SISÄLTÖ. Hide-a-lite 6 Kaikki projektisi valot 11 Ravintola 16 Toimisto 20 Myymälä 24 Julkisivu 28 Tietoja 32

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SISÄLTÖ. Hide-a-lite 6 Kaikki projektisi valot 11 Ravintola 16 Toimisto 20 Myymälä 24 Julkisivu 28 Tietoja 32"

Transkriptio

1 VALO JA KOKEMUS

2

3 SISÄLTÖ Hide-a-lite 6 Kaikki projektisi valot 11 Ravintola 16 Toimisto 20 Myymälä 24 Julkisivu 28 Tietoja 32

4 HIDE-A-LITE SIVU 4

5 HIDE-A-LITE SIVU 5 Kaikissa ympäristöissä ja jokaisessa kiinteistössä itse asiassa aivan kaikkialla, missä ihmiset oleskelevat, työskentelevät ja asuvat, tarvitaan valoa. Valo ruokkii luovuuttamme, lisää turvallisuutta ja antaa voimaa sekä toivoa. Se on aina kokemus. Näemme valon olemassaolon kaikkialla. Mitä tahansa haluatkin valaista, autamme sinua tekemään visioistasi ja ideoistasi loistavia.

6 TERVETULOA HIDE-A-LITEN MAAILMAAN Olemme työskennelleet LED-valon parissa jo pitkään. Kaikkien näiden vuosien aikana painopisteenämme on ollut sekä kehittää tuotteita käyttäjien näkökulma huomioiden että tuoda markkinoille kokonaan uusia tuotteita ja ideoita. Toteutamme valaistuksia niin yksityisissä kuin julkisissa ympäristöissä ja olemme mielellämme apunasi koko valaistusprojektin ajan alusta loppuun. HIDE-A-LITE HIDE-A-LITE SIVU 6

7 HIDE-A-LITE SIVU 7

8 HIDE-A-LITE HIDE-A-LITE SIVU 8

9 HIDE-A-LITE HIDE-A-LITE SIVU 9 VALO ON KOKEMUS On olemassa kokemuksia ja sitten on kokemuksia. Liseberg-huvipuiston Barnens Paradis -leikkipaikkaa voi hyvällä syyllä pitää yhtenä hauskimmista elämyksistä. Kun tämä vuodelta 1924 peräisin oleva kuuluisa leikkipaikka kunnostettiin uusia sukupolvia varten, valaistus integroitiin rakennuksiin osaksi leikkimiskokemusta.

10 PROJEKTI SIVU 10

11 PROJEKTI SIVU 11 Kaikki projektisi valot Valolla on loputon määrä erilaisia ulkomuotoja. Valo voi muuttaa sekä kaunistaa ympäristöjä ja kokemuksia, luoda turvallisuutta, tunteita ja uusia tiloja. Valo on monella tapaa kiehtova ilmiö. Olipa visiosi ja projektisi millainen tahansa, olet tervetullut hyödyntämään valosuunnittelijoista ja asiantuntevista myyjistä koostuvan projektiryhmämme ohjeita ja neuvoja. Projektiryhmämme tavoite on auttaa asiakkaita luomaan tila ja muokkaamaan sekä parantamaan sitä valolla. Yksinkertaistaen meidän ydinosaamistamme on se, miten valo suhtautuu ihmisiin ja materiaaleihin, ja miten valon avulla voidaan kuvailla ja vahvistaa paikkaa tai tilaa. Valaistuksessa on kyse siitä, miten ihmissilmä näkee valon. Olipa valaistavana myymälä, ravintola, toimisto tai julkisivu, niille kaikille on olemassa yksi yhteinen nimittäjä: ihmiset. Ihminen on yhdistävä tekijä julkisissa tiloissa, rakennuksissa ja ympäristöissä. Ihmiset joko kulkevat pikaisesti ohi tai viihtyvät paikalla pidempään. Usein tehdään jotain tai hoidetaan asioita. Kyseessä voi olla työtehtävä, ostokset, ruokailu tai tapaaminen, ja valaistuksen on aina oltava mukautettu juuri nimenomaista tarkoitusta varten. Valaistus mukautetaan sen mukaan, millainen mieliala halutaan välittää, ja mitä tilassa olevien ihmisten halutaan kokevan. Valaistussuunnittelussa on pitkälti kyse vaihtelusta ja siitä, miten me ihmiset koemme valon tietyssä tilassa, huoneessa tai ulkotiloissa. Siksi on tärkeää, että valaistus sovitetaan huoneen edellytysten mukaisesti ja huoneessa oleskelevien ihmisten lähtökohdista. Vaihtelemalla valaisintyyppejä, valokeiloja ja valovoimaa, saadaan luotua oikea tunnelma jokaiseen tilaisuuteen. TIIMI PROJEKTIASI VARTEN Olipa projektisi ja suunnitelmasi millaisia tahansa, voimme auttaa tekemään niistä eloisampia valon ja suunnittelun avulla. Projektiryhmässämme työskentelee useita valaistussuunnittelijoita, ja autamme mielellämme sinua projektissasi. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja olemme apunasi juuri niin paljon kuin haluat. Voimme tarjota kaiken tuotteita ja teknisiä ratkaisuja koskevista vinkeistä ja ideoista lähtien, aina valaistuslaskelmiin ja laajaan valaistussuunnitteluun. Olemme sinun projektisi käytettävissä riippumatta siitä, kuinka paljon apua tarvitset.

12 PROJEKTI SIVU 12

13 PROJEKTI SIVU 13

14 HIDE-A-LITE PROJEKTI SIVU 14

15 PROJEKTI SIVU 15 ENSILUOKKAISTA VALOA Ensiluokkaisen LED-valaistuksen toteuttamista helpottaa muutama seikka: uusin tekniikka, korkeatasoinen suunnittelu ja toimintalähtöisyys ovat muutamia niistä. Me kuulumme alan ensimmäisiin toimijoihin, jotka ottivat käyttöön LED-tekniikan. Ymmärsimme jo varhain, kuinka tärkeää oli käyttää korkealaatuista LED-sirua. Ulkonäkö ja toimivuus kuuluvat erottamattomasti yhteen, mutta me näemme, että kyse ei ole ainoastaan tyylikkäistä ja toimivista valaisimista, vaan myös asennuksen helppoudesta ja paremmasta tehokkuudesta.

16 HIDE-A-LITE R AV I N TO L A SIVU 16

17 RAVINTOLA SIVU 17 Ravintola. Makuaistin lisäksi syömme muillakin aisteillamme, erityisesti silmillämme. Käyntikokemukseen ravintolassa vaikuttavat maku, miljöö ja valaistus. Kun kiinteistöön luodaan tila, viihtyisä tunnelma ja oikeanlaiset puitteet, kokonaisvaikutelmasta tulee parempi, viihtyisämpi ja kestävämpi. Seurueen tunnelma ja ruoan maku paranevat, kun kaiken kruunaa oikeanlainen valaistus.

18 RAVINTOLA / EL GORDO SIVU 18

19 RAVINTOLA / EL GORDO SIVU 19 RAVINTOLA EL GORDO Ravintola El Gordon tavoitteena oli luoda lämpimällä ja kodikkaalla valaistuksella huonemainen tunnelma muuten karkeaan ja ilmavaan toimitilaan. Ravintola teki tiivistä yhteistyötä Mood Studion sisustustoimiston ja Hide-a-liten kanssa, jolloin iso osa valaistuksesta pystyttiin integroimaan sisustukseen.

20 TOIMISTO SIVU 20

21 TOIMISTO SIVU 21 Toimisto. Toimistossa keskittymisen, luovuuden ja uusien ideoiden on tultava toimeen rutiinien, kokousten ja ihmisten kanssa. Pysyäksemme pirteinä ja tarkkaavaisina koko työpäivän, tarvitaan valaistus, joka helpottaa keskittymistä ja virkeänä pysymistä sekä samalla toivottaa tervetulleiksi uudet asiakkaat ja yhteistyön. Lisäksi toimistossa on hyvä olla näkökykyä stimuloivia ympäristöjä, joissa on himmennetty valo ja rauhallinen tunnelma, sillä ne tarjoavat tärkeän mahdollisuuden lepoon ja palautumiseen.

22 KUVA: EMIL FAGANDER HIDE-A-LITE TOIMISTO / EPIDEMIC SOUND SIVU 22

23 TOIMISTO / EPIDEMIC SOUND SIVU 23 EPIDEMIC SOUND Epidemic Soundissa ääni ja valo kulkevat käsi kädessä. Tehtävänä oli luoda ei-perinteinen toimisto ullakosta ja alapuolella sijaitsevasta panimosta. Projektista vastasi White Arkitekter, ja Hide-a-lite antoi neuvoja ja suoritti valaistuslaskelmat.

24 MYYMÄLÄ SIVU 24

25 MYYMÄLÄ SIVU 25 Myymälä. Päästä yksityiskohdat ja tuotteet oikeuksiinsa valaistuksella, joka korostaa myymälän luonnetta. Johdata asiakas myymälän läpi ja luo inspiroivia valaistuksia, jotka samalla muodostavat selvän opasteen kulkureitistä. Vaihtelevilla valon voimakkuuksilla, muuttuvilla valon väreillä ja erilaisilla valaistusperiaatteilla voidaan luoda mielenkiintoisia ja ilmeikkäitä tiloja, jotka nostavat tuotteet huomion keskipisteeksi.

26 MYYMÄLÄ / THE INDUSTRY SIVU 26

27 MYYMÄLÄ / THE INDUSTRY SIVU 27 THE INDUSTRY The Industryn sisustuksen tavoitteena oli karkea teollisuusmiljöö huippumoderneissa tiloissa. Laajaan LED-nauhojen ja profiilien valikoimaamme kuuluvien valolinjojen avulla pystyimme luomaan tunnelman, joka on aistittavissa heti ensisilmäyksellä. Projektin valaistussuunnittelusta vastasi Hide-a-lite.

28 JULKISIVU SIVU 28

29 JULKISIVU SIVU 29 Julkisivu. Toivota asiakkaat ja vierailijat tervetulleiksi inspiroivalla valoympäristöllä. Anna ensivaikutelman jättää pysyvä jälki jo ulkopuolella. Eräs pitkien ja pimeiden vuodenaikojen eduista on se, että valon ja luovien ratkaisujen avulla voi erottua pimeydessä ja vahvistaa imagoaan.

30 HIDE-A-LITE J U L K I S I V U / VOX H OT E L SIVU 30

31 HIDE-A-LITE J U L K I S I V U / VOX H OT E L SIVU 31 VOX HOTEL VOX Hotel on ketjuihin kuulumaton hotelli Jönköpingin keskustassa. Täällä mitään ei ole jätetty sattuman varaan, ei varsinkaan aiempaa 70-luvulta peräisin olevaa julkisivua, joka oli valmistettu tummasta tiilestä ja metallilevyistä. Kun rakennus muutettiin toimistosta maailmanluokan tapaamispaikaksi, sen ulkokuorelle tehtiin messingin, julkisivukivien ja erityisesti valaistuksen avulla huomattava muodonmuutos, joka jo ulkopuolella antaa käsityksen hotellin sisätiloista. Valaistussuunnittelun toteutti sähkökonsultti Peo Ottosson.

32 TIETOJA SIVU 32

33 TIETOJA SIVU 33 PALJON TIETOA JA ISOJA IDEOITA Me Hide-a-litella otimme LED-valaistuksen käyttöön jo varhaisessa vaiheessa. Vuosien saatossa on tapahtunut paljon, ja olemme olleet mukana viemässä kehitystä eteenpäin monella tasolla. Nykyään meillä on laaja tuotevalikoima, paljon osaamista ja suuria ideoita tulevaisuutta varten. Pidämme uusien asioiden kokeilemisesta, ja haluamme kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä uusien haasteiden että monimutkaisten projektien kautta. Suomen myyntiorganisaatiomme toimii Turusta käsin, pääkonttorin sijaitessa Ruotsissa. Työskentelemme sekä innovaatioiden että vakiintuneiden tuotteiden parissa, ja kokeilemme mielellämme kiinnostavia valaistusratkaisuja. Se tarjoaa meille ja sinulle mahdollisuuden mukauttaa tuotteita ja ideoita jokaista yksittäistä projektia varten. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme

34 Hide-a-lite on tuotemerkki, jota OEM Finland Oy myy ja markkinoi. Tuotteet on valittu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä ilmastoja laatuvaatimuksiin.

35

36 OEM FINLAND OY / FISKARSINKATU 3, TURKU / PL 9, TURKU PUH INFO@HIDEALITE.FI

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg, 19. marraskuu 2018 50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia Vuoden 2018 lopussa juhlitaan kahta ESYLUXin historiassa merkittävää päivää. Perustaja Peter Kremser muistelee yrityksen

Lisätiedot

VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA YMPÄRISTÖSSÄ

VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA YMPÄRISTÖSSÄ VALAISTUS- JA SÄHKÖSUUNNITTELU Ky VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA YMPÄRISTÖSSÄ 1 VALAISTUS- JA SÄHKÖSUUNNITTELU Ky VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA

Lisätiedot

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus Tunable White Henkilökohtainen valaistus Ihmiskeskeinen valaistus Valaistus joka keskittyy tarpeisiisi Valo vaikuttaa siihen mitä tunnemme ja miten toimimme. Valolla on myös suuri vaikutus tunteisiimme

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Tervetuloa Kruunupuistoon! Kruunupuisto on todellinen hyvinvoinnin helmi, haluatpa liittää vierailuusi upeaa

Lisätiedot

LUO AINUTLAATUISIA VALAISTUSELÄMYKSIÄ.

LUO AINUTLAATUISIA VALAISTUSELÄMYKSIÄ. Cariitin tarina Isäni Kari Ruokonen innostui pikkupoikana taskulampuista niin paljon, että valo viitoitti lopulta tien hänen uralleen. Ruokosen ura yrittäjänä valaisimien parissa alkoi jo 1970-luvulla,

Lisätiedot

Aaltoa kulttuurimatkaillen. Seinäjoen kaupunki Kulttuuritoimi PL 215 60101 SEINÄJOKI

Aaltoa kulttuurimatkaillen. Seinäjoen kaupunki Kulttuuritoimi PL 215 60101 SEINÄJOKI Aaltoa kulttuurimatkaillen Seinäjoen kaupunki Kulttuuritoimi PL 215 60101 SEINÄJOKI Alvar Aalto Seinäjoella Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakunnan keskus ja yksi Suomen voimakkaimmin kasvavista kaupunkikeskuksista.

Lisätiedot

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL LUONTEVA YHDISTYMINEN Suomalaisen terveydenhuollon alalla nimi Miratel tarkoittaa samaa kuin laadukkaat viestintätuotteet, -ratkaisut

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten Valaistusratkaisut kaikkiin eri ympäristöihin Fagerhult on yksi markkinoiden johtavia valaistusalan yrityksiä, joka on vuodesta 1945 lähtien suunnitellut

Lisätiedot

Vähittäiskaupan maailman valaiseminen

Vähittäiskaupan maailman valaiseminen Vähittäiskaupan maailman valaiseminen Lamppuja, valaisimia ja valaistuksen ohjausta on tarkasteltava sekä yksilöllisesti että kokonaisvaltaisesti vähittäiskaupan ympäristön suunnittelussa. Jokaisella on

Lisätiedot

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs www.halwest.com Halwest Ay:n toiminta alkoi maaliskuussa 2003 ja v. 2008 yhtiömuodoksi vaihtui Oy. Tuotevalikoimamme painottui Aluksi yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin ergonomisiin ratkaisuihin.

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

Esittelemme älykkäitä automaatio- ja valaistusratkaisujamme uudella tavalla: ESYLUXin verkkosivut ovat uudistuneet

Esittelemme älykkäitä automaatio- ja valaistusratkaisujamme uudella tavalla: ESYLUXin verkkosivut ovat uudistuneet LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg, 15. helmikuuta 2018 Esittelemme älykkäitä automaatio- ja valaistusratkaisujamme uudella tavalla: ESYLUXin verkkosivut ovat uudistuneet ESYLUX esitteli vuodenvaihteessa uusitun

Lisätiedot

Arkadiankatu 6 KAMPPI / HELSINKI. sponda.fi

Arkadiankatu 6 KAMPPI / HELSINKI. sponda.fi Arkadiankatu 6 KAMPPI / HELSINKI Paras paikka bisnekselle Helsingin ytimessä, Narinkkatorin reunalla seisoo Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnittelema kolossaalinen talo. Sen suojellun julkisivun taakse

Lisätiedot

SÄHKÖTIE 8. K e h i t y s h a n k e k e s k e l l ä Ta m m i s t o a. Parviainen Arkkitehdit Oy

SÄHKÖTIE 8. K e h i t y s h a n k e k e s k e l l ä Ta m m i s t o a. Parviainen Arkkitehdit Oy SÄHKÖTIE 8 K e h i t y s h a n k e k e s k e l l ä Ta m m i s t o a Parviainen Arkkitehdit Oy SÄHKÖTIE 8 Yleistä hankkeesta SÄHKÖTIE 8 Syy tulla kauempaakin Keskellä Tammistoa sijaitseva kiinteistökehityskohde;

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO KUINKA ÄLYKÄS SINUN KOTISI ON? Toisille koti merkitsee lepoa ja rauhaa arjen kiireistä, toisille viihtymistä ystävien, perheen tai harrastusten parissa. Tarpeemme vaihtelevat,

Lisätiedot

LEDit ulkovalaistuksessa. Valoisa ja vetovoimeinen kaupunki, Oulu, 22.11.2013 Pauli Tarna, Philips Oy

LEDit ulkovalaistuksessa. Valoisa ja vetovoimeinen kaupunki, Oulu, 22.11.2013 Pauli Tarna, Philips Oy LEDit ulkovalaistuksessa Valoisa ja vetovoimeinen kaupunki, Oulu, 22.11.2013 Pauli Tarna, Philips Oy Liiketoimintamme 24% 2012 41% 35% Philips Healthcare Philips Lighting Philips Consumer Lifestyle 2 2

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

See your world in a new light.

See your world in a new light. See your world in a new light. 1 Alkusanat Greenled Smart Lighting System Toimistovalaisimet Alfa 600 ja 1200/1500 G-lite Panel Myymälävalaisimet Greenled Hella series Teollisuusvalaisimet Eco E Eco R

Lisätiedot

Ledifaktoja Valomessut Daniel Jenkins OEM / Philips Valaistus

Ledifaktoja Valomessut Daniel Jenkins OEM / Philips Valaistus Ledifaktoja Valomessut 2009 Daniel Jenkins OEM / Philips Valaistus Kolme trendiä, kolme mahdollisuutta Perinteisistä valonlähteistä Led-valaistusratkaisuihin Komponenteista ja tuotteista sovelluksiin ja

Lisätiedot

RIIHITONTTU Business Campus

RIIHITONTTU Business Campus RIIHITONTTU Business Campus Vehreä Urbaani Työympäristö Niittykummun Tulevaisuuden Keskustan Sykkeessä RIIHITONTTU Business Campus 1) Hyvä sijainti, helposti saavutettavissa 2) Runsaasti autopaikkoja 3)

Lisätiedot

SILTASAARENKATU 10, HELSINKI. Kohta täällä on kaikki. Siltasaari 10 puhaltaa elämää Helsingin kantakaupungin uuteen ytimeen, Hakaniemeen.

SILTASAARENKATU 10, HELSINKI. Kohta täällä on kaikki. Siltasaari 10 puhaltaa elämää Helsingin kantakaupungin uuteen ytimeen, Hakaniemeen. Kohta täällä on kaikki. Siltasaari 10 puhaltaa elämää Helsingin kantakaupungin uuteen ytimeen, Hakaniemeen. 2 Kautta historian moni uusi ja ihmeellinen asia on nähnyt päivänvalon Hakaniemessä. Tarina jatkuu,

Lisätiedot

KODIN VALAISTUKSEN PIKAOPAS

KODIN VALAISTUKSEN PIKAOPAS WWW.VALORAM.FI MIKSI KIRJOITIN TÄMÄN OPPAAN? Pitkän työpäivän jälkeen astut kauppakassit käsissä kotiisi ja napsautat valokatkaisijaa. Loisteputkitekniikalla toteutetut energiansäästölamput syttyvät himmeinä

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

Cadolton moduulirakennusteknologia. Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. TEHOKKAAMMIN. MODUULIRAKENTAMINEN.

Cadolton moduulirakennusteknologia. Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. TEHOKKAAMMIN. MODUULIRAKENTAMINEN. Cadolton moduulirakennusteknologia Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. NOPEAMMIN. Moduulirakentamisen viehätys Vakuuttava teknologia Huipputeknologisille toimintorakennuksille ennen

Lisätiedot

Elämänmakuista! Ruoan merkitys muistisairaan ihmisen elämänlaadussa

Elämänmakuista! Ruoan merkitys muistisairaan ihmisen elämänlaadussa Elämänmakuista! Ruoan merkitys muistisairaan ihmisen elämänlaadussa Maaret Meriläinen Toimintaterapeutti Oulun Seudun Muistiyhdistys ry Ruoan merkitys ihmiselle Elämän aikana kaikille ihmisille syntyy

Lisätiedot

Toimintojen määrittelyn alue (keltainen katkoviiva)

Toimintojen määrittelyn alue (keltainen katkoviiva) Toimintojen määrittelyn alue (keltainen katkoviiva) Määritellään alueen toiminnot Kaupungin omistamien kiinteistöjen kaupunkikuvallisen yleisilmeen ja siihen liittyvien kehittämistarpeiden arviointi valaistussuunnittelun

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA ASUNTOSUUNNITTELUSTA

AJANKOHTAISTA ASUNTOSUUNNITTELUSTA 17.11.2015 AJANKOHTAISTA ASUNTOSUUNNITTELUSTA SELVITYKSEN TULOKSIA ARA:N ERITYISRYHMÄ- KOHTEIDEN TILAMITOITUS SELVITYKSEN TAUSTA JA TAVOITTEET Ramboll Management Consulting toteutti yhdessä Arkkitehtitoimisto

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

VALAISTUSALUEET JA VALAISTUSTAPAKAAVIOT

VALAISTUSALUEET JA VALAISTUSTAPAKAAVIOT VALAISTUSALUEET JA VALAISTUSTAPAKAAVIOT 7 VALAISTUSALUEET Tämä piirustus toimii valaistuksen kaavatasoisena ohjeena. Kullakin valaistusalueella on oma luonteensa, joka perustuu kaupunkitilan antamiin lähtökohtiin.

Lisätiedot

Terveellisen ympäristön suunnittelu

Terveellisen ympäristön suunnittelu Terveellisen ympäristön suunnittelu Marjut Nousiainen Sisustusarkkitehti ja Kalustemuotoilija Design Studio Marjut Nousiainen Meritullinkatu 7, 00170 Helsinki www.marjutnousiainen.com Restoratiivinen ympäristö

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN!

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa. Niin alue kuin itse talo ovat

Lisätiedot

LED VALAISTUS. Vinkit ja ideat sinun kotiisi

LED VALAISTUS. Vinkit ja ideat sinun kotiisi LED VALAISTUS Vinkit ja ideat sinun kotiisi LED on lämmintä valoa Nykyään voit valita LED-valaisimet jotka näyttävät halogeeneilta. Lediä voi himmentää Siivous vai illallinen? Voit himmentää valaistusta

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Vihersisustuksen asiantuntijat

Vihersisustuksen asiantuntijat Vihersisustuksen asiantuntijat Meistä Keitä olemme Olemme asiantuntijoita kaikenlaisten ympäristöjen vihersisustamisessa, niin pienten yksityisten hotellien ja yritysten kuin globaalien hotelliketjujen,

Lisätiedot

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018 Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a syksy 2018 YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN On hyvä tietää, kuka olen. On tärkeää ja välttämätöntä on tunnistaa asioita itsestään ja omasta mielentilastaan ja tunteistaan.

Lisätiedot

HEINOLA VALAISTUKSEN YLEISSUUNNITELMA TIIVISTELMÄ 2016

HEINOLA VALAISTUKSEN YLEISSUUNNITELMA TIIVISTELMÄ 2016 1 HINOLA VALAISTUKSN YLISSUUNNITLMA TIIVISTLMÄ 2016 Konsepti: lämykselliset puistot & keskustan selkeys ja energiansäästö Heinolan valaistuksen yleissuunnitelmassa on kaksi pääteemaa: lämykselliset puistot

Lisätiedot

2016 KO H D E VA L O T

2016 KO H D E VA L O T 2016 KOHDEVALOT 2 KOHDEVALOT Suuntaa valo kohteeseen, jota haluat korostaa. Hyvästä työvalaistuksesta viihtyisään tunnelmavalaistukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Kiskoon tai kattopintaan asennetuilla

Lisätiedot

Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015. Ulla Kreander / Restel Hotel Group

Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015. Ulla Kreander / Restel Hotel Group Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015 Ulla Kreander / Restel Hotel Group Yrittäjien majoitusedut Restelissä 2016 Huonehinnoista -20 % alennus päivän hinnasta Päiväkokouksista -10 % Varaukset myyntikeskuksesta

Lisätiedot

Tervetuloa Työnvälitykseen

Tervetuloa Työnvälitykseen Tervetuloa Työnvälitykseen Välkommen till Arbetsförmedlingen Finska Tämä on Työnvälitys Haetko työtä? Haluatko lisätietoja työmarkkinoista? Tarvitsetko vinkkejä ja neuvoja löytääksesi haluamasi työn?

Lisätiedot

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Kaikki tarvittava valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron ammattilainen Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron

Lisätiedot

ENERGIATEHOKAS VALAISTUS VALO-OLOSUHTEEN LAATUA UNOHTAMATTA

ENERGIATEHOKAS VALAISTUS VALO-OLOSUHTEEN LAATUA UNOHTAMATTA 24.11.2019 ENERGIATEHOKAS VALAISTUS VALO-OLOSUHTEEN LAATUA UNOHTAMATTA Valaistuksen energiatehokkuus ja suunnittelun haasteet palvelurakennuksissa Kari Kallioharju, Tampereen ammattikorkeakoulu 24.11.2019

Lisätiedot

Miten saamme aikaan paremman työpäivän?

Miten saamme aikaan paremman työpäivän? Ergonomia Better at work Miten saamme aikaan paremman työpäivän? > Antamalla perusarvojen ohjata työtämme > Paneutumalla ihmiseen ja hänen työympäristöönsä kokonaisuutena > Tarjoamalla ergonomiakeskeisiä

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Viikinmäki, Kivikaupunki / Ajatuksia valosta

Viikinmäki, Kivikaupunki / Ajatuksia valosta Viikinmäki, Kivikaupunki / Ajatuksia valosta Raportti 20.09.2007 VALAISTUKSEN KONSEPTI Illan hämärtyessä vuorenrinteessä uinuvan Italialaisen vanhan kivikaupungin, Loreto Aprutinon, herkkä valaistus innostaa

Lisätiedot

Liikutaan ulkona pimeälläkin Valoa sinne missä sitä tarvitaan

Liikutaan ulkona pimeälläkin Valoa sinne missä sitä tarvitaan Liikutaan ulkona pimeälläkin Valoa sinne missä sitä tarvitaan Marjukka Puolakka Selviytymistä suomalaisessa marraskuussa Suomen Akatemia 1.11.2012 Valaistus poikkitietieteellistä tutkimusta kasvihuoneissa,

Lisätiedot

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Tuotteita käyttävistä ihmisistä on tullut parempia mainoksia, kuin perinteisistä medioista Miksi näin on? 3

Lisätiedot

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Välitasot Lisää lattiapintaa Weland-välitasot Weland-välitasoilla voit hyödyntää tilan koko tilavuuden lattia-alan lisäämiseksi. Yksinkertainen ja kustannustehokas tapa hyödyntää tilojen mahdollisuudet.

Lisätiedot

HARJOITUSOHJELMA Kuntoilijan ohjelma

HARJOITUSOHJELMA Kuntoilijan ohjelma HARJOITUSOHJELMA Kuntoilijan ohjelma 1. harjoitusviikko Kestävyysharjoitus 1 h vauhtikestävyys 2. harjoitusviikko Kestävyysharjoitus 2 h 15 min, rauhallinen peruskestävyys 3. harjoitusviikko 4. harjoitusviikko

Lisätiedot

Äänekosken ydinkeskustan kehittämissuunnitelma. Lisäksi muutamia huomioita/kysymyksiä: Puheenjohtaja Antti Kyröläinen

Äänekosken ydinkeskustan kehittämissuunnitelma. Lisäksi muutamia huomioita/kysymyksiä: Puheenjohtaja Antti Kyröläinen Kaupunginhallitus 14.9.2015 liite nro 1 (1/11) 1 (1) Äänekosken kaupunki Kaavasuunnittelija Henriikka Lonka Hallintokatu 4 44100 ÄÄNEKOSKI Lausuntopyyntönne Äänekosken ydinkeskustan kehittämissuunnitelmasta

Lisätiedot

LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT?

LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT? LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT? HYVÄN OLON ENERGIAA Kaukolämmitys merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen. Kaukolämmön asiakkaana

Lisätiedot

Eat My Turku - ruokakulttuuri matkailuvalttina. asddadadas

Eat My Turku - ruokakulttuuri matkailuvalttina. asddadadas Eat My Turku - ruokakulttuuri matkailuvalttina PÄIVI POHJOLAINEN 15.3.2017 asddadadas Tästä se alkoi se Turun ruokakulttuurin kukoistus Turun linnan kautta suomalaiset oppivat käyttämään haarukkaa, juomaan

Lisätiedot

nuovo YLEMPI KELLARIKERROS 1:200 1. KERROS 1:200 JULKISIVU VAASANKADULLE 1:200

nuovo YLEMPI KELLARIKERROS 1:200 1. KERROS 1:200 JULKISIVU VAASANKADULLE 1:200 ASEMAPIIRROS 1 : 500 Jyväskylä on Alvar Aallon ja modernin arkkitehtuurin kaupunki tämä on nostettu esille myös Jyväskylän arkkitehtuuripoliittisessa ohjelmassa kaupungin rakentamista ohjaavana johtoajatuksena.

Lisätiedot

Hei! Yhteydenottoanne innolla odottaen! Ystävällisin terveisin: FINe Office Design. Tehdaskatu Oivalla

Hei! Yhteydenottoanne innolla odottaen! Ystävällisin terveisin: FINe Office Design. Tehdaskatu Oivalla Katalogi 2 Hei! Olemme FINe Office Design, uusi ainutlaatuinen toimistokalusteita myyvä yritys. Tarjoamme Teille laadukkaita ja toimivia, suomalaisia toimistokalusteita, tyylistä tinkimättä. Haluamme panostaa

Lisätiedot

JOKIKATU 2 EKSPONENTIAALISIA MAHDOLLISUUKSIA

JOKIKATU 2 EKSPONENTIAALISIA MAHDOLLISUUKSIA JOKIKATU 2 EKSPONENTIAALISIA MAHDOLLISUUKSIA JOEN VARRELLA Turun suurin ja vaikuttavin maamerkki Aurajoki todisti aitiopaikalta kun kauppias Victor Alexander Reims perusti viinanjalostustehtaan joen upealle

Lisätiedot

Räätälöidyt palvelut vaativiin kohteisiin.

Räätälöidyt palvelut vaativiin kohteisiin. Räätälöidyt palvelut vaativiin kohteisiin. Me olemme Nylund Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron myös vaativissa kohteissa. Toimitamme koko elinkaaren energiatehokkuus- ja

Lisätiedot

"Hyvinvointirakentaminen"

Hyvinvointirakentaminen "Hyvinvointirakentaminen" Rakennetun ympäristön ohjelma, TEKES 18.5.2010 Helsinki Kari Reijula, professori Työterveyslaitos Taustaa "Kymmenen kirjaa arkkitehtuurista" (Vitruvius 80-15 eaa.) rakennelman

Lisätiedot

Telakkaranta. Helsingin uusin vanha kaupunginosa. Visualisointi.

Telakkaranta. Helsingin uusin vanha kaupunginosa. Visualisointi. Telakkaranta Helsingin uusin vanha kaupunginosa Visualisointi. ARKKITEHDIN TERVEHDYS Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannan identiteetti on vanhoissa

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

VIHJE! VALITSE KOTIISI. LED-faktoja. tyylikäs LED-valaistus

VIHJE! VALITSE KOTIISI. LED-faktoja. tyylikäs LED-valaistus VALITSE KOTIISI tyylikäs LED-valaistus LED-valaisimet voidaan upottaa pieneenkin tilaan, koska ne kehittävät erittäin vähän lämpöä ja ovat kooltaan pieniä. VIHJE! Valaistussuunnittelijamme kertoo LED-valaistuksesta

Lisätiedot

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä Naapurisi: inspiraatio ja menestys. Toteuta suunnitelmasi Kehittyvä

Lisätiedot

RAKENNAMME HYVINVOINTIA

RAKENNAMME HYVINVOINTIA meistä ESTETIIKKA KUULO NÄKÖ ETIIKKA TUNTO SINÄ HAJU RAKENNAMME HYVINVOINTIA Harjoitamme suunnittelu-, rakennus- ja sisustustoimintaa pehmeitä arvoja kunnioittaen. Tähtäämme päivittäisessä työssämme laatuun,

Lisätiedot

KALASATAMAN by Lindström Invest

KALASATAMAN by Lindström Invest Kumm eli MAN ström Invest Lindström Invest Oy Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki puh. 09 2514 6100 www.lindstrominvest.fi Haluatko työskennellä täyden palvelun Business Parkissa? Ainutlaatuiset ja viihtyisät

Lisätiedot

SOVELLUSOHJE ALUEVALAISTUS

SOVELLUSOHJE ALUEVALAISTUS SOVELLUSOHJE ALUEVALAISTUS Turvallinen ja viihtyisä elinympäristö kaikille Älykkyys ohjauksessa. Valaistuksen järkevällä ohjauksella saadaan maksimaaliset energiansäästöt ja tarpeenmukainen valaistus.

Lisätiedot

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs www.halwest.com www.hh-kaluste.fi Halwest Ay:n toiminta alkoi maaliskuussa 2003 ja v. 2008 yhtiömuodoksi vaihtui Oy. Tuotevalikoimamme painottui Aluksi yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin ergonomisiin

Lisätiedot

Valolla miellyttävään tulevaisuuteen

Valolla miellyttävään tulevaisuuteen Valolla miellyttävään tulevaisuuteen Valoisa Helsinki kaupungin ulkovalaistuksen tavoitteet Juhani Sandström Valaistuspäällikkö 2.3.2017 Valolla miellyttävään tulevaisuuteen Valoisa Helsinki kaupungin

Lisätiedot

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE. sponda.fi

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE. sponda.fi Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE Muuntojoustavat tilat Tampereen sydämessä Tulli Business Park on kolmannen sukupolven toimitilaympäristö Tampereen sydämessä. Ihmiskeskeiset Stress Free Area -tilaratkaisut

Lisätiedot

Matkakertomus, World Future Energy Summit messut 15.1.-17.1.2013, Abu Dhabi

Matkakertomus, World Future Energy Summit messut 15.1.-17.1.2013, Abu Dhabi Matkakertomus, World Future Energy Summit messut 15.1.-17.1.2013, Abu Dhabi Matkalla ENY projektipäällikkö Jonna Haapamäki-Syrjälä, IS-Technics Oy Raimo Keskitalo sekä Dubaissa toimistoa pitävä Exigo Finland

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

Ohjeet hakupapereiden laatimiseen ulkomaan työssäoppimisjaksoa varten

Ohjeet hakupapereiden laatimiseen ulkomaan työssäoppimisjaksoa varten Ohjeet hakupapereiden laatimiseen ulkomaan työssäoppimisjaksoa varten Johdanto Työssäoppimispaikkaa haetaan ulkomailta samoin kuin muutakin työtä. Hakupapereista: - CV kertoo, kuka olet - Hakukirje kertoo,

Lisätiedot

Käpylän elävä keskipiste

Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskus Amerin talona tunnettu Mäkelänkatu 91 uudistuu. Siitä tulee viihtyisä ja inhimillisen kokoinen kaupunginosan keskus. Kiinteistössä on tilaa erilaisille toimijoille:

Lisätiedot

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä steni parveke Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä 2006/4343 Ota kaikki neliöt hyötykäyttöön Parveke on tervetullut pinta-alan lisä asuinneliöihin. Muistele kaikkia lämpimiä, aurinkoisia

Lisätiedot

Kooste yleisötilaisuudesta

Kooste yleisötilaisuudesta Kunnantalon alueen asemakaavamuutos Kaavahankkeen esittely ja avoin ideointitilaisuus 23. 8. 2018 Kooste yleisötilaisuudesta 1. Yleisötilaisuuden kooste Kunnantalon alue 1 Suunnittelualue Suunnittelu koskee

Lisätiedot

Vantaan Varistoon näkyvälle kauppapaikalle

Vantaan Varistoon näkyvälle kauppapaikalle Vantaan Varistoon näkyvälle kauppapaikalle Toimisto- ja myymälätilaa osoitteessa Martinkyläntie 54, Vantaa. Sijainti kaupan keskittymässä Osoitteessa Martinkyläntie 54 sijaitsee valoisa toimistotila, joka

Lisätiedot

Kodin LED-valaistusopas

Kodin LED-valaistusopas Kodin LED-valaistusopas Miksi päivänvalo on kaikille tärkeää? Kodin valaistussuunnittelu Valaistuksen ohjaus Kodin eri huoneiden valaistus Ihmiskeskeinen valaistus Valon vaikutukset hyvinvointiimme Miksi

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Ammatti: Pelisuunnittelija

Ammatti: Pelisuunnittelija Ammatti: Pelisuunnittelija Ville Vuorela 2011 Quo Vadis? Ville Vuorela 37 vuotta (pelaajien keski-ikä) Paheksuttava ikiopiskelija Pelialalle 1996, kokopäiväisesti 2004 (Sumea) Nykyisin pelisuunnittelun

Lisätiedot

Päivänvaloa helmikuussa 2015. Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy

Päivänvaloa helmikuussa 2015. Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy Päivänvaloa helmikuussa 2015 Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy Valon terveysvaikutuksia Luonnollinen valo 100 vuotta sitten -> nyt Valon terveysvaikutuksia yhä yleisin sisätiloissa oleva

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

Asiakasomistajaposti. Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu

Asiakasomistajaposti. Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu Economy PP Finlande 123656 Itella Posti Oy Asiakasomistajaposti Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu 2014 Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! s-mobiili.fi www.s-kanava.fi 1130A1S152

Lisätiedot

Pyykösjärven päiväkodin toimintasuunnitelma

Pyykösjärven päiväkodin toimintasuunnitelma Pyykösjärven päiväkodin toimintasuunnitelma 2017-2018 Toimintakulttuuri Päiväkodissamme pienryhmätoimintaa on kaikissa päivän tilanteissa ja se on suunniteltu hyvin. Tarjoamme lapsille monipuolista tekemistä,

Lisätiedot

Piirrä oma valolinjasi

Piirrä oma valolinjasi Freedom Valo on yksi arkkitehtuurin peruselementtejä. Ilman valoa tilan linjat ja yhteydet katoavat. Päivänvalo on suunnittelun itsestään selvä lähtökohta, ja keinovalo jatkaa siitä mihin luonnonvalo

Lisätiedot

BROEN BALLOFIX KUULASULKUVENTTIILIT

BROEN BALLOFIX KUULASULKUVENTTIILIT Kivenlahdenkatu 1 BROEN BALLOFIX KUULASULKUVENTTIILIT Kivenlahdenkatu 1 2 Alkuperäinen BROEN BALLOFIX -kuulasulkuventtiili kehitettiin Tanskassa 1960-luvulla. Tänä päivänä niitä asennetaan ja niihin luotetaan

Lisätiedot

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD www.kolmekivea.fi Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola, Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset

Lisätiedot

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA SMART LUCIA OSAKSI LUONTOA Jokainen Smart Lucia on ainutlaatuinen. Smart Lucia, jossa moderni lasityö ja luonnon estetiikka yhdistyvät, on

Lisätiedot

Älykkään valaistuksen mahdollisuudet

Älykkään valaistuksen mahdollisuudet Älykkään valaistuksen mahdollisuudet Jaakko Ketomäki Erikoistutkija, Interactive buildings VTT Technical Research Centre of Finland Älykäs valaistus? Tehokas valaistus Valaistustapa Valaisinsijoittelu

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

Porkkalankatu 24 RUOHOLAHTI / HELSINKI. sponda.fi

Porkkalankatu 24 RUOHOLAHTI / HELSINKI. sponda.fi Porkkalankatu 24 RUOHOLAHTI / HELSINKI Erinomaiset puitteet tehokkaalle työnteolle Ruoholahden Sulka tarjoaa nykyaikaisen toimistotilan edut vilkkaan toimistoalueen ytimessä hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA TUKEVAT TILATEHOKKUUTTA JA TYÖVIIHTYVYYTTÄ

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA TUKEVAT TILATEHOKKUUTTA JA TYÖVIIHTYVYYTTÄ EFG SURROUND e w r e h t e Tog ake it matter m LUOMME YHDESSÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA TUKEVAT TILATEHOKKUUTTA JA TYÖVIIHTYVYYTTÄ EFG Surround -moduuleilla voit luoda huoneen huoneeseen. Moduulit vaimentavat

Lisätiedot

Kristiansundin kaupunki rakentaa. tulevaisuuden. ulkovalaistusta

Kristiansundin kaupunki rakentaa. tulevaisuuden. ulkovalaistusta Ulkovalaistus CityTouch Kristiansundin kaupunki rakentaa tulevaisuuden ulkovalaistusta Norjan kunnilla ja kaupungeilla on suuri tarve uudistaa katuvalaistustaan, koska energia- ja ympäristövaatimukset

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot