkeesta. 2. Valitse alareunasta nuoli Avaa. Vedä sormella nuolesta eteenpäin palkin verran eli pyyhkäise. Tietoturva Käyttöön tarvitaan

Lisätiedot

Mirva Jääskeläinen Espoon kaupungin työväenopisto

Mirva Jääskeläinen Espoon kaupungin työväenopisto Mirva Jääskeläinen Espoon kaupungin työväenopisto Windows Phonet yleisesti Nokian Lumiat Vanhemmat WindowsPhone 7 Uudemmat WindowsPhone 8 Samsungin Windows Phone mallit HTC:n mallit www.windowsphone.com

Lisätiedot

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Googlen palvelut synkronoinnin apuna Kampin palvelukeskus 31.01.2018 Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Google-tili Jos käytät Gmail-sähköpostia niin sinulla on Google-tili (nn.nn@gmail.com)

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto 2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto Asenna ensin tietokoneeseesi modeemi tai ISDN-sovitin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varmista myös, että Windowsissa on asennettu puhelinverkkoyhteydet. Seuraa

Lisätiedot

Comet pysäköintimittarin asennus ja kytkeminen tietokoneeseesi (Windows XP) USB-kaapelilla.

Comet pysäköintimittarin asennus ja kytkeminen tietokoneeseesi (Windows XP) USB-kaapelilla. Comet pysäköintimittarin asennus ja kytkeminen tietokoneeseesi (Windows XP) USB-kaapelilla. HUOM! TÄMÄ OHJE ON COMET LAITTEEN ENSIMMÄISTÄ ASENNUSKERTAA VARTEN. Ladataksesi rahaa Comet pysäköintimittariisi

Lisätiedot

Manager. Doro Experience. ja Doro PhoneEasy 740. Suomi

Manager. Doro Experience. ja Doro PhoneEasy 740. Suomi Doro Experience ja Doro PhoneEasy 740 Suomi Manager Esittely Doro Experience Manager -hallintaportaalia käytetään sovellusten asentamiseen ja käyttöön Doro Experience -laitteella käyttämällä mitä tahansa

Lisätiedot

ipad maahanmuuttajien ohjauksessa Laitteen käyttöönotto Kotomaatti 2016

ipad maahanmuuttajien ohjauksessa Laitteen käyttöönotto Kotomaatti 2016 ipad maahanmuuttajien ohjauksessa Laitteen käyttöönotto Kotomaatti 2016 Sisältö hyperlinkkeinä Miten ipad avataan ja suljetaan? Miten sovellukset avataan ja suljetaan? Kuinka luodaan kansio? Kuinka käytän

Lisätiedot

Pikaopas. Viestitehtävien hallinta viestiluettelossa Luokittele, merkitse tai poista viestejä suoraan viestiluettelossa.

Pikaopas. Viestitehtävien hallinta viestiluettelossa Luokittele, merkitse tai poista viestejä suoraan viestiluettelossa. Pikaopas Microsoft Outlook 2013 näyttää erilaiselta kuin aiemmat versiot.tämän oppaan avulla pääset alkuun nopeasti ja saat yleiskuvan uusista ominaisuuksista. Ulkoasun mukauttaminen Mukauta Outlook: Valitse

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa

Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa Pikaopas Sähköpostien tarkistaminen Määritä iphone tai ipad lähettämään ja vastaanottamaan Office 365 -sähköpostia. Tarkista kalenteri missä tahansa Voit

Lisätiedot

SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU

SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU Yleisimmät ongelmat CGI (Mukana) sovellus Sovelluksen päivittäminen Lataaminen ja asennus Kielen vaihtaminen Ympäristön vaihtaminen (tuotanto-testi) Uudelleenasennus Pakotettu

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas Kuvaus

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

Secure hubiin kirjautuminen

Secure hubiin kirjautuminen Outlook Androidille Sisältö Secure hubiin kirjautuminen... 2 Vanhan sähköpostitilin poisto... 4 Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 6 Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen.... 14 1 Secure hubiin

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7 kosketusnäyttö Ukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-antur Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite Kuulokkeita Pikakäyttöopas 1 OTG USB-johto

Lisätiedot

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Kirjautuminen Office 365 -palveluun... 2 Skype for Business ohjelman asentaminen... 3 Yhteyshenkilöiden lisääminen Skype for Business ohjelmassa...

Lisätiedot

GroupWise Calendar Publishing Host User

GroupWise Calendar Publishing Host User GroupWise 8 Calendar Publishing Host User 8 17. lokakuu 2008 Novell GroupWise Calendar Publishing Host User PIKAKÄYNNISTYS www.novell.com YLEISTÄ Novell GroupWise Calendar Publishing Host User on Web-pohjainen

Lisätiedot

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 Verkkoliittymän ohje F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 F-Secure Online Backup Service for Consumers -verkkoliittymän ohje... 2 Johdanto... 2 Mikä F-Secure Online Backup Service for Consumers

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

Outlook ja Yritysportaali Androidille

Outlook ja Yritysportaali Androidille Outlook ja Yritysportaali Androidille Sisältö 1. Tarvittavat sovellukset... 2 2. Secure Hubiin kirjautuminen... 3 3. Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 5 4. Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen....

Lisätiedot

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje 1 Yleistä... 2 2 Kameran kytkeminen verkkoon... 2 2.1 Tietokoneella... 2 2.2 Älypuhelimella / tabletilla... 5 3 Salasanan vaihtaminen... 8 3.1 Salasanan vaihtaminen Windows

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

VIP Softphone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Softphone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Softphone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP Softphonen asentamiseksi tietokoneellesi. lla olevat yksinkertaiset

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

ipad:n päivitys versioon ios 7 Porin kaupungin luottamushenkilöt

ipad:n päivitys versioon ios 7 Porin kaupungin luottamushenkilöt ipad:n päivitys versioon ios 7 Porin kaupungin luottamushenkilöt Sivu 1 / 8 Mikä versio ipadissani on? Alkusyksyllä 2013 jaetuissa kaupungin luottamushenkilöiden ipadeissa käyttöjärjestelmän versio on

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile Windows Phone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet

Lisätiedot

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sisältö 1/14 Sonera Yrityssähköpostin käyttöönotto Outlook 2013 -sovelluksella SISÄLLYS Outlook 2013 asennuspaketin lataus... 2 Outlook 2013 asennus...

Lisätiedot

Air Sync Käyttöopas. Air Syncin lataaminen. Virran kytkentä ja katkaisu On/Off Air Sync

Air Sync Käyttöopas. Air Syncin lataaminen. Virran kytkentä ja katkaisu On/Off Air Sync Air Sync Käyttöopas Air Syncin lataaminen 1. Liitä Air Syncin Micro USB-liitin (D) tietokoneeseesi tai muuhun vastaavaan latauslaitteeseen käyttämällä mukana tullutta USB-kaapelia tai vastaavaa Micro USBliitintä.

Lisätiedot

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Suomi PCH-2016 7025574 PlayStation Vita-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa Paina viisi sekuntia Kytke virta PS Vita -järjestelmään. Kun kytket

Lisätiedot

Tobii Communicator 4. Alkutoimet

Tobii Communicator 4. Alkutoimet Tobii Communicator 4 Alkutoimet TERVETULOA TOBII COMMUNICATOR 4 -OHJELMAAN Tobii Communicator 4:n avulla liikuntarajoitteiset tai kommunikaatiokyvyiltään rajoittuneet henkilöt voivat käyttää tietokonetta

Lisätiedot

Outlook ja Yritysportaali Androidille

Outlook ja Yritysportaali Androidille Outlook ja Yritysportaali Androidille Sisältö Secure hubiin kirjautuminen... 2 Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 4 Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen.... 12 1 Secure hubiin kirjautuminen

Lisätiedot

1. Puhelimen käynnistys. Käynnistä puhelin sen käynnistyspainikkeesta. Ensin kysytään SIMkortin PIN-koodia. Uudessa JYU SIM-kortissa se on 0000.

1. Puhelimen käynnistys. Käynnistä puhelin sen käynnistyspainikkeesta. Ensin kysytään SIMkortin PIN-koodia. Uudessa JYU SIM-kortissa se on 0000. Android Puhelimen käyttöönotto. Lyhyesti: Ennen puhelimen käynnistämistä ensimmäistä kertaa, avaa sim-kortin kelkka puhelimen mukana toimitetulla työkalulla ja asenna SIM-kortti puhelimeen. Puhelimen mukanana

Lisätiedot

WINDOWS 7... 1 MICROSOFT OUTLOOK 2010:N UUDET OMINAISUUDET...

WINDOWS 7... 1 MICROSOFT OUTLOOK 2010:N UUDET OMINAISUUDET... 2010 SISÄLLYS WINDOWS 7... 1 MICROSOFT OUTLOOK 2010:N UUDET OMINAISUUDET... 3 MS OUTLOOK OHJE HTTP://OFFICE.MICROSOFT.COM/FI-FI/OUTLOOK-HELP/... 3 LAAJENNETTU VALINTANAUHA... 3 ASETUKSET... 4 LISÄÄ TILAA

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 10.1 kosketusnäyttö Ukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-antur Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite Kuulokkeita Pikakäyttöopas 1 OTG USB-johto

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje Tervetuloa käyttämään Samsungin Galaxy Tab tietokonetta Laitteen keskeinen ominaisuus on 7 tuuman kosketusnäyttö, jonka alapuolella ole neljä (4) taustavalaistua ohjausnäppäintä, ja yläpuolella 1.3 pixelin

Lisätiedot

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2010, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa.

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2010, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Tapa 1 Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2010, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuva 1. Määrittämistä jatketaan valitsemalla Kyllä ja painamalla Seuraava -painiketta. Kuva 2. Uuden sähköpostitilin

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun.

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun. ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista

Lisätiedot

Connection Manager -käyttöohje

Connection Manager -käyttöohje Connection Manager -käyttöohje 1.0. painos 2 Sisältö Tee yhteysongelmien vianmääritys 10 Tietoja yhteydenhallintasovelluksesta 3 Näin pääset alkuun 3 Avaa yhteydenhallintasovellus 3 Tarkista nykyisen yhteyden

Lisätiedot

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Pikaopas 1 Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Tukiasema Tukiaseman virtasovitin Täysin langattomat kamerat Ethernet-kaapeli Magneettiset seinätelineet 123-litiumparistot

Lisätiedot

Outlook ja Yritysportaali iphonelle

Outlook ja Yritysportaali iphonelle Outlook ja Yritysportaali iphonelle Sisältö 1. Tarvittavat sovellukset... 2 2. Secure Hubiin kirjautuminen... 3 3. Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 7 4. Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen....

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

Mittalaite ja puhelin on laitettu toimimaan automaattisesti yhdessä, sinun tulee seurata puhelimen antamia ohjeita mittauksen suorittamiseen.

Mittalaite ja puhelin on laitettu toimimaan automaattisesti yhdessä, sinun tulee seurata puhelimen antamia ohjeita mittauksen suorittamiseen. TIETOA MITTAUKSESTA VERENPAINE Olet saanut käyttöösi Beurer-mittalaitteen ja puhelimen. Mittalaitteella mitataan verenpaine ja syke. Mittauksen jälkeen puhelin lähettää mitatut arvot hoitajalle. Käsittele

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

Varmista, että olet saanut kaikki varusteet, jotka on lueteltu kohdassa Kuva 1. (Pakkauksessa toimitetut tarrat voivat poiketa ilmoitetusta.

Varmista, että olet saanut kaikki varusteet, jotka on lueteltu kohdassa Kuva 1. (Pakkauksessa toimitetut tarrat voivat poiketa ilmoitetusta. Insert % Shift Pika-aloitus Varmista, että olet saanut kaikki varusteet, jotka on lueteltu kohdassa Kuva 1. (Pakkauksessa toimitetut tarrat voivat poiketa ilmoitetusta.) Takuukortti Pika-aloitusopas D1-tarrakasetti

Lisätiedot

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kuvataan kuinka päivitetään Nikonin peilittömien

Lisätiedot

DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas

DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA Asennusohjeiden sisältö 1. RICA optimointiohjelmoinnin periaate isoftloaderilla... 2 2. RICA isoftloader toimituspaketin sisältö... 3 3. isoftloader Sync-ohjelmiston

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 8" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Microsoft Outlook -integrointi

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Microsoft Outlook -integrointi OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Pikaopas - versio 6.1 Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite yhdistettynä Microsoft Outlook -ohjelmistoon luo korkeatasoisia palveluita.

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas

Ohjelmiston asennusopas Ohjelmiston asennusopas Oppaassa kerrotaan, miten ohjelmisto asennetaan USB- tai verkkoyhteydellä. Verkkoasennus ei ole käytettävissä malleissa SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Jos haluat määrittää langattoman

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

Teams-ohjelman asennus- ja käyttöohje vertaisohjaajille

Teams-ohjelman asennus- ja käyttöohje vertaisohjaajille Teams-ohjelman asennus- ja käyttöohje vertaisohjaajille Sisällys Kirjautuminen Office 365 -palveluun... 2 Teams-ohjelman asentaminen... 3 Kokousten järjestäminen ja omaan kokoukseen liittyminen... 5 Kokouskutsun

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Secure hubiin kirjautuminen

Secure hubiin kirjautuminen Outlook iphonelle Sisältö Secure hubiin kirjautuminen... 2 Vanhan sähköpostitilin poisto... 6 Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 8 Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen.... 16 1 Secure hubiin

Lisätiedot

Moodle opiskelijan opas. Verkko oppimisympäristön käyttö

Moodle opiskelijan opas. Verkko oppimisympäristön käyttö Moodle opiskelijan opas Verkko oppimisympäristön käyttö Marko Jarva 21.1.2009 Sisällysluettelo 1 Aloitusnäkymä... 3 1.1 Kirjautuminen... 3 2 Kurssin sivu... 4 2.1 Aiheet ja näkymä... 4 3 Omat tiedot...

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Online-jako 2.0 Nokia N76-1

Online-jako 2.0 Nokia N76-1 Online-jako 2.0 Nokia N76-1 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan. Nokia ei omista

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace Tervetuloa FI Pikaopas 1 2 3 Asennus Kytkeminen Instalace Mitä laatikko sisältää Luuri Tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto 2 AAA ladattavat akut Akkutilan kansi Käyttöopas Pika-aloitus opas

Lisätiedot

Pikaopas. WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700

Pikaopas. WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700 Pikaopas WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700 Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Kirjautuminen Office 365 -palveluun... 2 Skype for Business ohjelman asentaminen... 3 Yhteyshenkilöiden lisääminen Skype for Business ohjelmassa...

Lisätiedot

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2013, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa.

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2013, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Tapa 1 Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2013, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuva 1. Kun Outlook 2013 käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelma toivottaa tervetulleeksi. Tilin määritystä

Lisätiedot

Finnish. B525 LTE CPE Pikaopas

Finnish. B525 LTE CPE Pikaopas Finnish B525 LTE CPE Pikaopas 1 Tuotteen yleiskuvaus Virran merkkivalo Wi-Fi /WPS-merkkivalo Signaalinvoimakkuuden merkkivalo LAN1-3, LAN4/WAN-portti USB-portti Palauta-painike WPS-painike Verkon tilan

Lisätiedot

Vahva tunnistautuminen Office palveluihin. MFA Suojauksen lisätarkistus

Vahva tunnistautuminen Office palveluihin. MFA Suojauksen lisätarkistus Vahva tunnistautuminen Office 365 - palveluihin MFA Suojauksen lisätarkistus Sisältö MFA Suojauksen lisätarkistus... 2 Ensisijaisen asetuksen määrittäminen... 3 Authenticator-sovellus Androidille... 4

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON ASENTAMINEN...2

Lisätiedot

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään edupori.fi/office 365 3.10.2013 Porin kaupunki ATK Tuki Sisällys Johdanto... 2 Edupori.fi sähköpostin määrittäminen Office 365:n Outlook-ohjelmaan

Lisätiedot

Tuen kotisivu: http://support.magix.net

Tuen kotisivu: http://support.magix.net Manual 26 Tuki Tuki Kun otat yhteytää MAGIX-tukeen, varmista että saatavillasi on tarvittavat tiedot järjestelmästäsi ja tarkka kuvaus ongelmasta. Mitä enemmän pystyt antamaan tietoa ongelmastasi, sitä

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot