PÖYTÄKIRJA. Maanantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA. Maanantai 01.06.2015 klo 17.00-19.10"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 08/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai klo Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Erkki Pääkkönen, pj. Taisto Jäntti Pirjo Hänninen, vpj. Maire Nissinen Maarit Tarvainen Seija Korhonen Katja Suhonen Anne Jaakkola Sami Lempinen Pentti Mali Marika Pitkänen Jarmo Tarkkonen Pekka Ruotsalainen Matti Liimatainen Matti Tarvainen, kv. pj. Jouko Paretskoi, kv. 1 vpj. Hannu Ylönen, kv. 2. vpj. Petteri Ristikangas, kunnanj. esittelijä Kaija Tarvainen, hallintojoht. pöytäkirjanpitäjä Jukka Korhonen, tekn.joht. LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN AL- LEKIRJOITUS JA VARMENNUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjät PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS Erkki Pääkkönen Tarkastusaika Allekirjoitukset Sami Lempinen Tiistai Kaija Tarvainen Erkki Pääkkönen Marika Pitkänen PÖYTÄKIRJA ON PI- DETTY YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Paikka ja pvm Virka-asema Kunnanvirastossa keskiviikkona klo Allekirjoitus toimistosihteeri Saini Malinen

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall. 109 Kunnanvaltuusto (Kvalt ) on määritellyt kunnanhallituk - sen kokouksista ilmoittamisesta toimikaudella seuraavaa: Kunnanhallituksen ilmoitusten laillisuuteen vaikuttavat ilmoitukset julkaistaan vain kunnan virallisella ilmoitustaululla. Kunnanhallituksen harkintaan jätetään, milloin ilmoitus on julkaistava julkisten kuulutusten ilmoitustaulun lisäksi myös paikallislehti Sisä-Savossa, valtakunnallisessa tai maakunnallisessa sanomalehdessä tai alan ammattilehdessä. Laillisuuteen vaikuttamatta ilmoitukset julkaistaan myös kunnan internet-sivustolla. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) III luvun 7 :n mukaan: Kunnanhallitus päättää puolivuosittain varsinaisten kokoustensa ajan ja paikan, joista ilmoitetaan siten kuin kunnallisten ilmoitusten julkaisemisessa Tervon kunnassa on päätetty. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai, kun enemmistö jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. 8 ja 9 mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kunnanhallituksen päätöksen ( ) 274 mukaan kunnanhallituksen kokouskutsun antaa neljä päivää ennen kokousta sähköpostilla puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouksen laillisuuteen vaikuttamatta voidaan kokous kutsua koolle myös lyhyemmällä kutsumisajalla ja tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostilla. Kokouskutsu lähetetään jäsenille, valtuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sekä paikallislehti Sisä-Savolle, Savon Sanomille, Oy Yleisradio Oy:lle ja Iskelmä Oikea Asemalle. Kuntalain ( /365) 58 :n mukaan kunnanhallitus on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

3 Kunnanhallitus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall. 110 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 19.n mukaan pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Sami Lempinen ja Marika Pitkänen. Kunnanhallitus valitsee kaksi jäsentä kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi. Pöytäkirjantarkastajiksi valitiin Sami Lempinen ja Marika Pitkänen.

5 Kunnanhallitus TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall. 111 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt )11 :n mukaan asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnanhallitus päättää asialistan hyväksymisestä. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjetykseksi. Lisäksi päätettiin käsitellä 125 Tervon kunnanhallituksen kokoukset syyskaudella 2015.

6 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS Khall. 112 Kunnanjohtaja esittelee ajankohtaisia asioita. Merkitään tiedoksi. Esityksen mukainen. Kunnanjohtaja esitteli kunnanhallitukselle vuoden 2015 talousarvion tammi-huhtikuun toteuman.

7 Kunnanhallitus AJANKOHTAISET JA TIEDOKSI MERKITTÄVÄT ASIAT Khall Valtion viranomaiset Valtiovarainministeriö 1) Kuntien tietoturvajaoston asettaminen; Päätös VM 136:06/ / /2015, Sosiaali- ja terveysministeriö 1) Kuntien työterveyshuolto ja siirtymäsäännös; Kuntainfo 5/2015, Kansaneläkelaitos 1) Lausuntopyyntö esitykseen Kelan vakuutuspiirien yhdistymisestä; Dnro1/004/2015, Pohjois-Savon ELY-keskus 1) Päätös hanketuen maksamisesta yleishyödylliseen investointihankkeeseen; Lohimaan ulkoilualue ja ajorata; Fnto 1617/ , Kuntien yhteiset viranomaiset Pohjois-Savon liitto 1) Maakuntahallituksen pöytäkirja 4/2015, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri 1) Kysterin johtokunnan esityslista 4/2015, ) Kysterin johtokunnan pöytäkirja 3/2015, ) Kuntayhtymän valtuuston esityslista 1/2015, Vaalijalan kuntayhtymä 1) Hallituksen pöytäkirja 4/2015, Savon koulutuskuntayhtymä 1) Yhtymähallituksen pöytäkirja 7/2015, ) Yhtymähallituksen pöytäkirja 8/2015, ) Yhtymävaltuuston esityslista 1/2015, Varkauden kaupunki 1) Soisalon Työterveysliikelaitoksen johtokunnan pöytäkirja 3/2015, Pohjois-Savon pelastuslaitos 1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunnan pöytäkirja 4/2015,

8 Kunnanhallitus ) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunnan pöytäkirjaote ; Pelastustoimen perussopimus ja kuntien maksuosuuden määräytyminen Jätekukko Oy 1) Varsinaisen yhtiökokouksen kokouskutsu IS-Hankinta Oy 1) Vuoden 2015 toinen vuosimaksu jätetään laskuttamatta; Tiedote vuosimaksuista, ) Vuosikertomus Muut Tervon kunta 1) Perusturvalautakunnan kokouskutsu Virolahden kunta 1) Kunnanvaltuuston pöytäkirjaote ; Virolahden kunnan eroaminen Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymästä Suomen Sininen Tie ry 1) Vuosikokouksen 2015 pöytäkirja, Kiinteistö Oy Tervon Myllykulma 1) Varsinaisen yhtiökokouksen kokouskutsu Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Esityksen mukainen.

9 Kunnanhallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANOKELPOISUUS Khall. 114 Kuntalain ( /365) 51.1 :n mukaan hallitus voi ottaa käsiteltäväkseen asian, joka on tämän lain nojalla tai hallintosäännössä siirretty hallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) IV luvun 23 :n mukaan kunnanhallituksen puheenjohtaja ratkaisee kunnanjohtajan osalta asiat, jotka koskevat vuosiloman myöntämistä, virkavapauden ja työvapaan myöntämistä silloin, kun siihen on lain tai virkaehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus. Kunnanhallitus on päättänyt, että kunnanhallitus ei käytä otto-oikeuttaan seuraavien asioiden ja asiaryhmien osalta: - sellaiset virkavapaudet ja työvapaat, jonka saamiseen viranhaltijalla tai työntekijällä on lainsäädännön, virka- tai työehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus - harkinnanvaraiset palkattomat virkavapaudet tai työvapaat, joiden kesto on enintään 30 kalenteripäivää kerrallaan - vuosilomaa ja lomarahavapaata koskevat päätökset - henkilöstön koulutus- ja kehittämistoiminta - henkilöstölle myönnettäviä henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaisia osia ja määrävuotiskorotuksia koskevat asiat - eron myöntäminen virka- tai työsuhteesta - sijaisen ottaminen enintään 1 vuoden määräajaksi ja valitun palkkaus - työ- ja yms. harjoittelua koskevat sopimukset - sivutoimi-ilmoitukset - henkilöstön työtehtäviin ja työaikoihin liittyvät päätökset - henkilökohtaisen lisän maksaminen ja määräaikainen peruspalkan tarkistaminen tehtävien olennaisesti muuttuessa. Hallituksen kokouksessa ovat nähtävillä kunnanhallituksen puheenjohtajan, kunnanjohtajan ja hallintojohtajan viranhaltijapäätökset. Päätösluettelot ovat luettavissa kunnanvirastolla ja kokouksessa. Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää käyttääkö se otto-oikeuttaan em. viranhaltijapäätösten kohdalla.

10 Kunnanhallitus Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistu asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kunnanhallitus päätti, ettei se käytä otto-oikeuttaan ko. viranhaltijapäätösten kohdalla. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja.

11 Kunnanhallitus ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Khall. 115 Kunnalla on Etuostolain (608/1977) mukaisesti etuosto-oikeus kunnassa sijaitsevan kiinteistön kaupassa ( /654). Tällöin kunnalla on oikeus lunastaa myyty kiinteistö. Etuosto-oikeutta voidaan käyttää maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten ( /289). Etuosto-oikeutta ei ole milloin - kiinteistö käsittää tai, jos samalla luovutuskirjalla tai muutoin luovutuksin, jotka on katsottavissa samaksi kaupaksi, myydään eri kiinteistöjä, nämä yhdessä käsittävät 5000 neliömetriä tai sitä vähemmän - ostajan on myyjän puoliso tai henkilö, joka perintökaaren (40/65) 2. ja 4. luvun säännösten mukaan voisi periä myyjän, taikka tällaisen henkilön puoliso - ostajana on valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos ( /471) - myynti tapahtuu pakkohuutokaupalla. Em. maapinta-alaa laskettaessa otetaan huomioon myös kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana saman ostajan ja saman myyjän välillä samassa kunnassa tehdyt kiinteistökaupat sekä kaupat, jossa kiinteistönluovuttajana tai luovutuksensaajana on yhteisö, josta ostaja tai myyjä omistaa yli puolet, samoin kuin kaupat, jossa kiinteistö on kolmannen kautta siirtynyt samalta myyjältä samalle ostajalle ( /654). Kunnalla on etuosto-oikeus maankäyttö- ja rakennuslain (132/1999) 110 :ssä tarkoitetulla kehittämisalueella, kun asiasta on mainitun lain 111 ja 112 :n nojalla päätetty ( /140). Etuosto-oikeutta ei ole, milloin sen käyttämistä, huomioon ottaen ostaja ja myyjän välinen suhde, luovutuksen ehdot tai muut olosuhteet, on pidettävä ilmeisen kohtuuttomana. Etuosto-oikeutta ei myöskään ole kun valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos myy kiinteistön: - eduskunnan kaupalle antamassa suostumuksessa nimeämälle luovutuksensaajalle tai - sellaiselle yhtiölle, jossa valtiolla on määräysvalta, valtion rahastolle tai julkisoikeudellista tehtävää hoitavalle säätiölle niiden omaa käyttöä varten ( /471). Julkiselta kaupanvahvistajalta on saatu seuraavat ilmoitukset kiinteistökaupoista:

12 Kunnanhallitus Luovutuslaji: kauppa Luovuttajat: Laukkanen Leena Annikki, Tarvainen Matti Antero ja Tarvainen Maija Liisa Luovutuksen saajat: Tarvainen Lassi ja Turunen Kirsi Luovutuksen kohde: määräala (uusi), , Kuivaniemi, Tiala, m 2 2. Luovutuslaji: lahja Luovuttajat: Koskinen Timo Heikki ja Koskinen Sirpa Sisko Maaria Luovutuksen saaja: Koskinen Heikki Antero Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Tallus, Hieta-aho, m 2 Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Tallus, Väliaho, m 2 Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Tallus, Saviaho, m 2 Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Tallus, Kontiokangas, m 2 Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Tallus, Vehkajärvi, m 2 3. Luovutuslaji: kauppa Luovuttaja: Korpivaara Lasse Otto Sakari Luovutuksen saaja: Luoma-aho Janne Vilho Sakari Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Karttula, Hiekkaniemi, m 2 4. Luovutuslaji: kauppa Luovuttaja: Tossavainen Mika Juhani Luovutuksen saaja: Heikkinen Markku Antero Luovutuksen kohde: määräala (uusi), , Tallus, Oulamaa, m 2 5. Luovutuslaji: kauppa Luovuttajat: Kaloinen Lea Kaarina ja Markkanen Liisa Ellen Luovutuksen saaja: Markkanen Marja Liisa Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Koivujärvi, Päiväniemi, m 2 Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ).

13 Kunnanhallitus Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista ja harkitsee, käyttääkö kunta etuostolain mukaista etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Hallintojohtaja ei osallistu asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista. Kunnanhallitus päätti, että kunta ei käytä Etuostolain mukaista etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Hallintojohtaja ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja.

14 Kunnanhallitus TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN TERVON KUNNAN PERUSTURVALAUTAKUNNALLE KAHDEN LÄHIHOITAJAN TOIMEN VAKINAISEEN TÄYTTÄMISEEN LUKIEN Khall. 116 Perusturvaltk 24 ( ) Khall. 108 ( ) Tervon kunnan kotihoidon kaksi vakinaisessa toimessa ollutta lähihoitajaa on irtisanoutunut työsuhteistaan ja päivätyillä irtisanoutumisilmoituksilla. Perusturvajohtaja on myöntänyt työntekijöille erot lähihoitajan toimista Tervon kunnassa ja alkaen (Tervon kunnan hallintosääntö Kvalt ). Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 27 :n mukaan lautakunta päättää alaisensa vakinaisen kuukausipalkkaisen henkilön ja yli vuoden ajaksi valittavan esittelijänä toimivan määräaikaisen henkilön palvelukseen ottamisesta. Palkkauksesta valinnan yhteydessä päättää valitseva viranomainen neuvoteltuaan asiasta palkka-asiamiehen kanssa ennen palkkauksen vahvistamista. 26 :n mukaan henkilöstön kelpoisuudesta on voimassa, mitä niistä virkaa tai tointa perustettaessa tai muutoin on päätetty taikka säädetty ja niistä pidetään erillistä luetteloa. 28 :n mukaan viran tai työsuhteen julistaa haettavaksi lautakunnan valitseman viranhaltijan osalta ao. toimistopäällikkö. 23 :n mukaan kunnanhallitus päättää luvan myöntämisestä vakinaisten virkojen ja toimien täyttämiseen. Lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ( /272) 8 :n mukaan kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan palkkaus määräytyy KVTES liitteen SOS06A mukaisesti. Perusturvajohtaja hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa itrisanoutumisten johdosta avoinna oleviin lähihoitajan toimiin Tervon kunnan kotihoidossa. Kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle luvan täyttää kaksi Tervon kunnan lähihoitajan toimea, ensijainen sijoituspaikka kotihoito, vakinaisesti lukien tai sopimuksen mukaan.

15 Kunnanhallitus Kunnanjohtajan kokouksessa antama muutettu päätösesitys: Asia jätetään pöydälle. Perusturvalautakunta valmistelee asiaa toimenkuvien mahdollisten muutostarpeiden näkökulmasta. Kokouksessa annetun muutetun päätösesityksen mukainen. Pirjo Hänninen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Perusturvaltk 24 Perusturvalautakunnassa käydyn keskustelun pohjalta toimenkuvien muutostarpeista Tervon kunnan vanhustenhuollosa todetaan seuraavaa: Tulevaisuuden palvelutarpeiden vuoksi sairaanhoidollista osaamista kotihoidossa tulee vahvistaa erityisesti virka-ajan ulkopuolella. Kokouksessa annettu päätösesitys: 1) Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa yhteen itrisanoutumisen johdosta avoinna olevaan lähihoitajan toimeen Tervon kunnan kotihoidossa. 2) Perusturvalautakunta saa tietoonsa, että perusturvajohtaja julistaa yhden lähihoitajan toimen haettavaksi, mikäli toimeen saadaan kunnanhallitukselta täyttölupa. 3) Perusturvajohtaja Anna Kuhmonen nimeää haastatteluryhmän. 4) Perusturvalautakunta päättää, että lähihoitajan toimen kelpoisuus ja palkkaus määräytyvät KVTES liitteen 4 04SOS06A mukaisesti. 5) Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta yhden lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen.täyttölupa toimeen haetaan kotipalvelun uudelleenjärjestelyn jälkeen uusien toimenkuvien valmistuttua. Toimea hoidetaan sijaisjärjestelyin saakka. 1-5 Kokouksessa annetun päätösesityksen mukainen. Khall. 116 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 26 :n mukaan valtuusto päättää niiden virkojen perustamisesta ja lakkauttamisesta, joiden vakinaisesta täyttämisestä se päättää. Muiden virkojen tai pysy-

16 Kunnanhallitus väisluonteisten työsuhteiden (toimet) perustamisesta, lakkauttamisesta ja virkasuhteen muuttamisesta työsuhteeksi päättää kunnanhallitus. Kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle täyttöluvan yhden lähihoitajan toimen vakinaiseen täyttämiseentervon kunnan kotihoidossa. Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta yhden lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen. Kunnanjohtajan kokouksessa antama päätösesitys: 1. Kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle täyttöluvan yhden lähihoitajan toimen vakinaiseen täyttämiseen Tervon kunnan kotihoidossa. 2. Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuiksi kannaotot, joissa vastusteaan lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen saapunut Kannanoton lähihoitajan toimen muuttamisesta sairaanhoitajan toimeksi lukien, Sisä-Savon JHL ry, puheenjohtaja Pirkko Siidorow ja luottamusmies Maire Nissinen, oheismateriaali saapuneen Kannanoton lähihoitajan toimen muuttamisesta sairaanhoitajan toimeksi lukien, SuPerin Sisä-Savon ammattiosasto, varapuheenjohtaja Martta Väisänen ja pääluottamusmies Riiikka Lappalainen, oheismateriaali Kunnanhallitus päättää jättää pöydälle perusturvalautakunnan esityksen yhden lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen. Perusturvalautakunta valmistelee asiaa henkilöstöä kuullen. Ko. lähihoitajan toimi täytetään määräaikaisesti vuoden 2015 loppuun saakka. Kunnanjohtajan kokouksessa antaman päätösesityksen mukainen. Pirjo Hänninen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys).

17 Kunnanhallitus SISÄ-SAVON SEUTUYHTYMÄN TILINPÄÄTÖKSEN 2014 HYVÄKSYMINEN Khall. 117 Kuusi kuntaa Keitele, Pielavesi, Suonenjoki, Rautalampi, Tervo ja Vesanto ovat perustaneet uuden elinkeinoyhtiö SavoGrow Oy:n Perustetun yhtiön johdosta on Sisä-Savon seutuyhtymän toiminta on lakannut alkaen. Seutuyhtymän yhtymähallitus ja toimitusjohtaja ovat laatineet vuoden 2014 tilinpäätöksen, joka sisältää tuloslaskelman, taseen, niiden liitetiedot ja toimintakertomuksen. Erillisenä liitteenä on yhtymähallituksen hyväksymä seutuyhtymän tasekirja vuodelta 2014, esitellään kokouksessa. BDO Audiator Oy:n vastuunalainen tilintarkastaja Matti Jalkanen, JHTT on suorittanut seutuyhtymän hallinnon, kirjanpidon ja tilinpäätöksen tarkastuksen vuodelta Tarkastuslautakunnalle osoitettu raportti suoritetusta tilintarkastuksesta esitellään kokouksessa. Tilintarkastaja Matti Jalkanen on tilintarkastuskertomuksessaan esittänyt tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tilikaudelta Tilintarkastuskertomus esitellään kokouksessa. Tarkastuslautakunta on jättänyt jäsenkuntien valtuustoille kokouksessa esiteltävän arviointikertomuksen vuodelta Kokouksessa esiteltävällä tavalla Sisä-Savon seutuyhtymän tarkastuslautakunta on kokouksessaan käsitellyt tilinpäätöksen ja vastuuvapauden myöntämistä ja päättänyt 1) saattaa tilintarkastuskertomuksen jäsenkuntien valtuustojen käsiteltäväksi; 2) esittää jäsenkuntien valtuustoille, että kuntayhtymän tilinpäätös vuodelta 2014 hyväksytään; 3) esittää jäsenkuntien valtuustoille, että hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja toimitusjohtajalle myönnetään vastuuvapaus tilikaudelta Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että Sisä-Savon seutuyhtymän tilinpäätös vuodelta 2014 hyväksytään ja että hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja toimitusjohtajalle myönnetään vastuuvapaus tilikaudelta

18 Kunnanhallitus Esityksen mukainen. Pirjo Hänninen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys).

19 Kunnanhallitus KUNNALLINEN YLEINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS (KVTES ) PALKANTARKISTUS LUKIEN Khall. 118 Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sopijaosapuolet ovat päässeet yksimielisyyteen kesän 2015 sopimuskorotuserän käytöstä, joka kokonaisuudessaan käytetään: työaikaluvun jaksotyöaikamääräysten uudistamiseen palkkahinnoitteluliitteiden (liitteet 1,2, 7 ja 8) uudistamiseen eräiden palkkahinnoittelukohtien peruspalkkojen korottamiseen palkkahinnoitteluliitteissä 4 ja 5 omassa kodissaan työskentelevien perhepäivähoitajien palvelusuhteen ehtojen muutokseen (KVTES liite 12). Edellä kuvatun ratkaisun kustannusvaikutus on keskimäärin 0,3 prosenttia KVTES-palkkasummasta. Työnantajakohtaisesti kustannustaso voi poiketa merkittävästi keskimääräisestä kustannustasosta. Tähän vaikuttavat kunnan/kuntayhtymän henkilöstörakenne, henkilöstön tehtäväkohtaisten palkkojen taso palkkahinnoittelukohdittain sekä kuinka suuri osa henkilöstöstä tekee jaksotyötä. Palkantarkistukseen lukien varattu korotus tulee käytetyksi kokonaan keskitetysti sopijaosapuolten sopimalla tavalla, joten lukien KVTES:ssa ei ole yleiskorotusta tai paikallista järjestelyerää. Palkkahinnoitteluliitteiden uudistaminen Sopimusratkaisun yhteydessä uudistettiin kokonaisuudessaan palkkahinnoitteluliitteiden 1, 2, 7 ja 8 määräykset. Uudet palkkahinnoitteluliitteet tulevat voimaan lukien. Palkkahinnoitteluliitteisiin 3, 4, 5 ja 6 ei tullut tekstimuutoksia. Eräiden palkkahinnoittelukohtien peruspalkat kuitenkin korottuvat lukien (yleiskirjeen liite 1). Tervon kunnan osalta hinnoittelutunnusten muutokset ja tehtäväkohtaisen palkan korotukset/harmonisoinnit koskevat yleiskirjeen 9/2014 liitteen 1 mukaisia hinnoittelutunnuksia 01TOI1060 toimistoalan vaativat ammattitehtävät, 01ICT040 ICT-alan asiantuntijatehtävät, 02KIR020 kirjastopalveluiden johto- ja esimiestehtävät, 02KIR060 kirjastopalveluiden ammattitehtävät sekä 02VAP020 kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaa-aikapalvelujen johto- ja esimiestehtävät. Oheismateriaalina 1 KVTES yleiskirje 9/2104 liite 1.

20 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päättää, että KT-asiantuntija ja palkanlaskija tekevät tarvittavat muutokset hinnoittelutunnuksista ja tehtäväkohtaisen palkan korotuksista/harmonisoinneista hinnoittelutunnuksiin 01TOI1060 toimistoalan vaativat ammattitehtävät, 01ICT040 ICT-alan asiantuntijatehtävät, 02KIR020 kirjastopalveluiden johto- ja esimiestehtävät, 02KIR060 kirjastopalveluiden ammattitehtävät sekä 02KIR060 kirjastopalveluiden ammattitehtävät sekä 02VAP020 kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaa-aikapalvelujen johto- ja esimiestehtävät. Esityksen mukainen.

21 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN TALOUSARVION 2015 OSAVUOSIRAPORTIT TAMMI-HUHTIKUU Khall. 119 Vaalien, tilintarkastuksen, yleishallinnon, elinkeinotoiminnan, maaseutuelinkeinojen edistämisen, koulutustoiminnan ja vapaa-aikatominnan ja osavuosiraportit ajalta oheismateriaalina 2. Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi vaalien, tilintarkastuksen, yleishallinnon, elinkeinotoiminnan, maaseutuelinkeinojen edistämisen, koulutustoiminnan ja vapaa-aikatoiminnan osavuosiraportit väliseltä ajalta. Kunnanhallitus saattaa raportit edelleen tiedoksi tarkastuslautakunnalle. Esityksen mukainen.

22 Kunnanhallitus TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI Khall. 120 Tark.ltk 25 ( ) Kuntalain 75 :n mukaan tilintarkastajien on annettava valtuustolle kultakin tilikaudelta kertomus, jossa esitetään tarkastuksen tulokset. Kertomuksessa on myös esitettävä, onko tilinpäätös hyväksyttävä ja voidaanko toimielinten jäsenille ja asianosaisen toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle (tilivelvollinen) myöntää vastuuvapaus. Tilintarkastaja esittelee tilintarkastuskertomuksen vuodelta Tilintarkastaja on antanut tilintarkastuskertomuksen, jossa esitetään tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tilivuodelta Päätösehdotus: Tarkastuslautakunta toteaa, että tilintarkastuskertomuksessa ei ole esitetty muistutuksia tai huomautuksia, joten lausuntojen pyytäminen kunnanhallitukselta ei ole tarpeen. Tarkastuslautakunta saattaa tilintarkastuskertomuksen kunnanvaltuuston tietoon. Ehdotuksen mukaisesti. Khall. 120 Tarkastusraportti liitteenä 1. Kunnanhallitus saa tietoonsa talousarviovuoden 2014 tilintarkastuskertomuksen. Kunnahallitus saattaa tilintarkastuskertomuksen kunnanvaltuuston tietoon. Esityksen mukainen.

23 Kunnanhallitus NILAKAN KUNTIEN ICT-YMPÄRISTÖN KEHITTÄMIS- JA MUUTOSTYÖ / Khall. 121 Kvalt. 37 ( ) Khall. 263 ( ) Istekki Oy on selvittänyt sopimuksen mukaisesti Nilakan kuntien ICTympäristön nykytilaa touko-marraskuussa 2014 meneillään olevaan kuntarakenneselvitykseen liittyen. Kunnat ovat alkuvuodesta 2014 alkaen olleet Istekki Oy:n osakkaita, joten ns. in-house -hankinnat yhtiöstä ovat mahdollisia. Vuonna 2015 on tarkoitus toteuttaa seuraavat ICT-ympäristön muutokset: 1. Perus-ICT:n muutostyöt 2. Talous- ja henkilöstöhallinnon yhtenäistämisprojekti 3. Uusien sähköisten palveluiden suunnittelu. 1. Perus-ICT:n muutostyöt ICT-ympäristön selvityksessä on käynyt ilmi, että isossa osassa kuntien nykyisiä ICT-ympäristöjä on eroavaisuuksia ja useita eri toimittajia. Tällainen tilanne hankaloittaa kuntien yhteistyön rakentamista. Muutostarpeita on mm. tietoliikenne-, tuki- ja tietojärjestelmäpalveluissa sekä niiden taustalla olevissa konesali- ja tukipalveluissa sekä laitekannoissa. Kuntien ICT-palveluita tuotetaan tällä hetkellä useilla eri paikkakunnilla, mm. Iisalmessa, Suonenjoella, Kuopiossa ja Mikkelissä. Jotta kuntien välinen yhteistyö oli se sitten uuden kunnan tai nykyistä tiiviimmän yhteistyön merkeissä olisi mahdollista, tulee ICT-ympäristössä tehdä minimissään seuraavat muutokset vuosien aikana: 1. Loppukäyttäjäpalvelut a. Palvelupistepalvelu b. Lähitukipalvelu 2. Toimialuepalvelut a. Peruspalvelut, kuten tulostusratkaisut, käyttäjähakemistot, sovellusten jakelu- ja paketointipalvelut jne. 3. Viestintäpalvelut a. Lync b. Sähköposti ja -kalenteri 4. Päätelaitepalvelut a. Työasemien etähallinta b. Mobiililaitteiden hallinta c. Tietoturvapalvelut jne. 5. Turvallisuuspalvelut

24 Kunnanhallitus a. Etätyöratkaisut b. Virustorjuntaratkaisut 6. Tietoliikennepalvelut a. Verkon valvonta b. Langallinen lähiverkko c. Langaton lähiverkko d. Palomuuripalvelut e. Roskapostinsuodatus f. Reitityspalvelut 7. Lisenssipalvelut a. Microsoft vakiointisopimus Istekki Oy on arvioinut em. perus-ict:n kehittämis- ja muutostöiden / yhtenäistämiseen liittyvien töiden työmääräksi noin 380 henkilötyöpäivää ja kustannuksiksi noin vuoden 2015 aikana. 2. Talous- ja henkilöstöhallinnon yhtenäistämisprojekti Keskeisenä yhteisen palvelutuotannon mahdollistajana selvityksissä on noussut esiin tarve yhtenäistää talous- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmät sekä niiden tietotekninen palvelutuotanto. Nykyisin Nilakan kuntien talous- ja henkilöstöasioita hoidetaan useilla eri tietojärjestelmillä, joten yhtenäistämistarve on ilmeinen. Tähän liittyvä yhtenäistämisprojekti on syytä aloittaa ajoissa jo vuoden 2015 aikana. Yhteisen järjestelmän tuotanto edellyttää ICT-ympäristön yhtenäistämistä ennen tämän tuotantoon vientiä. Talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien yhtenäistäminen on tarkoitus aloittaa elo-syyskuussa 2015 ja jatkaa vuoden 2016 puolella. Kustannusarvio muutostyöstä vuoden 2015 osalta on noin Nämä kustannukset kohdistuvat nykyisten palvelinympäristöjen siirtoon Istekin konesaliin ja uuden käyttöympäristön luomiseen yhdessä CGI:n kanssa. Uusitun ICT-ympäristön myötä kunnille syntyy mahdollisuuksia tarjota kuntalaisille nykyaikaisia sähköisiä asiointipalveluja. Näitä ovat mm. 1.Etäpalvelut Uusien palvelumallien avulla asiakas voi saada palvelua etänä esimerkiksi kotonaan. Erilaisia asiantuntijapalveluita voidaan tarjota paikasta riippumattomasti verkon kautta. Näitä palveluita ovat mm. etäasiointi asiantuntijan kanssa, etäopetus, kotihoidon etäpalvelut ja etäkokoukset. 2. Verkkoasiointi Palveluiden saatavuutta voidaan lisätä täydentämällä palveluverkostoa paikasta riippumattomilla verkkoasioinnin palveluilla. Palveluaikoja voi-

25 Kunnanhallitus daan laajentaa ajasta riippumattomilla itsepalveluasioinnin keinoilla. 3. Verkko osallistuminen Osallisuus ja kuntalaisen aktiivinen vuorovaikutus voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti sen jälkeen, kun asiakaspalvelumallia on yhtenäistetty läpi toimialojen. Opetustoimessa digitaalisilla sisällöillä, oppimisympäristöillä ja sähköisillä vuorovaikutuksen ratkaisuilla voidaan tukea monipuolisesti oppimista. 4. Verkkoneuvonta Verkkoneuvonnalla voidaan välttää turhia asiointikäyntejä. Asiakasportaali auttaa ja ohjaa kuntalaisia tiedon ja palveluiden hakemisessa ja asioiden vireillepanossa. Välineinä voivat olla palvelusivuston lisäksi mm. videoneuvottelu ja chat-palvelut. 5. Automatisoidut prosessit Palveluiden sähköistäminen mahdollistaa palveluiden ja palveluihin liittyvien prosessin osien automatisoinnin. Tästä esimerkkejä ovat automaattiset hälytykset, ilmoitukset ja tietojen automaattinen välittyminen asiakkaiden ja eri viranomaisten välillä. Sähköisten uusien kuntalaispalveluiden suunnittelu ja toteutus liittyy oleellisesti kunta- ja palvelurakenteen muutokseen ja on tehtävä yhdessä näiden kanssa. Toimivan uuden palvelun tulee sisältää uusia virtaviivaisia prosesseja ja oikeanlaista uutta teknologiaa kuhunkin palveluun sopivasti yhdistettynä. Lähtökohtana uusien palveluiden toteutuksessa tulee olla se, että kansalaiselle luodaan mahdollisuudet osallistua palvelun tuottamiseen omalta osaltaan ajasta ja paikasta riippumattomasti. Istekin kanssa yhteistyössä uusittavan ICT-ympäristön myötä kuntien käyttöön tulevat mm. valokuituverkko ja uusia yhteydenpitovälineitä, jotka mahdollistavat sähköisten palveluiden toteuttamisen. Nykyisellä neljän kunnan toisistaan merkittävästi poikkeavalla ICT-kokonaisuudella näitä ei ole mahdollista toteuttaa. Vuonna 2015 luodaan kestävää pohjaa yhteisen sähköisen palvelutuotannon toteutuksille. Jo olemassa olevia ja helposti käyttöön otettavia nykyaikaisia palveluita voidaan myös ottaa käyttöön viimeistään heti kun perus-ict -ratkaisuja on saatu riittävästi yhtenäistettyä. Uusien sähköisten asiointipalveluiden suunnitteluun on varattu Istekki Oy:n resursseja 30 henkilötyöpäivää noin :n arvosta. Varsinaiset toteutukset arvioidaan ja sovitaan erikseen kuntien kanssa vuoden 2015 aikana. Yhteenveto arvioiduista ICT-ympäristön muutoskustannuksista vuonna Perus-ICT:n muutostyö

26 Kunnanhallitus Talous- ja henkilöstöhallinnon yhtenäistämisprojekti Uusien sähköisten palveluiden suunnittelu Yhteensä Nilakan kuntien välinen kustannusten jakosopimus ICT-ympäristön kehittämis- ja muutostyökustannuksista esitetään toteutettavaksi 30 prosentin tasaosuuksin ja asukasluvun mukaisesti 70 prosentin suhteellisella osuudella kokonaiskustannuksista. Tervon kunnan osuus arvioiduista ICT-ympäristön kehittämis- ja muutostyökustannuksista vuonna 2015 on arviolta euroa. Kustannus ei sisällä jatkuvien palveluiden kustannuksia, jotka tullaan arvioimaan vuoden 2015 alkupuolella. Kunnan talousarvioesityksessä on :n investointimääräraha ICT-ympäristön kehittämis- ja muutostöihin sekä hankintoihin. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle seuraavaa: 1. Tervon kunta päättää osallistua Nilakan kuntien ICT-ympäristön kehittämis- ja muutostyöhön Istekki Oy:n tekemän suunnitelman ja kustannusarvion mukaisesti edellyttäen, että kaikki Nilakan kunnat ovat hankkeessa mukana. 2. Tervon kunta päättää jatkossa hankkia ICT-palvelut Istekki Oy:ltä erillisten sopimusten mukaisesti. Esityksen mukainen. Kvalt. 37 Kunnanhallituksen esityksen mukainen. Khall. 121 Nilakan kuntien ICT-kehittämishanke etenee infran yhtenäistämisellä. Infra-projektissa luodaan Nilakan kunnille yhteinen ICT-toimintaympäristö, joka luo pohjan yhteisille ratkaisuille, uusille sähköisille palveluille sekä mahdollistaa kuntien välisen vahvan yhteistyön. Ensimmäisen vaiheen ICT-palvelut sisältävät tietoliikennepalvelut, palvelin- ja konesalipalvelut, toimialuepalvelut, tulostuspalvelut, viestintä-

27 Kunnanhallitus palvelut, päätelaitepalvelut, etätyöpalvelut, loppukäyttäjäpalvelut ja lisenssipalvelut. Projektin ohjausryhmä päättää hankkeen ohjauksesta ja palvelukokonaisuuden sisällöstä. Uusien palveluiden kustannusarvio tarkentuu edelleen ohjausryhmän päätösten mukaisesti. Jatkuvien palveluiden ICT-sopimukset sisältäen kaikki ensimmäisen vaiheen ICT-palvelut ja vuosikustannukset esitellään kokouksessa, oheismateriaali 6. Kunnanhallitus hyväksyy jatkuvien palveluiden ICTsopimukset ja valtuuttaa kunnanjohtajan allekirjoittamaan sopimukset ohjausryhmässä tehtävien linjausten mukaisesti esitetyn kustannusarvion puitteissa. Esityksen mukainen.

28 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN ASIOINTILIIKENNEPALVELU Khall. 122 Khall. 239 ( ) Khall. 229 ( ) Perusturvaltk 55 ( ) Khall. 109 ( ) Perusturvaltk 31( ) Khall. 183 ( ) Perusturvaltk 45 ( ) Tervon vanhusneuvosto, allekirjoittajina vanhusneuvoston puheenjohtaja Heta Nuutinen ja vanhusneuvoston sihteeri Anna Kuhmonen, on esittänyt kunnanhallitukselle kuntalaisaloitteena, että Tervon kunnassa käynnistetään ikäihmisille suunnattu asiointikuljetus- / kutsutaksipalvelu. Tervo on 1700 asukkaan kunta, jossa ikääntyneiden ihmisten määrä väestöstä on jo tällä hetkellä suuri. Yli 75-vuotiaita tällä hetkellä noin 16 % väestöstä (270 henkilöä) ja iäkkäiden kuntalaisten määrän arvioidaan edelleen kasvavan niin, että vuoteen 2030 mennessä yli 75-vuotiaita on 23.5 % väestöstä (329 henkilöä). Uuden vanhuspalvelulain mukaan (2012/980, 13) kunnan on järjestettävä iäkkäälle henkilölle laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka ovat hänen tarpeisiinsa nähden oikea-aikaisia ja riittäviä. Palvelut on toteutettava niin, että ne tukevat iäkkään henkilön hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä, itsenäistä suoriutumista ja osallisuutta. Muun palveluntarpeen ennalta ehkäisemiseksi on kiinnitettävä huomiota erityisesti kuntoutumista edistäviin ja kotiin annettaviin palveluihin. Kuntalaisilta on tullut yhteydenottoja vanhusneuvoston jäsenille ja viranhaltijoille, että Tervossa on tarvetta asiointiliikennepalveluiden kehittämiseen. Asiointiliikennepalvelut tukevat sitä, että ikääntyvät voivat jatkaa asumista omassa kodissa, myös sitten, kun asioiden hoitaminen kirkonkylässä ei enää onnistu omin avuin. Lisäksi mahdollisuus hoitaa itse omia asioita ja ylläpitää sosiaalisia suhteita ovat tärkeitä elämänlaadun kannalta. Vanhusneuvosto päätti kokouksessaan tehdä kunnanhallitukselle esityksen ryhtymisestä tarvittaviin toimenpiteisiin asiointiliikennepalveluiden / kutsutaksitoiminnan käynnistämiseksi Tervon kunnassa. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 59 :n mukaan kunnanhallituksen on vuosittain helmikuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyistä kunnan toimintaa koskevista aloitteista ja niiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä. Valtuusto voi samalla todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun. Jos aloite vaatii erityistä valmistelua, sen viranomaisen, jonka käsiteltäväksi aloite kuuluu, on ilmoitettava aloitteen tekijälle kuukauden kuluessa aloitteen tekemisestä sen arvioitu käsittelyaika ja keneltä saa lisätietoja

29 Kunnanhallitus aloitteen käsittelystä. Kuntalaisaloite liitteenä 1. Kunnanhallitus saa tietoonsa Tervon vanhusneuvoston kuntalaisaloitteen ja siirtää asian valmistelun perusturvalautakunnalle. Esityksen mukainen. Perusturvaltk 45 ( ) Päätösesitys: 1) Perusturvalautakunta päättää käynnistää marraskuun 2013 alusta vuoden loppuun kestävän asiointikuljetuskokeilun, jonka tarkoituksena on selvittää kuljetuspalvelun tarpeen laajuutta ja toteutustapaa. Kokeilu rahoitetaan vanhustenhuollon kehittämiseen varatuista määrärahoista. 2) Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan hoitamaan käytännön järjestelyt yhteistyössä kotihoitopalvelujen esimiehen ja hallintojohtajan kanssa. Perusturvaltk 31( ) Perusturvalautakunta päättää jättää asian pöydälle lisävalmistelua varten. Perusturvalautakunnan päätös vietiin tiedoksi vanhusneuvostolle kokouksessa Keskustelun jälkeen vanhusneuvosto totesi, että se kannattaa asiointiliikennekokeilun järjestämistä. Vanhusneuvoston näkemyksen mukaan asiointiliikennekokeilu tulisi tehdä keväällä, jotta saataisiin tietoa kesäaikaisesta kuljetuspalveluiden tarpeesta. Perusturvajohtaja ja hallintojohtaja ovat neuvotelleet kokeilun järjestämisestä liikennöitsijöiden Keijo Lintusen, Jouko Paretskoin ja Jani Pulkkisen kanssa. Asiointiliikennekokeilu järjestetään kutsutaksiperiaatteella siten, että asiointiliikennepäivä Talluskylä-Kiukoonaho suunnalta on torstai ja Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalta tiistai. Auto lähtee reitille klo 9. Asiointiaika kirkolla määräytyy asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kutsutaksi tulee tilata edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Palvelua voivat käyttää kaikki Tervon kuntalaiset ja Tervossa oleskelevat vieraspaikkakuntalaiset. Asiakkaalta peritään tulo- ja menomatkalta linja-autotaksan mukainen

30 Kunnanhallitus maksu. Autoilijoiden kanssa on arvioitu, että kuljetuksen kertakustannus on noin 120 euroa / kerta, kahdelta kuukaudelta noin 1920 euroa. Asiointiliikennekokeilu pyritään järjestämään myös kirkonkylän alueella. Arvioitu kustannus tämän osalta on 200 euroa kokeiluajalta. Valtionkonttori on myöntänyt Tervon kunnalle neljä perintöä käytettäväksi vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen hankkeisiin, vanhustenja pieneltä osin omaishoitajien virkistystoimintaan sekä perinnönjättäjien hautojen hoitamiseen. Kunnanhallitus on päättänyt , että vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeisiin osoitettujen varojen euroa käytöstä päättää kunnanhallitus. Päätösesitys: 1.Perusturvalautakunta päättää käynnistää kesäkuun 2014 alusta kaksi kuukautta kestävän asiointikuljetuskokeilun. Kokeilun tarkoituksena on selvittää asiointikuljetuspalvelun tarvetta ja toteutustapaa. 2. Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se myöntää tarkoitusta varten määrärahan vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. 1. Esityksen mukainen. 2. Esityksen mukainen. Khall. 109 ( ) Kunnanhallitus päättää, että perusturvalautakunnan toimeenpaneman asiointiliikennekokeilun kustannukset maksetaan vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. Esityksen mukainen. Jouko Paretskoi ei ollut paikalla asian käsittelyn ja päätöksenteon aikana. Perusturvaltk 55 Asiointiliikennekokeilu järjestettiin ajalla Kokeilu järjestettiin kutsutaksiperiaatteella siten, että asiointiliikennepäivä Talluskylä-Kiukoonaho suunnalta oli torstai, Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalta ja taajama-alueelta tiistai. Autot lähtivät reitille klo 9. Tarvittaessa asiakkaat haettiin kotipihasta. Asiointiaika kirkonkylällä määräytyi asiakkaiden tarpeiden mukaan (max. 2 tuntia). Palvelua pystyivät käyttämään kaikki Tervon

31 Kunnanhallitus kuntalaiset ja Tervossa oleskelevat vieraspaikkakuntalaiset. Asiakkailta perittiin tulo- ja menomatkalta linja-autotaksan mukainen maksu. Molemmilta suunnilta asiointiliikennepalvelussa oli säännöllisesti asiakkaita. Kokonaiskustannukset kunnalle kahden kuukauden ajalta olivat 1805 euroa. Talluskylän suunnalla asiointiliikennettä käyttivät pääsääntöisesti sellaiset asiakkaat, jotka olivat tottuneet käyttämään yhdessä yksityistä taksipalvelua. Uutta palvelutarvetta ei kokeilun aikana juuri tullut esille. Kouluaikoina osa koulukuljetuksista on mitoitettu ja suunniteltu siten, että kyytejä voidaan käyttää myös asiointitarkoituksiin. Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalta asiointiliikenteen käyttöä oli sellaisilta alueilta, minne koulukuljetusten reitit eivät suuntaudu. Asiakaspalautteessa on toivottu toiminnan jatkuvan myös talviaikana. Asiointipäiväksi on toivottu torstaita. Päätösesitys: Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle, että: 1) Asiointiliikennettä jatketaan Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalla välisenä aikana asiointiliikennekokeilumallilla siten, että asiointipäivä on torstai. 2) Talluskylä-Kiukooaho suunnalla asiointiliikennepalvelua ei järjestetä päättyneen kokeilujakson jälkeen. 3) Kustannukset maksetaan vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. 4) Kunnanhallitus valtuuttaa perusturvajohtajan hoitamaan asiointiliikenteen käytännön järjestelyt. 1) Esityksen mukainen. 2) Esityksen mukainen. 3) Esityksen mukainen. 4) Esityksen mukainen. Khall. 229 Päätösesitys annetaan kokouksessa. Kunnanjohtajan kokouksessa antama muutettu päätösesitys: Asian käsittely siirretään seuraavaan kunnanhallituksen kokoukseen, jolloin perusturvajohtaja on paikalla.

32 Kunnanhallitus Esityksen mukainen. Khall. 239 Päätösesitys annetaan kokouksessa. Kunnanjohtajan kokouksessa antama päätösesitys: Kunnanhallitus päättää seuraavaa: 1) Asiointiliikennettä jatketaan Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalla välisenä aikana asiointiliikennekokeilumallilla siten, että asiointipäivä on torstai. 2) Talluskylä-Kiukooaho suunnalla asiointiliikennepalvelua järjestetään välisenä aikana asiointiliikennekokeilumallilla siten, että asiointipäivä on torstai. Asiointiliikenteelle on ilmennyt tarvetta ko. suunnalla perusturvalautakunnan tekemän päätösesityksen jälkeen. 3) Kustannukset maksetaan vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. 4) Kunnanhallitus valtuuttaa perusturvajohtajan hoitamaan asiointiliikenteen käytännön järjestelyt. Mikäli käytännön järjestelyjä ei saada tehtyä mennessä, asiointiliikenne aloitetaan heti järjestelyjen valmistuttua. Kokouksessa annetun päätösesityksen mukainen. Khall. 122 Asiointiliikennepalvelu järjestettiin kutsutaksiperiaatteella Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalta ja Talluskylä-Kiukooaho suunnalta kirkonkylään kerran viikossa kunnanhallituksen päättämällä tavalla. Palvelulle on ollut käyttöä säännöllisesti molemmilta suunnilta. Asiointiliikennepalvelun kustannukset kyseiselta ajalta ovat olleet kokonaisuudessaan noin 750 euroa/kk. Palvelu tukee ikäihmisten asumista omassa kodissaan voimavarojen heiketessä. Lisäksi monet kuntalaiset ovat esittäneet toiveen palvelun jatkumisesta. Sosiaalihuoltolain (1301/2014) 23 määrittelee liikkumista tukevia palveluiden järjestämistä. Lain mukaan esteetön ja toimiva julkinen joukkoliikennne mukaan lukien kutsu- ja palveluliikenne on ensisijainen tapa järjestää kaikille soveltuva liikkuminen.

33 Kunnanhallitus ) Asiointiliikennepalvelua jatketaan kutsutaksiperiaatteella toistaiseksi Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta -suunnalla sekä Talluskylä- Kiukooaho -suunnalla. 2) Kustannukset maksetaan saakka vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. Toiminnalle varataan määräraha hallintotoimen vuoden 2016 talousarvioon. 3) Asiointiliikennepalvelun hankinta kilpailutetaan vuoden 2015 loppuun mennessä. 4) Kunnanhallitus valtuuttaa perusturvajohtajan hoitamaan asiointiliikenteen käytännön järjestelyt sekä hankkimaan asiointiliikennepalvelut suorahankintana vuoden 2015 aikana. Esityksen mukainen.

34 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN HENKILÖSTÖN VAKUUTUSTURVAN LAAJENTAMINEN Khall. 123 Kunnanvaltuuston hyväksymän Tervon kunnan talousarviovuoden 2015 ja suunnitelmavuosien henkilöstösuunnitelman ja -raportin linjausten mukaisesti Tervon kunnan laadukkaiden palveluiden takana on osaava, työtään ja työnantajaansa arvostava henkilöstö. Työnantajana Tervon kunta huolehtii tehtävänkuvien mukaisesta palkkauksesta ja työhyvinvoinnista siten, että työ on mielekästä ja sujuvaa turvallisessa, terveyttä edistävässä sekä työuraa tukevassa työympäristössä ja työyhteisössä. Tervon kunnan henkilöstön hyvinvointia tuetaan vahvistamalla aktiivisesti myönteistä kuntakuvaa ja ilmapiiriä. Henkilöstöpalveluilla tuetaan tuloksellisen palvelutuotannon ja henkilöstöjohtamisen kehittämistä, henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin ylläpitämistä ja kehittämistä sekä työyhteisöjen ja niiden jäsenten muutosten hallintaan tarvittavien valmiuksien parantamista. Työn tuloksellisuuden näkökulmasta työnantajan on hallittava henkilöstöriskit. Hallinta tarkoittaa avainhenkilöriskien tunnistamista, varautumista henkilökeskeytyksiin, poissaolojen minimoimista, ennakoivaa toimintaa ja turvallista työympäristöä. Henkilöstön terveydestä, työhyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen edistää työn tuloksellisuuden tavoitteiden saavuttamista. Tervon kunnan henkilöstön lakisääteiset työterveyshuollon palvelut ostetaan Soisalon Työterveydeltä ja lakisääteiset tapaturmavakuutukset työtapaturmien ja ammattitautien varalta OP Pohjolalta. Työnanatajan on mahdollista vakuuttaa henkilöstö lakisääteistä vakuutusturvaa laajemmin. Työnantajan myöntämät henkilöstöedut sitouttavat ja palkitsevat työntekijöitä sekä luovat myönteistä työnantajakuvaa. Op Pohjola on tehnyt Tervon kunnan pyynnöstä tarjouksen Laaja terveysturva -vakuutuksesta , liite 2, esitellään kokouksessa. Laaja Terveysturva -vakuutus laajentaa vakinaisen henkilöstön vakuutusturvaa. Soisalon Työterveydeltä ostetaan lakisääteisen työterveyshuollon työterveyshuoltolain määräämän tason (KELA 1) palvelut sekä sairaanhoidon (KELA 2) palvelut. Laaja Terveysturva -vakuutus kattaa erikoislääkärin määräämiä ja tekemiä tutkimuksia, leikkauksia, vakavien sairauksien hoitoa sekä työ- ja vapaa-ajan tapaturmien ensihoitoa, tutkimuksia, hoitoa ja kuntoutusta. Vakuutusturvan laajennus nopeuttaa henkilöstön hoidon saamista sekä työhön paluuta vähentäen siten työntekijän ansionmenetyksiä ja työnantajan sijaisjärjestelykustannuksia. Henkilöstöä on tiedotettu henkilöstöpalavereissa mahdollisesta vakuutusturvan laajentamisesta.

35 Kunnanhallitus Tervon kunnan vuoden 2015 talousarvioon on varattu määrärahat lakisääteisen tapaturmavakuutuksen sekä lakisääteisten työterveyshuollon palveluiden ostamiseen. 1. Kunnanhallitus saa tietoonsa OP Pohjolan Laaja terveysturva -vakuutuksen tarjouksen, liite Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se myöntää euron lisämäärärahan vuoden 2015 talousarvion henkilöstöhallintoon henkilöstön vakuutusturvan laajentamista varten. Tulevien vuosien talousarvioihin varataan ko. määräraha (vuonna 2016 noin euroa). 3. Edellyttäen, että kunnanvaltuusto myöntää em. määrärahan kunnanhallitus hyväksyy OP Pohjolan Laaja terveysturva -vakuutuksen tarjouksen. Vakuutusturvan laajennus toimeenpannaan toistaiseksi lukien. Esityksen mukainen.

36 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN HALLINTOSÄÄNNÖN TARKISTUS LUKIEN Khall. 124 Kuntalain (365/1995) 50 :n mukaan valtuusto hyväksyy hallintosäännön. Tervon kunnan voimaan tullutta hallintosääntöä (Kvalt ) on tarkistettu hallintokunnista tulleiden esitysten mukaisesti. Tarkistettu hallintosääntö oheismateriaalina 3. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy oheismateriaali 3:n mukaisen tarkistetun hallintosäännön. Hallintosääntö tulee voimaan lukien. Esityksen mukainen.

37 Kunnanhallitus TERVON KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET SYYSKAUDELLA 2015 Khall. 125 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 7:n mukaan kunnanhallitus päättää puolivuosittain varsinaisten kokoustensa ajan ja paikan, joista ilmoitetaan siten, kuin kunnallisten ilmoitusten julkaisemisesta Tervon kunnassa on päätetty. Kunnanhallitus päättää, että kunnanhallituksen kokoukseet pidetään syyskaudella 2015 seuraavasti: , , , , , , ja Esityksen mukainen.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (6) KOKOUSAIKA 31.1.2018 klo 15.00-16.00 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-4 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 23.02.2015 klo 17.00-17.55

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 23.02.2015 klo 17.00-17.55 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 03/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 23.02.2015 klo 17.00-17.55 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Torstai 11.06.2015

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Torstai 11.06.2015 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 09/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Torstai 11.06.2015 klo 17.00-17.55 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo 1 (8) KOKOUSAIKA 16.12.2016 klo 9.00-12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.04.2015 klo 18.00-19.08 Kunnanviraston

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 20.02.2015 klo 09.00-13.05 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 11/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirjoita virka-asema

Kirjoita virka-asema 1 (9) KOKOUSAIKA 25.3.2019 klo 14:00- KOKOUSPAIKKA Parkkimäen kerhohuone, Tervontie 12 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20 Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 19.05.2014 klo 17.00-18.03

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 19.05.2014 klo 17.00-18.03 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 19.05.2014 klo 17.00-18.03 Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri 1 (7) KOKOUSAIKA 7.4.2017 klo 19.00-20.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 24-28 Kirjoita Puheenjohtaja PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 1 KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 17.00 17.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien uusi kokoushuone (Akvaario) SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 06/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10 Sillankorvan kokoushuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

Vatajankosken Sähkön kuntayhtymä ESITYSLISTA 1/2017

Vatajankosken Sähkön kuntayhtymä ESITYSLISTA 1/2017 1 (6) KOKOUSKUTSU KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON KOKOUS 30.5.2017 Aika: 30.5.2017 klo 19.00 - Paikka: Vatajankosken Sähkö Oy:n toimitalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 2

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/ klo Simolan palvelukeskuksen kokoushuone

KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/ klo Simolan palvelukeskuksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/2019 Kokousaika 2.5.2019 klo 13.00 Kokouspaikka Simolan palvelukeskuksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite 29 30 31 1, 2, 3, 4 32 33 Sairaanhoitajan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45 Sähköposti- ja puhelinkokous Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 11.5.2011 klo 13.30 14.30 Valtuustosali, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30 Sillankorvan kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Espoon kaupunki Kokouskutsu Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 07.05.2012 maanantai klo 17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo, 1. kerros Lisätietoja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/ Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/ Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 13.5.2014 klo 17.30-18.40 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Tarkastuslautakunta 10/2018

PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Tarkastuslautakunta 10/2018 PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Maanantaina 28.5.2018 klo 15.00 18.40 Paikka Jäsenet Selecta, Kaupungintalo Varsinaiset jäsenet Bjarne Kull, puheenjohtaja Kaj Nyman, klo 16.30 18.40, puheenjohtajana

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Tiistai 22.5.2012 klo 13.00 15.29 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Kokousaika 25.05.2011 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila Jouko Miinalainen

Lisätiedot