Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella"

Transkriptio

1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Sosiaali- ja terveyslautakunta Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella 628/41/411/2010 STLTK 268 Kainuun maakunta-kuntayhtymän hankintatoimisto on pyytänyt tarjoukset mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinnasta ajalle Tämän lisäksi hankinnan kohteeseen sisältyy optio kahdesta vuodesta, jonka käytöstä päättää tilaaja viimeistään puoli vuotta ennen sopimuskauden päättymistä. Liite nro: 5 Hankinnassa on noudatettu lakia julkisista hankinnoista (348/2007) ja asetusta julkisista hankinnoista (614/2007) myöhempine muutoksineen. Hankinnasta on julkaistu tietokannassa "Ilmoitus julkisesta hankinnasta" hankintailmoitus Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä. Puitejärjestelyyn otettavat palveluntuottajat valitaan käyttämällä avointa menettelyä. Sopimuksen ennakoitu arvo ylittää kansallisen ja EU-kynnysarvon. Kyseessä on hankintalain liitteen B mukainen toissijainen palveluhankinta (Terveydenhoito- ja sosiaalipalvelut). Tarjouspyyntö koskee sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdan mukaisia mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalveluja. Oman tuotantonsa lisäksi Kainuun maakunta -kuntayhtymä hankkii osan tarvitsemistaan asumis- ja hoivapalveluista yksityisiltä palveluntuottajilta palvelutuottajien hallinnoimissa tiloissa tuotettuna. Pyrkimyksenämme on, että kuntayhtymän asiakkaille järjestettävä hoiva kattaa mielenterveyspalveluja koskevat laatusuositukset (Sosiaali- ja terveysministeriö 2007:13) Puitejärjestelyyn valitaan vähintään viisi (5) ja enintään kymmenen (10) palveluntuottajaa, joiden kanssa tilaaja tekee puitesopimukset. Asiakkaat sijoitetaan hankintapäätöksen osoittaman paremmuusjärjestyksen mukaisesti, ottaen huomioon asiakkaiden tarpeet. Palvelujen antaminen perustuu asiakkaalle erikseen annettavaan tilaajan tekemään viranomaispäätökseen. Tarjouspyynnössä edellytettiin, että toimintayksikkö sijaitsee

2 Kainuun alueella, jolloin etäisyys ei kohtuuttomasti vaikeuta omaisten yhteydenpitoa. Ostopalveluna järjestettävässä mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelussa asiakkaita on tällä hetkellä n. 95. Paikkamäärä vaihtelee sopimuskauden aikana asiakastarpeen mukaan. Tilaaja ei sitoudu hankinnassa mihinkään paikkamääriin. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytty. Osatarjoukset hyväksyttiin. Tarjouksen voi tehdä kaikista palvelukokonaisuuksista tai erikseen koskien jotakin tai joitakin palvelukokonaisuuksia. Tarjouksen oli aina täytettävä kaikki tarjouspyynnön ja sen liitteiden vaatimukset. Ostaja voi soveltaa hankintalain 67 :n mukaista suorahankintaa yksittäisissä asiakassuhteissa, kun asiakas asuu toimintayksikössä, joka ei tule valituksi palvelun tuottajaksi tulevalle sopimuskaudelle, mutta jonka kanssa Kainuun maakunta -kuntayhtymällä on nyt voimassa oleva hankintasopimus. Kaikki tarjouspyyntöä koskevat kysymykset tuli osoittaa kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen klo mennessä. Vain tähän osoitteeseen lähetettyihin kysymyksiin vastattiin. Kysymykset vastauksineen julkaistiin -osoitteessa viimeistään klo Tarjoaja velvoitettiin seuraamaan kyseistä sivustoa tarjousten jättöaikaan asti mahdollisten tiedotteiden vuoksi. Kirjalliset suomenkieliset tarjousasiakirjat; varsinainen tarjous, täytetyt tarjouslomakkeet ja pyydetyt liitteet oli toimitettava kolmena kappaleena klo mennessä hankintatoimiston osoitteeseen Varsinainen tarjous ja sekä pyydetyt liitteet oli toimitettava myös muistitikulla tai cd:nä kukin asiakirja omana tiedostonaan. Mikäli kirjallisesti ja sähköisesti toimitetut asiakirjat eroavat toisistaan, kirjallinen asiakirja on pätevä. Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen puitesopimuksesta on määräaikaan mennessä on tarjouksensa jättänyt 18 palveluntarjoajaa. Tarjouspyynnön mukaiset palvelukokonaisuudet ovat: Palvelukokonaisuus 1: Tuettu asuminen Asiakkaan hoidon tarve on ajoittainen n. 4 h/vrk. Asiakkaan psyykkinen kunto mahdollistaa itsenäisen asumisen, mutta tarvitsee henkilökunnan tukea, ohjausta, kannustusta, seurantaa mm. lääkehoidon ja hygienian turvaamiseen, siivouksen ja vaatehuollon ohjausta.

3 Sosiaali- ja terveysjohtajan ehdotus: Sosiaali- ja terveyslautakunta: Palvelukokonaisuus 2:ei-ympärivuorokautinen asumispalvelu Asiakas tarvitsee jokapäiväisistä henkilökohtaisista toimista (mm. liikkuminen, peseytyminen, pukeminen, syöminen, lääkehuolto) selviytyäkseen jatkuvasti henkilökunnan päivittäistä läsnäoloa h/vrk, mutta runsaasta avuntarpeestaan huolimatta selviytyy pääsääntöisesti yhden auttamana eikä tarvitse ympärivuorokautista valvontaa. Asiakas tarvitsee runsasta ohjausta, muistuttamista ja / tai valvontaa selviytyäkseen turvallisesti päivittäisistä toimistaan, kuten vaatehuollosta ja siivouksesta. Asiakkaan turvattomuuden tunne on niin vahva, että se estää kotona selviytymisen. Turvattomuus aiheuttaa toistuvia sairaalajaksoja, jatkuvaa soittelua esim. omaisille, kotihoitoon tms. Palvelukokonaisuus 3: ympärivuorokautinen eli tehostettu palveluasuminen Asiakas tarvitsee päivittäisissä toiminnoissa jatkuvasti (ympärivuorokautisesti) saatavilla oleva apua. Em. kriteerien täyttymisen lisäksi asiakas tarvitsee valvontaa ja/tai hoitoa myös yöllä niin paljon, että henkilökuntaa pitää olla paikalla ympärivuorokautisesti. Asiakkaalla tulee olla saatavilla välitön yhteys toimintayksikön hoitohenkilökuntaan (Palvelukokonaisuuden 3. osalta 7 pv/vko 24 h). Määräaikaan mennessä saatiin tarjouksia 18 palveluntuottajalta. Yhteenveto tarjouksen jättäneistä jaetaan lautakunnalle kokouksessa. Lisätietoja asiasta antavat hankintapäällikkö Laila Härkönen, puh , ja sosiaali- ja terveysjohtaja Tuomo Pääkkönen, puh tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kainuu.fi. Asia esitellään tarkemmin lautakunnan kokouksessa. Teen päätösehdotukseni kokouksessa asian esittelyn jälkeen. Kokouksessa olivat läsnä tämän asian esittelyn ajan 11:03-11:32 hankintapäällikkö Laila Härkönen ja palvelusuunnittelija Seija Salomaa. Tarjoukset käsiteltiin seuraavasti: 1. Tarjousten avaus, avaustilaisuus ei ole julkinen (avauspöytäkirja) 2. Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen (liite 1) 3. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen (tarjouspyyntö ja sen liitteet liite 2, liite 4, liite 7) 4. Tarjousten vertailu (liitteet 3 ja 4)

4 Sosiaali- ja terveysjohtajan ehdotus: Tarjoajien kelpoisuuden tarkistamisen ja tarjousten tarjouspyynnönmukaisuuden tarkistamisen jälkeen todettiin, että seuraavien tarjoajien tarjoukset eivät olleet tarjouspyynnön mukaisia. Kiehimä yhtiöt Oy, Mediverkko Oy, Matti ja Liisa Koti Oy, Ristijärven vanhaintukisäätiö, Aspa palvelut Oy, Attendo Medone Oy, Kianta-Koti Oy, Palvelukoti Sinivakka Oy, Päivi Mäenpää, perustettava yritys, Esperi Care Oy, Vetrea Terveys Oy. Hankintaa valmistelleen työryhmän esitys: Edellä mainitut tarjoukset hylätään tarjouspyynnön vastaisina. Valintatyöryhmä esittää, että puitejärjestelyyn otetaan mukaan seuraavat tarjoajat, jotka ovat jättäneet tarjouksensa tarjouspyynnön ja sen liitteiden vaatimusten mukaisesti. Puitesopimusaika on , jonka jälkeen voidaan käyttää kahden vuoden optiota. Option käytöstä päättää tilaaja. Palvelukokonaisuus 1. Kokonaispisteet 1. Mehiläinen, kuntapalvelut/hcn Oy 93 Palvelukokonaisuus Puolangan palvelukoti Oy 84,78 2. Mehiläinen, kuntapalvelut/hcn Oy 82,3 3. Palvelukoti Kanerva Oy/Koppelokoti 79,2 4. Palvelukoti Kanerva Oy/Osmonkoti 77,0 Pavelukokonaisuus Palvelukoti Kanerva Oy/Jämäskoti 85,99 2. Puolangan palvelukoti Oy 84,78 3. Mehiläinen HCN Oy 83,11 4. Palvelukoti Loue Oy 81,35 Puitesopimusjärjestelyjen ulkopuolelle jäävät seuraavat hyväksytyt tarjoajat: Mikeva Oy pistein 69,81 (palvelukokonaisuus 3) ja pistein 68,4 (palvelukokonaisuus 2) ja pistein 83 (palvelukokonaisuus 1). Puitejärjestelyyn valittujen tarjoajien eri palvelukokonaisuuksiin tarjoamat asumispalvelupaikat turvaavat Kainuun maakunta -kuntayhtymän mielenterveyspalvelujen ostopalveluina järjestettävät asumispalvelupaikat. Hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi puitesopimukset tehdään niiden palveluntuottajien kanssa, joiden toiminta täyttää tarjouspyynnön vaatimukset sekä tarjousten liitteiden mukaiset asiat. Keskustelun kuluessa sosiaali- ja terveysjohtaja esittää, että lautakunta hyväksyy esityksen seuraavan sisältöisenä:

5 Sosiaali- ja terveyslautakunta: Palvelukokonaisuus 1. Kokonaispisteet 1. Mehiläinen, kuntapalvelut/hcn Oy Mikeva Oy 83 Palvelukokonaisuus Puolangan palvelukoti Oy 84,78 2. Mehiläinen, kuntapalvelut/hcn Oy 82,3 3. Palvelukoti Kanerva Oy/Koppelokoti 79,2 4. Palvelukoti Kanerva Oy/Osmonkoti 77,0 5. Mikeva Oy 68,4 Pavelukokonaisuus Palvelukoti Kanerva Oy/Jämäskoti 85,99 2. Puolangan palvelukoti Oy 84,78 3. Mehiläinen HCN Oy 83,11 4. Palvelukoti Loue Oy 81,35 5. Mikeva Oy 69,81 Hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi puitesopimukset tehdään niiden palveluntuottajien kanssa, joiden toiminta täyttää tarjouspyynnön vaatimukset sekä tarjousten liitteiden mukaiset asiat. Lisäksi lautakunta päättää, että puitesopimusten optioiden käytöstä päätetään viimeistään Option käytöstä päättää tilaaja. Hyväksyi päätösehdotuksen. STLTK 319 Edellä olevaan sosiaali- ja terveyslautakun nan tekemään pää tök seen 268 on saa pu nut kak si (2) kappaletta oi kai suvaati muksia. Oikaisuvaatimuksen mielenterveyskuntoutu jien asumis- ja hoivapalveluiden puitesopi mus tarjousten hankinta päätökseen ovat tehneet seuraavat tarjoa jat: Attendo MedOne Hoiva Oy Vetrea Terveys Oy Kukin oikaisupyyntö käsitellään omana asiana. Useat tarjoukset hylättiin virheellisesti tar jouksien vaadittujen asiakirjojen virheiden ja puut teellisuuksien perus teella. Osalle (käynnistyvät yritykset) annettiin tarjous pyynnössä oikeus niiden toimitta miseen hankintapäätöksen jälkeen, mutta ennen mahdollista puitesopimuksen allekir joitta mista. Tasapuolisuuden ja syrjimättömyyden vaa timus edellyttää saman oi keuden antamista kaikille tarjoajille. Näillä

6 Sosiaali- ja terveysjohtajan ehdotus: Sosiaali- ja terveyslautakunta: perusteilla hylätyt tarjoukset on otettava tar jous vertailuun (esim. MAO:19/I/02 ja MAO:315/08). Uusi tarjousten vertailutaulukko jaetaan lautakunnan kokouksessa. Lisätietoja asiasta antavat hankintapäällikkö Laila Härkönen, puh , ja sosi aali- ja ter veysjohtaja Tuomo Pääk könen, puh tai säh köpostitse Hankintapäätös sosiaali- ja terveyslautakun nan kokouksen pykälän 268 mukai sena kumo taan virheellisenä ja tehdään uusi hankinta päätös lautakunnan ko kouksessa jaettavan uuden tarjousten vertailu taulukon pohjalta. Asiantuntijoina tässä asiassa kuultiin hankintapäällikkö Laila Härköstä ja palvelusuunnittelija Seija Salomaata, he olivat läsnä kokouksessa asian esittelyn ajan klo 11:20-11:39. Hankintatoimistossa valmisteltu esitys: Tarjoajien kelpoisuuden tarkistamisen ja tarjousten tarjouspyynnönmukaisuuden tar kistami sen jälkeen todet tiin, että seuraavien tarjoajien tarjoukset ei vät olleet tarjouspyyn nön mukai sia: Kiehimä yhtiöt Oy, Mediverkko Hoivapalve lut Oy, Matti ja Liisa Koti Oy, Kianta-Koti Oy, Päivi Mäenpää, perus tettava yritys, Esperi Care Oy, Vetrea Ter veys Oy. Edellä mainitut tarjoukset hylätään tarjouspyynnön vastaisina. Uuden tarjousten vertailutaulukon mukaiset pisteet ovat: Palvelukokonaisuus 1. Kokonaispisteet 1. Ristijärven vanhaintukisäätiö 88,4 2. ASPA Palvelut Oy/uudiskohde 83,6 3. Mehiläinen HCN Oy 60,4 4. Attendo MedOne Oy 52,8 5. Mikeva Oy /uudiskohde 46,7 Palvelukokonaisuus Ristijärven vanhaintukisäätiö 89,56 2. Puolangan palvelukoti Oy 81,40 3. Mehiläinen HCN Oy/uudiskohde 80,00 4. Kanerva Oy/ Koppelokoti 76,59 5. Kanerva Oy/Osmonkoti 74,81 6. Attendo MedOne Oy 68,66 7. ASPA Palvelut Oy/uudiskohde 66,30 8. Mikeva Oy /uudiskohde 65,74

7 Sosiaali- ja terveysjohtajan ehdotus: Palvelukokonaisuus Palvelukoti Kanerva Oy/ Jämäskoti 85,99 2. Puolangan palvelukoti Oy 84,78 3. Mehiläinen HCN Oy 83,11 4. Palvelukoti Sinivakka Oy 82,16 5. Palvelukoti Loue Oy 81,35 6. Attendo MedOne Oy 74,94 7. Mikeva Oy/uudiskohde 69,81 8. Ristijärven vanhaintukisäätiö 67,37 9. ASPA Palvelut Oy/uudiskohde 60,32 Kainuun maakunta -kuntayhtymän mielen terveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalve luiden puitejärjestelyyn ajalle ja lisäksi hankin nan kohteeseen sisältyvälle op tiolle kahdes ta vuodesta ote taan mukaan seuraavat pal veluntuottajat: Palvelukokonaisuus 1. Kokonaispisteet 1. Ristijärven vanhaintukisäätiö 88,4 Palvelukokonaisuus Ristijärven vanhaintukisäätiö 89,56 2. Puolangan palvelukoti 81,40 3. Mehiläinen HCN Oy/ uudiskohde 80,00 4. Palvelukoti Kanerva Oy/ Koppelokoti 76,59 5. Palvelukoti Kanerva Oy/Osmonkoti 74,81 Palvelukokonaisuus Palvelukoti Kanerva Oy/ Jämäskoti 85,99 2. Puolangan palvelukoti Oy 84,78 3. Mehiläinen HCN Oy 83,11 4. Palvelukoti Sinivakka Oy 82,16 5. Palvelukoti Loue Oy 81,35 Puitejärjestelyyn valittujen tarjoajien eri pal velukokonaisuuksiin tarjoamat asumispalve lupai kat turvaavat Kai nuun maakunta -kun tayhtymän mielenter veyspalvelujen ostopal veluna jär jestettävät asumispalvelupaikat. Hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi puitesopimukset tehdään niiden palvelun tuottajien kanssa, joiden toi minta täyttää tarjouspyynnön vaatimukset sekä tarjousten liitteiden mukai set asiat. Puitesopimus syn tyy sopimusasiakirjojen al lekirjoituksella. Puitesopimusten optioiden käytöstä pääte tään viimeistään Option käytöstä päät tää tilaaja. Keskustelun jälkeen sosiaali- ja terveysjohtaja muutti päätösehdotuksensa kuulumaan: Sosiaali- ja ter veys lau ta kun ta ku moaa :ssä 268 te ke mänsä pää tök sen vir heel lise nä ja hyväksyy uuden hankin tapää tök sen edel lä ole van han kinta toi mis ton esi-

8 Sosiaali- ja terveyslautakunta: tyksen mukai sena. Hyväksyi päätösehdotuksen.

Kehitysvammalain ja vammaispalvelulain mukaan järjestettävien asumisja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella

Kehitysvammalain ja vammaispalvelulain mukaan järjestettävien asumisja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella Sosiaali- ja terveyslautakunta 266 27.10.2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 318 08.12.2010 Kehitysvammalain ja vammaispalvelulain mukaan järjestettävien asumisja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymän vanhusten tehostetun palveluasumisen sekä dementiaryhmäasumisen asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella

Kainuun maakunta -kuntayhtymän vanhusten tehostetun palveluasumisen sekä dementiaryhmäasumisen asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella Sosiaali- ja terveyslautakunta 265 27.10.2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 317 08.12.2010 Kainuun maakunta -kuntayhtymän vanhusten tehostetun palveluasumisen sekä dementiaryhmäasumisen asumis- ja hoivapalvelujen

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymän toimialueen sotainvalidien koti- ja tukipalveluiden hankinta puitejärjestelyin

Kainuun maakunta -kuntayhtymän toimialueen sotainvalidien koti- ja tukipalveluiden hankinta puitejärjestelyin Sosiaali- ja terveyslautakunta 264 27.10.2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 314 08.12.2010 Kainuun maakunta -kuntayhtymän toimialueen sotainvalidien koti- ja tukipalveluiden hankinta puitejärjestelyin

Lisätiedot

Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella

Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella Sosiaali- ja terveyslautakunta 268 27.10.2010 Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella STLTK 268 Kainuun maakunta-kuntayhtymän hankinta toimisto on pyytänyt tarjoukset

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunta 267 27.10.2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 320 08.12.2010 STLTK 267

Sosiaali- ja terveyslautakunta 267 27.10.2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 320 08.12.2010 STLTK 267 Sosiaali- ja terveyslautakunta 267 27.10.2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta 320 08.12.2010 Kainuun maakunta -kuntayhtymän lasten/nuorten pitkäaikaista asumista ja hoitoa ammatillisessa perhekodissa/lastensuojelulaitoksessa

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymän vanhusten tehostetun palveluasumisen sekä dementiaryhmäasumisen asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella

Kainuun maakunta -kuntayhtymän vanhusten tehostetun palveluasumisen sekä dementiaryhmäasumisen asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella Sosiaali- ja terveyslautakunta 265 27.10.2010 Kainuun maakunta -kuntayhtymän vanhusten tehostetun palveluasumisen sekä dementiaryhmäasumisen asumis- ja hoivapalvelujen hankinta puitesopimuksella STLTK

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunta 267 27.10.2010 STLTK 267

Sosiaali- ja terveyslautakunta 267 27.10.2010 STLTK 267 Sosiaali- ja terveyslautakunta 267 27.10.2010 Kainuun maakunta -kuntayhtymän lasten/nuorten pitkäaikaista asumista ja hoitoa ammatillisessa perhekodissa/lastensuojelulaitoksessa koskeva hankinta puitesopimuksella

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 41 23.04.2013 Kunnanhallitus 121 06.05.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 68 27.08.2013 Kunnanhallitus 217 16.09.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 60 26.08.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Ilmoitusasiat. Sosiaali- ja terveyslautakunta 329 28.09.2011 629/41/411/2010 631/41/411/2010 985/21/211/2011 STLTK 329

Ilmoitusasiat. Sosiaali- ja terveyslautakunta 329 28.09.2011 629/41/411/2010 631/41/411/2010 985/21/211/2011 STLTK 329 Sosiaali- ja terveyslautakunta 329 28.09.2011 Ilmoitusasiat 629/41/411/2010 631/41/411/2010 985/21/211/2011 STLTK 329 1) Julkista hankintaa; asu mis- ja hoivapalveluita koskeva markki naoi keuden päätös

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 12/2010 1. Urho Kekkosen katu 2-4 2. kerroksen neuvotteluhuone, Kajaani

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 12/2010 1. Urho Kekkosen katu 2-4 2. kerroksen neuvotteluhuone, Kajaani KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 12/2010 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta 27.10.2010 AIKA 27.10.2010 Klo 10:00-14:25 PAIKKA Urho Kekkosen katu 2-4 2. kerroksen neuvotteluhuone, Kajaani KÄSITELLYT

Lisätiedot

Hankittavia palveluita ovat: A. Ammatillinen tukihenkilötyö B. Perhetyö C. Tehostettu perhetyö. Ammatillinen tukihenkilötyö (27 tarjousta)

Hankittavia palveluita ovat: A. Ammatillinen tukihenkilötyö B. Perhetyö C. Tehostettu perhetyö. Ammatillinen tukihenkilötyö (27 tarjousta) Yhtymähallitus 54 30.08.2016 Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta 40/05.02.09/2016 Yhtymähallitus 54 Sosiaalihuollon ja lastensuojelun avohuollon ja jälkihuollon tukitoimet

Lisätiedot

Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta

Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta Perusturvalautakunta 53 23.08.2016 Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta 268/02.08.00/2016 PERLJ 23.08.2016 53 Lohjan kaupunki on kilpailuttanut yhteistyössä perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/10 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 127844 Ikääntyneiden asumispalvelut, Siun sote

Lisätiedot

Vammaisten asumispalvelujen hankkiminen/oma-aloitteinen hankintaoikaisu

Vammaisten asumispalvelujen hankkiminen/oma-aloitteinen hankintaoikaisu Sosiaalilautakunta 85 16.09.2016 Sosiaalilautakunta 96 29.09.2016 Vammaisten asumispalvelujen hankkiminen/oma-aloitteinen hankintaoikaisu 2337/02.08.00/2016 SOSLA 16.09.2016 85 Hankinnan toteutus: Uudenkaupungin

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 83 28.10.2014 TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS 377/232/2014 SOSTERV 83 Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513 116/232/2014 SOSTERV

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 82 28.10.2014 KEHITYSVAMMAISTEN ASUMISPALVELUN KILPAILUTUS 116/232/2014 SOSTERV 82 Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513 SOSTERV 20 Valmistelu:

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Vanhusten tehostetun palveluasumisen hankinta

Vanhusten tehostetun palveluasumisen hankinta Perusturvalautakunta 101 27.10.2015 Kaupunginhallitus 405 02.11.2015 Kaupunginvaltuusto 148 11.11.2015 Vanhusten tehostetun palveluasumisen hankinta 329/05.05.00/2015 PERLJ 27.10.2015 101 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 63 Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoidon hankintapäätös HEL 2016-011499 T 02 08 02 00 Päätös n perhe- ja sosiaalipalvelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 68 24.04.2007 Perusturvalautakunta 90 22.05.2007 Perusturvalautakunta 157 23.10.2007. Asumispalvelujen kilpailuttaminen

Perusturvalautakunta 68 24.04.2007 Perusturvalautakunta 90 22.05.2007 Perusturvalautakunta 157 23.10.2007. Asumispalvelujen kilpailuttaminen Perusturvalautakunta 68 24.04.2007 Perusturvalautakunta 90 22.05.2007 Perusturvalautakunta 157 23.10.2007 Asumispalvelujen kilpailuttaminen 2045/43/434/2006 PERUSLK 68 Valmistelijat: johtava lääkäri Sirkku

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Kilpailutuksen piirissä on noin 50 asiakaspaikkaa.

Kilpailutuksen piirissä on noin 50 asiakaspaikkaa. Vaikeavammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailutus Sotela 118/16.8.2016 Sotela 56/26.4.2016 Sotela 112/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa vaikeavammaisten ympärivuorokautista palveluasumista

Lisätiedot

1 (8) Materiaalipalvelut

1 (8) Materiaalipalvelut 1 (8) Liite nro: 1 Tarjouspyyntö Kansallinen hankinta Yöhoitopalvelut puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän toimialueella. 2 (8) TARJOUS: nimi 80/2008 TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Yrityksen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Tämä hankintapäätös on toimitettu sähköpostitse tarjoajille tarjouksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen

Tämä hankintapäätös on toimitettu sähköpostitse tarjoajille tarjouksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen HANKINTAPÄÄTÖS KLKH1252016 HOITAJAKUTSUJÄRJESTELMÄT HOIVA-ALALLE 24.1.2017 Tämä hankintapäätös on toimitettu sähköpostitse tarjoajille tarjouksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen 24.1.2017. Hankinnan

Lisätiedot

Fysio-, jalka- ja lymfaterapia sekä sotainvalidien ja -veteraanien kuntoutuspalveluista

Fysio-, jalka- ja lymfaterapia sekä sotainvalidien ja -veteraanien kuntoutuspalveluista 100/2008 1 (10) Liite nro: 5 Tarjouspyyntö Kansallinen hankinta Fysio-, jalka- ja lymfaterapia sekä sotainvalidien ja -veteraanien kuntoutuspalveluista 2009-2012 100/2008 2 (10) TARJOUS: nimi 100/2008

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (10) 385 Alle 65-vuotiaiden monisairaiden palveluasumisen hankinta HEL 2013-004418 T 02 08 02 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun tuloksena: Todeta, että tarjouskilpailussa

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely

Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely Perusturvalautakunta 60 17.06.2014 Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely 558/02.08.00/2013 PL 60 Hankintapäätös päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien

Lisätiedot

PIENET JA KIIREELLISET KATUVALAISTUKSEN SUUNNITTELUKOHTEET 2015 2016

PIENET JA KIIREELLISET KATUVALAISTUKSEN SUUNNITTELUKOHTEET 2015 2016 Tarjouspyyntö 1 (5) PIENET JA KIIREELLISET KATUVALAISTUKSEN SUUNNITTELUKOHTEET 2015 2016 1 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupunki pyytää tarjoustanne pienten ja kiireellisten katuvalaistuskohteiden suunnittelusta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) 5 Opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinta Pöydälle 29.09.2015 HEL 2015-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinnasta

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde. TERVEYSASEMAPÄIVYSTYSPALVELUT Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/14 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 136477 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tehostettu

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/7 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 137226 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tukiasuminen,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ..2012

TARJOUSPYYNTÖ ..2012 1 TARJOUSPYYNTÖ..2012 LASTENSUOJELUN SIJAISHUOLLON HANKINTA Hyvinkään, Järvenpään ja Keravan kaupungit ja Nurmijärven, Kirkkonummen, Sipoon ja Tuusulan kunnat (jatkossa tilaaja ) pyytää tarjoustanne Hilma-ilmoituskanavaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/16 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Joensuun, Kontiolahden ja Outokummun sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviainen ja Lohjan kaupunki Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelun hankinta

Perusturvakuntayhtymä Karviainen ja Lohjan kaupunki Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelun hankinta MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUN HANKINTA A: TEHOSTETTU YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMISPALVELU B: PALVELUASUMINEN Perusturvakuntayhtymä Karviainen sekä Lohjan kaupunki (jäljempänä tilaaja

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelujen tilaajajaosto 22 27.05.2015. Erityisryhmien asumispalvelujen kilpailuttaminen SOTETIJ 22 STLTK 19.05.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen tilaajajaosto 22 27.05.2015. Erityisryhmien asumispalvelujen kilpailuttaminen SOTETIJ 22 STLTK 19.05. Sosiaali- ja terveyspalvelujen tilaajajaosto 22 27.05.2015 Erityisryhmien asumispalvelujen kilpailuttaminen SOTETIJ 22 STLTK 19.05.2015 46 Joensuun sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alue järjestää

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus. SANELUJÄRJESTELMÄ JA SANELUNPURKUPALVELU Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 10.2.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31395 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31395 Päiväys 1/14 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Joensuun, Kontiolahden ja Outokummun sosiaali-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1(7) TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus pyytää tarjoustanne ilmanvaihtosuodattimien hankinnasta Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan kunnille sopimuskaudeksi 1.9.2014

Lisätiedot

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.11.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

1. Laitoskatkaisuhoito alkoholivieroitusoireiden hoitamiseksi ja alkoholin käytön katkaisemiseksi

1. Laitoskatkaisuhoito alkoholivieroitusoireiden hoitamiseksi ja alkoholin käytön katkaisemiseksi Sosiaali- ja terveysltk. 134 03.11.2016 PÄIHDEHOITOPALVELUIDEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 134 Valmistelu ja lisätiedot: aikuissosiaalityön päällikkö Anne Green 040 512 9694, hankintapäällikkö Tuure Marku

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

15 08.02.2017 19 01.03.2017 23 12.04.2017 30 19.04.2017 38 17.05.2017 Hallinnon ja talouden tarkastuspalveluiden kilpailuttaminen TARK 08.02.2017 15 Hankintapäällikkö Leena Räsänen esittelee asiaa tar

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 35 18.03.2015 Perusturvalautakunta 65 27.05.2015. Turvapuhelinpalvelun kilpailuttaminen yhteistoiminta-alueella 180/240/2015

Perusturvalautakunta 35 18.03.2015 Perusturvalautakunta 65 27.05.2015. Turvapuhelinpalvelun kilpailuttaminen yhteistoiminta-alueella 180/240/2015 Perusturvalautakunta 35 18.03.2015 Perusturvalautakunta 65 27.05.2015 Turvapuhelinpalvelun kilpailuttaminen yhteistoiminta-alueella 180/240/2015 Perusturvalautakunta 18.03.2015 35 Viitasaaren kaupungilla,

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON KUVANTAMISPALVELUJEN SEKÄ SUUKIRURGIAN JA PARODONTOLOGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI- PALVELUJEN HANKINTA

SUUN TERVEYDENHUOLLON KUVANTAMISPALVELUJEN SEKÄ SUUKIRURGIAN JA PARODONTOLOGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI- PALVELUJEN HANKINTA SUUN TERVEYDENHUOLLON KUVANTAMISPALVELUJEN SEKÄ SUUKIRURGIAN JA PARODONTOLOGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI- PALVELUJEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja osahankinnat

Hankinnan kohde ja osahankinnat Yhtymähallitus 114 09.12.2014 Kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden hankinta 26/05.02.04/2014 Yhtymähallitus 114 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus päätti 20.5.2014 jatkaa kehitysvammaisten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (10) 335 Mielenterveysasiakkaiden asumispalvelujen hankinta HEL 2013-001542 T 02 08 02 00 Päätös päätti mielenterveysasiakkaiden asumispalvelujen hankinnasta esityslistalla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) 64 Suojaus ja peittely H074-14 HEL 2014-010142 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Emicaid Oy, Mölnlycke Health Care Oy, OneMed Oy (1),

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

Hankinnan tavoitteena on järjestää päihteidenkäyttäjille laadukkaat ja vaikuttavat laitosvieroitus- ja laitoskuntoutuspalvelut.

Hankinnan tavoitteena on järjestää päihteidenkäyttäjille laadukkaat ja vaikuttavat laitosvieroitus- ja laitoskuntoutuspalvelut. PÄIHDEPALVELUJEN HANKINTA / LAITOSVIEROITUS JA LAITOSKUNTOUTUS Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.6.2016 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on jäljempänä tarkemmin määritelty hoitajatyövoima.

Hankinnan kohteena on jäljempänä tarkemmin määritelty hoitajatyövoima. HOITAJATYÖVOIMAN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 29.9.2016 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Sote 38/15.3.2016 Sote 222/15.12.2015 Sote 111/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa kehitysvammaisten autettua palveluasumista yksityisiltä

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 65 25.08.2015

Perusturvalautakunta 65 25.08.2015 Perusturvalautakunta 65 25.08.2015 Hankintapäätös, puitejärjestely Loviisan kaupungin lastensuojelun sijaishuollon palveluiden hankinta, osatarjouspyyntö 1 - Lastensuojelun sijaishuollon luvanvarainen

Lisätiedot

KOTIHOIDON JA VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN LISÄTARPEEN HANKINTA OSTOPALVELUNA

KOTIHOIDON JA VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN LISÄTARPEEN HANKINTA OSTOPALVELUNA 1/7 KOTIHOIDON JA VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN LISÄTARPEEN HANKINTA OSTOPALVELUNA 1. HANKINNAN KOHDE Kilpailutuksen kohteena on puitejärjestely (ks. tarjouspyynnön kohta 4) seuraavista aikaperusteisista

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

15.7.2011. 1. Ruokailutason on oltava yhdellä kädellä liikuteltavissa. 2. Helposti siivottava hyvän hygienian säilyttämiseksi.

15.7.2011. 1. Ruokailutason on oltava yhdellä kädellä liikuteltavissa. 2. Helposti siivottava hyvän hygienian säilyttämiseksi. POTILASPÖYTIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukeskus Oiva -liikelaitoksen (Asiakas) Salpakankaan vuodeosaston (Terveystie 4, Hollola) potilaspöytien hankinnasta. 1 HANKINTAMENETTELY Hankintamenettelynä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviainen: Ikäihmisten asumispalvelun ja intervallihoidon hankinta

Perusturvakuntayhtymä Karviainen: Ikäihmisten asumispalvelun ja intervallihoidon hankinta IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUN JA INTERVALLIHOIDON HANKINTA A: TEHOSTETTU YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMISPALVELU, B: PALVELUASUMINEN C: INTERVALLIHOITO / TEHOSTETTU YMPÄRIVUOROKAUTINEN JA D: INTERVALLIHOITO / 8h

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2014 1 (6) 348 Suun terveydenhuollon ostopalvelut HEL 2014-002411 T 02 08 02 00 Päätös päätti esityslistalla esitetyin perusteluin seuraavaa: 1. Valita suun terveydenhuollon

Lisätiedot

SEUDULLINEN IKÄIHMISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS

SEUDULLINEN IKÄIHMISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS Perusturvalautakunta 30 01.04.2009 Perusturvalautakunta 63 02.09.2009 SEUDULLINEN IKÄIHMISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS 111/60/2009 PETUL 30 Tammelan kunnassa on Hoiva

Lisätiedot

Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018

Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018 Hallitus 227 09.10.2014 Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018 964/02.08.00.04.01.00.06/2014 EKSTPHAL 227 Eksoten hallitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 84 Hammaslaboratoriopalveluiden hankinta Helsingin kaupungin hammashoitoloihin HEL 2016-008316 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä hammaslaboratoriopalvelujen hankinnassa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

VANHUSTEN TAVALLISEN PALVELUASUMISEN HANKINNAN KILPAILUTTAMINEN

VANHUSTEN TAVALLISEN PALVELUASUMISEN HANKINNAN KILPAILUTTAMINEN Perusturvalautakunta 111 20.10.2010 Perusturvalautakunta 124 02.12.2010 Perusturvalautakunta 92 27.10.2011 Perusturvalautakunta 22 15.02.2012 Perusturvalautakunta 43 23.05.2012 VANHUSTEN TAVALLISEN PALVELUASUMISEN

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysltk. 96 17.06.2015 LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIDEN HANKINTA

Sosiaali- ja terveysltk. 96 17.06.2015 LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIDEN HANKINTA Sosiaali- ja terveysltk. 96 17.06.2015 LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIDEN HANKINTA SOTEL 17.06.2015 96 Valmistelu: lapsiperhetyön päällikkö Annika Immonen, puh. 0400 126 151, hankintapäällikkö Tuure Marku,

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

20. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (Kauklahden Validia-talo)

20. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (Kauklahden Validia-talo) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (9) 23 Vaikeavammaisten palveluasumisen hankinta HEL 2015-011023 T 02 08 02 00 Päätös Päätettävä tässä kokouksessa päätti tarjouskilpailun perusteella valita seuraavat

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Alustava tarjouspyyntö hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista.

Alustava tarjouspyyntö hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista. TARKASTUSLAUTAKUNTA 15 08.02.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 19 01.03.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 23 12.04.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 30 19.04.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 38 17.05.2017 KAUPUNGINVALTUUSTO 67 29.05.2017

Lisätiedot

7) muut näihin rinnastettavat palvelut. 3) toimintaterapia yksilö- tai ryhmämuotoisena. 4) musiikkiterapia yksilö- tai ryhmämuotoisena

7) muut näihin rinnastettavat palvelut. 3) toimintaterapia yksilö- tai ryhmämuotoisena. 4) musiikkiterapia yksilö- tai ryhmämuotoisena Perusturvalautakunta 5 29.01.2014 Perusturvalautakunta 106 23.09.2015 Lääkinnälliset kuntoutukset 1.1.2014 alkaen / Option käyttö 150/06/2014 Perusturvalautakunta 29.01.2014 5 Lääkinnällisen kuntoutuksen

Lisätiedot

Hankinnan ennakoitu arvo ja toimivalta hankinta-asiassa

Hankinnan ennakoitu arvo ja toimivalta hankinta-asiassa Kunnanhallitus 60 16.02.2015 Hankintapäätös Kirkkonummen kunnantalon ravintolapalveluista 947/02.08.00/2014 Kunnanhallitus 60 Taustaa Kirkkonummen kunnantalon ravintolapalvelut kilpailutettiin vuonna 2011.

Lisätiedot

VAIKEAVAMMAISTEN ASUMISPALVELUT

VAIKEAVAMMAISTEN ASUMISPALVELUT Liite 3 VAIKEAVAMMAISTEN ASUMISPALVELUT Sopimus on voimassa ajalle 1.9.2013 31.8.2017 (+ mahdollisuus kahden vuoden optioon, josta päätetään erikseen). Alla olevat hinnat ovat voimassa 1.9.2013 31.12.2014.

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Sopimus on määräaikainen

Sopimus on määräaikainen TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PSYKIATRISEN PALVELUASUMISEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta psykiatrisesta palveluasumisesta Espoon ja Kauniaisten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2015 1 (8) 276 Kriisi- ja tilapäismajoituksen hankinta sosiaali- ja terveysvirastossa HEL 2015-004328 T 02 08 02 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun perusteella valita

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot