HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ TERVEYSLAUTAKUNTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ TERVEYSLAUTAKUNTA"

Transkriptio

1 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ TOIMINNAN JA TALOUDEN TOTEUMAENNUSTE Terke Esityslistan asia TJA/6 TJA Terveyslautakunta päätti merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden toteumaennusteen tilanteessa. Päätösehdotus Terveyslautakunta päättänee merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden toteumaennusteen tilanteessa. Esittelijä Terveyskeskuksen ennusteaikataulun mukaan terveyskeskuksen osastot laativat tulosbudjettiennusteensa kuukausittain. Talous- ja suunnittelukeskukselle toimitetaan ennusteet maaliskuun, heinäkuun, syyskuun ja lokakuun tilanteesta. Nyt esitettävän ennusteen pohjana ovat oman toiminnan osalta maaliskuun ja HUSin osalta helmikuun lopun tiedot. TP 2010 TA Ero TA Ero TA % Tulot ,2 % Käyttömenot Terveyskeskus ,4 % HUS ,9 % Yhteensä ,6 % Oma toiminta Terveyskeskuksen oma toiminta pysyy budjetissa, kun huomioidaan keskitetysti budjetoidut palkankorotukset. HUSin toiminnan ennustetaan helmikuun ennusteen pohjalta ylittyvän 8,5 milj. e. Osastokohtaiset budjettiennusteet ovat tilanteessa seuraavat (+=budjetin alitus, - = budjetin ylitys)

2 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Osasto e Terveysasemat Kotihoito Suun terveydenhuolto -485 Kaupunginsairaala Psykiatria Hallinto- ja palvelukeskus -823 Johto ja keskitetyt toiminnot -29 Yhteensä Terveysasemat ennustaa budjetin poikkeamaksi 2,2 milj. e, mikä selittyy kokonaisuudessaan palkankorotuksilla. Tuottojen ennustetaan toteutuvan budjetin mukaisina. Maaliskuun lopussa vakanssimäärä oli 1255 ja täyttöaste 88 %. Kokonaissuoritemäärän ennustetaan toteutuvan suunnitellun suuruisena, terveydenhoitajan vastaanottokäynnit ja lasten terveyskeskuspäivystyksen käyntimäärät ylittävät suunnitellun tason. Kotihoidon ennustetaan pysyvän budjetissa, kun huomioidaan keskitetysti budjetoidut palkankorotukset (1,2 milj. e). Tuottojen ennustetaan toteutuvan suunnitellusti. Maaliskuun lopussa vakanssimäärä oli 1728 ja täyttöaste 93 %. Käyntejä ennustetaan toteutuvan käyntiä budjetoitua enemmän. Säännöllisen kotihoidon asiakkaita on 85 enemmän ja käyntimäärä 11 % suurempi edellisen vuoden vastaavan ajankohtaan verrattuna, vaikka otetaan huomioon vähennykset, jotka johtuvat mielenterveystiimien ja niiden asiakkaiden siirtymisestä kotihoidosta psykiatriaan lukien. Suun terveydenhuolto ennustaa pysyvänsä budjetissa, kun huomioidaan keskitetysti varatut palkankorotusrahat (0,5 milj. e). Tuottoja arvioidaan kertyvän lievästi (0,15 milj. e) budjetoitua enemmän. Maaliskuun lopussa vakanssimäärä oli 713 ja täyttöaste 91 %. Hoitamattomien sijaisuuksien määrä on jonkin verran lisääntynyt aiemmasta, erityisesti hammashoitajien osalta. Käyntien ennustetaan toteutuvan suunnitellun mukaisesti Kaupunginsairaala pysyy budjetissa, kun huomioidaan keskitetysti varatut palkankorotusrahat (2,2 milj. e). Palvelujen ostoissa vuokratyövoiman käyttö ylittyy, mikä toisaalta näkyy henkilöstömenojen budjetoitua matalampana toteumana. Osaston tavoitteena on aikaansaada siirtymää vuokratyövoiman käytöstä oman henkilökunnan

3 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HUS-kuntayhtymä Hoitoketjut käyttöön, Maaliskuun lopussa vakanssimäärä oli 1812 ja täyttöaste 86 %. Suoritteiden ennustetaan toteutuvan suunnitellusti. Psykiatria pysyy budjetissa, kun huomioidaan keskitetysti varatut palkankorotusrahat (1,1 milj. e). Maaliskuun lopun vakanssimäärä oli 907 ja täyttöaste 88 %. Psykiatriaan on vuoden 2011 alusta siirtynyt kotihoidosta 36 vakanssia. Vakinaisen henkilökunnan saatavuus on ollut hyvä erikoislääkäreitä lukuun ottamatta. Suoritteiden ennustetaan toteutuvan budjetin mukaisina. Hallinto- ja palvelukeskus sekä Johdon ja keskitettyjen toimintojen budjetti toteutuu suunnitellusti kun huomioidaan keskitetysti varatut palkankorotusrahat (0,8 milj. e). Hallinto- ja palvelukeskuksen vakanssimäärä oli 913 ja täyttöaste 90 %. HUSin ennuste pohjautuu helmikuun lopun tilanteeseen. Kuntalaskutuksen ennustetaan toteutuvan 8,5 milj. e budjetoitua korkeampana. Hoitotakuun osalta tilanne on pysynyt hyvänä, HYKSissä yli 6 kuukautta hoitoon pääsyä odottaneita helsinkiläisiä oli vain 29 henkilöä maaliskuun lopussa. Siirtoviivepäivät ovat olleet edellisvuoteen nähden nousussa, kuukausitason keskiarvo on ollut noin 1500 päivää/kk. HUS-kuntayhtymän toimintakulujen ylitykseksi ennustetaan 11,3 milj. e ja alijäämäksi 16,7 milj. e, mikä on noin 2 milj. e budjetoitua alijäämää enemmän. Helsinkiläisten lähetteiden kokonaismäärä on lisääntynyt 3,5 % edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna, päivystyslähetteiden määrä on kuitenkin vähentynyt 9,9 %. Lähetteiden määrää lisää edellisvuodesta vuoden 2010 alkupuolen influenssaepidemia, joka siirsi kiireettömiä vastaanottoja.

4 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ SOMAATTISEN MITTARI Tammi Helmi Maalis 2011 yht TARJOTUT Haartm HUSvuodeosastot MANAGERIT ohjatut AKUUTTIYKSIKÖT siirtyneet SAIRAALA SOSVIR hoitojaksot JONOT vanhukset vuotiaat psykiatriassa otetut (vrk) 65v sair,toiminnasta ODOTTAVAT jääneet KK siirtoviivepäiviä Muut Yhteensä Kotiin Muihin Kotiutusprosentti 74,3% 73,1% 72,7% 71,1% Jatkokunt Päättyneet Paikan 7822 Jonot Jonoon 211 2Sijoittuneet 4317.ODOTUSAIKA AKUUTTIYKSIKÖISTÄ Laitoshoitoon 87,9 84,4 66,7 72,4 Palveluasumiseen 105,9 97,1 123,3 99, ,6 107,2 86,8 6224,9 Psykiatriaosaston Yli Keskimääräinen 5,50 5,3 4,6 3,95 näistä CASE SUURSUON JATKOKUNT. SAS-PROSESSIN KOTONA HUS-YLIKÄYTTÖPÄIVÄT/ tavoiteajan neljän yli hoitopaikkoihin alle saaneet otetut pvän Malmin alle SAS-jonoon alle HOITOKETJUN SEURANTA 2011 AKUUTTIYKSIKKÖIHIN POTILAAT päivystyspkl HUSin siirtoviiveitä oli paljon tammikuussa, mutta tilanne on sen jälkeen parantunut, vaikka samanaikaisesti on vähennetty

5 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Henkilökuntatilanne ostopalvelusairaansijoja ja potilastarjonta akuuttiyksikköihin on ollut kokonaisuutena maaliskuussa suuri. Vanhusten SAS-jonot ovat toimineet hyvin, laitossulut ovat päättyneet, mikä näkyy odotusaikojen lyhentymisenä. Palveluasumiseen jonotusajat ovat edelleen pitkät. Alle 65-vuotiaista SAS-jonottajista ainoastaan yhden kohdalla on jonotusjakso päättynyt ja jakso oli poikkeuksellisesti vain 6 päivän pituinen. Kotona odottavien pääsy ympärivuorokautiseen hoitoon sujuu edelleen hyvin. Kaupunkikonserniin kuuluvaa Oulunkylän kuntoutussairaalaa on kolmen ensimmäisen kuukauden aikana käytetty vuosisopimusta enemmän. Psykiatriassa jonotti Auroran sairaalassa palveluasuntoon viikolla 13 yhteensä 51 potilasta, eli tilanne oli hoitoketjun toimivuuden kannalta huono. Palveluasumispaikkoja on tarpeeseen nähden liian vähän. Terveyslautakunta hyväksyi esityksen HUSin 10 sairaansijan käyttöä vastaavien määrärahojen siirtämisestä pääosin sosiaalitoimen budjettiin palveluasumispaikkojen hankkimista varten. Sosiaalilautakunta käsittelee em. esitystä. Terveyskeskuksen henkilöstömäärän kehitys kuukausittain vuosina on esitetty alla olevassa taulukossa:

6 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Henkilömäärä Muutos kpl Tammi Helmi -Maalis 7Huhti Touko Kesä Heinä 9Elo Syys Loka Marras Joulu Osastokohtaisesti henkilöstömäärä on kehittynyt seuraavasti: Osasto 03/201 Ero Johto Hallinto Terveysasemat 6Kotihoito -3Suun Kaupunginsairaala 2 Psykiatria 42 Yhteensä ja keskitetty ja 0 toiminta palvelukeskus terveydenhuolto Psykiatriassa näkyy kotihoidosta tehty 36 henkilön siirto. Kotihoidossa puolestaan on em. siirrosta huolimatta vähennystä vain 3 henkilöä johtuen vuonna 2011 toteutetuista henkilöstölisäyksistä. Suun terveydenhuollon vähenemä johtuu siitä, että hoitamattomat vakanssit ja hoitamattomat sijaisuudet ovat lisääntyneet, mikä osoittaa vaikeutunutta henkilökuntatilannetta. Sijaisten käyttö ja vuokratyövoima Sijaisten käytön ja vuokratyövoiman toteumatilanne oli maaliskuussa seuraava:

7 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Muutos e Muutos % 4032 Koulutusajan sijaiset ,69% 4035 Sairauslomasijaiset ,88% 4041 Vuosilomasijaiset ,63% 4043 Äitiyslomasijaiset ,21% 4044 Muu tilapäinen työvoima ,91% Henkilösivukulut edellisistä ,35% Sijaiskustannukset yhteensä ,16% Työvoiman vuokraus ,46% Yhteensä (sijaiset + vuokraus) ,68% 4040 Varahenkilöt ml sivukust ,73% Maaliskuun tilanteessa sijaisten ja vuokratyövoiman yhteenlaskettu lisäys oli 8,7 %, mikä rahassa laskien on varsin lähellä varahenkilöiden vähenemää. Osastokohtaisesti em. kustannukset ovat kehittyneet seuraavasti: Osasto, muutos % Sijaiset Vuokratyö Yhteensä Hallinto- ja palvelukeskus -12,7% -6,9% Terveysasemat 24,0% -45,3% -14,0% Kotihoito 42,7% 64,1% 50,3% Suun terveydenhuolto -2,5% 4,9% 2,5% Kaupunginsairaala 1,2% 14,8% 6,9% Psykiatria -5,8% -1,8% -4,3% Palvelut Kotihoidon lisäys (sijaiset + vuokratyö) on vajaa 0,6 milj. euroa, mikä siis on suurin selittäjä nousulle. Terveyskeskuksen talousarvion suoritetavoitteiden ennustetaan toteutuvan seuraavasti:

8 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (1000 kpl) TA 2011 Enn 31.3 Ero TA Terveyskeskustoiminta: Terveysneuvonta Lääkärin vastaanottokäynti Terveydenhoitajan ja sh. vastaanotto Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto Kotihoito Suun terveydenhuolto (oma+osto) Pkl-vastaanotto Sisätautien päivystyspoliklinikka Terveyskeskuspäivystys (aikuiset, lapse Akuuttihoitopäivät Psykiatrian avohoitokäynnit Psykiatrian vuodeosastohoitopäivä Psykiatrian avohoitopäivä HUS-kuntayhtymä: DRG-tuotteet Käynnit Terveydenhoitajan vastaanottokäyntien määrä ylittyy selvästi, käynteihin luettavien hoitopuheluiden määrä ylittää selvästi talousarviossa arvioidun määrän. Kotihoidon käyntimäärä on jatkanut kasvuaan ja tulee ylittämään suunnitellun tason. Muilta osin suoritteet toteutuvat varsin lähelle suunniteltua. Edellisvuoteen verrattuna palvelumäärät ovat kehittyneet seuraavasti:

9 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kumalativinen suoritekertymä (kpl) Terveysasemat 03/ /2011 Ero % Lääkärin vastaanottokäynnit ,3% Lääkärin käyntiä korvaavat puhelut ,3% Terveydenhoitajan vo-käynnit ,4% Terveysneuvontakäynnit ,5% Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto ,2% Lasten tk-päivystys ,1% Kotihoito Kotihoitokäynnit ,9% Suun terveydenhuolto Käynnit ,3% oma ,3% osto ,2% Kaupunginsairaala Terveyskeskuspäivystys (aik) ,8% Sisätautien poliklinikka ,3% Pkl-päivystys ,4% Akuuttihoitopäivät yhteensä ,5% Psykiatria Vuodeosastohoito (hpv) ,5% Psykiatrian avohoitopäivät (hpv) ,1% Psykiatrian avohoito (käynti) ,1% Terveydenhoitajan vastaanottokäyntejä edellisvuoteen verrattaessa on muistettava ottaa huomioon alkuvuoden 2010 influenssarokotuskäynnit. Lasten terveyskeskuskäyntien määrä on selvässä kasvussa, muiden pääkaupunkiseudun kuntien käyttö ei kuitenkaan ole merkittävä selittäjä kasvulle. Suun terveydenhuollon ostopalvelukäyntien vähenemää selittää, että alkuvuodelle 2010 kirjautui suuri määrä vuoden 2009 ostopalvelukäyntejä, joita ei oltu ehditty käsitellä taloushallintopalveluissa. Oman toiminnan suun terveydenhuollon käynnit ovat niin ikään vähentyneet, mutta tehtyjen toimenpiteiden määrä puolestaan on lisääntynyt, etenkin pääkaupunkiseudun yhteisissä yksiköissä. Akuuttihoitopäivien vähenemä johtuu Suursuon sairaalan sairaansijojen vähenemisestä. Psykiatrian avohoitokäyntien huomattavaa lisäystä selittää toisaalta

10 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Investoinnit kotihoidosta siirrettyjen mielenterveystiimien käynnit sekä käyntiä korvaavien hoitopuhelujen sisällyttäminen käyntitilastoon. Terveyskeskuksen irtaimen omaisuuden ennuste on seuraava: (1000 e) TA 2011 Ylitys Ennuste Ero TA oikeudet Atk-hankinnat Muut hankinnat Irtain omaisuus yhteensä Sitovat laatutavoitteet Terveyskeskuksella ei vuonna 2011 ole käytettävissä edelliseltä vuodelta siirtyneitä määrärahoja, joten irtaimen omaisuuden budjetti on siten aiempia vuosia tiukempi. Terveyskeskuksen talousarvioon sisältyvät seuraavat sitovat laatutavoitteet: Sitovat tavoitteet TA 2011 Enn Ero TA Terveyskeskus Perusterveydenhuollon hoidon tarpeen arviointi, vrk Hammashoidon tarpeen arviointi, vrk Kiireettömään hammashoitoon pääsy, kk Perusterveydenhuollon yhteydessä toteutettuun somaattiseen erikoissairaanhoitoon pääsy, kk Perusterveydenhuollon yhteydessä toteutettuun psykiatriseen erikoissairaanhoitoon pääsy, kk Kotihoidossa olevien yli 75- vuotiaiden suhteellinen osuus yli 75- vuotiaista, % 12,5% 12,5% 0 Sitovien laatutavoitteiden ennustetaan toteutuvan suunnitellusti.

11 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kotihoidon peittävyystavoitteen toteuma on tällä hetkellä lievästi alle suunnitellun tason, mutta sen arvioidaan saavuttavan budjetoidun tason vuoden loppuun mennessä. Suun terveydenhuollossa hoitotakuussa pysyminen on edelleen haasteellista. Ensimmäiset palvelusetelit annettiin , mikä tulee vähitellen poistamaan hoitojonon. Toimitusjohtajan kannanotot Terveyskeskuksen oma toiminta on nyt laaditun ennusteen mukaan toteutumassa budjetin mukaisena, kun huomioidaan keskitetyt palkankorotusrahat, mikä merkitsee sitä, ettei erillisiin supistamistoimiin ole aihetta tässä vaiheessa../. Terveyskeskuksen henkilöstötoimikunta käsittelee asiaa kokouksessaan ja sen mahdollisesti antama lausunto jaetaan sähköpostilla lautakunnalle maanantaina. Lisätiedot: Lind Jussi, suunnittelupäällikkö, puhelin

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (8) Terveyslautakunta Tja/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (8) Terveyslautakunta Tja/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2012 1 (8) 206 Toiminnan ja talouden toteumaennuste 30.6.2012 HEL 2012-000202 T 02 02 00 Päätös Käsittely päätti merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden toteumaennusteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (8) Terveyslautakunta Tja/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (8) Terveyslautakunta Tja/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/2012 1 (8) 283 Toiminnan ja talouden toteumaennuste 31.10. tilanteessa HEL 2012-000202 T 02 02 00 Päätös päätti merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden toteumaennusteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (5) 64 Terveyskeskuksen tilinpäätös 2012 HEL 2013-002843 T 02 06 01 00 Päätös päätti merkitä tiedoksi terveyskeskuksen vuoden 2012 tilinpäätöksen. Lisätiedot virastopäällikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 14/2013 1 (6) 4 Talouden ja toiminnan toteumaennuste 30.8.2013 HEL 2013-004850 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijä päättänee merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden toteumaennusteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 11/2013 1 (6) 5 Toiminnan ja talouden toteumaennuste 30.6.2013 tilanteessa HEL 2013-004850 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijä päättänee merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2015 1 (6) Päätettävä tässä kokouksessa 5 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 31.5. HEL 2015-003043 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 87 TERVEYSKESKUKSEN VUODEN 2010 TILINPÄÄTÖS Terke 2010-193 Esityslistan asia TJA/5 TJA Terveyslautakunta päätti merkitä tiedoksi vuoden 2010 tilinpäätöksen. Käsittely

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 4/2016 1 (6) 4 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 29.2.2016 HEL 2016-002586 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää merkitä tiedoksi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 (7) Päätettävä tässä kokouksessa 155 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 28.2.2014 HEL 2014-003281 T 02 02 00 Päätös Käsittely päätti esittelijän

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2014 1 (7) 5 Sosiaali- ja terveysviraston käyttösuunnitelma 2014 Pöydälle 14.01.2014 HEL 2013-015408 T 02 02 00 Päätösehdotus päättänee hyväksyä vuoden 2014 käyttösuunnitelmien

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-HELMIKUU 2015

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-HELMIKUU 2015 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 21 14.04.2015 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-HELMIKUU 2015 9/00/02/00/02/2015 HYKS 21 HYKS-sairaanhoitoalueen tammi-helmikuun 2015

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 10/2016 1 (7) Päätettävä tässä kokouksessa 6 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 31.5.2016 HEL 2016-002586 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 23/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 23/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 23/2014 1 (7) 4 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 31.10.2014 HEL 2014-003281 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää merkitä tiedoksi

Lisätiedot

Pääsevätkö helsinkiläiset hoitoon?

Pääsevätkö helsinkiläiset hoitoon? Pääsevätkö helsinkiläiset hoitoon? Miten olemme valmistautuneet Miten seuraamme hoitoonpääsyn toteutumista Miten hoitoonpääsy toteutuu Mitä tulemme tekemään Hallintoylilääkäri Jukka Pellinen 1 Mitä olemme

Lisätiedot

Turkulaisten VSSHP:n käyttö 1-12 /2017 vs / Asiantuntijalääkäri Jane Marttila ja controller Pekka Paatonen/

Turkulaisten VSSHP:n käyttö 1-12 /2017 vs / Asiantuntijalääkäri Jane Marttila ja controller Pekka Paatonen/ Turkulaisten VSSHP:n käyttö 1-12 /2017 vs. 1-12 / 2016 Asiantuntijalääkäri Jane Marttila ja controller Pekka Paatonen/ 14.2.2018 1. Suoritteet ja kustannukset Turkulaisten suoritteiden ja kustannusten

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 28.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Helmikuu 218 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 18/2014 1 (7) Päätettävä tässä kokouksessa 4 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 31.8.2014 HEL 2014-003281 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.7.211 Maakunnan talousarvio 211 ja toimintasuunnitelma 211 214 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 29.11.21 74. Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 16/2015 1 (7) 4 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 31.8.2015 tilanteessa HEL 2015-003043 T 02 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää merkitä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät 20.03.2013 Sivu 1 / 1 890/00.01.01/2013 30 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät Valmistelijat / lisätiedot: Hietanen Tommi, puh. (09) 816 23001 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.5.217] KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Maaliskuu 217 MAALISKUU PÄHKINÄNKUORESSA Maaliskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2013 Julkaistu 18.6.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019

Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019 Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 18.9.2019 Yleistilanne Tulokertymä hieman parantunut Kuntien maksuosuuksien muutosta ei ole huomioitu Henkilöstökulut

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Julkaistu 27.7.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013 Julkaistu 7.8.2013 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 31.1.217] KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Syyskuu 217 SYYSKUU PÄHKINÄNKUORESSA Syyskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2013 Julkaistu 21.11.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Julkaistu 22.6.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2015

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2015 Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2015 Julkaistu 25.11.2015 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Kuukausikatsaus tammi-toukokuu 2019

Kuukausikatsaus tammi-toukokuu 2019 Kuukausikatsaus tammi-toukokuu 2019 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 18.6.2019 Yleistilanne Tulot talousarvion mukaiset Kuntien maksuosuuksien muutosta ei ole huomioitu Henkilöstökulut

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.4.215] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Helmikuu 216 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013 Julkaistu 19.8.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2017

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2017 18.01.2017 Sivu 1 / 1 115/2017 00.02.02 15 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2017 Valmistelijat / lisätiedot: Elina Yli-Koski, puh. 046 877 1962 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2015 1 (8) 6 Sosiaali- ja terveysviraston vuoden 2014 tilinpäätös HEL 2015-000833 T 02 06 01 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää merkitä tiedoksi sosiaali-

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.2.217] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/2 Joulukuu 216 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Karviainen valmistautuu tilinpäätöksen 216 loppuun saattamiseen. Jäsenkuntien

Lisätiedot

Lähetteet Elektiivisten lähetteiden kokonaislukumäärä oli heinäkuun lopulla 1 000, mikä on 44 vähemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Lähetteet Elektiivisten lähetteiden kokonaislukumäärä oli heinäkuun lopulla 1 000, mikä on 44 vähemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna. Lyhyet kommentit HUS:n palvelujen käytöstä 1-7/2016 KARKKILA Elektiivisten lähetteiden kokonaislukumäärä oli heinäkuun lopulla 1 000, mikä on 44 vähemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna. Erikoissairaanhoidon

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 13.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Tammikuu 218 TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tammikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 7.2.218] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Joulukuu 217 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Joulukuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2016 1 (8) 224 Sosiaali- ja terveysviraston toiminnan ja talouden ennuste 31.8.2016 HEL 2016-002586 T 02 02 00 Päätös päätti merkitä tiedoksi toiminnan ja talouden toteumaennusteen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.3.217] KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Tammikuu 217 TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tammikuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

SOTET Tuloskortin seuranta 4/2015

SOTET Tuloskortin seuranta 4/2015 SOTET Tuloskortin seuranta 4/ Tuloskortin seuranta Palvelujen saatavuus Mittari Tavoite taso loka marras joulu tammi helmi maalis huhti Hyvä palvelujen saatavuus PESO/ Aikuisten toimeentulotuen käsittelyaika

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.6.215] KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Huhtikuu 215 HUHTIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Huhtikuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: lastensuojelun

Lisätiedot

Tammi-heinäkuun tulos 2017

Tammi-heinäkuun tulos 2017 Tammi-heinäkuun tulos Eksote Heinäkuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-heinäkuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 256,8 256,8 0,0 440,2 440,2 0,0 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 1.9.216] KUUKAUSIRAPORTTI HEINÄKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Heinäkuu 216 HEINÄKUU PÄHKINÄNKUORESSA Heinäkuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 3.11.215] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Lokakuu 215 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: Lääkäripalvelujen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2016

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2016 20.09.2016 Sivu 1 / 1 307/2016 00.01.01 115 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Elina Yli-Koski, puh. 046 877 1962 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 5.1.216] KUUKAUSIRAPORTTI MARRASKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Marraskuu 215 MARRASKUU PÄHKINÄNKUORESSA Marraskuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa:

Lisätiedot

Tammi-elokuun tulos ja ennuste Hallitus

Tammi-elokuun tulos ja ennuste Hallitus Tammi-elokuun tulos ja ennuste Hallitus 23.9. Eksote yhteensä tammi-elokuu EKSOTE 1000 EUR Muutos Tammi-elokuu Koko vuosi TP 2014 E vs. TP 2014 Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Toteuma EUR

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.8.212 ALUSTAVA ARVIO Maakunnan talousarvio 212 ja toimintasuunnitelma 213 215 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 28.11.211 62. Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Marraskuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Marraskuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Marraskuu 2016 Julkaistu 21.12.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 %

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 18.3.214] KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUU 214 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/23 Tammikuu 214 TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tammikuun toiminnan ja talouden toteutumassa vaikuttavat vielä vuoden 213 loppuvuoden

Lisätiedot

Heinäkuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan koko tilikauden alijäämä on - seurantaraportista.

Heinäkuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan koko tilikauden alijäämä on - seurantaraportista. Heinäkuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan koko tilikauden alijäämä on - seurantaraportista. Verotulot ovat jäämässä yli 11 milj. euroa talousarvioon merkittyä pienemmiksi. Ennuste on olennaisesti

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko 2016 vt talousjohtaja Jerry Retva 9.1.2017 Koko kunta - Toteumavertailu - Tulosennuste Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.10.2007

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.10.2007 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.1.27 Liite nro: 1 TOIMINTATUOTOT Maakunnan talousarvion (MV 23.4.7) (ilman liikelaitoksia) mukaan toimintatuotot ovat vuodelle 27

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.11.216] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Lokakuu 216 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 24/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 24/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 24/2014 1 (6) 10 Sosiaali- ja terveysviraston vuoden 2015 tulosbudjettien ja käyttösuunnitelman hyväksyminen HEL 2014-013710 T 02 02 00 Päätösehdotus päättää hyväksyä vuoden

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Syyskuu 2015

Oulunkaaren taloustiedote Syyskuu 2015 Oulunkaaren taloustiedote Syyskuu 2015 Julkaistu 22.10.2015 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Tammi-elokuun tulos 2017

Tammi-elokuun tulos 2017 Tammi-elokuun tulos Eksote Elokuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-elokuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 293,5 293,5 0,0 440,2 440,2 0,0 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

2 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI, TAMMI-HUHTIKUU 2016

2 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI, TAMMI-HUHTIKUU 2016 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 07.06.2016 2 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI, TAMMI-HUHTIKUU 2016 19/02/02/00/08/2016 HYKS Lautakuntaa on tarkoitus tässä kokouksessa informoida

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.6.216] KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Toukokuu 216 TOUKOKUU PÄHKINÄNKUORESSA Toukokuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Raportointi jäsenkunnille. Tammi-maaliskuu 2015

Raportointi jäsenkunnille. Tammi-maaliskuu 2015 Raportointi jäsenkunnille Tammi-maaliskuu 2015 Eksoten tulos Q1 2015 Kausi Jäsenkuntien maksuosuudet Toimintakate Tulos Alijäämä Raportointikokous BUDJ TOT/ENN BUDJ TOT/ENN BUDJ TOT/ENN BUDJ TOT/ENN 3/2014

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 1.3.2011

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 1.3.2011 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 73 8.2.2011 pöydälle pantu asia LAUSUNTO ALOITTEESTA ERIKOISSAIRAANHOIDOSTA KOTIUTETTAVIEN JATKOHOIDON JÄRJESTÄMISESTÄ Terke 2010-3092 Esityslistan asia TJA/8 TJA

Lisätiedot

Tammi-heinäkuun tulos 2019 Ennusteessa on huomioitu laboratorio- ja kuvantamistoimintojen tulevista järjestelyistä saatavia hyötyjä 3,7 milj.

Tammi-heinäkuun tulos 2019 Ennusteessa on huomioitu laboratorio- ja kuvantamistoimintojen tulevista järjestelyistä saatavia hyötyjä 3,7 milj. Tammi-heinäkuun tulos 2019 Ennusteessa on huomioitu laboratorio- ja kuvantamistoimintojen tulevista järjestelyistä saatavia hyötyjä 3,7 milj. :n arvosta vuodelle 2019. Hyötyjen jakautuminen vuosien välillä

Lisätiedot

Tammi-toukokuun tulos 2017

Tammi-toukokuun tulos 2017 Tammi-toukokuun tulos 2017 Eksote Toukokuun tulos ja ennuste 2017 EKSOTE 2017 Tammi-toukokuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 183,4 183,4 0,0 440,2

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2016

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2016 15.11.2016 Sivu 1 / 1 307/2016 00.01.01 143 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Elina Yli-Koski, puh. 046 877 1962 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.4.214] KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUU 214 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/24 Maaliskuu 214 MAALISKUU PÄHKINÄNKUORESSA Palvelulinjoittain talousarvio on toteutunut siten, että molempien jäsenkuntien

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-MAALISKUU 2016

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-MAALISKUU 2016 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 23 03.05.2016 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-MAALISKUU 2016 19/02/02/00/08/2016 HYKS 23 HYKS-sairaanhoitoalueen tammi-maaliskuun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (2) Sosiaali- ja terveysvirasto

Helsingin kaupunki 1 (2) Sosiaali- ja terveysvirasto Helsingin kaupunki 1 (2) Sosiaali- ja terveysvirasto 14.1.2016 Sosiaali- ja terveysviraston tarkennettu ylitysoikeusesitys vuoden 2015 talousarviomäärärahoihin HEL 2015-010093 T 02 02 00 Sosiaali- ja terveysvirasto

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2013 Julkaistu 21.5.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Tammikuun tulos 2019 ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRI

Tammikuun tulos 2019 ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRI Tammikuun tulos 2019 Eksote Tammikuun tulos ja ennuste 2019* BUDJETTIERO, MILJ. EUR 8,0 6,0 4,0 2,0 0,0-2,0-4,0-6,0-8,0-10,0 Nettotoimintamenot Jäsenkuntatuotot Yli-/alijäämä, kumul. toteuma 1,6 0,0 0,2

Lisätiedot

Vanhuspalvelujen ajankohtaiset asiat. Matti Lyytikäinen Vanhusten palvelujen johtaja Vanhusneuvosto 27.3.2015

Vanhuspalvelujen ajankohtaiset asiat. Matti Lyytikäinen Vanhusten palvelujen johtaja Vanhusneuvosto 27.3.2015 Vanhuspalvelujen ajankohtaiset asiat Matti Lyytikäinen Vanhusten palvelujen johtaja Vanhusneuvosto 27.3.2015 Vapa onnistumiset 2014 Hoitoketjut sujuviksi Potilaat kotiutuivat sairaalasta kotiin, ei vanhainkotiin

Lisätiedot

Länsi-Uudenmaan ja Hyvinkään sairaanhoitoalueiden käyttö on Karkkilan osalta ollut vähäistä.

Länsi-Uudenmaan ja Hyvinkään sairaanhoitoalueiden käyttö on Karkkilan osalta ollut vähäistä. Lyhyet kommentit HUS:n palvelujen käytöstä tammi-syyskuu 2015 KARKKILA Elektiivisten lähetteiden kokonaislukumäärä oli syyskuun lopulla 1 346, mikä on 38 enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna, mutta

Lisätiedot

Tammi-lokakuun tulos 2016

Tammi-lokakuun tulos 2016 Tammi-lokakuun tulos Eksote Tammi-lokakuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-lokakuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 376,0 375,7 0,3 451,1 450,8 0,3 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

Tammi-helmikuun tulos 2018

Tammi-helmikuun tulos 2018 Tammi-helmikuun tulos 218 Eksote Tammi-helmikuun tulos ja ennuste 218 EKSOTE 218 Tammi-helmikuu Koko vuosi milj. Ennuste Jäsenkuntatuotot 72,6 72,6, 435,3 435,3, Nettotoimintamenot 7, 67,9-2,1 443,5 439,3-4,2

Lisätiedot

Tammi-marraskuun tulos ja ennuste 2015

Tammi-marraskuun tulos ja ennuste 2015 Tammi-marraskuun tulos ja ennuste 2015 Eksoten tulos tammi-marraskuu ja ennuste 2015 EKSOTE 2015 Tammi-marraskuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 354,4

Lisätiedot

ERIKOISSAIRAANHOITO YHTEENSÄ

ERIKOISSAIRAANHOITO YHTEENSÄ 60 ERIKOISSAIRAANHOITO YHTEENSÄ Ulkoiset tuotot yht. 73 008 349,00 77 208 349,00 4 200 000,00 TOIMINTATUOTOT YHT. 73 008 349,00 77 208 349,00 4 200 000,00 Ulkoiset kulut yht. -51 982 441,00-56 182 441,00-4

Lisätiedot

Toimintakulut 2011/ Toimintatuotot 2011/

Toimintakulut 2011/ Toimintatuotot 2011/ Osavuosikatsaus tammi-marraskuu 211 Mb 211 Ennuste Liikevaihto 79 224 752 73 135 176 92,3 8 862 68 72 719 384 89,9 1, 43 321 768 39 264 98 9,6 1, Liikeylijäämä / -alijäämä 1 597 226 ####### Sisäiset kulut

Lisätiedot

Tammi-lokakuun tulos 2017

Tammi-lokakuun tulos 2017 Tammi-lokakuun tulos Eksote Syyskuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-lokakuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 366,8 366,8 0,0 440,2 440,2 0,0 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (6) 65 Sosiaaliviraston tilinpäätös 2012 HEL 2013-003171 T 02 06 01 00 Päätös päätti merkitä tiedoksi sosiaaliviraston vuoden 2012 tilinpäätöksen. Esittelijä Lisätiedot

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 5.12.214] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 214 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/26 Lokakuu 214 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Kuukausiraportin perusteella Karviaisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut

Lisätiedot

Äänekosken terveyskeskus. Ylilääkäri Keijo Lukkarinen

Äänekosken terveyskeskus. Ylilääkäri Keijo Lukkarinen Äänekosken terveyskeskus Ylilääkäri Keijo Lukkarinen Shp:n talousarvio 2018 Shp:n talousarviossa on Äänekosken osuus 22,425 miljoonaa euroa ( + 2,2 % verrattuna vuoden 2017 ennusteeseen) Kaupungin raami

Lisätiedot

Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 30.9.2010 Maakunnan talousarvio 2010 ja toimintasuunnitelma 2010 2013 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 14.12.2009 134.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 89 22.10.2013. 89 Asianro 7575/02.02.00/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 89 22.10.2013. 89 Asianro 7575/02.02.00/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) 89 Asianro 7575/02.02.00/2013 Talousarviomuutokset 2013 / perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet Kaupungin talousarvion sitovuusmääräysten mukaan bruttobudjetoiduilla

Lisätiedot

KAUPUNGINHALLITUKSEN TALOUS- JA TOIMINTARAPORTTI

KAUPUNGINHALLITUKSEN TALOUS- JA TOIMINTARAPORTTI HEINÄKUU 1 KAUPUNKI/KONSERNI TOIMINTATUOTOT JA KULUT JOHTAMINEN, OSAAMINEN JA HENKILÖSTÖ Tammi-heinäkuussa 1 on kirjattu henkilöstökuluja n., milj. euroa (, %) viimevuotista enemmän. Muutos johtuu työllistämistuella

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS TAMMI ELOKUU 2017

OSAVUOSIKATSAUS TAMMI ELOKUU 2017 OSAVUOSIKATSAUS TAMMI ELOKUU 2017 TOIMINNAN KEHITYS TAMMI-ELOKUU 2017 Lähetteitä kertyi tammi-elokuussa 6,2 % enemmän, kuin vuonna 2016 vastaavana ajanjaksona. Palveluja saaneiden eri henkilöiden lukumäärä

Lisätiedot

Elokuu 8/2017 Osavuosikatsaus II

Elokuu 8/2017 Osavuosikatsaus II Elokuu 8/2017 Osavuosikatsaus II Kysyntä Hoidossa olleet potilaat Avohoitokäynnit Hoitojaksot Hoitopäivät Hoidon tarpeen arviointia odottavat Hoitoa odottavat Maksut ja laskutukset Kehitysvammahuolto Psykiatrian

Lisätiedot

Lyhyet kommentit HUS:n palvelujen käytöstä tammi-maaliskuu 2016 KARKKILA

Lyhyet kommentit HUS:n palvelujen käytöstä tammi-maaliskuu 2016 KARKKILA Lyhyet kommentit HUS:n palvelujen käytöstä tammi-maaliskuu 2016 KARKKILA Elektiivisten lähetteiden kokonaislukumäärä oli maaliskuun lopulla 427, mikä on 4 vähemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Lisätiedot

Tammi-maaliskuun tulos 2017

Tammi-maaliskuun tulos 2017 Tammi-maaliskuun tulos 2017 Eksote Maaliskuun tulos ja ennuste 2017 EKSOTE 2017 Tammi-maaliskuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 110,1 110,0 0,0 440,2

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 27.6.214] KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUU 214 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/25 Toukokuu 214 TOUKOKUU PÄHKINÄNKUORESSA Toukokuun toiminta- ja taloustietojen perusteella Vihdin kunnan talouden toteutuman

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko 2015 Talousjohtaja Anne Arvola 23.11.2015 Koko kunta - Toteumavertailu - Tulosennuste Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2017

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2017 22.03.2017 Sivu 1 / 1 115/2017 00.02.02 41 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset, kirjelmät ja selvitykset 2017 Valmistelijat / lisätiedot: Elina Yli-Koski, puh. 046 877 1962 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tammi-huhtikuun tulos 2017

Tammi-huhtikuun tulos 2017 Tammi-huhtikuun tulos 2017 Eksote Huhtikuun tulos ja ennuste 2017 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0-1,0-2,0 4,6 6,6 2,0 3,9 * Ennustetta ei ole vielä päivitetty EKSOTE 2017 Tammi-huhtikuu Koko vuosi

Lisätiedot

Tilausten toteutuminen

Tilausten toteutuminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 233 22.8.2016 73 Tilausten toteutuminen 30.6.2016 Asianro 348/02.02.02/2016 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 22.8.2016 233 Talousjohtaja Anna-Kristiina

Lisätiedot

Kuukausiseuranta. Joulukuu

Kuukausiseuranta. Joulukuu Kuukausiseuranta kuu 12.2.216 2 HYVINVOINTITOIMIALA Työvoima (keskiarvo vuoden alusta) 4 7, 4 65, 4 6, 4 55, 4 5, 4 45, 4 4, 4 35, 4 3, 4 624,6 4 634,2 4 587,6 213 214 215 5 3 5 2 5 1 5 4 9 4 8 4 7 4 6

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO 1 TERVEYSKESKUS Leena Moisander 23.10.2009 TERVEYSTOIMEN JOHTOSÄÄNNÖN MUUTETTAVAT KOHDAT PITKÄAIKAISHOIDON UUDELLEENJÄRJESTELYN YHTEYDESSÄ Pykälä Nykyinen Uusi 6 Lautakunnan

Lisätiedot

Tammi-syyskuun tulos 2016

Tammi-syyskuun tulos 2016 Tammi-syyskuun tulos Eksote Tammi-syyskuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-syyskuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 338,4 338,1 0,2 451,1 450,8 0,3 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

Tammi-helmikuun tulos 2017

Tammi-helmikuun tulos 2017 Tammi-helmikuun tulos 2017 Eksote Tammikuun tulos ja ennuste 2017 EKSOTE 2017 Tammi-helmikuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 73,4 73,4 0,0 440,2 440,2

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 4.5.215] KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Maaliskuu 215 MAALISKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tähän maaliskuun kuukausiraporttiin on talousarvion 215 luvut korjattu yhteistoimintaneuvottelujen

Lisätiedot

Kuukausiseuranta. Kesäkuu

Kuukausiseuranta. Kesäkuu Kuukausiseuranta kuu 12.8.215 HYVINVOINTITOIMIALA 2 Työvoima (keskiarvo vuoden alusta) 4 65, 4 6, 4 63,7 4 629, 4 587,7 4 55, 4 5, 4 45, 4 4, 4 35, 4 3, 213 214 215 5 3 5 2 5 1 5 4 9 4 8 4 7 4 6 4 5 4

Lisätiedot

Osavuosikatsaus tammi - joulukuu 2010

Osavuosikatsaus tammi - joulukuu 2010 Osavuosikatsaus tammi - joulukuu 21 Ta 21 Talous muutos Tot. 1-12 Tot. % Tot. % Sj Tot. % Mka Tot. % Ni Ennuste Liikevaihto 73 53 72 75 589 16 13,5 Toimintakulut 74 862 128 77 27 944 13,1 Henkilöstökulut

Lisätiedot