Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO tarjousten arviointi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO tarjousten arviointi"

Transkriptio

1 Pöytäkirja (8) Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO tarjousten arviointi (HEL ) Aika sekä Paikka Rakennusvirasto, Kasarmikatu 21, H.716 Läsnä Eero Sihvonen KPO/ylläpitotoimisto pj., siht Timo Rytkönen KPO/ohjelmointitoimisto 1 Laatuarviointiryhmä 2 Pyydetyt tarjoukset Jussi Holopainen Vesa Koskikallio KPO/ylläpitotoimisto KPO/ylläpitotoimisto Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO (HEL ) tarjousten laatuarvioinnin on suorittanut Eero Sihvonen, Jussi Holopainen ja Timo Rytkönen sekä Kuorien avaustilaisuudessa hankinnan ulkopuolisena toimi Vesa Koskikallio. Kansallisen kynnysarvon ylittävä hankintailmoitus rajoitetusta hankintamenettelystä Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO julkaistiin sähköisessä ilmoituskanava Hilmassa Osallistumishakemuksen jätti määräaikaan kello mennessä yhteensä 5 yritystä. Destia Lemminkäinen infra Oy A. Kupsu Oy MPV Infrarakenne Oy VRJ Service Oy Kaikki ehdokkaat ovat toimittaneet vaaditut selvitykset hankinta ilmoituksen mukaisesti ja ehdokkaat täyttävät asetetut vähimmäisvaatimukset. Tarjouspyynnöt lähetettiin kaikille osallistumishakemuksen jättäneille yrityksille Määräaikaan kello 13:00 mennessä saatiin tarjoukset seuraavilta yrityksiltä:

2 Pöytäkirja (8) A. Kupsu Oy Destia Oy Lemminkäinen infra Oy MPV Infrarakenne Oy ja VRJ Service Oy eivät jättäneet tarjousta. 3 Tarjoajaa koskevat selvitykset Tarjouksen yhteydessä tuli toimittaa pääurakoitsijan osalta vain liitteet 1, 5, 6, 7, 9 ja 10. Muut liitteet tuli toimittaa pääurakoitsijan osalta vain jos tiedot poikkesivat osallistumishakemuksen yhteydessä esitetyistä tiedoista: 1) Selvitys tarjouksen allekirjoittajan valtuuksista 2a) Todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus 2b) Todistus eläkemaksujen maksamisesta tai todistus eläkemaksuveloista 2c) Jos tarjoajalla itsellään tai tarjouksen yhteydessä esitetyllä alihankkijalla on maksamattomia verovelkoja, tulee 2a - kohdassa vaaditun todistuksen lisäksi toimittaa sopimus verojen maksamisesta ja asianomaisen viranomaisen antama lausunto sopimuksen noudattamisesta. Jos yrityksellä tai tarjouksen yhteydessä esitetyllä alihankkijalla on maksamattomia lakisääteisiä eläkemaksuja, tulee 2b-kohdassa vaaditun todistuksen lisäksi toimittaa eläkemaksujen maksamista koskeva sopimus ja asianomaisen eläkelaitoksen antama lausunto sopimuksen noudattamisesta. 3) Rakentamisen Laatu RALA ry:n tarjoajalle myöntämä todistus tähän urakkaan soveltuvasta toimialapätevyydestä tai muu vastaava näyttö tähän urakkaan soveltuvasta pätevyydestä. 4) Rakentamisen Laatu RALA ry:n tarjoajalle myöntämä todistus tähän urakkaan soveltuvasta yritystasoisesta toimintatapojen hyväksynnästä tai muu vastaava näyttö ulkopuolisesti todennetusta laadunvarmistuksesta. 5) Selvitys rakennus- ja takuuajan vakuuden järjestämisestä Tarjoajan on esitettävä, miten se tulee järjestämään urakkasopimusluonnoksen kohdassa 11 edellytetyt vakuudet. Selvityksessä on ilmoitettava vakuuden muoto ja vakuuden antaja.

3 Pöytäkirja (8) Tilaaja hyväksyy ulkomaisen vakuudenantajan vain siinä tapauksessa, että vakuudenantajalla on sivukonttori tai muu tilaajan hyväksyttävissä oleva edustaja Suomessa. 6) Selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista Tarjoajan on selvitettävä, mitä työehtosopimusta hänen omiin tähän hankkeeseen osallistuviin työntekijöihinsä sovelletaan ja millä perusteella. 7) Selvitys lakisääteisen tapaturmavakuutuksen voimassaolosta 8) Mikäli tarjouksen yhteydessä esitetään aliurakoitsijoita, tulee tarjouksen yhteydessä toimittaa aliurakoitsijoiden osalta kohtien 2a), 2b), 2c), 3) ja 4) todistukset ja selvitykset. 9) Tarjoajan tulee nimetä sopimuksen mukaisiin töihin koko urakan ajaksi urakan vastaavaksi työnjohtajaksi henkilö, jolla on vähintään rakennusmestarin koulutus sekä FISE Oy:n Betonirakenteiden korjaustyön-johtajan tai I-luokan betonityönjohtajan pätevyys, tai vastaavat todistukset ja näytöt. Pätevyystodistuksen kopio tulee liittää tarjouksen liitteeksi. Nimetyn vastaavan työnjohtajan tulee olla suorassa työsuhteessa tarjoajaan. 10) Tarjoajan nimeämän vastaavan työnjohtajan referenssitiedot Tarjoajien tiedot kohtien 1, 5, 6, 7, 9 ja 10 eivät olleet muuttuneet ilmoittautumisvaiheesta. Vaaditut todistukset oli toimitettu kaikkien tarjoajien osalta asianmukaisesti, eikä niissä ollut huomautettavaa. 4 Tarjousten laatuarviointi 4.1 Arviointiperusteet Laatuarviointi perustui tarjouspyynnön mukaisesti vastaavan työnjohtajan kokemukseen vastaavanlaisista toimeksiannoista viimeisiltä kolmelta vuodelta. Arviointi tehtiin tarjoajan ilmoittamien referenssitietojen perusteella. Asianomaisen tarjouksen saamat vastaavan työnjohtajan laatupisteet L0 laskettiin seuraavasti:

4 Pöytäkirja (8) Kaavaan liittyvät parametrit oli avattu tarjouspyynnössä oheisen luettelon mukaisesti: i t v Yksittäisen referenssin järjestysnumero (1 n) Referenssiin liittyvä henkilökohtainen työpanos (referenssiin käytetyt työtunnit jaettuna 1800 tunnilla). Työpanoksen laskennalla määritetään kuinka laaja työkokemus ja työpanos esitetyllä vastaavalla työnjohtajalla on siltojen ja taitorakenteiden töistä. Referenssit arvioidaan vuosikohtaisesti (2012, 2013, 2014). Vuosikohtaisessa arvioinnissa huomioidaan vuosittainen henkilökohtainen maksimityöpanos, jonka katsotaan olevan 1800 tuntia / henkilö. Mikäli vuosittaisten referenssien yhteenlaskettu työpanos on enemmän kuin 1800 tuntia, suhteutetaan vuosittaiset referenssikohteet niiden työtuntien suhteessa vastaamaan 1800 tuntia. Kerroin referenssin työtehtävien vastaavuudesta tähän urakkaan (työnjohtaja = 0,7; työpäällikkö tai työmaapäällikkö = 0,85; vastaava työnjohtaja = 1,0; muut = 0). Tilaaja arvostaa ensisijaisesti referenssejä, joissa hakija on toiminut vastaavana työnjohtajana. u Siltoihin ja taitorakenteisiin liittyvien urakkatyyppien peruspisteet: ylläpitourakka = 100p, peruskorjausurakka = 80p ja uudisrakennusurakka = 60 pistettä, muut = 0 l s Referenssiin liittyvän liikenneympäristön vaativuus (helppo 0,2 1 vaativa). Tilaaja arvostaa referenssejä, joissa esitetty henkilö on vastannut liikennejärjestelyistä kohteissa, järjestelyt on toteutettu vilkasliikenteisessä ympäristössä, kohteessa on ollut paljon huomioon otettavia liikennemuotoja ja työt ovat vaatineet suhteessa työmäärään paljon liikennejärjestelyjen suunnittelua ja toteutusta. Referenssin toteutuksen vaativuus (helppo 0,2 1 vaikea). Tilaaja arvostaa referenssejä, joissa työmaan organisointi on sisältänyt paljon huomioon otettavia asioita, vastaavalta mestarilta on vaadittu paljon teknistä asiantuntemusta sekä työmaan järjestäminen on vaatinut sidosryhmäyhteistyötä. Referenssien maksimi pistemäärä vuodessa on 100 pistettä. Esitetyn vastaavan työnjohtajan maksimi kokonaispisteet L0 on yhteensä 300 pistettä A.Kupsu Oy Yrityksen esittämällä vastaavalla työnjohtajalla oli esittää yhteensä kaksi referenssiä kysytyltä kolmelta vuodelta. Molemmat referenssit olivat ylläpitourakasta ja vastaavan työnjohtajan tehtävästä. Hankkeiden työt on toteutettu tiiviisti rakennetussa,

5 Pöytäkirja (8) monimuotoisessa ja vaativassa liikenneympäristössä. Henkilö on vastannut kohteiden liikennejärjestelyjen suunnittelusta ja toteutuksesta. Työkohteet ovat olleet tavanomaisia korjauskohteita, mutta töiden omatoiminen suunnittelu on vaatinut teknistä osaamista ja huomioon otettavia tekijöitä on ollut paljon. Kuvauksessa ei ole avattu onko hankkeessa ollut yhteistyötä muiden itsenäisten urakoitsijoiden kanssa tai onko työkohteissa ollut muita sidosryhmiä mukana. Ensimmäiseen referenssiurakkaan on kirjattu yhteensä 2270 tuntia ja toiseen 3130 tuntia. Vuosittaisia maksimituntimääriä ei ylitetty. i t i v i u i l i s i L (/1800) , (/1800) ,8 139 Yhteensä 240 pistettä Destia Yrityksen esittämällä vastaavalla työnjohtajalla oli esittää yksi referenssi kysytyltä kolmelta vuodelta. Referenssi oli ylläpitourakasta ja vastaavan työnjohtajan tehtävästä. Hankkeen työt oli toteutettu vaativassa liikenneympäristössä. Referensseissä vastaavan työnjohtajan rooli jää epäselväksi. Hankkeen kuvauksesta ei käy selvästi ilmi onko henkilö itse huolehtinut kohteiden liikennejärjestelyistä. Kuvauksessa ei ole suoraan myöskään osoitettu hankkeen sisältäneen muuta kuin ajoneuvoliikenneympäristössä tehtyjä töitä. Urakan vastuualue huomioiden voidaan kuitenkin olettaa, että työkohteissa on ollut muitakin liikennemuotoja huomioitavana. Työkohteet ovat olleet tavanomaisia korjauskohteita, mutta töiden omatoiminen suunnittelu on vaatinut teknistä osaamista ja huomioon otettavia tekijöitä on ollut paljon. Kuvauksessa ei ole avattu onko hankkeessa ollut yhteistyötä muiden itsenäisten urakoitsijoiden kanssa tai onko työkohteissa ollut muita sidosryhmiä mukana. Referenssiurakkaan on kirjattu yhteensä 5400 tuntia. Vuosittaisia maksimituntimääriä ei ylitetty. i t i v i u i l i s i L (/1800) ,9 0,8 216 Yhteensä 216 pistettä.

6 Pöytäkirja (8) Lemminkäinen Oy Yrityksen esittämällä vastaavalla työnjohtajalla oli esittää yhteensä kaksi referenssiä kysytyltä kolmelta vuodelta. Molemmat referenssit olivat laajasta peruskorjausurakasta ja vastaavan työnjohtajan tehtävästä. Molempien referenssien työkohteet ovat sijainneet vilkkaasti liikennöidyllä alueella ja näin ollen liikennejärjestelyillä on ollut merkittävä rooli hankkeissa. Kummassakaan referenssissä ei tosin suoraan sanota, että henkilö olisi itse vastannut liikennejärjestelyjen toteutuksesta. Kuvauksessa ei myöskään ole suoraan osoitettu hankkeen sisältäneen muita kuin ajoneuvoliikenneympäristössä tehtyjä töitä, mutta työkohteista päätellen ainakin toisessa urakassa myös muita liikennemuotoja on jouduttu huomioimaan. Ensimmäiseen referenssiurakkaan on kuulunut useita siltoja eri puolella pääkaupunkiseutua ja työ on näin ollen vaatinut paljon huomiota. Kohteiden teknistä puolta tai siihen liittyvää yhteistyön tarvetta ei ole suoraan kuvattu. Työkohteista päätellen ainakin toisen referenssin kohteet ovat sisältäneet paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa. Molemmissa kohteissa töiden toteuttaminen on vaatinut vastaavalta työnjohtajalta teknistä asiantuntemusta. Kumpaankin hankkeeseen on kirjattu yhteensä 1280 tuntia. Vuosittaisia maksimituntimääriä ei ylitetty. i t i v i u i l i s i L (/1800) ,8 0, (/1800) ,9 0,9 46 Yhteensä 82 pistettä MPV Infrarakenne Oy Ei jättänyt tarjousta VRJ Service Oy Ei jättänyt tarjousta.

7 Pöytäkirja (8) 4.2 Laatuarviointi, yhteenveto Eniten laatupisteitä saanut tarjous sai 60 vertailupistettä. Muiden tarjousten vertailupisteet laskettiin seuraavasti: Tarjouksen laatuvertailupistemäärä = asianomaisen tarjouksen saamat laatupisteet (L0) jaettuna eniten laatupisteitä saaneen tarjouksen laatupisteillä (Lmax) ja kerrottuna 60 painoarvopisteellä. Laskukaava Lp = 60 x L0 / Lmax painoarvopistettä. Yritys Laatuarvostelu Vertailupisteet L0 60 x L0/Lmax 1 A.Kupsu Oy 240,00 60,00 2 Destia 216,00 54,00 3 Lemminkäinen Infra Oy 82,49 20,62 5 Hintavertailu ja yhteispisteet Tarjousten toisessa käsittelyvaiheessa avattiin hintakuoret. Tarjoushintalomakkeiden vertailuhinnaltaan edullisin tarjous sai 40 pistettä. Muiden tarjousten vertailupisteet laskettiin seuraavasti: Tarjouksen hintavertailupistemäärä = edullisimman tarjouksen tarjoushintalomakkeiden vertailuhinta (Hmin) jaettuna asianomaisen tarjouksen tarjoushintalomakkeiden vertailuhinnalla (H0) ja kerrottuna 40 painoarvopisteellä. Laskukaava Hp = 40 x Hmin / H0 painoarvopistettä. Oheisessa taulukossa on esitettynä tarjoajien antama vertailuhinta sekä hintaa vastaavat laatupisteet. Yritys Hinta Vertailupisteet H0 [ ] 40 x Hmin/H0 1 Destia ,00 2 Lemminkäinen Infra Oy ,20 3 A.Kupsu Oy ,60

8 Pöytäkirja (8) Urakkakilpailun voitti kokonaistaloudellisesti edullisin, yhteensä eniten vertailupisteitä (Vp) käsittelyvaiheissa 1 ja 2 saanut tarjoaja. Tarjouksen vertailupisteiden laskukaava: Vp = Lp + Hp Yritys Vertailupisteet yhteensä 1 A.Kupsu Oy 95,60 2 Destia 94,00 3 Lemminkäinen Infra Oy 57,82 Tarjousten avaamisen ja laatuarvioinnin suorittaneen ryhmän puolesta Eero Sihvonen projektinjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (5) 127 Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO 2015 2016 HEL 2014-013773 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa katu- ja puisto-osaston tekemään urakkasopimuksen

Lisätiedot

Urakan nimi: Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO

Urakan nimi: Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO Katu- ja puisto-osasto 29.1.2015 1 (11) Ennakoitu arvo: Laji: Ilmoitus: Urakkaohjelma: Menettely: Valintaperuste: Sopimusmuoto: 100 000 - EU-raja Kaikki urakat Kansallinen On Rajoitettu Kokonaistaloudellisesti

Lisätiedot

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi Pöytäkirja 1(13) Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus 2016-2017

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 3.3.2011 Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka Kiimingin kunta, Yhdyskuntapalvelut

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden suunnittelun puitesopimus

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU)

Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU) Kouvolan kaupunki Tekniikka ja ympäristö Pöytäkirja 1 (5) Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU) Aika: 27.2.2016 tiistai klo 14.45 17.00 Paikka:

Lisätiedot

HELAALAN SILLAN KORJAUS

HELAALAN SILLAN KORJAUS VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 11.2.2014. HELAALAN SILLAN KORJAUS 1. Tarjouspyynnön kohde Ylivieskan kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne "Helaalan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Katujen suunnittelun puitesopimus 2014-2015 tarjousten laatuarvioinnin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Infrahankkeiden projektinjohtopalvelut, puitesopimus

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Jokilaakson kaava-alueen kunnallistekniset työt osa 1 Sipoon kunnan tekniikka- ja

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Halmelan kentän alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT. Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot:

MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT. Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus Yhteyshenkilön nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite Allekirjoitus

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa.

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa. Tarjouspyynnön liite 1 SOVELTUVUUDEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Alla on esitetty tarjoajia koskevat soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset. Tarjoajien ei tule tarjousta jättäessään toimittaa alla listattuja selvityksiä.

Lisätiedot

Liedon kunta/kaavoitus ja tekniset palvelut PL LIETO

Liedon kunta/kaavoitus ja tekniset palvelut PL LIETO TIEVALAISTUSTYÖT 2016 Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne tievalaistustöistä oheisten asiakirjojen mukaisesti. Lopullinen tilaajaa sitova sopimus syntyy

Lisätiedot

"SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN 1/6 INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 8.1.2015 "SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 126 Ikkunan tiivistys- ja korjaustyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013851 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Nenämäki 6 alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017

Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017 Jyväskylä VALAISTUKSENHUOLTOURAKAN TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön kohde Jyväskylän kaupunki, Yhdyskuntatekniikka,

Lisätiedot

TIETOLOMAKE KEVÄTPUHDISTUS 2016, ALUEURAKKA, JOUTSENO

TIETOLOMAKE KEVÄTPUHDISTUS 2016, ALUEURAKKA, JOUTSENO SOVELTUVUUS - 1 (6) TIETOLOMAKE 10.2.2016 Dnro 51/10.03.01.03/2016 Tämä soveltuvuustietolomake palautetaan tarjouskuoressa täytettynä vaadittujen liitteiden mukana! Tarjouksen kohde: KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN

Lisätiedot

Hankintailmoituksen liite 1, Tarjoajien soveltuvuutta koskevat vähimmäisvaatimukset

Hankintailmoituksen liite 1, Tarjoajien soveltuvuutta koskevat vähimmäisvaatimukset 1 (6) Hankintailmoituksen liite 1, Tarjoajien soveltuvuutta koskevat vähimmäisvaatimukset Urakan nimi: Päällystysurakka v. 2017-2019; Kempeleen kunta Alla on esitetty tarjoajia koskevat soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2014 1 (5) 2 Avustavan rakennuttamisen puitesopimus valvontatehtävissä 2014-2016, konsulttitoimistojen valinta ennen 31.12.2015 tehtävissä toimeksiannoissa HEL 2013-013019

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ajoratamerkintätyöt 2013-2015, tarjouspyyntö 2(6) 1. Työn nimi Ajoratamerkintätyöt 2013-2015 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä.

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Katuinsinööri Jarkko Salminen. Alastaron moottoriradan hulevesiviemärin rakentaminen

Yhteyshenkilö: Katuinsinööri Jarkko Salminen. Alastaron moottoriradan hulevesiviemärin rakentaminen 1/5 28.5.2019 URAKKATARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN KAUPUNKI ALASTARON MOOTTORIRADAN HULEVESIVIEMÄRIN RAKENTAMINEN RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA RAKENNUTTAMINEN JA VALVONTA Pyydämme urakkatarjoustanne Alastaron moottoriradan

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

Vertailuperusteena on urakkaohjelman kohdan 16.3 mukaisesti veroton kokonaishinta (alv 0 %), jossa halvin kelpoisuusehdot täyttävä tarjous valitaan.

Vertailuperusteena on urakkaohjelman kohdan 16.3 mukaisesti veroton kokonaishinta (alv 0 %), jossa halvin kelpoisuusehdot täyttävä tarjous valitaan. Jämsän Vesi liikelaitos Jäteveden keskuspuhdistamon urakkatarjousten vertailu. PÄÄURAKKA RU1 Vertailuperusteena on urakkaohjelman kohdan 16.3 mukaisesti veroton kokonaishinta (alv 0 %), jossa halvin kelpoisuusehdot

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 125 Jälkivahinkojen torjunta, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013850 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä City-Air Oy:n, Glenwood Oy:n, Nordhaus Partners

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Korpilahden satama RAKENNUSURAKKA Käsittelyvaihe 1. tarjouksen sisältövaatimukset Pyydämme tarjoustanne Korpilahden sataman

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(7) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

(5) 1. Taustaa

(5) 1. Taustaa 1 (5) Iso Roobertinkatu Urakoitsijan valinta 10.10.2016 Iso Roobertinkadun peruskorjaus välillä FredrikinkatuYrjönkatu, tarjoajien vähimmäisvaatimusten arviointi sekä urakoitsijan valinta kokonaistaloudellisen

Lisätiedot

1/7. AVAIN Rakennuttaja Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- 5 0,000 0,000 Manuaalinen. --- ladattu --- ladattu ---

1/7. AVAIN Rakennuttaja Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- 5 0,000 0,000 Manuaalinen. --- ladattu --- ladattu --- 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 17026 / 60/48-paikkainen ikääntyvien tehostetun palveluasumisen palvelukoti (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY TARJOUSPYYNTÖ 2(7) 1. Työn nimi Päällystystyöt 2012-2013 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä. Tarjouspyyntöasiakirjat on

Lisätiedot

Vastaanottaja: (1/5) Eurajoen kunta / Tekninen toimi Kalliotie 5, 27100 EURAJOKI Kunnaninsinööri Katja Niemelä 044 312 4411

Vastaanottaja: (1/5) Eurajoen kunta / Tekninen toimi Kalliotie 5, 27100 EURAJOKI Kunnaninsinööri Katja Niemelä 044 312 4411 Vastaanottaja: (1/5).... Urakkatarjouspyyntö Koulutien katusuunnitelma ja hiekkatekonurmi, Eurajoki Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous tehdään

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Rakentamispalveluliikelaitoksen johtokunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Rakentamispalveluliikelaitoksen johtokunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 (5) 22 Rakennustelinetyöt, puitejärjestely 1.4.2019-31.3.2021 HEL 2018-012773 T 02 08 03 01 Päätös päätti oikeuttaa Staran rakennustekniikan yksikönjohtajan ja teknisen

Lisätiedot

Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie

Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie TARJOUSPYYNTÖ 1 27.1.2016 Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie 1. Tarjouspyyntöaineisto Hämeenlinnan kaupunki, HS-Vesi Oy, Hämeenlinnan Valot Oy, Elenia Oy, DNA Oy

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

1/5. Raahen Rakennuskol mio Oy. Rakennuspal velu Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- --- 379 677 --- 347 800 ---

1/5. Raahen Rakennuskol mio Oy. Rakennuspal velu Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- --- 379 677 --- 347 800 --- kaupunki 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 28314 / sairaalan julkisivukorjaus 2. vaihe (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 Julkisivukorjausurakka

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Taasjärvi III kaava-alueen kunnallistekniset työt Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN LIITTÄMINEN VESIHUOLTOVERKOSTOON KINNULAN KUNNAN ALUEELLA

KIINTEISTÖJEN LIITTÄMINEN VESIHUOLTOVERKOSTOON KINNULAN KUNNAN ALUEELLA Kinnulan kunta URAKKATARJOUSPYYNTÖ 1(3) KIINTEISTÖJEN LIITTÄMINEN VESIHUOLTOVERKOSTOON KINNULAN KUNNAN ALUEELLA Tarjouspyynnön kohde Kinnulan kunta pyytää Teiltä tarjousta kiinteistöjen liittämisestä yksikköhintaurakkana

Lisätiedot

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Kotihoidon hankinta Leppävesi - Vihtavuori -alueelle Perusturvalautakunta H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Tarjousten avaustilaisuudessa huomioitiin, että H10 Kymppipalvelut Oy:n jättämä tarjous oli avattu

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 53 Helsingin brändi-identiteetin, visuaalisen ilmeen ja graafisen ohjeiston luomiseen liittyvä palveluhankinta HEL 2016-001309 T 02 08 02 00 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 (5) 216 Keskustakirjaston projektinjohtourakka; urakoitsijan valinta HEL 2015-001242 T 02 08 03 00 Kiinteistökartta 63/673 496, Töölönlahdenkatu 4-10 Päätös A päätti

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07171 Päiväys 28.01.2013

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07171 Päiväys 28.01.2013 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 07171 KORJAUSILMOITUS: Kyrön päiväkoti, uudisrakennus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pöytyän kunnan tekninen toimiala Jani Koskinen Yläneentie 11 B 21870 Riihikoski Suomi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2015 1 (6) 9 Ilmanvaihtojärjestelmien puhtauden tarkastuspalvelujen laskutyöperusteiden puitesopimus 2015-2017 HEL 2014-013104 T 02 08 02 00 Päätösehdotus A B päättää sulkea

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (6) Rakennuttamisjohtaja, Kaupunkiympäristön

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (6) Rakennuttamisjohtaja, Kaupunkiympäristön Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (6) Hämeensillan uudelleen rakentamisen tarjoajien valinta TRE:1829/02.07.01/2017 Lisätietoja päätöksestä rakennuttamispäällikkö Petri Kantola, puh. 050 364 6095,

Lisätiedot

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YPÄJÄN KUNTA JA LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys Tarjouspyyntö FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy P25129 Tarjouspyyntö Kauko Marttila

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) PUISTOJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014 2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Puistojen ja muiden viheralueiden suunnittelun puitesopimus 2014

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2012 1 (6) 612 Sähkö- ja teleteknisten töiden laskutyöperusteet; puitesopimus Pöydälle HEL 2012-012361 T 02 08 02 00 Päätös päätti panna asian pöydälle. Esittelijä Lisätiedot

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 266 Hankintaoikaisuvaatimus koskien tietokeskuksen johtajan päätöstä kaupunginarkiston arkistotietokannan hankinnasta HEL 2013-009044 T 02 08 01 00 Päätös päätti

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS MÄNTSÄLÄN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 7/2010 (1/5) JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 1 Hankinnan kohde Hankinta koskee rakentamis- ja asennuspalveluja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ POLTTOKELPOISEN JÄTTEEN KERÄYKSESTÄ JA KULJETUKSESTA KEMIJÄRVEN KAU- PUNGIN ALUEELTA

TARJOUSPYYNTÖ POLTTOKELPOISEN JÄTTEEN KERÄYKSESTÄ JA KULJETUKSESTA KEMIJÄRVEN KAU- PUNGIN ALUEELTA Lapin Jätehuolto kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 1(8) TARJOUSPYYNTÖ POLTTOKELPOISEN JÄTTEEN KERÄYKSESTÄ JA KULJETUKSESTA KEMIJÄRVEN KAU- PUNGIN ALUEELTA 1. Kilpailukohteet Lapin Jätehuolto kuntayhtymä pyytää

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2016 1 (5) 1 Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalveluiden puitesopimus 2016 2017, konsulttien valinta HEL 2015-011101 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää hylätä

Lisätiedot

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Seuranen 9.4.2010 rantalaituri_tarjouspyynto.doc LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) 17 Palmian työvoima vuokraus, H100-11-1 HEL 2011-010157 T 02 08 02 00 Päätös Johtokunta päätti vuokratyövoimapalveluiden hankinnasta esityslistalla esitetyin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (8) 98 Jätkäsaaren peruskoulun luokkien 1-2 ja lasten päiväkodin urakoitsijoiden valinta HEL 2015-010042 T 02 08 03 00 Kiinteistökartta 49/671 495, Rionkatu 10 Päätös

Lisätiedot

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 26.6.2015 Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta Oulaisten kaupunki pyytää urakkatarjousta Oulaisten uuden uimahallin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Esityslista 18/2016 1 (6) 2 Paloturvallisuussuunnittelu- ja -asiantuntijapalvelut, puitejärjestely HEL 2016-007563 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

Hanke 2 liittyy hankkeeseen 1.

Hanke 2 liittyy hankkeeseen 1. Hausjärven kunta Hankintailmoitus HILMA- järjestelmässä 4.3.2011 Maantien 143 Hyvinkään Pohjoisen Kehätien parantaminen Rajakorventien liittymän kohdalla ja Rajakorventien parantaminen, KU 1 Tarjouspyyntöaineisto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014 Dnro 6356/02.08.02/2014 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito OULUN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistönhoitoyksikkö pyytää teiltä tarjousta Oulun alueurakasta. Talven urakka on

Lisätiedot

Tarjouspyyntökirje Urakkatarjouksen tulee perustua tähän tarjouspyyntökirjeeseen.

Tarjouspyyntökirje Urakkatarjouksen tulee perustua tähän tarjouspyyntökirjeeseen. Tarjouspyyntökirje 1 (8) Hankintailmoitus Paineviemärin rakentaminen, Kaskinen, KU 1 Tarjouspyyntöaineisto Kaskisten kaupunki pyytää urakkatarjoustanne asiakohdassa mainitusta urakasta. Kyseessä on paineviemärin

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/2015 1 (7) Kiinteistölautakunta Tila/10 22.01.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 2/2015 1 (7) Kiinteistölautakunta Tila/10 22.01.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 2/2015 1 (7) 10 IV-puhdistustöiden laskutyöperusteiden puitesopimus 2015-2017 HEL 2014-013105 T 02 08 02 00 Päätösehdotus A B C D päättää sulkea pois tarjouskilpailusta Työyhteenliittymä

Lisätiedot

Kuvaus osallistumishakemukseen liitettävistä selvityksistä sekä selvitys osallistumishakemuksen jättäneiden arviointiperusteista

Kuvaus osallistumishakemukseen liitettävistä selvityksistä sekä selvitys osallistumishakemuksen jättäneiden arviointiperusteista 1 3 Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön palvelualue Osallistumishakemuspyynnön liite1 Kuvaus osallistumishakemukseen liitettävistä selvityksistä sekä selvitys osallistumishakemuksen jättäneiden arviointiperusteista

Lisätiedot

Hattulan kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Mierolan vanhan sillan korjausurakka

Hattulan kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Mierolan vanhan sillan korjausurakka TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7.2.2017 Hattulan kunta Mierolan vanhan sillan korjausurakka Hattulan kunta pyytää urakkatarjoustanne Mierolan vanhan sillan korjausurakasta. Urakkakokonaisuus sisältää Mierolan vanhan

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

FI-Helsinki: Siltojen rakennustyöt 2012/S 190-312111. Hankintailmoitus. Rakennusurakat

FI-Helsinki: Siltojen rakennustyöt 2012/S 190-312111. Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:312111-2012:text:fi:html FI-Helsinki: Siltojen rakennustyöt 2012/S 190-312111 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (8) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (8) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (8) 118 Kesälahden Maansiirto Oy:n tekemä hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä, 28.1.2014 40, koskien Isoisänsillan rakentamista päätti

Lisätiedot

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS TARJOUSPYYNTÖ ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEIDEN, PALOILMOITTIMIEN, PALOVAROITIN- JÄRJESTELMIEN SEKÄ SAVUNPOISTOLUUKKUJEN

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä 3

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä 3 Tehtävä 3 Ylläpitoon liittyvä kehittämistyö ja selvitykset 1. Tarjoajan soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä

Lisätiedot

I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO

I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO !] Wa^aT LIIKENNE-JA Tarjouspyyntö 1(5) I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO II 0 / TU LVM/802/13/2016 Anne Miettinen 26.4.2016 Tarjouspyyntö; osaamisen edellytykset suurten tietoaineistojen sekä älykkään automaation

Lisätiedot

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5 7.5.2014 1/5 URAKKATARJOUSPYYNTÖ PENTTILÄNNIEMEN ASUNTOALUEEN VALAISTUKSEN SANEERAUS (Dnro 55/423/2010) 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan aikataulu Kokemäen kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Penttilänniemen

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 8H16 / Pysäkkikatosten hankekoordinaattori (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (6) 45 Sähkötöiden puitesopimus vuodelle 2014 HEL 2013-015290 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä Ict Sähkö Oy:n, Saa- ja Sähkö Oy:n, Sähkö-Keidas Oy:n, Sähköurakointi

Lisätiedot

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015)

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) Tarjouspyyntö 1 (7) Hankintailmoitus 12.10.2015 Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) 1. Hankinnan kohde Lapin ELY-keskus

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Sipoon katuvalojen valaisimien vaihtourakka 2015 Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

Lapin ELY-keskuksen tarjouskilpailu erämaalentoliikenteestä Enontekiön kunnan alueella avovesikausina 2017 ja 2018

Lapin ELY-keskuksen tarjouskilpailu erämaalentoliikenteestä Enontekiön kunnan alueella avovesikausina 2017 ja 2018 Tarjouspyyntö 1 (6) 9.5.2017 LAPELY/1798/2017 Hankintailmoitus Hilmassa 9.5.2017 Lapin ELY-keskuksen tarjouskilpailu erämaalentoliikenteestä Enontekiön kunnan alueella avovesikausina 2017 ja 2018 1. Hankinnan

Lisätiedot

Pöytäkirja Määräaikaan klo mennessä saatiin viisi tarjousta:

Pöytäkirja Määräaikaan klo mennessä saatiin viisi tarjousta: MÄKELÄNKADUN SUUNNITTELU, TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Pyydetyt tarjoukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Mäkelänkadun suunnittelua (HEL 201-002329) koskeneen ilmoituksen julkisesta hankinnasta

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Pähkinälehto LPA, maanrakennusurakka Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

Sähköisesti noudettavissa olevat muut Liikenneviraston asiakirjat

Sähköisesti noudettavissa olevat muut Liikenneviraston asiakirjat Sillanrakentamisurakka Kutomon kevyen liikenteen sillan rakentaminen 1. 1 Tarjouspyyntöaineisto Forssan kaupunki pyytää tarjoustanne asiakohdassa mainitusta urakasta tämän tarjouspyyntökirjeen pohjalta.

Lisätiedot