Vallikallio I Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vallikallio I Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2"

Transkriptio

1 1 (10) Asianumero 4387/ /2015 Aluenumero Vallikallio I Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen muutoksen selostus, joka koskee 17. päivänä elokuuta 2016 päivättyä Espoon kaupunkisuunnittelukeskuksessa laadittua asemakaavakarttaa, piirustusnumero Sijainti Suunnittelualue sijaitsee Leppävaarassa Vallikallion alueella Ajurinkadun ja Lintuvaarantien risteyksessä osoitteessa Ajurinkuja 1. Se käsittää korttelin tontin 2. Suunnittelualueen likimääräinen sijainti Espoon opaskarttapohjalla esitettynä: Vireilletulo Vireilletulosta on tiedotettu osallistumis- ja arviointisuunnitelman kuulutuksen yhteydessä Laatija Espoon kaupunki Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö Käyntiosoite: Kirkkojärventie 6 B, 4. krs. Postiosoite: PL ESPOON KAUPUNKI Sari Metsälä Markus Pasanen Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@espoo.fi Faksi puh puh

2 2 (10) SISÄLLYSLUETTELO 1 TIIVISTELMÄ Alueen nykytila Asemakaavan sisältö ja mitoitus Suunnittelun vaiheet LÄHTÖKOHDAT Suunnittelutilanne Maakuntakaava Yleiskaava Asemakaava Rakennusjärjestys Tonttijako Rakennuskiellot Pohjakartta Selvitys alueesta Alueen yleiskuvaus Maanomistus Rakennettu ympäristö Suojelukohteet Ympäristön häiriötekijät ASEMAKAAVAN TAVOITTEET Kaupungin ja seudun yleiset tavoitteet Osallisten tavoitteet ASEMAKAAVAN KUVAUS Yleisperustelu ja -kuvaus Mitoitus Kaavan mukainen rakennettu ympäristö Maankäyttö Liikenne Palvelut... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty Yhdyskuntatekninen huolto Maaperän rakennettavuus ja puhtaus Ympäristön häiriötekijät ASEMAKAAVARATKAISUN VAIKUTUKSET Vaikutukset yhdyskuntarakenteeseen ja rakennettuun ympäristöön Vaikutukset liikenteen ja teknisen huollon järjestämiseen ASEMAKAAVAN TOTEUTUS Rakentamisaikataulu Toteuttamis- ja soveltamisohjeet Toteutuksen seuranta SUUNNITTELUN VAIHEET Suunnittelun vireilletulo ja suunnittelua koskevat päätökset Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Suunnittelu ja asemakaavaratkaisun eri vaihtoehdot Käsittelyvaiheet ja vuorovaikutus... 9 Sivu LIITTEET: Liite 1 Liite 2 Seurantalomake Liikenteen tavoiteverkko Luettelo muusta kaavaa koskevasta materiaalista Suunnitteluaineistoon kuuluu asemakaavan muutos (kartta), selostus liitteineen sekä konsultin viitesuunnitelma.

3 3 (10) 1 TIIVISTELMÄ 1.1 Alueen nykytila 1.2 Asemakaavan sisältö ja mitoitus 1.3 Suunnittelun vaiheet Alueella sijaitsee nykyisin vuonna 1991 valmistuneet liike- ja toimistorakennus sekä autopaikoituskansi. Autopaikoitustasoilla sijaitsevat koko korttelin asuinkerrostalojen autopaikat. Suunnittelualuetta ympäröivä rakennuskanta koostuu asuinkerrostaloista. Leppävaaran kirkko sijaitsee lähellä, Lintuvaarantien toisella puolella. Ajo tontille on Ajurinkadun ja Ajurinkujan kautta. Kaavamuutosalueen tontin pinta-ala on 1524 m 2. Tavoitteena on saneerata ja elävöittää lähes tyhjillään oleva toimistorakennus muuttamalla se asunnoiksi. Katutason liiketilojen käyttötarkoitus on tarkoitus säilyä ennallaan sekä tontilla sijaitsevat paikoitustasot. Rakennusmassan koko ei muutu ja kulkuyhteydet säilyvät ennallaan. Asemakaavan muutosta on hakenut korttelin tontin 2 maanomistaja Kiinteistö Oy Vallikallion toimistotalo c/o Rakennusyhtiö Hartela. Osallistuminen ja vuorovaikutus on järjestetty päivätyn osallistumisja arviointisuunnitelman mukaisesti. 2 LÄHTÖKOHDAT 2.1 Suunnittelutilanne Maakuntakaava Voimassa olevat: Uudenmaan maakuntakaava kattaa koko maakunnan alueen ja se sisältää kaikkien maankäyttömuotojen osalta alueidenkäytön ja yhdyskuntarakenteen periaatteet. Lainvoiman kaava sai korkeimman hallinto-oikeuden päätöksellä vuonna Uudenmaan 2. vaihemaakuntakaavassa on kyse vahvistettujen Uudenmaan maakuntakaavan ja 1. vaihemaakuntakaavan sekä Itä-Uudenmaan kokonaismaakuntakaavan uudelleen tarkastelusta. Ympäristöministeriö vahvisti Uudenmaan toisen vaihemaakuntakaavan pienin muutoksin Muutokset eivät koskeneet Espoota. Uudenmaan maakuntakaavassa alue on osoitettu taajamatoimintojen alueeksi Yleiskaava Espoon eteläosien yleiskaava Alueella on voimassa Espoon eteläosien yleiskaava, joka käsittää Leppävaaran, Tapiolan, Matinkylän, Espoonlahden ja Kauklahden suuralueet. Kaava sai lainvoiman vuonna Espoon eteläosien yleiskaavassa alue on varattu asuntoalueeksi (A). Aluetta sivuaa yksiajoratainen päätie, pääkatu tai alueellinen kokoojakatu (Lintuvaarantie). Nyt laadittu asemakaava ja asemakaavan muutos on yleiskaavan mukainen.

4 4 (10) Asemakaava Alueella on voimassa Vallikallio I asemakaavan muutos (lainvoimainen ). Korttelin tontti 2 on siinä osoitettu autopaikkojen sekä liikeja toimistorakennusten korttelialueeksi (LPA-K). Rakennusoikeutta kerrosalaneliömetreinä on kaavassa osoitettu 1550 k-m2, josta ehdottomasti myymälätiloihin tarkoitettua rakennusoikeutta on 150 k-m2. Liike- ja toimistorakennuksen suurin sallittu kerrosluku on osin I (yksi) ja osin ½ IV (viisi). Murtoluku roomalaisen numeron edessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten alapuolella olevasta tilasta kerrosluvun estämättä käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. Autopaikoitusrakennuksen päällekkäisten pysäköintitasojen enimmäismäärä on II (kaksi). Koko korttelin paikoitus on osoitettu suunnittelualueen tontille Rakennusjärjestys Valtuusto hyväksyi Espoon kaupungin rakennusjärjestyksen ( 112). Rakennusjärjestys astui voimaan Tonttijako Asemakaava-alueelle on hyväksytty tonttijako Rakennuskiellot Asemakaava-alueella ei ole rakennuskieltoa Pohjakartta Pohjakartta mittakaavassa 1:1000 on Espoon kaupunkitekniikan keskuksen laatima ja se täyttää maankäyttö- ja rakennuslain 54a :n vaatimukset. 2.2 Selvitys alueesta Alueen yleiskuvaus Maanomistus Suunnittelualue sijaitsee Leppävaarassa Vallikallion alueella Ajurinkadun ja Lintuvaarantien risteyksessä osoitteessa Ajurinkuja 1. Se käsittää korttelin tontin 2, jolla sijaitsevat vuonna 1991 valmistuneet liike- ja toimistorakennus sekä autopaikoituskansi. Autopaikoitustasoilla sijaitsevat koko korttelin asuinkerrostalojen autopaikat. Suunnittelualuetta ympäröivä rakennuskanta koostuu asuinkerrostaloista. Leppävaaran kirkko sijaitsee lähellä, Lintuvaarantien toisella puolella. Ajo tontille on Ajurinkadun ja Ajurinkujan kautta. Korttelin tontin 2 omistaa Kiinteistö Oy Vallikallion Toimistotalo c/o Hartela Kiinteistömarkkinointi Oy Rakennettu ympäristö Maankäyttö Korttelin tontti 2 on rakennnettu kaavan mukaisesti autopaikkojen sekä liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi vuosina 1990 ja Tontilla sijaitsee noin sadan autopaikan pysäköintikansi sekä noin 1550 k-m 2 suuruinen toimisto- ja liikerakennus. Toimisto- ja liikerakennuksen kerrosluku on osin yksi ja osin viisi. Paikoitusrakennuksessa on osin yksi ja osin kaksi maanalaista tasoa sekä maanpäällinen kansitaso. Korttelin muidenkin tonttien paikoitus on osoitettu suunnittelualueen tontille. Suunnittelualuetta ympäröivä rakennuskanta koostuu asuinkerrostaloista. Leppävaaran kirkko sijaitsee lähellä, Lintuvaarantien toisella puolella.

5 5 (10) Väestö, työpaikat ja elinkeinotoiminta Toimistotilat ovat olleet melko pitkään tyhjillään. Katutasoliiketilassa toimii ravintola. Yhdyskuntarakenne Tontti sijaitsee Lintuvaarantien varressa Vallikalliossa. Tontin lounaispuolella Lintuvaarantien toisella puolella sijaitsee kallioisen mäen päällä Leppävaaran kirkko. Ympäröivissä kortteleissa lähimmät rakennukset ovat asuinkerrostaloja, jotka ovat korkeimmillaan seitsemän kerrosta. Liikenne Ajoneuvoliikenne Suunnittelualue rajautuu Lintuvaarantiehen, Ajurinkatuun ja Ajurinkujaan. Lintuvaarantie on suunnittelualuee kohdalla alueellinen kokoojakatu, Ajurinkatu ja Ajurinkuja tonttikatuja. Lintuvaarantien liikennemäärä suunnittelualueen kohdalla on noin ajoneuvoa vuorokaudessa. Kävely ja pyöräily Alueella on hyvät ja kattavat kevyen liikenteen yhteydet. Lintuvaarantien ja Ajurinkadun molemmin puolin, sekä Ajurinkujan itäpuolella kulkee jalankulku- ja pyörätiet. Lintuvaarantien varressa kulkee pyöräilyn pääreitti. Ote pääkaupinkiseudun pyöräilykartasta. Ei mittakaavassa.

6 6 (10) Alueen sisäinen liikenne ja paikoitus Suunnittelualueella on kolmitasoinen pysäköintirakennus, joka palvelee koko korttelia Rakennus koostuu katutason pihakannesta, Ajurinkujan loppupään tasolla olevasta pohjakerroksesta sekä kellarikerroksesta. Kulku pihakannelle tapahtuu Ajurinkadulta. Pohja- ja kellarikerroksen ajoyhteydet on järjestetty Ajurinkujan päässä olevan kääntöpaikan kautta. Alueen yleinen pysäköinti on järjestetty kadunvarsipysäköintinä Ajurinkadulla sekä siitä haarautuvilla Ajurinkujalla ja Ajurinmäellä. Julkinen liikenne Suunnittelualue sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien ääressä. Lintuvaaraarantieltä liikennöivät Espoon sisäiset linjat 22 (Helmipöllönmäki Leppävaara), 23 (Uusmäki Laajalahti) 23N (Uusmäki Vitikka), 23V (Uusmäki Leppävaara) sekä seutulinjat 231N (Elielinaukio Järvenperä), 510 (Martinlaakso Tapiola) ja 510B (Myyrmäki Leppävaara). Lähibussilinjat P20 (Lintukorpi - Lintulaakso) ja P21 (Lintukorpi - Rastaspuisto) liikennöivät Ajurinkujalta. Leppävaaran asema ja terminaali sijaitsevat noin kilometrin päässä Suojelukohteet Palvelut Laajemmat kaupalliset palvelut löytyy Gallarian ja Sellon kauppakeskuksista noin 0,5 km:n ja 1 km:n etäisyyksiltä. Lähimmät päiväkodit ja koulut sijaisevat muutaman sadan metrin etäisyydellä suunnittelualueesta. Yhdyskuntatekninen huolto Alueella on valmis kunnallistekniikka. Johdot ja putket kulkevat pääasiassa katualueella. Erityistoiminnat Ympäristön häiriötekijät Koko korttelin paikoitus on osoitettu suunnittelualueen tontille. Suunnittelualueella ei ole suojelukohteita. Lintuvaarantien liikenne aiheuttaa suunnittelualueelle liikennemelua ja liikenteen päästöjä. 3 ASEMAKAAVAN TAVOITTEET 3.1 Kaupungin ja seudun yleiset tavoitteet 3.2 Osallisten tavoitteet Espoo on voimakkaasti kasvava kaupunki, ja uusia asuntoja tarvitaan jatkuvasti lisää. Asumisen sijoittuminen hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palvelujen läheisyyteen on tarkoituksenmukaista. Tavoitteena on saneerata ja elävöittää vuosia lähes tyhjillään oleva toimistorakennus muuttamalla se asunnoiksi. Katutason liiketila on tarkoitus säilyä ennallaan sekä tontilla sijaitseva paikoitustasorakennus. Jatkossa liiketilaan on ajateltu päiväaikaista liiketoimintaa esimerkiksi kahvila-leipomo tai toimisto nykyisen ravintolan sijaan. Asukasmielipiteet Asemakaavan muutoksen käsittelyssä noudatetaan osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa esitettyä menettelyä. Mahdollisia asukasmielipiteitä, muistutuksia ja saatuja kannanottoja sekä lausuntoja selostetaan selostuksen kohdassa 7.4.

7 7 (10) 4 ASEMAKAAVAN KUVAUS 4.1 Yleisperustelu ja -kuvaus Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa lähes käyttämättömänä oleva liike- ja toimistorakennuksen muuttaminen asuinkerrostaloksi. 4.2 Mitoitus Kaava-alueen kokonaispinta-ala 1524 m 2. Kokonaiskerrosala on 1550 k-m 2., josta myymälä- tai liiketilaksi on osoitettu 160 k-m 2. Asemakaavan myötä alueen kokonaisrakennusoikeus ei muutu. 4.3 Kaavan mukainen rakennettu ympäristö Maankäyttö Korttelialueet Korttelin käyttötarkoitus muuttuu autopaikkojen sekä liike- ja toimistorakennusten käyttötarkoituksesta (LPA-K) autopaikkojen sekä asuinkerrostalojen korttelialueeksi (LPA-AK). Muutoksella mahdollistetaan olemassa olevan liike- ja toimistorakennuksen (noin 1550 k-m 2 ) muuttaminen asuinkerrostaloksi. Suunnittelualueen liiketilan rakennusoikeus kasvaa 10 k-m 2 nykytilanteen mukaiseksi ja on kaavamuutosehdotuksessa 160 k-m 2. Paikoituskansi tontilla säilyy, mutta osa autopaikoista väistyy pihakannen oleskelupihan vuoksi. Nykyisen paikoituslaskelmanormin vuoksi korttelin tontin 2 autopaikkatarve pienenee Liikenne Kaavamuutos ei aiheuta muutoksia liikenteeseen suunnittelualueen ympäristössä. Ajoliittymät pysäköintirakennukseen pysyvät ennallaan. Kulku kansitasolle tapahtuu Ajurinkadulta. Pohja- ja kellarikerroksiin ajetaan Ajurinkujan kääntöpaikan kautta. Viimeisten liikenne-ennusteiden mukaan Lintuvaarantien liikennemäärä on vuonna 2035 noin ajoneuvoa vuorokaudessa. Autopaikkoja on rakennettava vähintään: - 1 ap asuntokerrosalan 95 k-m² kohti ja kuitenkin vähintään 0,5 ap / asunto - 1 ap liiketilojen 70 k-m² kohti. Polkupyöräpaikkoja on rakennettava vähintään seuraavasti: - 1 pp asuntokerrosalan 30 k-m² kohti tai vähintään 2 pp / asunto. Kaikkien vähimmäisvaatimuksen mukaisten pyöräpaikkojen tulee sijaita katetussa ja lukittavissa olevassa tilassa. Lisäksi lyhytaikaiselle pyöräpysäköinnille tulee osoittaa tilaa ulkotiloissa. - 1 pp liiketilojen 40 k-m² kohti. Kaikkien asiakaskäyttöön tarkoitettujen pyöräpaikkojen tulee sijaita sisäänkäyntien läheisyydessä. Näiden lisäksi tulee toteuttaa katettuja ja lukittavissa olevia pyöräpaikkoja henkilökunnan käyttöön Yhdyskuntatekninen huolto Alueella on kunnallistekniikka Maaperän rakennettavuus ja puhtaus Maaperä kuuluu vaikeasti rakennettavaan syvä pehmeikkö luokkaan 4. (Webmap, Espoon geotekniikkayksikkö, heinäkuu 2016). Alueella ei ole ympäristövalvontakohteita (Webmap, Espoon ympäristökeskus, heinäkuu 2016).

8 8 (10) 4.4 Ympäristön häiriötekijät Kortteli sijaitsee melualueella. Leikki- ja oleskelualueet tulee sijoittaa rakennusten ja/tai meluesteiden muodostamaan melukatveeseen siten, että asuinalueille asetetut ulkoalueiden melutason ohjearvot eivät ylity. Alueelle on rakennettava melueste ennen rakennusten käyttöönottoa. Parvekkeet tulee lasittaa siten etteivät valtioneuvoston asuinalueille asettamat melun ohjearvot ylity.mikäli julkisivuun kohdistuu yli 65 db päiväaikainen äänitaso, tulee asuntojen avautua myös hiljaisemman julkisivun suuntaan. HSY:n ilmanlaatuvyöhykkeiden minimietäisyys ei täyty kohteessa. Suunnittelualueella on kiinnitettävä erityistä huomiota tuloilman suodatukseen ja sijoitteluun liikenteen aiheuttamien epäpuhtauksien takia. Tuloilma on suodatettava käyttäen parasta mahdollista tekniikkaa. Tuloilman otto tulee sijoittaa pihan puolelle ja mahdollisimman korkealle katolle. Pysäköintilaitoksen poistoilma ei saa johtaa oleskelupihalle. Lintuvaarantien puoleiselle julkisivulle ei saa sijoittaa parvekkeita ilmanlaadun epäpuhtauksien ja liikennemelun takia. 5 ASEMAKAAVARATKAISUN VAIKUTUKSET Asemakaavan muutos mahdollistaa olemassa olevan vuosia vajaakäytössä olleen toimistorakennuksen muutoksen asuinkäyttöön. Asemakaavamuutoksella ei ole merkittäviä vaikutuksia ihmisten elinoloihin, teknisen huollon järjestämiseen, rakennettuun ympäristöön eikä luontoon ja maisemaan. 5.1 Vaikutukset yhdyskuntarakenteeseen ja rakennettuun ympäristöön Asemakaava-alue kytketyy olemassa olevine rakennuksineen luontevasti ja taloudellisesti olemassa olevaan infrastruktuuriin ja kaupunkirakenteeseen. 5.2 Vaikutukset liikenteen ja teknisen huollon järjestämiseen Asemakaavan muutoksella ei ole merkittävää liikenteellistä muutoista nykytilanteeseen. Kadut ja ajoliittymät tontille ja pysäköintirakennukseen pysyvät ennallaan. Suunnittelualueella sijaitseva pysäköintirakennus palvelee koko korttelia Pysäköintirakennusta käyttävät As Oy Espoon Puistonkulma, As Oy Ajurinkuja ja Vallikallion toimistotalo. Pysäköintirakennuksen pihakannelle sijoitetaan leikki- ja oleskelupiha, jolloin kannelta poistuu 10 autopaikkaa. Näiden lisäksi pohjakerroksen seinustalta poistetaan 2 autopaikkaa. Kaikki poistuvat 12 autopaikkaa kuuluvat Vallikallion toimistotalolle. As Oy Espoon Puistonkulman ja As Oy Ajurinkujan autopaikkamäärät pysyvät ennallaan. As Oy Ajurinkulman 2 autopaikkaa siirtyvät pihakannelta kellaritasolle. Vallikallion toimistotalolta poistuu kaavamuutoksessa 12 autopaikkaa ja jäljelle jää 19 paikkaa. Vieraspaikka pysyy nykyisellä paikalla. Pysäköintirakennuksessa on 1 autopaikka liikkumis- ja toimimisesteisille henkilöille. 6 ASEMAKAAVAN TOTEUTUS 6.1 Rakentamisaikataulu 6.2 Toteuttamis- ja soveltamisohjeet 6.3 Toteutuksen seuranta Asemakaavan muutoksen mukainen rakentaminen tulee mahdolliseksi asemakaavan muutoksen saatua lainvoiman. Viitesuunnitelman on laatinut L Arkkitehdit Oy. Kaavan toteutuksen seuranta jää rakennuslupaviranomaisten tehtäväksi. Rakennuslupia myönnettäessä tulee kaavan määräykset ottaa huomioon.

9 9 (10) 7 SUUNNITTELUN VAIHEET 7.1 Suunnittelun vireilletulo ja suunnittelua koskevat päätökset Vireilletulo Asemakaavan muutos on tullut vireille hakemuksesta Asemakaavoituksen alkaminen on ilmoitettu Länsiväylässä ja Hufvudstadsbladetissa Sopimukset 7.2 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavasta käydään sopimusneuvottelut ja tehdään tarvittavat sopimukset, jotka hoitaa tonttiyksikkö. Kaavasta on laadittu erillinen osallistumis- ja arviointisuunnitelma, joka on ollut nähtävillä MRA 30 :n mukaisesti Suunnittelu ja asemakaavaratkaisun eri vaihtoehdot Suunnittelu 7.4 Käsittelyvaiheet ja vuorovaikutus Asemakaavan muutos on laadittu yhteistyössä L Arkkitehdit Oy:n kanssa. Espoon kaupunkisuunnittelukeskuksen asemakaavayksikössä kaavan valmistelusta on vastannut asemakaavainsinööri Sari Metsälä ja suunnitteluinsinööri Markus Pasanen. Ajankohta Käsittelytieto ksj (OAS) Nähtävillä MRA 30 :n mukaan Määräaikaan mennessä ei asiasta jätetty yhtään mielipidettä Kaupunkisuunnittelulautakunta hyväksyi asemakaavan muutosehdotuksen nähtäville MRA 27 :n mukaisesti.

10 ESPOON KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS Sari Metsälä Asemakaavainsinööri Torsti Hokkanen Kaupunkisuunnittelujohtaja

Vallikallio I Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2

Vallikallio I Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2 1 (10) Asianumero 4387/10.02.03/2015 Aluenumero 110210 Vallikallio I Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli 51041 tontti 2 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue 1 (6) Asianumero 3941/10.02.03/2014 Aluenumero 220827 Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 18.

Lisätiedot

Rykmentinmäki 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia ja katualueet (Muodostuu osa korttelia ) Asemakaavan muutos

Rykmentinmäki 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia ja katualueet (Muodostuu osa korttelia ) Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 6116/10.02.03/2011 Aluenumero 117201 Rykmentinmäki 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia 50253 ja katualueet (Muodostuu osa korttelia 50253.) Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Kivenlahti I A, muutos 34. kaupunginosa Espoonlahti Kortteli 34040 Asemakaavan muutos

Kivenlahti I A, muutos 34. kaupunginosa Espoonlahti Kortteli 34040 Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 5070/10.02.03/2013 Aluenumero 411450 Kivenlahti I A, muutos 34. kaupunginosa Espoonlahti Kortteli 34040 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

Tervanpolttajantie Asemakaavan muutos 42. kaupunginosa, Saunalahti Kortteli 42112

Tervanpolttajantie Asemakaavan muutos 42. kaupunginosa, Saunalahti Kortteli 42112 1 (10) Asianumero 5297/10.02.03/2017 Aluenumero 420215 Tervanpolttajantie Asemakaavan muutos 42. kaupunginosa, Saunalahti Kortteli 42112 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

Lystimäki 22. kaupunginosa, Olari Virkistysalue Asemakaavan muutos

Lystimäki 22. kaupunginosa, Olari Virkistysalue Asemakaavan muutos 1 (7) Asianumero 3710/10.02.03/2012 Aluenumero 321216 Lystimäki 22. kaupunginosa, Olari Virkistysalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 19. päivänä

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 110210 Vallikallio I Asemakaavan muutos Asianumero 4387/10.02.03/2015 25.1.2016 Asemakaavamuutoksen tavoitteena on muuttaa korttelin 51041 autopaikkojen sekä liike- ja toimistorakennusten

Lisätiedot

Mäkkylä I 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli sekä osat rautatie- ja katualueesta Asemakaavan muutos

Mäkkylä I 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli sekä osat rautatie- ja katualueesta Asemakaavan muutos (88 13.6.2006 1 (8) Mäkkylä I 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli 51175 sekä osat rautatie- ja katualueesta Asemakaavan muutos Asianumero 424/503/2004 Toimielinkäsittely Ksl 21.6.2006 Aluenumero 111905

Lisätiedot

Puustellimäki, muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualueet (Muodostuu kortteli 51182) Asemakaavan muutos

Puustellimäki, muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualueet (Muodostuu kortteli 51182) Asemakaavan muutos 1 (10) Puustellimäki, muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualueet (Muodostuu kortteli 51182) Asemakaavan muutos Asianumero 589/10.02.03/2011 Aluenumero 110514 Leppävaaran keskus pohjoinen I / Ydinkeskus,

Lisätiedot

Servinniemi Vaiheittainen asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Korttelit ja ja osa korttelia 10005

Servinniemi Vaiheittainen asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Korttelit ja ja osa korttelia 10005 1 (10) Asianumero 5057/10.02.03/2016 Aluenumero VK2001 Servinniemi Vaiheittainen asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Korttelit 10007 ja 10008 ja osa korttelia 10005 Vaiheittainen asemakaavan

Lisätiedot

Säterinrinne Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualue

Säterinrinne Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualue 1 (11) Asianumero 3171/10.02.03/2017 Aluenumero 114802 Säterinrinne Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualue Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 13.

Lisätiedot

Espoo Haukilahti 14. Kaupunginosa, Haukilahti Kortteli tontit 6 Asemakaavan muutos

Espoo Haukilahti 14. Kaupunginosa, Haukilahti Kortteli tontit 6 Asemakaavan muutos Asianumero 3967/10.02.03/2012 Aluenumero 230959 Espoo Haukilahti 14. Kaupunginosa, Haukilahti Kortteli 14041 tontit 6 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty osa korttelia Asemakaavan muutos

Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (7) Asianumero 4237/10.02.03/2012 Aluenumero 612703 Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty osa korttelia 20010 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

Matinlaakso 23. kaupunginosa, Matinkylä Osa korttelia 23033, katu-, urheilu- ja virkistysalueet Asemakaavan muutos

Matinlaakso 23. kaupunginosa, Matinkylä Osa korttelia 23033, katu-, urheilu- ja virkistysalueet Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 1469/10.02.03/2014 Aluenumero 311003 Matinlaakso 23. kaupunginosa, Matinkylä Osa korttelia 23033, katu-, urheilu- ja virkistysalueet Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Nikunmäki Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Virkistysalue 81P39

Nikunmäki Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Virkistysalue 81P39 1 (12) Asianumero 5717/10.02.03/2015 Aluenumero 711803 Nikunmäki Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Virkistysalue 81P39 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Lintulaakso I, muutos

Lintulaakso I, muutos 1 (10) Asianumero 4160/10.02.03/2012 Aluenumero 113101 Espoo Lintulaakso IA 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli 51067 Asemakaavan muutos Lintulaakso I, muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Katualueet

Lisätiedot

Kulloonmäki I 63 kaupunginosa, Järvenperä Osa kortteli 63106

Kulloonmäki I 63 kaupunginosa, Järvenperä Osa kortteli 63106 1 (7) Asianumero 3661/503/2009 Aluenumero 631102 Kulloonmäki I 63 kaupunginosa, Järvenperä Osa kortteli 63106 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Albergan kartano Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Korttelit ja sekä katualue

Albergan kartano Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Korttelit ja sekä katualue 1 (11) Asianumero 2696/10.02.03/2016 Aluenumero 111308 Albergan kartano Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Korttelit 51205 ja 51334 sekä katualue Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Espoontori, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia ja liikennealuetta Asemakaavan muutos

Espoontori, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia ja liikennealuetta Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 3516/10.02.03/2011 Aluenumero 613801 Espoontori, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia 40183 ja liikennealuetta Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 41. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 41. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.03.2016 Sivu 1 / 1 5171/2015 10.02.03 41 Itä-Suviniitty, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 613302, 40. kaupunginosa, Espoon keskus Valmistelijat / lisätiedot: Minna

Lisätiedot

Soukansalmi 33. kaupunginosa, Soukka Osa korttelia Asemakaavan muutos

Soukansalmi 33. kaupunginosa, Soukka Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 4331/10.02.03/2013 Aluenumero 412008 Soukansalmi 33. kaupunginosa, Soukka Osa korttelia 33146 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Soukka II B, muutos 33. kaupunginosa, Soukka Osa korttelia sekä katualueet Asemakaavan muutos

Soukka II B, muutos 33. kaupunginosa, Soukka Osa korttelia sekä katualueet Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 3550/10.02.03/2012 Aluenumero 411210 Soukka II B, muutos 33. kaupunginosa, Soukka Osa korttelia 33044 sekä katualueet Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Espoontori, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia ja liikennealuetta Asemakaavan muutos

Espoontori, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia ja liikennealuetta Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 3516/10.02.03/2011 Aluenumero 613801 Espoontori, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia 40183 ja liikennealuetta Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty Katualueet Asemakaavan muutos

Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty Katualueet Asemakaavan muutos 1 (7) Asianumero 3501/10.02.03/2012 Aluenumero 612702 Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty Katualueet Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Martinsilta I 31. kaupunginosa, Kaitaa Osa korttelia Asemakaavan muutos

Martinsilta I 31. kaupunginosa, Kaitaa Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 2644/10.02.03/2012 Aluenumero 431602 Martinsilta I 31. kaupunginosa, Kaitaa Osa korttelia 31068 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Suvela I-II, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia sekä osa puistoalueesta Asemakaavan muutos

Suvela I-II, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia sekä osa puistoalueesta Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 3512/10.02.03/2011 Aluenumero 611518 Suvela I-II, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia 40030 sekä osa puistoalueesta Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Perkkaa IIB Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2

Perkkaa IIB Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli tontti 2 1 (13) Asianumero 765/10.02.03/2017 Aluenumero 113811 Perkkaa IIB Asemakaavan muutos 51. kaupunginosa, Leppävaara Kortteli 51032 tontti 2 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

23. kaupunginosa, Matinkylä Korttelin tontti 4 sekä virkistysalue Asemakaavan muutos. Asemakaavan muutoksen selostus

23. kaupunginosa, Matinkylä Korttelin tontti 4 sekä virkistysalue Asemakaavan muutos. Asemakaavan muutoksen selostus 1 (9) Asianumero 3425/10.02.03/2012 Aluenumero 310218 Matinmetsä 23. kaupunginosa, Matinkylä Korttelin 23021 tontti 4 sekä virkistysalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Nihtisilta, muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54018 Asemakaavan muutos

Nihtisilta, muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54018 Asemakaavan muutos 1 (12) Asianumero 590/10.02.03/2011 Aluenumero 130133 Nihtisilta, muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54018 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

S i s ä l l y s l u e t t e l o

S i s ä l l y s l u e t t e l o S i s ä l l y s l u e t t e l o 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1 1.1 Tunnistetiedot 1 1.2 Kaava-alueen sijainti 1 1.3 Kaavan nimi ja tarkoitus 2 1.4 Liitteet 2 2 LÄHTÖKOHDAT 2 2.1 Selvitys suunnittelualueen

Lisätiedot

Matinmetsä 23. kaupunginosa, Matinkylä Korttelin tontti 4 sekä virkistysalue Asemakaavan muutos

Matinmetsä 23. kaupunginosa, Matinkylä Korttelin tontti 4 sekä virkistysalue Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 3425/10.02.03/2012 Aluenumero 310218 Matinmetsä 23. kaupunginosa, Matinkylä Korttelin 23021 tontti 4 sekä virkistysalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

ESPOO Maarinniitty III, muutos

ESPOO Maarinniitty III, muutos 1 (11) 28.5.2007 ESPOO Maarinniitty III, muutos 16. kaupunginosa, Pohjois-Tapiola Kortteli 16132 tontti 3 Asemakaavan muutos Asianumero 2994/503/2006 Toimielinkäsittely KSL 13.6.2007 Aluenumero 213209

Lisätiedot

Tiistilä, muutos 23. kaupunginosa, Matinkylä Kortteli 23161, tontit 4 ja 5 Asemakaavan muutos

Tiistilä, muutos 23. kaupunginosa, Matinkylä Kortteli 23161, tontit 4 ja 5 Asemakaavan muutos 1(9) Asianumero 1226/503/2008 Käsittelypäivämäärä KSL 20.8.2008 Aluenumero 310415 Tiistilä, muutos 23. kaupunginosa, Matinkylä Kortteli 23161, tontit 4 ja 5 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus

Lisätiedot

Siuntionportti Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54144

Siuntionportti Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54144 1 (13) Asianumero 524/10.02.03/2018 Aluenumero 130306 Siuntionportti Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54144 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Juvanmalmin teollisuusalue Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Osa korttelia 81003

Juvanmalmin teollisuusalue Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Osa korttelia 81003 1 (10) Asianumero 637/10.02.03/2015 Aluenumero 710920 Juvanmalmin teollisuusalue Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Osa korttelia 81003 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

Jorvi-Glims 64. kaupunginosa, Karvasmäki Osa Kortteli 64002, tontti 2 Asemakaavan kumoaminen

Jorvi-Glims 64. kaupunginosa, Karvasmäki Osa Kortteli 64002, tontti 2 Asemakaavan kumoaminen 1 (8) Asianumero 2474/10.02.03/2013 Aluenumero 630204 Jorvi-Glims 64. kaupunginosa, Karvasmäki Osa Kortteli 64002, tontti 2 Asemakaavan kumoaminen Asemakaavan kumoamisen selostus Asemakaavan kumoamisen

Lisätiedot

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Kortteli tontti 14

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Kortteli tontti 14 1 (14) Asianumero 580/10.02.03/2016 Aluenumero 220828 Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Kortteli 10041 tontti 14 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

Vaiheittainen asemakaavan muutos

Vaiheittainen asemakaavan muutos 1 (10) Asianumero 5441/10.02.03/2017 Aluenumero VK4001-4005 Kivenlahti IA Vaiheittainen asemakaavan muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Korttelit 34014, 34017, 34026, 34027, 34063, osa korttelia 34029

Lisätiedot

127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue , 33. kaupunginosa Soukka

127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue , 33. kaupunginosa Soukka 4331/10.02.03/2013 127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 412008, 33. kaupunginosa Soukka Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Aalto, puh. 050 553 2886 etunimi.o.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Mikkelä II A Asemakaavan muutos 47. kaupunginosa, Muurala Kortteli 47522

Mikkelä II A Asemakaavan muutos 47. kaupunginosa, Muurala Kortteli 47522 1 (12) Asianumero 1153/10.02.03/2018 Aluenumero 620207 Mikkelä II A Asemakaavan muutos 47. kaupunginosa, Muurala Kortteli 47522 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus

Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus S I S Ä L L Y S L U E T T E L O 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1 1.1 Tunnistetiedot 1 1.2 Kaava-alueen sijainti 1 1.3 Kaavan

Lisätiedot

Espoonlahden keskus II, muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Kortteli ja erityisalue Asemakaavan muutos

Espoonlahden keskus II, muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Kortteli ja erityisalue Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 3834/10.02.03/2013 Aluenumero 410705 Espoonlahden keskus II, muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Kortteli 34348 ja erityisalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Asemakaavan muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Katualue. Asemakaavan muutoksen selostus

Asemakaavan muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Katualue. Asemakaavan muutoksen selostus 1 (10) Asianumero 2639/10.02.03/2016 Aluenumero 141201 Luuvanmäki Asemakaavan muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Katualue Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 13.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 09.12.2015 Sivu 1 / 1 2905/2015 10.02.03 192 Tillinmäki, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 420605, 43. kaupunginosa Vanttila Valmistelijat

Lisätiedot

Jaspiskuja Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro

Jaspiskuja Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro Vantaan kaupunki Kaupunkisuunnittelu Kivistön asemakaavayksikkö Jaspiskuja Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 10.3.2014 päivättyä asemakaavakarttaa nro 002221. 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavamuutos

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 127. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 127. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 29.10.2014 Sivu 1 / 1 514/10.02.03/2014 126 Laajalahti pohjoinen, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 120322, 17. kaupunginosa Laajalahti Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen selostus sekä tonttijako ja tonttijaon muutos, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro

Asemakaavan muutoksen selostus sekä tonttijako ja tonttijaon muutos, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro Vantaan kaupunki Maankäyttö ja ympäristö Marja-Vantaa-projekti Asemakaavan muutoksen selostus sekä tonttijako ja tonttijaon muutos, joka koskee 20.8.2012 päivättyä asemakaavakarttaa nro 002123. 1 PERUS-

Lisätiedot

Piispankallio 22. kaupunginosa, Olari Kortteli Asemakaavan muutos

Piispankallio 22. kaupunginosa, Olari Kortteli Asemakaavan muutos 1(9) Asianumero 3374/10.02.03/2011 Aluenumero 321606 Piispankallio 22. kaupunginosa, Olari Kortteli 22311 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 18.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 62. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 62. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 16.03.2017 Sivu 1 / 1 3496/2016 10.02.03 Kaupunkisuunnittelulautakunta 231 14.12.2016 62 Ruusutorppa I muutos, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 111603, 51. kaupunginosa

Lisätiedot

Niittykumpu I 15. kaupunginosa, Niittykumpu Kortteli ja puistoalue Asemakaavan muutos

Niittykumpu I 15. kaupunginosa, Niittykumpu Kortteli ja puistoalue Asemakaavan muutos (88 3.3.2004 1 (6) Asianumero 295/503/2002 Toimielinkäsittely KSL 25.3.2004 Aluenumero 212305 Niittykumpu I 15. kaupunginosa, Niittykumpu Kortteli 15041 ja puistoalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Nihtisilta Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Kortteli tontti 1

Nihtisilta Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Kortteli tontti 1 1 (10) Asianumero 2727/10.02.03/2015 Aluenumero 130138 Nihtisilta Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Kortteli 54017 tontti 1 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

KAUNIAISTENTIE 1. kaupunginosan liikennealueet Asemakaavan muutos Ak 208

KAUNIAISTENTIE 1. kaupunginosan liikennealueet Asemakaavan muutos Ak 208 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö 5.3.2013 KAUNIAISTENTIE 1. kaupunginosan liikennealueet Asemakaavan muutos Ak 208 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 5.3.2013

Lisätiedot

Viherlaakso eteläinen Asemakaavan muutos 61. kaupunginosa, Viherlaakso Kortteli tontti 2

Viherlaakso eteläinen Asemakaavan muutos 61. kaupunginosa, Viherlaakso Kortteli tontti 2 1 (14) Asianumero 1407/10.02.03/2015 Aluenumero 150525 Viherlaakso eteläinen Asemakaavan muutos 61. kaupunginosa, Viherlaakso Kortteli 61094 tontti 2 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 81. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 81. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 11.06.2014 Sivu 1 / 1 3816/10.02.03/2013 81 Tuomarila I, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 611115, 40. kaupunginosa, Espoon keskus Valmistelijat

Lisätiedot

Nihtisilta, muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia Asemakaavan muutos

Nihtisilta, muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (6) Nihtisilta, muutos 54. kaupunginosa, Kilo Osa korttelia 54018 Asemakaavan muutos Asemakaavaselostuksen LIITE 2 Asianumero 590/10.02.03/2011 Aluenumero 130133 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Suvela I-II, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia ja puistoalue Asemakaavan muutos

Suvela I-II, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia ja puistoalue Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 3512/10.02.03/2011 Aluenumero 611518 Suvela I-II, muutos 40. kaupunginosa, Espoon keskus Osa korttelia 40030 ja puistoalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Jupperi I, muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia Asemakaavan muutos

Jupperi I, muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 5184/10.02.03/2011 Aluenumero 140813 Jupperi I, muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia 60059 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1 3425/10.02.03/2012 Kaupunkisuunnittelulautakunta 116 2.10.2014 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa

Lisätiedot

Asemakaavan muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia Asemakaavan muutoksen selostus

Asemakaavan muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia Asemakaavan muutoksen selostus 1 (10) Asianumero 4081/10.02.03/2014 Aluenumero 140814 Jupperi I Asemakaavan muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia 60127 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia 50102 Asemakaavan muutos. Asemakaavan muutoksen selostus

50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia 50102 Asemakaavan muutos. Asemakaavan muutoksen selostus Lintukorpi II 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia 50102 Asemakaavan muutos Asianumero 591/10.02.03/2011 Aluenumero 112410 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Osa korttelia 10050

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Osa korttelia 10050 1 (14) Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Osa korttelia 10050 Asianumero 5430/10.02.03/2017 Aluenumero 220832 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Espoonlahden keskus II, muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Kortteli ja erityisalue Asemakaavan muutos

Espoonlahden keskus II, muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Kortteli ja erityisalue Asemakaavan muutos 1 (10) Asianumero 3834/10.02.03/2013 Aluenumero 410705 Espoonlahden keskus II, muutos 34. kaupunginosa, Espoonlahti Kortteli 34348 ja erityisalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

Lintumetsä II 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia Asemakaavan muutos

Lintumetsä II 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 3746/10.02.03/2011 Aluenumero 113402 Lintumetsä II 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia 50152 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

Kurtinmalmi 45. kaupunginosa, Kurttila Osa korttelia Asemakaavan muutos

Kurtinmalmi 45. kaupunginosa, Kurttila Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 2431/10.02.03/2015 Aluenumero 521301 Kurtinmalmi 45. kaupunginosa, Kurttila Osa korttelia 45102 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS.

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU

Lisätiedot

Alue Perkkaa IIB Asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Alue Perkkaa IIB Asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 113811 Perkkaa IIB Asemakaavan muutos Asianumero 765/10.02.03/2017 20.3.2017 Tavoitteena on muuttaa osa Lähetinpolun katualuetta korttelialueeksi ja liittää se liike- ja toimistorakennusten

Lisätiedot

Alue Pihlajarinne Asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Alue Pihlajarinne Asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 5 Alue 630410 Pihlajarinne Asemakaavan muutos Asianumero 471/10.02.03/2014 13.4.2014 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on asuinkorttelin 63001 täydennysrakentaminen sallimalla enemmän asuntoja ja

Lisätiedot

Jorvi-Glims 64. kaupunginosa, Karvasmäki Kortteli 64002, tontti 2 (Poistuu osa korttelia 64002) Asemakaavan muutos

Jorvi-Glims 64. kaupunginosa, Karvasmäki Kortteli 64002, tontti 2 (Poistuu osa korttelia 64002) Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 2474/10.02.03/2013 Aluenumero 630204 Jorvi-Glims 64. kaupunginosa, Karvasmäki Kortteli 64002, tontti 2 (Poistuu osa korttelia 64002) Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOSLUONNOKSEN SELOSTUS (NRO 12276) PÄIVÄTTY 14.8.2014. Asemakaavan muutosluonnos koskee:

ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOSLUONNOKSEN SELOSTUS (NRO 12276) PÄIVÄTTY 14.8.2014. Asemakaavan muutosluonnos koskee: 1 ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOSLUONNOKSEN SELOSTUS (NRO 12276) PÄIVÄTTY 14.8.2014 Asemakaavan muutosluonnos koskee: Helsingin kaupungin 31. kaupunginosan (Lauttasaari) korttelin 31119 tontteja 1 ja 12 Hankenumero:

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 11.05.2016 Sivu 1 / 1 2727/2015 10.02.03 82 Nihtisilta, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 130138, 54. kaupunginosa Kilo Valmistelijat /

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 235. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 235. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 14.12.2016 Sivu 1 / 1 1332/2016 10.02.03 235 Hannuksenpelto II, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 442101, 31. kaupunginosa Kaitaa Valmistelijat

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 72. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 72. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 06.05.2015 Sivu 1 / 1 4311/10.02.03/2014 72 Hansakallio, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 510304, 44. kaupunginosa Kauklahti Valmistelijat

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT URKUPILLI ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 601 OSA, 603 JA Tunnistetiedot. 1.2 Kaava-alueen sijainti

MÄNTSÄLÄ 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT URKUPILLI ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 601 OSA, 603 JA Tunnistetiedot. 1.2 Kaava-alueen sijainti 2 MÄNTSÄLÄ URKUPILLI ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 601 OSA, 603 JA 604. KAAVATUNNUS 176 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 15. päivänä maaliskuuta 2010

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 201. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 201. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 16.11.2016 Sivu 1 / 1 4211/2014 10.02.03 Kaupunkisuunnittelulautakunta 148 31.8.2016 201 Kilonpuisto, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 131003, 54. kaupunginosa Kilo

Lisätiedot

Suunnittelualueen likimääräinen sijainti Espoon opaskarttapohjalla:

Suunnittelualueen likimääräinen sijainti Espoon opaskarttapohjalla: 1 (5) Matinmetsä Asemakaavan muutos Asemakaavaselostuksen LIITE 2 Asianumero 3425/10.02.03/2012 Aluenumero 310218 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma SUUNNITTELUKOHDE Suunnittelualueen likimääräinen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 141201 Luuvanmäki Asemakaavan muutos Asianumero 2639/10.02.03/2016 20.3.2017 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on Äraportti -nimisen kadun katkaiseminen Riihiniityntielle / Rastaalantielle.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.03.2017 Sivu 1 / 1 1332/2016 10.02.03 Kaupunkisuunnittelulautakunta 235 14.12.2016 46 Hannuksenpelto II, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen, alue 442101, 31. kaupunginosa

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 150713 Lippajärvi Asemakaavan muutos Asianumero 4737/10.02.03/2015 18.4.2016 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on lisätä alueen rakennusoikeutta, nostaa kerroslukua ja sallia myös rivitalojen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 134. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 134. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 12.11.2014 Sivu 1 / 1 875/10.02.03/2013 134 Juvankartano, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 711405, 81. kaupunginosa Niipperi Valmistelijat

Lisätiedot

Seilimäki - Lukupuro 26. kaupunginosa, Mankkaa Kortteli tontti 5 Asemakaavan muutos

Seilimäki - Lukupuro 26. kaupunginosa, Mankkaa Kortteli tontti 5 Asemakaavan muutos 1 (10) Asianumero 813/10.02.03/2011 Aluenumero 240117 Seilimäki - Lukupuro 26. kaupunginosa, Mankkaa Kortteli 26134 tontti 5 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee: Helsingin kaupungin 10. kaupunginosan (Sörnäinen) korttelin 250 tonttia 2

Asemakaavan muutos koskee: Helsingin kaupungin 10. kaupunginosan (Sörnäinen) korttelin 250 tonttia 2 LUONNOS ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS ASEMAKAAVAN MUUTOSKARTTA NRO xxxxxx PÄIVÄTTY xx.xx.2015 Asemakaavan muutos koskee: Helsingin kaupungin 10. kaupunginosan (Sörnäinen) korttelin 250 tonttia 2 Kaavan

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 711803 Nikunmäki Asemakaavan muutos Asianumero 5717/10.02.03/2015 20.3.2017 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa ajoyhteys puiston läpi tontille 81125/7. Kuva: suunnittelualueen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 91. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 91. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 26.04.2017 Sivu 1 / 1 2727/2015 10.02.03 Kaupunkisuunnittelulautakunta 82 11.5.2016 91 Nihtisilta, ehdotus kaupunginhallitukselle asemakaavan muutokseksi, alue 130138, 54.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 441103 Hannus II (31 Kaitaa) Asemakaavan muutos Asianumero 3122/10.02.03/2015 1.8.2016 Kaitaan kaupunginosaan laaditaan asemakaavan muutos. Tavoitteena on muuttaa nykyinen rivitalojen, kytkettyjen

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS LUONNOS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Jyväskylän kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 54 tontin 12 sekä katualueen asemakaavan muutos, Rauhankatu 2-4, ns. virkamiestalo.

Lisätiedot

ORAVATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS 1: PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

ORAVATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS 1: PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 2 MÄNTSÄLÄ ORAVATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS 1:1000 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 25. päivänä marraskuuta 2009 päivättyä asemakaavakarttaa. Alueen määrittely:

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 5 Alue 220827 Keilaniemi Asemakaavan muutos Asianumero 3941/10.02.03/2014 6.10.2014 Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan ajoyhteys katualueelta korttelin 10041 tonteille rakennettua katua pitkin.

Lisätiedot

Viherlaakso, eteläinen 61. kaupunginosa, Viherlaakso Puisto- ja katualueet Asemakaavan muutos

Viherlaakso, eteläinen 61. kaupunginosa, Viherlaakso Puisto- ja katualueet Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 4448/503/2010 Aluenumero 150522 Viherlaakso, eteläinen 61. kaupunginosa, Viherlaakso Puisto- ja katualueet Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

ESPOO Haukilahti 14. Kaupunginosa, Haukilahti Kortteli tontit 3 ja 4 Asemakaavan muutos

ESPOO Haukilahti 14. Kaupunginosa, Haukilahti Kortteli tontit 3 ja 4 Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 1390/ 10.02.03/2011 Aluenumero 230958 ESPOO Haukilahti 14. Kaupunginosa, Haukilahti Kortteli 14006 tontit 3 ja 4 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Juvanmalmin teollisuusalue, muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Osa korttelia Asemakaavan muutos

Juvanmalmin teollisuusalue, muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (10) Asianumero 3822/10.02.03/2011 Aluenumero 710919 Juvanmalmin teollisuusalue, muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Osa korttelia 81014 Asemakaavan muutos Juvanmalmi 81. kaupunginosa, Niipperi Puistoalue

Lisätiedot

Tuomarila I 40. kaupunginosa, Espoon keskus Kortteli tontti 1 ja puistoalueet Asemakaavan muutos

Tuomarila I 40. kaupunginosa, Espoon keskus Kortteli tontti 1 ja puistoalueet Asemakaavan muutos 1 (11) Asianumero 3806/10.02.03/2013 Aluenumero 611113 Tuomarila I 40. kaupunginosa, Espoon keskus Kortteli 40330 tontti 1 ja puistoalueet Asemakaavan muutos Tuomarila I 40. kaupunginosa, Espoon keskus

Lisätiedot

Jupperi I, muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia Asemakaavan muutos

Jupperi I, muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (9) Asianumero 5184/10.02.03/2011 Aluenumero 140813 Jupperi I, muutos 60. kaupunginosa, Laaksolahti Osa korttelia 60059 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

Länsi-Suviniitty (613300) Itä-Suviniitty (613400) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (5) Asemakaavaselostuksen LIITE 2

Länsi-Suviniitty (613300) Itä-Suviniitty (613400) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (5) Asemakaavaselostuksen LIITE 2 1 (5) Länsi-Suviniitty (613300) 40. kaupunginosa, Espoon keskus Korttelit 40382 ja 40384, katu- ja virkistysalueet Asemakaavan muutos Asemakaavaselostuksen LIITE 2 Asianumero 1020/10.02.03/2013 Aluenumero

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, Vanha Myllytie

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, Vanha Myllytie Kaavatunnus 3-337 Asianumero ASRA.ltk: 19.4.2016 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, Vanha Myllytie Asemakaavan muutos koskee korttelin 3772 tonttia 4 Asemakaavan muutoksella muodostuu kortteli 3772

Lisätiedot

ASEMAKAAVALUONNOKSEN SELOSTUS Vapaudenkatu 73 03:101

ASEMAKAAVALUONNOKSEN SELOSTUS Vapaudenkatu 73 03:101 ASEMAKAAVALUONNOKSEN SELOSTUS Vapaudenkatu 73 03:101 Asemakaavan muutos koskee 3. kaupunginosan korttelin 52 tonttia 23 Kaavan päiväys: 26.5.2008 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI YHDYKUNTATOIMI / KAUPUNKISUUNNITTELUOSASTO

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1/ 5 Alue 411611 Laurinlahti (34 / Espoonlahti) Asemakaavan muutos Asianumero 6903/10.02.03/2011 3.11.2014 Alue on nykyisen asemakaavan mukaan rivitalojen korttelialuetta. Alueen maankäyttöä tehostetaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 145. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 145. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 16.09.2015 Sivu 1 / 1 4717/10.02.03/2013 145 Maarinniitty I, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 213409, 16. kaupunginosa Pohjois-Tapiola

Lisätiedot

Karaniitty Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Kortteli tontti 1

Karaniitty Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Kortteli tontti 1 1 (14) Asianumero 4480/10.02.03/2017 Aluenumero 130803 Karaniitty Asemakaavan muutos 54. kaupunginosa, Kilo Kortteli 54071 tontti 1 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Leppävaaran keskus pohjoinen I / Ydinkeskus, muutos 51. kaupungin osa, Leppävaara Osa korttelia Asemakaavan muutos

Leppävaaran keskus pohjoinen I / Ydinkeskus, muutos 51. kaupungin osa, Leppävaara Osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (10) Asianumero 6163/10.02.03/2011 Aluenumero 110616 Leppävaaran keskus pohjoinen I / Ydinkeskus, muutos 51. kaupungin osa, Leppävaara Osa korttelia 51076 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus

Lisätiedot

1 (7) 63. kaupunginosa, Järvenperä Osa korttelia Asemakaavan muutos. Asemakaavan muutoksen selostus

1 (7) 63. kaupunginosa, Järvenperä Osa korttelia Asemakaavan muutos. Asemakaavan muutoksen selostus 1 (7) Asianumero 640/10.02.03/2011 Aluenumero 630409 Pihlajarinne 63. kaupunginosa, Järvenperä Osa korttelia 63035 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot