GLA Sport Utility Vehicle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "GLA Sport Utility Vehicle"

Transkriptio

1 GLA Sport Utility Vehicle

2 Antoisaa elämänmenoa uudessa GLA:ssa Tätä on elämämme nykyään: Miten nykyään matkustamme, miten kommunikoimme. Miten turvalliseksi ja vapaaksi tunnemme olomme. Kaupunki muuttuu yhä hektisemmäksi ja maaseutu yhä viehättävämmäksi ja kallisarvoisemmaksi. Ystävämme ovat nykyään eri puolilta maailmaa, ja voimme jakaa kaikkien kanssa sen mikä on meille tärkeää. Kaikki on mahdollista. Nauti siitä uudessa GLA:ssa.

3 Kuvissa olevat autot Uuden GLA:n kohokohdat 02 Mercedes-Benz GLA 220 4Matic Vuorenharmaa metalliväri Urban-malliversio, 5-puolaiset kevytmetallivanteet, Comfort Exclusive -paketti, istuinverhous mustaa puhvelinnahkaoptiikkaista nahkaa, somiste-elementit trapetsihiottua alumiinia 14 Mercedes-Benz GLA 220 d 4Matic Kanjoninbeige metalliväri Style-malliversio, 5-puolaiset kevytmetallivanteet, Night-paketti, verhous okrankeltainen/musta Artico-tekonahka/Macápá-kangas, mustat matriisioptiikkaiset somiste-elementit 58 Mercedes-AMG GLA 45 4Matic designo vuorenharmaa magno Monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, AMG Night -paketti, AMG Exclusive -paketti, istuin verhous nahka Red Cut, somisteelementit AMG-design musta/punainen 24 Mercedes me 28 Huolto ja palvelut 32 Älypuhelimen integrointi 33 Mercedes me connect 34 Multimediajärjestelmät ja navigointi 35 Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem 36 Dynamic Select -ajo-ohjelmat 37 Moottorit ja 4Matic-neliveto 38 Aktiivinen jarrutusavustin 39 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 40 LED High Performance -valot 41 Pysäköintipaketti jossa 360 -kamera 42 Varusteet ja paketit 56 Vanteet 58 Mercedes-AMG 72 Tekniset tiedot ja mitat 75 Verhoukset, somiste-elementit ja ulkovärit UUSI GLA MULTIMEDIASSA Koe uusi GLA HD-laatuisena. Lataa ipad -laitteeseesi Mercedes-Benzin esitesovellus tai iphone -puhelimeesi digitaalinen käyttöohjekirja Mercedes-Benz Guides. Molemmat sovellukset sisältävät lukuisia filmejä ja lisää sisältöä. Ne ovat ladattavissa maksutta Apple itunes Storesta. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 2 Kiihdytä seikkailuun GLA:lla

5 3

6 4 Vangitsee katseet. Eikä päästä irti

7 Löydä uusia teitä, kaukana totutuilta reiteiltä, tee uusi aluevalloitus. Uteliaisuudeltaan ja seikkailunhalultaan uusi GLA on aito offroader. Toisaalta dynaamiset muotoilulinjat viestittävät vahvaa pyrkimystä eteenpäin lähes sportcoupén tapaan. Näet ja hämmästyt: uusi GLA on todellinen crossover se ei sovi mihinkään lokeroon mutta sopii täydellisesti elämääsi. 5

8 6 Pakkaa paljon mukaan Isoista ostoksista runsaisiin matkatavaroihin uuteen GLA:han mahtuu kaikki, mitä tarvitset seuraavalle ajomatkalle. Avaa takaluukku näppäintä painamalla tai jalkaa heilauttamalla (lisävarusteena saatavia toimintoja); kuormaaminen sujuu leikiten.

9 Löydä vielä enemmän 7

10 8

11 Ota etäisyyttä. Tiiviissä yhteydessä muuhun maailmaan 9 Astu sisään uuteen GLA:han ja lähde liikkeelle. Jonnekin missä on hiljaista. Missä meri kohisee tai tunturi kutsuu. Kierrä ruuhkat tehdaslisävarusteena saatavan reaaliaikaisen navigoinnin avulla, ja anna modernien ajoavustinjärjestelmien keventää matkantekoa. Nauti yksinäisyydestä ja jaa se samanaikaisesti kaikkien kanssa sekin onnistuu. Modernit yhteyspal velut sekä monet varta vasten kehitetyt sovellukset verkottavat sinut halutessasi koko maailman kanssa.

12 10

13 11 Katse eteenpäin. Tunnelma kattoon Optinen pohjapanssari, jonka design on kaivinkoneen kauhan hampaita muistuttava. Kohoumat konepellissä. Ulkovärinä tehdaslisävarusteena saatava designo vuorenharmaa magno. Kuulostaa hyvältä. Ja näyttää vielä paremmalta. Saatavana on kolme malliversiota: Style, Urban ja AMG Line. Lisäksi tehdaslisävarus teena saatava näyttävä Night-paketti. Anna mielikuvituksesi virrata vapaasti.

14 12 Kun yksi seikkailu päättyy, uusi GLA on jo valmiina seuraavaan

15 13

16 14 Tunne dynaamisuus. Sykähdyttävä kokemus Pidät suurkaupungista, mutta vasta sen ulkopuolella tunnet herääväsi oikeasti henkiin? Sitten olet samanlainen kuin uusi GLA. Kuin kahleista vapautettuna se kurvailee mutkateillä, nostattaa pölyä ilmaan ja on aina valmis pitkälle matkalle. Siinä on monta särmää, ja parasta on, että voit terävöittää niitä vielä lisää näppäimen painalluksella. Dynamic Select tarkoittaa, että neljän ajo-ohjelman avulla voit valita korostetun urheilullisen tai mukavuuspainotteisen ajoelämyksen. 4Matic-nelivedon yhteydessä on lisäksi valittavissa Offroad-ohjelma.

17 15

18 16 Määrää tahdin

19 Tekee tiestä tanssilattian 17

20 18 Tavallisuuden tuolla puolen Aseta itsellesi uusia määränpäitä: suuntaa syrjäisiin paikkoihin tai keskelle kaupungin vilinää. Neliveto 4Matic on valmis kaikkiin seikkailuihin ja saatavana useiden moottoreiden yhteyteen. Sen ansiosta ajaminen on huomattavasti turvallisempaa ja dynaamisempaa muillakin kuin hiekkateillä.

21 19

22 20 4

23 Onko mitään arvokkaampaa kuin vapaus? 21 Kaikille, jotka haluavat joskus vain häipyä omille teilleen: tervetuloa uuden GLA:n Style-malliversioon. Mukavuusistuinten näyttävä design ja tyylikäs verhous Artico-tekonahkaa/Macápá-kangasta antavat sisätilalle aavistuksen seikkailuhenkeä. Eri värien esimerkiksi okrankeltainen/musta ansiosta voit sitä paitsi tehdä sisätilasta omanlaisesi. Astu sisään ja viihdy.

24 22

25 Tänne asti. Ja vielä pidemmälle 23

26 24 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

27 25

28 26 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

29 27 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyksiä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. Mercedes me move tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteis käytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähim mästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puo lestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystävällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin hel poksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huol tohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleen myyjältäsi.

30 28

31 29 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

32 30 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli 1500 näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa keksintöjen maailmaan

33 31 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2015 toisen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

34 32 Täydelliset liitännät Älypuhelimen integroinnin avulla autoon voidaan integroida sekä iphone -älypuhelimet Apple CarPlayn TM avulla että Android-älypuhelimet Android Auto -sovelluksen avulla ja esimerkiksi käyttää niitä puheohjauksella. Tärkeimpiä sovelluksia kuten navigointia sekä puhelin-/facetime- ja viestitoimintoja tuetaan. Muita yhteysmahdollisuuksia Autopuhelinvarustus mahdollistaa matkapuhelimen liittämisen Bluetooth - protokollan SAP (SIM-Access-Profile) avulla tai suoran käytön asettamalla SIM-kortti integroituun SIM-korttilukijaan. Puhelinta käytetään kätevästi monitoimiohjauspyörän avulla ja keskikonsolissa olevilla käyttöelementeillä, ja näyttönä toimii medianäyttö. Yleismallisen puhelinvarustuspaketin yhteydessä älypuhelin voidaan liittää kyynärnojassa olevan yleismallisen puhelintelineen avulla auton handsfreelaitteeseen. Lisäksi puhelimen akkua ladataan. Älypuhelinta käytetään vaivattomasti auton järjestelmien kautta.

35 33 Täydellinen verkotus Innovatiivisille ja yksilöllisille liikkuvuus-, yhteys- ja huoltopalveluille olemme antaneet nimen: Mercedes me. Osa tätä Mercedes-Benzin kiehtovaa elämysmaailmaa on Mercedes me connect, joka verkottaa kuljettajan, hänen henkilökohtaisen elinpiirinsä ja auton. Mercedes me connect -peruspalvelut kuten Mercedes-Benzin hätäpuhelujärjestelmä tai vikatilanteiden hallinnointi tarjoavat välittömän avun. Remote Online -varuste antaa autolle tekniset edellytykset etäkäyttö- ja paikannuspalveluiden käytölle kolmen vuoden ajan. Auton maantieteellinen valvonta, auton paikannus ja sijainti, ovien kaukolukitseminen ja kaukoavaaminen, auton tilan etäkysely ja lisälämmittimen ohjelmointi tässä valikoima etäkäyttö- ja paikannuspalveluita, joita voidaan tällä hetkellä tilata erikseen Daimler AG:ltä tämän teknisen valmiuden pohjalta. Nämä Mercedes me connect -tarjontaan kuuluvat palvelut parantavat merkittävästi turvallisuutta ja mukavuutta ja auttavat säästämään aikaa. Internet-osoitteesta voidaan palvelut hakea käyttöön milloin tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. m Tutustu tarkemmin Kaikki tiedot osoitteessa

36 34 Seuraa vain itseäsi. Tai Comand Onlinea* Navigointi, puhelin, audio, video, internet tehdaslisävarusteena saatavan Comand Online -multimediajärjestelmän avulla sinulla on nämä ja monia muita toimintoja jatkuvasti näkökentässä ja hyppysissä. Näyttönä toimii tarkkapiirtoinen 8 tuuman värinäyttö. Käyttö on helppoa ja vaistonvaraista. Nopea kiintolevynavigointijärjestelmä, jossa on realistinen topografinen karttaesitys, opastaa sinut vaivattomasti perille. Soveltuvan matkapuhelimen yhteydessä voit hakea esiin internet-sivuja auton seistessä paikallaan. Ajon aikana voit puolestaan käyttää Mercedes-Benz-sovelluksia, internetradiota ja hakea erikoiskohteita ja säätiedotuksia. Muita kohokohtia ovat puheohjausjärjestelmä Linguatronic, Bluetooth -liitäntä jossa on handsfree-toiminto, tekstiviestien lukutoiminto sekä musiikin toisto audiostrea mingtoiminnon avulla. Kaikki miellyttävään navigointiin Tehdaslisävarusteisen Garmin Map Pilotin avulla Audio 20 CD laajenee täydelliseksi Garmin -navigointijärjestelmäksi, jossa on käyttäjäystävällinen navigointi, tarkat karttatiedot ja erinomainen reittiopastus. Liität siihen vain navigointiohjelmiston ja karttatietueet sisältävän SD-muistikortin. Live Traffic Information -palvelun (osa tehdaslisävarusteita Comand Online ja Garmin Map Pilot) avulla voidaan vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi. Tiedonsiirto tapahtuu kommunikaatiomodulin ja mobiili-internetyhteyden kautta. Kahdeksan tuuman medianäyttö muistuttaa modernia tablettia (saatavana tehdaslisävarusteena Audio 20:een). * Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

37 Uusi GLA. Kuulostaa kerrassaan valloittavalta 35 Kaksitoista kaiutinta, mukaan lukien bassoboksi, ja 9-kanavainen DSP-vahvistin pitävät huolen siitä, että tämän tehdaslisävarusteisen 450 watin Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem -järjestelmän äänentoisto on audiojärjestelmien yhteydessä täydellinen stereolaatuinen ja Comand Onlinen yhteydessä myös DTS- ja Dolby Digital 5.1 -formaatissa. Logic 7 Surround-Sound -tekniikka, johon sisältyy äänenvoimakkuuden dynaaminen säätö, sovittaa äänenvoimakkuuden jatkuvasti auton nopeuden mukaan. Tuloksena on tasalaatuisena pysyvä sointi kaikilla istuinpaikoilla. Centerfill-keskikaiutin Diskanttikaiutin Basso-/keskiäänikaiutin Keskiäänikaiutin Bassokaiutin Logic 7 -monikanavatilasointitekniikka varmistaa autenttisen Surround-musiikkielämyksen. Se on sovitettu koko sisätilaan optimaalisesti siten, että jokaisella istuinpaikalla voi nauttia täydellisestä 360 asteen tilasoinnista.

38 36 Dynamic Select. Tunnetiloja napin painalluksella Auton mukavuuspainotteinen, urheilullinen, taloudellinen tai täysin yksilöllinen säätö voidaan valita kätevästi tehdaslisävarusteisella Dynamic Select -katkaisimella. Valitun ajo-ohjelman mukaisesti muuttuvat parametrit kuten moottorin, vaihteiston, alustan ja ohjauksen luonne. Comfort-perusasetuksen vaihtoehto Sport-ajo-ohjelma merkitsee esimerkiksi urheilullisempaa ajotuntumaa ja iskunvaimennuksen jäykempää sovitusta (adaptiivisen iskunvaimennuksen sisältävän alustan yhteydessä). Ajo-ohjelma Eco on suunniteltu pitämään polttonesteen kulutus mahdollisimman pienenä. 4Matic-nelivetomalleissa on lisäksi Offroad-ajo-ohjelma, jossa moottorin tehon muodostus ja automaattivaihteiston vaihtamisominaisuudet on sovitettu ajoon helpossa maastossa tai metsäteillä. Samanaikaisesti aktivoituvat erityisesti hankalalle ajopinnalle sovitetut ABS, ESP ja 4ETS. Individual-ajo-ohjelma puolestaan antaa mahdollisuuden muuttaa yksittäisiä parametrejä halutulla tavalla ohjauksesta voimansiirtolinjaan ja alustaan saakka. Muita alustavaihtoehtoja Suomessa vakiovarusteisen Offroad-Comfort-alustan yhteydessä kori on 30 millimetriä normaalia korkeammalla. Suurempi maavara parantaa maastokelpoisuutta, autossa istutaan normaalia korkeammalla, ja ulkonäköön tulee lisää offroad-henkeä. Kun autossa on tehdaslisävarusteinen alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, kuljettaja voi muuttaa iskunvaimennuksen ominaisuuksia Dynamic Select -katkaisimella. Valittavissa ovat Comfort-tila iskunvaimennuksen mukavuuspainotteiseen sää - t öön ja Sport-tila urheilullisen jäykkään sovitukseen. Se mahdollistaa selvästi dynaamisemman ajotavan. Madalletussa alustassa (tehdaslisävaruste) yhdistyvät herkkä reagointi ja ajomukavuus, sillä iskunvaimentimet sopeutuvat automaattisesti ajotilanteeseen ja ajotien kuntoon. Jousitus ja iskunvaimennus on sovitettu urheilullisen jäykiksi, ja alustaa on madallettu 15 millimetrillä (45 mm Offroad-alustaan verrattuna).

39 37 4Matic. Pidon viehätys Mitä teen nelivedolla, jos ajan harvoin maastossa? Tähän kysymykseen meillä on vastaus. 4Matic-neliveto tehdaslisävaruste dieselmalleihin GLA 200 d ja GLA 220 d sekä bensiinimalleihin GLA 220 ja GLA 250 ihastuttaa muuallakin kuin pelkästään maastossa. Sen ansiosta ajoturvallisuus on paras märällä ja lumessa ajettaessa. Se tukee dynaamista kaarreajoa jakamalla vetävää voimaa tilanteen mukaan etu- ja taka-akselille. Se lisää myös suuntavakautta nopeassa ajossa. Lisäksi se parantaa kiihtyvyyttä irtonaisella ajopinnalla kohdistettujen jarrutusten avulla, jotka estävät pyöriä pyörimästä tyhjää. Olennainen osa 4Matic-nelivetoa on myös erityinen Offroad-ajo-ohjelma: se muuttaa voimansiirto-ominaisuuksia ja optimoi siten pidon erityisesti irtonaisella ajopinnalla. Suuri vääntömomentti ei yksistään vielä riitä: GLA 220 d 4Matic- ja GLA 250 4Matic -malleissa suurin vääntö 350 Nm on käytettävissä jo hyvin alhaisilla kierrosluvuilla. Se tekee ajamisesta vaivatonta ja taloudellista. GLA 220 d 4Matic GLA 250 4Matic kw 350 Nm kw Nm Nm kw Nm kw 1/min /min Kierrosluku 1/min, vääntömomentti Nm, teho kw

40 38 Uusi GLA on muita edellä jopa perässä ajamisessa Vaikka olisit autoilijana miten tarkkaavainen hyvänsä, huomiokyky voi herpaantua hyvinkin nopeasti. Peräänajo on tapahtunut jo ennen kuin asiaa ehtii edes ajatella. Saksassa noin neljäsosassa kaikista onnettomuuksista syntyy henkilövahinkoja. Myös tämän luvun pienentäminen tulevaisuudessa on yksi Mercedes-Benz Intelligent Driven tavoitteista. Kyse on asenteesta, tutkimuksen hengestä ja vastuusta. Mutta mitä se merkitsee konkreettisesti? Uudessa GLA:ssa on jo vakiovarusteena aktiivinen jarrutusavustin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa näkyvin varoitusmerkein, jos etäisyys edellä ajavaan käy liian pieneksi. Jos etäisyys vain pienenee, järjestelmä varoittaa lisäksi äänimerkillä. Vieläkin enemmän rauhoittaa tieto: jos kuljettaja jarruttaa liian kevyesti, tilanteen mukainen jarrutehostus lisää jarrupainetta juuri sen verran, että törmäys voidaan estää. Tarkoituksena on myös välttää tilanne, jossa perässä ajavat autot törmäävät oman autosi perään, koska olet jarruttanut turhan voimakkaasti. Lisäksi aktiivinen jarrutusavustin voi peräänajon uhatessa käynnistää autonomisen jarrutuksen törmäyksen välttämiseksi tai onnettomuuden seurausten lieventämiseksi, jos kuljettaja ei reagoi tilanteeseen. Aktiivinen jarrutusavustin Aktiivisen jarrutusavustimen etäisyysvaroitus perustuu keulaan sijoitettuihin tutkatunnistimiin, jotka ajonopeudessa km/h valvovat jatkuvasti etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi tunnistaa paikallaan olevat esteet ajonopeusalueella 7 noin 70 km/h.

41 39 Visio autoilusta ilman onnettomuuksia kannustaa meitä eteenpäin Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedes-Benzin matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Vireystila-avustin Attention Assist voi parantaa ajoturvallisuutta, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Kuljettajan ohjauskäyttäytymistä analysoimalla avustin voi tunnistaa väsymyksen ja huomiokyvyn herpaantumisen tyypilliset merkit sekä varoittaa näkyvin varoituksin ja äänimerkein ennen kuljettajan torkahtamista. Jarrujärjestelmä Adaptive Brake parantaa jarrutustehoa. Kostealla kelillä se poistaa vesikerroksen jarrulevyiltä. Se vie jarrupalat automaattisesti lähelle jarrulevyjä, kun kuljettaja nostaa jalan äkisti pois kaasupolkimelta. Ylämäissä se pystyy puolestaan estämään vierimisen alamäkeen. Tehdaslisävarusteena saatava etäisyyspilotti Distronic auttaa etenkin pysähtelevässä kaupunkiliikenteessä pitämään turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi jarruttaa autoa automaattisesti ja kiihdyttää auton jälleen liikkeelle. Vaaratilanteessa Tehdaslisävarusteinen matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennakoivasti ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä autossa matkustavien suojaksi onnettomuusvaaran havaitessaan. Näistä esimerkkejä ovat palautuvat turvavöiden kiristimet ja auki olevien sivulasien automaattinen sulkeutuminen. Tutkatunnistimin toimiva tehdaslisävarusteinen katveavustin tekee yhden tieliikenteen suurimmista vaaranpaikoista näkyväksi. Kun avustin tunnistaa kuollessa kulmassa olevan auton, ulkopeiliin ilmestyy punaisena palava varoituskolmio. Tarpeen mukaan avustin varoittaa lisäksi äänimerkillä. Järjestelmä toimii 30 tuntikilometrin nopeudesta alkaen auton huippunopeuteen saakka. Tehdaslisävarusteinen kaista-avustin voi tunnistaa vahingossa tapahtuvan ajokaistalta poistumisen nopeusvälillä 60 ja 200 km/h ja varoittaa kuljettajaa ohjauspyörän kevyen värinän avulla. Katveavustin ja kaista-avustin ovat myös osa tehdaslisävarusteista kaistavalvontapakettia. Onnettomuuden sattuessa Monipuoliset suojajärjestelmät voivat pienentää loukkaantumisriskiä oleellisesti. Näitä ovat esimerkiksi aktiivinen konepelti, joka nostaa konepellin takareunaa jalankulkijaan törmättäessä tietyillä ajonopeusalueilla automaattisesti muutaman senttimetrin ylemmäs ja kasvattaa näin muodonmuutosvyöhykettä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden suojaamiseksi paremmin. Matkustajien suojana vakavassa onnettomuudessa voi puolestaan olla peräti yhdeksän turvatyynyä, joista kaksi on tehdaslisävarusteisia takatilan sivuturvatyynyjä. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Integroitu Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä välittää vielä GPS-sijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. Toivottavasti tällaisia ominaisuuksia ei tarvita koskaan. Mercedes-Benz on lisäksi laatinut pelastushenkilöstölle tarkoitetun monikielisen pelastusoppaan, jonka pelastushenkilöstö voi ladata internetistä osoit teesta kaikkialla maailmassa.

42 40 Ajovalot huipputehokkuutta arvostaville Ulkonäöltään upeissa tehdaslisävarusteisissa LED High Performance -ajovaloissa on leveämpi valokeila, päivänvaloa muistuttava valonväri ja vähäinen energiankulutus. Valojen tarkkapiirteiset linjat ja kauniisti muotoillut yksityiskohdat antavat keulalle omintakeisen ilmeen myös päiväsaikaan. Lähi- ja kaukovalojen LED-tekniikan ansiosta ne valaisevat ajotien paremmin kuin perinteiset halogeeniajovalot. Coming Home -toiminto tervehtii kuljettajaa lukitusta avattaessa näyttävällä valoshow lla. Huomiovalojen valojohtimet palavat ensin sinisinä, sitten väri vaihtuu pehmeästi muuttuen kirkkaanvalkoiseksi. Myöskin LEDtekniikalla toteutetut kristallioptiikkaiset takavalot lisäävät auton tyylikkyyttä ja parantavat näkyvyyttä. Lisää valoa, lisää turvallisuutta Tehdaslisävarusteena saatava näkyvyyspaketti lisää sisätilan laadukasta ilmettä ja parantaa näkyvyyttä. Siinä on mukavuutta ja turvallisuutta edelleen parantavia toimintovaloja sekä tunnelmavalaistus, joka tuo sisätilaan ihastuttavan ilmapiirin. Ajovaloavustin kytkee lähivalot automaattisesti päälle tai pois päältä ympäristön valoisuuden mukaan. Etenkin nopeasti vaihtuvissa valaistusolosuhteissa järjestelmä voi näin parantaa ajoturvallisuutta ja keventää kuljettajan kuormitusta, esimerkiksi ajettaessa tunneleihin tai pysäköintihalleihin.

43 41 Lisää mukavuutta 360 Tehdaslisävarusteinen 360 -kamera tarjoaa neljän verkotetun lähialuekameran avulla näkymän joka puolelle autoa ja helpottaa siten pysäköintiä ja ahtaisiin paikkoihin ajamista. Auto ja sen ympäristö näkyvät medianäytössä lintuperspektiivistä kuvattuna. Yksi kamera sijaitsee keulan keskellä jäähdyttimen säleikössä, ulkopeileissä on kummassakin yksi kamera ja neljäs kamera sijaitsee takaluukun keskellä. Virtuaalinen näkökenttä kattaa noin 3 metrin alueen auton ympärillä. Erilaisissa näkymissä saa lisäksi näkymään apulinjoja, jotka helpottavat pysäköimistä kamera voidaan aktivoida kytkemällä peruutusvaihde, painamalla näppäintä tai valitsemalla se multimediajärjestelmän valikosta. Tee olosi mukavaksi Peruuttamalla pysäköinti ja auton siirtely ahtaissa paikoissa on huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa tehdaslisävarusteisen peruutuskameran avulla. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään. Kamera näyttää medianäytössä auton takana sijaitsevan alueen dynaamisten apulinjojen avulla. Tehdaslisävarusteinen liikennemerkkiavustin voi tunnistaa nopeusrajoitukset, ohituskiellot sekä kiellettyyn ajosuuntaan ajamisen ja näyttää näitä ilmaisevat liikennemerkit mittaristossa.

44 42

45 Vakiomalli Voit koota uuden GLA:n yksilöllisesti, viimeistä yksityiskohtaa myöten. Valittavanasi on lukuisia varustevaihtoehtoja. Tai iloitse runsaista vakiovarusteista. m Tutustu tarkemmin Niin kauniilta kuin se näyttääkin, ulkonäkö voi antaa vain ensivaikutelman. Vakiovarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä. Ulkopuolen kohokohdat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 215/60 R 17 Comfort-alusta 2-lamellinen jäähdyttimen säleikkö, hopeanvärinen Etu- ja takapuskureissa optinen pohjapanssari Ikkunoiden alareunalistat mattamustat Sisätilan kohokohdat Mukavuusistuimet edessä, istuinverhous Coari-kangas ja koristeompeleet 3-puolainen monitoimiohjauspyörä jossa kaksitoista näppäintä Somiste-elementit hiilikuituoptiikkaa Mittaristo jossa värillinen monitoiminäyttö Ilmastointilaite Multimediajärjestelmä Audio 20 CD Keyless-Go Start -toiminto, sis. keskuslukituksen mukavuustoiminnot Tempomat-vakionopeussäädin jossa säädettävä nopeusrajoitin

46 44 Laadukas ja ilmeikäs: Style-malliversio Style-malliversio lisää laadukkuutta sekä auton sisällä että ulkopuolella. Esimerkki siitä on kromin käyttö ulkopuolella ja nahkan käyttö sisätilassa. Designin erityispiirre: verhouskuosi Macápá voimakkaine koristeompeleineen. 1 Somiste-elementit matriisioptiikka, musta (H54) sisältyvät Style-malliversioon, tehdaslisävarusteena saatavana somiste-elementit pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä (H14), somiste-elementit jalopuu poppeli, vaaleanruskea, silkkimatta (H19), AMG-somiste-elementit hiilikuitu (H73) tai somiste-elementit jalopuu saarni, musta, matta (H06). Ulkopuolen kohokohdat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, vanadiumhopean väriset, renkaat 215/60 R 17 Jäähdyttimen säleikkö jossa kaksi rei itettyä lamellia värinä iridiumhopea matta sekä korkeakiiltoiset kromatut lisäkoristeet Ikkunoiden alareunalistat kromatut Takapuskurin naarmuuntumissuoja kromattu Kattokaiteet alumiinia, mustat, korkeakiiltoiset Sisätilan kohokohdat Mukavuusistuimet joissa istuinverhous Artico-tekonahka/Macápá-kangas, erityinen offroad-ilme Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Somiste-elementit matriisioptiikka, musta (H54) 1 Monitoimiohjauspyörä nahkaverhoiltu, 3-puolainen, 12 näppäintä Mittaristo jossa kaksi putkimaista mittaria, asteikkolevy jossa keskellä sisäkkäiset renkaat, metallinhohtoiset hopeanväriset mittarineulat joissa punaiset kärjet

47 45

48 46

49 Dynaaminen ja moderni: Urban-malliversio Urban-malliversio lisää urheilullisuutta selvästi. Kohokohtia ovat integroidut pakoputken päätykappaleet, dynaamiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, urheiluistuimet sekä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, jossa on lisärei itys otealueella. 1 Somiste-elementit purjeoptiikka (H81) sisältyvät Urban-malliversioon, tehdaslisävarusteena saatavana somiste-elementit alumiini, trapetsihiottu (739), somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea (H79) tai AMG-somiste-elementit hiilikuitu (H73). Ulkopuolen kohokohdat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-puolaiset, vanadiumhopean väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 235/50 R 18 Jäähdyttimen säleikkö jossa kaksi rei itettyä lamellia värinä iridiumhopea matta sekä korkeakiiltoiset kromatut koristeet Pakoputkisto jossa kaksi puskuriin integroitua kromattua päätykappaletta Ikkunoiden alareunalistat ja takapuskurin naarmuuntumissuoja kromatut Kattokaiteet eloksoitua alumiinia Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet joissa verhous Artico-tekonahka/Maringá-kangas kontrastiompelein Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Somiste-elementit purjeoptiikka (H81) 1 Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, nahkaa, rei itys otealueella, 12 näppäintä ja kontrastiompeleet Ilmasuutinten suutinrenkaat ja -ristit hopeakromin väriset

50 48 Urheilullinen ja ylellinen: AMG Line -malliversio AMG Line -malliversio lisää vielä autoon urheilullisuutta ja ylellisyyttä yhdistämällä toisiinsa täydellisesti sovitetut elementit esimerkkeinä dynaaminen AMG Styling, AMG-kevytmetallivanteet, 15 millimetrillä madallettu alusta ja monitoimiurheiluohjauspyörä. 1 Tehdaslisävarusteena ilman lisähintaa saatavana Comfort-alusta ilman madallusta ja nopeata Sport-ohjausvälitystä. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling jossa koristeet etuhelman splitterissä ja sivuhelmaverhouksissa sekä takahelman korkeakiiltoinen kromattu koristeosa 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet 5-puolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/50 R 18 Jäähdyttimen säleikkö jossa kaksi rei itettyä lamellia värinä iridiumhopea matta sekä korkeakiiltoiset kromatut koristeet 15 mm madallettu alusta ja nopea Sport-ohjausvälitys 1 Jarrulevyt edessä rei itetyt, jarrusatuloissa edessä Mercedes-Benz-teksti Kaksi kromattua pakoputken päätä Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, punaiset kontrastiompeleet Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Somiste-elementit alumiinia, pitkittäishiottu, vaalea (H79) Monitoimiurheiluohjauspyörä nahkaa, 3-puolainen, alaosa suoristettu, rei itys otealueella ja punaiset kontrastiompeleet Mittaristo jossa kaksi putkimaista mittaria, hopeanvärinen mittariston kehyslevy ja punaiset mittarineulat Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta

51 49

52 50 Exclusive- ja Comfort Exclusive -paketit Exclusive -paketti tekee sisätilasta vielä tasokkaamman. Kojelaudan ja oviverhousten yläosien verhous on Articotekonahkaa, jossa on kontrastiompeleet. Urheiluistuimet on verhoiltu nahkalla. Comfort Exclusive -paketti ihastuttaa tyylikkäillä mukavuusistuimilla verhous on ainutlaatuista mustaa puhvelinnahkaoptiikkaista nahkaa. Kojelauta ja oviverhousten yläosat on verhoiltu Artico-tekonahkalla. Osat tiivistetysti Urheiluistuimet joissa nahkaverhous, nelisuuntainen ristiseläntuen säätö, kontrastiompeleet ja rei itetyt pehmusteet (Exclusive -paketin yhteydessä) Tyylikkäät mukavuusistuimet musta puhvelinnahkaoptiikka, nelisuuntainen ristiseläntuen säätö (Comfort Exclusive -paketin yhteydessä) Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Istuinlämmitys kuljettajalle ja etumatkustajalle (vakiovaruste Suomessa) Somiste-elementit alumiini, trapetsihiottu (Comfort Exclusive -paketin yhteydessä) 3-puolainen monitoimiohjauspyörä nahkaa, rei itys otealueella Vaihdevipu nahkaa, somisteet hopeakromin väriset (6-vaihteisen käsivaihteiston yhteydessä) Kojelauta Artico-tekonahkaa kontrastiompelein Ilmasuutinten suutinrenkaat ja -ristit hopeakromin väriset Ovien kyynärnojissa somisteet hopeakromin väriset, kontrastiompeleet Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta (sisältyvät Exclusivepakettiin AMG Line -malliversion yhteydessä)

53 51 AMG Exclusive -paketti Tämä AMG Line -malliversioon perustuva paketti tarjoaa yhdistelmän laadukkaita sisätilan varusteita, jotka lisäävät ylellisyyttä, yksilöllisyyttä ja urheilullisuutta. Todellinen kohokohta sekä näkö- että tuntoaistille on nahkaverhous musta Red Cut, jossa on näyttävät punaiset kontrastiompeleet. Osat tiivistetysti Urheiluistuimet joissa nahkaverhous musta Red Cut ja punaiset kontrastiompeleet Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Istuinlämmitys kuljettajalle ja etumatkustajalle (vakiovaruste Suomessa) Somiste-elementit alumiinia, pitkittäishiottu, vaalea (H79) Monitoimiurheiluohjauspyörä, 3-puolainen, alaosa suoristettu, otealue rei itetty, punaiset kontrastiompeleet Vaihdevipu nahkaa, somisteet hopeakromin väriset (6-vaihteisen käsivaihteiston yhteydessä) Kojelauta Artico-tekonahkaa, punaiset kontrastiompeleet Mittaristo jossa kaksi putkimaista mittaria, hopeanvärinen mittariston kehyslevy ja punaiset mittarineulat Ovien kyynärnojissa somisteet hopeakromin väriset, kontrastiompeleet Punoslattiamatot joissa mustat reunat, punaiset kontrastiompeleet ja AMG-tekstilogo Sivulasien ja tehdaslisävarusteisen panoraamakattoluukun mukavuusavausja mukavuussulkemistoiminnot

54 52

55 53 Night-paketti Night-paketin näyttävät ulkopuolen varusteet antavat autolle urheilullisen ilmaisuvoimaisen luonteen. Osat tiivistetysti Jäähdyttimen säleikkö jossa kaksi lamellia värinä korkeakiiltoinen musta ja kromikoristeet Ulkopeilien kotelot mustiksi maalatut Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen Kattokaiteet alumiinia, mustat, korkeakiiltoiset Ikkunoiden alareunalistat mustat, korkeakiiltoiset Style- ja Urban-malliversioiden yhteydessä lisäksi seuraavat elementit: etu- ja takapuskureissa musta korkeakiiltoinen optinen pohjapanssari ja 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset mustat kiiltosorvatut kevytmetallivanteet, renkaat 235/50 R 18 AMG Line -malliversion yhteydessä lisäksi seuraavat elementit: AMG Styling jossa koristeet etuhelman splitterissä ja sivuhelmaverhouksissa sekä takahelman koristeosa musta korkeakiiltoinen ja 19-tuumaiset AMG- kevytmetallivanteet 5-puolaiset mattamustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R 19

56 54 Tehdaslisävarusteiden kohokohdat Valosta ja ilmasta muodostuu ilmapiiri: panoraamakattoluukun kookkaat lasipinnat luovat sisätilaan valoisan ja viihtyisän tunnelman. Panoraamakattoluukku sisältää kiinteän lasisen takaosan ja lasisen etuosan, joka avautuu sähkötoimisesti. Muita tehdaslisävarusteita Alumiinisiin kattokaiteisiin voi kiinnittää turvallisesti taakkatelineen. Käytännön hyödyn lisäksi kattokaiteet ovat myös muotoiluelementti. Saatavissa myös korkeakiiltoisen mustina (ks. kuva). Sähkötoimisesti säädettävän, muistitoiminnollisen kuljettajan istuimen yhteydessä voidaan tallentaa muistiin jopa kolmet säädöt istuimelle ja ulkopeileille. Muistitoiminto on saatavana myös etumatkustajan istuimeen. Sisäilma voidaan säätää erikseen miellyttäväksi kuljettajan ja etumatkustajan puolelle kaksialue-ilmastointiautomatiikalla Thermotronic. Lämpötila, ilmamäärä ja ilmansuuntaus säädetään automaattisesti. Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti napin painalluksella ja mahdollistaa siten tavaratilan kätevän kuormaamisen ja purkamisen. Tavaratilapaketti tuo lisätilaa sekä parantaa järjestystä ja turvallisuutta. Takaistuimen selkänojat voi lukita 15 jyrkempään asentoon (kuljetusasento) tavaratilan tilavuuden lisäämiseksi. Lukittava tavaratilan lattia, jossa on kromattu kahva, vahvistaa laadukasta ilmettä. Tunnelmavalaistus luo sisätilaan tunnelmaa ja tekee siitä laadukkaamman. Auton sisätilan voi lämmittää ja tuulettaa jo ennen ajoon lähtöä lisälämmityslaitteen avulla, joko ajastuksella tai kauko-ohjaimella. Talvella säästyt siten aikaa vievältä jäätyneiden lasien skrapaamiselta.

57 Jokaiseen seikkailuun: aidot jälkiasennuslisävarusteet 55 Uusi GLA täyttää kaikki toiveet. Niitä varten on olemassa aidot jälkiasennettavat lisävarusteet. Valikoima on monipuolinen, mutta periaate yksinkertainen: jokainen lisävarusteosa on kehitetty Mercedes-Benzin korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti juuri uuteen GLA-autoon. Tutustu koko valikoimaan osoitteessa Anna valaistun Mercedes-tähden loistaa. Mercedes-autosi jäähdyttimen säleikön Mercedes-tähteen syttyy valo, kun auton lukitus avataan kaukosäädinavaimella tai kun ovi tai takaluukku avataan. Valaistus on toteutettu valojohdin- ja LED-tekniikalla. Edellytyksenä valon syttymiselle on, että moottori on sammutettuna. Valaistua tähteä ei saa Distronic-etäisyyspilotin yhteydessä. 19-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, mattamustat ja vanteiden reunat punaiset, renkaat 235/45 R 19. Mercedes-Benzin suunnittelema taakkateline on sovitettu tarkasti uuden GLA:n koriin. Siihen voidaan kiinnittää monet Mercedes-Benzin kuljetusratkaisut, ja se on helppo asentaa ja irrottaa. Helppokäyttöinen, lukittava polkupyöräteline mahdollistaa kahden tai kolmen polkupyörän turvallisen kuljetuksen auton perässä. Kätevä asentaa vetokoukkuun. Kuhunkin polkupyöräkiskoon voidaan kuormata enintään 30 kiloa. Siten se soveltuu myös useimmille sähköpolkupyörille. Rullamekanismin ansiosta takaluukku voidaan silti avata. Polkupyöräteline taittuu kätevästi kokoon, jolloin se vie vähemmän tilaa tavaratilassa tai kotona.

58 56 R00 R48 01R 48R 65R 08R R31 82R 77R A X23 Vanteet Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelmaautoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle erityisen runsaan ja monipuolisen valikoiman. Vakio- ja tehdaslisävarusteet 08R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 215/60 R 17 R48 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 215/60 R 17 R31 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 235/50 R 18 01R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/50 R 18 82R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 235/50 R 18 48R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, mattamustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R 19 Kuvan R00 vanteita ei ole saatavana Suomessa.

59 RVJ 758 RVU 635 RVI RVV Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet amg 77R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 235/45 R 19 65R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R 19 Koodi: A X23 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/50 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/50 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R 19 RVI 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R 19 RVJ 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/45 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R 20 RVU 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R 20 RVV 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R 20

60 58 Life without Performance? Unthinkable. Mercedes-AMG GLA 45 4Matic Mercedes-AMG on muutakin kuin Performance-autojen valmistaja, AMG on lupaus. Lupaus mennä aina yksi askel pidemmälle. Odottaa paljon ja antaa kaikkensa. Näin luomme harvinaislaatuisia autoja harvinaislaatuisille ihmisille. Samantekevää, miten suuria kiviä tiellesi asetetaan: sinulla on oikea auto niiden yli pääsemiseen. Uusi Mercedes-AMG GLA 45 4Matic. Kompaktikokoinen kaupunkimaasturi. Se on tehty totunnaisuuksien rikkomiseksi tai uuden luomiseksi. Silti se on oivallinen kumppani arjessa. Tervetuloa AMG:n maailmaan.

61 59

62 60 Poikkeaminen reitiltä saa uuden merkityksen

63 Mercedes-AMG GLA 45 -mallin perässä on menevä ilme. Uusi jättöreunaspoileri sekä diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma pienentävät taka-akselin nosteita ja pitävät tämän pikakiitäjän tiukasti kiinni tienpinnassa. Tyypillistä keulalle: AMG jäähdyttimen säleikkö jossa hopeakromin värinen kaksoislamelli ja AMG-etuhelman A-Wing. Kookkaat ilmanottoaukot ja näyttävät lamellit kaikissa ilmanottoaukoissa korostavat auton itsetietoisen dynaamista ilmettä. Siten myös kompakti katumaasturi saavuttaa kunnioitusta millä tahansa ajopinnalla. 61

64 62 Kiihdyttää ärhäkästi kaikilla ajopinnoilla Mercedes-AMG GLA 45 on samalla sekä katumaasturi että puhdasverinen urheiluauto. Sen voit todeta vaikka poikkeamalla hetkeksi syrjäteille. Suorituskykypainotteisen AMG Performance 4Matic -nelivedon ja tehdaslisävarusteena saatavan AMG Dynamic Plus -paketin ja siihen sisältyvän etuakselin AMG-tasauspyörästölukon ansiosta olet kuin kotonasi kaikilla ajopinnoilla. Tehdaslisävarusteena saatava AMG Ride Control -urheilualusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus ja lisäajo-ohjelma Race, pitää huolen erittäin intensiivisistä ajoelämyksistä. Voiko näin suurta dynaamisuutta vielä lisätä? Kyllä, suljetulla kilparadalla. Kolmivaiheinen ajovakauden hallinta (ESP ) auttaa sinua pitämään kilpurisi turvallisesti ajoradalla.

65 63

66 64

67 65 Ihannekurssilla Auto, jonka ohjauspyörän taakse jokainen pilotti haluaa istuutua: uusi Mercedes-AMG GLA 45. Maailman tehokkain sarjavalmisteinen 4-sylinterinen moottori käynnistyy napin painalluksella. Teholtaan 280-kilowattinen (381 hv), periaatteen One Man One Engine mukaisesti käsityönä valmistettu moottori kehittää 475 newtonmetrin väännön. Ja kiihdyttää Mercedes-AMG GLA 45 -mallin vain 4,4 sekunnissa nollasta nopeuteen 100 km/h. Lyhyt murahdus, sitten ampaisu liikkeelle.

68 66

69 67 Cockpit joka ansaitsee tämän nimityksen Kun istahdat AMG Performance -istuimelle, jossa on voimakas muotoilu ja integroitu pääntuki, huomaat laadukkaat materiaalit ja urheilullisen tyylikkyyden. Istuinosa ja selkänoja varmistavat vielä paremman sivuttaistuen ja antavat Mercedes-AMG GLA 45:n sisätilaan omaleimaisen, urheilullisen ilmeen. AMG E-Select -valitsinvipu ja tehdaslisävarusteena saatava AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on hopeanväriset alumiiniset vaihdevivut, täydentävät dynaamiselta näyttävän sisätilan. Siten pilotilla on sekä auto että jokainen ajoalusta napakasti hallinnassaan.

70 68 Paalupaikan tekniikka Mikä on yhteistä AMG-kuljettajille ja AMG-insinööreille? Heillä on bensiiniä suonissaan. Todiste siitä on maailman voimakkain sarjavalmisteinen nelisylinterinen moottori teholtaan 280 kw (381 hv). Sen litrateho 141 kw/l (191 hv/l) päihittää jopa useimmat superurheiluautot. Twinscroll-turboahdin varmistaa herkän reagoinnin ja erinomaisen dynaamisuuden. Käytettävissä on jopa 475 newtonmetrin vääntö. AMG Performance 4Matic -nelivedon ansiosta tämä voima välitetään optimaalisesti tiehen. Tehdaslisävarusteena saatava AMG Dynamic Plus -paketti, joka sisältää etuakselin AMG-tasauspyörästölukon, parantaa pitoa vielä lisää. Sillä tuloksella, että lopulta fysiikalle asetetaan uudet rajat. Ajonautintoasi ei kuitenkaan rajoita mikään.

71 69

72 70

73 71 Intohimo kasvaa, kun sitä jakaa: AMG Private Lounge on AMG-maailman oma foorumi. AMG-asiakkaat tapaavat siellä kiinnostavissa tapahtumissa ja vaihtavat verkossa tietoja ja kokemuksia AMG:n kehitystyön uusimmista tuloksista. He voivat hyödyntää erikoistarjouksia ja suoraa yhteyttä AMG:n pääkonttoriin: AMG Driving Academy edustaa verratonta tiimihenkeä. Koe huippusuorituskyky samanhenkisten ihmisten kanssa ja paranna ajotaitojasi kilparata- ja lifestyle-tapahtumissa upeissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Liity maailman nopeimpaan perheeseen (World s Fastest Family): Haluatko vielä enemmän? AMG Customer Sports on ammattimaiseen moottoriurheiluun suunniteltu ohjelma ja Mercedes-AMG GT3 on juuri siihen suunniteltu kilpa-auto. Täysin integroitu palvelumaailma mahdollistaa sinulle korkeatasoisen moottoriurheilun: AMG Performance Studiossa valmistetaan autoja, jotka on räätälöity täysin toiveidesi mukaan. Asiantuntijoidemme luovuudella ei ole rajoja. Täällä suunnitellaan täysin ainutlaatuisia erikoiskomponentteja, ulkovärejä ja sisävarusteita, jotka valmistetaan äärimmäisellä huolella käsityönä. Astu AMG:n maailmaan. Koe Driving Performance. Emme pelkästään valmista autoja. Teemme unelmista totta

74 72 Tekniset tiedot Dieselmoottorit GLA 180 d GLA 200 d GLA 200 d 4Matic GLA 220 d 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 80 (109)/ (136)/ (136)/ (177)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 260/ / / / Vaihteisto 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Kiihtyvyys km/h, s 11,9 [11,7] 9,5 [9,1] [9,1] [7,7] Huippunopeus, km/h 190 [190] 205 [205] [200] [218] Rengaskoko edessä 215/60 R /60 R /60 R /60 R 17 Rengaskoko takana 215/60 R /60 R /60 R /60 R 17 Polttoneste diesel diesel diesel diesel Polttonesteen kulutus 4, l/100 km Kaupunki 4,8 4,7 [4,7 4,5] 5,4 [5,2 5,0] [5,9 5,8] [5,9 5,8] Maantie 4,0 3,6 [3,8 3,6] 3,8 3,5 [3,9 3,7] [4,4 4,3] [4,4 4,3] EU-yhdistetty 4,3 4,0 [4,1 3,9] 4,4 4,2 [4,4 4,2] [5,0 4,8] [5,0 4,8] CO 2 -päästöt 4 yhdistetyt, g/km [ ] [ ] [ ] [ ] Päästöluokka 5 Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] Tankin tilavuus/josta varalla, l 50/6,0 50/6,0 56/6,0 56/6,0 Tavaratilan tilavuus 6, l Kääntöympyrä, m 11,84 11,84 11,84 11,84 Omapaino 7 /kantavuus, kg 1440/530 [1470/500] 1505/530 [1540/495] [1595/495] [1595/495] Sallittu kokonaispaino, kg 1970 [1970] 2035 [2035] [2090] [2090] Sallittu perävaunupaino jarruton/jarrullinen (12 % nousuihin)/jarrullinen (8 % nousuihin), kg 720/1 200/1 500 [735/1 200/1 500] 750/1 500/1 500 [750/1 500/1 500] [750/1 800/1 800] 8 [750/1 800/1 800] 8 Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 AMG Driver s Package (tehdaslisävaruste). 4 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 5 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 6 Tiedot direktiivin 2007/46/EY ja sen lisäyksen mukaan. 7 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar A-sarja 5-ovinen Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

GLA-sarja. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) GLA-sarja Hinnasto 22.6.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 22.6.2018 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 1.9.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 1.9.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLA-sarja

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 41 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLA-sarja

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 29.3.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja sedan ja farmari

C-sarja sedan ja farmari C-sarja sedan ja farmari C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 23.1.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 23.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 28.6.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja (W176) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 28.6.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.9.2017 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.4.2017 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.1.2018 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto

A-sarja. Hinnasto A-sarja Hinnasto 20.03.2018 Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 20.03.2018 2 / 39 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja (W177) Käyttövoima Moottori

Lisätiedot