Tuotekoulutus sukkateknologian maailmaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tuotekoulutus sukkateknologian maailmaan"

Transkriptio

1 Tuotekoulutus sukkateknologian maailmaan Lyhyesti: Erinomainen muotoilu: sukat istuvat, pysyvät hyvin jalassa sekä säilyttävät muotonsa & kokonsa koko sukan eliniän! Mukavuus: jalat pysyvät kuivina koko päivän Jaksamista jaloille: suojaa iskuilta ja rakoilta, pehmustukset oikeissa kohdissa, ei hankaavia saumoja (varpaiden päällä yksi sauma) Kestävyys & laatu: erittäin kestäviä, jopa 3 vuoden takuu! Valitse oikea sukka oikeaan tarkoitukseen Jokaiselle sopiva sukka: Myös naisille ja lapsille omat koot ja mallit Lisämyynti! Kun asiakas ostaa kalliit kengät, myy samalla hyvät sukat, jotta kengistä saadaan parhaat ominaisuudet esiin.

2 Bridgedalen tarina Teknisten sukkien valmistaja Iso-Britanniasta Valmistanut sukkia vuodesta 1910! Tekninen sukkamerkki nro 1 Briteissä ja suuressa osassa Eurooppaa Näin luodaan Bridgedalen mukavuus Bridgedalen oma tutkimusryhmä suunnittelee uusia sukkateknologioita ja kehittää jatkuvasti sukkien kudontatekniikkoja. 2. Bridgedale valmistaa sukat omalla tehtaallaan Newtownardsissa, Pohjois- Irlannissa Yhdistämällä parhaita raaka-aineita; villaa (Merino villaa ja Tough Woolia) ja keinokuitua (mm. Coolmax tai Endurofil ) 4. saadaan aikaan Bridgedalen ainutlaatuinen kudontatekniikka Woolfusion (katso seuraava sivu). 5. Sukat kudotaan ohjelmoiduilla koneilla, ensin putkeksi ja viimeistellään neulomalla sukan kärki kiinni. 6. Kudonnan jälkeen sukat laitetaan suureen kuivausrumpuun, jossa ne ensin höyrytetään ja sitten kuivataan. Tämän jälkeen sukat puetaan manuaalisesti jalanmuotoiseen painokoneeseen ja painetaan lopulliseen muotoonsa. 7. Laadunvalvonta tarkistaa käsin jokaisen sukan ja kokoaa pareiksi ennen pakettiin laittamista.

3 Bridgedale teknologia: Vain Bridgedale-sukat sisältävät ainutlaatuisen koostumuksen luonnon- ja keinokuituja. Tällä teknologialla Bridgedale erottuu kaikista muista sukkavalmistajista. Woolfusion teknologiassa kiedotaan villalangan ympärille keinokuitu (Coolmax tai Endurofil ), jonka jälkeen kudotaan sukka Näin ei synny erillisiä kerroksia, vaan toisiinsa kietoutuneena eri materiaalien ominaisuudet saadaan parhaiten hyödynnettyä (kestävyys ja mukavuus) Villa Lämmin Pehmeä Kosteuden imukyky Lämmönsäätely Keinokuitu Vahvuus Kestävyys Kosteudensiirto Woolfusion Lämmin Kuiva Miellyttävä Kestävä Bridgedale takuu: Bridgedale luottaa ainutlaatuiseen teknologiaan niin, että antaa WoolFusion sukille jopa kolmen vuoden kestävyystakuun! Muille sukille annetaan vuoden Comfort Quarantee mukavuustakuu. Takuu kattaa kaikki materiaali- ja valmistusvirheet. Jos reklamaatioita tulee, myyjä arvioi kuuluuko sukka enää takuun piiriin. Jos kuuluu, niin asiakkaalle annetaan kaupasta suoraan uusi pari. Kauppa ilmoittaa reklamaation Vandernet Oy:lle ja saa hyvityksen asiakkaalle antamasta uudesta parista. Sukkia ei tarvitse lähettää Vandernetille.

4 Bridgedale- sukkien materiaalit Luonnonkuidut: Kevyt ja pehmeä, hienoin saatavilla oleva villa. Merinovilla tuntuu äärimmäisen pehmeältä ihoa vasten. Merinovilla takaa myös erinomaisen lämmöneristys- ja kosteudensiirtokyvyn. Bridgedalen merinovilla tulee Uudesta-Seelannista, eikä siinä ole käytetty Mulesing-tekniikkaa. Merinovillassa pienet päällekkäiset suomut suojaavat kuitua. Ne ovat hydrofobisia (vettähylkiviä) kuten tiilet katolla. Sisäpuoli on erilainen kuitu on erittäin kosteutta imevä - hydrofiilinen. Merinovilla imee ja vapauttaa yli 10 kertaa enemmän kosteutta kuin tekokuidut. Jokainen kuitu voi imeä kosteutta yli kolmanneksen omasta painostaan ja silti tuntua kuivalta. Kehräyksen ensimmäinen erä, joka takaa sukan pehmeyden ja laadun. Monet villalangat ovat valmistettu kierrätetystä villasta, joka on pistelevää. EnduroWool antaa lämpöä, tuntuu erittäin miellyttävältä jalassa ja imee hyvin kosteutta.

5 Keinokuidut: Erittäin tehokas kosteudensiirtäjä, toimii hengittävien kenkämateriaalien kanssa erinomaisesti. Kuljettaa hien tehokkaasti iholta pois, sinne, missä se voi haihtua hengittävien materiaalien läpi. Bridgedale sukissa Coolmax on yhdistetty joko merinovillan tai puuvillan kanssa takaamaan pehmeän ja kuivan tunteen iholla koko päiväksi. 1/3 Bridgedale sukkamalleista sisältää Coolmaxia. Polypropeeni. Hyvin kosteutta siirtävä, lämmin keinokuitu. Endurofil kestää hyvin kulutusta ja lukuisia pesukertoja. Bridgedale sukissa Endurofil yhdistetään Tough Wool -villaan ja merinovillaa antamaan erinomaisen kosteuden siirtokyvyn ja kestävyyden. Lycraa käytetään jokaisessa Bridgedale sukassa. Se lisää joustavuutta ja palautumisominaisuuksia, varmistaa istuvuuden ja pitää sukan paikallaan jalassa. Lycra auttaa Bridgedale sukkia pitämään muotonsa vuosi vuoden jälkeen. Lycraa on kudottu tietyissä sukissa myös eri kohtiin, joka parantaa istuvuutta ja pidentää sukan ikää. Lycra Sport tuotemerkki annetaan vain urheilusukille, joiden rakenteessa on korkealuokkainen elastisuus. Lycra Sport- merkillä varustetut Bridgedale- sukat ovat optimaalinen valinta vaativiin urheilusuorituksiin. Lycra-kuitu takaa Bridgedalen sukille pitkänikäisen istuvuuden ja mukavuuden, säilyttäen muotonsa pesujen määrästä riippumatta.

6 Bridgedale- muotoilu: Litteä sauma Käännä sukka ympäri, huomaat että saumaa ei ole, se on kuoppa. Sauma on sijoitettu varpaiden päälle eikä niiden päähän. Näin se ei hankaa eikä paina. Kiristykset oikeilla kohdilla Sukka tukee jalkaa päkiän ympärillä ja nilkassa, kuitenkaan puristamatta jalkaa. Leveät kiristykset varmistavat hyvän istuvuuden ja pitävät sukan paikallaan kaikissa olosuhteissa. Pehmustukset oikeilla kohdilla ohuempiinkin sukkiin voidaan laittaa kunnon pehmustukset vaimentamaan iskuja. Pehmustus on alueilla, jossa kenkä yleensä eniten hankaa: päkiän ja kantapään ala, vaivaisenluiden ja akillesjänteen kohdalla. Kevyemmissä sukissa jalkapöydällä on ohuempi verkkomainen neulos, joka takaa sukan hengittävyyden. Sukan varsi pehmeä ja joustava, mutta ei valu. Kaksinkertaisten resorien avulla sukan varsi ei paina. Anatominen jalka ja Y kantapää varmistaa sukan hyvän istuvuuden avainalueilla ja oikein mitoitettuna estää kantapään valumisen. Naisille omat mallit - Kapeampi lesti - Naiselliset värit - Tarkempi mitoitus naisille: S 35-37, M 38-40, L (vrt. S 36-39, M 40-43, L 44-47, XL 48+) Lasten mallit - Lasten mitoituksella - Junior Trekker koot: ja Junior Hiker Kids Mountain laskettelusukka Toddler All Mountain 27-30

7 Bridgedale- mallisto: WoolFusion WoolFusion-sarjan sukat on suunniteltu tarjoamaan kestävää mukavuutta kaikenlaiseen liikuntaan. WoolFusion-sarjan sukissa yhdistyy Enduro Wool-villa ja erilaiset tekniset kuidut tarjoten oikean eristyksen, kosteuden siirtokyvyn ja kestävyyden joka tilanteeseen. Laajasta valikoimasta löydät sopivat sukat niin Himalajan vuorikiipeilyyn, päivän leppoiseen metsäkävelyyn tai toimistolle. Woolfusion-sarja on jaettu sukan paksuuden ja pehmustuksien mukaan neljään luokkaan: - Heavyweight Summit - Midweight Trekker - Lightweight Trail ja Trail Light - Ultra Lightweight Ultra Light MerinoFusion MerinoFusion-sarjan sukat ovat äärimmäisen pehmeät ja mukavat jaloille niin vaellukselle kuin kaupunkiin. MerinoFusion-sarjassa yhdistyy merinovillan ja eri keinokuituja parhaat ominaisuudet saavuttaen optimaalisen lämmön ja mukavuuden. Merinovilla on materiaalina erittäin lämmintä ja tuntuu iholla todella pehmeältä, kun taas tekniset kuidut siirtävät kosteuden nopeasti pois iholta jättäen jaloille mukavan ja kuivan olon. MerinoFusion sukat tuovat mukavuutta niin reppureissaajille kuin retkeilijöillekin. MerinoFusion-sarjasta pidämme valikoimassa suosittua Midweight- vahvuista MerinoFusion Trekker - sukkaa. Samoin monet laskusukat ovat tätä sarjaa.

8 MerinoFusion Ski MerinoFusion SKi -sarjan sukat: teknistä mukavuutta kaikkiin talven lajeihin, kylmistä keleistä keväthangille. Sarja on jaoteltu sukkien paksuuden ja pehmustuksen mukaan neljään eri luokkaan: - Heavyweight Mountain ja XC Classic - Midweight Alpine Tour - Lightweight XC Race - Ultra lightweight Ultra Fit Satunnainen laskija / herkästi paleleva Pehmustettu ja lämmin Aktiivilaskija / ammattilainen Ohut, pehmusteeton Mitä paksumpi sukka, sitä lämpimämpi se on. Paljon laskeneet kuitenkin haluavat tuntumaa monoon ja heillä on usein monot lämpömuokattu niin, ettei niihin mahdu kuin ohut laskusukka. Muista kysyä asiakkaalta, mitä hän haluaa sukalta tai millainen harrastaja hän on. Bridgedalelta löytyy sopivat sukat koko perheelle. Tässä esimerkiksi Mountain sukkaperhe Men s, Women s, Kids ja Toddler sukat.

9 CoolFusion ja CoolFusion Run CoolFusion ja CoolFusion Run -sarjojen sukat on suunniteltu käytettäväksi kevyiden ja hengittävien kenkien kanssa nopeatempoisemmassa liikunnassa. Molempien sarjojen mallit käyvät niin juoksuun kuin muuhunkin liikuntaan, osa malleista on vain luokiteltu kohderyhmien mukaan. Coolfusion- teknologia yhdistää luonnonkuitujen ja keinokuitujen parhaita puolia luoden optimaalisen hyvin ilmastoidun sukan lämpimiin olosuhteisiin. Osaan CoolFusion- sukkiin pehmusteet on laitettu vain tärkeimpiin kohtiin mm. päkiän alle, akillesjänteen ja vaivaisenluun kohdat ovat pehmustettu ja muu sukka on ohuempaa neulosta. Näin sukasta on saatu kestävä ja miellyttävän kevyt myös hikiurheiluun. Osassa sukista (Na-kd ja Mini) pehmusteita ei ole lainkaan jolloin sukka sopii tiukimpiinkin kenkiin. Sarjojen sukat sopivat hyvin juoksuun, pyöräilyyn, sauvakävelyyn, golfiin sekä sisäpeleihin, kuntosalille ja jumppaan. Coolfusion ja CoolFusion Run sarjat on jaoteltu kahteen eri luokkaan sukkien ominaisuuksien ja paksuuden mukaan: - Lightweight X-Hale Multisport, Speed Demon, Speed Diva - Ultra Lightweight Qw-ik, Na-kd, Mini Naisten Multisport ja Speed Diva Naisten Qw-ik ja Mini

10 Everyday Outdoors Everyday Outdoors -sarja tarjoaa arki- ja alussukkia käytettäväksi toisten Bridgedale sukkien alla tai pelkästään. Toisen sukan alla linerit toimivat toisena ihona, jolloin hankaus syntyy kengän ja sukan väliin. Liner- sukkia on saatavilla kahdesta eri materiaalista: Coolmax liner ja Thermal liner. Näiden lisäksi on myös pohjasta pehmustettu Cushioned City Light- sukka. Pakkauksissa on hyvät opasteet sukan lämpimyydestä ja pehmusteista. Hoito-ohjeet: 40 C, pesu nurinpäin, varsinkin jos samassa pyykissä on mukana tuotteita, joissa on velcro-tarroja tai koukkuja koska ne saattavat nukata sukkaa. Huuhteluaineen käyttö ei ole suositeltavaa. Lisätietoja: Tuotetiedot kaikista sukista, tuotekuvia yms.

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777 TUOTEKUVASTO LASTEN SUKAT Lasten luomupuuvillainen raitasukka Tuotenro: 76638 Lasten ekologisesti ja vastuullisesti valmistetut raikkaan raidalliset luomupuuvillasukat. Varren pituus koossa 31-33 on noin

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

Kompressiosukat ja -sääriosat

Kompressiosukat ja -sääriosat VARAINHANKINTA Kompressiosukat ja -sääriosat 1. Sukat 29,00 2. Sääriosat 25,00 - tehostamaan harjoittelua ja palautumista - ehkäisemään ja hoitamaan rasitusperäisiä vaivoja kuten penikkaongelmat, jalkakrampit

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49 TECH INSOLES Rehbandin pohjalliskonsepti Tech Insole sisältää 6 erilaista pohjallista, jotka täydentävät nykyistä valikoimaamme. Tech Insole antaa erinomaisen tuen ja iskunvaimennuksen riippumatta jalkaan

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

GAERNE SAAPPAAT > G_RS GAERNE AJOSAAPPAAT GAERNE SAAPPAAT > G_RW AQUATECH GAERNE SAAPPAAT > G_RT AQUATECH

GAERNE SAAPPAAT > G_RS GAERNE AJOSAAPPAAT GAERNE SAAPPAAT > G_RW AQUATECH GAERNE SAAPPAAT > G_RT AQUATECH > G_RS > G_RW AQUATECH Musta 39 G2345-001/39 299,00 Musta 40 G2345-001/40 299,00 Musta 41 G2345-001/41 299,00 Musta 42 G2345-001/42 299,00 Musta 43 G2345-001/43 299,00 Musta 44 G2345-001/44 299,00 Musta

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen:

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen: TOE GUARD RUSH ART. TG80450 Toe Guard Rush on metallivapaa turvasandaali, joka on kevyt ja hengittävä. Ulkopohja on antistaattista ja öljynkestävää -muovia, kärjessä T-kulutussuoja. Irrotettava, antibakteerinen

Lisätiedot

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia!

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia! HIIHTO Luo oma Profiilisi! TRIMTEX NEUVOO TEITÄ! >> OMA DESIGN Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän seurallenne ainutlaatuisen designin. Kaikki painatukset sisältyy designiin ja sen vuoksi

Lisätiedot

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat.

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. Mutkattoman mukavat koko pitkän päivän. Korkealaatuinen neulos takaa pehmeän pitävyyden ja helpon käsiteltävyyden. Niinpä COMFORT on mutkaton tuote, joka sopii

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO. Tilaamalla tuotteitamme tuette samalla niitä myyvien. luokkien, seurojen, järjestöjen sekä yhteisöjen toimintaa.

TUOTEKUVASTO. Tilaamalla tuotteitamme tuette samalla niitä myyvien. luokkien, seurojen, järjestöjen sekä yhteisöjen toimintaa. TUOTEKUVASTO Tilaamalla tuotteitamme tuette samalla niitä myyvien luokkien, seurojen, järjestöjen sekä yhteisöjen toimintaa. Jokaisen ostamanne tuotteen myyntihinnasta menee 5% lyhentämättömänä tähän toimintaan.

Lisätiedot

Mukavuutta työssä päästä varpaisiin

Mukavuutta työssä päästä varpaisiin Mukavuutta työssä päästä varpaisiin Testattu todellisissa olosuhteissa. Kolme sukupolvea metsästäjiä ja karskeja ulkoilmaurheilun harrastajia ovat luottaneet Thinsulate -materiaalin suorituskykyyn kovissakin

Lisätiedot

Kevät/Kesä 2014 / Joukkueasu 1/1

Kevät/Kesä 2014 / Joukkueasu 1/1 Kevät/Kesä 2014 / Joukkueasu 1/1 TIRO 13 JSY SS TIRO 13 JSY SS TABE 14 JSY SQUAD 13 SHO WB CLIMACOOL : Siirtää lämpöä ja ilmanvaihdon ansiosta. Kirjailtu logo. Tyköistuva. CLIMACOOL : Siirtää lämpöä ja

Lisätiedot

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut Premium takki Hyvin istuva ja tuulenpitävä hiihtotakki todelliselle aktiivihiihtäjälle Materiaalina uusi, kevyt ja tuulenpitävä Stormwall Soft Shell + Stretch Knit takaosa Hannu Mannisen ja koko yhdistetyn

Lisätiedot

SUKKA. Kevään uutuudet TUKKU. vuoden kaikki TRENdit Uusimmat värit ja materiaalit. UNELMAMME! Urheilujoukkue, yhdistys, koululuokka

SUKKA. Kevään uutuudet TUKKU. vuoden kaikki TRENdit Uusimmat värit ja materiaalit. UNELMAMME! Urheilujoukkue, yhdistys, koululuokka K u v a s t o Kevät/ k e s ä 2015 SUKKA TUKKU Sukkia & alusvaatteita JOKAISELLE Kevään uutuudet vuoden kaikki TRENdit Uusimmat värit ja materiaalit KATTAVA LASTEN VALIKOIMA AUTA MEITÄ TOTEUTTAMAAN UNELMAMME!

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

TALVI ALE! VARASTON TYHJENNYSMYYNTI

TALVI ALE! VARASTON TYHJENNYSMYYNTI 2606 2606 2312 2312 9999 2395 9999 2395 DOW JACKET 1902992 1902990 DWR-käsitelty lämmin untuvatakki. uotoilut hihat ja vahvistetut hartiat. Säädettävä huppu. 90/10 untuva/sulka. Saatavana koossa: iehet

Lisätiedot

viiltosuojatut pelastuskäsineet

viiltosuojatut pelastuskäsineet Parempi suoja : SuperFabric HexArmor EXT Rescue sarjan käsineiden sisäkerros valmistetaan SuperFabric -materiaalista. Vaikka materiaalin viilto- ja pistosuojausominaisuudet ovat erinomaiset, tuntuu kangas

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus 11 CLIQUE ICE -T Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus Materiaali: 100 % polyesteri Koot: Miehet S XXL Naiset 36/S 42/XL Junior 110/120, 130/140, 150/160 11 CRAFT SQUAD

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

Työ- ja terveysjalkineet

Työ- ja terveysjalkineet Oikea valinta jaloillesi Työ- ja terveysjalkineet -työjalkineet myy: Systeri Oy puh. 050 363 4065 info@self.fi www.self.fi W700-SARJA Valitse oikea jalkine oikeaan työhön Työjalkineelta vaaditaan paljon.

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Turvakenkä L.Brador 760 Nauhallinen tulevaisuuden turvakenkä aktiiviseen työskentelyyn, joka vaatii mukavuutta, vaimennusta

Lisätiedot

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com VAATTEET Sadeviitta Miellyttävä ja hyvin suojaava sadeviitta käytettäväksi esim. pyörätuolilla liikuttaessa. Sadeviitan kangas on ohutta vedenpitävää polyamidi -kangasta, joka on miellyttävä pukea, taitella

Lisätiedot

DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN

DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN CUSTOM DESIGN DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN Nyt teillä on mahdollisuus saada tiimillesi, seurallesi tai yrityksellesi yhtenäiset harjoittelu- ja kilpailuasut omalla designilla Daehlie:n ainutlaatuisen

Lisätiedot

Brage Euro Fight palopuku

Brage Euro Fight palopuku Brage Euro Fight palopuku Radiotasku ulko- ja sisäpuolella. Pienempi tasku kännykälle Erittäin hyvä hinta- /laatusuhde Valmiit tarrapohjat asemaja yksikkötunnuksille Työterveyslaitoksen hyväksymä Brage

Lisätiedot

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville.

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville. tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse Lääkinnälliset kompressiotuotteet :n lääkinnälliset kompressiotuotteet ovat laadukkaita ja kompressioluokitukseltaan luotettavia.

Lisätiedot

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21 RRÄY SYKSY 16 RRÄY Sail & Ski RRÄY mallisto on suunniteltu pohjolan urbaaniin elämään. SYKSY 16 Malliston vaatteet koostuvat laadukkaista, kestävistä ja teknisesti korkealaatuisista materiaaleista. Ne

Lisätiedot

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN.

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten

Lisätiedot

Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1

Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1 Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1 TIRO 13 JSY TABELA 11 JSY SQUADRA I3 SHORTS WB MILANO SOCK ClimaCool takaa ainutlaatuisen ilmanvaihdon johtaen iholta pois sekä lämpöä että kosteutta. Brodeerattu Hihallinen

Lisätiedot

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON 75 Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu Vahva, muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi/ PU. Koot: 290x147x30 mm 972294 Kumiset polvisuojat Muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi. 972290 290x147x16 mm

Lisätiedot

Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat

Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat Pohjalliset Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat pohjalliset Sisällys Sport GloboTec comfort, jalkapallopohjallinen 3 GloboTec comfort sports (run, play, walk, golf) 4 Komfort GloboTec comfort, Lange

Lisätiedot

Leikkaustakit. turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi

Leikkaustakit. turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi Leikkaustakit turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi Katse yksityiskohtiin Leikkauksen pituus, tyyppi, takin mukavuus ja turvaluokka yhdessä osaston talouden kanssa ovat asioita, jotka vaikuttavat henkilökohtaisen

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Välineet ja Varusteet. -> Eivät yhdentekeviä

Välineet ja Varusteet. -> Eivät yhdentekeviä Välineet ja Varusteet -> Eivät yhdentekeviä Juoksukengät - Riittävästi tilaa, vähintään 1cm kärjessä - Tukevat ja riittävästi iskuja vaimentavat - Sisään ajetut juoksutapahtumassa - Vaihto 1000-1500 km

Lisätiedot

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA IMPACT HARTIASUOJA 0007736. 0007963. 0007964. tiitanium/kirkas /kirkas punainen kirkas sininen 226 296 110 120 040 REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE hinta: 8,00 hinta: 18,50

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

Lämpöä tasaava Outlast TREK OUTLAST. ltajille...eränkävijöille...retkeilijöille...suunnistajille...golffaajille...vaeltajille...eränkävijöille...

Lämpöä tasaava Outlast TREK OUTLAST. ltajille...eränkävijöille...retkeilijöille...suunnistajille...golffaajille...vaeltajille...eränkävijöille... TREK OUTLAST Uuden sukupolven saapas aktiivimetsästäjille ja eräretkeilijöille. Outlast -kalvo varastoi ja luovuttaa kehon lämpöä tarpeen mukaan. Napakasti istuva vaelluskenkämäinen lesti tukee myös kaltevassa

Lisätiedot

Best4Body Lääketieteelliset funktionaaliset hopea-asut

Best4Body Lääketieteelliset funktionaaliset hopea-asut Best4Body Lääketieteelliset funktionaaliset hopea-asut Luonnollista ihonhoitoa ja suojaa ilman riskiä ja haittavaikutuksia Kortisoniton hoito iho-ongelmiin Hopeakuituasujen käyttöaiheet: Hopean antibakteeristen

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita:

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Sovituskappaleet esillä Belgien kokeessa 26-27.5. ja 31.5.-1.6.! Tilaajat maksavat tilauksensa etukäteen. On myös mahdollista tilata muita

Lisätiedot

Tapahtumatarjoukset Sportia Jämsän myyntipisteestä

Tapahtumatarjoukset Sportia Jämsän myyntipisteestä Tapahtumatarjoukset Sportia Jämsän myyntipisteestä Swix Radiant -trikoot ovat teknisesti edistykselliset multisport -trikoot harjoitteluun ja kilpailuihin. Istuvuus sijoittuu paljaan ihon ja kompressiotrikoon

Lisätiedot

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet!

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Palosuojaus 370 g/m² Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Materiaalikuvaus palosuojattu/huomiovaatemallistomme on valmistettu canvasista. Materiaalin ominaisuudet ovat hyviä kulutuskestävyyden että mukavuuden

Lisätiedot

info(at)multi-avux.com

info(at)multi-avux.com Tuotenro 72 73 Jalkojen kevennykset, silikonisuojat, pohjalliset Huoparengas 22 x 3mm, 30kpl Huoparenkaassa on tarttuva liimapinta. Voit keventää känsää tai syylää huoparenkaalla. Leikkaamalla pienen lohkon

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 23.8.2017 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Tilaus tehdään oheisella lomakkeella, joka lähetetään Markku Tähtiselle. Tilaukset toimitetaan joukkuekohtaisesti

Lisätiedot

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2016

PPJ. JAKO seurakuvasto 2016 PPJ JAKO seurakuvasto 2016 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Sukat:

Lisätiedot

GloboTec Comfort on laaja pohjallisvalikoima. Se käsittää yli 300 tuotetta tyytyväisten. Tässä pohjallisoppaassa esitellään mm.

GloboTec Comfort on laaja pohjallisvalikoima. Se käsittää yli 300 tuotetta tyytyväisten. Tässä pohjallisoppaassa esitellään mm. POHAJALLISOPAS SISÄLLYS Globotec Comfort, johdanto Sivu 2 Globotec Comfort, jalkapallopohjallinen Sivu 3 Globotec Comfort, Lange Sivu 4 Globotec Comfort, Trötta Fötter Sivu 5 Globotec Comfort, avokaspohjallinen

Lisätiedot

Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan

Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan 2009-2013 Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan Vuodenajat Pukeutuminen eri vuodenaikoina Paikat Rovaniemellä, joista voit hankkia vaatteita edullisesti. Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät Kesä Talvi

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

JAKO seurakuvasto PPJ 2016

JAKO seurakuvasto PPJ 2016 JAKO seurakuvasto PPJ 2016 Oy Udda Finland Ltd, 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 435321 Lyhythihainen: 425321 Koot: jr 116 cm -

Lisätiedot

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota.

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. YLEISURHEILU/JUOKSU Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design

Lisätiedot

TUOTELUETTELO

TUOTELUETTELO 2015-16 TUOTELUETTELO Solid Gear tarjoaa ammattilaisille kenkiä, joissa yhdistyvät urheilullinen ulkoasu ja tekninen toiminnallisuus. Kun jokainen yksityiskohta ratkaisee, olemme tyytyväisiä vain täydellisyyteen.

Lisätiedot

TRADITIONAL Aito ja alkuperäinen.

TRADITIONAL Aito ja alkuperäinen. TRADITIONAL Aito ja alkuperäinen. Aina kun kaivataan korkeaa lääkinnällistä tehoa, on TRADITIONAL -sukka luotettava klassikko. Niinpä se on paras vaihtoehto kun tarvitaan kompressiohoitoa esimerkiksi veritulpan

Lisätiedot

KOMPRESSIOTUOTTEET TUOTEKATALOGI

KOMPRESSIOTUOTTEET TUOTEKATALOGI KOMPRESSIOTUOTTEET TUOTEKATALOGI KOMPRESSIOTUOTTEET JA PAINEVAATTEET Kompressiotuotteet eli lääkinnälliset hoitosukat, -hihat ja -hansikkaat, ovat tuotteita, joissa paine kevenee distaaliosista kehon keskiosaa

Lisätiedot

Tämän myynnin tuotto menee. Myyjä. Sukat. Saunatekstiilit. Alusvaatteet. Yhdessä tavoitteisiin

Tämän myynnin tuotto menee. Myyjä. Sukat. Saunatekstiilit. Alusvaatteet. Yhdessä tavoitteisiin Tämän myynnin tuotto menee Myyjä Sukat Saunatekstiilit Alusvaatteet Yhdessä tavoitteisiin SISÄLLYS Yhdessä tavoitteisiin! SUKAT 4-17 Myymämme tuotteet toki kestävät konepesun, mutta ne kestävät myös tiukemmankin

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017 PPJ JAKO seurakuvasto 2017 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Sukat:

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017 PPJ JAKO seurakuvasto 2017 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Hinta:

Lisätiedot

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen Squad backpack repussa: Logo 45 mm leveä Craftin logoa vastakkaiseen

Lisätiedot

Kooveen seura-asut 2013

Kooveen seura-asut 2013 SP Tipas, lyhyt hiha Miellyttävä ja lukuisten käyttäjien suosima suunnistuspusero, SP Tipas. Se on kevyt, kestävä ja hyvin hengittävä. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty Kooveen perinteinen, tyylikäs

Lisätiedot

Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243

Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243 Hinnasto 2011 Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243 21271; 21171 21231; 21131 21221; 21141 21211 29 Naisten hihaton toppi, säädettävät olkanauhat 21221

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 G525: Joustava työkäsine nailonia, jonka ilmavan rakenteen ansiosta kädet pysyvät viileinä. Saumaton neulos parantaa sormituntumaa. Kämmenessä PUpinnoite.

Lisätiedot

Yhteistyössä Unisport ja Kompan

Yhteistyössä Unisport ja Kompan Yhteistyössä Unisport ja Kompan TEKONURMI JALKAPALLOKENTÄLLE TEKONURMI MAISEMOINTIIN TEKONURMI GOLFKENTÄLLE VOIMISTELU- JA KUNTOSALI LIIKUNTAHALLIEN LATTIAT TENNIS PADEL KATSOMOT Unisport on jalkapallokentille,

Lisätiedot

Katso lisää sotka.fi

Katso lisää sotka.fi Katso lisää sotka.fi S i v u 2 Kotimainen, Seinäjoella valmistettu ALVAR - mallisto tarjoaa aivan uudenlaisen lähestymiskulman nukkujan ja nukkujan vartalon hyvinvointiin. Malliston suunnittelun lähtökohtana

Lisätiedot

SUKKA. Syksyn uutuudet TUKKU. kattavat lasten 14-15. vuoden kaikki TRENdit Uusimat värit ja materiaalit

SUKKA. Syksyn uutuudet TUKKU. kattavat lasten 14-15. vuoden kaikki TRENdit Uusimat värit ja materiaalit K u v a s t o Syksy/ t a l v i 14-15 SUKKA TUKKU Sukkia & alusvaatteita kaikille Syksyn uutuudet vuoden kaikki TRENdit Uusimat värit ja materiaalit kattavat lasten sivustot tue meittä! auta meitä totuttamaan

Lisätiedot

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L.

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L. Pikeepaita L.BRADOR 678B Vahvaa puuvillaa, hyvä istuvuus ja muotoilu. Entsyymikäsitelty. Helmassa halkio. Trendikäs, korkealaatuinen ja hyvin istuva pikeepaita. 100% Puuvilla. 280 g/m². Collegepusero L.BRADOR

Lisätiedot

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN.

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. Blåkläder tuo nyt markkinoille uuden sadevaatemalliston, jonka tuotteet on nimetty suojaustason mukaan TASO 1, TASO 2 ja TASO 3. Sadevaatteet on jaettu eri tasoihin niiden

Lisätiedot

Suomen Olympiajoukkueen virallinen kenkätoimittaja KEVÄT KESÄ 2014

Suomen Olympiajoukkueen virallinen kenkätoimittaja KEVÄT KESÄ 2014 Suomen Olympiajoukkueen virallinen kenkätoimittaja KEVÄT KESÄ 2014 2 Meidän filosofia on yksinkertainen: Kuuntele, opi ja tarkenna. Se on lähestymistapa teknologiaan, joka asettaa meidät kasvotusten maailmanluokan

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 29.7.2019 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 5,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

WHAT TO WEAR NOW! fresh ideas for spring & summer

WHAT TO WEAR NOW! fresh ideas for spring & summer www.sukkatukku.fi www.sukkatukku.fi k e v ä t / k e s ä 2 0 1 9 WHAT TO WEAR NOW! fresh ideas for spring & summer 2 0 1 9 KAIKILLA TUOTTEILLAMME vuoden takuu OLE MUKANA TUKEMASSA PAIKALLISTA SEURAA, URHEILUJOUKKUETTA

Lisätiedot

2. pelipaita. Jako United pelipaita oranssi/musta, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen oranssi/musta 4372 19

2. pelipaita. Jako United pelipaita oranssi/musta, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen oranssi/musta 4372 19 2. pelipaita Jako United pelipaita oranssi/musta, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen oranssi/musta 4372 19 Koot: jr 116 cm-176 cm, sr S-3XL Hinta: 19,50 eur alv24% (sis. PPJ-logon) Sukat

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus AQ420681 Aquacel AG Foam - haavasidos kiinnittyvä 10 cm x 10 cm, 10 kpl Kaikki vaahtosidosten hyvät ominaisuudet ja paljon enemmän. Ainoa hopeaa sisältävä vaahtosidos, joka yhdistää AQUACEL-teknologian

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella.

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. Sammutusasu on hyväksytty: EN 469, EN 1149-5, EN 61482-2, EN 343, ja EN 14360. Rosenbauer FIRE FLEX Uusi muotoilu, uusi kaksiosainen väritys

Lisätiedot

sisällysluettelo College-asut murto kalvik kallio sommarö felsi uvaro uranin sivu 3 4-5 4-5 4-5 6 7 7

sisällysluettelo College-asut murto kalvik kallio sommarö felsi uvaro uranin sivu 3 4-5 4-5 4-5 6 7 7 kansi College-asut murto kalvik kallio sommarö felsi uvaro uranin tuulipuvut westend rilax laurinlahti perido breksia verryttelyasut granodi topace smaragd staurol beryl grafit juoksumallisto artukainen

Lisätiedot

WILDSTEP RANCHER Basic

WILDSTEP RANCHER Basic Tuotekuvasto 2010 WILDSTEP RANCHER Basic WILDSTEP RANCHER Basic PVC kumisaapas Musta - musta PVC Polyesteri Leveä lesti. Iskunvaimennus kanta- päässä. Työsaapas, vapaa-aika 10 pr/ltk WILDSTEP HERCULES

Lisätiedot

ArmourBite Performance Hammassuojat

ArmourBite Performance Hammassuojat ArmourBite Performance Hammassuojat ArmourBite Performance Hammassuoja (mukana patentoitu Power Wedges teknologia). Hammassuoja joka vapauttaa leukanivelen hermo-lihasliitoksista voiman, jotta voit olla

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

MaxiFoam. classic Range TM. Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa

MaxiFoam. classic Range TM. Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam : vaahtonitriili 15 paksuisessa nailonkerroksessa saumaton vuori MaxiFoam Lite :

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Käsineet, jotka oikeasti haastavat nahkakäsineet. GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Synteettinen nahka! Guiden syksyn uutuus on valikoima käsineitä, jotka oikeasti haastavat nahkakäsineet arkikäytössä.

Lisätiedot

Käsiterapia. Villa Manus. Pehmustemateriaalit, tarranauhat ja pientarvikkeet. Sisällysluettelo

Käsiterapia. Villa Manus. Pehmustemateriaalit, tarranauhat ja pientarvikkeet. Sisällysluettelo Villa Manus Käsiterapia Pehmustemateriaalit, tarranauhat ja pientarvikkeet Sisällysluettelo Lastapehmusteet s. 2 Reunapehmuste 2 Plastazote 3 Ventapad potilasalusta/ pehmuste 3 Neopren 4 Fabrifoam nauha

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJA Francis Cayouette SARJAN OSAT Käsinoja Yhden istuttava osa Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi, jossa säilytystilaa Irrotettavat

Lisätiedot

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 LOGOPALLOTARJOUS Wilson Staff DX2 Soft & Lady Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora Wilson Staff DX3 Spin Pelaajatyyppi: Hcp 2-24 3-osainen

Lisätiedot

Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007

Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007 Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007 Stadium Teamsales paras vaihtoehto! Kuulostaa ehkä rohkealta ja liian itsevarmalta väittää että olemme parhaita. Mutta uskomme vahvasti toimintaamme. Stadium

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot