MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 NUORISOVALTUUSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 NUORISOVALTUUSTO"

Transkriptio

1 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai klo 16:19 17:41 Paikka Kaupungin virastotalo, saunaosasto, Maaherrankatu 9-11 Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet Juhakoski Katariina Koljonen Tea Kurvinen Kusti Lahikainen Juuso Loponen Kasper, saapui 16:22 Marttinen Ella Peltonen Lintu Ripatti Wiktoria Ruokoski Urho Selonen Marie Soila Okko, saapui 16:22 Tiihonen Emmi Toivanen Eveliina Vauhkonen Nea, saapui 16:35 Vicari Lars Janhunen Katriina, varajäsen Hotokka Mervi, nuorisosihteeri, kokouksen sihteeri Poissa Ehrnrooth Edvin Heikkinen Eetu Helmola Niko Kervinen Rasmus Leinonen Lotta Nykänen Roope 17 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄSTÖSVALTAISUUS SEKÄ LÄSNÄOLEVIEN TOTEAMINEN Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 19 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Tea Koljonen ja Kusti Kurvinen. 20 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Työjärjestys hyväksyttiin esityslistan mukaisena. Okko Soila ja Kasper Loponen saapuivat klo 16: KOKOUSMENETTELYSTÄ JA PELISÄÄNNÖISTÄ PÄÄTTÄMINEN Käsiteltiin työvaliokunnan esitys kokousmenettelystä ja pelisäännöistä. Pelisäännöt oli koottu nuorisovaltuuston tutustumisillan ryhmätöistä.

2 Puheenjohtaja Katariina Juhakoski muistutti valtuutettuja ottamaan vakavasti edustukselliset paikat, joihin kukin on valittu ja olemaan aktiivisia niissä. Puheenjohtaja toivoo, että jatkossa päästäisiin myös teknisen lautakunnan jäseneksi. Nuorisovaltuusto hyväksyi esitetyn kokousmenettelyasiakirjan ja pelisäännöt. 22 NUORISOVALTUUTETTUJEN KILOMETRIKORVAUKSET Esitämme nuorisovaltuustolle, että kilometrikorvauksia maksetaan 10 kilometriä ylittävistä kokousmatkoista halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, jos sen käyttö on mahdollista saapuessa ja lähtiessä kokouksesta. Muutoin maksetaan oman auton käytön mukaan. Työvaliokunnan osalta menetellään samoin. Nuorisovaltuusto hyväksyi työvaliokunnan esityksen. Nea Vauhkonen saapui klo 16: KOKOUSTARJOILUT Kokoustarjoilun voi lunastaa omalla nimellään Musiikkiopiston kahviosta maksimihintaan 4. Kahvia ja teetä keitämme kokouksissa itse. Nuorisovaltuusto hyväksyi työvaliokunnan esityksen. 24 TOIMINTASUUNNITELMAN LAATIMISESTA PÄÄTTÄMINEN Nimetään työryhmä toimintasuunnitelman laatimiseen. Kerätään ajatuksia / evästyksiä työryhmälle toimintasuunnitelmaa varten. Toimintasuunnitelmaesitys käsitellään maaliskuun nuorisovaltuuston kokouksessa. Juuso Lahikainen evästi työryhmää miettimään toimintaa sote-uudistuksen näkökulmasta, koska kunnan rooli lasten ja nuorten palvelutuottajana korostuu jatkossa. Nuorilta puuttuu myös tila monipuoliseen harrastamiseen, kuten kulttuurin, teatterin ja bänditoiminnan osalta. Lisäksi työryhmä saa evästykseksi tutustumisillan ideoista koonnan. Toimintasuunnitelman työryhmään valittiin Kasper Loponen, Lintu Peltonen, Katariina Juhakoski, Okko Soila ja Eveliina Toivanen. Katariina Juhakoski toimii koollekutsujana ja suunnitelma esitellään seuraavassa kokouksessa. 25 TUTUSTUMISLEIRIN SUUNNITTELU Tutustumisleiri tai -ilta on tarpeellinen ja pyritään järjestämään. Esitämme yhteistä perjantai-illan tai yhden yön yli kestävää leiriä. Vaihtoehdot:

3 ilta Vanha Sotku ilta Vanha Sotku Helatorstai tai Vanhalla Sotkulla tai Susiniemessä - arkipäivän ilta Vanhalla Sotkulla Työvaliokunta esittää, että se suunnittelee ryhmäytymisen. Ryhmäytymisleiri ja toukokuun kokous pidetään pidetään Susiniemen leirimajalla, nuorisopalveluiden tiloissa. Lähtö n. klo 18:00 Mikkelistä, torstaina varataan klo 14 asti. Nuorisovaltuuston kokous on n. klo 11:00 Susiniemessä. Työvaliokunta suunnittelee ryhmäytymisen GAALA Tapahtuma järjestetään ja sen suunnitteluun nimetään työryhmä (n. 5). Toteutukseen osallistuvat kaikki Mikaelissa. 9gaalan suunnittelutyöryhmään nimettiin Wiktoria Ripatti, Eveliina Toivanen, Juuso Lahikainen, Emmi Tiihonen ja Katariina Juhakoski. Pj ja sihteeri koolle kutsuvat työryhmän pian. 27 PIKKU-PIIP TAPAHTUMAAN OSALLISTUMINEN SONKAJÄRVELLÄ Lintu Peltonen esittelee tapahtuman sisältöä ja kustannuksia. Sonkajärven nuorisovaltuusto, Sonkajärven kunta ja AVI järjestävät Itä-Suomen vuosittaiseen koulutus- ja verkostoitumisviikonloppuun, joka järjestetään tänä vuonna Sonkajärvellä Viikonlopun teemat käsittelevät tapahtuman järjestämistä sekä verkostoitumista. Majoittuminen tapahtuu Sonkajärven Lyseotien koululla. Koulutukset ja ruokailut tapahtuvat samoissa tiloissa. Koulutusviikonloppu maksaa osallistujalle 45 euroa, summaan sisältyy ruokailut, majoittuminen, viikonlopun ohjelma sekä mahdollisesti yhteiskuljetus Iisalmesta Sonkajärvelle (järjestetään jos tarvetta ilmenee). Jokaisen kunnan nuoriso-ohjaaja/ täysi-ikäinen valvoja on vastuussa nuoristaan viikonlopun ajan. Öisin paikalla on yövalvoja. Selvitään täysi-ikäinen lähtijä joko Lotta Leinonen, Juuso Lahikainen ja Simone Stevenson. Lähtijät Marie Selonen, Urho Ruokoski, Lintu Peltonen ja Nea Vauhkonen. 28 KAUPUNGINVALTUUSTON, LAUTAKUNTIEN JA TYÖRYHMIEN KUULUMISET Kaupunginvaltuusto on kokoontunut kaksi kertaa. Ensimmäinen kokous oli nopea päätöstenlyöntikokous. Toisessa kokouksessa keskusteltiin pitkään Lehmuskylän kaavasta. Lukion neuvottelukunnassa oli Marie ja Katariina edustamassa. Keskustelua tapahtumaviikosta / 2.asteen projektiviikosta, lukion kansainvälisyydestä, uusista kokeiluista ja lukioiden kehittämisverkostoista. Nuorten ohjaus- ja palveluverkoston viestit eivät olleet tavoittaneet Ellaa.

4 Katriina on osallistunut kasvatus- ja opetuslautakunnan kokoukseen, jossa oli myös lyöty päätöksiä aiempiin aiesopimuksiin. Juuso on osallistunut kouluruokailun neuvottelukunnan kokoukseen. Kasvisruokaa tullaan lisäämään; mietitään, mikä olisi Suomi100-juhlan menu ja luomumaitoon pyritään siirtymään elokuun alusta. Juuso on osallistunut myös kokemustyöpajatyöskentelyyn ja ottanut siellä esille toimitilojen rajoitteet harrastusmahdollisuuksien osalta. Työskentelyssä oli pohdittu myös sitä, etteivät alueet saa lähteä eriarvoistumaan. 29 NORDEAN NORPAN PESÄ, MIKKELIN PERUSKOULUJEN YHTEISHANKE Hankkeen tarkoitus on ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä sekä toisaalta edistää yhteisöllisyyttä. Toteutus alkaa syyslukukaudella 2017 ja päättyy kevätlukukaudella Ideointiin kutsutaan mukaan Mikkelin ala- ja yläkoulut (23 kpl). Jokaisesta alaja yläkoulusta tulee yksi ehdotus/idea. Koulun oppilaskunta saa päättää, kuinka koulun paras idea löydetään eli esim. jokainen luokka voi esittää oman ideansa ja oppilaskunta valitsee parhaan tai koko koulu yhdessä keksii yhden idean, tms. Koulujen valinnat valmiina syysloman alkuun ( ) mennessä. Koulujen parhaat ideat esitellään Leijonan luolan tapaan Norpan pesässä. Ajankohta marraskuussa Koulun idean esittelee 2-3 henkilöä, esityksen kesto 3 min. Tuomareina toimivat yhteensä 5 henkilöä Mikkelin Lasten parlamentista ja Nuorisovaltuustosta. Norpan pesän sijainti eli paikka, jossa esitykset pidetään päätetään myöhemmin (esim. Kalevankankaan koulu, Paukkula, Mikaeli, Teatteri, Avi ) Pesän paikasta riippuen katsotaan saadaanko tilaisuuteen oppilaita/ihmisiä seuraamaan esityksiä. Tutkitaan myös live-lähetyksen mahdollisuutta somekanavien kautta Palkinnot: Norpan pesän tuomaristo valitsee marras-/joulukuun aikana 5 parasta ehdotusta. Palkitut 5 koulua saavat käyttöönsä 900 euroa ideansa toteuttamiseen käytännössä. Kouluilla on aikaa toteuttaa ideansa ja videoida toteutus/lopputulos talviloman alkuun ( ) mennessä. Musta hevonen: Kaikki ei-palkitut voivat halutessaan toteuttaa oman ideansa ja videoida toteutuksen/lopputuloksen. Paras videointi palkitaan 500 eurolla (mukana Mustat hevoset ja Norpan pesässä palkitut) Hankkeen suojelijat Nordean Mikkelin neuvottelukunnan jäsenet (kokouspalkkioiden lahjoitus ) Nordea Mikkeli (lahjoitus ) Mikkelin kaupunki (apuna hankkeen ideoinnissa ja toteutuksessa) Radio Mikkeli (mediakuuluvuus) Nordean Norpan pesä -yhteishanke ja kaupungin perusopetusjohtaja ovat pyytäneet nuorisovaltuustoa yhteistyöhön seuraavasti: Nuorisovaltuustoa pyydetään nimeämään henkilöt, jotka voisivat osallistua hankkeen ideointiin. Tehtävänä olisi: Mikkelin Lasten parlamentin ja Nuorisovaltuuston jäsenet ideoivat kevään 2017 aikana yhdessä, kuinka koululaiset innostetaan osallistumaan hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen eli koulukohtaiseen ideointiin.

5 Mikkelin kaupungin asuntomessuosastolle video tulevasta hankkeesta esim. Lasten parlamentin ja Nuorisovaltuuston jäseniä kertomaan aiheesta Tulossa Mikkelin peruskouluissa syyslukukaudella Lisäksi videoidaan, kun he kertovat esim. mitä heille tarkoittaa ystävyys, millainen on reilu kaveri, tms. Yhteyshenkilöt Hannu Saastamoinen, alueen varajohtaja, Nordea ja Seija Manninen, perusopetusjohtaja, Mikkelin kaupunki. Nuorisovaltuusto nimeää kaksi (2) henkilöä ideoimaan hanketta ja osallistumaan palavereihin. Hankkeeseen nimettiin Katariina Juhakoski ja Juuso Lahikainen. 30 KUNTAVAALEIHIN OSALLISTUMINEN Nuorisovaltuusto osallistuu jollakin tavalla kuntavaaleihin ja osallistutaan esim. Mikkelin opiskelijaneuvottelukunnan järjestämään paneeliin. Tavoitteena poliittisen päätöksenteon tutuksi tuominen, paikallisen nuoria koskettavan päätöksenteon tärkeyden korostaminen ja poliittisesta päätöksenteosta vieraantumisen estäminen. Haastetaan nuoria pohtimaan osallistumistaan demokratiaan ja äänestämään nuoria. Slogan: Nuorten näköinen valtuutettu? Esedun, lukion ja mahdollisesti XAMK:n kanssa toteutetaan yhteistyössä vaalipaneelit, joissa nostetaan nuoria koskevat asiat esiin. 31 NUORISOVALTUUSTON ESITTÄMÄT ASIAT Ei ollut. 32 SEURAAVA KOKOUS Seuraava nuorisovaltuuston kokous on maanantaina klo 16 Ohjaamo Olkkarissa, Maaherrankatu 12, 2.krs. Työvaliokunta kokoontuu seuraavan kerran ma klo 15 kaupungin virastotalolla, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 17:41. Pöytäkirjan tarkastaneet ja oikeaksi todenneet Tea Koljonen Kusti Kurvinen

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO Aika Keskiviikko 18.1.2017 klo 16:37 18:34 Paikka Kaupungintalo, Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, Raatihuoneenkatu 8-10 Läsnä Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 NUORISOVALTUUSTO Aika 3.7.2017 klo 15:07 17:24 Paikka Nuorisotila Starlight, Maaherrankatu 12 Läsnä Poissa Nuorisovaltuuston jäsenet Ehrnrooth Edvin, vara pj. Helmola

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO 1 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai 26.4.2016 klo 16:30-18:15 Paikka Olkkari, Maaherrankatu 12, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Stevenson Simone, puheenjohtaja

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 NUORISOVALTUUSTO Aika 22.2.2018 klo 16:10 17:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10 Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet Helmola

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO 1 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO Aika Torstai 3.1.2016 klo 16:37-17:58 Paikka Olkkari, Maaherrankatu 12, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Stevenson Simone, puheenjohtaja Heikkinen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEKÄ LÄSNÄOLEVIEN TOTEAMINEN. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin läsnäolijat.

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEKÄ LÄSNÄOLEVIEN TOTEAMINEN. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin läsnäolijat. MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 NUORISOVALTUUSTO Aika 23.1.2019 klo 16:01 18:31 Paikka Kaupunginvaltuuston istuntosali Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet Hokkanen Elina Häkkinen Emma Hämäläinen Helmi

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO 1 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai 26.4.2016 klo 16:30-18:15 Paikka Olkkari, Maaherrankatu 12, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Stevenson Simone, puheenjohtaja

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai 19.5.2015 klo 16:01-17:52 Paikka Mikkelin Olkkari, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Purhonen Pape, puheenjohtaja

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO 1 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai 18.8.2015 klo 16:33-17:50 Paikka Virastotalon kokoushuone 301, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Stevenson

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 NUORISOVALTUUSTO Aika 22.5.2018 klo 16:11 17:36 Paikka Nuorisotila Starlight, Maaherrankatu 12 Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet Ehrnrooth Edvin, 1.vara pj. Helmola Niko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 NUORISOVALTUUSTO. Aika Tiistai klo Paikka Virastotalon kokoushuone 3, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 NUORISOVALTUUSTO. Aika Tiistai klo Paikka Virastotalon kokoushuone 3, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai 24.3.2014 klo 16.00 Paikka Virastotalon kokoushuone 3, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Tiusanen Jenni Forss

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 NUORISOVALTUUSTO 1 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 NUORISOVALTUUSTO Aika Tiistai 16.5.2016 klo 16:31-18:20 Paikka Olkkari, Maaherrankatu 12, Mikkeli Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet: Stevenson Simone, puheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.2

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.2 TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 23.09.2015 klo 17.00 19.15 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 NUORISOVALTUUSTO Aika Torstai 25.8.2016 klo 16:45 18:20 Paikka Virastotalon saunaosasto 4.krs, (Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli) Läsnä Nuorisovaltuuston jäsenet Stevenson

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Esityslista 01/17 1 (10) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 KOKOUSAIKA 13.2.2017 klo 16.30 17.43 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 Haavisto Marika

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2018 Kokousaika Tiistai 13.11.2018 klo 17:37 18:16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kahvihuone Saapuvilla olleet jäsenet: Kuusivaara Rasmus (x) Laakso Matias, pj. (x) Rajala Roope (-) Valtonen

Lisätiedot

Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Moona Komulainen ja Minna Pakarinen, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Moona Komulainen ja Minna Pakarinen, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Aika: 21.02.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Tupa 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 17.13 2 Kokouksen järjestäytyminen 2.1

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 25.01.2017, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9 KOKOUSAIKA 4.3.2013 klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Järä Eveliina Tatti Saara Matintalo

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) Kokousaika klo 17.00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Haapa), Tehdaskatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 19.4.2017 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Emma Killinen Tuuli Raunio

Emma Killinen Tuuli Raunio ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.35-19.06 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017 AIKA: 11.10.2017 klo 17:00 18:29 PAIKKA: Laitilan kirjaston kokoushuone, Kauppakatu 5, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika pj. Vuorela Ilmari II vara pj. poistui kokouksesta 17:59 Elo Jalmar

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 25.10.2017 klo 17.00 18.55 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 1 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ma 7.1.2019 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 2 KOKOUKSEN AVAUS... 3 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 31.8.2016 klo 17.00- Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.1.2015 klo 17.30 18.55 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015 Matintalo Janita pj

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ).

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ). PÖYTÄKIRJA 1 (5) KUITINMÄEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.11.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Kuitinmäen koulu, opettajien huone Mika-Erik Walls, puheenjohtaja Erkka Ala-Tauriala Johanna

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.4.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.4.2017 kello 18.15-19.40 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Esityslista 9/14 1 (8)

Esityslista 9/14 1 (8) Esityslista 9/14 1 (8) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista.

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista. Riihimäen kaupunki Pöytäkirja Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.2.2014 kello 18.20-19.20 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

17.8.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja)

17.8.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja) PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 16.00-18.30 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Koskikirnu (278) Virastokatu 2, 55120 Imatra Läsnä Kerttu Ruotsalainen Moona Rantasalmi Sonja Fredriksson

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / Aika Keskiviikko klo Aulangon tekosaaret

PÖYTÄKIRJA 4 / Aika Keskiviikko klo Aulangon tekosaaret Aika Keskiviikko 30.5.2018 klo 18.20 19.20 Paikka Läsnä Aulangon tekosaaret Roslander Eero, puheenjohtaja Ojanperä Saara, 2. varapuheenjohtaja, kokouksen sihteeri Backlund Lidia Heiskanen Okko (saapui

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 12.10.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 24.8.2017 klo 17.00, vierailijoita klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg

Lisätiedot

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin Pöytäkirja 02/15 1 (8) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.30 Paikka Zentra Läsnä: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 NUORISOVALTUUSTO. Kokousaika Keskiviikko 18.11.2015 klo 17.00 19.57 Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 NUORISOVALTUUSTO. Kokousaika Keskiviikko 18.11.2015 klo 17.00 19.57 Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak. TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 18.11.2015 klo 17.00 19.57 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.2 Varsinaiset et: Alari Tatu Angelov Viktorio

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 2/2018 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 2/2018 KÄSITELTÄVÄT ASIAT PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 2/2018 Aika: 01.03.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10 KOKOUSAIKA 23.2.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.03 18.56 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisovaltuusto 11.9.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 11.9.2017 kello 18.26-19.39 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 23

Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 23 21 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA ma 18.3.2019 klo. 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 23 19 KOKOUKSEN AVAUS... 23 20

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 8.5.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A 1 Kokouksen avaus Esitys: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa 17.20. 2

Lisätiedot

Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman teatteritila, Aurakatu 16. Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman teatteritila, Aurakatu 16. Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 20.9.2017 klo 17.00 19.30 Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman teatteritila, Aurakatu 16 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Joensuun Tiedepuisto, Minerva kokoustila, Länsikatu 15 rakennus 4B 1 krs. Sivu 14 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Joensuun Tiedepuisto, Minerva kokoustila, Länsikatu 15 rakennus 4B 1 krs. Sivu 14 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Nuorisovaltuusto Aika 20.02.2019 klo 16:39-18:31 Paikka Joensuun Tiedepuisto, Minerva kokoustila, Länsikatu 15 rakennus 4B 1 krs Käsitellyt asiat Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3 / 2014 Aika: keskiviikko 19.3.2014 klo 17.34-19.22 Paikka: Lähetyskoti, Alinenkatu 11 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri Puukki Minna

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017

JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017 1/2 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017 Paikka: Carelicumin auditorio Aika: tiistai 8.2. kello 16:30 12 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16.40 13 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston toimintasääntö 2019

Nuorisovaltuuston toimintasääntö 2019 Nuorisovaltuuston toimintasääntö 2019 Loviisan nuorisovaltuusto 1 1. Nuorisovaltuuston tarkoitus ja tavoite 2. Toimintasäännön soveltaminen 3. Nuorisovaltuuston valitseminen 4. Järjestäytyminen, tehtävät

Lisätiedot

Esityslista 08/15 1 (5)

Esityslista 08/15 1 (5) Esityslista 08/15 1 (5) Nuorisovaltuuston esityslista Aika 09.09.2015 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO. Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO. Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 16.11.2016 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Vimma, Aurakatu 16 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: Alari Tatu Arajärvi

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 14.1.2013 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 14.1.2013 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 14.1.2013 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 14.1.2013 kello 18.04-20.00 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018

TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018 TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018 Aika: maanantaina 1.10.2018 klo 18 Paikka: Ylä-Fallintie 54, 00690 Helsinki Läsnä: Heidi Antinkari, puheenjohtaja Hanna Vieruaho, huoltajajäsen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 11.1.2017, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

4. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN -Kohdassa Muut asiat Jere Mattila kertoo Karan oppilaskuntien tapaamisesta

4. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN -Kohdassa Muut asiat Jere Mattila kertoo Karan oppilaskuntien tapaamisesta Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 8.2.2016 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 8.2.2016 kello 18.17-19.53 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1 1.

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 20.4.2016 klo 17.00 19.52 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 24.10.2018 klo 17.00 19.51 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017 AIKA: tiistai 9.5.2017 klo 17:25 18:06 PAIKKA: Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila PAIKALLA: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Elo Jalmar Nieminen Tino Nurminen Säde Pöykiö Riku Rantala

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat.

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat. 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.41 19.00 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Muut: Seppo Körkkö, nuorisosihteeri x Pentti Tarvainen, hallintojohtaja (kunnan ja kuntaorganisaation esittelyn ajan)

Muut: Seppo Körkkö, nuorisosihteeri x Pentti Tarvainen, hallintojohtaja (kunnan ja kuntaorganisaation esittelyn ajan) Piiskuntie 2 99800 Ivalo puh. + 358 400 313532 3.4.2012 seppo.korkko@inari.fi Aika: Keskiviikko 11.4.2012 klo 12.00 14.20 Paikka: Kunnantalon valtuustosali, Ivalo Läsnä: Sanna Muhonen x Sakke Kaitsalo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.12.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (11 ) Nuorisovaltuusto 03.11.2018 AIKA 03.11.2018 klo 17:00 PAIKKA Cafe Hertta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen avaus 3 51 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15 KOKOUSAIKA 20.3.2017 klo 16.30 18.13 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15 Haavisto Marika

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 14.08.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Naskali Essi pj :issä 5-9

Naskali Essi pj :issä 5-9 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 KOKOUSAIKA 28.1.2013 klo 18.00 19.33 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Naskali Essi pj :issä 5-9 (ja merkintä siitä, kuka Järä Eveliina pj :issä

Lisätiedot

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten Pöytäkirja 3/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot