SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2016 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2016 1"

Transkriptio

1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Aika klo 16:00-17:44 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 48 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 49 Kokemäen ja Kiikoisten kuntayhtymä Ilolaa koskeva tilinpäätös ja toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus vuodelta Kokemäen ja Kiikoisten kuntayhtymä Ilolaa koskeva arviointikertomus vuodelta Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta Vuoden 2015 arviointikertomuksen valmistelu Kokouksen päättäminen

2 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Aika klo 16:00-17:44 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Asikainen Eveliina puheenjohtaja Junnila Juha varajäsen Kulonpää Irmeli jäsen Lahtinen Sini jäsen Oksanen Kari jäsen Pärssinen Markku jäsen Toivo Johanna jäsen Virtanen Tero jäsen Virolainen Ari tilintarkastaja Poissa Jaakkola Timo jäsen Parvio Miika jäsen Allekirjoitukset Käsitellyt asiat Eveliina Asikainen puheenjohtaja Ari Virolainen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus :t Sastamala päivänä kuuta 2016 Johanna Toivo Tero Virtanen Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Sastamalan kaupungintalo, hallinto 3 krs kello 9-15

3 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Starkltk 47 Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Pöytäkirjan tarkastajien valinta Starkltk 48 Vuorossa ovat Sini Lahtinen ja Tero Virtanen. Ehdotus: Tarkastuslautakunta päättää valita tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi Sini Lahtisen ja Tero Virtasen. Päätös: Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Johanna Toivo ja Tero Virtanen.

5 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Kokemäen ja Kiikoisten kuntayhtymä Ilolaa koskeva tilinpäätös ja toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus vuodelta 2015 Kiinteistöhallitus Liite nro 1: Kuntayhtymän tilinpäätös vuodelta 2015 Kuntayhtymän tilinpäätös vuodelta 2015 on valmistunut. Ti lin pää tök sen tuloslaskelma osoittaa alijäämää 3.063,47 euroa, ra hoi tus las kel ma osoittaa rahavarojen lisääntymistä ,81 euroa ja taseen lop pusum ma on ,07 euroa. Taseen kumulatiivinen alijäämä on ,33 euroa. Tilinpäätöksessä tilikauden ylijäämä siirretään taseen omaan pääomaan yli-/alijäämän tilille toimintakertomuksen mukaisesti. Ti lin pää tös on liitteenä nro 1. Hallinnon ja talouden tarkastuksesta huolehtii kuntayhtymän pe rus so pimuk sen mukaisesti Sastamalan kaupungin tarkastuslautakunta se kä sen hankkima tilintarkastaja. Tilinpäätöksen hyväksyvät ja vas tuu vapau den myöntävät Sastamalan kaupunginvaltuusto ja Ko ke mäen kaupunginvaltuusto. Pj:n selostus: Kiinteistöhallitus käsittelee ja allekirjoittaa kuntayhtymän vuoden 2015 tilinpäätöksen sekä antaa sen Sastamalan kaupungin tar kas tus lau takun nan arvioitavaksi ja tilintarkastajan tarkastettavaksi. Päätös Hyväksyttiin yksimielisesti puheenjohtajan selostuksen mukaisesti. Starkltk 32 Oheismateriaalina seuraa tilinpäätös vuodelta Ehdotus: Annetaan kokouksessa. Päätös: Asian käsittely siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Starkltk 41 Vastuunalainen tilintarkastaja JHTT Ari Virolainen BDO Au diator Oy:sta raportoi kuntayhtymän vuoden 2015 tarkastusten to teu tu mi sesta ja tarkastusten keskeisistä havainnoista ja luovuttaa ko. vuotta koske van tilintarkastuskertomuksen. Ehdotus: Tarkastuslautakunta päättää

6 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta merkitä tiedoksi vastuunalaisen tilintarkastajan raportoinnin ja ti lin tarkas tus ker to muk sen vuodelta 2015, - saattaa tilintarkastuskertomuksen Kokemäen ja Sastamalan kau pungin val tuus toil le tiedoksi, - esittää em. kaupunginvaltuustoille, että kuntayhtymän vuoden 2015 tilinpäätös hyväksytään ja - esittää em. kaupunginvaltuustoille, että kuntayhtymän hallintoa ja talout ta hoitaneen toimielimen jäsenille myönnetään vastuuvapaus ti likau del ta Päätös: Tarkastuslautakunta päätti merkitä tiedoksi vastuunalaisen tilin tar kas ta jan JHTT Ari Virolaisen raportoinnin, ti lin tar kas tus pöy tä kir jan kiinteistöhallitukselle ja tilintarkastuskertomuksen vuodelta Tarkastuslautakunta päätti - lähettää tilintarkastuspöytäkirjan tiedoksi Kokemäen ja Sastamalan kuntayhtymä Ilolan Kiinteistöhallitukselle, - saattaa tilintarkastuskertomuksen Kokemäen ja Sastamalan kau pungin val tuus tol le tiedoksi, - esittää em. kaupunginvaltuustoille, että kuntayhtymän vuoden 2015 tilinpäätös hyväksytään ja - esittää kaupunginvaltuustoille, että kuntayhtymän hallintoa ja ta lout ta hoitaneen toimielimen jäsenille myönnetään vastuuvapaus ti li kau del ta Starkltk 49 Ehdotus: Tarkastuslautakunta päättää - merkitä tiedoksi vastuunalaisen tilintarkastajan raportoinnin ja tilintarkastuskertomuksen vuodelta 2015, - saattaa tilintarkastuskertomuksen Kokemäen ja Sastamalan kaupunginvaltuustoille tiedoksi, - esittää em. kaupunginvaltuustoille, että kuntayhtymän vuoden 2015 tilinpäätös hyväksytään ja - esittää em. kaupunginvaltuustoille, että kuntayhtymän hallintoa ja taloutta hoitaneen toimielimen jäsenille myönnetään vastuuvapaus tilikaudelta Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

7 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Kokemäen ja Kiikoisten kuntayhtymä Ilolaa koskeva arviointikertomus vuodelta 2015 Starkltk 33 Tarkastuslautakunnan tehtävänä on kuntalain (365/1995) 71 :n mukaan valmistella valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tar kas tusta koskevat asiat sekä arvioida, ovatko valtuustojen asettamat toi minnal li set ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet. Kuntayhtymän arviointikertomus käsitellään Kokemäen ja Sas ta ma lan kaupunginvaltuustoissa tilinpäätöksen hyväksymisen ja vas tuu va pauden myöntämistä koskevan asian käsittelyn jälkeen. Arviointikertomus valmistellaan ja käsitellään kokouksessa. Ehdotus: Annetaan kokouksessa. Päätös: Asian käsittely siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Starkltk 40 Oheismateriaalina seuraa arviointikertomus. Ehdotus: Tarkastuslautakunta päättää - hyväksyä ja allekirjoittaa kuntayhtymän arviointikertomuksen vuo del ta 2015 ja - esittää arviointikertomuksen Kokemäen ja Sastamalan kau pun gin valtuus to jen käsiteltäväksi. Päätös: Tarkastuslautakunta laati arviointikertomuksen, joka hyväksytään ja allekirjoitetaan seuraavassa kokouksessa. Starkltk 50 Oheismateriaalina seuraa arviointikertomus. Ehdotus: Tarkastuslautakunta päättää - hyväksyä ja allekirjoittaa kuntayhtymän arviointikertomuksen vuodelta 2015 ja - esittää arviointikertomuksen Kokemäen ja Sastamalan kaupunginvaltuustojen käsiteltäväksi.

8 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

9 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupunginhallitus Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta / /2016 KHALL Kuntalain (410/2015) mukaan kunnan tilikausi on kalenterivuosi. Kunnan hal li tuk sen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta seu raa van maaliskuun loppuun mennessä ja annettava se ti lin tar kas ta jien tarkastettavaksi. Tilintarkastajien on tarkastettava tilinpäätös tou ko kuun loppuun mennessä. Kunnanhallituksen on saatettava ti lin pää tös tilintarkastuksen jälkeen valtuuston käsiteltäväksi ke sä kuun loppuun mennessä. Tilinpäätökseen kuuluvat: - tase liitetietoineen - tuloslaskelma liitetietoineen - rahoituslaskelma liitetietoineen - talousarvion toteutumisvertailu - toimintakertomus - konsernitilinpäätös: tase, tuloslaskelma ja rahoituslaskelma Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet ja kun nan johta ja tai pormestari. Toimintakertomuksessa on esitettävä selvitys valtuuston asettamien toi min nan ja talouden tavoitteiden toteutumisesta kunnassa ja kun takon ser nis sa. Toimintakertomuksessa on myös annettava tietoja sel laisis ta kunnan ja kuntakonsernin talouteen liittyvistä olennaisista asioista, jotka eivät käy ilmi kunnan tai kuntakonsernin taseesta, tu los las kelmas ta tai rahoituslaskelmasta. Tällaisia asioita ovat ainakin ar vio todennäköisestä tulevasta kehityksestä sekä tiedot sisäisen val von nan ja riskienhallinnan järjestämisestä ja keskeisistä joh to pää tök sis tä. Jos kunnan taseessa on kattamatonta alijäämää, toi min ta ker to muk sessa on tehtävä selkoa talouden tasapainotuksen toteutumisesta ti li kaudel la sekä voimassa olevan riittävyydestä talouden ta sa pai not ta mi seksi. Kunnanhallituksen on toimintakertomuksessa tehtävä esitys ti li kau den tuloksen käsittelystä. Sastamalan kaupungin vuoden 2015 tilinpäätös on laadittu kuntalain sään nös ten ja niiden nojalla annettujen ohjeiden ja suositusten mu kaises ti. Tilinpäätökseen sisältyvässä toimintakertomuksessa on ku vat tu kaupungin yleistä toimintaympäristöä ja taloutta sekä ana ly soi tu kaupungin taloudellista asemaa ja tulevaa kehitystä.

10 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupunginhallitus Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Kaupungin liikelaitosten, Sastamalan Veden ja Työterveys Akaasia liike lai tok sen tiedot sisältyvät koko kaupungin tilinpäätöslukuihin. Lii ke laitok set ovat laatineet omat tilinpäätöksensä, jotka sisältyvät ta se kir jan lukuun 'Eriytetyt tilinpäätökset'. Tuloslaskelman mukainen toimintakate eli käyttötalouden net to me not olivat -133,8 milj. euroa, mikä on 0,5 milj. euroa edellisvuotista pa rempi. Talousarviossa budjetoidut nettomenot alittuivat 3,8 milj. eu rol la. Vuosikate 11 milj. euroa kattaa poistot ja riittää myös net to in ves tointien rahoittamiseen. Poistojen jälkeen saatava tulos on 3,8 milj. eu roa. Tulos on noin 5,5 milj. euroa parempi kuin kahtena edellisenä vuon na. Sastamalan Vesi liikelaitos tekee omasta positiivisesta tuloksestaan yh dis ty mis so pi muk sen mukaisesti 0,5 milj. euron in ves toin ti va rauk sen vesihuoltoinvestointeihin. Emokaupungin puolella tehdään yh teen sä miljoonan euron investointivaraukset kohdentuen Kiikoisten kir jas ton rakennushankkeeseen ja kouluverkkoselvityksen pohjalta teh tä vien päätösten edellyttämiin kouluinvestointeihin. Emokaupungin ylijäämä on 2,0 milj. euroa, Sastamalan Vesi Lii ke lai tos on 0,5 milj, euroa ylijäämäinen ja Työterveys Akaasia liikelaitos. n euroa alijäämäinen. Yli-/ alijäämä esitetään siirrettäväksi kaupungin ja liikelaitosten ta seen 'tilikaudenyli-/alijäämä' -tilille. Taseen ylijäämä on tämän jäl keen 18,9 milj. euroa eli 751 euroa/asukas. Vuoden 2015 investointien omahankintameno oli 8,4 milj. euroa. Raken nus ten ja maa-alueiden myynneistä kertyi 1,5 milj. euroa tuot to ja. Kaupungin kokonaislainamäärä kasvoi 1,3 milj. eurolla ja oli vuoden lopus sa 52,3 milj. euroa eli euroa asukasta kohti. Kaupungin ja liikelaitosten taseen loppusumma on 195,4 milj. euroa. Oma va rai suus as te on 50,6 prosenttia ja suhteellinen vel kaan tu nei suus 48,5 prosenttia. Molemmat tunnusluvut vahvistuivat edellisestä vuodes ta. Sastamalan konsernikokonaisuuteen kuului vuoden 2015 lopulla emokau pun gin ja liikelaitosten lisäksi 13 tytäryhtiötä, 4 kun ta yh ty mää ja 11 osakkuusyhtiötä. Konsernitaseen loppusumma on 252,7 milj. euroa. Konsernitaseen yli jää mä on 33,9 milj. euroa. Konsernilainojen määrä oli 80,9 milj. euroa eli euroa asukasta kohti. Konsernilainamäärä on edel li sen vuoden tasossa. Konsernin omavaraisuusaste ja suhteellinen vel kaantu nei suus paranivat edellisestä vuodesta.

11 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupunginhallitus Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Yhteistyötoimikunta käsitteli henkilöstökertomuksen kokouksessaan Henkilöstöjaosto käsittelee henkilöstökertomuksen vuo del ta 2015 ja henkilöstöjaoston päätös esitetään kau pun gin hal li tuk sel le kokouksessa. Oheismateriaalina : - Tilinpäätös vuodelta Henkilöstökertomus vuodelta Sosiaali- ja terveyspalveluiden sopimuskuntalaskelma vuodelta Talousarvioon sisältyneita tasapainotustoimenpiteitä koskeva koos te. Valmisteluvastuu: kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg, talousjohtaja Elina Alajoki, henkilöstöjohtaja Riitta Hietala Ehdotus kj: Kaupunginhallitus päättää - allekirjoittaa Sastamalan kaupungin vuoden 2015 tilinpäätöksen ja jättää sen tilintarkastajan tarkastettavaksi - hyväksyä vahvistusilmoituskirjeen tilintarkastajalle al le kir joi tet ta vak si - esittää toimintakertomuksessa tilikauden tuloksen käsittelystä seu raavaa 1. Poistoeron vähennystä kirjataan poistosuunnitelman mu kai ses ti ,01 euroa jakautuen emokaupunki ,66 eu roa ja Sastamalan Vesi liikelaitos 97602,35 euroa. 2. Sastamalan Vesi liikelaitos tekee positiivisesta tuloksestaan euron suuruisen investointivarauksen Huittisten Puh dista mo Oy:n linjarakennuksen yhteydessä tehtäviä vanhojen puhdis ta moi den muutostöitä varten ja yhdysvesiviemärin yh tey teen tulevan Kiikka-Kiikoinen vesijohdon ra ken nus kus tan nuk siin yhdistymissopimuksen mukaisesti. 3. Emokaupunki tekee euron investointivarauksen, jos ta euroa kohdentuu Kiikoisten kirjasto investointiin ja kouluverkkoselvityksen pohjalta tehtävien päätösten edel lyt tä miin kouluinvestointeihin. 4. Kaupunginhallitus esittää, että tilikauden ylijäämä ,76 eu roa kirjataan taseessa oman pääoman Tilikauden yli jää mä/alijää mä tilille. - saattaa tilinpäätöksen tilintarkastuksen jälkeen kau pun gin val tuus ton käsiteltäväksi ja - oikeuttaa konsernihallinnon tekemään tilinpäätökseen tek nis luo tei sia korjauksia ennen kaupunginvaltuuston käsittelyä.

12 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupunginhallitus Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Lisäksi kaupunginhallitus merkitsee vuoden 2015 hen ki lös tö ker to muksen tiedoksi ja saattaa sen edelleen tiedoksi kau pun gin val tuus tol le. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. Lisätietoja: talousjohtaja Elina Alajoki, puh Starkltk 42 Kaupungin tilinpäätös on jo aikaisemmin jaettu tar kas tus lau ta kun nan jäsenille. Kuntalain 123 :n mukaan tilintarkastajan on toukokuun loppuun mennes sä tarkastettava julkishallinnon hyvän tilintarkastustavan mu kai ses ti kunkin tilikauden hallinto, kirjanpito ja tilinpäätös. Kaupungin ti lin tar kasta ja JHTT Ari Virolainen BDO Audiator Oy:sta raportoi vuo den 2015 tilintarkastuksesta ja siinä tehdyistä tarkastushavainnoista. Ti lin tar kasta jan raportti ei ole julkinen asiakirja (JulkL k). Tilintarkastaja antaa tarkastuslautakunnalle tilikautta koskevan tilintarkastuskertomuksen. Ehdotus pj: - tarkastuslautakunta merkitsee tilintarkastajan raportoinnin ja ti lin tarkas tus ker to muk sen tiedoksi - tarkastuslautakunta saattaa tilintarkastuskertomuksen valtuustolle tie dok si - päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että vuoden 2015 ti lin pää tös hyväksytään - päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupungin hallintoa ja talout ta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille myönnetään vastuuvapaus ti likau del ta Päätös: Tilintarkastaja raportoi suullisesti kaupungin ti lin tar kas tuk sesta. Loppuraportti ja tilintarkastuskertomus annetaan lautakunnan seuraa vas sa kokouksessa. Starkltk 51 Kuntalain 123 :n mukaan tilintarkastajan on toukokuun loppuun men-

13 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupunginhallitus Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta nes sä tarkastettava julkishallinnon hyvän tilintarkastustavan mu kai ses ti kunkin tilikauden hallinto, kirjanpito ja tilinpäätös. Kaupungin ti lin tar kasta ja JHTT Ari Virolainen BDO Audiator Oy:sta raportoi vuo den 2015 tilintarkastuksesta ja siinä tehdyistä tarkastushavainnoista. Ti lin tar kasta jan raportti ei ole julkinen asiakirja (JulkL k). Tilintarkastaja antaa tarkastuslautakunnalle tilikautta koskevan tilintarkastuskertomuksen. Ehdotus pj: - tarkastuslautakunta merkitsee tilintarkastajan antaman tilintarkastuspöytäkirjan tiedoksi ja päättää lähettää sen tiedoksi ja toimenpiteitä varten kaupunginhallitukselle - tarkastuslautakunta merkitsee tilintarkastajan raportoinnin ja ti lin tarkas tus ker to muk sen tiedoksi - tarkastuslautakunta saattaa tilintarkastuskertomuksen valtuustolle tie dok si - päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että vuoden 2015 ti lin pää tös hyväksytään - päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupungin hallintoa ja talout ta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille myönnetään vastuuvapaus ti likau del ta Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

14 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Vuoden 2015 arviointikertomuksen valmistelu Starkltk 12 Tarkastuslautakunta aloittaa arviointikertomuksen valmistelun. Ehdotus: Tarkastuslautakunta valmistelee arviointikertomusta vuodelta Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. Tarkastuslautakunta jatkaa arviointikertomuksen valmistelua seuraavassa kokouksessa. Starkltk 23 Ehdotus: Tarkastuslautakunta jatkaa vuoden 2015 arviointikertomuksen valmistelua. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. Starkltk 31 Ehdotus: Tarkastuslautakunta jatkaa vuoden 2015 ar vioin ti ker to muksen valmistelua. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. Tarkastuslautakunta jatkaa arviointikertomuksen valmistelua seuraavassa kokouksessa. Starkltk 44 Kuntalain 121 :n tarkastuslautakunnan tehtävänä on mm. val mis tel la valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta kos ke vat asiat, arvioida, ovatko valtuuston asettamat toiminnan ja ta lou den tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet ja onko toi min ta järjestetty tuloksellisella ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Tar kas tus lau ta kun ta antaa valtuustolle kultakin vuodelta ar vioin ti ker to muk sen, jossa esitetään arvioinnin tulokset. Arviointikertomus kä si tel lään valtuustossa tilinpäätöksen yhteydessä. Ehdotus: Tarkastuslautakunta viimeistelee arviointikertomuksen ja

15 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta Sastamalan tarkastuslautakunta saat taa sen kaupunginvaltuustolle tiedoksi. Tarkastuslautakunta esittää kaupunginvaltuustolle, että kau pun gin valtuus to velvoittaa kaupunginhallituksen ilmoittamaan niistä toi men pi teistä, joihin se on kertomuksen johdosta ryhtynyt. Ilmoitus pyy de tään antamaan ennen vuoden 2017 talousarviokäsittelyä. Päätös: Tarkastuslautakunta viimeisteli arviointikertomusta. Ker to mus allekirjoitetaan sekä hyväksytään seuraavassa kokouksessa, jon ka tarkastuslautakunta päätti pitää kello Starkltk 52 Oheismateriaalina seuraa arviointikertomus. Ehdotus: Tarkastuslautakunta viimeistelee arviointikertomuksen ja saat taa sen kaupunginvaltuustolle tiedoksi. Tarkastuslautakunta esittää kaupunginvaltuustolle, että kau pun gin valtuus to velvoittaa kaupunginhallituksen ilmoittamaan niistä toi men pi teistä, joihin se on kertomuksen johdosta ryhtynyt. Ilmoitus pyy de tään antamaan ennen vuoden 2017 talousarviokäsittelyä. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. Todettiin, että arviointikertomuksen laadinnassa huomioitiin hal lin to lain mukaiset esteellisyydet. Arviointikertomuksen allekirjoittajista Ka ri Oksanen ei osallistunut tilakeskusta, Sastamalan kou lu tus kun ta yh tymää eikä Huittisten Puhdistamo Oy:tä koskevaan arviointiin (jä se nyys toimielimissä). Irmeli Kulonpää ei osallistunut ti la kes kuk sen arviointiin ja kasvatus- ja opetuslautakunnan arviointiin (jä se nyys ja läheisen jäsenyys toimielimessä). Johanna Toivo ei osal lis tu nut maaseutulautakunnan arviointiin (jäsenyys). Juha Junnila ei osal lis tunut Sastamalan Vuokratalot Oy:tä eikä Sastamalan Vettä kos ke vaan arviointiin (jäsenyys).

16 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sastamalan tarkastuslautakunta Kokouksen päättäminen Starkltk 53 Päätös: Puheenjohtaja päätti kokouksen kello

17 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusoikeus Oikaisuvaatimusviranomainen Oikaisuvaatimusaika Päätökseen tyytymätön voi jäljempänä esitetyllä tavalla tehdä kirjallisen oikai suvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeu teen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Tarkastuslautakunta Sastamalan kaupunki Käyntiosoite: Aarnontie 2 A Postiosoite: PL SASTAMALA Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kulut tua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuk sen osoittamana aikana tai eril liseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aika na. Oikaisuvaatimuksen sisältö ja toimittaminen Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän al lekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettva oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisu vaatimusajan päättymistä. Päätökset, joista voi tehdä oikaisuvaatimuksen: - Kiellot Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska ne koskevat vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 91 ): 47-53

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 22.01.2016 klo 08:30-12:30 Paikka Mouhijärven yhteiskoulu, Uotsolantie 30 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016

Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 Kaupunginhallitus 84 27.03.2017 Sastamalan 40 19.05.2017 tarkastuslautakunta Kaupunginvaltuusto 57 26.06.2017 Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 786/02.02.00/2015 KHALL

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014

Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014 Kaupunginhallitus 104 30.03.2015 Sastamalan 35 22.05.2015 tarkastuslautakunta Kaupunginvaltuusto 36 15.06.2015 Sastamalan kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014 38/02.02.00/2014 KHALL

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 31.05.2018 klo 08:30-10:57 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 46 Kokouksen

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnan joh ta ja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnan joh ta ja tai pormestari. Kaupunginhallitus 68 29.03.2016 Tarkastuslautakunta 21 17.05.2016 2013-2016 Kaupunginvaltuusto 26 13.06.2016 Tilinpäätös 2015 288/02.05.01.08/2016 KH 29.03.2016 68 Kuntalain (410/2015) mukaan kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kunnanhallituksen on tehtävä toimintakertomuksessa tai sen anta mi sen yhteydessä esitys tilikauden tuloksen käsittelystä.

Kunnanhallituksen on tehtävä toimintakertomuksessa tai sen anta mi sen yhteydessä esitys tilikauden tuloksen käsittelystä. Kaupunginhallitus 106 20.03.2017 Tarkastuslautakunta 51 18.05.2017 Kaupunginvaltuusto 49 29.05.2017 Vuoden 2016 tilinpäätös KH 106 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilin pää

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.05.2016 klo 16:00-18:34 Paikka Kiteen kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 16:00-18:34

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 09:00-13:45 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 16.08.2019 klo 08:30-10:50 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tilinpäätös vuodelta 2016 / Tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen, vastuuvapaudesta päättäminen ja tilikauden tuloksen käsittely

Tilinpäätös vuodelta 2016 / Tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen, vastuuvapaudesta päättäminen ja tilikauden tuloksen käsittely Kaupunginhallitus 80 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 29 09.05.2017 2013-2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.05.2017 Tilinpäätös vuodelta 2016 / Tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen, vastuuvapaudesta

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kunnanhallitus 72 31.03.2016 Kunnanhallitus 90 14.04.2016 Tarkastuslautakunta 10 26.04.2016 Kunnanvaltuusto 6 15.06.2016

Kunnanhallitus 72 31.03.2016 Kunnanhallitus 90 14.04.2016 Tarkastuslautakunta 10 26.04.2016 Kunnanvaltuusto 6 15.06.2016 Kunnanhallitus 72 31.03.2016 Kunnanhallitus 90 14.04.2016 Tarkastuslautakunta 10 26.04.2016 Kunnanvaltuusto 6 15.06.2016 6 Tilinpäätös sekä tili- ja vastuuvapaus vuodelta 2015 KH 31.03.2016 72 Kunnanhallituksen

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (11)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (11) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (11) Tarkastuslautakunta 04.06.2018 AIKA 04.06.2018 klo 16:00-17:40 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 15.09.2017 klo 08:30-12:07 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 66 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 19.01.2017 klo 08:30-11:02 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 13.10.2017 klo 08:30-11:11 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 77

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto KUUMA-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus KH 117 KUUMA-komissio 1.3.

Kunnanhallitus Valtuusto KUUMA-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus KH 117 KUUMA-komissio 1.3. Kunnanhallitus 117 07.05.2018 Valtuusto 55 30.05.2018 KUUMA-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus 2017 KH 117 KUUMA-komissio 1.3.2018 Kuntalain 87 i :n mukaan liikelaitoksen tilikausi on

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 AIKA klo 17:00 PAIKKA Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Vuoden 2014 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Vuoden 2014 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Kunnanhallitus 82 31.03.2015 Tarkastuslautakunta 14 26.05.2015 2013-2016 Vuoden 2014 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen 75/02.02.02/2015 Kh 31.03.2015 82 Valmistelija:

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta

Kaupunginhallitus Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Kaupunginhallitus 85 30.03.2016 Tarkastuslautakunta 24 12.05.2016 Tarkastuslautakunta 28 18.05.2016 Tarkastuslautakunta 33 24.05.2016 Tilinpäätös vuodelta 2015 40/02.06/2016 KH 30.03.2016 85 Kuntalain

Lisätiedot

Vuoden 2014 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Vuoden 2014 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Kunnanhallitus 82 31.03.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen 75/02.02.02/2015 Kh 31.03.2015 82 Valmistelija: Pekka Wallén, va. hallintojohtaja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 41 Vuoden 2017 tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Otsikko Sivu 41 Vuoden 2017 tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 3/2018 20 Tarkastuslautakunta Aika 24.05.2018 klo 13:00-14:35 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Vuoden 2017 tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 19 astuslautakunta 2013-2016 AIKA 18.05.2017 klo 14:33-15:33 PAIKKA Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 12 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 31 25.3.2019 Tarkastuslautakunta 41 23.4.2019 4 1360/02.06.01.06/2018 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tilinpäätös ja toimintakertomus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 60 Kokouksen järjestäytyminen 3 61 Vuoden 2015 tilinpäätös 4 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 2 Aika 06.06.2016 klo 09:00-10:15 Paikka

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta 11.05.2017 Aika 11.05.2017 klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016

Viitasaaren kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 Viitasaaren kaupunginhallitus 66 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 30 17.05.2017 Viitasaaren kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 41/201/2017 Viitasaaren kaupunginhallitus 27.03.2017 66

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 30.05.2018 klo 17:15-19:31 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tilinpäätöstietoja vuodelta 2017

Tilinpäätöstietoja vuodelta 2017 Kunnanhallitus 47 26.03.2018 Tarkastuslautakunta 4 10.04.2018 Tarkastuslautakunta 15 16.05.2018 Kunnanhallitus 92 28.05.2018 Kunnanvaltuusto 20 11.06.2018 Vuoden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus Kh

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.05.2017 klo 14:00-17:15 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Kuuma-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus 2016

Kunnanhallitus Valtuusto Kuuma-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus 2016 Kunnanhallitus 155 22.05.2017 Valtuusto 51 31.05.2017 Kuuma-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus 2016 KH 155 KUUMA-komissio 17.2.2017 / 6 Kuntalain 87 i :n mukaan liikelaitoksen tilikausi

Lisätiedot

Siikajoen kunnan vuoden 2012 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen. KHALL 119 Kuntalain 68 :n mukaan kunnan tilikausi on kalenterivuosi.

Siikajoen kunnan vuoden 2012 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen. KHALL 119 Kuntalain 68 :n mukaan kunnan tilikausi on kalenterivuosi. Kunnanhallitus 119 25.03.2013 Työyhteisötoimikunta 12 15.04.2013 Tarkastuslautakunta 57 07.06.2013 2009-2012 Valtuusto 98 18.06.2013 Siikajoen kunnan vuoden 2012 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Kouvolan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone 2. krs, Torikatu 10

Paikka Kouvolan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone 2. krs, Torikatu 10 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2013 39 Tarkastuslautakunta 2009-2012 15.05.2013 Aika 15.05.2013 klo 16:16-17:49 Paikka Kouvolan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone 2. krs, Torikatu 10 Läsnä Luettelon

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016 Kunnanhallitus 67 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 31 12.05.2017 Valtuusto 14 22.05.2017 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 67 40/02.02.02/2017 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 Kunnanhallitus 44 21.03.2016 Tarkastuslautakunta 36 02.06.2016 Valtuusto 15 20.06.2016 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 38/02.06.01/2016 Kunnanhallitus 21.03.2016 44 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 112 27.03.2017 Kunnanvaltuusto 51 29.05.2017 Vuoden 2016 tilinpäätöksen hyväksyminen 972/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 112 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, Sastamala. Kokous keskeytyneenä 11:55-13:00

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, Sastamala. Kokous keskeytyneenä 11:55-13:00 SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2018 22 Tarkastuslautakunta 03.05.2018 Aika 03.05.2018 klo 10:00-14:20 Paikka SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, Sastamala. Kokous keskeytyneenä 11:55-13:00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Kunnanhallitus Aika 19.03.2018 17:00-19:40 Paikka Osuuspankin kokoustila Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, pöytäkirjan

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Konserni- ja elinvoimajaosto Aika 19.06.2018 klo 17:00-18:25 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen

Lisätiedot

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 17.05.2018 klo 09:00-10:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Tilintarkastajan raportti 2/2017

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 4/

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 4/ Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 4/2012 41 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2012 klo 14:00-15:40 Paikka Nilsiän kaupungintalo, kokoushuone 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Siikajoen kunnan vuoden 2011 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen

Siikajoen kunnan vuoden 2011 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen Kunnanhallitus 104 26.03.2012 Työyhteisötoimikunta 13 02.05.2012 Valtuusto 30 30.05.2012 Siikajoen kunnan vuoden 2011 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen 2722/04/041/2012 KHALL 104 Kuntalain

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1 AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 AIKA 01.04.2015 kello 17:00-18:00 PAIKKA Loimaan Veden kokoustila, Kanta-Loimaantie 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 12

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2019 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.03.2019 klo 15:30-18:06 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone SISÄLLYSLUETTELO Sivu 153 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 154 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Kunnanvaltuusto 55 20.06.2016 Vuoden 2015 tilinpäätöksen hyväksyminen 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä. Palvelut Oy, :t 16 Rönnholm Riku kunnanjohtaja, 16

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä. Palvelut Oy, :t 16 Rönnholm Riku kunnanjohtaja, 16 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 21.04.2016 Aika Torstai 21.04.2016 klo 18:00-20:03 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka Savelainen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2016 19 Tarkastuslautakunta 25.05.2016 AIKA 25.05.2016 klo 08:00-10:00 PAIKKA Kunnanvirasto, johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen 21 12 Arviointikertomus

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies.

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies. Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 07.03.2017 kello 14:00-15.50 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

Kunnanhallitus Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto VUODEN 2016 TILINPÄÄTÖS

Kunnanhallitus Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto VUODEN 2016 TILINPÄÄTÖS Kunnanhallitus 53 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 10 11.04.2017 Tarkastuslautakunta 22 12.05.2017 Kunnanvaltuusto 18 29.05.2017 VUODEN 2016 TILINPÄÄTÖS 1/01.013/2016 Kh 27.03.2017 53 Valmistelija hallintojohtaja

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1(12)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1(12) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1(12) Tarkastuslautakunta 31.05.2017 AIKA 31.05.2017 klo 17:30-19:20 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 08.03.2018 Sisällysluettelo Sivu 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2017 3 2 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ ( 14) Tarkastuslautakunta Kuntatarkastajan tarkastushavainnot kuntatarkastuksesta

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ ( 14) Tarkastuslautakunta Kuntatarkastajan tarkastushavainnot kuntatarkastuksesta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2018 1 ( 14) Aika 10.04.2018, klo 13:30-16:05 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Asiakkuuspäällikkö

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana on jatkettu valtuuston vuonna 2014 hyväksymän ta louden tasapainottamisohjelman toteuttamista, jonka avulla menojen kas vu ke-

Vuoden 2016 aikana on jatkettu valtuuston vuonna 2014 hyväksymän ta louden tasapainottamisohjelman toteuttamista, jonka avulla menojen kas vu ke- Kaupunginhallitus 41 13.02.2017 Kaupunginhallitus 84 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 50 03.05.2017 Kaupunginvaltuusto 34 15.05.2017 ORIVEDEN KAUPUNGIN TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2016 Kaupunginhallitus 13.02.2017

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Kokoustiedot Aika tiistai klo 12:00-13:25 Paikka Saunakabinetti, Kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Tapio Lankia, puheenjohtaja Raimo

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Rakennuslautakunta 10.02.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3 2 Saatavan poistaminen 5 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 24.02.2017 klo 08:30-11:05 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2018 21 Tarkastuslautakunta 09.05.2018 Aika 09.05.2018 klo 15:00-18:38 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 15.04.2015 klo 08:00-10:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot