Aika klo Paikka Katin kartano, Jaala Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Kati Kalliala Lotta Kuosmanen, sihteeri

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika klo Paikka Katin kartano, Jaala Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Kati Kalliala Lotta Kuosmanen, sihteeri"

Transkriptio

1 :n hallituksen kokous Aika klo Paikka Katin kartano, Jaala Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Kati Kalliala Lotta Kuosmanen, sihteeri Tiina Laine Hanna Heinonen Seija Forsström Leena-Mari Lähteenmaa Janna Pietikäinen Käsitellyt asiat 1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Todettiin kokouksessa läsnä olevat 3. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 4. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys 5. Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja 6. Uusia jäseniä on 2 ja eronneita 2, nimiluettelo liitteenä 7. Ajatuksia vuoden 2009 toiminnasta Kilpailutoiminta Koulukilpailut , , ja Koulukisoja ollut vuonna kilpailut, upseereilta saatiin 2 lauantaita kisoille. On ollut hyvä kun koulukilpailuja on ollut paljon. Osallistujia on myös ollut paljon. Ajankohdat huhtikuu, toukokuu, syyskuu ja lokakuu olivat hyvät. Pyritään saamaan sama määrä koulukilpailuja vuodelle Lauantaisin kilpailuissa on ollut UpsR buffa ja kuulutus paikalla. Pyydetään Upseereilta syys- ja lokakuun kisapäivät. Estekilpailut ja seuramestaruudet Upseerien estekilpailuja on ollut vuoden 2009 aikana n. 8 kappaletta. - SkaRa järjesti yhdet estekilpailut pääsiäisenä sekä Pollux-estekilpailut poneille Eriksnäsissä. Ypäjän kisat Palautepalaveri pidetty erikseen. Kurssitoiminta - Kursseja ollut keväällä vähän hevospulan takia. - Kiki Riekkisen istuntakurssi näitä toivotaan jatkuvasti lisää - Veikko Heikkilän esteratsastuskurssi Riitta Holopaisen kouluratsastuskurssi

2 8. Vuoden 2010 toiminta Kilpailutoiminta Seurakilpailut - Koulutusta kilpailijoille pitää jatkaa (vastuu Seija + opettajat), ei vain aluekilpailulupaa varten vaan myös kaikille tuntihevosilla kilpaileville. Opettajien pitää ottaa suurempaa vastuuta oppilaista, jotka kilpailevat. - Pääsiäisenä koulukilpailut perjantaina klo 9 alkaen (vastuu: Tiina+Noora) ja estekilpailut maanantaina klo 10 alkaen (vastuu:?). Kilpailut ovat yhdistetyt kilpailut kuten ennenkin. - Koulumestaruudet helatorstaina ulkokentällä klo 9 (vastuu: Hetsi + Tiina ) mestaruudenjako samalla tavalla kuin vuonna 2009 prosenttien mukaan luokat rajataan tarkasti kuten vuonna 2009, jotta jokainen on tasonsa mukaisesti oikeassa luokassa - Kahdet koulukisat toivotaan upseereilta syksylle 2010 (ajankohta: syyskuun alku + lokakuun loppu). Pääsiäisen ja helatorstain luokkia ei rajata ulkopuolisilta, mutta syksyn koulukilpailut rajataan vuoden 2009 mallin mukaisesti. - Estemestaruudet syksyllä 2010 ulkokentällä (kisavastuu: Upseerit) yksi mestari, opetushevosilla ja yksäreillä omat luokat mutta samat radat. - EsRa järjestää toukokuussa 2010 Hyvinkäällä tuntiratsastajien aluemestaruudet. - Ehdotetaan, että seura voisi auttaa Upseereja estekisoissa. Parannetaan tiedotusta ja yhteistyötä. Lapsenvahti ratsastuskouluoppilaille voisi olla hyvä. - Anotaan keväällä 2010 uusia Pollux-kisoja. Kaikki kolme kilpailumuotoa. Janna laatii anomuksen kun hakemus saapuu Seijalle. - Hevostaitokilpailut pyritään pitämään taas syksyllä 2010 ponitallilla. Vastuu kyseisten kilpailujen järjestämisestä annetaan nuorisojaokselle. Pidetään kilpailut alkusyksystä, jotta ilma on tarpeeksi lämmin. Ypäjän kansalliset kenttäkilpailut - Ypäjän kisat on anottu yksipäiväisiksi lauantaiksi Luokat olisivat tutustumisluokka, hevosten helppo, vaativa B ja vaativa A. Seija, Jaska ja Hetsi pitävät ensimmäisen suunnittelupalaverin keskiviikkona Seija ja Hanna hoitavat toimihenkilöiden majoitukset ja muut yhteydet Ypäjälle. - Riikka on kilpailujen sponsorivastaavat. Audi pysyy toivottavasti jatkossakin pääsponsorina (Luokka: Vaativa A) Sussen kautta. Kysytään myös Karolta apua sponsoreiden hankintaan. - Hallituksen vastuualueet kilpailuihin jaettiin seuraavasti: Kilpailujen johtaja: Jaska Kouluvastuu: Hetsi + Tiina Estevastuu: Karo Maastovastuu: Peepi Tulospalvelu: Noora + Janna Kanslia: Hanna + Marja-Leena ja Helen? - Johanna Juuselaa kysytään vastuullisempaan tehtävään.

3 Upseerien Santahamina-päivä elo/syyskuu Upseerit osallistuvat syksyllä 2010 Santahamina-päivään (päivä tarkentuu myöhemmin). UpsR on pyytänyt SkaRalta apua taas kilpailujärjestelyihin. Kouluratsastuksen henkilökohtaiset aluemestaruudet lauantaina Kilpailut järjestetään yhteistyössä Husön Ratsastajien kanssa Laaksolla. - Kilpailu järjestelyistä vastaa Hetsi, Noora, Hanna, Seija ja Tiina. - Laakso pyritään varaamaan perjantaista puolesta päivästä lähtien lauantai-iltaan. - Mestaruus luokkia on 4 (seniorit, juniorit, suomenhevoset ja ponit). - Sunnuntaina klo 15 on ensimmäinen tapaaminen Husössä kilpailuihin liittyen. Ratsastuskurssit - Kursseja voisi jatkossa olla enemmän, tavoite voisi olla 2 kurssia/kevät- ja syyskausi. - Kiki Riekkisen istuntakurssin toivotaan jatkossa tapahtuvan 2 kertaa vuodessa, keväisin huhtikuulla ja syksyisin lokakuussa. - Kimmo Sulkalaa kysytään pitämään koulukurssia. Hevoskerhot - ponikerho jatkuu lauantaisin Karlvikissa, vetäjinä Eliana (+Eve?) - kaksi ponikerhoa jatkuu sunnuntaisin Karlvikissa, vetäjänä Estelle - Eriksnäsin heppakerho ei ole toiminut halutulla tavalla, opettajaa/oppilaita ei ole ollut. - Yritetään saada kerho uudelleen käyntiin ja kohdennetaan se aikuisille tuntiratsastajille. Tavoitteena olisi suorittaa hoitomerkki 1 kevään aikana Tiedustellaan ensiksi kuinka paljon halukkaita miltäkin päivältä löytyisi Aloitetaan kurssi yhdellä kertauspäivällä, jossa käydään läpi Perusmerkin asiat (Hetsi vetää tämän päivän) ja tämän jälkeen pidetään lukutauko (esim. 1 kk) ja suoritetaan sitten perusmerkin koe. Pyydetään Elsiä jatkamaan opettajana, mutta huolehditaan kaikista käytännön järjestelyistä kuitenkin hallituksen toimesta (vastuu: Janna ja Seija, Elsi vain opettaa), eli aikataulu, materiaalit, tiedottaminen yms. Janna tekee alustavan opintosuunnitelman. Kerhon ohjelmaan voisi sisällyttää myös muunlaisia luentoja/tapahtumia, nämä ovat kuitenkin avoimia kaikille muillekin: Eläinlääkintä teemapäivä (Tiina) Kengitys teemapäivä (Tiina) Käynti Vermon raveissa (Hanna) Muu toiminta - Klinikka: Koulukilpailujen suoritusten arviointi halutaan uudelleen. Seija tiedustelee Merja Kuosmasta. Ajankohta helmi-maaliskuu, jos mahdollista sama lauantai kuin vuosikokous ( ) - Eriksnäsin siivoustalkoot sunnuntaina klo 12 alkaen Kati hankkii vaihtolavan ja tarjoilua (grillattavaa ja juomaa yms.) - Junioreille leffa/keilausilta marraskuussa tai haluamansa muu vastaava tapahtuma (vastuu: Pihla + Juulia)

4 - Vuoden 2011 toiminnan suunnitteluviikonloppu marraskuu 2010 (ajankohta sopimatta) - Pikkujoulut vuonna 2010 pikkujoulut ovat vuonna 2010 UpsR:n vastuulla jatkossa ei järjestetä erillisiä palkitsemistilaisuuksia, vaan kaikki palkinnot kuten stipendit ja ansiomerkit luovutetaan pikkujoulujuhlissa ratsastus/ansiomerkkejä jaetaan myös kevät/syyskokouksessa Koulutus - Kysytään onko esim. Karo kiinnostunut estetuomari koulutukseen. Kilpailuavustukset - Ulkopuolisten valmentajien valmennustilaisuuksia järjestetään edelleen, joihin seuran jäsenet saavat osallistua ulkopuolisia halvemmalla. - Lisäksi osalla kilpailuavustusrahasta maksetaan edustusratsukoiden lähtömaksuja joukkuekilpailuissa esim. aluemestaruudet (koulu&este) ja joukkue-sm (kenttä). Tiedotus - Jäsenille tullaan lähettämään ainakin 2 tiedotetta, 1 keväällä ja 1 syksyllä sekä lisäksi kevätkokoukseen kutsutaan erillisellä kutsulla ja syyskokoukseen pikkujoulukutsun yhteydessä. Kalusto/varustehankinnat - Kouluaidat korjautetaan ja maalautetaan kesällä helatorstain kisojen jälkeen ja samalla rakennetaan uusia niin, että aitoja löytyy tarpeeksi pitkää rataa varten. Kouluaitoja käytetään korjauksen jälkeen vain kilpailuissa, eikä niitä jätetä lojumaan kentälle tai maneesiin. Seija huolehtii korjauttamisesta. - Hankitaan kokonaan uusi setti kouluradan kirjaimia. Kati hankkii. - Rakennutetaan puomeille telineet maneesiin. - Kartoitetaan vaatetarvetta heti vuodenvaihteen jälkeen. Tarkoitus olisi hankkia laadukas edustustakki (KL) brodeerattuna SkaRa-tekstillä ei logolla. Hetsi ottaa tarjoukset ainakin Cavallosta ja Keravan Horse & Riderista. - Samalla hankitaan seuralle 5 kouluhuopaa (1 ponikokoinen) ja 5 estehuopaa (1 ponikokoinen) SkaRa-logolla, joita käytettään vain joukkuemestaruuskilpailuissa. Vuosikokoukset - Sääntömääräinen kevätkokous lauantaina klo 15. Kevätkokouksessa hyväksytään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. - Sääntömääräinen syyskokous pidetään syksyllä mahdollisesti SRL:n syyskokouksen jälkeen. Vuoden 2010 toimintasuunnitelma ja kevään 2010 tapahtumakalenteri pöytäkirjan liitteenä. 9. Seuran talous Seuralla oli rahaa X euroa.

5 Liitto nostanee jäsenmaksun vuodelle 2010 senioreilta 40 euroon, junioreilta 35 euroon, juniori perhejäseneltä 17,5 euroon ja seniori perhejäseneltä 20 euroon. Tämän vuoksi hallitus esittää syyskokoukselle, että seura vähentää omaa osuuttaan jäsenmaksuista. Hinnat vuonna 2010 olisivat tämän mukaan: seniorit 50 euroa, juniorit 42 euroa, juniori perhejäsen 29 euroa ja senioriperhejäsen 33 euroa. 10. Muut asiat Menneet tapahtumat - Koulukilpailut Järjestelyt sujuivat pääsääntöisesti hyvin. Kiusallista olivat valmennusryhmäläisten jälki-ilmoittautumiset. Tulevat tapahtumat - Pikkujoulut lauantaina klo 18 alkaen Noora hoitaa ruuat (saanut tarjouksen Sussen kautta) Joulupukki tulee Upseerien kyydillä Juniorit laativat tietokilpailun - Pollux-taitoratsastuskilpailut järjestetään ti klo 16 alkaen Karlvikissa. Janna vastaa järjestelyistä. Erica toimii tuomarina (ja valvoo verryttelyn) Tarjotaan glögiä ja pipareita Myydään lasten fleece-takkeja (takit ovat Eriksnäsissä) Muut asiat - SRL:n seminaari ja syyskokous Hetsi ja Seija osallistuu seminaariin lauantaina ja Hetsi syyskokoukseen sunnuntaina. - Ypäjän toimihenkilöiden muistaminen: Hetsi on tilannut kalenterit, punaviinien hankinnasta sovittava. - Vuoden 2009 palkittavat: Anna-Maria von-bondsdorff vuoden hevosharrastaja. Ponipalkittava vielä avoin (Noora puhuu Erican kanssa). - Keskusteltiin vuoden 2010 hallituksen kokoonpanosta. Kaikki nykyiset hallituksen jäsenet jatkavat. Kysytään Pihla Pietikäistä ja Juulia Heinosta juniorijäseniksi. 11. Hallituksen seuraava kokous pidetään maanantaina klo 18:00 alkaen Lotalla (Hitåntie 49). 12. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 17:30. Pöytäkirjan vakuudeksi Heta Leskinen puheenjohtaja Lotta Kuosmanen sihteeri

PÖYTÄKIRJA 9/2008 15.11.2008. Karlvikin Ratsastajat ry:n hallituksen kokous

PÖYTÄKIRJA 9/2008 15.11.2008. Karlvikin Ratsastajat ry:n hallituksen kokous :n hallituksen kokous Aika klo 9.00-17.30 Paikka Eckerö Line, Helsinki-Tallinna-Helsinki Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Hanna Seiro Seija Forsström Kati Kalliala Noora Lamberg, sihteeri Tiina Laine

Lisätiedot

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja Sivu 1/10 KOKOUSAIKA Maanantai 17.2.2013 klo 15:00 16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuivasjärven Auran maja Jouni Pääkkölä Jani Laine Oili Loukusa Petri Ollonen Kari Hourula pj. j. j. ja siht.

Lisätiedot

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015 1 TEAM FINCHEVAL RY 2 JOHDANTO Toimintalinja on laadittu Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisohjelman mukaisesti vuodelle 2015. Toimintalinjasta käy ilmi asioita, jotka ovat seurallemme tärkeitä ja

Lisätiedot

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella.

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella. ALUEJAOSTON KOKOUS 3/2019 Aika Paikka 12.3.2019 klo 20.00 21.35 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 3(3) puheenjohtaja Tarja Kallio 3(3) sihteeri Mila Munsterhjelm 2(3) rahastonhoitaja Antero Salja 3(3)

Lisätiedot

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm.

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm. ALUEJAOSTON KOKOUS 2/2019 Aika Paikka 18.2.2019 klo 18.00 21.05 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 2(2) puheenjohtaja Tarja Kallio 2(2) sihteeri Mila Munsterhjelm 1(2) rahastonhoitaja, poissa

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

Aseman Vintti, Rautatieaseman yläkerta, Kouvola

Aseman Vintti, Rautatieaseman yläkerta, Kouvola 17.1.2011 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2011 Aika keskiviikko 17.1.2010 klo 18.00 Paikka Aseman Vintti, Rautatieaseman yläkerta, Kouvola Läsnä Osmo Metsälä 1/5 Merja Jormanainen-Ylijoki 1/5 Kimmo Petriläinen

Lisätiedot

KIMITOÖNS RYTTARE RF

KIMITOÖNS RYTTARE RF KIMITOÖNS RYTTARE RF KEMIÖNSAAREN RATSASTAJAT RY ÅRSBERÄTTELSE TOIMINTAKERTOMUS Toimintakertomus 2008 1. YLEISTÄ Kemiönsaaren ratsastatajat ry on Kemiönsaaren kunnassa toimiva Suomen ratsastajainliittoon

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

Puheenjohtaja Johanna Catani avasi kokouksen.

Puheenjohtaja Johanna Catani avasi kokouksen. KyIF Pöytäkirja Ratsastusjaos 29.8.2007 KyIF:n ratsastusjaoksen hallituksen kokous Aika: keskiviikko 29.8.2007 Paikka: Wiknerin tallin saluuna Läsnä: Jonna Catani puheenjohtaja Päivi Manninen kokouksen

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40.

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40. Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikön luokkahuone Aika: 8.1.2013 Klo: 17:40-18:00 Läsnä: Markku Riuttala, Esa Halminen, Mikko Rahi, Pekka Aarne,. 1. Puheenjohtaja Markku Riuttala

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

MUISTIO 5/2019. Hämeen Ratsastusjaosto Suomen Ratsastajainliitto ry ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019. Aika Paikka. ti klo

MUISTIO 5/2019. Hämeen Ratsastusjaosto Suomen Ratsastajainliitto ry ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019. Aika Paikka. ti klo ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019 Aika Paikka ti 28.5.2019 klo 18.00-20.30 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 5(5) puheenjohtaja Tarja Kallio 5(5) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(5) rahastonhoitaja, poissa Antero

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

Kurikan Ratsastajat ry TOIMINTAKERTOMUS 2014. 1. Yleistä

Kurikan Ratsastajat ry TOIMINTAKERTOMUS 2014. 1. Yleistä Kurikan Ratsastajat ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. Yleistä Kurikan Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen ja kuuluu sen alaiseen Pohjanmaan aluejaostoon. Toimintavuonna 2014 seuraan kuului

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 19.10.2013 klo 15:00 Paikka: Paloisten koulukeskus, Toivakka Läsnä: Juha Lampinen Markus Mäki-Kulmala Topi Saarelainen Hanna-Kaisa Mäki-Kulmala Elias Mäki-Kulmala Niina Ikonen

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1. Yleistä Vuosi 2013 oli Husaariratsastajat ry:n 42. toimintavuosi ja Husaarien Nuorten kerhon 37. toimintavuosi. Seuran jäsenmäärä oli yhteensä 374 jäsentä, joista

Lisätiedot

- JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa!

- JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa! - JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa! TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JÄSENTALLIT: 1) Talli Satumaa ; Satu Koivisto 0400-878739 http://www.freewebs.com/tallisatumaa 2) Kotalan Tila ; Annika Mattila 050-5742630

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 SAIRILAN RATSASTAJAT ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 www.sairilanratsastajat.net 1 SAIRILAN RATSASTAJAT Sairilan Ratsastajat (SarRa) on mikkeliläinen ratsastusharrastusta edistävä seura, joka toimii yhteistyössä

Lisätiedot

1 (3) RAAHEN JUDO RY PÖYTÄKIRJA 4/2009 12.11.2009. Hallituksen kokous, syyskokousasiat AIKA 12.11.2009. Urheilutalo Raahelan näyttämö

1 (3) RAAHEN JUDO RY PÖYTÄKIRJA 4/2009 12.11.2009. Hallituksen kokous, syyskokousasiat AIKA 12.11.2009. Urheilutalo Raahelan näyttämö RAAHEN JUDO RY PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 (3) 12.11.2009 AIHE Hallituksen kokous, syyskokousasiat AIKA 12.11.2009 PAIKKA Urheilutalo Raahelan näyttämö KOKOUSVIRKAILIJAT Sami Pirinen puheenjohtaja Jarno Viitanen

Lisätiedot

6. Tilinpäätöksen hyväksyntä ja vastuuvapauden myöntäminen

6. Tilinpäätöksen hyväksyntä ja vastuuvapauden myöntäminen Mahjong Finland ry 12.1.2018 Vuosikokous 1. Kokouksen avaus Klo 13:14 Avataan kokous Läsnä: Konsta Lensu Petteri Huuskonen Anne-Mari Haapsamo Mimmi Lehtonen Henri Vataja 2. Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula.

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula. Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 10.1.2018 klo 19:30 Paikka Läsnä Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimisto Johannes Tarkiainen puheenjohtaja Jarmo Lehtinen Lauri

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 9.10.2010 klo 15.15 Paikka: Läsnä: Hirsiaho, Toivakka Jukka Heinonen Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen Tuomas Hokkanen Sari Puikkonen Ronja Hokkanen

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2009 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Kerhohuone, Toivakantie 36, Toivakka Timo Särkkä Jukka Heinonen Markku Ilomäki Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen

Lisätiedot

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2012. Yhdistyksen 82. toimintavuosi

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2012. Yhdistyksen 82. toimintavuosi Hallituksen esitys kevätkokoukselle 15.03.2013 HELSINGIN RATSASTAJAT RY Toimintakertomus 2012 Yhdistyksen 82. toimintavuosi HELSINGIN RATSASTAJAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 Sivu 1/ 5 YLEISTÄ Seuran toiminta

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjalan saunarakennus, Ankkapurhantie 15, Anjala. Puheenjohtaja Mirja Tuominen avasi kokouksen klo 18:50.

Nuorisokeskus Anjalan saunarakennus, Ankkapurhantie 15, Anjala. Puheenjohtaja Mirja Tuominen avasi kokouksen klo 18:50. Kymijoen Ratsastajat ry. Pöytäkirja 29.11.2016 SYYSKOKOUS 28.11.2016 Nuorisokeskus Anjalan saunarakennus, Ankkapurhantie 15, 46910 Anjala 1. Puheenjohtaja Mirja Tuominen avaa kokouksen Puheenjohtaja Mirja

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 Normaalikoulu, harjoittelijoiden huone PL 35 (N), Jyväskylä

Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 Normaalikoulu, harjoittelijoiden huone PL 35 (N), Jyväskylä Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Aika: Keskiviikko 8.3.2016 klo 18:15 Paikka: Sohwin kabinetti Läsnä: Riikka Rintala puheenjohtaja Jonas Hammarström

Lisätiedot

Kurikan Ratsastajat ry TOIMINTAKERTOMUS 2012. 1. Yleistä

Kurikan Ratsastajat ry TOIMINTAKERTOMUS 2012. 1. Yleistä Kurikan Ratsastajat ry TOIMINTAKERTOMUS 2012 1. Yleistä Kurikan Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen ja kuuluu sen alaiseen Pohjanmaan aluejaostoon. Toimintavuonna 2012 seuraan kuului??

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Ratsastusseura Kopse Ry 31.5.2015 Toimintalinja 2015. Ratsastusseura Kopse Ry Toimintalinja

Ratsastusseura Kopse Ry 31.5.2015 Toimintalinja 2015. Ratsastusseura Kopse Ry Toimintalinja Ratsastusseura Kopse Ry Toimintalinja 1 Johdanto Seuramme valittiin Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisvalmennukseen syksyllä 2014. Tämän seurauksena teimme toimintalinjan luomaan selkeyttä seuran

Lisätiedot

Toimintakertomus 2009

Toimintakertomus 2009 2009 Toimintakertomus 2009 1. YLEISTÄ Kemiönsaaren ratsastatajat ry on Kemiönsaaren kunnassa toimiva Suomen ratsastajainliittoon kuuluva ratsastusseura. Seura perustettiin vuonna 1990 ja rekisteröitiin

Lisätiedot

KYMIJOEN RATSASTAJAT TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

KYMIJOEN RATSASTAJAT TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 KYMIJOEN RATSASTAJAT TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 1. YLEISKATSAUS VUODEN 2014 TOIMINTAAN Kymijoen Ratsastajat ry:n (vuoteen 2006 asti Ratsastusseura Hirnakat ry) tarkoituksena on edistää ratsastusharrastusta

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015)

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015) Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015 (päivitetty 13.4.2015) 1 10 Yleinen osa Lounais-Suomen alueen mestaruuskilpailut ovat avoimia Lounais-Suomen alueen seuroja sekä Lounais-Suomen alueella asuville

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 4/2017 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 4/2017 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 4/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.9.2017 klo 18:02 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus (x) olleet jäsenet: Laakso Matias (x) Pietilä Elsa

Lisätiedot

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2011. Yhdistyksen 81. toimintavuosi

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2011. Yhdistyksen 81. toimintavuosi Hallituksen esitys kevätkokoukselle 23.03.2012 HELSINGIN RATSASTAJAT RY Toimintakertomus 2011 Yhdistyksen 81. toimintavuosi HELSINGIN RATSASTAJAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Sivu 1/ 5 YLEISTÄ Seuran toiminta

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sairilan ratsastajat ry. TOIMINTAKERTOMUS 2015 www.sairilanratsastajat.net SAIRILAN RATSATSAJAT Sairilan Ratsastajat (SarRa) on mikkeliläinen ratsastusharrastusta edistävä seura, joka toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Valjakkokomitean kokous

Valjakkokomitean kokous Valjakkokomitean kokous Aika Ke klo 17.30 Paikka Paikalla Leena Vähä-Erkkilän kotona, Sipoo Kati Honkanen, puheenjohtaja Heikki Heiskanen Hannu Kalalahti Leena Vähä-Erkkilä Juuso Ström, kohdat 1 10 Ben

Lisätiedot

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2014. Yhdistyksen 84. toimintavuosi

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2014. Yhdistyksen 84. toimintavuosi Hallituksen esitys kevätkokoukselle 25.03.2015 HELSINGIN RATSASTAJAT RY Toimintakertomus 2014 Yhdistyksen 84. toimintavuosi HELSINGIN RATSASTAJAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sivu 1/ 5 YLEISTÄ Seuran toiminta

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 Porvoon Mustang ry

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 Porvoon Mustang ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 1. YLEISTÄ / Borgå Mustang rf on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura ja kuuluu jäsenenä myös Etelä-Suomen Ratsastusjaostoon (ESRA). Seura toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu.

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu. ALUEJAOSTON KOKOUS 4/2019 Aika Paikka ti 23.4.2019 klo 18.00-20.40 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 4(4) puheenjohtaja Tarja Kallio 4(4) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(4) rahastonhoitaja Antero

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 11.10.2014 klo 15:30 Paikka: Nuorisotalo, Toivakka Läsnä: Niina Ikonen Kirsi Hokkanen Juha Lampinen Heimo Nieminen Arto Virtanen Topi Saareleinen Hanna-Kaisa Mäki-Kulmala

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2014

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2014 Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2014 (päivitetty 11.8.2014) Yleinen osa... 2 HENKILÖKOHTAISET MESTARUUDET... 3 Esteratsastus... 3 Kouluratsastus... 3 Kenttäratsastus... 4 JOUKKUEMESTARUUDET... 5 Esteratsastus...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 Ratsastusseura Majoran ry Perustettu 1989 Kotipaikka Espoo TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 Johdanto Ratsastusseura Majoranin toiminta jatkui vilkkaana vuoden 2008. Seuran perusajatus on pysynyt perustamisesta

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja osallistujien toteaminen, pöytäkirjan tarkastajien valinta

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja osallistujien toteaminen, pöytäkirjan tarkastajien valinta 1 / 5 Pahkamäen koulun vanhempainyhdistys ry:n hallituksen kokous aika: maanantaina 4.2.2019 klo 18.01-19.22 paikka: Pahkamäen koulun ruokala läsnä: Inga Sokka, Outi Kvarnberg, Päivi Ehrnsten, Jaana Kaurinkoski,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS. Kokouksen avaus 17:18. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Kokousvirkailijoiden valinta

HALLITUKSEN KOKOUS. Kokouksen avaus 17:18. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Kokousvirkailijoiden valinta Aika: 26.04.2016 17:15 Paikka: Satakunnan Ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikkö Läsnä: Pekka Aarne, Esa Halminen, Pirjo Nordström, Mikko Johansson, Ritva Peltomaa (varajäsen), Aulis Saarinen (pelinjohtaja),

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT

SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT Kilpailujen haku Kutsun laatiminen Kustannusarvion laadinta Valmistelun aikataulutus Tapahtuman aikataulutus Seuran hallituksen hyväksyntä Vastuualueiden kartoitus Toimihenkilöiden

Lisätiedot

Vuosikokouspöytäkirja

Vuosikokouspöytäkirja Vuosikokouspöytäkirja RKL Naisten klubin vuosikokous 2012 Paikka: Aika: Läsnä: Hanasaaren kurssikeskus kokoustila Stig (2 krs.) lauantaina 17. marraskuuta 2012 klo 16.00 alkaen, Helena Railama, Marja Aaltonen,

Lisätiedot

3. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA RY YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS 5.12.2017 PÖYTÄKIRJA Paikka: Kokoustila Seppele, Leppäsuonkatu 11, Helsinki Osallistujat: Antti Niemi, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintasuunnitelma ja budjetti 2017 1 1 Yhdistyksen kokoukset Emoseuran sääntömääräinen vuosikokous, sekä emoseuran hallituksen kokous tullaan pitämään jälleen keväällä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2014

TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vuosi 2014 oli Ratsastusseura Skara ry:n (aiemmin Karlvikin Ratsastajat ry) kahdeskymmeneskolmas toimintavuosi. Toimintakaudella pidettiin kaksi sääntömääräistä vuosikokousta 23.3.2013

Lisätiedot

OULUN STEINERKOULU. kuukausitiedote. maaliskuu Rentouttavaa hiihtolomaa!

OULUN STEINERKOULU. kuukausitiedote. maaliskuu Rentouttavaa hiihtolomaa! OULUN STEINERKOULU kuukausitiedote maaliskuu 2017 Rentouttavaa hiihtolomaa! TAPAHTUMAKALENTERI vk 10 talviloma ti 14.3. laskettelu- ja ulkoilupäivä la 8.4. pääsiäismyyjäiset vk 15 V luokan näytelmän esitykset

Lisätiedot

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika Paikka Läsnä klo.11.06 Kuopion Eläinlääkärikeskus, Soikkokuja 12, Kuopio Viivi Kaskenaho, Joonas Kaskenaho, Johanna Sipiläinen, Teo Lintula, Anni Puurunen, Teija Pesonen ja Niina Elomäki Käsitellyt

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

Halloween kouluratsastuskilpailu

Halloween kouluratsastuskilpailu Oulunsalon Ratsastajat ry. OUSA Cup 2017 koulu, 4. osakilpailu 1.tason harjoitustasonkouluratsastuskilpailut Tuomari: Petri Lopakka Kilpailujen johtaja: Jaana Karjalainen, Linda Ervasti ja Tuija Halloween

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

Aika: Maanantaina klo Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Maanantaina klo Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 4/2012 Aika: Maanantaina 19.3.2012 klo 17.03 18.54 Paikka:

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla oli yhteensä 24 henkilöä.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla oli yhteensä 24 henkilöä. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY SYYSKOKOUS AIKA Maanantai 24.10.2011 klo 18:30 PAIKKA Skomarsin torppa, Hakunila LÄSNÄ (pj) Eila Varis Veikko Saukkonen (siht) Sirkka Luukkanen Reino Raijos Taimi Saloheimo

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä.

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. LIIKUNTASIHTEERIN TOIMINTAKERTOMUS 1.8.2016-31.7.2017 1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. 2. KAUPUGIN

Lisätiedot

Kurikan Ratsastajat ry Jäsentiedote, toukokuu 2012. Jee, kesä lähestyy!

Kurikan Ratsastajat ry Jäsentiedote, toukokuu 2012. Jee, kesä lähestyy! Kurikan Ratsastajat ry Jäsentiedote, toukokuu 2012 Jee, kesä lähestyy!...ja samalla kaikenlaiset kivat tapahtumat! Myllykylässä on kisakausi käynnistynyt junnujen järjestämillä estekisoilla ja nyt jännitetään,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA (1/5) Lakeudenportin Ratsastajat ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1. Toiminnan tarkoitus ja strateginen päämäärä Lakeudenportin Ratsastajat ry:n toiminnan tarkoituksena on järjestää jäsenistölleen

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Pöytäkirja Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 15:58 16:40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Laakso Matias, pj. (x) olleet jäsenet: Rajala Roope, vpj. (-) Valtonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun)

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun) 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 10 14/2013 PÖYTÄKIRJA 10/2013 Aika: 18.-24.6.2013 Osallistujat: Jäsenhakemuksia Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme.

Lisätiedot

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi 1 SISÄLTÖ JOHDANTO. 3 RATSASTUSSEURAN VISIO... 4 RATSASTUSSEURAN ARVOT... 4 RATSASTUSSEURATOIMINNAN TAVOITTEET... 5 KÄYTÄNNÖN TOIMINTA JA PERIAATTEET... 5 Vakiintunut vuosittainen toiminta... 5 Seuran

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Aika: 16.6.2015 klo 13.00 14.40 Paikka: Hotelli Atlas, Kuopio Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (-) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas (-) Jäsenet: Annukka Alppi (x) Rauno

Lisätiedot

SRL/APU:n budjettipalaveri pe jossa käydään läpi liiton budjettia.

SRL/APU:n budjettipalaveri pe jossa käydään läpi liiton budjettia. ALUEJAOSTON KOKOUS 6/2018 Aika Paikka 15.10.2018 klo 18.00-20.15 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marja Nuuttila 6(6) puheenjohtaja Tarja Kallio 6(6) sihteeri Mila Munsterhjelm 4(6) rahastonhoitaja Riikka Pyykkö

Lisätiedot

Lady Meeting TALKOOLISTA

Lady Meeting TALKOOLISTA TALKOOLISTA RADAN RAKENNUS + KATOSTEN LAITTO PERJANTAINA 6.7. KLO 7.00 ALKAEN! KAIKKI KILPAILIJAT JA MUUTKIN TERVETULOA! Tuomarit: Arto-Pekka Heino ja Hanna Niskanen Kanslia, kahvio, palkinnot: Soile Lappalainen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

3. a) käsitellään hallituksen antama ja esittelemä toimintakertomus b) käsitellään edellisen vuoden tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto

3. a) käsitellään hallituksen antama ja esittelemä toimintakertomus b) käsitellään edellisen vuoden tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto Keilakillan kevätkokous perjantaina 26.1.2018 klo 14.15, Talin keilahalli 1. Kokouksen avaus 2. a) valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkastajat b) todetaan kokouksen

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Ohjelma: Ranking pokaalien jako All around komitea 2017 Lisäykset lajisääntöihin vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Kauden 2018 kilpailut 2018 komitean jäsenet

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla Haukiputaan vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirja 17.8. kello 18.00 Haukiputaan koululla 1. Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Kokous avattiin kello 18.02 ja paikalla olivat Suvi Siltala

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: Torstai klo 18.00 20.35 Paikka: Klaukkalan yläasteen auditorio Läsnä: Antti Ainasoja Kati Hiisvirta Taija Huuskonen Asko Jortikka Juha Karppinen Harri Lepolahti Sirpa Malmström

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 YLEISTÄ Seuran hallituksen puheenjohtajana on toiminut 16.3.2011 alkaen Johanna Höglund (9/9). Hallituksen jäsenet ovat Katarina Fellman (varapuheenjohtaja, jäsensihteeri) (8/9),

Lisätiedot

TOIMINTALINJA Lakeudenportin Ratsastajat ry

TOIMINTALINJA Lakeudenportin Ratsastajat ry TOIMINTALINJA (1/5) Lakeudenportin Ratsastajat ry TOIMINTALINJA 2017 1. Visio Lakeudenportin Ratsastajat ryn visiona on tarjota koko perheelle mahdollisuus harrastaa hevosten parissa. Tarkoituksena on

Lisätiedot

SRL Häme kevättapaaminen 2019

SRL Häme kevättapaaminen 2019 SRL Häme kevättapaaminen 2019 Tervetuloa! Alkusanat Marissa Henttinen, SRL Hämeen aluejaoston pj Potkua Pirkanmaalle hanke esittäytyy Tiina Brandt, projektipäällikkö Liiton terveiset Petri Pesonen, SRL

Lisätiedot