Keski-Pohjanmaan konservatorio Juha Järvinen Sivu 1 / 8

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keski-Pohjanmaan konservatorio 16.2.2013 Juha Järvinen Sivu 1 / 8"

Transkriptio

1 Juha Järvinen Sivu 1 / 8 Matkapäiväkirja sunnuntai Matkustuspäivä. Puolenpäivän aikaan sain puhelun toimiston Annelta, että jatkolento Helsingistä saattaa olla peruttu. Päätettiin puhelimessa, että lähden kumminkin Helsinkiin ja selvittelen asiaa siellä. Saavuttuani lentokentälle ei lähtöselvityksessä ollut vielä mitään tietoa siitä, että lento olisi peruttu. Ihmettelivät kyllä matkaharmoonia, mutta sillehän oli oma paikka varattuna, joten ei muuta kuin turvatarkastukseen. Siellä halusivat harmoonin auki. Avasin sen ja kaikki turvatarkastajat halusivat ihmetellä sitä! Juuri ennen koneeseen nousua sain tietää, että jatkolento Amsterdamiin on peruttu. Lentokoneessa sain harmoonin laitettua peräruumaan, jossa lentoemot pitävät laukkujaan. Helsingissä olikin Matias jo paikalla ja tulin harmoonin kanssa selvittelemään jatkoa KLM:n tiskille. Siellä sitten selvisi, että lento on todella peruttu ja meille laitettiin paikka seuraavan päivän illalle lähtevään koneeseen. Peruutuksen syy oli lumimyrsky Amsterdamin kentällä. KLM:n virkailija tenttasi minulta kuittia harmoonista, koska hänen mukaansa se oli ensin maksettu ja sitten maksu oli peruttu. Päätettiin jatkaa selvittelyä seuraavana päivänä. KLM maksoi meille hotellihuoneen ja illallisen Bonus Inn hotellista. Menimme sinne taksilla, koska linja-autokyyti tuntui mahdottomalta harmoonin kanssa maanantai Ylimääräinen matkustuspäivä. Aamupalan jälkeen lähdimme takaisin lentokentälle. Selvisi, että tässä hotellissa on oma minibussi, joka vei meidät ilmaiseksi lentokentälle. Lentokentällä menimme suoraan KLM:n tiskille selvittelemään asiaa. He pyysivät meitä soittamaan matkatoimistoon ja kysymään sieltä asiasta. Soitin matkatoimistoon Kokkolaan ja sieltä lupasivat selvittää asian ja soittaa meille takaisin. Tunnin kuluttua soittivat, että kaikki oli ja on kunnossa. Minun lentolippuuni on sisällytetty toinen paikka. Menimme takaisin KLM:n tiskille ja selvitimme asian. Pyysimme heiltä lounaslippuja vaivojemme korvaukseksi ja he semmoiset antoivat. Ruoan jälkeen menimme lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen. Saimme lähtöselvityksestä hyvin liput ja turvatarkastuksessa veivät harmoonin läpivalasuun ja kaikki oli hyvin jälleen. Odottelimme viisi tuntia kentällä, jonka jälkeen Amsterdamista jatkolentävät henkilöt pyydettiin portille (tämä tapahtui siis tuntia ennen koneeseen nousua). Selvisi, että lento on niin myöhässä, ettemme tule ennättämään jatkolennolle Amsterdamista. Siis takaisin KLM:n tiskille. Saimme lennon seuraavaksi aamuksi ja täytyy myöntää, että potutus oli todella korkealla. Jälleen KLM maksoi meille hotellihuoneen ja illallisen Holiday Inn:stä.

2 Juha Järvinen Sivu 2 / tiistai Toinen ylimääräinen matkustuspäivä. Aikaisen aamiaisen jälkeen olimme jälleen viiden aikaan aamulla lentokentällä. Lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen (meistä alkoi tulla todella hyviä näissä asioissa) pääsimme portille odottamaan lennon lähtöä. Suureksi riemuksemme pääsimme koneeseen! Harmooni laitettiin tällä kertaa sellaiseen koloon missä lentoemot pitävät tarjoilukärryjään. Amsterdamiin päästyämme jouduin hakemaan uuden boardin card:in minulle ja harmoonille. Asia järjestyi vaivatta ja sitten jouduimmekin odottamaan lähes kuusi tuntia kentällä. Tämän jälkeen jouduimme uuteen turvatarkastukseen ja sitten pääsimme koneeseen. Siellä sidoimme harmoonin sille varatulle paikalle ja lentoemot tulivat tarkastamaan, että se oli turvallisesti sidottuna. Eli vieruskumppaninani oli matkaharmooni ja Matias! Matkaharmooni omalla istuimellaan. (Kuva: Matias Luoto) Pääsimme vihdoin perille Glasgow:n lentokentälle ja siellä meitä oli vastassa Collegen minibussi, joka vei meidät hostellillemme. Perillä saimme huoneemme avaimen, mutta siellä olikin jonkun toisen tavarat. Menin uudelleen respaan ja he löysivät oikean varauksen ja saimme huoneen. Muut suomalaiset ottivat meidät lämpimästi vastaan. He veivät meidät paikalliseen pikku pubiin, jossa olivat olleet kuuntelemassa folk-jameja sunnuntaina. Pubissa ihmettelimme ihmispaljoutta papereiden ja telineiden kanssa. Selvisi, että siellä oli alkamassa maalauskurssi. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli kurssi, jossa maalattiin kuva alastonmallista. Maalauskurssin jälkeen aloitti bändi, joka soitti elektronista folkkia.

3 Juha Järvinen Sivu 3 / keskiviikko Vähän yli viisi yöllä heräsimme kovaan piippaukseen. Palohälytin soi muutaman sekunnin. Syy oli jokin vika laitteissa. Hälytyksen jälkeen oli todella hankala saada sydän tasaantumaan normaaliin pulssiin! Aamupalan jälkeen lähdimme bussilla Collegelle. Siellä meidät otettiin lämpimästi vastaan ja meidät jaettiin ryhmiin. Ryhmissä soitimme erilaisia kappaleita viimeisen viikon konserttia varten. Minä olin folk-ryhmässä, jossa esittelin harmoonin ja teimme kansanlaulusta reggaen. Siitä tuli kyllä hieno! Paikalliset soittajat olivat innoissaan. Soittelimme myös muita suomalaisia kansanmusiikkikappaleita. Kysyin heiltä, että olisiko heillä paikallista folk-musiikkia, mutta he eivät osanneet yhtään. Mutta minullapa olikin yksi Skottilainen marssisikermä, jota paikalliset eivät tunnistaneet. Päivän jälkeen menimme yhden Collegen opiskelijan luokse, joka oli kutsunut meidät illanistujaisiin torstai Tänään Collegella oli pop/jazz improvisointi workshop. Todella mielenkiintoinen workshop olikin. Sen veti Kevin Dobie (Morph, vastuuhenkilömme Collegella). Tajusin improvisoinnin eron kamuimprovisointiin. Morph kertoi miten voi aloittaa improvisoimaan ja mihin suuntaan kehittää sitä. Jatkoimme aiheesta seuraavalla viikolla. Illalla tapasimme viimeksi Glasgow:sta Suomessa käyneen Davidin, joka esitteli meille paikallisen musiikkipubin perjantai Tämä päivä oli itsenäisen harjoittelun päivä. Menin Collegelle harjoitushuoneeseen treenaamaan harmoonia. Sinne tuli ryhmä Kevinin johdolla ihmettelemään harmoonia. Kerroin harmoonista ja näytin erilaisia soittotapoja ja tyylejä sekä näytin heille harmoonin kielen. He olivat kovin innoissaan. Harjoittelun jälkeen olimme sopineet suomalaisporukan kanssa yhteistreenit. Pidimme yhteistreenit ja saimme melkein valmiiksi sovitukset kolmeen kappaleeseen. Vielä tarvitsemme kaksi, jotta voimme porukalla esiintyä viimeisellä viikolla lauantai Harjoittelin harmoonia hostellillamme ja tutustuin kaupunkiin. Siellä oli todella ystävällisiä ja mukavia ihmisiä sunnuntai Harjoittelin harmoonia hostelillamme, tutustuin kaupunkiin sekä tein koulutehtäviä.

4 Juha Järvinen Sivu 4 / maanantai Tämä päivä oli myös itsenäisen harjoittelun päivä. Menin Collegelle aamusta harjoittelemaan harmoonin kanssa. Ruoan jälkeen harjoittelimme jälleen Suomi-porukan kanssa. Toin porukalle nykykansanmusiikkikappaleen soitettavaksi (Kun mun kultani tulisi). Saimme jonkinnäköiset sovitukset tehtyä neljään kappaleeseen. Yksi vielä tarvittiin tiistai Morph vei meidät tutustumaan Glasgow:n läheiseen maaseutuun. Kävimme patikoimassa kukkulalla, josta näki Glasgowhun asti. Maisema oli aivan mahtava! Onneksi ei vielä satanut. Näkymä kukkulalta Glasgown suuntaan. (Kuva: Juha Järvinen) Patikoinnin jälkeen jatkoimme matkaa Loch Lomond järven rannalle. Kävimme syömässä todella mukavassa ravintolassa (Oak Tree Inn) ja kävimme sateesta huolimatta ihailemassa järven maisemaa. Näkymä Loch Lomond järvelle. (Kuva: Juha Järvinen)

5 Juha Järvinen Sivu 5 / 8 Illalla menimme kuuntelemaan Blues jameja pubiin (The State Bar). Siellä oli jamittelemassa myös Morph Keskiviikko Tämä päivä oli bändien kanssa treenausta. Treenasimme kuntoon folk-kokoonpanomme Kappaleet. Aika mukavia sovituksia kyllä tuli! Kappaleiksi valittiin: 1. Minun kultani kaunis on (perinteinen sovitus), 2. Karjalan kunnailla (Reggae sovitus), 3. Perinteinen hidas irlantilainen laulukappale, 4. Tahiti, 5. Green Dayn Warning. Bändin kokoonpanona oli laulu, harmooni, rummut, kaksi sähkökitaraa ja sähköbasso. Harjoitukset folk-bändillä. (Kuva: Sanna Sadeharju) Bänditreenien jälkeen Collegen valokuvausopiskelijat ottivat kuvan minusta. Siinä mulle laitettiin musta cowboy-hattu päähän! Tuli aivan mahtava kuva! Kuva: North Glasgow College (valokuvausopiskelija)

6 Juha Järvinen Sivu 6 / Torstain Workshop alkoi tänään klo 13:00, joten menin Collegelle jo aiemmin treenaamaan harmoonilla. Workshopissa Morph jatkoi viime viikolla käytyä pop/jazz improvisoinnin opettamista luentona. Oli mielenkiintoista vaikkakin käsitteli lähennä improvisointia kitaralla Perjantai Menin aamusta Collegelle treenaamaan ja puolenpäivän jälkeen harjoiteltiin Suomi-porukan kanssa kappaleita torstain keikalle. Oli tehokas päivä! Lauantai Koko muu porukka lähti käymään Edinburghissa. Oma oloni oli jotenkin epäsosiaalinen, joten jäin hostellille. Kävin pitkällä kävelylenkillä kaupungilla ja ostamassa tuliaisia. Sitten treenasin harmoonin kanssa, jonka jälkeen päätin käydä katselemassa lisää tuliaisia. Löysinkin itselleni farkut ja neuleen. Illalla oli yhden Collegessa musiikkipuolella opiskelevan synttärijuhlat. Menimme sinne koko porukalla ja veimme lahjoja. Yöllä pois tullessa oli hostellin viereinen rakennus tulessa. Aamulla rakennuksen katto oli palanut pois. Tulipalo naapurissa ja tilanne seuraavana päivänä. (Kuvat: Sanna Sadeharju)

7 Juha Järvinen Sivu 7 / Sunnuntai Tänään vietin vapaapäivän kaikesta soittamisesta. Lepäilin ja katselin elokuvia Maanantai Tänään menin aamusta Collegelle ja treenasin harmoonilla. Sitten meidät pyydettiin studioon, jossa äänitimme Suomi-porukan biisit. Esitämme torstain keikalla kolme biisiä: 1. Baby, I love you (funk versio), 2. I want to hold your hand (hidastettu versio Beatlesin biisistä) ja 3. Kun mun kultani tulisi (perinteinen kansanmusiikkiversio). Bändin kokoonpano oli kolme laulajaa, sähköbasso, harmooni, saksofoni, vetopasuuna, huilu ja rummut (rumpuja soittaa paikallinen rumpali Ben). Live -äänitystä. (Kuva Sanna Sadeharju) Tiistai Tänään äänitettiin Baby, I love you biisi uudelleen oikein kunnon studiotapaan; - Laulaja sekä pasuuna ja saksofoni omiin huoneisiin - Rummut ja basso samaan huoneeseen keskenään - Kitara omaan huoneeseensa Tämän jälkeen otettiin muutamia ottoja, joista valittiin paras. Sitten äänitettiin harmooni, jonka jälkeen kitarasoolo ja sitten laulu uudestaan. Viimeiseksi äänitettiin taustalaulut. Tuli kyllä hyvä nauhoitus. Toivottavasti saadaan se itsellemme. Opimme mikrofonien asettelusta ja studiotyöskentelystä alkeita.

8 Juha Järvinen Sivu 8 / Keskiviikko Tänään oli bändien treenauspäivä. Puolenpäivän aikaan tehtiin Collegella keikka eri kokoonpanoilla. Minä soitin soolona kaksi kappaletta harmoonilla: Metsähisen masurkka (oma biisi) ja Korpin marssi (trad). Iltapäivällä oli tarkoitus harjoitella suomi-porukan kanssa, mutta tehtiinkin musavideo eiliselle äänitykselle. Videon tekeminen oli tosi hauskaa Torstai Aamupäivän käytin omaan treeniin ja käytiin jälleen Matiaksen kanssa valokuvauksessa, koska muutamalta kuvaajalta puuttui mallit. Nähtiin myös edellisellä viikolla otetut kuvat! Todella hienoja kuvia! Iltapäivällä treenattiin sekä suomi-porukan, että folk-porukan kanssa. Neljältä alettiin roudaamaan kamoja illan keikkoja varten. Saatiin vietyä kamat Universal Music Pubiin, jossa aloitettiin sound check kuuden jälkeen. Pubissa esiintyi viisi bändiä, joista ensimmäisessä ja viimeisessä soitin minä. Ensimmäisen bändin keikka alkoi puoli kymmeneltä. Keikat menivät tosi hyvin ja yleisö tykkäsi soitosta! Perjantai Tänään oli vapaapäivä Collegelta. Meidän piti kumminkin käydä Collegella Matiaksen kanssa klo jälkeen, jotta saadaan paperikuvat mukaamme. Kuvat olivat kyllä todella hienoja kaikista meistä. Ammattimaista työtä. Illalla olimme järjestetty Alinalle ja Annalle yllätyssynttäribileet Lauantai Vapaa päivä. Kävelyä kaupungilla Sunnuntai Matkustuspäivä kotiin. Nousimme klo 6 aamulla ja olimme klo 7 aamupalalla. Sieltä menimme takseilla lentokentällä. Oli tiukka tahti ja harmoonikin mahtui juuri ja juuri läpivalaisulaitteesta! Amsterdamissa oli todella kiire, koska jouduin hakemaan jälleen boardin cardin. Juoksin koko ajan harmoonin kanssa. Ehdin juuri ja juuri lentokoneeseen! Helsingissä odottelimme muutaman tunnin ja pääsimme vihdoin Kokkolaan. Lennot olivat aika tuskaa minulle, sillä olin juuri lauantai-iltana sairastunut kuumeeseen, nuhaan ja yskään. Tuntui lentojen aikana, että pää räjähtäisi.

Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen

Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen 4.4.-5.4. Lentokone laskeutui Shanghain kentälle. Sumu ympäröi lentokoneen. Katselin sivuille, ei näkynyt 30 metriä pidemmälle. Terminaaliin astuttuani en ollut

Lisätiedot

Maiju Jussilan vaihto-oppilasvuosi, osa 1

Maiju Jussilan vaihto-oppilasvuosi, osa 1 Maiju Jussilan vaihto-oppilasvuosi, osa 1 Toukokuun alussa olleessa viimeisessä vaihto-oppilaskoulutuksessa kaikki alkoi viimein tuntua pelottavan todelliselta ja ymmärsin, että olen oikeasti lähdössä

Lisätiedot

tuntia ja se e ja kävimme Tiistai 6.4. käytöstä ja Torstai 8.4. sella jatkuvaan

tuntia ja se e ja kävimme Tiistai 6.4. käytöstä ja Torstai 8.4. sella jatkuvaan Työssäoppimassa Kiinassa: Tiina Järvi Maanantai 5.4. Laskeuduimme Shanghain Pudongin lentokentälle, joka oli odotettavastikin suuri, klo 6.55 Kiinan aikaan. Meitä oli vastassa SIPIVT:n koulustaa Mr. Wilson

Lisätiedot

4.1.2014 Sain palautetta, että Roque Chico kätkön blogbook on täynnä, joten kävimme tänään viemässä sinne uuden vihkon.

4.1.2014 Sain palautetta, että Roque Chico kätkön blogbook on täynnä, joten kävimme tänään viemässä sinne uuden vihkon. Tammikuu 2014 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 1.1.2014 Livekameran toimimattomuus on teettänyt työtä. Taas on joutunut virittelee noita routterin asetuksia, joista ei ymmärrä juuri mitään. Ensin umpeutui No-IP ohjelman

Lisätiedot

Kari Peitsamon amerikkalaiset unelmat

Kari Peitsamon amerikkalaiset unelmat Kari Peitsamon amerikkalaiset unelmat TEKSTI: JUHA RANTALA. KUVAT: JANNE HIETANEN & JOHANNA KUSTANNUS. Yksi tämän vuoden tapaus suomalaisen rockin saralla on ilman muuta Kari Peitsamon ja Freud Marx Engels

Lisätiedot

SOITA BONANZA ELI HIKINEN ILTAPÄIVÄ P-K KERÄSEN SEURASSA

SOITA BONANZA ELI HIKINEN ILTAPÄIVÄ P-K KERÄSEN SEURASSA SOITA BONANZA ELI HIKINEN ILTAPÄIVÄ P-K KERÄSEN SEURASSA Teksti: Esa Kuloniemi 22-Pistepirkko sukelsi julkisuuteen yllättäen rockin SM-kisoissa vuonna 1982. Meillä oli bändi, ja päätimme mennä sinne esittäytymään

Lisätiedot

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Oskari Saari on urheilutoimittaja, tuottaja ja formulaselostaja. F1-kilpailuja Saari on selostanut MTV3:n kanaville vuodesta 2004. Sitä ennen hän toimi Tulosruudun ankkurina, toimittajana ja uutispäällikkönä.

Lisätiedot

Työharjoittelu Kiinassa

Työharjoittelu Kiinassa Kiina, Suzhou 5.3. 27.5.2011 Johanna Niemelä Työharjoittelu Kiinassa Olen päässyt tekemään työharjoittelua Kiinaan, Marriott hotelliketjuun, Suzhoun kaupunkiin. Kiinan matkani on ollut mahtava monella

Lisätiedot

Turun kansantanssin ystävät ry www.rytky.fi TIEDOTE 3 / 2012

Turun kansantanssin ystävät ry www.rytky.fi TIEDOTE 3 / 2012 Turun kansantanssin ystävät ry www.rytky.fi TIEDOTE 3 / 2012 Puheenjohtajan kynästä Itselleni kulunut kesä oli mieleenpainuva. Monen vuoden jälkeen huomasin nukkuvani koulun lattialla ilmapatjan päällä.

Lisätiedot

VAASAN RETKEILIJÄT ry Tsekin matka 15.-20.4.2014 / Niilo Hamari, jäsensihteeri 1(8) Matkakertomus Tšekkiin, Praha Sumperk 15.-20.4.

VAASAN RETKEILIJÄT ry Tsekin matka 15.-20.4.2014 / Niilo Hamari, jäsensihteeri 1(8) Matkakertomus Tšekkiin, Praha Sumperk 15.-20.4. VAASAN RETKEILIJÄT ry Tsekin matka 15.-20.4.2014 / Niilo Hamari, jäsensihteeri 1(8) Matkakertomus Tšekkiin, Praha Sumperk 15.-20.4.2014 Syksyllä 2013 Antti Koski oli kertomassa Vaasan Retkeilijät ry:n

Lisätiedot

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry www.euranmmp.fi KAUSIJULKAISU 2013 Koko Alasatakunnan Moottoripyöräkerho KERHON ASUSTEET PRODEERATTUNA GLIQUE VEDENPITÄVÄ TAKKI 90 GLIQUE VETOKETJULLINEN GOLLEGE TAKKI

Lisätiedot

Tarinoita ajoilta jolloin armeija oli vielä armeija. II/93

Tarinoita ajoilta jolloin armeija oli vielä armeija. II/93 SOTAPÄIVÄKIRJA Tarinoita ajoilta jolloin armeija oli vielä armeija. PsVK / ParP / PsPr II/93 Kari Huhtama 1993-2007 TJ 329 Armeijan harmaisiin 10.6.1993 torstai Kesäinen aamupäivä, torstai, kesäkuussa

Lisätiedot

Valtuutettuna maailmankongressissa. Lähtöajatus

Valtuutettuna maailmankongressissa. Lähtöajatus Valtuutettuna maailmankongressissa Lähtöajatus Kesäkuussa 2008, Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa Lappeenrannassa, sain niin kutsutun kuningasajatuksen seuraavan vuoden kesälomakohteeksi. Aikaakin tavoitteen

Lisätiedot

ICOD:issa Käytiin katsomassa vanhaa Traakkipuuta. Illalla jännitimme Kärppien puolesta jääkiekon finaalia.

ICOD:issa Käytiin katsomassa vanhaa Traakkipuuta. Illalla jännitimme Kärppien puolesta jääkiekon finaalia. Huhtikuu 2005 to. 7.4. ma. 11.4. ke. 14.4. su 17.4. Muutto Teneriffalle. Lähtö Helsingistä 7.4.2005 Tjareborgin turistilennolla MYT 2007 Klo. 9:00. Iltapäivällä laskeuduimme Teneriffan pohjoiselle kentälle

Lisätiedot

Praha ja Wien Kyseessä oli Eläkeliiton Ylä-Savon piirin syysmatka Tšekkiin ja Itävaltaan 23-30.9.

Praha ja Wien Kyseessä oli Eläkeliiton Ylä-Savon piirin syysmatka Tšekkiin ja Itävaltaan 23-30.9. Praha ja Wien Kyseessä oli Eläkeliiton Ylä-Savon piirin syysmatka Tšekkiin ja Itävaltaan 23-30.9. Sakset käteen, tätä pitää miettiä ja ehdotella matkakaverillekin, tuumin kesällä, kun luin oheisen, varsin

Lisätiedot

Kimmo Tähtinen. Esa Kuloniemi

Kimmo Tähtinen. Esa Kuloniemi Kimmo Tähtinen Esa Kuloniemi Jukka Orma on toiminut rockmuusikkona 30 vuotta, ja yleensä A-luokan kuvioissa. Orman kitarointia on kuultu mm. Baddingin bändissä, uraauurtavassa Madame George -funkyhtyeessä,

Lisätiedot

Junnuille menestystä maailmalla, sivut 4-7

Junnuille menestystä maailmalla, sivut 4-7 Junnuille menestystä maailmalla, sivut 4-7 2 Suomen Petanquelehti 2007 Pääkirjoitus Liittohallitus 2007 & 2008 Matkailu avartaa Taas kerran jouduin tekemään tämän lehden hieman vastahakoisesti, kun ketään

Lisätiedot

Yhteensattumia - kertomus siitä, miten perheet muodostuvat. Luku 1 - Mitä ihmettä Petra?

Yhteensattumia - kertomus siitä, miten perheet muodostuvat. Luku 1 - Mitä ihmettä Petra? Yhteensattumia - kertomus siitä, miten perheet muodostuvat Luku 1 - Mitä ihmettä Petra? Juoksin alas metropysäkin portaita. Metro liukui jo tunnelista valaistulle asemalle ja kuulin sen jarruttavan. Harpoin

Lisätiedot

Metsästyspäiväkirja. Etelä-Afrikka 07.-16.03.2015

Metsästyspäiväkirja. Etelä-Afrikka 07.-16.03.2015 Metsästyspäiväkirja Etelä-Afrikka 07.-16.03.2015 Lauantai 07.03. Tapsa (TT) ja Tiina tulivat hakemaan Päiviä ja minua, joten matka kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa alkoi. Matkalaukut ja ase oli pakattu

Lisätiedot

San Remo Rally Storico Historic EM 4.-6.4.2013, elämäni kilpailu

San Remo Rally Storico Historic EM 4.-6.4.2013, elämäni kilpailu Tarinoita maailmalta: San Remo Rally Storico Historic EM 4.-6.4.2013, elämäni kilpailu Nyt ei ole kyseessä mikään Team Ahma, vaan tämä tarina kertoo muuan Lajunen Historic Racing Teamin matkasta Italiaan,

Lisätiedot

TARAKI. Tampereen rakentajakilta. Vuosijuhlanumero

TARAKI. Tampereen rakentajakilta. Vuosijuhlanumero Vuosijuhlanumero TARAKI Tampereen rakentajakilta www.taraki.fi Vuosijuhlat, mukana myös kulissien takana s. 7 Fuksiexcu versio 1 s. 15 Fuksiexcu versio 2 s. 17 Rankkaexcu [lahti, lpr, jyväskylä] s. 25

Lisätiedot

RAPORTTI. Tall Ships Races

RAPORTTI. Tall Ships Races RAPORTTI Tall Ships Races Jätkän lavan backstage, 17.-20.7.2013 Christina Daous Kulttuurituotannon koulutusohjelma (240 op) Marraskuu 2013 SISÄLLYS 1 Tall Ships Races 4 2 Työtehtävät 5 3 Kehitysehdotuksia

Lisätiedot

KMP2015 Maxwellin työntö-tuijotus teoreema Sinssi testaa: Uusi Caio WAPPUSINSSI 2/15

KMP2015 Maxwellin työntö-tuijotus teoreema Sinssi testaa: Uusi Caio WAPPUSINSSI 2/15 KMP2015 Maxwellin työntö-tuijotus teoreema Sinssi testaa: Uusi Caio WAPPUSINSSI 2/15 Sisällysluettelo Päätoimittajan palsta...4 Puhheenjohtajan palsta...5 KMP2015...6 Siis näinhän se oikeesti meni...10

Lisätiedot

DEAD SOULS NUMERO 1 / TAMMIKUU 2003

DEAD SOULS NUMERO 1 / TAMMIKUU 2003 DEAD SOULS NUMERO 1 / TAMMIKUU 2003 DEAD SOULS Gothic/Deathrock/Postpunk/Indie-zine 1 / Tammikuu 2003 TOIMITUS Päätoimittaja: Matthew Avustajat: Mike & Mysteeriväki Layout: Mike & Matthew Jos sinua kiinnostaa

Lisätiedot

Sunnuntai 21.10. Maanantai 22.10

Sunnuntai 21.10. Maanantai 22.10 Sunnuntai 21.10 Lähtö Kiinaan tuntui muutama kuukausi sitten niin kaukaiselta, mutta nyt se päivä oli tullut. Lähtötunnelmat olivat mitäänsanomattomat. Ei oikein tiennyt mitä tuleman piti. Lentoasemalla

Lisätiedot

Puheenjohtajan Pärskeet

Puheenjohtajan Pärskeet ÅSKPRESSEN KEVÄT 2010 UINTIKLUBI TURKU - ÅSK RY Puheenjohtajan Pärskeet Moi vaan kaikille! Toukokuu lähestyy loppuaan ja kesä, kesä taitaa olla jo täällä. Siltä on tuntunut jo usean hellepäivän hellimästä

Lisätiedot

F a r o s 1/2010. Turun Suomi-Kreikka-Seura ry 35 v

F a r o s 1/2010. Turun Suomi-Kreikka-Seura ry 35 v F a r o s Turun Suomi-Kreikka-Seura ry 35 v Tulkaa nyt te murheet ja vastukset, niin saatte te vasten suuta! Nyt raudasta mulla on jänteret, nyt luuni on yhtä luuta. Kas, Apolloa, joka hymyilee, sitä voita

Lisätiedot

Meistä oli itsestään selvää, että minun pitäisi lähteä illalla Islantiin.

Meistä oli itsestään selvää, että minun pitäisi lähteä illalla Islantiin. Snowdenin perässä Jussi Niemeläinen Meistä oli itsestään selvää, että minun pitäisi lähteä illalla Islantiin. Koko ajatus tuntui vastenmieliseltä, siellähän sataa ja on kesälläkin kylmä. Olin lisäksi tullut

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN ASIOISTA KERTOVA, PUOLUEISTA RIIPPUMATON, PAIKKAKUNNAN OMA KAUPUNKILEHTI 22.8.2012

PUDASJÄRVEN ASIOISTA KERTOVA, PUOLUEISTA RIIPPUMATON, PAIKKAKUNNAN OMA KAUPUNKILEHTI 22.8.2012 YKKÖSOSOITTEETON KAIKKIIN PUDASJÄRVELÄISIIN TALOUKSIIN JA YRITYKSIIN Venetsialaiset la 25.8. klo 20-02 Jyrkkäkoskella. Enemmän Venetsialaisista s. 3-11 PUDASJÄRVI-lehti nro 34 2012 PUDASJÄRVEN ASIOISTA

Lisätiedot

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2010 YHTEISTIEDOTE 4/2010 (134) 32. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA, LIETO, LOIMAA,

Lisätiedot