* * * JÄSENTIEDOTE Tässä tiedotteessa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "* * * 03.03.2014 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa"

Transkriptio

1 JÄSENTIEDOTE Tässä tiedotteessa Menneitä tapahtumia Vuosikokouskuulumisia johtokunta 2014 jäsenmaksu ja sen eräpäivä Vierailu Palais Lascaris to Kirjailija Heli Laasosen vierailu pe Kävely to Petankkikisa Nizza-Antibes pe 4.4. Matti Heikkilän vierailu ti 8.4. Villa Hanbury ja lounas pe Pääsiäiskirkko la klo 16 Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys Harrastuspiirit Kahvila- ja ravintolatapaamiset Seuran webmaster tiedottaa Kandidaattitutkimus Seuran kevätkausi käynnistyi kirjankustantamo Teoksen järjestämällä tilaisuudella, jossa runsaasta tarjoilusta sekä Juhani Tami Tammisen ja Juha Rantasilan esityksistä nautti suuri joukko kiinnostuneita. Tilaisuuden aluksi Niklas Herlin toivotti kuuntelijat tervetulleiksi. Nizzan aloituslounaalla oli lähes 40 henkilöä, Cap d Ailin rantaa kulkevan kävelyreitin uljaita maisemia ihaili joukko kiinnostuneita kävelijöitä, Lapin ilmaston muutosta esittelevään näyttelyyn sekä ravintolakoulun lounaalle osallistui vajaat kolmekymmentä kiinnostunutta. Vuosikokoukseen osallistui nelisenkymmentä henkilöä. Eri vakiotilaisuuksissa on ollut osallistujia runsain joukoin. Vuosikokouskuulumisia Vuosikokous pidettiin tuttuun tapaan Antibesin seurojentalolla Kokouksen puheenjohtajana toimi Keijo Väkiparta ja sihteerinä Leena Marttinen, jotka vastasivat kokouksen tehokkaasta etenemisestä. Vuosikokous valitsi puheenjohtajana jatkamaan Elisa Aspholmin, varsinaisina jäseninä jatkavat entiset Pirkko Heng, Atso Kaleva, Erkki Vihtonen, Irene Olkkonen, Leena Marttinen, Heikki Myllö ja Pia Bertling. Varajäseninä jatkavat niin ikään entiset eli Eero Saukkonen, Marjo Leriche ja Outi Väkiparta.

2 Johtokunta järjestäytyi pitämässään kokouksessa ja teki seuraavat valinnat : - varapuheenjohtaja ja jäsensihteeri Pirkko Heng - kokoussihteeri Pia Bertling - taloudenhoitaja Atso Kaleva - sponsoriasioista vastaava Irene Olkkonen - kotisivuista vastaava Erkki Vihtonen - jäsen Leena Marttinen - jäsen Heikki Myllö Johtokunnan jäsenten yhteystiedot löytyvät linkistä Muistathan, että nyt on aika maksaa jäsenmaksu, eräpäivä ! Jäsenmaksu säilyy entisen suuruisena eli 40 perhekunnalta ja 25 yksittäisjäseneltä. Tilisiirrot seuran tilille Association Finlandaise de la Côte d Azur - pankki: Société Génerale, Valbonne - IBAN: FR Sekit osoitetaan Association Finlandaise lle ja lähetetään osoitteeseen Maison des Associations, 288 chemin de Saint Claude, Antibes. Tutustuminen Nizzassa Palais Lascarikseen to klo Palais Lascaris on yksi Nizzan vanhankaupungin upeimmista barokkirakennuksista. Sen rakennuttaja, Lascaris-Ventimiglian kreivi, puolestaan kuului alueen huomattavimpiin aatelissukuihin 1600-luvulla. Palatsin kokoelmiin kuuluu upeita maalauksia, kuvakudoksia ja huonekaluja 1600 ja 1700 luvulta. Lascaris-palatsi on ollut historiallinen suojelukohde vuodesta Huom! Palatsissa on paljon portaita. Tapaamme Massena aukiolla Apollo patsaan luona to klo josta kävelemme lähellä sijaitsevaan vierailukohteeseen. Kirjailija Heli Laasonen pe alkaen klo 16 Sanamaija Heli Laaksonen lukee runojaan ja kertoo tarinoista niiden takana. Tilaisuus järjestetään Antibesin seurojentalolla. Ilmoittautuminen ei ole tarpeen. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa kirjailijan teoksia ja äänikirjoja. Kävely Vaugrenierin puistossa to klo Kävely Pentti Olkkosen johdolla Vaugrenierin puistossa. Tapaamispaikka on Bricolagen parkkialueen länsipää, joka on vastapäätä Les Touristes ravintolaa RN6007:n toisella puolella. Kävelyn jälkeen halukkaat voivat nauttia lounasta Les Touristes ravintolassa. Lisätietoja Pentti Olkkoselta, pentskuli@gmail.com tai puh

3 Petankkikisa Nizza Antibes pe 4.4. alkaen klo Kisa käydään Nizzassa rue Auguste du Galin ja rue Arsonin välissä rue Scalierolla sijaitsevalla kentällä, jossa viikottainen pelikin pelataan. Aivan vieressä on Barlan parkkihalli mikäli tulet autolla. Pelin jälkeen nautitaan lounas. Lisätietoja antaa Pia Bertling, puh tai Kaikki ovat tervetulleita joko pelaamaan tai kannustamaan. Säävaraus. Ovatko asiat arjessa kohdallaan kun puhumme hyvinvoinnista ja terveydestä? Onko minulla itsellä mahdollisuuksia vaikuttaa? Matti Heikkilä ti 8.4. klo 16 seurojentalolla Hyvinvoinnin suurlähettilääksi useasti nimitetty sekä sauvakävelyn isä, Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 40 vuotta valmentanut Matti Heikkilä vieraanamme ti 8.4 klo 16 seurojentalolla.. Ilmoittautuminen ei ole tarpeen. Mahdollisuus ostaa Matti Heikkilän kirjaa Elämäni kunnossa. Villa Hanburyn puutarhat sekä lounas Roquebrune-Cap-Martinissa pe Sir Thomas Hanburyn vuonna 1868 perustama kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Italian Rivieralla, Mentonin ja Ventimiglian välisellä Mortola-niemellä. Puutarha käsittää 18 hehtaaria ja sen kasvilajien runsaus on vaikuttava: eukalyptuksia, akaasioita, bambuja, huomattava määrä erilaisia mehikasveja, ruusuja Puutarhassa voimme ihailla myös Villa Orengo palatsia ja Hanburyn suvun mausoleumia, kauniita pergoloita ja suihkulähteitä. Huom! Puutarha sijaitsee jyrkässä rinteessä ja siellä on paljon portaita. Hyvät kengät jalkaan! Puutarhakierroksen jälkeen palaamme Ranskan puolelle ja ajamme viehättävään, vanhaan Roquebrune-Cap- Martinin kylään. Melkein sen huipulla sijaitsee lounaspaikkamme Les Deux Frères, jonka edessä olevalta tasanteelta ja ravintolaterassilta avautuu huikea näköala merelle ja Monacoon. Nautimme aperitiivin ulkona ja sen jälkeen kolmen ruokalajin aterian ruokajuomineen terassilla. Pääruoka on valinnainen, ja valinta tapahtuu ravintolassa. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-allergioista tai siitä, oletteko kasvissyöjä. Jos aikataulu antaa myöten, teemme lounaan jälkeen pienen kävelykierroksen kylässä, ja tämän jälkeen suuntaamme Nizzaan ja Antibesiin lähtöpaikkoihimme. Retken hintaan 50 euroa/jäsen sisältyy opastus, sisäänpääsy puutarhaan, bussikuljetus sekä kolmen ruokalajin lounas ruokajuomineen. Bussi lähtee Antibesistä seurojentalolta klo 8.15 ja Nizzasta Casino Ruhlin edestä, rannan puolelta klo 9.00, josta jatkamme kohti Villa Hanburya. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.4. sähköpostilla Maksu bussissa joko käteisellä tai shekillä.

4 Pääsiäiskirkko la kello 16 Nizzassa pastori Marjo Kalliomäen johdolla. Paikkana on Eglise Evangélique Luthérienne de Nice, osoitteessa 4, rue Melchior de Vogué Nice. Marjo Kalliomäki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi! Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys Nizzassa toukokuussa 2014 Äänestyspäivät ja klo-ajat: - to klo pe klo a klo Paikka on Hotel Plaza, 12,avenue Verdun, Nice. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Marjo Leriche puh Harrastuspiirit *Petanquen viikottaiset pelit keskiviikkoisin ja lauantaisin Antibesissa klo 11. Huom! Port Vaubanin puiston rakennustöiden takia petankkia pelataan nk. Michelangelon kentällä, osoitteessa rue General d Andreassy. Lisätietoja saa Eero Saukkoselta puh (iltaisin). * Petanque Nizzassa perjantaisin klo 11 Paikka entinen rue Auguste du Galin ja rue Arsonin välissä rue Scalierolla sijaitseva kenttä. Aivan vieressä on Barlan parkkihalli mikäli tulet autolla. * Kirjallisuuspiiri kokoontuu ma 7.4. klo Antibesin seurojentalolla. Tarkempia tietoja ritva.heikkinen@gmail.com tai puh Seuraava kerta ma 5.5. * Joogaryhmä kokoontuu torstaisin klo Sophia Antipoliksessa. * Nizzan joogaryhmästä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Nina Tenkkuun puh Joogan kotisivut ovat Golfin tapahtumista tiedotetaan blogissa, joka löytyy seuran kotisivuilta linkistä Blogissa kerrotaan millä kentällä pelataan ja milloin samoin kuin ilmoittautumisista ja tuloksista joten golffari, seuraahan blogia! Kahvila- ja ravintolatapaamiset * Cannesin kahvilatapaamiset kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 15 Café Romassa, joka sijaitsee Festivaalipalatsia vastapäätä osoitteessa 1 Square Mérimée (Bd de la Croisettella). Seuraavat tapaamiset ovat ti 1.4 sekä ti 6.5.

5 * Antibesin kahvilatapaamiset kuukauden kolmantena tiistaina klo 15 kahvila Pimm sissä rue Republiquen kävelykadun alussa. Seuraavat tapaamiset ovat ti 18.3 sekä * Nizzan kahvilatapaamiset joka tiistai klo 15 ravintola Giuseppe et Peppinossa, 18 Place Garibaldi. Lisätietoja joko eva.tiirikkala@orange.fr / puh tai Outi Väkiparta outi_vakiparta@hotmail.com / puh Seuran webmaster tiedottaa Kotisivuillemme on vuonna 2014 tulossa kolme uutuutta, joihin kaikkiin toivomme fiksun jäsenistön aktiivista panosta. Ideana on yksinkertaisesti, että jakamalla saamme enemmän. Ensimmäisen uutuuden nimi on LUETTUA. Siinä ideana on kertoa hyvästä/surkeasta/mielenkiintoisesta/tyhmästä/hauskasta/jännittävästä kirjasta, jonka on vastikään lukenut. Lyhytkin kommentti riittää, pitkäkin voi kommentti tai arvio olla. Siis kuluttajavalistusta omalla tavalla, ruusuja ja risujakin. Toisen uutuuden nimi on KOETTUA +(koettua plus). Tämä voi olla melkein mitä tahansa: hyvä kauppa, hyvä palvelu, hyvä tuote, hyvä matka, hyvä ravintola, hyvä konsertti, hyvä viini, hyvä elokuva Kunhan kokemus on positiivinen ja tuottaa, toivon mukaan, muillekin iloa. Kolmas uutuus on KOETTUA (koettua miinus). Nimensä mukaisesti tämä on koettua plussan kääntöpuoli, tavalla tai toisella negatiivinen kokemus, josta on hyvä kertoa muillekin. Webmaster käyttää -mikäli tarvitaan- toimitussihteerin harkintaa ja saksia. Kaikkiin kolmeen voi kirjoittaa joko omalla nimellä tai nimimerkillä, mutta niin, että webmasterilla on kirjoittajan oikeat yhteystiedot. Tiedot lähetetään osoitteella riviera.suomi@gmail.com Kandidaattitutkimus Laura Sumari on 26-vuotias Helsingin yliopiston alue- ja kulttuurintutkimuksen opiskelija, joka tekee kandidaatintutkielmaa monikulttuurisen ympäristön kokemisesta Ranskan Rivieralla. Vastatessanne tähän kyselyyn olette tärkeä osa tutkimusta. Alla linkki, josta pääsee tutkimukseen: Rivieran Suomi-seuran johtokunta

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 5.12.2016 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Tulevat tapahtumat yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Itsenäisyyspäivän lounas Cannesissa Le 360-ravintolassa

Lisätiedot

Uusi johtokunta järjestäytyi 29.2. pidetyssä kokouksessa ja teki seuraavat valinnat:

Uusi johtokunta järjestäytyi 29.2. pidetyssä kokouksessa ja teki seuraavat valinnat: 04.03.2016 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Vuosikokouskuulumisia johtokunta 2016 jäsenmaksu ja sen eräpäivä 31.3.2016 Tiedotamme jäsentapahtumista jatkossa myös Facebookissa

Lisätiedot

Tervetuloa joukolla mukaan päättämään seuran asioista ja valitsemaan uutta puheenjohtajaa.

Tervetuloa joukolla mukaan päättämään seuran asioista ja valitsemaan uutta puheenjohtajaa. 26.01.2016 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa * Vuosikokous pe 26.2.2016 klo 16 kutsu ja dokumentit erillisinä liitteinä - kutsu ja esityslista - toimintakertomus vuodelta 2015

Lisätiedot

* * * * * * 21.03.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org

* * * * * * 21.03.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org 21.03.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Menneitä tapahtumia Jäsenkysely toiminnan kehittämiseksi Vuosikokouskuulumisia - johtokunta 2011 - jäsenmaksut Tulevia tapahtumia

Lisätiedot

3.10.2008 JÄSENTIEDOTE nro 5 www.rivieran-suomi-seura.org

3.10.2008 JÄSENTIEDOTE nro 5 www.rivieran-suomi-seura.org 3.10.2008 JÄSENTIEDOTE nro 5 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: alkusyksyn kuulumisia - Luberonin retkimaksulla jo kiire äänestäminen Suomen kunnallisvaaleissa tapahtumia ja tilaisuuksia

Lisätiedot

25.10.2012 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa. Menneitä tapahtumia. Kapteeninaan Mikko Valtasaari

25.10.2012 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa. Menneitä tapahtumia. Kapteeninaan Mikko Valtasaari 25.10.2012 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Kävely Cap Ferrat ssa to 1.11. Konsuli Mervi Grönroosin vierailu pe 2.11. Syysmessu Nizzan evankelisluterilaisessa kirkossa la 3.11.

Lisätiedot

Seura esittää jälleen kerran lämpimät kiitokset Inkeri Mäki-Gillesille arvokkaasta lahjoituksesta. * * *

Seura esittää jälleen kerran lämpimät kiitokset Inkeri Mäki-Gillesille arvokkaasta lahjoituksesta. * * * 07.03.2012 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Menneitä tapahtumia Vuosikokouskuulumisia johtokunta 2012 jäsenmaksu ja sen eräpäivä 31.3.2012 Professori Hannu Juusolan esitelmä

Lisätiedot

11.10.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa * * *

11.10.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa * * * 11.10.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Professori Jarmo Leppiniemi seuran vieraana pe 4.11. - Näkökulmia sijoittamiseen ja sijoitusmarkkinoiden tilanteeseen Syysmessu Nizzan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE Tässä tiedotteessa. Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista

JÄSENTIEDOTE  Tässä tiedotteessa. Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista 9.3.2017 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Vuoden aloituslounaalla Nizzassa oli n.30 hlöä Kävelylle Rocquebrune-Cap Martinissa

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminta oli varsin monipuolista ja kattoi yhdistyksen tarkoituksen laaja-alaisesti. Seuran kotisivut:

Yhdistyksen toiminta oli varsin monipuolista ja kattoi yhdistyksen tarkoituksen laaja-alaisesti. Seuran kotisivut: RIVIERAN-SUOMI-SEURA TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 YLEISTÄ Rivieran Suomi-seura on Rivieran alueella toimiva Antibesin kaupunkiin rekisteröity yhdistys. Yhdistystoiminnan keskus on Antibesin Seurojentalo,

Lisätiedot

Finnairin Seniorilaulajien tasokasta konserttia kuunteli viitisenkymmentä tyytyväistä kuulijaa.

Finnairin Seniorilaulajien tasokasta konserttia kuunteli viitisenkymmentä tyytyväistä kuulijaa. 03.11.2013 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Arkkitehti Kenneth Danielsenin vierailu to 7.11. Marraskuun lounas ja vierailu taiteilijakodissa ti 12.11. Avaruustähtitieteen professori

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 11.3.2018 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Helena Ranta vieraanamme Antibesin Seurojentalolla pe 23.2 Seuran Vuosikokous

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 1 (5) RIVIERAN SUOMI-SEURA TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Rivieran Suomi-seura on Rivieran alueella toimiva Antibesin kaupunkiin rekisteröity yhdistys. Yhdistystoiminnan keskus on Antibesin Seurojentalo,

Lisätiedot

to 10.03.2009 JÄSENTIEDOTE nro 1/09 www.rivieran-suomi-seura.org

to 10.03.2009 JÄSENTIEDOTE nro 1/09 www.rivieran-suomi-seura.org to 10.03.2009 JÄSENTIEDOTE nro 1/09 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: - Seuran puheenjohtaja vaihtui vuosikokouksessa - Uusi johtokunta - Sairausvakuutus seuran jäsenille - Suomalaisia kirjoja

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 18.12.2017 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Seuramme on saanut uuden sponsorin, vakuutusyhtiö GAN Tulevat tapahtumat

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 19.9.2017 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa * Pro Finlandia - Suomen tie itsenäisyyteen Gare du Sud, Nizza ke-pe 20.9-6.10. * Nizzan aloituslounas ravintola Le Koudou Promenadella

Lisätiedot

28.2.2010. JÄSENTIEDOTE no 2 www.rivieran-suomi-seura.org

28.2.2010. JÄSENTIEDOTE no 2 www.rivieran-suomi-seura.org 1 28.2.2010 JÄSENTIEDOTE no 2 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Menneitä tapahtumia Vuosikokouskuulumisia - johtokunta - jäsenmaksut Seuran 10-vuotisjuhla - pe 2.4. ravintola Studio Victorine,

Lisätiedot

21.3.2008 JÄSENTIEDOTE no 3 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa:

21.3.2008 JÄSENTIEDOTE no 3 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: 1 21.3.2008 JÄSENTIEDOTE no 3 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: retki Rayoliin ja Cogoliniin 10.4. vappuaattoa vietetään St Honoratin saarella 30.4. merkittävä uusi jäsenetu - edulliset

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE /2

JÄSENTIEDOTE /2 JÄSENTIEDOTE 6.3.2019/2 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Tulevia tapahtumia Talvimessu la 16.2. Danske Bankin tarjoama lounas Nizzassa

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN... Kuva: www.kiteenmatikaiset.fi TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...3 KAHVITILAISUUS JA

Lisätiedot

Kiteen Matikaiset Ry

Kiteen Matikaiset Ry 1 Kuva: http:// www..juurikka.net Hyvä Kiteen Matikaisten suvun jäsen, Tervetuloa vuoden 2010 sukutapahtumaan ja suvun vuosikokoukseen Neulaniemeen lauantaina 3.7.2010 klo 11:00. Kaunis Neulaniemen virkistysalue

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 8.5.2018 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Jäsenmaksujen eräpäivä 31.3. Minna Lindgren Seurojentalolla Antibesissa pe

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu SUKUKOKOUS RÖSKÖSSÄ 6. PÄIVÄNÄ HEINÄKUUTA 2013...2 Ilmoittautumiset ja maksut...2 Vuosikokouksen työjärjestys...3 Ajo-ohje Rösköön...4 Majoittuminen Röskössä...4 SYKSYN

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

1.11.2008 JÄSENTIEDOTE nro 6 www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa: Marras-joulukuun tapahtumia:

1.11.2008 JÄSENTIEDOTE nro 6 www.rivieran-suomi-seura.org. Tässä tiedotteessa: Marras-joulukuun tapahtumia: 1 1.11.2008 JÄSENTIEDOTE nro 6 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Syyskausi alkanut Tapahtumia ja tilaisuuksia marras/joulukuussa - 18.11. Sari Havas kehonkielestä Antibesissa - 20.11. Beaujolais

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Tässä tiedotteessa * * * * * * Kävely ja tutustumiskäynti Le Broc kylään su 18.9. klo 10:30. Lounas Nizzassa ti 27.9. klo 13:00

Tässä tiedotteessa * * * * * * Kävely ja tutustumiskäynti Le Broc kylään su 18.9. klo 10:30. Lounas Nizzassa ti 27.9. klo 13:00 31.08.2016 PIKATIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Kävelyretki ja tutustuminen Le Broc kylään su 18.9. Syyskauden ensimmäinen yhteislounas Nizzassa ti 27.9. Pohjoismaiden petankkikisa

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Tule mukaan, älä jää yksin. vuotisjuhlanäyttelyyn Ateneumissa 15.5.2014. Alustava matkaohjelma:

Tule mukaan, älä jää yksin. vuotisjuhlanäyttelyyn Ateneumissa 15.5.2014. Alustava matkaohjelma: Tule mukaan, älä jää yksin. Kevätretki Ainolaan, Halosenniemeen sekä Tove Janssonin 100- vuotisjuhlanäyttelyyn Ateneumissa 15.5.2014 Alustava matkaohjelma: Torstai 15.5. Klo 8.45 Lähtö Tampereen Vanhalta

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 15.12.2018 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Tulevia tapahtumia Seppo Hovin Särkynyt onni -konsertti Nizzassa la 27.10.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 9.10.2017 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa * Kansainvälinen lyhytfilmifestivaali C est trop court! Nizzassa to 12.10 pe 20.10 * Lounastilaisuus Nizzan Aston La Scala ravintolassa

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 18.5.2019 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Jäsenmaksujen eräpäivä 31.3. Ritva Laurilan laululounas Nizzassa su 10.3.

Lisätiedot

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 Laura Lindstedtin videoitu haastattelu Kuva: Heini Lehväslaiho Finlandia-voittaja Laura Lindstedtiä haastateltiin Prosak-kirjallisuusklubilla tammikuussa. Hakunilan kirjasto esittää

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE Tässä tiedotteessa JÄSENTIEDOTE 7.7.2017 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa * Ranskan kansallispäivän lounas Helsingissä to 14.7. * Hämeenlinnan Elopetankki pe 11.8. * Pro Finlandia - Suomen tie itsenäisyyteen

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere Jäsentiedote 2/2017 Sääntömääräinen syyskokous 29.11.2017 Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, 33310 Tampere Lähde: http://www.tampere.fi/tilakeskus/rakennuttaminen/kaynnissaolevatrakennushankkeet/tesomanjaahalli.html

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT

Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT 23-29.4.2020 Matka Roomaan ja sen ympäristön huviloihin kertoo meille kardinaalien, aateliston ja mesenaattien historiasta. Tällä matkalla tututkin

Lisätiedot

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html sunnuntai 8.11. ISÄNPÄIVÄLOUNAS KLUBILLA ISILLE, PERHEILLE, SUVULLE Koko perheen ja ystävien tilaisuus.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 www.rkl.fi JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 Yhdistyksen hallitus 2018: Tommi Rautjärvi, puheenjohtaja 0400 543 587 Alpo Ilmarinen 0440 224 482 Veikko Järvinen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2014 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.

JÄSENTIEDOTE 2014 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y. JÄSENTIEDOTE 2014 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y. TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET. sivu RÖSKÖSSÄ PIDETTY VUOSIKOKOUS...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA... 2 SUKUSEUROJEN YHTEINEN

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2015 ALAOSASTON VUOSIKOKOUS JOENSUUSSA Vuosikokouksen osanottajia Alaosaston vuosikokous pidettiin toimintasuunnitelman mukaisesti 31.3.2015 Joensuun Käpykankaan

Lisätiedot

40-VUOTISJUHLA- RAHAHUUTOKAUPPA

40-VUOTISJUHLA- RAHAHUUTOKAUPPA HNY UUTISET 1/2011 28. VUOSIKERTA 40-VUOTISJUHLA- RAHAHUUTOKAUPPA 55 559 HUUTOKAUPPA 16.03.2011 SUOMEN FILATELISTISEURAN KERHOHUONEISTO LÖNNROTINKATU 32 B, HELSINKI KOHTEET NÄHTÄVÄNÄ KLO 16.30 HUUTOKAUPPA

Lisätiedot

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 uutiskuvat kotiotteluista paikallislehdessä näkyvyys kentällä myös pelien ulkopuolella näkyvyys peliasuissa näkyvyys netissä näkyvyys mainoksissa koko Lohjan alueella Kaikki

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty 5.1.2014/eh hamaeero(at)kolumbus.fi HUOM! Matkaa voi jatkaa makunsa mukaan alusta tai lopusta. Kesän 2014 matka LUONNOS (matkan pituus 9 päivää + mahd.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere Jäsentiedote 2/2018 Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2018 TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs 33520 Tampere Lähde: http://perheklinikka.fi/ota-yhteytta/ 17.10.2018 Sääntömääräisen syyskokouksen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE

JÄSENTIEDOTE JÄSENTIEDOTE 20.10.2018 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Yhteenveto edellisen tiedotteen jälkeisistä tapahtumista Syksyn aloituslounas Nizzassa ti 2.10. Pohjoismaiden Riviera-seurojen petankkikisa

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Kesäjuhla lapsiperheille ja kaikille muillekin Juan les Pinsin rannalla su 19.6.

Kesäjuhla lapsiperheille ja kaikille muillekin Juan les Pinsin rannalla su 19.6. 05.06.2011 JÄSENTIEDOTE www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa Menneitä tapahtumia Kesäjuhla lapsiperheille ja kaikille muillekin Juan les Pinsin rannalla su 19.6. Suomi Sydämessä tapahtuma Turussa

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

SPL-KOUVOLA RY. Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto

SPL-KOUVOLA RY. Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto SPL-KOUVOLA RY Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto JÄSENTIEDOTE 1/2014 YHTEYSTIEDOT: Johtokunta 2014 Puheenjohtaja Jenni Martikainen p. 040 756 9781 jenni_martikainen@luukku.com Jäsenet Ville Juntunen Jukka

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018 MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018 Kevättervehdys sinulle, itäsuomalainen Maatiaisen jäsen! Tänäkin vuonna kevät kiekaistaan käyntiin usean yhdistyksen voimin järjestettävässä

Lisätiedot

Sukuseura Kiteen Matikaiset ry perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001.

Sukuseura Kiteen Matikaiset ry perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001. JÄSENTIEDOTE 2011 1 Kuva: Jari Matikainen SUKUSEURAN 10-VUOTIS JUHLALOUNAS perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001. Tervetuloa sukuseuramme 10-vuotis juhlalounaalle Pajarinhoviin

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä 1/5

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä 1/5 Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Jäsentiedote 12 toukokuu/2018 Ajankohtaista 1/5 Aukioloajat Caddiemaster arkisin klo 8 19, la-su klo 7-18 Ravintola päivittäin klo 8 22 Kenttämestarin

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset

Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset OHJELMA PROGRAM Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset Rakkaat tapahtumaan osallistujat, Minulla on suuri ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Islantiin sekä Barnlek 2014-tapahtumaan. BARNLEK järjestetään

Lisätiedot

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Hyvät sukuseuran jäsenet ja muut sukuun kuuluvat! Lähestymme TEITÄ näin ensimmäisellä sukuseuratiedotteella. Tiedotteessa

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ Kesäohjelma 2016 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340 2538

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 11.11.2016 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html Kokouksessa mm. vahvistetaan tulo ja menoarvio sekä päätetään liittymismaksun ja jäsenmaksun suuruudesta

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

27.05.2009 JÄSENTIEDOTE nro 3/09 www.rivieran-suomi-seura.org

27.05.2009 JÄSENTIEDOTE nro 3/09 www.rivieran-suomi-seura.org 27.05.2009 JÄSENTIEDOTE nro 3/09 www.rivieran-suomi-seura.org Tässä tiedotteessa: Kesätapahtumia 20.6. Juhannuspiknik Antibesin rannalla 14.7. Ranskan kansallispäivä Salvessa Tulevaa ohjelmaa 27.09. Syyskauden

Lisätiedot