TIETOA MEISTÄ - LESS IS MOREN TARINA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOA MEISTÄ - LESS IS MOREN TARINA"

Transkriptio

1

2

3 TIETOA MEISTÄ - LESS IS MOREN TARINA Tarina Hiusmuotoilija Kun yhdistetään kokemukset stylistina, biomimetiikka, ja aromaterapia, syntyy innovatiivinen salonkisarja, joka yhdistää käytännöllisyyden, terveyden ja ympäristötietoisuuden hemmotteluun ja mielihyvään. Vuonna 2005 Hannes Trummer avasi pienen, mutta kunnianhimoisen hiussalongin Wienin keskustaan. Hän oli aikaisemmin toiminut erittäin menestyksekkäästi taiteellisena johtajana ja henkilökunnan kouluttajana eräässä tunnetussa kansainvälisessä kampaamoketjussa. Trummer oli perehtynyt tarkasti Feldenkrais-menetelmään (Tietoisuutta liikkeen kautta) ja oli vakaasti sitä mieltä, että asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat keskeisiä. Näiden ajatusten pohjalta hän muotoili Less is Moren perusidean: Olennaiseen pelkistäminen tyydyttää kehittymiseen tarvittavan tilan tarpeen. Jo Trummerin salonki itsessään kuvastaa Less is Moren konseptia. Tämä näkyy muun muassa erittäin yksinkertaisessa arkkitehtuurissa ja yleisilmeessä, jossa tilan ainoina koristuksina toimivat asiakas ja hänen peilikuvansa. Tällaisessa rauhallisessa ja harmonisessa ympäristössä on tilaa ja aikaa toteuttaa asiakkaan omia mieltymyksiä teknisen osaamisen, estetiikan tajun ja asiakkaan oman tyylin kunnioittamisen kautta. Kemisti Konseptin laajentamisen aika koitti, kun Hannes Trummer kohtasi tri Doris Brandhuberin, kemistin ja pitkäaikaisen joogaopiskelijan. Luonnontieteilijä oli yliopisto-opintojensa ja tutkimustyönsä myötä erikoistunut biomimetiikkaan. Biomimetiikka on poikkitieteellinen tieteenala, joka käyttää luonnon järjestelmiä ja metodeja mallina ja systemaattisesti kehittelee tuotteita aivan uusia, optimoituja käyttötarkoituksia varten. Kemistinä Brandhuber oli tietoinen nykyisten kosmetiikkatuotteiden koostumuksista. Kun Trummer ja Brandhuber tutkivat tarkemmin tavallisten salonkituotteiden terveys- ja ympäristövaikutuksia, he tulivat siihen lopputulokseen, että he eivät halunneet altistaa hiuksia eivätkä luontoa kyseisille tuotteille. Jotta heidän olisi mahdollista noudattaa Less is Moren tavoitetta rehellisestä ja terveellisestä hiuskosmetiikasta, Trummerin ja Brandhuberin piti selvästikin luoda omat tuotteensa. Brandhuber, joka oli tässä vai-

4 heessa jo filosofian tohtori ja työskenteli mm. ympäristökonsulttina, päätti kieltäytyä hänelle tarjotusta tutkijan paikasta Yalen yliopistossa ja keskittyä kehittämään omaa tuotesarjaa. Lopputulos Trummer ja Brandhuber perustivat ensimmäisen tutkimustilansa Less Is Moren salonkiin. Kuluttajaan saadun suoran yhteyden kautta heidän hoito- ja muotoilutuotevalikoimansa kehittyivät koko ajan. Less is Moren tuotteissa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tuotteet ovat siis nopeasti ja sataprosenttisesti biohajoavia. Tarkkaan valittujen luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö optimoi tuotteen tehokkuuden ja tehostaa sen kykyä luoda hyvinvointia ja mielihyvää. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. FILOSOFIA KÄYTÄNNÖLLISYYS JA ESTETIIKKA, YMPÄRISTÖN KUNNIOITUS, SEKÄ HEMMOTTELUSTA, KAUNEUDESTA JA TERVEYDESTÄ SAATAVA MIELIHYVÄ. Less is More on pelkistetty olennaiseen. Less is More by brandhuber & trummer salonkituotteet ovat erittäin tehokkaita ja puhtaasti luonnollisia, ja toteuttavat näin Less is Moren filosofiaa. Samoin toimii Less is Moren salonki, joka ilmentää filosofiaa kuormitusta keventävällä, mutta holistisella tavalla.

5 RAAKA-AINEET RAAKA-AINEIDEN TULEE TÄYTTÄÄ TIUKAT VAATIMUKSEMME Käytämme 100 %:sti luomutuotettuja ja sertifioituja kasviraaka-aineita Luonnollisia eteerisiä öljyjä, neitsytkasviöljyjä ja voita, puhdasta aloe vera mehua, yrttiuutteita, kallisarvoisia kukkavesiä, itävaltalaista metsähunajaa ja mehiläisvahaa, lesitiiniä, alkoholia Luomutuotteita ja Reilun Kaupan tuotteita: Mascobado-ruokosokeria kookosöljyä, sheavoita Emme käytä Synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita ja polymeereja, silikonia ja parafiinia, petrokemikaaleja, PEG- ja PPG-yhdisteitä, parabeeneja, sulfaatteja, glykoleja, ftalaatteja jne. Less is More vastustaa eläinkokeita.

6 PUHTAUS JA KÄYTÄNNÖLLISYYS Hoitavuus ja tuoksu Tuotteissa käytetään ainoastaan luomusertifioituja kasviperäisiä tehoaineita: bioaktiivisia neitsytkasviöljyjä, yrttiuutteita, kallisarvoisia kukkavesiä, puhdasta aloe vera mehua, luonnollisesti puhtaita eteerisiä öljyjä ja lesitiiniä. Less is Moren tuotteet eivät koskaan sisällä parafiineja, silikonia, petrokemikaaleja, ammoniumyhdisteitä, glykolia, synteettisiä hajusteita, väriaineita jne. Säilyvyys Hellävarainen säilöntätapamme perustuu eteerisiin öljyihin, joilla on kasviperäisiä mikrobeja tuhoavia ominaisuuksia. Joissakin viimeistelytuotteissa säilöntäaineena toimii korkealaatuinen denaturoimaton luomusertifioitu alkoholi. Se ei kuivata ihoa tai hiusta, vaan haihtuu nopeasti, eikä jätä hiuksiin allergisoivia jäämiä. Less is Moren tuotteet eivät koskaan sisällä parabeeneja, formaldehydiä vapauttavia ainesosia, organohalogeeniyhdisteitä, metyyli(kloori)-isotiatsolinonia jne. Muotoilu ja viimeistely Muotoilutuotteemme on tehty luonnollisista hartseista, vahoista ja kalvon muodostavista aineista, kuten luomusertifioidusta Mascobado-ruokosokerista, itävaltalaisesta metsähunajasta ja mehiläisvahasta. Ne sisältävät myös vehnäproteiineja, piimaata, sellakkaa ja kasviperäistä kitiiniä. Nämä korkealaatuiset luonnolliset raaka-aineet antavat hiuksille kiiltoa ja muotoilevat niitä, mutta myös hoitavat ja suojaavat hiuksia ja hiuspohjaa. Less is Moren tuotteet eivät koskaan sisällä ponnekaasuja, akryyliamideja, akrylaatteja, metakrylaatteja, vinyyliä, PVP/VA:ta, PVM/ MA:ta, adipaatteja, PEG:ta, PPG:ta jne. Pinta-aktiiviset aineet ja emulgaattorit Vesi Tuotteemme sisältävät ainoastaan hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita ja emulgaattoreita, jotka on tehty kasviuutteista, esimerkiksi kookosöljystä, sokerista ja aminohapoista. Less is Moren tuotteet eivät koskaan sisällä sulfaatteja (SLS, SLES), PEG-yhdisteitä, DEA:ta, MEA:ta, MIPA:ta jne. Tuotteidemme vesipohjaisena osana käytämme Lauretana-mineraalivettä, joka on erittäin puhdasta arteesisesta lähteestä saatavaa vettä. Sitä saadaan Piemonten alueelta Italiasta Monte Rosa vuorelta. Käytämme vesipohjana myös luomusertifioituja kukkavesiä, joita saadaan, eteeristen öljyjen höyrytislauksen sivutuotteena. Less is Moren tuotteet eivät koskaan sisällä deionisoitua (puhdistettua) vettä.

7 LUOMUA HIUSTENHOITOA Luomu Kaikki Less is Moren tuotteissa käytetyt raaka-aineet on tarkoin valittu niiden tehokkuutta, puhtautta ja ihoon ja ympäristöön liittyviä vaikutuksia silmällä pitäen. Kaikki raaka-aineet ovat uusiutuvia, nopeasti ja sataprosenttisesti biohajoavia ja luomuviljeltyjä aina kun mahdollista. Less is Moren tuotteet sisältävät yksinomaan kasviperäisiä tehoaineita: kasviöljyjä, yrttiuutteita, kukkavesiä, puhdasta aloe vera mehua, Reilun Kaupan Mascobado-ruokosokeria, metsähunajaa, mehiläisvahaa, lesitiiniä ja denaturoimatonta luomualkoholia. Luomuviljelijöiltä saatavat raaka-aineet on kasvatettu ilman synteettisiä tuhoeläin- tai rikkakasvitorjunta-aineita ja mineraalilannoitteita, joten ne eivät sisällä haitallisia jäämiä. Luomulaatuisten kasviraaka-aineiden tehoainepitoisuudet ovat yleensä ylivertaisia tavallisiin raaka-aineisiin verrattuna. Luomutuotanto takaa tuotannon ja käsittelyn suhteen korkeimmat laatuvaatimukset ja niiden tarkan noudattamisen. Luonnollisuus Niin sanottuun luonnolliseen hiuskosmetiikkaan on yleensä lisätty näön vuoksi luonnollisia, joskus jopa luomulaatuisia tehoaineita. Useimmiten tuotteiden pohjana ovat kuitenkin samat synteettiset, terveydelle haitalliset aineet kuin perinteisessä kosmetiikassakin: ihoa ärsyttävät pinta-aktiiviset aineet ja emulgaattorit, silikoni ja mineraaliöljyt, haitalliset, allergisoivat ja joskus jopa karsinogeeniset säilöntäaineet ja hajusteet, synteettiset muotoilevat polymeerit ja hoitavat aineet, jotka eivät ole helposti biohajoavia. Tällaisissa tuotteissa käytetään usein hyvin pieniä kasvitehoainepitoisuuksia, joten niiden arvo on minimaalinen ja niitä käytetään vain markkinointitarkoituksissa. Kasviperäiset tehoaineet luonnollisessa hiuskosmetiikassa on usein saatu kasveista, jotka on kasvatettu ihoa ja terveyttä vahingoittavia kemikaaleja, esimerkiksi tuhoeläin- ja rikkakasvimyrkkyjä ja synteettisiä lannoitteita käyttäen. Lisäksi luonnolliseen kosmetiikkaan lisätyt eteeriset öljyt voivat toimia näiden haitallisten aineiden välittäjäaineena, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan elimistöön ja eteeristen öljyjen hyvät vaikutukset ihoon ja terveyteen heikkenevät.

8 MIKSI LUOMUA? Luomuviljely painottaa ympäristöä säästävää luonnonvarojen käyttöä ja ottaa erityisesti huomioon raaka-aineet ja luonnon rytmin. Luonnonmukainen maanviljely tarkoittaa siis kierrätyksen hallitsemista. Mahdollisimman vähän ravintoaineita menetetään ja mahdollisimman vähän ravintoaineita lisätään. Ekologinen jalanjälki pyritään pitämään siis mahdollisimman pienenä. Terveys ja tehokkuus Monet asiat puhuvat luomuviljeltyjen kasviperäisten tehoaineiden korkean terveysarvon puolesta. Ne sisältävät huomattavasti vähemmän jäämiä, tuotannossa ei käytetä synteettisiä torjunta-aineita tai helposti liukenevia mineraalilannoitteita ja jopa luomuviljeltyjen kasviraaka-aineiden tehoainepitoisuudet ovat ylivoimaisesti suurempia tavanomaisiin verrattuina. Luomutuotanto takaa tuotannon ja käsittelyn suhteen korkeimmat laatuvaatimukset ja niiden tarkan noudattamisen. Ilmaston suojelu ja puhdas ilma Luonnonmukainen maanviljely käyttää noin 50 % vähemmän energiaa kuin tavallinen viljely ja tämä näkyy suoraan pienempinä kasvihuonekaasupäästöinä. Lannoitteet: Tavanomainen maanviljely vaatii keinotekoisia lannoitteita, jotka vaikuttavat ilmaston lämpenemiseen usealla tavalla. Tällaisten lannoitteiden valmistus vaatii paljon energiaa (jota saadaan fossiilisista polttoaineista, kuten öljystä, maakaasusta ja hiilestä) ja aiheuttaa kasvihuonekaasupäästöjä ja ilmansaasteita. Synteettisten lannoitteiden käyttö aiheuttaa myös typpioksidipäästöjä. Nämä lannoitteet tekevät myös maaperästä hapanta. Happamuuden tasapainottamiseksi maaperään lisätään kalsiumkarbonaattia, joka taas synnyttää hiilidioksidia. Lannoitteet heikentävät maaperän mikro-organismien kykyä sitoa metaania, joka on voimakas kasvihuonekaasu. Koska luonnonmukaisessa viljelyssä ei käytetä maatalouskemikaaleja, se luo paljon paremman energiatasapainon, tukee maaperän mikro-organismeja ja vähentää näin päästöjä. Maaperä: sitoo hiilidioksidia. Tehomaanviljely vapauttaa maahan sitoutunutta hiilidioksidia ilmakehään, joka taas vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen. Luonnonmukainen maanviljely vähentää hiilidioksidipäästöjä. Stressivapaa maaperä Luomuviljelyn perustana on pitkälti suljettu tuotantoketju, jossa maaperän hedelmällisyyttä pidetään yllä ja luonnonvaroja suojellaan. Siksi luomuviljellyillä alueilla esiintyy keskimäärin % enemmän kastematoja kuin tavallisilla pelloilla. Tuloksena on runsaampi maannoskerros, joka tekee maaperästä erityisen imukykyisen. Tämä puolestaan ehkäisee eroosiota ja suojaa tulvavesien aikaan saamilta vahingoilta.

9 Biodiversiteetti Puhdas vesi Maanviljely on pääsyy siihen, että maailman laajuisesti monet lajit kuolevat sukupuuttoon. Erityisesti teollinen maanviljely on vastuussa elinympäristöjen tuhoutumisesta, varsinkin Brasiliassa, jossa trooppisia sademetsiä hakataan soijanviljelyn tieltä. Vaaralliset torjuntaaineet, jotka monesti tarvitsevat pitkän hajoamisajan, eivät ole vaarallisia ainoastaan ihmisille. Ne tappavat myös hyönteisiä, sammakkoeläimiä ja kaloja. Luomuviljely tarjoaa vaihtoehdon. Englannissa sellaisilta alueilta, joilla harjoitettiin luomuviljelyä, tutkijat löysivät 85 % enemmän kasvilajeja, kolmanneksen enemmän lepakoita, 17 % enemmän hämähäkkejä ja viisi prosenttia enemmän lintuja. Tämä ei johdu ainoastaan siitä, että viljelyssä ei käytetä kemikaaleja. Kasvien ja eläinten elinalueita tuetaan laajemmilla istutuksilla ja pensailla. Luomuviljely pitää puhtaana myös tärkeimmän ravintoaineemme: veden. Rikkakasvi- ja tuholaistorjunta-aineet valuvat vähitellen pohjaveteen ja päätyvät sitä kautta juomaveteemme. Ei geenimuuntelua Luomuviljely pysyttelee kaukana geenimuuntelusta. Geenimuunnellut siemenet ja geenimuuntelu tuotteen käsittelyn aikana ovat molemmat kiellettyjä.

10 ALKUPERÄ JA TUOTANTO Kannamme huolta luonnosta ja kanssaihmisistämme, ja kaikki Less is Moren tuotteet noudattavat tätä periaatetta. Sen takia kiinnitämme erityisesti huomiota tuotteidemme alkuperään. Tuemme pieniä, korkealaatuisia tuottajia, jotka valmistavat raaka-aineensa huolella ja rakkaudella. Metsähunaja* ja mehiläisvaha* Itävallan luonnonsuojelualueilta Hunaja ja mehiläisvaha ovat keskeisiä ainesosia monissa Less is Moren tuotteissa, niin hoito- kuin muotoiluaineenakin. Tehokas luomulaatuinen metsähunajamme ja suodattamaton, erittäin aromikas mehiläisvahamme tulevat ylämaan mehiläishoitajilta (Hochlandimker) Itävallasta, Mühlviertelin alueelta. Mehiläiset elävät luonnossa ja luonnon rytmiä noudattaen. Mehiläispesät sijoitetaan varta vasten kiehtoviin luonnonmaisemiin sellaisille alueille, joille ihmiset harvoin eksyvät, tai joita ei käytetä maanviljelyyn. Rannatalin luonnonsuojelualueella mehiläiset saavat nauttia koskemattomasta ympäristöstä ja harvinaisista kasveista. Ylämaan mehiläishoitajat huolehtivat jokaisen yhdyskunnan erityistarpeista, koska jokainen mehiläislaji on hieman erilainen. Mehiläiset ovat herkkiä olentoja, jotka tarvitsevat osaavaa ja kärsivällistä ohjausta läpi vuoden. Mehiläisyhdyskunnat tuntevat ympäristönsä ja sen kukat läpikotaisin, koska niiden pesät viedään aina samaan paikkaan. Näin mehiläishoitajat hoitavat eri lajeja niille sopivalla tavalla ja mehiläiset kiittävät heitä tuottamalla hienointa luomuhunajaa. Neitsytkasviöljyt* ja voit* Jättihelokki*, Kookos*, Ruusunmarja*, Hamppu*, Jojoba*, Shea*, Aprikoosinkivi*, Vehnänalkio* Käytämme yksinomaan käsittelemättömiä, kylmäpuristettuja öljyjä, joita saadaan sertifioidusta luomuviljelystä. Hellävarainen prosessointi takaa sen, että öljyyn jää tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega 3, 6, 9) ja arvokkaita lipideihin liittyneitä ainesosia/saippuoitumattomia ainesosia (vitamiineja, lesitiiniä, karotenoideja, polyfenoleja, fytosteroleja ), jotka ovat tärkeitä terveiden, luonnollisten hiusten ja elinvoimaisen hiuspohjan ja ihon hyvinvoinnille. Kylmäpuristetut, käsittelemättömät öljyt tunnistaa niiden lajeille tyypillisestä tuoksusta ja väristä, jotka erottavat ne täysin neutraaleista, käsitellyistä öljyistä. *luomusertifioitu

11 Luomu & Reilun kaupan Mascobado-ruokosokeri*+, Kookosöljy*+ ja Sheavoi*+ Mitä on Reilu Kauppa? Keino taistella köyhyyttä vastaan Reilu Kauppa on tehokas keino ehkäistä köyhyyttä ja köyhtymistä. Reilussa Kaupassa noudatetaan luotettavaa ja vilpitöntä kaupankäyntiä, jonka avulla voidaan luoda tilanne, jossa pienet maanviljelijäperheet ja plantaasien työntekijät kehitysmaissa voivat elää turvallista ja ihmisarvoista elämää ja kehittää tulevaisuuttaan. Reilu Kauppa yhdistää kuluttajat ja pienet maanviljelijäperheet ja plantaasien työntekijät kehitysmaissa. Reilu Kauppa takaa reilut hinnat pienille viljelijäperheille ja paremmat työolosuhteet palkan varassa eläville työntekijöille. Työntekijät saavat enemmän varmuutta ja turvaa ja mahdollisuuden itse määräämäänsä tulevaisuuteen. Reilun Kaupan lisä on lisätuloista maksettu palkkio, joka on tarkoitettu sosiaalisiin hankkeisiin ja infrastruktuurin ja koulutuksen edistämiseen. Se antaa viljelijöille mahdollisuuden vahvistaa omilla toimillaan kylänsä tai perheensä oloja ja kohentaa elin- ja työoloja. Reilun Kaupan viljelijät ja työntekijät saavat oman äänensä kuuluviin, heidät huomioidaan ja he saavat tehdä itse omaan elämäänsä vaikuttavia päätöksiä. * luomusertifioitu + reilu kauppa Less is More käyttää Reilun kaupan Mascobado-ruokosokeria*+, Kookosöljyä*+, ja Sheavoita*+. Mascobado-ruokosokeri*+ Filippiineiltä Reilun kaupan luomutuote Mascobado korkealaatuinen täysruokosokeri on tärkeä osa Less is Moren muotoilutuotteita. Se saa aikaan vahvan pidon, mutta samalla ravitsee ja hellii korkean mineraalipitoisuutensa (esim. kalsiumin, magnesiumin ja raudan) ansiosta. Käytämme Reilun kaupan luomusertifioitua mascobado-ruokosokeria ja tuemme näin filippiiniläisiä pientuottajia. Mascobado valmistetaan Filippiineillä perinteisen menetelmän mukaan, jossa sokeriruo on mehu käsitellään hyvin hellävaraisesti. Sitä ei puhdisteta tai valkaista. Kasvin täyteläinen aromi ja kaikki luonnolliset ainesosat ovat tallella.

12 Aromaattisethyödyt 100 %:sti luonnolliset luomusertifioidut eteeriset öljyt Atlassetri*, Siamin Bentsoe*, Bergamotti*, Sininen Kamomilla*, Cajeput*, Sypressi*, Douglaskuusi*, Greippi*, Laventeli*, Sitruuna*, Sitruunaruoho*, Niaouli*, Appelsiini*, Palmarosa*, Piparminttu*, Petitgrain Bigarade (Appelsiini)*, Petitgrain Key Lime (Limetti)*, Petitgrain Mandarinier (Mandariini)*, Ruusu*, Tuoksupelargonia*, Rosmariini*, Mandariini*, Teepuu*, Vanilja*, Ylang Ylang* Scents are like the soul of plants, They can be perceived - even in the land of shadows (Joseph Joubert) Tarkoin valitut eteeriset öljyt optimoivat Less is Moren tuotteiden tehokkuuden ja korostavat niiden kykyä luoda hyvinvointia ja mielihyvää. Eteeriset öljyt tukevat fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja lievittävät hellävaraisesti lukuisia vaivoja. Kasvista riippuen öljyllä voi olla tasapainottava, virkistävä, rauhoittava tai mieltä nostattava vaikutus. Myös hiuspohjan toiminta tasapainottuu. Kaikki eteeriset öljymme on tarkkaan valittu ja ne ovat äärimmäisen puhtaita. Ne ovat 100 %:sti puhtaita ja peräisin luomusertifioiduista kasveista (valvotusta luomutuotannosta tai Demetersertifioidusta tuotannosta). Öljyt on höyrytislattu tai uutettu luonnonmukaisia liuottimia käyttäen (uutossa EI käytetä heksaania). *Luomusertifioitu Kukkavedet (hydrolaatit) Ikikukka*, Laventeli*, Appelsiininkukka*, Ruusu*, Rosmariini* Arvokkaat, hyväntuoksuiset kukkavedet syntyvät etteristen öljyjen höyrytislauksen sivutuotteena. Kukkavedet sisältävät vesiliukoisia kasvinosia ja pieniä määriä eteeristä öljyä. Ne sopivat ihanteellisesti ihonhoitoon.

13 Bergamotti*, Sitruuna*, Sitruunaruoho*, Appelsiini*, Piparminttu*, Petitgrain Bigarade (Appelsiini)*, Petitgrain Key Lime (Limetti)*, Petitgrain Mandarinier (Mandariini)*, Tuoksupelargonia*, Rosmariini*, Mandariini* Demeter-sertifioidut tuotteet on kasvatettu biodynaamisesti. Biodynaamisen viljelyn filosofia eroaa keskeisesti tavanomaisesta viljelystä. On eri asia, hoidetaanko peltoja koneiden avulla, vai käsitelläänkö kasvia ihmisvoimin, ja tämä näkyy kasvin laadussa. Biodynaaminen viljely tukee ympäristöä rakentavasti maaperän uusiutumisen, pitkäaikaisen hedelmällisyyden ja kasvien ja eläinten monimuotoisuuden kannalta. Biodynaamisessä viljelyssä Maapallo on enemmän kuin vain osiensa summa. Se on elävä organismi, jota ravitaan tasapainoisesti ja joka saa lisää elinvoimaa biodynaamisen kompostin, ruiskutteiden ja lannoitepreparaattien käytön kautta. Maan ja tähtitaivaan rytmi otetaan myös huomioon. Biodynaamisessa viljelyssä viljelijät käyttävät ruiskutteita, jotka he ovat tehneet itse lannasta, lääkekasveista ja mineraaleista. Niillä on taivaallisia vaikutuksia, ne tukevat luonnonmukaisesti maaperän hedelmällisyyttä ja mahdollistavat sen, että hedelmien aromikkaat maut kehittyvät täydellisiksi. Biodynaaminen viljely varmistaa sen, että maaperän humuskerros kasvaa tasaista vauhtia. Itsenäiset tutkimukset ovat vahvistaneet tämän, kun tavanomaisen, biodynaamisen ja luomuviljelyn eroja on tutkittu jo yli 20 vuoden ajan. Demeter- yhteisö asettaa itselleen korkeimmat laatuvaatimukset, tuotannosta käsittelyyn ja aina jälleenmyyntiin asti. Biodynaamisesta viljelystä saatavat eteeriset öljyt Demeter-sertifikaatti Demeter-sertifioidut yrttiöljyt Agronaturaosuuskunnasta Piemontesta Piparminttu*, Rosmariini* Demeter Agronatura projekti toimii Piemonten vuoristoalueen eteläisillä rinteillä, lähellä maailmankuulua Astin viininviljelyaluetta. Yli 50 viljelijän osuuskunta viljelee lukuisia Välimeren alueen yrttejä biodynaamisesti ja tislaa niistä huippulaatuisia eterisiä öljyjä. Demeter-sertifioidut sitrusöljyt Salamita-osuuskunnasta Sisiliasta Bergamotti*, Sitruuna*, Appelsiini*, Mandariini* Sitrushedelmien, kuten appelsiinin, sitruunan, mandariinin ja bergamotin kuoresta saatavat eteeriset öljyt toimivat mieltä piristävinä, antioksidanttisina ja kiinteyttävinä ainesosina monissa Less is Moren tuotteissa. Niiden mahtava, intensiivinen tuoksu tulee biodynaamisesta viljelystä ja erityisen hellästä hoidosta Sisiliassa, Demeter-jumalattaren synnyinpaikassa. Etna-vuoren juurella biodynaamisen viljelyn perinne alkoi jo vuonna 1974, kun Salamitan suku perusti Salamita-osuuskunnan. Osuuskunta tuottaa Demeter-laatuisia sitrushedelmiä ja vihanneksia. Vähitellen osuuskunta on kasvanut perhettä suuremmaksi ja nykyään noin 100 sisilialaista viljelijää kuuluu siihen.

14 Demetersertifioidut öljyt Niilin suistosta, Egyptistä Yrttiuutteet Sitruunaruoho*, Petitgrain Bigarade (Appelsiini)*, Petitgrain Key Lime (Limetti)*, Petitgrain Mandarinier (Mandariini)*, Tuoksupelargonia* A. Fakhry yritys viljelee biodynaamisesti Niilin suistoalueella useita hyväntuoksuisia kasveja. Tuloksena ovat eteeriset öljyt, joilla on erityisen intensiivinen, hienovarainen ja luonteenomainen tuoksu. Peltokorte*, Sitruunamelissa*, Malva*, Kistus*, Neem*, Nokkonen*, Koivu*, Tarhakehäkukka (Calendula)*, Taikapähkinä (Hamamelis)* Kaikki yrttiuutteet on valmistettu hellävaraisesti kylmäpuristamalla luomusertifioiduista kasveista. Kylmäpuristus suojelee kasvien tehokkaimpia, lämmölle herkkiä ainesosia. Näiden tehoainetiivisteiden lopputuotteet ovat siksi hyvin värittömiä. *luomusertifioitu

15

16 LESS IS MORE - TUOTTEET HOITOSARJA 5 LUONNOLLISTA TUOTEPERHETTÄ KAIKILLE HIUSTYYPEILLE. JOKAISEEN TUOTEPERHEESEEN KUULUU: SHAMPOO Less is More shampoiden puhdistuksen pohjana käytetään miedoimpia vaahtoavia ainesosia, joita saadaan kasviperäisistä raakaaineista, kuten kookosöljystä, sokerista ja aminohapoista. Shampoot poistavat hellävaraisesti hiuksista muotoilutuotteiden jäämät ja ympäristön kemikaalit ja hellivät hiuksia ja hiuspohjaa. Vaikuttavien aineiden yhdistelmät on räätälöity erikseen jokaiselle hiustyypille ja ne koostuvat luomulaatuisista kasviuutteista ja bioaktiivisista kasviperäisistä aineista. Lopputuloksena ovat uskomattoman pehmeät ja raikkaan tuntuiset hiukset ja terve hiuspohja. Kaikki shampoot ovat tehokkaasti puhdistavia tiivisteitä. Parhaan pesutehon ja vaahtoavuuden aikaansaamiseksi voit pestä hiuksesi kahteen kertaan, jolloin toisella pesukerralla shampoo vaahtoaa runsaammin. Less is More shampoot eivät koskaan sisällä sulfaatteja (SLS, SLES), PEG-yhdisteitä, DEA:ta, MEA:ta, MIPA:ta jne. HOITOAINE Less is Moren poishuuhdeltavat hoitoaineet hoitavat tehokkaasti hiuksia ja hiuspohjaa bioaktiivisilla kylmäpuristetuilla kasviöljyillä ja kasviuutteilla ja tekevät hiuksista silkinpehmeät ja elinvoimaiset. Hoitoaineen voi huuhdella lyhyen vaikutusajan jälkeen pois, tai jättää hiuksiin syvävaikutteiseksi hiusnaamioksi. Hiustyypistä riippuen hoitoaine tasoittaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta ja ravitsee hiuspohjaa. Hoitoaine myös suojaa hiuksia ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Less is More hoitoaineet eivät koskaan sisällä synteettisiä polymeerejä, silikonia, parafiineja, ammoniumyhdisteitä, glykolia, PEGyhdisteitä jne.

17 LESS IS MORE - TUOTTEET HIUKSIIN JÄTETTÄ- VÄT HOITOAINEET 6 LUONNOLLISTA MUOTOILUUN, VIIMEISTELYYN & INTENSIIVISEEN HOITOON TARKOITETTUA, HIUKSIIN JÄTETTÄVÄÄ HOITOTUOTETTA. Less is Moren hiuksiin jätettävät tuotteet ovat riittoisia tiivisteitä, jotka hoitavat hiuksia tehokkaasti, ja jokaiselle hiustyypille on räätälöity oma hoitotuote. Koska hoitoainetta ei pestä pois, sen hoitava vaikutus jatkuu aina seuraavaan pesukertaan asti. Hoitavina aineina toimivat kasviuutteet, proteiinit, kevyet kasviöljyt ja arvokkaat eteeriset öljyt. Hiuksiin jätettävissä hoitoaineissa käytetään säilöntäaineena denaturoimatonta luomulaatuista alkoholia. Säilöntäaineena käytetty alkoholi ei kuivata hiuksia tai ihoa, vaan haihtuu nopeasti, eikä jätä hiuksiin (allergisoivia) jäämiä. Less is Moren hiuksiin jätettävät hoitoaineet eivät koskaan sisällä synteettisiä polymeerejä, silikonia, parafiineja, ammoniumyhdisteitä, glykolia PEG-yhdisteitä jne.

18 LESS IS MORE - TUOTTEET MUOTOILU JA VIIMEISTELY VÄLTTÄMÄTTÖMÄT MUOTOILUTUOTTEET NYKYAIKAISEEN KAMPAAMOKÄYTTÖÖN Less Is Moren muotoilu- ja viimeistelytuotteiden perustana ovat luonnolliset vahat, hartsit ja kalvoja muodostavat aineet kuten sertifioitu Reilun Kaupan luomutäysruokosokeri, itävaltalainen metsähunaja, mehiläisvaha, kasviöljyt ja voit, sellakka ja kitiini. Kalvonmuodostajana käytetään myös lehmuksen kukista saadusta hunajasta käymällä tehtyä simaa (lindenmead). Ainutlaatuiset luonnolliset materiaalit muotoilevat hiusta ja antavat kiiltoa, hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa ja antavat myös hiuksille niiden tarvitseman tärkeän suojan. Less is Moren muotoilu- ja viimeistelytuotteet eivät koskaan sisällä synteettisiä polymeerejä (mm. akryyliamidit, akrylaatit, metakrylaatit, vinyyli, PVP/VA, PVM/MA, adipaatit), ponnekaasuja, PEG/PPG:tä jne.

19 HOITOSARJAT -ESITTELY 5 tuoteperhettä eri tyyppisten hiusten ja hiuspohjien hoitoon ALOE MINTTU VOLYYMI SHAMPOO ALOE MINTTU VOLYYMI HOITOAINE VAHVISTAVA PUHDISTAVA TUUHEUTTAVA Hennoille, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille LINGENGLOSS SHAMPOO LINDENGLOSS HOITOAINE KORJAAVA SUOJAAVA ANTAA KIILTOA Värikäsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille CAJEPUT PURE BALANCE SHAMPOO CAJEPUT PURE BALANCE HOITOAINE HELLÄVARAINEN KOSTEUTTAVA ANTAA KIILTOA Kaikille hiustyypeille NEEM SCALP RELIEVE SHAMPOO NEEM SCALP RELIEVE HOITOAINE KIRKASTAVA RAUHOITTAVA PALAUTTAA TASAPAINON Lievittää hiuspohjan ärsytystä MALLOWSMOOTH SHAMPOO MALLOWSMOOTH HOITOAINE SYVÄKOSTEUTTAVA PEHMENTÄVÄ RAVITSEVA Kuiville, tuuheille ja hauraille hiuksille

20 TÄRKEIMMÄT KASVIT HOITOSARJOJEN POHJANA OLEVAT LUOMU- RAAKA-AINEET ALOE MINTTU VOLYYMI Aloe vera* (Aloe barbadensis) tuoremehu. Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava, edistää ihon uusiutumista, viilentävä, rauhoittava. Piparminttu* (Mentha piperita) Yrtistä höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Raikkaan viileä tuoksu. Virkistävä ja puhdistava vaikutus. Demeter-sertifioitu. CAJEPUT PURE BALANCE MALLOWSMOOTH LINDENGLOSS NEEM SCALP RELIEVE Cajeput* (Melaleuca leucadendron) Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä ja oksista höyrytislaamalla. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Mieltä selkiyttävä ja hermoja rauhoittava vaikutus. Malva* (Althea officinalis) Malvakasvin karvapintaiset lehdet ja juuret olivat jo antiikin aikaan arvostettuja, koska ne muodostavat runsaasti geelimäistä kasvilimaa, joka silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia. Lehmuksenkukka* (Tilia platyphyllos) Kukkavesi, jota saadaan höyrytislaamalla. Makean kukkainen, heinämäinen tuoksu. Tasapainottava ja ihoa rauhoittava vaikutus. Neem* (Melia azadirachta) Neem-puun monet hyödyt on tunnettu sen kotimaassa Intiassa jo vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaankin joskus Ihmeiden Puuksi. Se lievittää useita erilaisia iho-ongelmia, esimerkiksi hilseilyä.

21 HIUKSIIN JÄTETTÄVÄT HOITOAINEET ESITTELY PROTEIINISUIHKE HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ HENNOILLE HIUKSILLE/KAIKILLE HIUS- TYYPEILLE Kosteuttaa kevyesti, vahvistaa ja pehmentää LINDENGLOSS VIIMEISTELYSUIHKE ANTI-AGE VÄRIKÄSITELLYILLE JA VAHINGOITTUNEILLE HIUK- SILLE Kiiltosuihke; silottaa hiuksia, kesyttää pörröisen tukan, korjaa, pehmentää ja suojaa TANGERIINI HOITOVOIDE HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ LÄMPÖSUOJA HENNOILLE/NORMAALEILLE HIUKSILLE Vahvistaa kiharoita, antaa kiiltoa ja ryhtiä, selvittää HIUSPOHJAN YRTTIVESI HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ HIUSPOHJAA HOITAVA Kirkastaa, piristää ja rauhoittaa hiuspohjaa RAVITSEVA LAVENTELI HOITOVOIDE RUUSUSEERUMI HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ LÄMPÖSUOJA KUIVILLE JA TUUHEILLE HIUKSILLE Pehmentää, selvittää, silottaa, antaa kiiltoa VIIMEISTELEVÄ ERITTÄIN HOITAVA KUIVILLE, TUUHEILLE JA VAHINGOITTUNEILLE HIUKSILLE Kiiltoa antava ja silottava viimeistely; syvähoitaa hiuksia ja hiuspohjaa

22 MUOTOILU JA VIIMEISTELY ESITTELY KITIINISUIHKE MUOTOILU LÄMPÖAKTIVOITU HENNOILLE JA NORMAALEILLE HIUKSILLE Föönausneste; antaa luonnollista tuuheutta, kevyttä pitoa ja hohtavaa kiiltoa PIIVAHA MUOTOILU/VIIMEISTELY KAIKILLE HIUSTYYPEILLE Vahva rakenne, matta lopputulos, joustava pito MASCOBADOGEELI MUOTOILU/VIIMEISTELY TUUHEUTTAVA KAIKILLE HIUSTYYPEILLE Perinteinen muotoilugeeli, föönaukseen soveltuva kiinnitysaine; erittäin tuuheuttava LIMESOUFFLÉ MUOTOILU/VIIMEISTELY KAIKILLE HIUSTYYPEILLE Kevyt geelivaha; antaa rakennetta, erottelee. Keskivahva joustava pito TIMJAMI HIUSLAKKA VIIMEISTELY KAIKILLE HIUSTYYPEILLE Vahva pito, pysyvä kampaus, hohtava kiilto FLOWER WHIP MUOTOILU/VIIMEISTELY KIHAROILLE NORMAALEILLE JA TUU- HEILLE HIUKSILLE Ravitseva muotoiluvoide; antaa rakennetta, erottelee, vähentää pörröisyyttä KITIINISUIHKE PIIVAHA MASCOBADOGEELI LIMESOUFFLÉ TIMJAMILAKKA FLOWER WHIP HUNAJAVAHA HENNOT NORMAALIT PAKSUT Suositellaan lähinnä hiusten pituuksiin ja latvoihin Sopii hyvin Sopii täydellisesti Valmistettu luonnollisista hartseista, vahoista ja kalvon muodostavista aineista Mascobado-ruokosokeri, metsähunaja ja mehiläisvaha, sellakka ja kasviperäinen kitiini, piimaa, neitsytkasviöljyt ja voit

23 HUNAJAVAHA MUOTOILU/VIIMEISTELY - NORMAALEILLE JA TUUHEILLE HIUK- SILLE Ravitseva lopputulos, joustava rakenne, kevyt kiilto KÄYTTÖ Tuoreus ja hyllyikä Käytämme tuotteisiimme vain puhtaimpia ja hienoimpia luonnollisia raaka-aineita, jotka saadaan sertifioiduilta luomukasvattajilta. Jotta voimme tarjota parhaimman mahdollisen tehokkuuden ja laadun, valmistamme tuotteemme tuoreista raaka-aineista pienissä erissä. Kaikki tuotteet säilyvät ainakin yhdeksän kuukautta avaamisesta. Jotta arvokkaat eteeriset öljyt eivät haihtuisi ja herkät kasviperäiset aktiiviaineet pysyisivät tuoreina, suosittelemme korkkien ja kansien sulkemista käytön jälkeen tuotteiden pitämistä kaukana auringonvalosta ja lämmöstä tuotteiden säilyttämistä viileässä. Annostus Ravista hyvin Annostus Tuotteemme ovat erittäin tehokkaita tiivisteitä ja niitä tulisi käyttää säästeliäästi. Less is More ei käytä synteettisiä emulgaattoreita tai liuottimia. Tästä syystä jotkut tuotteistamme (esim. PROTEIINISUIHKE ja YRTTIVESI) saattavat sakkautua. Tuotteissamme saattaa myös olla pieniä tuoksu- ja värieroja erästä riippuen. Tämä johtuu tuotteidemme luonnollisuudesta. Luonnolliset luomuviljellyt raaka-aineet eivät ole yhdenmukaistettuja teollisia tuotteita, vaan niiden koostumus vaihtelee ja niiden luonnollinen kypsymisprosessi, niin kuin viinissä, jonka maku vaihtelee vuosittain, kypsyy ja kehittyy vähitellen. LINDENGLOSS VIIMEISTELYSUIHKE on suunniteltu kaksiosaiseksi tuotteeksi, jota täytyy ravistaa hyvin ennen jokaista käyttökertaa.

24 Puhdistumisvaihe Kun synteettisistä hiustenhoitotuotteista vaihtaa Less is Moreen, saattaa ilmetä hiuspohjan puhdistumisoireita. Hiuksiin jääneet silikoni- ja parafiiniöljyjäämät saattavat joskus alkaa kuoriutumaan irti hiuksista. Tämä puhdistumisprosessi loppuu muutaman pesukerran jälkeen. Kaiken kaikkiaan puhdistumisprosessille kannattaa antaa aikaa n. 4-6 viikkoa. Hiukset alkavat kasvaa vahvempina ja terveempinä kuin aikaisemmin. LUONNOLLINEN AURINKO- JA LÄMPÖSUOJA Suoja UV-säteilyä ja vapaita radikaaleja vastaan Tehokkaat antioksidantit Kaikki Less is Moren tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia antioksidanttisia ainesosia, joita löytyy kylmäpuristetuista neitsytkasviöljyistä* ja voista*, sekä yrttiuutteista* ja eteerisistä öljyistä*. Ne suojaavat hiuksia tehokkaasti UV-säteilyn haitoilta ja vapailta radikaaleilta. Erityisen tehokkaita: PROTEIINISUIHKE TANGERIINI HOITOVOIDE RAVITSEVA LAVENTELI HOITOVOIDE LINDENGLOSS VIIMEISTE- LYSUIHKE HIUSPOHJAN YRTTIVESI RUUSU SEERUMI kaikki MUOTOILU & VIIMEISTELY-tuotteet E-vitamiini (tokoferoli) E-vitamiini on luonnollinen osa monia neitsytkasviöljyjä ja voita (aprikoosinkivi*, jojoba*, sheavoi*, hamppu*, ruusunmarjan siemen*, värisaflori*, vehnänalkio*) ja sitä on tuotteissa myös kasviöljystä uutettuna tehokkaana tiivisteenä. Kaikissa SHAMPOISSA HOITOAINEISSA VOITEISSA FLOWER WHIP HUNAJAVAHA PIIVAHA MASCOBADOGEELI RUUSU SEERUMI LIMESOUFFLÉ LINDENGLOSS VIIMEISTELYSUIHKE Polyfenolit (flavonoidit, antosyaanit, tanniinit) Polyfenoleja löytyy monista yrttiuutteista, mutta ennen kaikkea sitruunamelissasta*, koivusta*, taikapähkinästä* ja kistuksesta*. Hoitosarjoissa CAJEPUT PURE BALANCE ja LINDENGLOSS; HIUSPOHJAN YRTTIVESI

25 Karotenoidit Sisältyy moniin neitsytkasviöljyihin, mm. ruusunmarjan siemenöljyyn* ja vehnänalkioöljyyn*. Hoitosarjoissa MALLOWSMOOTH ja LINDENGLOSS; RUUSU SEERUMI Eteeriset öljyt Etenkin Cajeput*, Douglaskuusi*, Niaouli*, Laventeli*, Piparminttu*, Rosmariini*, Teepuu*, Sitrusöljyt* - Bergamotti*, Appelsiini*, Mandariini*, Greippi* ja Sitruuna*. Kaikissa tuotteissa: Suoja lämpöä, kuivumista ja hiusten haaroittumista vastaan Kaikki tuotteet suojaavat hiusta lämmöltä, kosteuden menettämiseltä ja hiusten haaroittumiselta, johtui se sitten auringosta, hiustenkuivaajasta tai suoristusraudasta. Suojaavia aineita ovat vehnäproteiinit, kasviperäinen kitiini, metsähunaja*, Mascobado-ruokosokeri*, sellakka, Aloe vera*, mehiläisvaha* ja kasviöljyt*/-voit*. Erityisen tehokkaita: PROTEIINISUIHKE TANGERIINI HOITOVOIDE RAVITSEVA LAVENTELI HOITOVOIDE kaikki MUOTOILU & VIIMEIS- TELY -tuotteet * luomusertifioitu

26

27 ALOE MINTTU VOLYYMI SHAMPOO VAHVISTAVA PUHDISTAVA TUUHEUTTAVA Hiustyyppi Tuotteen kuvaus Hennoille, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille Vahvistava, sulfaatiton koostumus, joka antaa volyymia hennoista normaaleihin hiuksiin ja sillä on miellyttävän virkistävä ja puhdistava vaikutus hiuspohjaan, jolla taipumus rasvoittumiseen. Aktiiviset ainesosat Aloe vera* Kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Tukee hiuspohjan solujen uudistumista. Viilentävä ja ihoa rauhoittava vaikutus. Peltokorteuute* Stimuloi hiusten kasvua ja hoitaa hiuspohjaa. Peltokorte vahvistaa hiuksia tyvestä saakka, vahvistaa hiuspohjaa ja normalisoi hiuspohjan seebumin tuotantoa. Metsähunaja* Korkealaatuinen metsähunaja on kotoisin luonnonsuojelualueelta Itävallan Mühlviertelin alueelta. Se kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Piparminttu*, Rosmariini*, Palmarosa*, Atlassetri* energisoiva, virkistävä, vahvistava. hiuspohjaa puhdistava Piparminttu* Yrtistä höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Raikkaan viileä tuoksu. Virkistävä ja puhdistava vaikutus. Demeter-sertifioitu. Palmarosa* Ruohosta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Hieno ruusua muistuttava kukkaistuoksu. Luo iloisen ja lempeän tunnelman. Rosmariini* Lehdistä ja oksista höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Kirkastava ja virkistävä vaikutus. Demeter-sertifioitu. Atlassetri* Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele. Toista tarvittaessa. ALOE MINT VOLUME hoitoainetta poishuuhdeltavana hoitoaineena tai hiusnaamiona.

28 ALOE MINTTU VOLYYMI HOITOAINE VAHVISTAVA PUHDISTAVA TUUHEUTTAVA Hiustyyppi Tuotteen kuvaus Aktiiviset ainesosat Hennoille, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille Hoitavat bioaktiiviset yhdisteet tuovat hennoille ja normaaleille hiuksille tuuheutta ja vahvistavat niitä juurista lähtien. Helpottaa hiusten kammattavuutta ja puhdistaa hiuspohjaa. Valkosavi (kaoliini) Mineraalirikas savi, jolla on puhdistava, tulehduksia lievittävä ja hiuspohjaa tasapainottava ja rauhoittava vaikutus. Tuuheuttaa hentoja hiuksia. Metsähunaja* Korkealaatuinen metsähunaja on kotoisin luonnonsuojelualueelta Itävallan Mühlviertelin alueelta. Se kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Peltokorteuute* Stimuloi hiusten kasvua ja hoitaa hiuspohjaa. Peltokorte vahvistaa hiuksia tyvestä saakka, vahvistaa hiuspohjaa ja normalisoi hiuspohjan seebumin tuotantoa. Aloe vera* Kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Tukee hiuspohjan solujen uudistumista. Viilentävä ja ihoa rauhoittava vaikutus. 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Piparminttu*, Rosmariini*, Laventeli*, Ylang Ylang* energisoiva, virkistävä, vahvistava. hiuspohjaa puhdistava Piparminttu* Yrtistä höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Raikkaan viileä tuoksu. Virkistävä ja puhdistava vaikutus. Demeter-sertifioitu. Laventeli* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kukkatähkistä höyrytislaamalla. Hieno heinää muistuttava kukkaistuoksu. Rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Rosmariini* Lehdistä ja oksista höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Kirkastava ja virkistävä vaikutus. Demeter-sertifioitu. Ylang Ylang* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin kukista höyrytislaamalla. Ylellinen ja makean eksoottinen kukkaistuoksu. Luo aistillisen ja iloisen tunnelman. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan shampoon käytön jälkeen, huuhtele. ALOE MINT VOLUME SHAMPOO: virkistävä, vahvistava

29 HELLÄVARAINEN KOSTEUTTAVA ANTAA KIILTOA CAJEPUT PURE BALANCE SHAMPOO Hiustyyppi Tuotteen kuvaus Kaikille hiustyypeille Hellävarainen, tasapainottava sulfaatiton koostumus. Antaa hiuksille tervettä kiiltoa ja suojaa kuivumiselta. Se on tarpeeksi mieto päivittäiseen käyttöön ja sopii myös vauvoille ja lapsille. Aktiiviset ainesosat Iltahelokkiöljy* Tämä neitsytkasviöljy sisältää erittäin runsaasti omega-6-rasvahappoja; linoleenihappoa ja harvinaisempaa gammalinoleenihappoa. Nämä rasvahapot tasapainottavat, uudistavat ja ravitsevat hiuspohjaa ja silottavat samalla hiuksen rakennetta jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Pohjois-Amerikan alkuperäisasukkaat käyttivät iltahelokin siemeniä ärtyneen ihon ja ekseeman hoitoon. Sitruunamelissauute* Sitruunamelissa on ollut jo 2000 vuoden ajan arvostettu lääkekasvi. Sillä on antioksidanttisia, antibakteerisia, rauhoittavia ja vastustuskykyä vahvistavia vaikutuksia, ja se suojaa ja rauhoittaa hiuspohjaa. Aloe vera* Kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Tukee hiuspohjan solujen uudistumista. Viilentävä ja ihoa rauhoittava vaikutus. 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Cajeput*, Niaouli*, Tuoksupelargonia*, Atlassetri* tasapainottava, rauhoittava, stressiä lievittävä. hiuspohjaa rentouttava. Cajeput* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä ja oksista höyrytislaamalla. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Mieltä selkiyttävä ja hermoja rauhoittava vaikutus. Niaouli* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä ja oksista höyrytislaamalla. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Virkistävä ja keskittymistä tehostava vaikutus. Tuoksupelargonia (Rose Geranium)* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä höyrytislaamalla. Raikas ruusunkaltainen kukkaistuoksu. Tasapainottava ja rentouttava vaikutus. Demeter-sertifioitu. Atlassetri* Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele. Toista tarvittaessa. CAJEPUT PURE BALANCE hoitoainetta poishuuhdeltavana hoitoaineena tai tehokkaana hiusnaamiona.

30 HELLÄVARAINEN KOSTEUTTAVA ANTAA KIILTOA CAJEPUT PURE BALANCE HOITOAINE Hiustyyppi Tuotteen kuvaus Aktiiviset ainesosat Kaikille hiustyypeille Bioaktiivisten ainesosien yhdistelmä silottaa hiuksen pintaa, sitoo kosteutta, antaa kiiltoa ja parantaa kammattavuutta. Hoitoaine tekee kaikista hiustyypeistä ihanan pehmeät, mutta ei latista hiuksia. Iltahelokkiöljy* Tämä neitsytkasviöljy sisältää erittäin runsaasti omega-6-rasvahappoja; linoleenihappoa ja harvinaisempaa gammalinoleenihappoa. Nämä rasvahapot tasapainottavat, uudistavat ja ravitsevat hiuspohjaa ja silottavat samalla hiuksen rakennetta jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Pohjois-Amerikan alkuperäisasukkaat käyttivät iltahelokin siemeniä ärtyneen ihon ja ekseeman hoitoon. Sitruunamelissauute* Sitruunamelissa on ollut jo 2000 vuoden ajan arvostettu lääkekasvi. Sillä on antioksidanttisia, antibakteerisia, rauhoittavia ja vastustuskykyä vahvistavia vaikutuksia, ja se suojaa ja rauhoittaa hiuspohjaa. Aloe vera* Kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Tukee hiuspohjan solujen uudistumista. Viilentävä ja ihoa rauhoittava vaikutus. 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Cajeput*, Appelsiini*, Tuoksupelargonia*, Palmarosa* tasapainottava, rauhoittava, stressiä lievittävä. hiuspohjaa rentouttava. Cajeput* Appelsiini* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä ja oksista Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan hedelmän kuoresta kylmäpuristamalla. Makea ja lämmin hedelmäinen tuoksu. Luo kevyen höyrytislaamalla. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Mieltä selkiyttävä ja hermoja rauhoittava vaikutus. ja valoisan tunnelman. Demeter-sertifioitu. Tuoksupelargonia (Rose Geranium)* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä höyrytislaamalla. Raikas ruusunkaltainen kukkaistuoksu. Tasapainottava ja rentouttava vaikutus. Demeter-sertifioitu. Palmarosa* Ruohosta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Hieno ruusua muistuttava kukkaistuoksu. Luo iloisen ja lempeän tunnelman. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan shampoon käytön jälkeen, huuhtele. CAJEPUT PURE BALANCE SHAMPOO: hellävarainen, tasapainottava

31 Hiustyyppi MALLOWSMOOTH SHAMPOO Kuiville, tuuheille ja hauraille hiuksille SYVÄKOSTEUTTAVA PEHMENTÄVÄ RAVITSEVA Tuotteen kuvaus Aktiiviset ainesosat 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Erittäin ravitseva sulfaatiton koostumus, tuo kiiltoa erityisesti paksuille, kuiville ja pörröisille hiuksille ja suojaa niitä kuivumiselta. Ruusunmarjan siemenöljy* Hienostunut kylmäpuristettu neitsytkasviöljy, joka sisältää runsaasti välttämättömiä monityydyttymättömiä omega-3 ja omega-6-rasvahappoja (linoleeni- ja alfalinoleenihappoa), sekä tretinoiinia ja E-vitamiinia. Erittäin tehokas öljy kuivan ja vahingoittuneen hiuspohjan ja hiusten hoitoon. Malvauute* Malvakasvin karvapintaiset lehdet ja juuret olivat jo antiikin aikaan arvostettuja, koska ne muodostavat runsaasti geelimäistä kasvilimaa, joka silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia. Kookosöljy* Kylmäpuristettu kasviöljy, joka sisältää runsaasti lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka imeytyvät hiukseen ja ravitsevat ja kosteuttavat sitä sisältä päin. Palmarosa*, Ylang Ylang*, Tuoksupelargonia*, Appelsiini* aistillinen, hemmotteleva, tasapainottava. hiuspohjaa rauhoittava. Tuoksupelargonia (Rose Geranium)* Ylang Ylang* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä höyrytislaamalla. Raikas ruusunkaltainen kukkaistuoksu. Tasapainottava ja malla. Ylellinen ja makean eksoottinen kukkaistuoksu. Luo ais- Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin kukista höyrytislaa- rentouttava vaikutus. Demeter-sertifioitu. tillisen ja iloisen tunnelman. Palmarosa* Ruohosta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Hieno ruusua muistuttava kukkaistuoksu. Luo iloisen ja lempeän tunnelman. Appelsiini* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan hedelmän kuoresta kylmäpuristamalla. Makea ja lämmin hedelmäinen tuoksu. Luo kevyen ja valoisan tunnelman. Demeter-sertifioitu. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele. Toista tarvittaessa. MALLOWSMOOTH hoitoainetta poishuuhdeltavana hoitoaineena tai hiusnaamiona.

32 MALLOWSMOOTH HOITOAINE SYVÄKOSTEUTTAVA PEHMENTÄVÄ RAVITSEVA Hiustyyppi Tuotteen kuvaus Kuiville, tuuheille ja hauraille hiuksille Tämä täyteläinen hoitoaine ravitsee erityisesti paksuja, kuivia tai vahingoittuneita hiuksia ja tekee niistä sileät ja pehmeät. Se silottaa hiuksen rakennetta, kosteuttaa ja parantaa kammattavuutta. Tuotteen viimeistelee eteerisen ylang ylang öljyn* viettelevä tuoksu. Aktiiviset ainesosat Ruusunmarjan siemenöljy* Hienostunut kylmäpuristettu neitsytkasviöljy, joka sisältää runsaasti välttämättömiä monityydyttymättömiä omega-3 ja omega-6-rasvahappoja (linoleeni- ja alfalinoleenihappoa), sekä tretinoiinia ja E-vitamiinia. Erittäin tehokas öljy kuivan ja vahingoittuneen hiuspohjan ja hiusten hoitoon. Malvauute* Malvakasvin karvapintaiset lehdet ja juuret olivat jo antiikin aikaan arvostettuja, koska ne muodostavat runsaasti geelimäistä kasvilimaa, joka silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia. Kookosöljy* Kylmäpuristettu kasviöljy, joka sisältää runsaasti lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka imeytyvät hiukseen ja ravitsevat ja kosteuttavat sitä sisältä päin. 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Ylang Ylang*, Palmarosa*, Tuoksupelargonia*, Mandariini* aistillinen, hemmotteleva, tasapainottava. hiuspohjaa rauhoittava. Tuoksupelargonia (Rose Geranium)* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä höyrytislaamalla. Raikas ruusunkaltainen kukkaistuoksu. Tasapainottava ja rentouttava vaikutus. Demeter-sertifioitu. Ylang ylang* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin kukista höyrytislaamalla. Ylellinen ja makean eksoottinen kukkaistuoksu. Luo aistillisen ja iloisen tunnelman. Palmarosa* Ruohosta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Hieno ruusua muistuttava kukkaistuoksu. Luo iloisen ja lempeän tunnelman. Mandariini* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan hedelmän kuoresta kylmäpuristamalla. Pehmeän hedelmäinen ja lämmin tuoksu. Mielialaa piristävä ja vahvistava vaikutus. Demeter-sertifioitu. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan shampoon käytön jälkeen, huuhtele. MALLOWSMOOTH SHAMPOO: tehokosteuttava

33 Hiustyyppi LINDENGLOSS SHAMPOO Värikäsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. KORJAAVA SUOJAAVA ANTAA KIILTOA Tuotteen kuvaus Aktiiviset ainesosat 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Hellävarainen sulfaatiton koostumus palauttaa värikäsiteltyihin hiuksiin kiillon ja eloisuuden ja suojaa niitä samalla kuivumiselta ja värin haalistumiselta. Vehnänalkioöljy* Kylmäpuristettu kasviöljy, jossa on erittäin korkea E-vitamiinipitoisuus. Sisältää runsaasti fosfolipidejä ja karotenoideja. Uskomaton vanhenemista hidastava hoitoöljy, joka suojaa UVsäteilyltä, lämmöltä ja värin haalistumiselta. Se silottaa ja ravitsee hiusta erittäin tehokkaasti. Kistusuute* Kistus on lääkekasvi, jossa on Euroopan korkein polyfenolipitoisuus se ylittää reilusti punaviinin ja vihreän teen pitoisuudet. Erittäin antioksidanttinen, suojaa hiusta ja vahvistaa päänahkaa. (Soija)Lesitiini* Soijaöljyuute, joka sisältää runsaasti fosfolipidejä, on luonnollisesti hoitava ja ravitsee hiuksia kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät. Lehmuksenkukka*, Petitgrain Key Lime*, Vanilja*, Atlassetri* piristävä, tasapainottava, stressiä lievittävä. hiuspohjaa rauhoittava. Lehmuksenkukka* Petitgrain Key Lime* Kukkavesi, jota saadaan höyrytislaamalla. Makean kukkainen, Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan limettipuun oksista ja lehdistä höyrytislaamalla. Raikas vihreän sitruksen tuoksu. Mieltä heinämäinen tuoksu. Tasapainottava ja ihoa rauhoittava vaikutus. nostava ja stressiä lievittävä vaikutus. Demeter-sertifioitu. Vanilja* Hienoimmasta Bourbon-vaniljasta saatu uute, jolla on lämmin ja makea palsamituoksu. Rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Atlassetri* Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele. Toista tarvittaessa. LINDENGLOSS hoitoainetta poishuuhdeltavana hoitoaineena tai hiusnaamiona.

34 Hiustyyppi LINDENGLOSS HOITOAINE Värikäsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. KORJAAVA SUOJAAVA ANTAA KIILTOA Tuotteen kuvaus Aktiiviset ainesosat 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Bioaktiiviset hoitavat aineet sulkevat hiussuomut, jolloin väri ja kiilto säilyy hiuksissa, kampaaminen helpottuu ja hiuksista tulee ihanan pehmeät ja taipuisat. Vehnänalkioöljy* Kylmäpuristettu kasviöljy, jossa on erittäin korkea E-vitamiinipitoisuus. Sisältää runsaasti fosfolipidejä ja karotenoideja. Uskomaton vanhenemista hidastava hoitoöljy, joka suojaa UVsäteilyltä, lämmöltä ja värin haalistumiselta. Se silottaa ja ravitsee hiusta erittäin tehokkaasti. Kistusuute* Kistus on lääkekasvi, jossa on Euroopan korkein polyfenolipitoisuus se ylittää reilusti punaviinin ja vihreän teen pitoisuudet. Erittäin antioksidanttinen, suojaa hiusta ja vahvistaa päänahkaa. (Soija)Lesitiini* Soijaöljyuute, joka sisältää runsaasti fosfolipidejä, on luonnollisesti hoitava ja ravitsee hiuksia kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät. Lehmuksenkukka*, Petitgrain key lime*, Vanilja*, Atlassetri* piristävä, tasapainottava, tressiä lievittävä. hiuspohjaa rauhoittava. Lehmuksenkukka* Petitgrain Key Lime* Kukkavesi, jota saadaan höyrytislaamalla. Makean kukkainen, Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan limettipuun oksista ja lehdistä höyrytislaamalla. Raikas vihreän sitruksen tuoksu. Mieltä heinämäinen tuoksu. Tasapainottava ja ihoa rauhoittava vaikutus. nostava ja stressiä lievittävä vaikutus. Demeter-sertifioitu. Vanilja* Hienoimmasta Bourbon-vaniljasta saatu uute, jolla on lämmin ja makea palsamituoksu. Rauhoittava ja rentouttava vaikutus Atlassetri* Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan shampoon käytön jälkeen, huuhtele. LINDENGLOSS SHAMPOO: mieto, suojaava

35 KIRKASTAVA RAUHOITTAVA PALAUTTAA TASAPAINON NEEM SCALP RELIEVE SHAMPOO Hiustyyppi Tuotteen kuvaus Aktiiviset ainesosat 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut aromaattiset hyödyt Lievittää hiuspohjan ärsytystä. Mieto sulfaatiton koostumus, joka kirkastaa, auttaa rauhoittamaan hiuspohjaa (hilseily, kutina, rasvaisuus jne.) ja palauttaa tasapainon. Neem-uute* Neem-puun monet hyödyt on tunnettu sen kotimaassa Intiassa jo vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaankin joskus Ihmeiden Puuksi. Se lievittää useita erilaisia iho-ongelmia, esimerkiksi hilseilyä. Metsähunaja* Korkealaatuinen metsähunaja on kotoisin luonnonsuojelualueelta Itävallan Mühlviertelin alueelta. Se kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Hampunsiemenöljy* Siemenistä kylmäpuristettu neitsytkasviöljy, joka sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6-rasvahappoja (linoleeni-, alfalinoleeni-, gammalinoleeni- ja harvinaisempaa stearidonihappoa), E-vitamiinia ja fytosteroleja. Sillä on uudistava ja tehokkaasti tulehduksia lievittävä vaikutus, ja se on ihanteellinen iholle, joka kaipaa erityistä hoitoa. Teepuu*, Rosmariini*, Tuoksupelargonia*, Atlassetri* mieltä selkeyttävä, rauhoittava, tasapainottava. hiuspohjaa korjaava. Teepuu* Rosmariini* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan puun lehdistä ja oksista höyrytislaamalla. Lääkeyrttimäinen, kamferia muistuttava öljy. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Kirkastava ja virkistävä vai- Lehdistä ja oksista höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen tuoksu. Mieltä selkeyttävä ja vahvistava vaikutus. kutus. Demeter-sertifioitu. Tuoksupelargonia (Rose Geranium)* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä höyrytislaamalla. Raikas ruusunkaltainen kukkaistuoksu. Tasapainottava ja rentouttava vaikutus. Demeter-sertifioitu. Atlassetri* Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus. *Sertifioitu Käyttö Kokeile myös Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele. Toista tarvittaessa. NEEM SCALP RELIEVE hoitoainetta poishuuhdeltavana hoitoaineena tai hiusnaamiona.

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

REASON # 16 HALUTTU HITTISARJA

REASON # 16 HALUTTU HITTISARJA REASON # 15 HALUTTU HITTISARJA KOTIMAINEN FOUR REASONS -HIUSTUOTESARJA TARJOAA TÄYDELLISEN VALIKOIMAN LAADUKKAITA HIUSTEN PUHDISTUS-, HOITO- JA MUOTOILUTUOTTEITA, JOTKA ON SUUNNITELTU SKANDINAAVISEN HIUSLAADUN

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Frantsilan Luomuyrttitilan Hinnasto

Frantsilan Luomuyrttitilan Hinnasto Frantsilan Luomuyrttitilan Hinnasto 1.1.2017 Teitä palvelee Anita Ahlvik 06 7817 922 Päivi Hatt 06 7817 921 tilaukset@valioravinto.fi Teitä palvelee Anita Ahlvik 06 7817 922 Päivi Hatt 06 7817 921 tilaukset@valioravinto.fi

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE ÖLJYN IHANA KOOSTUMUS Öljy on aina ollut tärkeä ainesosa kauneudenhoitotuotteissa. Nyt siitä on tehty hiustenhoidon ihmetuote,

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

GOURMET TO YOUR SKIN

GOURMET TO YOUR SKIN GOURMET TO YOUR SKIN If only your skin could make the order Niki Newd - Intohimomme on valmistaa ihonhoitotuotteita maailman parhaista raaka-aineista. Käytämme ravintorikkaita ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

HELMILILJAN KÄSINTEHDYT SAIPPUA- TUOTTEET

HELMILILJAN KÄSINTEHDYT SAIPPUA- TUOTTEET HELMILILJAN KÄSINTEHDYT SAIPPUA- TUOTTEET Pirskahdus pehmeitä unelmia, hyppysellinen hyväileviä haaveita ja maiskahdus makoisaa mieltä! Kannessa Vihreän omenan tuoksuisia lehtisaippuoita. PALASAIPPUAT,

Lisätiedot

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany. Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.com Pääinnovaatiomme: sana SISÄLTÄÄ korvattiin sanoilla EI SISÄLLÄ Mukaan

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

John Masters Organic Hair Care Juhlittu huippuhiusmuotoilija John Masters kehitti oman hiustenhoitosarjan pyrkimyksenä tuoda Manhattanin salonkinsa

John Masters Organic Hair Care Juhlittu huippuhiusmuotoilija John Masters kehitti oman hiustenhoitosarjan pyrkimyksenä tuoda Manhattanin salonkinsa John Masters Organic Hair Care Juhlittu huippuhiusmuotoilija John Masters kehitti oman hiustenhoitosarjan pyrkimyksenä tuoda Manhattanin salonkinsa kokemukset orgaanisista tuotteista kaikkialle. Tämä luonnollisen

Lisätiedot

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi!

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Eau de parfum Les Sensorielles 2014 Muutokset

Eau de parfum Les Sensorielles 2014 Muutokset Eau de parfum Les Sensorielles 2014 Muutokset Uusi ilme, uudet tuoksut ja uudet pakkaukset! Acorelle eaux de parfum -sarjan uusi nimi on «Les Sensorielles». Tämä 100% luonnollinen, ekosertifioitu parfyymisarja

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

TUOTEKUVAUS KÄYTTÖ KÄYTTÖOHJEET VAROITUKSET

TUOTEKUVAUS KÄYTTÖ KÄYTTÖOHJEET VAROITUKSET Brave Courage Blend 10 ml Roll-on Aloita jokainen päivä itsevarmana ja rohkeana yhdistämällä Brave Courage Blend positiivisiin mielikuvaharjoitteisiin. Nollaa ajatuksesi positiivisilla tunteilla ja pyöräyttämällä

Lisätiedot

Tehokas kehosi puhdistaja

Tehokas kehosi puhdistaja Tehokas kehosi puhdistaja Myrkkyjä on kaikkialla. TOIMI HETI! - TÄHTIEN TEKIJÄ - Terve keho voi hyvin Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho maksa, munuaiset, suolisto,

Lisätiedot

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2012 UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 on kaljuuntuneen, jääpoltteen tai muuten vahingoittuneen nurmikon

Lisätiedot

Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta!

Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta! Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta! 1 Virilo-kylmäpuristettu neitsytkookosöljy Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta! Kaikki tuotteemme on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetuista puhtaista

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI ESITTELYN YLEISKATSAUS Carl Rehnborg ja NUTRIWAYn tarina Tasapainoisen ruokavalion haasteet Lisää väriä ruokavalioosi Tasapainoinen ruokavalio. Tasapainoinen

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu. Täällä koto-suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa

puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu. Täällä koto-suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa Voiteet [qode_elements_holder number_of_columns= two_columns ][qode_elements_holder_item advanced_animations= no ][/qode_elements_holder_item][qode_ele ments_holder_item item_padding= 25px 0px 0px 40px

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

Löydä AMWAY -tuoksut

Löydä AMWAY -tuoksut Löydä AMWAY -tuoksut WISTFUL jokaisessa päivässä on oma hohtonsa. uusi Pirskahtelevaa ja vangitsevaa naisellisuutta. Sisäinen vapaus hehkua. Pirskahtelevaa, virkistävää hyvinvointia. WISTFUL WISTFUL No1

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET uusi USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET TUOTESARJA Mikä on SATINIQUE? Satinique on ensiluokkainen kokoelma hiustenhoito, -käsittely ja -muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisten eri hiustyyppien

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

Luonnollisen läheltä

Luonnollisen läheltä Luonnollisen läheltä Se tulee läheltä. MAITOKOLMION MAITO ON AITOA LÄHIMAITOA Maitokolmion maito tuotetaan lähitiloilla melkein naapurissa. Se kerätään viikon jokaisena päivänä, pakataan ja lähetetään

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Teknokemia

TUOTEKUVASTO Teknokemia TUOTEKUVASTO Teknokemia 2.10.2019 1 Vitalis Ihovoide 50 ml Erittäin kosteuttava klassikkovoide, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Erittäin monikäyttöinen Vitalis on myös oiva kynsinauhavoide.

Lisätiedot

Kestoväri Sekoitussuhde 1:1,5. Vaikutusaika 35-40 min. Vaalennusvärit Sekoitussuhde 1:2. Vaikutusaika 35-40 min

Kestoväri Sekoitussuhde 1:1,5. Vaikutusaika 35-40 min. Vaalennusvärit Sekoitussuhde 1:2. Vaikutusaika 35-40 min R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

Kevin: session stylist

Kevin: session stylist Kevin: session stylist Voidaksemme ymmärtää KEVIN. MURPHY brändiä, on tunnettava henkilö tuotteiden takana. Kevin Murphy on yksi maailman arvostetuimpia ja kysytyimpiä session stylistejä ja hän on luonut

Lisätiedot

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota!

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! www.margariini.fi Kiva, että rasvat kiinnostavat! Rasvoja tarvitaan, sehän on selvä. Niin monet meistä nauttivat kuitenkin edelleen liikaa ikäviä kovia

Lisätiedot

Color Save -käsittelyt

Color Save -käsittelyt Käsittelyt Color Save Värin lukitseminen Pitkäkestoinen, eloisa väri, jolla on syvähoitava vaikutus. Vie hiustesi hemmottelu uusiin ulottuvuuksiin lisäämällä hoitoon infuusiokäsittely. hydrate SP Color

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ

UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ ANTIIKIN RITUAALIT MODERNILLE HIUKSELLE KAUNEUDEN MAAILMA ODOTTAA PALJASTUSTA OROFLUIDO löysi antiikin kauneuden salaisuudet,

Lisätiedot

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta 2. Yleistietoa Aloe Verasta MITÄ ALOE VERA SISÄLTÄÄ Mono- ja polysakkaridit (useita) Antrakinonit (ainakin 13 erilaista) Ligniinit Saponiinit Salisyylihappo Entsyymit

Lisätiedot

Kampaajan opas Kauneutta sisältä päin.

Kampaajan opas Kauneutta sisältä päin. Kampaajan opas Kauneutta sisältä päin. Amino Cell Rebuild -teknologia vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Together. A passion for hair 1 SISÄLTÖ 1. KONSEPTI S. 03 2. BC Hairtherapy 2.1 Amino Cell Rebuild

Lisätiedot

SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN

SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN Kaikki ATTITUDE tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. HIILIDIOKSIDINEUTRAALI Kaikki ATTITUDE tuotteet

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

palashampoot ja hoitoainepalat Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on

palashampoot ja hoitoainepalat Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on Hiuksille [qode_elements_holder number_of_columns= two_columns ][qode_elements_holder_item advanced_animations= no ][/qode_elements_holder_item][qode_ele ments_holder_item item_padding= 25px 0px 0px 40px

Lisätiedot

MERKKITEKOJA. Kampanjaesittely

MERKKITEKOJA. Kampanjaesittely MERKKITEKOJA Kampanjaesittely Agenda Merkkien esittelyt Kampanjaesittely Yrityskumppanit Reilu kauppa Kaikilla ihmisillä on oikeus tulla toimeen omalla työllään myös kehitysmaissa. Reilun kaupan visiona

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina LIIKELAHJAT 2017 2 2343 Poltettu narukiulu ja kauha Emendon tyylikäs puinen narukiulu sekä kauha. Kauhan varteen on mahdollista painattaa esimerkiksi yrityksen oma logo. 3930 Poltettu narukiulu ja kauha

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot