SYYS-JOULUKUU !

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SYYS-JOULUKUU 2014 1913! www.varkaudenteatteri.fi"

Transkriptio

1 SYYS-JOULUKUU !

2 Olet oman onnesi seppä yritteliäisyys palkitaan... Syyskauden ohjelmistossamme yrittäjyys on tietoisesti nostettu valokeilaan. Ensimmäisenä ensi-iltaan tulee Timo Kahilaisen ja Heikki Vihisen komedia Maailmanlopun hautaustoimisto, jossa Viinapiru yrittää vaikeuttaa hautausurakoitsija Theodor Antin tietä rikkauksiin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mistä rakkaus alkaa? on romanttinen musiikkikomedia, jossa Paul Ankan hitit rytmittävät tapahtumia. Grynderi haluaa purkaa vanhan puutaloyhtiön, mutta asukkaiden taistelu tuottaa tulosta ja kodit säilyvät. Siivoton juttu osoittaa, kuinka vankkumaton usko yrittäjyyteen ja kova tahto kantavat. Vaikka maailma puistelee kaveruksia, Ranea ja Kokkia kovalla kädellä, niin suurten linjojen visionääreinä usko parempaan huomiseen on vankka. Matka Pelastusarmeijan leipäjonosta Mersun takapenkille on pitkä, mutta periksiantamattomuus palkitaan. Omalla kohdallani ympyrä sulkeutuu. Tullessani taloon vuonna 2006 näyttelin Danny-musikaalissa. Kun elokuussa 2015 olen jäämässä eläkkeelle, näyttelen jälleen. Tällä kertaa Maailmanlopun hautaustoimistossa. Olen Theodor Antti, toisen polven hautausurakoitsija, joka hautaa tarvittaessa myös molemmat polvet. Toivotamme katsojille riemukasta teatterisyksyä! Varkauden Teatterin ohjelmistolehti 2/ TEATTERINJOHTAJAN TERVEHDYS 3 MAAILMANLOPUN HAUTAUSTOIMISTO 4 MISTÄ RAKKAUS ALKAA? 6 RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VILLI KONE 7 SIIVOTON JUTTU 8 TÄHTIVIERAILUT 10 OHJELMISTO SYKSY LIPUT & VARAUKSET 13 HYVÄ TIETÄÄ 14 PYSÄKÖINTI Kuvassa Jukka Tyrväinen ja Jukka-Pekka Löhönen Kauppamiehentaitoja, politiikkaa ja hallusinaatioita herkullisessa paketissa! HEIKKI VIHINEN & TIMO KAHILAINEN Tarina kertoo toisen polven hautausurakoitsija Theodor Antista, joka saa vihdoinkin yllättävän tilaisuuden rikastua. Tulevaisuuden Suomeen sijoittuvissa tapahtumissa hänen tietään rikkauteen kuitenkin hankaloittavat muun muassa maamme uusi pääministeri BB-Maki, oppositiojohtaja Sika-Harri, virkamiesten virkamies ja Viinapiru. Peräänantamattomana yksityisyrittäjänä Theodor Antti yrittää kaikkensa, jotta saisi myytyä valtiolle isänsä Elef Antin aikanaan ostaman kiinalaisen arkkuvaraston. Tästä alkaa ratkiriemukas tapahtumasarja, joka juoksuttaa näyttämölle mitä ihmeellisimpiä tyyppejä aina belsepuubiin saakka. KUISKOOJA Syksy 2014 Toimitus: Sari Kaurola Maailmanlopun hautaustoimisto on mm. ennätyksiä rikkoneen Alivuokralaisen kirjoittajien Valokuvat: Varkauden Teatteri tuorein komedia. Varkauden Teatterin huumorin suurlähettiläät viihdyttävät yleisöään Ulkoasu & taitto: Luode takuuvarmalla otteella. Painopaikka: Ecoprint 2 Jukka Tyrväinen, teatterinjohtaja Painosmäärä: Ohjaus & lavastus: Ville-Veikko Valtanen Puvustus: Taina Peltomäki 33 Ensi-ilta posketon komedia!

3 MATTI KUIKKANIEMI Martin roolissa loistaa tangokuningas Petri Hervanto. MUSIIKKIKOMEDIA Ensi-ilta Ohjaus: Jaakko Väisänen Kapellimestari: Sami Ruutiainen Koreografia: Noora Rinne Lavastus: Jukka Tyrväinen Puvustus: Taina Peltomäki Kuvassa Petri Hervanto Romanttinen kotimainen musiikkikomedia Paul Ankan tunnelmissa. Työtön näyttelijä Martti perii yllättäen asunnon vanhasta rähjäisestä puutalosta. Talon muut asukkaat ovat omaperäistä väkeä, jotka ovat asuneet talossa vuokralla kolmekymmentä vuotta. Paikalle ilmestyy talon toinen perijätär Marjo aviomiehineen. Marjon ahne aviomies Hannu aikoo häätää vuokralaiset ja purattaa koko rakennuksen. Martti ja talon muut asukkaat ryhtyvät vastarintaan ja saavat lopulta Marjonkin puolelleen. Taistelu talosta on kiivasta ja sitä käydään keinoja kaihtamatta. Kumpi voittaa - raha vai rakkaus? Paul Ankan musiikki rytmittää näytelmän tapahtumat. Kaikkien tuntemat hitit soivat vuoroin haikean romanttisina, vuoroin nostalgisen notkeina ja nostavat näytelmän tarinan uudelle tasolle - tasolle josta selviää Mistä rakkaus alkaa MUSIIKKIKOMEDIA

4 Koko perheen Elämänmakuinen! hassuttelu! ja LARRY MCMURTRY SINIKKA NOPOLA & TIINA NOPOLA Kuvassa Ville-Veikko Valtanen Railakas musiikkisatu tietokoneen syövereistä! Dramatisointi: Ville Virkkunen Ohjaus ja lavastus: Jukka Tyrväinen Puvustus: Veera Onttonen...Kaverukset Rane ja Kokki päättävät kuitenkin yrittää. Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto Oscar-palkittu Komedia alkaa, kun kaksi yritteliästä, mutta tilapäisesti istuu päivät pitkät omassa huoneessaan. Hän ei vaadi ruokaa eikä seuraa. romanttinen komedia työtöntä kaverusta joutuvat leipäjonossa tappeluun ja päätyvät Rauha-täti tilaa pizzoja ja sujauttaa niitä ovenraosta Ristolle. Silloin tällöin hurmaa rehellisyydellä putkaan. Siellä he saavat loistavan bisnesidean alkaa pesemään huoneesta kuuluu oijoijoi. Rauha uskoo Riston runoilevan, mutta naapurin ja lämmöllä. lentokoneita, vaikka kummallakaan veijarilla ei ole alan kokemusta. Nelli Nuudelipää on toista mieltä. Hän suuttuu Ristolle, kun tämä ei huomaa Laitteet hommataan Ruotsista ja tarvittava alkupääoma pankista. häntä. Nelli kääntää kaiken mielenkiintonsa söpön Ville Pyryn konserttin Tästä alkaa hulvattoman hauska matka siivousalan kiehtovassa maailmassa, jossa hikeä ei säästellä eikä vesivahin- odottamiseen. Herra Lindbergin mielestä Risto on muuttunut erakoksi. Syynä on pelikone, jonka ruudulla ukkelit mäiskivät toisiaan. Kone päätyy herra Lindbergin goiltakaan vältytä. Rane ja Kokki ovat miehet Ohjaus: Riitta Pasanen paikallaan näyttämään, että yrittänyttä huostaan, mutta pian hänenkin asunnostaan kuuluu oijoijoi. Rauha saa Riston Lavastus: Jukka Tyrväinen ei Suomenmaassa laiteta. ja herra Lindbergin lopulta irti koneen imusta. Vahingossa Risto päätyy räppäämään Ville Pyryn viereen konserttilavalle. Nelli ei ole uskoa silmiään. Koreografia: Miika Korhonen tv-käsikirjoituksen pohjalta. Puvustus: Taina Peltomäki Dramatisoitu näytelmäksi Tapio Piiraisen Ja kaiken tapahtuneen takana on villi kone. Ensi-ilta Varkauden Teatterissa Kuvassa Marja Sundgren, Jukka-Pekka Löhönen, Annikka Kaistinen ja Ville-Veikko Valtanen TAPIO PIIRAINEN Siivoton juttu Matka Pelastusarmeijan leipäjonosta Mersun takapenkille on pitkä... Ensi-ilta Kuvassa pääosien esittäjät Ville-Veikko Valtanen ja Markku Ryytty HULVATON komedia!

5 Tähtivierailut Varkauden Teatterissa! Tähtivierailut Varkauden Teatterissa! 8 Erkki Saarela ja Eero Ojanen Ilta Emmin kanssa Pe klo vuotta sitten näyttelijätär Emmi Jurkka myöhästyi Intimiteatterin esityksestään ensimmäisen näytöksen verran. Tähän hän tokaisi emmillisesti: Mitä nyt on yksi näytös sen rinnalla, että minä olin perustamassa teatteria! Menneen usvasta astuu nyt vielä kerran näyttämölle Emmi, tuo rakastettava pyryharakka, vuosikymmenien muistot helmoissaan. Teatteri-etappeinaan Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Viipuri, pitkät kiertueet, elokuvat ja lopulta oma teatteri Vironkadulla. Laulun ja naurun säestyksellä Erkki Saarela väläyttelee eläviksi yhden suomalaisen teatterin suurimman tähden kokemukset. Käsikirjoitus: Laura Jäntti & Ilpo Tiihonen Ohjaus: Laura Jäntti Rooleissa: Erkki Saarela Orkesteri: Eero Ojanen Kesto: vajaa 2 h, sis. väliajan Kuva: Aino Ojanen Minä jaksan siitä halusta että kaikilla olisi oikein, oikein hauskaa! Emmi Jurkka Ke klo 19 Kajaanin Kaupunginteatteri Kiviä taskussa Kiviä taskussa sijoittuu Irlannin kuihtuvalle maaseudulle, jossa kuvataan unelmahöttöistä Hollywoodelokuvaa Irlannin maaseudusta. Tarina alkaa, kun kaksi luuseria, Jake ja Charlie, menevät avustajiksi filmiin. Kaikki muuttuu kuitenkin joksikin muuksi kuin kumpikaan alunperin kuvitteli. Kiviä taskussa on hillitön komedia, joka on näyttelijätaiteen juhlaa. Kaksi näyttelijää esittää yhteensä 15 roolia kuumasta Hollywood-kaunottaresta aina vanhaan maalaisukkoon saakka. Käsikirjoitus: Marie Jones Suomennos: Henri Kapulainen Ohjaus: Ilkka Laasonen (Kotka) Rooleissa: Kari Suhonen, Heikki Törmi Kesto noin 2 h 20 min., sis. väliajan. Karjalan Kansallinen teatteri Petroskoista Samppanjaa! Heti! Julia Kuikka, Andrei Gorškov, Karjalan ansioitunut taiteilija Sergei Lavrenov Kesto 2 h, sis. väliaika 20 min. To klo 19 Amore e cinema Carlos Sedano ja Grupo Vocal orkestereineen palaavat jälleen teatterin näyttämölle, tällä kertaa musikaali- ja elokuvasävellysten siivittäminä. Luvassa on musiikkikavalkadi valkokankaan ja näyttämön helmistä. Mukana mm. Niin paljon kuuluu rakkauteen, Somewhere over the rainbow, Love story, Vain rakkaus sekä monta muuta kaunista melodiaa aina 50-luvulta tähän päivään. Amore e cinema säveliä valkokankaalta, tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme pikkujouluaikaan! Ryhmässä noin 20 henkeä. Kesto 2 h, sis. väliaika 20 min. Ke klo 19 Anton Tšehovin ihastuttavan kärkevät pienoiskomediat Karhu ja Kosinta peilaavat ihmisen pohjatonta halua tulla rakastetuksi sellaisena kuin hän on. Mies ja nainen puhuvat eri kieltä. He yrittävät tunnustaa rakkautensa toisilleen, mutta ymmärtämättömyys johtaa väärinkäsitykseen. Niin kuin tavallisesti rakkauden kamppailu päättyy häihin samppanjan roiskeilla. Osansa kirjailijan kärkevästä huumorista saavat niin ylhäiset kuin alhaiset, vanhukset ja nuoret, terveet ja sairaat; niin... ja tietenkin myös miehet ja naiset. Näytelmä esitetään suomenkielellä.

6 Syksy 2014 Varkauden Teatterissa Meillä voit käyttää kulttuuriseteleitä! SYYSKUU pe 5.9. klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto ENNAKKO la 6.9. klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto ENSI-ILTA la klo 13 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 13 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Ilta Emmin kanssa Erkki Saarela & Eero Ojanen la klo 13 Risto Räppääjä ja villi kone la klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto LOKAKUU pe klo 14 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 13 Risto Räppääjä ja villi kone la klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto TILAUSNÄYTÖS ke klo 19 Kiviä taskussa Kajaanin kaupunginteatteri pe klo 14 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 13 Risto Räppääjä ja villi kone la klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Mistä rakkaus alkaa? ENNAKKO la klo 18 Mistä rakkaus alkaa? ENSI-ILTA pe klo 14 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 13 Mistä rakkaus alkaa? la klo 18 Mistä rakkaus alkaa? ti klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone pe klo 14 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Mistä rakkaus alkaa? 10 = tähtivierailu Varkauden Teatterissa 11 = arkipäivän päivänäytös, edullisempi hinta A = arkipäivän iltanäytös, edullisempi hinta MARRASKUU ke klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone to klo 12 Mistä rakkaus alkaa? pe klo 14 Mistä rakkaus alkaa? pe klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 13 Mistä rakkaus alkaa? la klo 18 Mistä rakkaus alkaa? ti klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone to klo 19 Samppanjaa! Heti! Karjalan Kansal. teatteri pe klo 14 Mistä rakkaus alkaa? pe klo 19 Mistä rakkaus alkaa? la klo 13 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 18 Mistä rakkaus alkaa? ti klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone VIIM., ke klo 12 Maailmanlopun hautaustoimisto to klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto A pe klo 14 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Mistä rakkaus alkaa? la klo 13 Mistä rakkaus alkaa? la klo 18 Mistä rakkaus alkaa? ke klo 19 Amore e cinema Carlos Sedano & Grupo Vocal to klo 12 Mistä rakkaus alkaa? pe klo 14 Maailmanlopun hautaustoimisto pe klo 19 Mistä rakkaus alkaa? la klo 13 Mistä rakkaus alkaa? la klo 18 Maailmanlopun hautaustoimisto = esityksessa on S-ryhmän asiakasomistajan etu 3 normaalihintaisesta lipun hinnasta bonuskortilla JOULUKUU to klo 19 Siivoton juttu pe klo 19 Siivoton juttu pe klo 14 Siivoton juttu pe klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto la klo 13 Mistä rakkaus alkaa? la klo 18 Siivoton juttu la klo 13 Siivoton juttu la klo 18 Mistä rakkaus alkaa? ke klo 19 Maailmanlopun hautaustoimisto HUOM! Huomaathan lauantaiden näytösajat: päivänäytös klo 13 ja iltanäytös klo 18! ENNAKKO ENSI-ILTA

7 Lipunmyynti & varaukset Hyvä tietää: VARKAUDEN TEATTERIN LIPPUMYYMÄLÄ Laivalinnankatu 29, Varkaus. Puh Avoinna pääsääntöisesti ma - pe klo Ovimyynti näytöksiin aloitetaan tuntia ennen näytösten alkua. Sähköposti myynti@varkaudenteatteri.fi. Ryhmävaraukset vain teatterin lippumyymälästä. Lippupalvelun lippukaupat avoinna ma - la klo 8-21, su klo 10-18, puh (1,96 /min+pvm) tai (6,79 /puhelu+pvm) sekä internet Lippupalvelun toimipisteiden toimituskulut 0,80-3 /lippu. Ryhmäalennukset 1 peruslipusta, kun ryhmän koko on henkeä 1,5 peruslipusta, kun ryhmän koko on vähintään 50 henkeä LIPPUJEN HINNAT E A Mistä rakkaus alkaa? Maailmanlopun hautaustoimisto Siivoton juttu Risto Räppääjä ja villi kone VIERAILUT Ilta Emmin kanssa 25 Kiviä taskussa 22 Samppanjaa! Heti! 22 Amore e cinema 24 1 = Normaalilippu, 2 = Eläkeläiset, 3 = Lapset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 4 = Lastennäytösten ryhmähinta, E = Ennakkonäytös = Arkipäivän päivänäytös, edullisempi hinta, A = Arkipäivän iltanäytös, edullisempi hinta LIPPUJEN LUNASTUS Ryhmävaraukset on vahvistettava vähintään kaksi viikkoa ennen näytöspäivää. Yksittäisliput Varatut liput tulee lunastaa viimeistään kaksi päivää ennen näytöstä ellei toisin sovita. Poikkeukset Musikaalin ja vierailunäytösten ryhmävaraukset ovat voimassa kolme viikkoa varauksesta, jonka jälkeen ne on lunastettava. Yksittäisiä lippuja voidaan pitää varattuina yhden viikon. Maksettuja lippuja emme vaihda tai lunasta takaisin. Laskutuslisä á 3 euroa. Lippupalvelu Lipun voi lunastaa myös kaikista Lippupalvelun lippu kaupoista sekä R-kioskeista kautta maan. Toimituskulut 0,80-3 /lippu. Internet-lipunmyynti Vain lippujen ostot 24 h osoitteesta Sähköpostilipun ostaminen vaatii toimivan tulostimen. Peruuttamattomat liput laskutetaan. K9-kortilla pääsevät Varkauden 9-luokkalaiset esityspäivinä kolmella eurolla omiin näytäntöihimme, jos näytöksessä on tilaa. Esityspäivänä ennakkovarausoikeus, lauantain näytöksiin ennakkovarauksen voi tehdä perjantaina. Veikkaus-kortin haltijoille 2 euron alennus teatterin perushintaisista maanantai-torstai -näytösten lipuista sekä näytöksen käsiohjelman veloituksetta (ostorajoitus 2 lippua/veikkaus-kortti. Etu koskee teatterin omaa tuotantoa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Lapset, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset luetaan ryhmän vahvuuteen, mutta alennus myönnetään vain normaalilipusta. Ryhmänjohtajan ja linja-autonkuljettajan paikka on ilmainen, mutta niitä ei lueta ryhmän vahvuuteen. Ryhmähintoja ei sovelleta teatteripaketteihin eikä näytöksiin joissa lipun hinta on normaalia edullisempi. Alennuksia ei voi yhdistää. HUOM! Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin. On hyvä varmistaa tietojen paikkansapitävyys lähempänä vaikka puhelimitse. Force majeure tapauksissa teatteri vaihtaa liput seuraaviin esityksiin tai maksaa rahat takaisin, mutta ei korvaa muuta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa vahinkoa. Esityksessä taltiointi on kiellettyä. Yleisöä pyydetään sulkemaan matkapuhelimet esityksen ajaksi

8 Hyvä tietää... Maiju Lassila Mikko Roiha Sulaketta lainaamassa KAUSIKORTTI maksaa 54, jolla näet kolme eri näytelmää valintasi mukaan teatterin omissa näytöksissä. Kausikortti on henkilökohtainen ja voimassa yhden näytäntökauden. VAATTEIDEN SÄILYTYS valvotussa naulakossa 1e/henkilö. Arkipäivän lastennäytöksissä lapsilta ei peritä säilytysmaksua. Vaatesäilytyksestä vastaa Varkauden Teatterikerho ry. 14 KÄSIOHJELMAN voi ostaa ennakkoon teatterin lippumyymälästä tai näytännön aikana eteishenkilökunnalta. VÄLIAIKAPALVELUT Varkauden Teatterikerhon hoitama Teatteri-Baari palvelee ennen esitystä, väliajalla ja näytöksen jälkeen. A-oikeudet. Avoinna tiistaista torstaihin klo , kaksi tuntia ennen esityksiä sekä esitysten aikana. Puh TILAUSNÄYTÖS Kun haluatte järjestää tilaisuuden oman väen kesken, antaa teatteritalo oivat puitteet tilaisuudellenne. Soita markkinointisihteerillemme, puh ja kysy lisää. Palautteet ja viestit voitte jättää aulassa olevaan palautelaatikkoon tai sähköpostiin AUTOJEN PYSÄKÖINTI Pysäköintipaikkoja henkilöautoille löytyy teatterimme edestä. Arkisin osalla paikoista edellytetään parkkikiekon käyttöä. Linjaautojen pysäköintipaikat sijaitsevat teatterin omalla tontilla ja ne on merkitty L-merkein oheiseen piirrokseen. Käy Tykkäämässä meistä Facebookissa! Saat ajankohtaista tietoa teatterista, lisänäytöksistä, tarjouksista... Kuvassa Jukka-Pekka Löhönen Hävyttömän hauska nostalgiatrippi Sulaketta lainaamassa kertoo Liperin poikien mahdottomasta matkasta Joensuuhun. Ihalainen ja Vatanen ajavat tammallaan, radiossa raikaavat Finnhitsit, uunissa kypsyy sika ja kotona nainen, jonka kanssa mennään samaan hautaan. VAROITUS! Esitys sisältää alastomuutta ja muutenkin sopimatonta meininkiä. Joensuun, Oulun ja Savonlinnan kaupunginteatterien sekä Tanssiteatteri Minimin yhteistuotantoa TEATTERIRETKELLE JOENSUUHUN Paketoimme parhaat palat Pohjois-Karjalasta: p JOENSUUN KAUPUNGINTEATTERI

9 Hyvä syy tulla Sokos Hotelliin N o 222 Nautinnollinen hetki arjen YLÄPUOLELLA Varaa hemmoitteleva majoitus Break Sokos Hotel Vesileppiksestä, Leppävirralta. Saat kauttamme teatteriliput ja majoituksen yhdellä soitolla. puh (010-alkuisten numeroiden hinta 0,0828 /puhelu+0,1199 /min.) TUTUSTU HOTELLITYYPPEIHIMME JA VARAA AINA EDULLISIMPAAN HINTAAN: SOKOSHOTELS.FI > sales.vesileppis@sokoshotels.fi, puh (0,0835 /puh. + 0,1209 /min), Vokkolantie, Leppävirta

10 Tule hyvälle tuulelle! Kylpylä, kylpylähoidot, kiinalaiset terapiahoidot, kosmetologin ja hierojan palvelut, tanssit, ravintolan runsaat herkut. Tervetuloa nauttimaan! Majoituspaketit alk. 45 /hlö/vrk/2hh Teatteri- ja Tanssiviikonloppu 2 vrk. alk. 110 / hlö / 2hh Sis. teatteri- ja tanssiliput sekä aamiaismajoituksen. Meiltä myös teatteriliput! Varaamme teatteriliput haluamaanne näytökseen Varkauden teatteriin. NYT! Varaukset myös verkosta: kuntoranta.fi Helposti hyvälle tuulelle! Kuntorannantie 14, Varkaus (017) myynti@kuntoranta.fi

11

www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2015 1913!

www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2015 1913! www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2015 1913! 2 Varkauden Teatterissa on ilo työskennällä. On ilo tehdä teatteria yleisölle, joka rakastaa omaa teatteriaan. 101-vuotias teatteri tarjoaa jälleen erinomaisen

Lisätiedot

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2014 www.varkaudenteatteri.fi Peräänantamatonta sisua Varkauden Teatterin ohjelmistolehti TUOMAS PARKKINEN Se on tekijöiltään vaatinut paljon työtä, joskin samalla tuonut runsaasti työnilon

Lisätiedot

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2014 www.varkaudenteatteri.fi Peräänantamatonta sisua Varkauden Teatterin ohjelmistolehti TUOMAS PARKKINEN Se on tekijöiltään vaatinut paljon työtä, joskin samalla tuonut runsaasti työnilon

Lisätiedot

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 2 Hyvä katsoja, Teatteri on kohtaamista. Teatteria ei ole olemassa ilman kahta asiaa: näyttelijää ja katsojaa - sinua. Teatteri syntyy näiden kahden kohtaamisesta.

Lisätiedot

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 Hyvä katsoja, Teatteri on kohtaamista. Teatteria ei ole olemassa ilman kahta asiaa: näyttelijää ja katsojaa - sinua. Teatteri syntyy näiden kahden kohtaamisesta.

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

Juhla SYYS-JOULUKUU 2013

Juhla SYYS-JOULUKUU 2013 Juhla SYYS-JOULUKUU 2013 On jotain, mikä ei ole sadassa vuodessa muuttunut Yleisö ja esitys tarvitsevat toisiaan Parhaimmillaan teatteri tarjoaa merkityksellisiä hetkiä. Hetkiä jolloin arjen rutiinit unohtuvat,

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

OKUU 2019 OUK TAMMI-T

OKUU 2019 OUK TAMMI-T TAMMI-TOUKOKUU 2019 Tärkeintä ovat ihmiset! Reilut 30 vuotta sitten minut sai valitsemaan teatterin elämänurakseni se, että teatterissa yhdistyivät tärkeäksi kokemani asiat: musiikki, liikunta ja ennen

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

Hyvin soi! farssikomedia. Ensi-ilta HENRY LEWIS, HENRY SHIELDS, JONATHAN SAYER

Hyvin soi! farssikomedia. Ensi-ilta HENRY LEWIS, HENRY SHIELDS, JONATHAN SAYER SYYS-JOULUKUU 2018 HENRY LEWIS, HENRY SHIELDS, JONATHAN SAYER Hyvin soi! Ensi-ilta 17.11.2018 Kuvassa Maija Yrjölä Musiikkia, joka soi hyvin on miellyttävä kuunnella. Jalka alkaa vippasemaan, muistoja

Lisätiedot

Kiireettömästi ja luonnollisesti

Kiireettömästi ja luonnollisesti SYYS-JOULUKUU 2019 Kiireettömästi ja luonnollisesti Aina tuntuu olevan kiire: töihin, kotiin, harrastuksiin, ostoksille Jos on niin kuten joku viisas on sanonut, että kiire on ihmisen itsensä keksimä asia,

Lisätiedot

Syytä juhlaan. hirtehinen Sotatarina VEIJO MERI

Syytä juhlaan. hirtehinen Sotatarina VEIJO MERI Syytä juhlaan Kirjoittaessani tätä Sinulle on maaliskuun loppu. Ulkona sataa räntää vanhan lumen surmaksi ja Suomi valmistautuu kuntavaaleihin. Postiluukusta tipahtelevissa mainoksissa ja lehtien palstoilla

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot

Valoa kohti! Ensi-ilta LÄMMINHENKINEN KOMEDIA. Pentti Nokkala & Raija Nokkala

Valoa kohti! Ensi-ilta LÄMMINHENKINEN KOMEDIA. Pentti Nokkala & Raija Nokkala TAMMI-TOUKOKUU 2018 Valoa kohti! Päivät pitenevät ja mieli kevenee. Kesää kohti ollaan menossa! Mikäs muu silloin on mielessä kuin loma. Niin pitääkin olla, sillä lomalla akut latautuvat ja sitten taas

Lisätiedot

OKUU 2017 OUK TAMMI-T

OKUU 2017 OUK TAMMI-T TAMMI-TOUKOKUU 2017 Syytä juhlaan, Vuonna 2017 itsenäinen Suomi viettää 100-vuotisjuhliaan. Merkkipaalujen lisäksi on tärkeää nähdä juhlan aiheita myös arjessamme, lähellä, ympäristössä jossa elämme. Jo

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Tietoja päivitetty 29.8.2014. Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Tehtävä 1 Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Millainen ajankäyttäjä olet? Miten suhtaudut aikaan? Oletko

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista - Teatterissakäynti

Lisätiedot

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Ohjeet opiskelijoille elokuussa 2017 (lv. 2017 2018) Lisätiedot: susanna.koponen@lahti.fi ja p. 050 398 5775 www.lahti.fi/palvelut/koulutus/lukiokoulutus/lukiokoulutuksen-kulttuuriohjelma

Lisätiedot

Koko kaupungin henkilö V

Koko kaupungin henkilö V Koko kaupungin henkilö V Kuva: Reija Hirvikoski Lasten ja aikuisten näytelmä Aapelin romaanista Koko kaupungin Vinski Aapelin lastenkirjojen rakastettu sankari Vinski kiertää Suomea kesällä 2014 nimellä

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Sinikka ja Tiina Nopola. Porin Teatteri. liput 02-6344840 www.pori.fi/teatteri

Sinikka ja Tiina Nopola. Porin Teatteri. liput 02-6344840 www.pori.fi/teatteri Sinikka ja Tiina Nopola Porin Teatteri liput 02-6344840 www.pori.fi/teatteri Teksti Sinikka Nopola ja Tiina Nopola Ohjaus Sami Rannila Lavastus Teemu Loikas Puvustus Taru Liipola Koreografia Teemu Korjuslommi

Lisätiedot

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 0 Kesäteatterit 2015 Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 1 SISÄLLYS IISALMI, Mansikkaniemen kesäteatteri... 1 Kauppa-auto... 1 Rakkaat Hölmöläiset,

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm.

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm. KEVÄT 2015 TANSSITYÖPAJAT Aurinkobaletti järjestää teoksiin liittyviä tanssityöpajoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ammattitanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista

Lisätiedot

IT2010 Korkeakoulujen IT-päivät Joensuussa 12. 13.10.2010

IT2010 Korkeakoulujen IT-päivät Joensuussa 12. 13.10.2010 IT2010 Korkeakoulujen IT-päivät Joensuussa 12. 13.10.2010 TIETOA KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYISTÄ Järjestäjä Korkeakoulujen vuoden 2010 valtakunnalliset IT-päivät toteutetaan Itä-Suomen yliopiston, Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA 6.5.2019 TOUKOTERVEHDYS ARXILTA Kesäkausi jo häämöttää nurkan takana ja yhteinen toimintakautemme on lopuillaan. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! Vuosi on ollut täynnä upeita elämyksiä, tärkeitä

Lisätiedot

KEVÄT 2011. Liput (02) 6344 840. Hallituskatu 14, 28100 Pori www.pori.fi/teatteri

KEVÄT 2011. Liput (02) 6344 840. Hallituskatu 14, 28100 Pori www.pori.fi/teatteri KEVÄT 2011 Liput (02) 6344 840 Hallituskatu 14, 28100 Pori www.pori.fi/teatteri Lepolan hoitokoti kamppailee tehokkuusvaatimusten kanssa. Väkeä vähennetään, työsopimusten jatkosta ei ole mitään takeita

Lisätiedot

Kanavan päämääränä on tarjota kuulijoille tunnelmallinen ja inspiroiva levähdyspaikka kauniin ja rentouttavan klassisen musiikin parissa.

Kanavan päämääränä on tarjota kuulijoille tunnelmallinen ja inspiroiva levähdyspaikka kauniin ja rentouttavan klassisen musiikin parissa. Viva Classica on helmikuussa 2010 avattu klassisen musiikin ystäville suunnattu verkkopalvelu ja radiokanava, jota voi kuunnella valtakunnallisesti internetissä osoitteessa www.vivaclassica.fi sekä matkapuhelimella

Lisätiedot

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan.

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan. Viva Classica on helmikuussa 2010 avattu klassisen musiikin ystäville suunnattu verkkopalvelu ja radiokanava, jota voi kuunnella valtakunnallisesti internetissä osoitteessa www.vivaclassica.fi sekä matkapuhelimella

Lisätiedot

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa SPORTTIPAKETTI Hinnat voimassa 10.1. 23.12.2014 Henkilömäärä/ryhmän koko vähintään 11 henkeä Majoitus tulopäivänä klo 15.00 jälkeen kylpyläosaston vapaa käyttöoikeus kuntosalin vapaa käyttöoikeus runsaat

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma syksyn 2017 ohjelma Puisto on avoinna: ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15 WC:t ja Pöllönpesä (=eväshuone) käytössä puiston aukioloaikoina. Tilat suljetaan siistimisen vuoksi 15 min. ennen sulkemisaikaa. Pihalelut

Lisätiedot

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ EURO RUN -PELI www.uudet-eurosetelit.eu ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ - 2 - Anna ja Aleksi ovat samalla luokalla ja parhaat kaverit. Heillä on tapana joutua erilaisiin seikkailuihin. Taas

Lisätiedot

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ EURO RUN -PELI www.uudet-eurosetelit.eu ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ Anna ja Aleksi ovat samalla luokalla ja parhaat kaverit. Heillä on tapana joutua erilaisiin seikkailuihin. Taas alkaa

Lisätiedot

YKSIKKÖ Pääte on aina -N. Se liittyy sanan taipuneeseen vartaloon. Kenen auto tuo on? - Aleksanterin - Liian. Minkä osia oksat ovat?

YKSIKKÖ Pääte on aina -N. Se liittyy sanan taipuneeseen vartaloon. Kenen auto tuo on? - Aleksanterin - Liian. Minkä osia oksat ovat? GENETIIVI yksikkö -N KENEN? MINKÄ? monikko -DEN, -TTEN, -TEN, -EN YKSIKKÖ Pääte on aina -N. Se liittyy sanan taipuneeseen vartaloon. Kenen auto tuo on? - Aleksanterin - Liian Minkä osia oksat ovat? puu

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa! SUOMEN KYLÄTOIMINTA RY. Merk. Riitta Bagge,

Sydämellisesti tervetuloa! SUOMEN KYLÄTOIMINTA RY. Merk. Riitta Bagge, 27.10.2008 Suomen Kylätoiminta ry Kylätoiminnan ja Leaderryhmien eduntekijä LEADER-PARLAMENTTI 26.-27.11.2008 Suomen Kylätoiminta ry (SYTY) ja sen Leader-jaosto järjestävät Leader-parlamentin ja neuvottelupäivät

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Juurihoito Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Masennuskomedia Luulosairas Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT/KESÄ 2013 Lappeenrannan kaupunginteatteri 2013 KEVÄT/KESÄ Suuria tunteita. Iloa ja naurua. Satua, draamaa ja Smedsiä. Väkeviä klassikoita. Ammattitaidolla ja rakkaudella.

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011

MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011 MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011 Sateisena marraskuisena perjantai-iltapäivänä kokoonnuimme Oulun rautatieasemalle Tampereen teatterimatkalle lähtöön. Asemalla jaettiin kirje, mikä

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 MEILTÄ PUKINKONTTIIN MONTA AINUTLAATUISTA ELÄMYSTÄ! PERHEEN PIENIMMILLE IKIMUISTOISTA OHJELMAA JOULULOMALLE! Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 Lämmin tervehdys Teatteri Siperialta! Talvi on saapunut

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

AdProfit Finnkino Kun odotat valkokankaalta enemmän. Iiris Isoaho, Linda Leinonen

AdProfit Finnkino Kun odotat valkokankaalta enemmän. Iiris Isoaho, Linda Leinonen AdProfit Finnkino Kun odotat valkokankaalta enemmän. Iiris Isoaho, Linda Leinonen 1. Lähtötilanne 2. Kampanja 3. Tavoitteet 4. Kohderyhmä 5. Sosiaalinen media 6. Kampanjasivut 7. Ulkomainonta 8. Kampanjan

Lisätiedot

Timo Parvela - Minna-Stiina Saaristo ELLA JA JÄTTIPOTTI

Timo Parvela - Minna-Stiina Saaristo ELLA JA JÄTTIPOTTI Timo Parvela - Minna-Stiina Saaristo ELLA JA JÄTTIPOTTI Kaarinan nuorisoteatterin Ella & kumppanit: Ella ja Jättipotti esitykset Skanssissa la 27.3. klo 11, 13 ja 15 Tule Skanssiin vaikka joka päivä! Kauppakeskus

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen ilot Koulun jälkeen rättipoikki, kotiin laahustin tien poikki. Ajattelin: voisin mennä nukkumaan, ihan vain hetkeksi torkkumaan. Sitten

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Tervetuloa asuntokaupoille!

Tervetuloa asuntokaupoille! Tervetuloa asuntokaupoille! Avaimet uuteen Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat

Lisätiedot

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN.

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima on saanut uuden odotetun hurjimuksen. Uskallatko kokea kesän uutuuslaitteen KINGIn ja 75 metrin vapaapudotuksen?

Lisätiedot

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Ohjelmassa naurua ja MAKUNAUTINTOJA Wanha Walimo on vuonna 2008 avattu moderni ravintola- ja kokouskeskus Lahden keskustassa. Yli sata vuotta vanhaan tehdasmiljööseen uudistettu

Lisätiedot

Varikko Ruokala Elokuu 2014

Varikko Ruokala Elokuu 2014 Varikko Ruokala Elokuu 2014 Viikko: 31 Kello ma 28.7. ti 29.7. ke 30.7. to 31.7. pe 1.8. la 2.8. 9-10 10-11 Eläkeläiset Ikonikerho 11-12 Eläkeläiset Ikonikerho 12-13 Eläkeläiset Ikonikerho 13-14 Eläkeläiset

Lisätiedot

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzmanin kirjoittama ja Ryan Cunninghamin säveltämä I LOVE YOU BECAUSE -musikaali käsittelee rakkautta ja sydänsuruja

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita Hinnasto 1.5.08 31.1.09 Imatra Kylpylä Spa ilon pisaroita 1 Huonehinnat Huonehinnat arkisin 1hh 2hh Studiohuone 92,00 124,00 Standardihuone 98,00 136,00 Promenadihuone 103,00 146,00 viikonloppuisin 1 hh

Lisätiedot

Joulu uusivuosi 2015. tulevaa tapahtumaa: JM--jäsentenväliset 18.10 Jäsensaunaillanistujaiset 18.10 Syyskokous 25.11 Joulukahvitus palkitseminen

Joulu uusivuosi 2015. tulevaa tapahtumaa: JM--jäsentenväliset 18.10 Jäsensaunaillanistujaiset 18.10 Syyskokous 25.11 Joulukahvitus palkitseminen Jäsenlehti, jäsenkirje, jäseneuutiset..ihan miten haluat. tulevaa tapahtumaa: JM--jäsentenväliset 18.10 Jäsensaunaillanistujaiset 18.10 Syyskokous 25.11 Joulukahvitus palkitseminen Joulu uusivuosi 2015

Lisätiedot

UAY:n KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2015

UAY:n KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2015 HOLLOLA, HÄLVÄLÄ 15. - 18.06.2015 18:36:26 Aikataulu 16.06. tiistai 10.00 12.00 14.00 16.00 18.00 20.00 50m Kivääri makuu SML-Hirvi 25m Pienoispistooli 50m Kivääri 3x20 ls Palvelupistooli Palvelukivääri

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018

WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018 WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018 Tästä käsikirjasta löydät kaiken mitä sinun tulee tietää kun saavut Winter Open -tapahtumaan. TAPAHTUMA ON K-18. LIPUNMYYNTI Liput kannattaa hankkia tapahtumaan etukäteen.

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

ZA4889. Flash Eurobarometer 258 (Attitudes of Europeans towards tourism) Country Specific Questionnaire Finland

ZA4889. Flash Eurobarometer 258 (Attitudes of Europeans towards tourism) Country Specific Questionnaire Finland ZA4889 Flash Eurobarometer 258 (Attitudes of Europeans towards tourism) Country Specific Questionnaire Finland Eurobarometer FLASH- 258 D2. Minkä ikäinen olet? [_][_] vuotta vanha [ 9 9 ] [KIELTÄYTYMINEN/EI

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia. Vuoden 2018 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia. Vuoden 2018 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 20.12. Saiturin joulu, Tampereen Teatteri klo 18.30 Sitovat tilaukset viimeistään 12.11. 30.12. Kyllä isä osaa remix, Komediateatteri klo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 26.11.

Lisätiedot

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 (Huom: Stand up -kurssi to su 8. 11.10 tai pe su 9. 11.10!) Järjestäjät: Kajaanin Kaupunginteatteri -alueteatteri,

Lisätiedot

PIIRINJOHTOSEMINAARI 12.10.2013. Tervetuloa perinteiseen syksyn piirinjohtoseminaariin Lappeenrantaan lauantaina 12.10.2013!

PIIRINJOHTOSEMINAARI 12.10.2013. Tervetuloa perinteiseen syksyn piirinjohtoseminaariin Lappeenrantaan lauantaina 12.10.2013! Rotarypiirin D1430 piiriorganisaatiolle PIIRINJOHTOSEMINAARI 12.10.2013 K U T S U Tervetuloa perinteiseen syksyn piirinjohtoseminaariin Lappeenrantaan lauantaina 12.10.2013! Seminaari on tarkoitettu piirineuvostolle,

Lisätiedot

Konserttikalenteri 2013 (päivitetty 5.11.2013)

Konserttikalenteri 2013 (päivitetty 5.11.2013) kalenteri 2013 (päivitetty 5.11.2013) Menneet tapahtumat W.A. Mozart: Requiem pe 1.11.2013 19 la 2.11.2013 15 Loviisan kirkko Anu Komsi, sopraano, Tuija Knihtilä, altto, Jorma Silvasti, tenori, Jyrki Korhonen,

Lisätiedot

TIME OF MY LIFE MANILLA OHJAUS Sanna Silvennoinen KOREOGRAFIA työryhmä

TIME OF MY LIFE MANILLA OHJAUS Sanna Silvennoinen KOREOGRAFIA työryhmä SYKSY 2019 TIME OF MY LIFE Aurinkobaletin tanssiteos Time of My Life on aikamatka vaiherikkaan 1980-luvun tanssilattialle, joka kiehtovasti tempaa katsojat mukaansa kuuman tanssin pyörteisiin. Uutuusteos

Lisätiedot

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014 KONSERTTIKALENTERI Elävä musiikki konserteissa on korvaamaton, ainutkertainen elämys. Huippumuusikoiden yhteispeli, musiikin olemus, suuret tunteet ja yhteys ihmisen historiaan on aina henkilökohtainen

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 18.11. Coppélia-baletti, Tampere-talo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 24.9. 19.11. Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa, Komediateatteri 16 Sitovat tilaukset viimeistään 18.10.

Lisätiedot

FINNKINO Adprofit Junior 2017

FINNKINO Adprofit Junior 2017 FINNKINO Adprofit Junior 2017 Haaste Arkisin elokuvissa ei käy tarpeeksi katsojia. Insight Elokuvissa käyminen on useille sosiaalinen tapahtuma, mutta arkisin voi olla hankalaa saada kaveria mukaan. Ratkaisu

Lisätiedot

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto.

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto. TEE OIKEIN Kumpi on (suuri), Rovaniemi vai Ylitornio? Tämä talo on paljon (valoisa) kuin teidän vanha talo. Pusero on (halpa) kuin takki. Tämä tehtävä on vähän (helppo) kuin tuo. Minä olen (pitkä) kuin

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Juurihoito Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

MUSIIKKI. Lämmittely. Sanastoa

MUSIIKKI. Lämmittely. Sanastoa Lämmittely Millaista musiikkia vanhassa kotimaassasi kuunnellaan paljon? Nimeä lempiartistisi ja kerro, millaista hänen musiikkinsa on. Missä tilanteessa vanhassa kotimaassasi kuunnellaan musiikkia (kotona,

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Turku Järj.TurTi päivitetty klo 8.50

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Turku Järj.TurTi päivitetty klo 8.50 Kansallinen 25 ja 125 tikkaa 07.02.2015 Turku Järj.TurTi päivitetty 18.1.2016 klo 8.50 25 tikkaa MM 1. Lehtonen Seppo JST 39 43 41 42 42 207 2. Tammi Aimo TurTi 41 37 39 41 42 200 3. Rantanen Asko MU 41

Lisätiedot

Studio Dance Pitin KEVÄTSHOW Näyttämöharjoitukset ja esitykset Kouvola-talolla

Studio Dance Pitin KEVÄTSHOW Näyttämöharjoitukset ja esitykset Kouvola-talolla Studio Dance Pitin KEVÄTSHOW 2016 - Näyttämöharjoitukset ja esitykset Kouvola-talolla Pe 6.5. 16:00 Riksun showtanssin alkeet 8-10-v TI ja showtanssin alkeet 11-14-v Ti ja PE, eli pyjamabileet 16:40 Riksun

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Syyskauden alku seurakunnassa Kesä alkaa olla lopuillaan ja syyskausi alkamassa. Monella on

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään!

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään! SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1 Tervetuloa Jyväskylään! 30-vuotista taivaltaan juhlivalla Jyväskylän Voimistelijat 79 ry -seuralla on ilo ja kunnia kutsua koko voimisteluväki Suomen Voimistelupäiville

Lisätiedot

MESTARIT. Marraskuun kuukausikokous. Keskiviikkona 5.11.2014 klo 19.00. Kokouspaikka: Sokos Hotelli Vaakuna Possentie 7 HÄMEENLINNA.

MESTARIT. Marraskuun kuukausikokous. Keskiviikkona 5.11.2014 klo 19.00. Kokouspaikka: Sokos Hotelli Vaakuna Possentie 7 HÄMEENLINNA. MESTARIT Hämeenlinnan Rakennusmestarit ja insinöörit AMK Jäsenlehti n:o 7-2014 Marraskuun kuukausikokous Keskiviikkona 5.11.2014 klo 19.00 Kokouspaikka: Sokos Hotelli Vaakuna Possentie 7 HÄMEENLINNA Kokousisäntänä:

Lisätiedot