Porin perusturvakeskuksen palvelupisteiden sulut 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Porin perusturvakeskuksen palvelupisteiden sulut 2012"

Transkriptio

1 Porin perusturvakeskuksen palvelupisteiden sulut 2012 Pääterveysaseman/kaupunginsairaalan opastus on kiinni viikonloppuisin Pääterveysaseman hoitotarvikejakelu on kiinni ja apuvälinelainaamo Joukkotutkimus on suljettu Potilasasiamiehen toimisto on suljettu Kirurgian vuodeosasto, päiväkirurgian yksikkö ja leikkausosasto ovat suljettuina POLIKLINIKAT Sisätautien poliklinikalla on osasulku ja täyssulku Kirurgian poliklinikka on suljettu Torstaina poliklinikka on poikkeuksellisesti avoinna klo Sulkujen aikana: Sisätautipoliklinikalle aikoja ei ole saatavilla. Lähetteiden suhteen on huomioitava, että jonot kardiologisiin tutkimuksiin ovat n.3 kk ja diabetespoliklinikalle n. 4 kk. Kiireelliset ja puolikiireelliset potilaat tulee lähettää Satakunnan keskussairaalaan. Kirurgian poliklinikalle ei ole aikoja edellä mainitun sulun aikana. POTILASSIIRROT: Kaikki potilassiirrot ilmoitetaan ajalla normaaliin potilassiirtopuhelimeen numeroon , talosta numeroon klo 8-15 ja klo soitetaan päivystäjälle, puh Osasulun aikana Osasulusta alkaen kaikki potilassiirrot ilmoitetaan jälleen normaaliin puh. numeroon , talosta numeroon Täyssulun aikana Täyssulun aikana kaikki potilassiirrot ilmoitetaan klo 8-15 numeroon ja klo soitetaan päivystäjälle puh Jos ei tavoiteta ko. numerosta, soitetaan päivystyslistalla olevaan kotinumeroon. Potilassiirrot tarkoittavat muista hoitolaitoksista (lähinnä Keskussairaalasta) Kaupunginsairaalaan, Ulvilan sairaalaan tai Noormarkun sairaalaan sijoitettavien potilaiden sijoittelua koskevia puheluita. Poliklinikka pitää kirjaa vapaista paikoista ja jonottavista potilaista. ja pyrkii sijoittamaan oikeanlaiset potilaat sairaaloiden osastoille.

2 Geriatrian poliklinikka Pks:n geriatrian poliklinikalla toimii kesän aikana vain muistihoitaja. Muistihoitaja on lomalla välisen ajan. Geriatrin vastaanotto jatkuu edelleen osa-aikaisena alkaen. LUOTEINEN LÄHIPALVELUALUE Noormarkun terveysaseman aukioloaika ma-to klo ja pe klo 8-15, lääkärin ja hoitajan vastaanotto lähinnä päivystysluonteista. Noormarkun sairaalassa on suljettuna 10 sairaalasijaa ajalla , joten toimitaan 40 sairaalasijalla. Merikarvian terveysasema on suljettu , aukioloaika ma-to klo ja pe klo Päivystysluonteinen hoitajan ja lääkärin vastaanotto on Noormarkun terveysasemalla. Äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitaja on tavattavissa tarvittaessa Noormarkussa , puh (äitiysneuvola), puh (lastenneuvola) ja Pomarkussa , puh (äitiysneuvola), puh (lastenneuvola). Pomarkun terveysasema on suljettu , aukioloaika ma-to ja pe 8-14, päivystysluonteinen hoitajan ja lääkärin vastaanotto Noormarkun terveysasemalla. Äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitaja on tavattavissa tarvittaessa Merikarvialla , puh ja Noormarkussa , puh (äitiysneuvola) ja puh (lastenneuvola). Ahlaisten terveystalo on suljettu loppuvuoden 2012 ajan. Päivystysluonteinen lääkärin vastaanotto toimii Pohjois-Porissa ja päivystysluonteinen hoitajan vastaanotto Noormarkun terveysasemalla. Äitiys- ja lastenneuvola palvelee tarvittaessa Noormarkussa puh (äitiysneuvola) ja puh (lastenneuvola). ITÄ-PORIN LÄHIPALVELUALUE Itä-Porin lääkärin vastaanotto Pääterveysasemalla toimii päivystysluonteisesti Koivulan terveysaseman lääkärinvastaanotto on suljettu ja Itä-Porin lääkärivastaanotto-toiminta tapahtuu kyseisenä aikana pääterveysasemalla. Neuvolat ja sairaanhoitajan vastaanotto toimivat koko kesän Koivulassa. Väinölän neuvola on suljettu LÄNSI-PORIN LÄHIPALVELUALUE Länsi-Porin lääkärinvastaanotto ja neuvola toimivat supistetusti kesän ajan. Pihlavan terveysasemalla toimii koko kesän ajan supistetut lääkäri- ja neuvolapalvelut. Laboratoriotoiminta supistuu yhteen kertaan viikossa ajalle , ajanvaraus puh tai Kaanaan terveysasema on suljettu vuoden 2012 loppuun asti. Ajanvaraus ja töiden järjestely Pihlavan terveysasemalta. Reposaaren lääkärinvastaanotto on suljettu Reposaaressa ei laboratoriopalveluita heinäkuussa, ensimmäinen laboratorio vastaanotto Reposaaren neuvola toimii supistetusti koko kesän. Ajanvaraus ja töiden järjestely Pihlavan terveysasemalta.

3 Kyläsaaren terveysasema on suljettu vuoden 2012 loppuun asti. lääkäri- ja neuvolapalvelut suunnitellusti ajanvarauksella tuona aikana Pihlavan terveysasemalla. Vähärauman neuvolan palvelut ja Länsi-Porin neuvolasta. Meri-Porin neuvolapalveluiden ajanvaraus-, ym. yhteydenotot Pihlavan terveysasemalle, puh. (02) KESKI-PORIN LÄHIPALVELUALUE Otavankadun lääkärinvastaanotto on suljettu Lääkärinvastaanoton toiminta siirtyy Pääterveysasemalle Keski-Porin alueelle. Toiminta on päivystysluonteista ma-to klo ja pe Lääkärinvastaanotot hoitavat vain päivystysasioita. POHJOIS-PORIN LÄHIPALVELUALUE Toiminta on päivystysluonteista ma-to klo ja pe ULVILAN LÄHIPALVELUALUE Ulvilan sosiaali- ja terveyskeskus, lääkärin vastaanotto toimii päivystysvastaanottona ajalla ma-to klo 8-16, pe ja 21.6 klo Ajanvaraus klo , puh. (02) Reseptien uusinta tapahtuu vain tarvittaessa Ulvilan terveysasemalla. Hoitotarvikejakelu on suljettu Kullaan terveysasema Lääkärin vastaanotto on suljettu Tänä aikana vastaanotot Ulvilan terveysasemalla, ajanvaraus puh Laboratorionäytteenotto on suljettu Tänä aikana on näytteenotto Ulvilan terveysasemalla ajanvarauksella puh (arkisin klo 10-15) tai Neuvolatoiminta Neuvolatoiminta toimii ajanvarauksella, terveydenhoitajien puhelinaika arkisin klo Kullaan terveysaseman neuvola on suljettu , ja Tänä aikana terveydenhoitajan vastaanotto toimii Ulvilan terveysasemalla. Harjunpään neuvola on suljettu Tänä aikana terveydenhoitajan vastaanotto Ulvilan terveysasemalla, ajanvaraus puh / klo Päivystystoiminta toimii virka-ajan jälkeen Satakunnan keskussairaalan yhteis-päivystyksessä. (Vain päivystysluonteista, kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat, joiden hoitoa ei voida siirtää myöhempään ajan kohtaan! ) Päivystyksen puhelinneuvonta arkisin klo Viikonloppu ja arkipyhät 24 h.

4 LUVIAN LÄHIPALVELUPISTE Terveyskeskuksen aukioloaika välillä on ma-to klo ja pe klo Terveyskeskus keskittää kesällä ajalla lääkärityövoiman käytön päivystystyyppiseen sairausvastaanottotoimintaan. Ajanvaraus klo puh Laboratorionäytteitä otetaan heinäkuussa ainoastaan tiistaisin ja torstaisin. Ajanvaraus arkisin klo puh tai Lomakaudesta johtuen fysioterapiassa ja neuvoloissa toiminta on edellisten kesien tapaan supistettua. Terveyskeskuksen hammashoitola on suljettu heinäkuun ajan. SUUN TERVEYDENHUOLTO Kesällä 2012 suljetut hoitolat: Cygnaeus ja , Herralahti , Koivula ja , Käppärä , Pihlava ja , Pormestarinluoto suljetaan kokonaan, Pääterveysasema suljetaan kokonaan, Sampola , Teljäntori suljetaan kokonaan, Toejoki suljetaan toistaiseksi, Vähärauma , Väinölä Porin Perusturvakeskuksen hammaslääkäripäivystys Päivystyksessä annetaan ainoastaan välttämätön ensiapu potilaille, joilla on suun ja hampaiden alueella äkillistä särkyä, turvotusta ja/tai hampaisiin kohdistunut tapaturma. Arkipäivystys iltapäivisin kello alkaen alkaen Pohjois-Porin hammashoitolassa, Siltapuistokatu 2, 2. krs Ajanvaraus aina etukäteen päivystykseen puh. (02) ma-pe klo HUOM! Hoidossa oleville potilaille ensiapu arkipäivinä annetaan ensisijaisesti omassa hammashoitolassa. Viikonloppuisin ja arkipyhinä klo alkaen Pohjois-Porin hammashoitolassa, Siltapuistokatu 2, 2. krs. Ajanvaraus aina etukäteen päivystykseen puh. (02) klo HUOM! Hammashuollon viikonlopun ja arkipyhien yhteispäivystys on järjestetty kiireellistä ensiapuhammashoitoa varten Porin lisäksi Euran, Eurajoen, Harjavallan, Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Kokemäen, Köyliön, Luvian, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Siikaisten, Säkylän ja Ulvilan asukkaille. Hammashuollon päivystys arkisin Ulvilan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Hammaslääkäripäivystys on tarkoitettu vain kiireellistä hoitoa tarvitseville, ajanvaraus klo 8-11, puh. (02) tai paikan päällä.

5 Hammashuollon viikonloppupäivystys: Terveyskeskusten hammashuollon yhteinen viikonloppupäivystys kiireellistä ensiapuhammashoitoa varten, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo asti Porin Pääterveysaseman hammashoitolassa, Maantiekatu 31, 2. krs. Ajalla Pohjois-Porin hammashoitola, Siltapuistokatu 2, Pori alkaen Keskushammashoitola, Pohjoisranta 11, Pori Ajanvaraus päivystysvastaanottoon numerosta klo MUUT TERVEYDENHUOLTOPALVELUT Aikuissosiaalityö Aikuissosiaalityö Kesä- elokuun aikana sosiaalityöntekijöiden vastaanotot perustuvat ajanvaraukseen. Kiireellisissä sosiaalipäivystysasioissa yhteys kaupungin puhelinvaihteen puh kautta klo Aikuissosiaalityön toimipisteiden aukioloaika kesäaikaan Porin toimisto on avoinna koko kesän. Ulvilan lähipalvelukeskus on avoinna koko kesän. Luvian lähipalvelupiste on kiinni Sulkemisen ja vuosiloman vuoksi Luvian toimeentulotukihakemukset pyydetään toimittamaan välisenä aikana Porin toimistoon, os. Antinkatu 16 B, Pori. puh (vaihde) Sosiaalityöntekijän palvelut luvialaisille annetaan Porin toimistosta, puh (vaihde) Sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien puhelinaika ma-pe klo Päivystys puh klo Luoteinen lähipalvelualue - Noormarkun lähipalvelukeskus on avoinna koko kesän. - Pomarkun lähipalvelupiste on kiinni Merikarvian lähipalvelupiste on kiinni Puh: sosiaalityöntekijä , sosiaaliohjaaja , sosiaaliohjaaja , etuuskäsittelijä Sosiaalityöntekijän ja sosiaaliohjaajien puhelinaika ma-pe klo

6 Pomarkun ja Merikarvian toimeentulotukihakemukset pyydetään toimittamaan välisenä aikana Noormarkun lähipalvelukeskukseen, os. Finpyyntie 9, Noormarkku. Luoteisen lähipalvelualueen sosiaalityöntekijän vuosiloman vuoksi sosiaalityöntekijän palvelut annetaan välisenä aikana Porin toimistosta, puh (vaihde) Sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien puhelinaika ma-pe klo Päivystys puh klo Psykososiaaliset palvelut A-klinikka on suljettu , Nuorten vastaanotto on suljettu , Kuntoutumisyksikkö on suljettu , Katkaisuhoitoasema on suljettu

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1.

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1. TERVEYSKESKUKSEN TOIMINTA KESÄLLÄ 2008 Hämeenlinnan kaupungissa, Hauholla, Parolassa, Kalvolassa ja Rengossa terveysasemat ovat auki koko kesän. Pappilanniemen terveysasema on suljettu 23.6.- 3.8.2008.

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT

KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT Esitteen kuvat Tiina Laukkanen 2 KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT KEMIN KAUPUNGIN VASTAANOTTOPALVELUT LÄÄKÄRIEN JA SAIRAANHOITAJIEN VASTAANOTOT Avoinna

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2015 Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2017 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014 1(5) PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN KESÄAJAN 2014 TOIMINTA Tietoja vastaanottojen toiminnasta, toimipisteiden sulkemisista, vuosilomista. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa, viimeksi päivitetty 19.6.14.

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2016 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Oriveden palvelujen yhteystiedot

Oriveden palvelujen yhteystiedot Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyivät Oriveden palvelujen yhteystiedot Oriveden palvelujen yhteystiedot 2 Terveyspalvelut Terveyspalvelujen neuvonta joka päivä klo 07 22, puh.

Lisätiedot

Kuntoutus- ja sairaalapalvelut Porin perusturva Kaupunginsairaalasta kuntouttavaksi sairaalaksi

Kuntoutus- ja sairaalapalvelut Porin perusturva Kaupunginsairaalasta kuntouttavaksi sairaalaksi Kuntoutus- ja sairaalapalvelut Porin perusturva Kaupunginsairaalasta kuntouttavaksi sairaalaksi 15.1.2015 Anna-Liisa Koivisto, johtava lääkäri Maritta Salonoja, geriatrian ylilääkäri Tavoite Iäkkään selviytyminen

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2015

Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2015 Hallitus 91 06.05.2015 Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2015 H 91 1. Terveyden ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden ja riippuvuuksien hoito:

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2010

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 130 05.05.2010 Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2010 STLTK 130 1. Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä loppuvuonna 2012

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä loppuvuonna 2012 Sosiaali- ja terveyslautakunta 326 17.10.2012 Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä loppuvuonna 2012 STLTK 326 1. Maakunnallinen sijaispalveluyksikkö Maakunnallinen

Lisätiedot

Päivitetyt muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2015

Päivitetyt muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2015 Hallitus 111 27.05.2015 Päivitetyt muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2015 H 111 1. Terveyden ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden ja riippuvuuksien

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA Pihlajalinna Oy tuottaa juupa jokelaisille 1.1.2014 alkaen perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut lukuun ottamatta Juupajoen kunnan

Lisätiedot

Ajankohtaista Pukinmäen terveyspalveluista ja Malmin sairaalan tilanteesta 17.4.2012

Ajankohtaista Pukinmäen terveyspalveluista ja Malmin sairaalan tilanteesta 17.4.2012 Ajankohtaista Pukinmäen terveyspalveluista ja Malmin sairaalan tilanteesta 17.4.2012 Pukinmäen terveysasema- ja neuvolapalvelut Malmin terveysasema 19 lääkärin terveysasema, jossa hyvä työvoimatilanne

Lisätiedot

PERUSTERVEYDENHUOLLON VIRKA-AJAN ULKOPUOLINEN PÄIVYSTYS. Kumppanuusneuvottelut 2015

PERUSTERVEYDENHUOLLON VIRKA-AJAN ULKOPUOLINEN PÄIVYSTYS. Kumppanuusneuvottelut 2015 PERUSTERVEYDENHUOLLON VIRKA-AJAN ULKOPUOLINEN PÄIVYSTYS Kumppanuusneuvottelut 2015 LAIT JA ASETUKSET PERUSTANA TERVEYDENHUOLTOLAKI Jonka pyrkimyksenä on: - Toteuttaa väestön tarvitsemien palvelujen yhdenvertaista

Lisätiedot

-2, SOTEOHRY :00 Sivu 2

-2, SOTEOHRY :00 Sivu 2 -2, SOTEOHRY 14.3.2016 9:00 Sivu 2 Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 3/2016 Aika 14.3.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, Huittinen Euran kunta Eurajoen

Lisätiedot

Kuinka käytät Lieksan terveyskeskuksen poliklinikan palveluita?

Kuinka käytät Lieksan terveyskeskuksen poliklinikan palveluita? Kuinka käytät Lieksan terveyskeskuksen poliklinikan palveluita? Päivystys Aika päivystykseen varataan aina ensisijaisesti puhelimitse. Hoidon tarpeen arvioinnin suorittaa aina sairaanhoitaja, joka ohjaa

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Soiten sulkusuunnitelma 2017 Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta Kokkola Pääterveysaseman kaksi (2) tiimiä 27.02. 03.03.17 suljettu Koivuhaan vastaanotto 10.04.

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN ALUEELLA TOIMIVAT PSYKOSOSIAALISEN TUEN JA PALVELUIDEN KRIISIRYHMÄT

POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN ALUEELLA TOIMIVAT PSYKOSOSIAALISEN TUEN JA PALVELUIDEN KRIISIRYHMÄT 1 POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN ALUEELLA TOIMIVAT PSYKOSOSIAALISEN TUEN JA PALVELUIDEN KRIISIRYHMÄT Arkipäivän äkilliset kriisi- ja onnettomuustilanteet: Kuntien moniammatilliset kriisiryhmät toimivat terveyskeskusten

Lisätiedot

Poliisin tietoon tulleet rikokset eräillä alueilla Porissa ja Porin pääpoliisiaseman alueen kunnissa

Poliisin tietoon tulleet rikokset eräillä alueilla Porissa ja Porin pääpoliisiaseman alueen kunnissa Poliisin tietoon tulleet rikokset eräillä alueilla Porissa ja Porin pääpoliisiaseman alueen kunnissa Huom! Kaupunginosa-alueiden osalta tilasto on vain suuntaa antava, sillä alue on voitu merkitä rikosilmoitusjärjestelmään

Lisätiedot

PÄÄTÖS 1 (4)

PÄÄTÖS 1 (4) PÄÄTÖS 1 (4) 13.12.2016 Dnro Fimea 002361/06.08.00.00/2016 Jakelun mukaan Apteekkien sijoittuminen Porin kaupunkiin Päätös Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus (jäljempänä myös Fimea) on tänään

Lisätiedot

K A R V I A I S E N PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ TÄRKEIMPIÄ PUHELINNUMEROITA JA YHTEYSTIETOJA. Tiedot on tarkoitettu lähinnä vihtiläisille ikäihmisille.

K A R V I A I S E N PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ TÄRKEIMPIÄ PUHELINNUMEROITA JA YHTEYSTIETOJA. Tiedot on tarkoitettu lähinnä vihtiläisille ikäihmisille. PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ K A R V I A I S E N TÄRKEIMPIÄ PUHELINNUMEROITA JA YHTEYSTIETOJA Tiedot on tarkoitettu lähinnä vihtiläisille ikäihmisille. Tiedot on koottu Karviaisen 27.4.2010 päivittämästä palveluoppaasta.

Lisätiedot

HYVINVOINTIPALVELUT. Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyvät. Oriveden palvelujen yhteystiedot 1.1.

HYVINVOINTIPALVELUT. Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyvät. Oriveden palvelujen yhteystiedot 1.1. HYVINVOINTIPALVELUT Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyvät Oriveden palvelujen yhteystiedot 1.1.2014 alkaen Oriveden palvelujen yhteystiedot 1.1.2014 alkaen 2 Terveyspalvelut Terveyspalvelujen

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Soiten sulkusuunnitelma 2017 Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta Kokkola Pääterveysaseman kaksi (2) tiimiä 27.02. 03.03.17 suljettu Koivuhaan vastaanotto 10.04.

Lisätiedot

HYVINVOINTIPALVELUT. Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyivät. Oriveden palvelujen yhteystiedot

HYVINVOINTIPALVELUT. Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyivät. Oriveden palvelujen yhteystiedot HYVINVOINTIPALVELUT Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyivät Oriveden palvelujen yhteystiedot Oriveden palvelujen yhteystiedot 2 Terveyspalvelut Terveyspalvelujen neuvonta joka päivä

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRI TÄNÄÄN

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRI TÄNÄÄN 15.2.2012 Kunnallisjohtajat Maakuntajohtaja SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRI TÄNÄÄN Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto Toimialueet ja toimipisteet 1.1.2012 - Kaskinen Kristiinankaupunki 98 km Vaasa 190

Lisätiedot

Kuntaneuvottelukierros 15.-18.9.2015. Harri Hagman

Kuntaneuvottelukierros 15.-18.9.2015. Harri Hagman Kuntaneuvottelukierros 15.-18.9.2015 Harri Hagman H. Hagman Laboratorionäytteidenoton, kuvantamisen (K) ja lääkehuollon (L) toimipisteitä on yhteensä 24 sivu 2 Eurajoen terveysasema + K Harjavallan sairaala

Lisätiedot

Kiireellinen ja kiireetön terveydenhoito Tampereella Milloin omalle terveysasemalle? Milloin Ensiapu Acutaan?

Kiireellinen ja kiireetön terveydenhoito Tampereella Milloin omalle terveysasemalle? Milloin Ensiapu Acutaan? Kiireellinen ja kiireetön terveydenhoito Tampereella Milloin omalle terveysasemalle? Milloin Ensiapu Acutaan? HYVINVOINTIPALVELUT Kiireellinen ja kiireetön terveydenhoito Tampereella 2 TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT

Lisätiedot

Terveyspalvelut. Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk

Terveyspalvelut. Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk Terveyspalvelut Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk Sisältö 1. Suomen terveydenhuolto 2. Terveys 3. Terveyskeskus 4. Keskussairaala 5. Eksote (Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri) 6. Hoitoon hakeutuminen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (9) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Euran kunta Eurajoen kunta Harjavallan kaupunki

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä vuodenvaihteessa

Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä vuodenvaihteessa Hallitus 213 02.12.2015 Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä vuodenvaihteessa 2015-2016 H 213 (Valmistelijat: tk-sairaaloiden ja vastaanottojen vastuualuepäällikkö Arja Horto,

Lisätiedot

Täydennetty muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2013

Täydennetty muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2013 Hallitus 286 19.06.2013 Täydennetty muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2013 H 286 Hallitus hyväksyi 29.5.2013 252 muutokset ja toiminnan rajaukset Kai nuun soten palvelupisteisiin

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT Mielenterveys- ja päihde SAStyöryhmä Puheenjohtaja 0400 447 633 Terveyskeskus Päivystysajanvaraus ma-su 8-22 (06) 2413 3200 Terveyskeskus Ei-kiireellinen ajanvaraus ma-pe

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN ALUEELLA TOIMIVAT PSYKOSOSIAALISEN TUEN JA PALVELUIDEN KRIISIRYHMÄT

POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN ALUEELLA TOIMIVAT PSYKOSOSIAALISEN TUEN JA PALVELUIDEN KRIISIRYHMÄT 1 POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN ALUEELLA TOIMIVAT PSYKOSOSIAALISEN TUEN JA PALVELUIDEN KRIISIRYHMÄT Arkipäivän äkilliset kriisi- ja onnettomuustilanteet: PKSSK:n Aikuispsykiatrian tehostettu avohoito koordinoi

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2012

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2012 Sosiaali- ja terveyslautakunta 164 02.05.2012 Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2012 STLTK 164 1. Terveyden ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2011

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2011 Sosiaali- ja terveyslautakunta 187 18.05.2011 Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2011 STLTK 187 1. Terveyden ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden

Lisätiedot

AUTTAVAT TAHOT TORNIO

AUTTAVAT TAHOT TORNIO AUTTAVAT TAHOT TORNIO L-PKS 016-243111 TERVEYSKESKUS/NEUVOLAT 016-43211 -päivystysvastaanotto klo 8-22 016-432814 PSYKIATRIAN POLIKLINIKKA 016-432921 KRIISIKESKUS TURVAPOIJU 016-257403 PERHENEUVOLA 016-432471

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2014

Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2014 Hallitus 95 23.04.2014 Muutokset ja toiminnan rajaukset Kainuun soten palvelupisteissä kesällä 2014 H 95 1. Terveyden ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden ja riippuvuuksien hoito:

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2015

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2015 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2015 Sisältö: Valtuuston kokous 1 Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen kesätiedote 2015 1 Pyhännän maa- ja kotitalousseura ry tiedottaa3 Kirjasto tiedottaa 3 Pyhäntä-aiheinen

Lisätiedot

Syöpätautien poliklinikalle tulevan opas

Syöpätautien poliklinikalle tulevan opas Syöpätautien poliklinikalle tulevan opas Satakunnan keskussairaala Syöpätautien yksikkö Päivitys 4/2015 Syöpätautien poliklinikka Sisällys Syöpätautien vastuualue... 3 Potilaana syöpätautien poliklinikalla...

Lisätiedot

Kysely YTHS:lle suun terveydenhuollosta: maaliskuu 2014

Kysely YTHS:lle suun terveydenhuollosta: maaliskuu 2014 0% valmiina (Sivu 0 / 7) Kysely YTHS:lle suun terveydenhuollosta: maaliskuu 2014 PERUSTIEDOT 1. Toimipiste, jonka tietoja vastaukset koskevat * Helsinki 2. Johtava hammaslääkäri / vastaaja * 3. Päivämäärä

Lisätiedot

SATAKUNNAN MUSEOT 2015

SATAKUNNAN MUSEOT 2015 SATAKUNNAN MUSEOT 2015 EURA Hinnerjoen museot Luotteenperäntie, Hinnerjoki Avoinna 7.6. 30.8. su klo 13 15 Lisäksi 16.6 14.8. ti pe klo 10 16 sekä sopimuksen mukaan. Puh. 050-365 0341 Heikkilä, 0400-125971

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEOHRY, :00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEOHRY, :00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEOHRY, 23.1.2017 9:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen... 2 2 Edellisen kokouksen muistion hyväksyminen... 3 3 Satasoten ohjausryhmän

Lisätiedot

Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä

Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä Osa Keravan kaupungin palveluista toimii poikkeavilla aukioloajoilla kesällä 2019. Periaatteena on, että asiakaspalvelu hoidetaan päivystysjärjestelmin

Lisätiedot

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.7.2014 - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut www.satshp.fi 050 Eura KONSERVATIIVISEN HOIDON TOIMIALUE

Lisätiedot

Panelian museo Paneliantie 36 Avoinna 2.5. 30.9. ma klo 12 16 sekä sopimuksesta. Puh. 050 572 7304 Heiska

Panelian museo Paneliantie 36 Avoinna 2.5. 30.9. ma klo 12 16 sekä sopimuksesta. Puh. 050 572 7304 Heiska SATAKUNNAN MUSEOT EURA Hinnerjoen museot Luotteenperäntie, Hinnerjoki Avoinna 5.6 3.8 ti pe klo 10 16 3.6 26.8 su klo 13 15 sekä sopimuksen mukaan. Puh. (050) 365 0341 Heikkilä, (0500) 592 226 Nummela

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (9) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Aika 12.9.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Harjavalta-sali, Myllykatu 3 A, Harjavalta Euran kunta Eurajoen kunta Harjavallan

Lisätiedot

Liite 1 Kaupunginhallitus 3.11.2014. Ulvila MERIKARVIA PORI LAVIA ULVILA PORIN PERUSTURVAKESKUS

Liite 1 Kaupunginhallitus 3.11.2014. Ulvila MERIKARVIA PORI LAVIA ULVILA PORIN PERUSTURVAKESKUS Kaupunginhallitus 3.11.214 MERIKARVIA PORI LAVIA ULVILA KUNTAKORTTI 215 Kaupunginhallitus 3.11.214 Väestöennuste 212-24 Vuosi 212 22 225 23 235 24 9 8-6 199 1 176 136 113 117 7-14 136 1329 1336 1315 1278

Lisätiedot

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.12.2009. - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.12.2009. - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut Satakunnan sairaanhoitopiiri Kumppanuudella terveyttä KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.12.2009 - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

TIEDOTE TERVEYSPALVELUISTA

TIEDOTE TERVEYSPALVELUISTA TIEDOTE TERVEYSPALVELUISTA TERVEYDENHOITAJA Tavattavissa ylä-asteen tiloissa, ulko-ovi löytyy lukion puoli päästä. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse p. 4390253, 0447390253 tai sähköpostin kautta: paula.lammi@ras.fi

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2009

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta 149 13.05.2009 Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä kesällä 2009 STLTK 149 1. Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut Aikuisten mielenterveyspalveluiden

Lisätiedot

Terveyspalvelut 2013. Minna Mutanen 26.3.2013

Terveyspalvelut 2013. Minna Mutanen 26.3.2013 2013 Minna Mutanen 26.3.2013 terveyspalveluiden johtaja johtava ylilääkäri Terveysneuvonta Tukipalvelut Avopalvelut Sairaanhoitopalvelut Sairaalapalvelut Laitehuolto Fysioterapia Tk-vuodeosastotoiminta

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Muistio 1 (11) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Aika 13.6.2016 kello 09:00-10:17 Paikka Karviatalo, Tyyni Tuulionk.12, Karvia Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Maija Arola sihteeri

Lisätiedot

Terveyden- ja sosiaalihuollon toiminta ja henkilöstöjärjestelyt vuonna 2014 Tehyläisten pääluottamusmiesten näkemyksiä

Terveyden- ja sosiaalihuollon toiminta ja henkilöstöjärjestelyt vuonna 2014 Tehyläisten pääluottamusmiesten näkemyksiä Terveyden- ja sosiaalihuollon toiminta ja henkilöstöjärjestelyt vuonna 2014 Tehyläisten pääluottamusmiesten näkemyksiä Mervi Flinkman Työvoimapoliittinen asiantuntija, sh, TtT Yhteiskuntasuhteet ja kehittäminen

Lisätiedot

Myönnetyt valtionavustukset

Myönnetyt valtionavustukset Lähes 4 miljoonaa euroa toiminnan järjestämiseksi lapsille ja nuorille vuoden 2018 määrärahoista Lounais-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt valtionavustusta 3 820 000 euroa nuorten tukemiseen. Etsivään

Lisätiedot

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä 1 (4)

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä 1 (4) 1 (4) Lausunto 11.7.2014 LAUSUNTO SUUNNITELMASTA SUUN TERVEYDENHUOLLON PÄIVYSTYKSEN JÄRJESTÄMISEKSI KANTA-HÄMEEN SAIRAANHOITOPIIRIN ALUEELLA 1.1.2015 ALKAEN Viite: Lausuntopyyntö, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri,

Lisätiedot

15.8.2012 1 (10) Valitut hakutekijät: Vuosi: 2012. Koulutus: Koulutuksen sijaintikunta:

15.8.2012 1 (10) Valitut hakutekijät: Vuosi: 2012. Koulutus: Koulutuksen sijaintikunta: Tilasto hakeneista, hyväksytyistä ja pistemääristä.. () Valitut hakutekijät: Vuosi: Koulutus alkaa: Syksy Hakutyyppi: Varsinainen haku Koulutuksen sijaintialuevirasto: Lounais-Suomen AVI Koulutuksen sijaintimaakunta:

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KUNTATIEDOTE 2/2013

KONNEVEDEN KUNTA KUNTATIEDOTE 2/2013 KONNEVEDEN KUNTA KUNTATIEDOTE 2/2013 kuva Jorma Ursin Metsien ja vesien pitäjä TIEDOTE TOIMINNAN SUPISTUKSISTA AJALLE 1.7.-4.8.2013 Keski-Suomen seututerveyskeskuksen toimintaa supistetaan kalenteriviikolla

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Aika 10.10.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Rauman kaupungintalo, Kanalinranta 3, valtuuston kokoushuone, sisäänkäynti kanaalin

Lisätiedot

Syöpätautien poliklinikalle tulevan opas

Syöpätautien poliklinikalle tulevan opas Syöpätautien poliklinikalle tulevan opas Satasairaala Syöpätautien yksikkö Päivitys 2/19 Syöpätautien poliklinikka Sisällys Syöpätautien vastuualue... 3 Potilaana syöpätautien poliklinikalla... 4 Yleistä

Lisätiedot

Terveyskeskusten avosairaanhoidon järjestelyt Kyselytutkimuksen tuloksia 2: Kiireellinen hoito

Terveyskeskusten avosairaanhoidon järjestelyt Kyselytutkimuksen tuloksia 2: Kiireellinen hoito TUTKIMUKSESTA TIIVIISTI 16 ELOKUU 2016 Kyselytutkimuksen tuloksia 2: Kiireellinen hoito Ydinviestit Terveysasemien aukioloajat ja kiireellisen hoidon järjestelyt vaihtelevat Suomessa huomattavasti. Kunnat

Lisätiedot

Asia Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ratkaisu ja perustelut

Asia Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ratkaisu ja perustelut PÄÄTÖS 9.11.2017 1 (7) EPOELY/2244/2017 Asia Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa Lausunnonantajat Satakunnan kunnat Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ratkaisu ja

Lisätiedot

Tykslab näytteenotto. ajanvaraus

Tykslab näytteenotto.  ajanvaraus Tykslab näytteenotto Huomioithan, että joihinkin näytteenottopisteisiin tulee pääsääntöisesti varata aika (tiedot sisäsivuilla). Ajanvaraus: www.tykslab.fi» ajanvaraus tai puhelimitse numerosta 02 313

Lisätiedot

KUULUTUS PRESIDENTINVAALISTA PORIN KAUPUNGISSA

KUULUTUS PRESIDENTINVAALISTA PORIN KAUPUNGISSA KUULUTUS PRESIDENTINVAALISTA PORIN KAUPUNGISSA Äänestäminen presidentinvaaleissa Suomessa toimitetaan presidentinvaali sunnuntaina 28. päivänä tammikuuta 2018. Yleinen ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa

Lisätiedot

Keuruun-Multian terveydenhuollon kuntayhtymä

Keuruun-Multian terveydenhuollon kuntayhtymä Keuruun-Multian terveydenhuollon kuntayhtymä Perustiedot Laatinut Tuomo Reina, yl 27.7.2009 Peruskunnat ja väestö Peruskunnat ovat Keuruu ja Multia Asukkaita Keuruulla on n. 11000, joista keskustaajamassa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2010 1 25 KESÄN 2010 TOIMINNAN SUPISTAMISET JA SULKEMISET Terke 2010-236 Esityslistan asia TJA/4 TJA Terveyslautakunta päätti hyväksyä terveyskeskuksen toimipaikkojen seuraavat

Lisätiedot

TYP-toiminnan perusteet. Jenni Ketonen,TYP-päällikkö

TYP-toiminnan perusteet. Jenni Ketonen,TYP-päällikkö TYP-toiminnan perusteet Jenni Ketonen,TYP-päällikkö 29.5.2017 1 Satakunnan TYP Satakunnan TYP toimii Porin, Euran, Harjavallan, Honkajoen, Huittisten, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Kokemäen, Merikarvian,

Lisätiedot

Toimintakyky ja sosiaalinen turvallisuus työryhmän nykytilan kuvaus

Toimintakyky ja sosiaalinen turvallisuus työryhmän nykytilan kuvaus Toimintakyky ja sosiaalinen turvallisuus työryhmän nykytilan kuvaus Väliraportti 14.1.2014 Keski-Satakunnan kuntajakoselvitys Sosiaalijohtaja Alpo Komminaho 4.2.2014 Terveydenhuollon palveluiden järjestämistapa

Lisätiedot

Tampereen kaupungin uusi hyvinvointikeskus Tesomalla palvelee asiakkaita alkaen Westerin liikekeskuksessa osoitteessa Tesomankatu 4 A.

Tampereen kaupungin uusi hyvinvointikeskus Tesomalla palvelee asiakkaita alkaen Westerin liikekeskuksessa osoitteessa Tesomankatu 4 A. Tampereen kaupungin uusi hyvinvointikeskus Tesomalla palvelee asiakkaita 9.4.2018 alkaen Westerin liikekeskuksessa osoitteessa Tesomankatu 4 A. Hyvinvointikeskuksessa toimivat Tesoman hammashoitola, kirjasto,

Lisätiedot

VÄHÄNKYRÖN ALUEEN PALVELUNUMEROT

VÄHÄNKYRÖN ALUEEN PALVELUNUMEROT VÄHÄNKYRÖN ALUEEN PALVELUNUMEROT Vähänkyrön alueen palvelunumerot 1 ALUELAUTAKUNTA Aluejohtaja Liisa Räty 06 325 8401, 050 326 8877 YHTEISPALVELUPISTE VÄHÄKYRÖ-TALO Avoinna ma-to klo 8.00-16.00, pe klo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN PERUSTURVALAUTAKUNNAN SELVITYS KOSKIEN HOITOON PÄÄSYN TOTEUTUMISTA PERUSTERVEYDENHUOLLOSSA JA SUUN TERVEYDENHUOLLOSSA

KIRKKONUMMEN PERUSTURVALAUTAKUNNAN SELVITYS KOSKIEN HOITOON PÄÄSYN TOTEUTUMISTA PERUSTERVEYDENHUOLLOSSA JA SUUN TERVEYDENHUOLLOSSA 31.8.2017 1 (5) ESAVI/6779/05.07.03/2017 Aluehallintoylilääkäri Jaana Mäkelä Dno 568/06.00.00/2017 Etelä-Suomen aluehallintovirasto Hämeenlinnan päätoimipaikka Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat vastuualue

Lisätiedot

Mitä sote-uudistus tarkoittaa minulle

Mitä sote-uudistus tarkoittaa minulle Mitä soteuudistus tarkoittaa minulle Sosiaali ja terveyspalvelut vuonna 2019 hallituksen esitysluonnoksen mukaisesti 11/2016 1 18.11.2016 Tämä on soteuudistus Soteuudistuksessa koko julkinen sosiaali ja

Lisätiedot

Päivystysasetus. STM:n asetus kiireellisen hoidon perusteista ja päivystyksen erikoisalakohtaisista edellytyksistä - Voimaan 1.1.2015 / 1.1.

Päivystysasetus. STM:n asetus kiireellisen hoidon perusteista ja päivystyksen erikoisalakohtaisista edellytyksistä - Voimaan 1.1.2015 / 1.1. Päivystysasetus STM:n asetus kiireellisen hoidon perusteista ja päivystyksen erikoisalakohtaisista edellytyksistä - Voimaan 1.1.2015 / 1.1.2017 Yleiset säännökset Kiireellistä hoitoa oltava saatavilla

Lisätiedot

Keski-Suomen keskussairaalan yhteispäivystys

Keski-Suomen keskussairaalan yhteispäivystys Keski-Suomen keskussairaalan yhteispäivystys Sairaalapäivät 2010 23.-24.11.2010, Finlandia-talo, Helsinki toimialueen johtaja Jorma Teittinen Päivystyksen toimialue Keski-Suomen sairaanhoitopiiri KESKI-SUOMEN

Lisätiedot

Varhaiskasvatus. Päivähoidonohjaaja

Varhaiskasvatus. Päivähoidonohjaaja Toimintaa ja tukea arkeen lapsille, nuorille ja perheille 2015-2016 Varhaiskasvatus Päivähoidonohjaaja Katri Kopponen (opintovapaalla, sijainen Kirsi Valkama-Viitanen) Päivähoitopaikkojen myöntäminen,

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Palvelupisteiden poikkeavat aukioloajat vuonna 2018 Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta Kokkola Koivuhaan vastaanotto 03.04. 06.04.18 suljettu 25.06. 27.07.18 suljettu

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2011 KUNNANTALON PITÄMINEN SULJETTUNA 5.12.2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2011 KUNNANTALON PITÄMINEN SULJETTUNA 5.12.2011 Sisältö: Valtuuston kokouskutsu... 1 Kunnantalo suljettuna 5.12.2011... 1 Presidentin vaalit 2012... 1 Tehoke-projekti tiedottaa... 3 Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi tiedottaa joulun ajan toiminnasta...

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 4/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 4/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 4/2016 Aika 11.4.2016 kello 09:00-11.00 Paikka Porin perusturvakeskuksen auditorio, Maantiekatu 31, 28120 Pori Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja

Lisätiedot

Porin perusturvan mobiilitoiminta

Porin perusturvan mobiilitoiminta Porin perusturvan mobiilitoiminta YL Katriina Lähteenmäki Akuuttilääketieteen el Yleislääketieteen el Ensihoitolääketieteen erityispätevyys Päivystyslääketieteen erityispätevyys Porin perusturvan yhteistoiminta-alue

Lisätiedot

OTA YHTEYTTÄ PERHEPALVELUIHIN, KUN TARVITSET SEURAAVIA PALVELUJA:

OTA YHTEYTTÄ PERHEPALVELUIHIN, KUN TARVITSET SEURAAVIA PALVELUJA: Perhepalvelut Perhepalvelut tarjoavat jäsenkuntien lapsille, nuorille ja perheille sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalveluja, joihin kuuluu mm. neuvola- ja kouluterveydenhuollon palvelut sekä perheille

Lisätiedot

Pyydämme huomioimaan, että osassa näytteenottopisteistämme näytteitä otetaan pääsääntöisesti vain ajanvarauksella (tiedot sisäsivuilla).

Pyydämme huomioimaan, että osassa näytteenottopisteistämme näytteitä otetaan pääsääntöisesti vain ajanvarauksella (tiedot sisäsivuilla). Tykslab näytteenotto Pyydämme huomioimaan, että osassa näytteenottopisteistämme näytteitä otetaan pääsääntöisesti vain ajanvarauksella (tiedot sisäsivuilla). Ajanvaraus: www.tykslab.fi > ajanvaraus tai

Lisätiedot

MIELENTERVEYS JA PÄIHDEPALVELUT

MIELENTERVEYS JA PÄIHDEPALVELUT MIELENTERVEYS JA PÄIHDEPALVELUT Mielenterveys ja päihde SAStyöryhmä Puheenjohtaja 0400 447 633 Terveyskeskus Päivystysajanvaraus ma su 8 22 (06) 2413 3200 Terveyskeskus Ei kiireellinen ajanvaraus ma pe

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 3/ 2014. 13.5.2014 klo 18.00 20.14

Pihlavan seurakuntaneuvosto 3/ 2014. 13.5.2014 klo 18.00 20.14 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 3/ 2014 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 13.5.2014 klo 18.00 20.14 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo Kause

Lisätiedot

VÄHÄNKYRÖN ALUEEN PALVELUNUMEROT

VÄHÄNKYRÖN ALUEEN PALVELUNUMEROT VÄHÄNKYRÖN ALUEEN PALVELUNUMEROT Vähänkyrön alueen palvelunumerot 1 ALUELAUTAKUNTA Aluejohtaja Liisa Räty 06 325 8401, 050 326 8877 YHTEISPALVELUPISTE VÄHÄKYRÖ-TALO Avoinna ma-to klo 8.00-16.00, pe klo

Lisätiedot

PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN TOIMINTA KESÄLLÄ 2016

PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN TOIMINTA KESÄLLÄ 2016 PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN TOIMINTA KESÄLLÄ 2016 Toimintojen supistaminen, toimipisteiden sulkemiset, henkilöstön vuosilomatietoja. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa, viimeksi päivitetty 29.6.16 Lestijokilaakson

Lisätiedot

ASIA Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Satakunnan kunnat Taksiliiton jäsenyhdistyksiltä saapuneet lausunnot

ASIA Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Satakunnan kunnat Taksiliiton jäsenyhdistyksiltä saapuneet lausunnot PÄÄTÖS 1.12.2016 EPOELY/3441/2016 ASIA Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa Lausunnonantajat Satakunnan kunnat Taksiliiton jäsenyhdistyksiltä saapuneet lausunnot Elinkeino-,

Lisätiedot

Oiva Peruspalvelukeskus Hallinto- ja talouspalvelut Terveyden- ja sairaanhoidon vastaanottopalvelut

Oiva Peruspalvelukeskus Hallinto- ja talouspalvelut Terveyden- ja sairaanhoidon vastaanottopalvelut Oiva Peruspalvelukeskus Terveystie 4, 15870 Hollola *880 200 etunimi.sukunimi@oivappk.fi www.oivappk.fi Asikkalan, Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän ja Padasjoen kuntien yhteinen, sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysministeriön esitteitä 2004:13. Terveydenhuollon palvelu paranee. Kiireettömään hoitoon määräajassa SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ

Sosiaali- ja terveysministeriön esitteitä 2004:13. Terveydenhuollon palvelu paranee. Kiireettömään hoitoon määräajassa SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Sosiaali- ja terveysministeriön esitteitä 2004:13 Terveydenhuollon palvelu paranee Kiireettömään hoitoon määräajassa SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Helsinki 2004 ISSN 1236-2123 ISBN 952-00-1601-5 Taitto:

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Suunnitelma palvelupisteiden poikkeavista aukioloajoista vuonna 2019 Ennakoimattomien tilanteiden mukaan vastuualuejohtajalla on oikeus poiketa alkuperäisestä poikkeavien aukioloaikojen suunnitelmasta.

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 4/2015

KAUPUNKITIEDOTE 4/2015 KAUPUNKITIEDOTE 4/2015 KANSALAISOPISTON UUDET ALKAVAT KURSSIT Ilmoittaudu p. 044-4745 244 tai heli.makitalo@kannus.fi https://www.opistopalvelut.fi/kannus/ VILLIYRTIT - LÄÄKKEITÄ LUONNOSTA ti 5.5.-2.6.

Lisätiedot

PÄIVYSTYS Tampereella

PÄIVYSTYS Tampereella Terveydenhuollon PÄIVYSTYS Tampereella Tampereen kaupungin terveys- ja lääkäriasemat Tampereen kaupungin hammaslääkäripäivystys TAYS Ensiapu Acuta TAYS Lastentautien päivystyspoliklinikka TAYS Naistentautien-

Lisätiedot

Pilottityö Terveydenhuollon analytiikan koulutusohjelma

Pilottityö Terveydenhuollon analytiikan koulutusohjelma Pilottityö Terveydenhuollon analytiikan koulutusohjelma Päivystysosaston potilasvirrat 16.4.- 29.4.2018 Hanna-Kaisa Knihti YLEISTÄ Kysely toteutettiin Satakunnan ammattikorkeakoulussa järjestetyn terveydenhuollon

Lisätiedot

Koulujen oppilaaksiottoalueiden muutos 1.8.2015 alkaen

Koulujen oppilaaksiottoalueiden muutos 1.8.2015 alkaen Porin kaupunki Kasvatus- ja opetusvirasto Koulujen oppilaaksiottoalueiden muutos 1.8.2015 alkaen Sisällys Koulupiirirajat 1.8.2015 alkaen... 2 Meri-Porin yhtenäiskoulu... 3 Herralahden koulun alueen uusjako...

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2013

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2013 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2013 1 Sisältö Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon kiinnipito... 1 Avokuntoutuspalvelujen hintatasokartoitus Sosiaalija terveyspiiri Helmen alueella... 1 Rintamaveteraanikuntoutus

Lisätiedot

SODANKYLÄN LÄÄKÄRIPÄIVYSTYS

SODANKYLÄN LÄÄKÄRIPÄIVYSTYS 28.5.2014 SODANKYLÄN LÄÄKÄRIPÄIVYSTYS Ohjeet päivystyspalveluiden käyttämisestä äkillisissä sairaustapauksissa 1.Yöpäivystys klo 21.00 08.00 kaikkina päivinä toimii Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalla

Lisätiedot

Loppuraportti Hyvä Potku -hanke Kokkolan ja Kruunupyyn terveysasemilla 2014-2015

Loppuraportti Hyvä Potku -hanke Kokkolan ja Kruunupyyn terveysasemilla 2014-2015 Loppuraportti Hyvä Potku -hanke Kokkolan ja Kruunupyyn terveysasemilla 2014-2015 SISÄLTÖ 1 JOHDANTO... 1 KOKKOLA... 1 KRUUNUPYY... 3 2 HYVÄ POTKU -HANKE KOKKOLAN JA KRUUNUPYYN TERVEYSASEMILLA 5 LÄHTÖTILANNE...

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 3/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 3/2016 Muistio 1 (11) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 3/2016 Aika 14.3.2016 kello 09:00-10:02 Paikka Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, Huittinen Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja

Lisätiedot

Palvelukortti Sulkava, suunnitelmakausi 2012-2014

Palvelukortti Sulkava, suunnitelmakausi 2012-2014 Perusterveyden-huolto Palvelukuvaus Palvelujen sisältö, resurssit ja kehittämistarve Vastaanottotoiminta Neuvolatoiminta Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto Lääkärien ja hoitajien vastaanotto: kiireetön

Lisätiedot