perämoottorit Löydä omasi 43 mallin joukosta 32 mallia 2,5 hv - 2 x 250 hv, 94 versiota sivu 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "perämoottorit Löydä omasi 43 mallin joukosta 32 mallia 2,5 hv - 2 x 250 hv, 94 versiota sivu 1"

Transkriptio

1 perämoottorit

2 Löydä omasi 43 mallin joukosta perämoottorit Tule lähemmäksi tutustu Tarjoamme lukuisia eri ratkaisuja juuri sinulle. Olipa järvien rauha ja tyyneys, vauhdin hurma ja seikkailu merellä tai rento veneily saarelta toiselle sinulle mieluista, Selvalta löytyy aina sopiva ratkaisu. Veneilyn upea maailma on ulottuvillasi. Vie ystäväsi kaukaiseen lahden poukamaan, nauti upeista auringonlaskuista, yllätä lapsesi maisemilla, jotka jäävät muistoihin ainiaaksi ja herättävät intohimon veneilyyn. Tämä on Selvan maailma - aina yllätyksellinen! 32 mallia 2,5 hv - 2 x 250 hv, 94 versiota sivu 1 Tämä Selva Marinen 4-tahtimallisto on vahvan persoonallinen ja ympäristöystävällinen. Hienostunut tekniikka, kompakti rakenne sekä elegantti ja innovatiivinen muotoilu eivät jää huomaamatta huviveneilyn harrastajilta.

3 4 mallia 50 hv - 80 hv, 4 versiota sivu 17 5 mallia 15 hv - 80 hv, 7 versiota sivu 19 2-tahtisen pirteys, 4-tahtisen ekologisuus. Tämä kuvaa parhaiten näitä perämoottoreita, joiden tekniikkaa ja malleja Selva Marine kehittää jatkuvasti. Ne ovat syntyneet nimellä Shark. Ketterinä ja helppokäyttöisinä Selvan 2-tahtiperämoottorit varmistavat vakaan ja turvallisen käytön. Nämä perämoottorit ovat kevyitä, tehokkaita ja yksinkertaisia. Selkeiden hallintalaitteiden ansiosta ne ovat myös luotettavia ja uskollisia kumppaneita. Nämä 2-tahtiset kaasutinmoottorit eivät ole tarkoitettu huvivenekäyttöön Euroopan Unionin alueella. Ne eivät täytä huvivenedirektiivin 1994/25/EC ja sitä täydentävän direktiivin 2003/44/EC asettamia vaatimuksia pakokaasu- ja melupäästöille.

4 Uutuus Uutuus 1 Sea Horse 2,5 Sea Bass Sea Bass 4 5 Sea Horse - todellinen vallankumous pienten 4-tahtiperämoottorien maailmassa. Automaattinen voitelujärjestelmä ruiskuttaa öljyä bensiinin joukkoon, jolloin voit varastoida perämoottorin mihin asentoon tahansa tarvitsematta huolestua voiteluaineen ylivuodoista. Välikalvoinen kaasutin estää polttoaineen vuotamisen ympäristöön ja siitä syntyvän pahan hajun. Monipuolisuus ja luotettavuus tekevät tästä perämoottorista ihanteellisen veneilykumppanin. Tätä vuoden 2012 uutuusmallia voi luonnehtia sanoilla kompakti, kevyt ja suorituskykyinen. Automaattinen öljyn ruiskutusjärjestelmä helpottaa tämän 4-tahtiperämoottorin säilytystä. Pieni polttoaineen kulutus ja kuljetuksen helppous tekevät siitä erottamattoman kumppanin rentouttaviin ja miellyttäviin veneilyretkiin. Tässä vuoden 2012 uudessa yksisylinterisessä 118 cm 3 :n mallissa yhdistyvät loistavasti keveyden ja suorituskyvyn vaatimukset. Innovatiivinen imujärjestelmä varmistaa riittävästi tehon ja samalla polttoaineen kulutus on vähäistä. Voiteluöljyn ruiskutusjärjestelmä helpottaa käsittelyä ja säilytystä.

5 Sea Horse Sea Bass Oyster Teho hv 2, Teho kw 1,84 2,9 3,7 4,4 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5500 / / 5500 Moottorityyppi 4 tahti OHV 4 tahti OHC Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 47 x x x 53 Sylintereiden määrä 1 Polttoaineen syöttö 1 kaasutin Rikastin Käsi Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Kiinteä 1,4 Erillinen 12 tai kiinteä 1,8 Voitelu Automaattinen öljyn sekoitus polttoaineeseen Koneellinen, mekaanisella siipipumpulla Sytytysjärjestelmä I.D.I. C.D.I. digitaalinen Ennakon säätö Säädettävä Elektroninen Käynnistys Käsi Laturi Ei saatavissa Vakiovaruste 12V / 70W tasasuuntaajalla Jäähdytysjärjestelmä Moottori: Ilma Akseli: Veden pakotettu Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla kierto pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle Veden alle potkurinavan läpi Ohjaus Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä Trimmin säätö Käsisäätöinen (4 asentoa), matalan veden ajoasennolla Vaihteisto Akselin kierto 360 Mekaaninen E-V-T + Akselin kierto 360 Välityssuhde 13 / 30 Rikipituudet C. - L. Potkuri 2-lapainen 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli Oyster 6 Lisää 4-tahtimestareita testattavaksi. Yksisylinterinen Oyster 6 hv on ainoa perämoottori Euroopassa, jossa on pakokaasupäästöjä vähentävä sylinterin yläpuolinen nokka-akselirakenne (OHC). Tämän suorituskykyisen, kevyen ja kompaktin perämoottorin polttoaineen kulutus on erittäin pieni. Se käy puhtaasti kuin 4-tahtinen, mutta on yhtä helppo käyttää kuin 2-tahtinen. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

6 Uutuus Uutuus 3 Oyster B.F. Oyster B.F. 6 Black Bass 6 B.F. 8 Sail Tämä uusi malli, jossa on yksisylinterinen 135 cm 3 :n moottori sekä tuhti ja kompakti vaihteisto sopii sekä huvi- että hyötykäyttöön: kalastukseen, sukellukseen, retkeilyyn ja moneen muuhun tarpeeseen. Saatavana myös kaukohallintalaitteella, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun myös purjeveneisiin. Tämä uusi malliversio on suunniteltu erityisesti purjeveneiden apumoottoriksi. Perusmallin tehoon, tyyliin ja ominaisuuksiin on lisätty vielä erikoispitkä riki. Yksisylinterinen 165 cm 3 :n perämoottori. Kompaktina, hiljaisena, kevyenä ja polttoainetaloudellisena se on korvaamaton kumppani onnistuneille kalaretkille. Mainio ratkaisu, jos etsit kohtuuhintaista ja käytännöllistä perämoottoria.

7 Oyster Big Foot Oyster Big Foot Sail Black Bass Black Bass Big Foot Teho hv Teho kw 4,4 4,4 5,9 5,9 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5500 / 6000 Moottorityyppi 4 tahti SOHC Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 57 x x 53 Sylintereiden määrä 1 Polttoaineen syöttö 1 kaasutin Rikastin Käsi tai sähkö Käsi Käsi tai sähkö Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Erillinen 12 Erillinen 12 tai kiinteä 1,8 Erillinen 12 Voitelu Koneellinen, mekaanisella siipipumpulla Sytytysjärjestelmä C.D.I. digitaalinen Ennakon säätö Elektroninen Käynnistys Käsi- tai sähkökäynnistin Laturi 12V / 70W tasasuuntaajalla; lisävaruste käsikäynnisteisissä versioissa 12V / 70W tasasuuntaajalla; vakiovaruste sähkökäynnisteisissä versioissa Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle potkurinavan läpi Ohjaus Kaukohallintalaite Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä tai kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä Ei saatavissa Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä tai kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Trimmin säätö Käsisäätöinen (4 asentoa), matalan veden ajoasennolla Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Mekaaninen E-V-T + Akselin kierto 360 Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 13 / / / 27 Rikipituudet C. - L. XL. C. - L. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli 30, ,5 4 Black Bass B.F. 8 Yksisylinteristä 165 cm 3 :n Black Bass Big Foot -mallia voi hyvin kuvailla isojalkaiseksi sen rikin kompaktin ja jykevän rakenteen vuoksi. Tämän hyötykäyttöön suunnitellun mallin rakenne on tanakka ja polttoainekulutus erittäin pieni. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

8 Uutuus 5 Black Bass B.F. Sail Ray Piranha 8 8 Piranha 9,9 Tässä perämoottorissa yhdistyvät tyypillisen yksisylinterisen moottorin keveys ja kompaktius sekä mahdollisuus asentaa se veneisiin, joissa on korkea varalaita. Erikoispitkä riki ja kaukohallintalaitteen asennusmahdollisuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun esim. purjeveneisiin, joissa vaaditaan helppoa asennusta ja käsittelyä. Huviveneily on hauskempaa, jos veneessä on kevyt, luotettava ja helppokäyttöinen perämoottori. Ray 8 on juuri tätä ja paljon muuta - se on turvallinen ja polttoainetaloudellinen. Suuri ja kätevä kantokahva tekee siitä helppokäyttöisen kumppanin virkistykseen ja vapaa-aikaan. Tämän yksisylinterisen 181 cm 3 :n perämoottorin saat halutessasi myös sähkökäynnisteisenä versiona. Kompakti, jämäkkä, helppokäyttöinen, polttoainetaloudellinen ja kadehdittavan suorituskykyinen perämoottori painaa vain 30,5 kg. Kokoluokassaan se on markkinoiden kevyin 4-tahti moottori.

9 Uutuus Black Bass Big Foot Sail Ray Piranha Piranha Sail Piranha Sail 9,9 Teho hv 8 8 9,9 9,9 Teho kw 5,9 5,9 7,3 7,3 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5500 / / / 6000 Moottorityyppi 4 tahti SOHC Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 63 x 53 56x40 66 x 53 Sylintereiden määrä 1 2 rivissä 1 Polttoaineen syöttö 1 kaasutin Rikastin Käsi tai sähkö Käsi Käsi tai sähkö Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Erillinen 12 Voitelu Koneellinen, mekaanisella siipipumpulla Painevoitelu Koneellinen, mekaanisella siipipumpulla Sytytysjärjestelmä C.D.I. digitaalinen C.D.I. tietokoneohjattu C.D.I. digitaalinen Ennakon säätö Elektroninen Käynnistys Käsi- tai sähkökäynnistin Käsi Käsi- tai sähkökäynnistin Laturi Jäähdytysjärjestelmä Pakokaasun poisto Ohjaus Kaukohallintalaite 12V / 70W tasasuuntaajalla; lisävaruste käsikäynnisteisissä versioissa 12V / 70W tasasuuntaajalla; vakiovaruste sähkökäynnisteisissä versioissa Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä tai kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Vakiovaruste 12V / 70W tasasuuntaajalla Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Veden alle potkurinavan läpi Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä Lisävarusteena, yksivipuinen Käsisäätöinen (4 asentoa), matalan veden ajoasennolla Mekaaninen E-V-T 12V / 70W tasasuuntaajalla; lisävaruste käsikäynnisteisissä versioissa 12V / 70W tasasuuntaajalla; vakiovaruste sähkökäynnisteisissä versioissa Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä tai kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Trimmin säätö Vaihteisto Välityssuhde 13 / 27 Rikipituudet XL. C. - L. XL. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli , Tämän 9,9 hv:n perämoottorin kuivapaino on vain 32 kg, mikä tekee siitä kokoluokkansa kevyimmän. Tässä versiossa on erikoispitkä riki ja se on pääosin suunniteltu käytettäväksi apumoottorina purjeveneissä, joissa tarvitaan huomattavaa työntövoimaa ilman veneen balanssia häiritsevää liikapainoa. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

10 7 Pike 9,9 Wahoo Wahoo Tätä kaksisylinteristä perämoottoria on helppo kuljettaa kiinteiden kantokahvojen ansiosta ja malli sopii niin huvikuin hyötykäyttöön: kalastukseen, sukellukseen, retkeilyyn ja moneen muuhun. Malli sopii erinomaisesti myös purjeveneisiin. Pike täyttää uudet melu- ja polttoaineen kulutuksen normit. Se on onnistunut yhdistelmä hyvää suorituskykyä ja helppoa kuljetettavuutta. Kaksisylinterisessä 362 cm 3 :n moottorissa riittää suorituskykyä. Mallista on saatavana 5 versiota ja se sopii hyvin sekä hyötyettä huvikäyttöön. Rohkeasti ja kiehtovasti suunniteltu ulkokuori kätkee sisäänsä 362 cm 3 :n kaksisylinterisen huipputehokkaan moottorin. Mallista on saatavana 7 versiota mukaanlukien sähkökipilliset versiot. Sopii hyvin sekä hyöty- että huvivenenkäyttöön.

11 Pike Wahoo Kingfish Teho hv 9, Teho kw 7, ,7 18,4 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5000 / 6000 Moottorityyppi 4 tahti SOHC Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 56 x x 58,1 65 x 75 Sylintereiden määrä 2 rivissä Polttoaineen syöttö 1 kaasutin Rikastin Käsi Automaattinen Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Erillinen 12 Erillinen 23 Voitelu Painevoitelu Sytytysjärjestelmä C.D.I. tietokoneohjattu Ennakon säätö Elektroninen Käynnistys Käsi- tai sähkökäynnistin Laturi Vakiovaruste 12V / 70W tasasuuntaajalla Vakio 12V / 120W, lataussäädin lisävarusteena käsikäynnisteisissä versioissa Vakio 12V / 120W, lataussäädin vakiona sähkökäynnisteisissä versioissa Vakio 12V / 160W, lataussäädin lisävarusteena käsikäynnisteisissä versioissa Vakio 12V / 160W, lataussäädi vakiona sähkökäynnisteisissä versioissa Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle potkurinavan läpi Ohjaus Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä tai kaukohallintalaite Kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Trimmin säätö Käsisäätöinen (4 asentoa), matalan veden ajoasennolla Käsisäätöinen (4 asentoa), matalan veden ajoasennolla tai sähkökippi Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 13 / 27 Rikipituudet C. - L. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli 39,9 51, Kingfish 25 Kompakti ja virtaviivainen Kingfish on erittäin helppokäyttöinen, suorituskykyinen, polttoainetaloudellinen ja vähäpäästöinen. Siinä on myös tehokas äänenvaimennin ja 160 W laturi sekä automaatti rikastin, joka takaa helpon käynnistykseen. Saatavana myös koneen säätöä helpottavalla sähkötrimmillä/- kipillä. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

12 XSR-version erottava logo 9 Aruana E.F.I. 40 Dorado E.F.I. 50/60 Dorado E.F.I. 60 XSR Luotettava, kevyt ja helppokäyttöinen. Tässä 747 cm 3 :n 3-sylinterisessä moottorissa on elektroninen polttoaineen suihkutusjärjestelmä (EFI), jossa yhdistyvät nopean ajon teho loistavaan vääntöön keskinopeuksilla, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta unohtamatta. Saatavissa sekä kaukohallintalaitteella ja sähköhydraulisella trimmillä/kipillä että ohjauskahvalla ja kipin kevennyksellä varustetut versiot. Elektroninen polttoaineen suihkutus on tämän moottorin ominaispiirre. Moottori on suunniteltu parantamaan veneen suorituskykyä ja täyttämään tiukentuneet polttoaineen kulutusvaatimukset kaikilla nopeuksilla. Kiihdytyksessä suorituskyky yllättää ja päästöt ovat hämmästyttävän vähäiset. Tässä 60 hv:n versiossa riittää tehoa, mutta silti polttoaineen kulutus pysyy pienenä. Moottorin herkkä vaste hallintalaitteiden käyttöön tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativille veneilijöille.

13 Aruana Dorado Teho hv 40 EFI 50 EFI 60 / 60 XSR EFI Teho kw 29,4 36,8 44,1 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5000 / 6000 Moottorityyppi 4 tahti SOHC Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 65 x 75 Sylintereiden määrä 3 rivissä 4 rivissä Polttoaineen syöttö Rikastin Polttoaine Elektroninen suihkutus Automaattinen Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Erillinen 23 Voitelu Sytytysjärjestelmä Ennakon säätö Käynnistys Painevoitelu T.C.I. / Tietokone Elektroninen Sähkökäynnistin Laturi Vakio 12V / 190W, lataussäätimellä Vakio 12V / 200W, lataussäätimellä Jäähdytysjärjestelmä Pakokaasun poisto Ohjaus Kaukohallintalaite Trimmin säätö Vaihteisto Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä tai kaukohallintalaite Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Veden alle potkurinavan läpi Yksivipuinen, turvakytkimellä Sähkötrimmi / kippi Mekaaninen E-V-T Kaukohallintalaite Välityssuhde 13 / / 24 Rikipituudet L. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

14 Uutuus Uutuus XSR-version erottava logo 11 Marlin E.F.I. 100 Tarpon E.F.I. 115 Tarpon E.F.I. 115 XSR Marlin 100 -perämoottorissa on edullinen teho/painosuhde sen DOHC-moottorin ja innovatiivisen imu- ja pakojärjestelmän suunnittelun ansiosta. Entistä tehokkaampi ja turvallisempi polttoaineen palaminen takaa lyömättömän suorituskyvyn. Tässä vuoden 2012 uudessa mallissa polttoaineen kulutus ja suorituskyky ovat sopusoinnussa uuden, kevyen yksiläppäisen imujärjestelmän ansiosta. Imujärjestelmässä on uusi nakutusanturi, mikä vie suorituskyvyn ennen näkemättömälle tasolle. Niille, jotka etsivät parasta mahdollista tehoa. Erittäin pieni polttoaineen kulutus ja herkkä vaste kaasuun ovat lyömätön yhdistelmä.

15 Marlin Tarpon Teho hv 100 EFI 115 / 115XSR EFI Teho kw 73,6 84,6 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5000 / 6000 Moottorityyppi 4 tahti DOHC - 16V 4 tahti DOHC - 16V Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 79x81,4 79x88,8 Sylintereiden määrä 4 rivissä Polttoaineen syöttö Elektroninen suihkutus Rikastin Automaattinen Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Ei saatavissa Voitelu Painevoitelu Sytytysjärjestelmä T.C.I. / Tietokone Ennakon säätö Elektroninen Käynnistys Sähkökäynnistin Laturi Vakio 12V / 300W, lataussäätimellä Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle potkurinavan läpi Ohjaus Kaukohallintalaite Kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Trimmin säätö Sähkötrimmi / Kippi Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 13 / / 28 Rikipituudet L. L. - XL. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli Ohjauksen kahvasarja Ergonominen ohjauskahvasarja on saatavissa lisävarusteena hv moottoreihin. Mallikohtaisiin kahvoihin on tuotu kaikki moottorin hallintakytkimet; käynnistys, sammutus, trimmi, kaasu ja vaihde. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

16 Uutuus XSR-version erottava logo 13 Killer Whale E.F.I. Killer Whale E.F.I. 150 E.F.I. 150 XSR VASTAKIERTOISET KONEPARIT Killer Whale E.F.I. 2x150 2x150 XSR Killer Whale -mallissa on 16-venttiilinen 4-sylinterinen rivimoottori, jossa on kaksi sylinterikannen yläpuolista nokka-akselia (DOHC) ja elektroninen polttoaineen suihkutusjärjestelmä (EFI). Tietokone analysoi ja säätää optimaalisen ilma-/polttoaineseoksen käyttöolojen mukaan. Tärkeimmät ominaisuudet ovat nopea kiihtyvyys ja lähes äänetön moottori. Nopea kiihtyvyys, pieni polttoaineen kulutus. Nämä ovat tämän version tärkeimmät ominaisuudet, joiden tarkoitus on saada paras mahdollinen teho tästä 2670 cm 3 :n moottorista. Moottorin oma diagnostiikka ohjaa tarkasti kaikkia koneen toimintoja, mikä tarjoaa henkeäsalpaavan suorituskyvyn. Lyömätön pari. Selva-tuotesarjan kaksi tehokkainta moottoria takaavat huikean suorituskyvyn. Järjestelmässä on kaksi kaasukahvaa moottorien helppoon hallintaan ja vastakiertoiset potkurit, jotka takaavat täydellisen tasapainon sekä hallitun ja turvalliseen työntövoiman. Molemmissa perämoottoreissa offshore-sarjan elegantti muotoilu ja valkoinen väritys.

17 Killer Whale Vastakiertoiset koneparit Killer Whale Grey Whale Teho hv 150 / 150XSR EFI 2 x 150 / 2 x 150XSR EFI 200 EFI Teho kw 110,3 2 x 110,3 147,1 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5000 / 6000 Moottorityyppi 4 tahti DOHC - 16V 4-tahti DOHC - 24V muuttuva nokka-akselin ajoitus Iskutilavuus cm x Syl.halk. x iskun pit. 94x96,2 2 x 94x96,2 94 x 80,5 Sylintereiden määrä 4 rivissä 2 x 4 rivissä 6 V 60 Polttoaineen syöttö Elektroninen suihkutus Rikastin Automaattinen Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Ei saatavissa Voitelu Painevoitelu Sytytysjärjestelmä T.C.I. / Tietokone Ennakon säätö Elektroninen Käynnistys Sähkökäynnistin Laturi Vakio 12V / 420W, lataussäätimellä Vakio 2 x 12V / 420W, lataussäätimellä Vakio 12V / 550W, lataussäätimellä Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle potkurinavan läpi Ohjaus Kaukohallintalaite Kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Kaksivipuinen, turvakytkimellä Yksivipuinen, turvakytkimellä Trimmin säätö Sähköhydraulinen trimmi / kippi Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 14 / / / 30 Rikipituudet L. - XL. XL. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä, vastakiertopari 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli x Grey Whale E.F.I. 200 Grey Whale -mallissa on yhdistetty 24:n venttiilin muuttuva ajoitus EFI-tekniikkaan, mikä takaa nopean kiihtyvyyden ja huippusuorituskyvyn. Moottorin oman diagnostiikan ansiosta Selva Marinen teknikot voivat kytkeä perämoottorin tietokoneeseen ja tarkistaa valvontayksikköön tallennettuja moottorin käyttötietoja. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

18 15 Fin Whale E.F.I. Poikkeuksellinen teho ja kiihtyvyys, helppokäyttöinen, tasapainoinen ja polttoainetaloudellinen. Nämä ovat uuden Fin Whalen V6 -mallin tärkeimmät ominaisuudet. Tässä moottorissa on myös elektroninen polttoaineen ruiskutus, venttiilien muuttuva ajoitus, palamattoman polttoaineen kierrätysjärjestelmä ja hiljainen käyntiääni. Blue Whale E.F.I. 225 E.F.I. 250 KONEPARIT 2 X 200/225/250 Blue Whale on todellinen löytö cm 3 :n V6-moottori muuttuvalla venttiilien ajoituksella on teknisesti kaikkein edistynein 4-tahtimoottori luokassaan. Sillä siinä on räjähtävä kiihtyvyys erinomaista polttoainetaloutta unohtamatta. LANmittareilla varustettu moottori kommunikoi sujuvasti myös veneen muun elektroniikan kanssa NMEA väylää käyttäen. VASTAKIERTOISET Grey / Fin / Blue Whale E.F.I. Erittäin tehokkaat ja teknisesti edistyneet moottorit antavat uskomattoman suorituskyvyn. Perämoottoreissa on vastakiertoiset teräspotkurit, kaksikahvainen kaukohallintalaite ja kaksi käynnistyspaneelia miellyttävän käytön varmistamiseksi. Lisäksi siinä on Kytke ja käytä lähiverkkolaitteisto.

19 Fin Whale Blue Whale Vastakiertoiset koneparit Grey Whale Vastakiertoiset koneparit Fin Whale Vastakiertoiset koneparit Blue Whale Teho hv 225 EFI 250 EFI 2 x 200 EFI 2 x 225 EFI 2 x 250 EFI Teho kw 165,5 183,9 2 x 147,1 2 x 165,5 2 x 183,9 Suositeltava käyntinopeus täydellä kaasulla kierr/min 5000 / 6000 Moottorityyppi 4-tahti DOHC - 24V muuttuva nokka-akselin ajoitus Iskutilavuus cm x 3352 Syl.halk. x iskun pit. 94 x 80,5 2 x 94x80,5 Sivuun asennettava kaukohallintalaite. Yksikahvainen malli, käynnistyspaneeli ja johdotus. Sylintereiden määrä 6 V 60 2 x 6 V 60 Polttoaineen syöttö Elektroninen suihkutus Rikastin Automaattinen Polttoaine Bensiini (tarkista suositus käyttöohjekirjasta) Polttoainesäiliö litraa Ei saatavissa Voitelu Painevoitelu Sytytysjärjestelmä T.C.I. / Tietokone Ennakon säätö Elektroninen Käynnistys Sähkökäynnistin Laturi Vakio 12V / 550W, lataussäätimellä Vakio 2 x 12V / 550W, lataussäätimellä Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle potkurinavan läpi Digitaalinen monitoimimittarisarja. Lähiverkossa toimiva digitaalinen monitoimimittarisarja. Ohjaus Kaukohallintalaite Kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Kaksivipuinen, turvakytkimellä Trimmin säätö Sähköhydraulinen trimmi / kippi Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 15 / 30 Rikipituudet XL. XL. - UL. XL. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä, vastakiertopari Paino kg perusmalli x Potkurit. Vakiona toimitettavat varusteet Perämoottoreihin saa mallin ja version mukaan runsaasti lisävarusteita. Tarkista hinnastosta kuhunkin perämoottoriin saatavat lisävarusteet. Tehokkaat ja taloudelliset 4T EFI V6 Selva-moottorit kokoluokissa 200, 225 ja 250 hv. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

20 17 Bull Shark L.P.D.F.I. Grey Shark L.P.D.F.I. Mako Shark L.P.D.F.I. 50 L.P.D.F.I. 60 L.P.D.F.I. 70 Bull Shark on tehokas, turvallinen polttoaineen matalapaineisella suoraruiskutuksella varustettu malli, jossa on lisäksi vallankumouksellinen muuttuvasuhteinen automaattinen monipiste voitelu. Bull Shark on täydellisen luotettava ja suorituskykyinen perämoottori. Polttoaineen suoraruiskutuksella varustettu 3-sylinterinen 831 cm 3 :n perämoottori takaa riittävän tehon. Tämän perämoottorin pieni polttoaineen kulutus on luokkansa parhaimpia. Grey Sharkissa on automaattinen monipistevoitelu. Grey Shark vahvistaa muiden Selva Marine DFI -sarjan perämoottoreiden menestystä. Selva Marine DFI -sarjan ylpeys kehitettiin kaikille urheilullisen veneilytyylin harrastajille merioloihin. 3-sylinterinen rivimoottori ja tehokas polttoaineen matalapaineinen suoraruiskutus takaavat hyvän suorituskyvyn tälle 974 cm 3 :n moottorille. Moottorin rakenne on peräisin suositusta Tiger Shark -mallista: tehoa riittää, mikä tietyissä oloissa takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden ja käyttöturvallisuuden.

21 Bull Shark Grey Shark Mako Shark Tiger Shark Teho hv Teho Kw 36,8 44,1 51,5 58,8 Suos.maks. kierr./min Moottorityyppi 2 tahti - L.P.D.F.I.(*) Iskutilavuus cm Syl.halk. x iskun pit. 80 x x x x 68 Sylintereiden määrä 2 rivissä 3 rivissä Polttoaineen syöttö Suorasuihkutus Rikastin Automaattinen Voitelu Automaattinen monipistesuihkutus, öljyn ruiskutus vaihtelevassa suhteessa Polttoaine Bensiini (yksityiskohtaerittely: tutustu käyttöohjeisiin) Polttoainesäiliö litraa 23 Sytytysjärjestelmä T.C.I. / Tietokone Ennakon säätö Tietokoneohjattu Käynnistys Sähköinen Laturi Vakio 12V / 300W, lataussäätimellä Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Kaksipuolinen, vedenalainen, alipaineella potkurin keskiön kautta Ohjaus Kaukohallintalaite Kaukohallintalaite Yksivipuinen, turvakytkimellä Tärinän vaimennus Moottorin kannatintyyny sekä luistonestojärjestelmä Trimmin säätö Power Trim/Tilt Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 13 / 27 Rikipituudet L. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli Tiger Shark L.P.D.F.I. 80 Perinteisen Selva Marine perämoottorin tehokkuus kulminoituu tässä uudessa moottorissa. 80 hevosvoimaa, kolme sylinteriä, 1025 cm 3 :n iskutilavuus sekä tehokas ja turvallinen polttoaineen matalapaineinen suoraruiskutus. Muuttuvasuhteinen, automaattinen monipiste voitelujärjestelmä säätelee öljyn sekoittamista polttoaineeseen. Kevyt rakenne, tehokas moottori ja pieni polttoaineen kulutus - mitä muuta moottorilta voi enää toivoa. (*) L.P.D.F.I. = Matalapaineinen polttoaineen suorasuihkutus Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

22 19 Naxos Kauniisti muotoiltu, helppo huoltaa ja käyttää, hiljainen, jämäkkä ja luotettava, polttoainetaloudellinen. Moottorissa on myös elektroninen sytytys ja matalanveden ajoasento. Tämän kaksisylinterisen perämoottorin ominaisuudet ja edullinen hinta eivät lakkaa hämmästyttämästä. Naxos on yksi maailman suosituimmista perämoottorimalleista. Antibes Antibes mallin kaksisylinterisessä moottorissa tarkkuusvaletusta teräksestä valmistettu läppäventtiili toimii samalla kampiakselin keskilaakerina. Perämoottorissa on kuminen potkurin napa, mikä suojaa vaihteiston osia iskujen aiheuttamilta vaurioilta. Madeira Tässä kompaktissa 50 hevosvoiman perämoottorissa on kaksi pakosarjaa ja kaasutinta, mikä mahdollistaa hyvän suorituskyvyn ja kunkin sylinterin täydellisen tasapainon. Kaksisylinterinen rakenne tekee perämoottorista ketterän (kevyempi ja pienempi) ja edullisen. Moottori on varustettu sähkötrimmi/kippi toiminnolla. St. Tropez Kolmisylinterinen 831 cm 3 :n moottori, jossa on peräisin 50 hevosvoiman versiosta. Sähkötrimmillä/-kipillä varustettu moottori on kompakti ja kevyt, jolloin teho-/ painosuhde on todella edullinen.

23 Naxos Antibes Madeira St. Tropez Portofino Teho hv Teho Kw ,8 44,1 58,8 Suos.maks. kierr./min Moottorin tyyppi 2 tahti Iskutilavuus c.c Syl. halk. x iskun pit 58 x x x x x 68 Sylintereiden lkm 2 rivissä 3 rivissä Syl. huuhtelu 4 porttinen ristihuuhtelu 5 porttinen ristihuuhtelu Polttoaineen syöttö 1 pumppu + 1 kaasutin 1 pumppu + 2 kaasutin 1 pumppu + 3 kaasutin Voitelu-/ polttoaineen sekoitus Manuaalinen Automaattinen monipiste voitelujärjestelmä Polttoaine Bensiini + 2-tahtivoiteluaine (tarkista seossuhteet käyttöohjekirjasta) Bensiini (yksityiskohtaerittely: tutustu käyttöohjeisiin) Polttoainesäiliö litraa Sytytysjärjestelmä C.D.I. - Elektroninen suljettu järjestelmä jokaiselle sylinterille Ennakon säätö Automaattinen elektronisesti kierrosluvun mukaan Käynnistys Sähkö - tai käsikäynnistin Sähkökäynnistin Laturi Lisävarusteena 12V / 70W tasasuuntain Lisävarusteena 12V / 70W tasasuuntain säätimellä Jäähdytysjärjestelmä Painekiertoinen vesijäähdytys pumpun avulla Pakokaasun poisto Veden alle potkurinavan läpi Ohjaus Kahvaohjaus kierrettävällä kaasulla ja ohjauskitkan säädöllä Kaukohallintalaite Kaukohallintalaite Lisävaruste, yksivipuinen Yksivipuinen turvakytkimellä Tärinän vaimennus Levyvaimennus Kontrolloitu Silent-Block vaimennus Trimmin säätö 5 asentoinen mekaaninen Sähkötrimmi / kippi Vaihteisto Mekaaninen E-V-T Välityssuhde 13 / / 27 Rikipituudet C. - L. L. Potkuri 3-lapainen kiinteällä jousikytkimellä Paino kg perusmalli Portofino 80 Nämä 2-tahtiset kaasutinmoottorit eivät ole tarkoitettu huvivenekäyttöön Euroopan Unionin alueella. Ne eivät täytä huvivenedirektiivin 1994/25/EC ja sitä täydentävän direktiivin 2003/44/EC asettamia vaatimuksia pakokaasu- ja melupäästöille. Vuosien kansainvälinen kokemus kilpaveneilyn parissa antaa mahdollisuuden esitellä kaikkein vaativimmille asiakkaille laajan valikoiman perämoottoreita. Yksi erityisen menestyksekäs on Portofino, joka voi ylpeillä erinomaisilla paino/teho/ kokosuhteilla ja -ominaisuuksilla. Siinä on myös automaattinen monipistevoitelu, mikä tekee siitä yhden halutuimmista 3-sylinterisistä perämoottoreista. Kaikki mallit eivät ehkä ole saatavissa kaikissa maissa tai niiden hevosvoimat voivat poiketa vakiomallien hevosvoimista, paikallisten lakien vaatimusten mukaisesti. Taulukoissa olevat tiedot ovat viitteellisiä ja Selva Marine pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia teknisiin ominaisuuksiin, materiaaleihin, rakenteeseen, painoihin, jne. ilman velvoitteita ja ilman ennakkoilmoitusta.

24 SELVA MARINE suosittelee malleja gaiacomunicazione.com SELVA S.p.A. Maksettu osakepääoma merkitty Pääkonttori ja tehdas: Viale dell Industria, Tirano (Sondrio) - Italy Y-tunnus Kaupparekisteri nro REA nro

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA perämoottorit PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA Blue Whale, Killer Whale, Narwhal, Kingfish kaikki merten valtiaita. Selva 4t-moottorit ovat nimiensä veroisia; vahvan persoonallisia

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Mikään ei ole kestävämpi. Saatikka tehokkaampi. Viritetty maksimaalisen kiihtyväksi ja kaasuherkäksi. Vähintään 90RON:n lyijytöntä

Mikään ei ole kestävämpi. Saatikka tehokkaampi. Viritetty maksimaalisen kiihtyväksi ja kaasuherkäksi. Vähintään 90RON:n lyijytöntä FOURSTROKE 80-115 hv Mikään ei ole kestävämpi. Saatikka tehokkaampi. Viritetty maksimaalisen kiihtyväksi ja kaasuherkäksi. Moottorityyppi Kahdeksanventtiilinen yhdellä kannen yläpuolisella nokka-akselilla

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Suorituskykyä ja luotettavuutta

Suorituskykyä ja luotettavuutta T u l e v a i s u u d e n t e k n o l o g i a k ä y t ö s s ä s i j o t ä n ä ä n Suorituskykyä ja luotettavuutta EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA TLDI (Two-stroke, Low pressure, Direct Injection) Imuilman

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA ALKUPERÄISOSAT VANHEMMILLE MOOTTOREILLE CLASSIC PARTS GENUINE VOLVO PENTA PARTS for CLASSIC engines Classic Parts vanhemmille Volvo Penta moottoreille Vanhemman Volvo

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Sylinterit 1 Suurin teho 6,7 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 3046-1) 6,6 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 8665) Tilavuus (l) 0,318

Sylinterit 1 Suurin teho 6,7 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 3046-1) 6,6 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 8665) Tilavuus (l) 0,318 1GM10 Kevyt ja kompakti Yanmar 1GM10 on pienten moottori- ja purjeveneiden kestävä ja luotettava voimanlähde, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa - puhtaasti ja hiljaisesti. Lisäksi

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi 2010 MOOTTORIPYÖRÄT www.aprilia.com www.aprilia.fi RSV4 FACTORY >> VÄRIT Moottori Iskutilavuus Vaihteisto Jarrut, etu Jarrut, taka Renkaat, etu Renkaat, taka Lisävarusteet Aprilia 4-sylinterinen 4-tahti

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Snowblower 120 ATV Tuote-esite 2016 SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Ominaisuudet Penkat matalaksi! Rammy Snowblower 120 ATV on ketterä

Lisätiedot

Nelitahtiset, OptiMax Ja Kaksitahtiset Kovaan Työhön Tai Koko Perheen Iloon

Nelitahtiset, OptiMax Ja Kaksitahtiset Kovaan Työhön Tai Koko Perheen Iloon Nelitahtiset, OptiMax Ja Kaksitahtiset Kovaan Työhön Tai Koko Perheen Iloon www.marinepower.com 2003 Kovaan Työhön Tai Koko Perheen Iloon Marinerin vertaansa vailla oleva maine, joka perustuu luotettavuuteen

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

OHJETIEDOTE TIEDOTE. Uusia työkaluja

OHJETIEDOTE TIEDOTE. Uusia työkaluja OHJETIEDOTE TIEDOTE No. 99-14c Jakelu: Myyntipäällikkö Kirjanpito osasto Huoltopäällikkö Teknikko Varaosapäällikkö Uusia työkaluja KAKSOISPAINEMITTARI 91-852087A3 SOVITINSARJAN PAINEMITTARI 91-803804A2

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

PURJEVENE 2015 MOOTTORIT, VARUSTEET JA UUTUUDET

PURJEVENE 2015 MOOTTORIT, VARUSTEET JA UUTUUDET PURJEVENE 2015 MOOTTORIT, VARUSTEET JA UUTUUDET 2 KYSE ON LUOTETTAVUUDESTA LUOTETTAVUUDESTA KYSE Riippumatta siitä, haluatko purjehtia mahdollisimman helposti ja rennosti vai haastavassa merenkäynnissä

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Ilo Alkaa Marinerilla

Ilo Alkaa Marinerilla Ilo Alkaa Marinerilla Marinerin maineikas kestävyys ja luotettavuus on rakennettu tuhansien Mariner-käyttäjien kokemusten avulla. He tietävät voivansa luottaa Marineriin kaikessa veneilyssä. Marinerin

Lisätiedot

Nelitahtiset OptiMax Kaksitahtiset

Nelitahtiset OptiMax Kaksitahtiset Nelitahtiset OptiMax Kaksitahtiset 2 0 0 4 Laadukkaat Mariner moottorit näyttävät tietä Marinerin vertaansa vailla oleva maine, joka perustuu luotettavuuteen ja kestävyyteen, on rakennettu vuosien myötä

Lisätiedot

suzuki- PERÄMOOTTORIT 2014

suzuki- PERÄMOOTTORIT 2014 suzuki- PERÄMOOTTORIT 2014 SUUNNITELTU KÄYTTÖÖN. Perämoottori on paljon muutakin kuin moottori. Joillekin se merkitsee vapautta, toimintaa ja jännitystä. Toisille se on luotettava kumppani, joka helpottaa

Lisätiedot

Tuote-esite Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus

Tuote-esite Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus Tuote-esite 2018- SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

Edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa.

Edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa. 2013 1 Edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa. Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja on tuonut Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen, joka näkyy aina arkikäyttöön tarkoitetuista

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle HW 1800 HW 1800 HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle Liikkuva lämmöntuottaja - 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C lämpöistä vettä. Kuljetuksen, kokoamisen,

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Konekoulutus I Moottorioppi

Konekoulutus I Moottorioppi Konekoulutus I Moottorioppi 17.2.2010 Mikko Gustafsson Konekoulutuksen rakenne I MOOTTORIOPPI Polttomoottorin toimintaperiaate Diesel/bensiinimoottorin perusteet Moottorien järjestelmät Dieselmoottorin

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Optyma Plus New Generation koneikko Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% % lyhyempi

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SEVYLOR TUOTTEET. webshop.motoral.fi. Motoral Oy Valuraudankuja HELSINKI

SEVYLOR TUOTTEET. webshop.motoral.fi. Motoral Oy Valuraudankuja HELSINKI 2017 MOTORAL OY:N TUOTELUETTELO SEVYLOR TUOTTEET webshop.motoral.fi Motoral Oy Valuraudankuja 1 00700 HELSINKI www.motoral.fi Puhelin vaihde 010 5507 0 Puhelin myynti 010 5507 100 myynti@motoral.fi webshop.motoral.fi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Mutterinkierrin (24211) TREND 50/4000 (10-504000)

Mutterinkierrin (24211) TREND 50/4000 (10-504000) Mutterinkierrin (24211) Max. Irroitusmomentti 1000Nm Suurin pulttikoko M16 2kg 159 TREND 50/4000 (10-504000) Tekniset tiedot: Öljyvoideltu Säiliön koko Teho Max paine Vastapainetuotto 6 bar Mitat (pit.

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Dynamic Paketti. hinta 2773,12

Dynamic Paketti. hinta 2773,12 BMW S1000 RR Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1000 ccm 26000 Alkaen kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490.

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA. HONDA MARINE 2015

EDELLÄKÄVIJÄ MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA. HONDA MARINE 2015 HONDA MARINE 2015 Edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa 2 Honda 50th Anniversary 3 Innovatiivista tekniikkaa 4 BF250 6 BF175/BF200/BF225 8 BF150 10 BF115/BF135 12 BF80/BF100 14 BF60 16 BF40/BF50 18 BF30

Lisätiedot

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40 Joka verstaan perustyökalu Bosch-pylväsporakone PBD 40 UUTUUS! Bosch-pylväsporakone PBD 40 suurimpaan tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.bosch-do-it.fi. Rakentajan ja

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA.

EDELLÄKÄVIJÄ MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA. 2014 1 EDELLÄKÄVIJÄ MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA. Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja on tuonut Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen, joka näkyy aina arkikäyttöön tarkoitetuista

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.12.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.12.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 2 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2 6 Nokian

Lisätiedot

FourStrokes OptiMax TwoStrokes.

FourStrokes OptiMax TwoStrokes. FourStrokes OptiMax TwoStrokes www.marinepower.com 2002 VALINNAN VAP Vapaus Ja Voima Mercuryn filosofiana on pysyä kärjessä ja pitää Mercury-moottorilla ajavat muiden edellä. Tämä filosofia on syntynyt

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia BMW R ninet Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 20800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. R ninet

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

BMW F 850 GS Adventure

BMW F 850 GS Adventure BMW F 850 GS Adventure Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: ccm 18170 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. Pidätämme

Lisätiedot

Jäspi-Lämpöakku 500, 700, 1500, 2000 ja 3000 l energiavaraajat

Jäspi-Lämpöakku 500, 700, 1500, 2000 ja 3000 l energiavaraajat Jäspi-Lämpöakku, 700, 1, 2000 ja 3000 l energiavaraajat Uutuus! Tehokas, kestävä ja kevyt haponkestävä käyttövesikierukka www.kaukora.fi Jäspi-Lämpöakku, 700, 1, 2000 ja 3000 l energiavaraajat Yli 30 vuoden

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 119 Cadet sarjassa valittavanasi on 3 erilaista lattiaversiota tarpeesi ja halujesi mukaan. Ilmatäytteinen H2P korkeapainelattia (Aero) on helppokäyttöinen,

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Postios. Helsinki Rukkila Puh. Helsinki 847812 Rautatieas. Pitäjänmäki Koetusselostus 112 1952 JO-BU-SENIOR polttomoottorisaha Ilmoittaja: Oy Seanpor t A b, Helsinki.

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2011 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

Timanttiporaus SAHAUS JA PORAUS

Timanttiporaus SAHAUS JA PORAUS Timanttiporaus 132 mm 1/2" BSP Malli HC-2W Pora/Järjestelmä Moottorin ominaisuudet Monipuolinen: soveltuu kuiva- ja märkäporaukseen. Tiilien käsivarainen kuivaporaus 5 1 4" (132 mm) asti, betonin käsivarainen

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot