Luotettavaa virtaa ammattikäyttäjien laitteisiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luotettavaa virtaa ammattikäyttäjien laitteisiin"

Transkriptio

1 Luotettavaa virtaa ammattikäyttäjien laitteisiin Procter & Gamble halusi täyttää ammattikäyttäjien edellyttämät tukipalveluja asiantuntijavaatimukset, ja siksi perustimme erityisen P&G Professional jaoston. Sen avulla Duracell Professional tiimit vastaavat ammattikäyttäjien kannettavien laitteiden paristoille asettamiin vaatimuksiin. Duracell Professional erikoispalvelu on tarkoitettu eri alojen ammattikäyttäjille kaikkialla Euroopassa. Se tarjoaa asiakkaillemme paikallista myyntitukea kaikkiaan10 Euroopan maassa sijaitsevien toimistojen välityksellä. Keskeisille paikoille sijoitetuista palvelutoimistoista saa tukea useille eri kansallisuuksille, teknistä neuvontaa Duracell Technology Centre keskuksesta ja lisäksi kansainväliset P&G Professional logistiikka ja tukipalvelut. Erikoisalojen tuotevalikoimiensa ja erikoispakkaustensa ansiosta Duracell pystyy tarjoamaan sopivat kannettavat virrantuottoratkaisut eri liiketoimintasektoreiden ammattikäyttäjille, joiden alana on esimerkiksi: toimistotarvikkeet, sähkölaitteiden tukkumyynti, pakkausala, OEMvalmistus, komponenttien jakelu, lääkelaitteiden valmistus jne. Duracell Professional haluaa tarjota asiakkailleen parasta Duracelllaatua. Eri tuotealojen ja erimerkkisten alkaliparistojen (Ultra, Plus, Simply) ohella tarjoamme ladattavia akkuparistoja, litiumparistoja, nappiparistoja jne. Tästä syystä useiden alojen ammattikäyttäjät luottavat Duracell Professional palveluun joka päivä: asiakkainamme on sekä kokoonpano että lääkintälaitteiden, audiovisuaalisten laitteiden, hälytysjärjestelmien ja sähkölaitealojen ohella toimistokäyttäjiä ja turvallisuuspalveluja (poliisi, armeija, palolaitokset jne.). Duracellin tehdas Aarschotissa, Belgia.

2 Tehokkain alkaliparistomme, jossa tehoa jopa +80 %* POWERCHECK järjestelmän ansiosta on nyt Duralock teknologialla varustettu ja takaa, että paristosi pysyvät täyteen ladattuina siihen saakka, kunnes käytät sen. Kätevä kannettava virtalähderatkaisu lukuisiin keskitason ja pienen kulutuksen laitteisiin mm. taskulamppuihin, palohälyttimiin ja langattomiin hiiriin on nyt varustettu Duralock teknologialla, joka varmistaa täyteen ladattujen paristojen latauksen säilymisen käyttöön saakka. NiMHkemiaa hyödyntävät ladattavat Duracellakkuparistot kestävät satoja latausjaksoja ja ovat nyt saatavissa myös varustettuna Duralock teknologialla, joten voit luottaa siihen, että kaikki paristoihimme rakentamamme teho on käytettävissäsi, kun sitä tarvitset. Simply Duracell valikoima tarjoaa tunnettua Duracelltehoa, suorituskykyä ja luotettavuutta edulliseen hintaan. Standardista poikkeavat paristomme on suunniteltu varta vasten erikoiskäyttöön, esimerkiksi turva ja lääkintälaitteisiin, digikameroihin, kelloihin ja elektroniikkalaitteisiin, joissa tarvitaan normaalia pienempiä tai nappiparistoja. Duracelllaturit tarjoavat virtaa ladattaville akkuparistoille, ja saatavana on erilaisia laitteita erilaisiin tarpeisiin. Kannettavien USBlatureidemme valikoima antaa välittömästi virtaa mobiililaitteille, kun niiden akut tyhjentyvät. Litiumioniteknologiaa käyttävät laturimme ovat yhteensopivia USBladattavien laitteiden kanssa. Näitä ovat iphone, Blackberry, ipod ja monet muut. *Maksimiero vastaan Duracell Simply AA digitaalikameroissa. (Tulokset vaihtelevat laitekohtaisesti.)

3 Tähän asti tehokkain alkaliparistomme Antaa jopa +80 % lisää tehoa** Sopii erinomaisesti digikameroiden, kuvaussalamien ja hammasharjojen paristoksi Ultra Power paristoissa on Duralock TM Tehotakuu 10 vuodeksi Kaikissa Ultra Power paristoissa on Duralock TM, joka takaa että paristoissa säilyy 100 % teho jopa 10 vuoden ajan ennen käyttöönottoa Ne on valmistettu käyttämällä puhtaampia, korkealaatuisia materiaaleja, niissä on suurempi kosteuspitoisuus ja katodissa tehokas MnO2 ja enemmän superjohtavaa hienoa sinkkiä anodissa Ainoa paristo, jossa on Kolmannes alkaliparistoista heitetään pois, vaikka niissä on vielä jäljellä käyttötehoa Duracell Ultra Power on ainoa paristo, jossa on kiinteä POWERCHECK TM, jonka avulla voit tarkistaa paljonko tehoa on jäljellä Tiesitkö että...? Duracell Ultra Power AA ja AAAalkaliparistot valmistetaan Aarschotin tehtaallamme Belgiassa. Tehtaalla on ISO 9001 ja ISO laatusertifioinnit Kaikki pakkausmateriaalit ovat pahvia 85 % kierrätettävää Me testaamme ennen pakkaamista jokaisen pariston jännitemäärän ja vuotamattomuuden Tehostamme jatkuvasti paristojen suorituskykyä ja autamme siten osaltamme vähentämään käytettyjen ja hävitettävien yksiköiden määriä, joten jätettä kertyy vähemmän Duracell Ultra Power paristoissa ei ole elohopeaa, ja niille on myönnetty Joutsenmerkkisertifikaatti Tyyppi Nimike Tyyppi IEC EAN Kemia Jännite/V Paristoa/ BL/Myyntierä BL:n mitat BL:n paino ANSI Blister (BL) (mm) (kg) Ultra Power Alkali paristot AA MX1500 Ultra Power LR A *15* AA MX1500 Ultra Power LR A *16* AA MX1500 Ultra Power LR A N/A 74*54* AAA MX2400 Ultra Power LR A *12* AAA MX2400 Ultra Power LR A *14* AAA MX2400 Ultra Power LR A N/A 164*13* C MX1400 Ultra Power LR A *27* D MX1300 Ultra Power LR A *34* V MX1604 Ultra Power 6LR A *18* Skannaa tämä koodi, kun haluat lisätietoja ammattilaisakkuje mme valikoimasta. **Maksimiero vastaan Duracell Simply AA digitaalikameroissa. (Tulokset vaihtelevat laitekohtaisesti.) Säilytettynä ennen käyttöä.

4 Luotettavaa virtaa tärkeisiin laitteisiin Kannettava tehoratkaisu vähän kuluttaville ja keskitason kulutuksen laitteille Soveltuu erinomaisesti taskulamppuihin, palohälyttimiin, mikrofoneihin, kaukosäätimiin, langattomiin hiiriin ja näppäimistöihin Saatavana pienissä ja suurissa suljettavissa pakkauksissa Tehotakuu 10 vuodeksi Kaikissa Plus Power paristoissa on Duralock TM Duralock TM takaa, että paristoissa säilyy 100 % teho jopa 10 vuoden ajan ennen käyttöönottoa Tiesitkö että...? Duracell Plus Power AA ja AAAalkaliparistot valmistetaan Aarschotin tehtaallamme Belgiassa. Tehtaalla on ISO 9001 ja ISO 14001laatusertifioinnit Kaikki pakkausmateriaalit ovat pahvia 85 % kierrätettävää Tehostamme jatkuvasti paristojen suorituskykyä ja autamme siten osaltamme vähentämään käytettyjen ja hävitettävien yksiköiden määriä, joten jätettä kertyy vähemmän Duracell Plus Power paristoissa ei ole elohopeaa, ja niille on myönnetty Joutsenmerkkisertifikaatti Tyyppi Nimike Tyyppi IEC EAN Kemia Jännite/V Paristoa/ BL/Myyntierä BL:n mitat BL:n paino ANSI Blister (BL) (mm) (kg) AA MN1500 Plus Power LR A *15* AA MN1500 Plus Power LR A *27* AA MN1500 Plus Power LR A *16* AA MN1500 Plus Power LR A N/A 172*32* AAA MN2400 Plus Power LR A *11* AAA MN2400 Plus Power LR A *14* AAA MN2400 Plus Power LR A *13.5* AAA MN2400 Plus Power LR A *13.5* C MN1400 Plus Power LR A *26* C MN1400 Plus Power LR A *27* D MN1300 Plus Power LR A *35* D MN1300 Plus Power LR A *35* V MN1604 Plus Power 6LF A *18* V MN1604 Plus Power 6LF A *19* V MN1203 Plus Power 3LR A *23* Skannaa tämä koodi, kun haluat lisätietoja ammattilaisakkuje mme valikoimasta. Säilytettnä ennen käyttöä.

5 KESTÄVYYS TAATTU 5 VUODEN AJAKSI * Valmistettu NiMHteknologialla, joka varmistaa korkean suoritustehon matalissakin lämpötiloissa Toimivuustakuu jopa 5 vuotta Ladattavissa akkuparistoissa on Duralock TM Duracell precharged Rechargeable Pisimpään kestävä ladattava akkuparistomme, toimivuustakuu jopa 5 vuotta* Voidaan ladata jopa 400 kertaa Toimitetaan valmiiksi ladattuna ja käyttövalmiina Pysyy ladattuna jopa 12 kuukautta** Saatavana paristokokoina AA ja AAA Duracell Rechargeable Paras hinta laatusuhde Kestävyys taattu 3 vuoden* ajaksi Voidaan ladata jopa 400 kertaa Pysyy ladattuna jopa 6 kuukautta** Saatavana paristokokoina AA, AAA, C, D ja 9 V Tiesitkö että...? Uudelleenladattavat akkuparistot ovat erityisen spiraalirakenteensa ansiosta ihanteellinen ratkaisu paljon virtaa kuluttaviin laitteisiin, esimerkiksi digikameroihin NiCdparistoista poiketen niissä ei ole muistiilmiötä Duracell StayCharged akkuparistot sisältyvät Procter & Gamblen Future Friendly ohjelmaan, jolla edistetään kestävän kehityksen tuoteratkaisuja Tyyppi Nimike ja Jännite/V Tyyppi IEC EAN Akkua/ BL/Myyntierä BL:n mitat BL:n paino ANSI Kapasiteetti Blister (BL) (mm) (kg) PreCharged AA HR06 LSD *15* AAA HR03 LSD *11* Rechargeable AA HR *15* AAA HR *11* C HR *26* D HR *34* V HR9V *17* Skannaa tämä koodi, kun haluat lisätietoja ammattilaisakkujemme valikoimasta. *Tai 300 latauskertaa, sen mukaan kumpi täyttyy ensin. Vain 2400 ja 800 mah. **Kun niitä ei käytetä.

6 LATAA AKKUPARISTOSI NOPEAMMIN Duracellakkulaturit NiMHakuille, AA, AAA, C, D ja 9 V akkuparistoille Laitevalikoima nopeampaa latausta varten 1H Charger Multi 15 Minute Charger *Keskimääräinen latausnopeus tuotesarjassa verrattuna edelliseen tuotesarjaan. Noin 75 % täydestä latauksesta käytettäessä Duracell 1300 mah akkuja. # Noin 85 % täydestä latauksesta käytettäessä Duracell 1300 mah akkuja. x 2x nopeampi kuin energizer. **Noin 90 % täydestä latauksesta käytettäessä Duracell 1300 mah akkuja. Turvallisempi ja luotettavampi lataus Useimmissa akkulatureissa on ensisijainen kennosuojaus, jolla suojataan kertakäyttöisten akkuparistojen lataaminen Jännitesuojaus loppuunkäytettyjen akkuparistojen lataamiseen Lämpötilasuojaus, jolla estetään ylikuumentuminen Käänteinen napaisuus ja oikosulkusuoja Tiesitkö että...? Useimpien elektroniikkalaitteiden kaltaisesti laturimme voidaan niiden elinkaaren päätyttyä palauttaa paikallisen kierrätyskanavan välityksellä Latausaika riippuu akun kapasiteetista (mitä korkeampi, sitä pitempi) ja laturin tyypistä Useimpien Duracelllatureiden mukana toimitetaan ladattavat akkuparistot 45 Minute Charger 4H Charger Tuotekuvaus Nimike Ladattavat EAN Laturipakettia/ Laturipaketin Laturipaketin akkuparistot Myyntierä mitat (mm) paino (kg) 1H Charger Multi CEF22 AA, AAA, C, D & 9V *72* Minute Charger CEF15 + 4AA AA & AAA *105* Minute Charger CEF27 + 2AA & 2AAA AA & AAA *77* H Charger CEF14 + 2AA AA & AAA *70.5* Skannaa tämä koodi, kun haluat lisätietoja ammattilaisakkuje mme valikoimasta.

7 AMMATTILAISILLE SUUNNITELTU Ammattilaisille suunniteltu Suunniteltu ja pakattu tukkupakkauksiin ottaen huomioon ammattikäyttäjien tarpeet Tarjoaa suuria määriä korkealaatuisia luotettavia paristoja kustannustehokkaaseen hintaan Erittäin kestävä teho Pitkäkestoista tehoa lukuisiin ammattikäyttäjien laitteisiin Käyttölämpötilaalueet 20 C +54 C Luotettava suorituskyky, jopa seitsemän vuoden säilytyksen jälkeen Paristot soveltuvat käyttöön mm. taskuvalaisimissa, palohälyttimissä ja lääkintälaitteissa Tyyppi Nimike Tyyppi EAN Kemia Jännite/V Paristoa/ Pakkausta/ Paristopakkauksen Paristopakkauksen ANSI IEC Pakkaus Myyntierä mitat (mm) paino (kg) AA ID1500 LR A *72* AAA ID2400 LR A *54* C ID1400 LR A *52* D ID1300 LR A *64* Tiesitkö, että...? Industrial by Duracell paristot suunnitellaan ja valmistetaan IEC ja ISO 9000 standardien vaatimukset täyttäviksi Kaikki Industrialparistot pakataan ympäristöystävällisiin tukkupakkauksiin Industrial by Duracell paristoja on markkinoitu aiemmin Duracell Procell paristojen nimellä 9V ID1604 6LF A *53* V ID1203 3LR A *64* Bulk AA ID1500 LR A *303* AAA ID2400 LR A *227* C ID1400 LR A *309* D ID1300 LR A *327* V ID1604 6LF A *302* V ID1203 3LR A *300*

8 ENEMMÄN VIRTAA ERIKOISKÄYTTÖÖN Tehokkaat eivakioparistot erikoistarkoituksiin Pienemmät paristot tai nappiparistot ammattilaissovelluksiin Soveltuvat erinomaisesti kellojen, lääketieteellisten ja valvontalaitteiden paristoiksi HUIPPUTEHOKKAAT PYÖREÄT LITIUMPARISTOT (HPL) Korkea energiatiheys ja erinomainen korkeiden lämpötilojen sietokyky tekee paristoista ihanteelliseen paljon tehoa kuluttavien laitteiden virtalähteeksi Joko alkali tai litiumparisto, Duracell ELECTRONIC nappiparistot antavat laadukasta, pitkäkestoista tehoa VALVONTA JA LÄÄKETIETEELLISET NAPPIPARISTOT antavat luotettavaa tehoa tärkeisiin käyttötarkoituksiin, kuten kuulokojeisiin ja valvontalaitteisiin HOPEAOKSIDINAPPIPARISTOT antavat luotettavaa tehoa lähes kaikille kelloille, eivätkä tyhjene itsekseen, kun ne eivät ole käytössä DURACELL VALAISINPARISTOT ovat valmistettu erityisesti teholyhtyihin, liikenneopastemerkkivaloihin ja ammattikäytössä olevien taskulamppujen tehonlähteeksi Tiesitkö että...? Olemme kehittäneet suurimman osan erikoisparistoistamme elohopeaa sisältämättömiksi Erikoisparistoja on useita eri kokoja ja eri tunnuskoodein, joten tarvittava malli löytyy parhaiten ristiinviittausoppaastamme

9 Tyyppi Nimike Tyyppi IEC EAN Kemia Jännite/V Paristoa/ BL/Myyyntierä BL:n mitat BL:n paino ANSI Blister (BL) (mm) (kg) Photo Alkali ja Litium paristot 625A 625A LR A *7* AAAA MX2500 Ultra LR8D A *9* /3N 1/3N CR Li *12* DL123 CR Li *18* DL123 CR Li *17* DL223 CRP Li *20* DL245 2CR Li *18* L 28L 2CR Li *14* CR2 CR2 CR15H Li *16* CR2 CR2 CR15H Li *16* CRV3 CRV Li *15* Photo Alkali ja Litium paristot Bulk 123 DL123 CR Li *17* DL223 CRP Li *35* DL245 2CR Li *34* CR2 CR2 CR15H Li *15* /3N 1/3N CR Li *11.61* L 28L 2CR Li *13* Alkali ja Litium nappiparistot LR43 LR43 LR A *7* LR44 LR44 LR A *7* LR54 LR54 LR A *7* DL1220 CR Li *6* DL1616 CR Li *6* DL1620 CR Li *6* DL2016 CR Li *6* DL2025 CR Li *6* DL2032 CR Li *5* DL2430 CR Li *6* DL2450 CR Li *6* Alkali ja Litium nappiparistot Bulk 2032 DL2032 CR Li *20* DL2450 CR Li *24* Tyyppi Nimike Tyyppi IEC EAN Kemia Jännite/V Paristoa/ BL/Myyyntierä BL:n mitat BL:n paino ANSI Blister (BL) (mm) (kg) Hopeaoksidi nappiparistot 357H SR S *7* /361 D362/D361 SR S *6* D364 SR S *6* /370 D371/D370 SR S *6* D377 SR S *6* /301 D386/D301 SR S *6* /390 D389/D390 SR S *6* /381 D391/D381 SR S *6* /384 D392/D384 SR S *6* D394 SR S *6* /395 D399/D395 SR S *6* Alkali nappiparistot Retail J 7k67 4LR A *11* MN11 MN A *11* MN27 MN A *10* Alkali nappiparistot Standard N MN9100 LR A *11* Lyhty MN908 MN908 4LR25 Jousi A *226* MN918 MN918 4LR25 2 Skrue A *71* PC915 PC915 4LR25 Skrue A *68*

10 DURACELLLAATUA EDULLISEEN HINTAAN Tehoa, suorituskykyä ja luotettavuutta kustannustehokkaaseen hintaan Luotettava alkaliparisto Edullinen alkaliparisto Sopii erinomaisesti esimerkiksi kaukosäätimien ja kellojen paristoiksi Tiesitkö että...? Simply DuracellAA ja AAAalkaliparistoa valmistetaan Belgiassa Aarschotin tehtaassamme, jolle on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatit Kaikki pakkausmateriaalit ovat pahvia 85 % kierrätettävää Me testaamme ennen pakkaamista jokaisen pariston jännitemäärän ja vuotamattomuuden Tehostamme jatkuvasti paristojen suorituskykyä ja autamme siten osaltamme vähentämään käytettyjen ja hävitettävien yksiköiden määriä, joten jätettä kertyy vähemmän Simply Duracell paristoille on myönnetty Joutsenmerkkisertifikaatti Tyyppi Nimike Tyyppi IEC EAN Kemia Jännite/V Paristoa/ BL/Myyyntierä BL:n mitat BL:n paino ANSI Blister (BL) (mm) (kg) Hellesens Alkali paristot AA MN1500 Simply LR A *15* AA MN1500 Simply LR A *15* AAA MN2400 Simply LR A *11* AAA MN2400 Simply LR A *11*

11 LISÄTEHOA, KUN TODELLA TARVITSET SITÄ Välitöntä tehoa liikkeellä ollessa Valikoima kannettavia USBlatureita mobiililaitteiden lataamiseen niiden virran loppuessa Valmistettu Lionteknologiaa hyödyntämällä Nopea ja turvallinen lataus Kannettavat puhelinlaturit antavat 3 tai 5 tuntia lisää puheaikaa älypuhelimiin* Ladattavissa yli 300 tai 500 kertaa Duracellin kannettavat laturit sisältävät suojausominaisuuksia, kuten lähdön ylikuormitussuojan Tiesitkö että...? Kuten useimmat elektroniikkalaitteet, kannettavat USBlaturimme voi palauttaa asianmukaiseen paikalliseen kierrätyspisteeseen niiden käyttöiän päätyttyä Latausaika riippuu mobiililaitteen kapasiteetista ja laturin mallista Portable USB Charger (5Hour) Portable USB Charger (3Hour) 1800 mah Ladattavissa yli 300 kertaa Jopa 5 tuntia lisää puheaikaa älypuhelimilla* Ladattavissa vakiopistorasian kautta 1150 mah Ladattavissa yli 500 kertaa Jopa 3 tuntia lisää puheaikaa älypuhelimilla* Ladattavissa kaikkien USBvakioliitäntöjen kautta Tuotekuvaus Nimike EAN Laturipakettia/ Laturipaketin Laturipaketin paino Myyntierä mitat (mm) (kg) Portable USB Charger (5Hour) PPS0GC 1800 mah *65* Portable USB Charger (3Hour) PPS mah *49* *Tulokset vaihtelevat laitteen ja käyttötavan mukaan.

12 Duracell IEC Energizer/Ucar Varta Kodak Panasonic Rayovac Philips Duracell IEC Germany Italy Others ALKALI AA MN1500 LR6 E /4006 KAA AM3 815 LR6 AAA MN2400 LR03 E /4003 K3A AM4 824 LR03 C MN1400 LR14 E KC AM2 814 LR14 D MN1300 LR20 E KD AM1 813 LR20 9V MN1604 6LR K9V 6AM6 A1604 6LR61 AKUTNIMH HR6 HR6 MICRO STILO 4006, E91, KAA, R6, UM3 HR03 HR03 MIGNON MINISTILO HR14 HR14 BABY MEZZATORCIA HR20 HR20 MONO TORCIA 4003, E92, K3A, R0, UM4 4014, E93, KC, R14, UM2 4020, E95, KD, R20, UM1 4.5V MN1203 3LR12 HR9V HR9V EBLOCK TRANSISTOR 422, 4022, 6F22, K9V Duracell IEC Energizer/Ucar Varta Kodak Panasonic Rayovac/Vidor Seiko Sony Philips R enata Others LITIUM PARISTOT CR2 CRV3 625A CR17345 CRP2 2CR5 CR15H270 LR9 EL123AP EL123A EL123 EL223AP EL223 2CR5 EL2CR5 CR2 ELCR2 CRV3 EPX625G V625U (V625PX) CR123A V123 VL223 2CR5 CR2 625A K123LA KL123LA K223L K223LA KL2CR5 KCR2 CRV3 KA625 (KX625) CR123A CRP2P 2CR5M CR2 CRV3 LR9/HD CR123R PC223 2CR5R R625 (RPX625) 625A CR123 CR2PS 2CR5 CR2B DL123A DL223, CRP2S, CRP2 DL245 DLCR2, RLCR2 CRV3, ELCRV3 EPX625, EPX625A, KX625, MR9 28L 1/3N 2CR13252 CR11108 L544 E23AA23 2L76 V28PXL CR1/3N K28L K58L CR1/3 CR1/3N 4G13, 7H34, PS28L, 2CR1/3N DL1/3N, VCR1/3N Duracell IEC Energizer/Ucar Varta Kodak Panasonic Rayovac/Vidor Seiko Sony Philips R enata Others 1220 CR1220 ECR1220 CR1220 CR1220 CR1220 DL1220 LITIUM JA ALKALI NAPPIPARISTOT /303 R357/7 LR43 LR44 CR1616 CR1620 CR2016 CR2025 CR2032 CR2430 CR2450 SR44 LR43 LR44 ECR1616 ECR1620 ECR2016 ECR2025 ECR2032 ECR2430 ECR A76 CR1616 CR1620 CR2016 CR2025 CR2032 CR2430 CR2450 V357 V76PX V12GA V13GA KCR2016 KCR2025 KCR2032 K2430L KS35 KS76 KA43 KA76 CR1616 BR1616 CR1620 CR2016 BR2016 CR2025 CR2032 BR2032 CR2430 CR2450 SR44W LR43 LR44 CR KECR20161 KECR20251 KECR20321 CR2430 CR RS76 RW84 RW82 303/3571W CR2016 CR2025 CR2032 SR44W SBB9 LR43 LR44 CR1616 CR2016 CR2025 CR2032 SR44W LR43 LR44 CR2016 CR2025 CR2032 CR A DL1616 DL1620 DL2016, LF1/4V, KL2016, BR2016 DL2025, KL2025 DL2032, LF1/2V, KL2032 DL2430, LF1/2W DL2450, CR2450 D357, SR44W, SBB9, 10L14, J 904, G13, LR1154, PX76A LR54 GP89A LR V10GA KA54 LR54 RW89 LR1130 LR1130, AG10 AAAA LR8D425 MN2500, E96 Duracell IEC Energizer/Ucar Varta Kodak Panasonic Rayovac/Vidor Seiko Citizen Philips R enata Others 362/361 SR V362 KS362 SR721SW 362 RW310 TR721SW SBAK D362, R362/ SR V364 KS364 SR621SW 364 RW W TR621SW SBAG D364, R364/31 HOPEAOKSIDI NAPPIPARISTOT 371/ / / / /384 SR69 SR66 SR43 SR54 SR55 SR V371 V377 V386 V389 V390 V391 V392 V384 KS371 KS377 KS386 KS389 KS390 K391 RW40 K392 K384 SR920SW SR626SW SR43W SR43SW SR1130W SR1130SW SR1120W SBBS SR41W SR41SW 371 RW415 RW RW /3771W 386 RW RW RW , RW47 384, RW SR920SW SBAN TR920SW SBBN SR626SW SBAW SR43W SBB8 SR1130W SBBU SR1130SW SBAU TR1120W SR41W SBB1 TR41SW SBA D371, R371, R370 D377, R377/37, BA D386, R386/6, H D389, D390, R389/17, M, R390/11, 10L122 D391, R391/23, L D392, D384, R392/2, K, R384/ SR V394 KS394 SR36SW SR936SW 394 RW33 SR936SW SBA D394, R394/15 399/395 SR V399 V395 KS399 KS395 SR927SW SR927(926)SW SR9327W 399, RW , RW313 TR927(926)W SBBP TR927(926)SW SBAP D399, D395, R399/35, W, R395/25 ERIKOISTUOTTEET Duracell IEC Energizer/Ucar Varta Kodak Panasonic Rayovac/Vidor Toshiba Sony Philips Others N J MN21 MN27 LR1 4LR61 E A V23GA KN KJ K23, K23A AM5 4LR61 LRV08PA LRV RJ1 R23A LR1G 4LR61 LR1SG LR1 539 MN9100, 114, 810, 910A, 5500, AM5, E90, LR1, N, R1S 867, 1412P, J, V76PX, 7K67 3LR50, A23, E23A, GP23A

Luotettavaa virtaa ammattikäyttäjien laitteisiin

Luotettavaa virtaa ammattikäyttäjien laitteisiin Luotettavaa virtaa ammattikäyttäjien laitteisiin Procter & Gamble halusi täyttää ammattikäyttäjien edellyttämät tukipalvelutaso- ja asiantuntemusvaatimukset, ja siksi perustimme erityisen P&G Professional

Lisätiedot

Akut ja paristot 2016. Syksy 2016

Akut ja paristot 2016. Syksy 2016 Akut ja paristot 2016 Syksy 2016 CELLTECH OY Celltech on Suomen monipuolisin akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittaja. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus - olemme toimineet

Lisätiedot

Akut ja paristot 2016

Akut ja paristot 2016 Akut ja paristot 206 CELLTECH OY Celltech on yksi Suomen johtavista akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittajista. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus - olemme toimineet alalla

Lisätiedot

Bruce Campbell Ltd Oy. Tuotekatalogi 2009

Bruce Campbell Ltd Oy. Tuotekatalogi 2009 Bruce Campbell Ltd Oy Tuotekatalogi 2009 SISÄLLYSLUETTELO: GP Ultra Alkaline paristot...2 Erikoisalkaliparistot...3 Lithium nappi ja fotoparistot... 4 Kelloparistot & kuulolaiteparistot... 5 Hanseltarjouksen

Lisätiedot

Savart Oy / 10/2009 / 2200. VARTA Remington Rayovac Finland Oy Äyritie 12 A 01510 Vantaa www.varta-consumer.fi

Savart Oy / 10/2009 / 2200. VARTA Remington Rayovac Finland Oy Äyritie 12 A 01510 Vantaa www.varta-consumer.fi VARTA Remington Rayovac Finland Oy Äyritie 12 A 01510 Vantaa www.varta-consumer.fi Savart Oy / 10/2009 / 2200 Savart Oy / 10/2009 / 2200 TUOTEKUVASTO / HINNASTO 2009/2010 ALKALIPARISTOT 3 5 Max Tech High

Lisätiedot

CELLTECH OY. Yhdessä sisaryritystemme kanssa voimme taata kattavan tuote- ja palveluverkoston

CELLTECH OY. Yhdessä sisaryritystemme kanssa voimme taata kattavan tuote- ja palveluverkoston Akut ja paristot CELLTECH OY Celltech on Suomen monipuolisin akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittaja. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus - olemme toimineet alalla yli

Lisätiedot

5101 KÄSIPYYHKEET JA ANNOSTELIJAT 5102 TALOUSPYYHKEET. 100278 TORK 101245 Tork-talouspaperi Plus, valk., 2-krs, 39 m/rl, 14 rullaa/säkki...

5101 KÄSIPYYHKEET JA ANNOSTELIJAT 5102 TALOUSPYYHKEET. 100278 TORK 101245 Tork-talouspaperi Plus, valk., 2-krs, 39 m/rl, 14 rullaa/säkki... 551000 551100 552000 100297 120288 471111 290067 Toimiston muut tuotteet Toimistonne tarvitsee kaikenlaisia perustarvikkeita, jotka olemme koonneet tähän ryhmään: talous- ja saniteettitarvikkeet, kahviotarvikkeet,

Lisätiedot

Teholähteet kannettavissa elektroniikkalaitteissa

Teholähteet kannettavissa elektroniikkalaitteissa Teholähteet kannettavissa elektroniikkalaitteissa Jaakko Kairus Sampo Ojala Akut ja patterit Verkkosovittimet Aurinkokennot Polttokennot Teholähteet Energiatiheys Akkutermistöä Tilavuusverrannollinen Wh/L

Lisätiedot

Paristojen luokitukset

Paristojen luokitukset Paristot Paristojen luokitukset A battery or an accumulator refers to any source of electrical energy generated by direct conversion of chemical energy and consisting of one or more primary battery cells

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO ALKALIPARISTOT...4 NAPPIPARISTOT...5 PARISTODISPLAY...6 SGS TESTIRAPORTTI...7 YHTEYSTIEDOT...9

SISÄLLYSLUETTELO ALKALIPARISTOT...4 NAPPIPARISTOT...5 PARISTODISPLAY...6 SGS TESTIRAPORTTI...7 YHTEYSTIEDOT...9 SISÄLLYSLUETTELO ALKALIPARISTOT...4 NAPPIPARISTOT...5 PARISTODISPLAY...6 SGS TESTIRAPORTTI...7 YHTEYSTIEDOT...9 Golden Power on Hong Kongin pörssissä noteerattu yhtiö, joka on perustettu 1972. Kauppahuone

Lisätiedot

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Tulo (Micro USB) (Lataa PBA-12000BLACK) Lähtö Lähtö 1. Lataa DENVER PBA-12000BLACK verkkolaitteella (verkkolaite ei mukana). 2. Lataa DENVER PBA-12000BLACK liittämällä

Lisätiedot

AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE

AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE Mallinumero: VTE-10000 Universaali älykäs LCD NiMH & NiCd laturi kansainvälliseen käyttöön Ulkoinen AC-adapteri (Käyttöjännite 100-240V AC) kansainväliseen käyttöön

Lisätiedot

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet Käyttöopas Pakkauksen sisältö Käyttöopas Tuotteen yleiskatsaus Siivekeosa Latausliittimet Monitoimipainike -merkkivalo Mikrofoni Korvaosa Tuotetiedot Mallin nimi

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

Erilaisia akkuja, paristoja ja pattereita

Erilaisia akkuja, paristoja ja pattereita Erilaisia akku, paristo pattereita NiCd-paristot, nikkelihydridiparistot, UN3496 - Ei voi ladata uudelleen - Käytetään kaikenlaisissa laitteissa: kelloissa, taskulampuissa, laskimissa, kameroissa, kaukosäätimissä,

Lisätiedot

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi Maailman helppokäyttöisin akkulaturi -akkulaturilla saat helposti täyteenladatun akun. Sinun tarvitsee vain kytkeä akkulaturi sähköverkkoon, liittää helppokäyttöiset liittimet akkuun ja painaa virtapainiketta.

Lisätiedot

A registered trademark of SNA Europe Group UUDET KÄYNNISTINAVUT

A registered trademark of SNA Europe Group UUDET KÄYNNISTINAVUT A registered trademark of SNA Europe Group 2011 Bahco käynnistinapujen Pääominaisuudet 4 Pitkät ja paksut kaapelit Kaksinkertaisesti eristetyt hitsauskaapelit suojaavat vahingoilta, takaavat pitkän kestoajan

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

PIKAOPAS E6000/8000-sarja

PIKAOPAS E6000/8000-sarja PIKAOPAS E6000/8000-sarja SISÄLLYSLUETTELO Akun lataaminen... 4 Akun asennus... 9 Akun irroittamien... 10 Pyörätietokoneen kiinnittäminen ja irrottaminen... 12 Virran kytkeminen päälle/pois... 13 Polkupyörällä

Lisätiedot

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V "Light Duty" DD 2G 10.8-LD

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V Light Duty DD 2G 10.8-LD Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light Duty" DD 2G 0.8-LD Tilausnumero 48.064 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

Greenlander. Halti vaelluskupoli 2. Fjällräven Funäs 35

Greenlander. Halti vaelluskupoli 2. Fjällräven Funäs 35 Greenlander 99 Halti vaelluskupoli 2 Kahden hengen kupolimallinen 3-vuodenajan vaellusteltta. Sisäänkäynnin yhteydessä on korotettu eteinen varusteiden säilyttämiseen. 89 Fjällräven Funäs 35 Kevyt, ylhäältä

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Akkujen lisävarusteet

Akkujen lisävarusteet Akkujen lisävarusteet Testerit Digitaaliset testerit Kaikki testerit mittaavat akun sähkönjohtokykyä. Testausmenetelmässä kompensoidaan liian alhainen lataustaso, joten akun kunto voidaan mitata ilman

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome AE1120 FI Käyttöopas Sisällysluettelo 1 Tärkeää 3 2 Kannettava radio 3 Toimituksen sisältö 3 Virtalähde 3 Virran katkaiseminen 4

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan.

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Nopea mittaus ohuella mittapäällä jälkiä jättämättä Tarkka mittaustulos Äänihälytys Testo 106:ssa on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Malli PBQ-1050 Käyttöopas, mah:n varavirtalähde, USB-C-liitäntä ja LED-valo

Malli PBQ-1050 Käyttöopas, mah:n varavirtalähde, USB-C-liitäntä ja LED-valo Malli PBQ-1050 Käyttöopas, 10 000 mah:n varavirtalähde, USB-C-liitäntä ja LED-valo 1 Turvallisuusohjeet Lue turvallisuusohjeet huolellisesti ja käytä tuotetta vain näissä ohjeissa kuvatulla tavalla, jotta

Lisätiedot

LED LEnSER * H14. 13h**

LED LEnSER * H14. 13h** LED LEnSER * H14 210 210m* 13h** ** Keskimääräinen alhaisimman tason valaisuaika 1 lumenin valovirtaan asti. LED LEnSER * H14R 220 210m* 25h** päälle täysin ladatuilla akuilla. Kyse on keskimääräisistä

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

04. Jatkopistorasiat ja pistotulpat

04. Jatkopistorasiat ja pistotulpat 04. Jatkopistorasiat ja pistotulpat Jatkojohto 250 V 4-osainen 1,5 m muovijohdolla, maadoittamaton, lapsisuojattu 04.1 Jatkojohto 250 V 4-osainen 1,5 m muovijohdolla, maadoittamaton, lapsisuojattu Jännite:

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

Keksintöjä Li-ion akuissa

Keksintöjä Li-ion akuissa Keksintöjä Li-ion akuissa Pekka Ritamäki Probyte Oy LiFePO4 36V/10A akku LiFePO4 akuista Pekka Ritamäki 11.12.2008 sivu 1/11 Kuva 1 36 voltin 10Ah LiFePO4 akku on pienikokoinen ja kestää ylilatausta. Latauslaitteessa

Lisätiedot

Veneen sähköt ja akusto. Akkujen valinta Lataus ja -laitteet Kaapelointi ja kytkentä Yleisimmät viat sähköjärjestelmissä

Veneen sähköt ja akusto. Akkujen valinta Lataus ja -laitteet Kaapelointi ja kytkentä Yleisimmät viat sähköjärjestelmissä Veneen sähköt ja akusto Akkujen valinta Lataus ja -laitteet Kaapelointi ja kytkentä Yleisimmät viat sähköjärjestelmissä Akku Akku on laite, joka ladattaessa muuttaa sähköenergian kemialliseksi energiaksi

Lisätiedot

TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET

TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET Lariette 2000 LARIUS LARIETTE KORKEAPAINEMAALAUSLAITE VIIVAMAALAUKSIIN Lariette on Lariuksen viivamaalauslaite valikoiman pienin ja samalla edullisin malli. Sen on

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Helen tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen. MARKKINOIDEN

Lisätiedot

Johdoton työskentely. Back

Johdoton työskentely. Back Johdoton työskentely Back 774 Johdoton työskentely Yleiskatsaus Bosch-tarvikkeet 11/12 Teknologia, joka hämmästyttää litiumioniakut Ei muisti-ilmiötä : lataus, koska tahansa riippumatta siitä, onko akku

Lisätiedot

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Lighting Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Teollisuus- ja myymäläsektorillla tarvitaan yleisvalaistusratkaisuja, joilla on kohtuullinen takaisinmaksuaika,

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Helen tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen. MARKKINOIDEN

Lisätiedot

Verkkoliitäntäjohdot. Huomautuksia virtalähteestä FIN-2

Verkkoliitäntäjohdot. Huomautuksia virtalähteestä FIN-2 Järjestelmän suunnittelu Kunnollinen järjestelmän suunnittelu on paras tapa maksimoida vahvistimen suorituskykyä. Suunnittelemalla asennuksen huolellisesti voit välttää tilanteita, joissa järjestelmäsi

Lisätiedot

7 VUODEN. valtavalo VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET TAKUU G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT

7 VUODEN. valtavalo VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET TAKUU G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT 7 VUODEN TAKUU Nopea, helppo ja turvallinen tapa päivittää olemassa oleva valaistus LED-tekniikkaan 125 000 tunnin käyttöikä 7 vuoden takuu

Lisätiedot

Ladattava retkisuihku

Ladattava retkisuihku FIN SE Käyttöohje Bruksanvisning Ladattava retkisuihku Uppladdningsbart campingdusch / Rechargeable Camping Shower USB» Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja noudata kaikkia annettuja

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO 6V/0.8A KÄYTTÖOHJE ONNITTELEMME uuden ammattikäyttöön soveltuvan ensikytkentäisen akkulataajan hankinnasta. Tämä lataaja kuuluu CTEK SWEDEN AB:n valmistamaan sarjaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lataajia,

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a HP Premium kampanja Voimassa 3.6. -31.7.2016 K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a O h u i n j a k e v e i n y r i t

Lisätiedot

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet Li-Ion Akkupack Käyttöohje Turvaohjeet STABILA-litiumioniakkupakkauksen ja verkkolaitteen käyttöohje Tärkeitä ohjeita Lue turvaohjeet ja käyttöohje huolellisesti läpi. Tämä käyttöohje on säilytettävä ja

Lisätiedot

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2 Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia Extra Power DC-11- / DC-11K -lisävirtalaitteen (jäljempänä DC-11) avulla voit

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Tuote nro Tuotenimi Ovh Alv22 Tuoteryhmä Lyhyt nro

Tuote nro Tuotenimi Ovh Alv22 Tuoteryhmä Lyhyt nro Tuote nro Tuotenimi Ovh Alv22 Tuoteryhmä Lyhyt nro A544402 AFA + 544402 66,00 1000 A544402 A553400 AFA + 553400 70,00 1000 A553400 A556400 AFA + 556400 72,00 1000 A556400 A560412 AFA + 560412 84,00 1000

Lisätiedot

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5 Led taskulamppu ladattava - 3W Cree led XML-U2, lentokonealumiinia, erittäin tehokas ja kestävä, max. valokeilan etäisyys 180 m, kullatut liittimet, iskunkestävä (pudotus 1 m), säädettävä valokeila, valoteho

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Laitteiston käyttöönotto-opas

Laitteiston käyttöönotto-opas Pakkauksesta poistaminen Poista kaikki pakkausmateriaalit. Tämän oppaan kuvat ovat samantyyppisen mallin kuvia. Ne saattavat erota omasta mallistasi, mutta laitteiden käyttötavoissa ei ole eroa. Poista

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje Lataussäädin 12/24V 10A Käyttöohje 1 Yleistä Lataussäätimessä on näyttö ja sen latausmenetelmä on 3-vaiheinen PWM lataus. Siinä on myös kaksi USB liitintä pienten laitteiden lataamiseen. 2 Kytkentäkaavio

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Tarjoamme taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos,

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET OPTIMA YELLOWTOP SYVÄSYKLIAKUT ÄÄRIMMÄISEN VAATIVIIN SOVELLUKSIIN ALHAINEN SISÄINEN VASTUS MAHDOLLISTAA PAREMMAN ÄÄNEN LAADUN EI KAASUNMUODOSTUSTA EIKÄ EPÄMIELLYTTÄVIÄ

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

VV 25 F 150 E

VV 25 F 150 E Nopea, helppo ja turvallinen tapa päivittää olemassa oleva valaistus LED-tekniikkaan 64 000 tunnin käyttöikä 5 vuoden takuu Laaja 240 valonjako Valmistettu Suomessa LED-valoputkistandardin EN62776 mukaisesti

Lisätiedot

Osat Ensimmäinen latauskerta ja latauksen tila

Osat Ensimmäinen latauskerta ja latauksen tila Tervetuloa. Osat Ensimmäinen latauskerta ja latauksen tila On suositeltavaa, että lataat Flare R -valoasi 2 tunnin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Lataaminen: Kun valoa ladataan USB-portin kautta,

Lisätiedot

JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA

JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA Jordan Powered by Wilfa -sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä kokeneen suunhoitotuotteiden ja hammasharjojen valmistajan Jordanin

Lisätiedot

U2 Käyttöohje (FI) OMINAISUUDET

U2 Käyttöohje (FI) OMINAISUUDET OMINAISUUDET 1. AM/FM 2-aaltoalueinen radiovastaanotin 2. FM-stereo kuulokkeilla (kuulokkeet eivät sisälly toimitukseen) 3. Luja vedenkestävä rakenne 4. Elastinen taipuisa jousiantenni 5. Kaksi tehokkailla

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla

Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla Lighting Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla Mini 300 LED gen2 Huoltoasemien katoksiin ja syväsäteilijöihin suunnitellut, tehokkaat jälkiasennettavat Mini 300 LED gen2 -valaisimet

Lisätiedot

malli RNCD 302 HENKILÖKOHTAINEN CD- SOITIN

malli RNCD 302 HENKILÖKOHTAINEN CD- SOITIN FI malli RNCD 302 HENKILÖKOHTAINEN CD- SOITIN Ylläpito ja tekniset tiedot LATAA ladattavat paristot täyteen ennen kuin käytät niitä ensimmäisen kerran. LUE käyttöohjeet ennen kuin yrität käyttää laitetta.

Lisätiedot

Tietoa kaiuttimesta - 1 -

Tietoa kaiuttimesta - 1 - Tietoa kaiuttimesta A: VIRTA PÄÄLLE/POIS PÄÄLTÄ B: LINE IN (Aux in) -liitäntä C: USB DC 5V D: LATAUKSEN MERKKIVALO E: ÄÄNENVOIMAKKUUS F: "PAINIKE " (Bluetooth-tila: Handsfree- v a s t a a min e n / H and

Lisätiedot

Osat. Flare R. Mikro-USB-johto. Quick Connect -kiinnike

Osat. Flare R. Mikro-USB-johto. Quick Connect -kiinnike Tervetuloa. Osat Flare R Mikro-USB-johto Quick Connect -kiinnike Bikeurope BV / Trek Benelux Ceintuurbaan 2-20C 3847 LG Harderwijk Alankomaat Puhelin: +31 (0) 33 4500600 (BLX) Osoite (Yhdysvallat): 801

Lisätiedot

ANKER TUOTTEET. webshop.motoral.fi. Motoral Oy Valuraudankuja HELSINKI

ANKER TUOTTEET. webshop.motoral.fi. Motoral Oy Valuraudankuja HELSINKI ANKER TUOTTEET webshop.motoral.fi Motoral Oy Valuraudankuja 1 00700 HELSINKI www.motoral.fi Puhelin vaihde 010 5507 0 Puhelin myynti 010 5507 100 myynti@motoral.fi webshop.motoral.fi Kaapelit 18,90/KPL

Lisätiedot

Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa. SBA1610. Käyttöopas

Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa.  SBA1610. Käyttöopas Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa www.philips.com/welcome SBA1610 Käyttöopas a b c d 1 Tärkeää Turvallisuus Vakava varoitus Tuotteen päälle ei saa roiskua vettä tai muita nesteitä,

Lisätiedot

KODAK Portable Solar Panel SP16. Käyttöohjeet. Lue ohjekirja huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Säilytä ohjekirja myöhempää tarvetta varten.

KODAK Portable Solar Panel SP16. Käyttöohjeet. Lue ohjekirja huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Säilytä ohjekirja myöhempää tarvetta varten. KODAK Portable Solar Panel SP16 Käyttöohjeet Lue ohjekirja huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Säilytä ohjekirja myöhempää tarvetta varten. Aurinkopaneelin kuva Osien kuvaus Tuote nro. Erä Määrä

Lisätiedot

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja LI-ION POWER 72V AKKUKONEET suorituskykyä ilman johtoja Yksinkertaisesti tehokas: 72V Akku PAREMPI SINULLE, PUUTARHALLE JA YMPÄRISTÖLLE ieb ed ing ungen (abrufbar unte us* lakk se ch a ar erg rw w tell

Lisätiedot

Käyttöohje. Tasapainolauta

Käyttöohje. Tasapainolauta Käyttöohje Tasapainolauta Kiitos kun ostit tasapainolaudan.! VAROITUS! Opettele ajamaan laitteella turvallisesti, huomioi muu liikenne ja säännöt. Käytä lisäksi säädösten mukaisia turvavarusteita. Älä

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE NO.CX-10. Lue tämä ohje huolellisesti ennen käyttöä

KÄYTTÖOHJE NO.CX-10. Lue tämä ohje huolellisesti ennen käyttöä KÄYTTÖOHJE NO.CX-10 Lue tämä ohje huolellisesti ennen käyttöä 1 Turvaohjeet Lithium-akulle Turvaohjeet Lithium-akulle Litium-akun lataus voi aiheuttaa tulipalon tai loukkaantumisen tai omaisuuden menettämistä.

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427 Version: FIN180427 Käyttäjän 1 käsikirja Sisällys 1 WTN-Radiomajakka Näytöt ja näppäimet... 3 2 Käynnistys ja toiminta-aika... 4 2.1 WTN-laitteen käynnistys... 4 2.2 WTN-laitteen sammutus... 4 2.3 Virransyöttö:...

Lisätiedot

Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot

Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot Tämän oppaan tietoja voidaan tarvita tietokoneen asennuksessa ja päivityksessä sekä sen ohjainten päivityksessä. HUOMAUTUS: Tuotteet saattavat vaihdella alueen mukaan.

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Akkukäyttöinen puukkosaha 18,0 V RS

Akkukäyttöinen puukkosaha 18,0 V RS Akkukäyttöinen puukkosaha 8,0 V RS 29 8.0 Tilausnumero 47.874 Epäkeskoliike 0-300 /min Isku 29 mm Akun jännite 8 V Akun kapasiteetti 2, /,0 Ah Paino ilman akkua 2,9 kg Toimitusvarustus Akkukäyttöinen puukkosaha

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

DENVER BPB-100C. Käyttöohje

DENVER BPB-100C. Käyttöohje DENVER BPB-100C Käyttöohje KÄYTTÖOPAS 1. Turvavarotoimet 1) Älä käytä tai säilytä laitetta korkeassa lämpötilassa tai vaarallisessa paikassa. 2) Älä altista laitetta sateelle. 3) Älä pura, korjaa tai muokkaa

Lisätiedot

NÄIN ASENNAT LATAUSPISTEEN SÄHKÖAUTOILLE. Tietoa latauspisteiden toimittajista ja erilaisten latausratkaisujen asennuksesta.

NÄIN ASENNAT LATAUSPISTEEN SÄHKÖAUTOILLE. Tietoa latauspisteiden toimittajista ja erilaisten latausratkaisujen asennuksesta. NÄIN ASENNAT LATAUSPISTEEN SÄHKÖAUTOILLE Tietoa latauspisteiden toimittajista ja erilaisten latausratkaisujen asennuksesta. SISÄLTÖ KÄYTTÖKUSTANNUKSET Käyttökustannukset s. 3 Erilaiset latausratkaisut

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valo ja edullinen hinta. Valaisin

Lisätiedot

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3-soitin

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3-soitin SA011102S SA011104S SA011108S MP3-soitin Vanhan tuotteen ja siihen sisältyvän akun hävittäminen Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, jotka

Lisätiedot