Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) Anitta Hakkarainen. (x) (x) (x) (x) (x) (-)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) Anitta Hakkarainen. (x) (x) (x) (x) (x) (-)"

Transkriptio

1 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro Kokousaika klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Kunnanvaltuuston puheenjohtajisto Muut saapuvilla olleet (ja läsnäolon peruste) Laillisuus ja päätösvaltaisuus pj vpj pj I vpj II vpj III vpj Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen*** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen Ilpo Leppänen Leo Urpilainen Olavi Tuikkanen Markku Toikkanen Juha Urpilainen* Marja Lehtonen** Jarkko Huhtaniska Petri Syrjä Kokous keskeytettiin ruokatauon ajaksi klo (x) (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Henkilökohtaiset varajäsenet Kari Eskola Anita Urpilainen Tapio Pekkarinen Riitta Voutila Marko Kinnunen Leena Viinikainen Virpi Piispanen * ja ** sekä ***poistuivat kokouksesta klo sekä 27 tarkistettiin kokouksessa kunnanjohtaja, esittelijä vt. hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä BDO, klo , 1 aikana klo , 2 aikana Kokous keskeytettiin klo Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. () () () () () () (x) Käsitellyt asiat 1-27 Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin kunnanhallituksen jäsenet Anitta Hakkarainen ja Kalevi Kinnunen tarkastustapa (paikka, aika, tarkastajien valinta) Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Tarkastus toimitetaan kunnanvirastossa Puheenjohtaja Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty (Pöytäkirjan lehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme) Allekirjoitukset Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Mikko Ihanti Tarkastusaika Anitta Hakkarainen Anitta Hakkarainen Marja Lehtonen Markku Toikkanen 17 ja 27 Kalevi Kinnunen Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Allekirjoitus vt. hallintojohtaja, sivistystoimen päällikkö Marja Lehtonen

2 SISÄISEN TARKASTUKSEN RAPORTOINTI , 17 on teettänyt sisäisen tarkastuksen BDO Oy:llä. Tarkastuksen kohteena on ollut keskushallinto ja työllistämistoimet. BDO Oy:stä tarkastuksesta kertoo kokouksessa Jarkko Huhtaniska. Kunnanjohtajan päätösehdotus; kuulee BDO Oy:n edustaja Jarkko Huhtaniskan selostuksen toimitetusta sisäisestä tarkastuksesta ja käy asiasta keskustelun, jonka pohjalta käynnistetään sisäisen tarkastuksen ohjesäännön ja hallintosäännön tarkennusten valmistelu. Jarkko Huhtaniska BDO Oy:sta oli kuultavana klo Kunnanjohtaja esitti, että kunnassa käynnistetään mm. hallintosäännön ja kunnanjohtajasopimuksen valmistelu sekä sisäisen tarkastuksen ohjesäännön tarkentamisen valmistelu. Tämän lisäksi kunnanhallitus laatii toimenpidesuunnitelman BDO:n raportin pohjalta havaittujen puutteiden ja virheiden korjaamiseksi. Lisäksi kunnanjohtaja esitti, että BDO Oy laatii raportista lehdistötiedotteen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

3 KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI VUODEKSI Kuntalain 54 :n 3 mom:n ja kunnanvaltuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan kutsun valtuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu, joka johtaa kokouksessa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja on valittu. Valtuustokauden ensimmäisen kunnanvaltuuston kokouksen avauksen suorittaa iältään vanhin valtuutettu Olavi Tuikkanen (synt ). Kuntalain 12 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, ellei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kinnulan kunnanvaltuuston hyväksytyn valtuuston työjärjestyksen mukaan valtuuston puheenjohtaja, I ja II varapuheenjohtaja valitaan kahdeksi (2) kalenterivuodeksi kerrallaan. Ennen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaalia valtuusto päättää varapuheenjohtajien lukumäärästä. Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se valitsee vuodeksi kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja tarvittavan määrän varapuheenjohtajia. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

4 MUIDEN TOIMIELINTEN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN VAALIT , 3 Kuntalain 13 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee jäsenet kunnan toimielimiin, ellei päätösvaltaa asiassa ole delegoitu. Kuntalain 35 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen kunnanvaltuustoon, ei kuitenkaan: 1. kunnan keskushallinnossa kunnanhallituksen alaisena toimiva kunnan palveluksessa oleva henkilö 2. kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka lautakunnan esittelijänä tai muuten vastaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelusta; eikä 3. henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle kunnanhallituksessa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Henkilöstön edunvalvonnasta asianomaisessa kunnassa huolehtivan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen puheenjohtaja ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Vaalikelpoinen ei myöskään ole henkilö, joka yhteisön neuvottelijana tai muussa vastaavassa ominaisuudessa vastaa edunvalvonnasta. Enemmistön kunnanhallituksen jäsenistä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa olevia henkilöitä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: 1. asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva 2. henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa, eikä 3. henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa lautakunnassa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Johtokuntaan ja toimikuntaan voidaan kuntalain 36 :n mukaan valita sellainenkin henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen ja lautakuntaan tai jonka kotikunta kunta ei ole.

5 Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kunnallisten toimielinten valintaa koskee tasa-arvolain 4 2 mom., jonka mukaan kunnallisissa toimielimissä tulee valtuustoa lukuun ottamatta olla sekä varsinaisina jäseninä että varajäseninä vähintään 40 % naisia ja vähintään 40 % miehiä.

6 jatkuu 3.1 SUHTEELLISTEN VAALIEN LAUTAKUNTA Kunnanjohtajan päätösehdotus: Valtuuston työjärjestyksen 26 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on 5 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Sihteerinä toimii valtuuston pöytäkirjanpitäjä, jollei valtuusto toisin päätä. päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee suhteellisten vaalien lautakuntaan 5 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan sihteerinä toimii valtuuston pöytäkirjanpitäjä. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

7 jatkuu 3.2 TARKASTUSLAUTAKUNTA , 3.2 Kuntalain 71 :n mukaan vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole: 1. kunnanhallituksen jäsen 2. kunnanhallituksen jäseneen tai kunnanjohtajaan hallintolain 28 :n 2 ja 3 momentissa tarkoitetussa suhteessa oleva henkilö; 3. kuntaan tai kunnan määräämisvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluoteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö; eikä 4. henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Kinnulan kunnan tarkastussäännön 2 mukaan tarkastuslautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 3 muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee tarkastuslautakuntaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja 3 muuta jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen

8 jatkuu 3.3 KESKUSVAALILAUTAKUNTA , 3.3 Vaalilain 13 : n mukaan valtuusto asettaa toimikaudekseen kunnan keskusvaalilautakunnan. Keskusvaalilautakuntaan kuuluu, puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään 5. Varajäsenet on asettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Sekä jäsenten että varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kunnallisvaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Jäsen tai varajäsen, joka keskusvaalilautakunnalle toimitetun ehdokashakemuksen mukaan on asetettu puolueen tai valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi, ei voi osallistua keskusvaalilautakunnan työskentelyyn kyseisissä vaaleissa. Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee keskusvaalilautakuntaan 5 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

9 jatkuu 3.4 KUNNANHALLITUS ALKAEN , 3.4 Kunnanhallituksessa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kinnulan kunnan hallintosäännön 5 :n mukaan kunnanhallituksen toimikaudeksi valtuusto päättää valtuustokauden alussa joko kaksi (2) tai neljä (4) vuotta. Kunnanhallituksen jäsenten keskuudesta kunnanvaltuusto valitsee kunnanhallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto päättää 1. kunnanhallituksen toimikauden 2. valita kunnanhallitukseen 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. 3. nimetä jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

10 jatkuu 3.5 ELINKEINOLAUTAKUNTA , 3.5 Laki maaseutuelinkeinojen hallinnosta kunnissa määrää, että kunnan on alueellaan huolehdittava maaseutuelinkeinolain sekä muiden maaseutuelinkeinoja koskevien lakien, asetusten ja päätösten täytäntöönpanosta siten kuin siitä erikseen säädetään. Tehtävien hoitamista varten kunnassa on monijäseninen toimielin siten kuin kunnanvaltuusto asiasta päättää, jollei tehtävää ole annettu yhden taikka useamman viranhaltijan tai luottamushenkilön suoritettavaksi. Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on elinkeinolautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen sekä edustus Witas Oy:n hallituksesta. Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee elinkeinolautakuntaan 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Lisäksi kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että se esittää Witas Oy:lle, että Witas Oy nimeää edustajansa elinkeinolautakuntaan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

11 jatkuu 3.6 SIVISTYSLAUTAKUNTA , 3.6 Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on sivistyslautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee sivistyslautakuntaan 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

12 jatkuu 3.7 TEKNINEN LAUTAKUNTA , 3.7 Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on tekninen lautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee tekniseen lautakuntaan 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

13 jatkuu 3.8 SUOMENSELÄN KANSALAISOPISTON JOHTOKUNTA , 3.8 Sopimuksen mukaan Suomenselän kansalaisopiston johtokunnassa on seitsemän jäsentä, joista Kinnulan kunnanvaltuusto valitsee kaksi, Lestijärven valtuusto kaksi sekä Toholammin valtuusto kolme jäsentä, sekä kukin valitsemilleen henkilökohtaiset varajäsenet. Valitsemistaan jäsenistä Kinnulan kunnanvaltuusto nimeää puheenjohtajan ja Lestijärven valtuusto varapuheenjohtajan. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Suomenselän kansalaisopiston johtokuntaan kaksi jäsentä ja kummallekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä nimeää valitsemistaan varsinaisista jäsenistä toisen puheenjohtajaksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

14 jatkuu 3.9 VIITASAAREN KAUPUNGIN, KINNULAN JA PIHTIPUTAAN KUNTIEN YHTEISEN PERUSTURVALAUTAKUNNAN JÄSENET , 3.9 Kinnulan kunnanvaltuusto on hyväksynyt yhteistoimintasopimuksen sosiaali- ja terveystoimen (=perusturvan) yhteistyöstä. Yhteistoiminnan järjestämistä varten perustetaan yhteiseksi toimielimeksi kuntalain 77 :n mukainen perusturvalautakunta. Lautakunta toimii Viitasaaren kaupungin organisaatiossa. Perusturvalautakunta järjestää palvelut tilaamalla ne Wiitaunionilta, Kinnulan kunnalta, kuntayhtymiltä ja yksityisiltä palveluntuottajilta. Perusturvalautakunnan asettaa Viitasaaren kaupungin valtuusto toimikaudekseen. Lautakunnassa on 10 jäsentä. Sopijakuntien valtuustot nimittävät lautakuntaan jäseniä ja varajäseniä seuraavasti: Kinnula 2 jäsentä, Pihtipudas 4 jäsentä ja Viitasaari 4 jäsentä. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Lautakunnan puheenjohtaja on Viitasaarelta ja varapuheenjohtaja Pihtiputaalta. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee yhteiseen perusturvalautakuntaan 2 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

15 jatkuu 3.10 PERUSTURVAJAOS , 3.10 Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n 2.1 kohdan mukaan Kinnulan kunnanhallituksen alaisena toimii perusturvajaos. Perusturvajaoksessa on 5 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee perusturvajaokseen 5 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

16 jatkuu 3.11 VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSEN , 3.11 Kinnulan kunnanhallitus on hyväksynyt sopimuksen musiikin perusopetuksen järjestämisestä Viitasaaren alueen musiikkiopistossa. Kinnulan kunnalla on yksi paikka musiikkiopiston johtokunnassa. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

17 jatkuu 3.12 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON JÄSENET , 3.12 Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perussopimuksen mukaan kuntayhtymän liittovaltuustoon Kinnulan kunta valitsee yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän liittovaltuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

18 jatkuu 3.13 ÄÄNEKOSKEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄN VAL- TUUSTON JÄSEN , 3.13 Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän perussopimuksen mukaan Kinnulan kunta valitsee kuntayhtymän valtuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymään kuntayhtymän valtuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

19 jatkuu 3.14 KESKI-SUOMEN KÄRÄJÄOIKEUDEN LAUTAMIEHET , 3.14 Lautamiesten valinnan osalta ministeriö kiinnittää huomiota käräjäoikeuslain 6 :ään kokonaisuudessaan. Sen ensimmäinen momentti kuuluu seuraavasti: Lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimintakelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Sopivaisuuden arviointi edellyttää yleensä ehdokkaan kokonaisvaltaista arviointia, jonka lopputuloksena tulisi olla johtopäätös siitä, että asianomaisen henkilön valinnalla ei huojuteta tuomioistuinta kohtaan tunnettua luottamusta. Käräjäoikeuslain 7 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee lautamiehet kunnanvaltuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Kunnasta valittavien lautamiesten tulee mahdollisimman tasapuolisesti edustaa kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli ja kielijakaumaa. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Keski-Suomen käräjäoikeuteen kaksi lautamiestä toimikaudeksi hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

20 jatkuu 3.15 KIINTEISTÖNMUODOSTAMISTOIMITUSTEN USKOTUT MIEHET , 3.15 Kiinteistönmuodostamislain 6 :n mukaan kunnanvaltuuston on valittava kuntaan vähintään kuusi henkilöä uskotuiksi miehiksi valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Uskotun miehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta uskotun miehen toimeen on voimassa lisäksi, mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. (Käräjäoikeuslain 6 :n mukaan käräjäoikeuden lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimikelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai rangaistuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikoksen esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään virallinen syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. ) Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee kuusi uskottua miestä kiinteistönmuodostamistoimituksiin hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

21 jatkuu 3.16 MAAOIKEUDEN LAUTAMIEHET , 3.16 Kiinteistönmuodostamislain 251 :n mukaan kunnanvaltuuston on valittava kuntaan vähintään neljä henkilöä maaoikeuden lautamiehiksi valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Maaoikeuden lautamiehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta lautamiehen toimeen on voimassa lisäksi, mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. (Käräjäoikeuslain 6 :n mukaan käräjäoikeuden lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimikelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai rangaistuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikoksen esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään virallinen syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. ) Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee neljä maaoikeuden lautamiestä. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

22 KUNNAN EDUSTAJAN VALINTA KESKI-SUOMEN LIITON EDUSTAJAIN- KOKOUKSEEN , 4 Liite 1 Keski-Suomen maakuntavaltuuston valinta tapahtuu Keski-Suomen liiton edustajainkokouksessa, johon kukin kunta valitsee edustajat kunnan edellisen vuoden alun asukasluvun mukaan. Kullakin jäsenkunnalla on yksi edustaja jokaista alkavaa neljää tuhatta asukasta kohti, kuitenkin enintään 40,6 % rajoittamattomasta kokonaisedustajamäärästä. Kullekin edustajalle valitaan henkilökohtainen varaedustaja. Kullakin edustajalla on edustajainkokouksessa yksi ääni. Edustajan ja varaedustajan on oltava jäsenkunnan valtuutettuja. Edustajainkokous pidetään Varsinainen kokous alkaa (tulokahvit klo 10.00, ryhmäkokoukset klo 10.30). Paikkana on Jyväskylä Paviljonki. Kuntia pyydetään valitsemaan edustajat vuoden 2013 ensimmäisissä kokouksissa ja ilmoittamaan edustajien ja varaedustajien nimi- ja osoitetiedot Keski-Suomen liittoon mennessä sähköpostilla kirjaamo@keskisuomi.fi. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee edustajan Keski-Suomen liiton edustajainkokoukseen sekä hänelle henkilökohtaisen varaedustajan. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

23 KUNNAN EDUSTAJIEN VALINTA KESKI-POHJANMAAN LIITON VALTUUS- TON KOKOUKSIIN , 5 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Kinnulan kunta on ollut alkaen Keski-Pohjanmaan liiton edunvalvontajäsen. Kinnulalla on jäsenyytensä ansiosta kaksi (2) edustajaa Keski-Pohjanmaan liiton valtuustossa. päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee kaksi edustajaa Keski-Pohjanmaan liiton valtuustoon sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudelle hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

24 KINNULA MAHIS OY:N KONSERNIAVUSTUS Esityslistan liite 8 Kinnula Mahis Oy hakee Kinnulan kunnalta konserniavustusta yhteensä euroa yhtiön erääntyneiden velkojen maksamista varten. Lisäksi Mahis Oy pyytää Kinnulan kuntaa jäädyttämään Kinnulan kunnan saatavat Kinnula Mahis Oy:lta toistaiseksi. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnanhallitus päättää hyväksyä Kinnula Mahis Oy:n avustushakemuksen liitteen 8 mukaisesti. Kirsi Alonen-Kinnunen kuultavana klo Ilkka Leppänen esitti, että avustusta ei myönnetä. Jonna Leppänen kannatti Ilkka Leppäsen esitystä. hyväksyi yksimielisesti Ilkka Leppäsen esityksen. Kunnanjohtaja yhtyi kunnanhallituksen päätökseen , 6 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Liite 2 ottaa Kinnula Mahis Oy:n konserniavustuksen uudelleen käsittelyyn. Syynä uudelleen käsittelyyn on se että, kunnan kokonaisedun ja imagon kannalta on järkevää, että kunnan 100 % omistuksessa olevaa yritystä ei päästetä selvitystilaan. Kinnulan kunnanhallitus päättää hyväksyä Kinnula Mahis Oy:n avustushakemuksen liitteen 2 mukaisesti. Kunnanjohtajan peruutti päätösesityksensä.

25 LOGICA OY:N MYYNTILASKUPALVELUN TARJOUKSEN HYVÄKSYMINEN , 7 Liite 3 Kinnulan kunnanhallitus on tekemällään päätöksellä irtisanonut Intrum Justitia Oy:n kanssa tekemänsä maksuvalvontasopimuksen sekä perintäsopimuksen alkaen. Samalla Kinnulan kunta on päättänyt hoitaa maksuvalvonnan omana työnään. Tämän vuoksi Kinnulan kunta tarvitsee Logica Oy:n ohjelmistoon päivityksen maksuvalvonnan hoitamiseksi. Jarmo Parkkila on pyytänyt tarjouksen Logica Oy:ltä ohjelmiston päivittämiseksi. Ohjelmiston päivittäminen maksaa noin 7000 euroa. Kunnanjohtajan päätösehdotus; päättää hyväksyä liitteen 3 mukaisen Logica Oy:n myyntilaskupalveluohjelmistopäivityksen. Kokonaiskustannus koulutuksineen on noin euroa. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

26 TULOSLASLELMA AJALTA , 8 Liite 4 Kunnanjohtajan päätösehdotus; merkitsee tiedoksi alustavan tuloslaskelman ajalta ja lähettää sen edelleen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

27 TEKNISEN LAUTAKUNNAN TOTEUMAVERTAILU AJALTA Tekninen lautakunta Liite 1 Kunnanrakennusmestarin päätösehdotus Tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi toteumavertailun ajalta , lisäksi toteuma saatetaan tiedoksi kunnanhallitukselle. Tekninen lautakunta hyväksyi kunnanrakennusmestarin päätösehdotuksen , 9 Liite 5 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Teknisen lautakunnan toteumavertailu ajalta merkitään kunnanhallitukselle tiedoksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

28 INVESTOINTIEN TOTEUMA Tekninen lautakunta Liite 2 Kunnanrakennusmestarin päätösehdotus Tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi investointien toteuman ajalla , lisäksi toteuma saatetaan tiedoksi kunnanhallitukselle. Tekninen lautakunta hyväksyi kunnanrakennusmestarin päätösehdotuksen , 10 Liite 6 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Investointien toteuma ajalta merkitään kunnanhallitukselle tiedoksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

29 KUNTALAISALOITE YKSITYISTEIDEN PERUSPARANNUSAVUSTUKSISTA Tekninen lautakunta Kunnanrakennusmestarin päätösehdotus Liite 5 Tapio Pekkarinen on tehnyt aloitteen yksityisteiden perusparannusavustusten korottamisesta. Tekninen lautakunta hyväksyy ja esittää edelleen seuraavaa kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi seuraavaa: 1. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myöntää yksityisteiden korjaushankkeisiin 50 %:n avustuksen hyväksytyistä kustannuksista. 2. Kunnan osuus hyväksytyistä kustannuksista on 25 %. 3. Kinnulan kunnan talousarvioon vuodelle 2013 on varattu yksityistie -avustuksiin. Avustukset jakautuvat siten, että yksityisteiden kesä/talvikunnossapitoon on varattu ja yksityisteille, joilla on mahdollisuus hakea valtion perusparannusavustusta on varattu 9 200, eli hyväksytyistä kustannuksista on maksettu 25 % ulkopuolisten palveluiden tai tarvike ostosten osalta. Tekninen lautakunta hyväksyi kunnanrakennusmestarin päätösehdotuksen , 11 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Liite 7 esittää valtuustolle, että 1. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myöntää yksityisteiden korjaushankkeisiin 50 %:n avustuksen hyväksytyistä kustannuksista. 2. Kunnan osuus hyväksytyistä kustannuksista on 25 %. 3. Kinnulan kunnan talousarvioon vuodelle 2013 on varattu yksityistie -avustuksiin. Avustukset jakautuvat siten, että yksityisteiden kesä/talvikunnossapitoon on varattu ja yksityisteille, joilla on mahdollisuus hakea valtion perusparannusavustusta on varattu 9 200, eli hyväksytyistä kustannuksista on maksettu 25 % ulkopuolisten palveluiden tai tarvike ostosten osalta. Samalla kunnanhallitus esittää valtuustolle, että aloite on loppuun käsitelty. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

30 LISÄMÄÄRÄRAHAN HAKEMINEN V INVESTOINTIKOHTEISIIN Tekninen lautakunta Liite 12. Kunnanrakennusmestarin päätösehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy ja esittää edelleen kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi v investointien talousarvioon :n lisämäärärahan liitteessä mainittujen kohteiden kustannusten kattamiseksi. Tekninen lautakunta hyväksyi kunnanrakennusmestarin päätösehdotuksen , 12 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Liite 8 esittää valtuustolle, että se hyväksyy vuoden 2012 talousarvion investointiosaan :n lisämäärärahan liitteessä 8 mainittujen kohteiden kustannusten kattamiseksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

31 LAUSUNTOPYYNTÖ POLIISIN PALVELUVERKOSTON KEHITTÄMISESTÄ , 13 Liite 9 Poliisin hallintorakenneuudistuksen, Pora III, valtakunnallinen hanketyöryhmä pyytää kuntien lausuntoa esitettävistä muutoksista poliisin palveluverkostoon. Työryhmä on laatinut luonnoksen poliisin toimipisteiden sijoittumisen kriteereiksi ja kriteerien mukaisista palveluverkostoista. Kuntien osalta lausuntoa pyydetään niiltä kunnilta, joiden alueella poliisin palveluverkosto muuttuu. Muille kunnille materiaali toimitetaan tiedoksi. Kunnanjohtajan päätösehdotus; merkitsee asian tiedoksi. Samalla kunnanhallitus huomauttaa, että poliisin saatavuuteen tulee maaseutuomaisissa kunnissa kiinnittää huomiota. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen yksimielisesti. Tämän lisäksi kunnanhallitus päätti, että poliisipäällikkö kutsutaan Kinnulaan tiedottamaan hallintorakenneuudistuksesta.

32 SELONTEKO YHTEISKUNTATAKUUN TOTEUTUMISESTA KESKI- SUOMESSA , 14 Liite 10 Keski-Suomen Liitto on koonnut liitteen 10 mukaisen selonteon yhteiskuntatakuun toteutumisesta Keski-Suomessa. Kinnulan kunta on järjestänyt yhteiskuntatakuun varmistamiseksi toimivat työpajapalvelut sekä etsivä työpari toiminnan. Kinnulan osalta raportissa mainitaan mm. että on hyvä tilanne mm. siinä mielessä, että lähes poikkeuksetta kaikki nuoret hakeutuvat perusopetuksen jälkeen koulutukseen. Lisäksi raportissa mainitaan, että Kinnula on varustanut nuorille hyvät työpajatoimintaa varten. Toiminta on myös koettu hyödylliseksi ja sillä on saatu tuloksia aikaan. Kunnanjohtajan päätösehdotus; merkitsee asian tiedoksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

33 PÄÄTÖS VIITASAAREN TOIMINTA-ALUEEN VASTAAVASTA PALOPÄÄL- LIKÖSTÄ , 15 Liite 11 Keski-Suomen pelastusjohtaja Simo Tarvainen on päättänyt yhdistää Viitasaaren alueen (Viitasaari, Pihtipudas, Kinnula) palopäällikön tehtävän palopäällikkö Henri Vännille alkaen. Kunnanjohtajan päätösehdotus; merkitsee asian tiedoksi. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

34 TARJA LAHDEN SELVITYSPYYNTÖ LUVATTOMASTA RAKENNUKSESTA SEKÄ TOIMISTA LÄHDERINNE JA JOKINIEMI TILOILLA Tekninen lautakunta Liite 9,10 ja 11 Tarja Lahti on asiainhoitaja Raimo Siltasen välityksellä tehnyt kantelun Reino Lahden rantasaunasta Lähderinne R:no 4:254 tilalla. Lisäksi kantelussa otetaan esille tienrakentaminen kunnan ja Reino Lahden omistaman kiinteistön rajalle, ruoppausmaiden sijoittamiseen sekä tieoikeuteen Jokiniemi-tilalle (liite 9). Lähderinne sijaitsee Kinnulan kunnan Kivijärven rantayleiskaavan AP (asuinpientalo) tonttialueella. Tontilla on rakennusoikeutta 300 kerrosneliötä. Erillinen kerrosalaltaan enintään 30 neliön suuruinen saunarakennus voidaan sijoittaa vähintään 15 m:n etäisyydelle vesistöstä. Raimo Siltasen yhteydenoton jälkeen on Reino Lahdelta tiedusteltu puhelimella saunan rakennusluvasta. Yhteyden oton jälkeen Reino Lahti on toimittanut rakennuslupa hakemuksen saunarakennukselle Rakennusluvan myöntämiselle ei ole esteitä. Reino Lahdelta on pyydetty kirjallinen vastine kanteluun (liite 10). Vastineessa Reino Lahti mainitsee rakentaneensa tien omistamalleen tontille omilla kustannuksilla ja rantaan johtavan haaran rajalle jotta kuntakin sitä voi hyödyntää. Tien rakentamisvaiheessa puusto oli nuorta metsää. Kunta omistaa maata Reino Lahden tilan ympärillä. Varislahden alueella on suoritettu useita ruoppaushankkeita eri toimijoiden toimesta, näiden ruoppausmassoja ei ole läjitetty Reino Lahden maalle. Reino Lahti on ruopannut kahdesti oman ranta-alueensa omilla kustannuksilla ja läjittänyt omalle maalle. Kantelussa mainitun ruoppaushankkeen (ns. Hassisen väylän) maa-ainekset on toimitettu ruoppaussuunnitelmien mukaisesti täysin eripuolelle vesistöä Kalmoniemen alueelle. Kantelussa tieoikeus Jokiniemi-tilalle on määritelty maanmittaustoimituksessa joka on rekisteröity Kyseisessä tietoimituksessa on ollut Raimo Siltanen Tarja Lahden edustajana paikalla sekä kunnan edustajana Petri Syrjä. Kirjelmässään Raimo Siltanen on maininnut tonttimaan ostosta, josta kunnanhallitus on tehnyt eväävän päätöksen :ssä 334 (liite 11). Kunnanrakennusmestarin päätösehdotus: Tekninen lautakunta katsoo kantelun aiheettomaksi koska kirjelmässä mainitut toimenpiteet on suoritettu tai ovat vireillä.

35 Tekninen lautakunta: Tekninen lautakunta hyväksyi kunnanrakennusmestarin päätösehdotuksen Liitteet 12, 13 ja 14 Reino Lahti on omalla kustannuksellaan ruopannut rantaansa. Tähän Reino Lahdella on lupa. Rakennuslupa Lahdelta puuttuu rakentamastaan rantasaunasta. Rantasauna on kuitenkin paikalla, johon rakennuslupa voidaan myöntää. Rakennuslupa on vireillä kunnassa ja estettä rakennusluvan myöntämiselle ei ole. Kunnanjohtajan päätösehdotus päättää, että se 1. Käyttää otto-oikeutta teknisen lautakunnan päätökseen Hyväksyy teknisen lautakunnan tekemän päätöksen. Tämä pykälä käsiteltiin :1 käsittelyn jälkeen seuraavana klo Pykälän käsittelyn aikana kuultiin rakennustarkastaja Petri Syrjää klo , hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

36 HALLINTOJOHTAJAN TEHTÄVIEN HOITOON LIITTYVÄ PALKANTARKIS- TUS , 201 Esityslistan liite 4 Kunnanjohtaja Juha Urpilainen ja sivistystoimen päällikkö Marja Lehtonen ovat jättäneet kunnanhallitukselle kirjelmän, jossa he pyytävät palkantarkistusta alkaen Palkantarkistus johtuu hallintojohtajan tehtävien hoidosta samasta ajankohdasta lukien. Palkantarkistukselle on olemassa virkaehtosopimuksen mukaiset perusteet. Kunnanhallituksen puheenjohtajan selostus Kunnanhallituksen puheenjohtaja selostaa asiaa kokouksessa Kunnanjohtaja Juha Urpilainen ja sivistystoimen päällikkö Marja Lehtonen poistuivat esteellisenä kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Sosiaalijohtaja Kirsi Alonen-Kinnunen toimi pöytäkirjanpitäjänä. Kunnanhallituksen puheenjohtajan selostuksen pohjalta asiaa ovat valmistelleet kokoukselle kunnanhallituksen puheenjohtaja Mikko Ihanti ja kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Anitta Hakkarainen. Ilkka Leppänen esitti, että sivistystoimen päällikkö Marja Lehtosen palkkaa nostetaan määräaikaisesti alkaen 500,00 / kk siihen asti kunnes entiset hallintojohtajan tehtävät on uudelleen järjestelty. Samalla hän esitti, että kunnanjohtaja Juha Urpilaisen osalta asiasta päätetään sen jälkeen kun hän palaa vuosilomalta töihin Kalevi Kinnunen kannatti Ilkka Leppäsen esitystä. yhtyi yksimielisesti Ilkka Leppäsen esitykseen. Kunnanjohtaja Juha Urpilainen ja sivistystoimen päällikkö Marja Lehtonen poistuivat esteellisinä klo tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

37 Kunnanhallituksen puheenjohtajan selostus Kunnanjohtaja on palannut vuosilomalta töihin Kunnanjohtaja Juha Urpilainen ja vt. hallintojohtaja Marja Lehtonen ilmoittivat esteellisyytensä ja poistuivat kokouksesta klo. nä tämän pykälän aikana toimi sosiaalijohtaja Kirsi Alonen- Kinnunen. Kunnanhallituksen puheenjohtaja selostaa asiaa kokouksessa. Puheenjohtaja Mikko Ihanti esitti, että palkankorotukset vaativat tehtävänkuvien tarkastuksen. Kunnanjohtaja Juha Urpilainen, vt. hallintojohtaja Marja Lehtonen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja valmistelevat yhteistyössä viranhaltijoiden tehtävänkuvaukset kunnanhallitukselle päätöksenteon pohjaksi. kannatti esitystä yksimielisesti Liite 15 Kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja ja vt. hallintojohtaja ovat käyneet läpi liitteen 15 mukaisen hallintojohtajan/sivistystoimen päällikön ja kunnanjohtajan toimenkuvat. Näillä esitetyillä toimenkuvilla saadaan entiset hallintojohtajan työ jaettua molemmille viranhaltijoille tasapuolisesti. Samalla saadaan pitkään epäselvänä ollut asia päiväjärjestykseen ja vastuualuerajat selväksi. Kunnanjohtaja Juha Urpilaisen ja hallinto-/sivistoimen päällikkö Marja Lehtosen kanssa on käyty asiasta palkkaneuvotteluja. Käytyjen neuvottelujen jälkeen todettiin, että molempien viranhaltijoiden palkan henkilökohtaista lisää (HL) tulisi korottaa alkaen 500 e/kk tehtävien ja vastuiden lisääntymisten vuoksi. Palkankorotuksille on KVTES:n mukaiset perusteet. Kunnanhallituksen puheenjohtajan selostus: Kunnanhallituksen puheenjohtaja selostaa asiaa kokouksessa. Kunnanjohtaja Juha Urpilainen ja vt. hallintojohtaja Marja Lehtonen poistuivat esteellisinä tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

38 Tämän pykälän sihteerinä toimi Markku Toikkanen Puheenjohtajan selostuksen pohjalta asia päätettiin siirtää.

39 ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN / USEITA KIINTEISTÖJÄ , 18 Kaupanvahvistajat ovat lähettäneet kunnalle ilmoituksensa tehdyistä kiinteistökaupoista: Kaupanvah: Myyjä: Ostaja: Kiint: Pinta-ala: Sijainti: KK pvm: Kauppahinta: Kaupanvah: Myyjä: Ostaja: Kiint: Pinta-ala: Sijainti: KK pvm: Kauppahinta: Toikkanen Markku Urpilainen Markku Juhani Laulumaa Jonna Marjaana Laulumaa Pekka Pietari Huvikumpu m2 Kinnula, Kinnula Toikkanen Markku Suvanto Jouni Piispanen Erkki Onnela, m2 Kinnula, Saari Kaupanvah: Myyjä: Ostaja: Kiint: Pinta-ala: Sijainti: KK pvm: Kauppahinta: Toikkanen Markku Heikkinen Jalmari Esko Tapani Lehto Heidi Maria Lehto Esa Juhani Kaakonaho, m2 Kinnula, Kinnula Kaupanvah: Myyjä: Ostaja: Kiint: Pinta-ala: Sijainti: KK pvm: Kauppahinta: Toikkanen Markku Niemonen Sulo Sakari Niemonen Paavo Onni Syrjälä, m2 Kinnula, Saari lahja

40 Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää, että kunta ei käytä etuosto-oikeutta edellä mainituissa kaupoissa. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

41 PALOASEMAN VUOKRASOPIMUS Kunnanjohtajan päätösehdotus: Esityslistan liite 10 Mikael Monthanin tekemän pelastuslaitoksen tila-vuokraselvityksen mukaisesti on syksyn 2012 aikana valmisteltu kaikkien vuokralla olevien paloasemien osalta uudet vuokrasopimukset. Tällä hetkellä vuokrasopimukset ovat hyvin eri mitallisia eikä kaikista tiloista ole edes olemassa kirjallisia vuokrasopimuksia. Nykyisissä vuokrasopimuksissa ei ole myöskään riittävän tarkasti määritelty vuokraperusteita. Maininta vuokrat perustuvat todellisiin käyttökuluihin saattaa aiheuttaa liikaa tulkintamahdollisuuksia. Tavoitteena on, että uudet vuokrasopimukset otetaan käyttöön viimeistään hyväksyy paloaseman vuokrasopimuksen Kinnulan kunnan ja Keski-Suomen pelastuslaitoksen kanssa liitteen 10 mukaisena. päätti, että asia jätetään pöydälle Liite 16 Keski-Suomen pelastuslaitos on yhtenäistänyt vuokraperusteitaan. päättää hyväksyä liitteen 16 mukaisen vuokrasopimuksen Kinnulan kunnan ja Keski-Suomen pelastuslaitoksen kanssa. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

42 VUOKKO SUOMISEN (VUOKON KIRPPIS) JA KINNULAN KUNNAN VÄLI- NEN VUOKRASOPIMUS , 20 Kunnanjohtajan päätösehdotus; Liite 17 Kinnulan kunta ja Vuokko Suominen ovat neuvotelleet liitteen 17 mukaisen vuokrasopimuksen Bitissä olevasta kokoushuoneen viereisestä toimistohuoneesta. Vuokra sisältää toimistohuoneen siinä olevine kalusteineen. Lisäksi vuokralaisella on oikeus kahviotilan ja kokoustilan käyttöön. päättää hyväksyä liitteen 17 mukaisen vuokrasopimuksen Kinnulan kunnan ja Vuokko Suomisen kesken alkaen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

43 TIEDOKSI MERKITTÄVÄT ASIAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Tiedoksi merkittävät asiat: Viranhaltijapäätökset: kunnanhallituksen puheenjohtaja - kunnanjohtaja 1-3 vt. hallintojohtaja 1-5 Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää merkitä asiat tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta viranhaltijapäätösten osalta. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Mikko Ihanti ilmoitti esteellisyytensä vt. hallintojohtajan viranhaltijapäätöksen 3 ajaksi. Puheenjohtajana tämän pykälän ajan toimi kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Anitta Hakkarainen. Ilpo Leppänen ilmoitti esteellisyytensä kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksen 1 ajaksi. Markku Toikkanen jääväsi itsensä vt. hallintojohtajan viranhaltijapäätösten 4 5 ajaksi. Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

44 KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Valtuuston työjärjestyksen mukaan ensimmäisen valtuuston kokouksen kutsuu koolle kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää valtuuston työjärjestyksen mukaisesti, että valtuustokauden ensimmäisen kunnanvaltuuston kokouksen kutsuu koolle kunnanhallituksen puheenjohtaja klo alkaen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

45 TÄYTTÖLUPA HOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMISEKSI Perusturvajaos Perusturvajaos on ( 25) tehnyt kunnanhallitukselle esityksen yhden osastoapulaisen nimikkeen muuttamisesta hoitajaksi. Asia on käsitelty kunnanhallituksessa ( 289) ja se päätti hyväksyä perusturvajaoksen esityksen. Kunnanvaltuuston kokouksessa ( 46) päätettiin hyväksyä osastoapulaisen nimikemuutos hoitajaksi. Tehostetun palveluasumisen yksikössä Kotipihassa on täyttämättä yksi hoitajan toimi, joten oikean henkilöstömitoituksen kannalta on tarkoituksenmukaista hakea kunnanhallitukselta täyttölupaa hoitajan toimen täyttämiseksi. Henkilön rekrytoinnissa noudatetaan lakia sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (2005/272). Hoitajan tehtävään vaaditaan lain 8 :n mukaisesti sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Sosiaalijohtajan päätösehdotus: Perusturvajaos päättää esittää kunnanhallitukselle, että se myöntää täyttöluvan yhden hoitajan toimen täyttämiseksi toistaiseksi. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää antaa perusturvajaokselle oikeuden täyttää hoitajan toimi alkaen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

46 KINNULAN KUNNAN SIJOITUKSEN KILPAILUTTAMINEN Liite 18 Kinnulan kunnanvaltuusto on kokouksessaan päättänyt että kunnanhallitukselle annetaan oikeus maksaa erääntyneellä sijoituksella kunnan pitkä- ja lyhytaikaisia lainoja ja että pääoma euroa sijoitetaan uudelleen tammikuussa Määräaikaistalletuksesta on pyydetty tarjoukset Keski-Suomen Osuuspankilta sekä Reisjärven paikallisosuuspankilta (liite 18). Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää, että kunta tekee euron sijoitustalletus parhaan tarjouksen tehneeseen Reisjärven paikallisosuuspankkiin ajalle Markku Toikkanen ja Kalevi Kinnunen jääväsivät itsensä tämän pykälän käsittelyn ajaksi klo hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

47 PÖYTÄKIRJAT Kunnanjohtajan päätösehdotus: Saarijärven seudun jätelautakunta , pöytäkirja Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän hallitus , pöytäkirja Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän valtuusto , pöytäkirja Viitasaaren kaupunki ympäristölautakunta ote pöytäkirjasta (eläinlääkäreiden palkkioiden määrittäminen) Saarijärven seudun jätelautakunta , pöytäkirja Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän hallitus , pöytäkirja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto , pöytäkirja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallitus , pöytäkirja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus , pöytäkirja Kinnulan kunnan ja Wiitaunionin yhteistyö , Pihtiputaan kunnanvaltuusto (ote) Viitasaaren kaupungin ympäristötoimi, vastaavan eläinlääkärin ja vastaavan eläinlääkärin sijaisen nimeäminen (viranhaltijapäätökset , 7 ja 8) merkitsee pöytäkirjat tietoon saatetuksi. hyväksyi kunnanhallituksen päätösehdotuksen.

48 SAAPUNEET KIRJEET KT Kuntatyönantajat: Vuoden 2012 ammattiyhdistyskoulutukseen sovitut muutokset sekä vuoden 2013 hyväksytty ammattiyhdistyskoulutus KT Kuntatyönantajat : KT luopuu paperisten yleiskirjeiden lähettämisestä vuonna 2013 Väestörekisterikeskus: Oppilastiedot kuntanne koulutoimelle KEVA, yleiskirje 3/2012: KuEL-maksut vuodelle 2013 KT. Kuntatyönantajat: Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön palkantarkastukset OP Pohjola: Ilmoitus takaajalle luoton maksun viivästymisestä (ei julkinen) ELY-keskus Pohjanmaa: Ilmoitus hakemuksenne käsittelystä Keski-Suomen Liitto: Lausuntopyyntö Keski-Suomen 4. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta sekä sen nähtävillä olosta kuuluttaminen KT. Kuntatyönantajat: Matkakustannusten korvaukset lukien Valtionvarainministeriö: Kunnan peruspalvelujen valtionosuus ja opetustoimen muu valtionrahoitus vuonna 2013 KT Kuntatyönantajat: Vuoden 2012 yleiskirjeluettelo Oikeusministeriö: Oikeusministeriön päätös lautamiesten lukumäärästä Opetushallitus: Käyttömenojen valtionosuuksien laskenta/kevään 2013 tilastointipäivän perustiedot Kunnanjohtajan päätösehdotus: merkitsee saapuneet kirjeet tietoon saatetuksi. Kalevi Kinnunen ja Virpi Piispanen poistuivat esteellisinä tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

49 hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

50 HÄMEENLINNAN HALLINTO-OIKEUDEN LAUSUNTOPYYNTÖ RAUNO KINNUSEN VALITUKSEEN (SISÄINEN TARKASTUS ) Liite 19 Hämeenlinnan hallinto-oikeus on saapuneessa lausuntopyynnössään pyytänyt Kinnulan kunnalta lausuntoa Kinnulan kunnanhallituksen tekemää päätöstä sisäisestä tarkastuksesta sekä sisäisen tarkastuksen tekijän valinnasta. Lisäksi Hämeenlinnan hallinto-oikeus pyytää liittämään asiakirjoihin jäljennökset valituksenalaisen päätöksen ja kunnanhallituksen päätöksen , 275 perusteena olevista asiakirjoista. Kunnanhallituksen jäsenille Mikko Ihanti, Anitta Hakkarainen. Kalevi Kinnunen, Marjatta Koivukoski, Ilkka Leppänen, Jonna Leppänen, Raimo Pekkarinen ja valtuuston 3. puheenjohtaja Markku Toikkaselle varataan lisäksi mahdollisuus antaa selvitys heihin kohdistetuista esteellisyysväitteistä. Lisäksi asiakirjoihin pyydetään liittämään kunnanhallituksen kokouksen muutoksenhakuohjeet. Asian käsittely tapahtuu kokouksen puheenjohtajan selostuksen pohjalta. Juha Urpilainen, Anitta Hakkarainen ja Marja Lehtonen ilmoittivat esteellisyytensä ja poistuivat kokouksesta klo Anitta Hakkarainen poistui esteellisenä asian käsittelyn ajaksi (osallisuusjäävi). Puheenjohtaja selosti asiaa, selostuksen pohjalta päätettiin yksimielisesti antaa kunnanhallituksen lausuntona, että kunnanhallitus jättää asian hallinto-oikeuden ratkaistavaksi. Lisäksi todetaan, että kustannukset ovat noin euroa. Ilkka Leppänen, Kalevi Kinnunen, Marjatta Koivukoski, Jonna Leppänen ja Markku Toikkanen ilmoittivat antaneensa useita selostuksia

51 asiaan liittyen, joissa ovat todenneensa olevansa esteettömiä asian käsittelyyn. Tämä pykälä tarkastettiin välittömästi kokouksessa. Sihteerinä toimi Markku Toikkanen.

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x)

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13/30.07.2012 203 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa 30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 / 2009 192 Kokousaika 23.03.2009 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 /19.11.2012 Kokousaika 19.11.2012 klo 17.00 19.16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 / 2009 1 Kokousaika 12.01.2009 klo 17.00 19.15 (iltakoulu klo 18.33 19.15) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti * Anitta Hakkarainen** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti * Anitta Hakkarainen** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 15/13.08.2012 225 Kokousaika 13.08.2012 klo 17.00 18.47. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) ja Ilkka Leppänen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) ja Ilkka Leppänen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 04.02.2013 79 Kokousaika 04.02.2013.2013 klo 17.00 19.09 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32 Nro 02/07.02.2013 32 Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:00-19:00

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x)x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x)x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 / 2010 371 Kokousaika 1.11.2010 klo 17.00 19.00 (talousarvioriihi klo 17.45 19.00) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 / 2009 223 Kokousaika 27.04.2009 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Metsäpeuramaan Opastuskeskus, Yli-Lesti Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 17/4.7.2011 307 Kokousaika 4.7.2011 klo 17.00-18.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 189 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25 19.08.2013 376 Kokousaika 19.08.2013 klo 17.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Jonna Leppänen. Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Jonna Leppänen. Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/27.12.2012 281 Kokousaika 27.12.2012 klo 17.00-20.32 (kokous keskeytyneenä klo 18.45 18.58) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Siun sote neuvottelukunta

Siun sote neuvottelukunta Siun sote neuvottelukunta VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN 12.6.2017 liite nro 38 / 1 Siun sote neuvottelukunnassa on viisi (5) valtuuston valitsemaa jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi.

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 / 12 / 2012 113 Kokousaika Torstai 22.11.2012 klo 18.30 21.05 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x x x x x x x x x x x x x x. x x x x x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x x x x x x x x x x x x x x. x x x x x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika 24.01.2013 KLO 15.00-17.41 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 189 29.5.2017 5 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 189 Yleistä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 152 Kokousaika 26.11.2009 klo 19.00 20.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 07/16.04.2012 95 Kokousaika 16.04.2012 klo 17.00-19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/ 2010 322 Kokousaika 27.9.2010 klo 17.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen xx) Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen xx) Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/ 2010 423 Kokousaika 13.12.2010 klo 17.00-18.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 28/21.11.2011 480 Kokousaika 21.11.2011 klo 17:00 18.44 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 22/05.11.2012 324 Kokousaika 05.11.2012 klo 17.00 21.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 7/ Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 7/ Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 7/2012 71 Kokousaika Tiistai 19.06.2012 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Nro 3 12.04.2017 35 Kokousaika Keskiviikko 12.04.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen Kirsi Alonen-Kinnunen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen Kirsi Alonen-Kinnunen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2012 1 Kokousaika 31.10.2012 klo 17.23 20.36. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 5.3.2015 Kokousaika Torstai 5.3.2015 klo 17.00 18.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 / 2009 228 Kokousaika 04.05.2009 klo 17.00 18.45 (iltakoulu 18.20 18.45) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 2/2012 16 Kokousaika Torstai 26.01.2012 klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 62 19.02.2018 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 62 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 169 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9, jatkokokous 24.4.2018 Kokousaika 24.4.2018 klo 13.00 17.15 (Kokouksen 23.4.2018 klo 17.00 19.26 jatkokokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 27/ 2010 436 Kokousaika 27.12.2010 klo 17.00 19.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 10/2010 99 Kokousaika Keskiviikko 06.10.2010 klo 18.30 20.45 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Kunnanvaltuusto Nro 11 / 12.12.2017 236 Kokousaika Tiistaina 12.12.2017 klo 12.00 Kokouspaikka Koulukeskus, liikuntasali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 28/ 2009 386 Kokousaika 12.10.2009 klo 15.00 16.55 (iltakoulu klo 15.55 16.55) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 13 3.8.2015 443

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 13 3.8.2015 443 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 3.8.2015 443 Kokousaika 3.8.2015 klo 17.00 18.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2011 44 Kokousaika Keskiviikko 11.05.2011 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 8 04.08.2016 80 Kokousaika Torstai 04.08.2016 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Lisätiedot

(x) esittelijä, pöytäkirjanpitäjä. Osastonhoitaja Leena Viinikainen klo 18-18.40 kuultavana henkilöstöasioista ja Kotipihan tilanteesta

(x) esittelijä, pöytäkirjanpitäjä. Osastonhoitaja Leena Viinikainen klo 18-18.40 kuultavana henkilöstöasioista ja Kotipihan tilanteesta KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2008 64 Kokousaika Tiistai 24.06.2008 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet:

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/19.11.2013 Kokousaika Tiistai 19.11.2013 klo 19.00 21.46 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 13 / 2012 122

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 13 / 2012 122 13 / 2012 122 Kokousaika Torstai 20.12.2012 klo 18.30 20.25 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496 Kokousaika 24.10.2013 klo 19.00 20.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet

Lisätiedot

Tapio Pekkarinen Aulis Tenhunen Raili Laitinen Olli-Erkki Kinnunen Jonna Leppänen Marketta Rouvinen Marko Kinnunen. (x) (x) (-) (x) (x) (-) (-)

Tapio Pekkarinen Aulis Tenhunen Raili Laitinen Olli-Erkki Kinnunen Jonna Leppänen Marketta Rouvinen Marko Kinnunen. (x) (x) (-) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 14.01.2016 1 Kokousaika Torstai 14.01.2016 klo 19.00 19.53 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 36 5/2011 Kokousaika Torstai 14.04.2011 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa Ilkka Leppänen Virpi Piispanen Arja Rekonen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa Ilkka Leppänen Virpi Piispanen Arja Rekonen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.01.2013 52 Kokousaika 28.01.2013 klo 17.00 19.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 5 16.04.2015 39. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 5 16.04.2015 39. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5 16.04.2015 39 Kokousaika Torstai 16.04.2015 klo 19.00 20.16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 4/2017 52 KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keiteleranta, Laituritie

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Nro 5 / 7.6.2017 93 Kokousaika Keskiviikkona 7.6.2017 klo 18.00 23.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 18 10.06.2013 310 Kokousaika 10.06.2013 klo 17.00 19.41 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9/2012 1 Kokousaika To 29.11.2012 klo 15.00-16.39. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. (-) (-) () (x) (x) Kokous on laillinen ja päätösvaltainen.

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. (-) (-) () (x) (x) Kokous on laillinen ja päätösvaltainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 8/2012 1 Kokousaika Ke 21.11.2012 klo 17.00-18.36. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 10 18.11.2014

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 10 18.11.2014 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 18.11.2014 Kokousaika Tiistai 18.11.2014 19.00 21.29 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (5) 7 Kaupunginhallituksen johtamisen jaoston jäsenten valinta toimikaudeksi 2015 2016 HEL 2014-013179 T 00 00 02 Päätös päätti valita kaupunginhallituksen toimikaudeksi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58 Nro 05/15.11.2012 58 Kokousaika 15.11.2012 klo 19.00 19.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:0019:00

Lisätiedot