97 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN PERUSTURVAOSASTON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "97 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN PERUSTURVAOSASTON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA"

Transkriptio

1 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 92 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA KEHITYSVAMMAPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUJEN MÄÄRÄYTYMISPERUSTEET JA LUKIEN 96 VÄISTÖN RYHMÄKODIN IRTAIMISTOHANKINTAA KOSKEVAN VALITUKSEN PERUUTUS TALOUSARVION TOTEUTUMINEN PERUSTURVAOSASTON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA SAAPUNEET KIRJEET ILMOITUSASIAT 203

2 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta AIKA klo 17:30-18:55 PAIKKA Kokoushuoneet 1-2 Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Kallio Erkki puheenjohtaja Häyrynen Veikko jäsen Kohtakangas Suvi jäsen Koski Ville jäsen Niemi Tuula varajäsen Viinamäki Toini jäsen Niemenmaa Kalevi kh:n edustaja Kuusiluoma Vuokko esittelijä Kujansuu Saija pöytäkirjanpitäjä MUU Ahoniemi Mirja avo- ja laitoshoidon johtaja :t 95, 100 POISSA Rantala Jussi varapuheenjohtaja Kannisto Mia jäsen Lamminmäki Ari jäsen Pesonen Aija jäsen Piilola Taru jäsen ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Erkki Kallio Saija Kujansuu KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TAR KAS- TUS Parkanossa Toini Viinamäki Tuula Niemi PÖYTÄKIRJA YLEI- SESTI NÄHTÄVÄNÄ Parkanon kaupungin perusturvaosastolla klo

3 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN PETU 92 Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA PETU 93 Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Tarkastusvuorossa ovat Toini Viinamäki ja Jussi Rantala. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Toini Viinamäki ja Tuula Niemi.

5 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta KEHITYSVAMMAPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 1056/ /2013 PETU 94 Kunnallisista sosiaali- ja terveyspalveluista perittävistä maksuista säädetään laissa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista (734/1992) sekä asetuksessa (912/1992). Kehitysvammaisten erityishuollosta annetussa laissa (519/1977) tarkoitettu erityishuolto ja lain 39 :ssä tarkoitettu kuljetus näihin palveluihin ovat asiakkaalle maksuttomia. Kehitysvammaisten ylläpidosta voidaan periä maksu lukuun ottamatta alle 16-vuotiaalle maksuttomana annettavaa osittaista ylläpitoa. Kehitysvammaiselle lapselle myönnetystä vuorokauden käsittävästä tilapäisestä perhehoidosta voidaan kuitenkin periä ylläpitomaksu, sillä se ei ole maksuttomana (alle 16-v.) annettavaa osittaista ylläpitoa. Parkanon kaupunki tuottaa kehitysvammaisten ohjattua asumista Rantakodon Niittykodissa sekä ostaa pitkäaikaista ja lyhytaikaista asumispalvelua yksityisiltä palveluntuottajilta sekä sairaanhoitopiiriltä. Pitkäaikaisessa asumispalvelussa asukkaat ja heidän edustajansa tekevät vuokrasopimuksen palveluntuottajan kanssa ja maksavat vuokran suoraan palveluntuottajalle. Ateriamaksun ja ylläpitomaksun perii kaupunki, mikäli palveluntuottaja ei sitä tee. Omaishoitajan lakisääteisen vapaapäivän ajaksi ja omaishoitajan antaman hoidon ja huolenpidon korvaamiseksi järjestettävistä palveluista voidaan asiakkaalta periä asiakasmaksualain 6b :n mukaan tällä hetkellä enintään euroa/vrk. Liite nro 20 Kehitysvammapalveluiden asiakasmaksut oheismateriaalina. Valmistelija : Sosiaaliohjaaja Eeva Muurinen Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää vahvistaa kehitysvammapalveluiden asiakasmaksut liitteen mukaisesti alkaen. Hyväksyttiin yksimielisesti.

6 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUJEN MÄÄRÄYTYMISPERUSTEET JA LUKIEN 1311/ /2014 PETU 95 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain (734/1992) 1 :n mukaan kunnallisista sosiaalipalveluista voidaan periä maksu palvelun käyttäjältä, ellei laissa toisin säädetä. Maksu voidaan periä henkilön maksukyvyn mukaan. Asumispalvelut ovat avohoitoa ja laki ei määritä perittävien maksujen suuruutta eikä tarkempia maksujen määräytymisperusteita, vaan kunta voi päättää näistä palveluista perittävistä maksuperiaatteista. Maksu saa kuitenkin olla asiakasmaksulain 2 mukaan enintään palvelun tuottamisesta aiheutuvien kustannusten suuruinen. Asiakasmaksulain 11 :n mukaan sosiaalihuollon palveluista määrätty maksu on jätettävä perimättä tai sitä on alennettava siltä osin kuin maksun periminen vaarantaa henkilön tai perheen toimeentulon edellytyksiä tai henkilön lakisääteisen elatusvelvollisuuden toteuttamista. Tehostettua asumispalvelua järjestetään kunnan omana palveluna ja tarvittaessa palvelua ostetaan yksityisiltä palvelujen tuottajilta asiakkaan vaatiman hoivan ja huolenpidon perusteella. Tällä hetkellä maksut on peritty prosenttiperusteisesti noudattaen laitosmaksun maksuperiaatteita, mutta prosentti on ollut pienempi. Palveluasuminen on avohoitoa ja maksuperusteet on tarkoituksenmukaista päättää avohoidon maksuperusteiden mukaisesti. Palveluasumisen asiakkaat asuvat vuokralla ja vuokra peritään päätetyn vuokratason mukaisesti. Tuetun asumisen (sis. yövalvonnan) ja tehostetun palveluasumisen hoitoja hoivamaksu määräytyy siten, että asiakkaan bruttotulojen 563 ylittävältä osalta peritään palvelumaksua 35% +5%yöhoitolisä= 40%. Mikäli molemmat puolisot asuvat samassa palveluasumisessa hoivamaksu määräytyy siten, että asiakkaiden yhteenlaskettujen bruttotulojen 1 039,00 ylittävältä osalta peritään palvelumaksua 22%+ 5 % yöhoitolisä= 27 %. Asiakkaan tulot huomioidaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuasetuksen (912/1992) mukaisesti. Tuloina ei oteta huomioon rintamalisää. Tuloista voidaan vähentää maistraatin määräämän edunvalvojan palkkio, kuitenkin enintään 50,00 /kk. Asiakas maksaa lääkkeet, terveydenhoitokulut ja muut henkilökohtaiset menonsa itse. Asiakkaan tulee hakea Kelan eläkkeensaajan asumis- ja hoitotuki. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus hakea Kelan korvauksia terveydenhuollon menoihin. Poissaolojen osalta maksua ei peritä yli viisi (5) päivää ylittävältä ajalta. Hoito- ja hoivamaksun perintä päättyy heti, mikäli asiakas siirtyy laitoshoitoon. Vuorokausimaksu määräytyy jakamalla kuukausimaksu kunkin kuukauden päivillä.

7 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta Tukipalvelumaksut (sisältää ateriapalvelun, liinavaate- ja pyykkihuollon sekä siivouspalvelun) määräytyvät oheismateriaalina olevan liitteen 1 mukaisesti. Palvelumaksun alentaminen Mikäli asiakkaan maksukyky on oleellisesti heikentynyt ja hänen toimeentulonsa vaarantunut, voidaan palvelunkäyttäjän palvelumaksua alentaa. Alennuksen tarvetta harkittaessa perusteena käytetään toimeentulotukilainsäädännön periaatteita. Liite nro 21 Palvelumaksut Valmistelija: avo- ja laitoshoidon johtaja Mirja Ahoniemi Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää, että kunnan perimät palveluasumisen hoitoja hoivamaksut määräytyvät sekä kunnan omissa yksiköissä että ostopalveluyksiköissä lukien liitteen mukaisesti. Uusilla asiakkailla maksut määräytyvät lukien. Hyväksyttiin yksimielisesti. Merkitään, että avo- ja laitoshoidon johtaja Mirja Ahoniemi oli kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan.

8 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta VÄISTÖN RYHMÄKODIN IRTAIMISTOHANKINTAA KOSKEVAN VALITUKSEN PERUUTUS PETU Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky on jättänyt saapuneella kirjeellään oikaisuvaatimuksen Väistön ryhmäkodin irtaimiston hankintapäätöksestä. Oikaisuvaatimus on saapunut määräajassa 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksessa Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky vaatii, että Perusturvalautakunnan päätös kumotaan ja täytäntöönpano keskeytetään osa-alueiden 1 ja 2 osalta. Lisäksi Pekka Ali-Tolppa Ky vaatii, että tarjouskäsittely palautetaan takaisin valmisteluun sekä hankinnasta tehdään uusi päätös. Oikaisuvaatimuksen perusteluna Pekka Ali-Tolppa Ky esittää, että tarjouspyynnön hankinnan valintaperusteeksi on mainittu ainoastaan halvin hinta ja tarjottaville tuotteille on tarjouspyynnössä mainittu mitat, kankaat ja kosteussuojat. Pekka Ali-Tolppa Ky:n näkemyksen mukaan ainoastaan pyydetyt minimivaatimukset pitää täyttyä. Lisäksi Pekka Ali-Tolppa Ky perustelee näkemyksenään, että osa-alueella 1 hylkäämisperusteena oleva laatuvaatimus on hankintalain vastainen minimivaatimusten täyttyessä. Lisäksi osa-alueella 2 laatu ja toiminnallisuus eivät saa olla valintaperusteena, kunhan minimivaatimukset täyttyvät. Julkisista hankinnoista annetun lain (hankintalaki) 2 1 momentin mukaan hankintayksikön on käytettävä hyväksi olemassa olevat kilpailuolosuhteet, kohdeltava hankintamenettelyn osallistujia tasapuolisesti ja syrjimättä sekä toimittava avoimesti ja suhteellisuuden vaatimukset huomioon ottaen. Hankintalain 69 :n 2 momentin mukaan tarjouspyynnössä tai hankintailmoituksessa on oltava hankinnan kohde noudattaen soveltuvin osin, mitä teknisistä eritelmistä lain 44 ja 45 :ssä säädetään. Hankintalain 44 :n 1 momentin mukaan hankinnan sisältöä kuvaavat tekniset eritelmät on esitettävä hankintailmoituksessa tai tarjouspyynnössä. Ryhmäkodin kalusteiden tarjouspyynnössä ehdottomina teknisinä ja toiminnallisina vaatimuksina on esitetty, että tarjottavien kalusteiden tulee olla julkisena tilana toimivan hoitokodin käyttöön suunniteltuja ja muodostettava ns. tuoteperheitä. Kalusteiden ja niissä käytettävien pinnoitteiden tulee olla tarjouspyynnön mukaisia sekä niiden tulee olla turvallisia käyttää hoitokotiympäristössä. Lisäksi tarjottavista kalusteista on esitettävä kuvallinen tuotekuvaus, josta selviää tarjouspyynnön liitteessä 1 esitettyjen teknisten, laadullisten ja toiminnallisten vaatimusten täyttyminen. Lisäksi tarjouspyynnössä vaaditaan, että tarjoukseen on merkittävä tarjottujen tuotteiden tuotenumerot ja sivunumero kuvastosta tai muusta esitteestä, jossa tarjotun tuotteen tekniset ja toiminnalliset

9 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta ominaisuudet ilmenevät. Tarjouspyynnön liitteessä 1 kuvataan tilakohtaiset esimerkkituotteet, jotta tarjoaja pystyy arvioimaan hankintayksikön tarpeen mahdollisimman tarkasti. Liitteessä kuvataan myös vaatimus materiaalista, koosta sekä muista huomioon otettavista seikoista, joilla on keskeinen merkitys huomioiden hoitokodin tilojen koko ja toimintaan liittyvät vaatimukset. Tarjouspyynnön liitteessä 1 esimerkkikuvauksena yhteydessä niin kalusteiden kuin kankaiden ja mattojen osalta todetaan lisäksi - "tai vastaava". Lisäksi tarjouspyynnön vaatimuksena oli, että kutakin osa-aluetta pitää tarjota kokonaisuudessaan ja näin ollen koko osa-alueen tulee täyttää tarjouspyynnössä asetetut laadulliset ja toiminnalliset ominaisuudet ja vaatimukset. Tarjouspyynnössä hankinnan valintaperusteena oli yhteishinnaltaan edullisimman, tarjouspyynnön ehdot täyttävän tarjouksen jättänyt tarjoaja valitaan kunkin osa-alueen tuotteiden toimittajaksi. Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky:n tarjous ei täyttänyt tarjouspyynnössä pyydettyjä ehdottomia vaatimuksia ja nämä vaatimukset tarjoajan tuli kaikilta osin täyttää. Vaatimukset oli selkeästi kuvattuna tarjouspyynnössä sekä tarjouspyynnön mukana olevassa liitteessä ja esitetty laatu oli tuotteiden vähimmäisvaatimus. Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky:n tarjouksessa osa-alueen 1 kalusteiden puuosat eivät vastanneet tarjouspyynnössä esitettyä laatuvaatimusta. Tarjouksen laatuvaatimuksena oli esitetty myös, että tarjottavista tuotteista tulee olla selkeät tuotetiedot, josta hankintayksikkö pystyy todentamaan vaadittujen vaatimusten täyttymisen. Myös nämä laadulliset ominaisuudet puuttuivat tarjouksesta pääosin. Osa-alueen 2 osalta tarjous ei vastannut asetettuja laatuvaatimuksia, tarjouksen laatuvaatimuksena oli ilmoitettu mm. taukotilan tuolin puuosat tulee olla Tammi (ei petsattu Tammi) ja tarjottu tuote on petsattu Tammi. Lisäksi puutteet esiintyvät tarjottujen tuotteiden puuttuvina tuote- ja ominaisuuskuvauksina, joita ovat mm. maton ominaisuuteen liittyvä paloturvallisuusluokka ja näin ollen tarjous ei täyttänyt esitettyjä ehdottomia laadullisia minimivaatimuksia. Perusturvalautakunnan päätöksessä :ssä 78 hankinnan osa-alueelta 1 ja 2 Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky poissuljettiin, koska tarjous ei täyttänyt asetettuja laatuvaatimuksia. Vastuu tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuudesta ja vaadittujen selvitysten toimittamisesta on tarjoajalla. Tarjoajan tulee hankintalain 46 :n mukaan osoittaa, että tarjottu tavara on tarjouspyynnön mukainen. Hankintayksikkö on velvollinen sulkemaan tarjouspyyntöä vastaamattoman tarjouksen tarjouskilpailusta silloin, kun tarjouksen puutteellisuus tai

10 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta tarjouspyynnön vastaisuus vaarantaa tarjoajien tasapuolisen ja syrjimättömän kohtelun tarjousvertailussa hankintalain 2 :n 1 momentin vastaisesti. Hankintayksiköllä ei ole siten asiassa harkintavaltaa, vaan poissulkeminen on velvoittavaa. Liite nro 19 / oikaisuvaatimus Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky Valmistelija: perusturvajohtaja Vuokko Kuusiluoma ja avo- ja laitoshoidon johtaja Mirja Ahoniemi Ehdotus: Perusturvalautakunta hylkää Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky:n oikaisuvaatimuksen edellä kuvatuin perustein. Hyväksyttiin yksimielisesti. Merkitään, että tämän asian osalta pöytäkirja tarkastettiin kokouksessa. PETU 96 Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky jätti Markkinaoikeuteen valituksen Väistön ryhmäkodin kalustohankintapäätöksestä hoivakalusteiden (osa-alue 1) ja toimistokalusteiden sekä mattojen osalta (osa-alue) 2. Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky:n valitus on oheismateriaalina. Markkinaoikeus lähetti Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky:n valituksen johdosta päivätyn vastinepyynnön Parkanon kaupungille. Vastine pyydettiin toimittamaan mennessä. Markkinaoikeudelta saapui lausuntopyyntö Parkanon kaupungille. Samalla Markkinaoikeus lähetti tiedoksi Pekka Ali-Tolppa Ky:ltä saapuneen valituksen peruutuksen. Lausuntopyynnössä Markkinaoikeus varasi valituksen peruutuksen johdosta kaupungille tilaisuuden esittää asiassa vaatimuksensa viimeistään Virkamiesvalmistelussa ja keskustelussa lautakunnan puheenjohtajan päädyttiin siihen, että Parkanon kaupunki ei lähde esittämään asiassa vaatimuksia. Väistön ryhmäkodin kalustohankintatilaukset on tehty lautakunnan

11 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta hankintapäätöksen mukaisesti. Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee tiedoksi Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky:n Markkinaoikeudelle lähettämän valituksen ja valituksen peruutuksen tietoonsa saatetuksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta TALOUSARVION TOTEUTUMINEN / /2013 PETU 97 Syyskuun lopussa perusturvalautakunnan käyttötalouden toteutuma on 72,0%. Erikoissairaanhoidon menot on huomioitu ennakkolaskutuksen mukaan. Tasaisen taulukon mukaisesti nettomenojen toteutuma tulisi olla syyskuun lopussa enintään 75,0 %. Oheisaineisto Talousarvion toteutuma Valmistelija: perusturvajohtaja Vuokko Kuusiluoma Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee talousarvion toteutuman tietoonsa saatetuksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.

13 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta PERUSTURVAOSASTON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA PETU 98 Perusturvalautakunnalle on saapunut seuraavat viranhaltijapäätökset: - Perusturvajohtajan päätökset ajalta Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee saapuneet viranhaltijapäätökset tietoonsa saatetuksi ja päättää, että se ei ota mainitun viranhaltijan päättämiä asioita käsiteltäväksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.

14 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta SAAPUNEET KIRJEET PETU 99 Perusturvalautakunnalle on saapunut seuraavat kirjeet: - Muistio perusturvalautakunnan alaisten käteiskassojen tarkastuksesta Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos Kuntien terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö tilastoraportti SOTE viidelle alueelle - Vaikutusten ennakkoarviointi THL:n arviointityöryhmä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Ilmoitus sairaankuljetusajoneuvojen vaihdosta; 9Lives Pirkanmaan Oy Päätös ja aloittamisilmoitus Suomen Oma Pääoma Oy - Valvira Toimeentulotuen määräaikojen valtakunnallinen valvonta Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottajan postitusosoitteen muutoksesta; Oy terapia Ylivieska Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta ; Sanamaailma Oy Lupapäätös yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen Sanamaailma Oy Vastuuhenkilön nimeäminen (Terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista annetun lain 26 edellyttää, että organisaatio nimeää keskuudestaan vastuuhenkilön, jonka toimenkuvana on varmistaa, että ammattimainen käyttäjä toiminnassaan noudattaa lakia 629/2010 ja lain perusteella annettuja määräyksiä) - Sisäministeriö, Sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ROAD SHOW- moniammatilliset toimintamallit tutuiksi -seminaari Tampereella Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee saapuneet kirjeet tietoon saatetuksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.

15 PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Perusturvalautakunta ILMOITUSASIAT PETU 100 Kokouksessa kuultiin perusturvajohtaja Vuokko Kuusiluomaa, avo- ja laitoshoidon johtaja Mirja Ahonimeä ja sosiaalityön päällikkö Saija Kujansuuta sote-kilpailutuksen haltuunottoprosessin etenemisestä. Merkitään, että avo- ja laitoshoidon johtaja Mirja Ahoniemi oli kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan.

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 24 Perusturvalautakunta 03.03.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 26 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 27 15 PERUSTURVAOSASTON

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 48 Perusturvalautakunta 13.05.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 50 26 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 51 27 JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 105 Perusturvalautakunta 12.06.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 56 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 107 57 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 108 58 HOITOVASTUUNSA

Lisätiedot

Sivu 83 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISTYÖKUMPPANIN KILPAILUTUS

Sivu 83 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISTYÖKUMPPANIN KILPAILUTUS PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2014 168 Perusturvalautakunta 09.09.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 83 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 170 84 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 171 85 SOSIAALI-

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 97 Perusturvalautakunta 27.08.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 52 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 99 53 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 100 54 ILMOITUS YKSITYISTEN

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 145 Perusturvalautakunta 28.08.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 73 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 147 74 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 148 75 OIKAISUVAATIMUS

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2014 205 Perusturvalautakunta 06.11.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 101 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 207 102 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 208 103 HARKINNANVARAINEN

Lisätiedot

Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2014 alkaen

Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2014 alkaen Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2014 alkaen Päihde- ja mielenterveyskuntoutus Palvelumaksu Ateriat Muuta huomioitavaa Palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON ASIAKASMAKSUJEN PERIMÄTTÄ JÄTTÄMISEN JA ALENTAMISEN TOIMINTA- OHJE

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON ASIAKASMAKSUJEN PERIMÄTTÄ JÄTTÄMISEN JA ALENTAMISEN TOIMINTA- OHJE 1 SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON ASIAKASMAKSUJEN PERIMÄTTÄ JÄTTÄMISEN JA ALENTAMISEN TOIMINTA- OHJE Yhtymähallitus 31.3.2016 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Asiakasmaksuja koskevat yleiset periaatteet 3 2. Asiakasmaksun

Lisätiedot

Vanhusten asumisen maksut Kuusamossa 1.10.2015 alkaen

Vanhusten asumisen maksut Kuusamossa 1.10.2015 alkaen Vanhusten asumisen maksut Kuusamossa 1.10.2015 alkaen Asumispalveluiden järjestäminen perustuu sosiaalihuoltolain (1982/710) 17 ja asetuksen (1983/607) 10 säädöksiin, joiden mukaan kunnan on huolehdittava

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 40 Perusturvalautakunta yta 26.04.2018 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 23 Kokouksen laillisuuden toteaminen 42 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 43 25 Lastensuojelun

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1. Perusturvalautakunta 04.08.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1. Perusturvalautakunta 04.08.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Perusturvalautakunta 04.08.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 67 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 3 68 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 69 PARKANON KAUPUNGIN

Lisätiedot

11-20 tuntia/kk. 5-10 tuntia/kk

11-20 tuntia/kk. 5-10 tuntia/kk JUUPAJOEN KUNNAN SOSIAALIPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 1.1.2015 (keltaisella merkityt muutoksia/tarkennuksia) Sosiaalihuoltolain (388/2008) mukaisista palveluista perittäviä maksuja, korvauksia ja vuokria

Lisätiedot

Erityisryhmien asiakasmaksut alkaen

Erityisryhmien asiakasmaksut alkaen Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2016 alkaen Päihde- ja mielenterveyskuntoutus Palvelumaksu Ateriat ta huomioitavaa Palveluasuminen ja tehostettu Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien menojen erotus

Lisätiedot

Erityisryhmien palvelu Palvelumaksu Ateriat Muuta huomioitavaa. Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien menojen erotus 1

Erityisryhmien palvelu Palvelumaksu Ateriat Muuta huomioitavaa. Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien menojen erotus 1 Kouvolan kaupunki 1 (6) SOSIAALIPALVELUT (ti) Liite nro x Pela 1.1.2009 Erityisryhmien asiakasmaksut 2009 Erityisryhmien asiakasmaksut ovat asumispalvelujen ja niihin liittyvien tukipalvelujen maksuja.

Lisätiedot

Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 4 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI

Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 4 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 08.02.2016 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 4 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1. 31.12.2014

LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1. 31.12.2014 Kunnanhallitus 9.12.2013 LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1. 31.12.2014 1. Soveltamisala: Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista perittävistä maksuista säädetään sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 41 Hankintaoikaisuvaatimus teknisen palvelun lautakunnan päätökseen 16.2.2017 16 HEL 2016-009930 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä esityslistatekstissä mainituin

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Vammaisneuvosto 09.06.2016 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 12 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 13 10 PALAUTE HÄMEENKYRÖN

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAISILTA HENKILÖILTÄ PERITTÄVIÄ ASIAKASMAKSUJA KOSKEVA PÄÄTÖKSENTEKO

KEHITYSVAMMAISILTA HENKILÖILTÄ PERITTÄVIÄ ASIAKASMAKSUJA KOSKEVA PÄÄTÖKSENTEKO 7.7.2016 Dnro 3307/4/15 Ratkaisija: Oikeusasiamies Petri Jääskeläinen Esittelijä: Oikeusasiamiehensihteeri Juha-Pekka Konttinen KEHITYSVAMMAISILTA HENKILÖILTÄ PERITTÄVIÄ ASIAKASMAKSUJA KOSKEVA PÄÄTÖKSENTEKO

Lisätiedot

Vanhusten palvelujen asiakasmaksut esitettävät muutokset vuodelle Vanhusneuvosto Asiakasmaksulaki

Vanhusten palvelujen asiakasmaksut esitettävät muutokset vuodelle Vanhusneuvosto Asiakasmaksulaki Vanhusten palvelujen asiakas esitettävät muutokset vuodelle 2016 Vanhusneuvosto 10.12.2015 Asiakasmaksulaki Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain (734/1992, ns. asiakasmaksulaki)

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 19.08.2015 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.10.2015 1. VAMMAISPALVELULAIN MUKAINEN VAIKEAVAMMAISTEN KULJETUSPALVELU Vammaispalvelulain mukaisesta vaikeavammaisten

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 50 19.05.2015. 50 Asianro 3428/05.04.00/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 50 19.05.2015. 50 Asianro 3428/05.04.00/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) 50 Asianro 3428/05.04.00/2015 Kehitysvammaisten erityishuollosta perittävät ylläpitomaksut 1.6.2015 alkaen Perusturvajohtaja Mari Annika Antikainen Sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22 Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 24 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 25 16 TYÖNTUTKIMUKSEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen perimättä jättämistä tai alentamista koskevat periaatteet

Espoon kaupunki Pöytäkirja Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen perimättä jättämistä tai alentamista koskevat periaatteet 16.02.2017 Sivu 1 / 1 594/2017 02.05.00 18 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen perimättä jättämistä tai alentamista koskevat periaatteet Valmistelijat / lisätiedot: Arja Puronen, puh. 046 877 3807 Jaana

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 32 Perusturvalautakunta 16.04.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 34 19 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 35 20 KEHITYSVAMMAHUOLLON

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 9 Vammaisneuvosto 30.09.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 7 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 11 8 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 12 9 TUTUSTUMINEN HÄMEENKYRÖN

Lisätiedot

SOVELTAMISOHJEET ALENNETTAESSA ASIAKASMAKSUJA SÄÄNNÖLLISEN PALVELUN KUUKAUSIMAKSUA TILAPÄISEN KOTIHOIDON MAKSUA TUKIPALVELUMAKSUJA

SOVELTAMISOHJEET ALENNETTAESSA ASIAKASMAKSUJA SÄÄNNÖLLISEN PALVELUN KUUKAUSIMAKSUA TILAPÄISEN KOTIHOIDON MAKSUA TUKIPALVELUMAKSUJA SOVELTAMISOHJEET ALENNETTAESSA ASIAKASMAKSUJA SÄÄNNÖLLISEN PALVELUN KUUKAUSIMAKSUA TILAPÄISEN KOTIHOIDON MAKSUA TUKIPALVELUMAKSUJA 2 YLEISTÄ Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 35 Perusturvalautakunta yta 23.03.2016 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 19 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 37 20 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 38 21 OMAVALVONTASUUNNITELMA

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2019 18 Kokousaika 15.5.2019 kello 18.00 19.11 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Koulutie 2 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Kyllikki Kalsi

Lisätiedot

HANKASALMEN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYS- PALVELUJEN ASIAKASMAKSUT 2019

HANKASALMEN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYS- PALVELUJEN ASIAKASMAKSUT 2019 Liite khall 4.2.2019 15 Liite PETULTK 24.1.2019 11 HANKASALMEN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYS- PALVELUJEN ASIAKASMAKSUT 2019 Tätä maksutaksaa sovelletaan sosiaali- ja terveydenhuollon suunnittelusta ja valtionosuudesta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2/2017 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.02.2017 klo 15:00-17:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.3.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.3.2017 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 114 Perusturvalautakunta 25.06.2014 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 116 62 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 117 63 PARKANON

Lisätiedot

LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1. 31.12.2015

LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1. 31.12.2015 LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1. 31.12.2015 1. Soveltamisala: Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista perittävistä maksuista säädetään sosiaalija terveydenhuollon asiakasmaksuista

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle Sosiaali- ja terveyslautakunta 43 24.06.2015 Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle 1.8.2016 31.7.2019 Sosiaali-

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyslautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyslautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 63 Sivistyslautakunta 19.09.2017 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 65 42 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 66 43 PERUSOPETUKSEN

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 23.2.2012, kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seppälän nuorisotalo Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 25 Perusturvalautakunta yta 25.11.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 27 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 28 15 TOIMEENTULOTUKIOHJEEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2018 1 (5) 254 Oikaisuvaatimus kotihoidon saunapalvelujen hankinnasta HEL 2018-004548 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

67 14.10.2013. Hakija (jäljempänä myös tarjoaja )

67 14.10.2013. Hakija (jäljempänä myös tarjoaja ) Sosiaali- ja terveysvlk/socialoch hälsovårdsutsk 67 14.10.2013 Hankintaoikaisua koskeva päätös lastensuojelun sijaishuollon hankinnassa/osa-alue A laitoshoito / Upphandlingsrättelse i beslut om upphandling

Lisätiedot

9. Sosiaalihuoltolain mukaisen asumispalvelun maksut

9. Sosiaalihuoltolain mukaisen asumispalvelun maksut LAIHIAN KUNTA Sivu 1 / 6 ASIAKASMAKSUT 1.6.2015 LUKIEN Sisällys AVOPALVELUMAKSUT 1. Kotona annettava säännöllinen palvelu 2. Kotona annettava tilapäinen palvelu 3. Vanhusten asumispalvelut a. vuokra b.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAHUOLTO. Maksu Maksu Asiakasmaksulaki 7b ja 7c ja 21

KEHITYSVAMMAHUOLTO. Maksu Maksu Asiakasmaksulaki 7b ja 7c ja 21 KEHITYSVAMMAHUOLTO Asiakasmaksulaki 4 : Kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain mukainen erityishuolto ja erityishuollon saamiseksi välttämättömät kuljetukset ovat maksuttomia. Kehitysvammaisen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 15.6.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Perusturvalautakunta yta 24.02.2016 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 23 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 24 13 PERUSTURVALAUTAKUNNAN

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 5/2012 Perusturvalautakunta 13.08.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 5/2012 Perusturvalautakunta 13.08.2012 Perusturvalautakunta 13.08.2012 KOKOUSAIKA 13.08.2012 klo 17.00-18.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 15 LAUSUNTOPYYNTÖ ESKOON SOSIAALIPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄN TOIMINTOJEN KEHITTÄMISESTÄ

Lisätiedot

PIELAVEDEN PERUSTURVALAUTAKUNTA

PIELAVEDEN PERUSTURVALAUTAKUNTA perusturvaltk 19.2.2019 27 LIITE 5. PIELAVEDEN PERUSTURVALAUTAKUNTA SOSIAALI PALVELUJEN ASIAKAS MAKSUT AKSA 1.3.2019 1 Hakalan ryhmäkotien asiakasmaksut Vuokra Ateriavuorokausi Turvapuhelin Vuokra

Lisätiedot

Vanhuspalveluiden maksut alkaen

Vanhuspalveluiden maksut alkaen Vanhuspalveluiden maksut 1.3.2018 alkaen Eurajoki Harjavalta Huittinen Kokemäki Nakkila Säkylä Ympärivuorokautiset palvelut/ Myöntämisperusteet, sisällöt ja maksut 1.3.2018 alkaen Nakkila Kotihoito Jatkuvasti

Lisätiedot

KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012

KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012 KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012 Käsitellyt asiat: 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjantarkastajien valinta 19. Talousarvion toteutuminen 01.01. 30.09.2012

Lisätiedot

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI 13.3.2018 klo 9.15-9.24 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 16/2017 1 (5) 10 Hankintaoikaisuvaatimus autoklaavien hankinnasta HEL 2017-008420 T 02 08 01 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Oikaisuvaatimus päättää esityslistalla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 3 Hankintaoikaisuvaatimuksen hyväksyminen, nimipalvelu- ja DHCPjärjestelmän hankinta (H071-16) HEL 2016-008712 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2015 55 Kokousaika 11.11.2015 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja

Lisätiedot

KUORTANEEN KUNTA PERUSTURVA ASIAKASMAKSUT

KUORTANEEN KUNTA PERUSTURVA ASIAKASMAKSUT KUORTANEEN KUNTA PERUSTURVA ASIAKASMAKSUT 2014 1. SOVELTAMISALA Sosiaali- ja terveyspalveluista perittäviä maksuja koskevat säännökset ovat sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetussa laissa

Lisätiedot

Yhtymähallitus 72 26.08.2014. Hankintaoikaisu päihdepalvelujen hankintapäätökseen 45/02.08.00/2014. Yhtymähallitus 72. 1.Taustaa

Yhtymähallitus 72 26.08.2014. Hankintaoikaisu päihdepalvelujen hankintapäätökseen 45/02.08.00/2014. Yhtymähallitus 72. 1.Taustaa Yhtymähallitus 72 26.08.2014 Hankintaoikaisu päihdepalvelujen hankintapäätökseen 45/02.08.00/2014 Yhtymähallitus 72 1.Taustaa A-Klinikkasäätiö on tehnyt markkinaoikeuteen valituksen, joka koskee Espoon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 11.12.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.2.2014 Kehitysvammaisten erityishuollon palveluista perittävät maksut: 1. Pitkäaikainen hoito ja asuminen: Pitkäaikaisesta

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

42 Pirkanmaan kehitysvammaisten perhehoidon yksikön toimintaohjeen muutokset alkaen (yhteistoiminta-alueen asia)

42 Pirkanmaan kehitysvammaisten perhehoidon yksikön toimintaohjeen muutokset alkaen (yhteistoiminta-alueen asia) Tampere Ote pöytäkirjasta 4/2016 1 (5) 42 Pirkanmaan kehitysvammaisten perhehoidon yksikön toimintaohjeen muutokset 01.01.2017 alkaen (yhteistoiminta-alueen asia) TRE:8476/00.01.01/2016 Valmistelija /

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (8) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (8) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (8) 118 Kesälahden Maansiirto Oy:n tekemä hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä, 28.1.2014 40, koskien Isoisänsillan rakentamista päätti

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Vammaisneuvosto 28.01.2016 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Yksilökohtainen fysioterapia hoitokerta 8,80 11,50

Yksilökohtainen fysioterapia hoitokerta 8,80 11,50 LIITE 26 PERUSTURVALAUTAKUNTA 9.12.2015 60 HÄMEENKYRÖN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON ASIAKASMAKSUT 1.1.2016 alkaen: Terveyskeskuksen avosairaanhoidon käyntimaksu - lääkärikäynti 16,10 20,90 - sairaanhoitajakäynti

Lisätiedot

LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT

LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT Perusturvalautakunta 14.12.2017 63 LAUKAAN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUMAKSUT 1.1.2018 Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista perittävistä maksuista säädetään sosiaalija terveydenhuollon asiakasmaksuista

Lisätiedot

KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT

KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Asiakasmaksut 1 Vanhus- ja vammaispalvelut 2013 KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT Ateriapalvelut Lounas koulussa/päiväkodissa 5,20 Lounas päiväkeskuksessa/palveluasumisessa 6,20 Kotiin toimitettu

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vammaisneuvosto 06.05.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 3 TUTUSTUMINEN VÄISTÖN RYHMÄKOTIIN

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS

KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS 1 KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS Antopäivä 28.3.2011 Taltionumero 844 Diaarinumero 4055/3/10 Asia Valittaja Julkista hankintaa koskeva valitus Hakija Päätös, jota valitus koskee Asian aikaisempi käsittely

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1 (6) Sisältö 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut... 3 2 Kuljetuspalvelu... 3 3 Asuminen... 4 3.1 Pysyvä asuminen... 4 3.2 Vaikeavammaisen tilapäinen asuminen (esim. asumisharjoittelu

Lisätiedot

VANHUS- JA KEHITYSVAMMAPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT ALKAEN

VANHUS- JA KEHITYSVAMMAPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT ALKAEN 1 VANHUS- JA KEHITYSVAMMAPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 01.01.2018 ALKAEN Vahvistettu perusturvalautanassa 20.12.2017 2 KOTIHOITO Tilapäinen kotihoito Omaishoidon lomittaja 12,00 /alkava tunti 11,40 /kerta

Lisätiedot

Voutilakeskus Vuokko Lehtimäki ja Eija Vento Jokinen

Voutilakeskus Vuokko Lehtimäki ja Eija Vento Jokinen Voutilakeskus 23.2.2017 Vuokko Lehtimäki ja Eija Vento Jokinen Asumispalvelussa (hoitomaksun + 60 /kk lisäksi) asuva asiakas maksaa itse vuokran ja muut asumismenot (mm. sähkö, vesi, kotivakuutus). Vuokran

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (5) 14 Oikaisuvaatimus painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelua ja hankintaa koskevasta lautakunnan päätöksestä HEL 2015-006533 T 02 08 01

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/2014 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/5 4.11.2014

Helsingin kaupunki Esityslista 21/2014 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/5 4.11.2014 Helsingin kaupunki Esityslista 21/2014 1 (5) 5 Oikaisuvaatimus rintamaveteraanien fysioterapiapalveluiden hankintapäätöksestä HEL 2014-005187 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Oikaisuvaatimus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012 Sivistyslautakunta 20.12.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 20.12.2012 klo 16.15 16.20 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

5 KEHITYSVAMMAHUOLLON AVOPALVELUT 7 6 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 31.12.2014 10 7 PERUSTURVAOSASTON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA 11.12.2014-4.2.

5 KEHITYSVAMMAHUOLLON AVOPALVELUT 7 6 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 31.12.2014 10 7 PERUSTURVAOSASTON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA 11.12.2014-4.2. PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Perusturvalautakunta 05.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 3 PERUSTURVALAUTAKUNNAN

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Perusturvalautakunta yta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 57 Perusturvalautakunta yta 28.09.2017 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 59 45 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 60 46 SOSIAALI-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Torstai 8.2.2018 klo 9.00 9.58 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) 97 Anpe Oy:n hankintaoikaisuvaatimus, suurtehoimurointi- ja puhallustöiden puitesopimus vuodelle 2013, toimitusjohtajan päätös 24 5.3.2013 HEL 2012-015760 T 02

Lisätiedot

Klaukkalan Jäähallin liikelaitoksen johtokunta Klaukkalan Jäähallin liikelaitoksen johtokunta 20 19.09.2013 24 10.10.2013 KLAUKKALAN HARJOITUSJÄÄHALLIN KYLMÄ- JA IV-KONTTIEN URAKKA KLAJÄÄ 20 Harjoitusjäähallin

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

VANHUSPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 2015. Perusturvalautakunta 17.12.2014 116

VANHUSPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 2015. Perusturvalautakunta 17.12.2014 116 VANHUSPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 2015 Perusturvalautakunta 17.12.2014 116 2 (11) PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUT 1.1.2015 Palveluasuminen/asiakasmaksu Maksun määräytymiseen käytetään säännöllisen kotihoidon

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä - Kehitysvammalain mukaiset palvelut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä - Kehitysvammalain mukaiset palvelut Pitkäaikainen laitoshoito Ei määritelty erikseen asiakasmaksua. Ei ole saatu tietoa siitä, peritäänkö hoidon korvauksena etuudet tai korvaukset, esim. lapsilisä ja vammaistuki. Pitkäaikainen perhehoito

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (6) 4 Hankintaoikaisuvaatimuksen hylkääminen, suuret jyräpäällystystyöt 2014, itäiset kaupunginosat HEL 2013-015014 T 02 08 03 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot