Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja"

Transkriptio

1 Oppikirjat LOPS2016 ÄI Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus ÄI1 Tekstit ja vuorovaikutus Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Särmä Tehtäviä 1 -tehtäväkirja (2016, Otava) (HUOM! Kurssin alussa sovitaan yhteisesti, käytetäänkö digikirjaa vai painettua versiota.) ÄI2 Kieli, kulttuuri ja identiteetti Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Särmä Tehtäviä 2 -tehtäväkirja (2016, Otava) (HUOM! Kurssin alussa sovitaan yhteisesti, käytetäänkö digikirjaa vai painettua versiota.) ÄI3 Kirjallisuuden keinoja ja tulkintaa Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Särmä Tehtäviä 3 -tehtäväkirja (2016, Otava) (HUOM! Kurssin alussa sovitaan yhteisesti, käytetäänkö digikirjaa vai painettua versiota.) ÄI4 Tekstit ja vaikuttaminen Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Särmä Tehtäviä 4 -tehtäväkirja (2016, Otava) (HUOM! Kurssin alussa sovitaan yhteisesti, käytetäänkö digikirjaa vai painettua versiota.) ÄI5 Teksti ja konteksti Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Särmä Tehtäviä 5 -tehtäväkirja (2016, Otava) (HUOM! Kurssin alussa sovitaan yhteisesti, käytetäänkö digikirjaa vai painettua versiota.) ÄI6 Nykykulttuuri ja kertomukset Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Särmä Tehtäviä 6 -tehtäväkirja (2016, Otava) (HUOM! Kurssin alussa sovitaan yhteisesti, käytetäänkö digikirjaa vai painettua versiota.) ENA Englanti, A-oppimäärä ENA1 Englannin kieli ja maailmani Karapalo, Keltto ym: Insights 1 tai Insights-sarjan digikirja

2 6 kk:n tai 48 kk:n (suositus) lisenssi (Otava) ENA2 Ihminen verkostoissa ENA3 Kulttuuri-ilmiöitä Karapalo, Keltto ym: Insights 2 tai Insights-sarjan digikirja 6 kk:n tai 48 kk:n (suositus) lisenssi (Otava) Karapalo, Keltto ym: Insights 3 tai Insights-sarjan digikirja 6 kk:n tai 48 kk:n (suositus) lisenssi (Otava) ENA4 Yhteiskunta ja ympäröivä maailma Karapalo, Keltto ym: Insights 4 tai Insights-sarjan digikirja 6 kk:n tai 48 kk:n (suositus) lisenssi (Otava) ENA5 Tiede ja tulevaisuus Karapalo, Keltto ym: Insights 5 tai Insights-sarjan digikirja 6 kk:n tai 48 kk:n (suositus) lisenssi (Otava) ENA6 Opiskelu, työ ja toimeentulo Karapalo, Keltto ym: Insights 6 tai Insights-sarjan digikirja 6 kk:n tai 48 kk:n (suositus) lisenssi (Otava) ENA7s Kestävä elämäntapa Ikonen, Mäkelä ym: Profiles 7 tai Profiles-sarjan digikirja 1. vuoden tai 4. vuoden (suositus) lisenssi (SanomaPro) ENA13k Englannin kielen johdantokurssi Lindholm, Nuutila & Suonio: Pre-fix (SanomaPro) SAA Saksa, A-oppimäärä SAA1 Kieli ja maailmani Genau 1, Sanomapro, ISBN SAA2 Ihminen verkostoissa Genau 2, Sanomapro, ISBN SAA3 Kulttuuri-ilmiöitä SAA4 Yhteiskunta ja ympäröivä maailma SAA5 Tiede ja tulevaisuus

3 SAA6 Opiskelu, työ ja toimeentulo SAA7s Kestävä elämäntapa RAA Ranska, A-oppimäärä RAA1 Kieli ja maailmani RAA2 Ihminen verkostoissa RAA3 Kulttuuri-ilmiöitä RAA4 Yhteiskunta ja ympäröivä maailma RAA5 Tiede ja tulevaisuus RAA6 Opiskelu, työ ja toimeentulo RAA7s Kestävä elämäntapa RUB Ruotsi, B1-oppimäärä RUB1 Minun ruotsini Fokus 1. Otava. RUB2 Hyvinvointi ja ihmissuhteet Fokus 2. Otava. RUB3 Kulttuuri ja mediat Fokus 3. Otava. RUB4 Monenlaiset elinympäristömme Fokus 4. Otava. RUB5 Opiskelu- ja työelämää ruotsiksi Fokus 5. Otava. RUB6s Viesti ja vaikuta puhuen Fokus 6. Otava.

4 SAB2 Saksa, B2-oppimäärä SAB21s Elämän tärkeitä asioita Plan D 3, ISBN: , Sanoma Pro tai Plan D 3 - digikirja (48 kk), ISBN , Sanoma Pro SAB22s Monenlaista elämää Plan D 4, ISBN , Sanoma Pro tai Plan D 4 digikirja. SAB23s Hyvinvointi ja huolenpito Panorama Deutsch Kurssit 1-3 Texte, ISNB: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 3 Übungen, ISNB , Otava SAB24s Kulttuuri ja mediat Panorama Deutsch Kurssit 4-6 Texte, ISNB: 13: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 4 Übungen, ISNB 13: , Otava SAB25s Opiskelu, työ ja tulevaisuus Panorama Deutsch Kurssit 4-6 Texte, ISNB: 13: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 5 Übungen, ISNB 13: , Otava SAB26s Yhteinen maapallomme Panorama Deutsch Kurssit 4-6 Texte, ISNB: 13: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 6 Übungen, ISNB 13: , Otava RAB2 Ranska, B2-oppimäärä RAB21s Elämän tärkeitä asioita ESCALIER 2 ISBN (Sanomapro). Jos haluat tämän digikirjana, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjana se kannattaa ostaa 48 kuukauden käyttöoikeudella RAB22s Monenlaista elämää ESCALIER 2 ISBN (Sanomapro). Jos haluat tämän digikirjana, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjana se kannattaa ostaa 48 kuukauden käyttöoikeudella RAB23s Hyvinvointi ja huolenpito Escalier 3, ISBN , Sanoma Pro. HUOM! Ole tarkka, että hankit juuri tämän uudistuneen kirjan, eli tuo ISBN!

5 RAB24s Kulttuuri ja mediat Escalier 3, ISBN , Sanoma Pro. HUOM! Ole tarkka, että hankit juuri tämän uudistuneen kirjan, eli tuo ISBN! RAB25s Opiskelu, työ ja tulevaisuus ilmestyttyä. RAB26s Yhteinen maapallomme ilmestyttyä. Escalier 4 uudistuu marraskuussa ISBN ilmoitetaan kirjan Escalier 4 uudistuu marraskuussa ISBN ilmoitetaan kirjan VEB2 Venäjä, B2-oppimäärä VEB21s Elämän tärkeitä asioita Ponjatno! 1, ISBN: , Finnlectura VEB22s Monenlaista elämää Ponjatno! 1, ISBN: , Finnlectura VEB23s Hyvinvointi ja huolenpito Kafe Piter 2, ISBN: , Finnlectura VEB24s Kulttuuri ja mediat Kafe Piter 2, ISBN: , Finnlectura SAB3 Saksa, B3-oppimäärä SAB31s Tutustutaan toisiimme ja uuteen kieleen Plan D 1-2, ISBN: , Sanoma Pro tai Plan D 1 2 -digikirja (48kk), ISBN: , Sanoma Pro. SAB32s Matkalla maailmassa Plan D 1-2, ISBN: , Sanoma Pro tai Plan D 1-2 -digikirja (48 kk), ISBN: SAB33s Elämän tärkeitä asioita Plan D 3, ISBN: , Sanoma Pro tai Plan D 3 - digikirja (48 kk), ISBN , Sanoma Pro SAB34s Monenlaista elämää Plan D 4, ISBN , Sanoma Pro tai Plan D 4 digikirja.

6 SAB35s Hyvinvointi ja huolenpito Panorama Deutsch Kurssit 1-3 Texte, ISNB: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 3 Übungen, ISNB , Otava SAB36s Kulttuuri ja mediat Panorama Deutsch Kurssit 4-6 Texte, ISBN 13: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 4 Übungen, ISBN 13: , Otava SAB37s Opiskelu, työ ja tulevaisuus Panorama Deutsch Kurssit 4-6 Texte, ISBN 13: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 5 Übungen, ISBN 13: , Otava SAB38s Yhteinen maapallomme Panorama Deutsch Kurssit 4-6 Texte, ISBN 13: , Otava ja Panorama Deutsch Kurssi 6 Übungen, ISBN 13: , Otava RAB3 Ranska, B3-oppimäärä RAB31s Tutustutaan toisiimme ja uuteen kieleen ESCALIER 1 ISBN (Sanomapro). Jos haluat tämän digikirjana, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjana se kannattaa ostaa 48 kuukauden käyttöoikeudella. RAB32s Matkalla maailmassa ESCALIER 1 ISBN (Sanomapro). Jos haluat tämän digikirjana, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjana se kannattaa ostaa 48 kuukauden käyttöoikeudella. RAB33s Elämän tärkeitä asioita ESCALIER 2 ISBN (Sanomapro). Jos haluat tämän digikirjana, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjana se kannattaa ostaa 48 kuukauden käyttöoikeudella. RAB34s Monenlaista elämää ESCALIER 2 ISBN (Sanomapro). Jos haluat tämän digikirjana, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjana se kannattaa ostaa 48 kuukauden käyttöoikeudella.

7 RAB35s Hyvinvointi ja huolenpito Escalier 3, ISBN , Sanoma Pro. HUOM! Ole tarkka, että hankit juuri tämän uudistuneen kirjan, eli tuo ISBN! RAB36s Kulttuuri ja mediat Escalier 3, ISBN , Sanoma Pro. HUOM! Ole tarkka, että hankit juuri tämän uudistuneen kirjan, eli tuo ISBN! RAB37s Opiskelu, työ ja tulevaisuus Escalier 4 uudistuu marraskuussa ISBN ilmoitetaan kirjan ilmestyttyä. RAB38s Yhteinen maapallomme Escalier 4 uudistuu marraskuussa ISBN ilmoitetaan kirjan ilmestyttyä. VEB3 Venäjä, B3-oppimäärä VEB31s Tutustutaan toisiimme ja uuteen kieleen Ponjatno! 1, ISBN: , Finnlectura VEB32s Matkalla maailmassa Ponjatno! 1, ISBN: , Finnlectura VEB33s Elämän tärkeitä asioita Ponjatno! 1, ISBN: , Finnlectura VEB34s Monenlaista elämää Ponjatno! 1, ISBN: , Finnlectura VEB35s Hyvinvointi ja huolenpito Kafe Piter 2, ISBN: , Finnlectura VEB36s Kulttuuri ja mediat Kafe Piter 2, ISBN: , Finnlectura EAB3 Espanja, B3-oppimäärä EAB31 Tutustutaan toisiimme ja uuteen kieleen ACCIÓN 1 Tekstikirja. ISBN ja ACCIÓN 1 Harjoituskirja. ISBN (Sanomapro). Jos haluat nämä digikirjoina, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjat kannattaa ostaa 48 kuukauden ajalle, koska näitä ykkösosan kirjoja luetaan neljä ensimmäistä kurssia.

8 EAB32 Matkalla maailmassa ACCIÓN 1 Tekstikirja. ISBN ja ACCIÓN 1 Harjoituskirja. ISBN (Sanomapro). Jos haluat nämä digikirjoina, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjat kannattaa ostaa 48 kuukauden ajalle, koska näitä ykkösosan kirjoja luetaan neljä ensimmäistä kurssia. EAB33 Elämän tärkeitä asioita ACCIÓN 1 Tekstikirja. ISBN ja ACCIÓN 1 Harjoituskirja. ISBN (Sanomapro). Jos haluat nämä digikirjoina, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjat kannattaa ostaa 48 kuukauden ajalle, koska näitä ykkösosan kirjoja luetaan neljä ensimmäistä kurssia. EAB34 Monenlaista elämää ACCIÓN 1 Tekstikirja. ISBN ja ACCIÓN 1 arjoituskirja. ISBN (Sanomapro). Jos haluat nämä digikirjoina, mene sivulle (LINK), kirjaudu käyttäjäksi ja seuraa ohjeita. Digikirjat kannattaa ostaa 48 kuukauden ajalle, koska näitä ykkösosan kirjoja luetaan neljä ensimmäistä kurssia. EAB35 Hyvinvointi ja huolenpito Acción 2 tekstikirja, ISBN , Sanoma Pro Acción 2 harjoituskirja, ISBN , Sanoma Pro EAB36 Kulttuuri ja mediat Acción 2 tekstikirja, ISBN , Sanoma Pro Acción 2 harjoituskirja, ISBN , Sanoma Pro IAB3 Italia, B3-oppimäärä IAB31 Tutustutaan toisiimme ja uuteen kieleen IAB32 Matkalla maailmassa IAB33 Elämän tärkeitä asioita KIB3 Kiina, B3-oppimäärä

9 KIB31s Tutustutaan toisiimme ja uuteen kieleen KIB32s Matkalla maailmassa KIB33s Elämän tärkeitä asioita MAA Matematiikan pitkä oppimäärä MAY1 Luvut ja lukujonot Yhteinen tekijä lukion matematiikka 1, Sanoma pro, ISBN MAA2 Polynomifunktiot ja -yhtälöt Tekijä pitkä matematiikka 2, polynomifunktiot ja yhtälöt, Sanoma pro, ISBN MAA3 Geometria Tekijä pitkä matematiikka 3, Geometria, Sanoma pro, ISBN MAA4 Vektorit Tekijä pitkä matematiikka 4, Vektorit, Sanoma pro, ISBN MAA5 Analyyttinen geometria Tekijä pitkä matematiikka 5, Analyyttinen geometria, Sanoma pro, ISBN MAA6 Derivaatta Tekijä pitkä matematiikka 6, Derivaatta, Sanoma pro, ISBN MAA7 Trigonometriset funktiot Tekijä pitkä matematiikka 7, Trigonometriset funktiot, Sanoma pro, ISBN MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot Tekijä pitkä matematiikka 8, Juuri- ja logaritmifunktiot, Sanoma pro, ISBN MAA9 Integraalilaskenta Tekijä pitkä matematiikka 9, Integraalilaskenta, Sanoma pro, ISBN MAA10 Todennäköisyys ja tilastot Tekijä pitkä matematiikka 10, Todennäköisyys ja tilastot, Sanoma pro, ISBN MAA11s Lukuteoria ja todistaminen Tekijä pitkä matematiikka 11, LUkuteoria ja todistaminen, Sanoma pro, ISBN

10 MAB Matematiikan lyhyt oppimäärä MAY1 Luvut ja lukujonot Ekonen-Hassinen ym.: Yhteinen tekijä Lukion matematiikka 1 Luvut ja lukujonot (Sanoma Pro) ISBN MAB2 Lausekkeet ja yhtälöt Tekijä Lyhyt matematiikka 2 (Sanoma Pro) MAB3 Geometria Tekijä Lyhyt matematiikka 3 (Sanoma Pro) MAB4 Matemaattisia malleja Tekijä Lyhyt matematiikka 4 (Sanoma Pro) MAB5 Tilastot ja todennäköisyys Tekijä Lyhyt matematiikka 5 (Sanoma Pro) MAB6 Talousmatematiikka Tekijä Lyhyt matematiikka 6 (Sanoma Pro) HI Historia HI1 Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa FORUM I Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa Otava HI2 Kansainväliset suhteet FORUM II Kansainväliset suhteet Otava HI3 Itsenäisen Suomen historia FORUM III Itsenäisen Suomen historia Otava HI4s Eurooppalaisen maailmankuvan kehitys Oppikirja ilmoitetaan ensi syksynä HI5s Ruotsin itämaasta Suomeksi Oppikirja ilmoitetaan ensi syksynä YH Yhteiskuntaoppi YH1 Suomalainen yhteiskunta Forum 1 Suomalainen yhteiskunta (Otava) UUSIN PAINOS(LOPS 2016),painettu ja/tai digikirja (suositus)

11 YH2 Taloustieto Forum 2 Taloustieto (Otava)UUSIN PAINOS (LOPS 2016), painettu ja/tai digikirja (suositus) YH3 Suomi, Eurooppa ja muuttuva maailma Forum 3 Suomi, Eurooppa ja muuttuva maailma (Otava) UUSIN PAINOS (LOPS 2016), painettu ja/tai digikirja (suositus) UE Uskonto/Elämänkatsomustieto UE1 Uskonto ilmiönä kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin jäljillä Ikkala ym.: Uusi Arkki 1 - Uskonto ilmiönä ja Lähi-idän uskonnot (Edita) (Uusi 2016) painettu ja/tai digikirja UE2 Maailmanlaajuinen kristinusko Ikkala ym.: Uusi Arkki 2 - Maailmanlaajuinen kristinusko (Edita) (Uusi 2017) painettu ja/tai digikirja UE3s Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä Heltimoinen ym.: Uusi Arkki 3 - Maailman uskontoja (Edita) (Uusi 2017) painettu ja /tai digikirja UE5s Uskonnot tieteessä, taiteessa ja populaarikulttuurissa Ikkala ym.: Uusi Arkki Uskonto tieteessä, taiteessa ja mediassa (Edita) (Julkaisuvuosi 2018) painettu ja/tai digikirja UO Uskonto/Elämänkatsomustieto UO1 Uskonto ilmiönä ortodoksisuus, juutalaisuus ja islam Kurssilla käytetään opettajan antamaa materiaalia. UO2 Ortodoksisuus maailmassa Kurssilla käytetään opettajan antamaa materiaalia. UO4s Uskonto suomalaisessa yhteiskunnassa Kurssilla käytetään opettajan antamaa materiaalia.

12 ET Uskonto/Elämänkatsomustieto ET1 Maailmankatsomus ja kriittinen ajattelu Kurssilla käytetään sähköistä Tablet koulun oppimateriaalia. Oppimateriaalin aktivointi koodi ilmoitetaan kurssin alussa. ET2 Ihminen, identiteetti ja hyvä elämä Kurssilla käytetään sähköistä Tablet koulun oppimateriaalia. Oppimateriaalin aktivointi koodi ilmoitetaan kurssin alussa. ET3s Yksilö ja yhteisö Kurssilla käytetään sähköistä Tablet koulun oppimateriaalia. Oppimateriaalin aktivointi koodi ilmoitetaan kurssin alussa. ET4s Kulttuurit katsomuksen muovaajina Kurssilla käytetään sähköistä Tablet koulun oppimateriaalia. Oppimateriaalin aktivointi koodi ilmoitetaan kurssin alussa. PS Psykologia PS1 Psyykkinen toiminta ja oppiminen Tiina-Maria Päivänsalo et al. Oivallus 1. Otava. PS2s Kehittyvä ihminen Tiina-Maria Päivänsalo et al. Oivallus 2. Otava. PS3s Tietoa käsittelevä ihminen Tiina-Maria Päivänsalo et al. Oivallus 3. Otava. FI Filosofia FI1 Johdatus filosofiseen ajatteluun Jaana Hallamaa et al. Minerva 1. Johdatus filosofiseen ajatteluun. Edita. FI2 Etiikka Jaana Hallamaa et al. Minerva 2. Etiikka. Edita. FI3s Yhteiskuntafilosofia Jaana Hallamaa et al. Minerva 3. Yhteiskuntafilosofia. Edita.

13 FY Fysiikka FY1 Fysiikka luonnontieteenä Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä, Sanoma Pro Oy FY2s Lämpö Fysiikka 2 Lämpö, SanomaPro FY3s Sähkö Fysiikka 3 Sähkö, Sanoma Pro Oy FY4s Voima ja liike Fysiikka 4 Voima ja liike, Sanoma Pro Oy FY5s Jaksollinen liike ja aallot Fysiikka 5 Jaksollinen liike ja aallot, Sanoma Pro Oy KE Kemia KE1 Kemiaa kaikkialla Mooli 1 (Otava) KE2s Ihmisen ja elinympäristön kemiaa Mooli 2 (Otava) KE3s Reaktiot ja energia Mooli 3 (Otava) KE4s Materiaalit ja teknologia Mooli 4 (Otava) GE Maantiede GE1 Maailma muutoksessa Cantell- Jutila ym.: GEOS 1. Maailma muutoksessa tai digikirja (Sanoma Pro) GE2s Sininen planeetta Hannele Cantell, Heikki Jutila ym. GEOS 2. Sininen planeetta tai digikirja (Sanoma Pro). GE3s Yhteinen maailma Hannele Cantell, Heikki Jutila ym. GEOS 3. Yhteinen maailma tai digikirja (Sanoma Pro). BI Biologia

14 BI1 Elämä ja evoluutio Happonen ym.: BIOS 1. Elämä ja evoluutio (Sanoma Pro). Digikirja käy myös. BI2 Ekologia ja ympäristö Happonen ym.: BIOS 2. Ekologia ja ympäristö (Sanoma Pro). Digikirja käy myös. BI3s Solu ja perinnöllisyys Happonen ym.: BIOS 3. Solu ja perinnöllisyys (Sanoma Pro). Digikirja käy myös. BI4s Ihmisen biologia Happonen ym.: BIOS 4. Ihmisen biologia (Sanoma Pro). Digikirja käy myös. MU Musiikki MU1 Musiikki ja minä Lukion musa 1 ISBN: Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen Tekijät: Esa-Markku Juutilainen, Tapio Kukkula MU2 Moniääninen Suomi Lukion musa 2 ISBN: Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen Tekijät: Esa-Markku Juutilainen, Tapio Kukkula TE Terveystieto TE1 Terveyden perusteet Reinikkala ym. TERVE 1. Terveyden perusteet (SanomaPro) TE2s Ihminen, ympäristö ja terveys Lotta Bryggare, Pirjo Orkovaara ym. Terve 2 Ihminen, ympäristö ja terveys (Sanoma pro). TE3s Terveyttä tutkimassa Pirjo Orkovaara, Juuso Antikainen ym. Terve 3. Terveyttä tutkimassa (Sanoma pro). Digikirja käy.

Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus Digikirja. OPS ISBN )

Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus Digikirja. OPS ISBN ) ÄIDINKIELI tunnus nimi kirjan nimi kustantaja ISBN-numero materiaali ISBN-numero tai muu tunnistetieto ÄI 1 Tekstit ja vuorovaikutus (OPS 2016) ÄI 2 Kieli, kulttuuri ja identiteetti (OPS 2016) ÄI 3 Kirjallisuuden

Lisätiedot

Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus Tehtäviä 7 digikirja

Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus Tehtäviä 7 digikirja Oppikirjat LOPS2016 ÄI Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus (kaikki kurssit) Haapala ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja. Otava. 2017 tai myöhempi painos. ÄI1 Tekstit

Lisätiedot

Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja

Haapala, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus oppikirja ja Joensuun lyseon lukio, oppikirjat lukuvuonna 2018-2019 ÄI Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus ÄI1 Tekstit ja vuorovaikutus ÄI2 Kieli, kulttuuri ja identiteetti ÄI3 Kirjallisuuden keinoja

Lisätiedot

Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja kustantaja

Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja kustantaja Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja kustantaja Biologia Sekä digiversio että paperiversio kirjasta käy, kunhan se on uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) versio. BI1 Elämä ja evoluutio Bios 1 Elämä

Lisätiedot

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKION 08.05.2017 sivu 1 ( 9 ) ÄI01 ÄI02 ÄI03 ÄI04 ÄI05 ÄI06 Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena kielenä ja kirjallisuus

Lisätiedot

Matematiikka yhteinen MAY1 MAY1 Luvut ja lukujonot Otava

Matematiikka yhteinen MAY1 MAY1 Luvut ja lukujonot Otava Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja kustantaja Biologia Sekä digiversio että paperiversio kirjasta käy, kunhan se on uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) versio. BI1 Elämä ja evoluutio Bios 1 Elämä

Lisätiedot

LAITILAN LUKION OPPIKIRJAT LV

LAITILAN LUKION OPPIKIRJAT LV LAITILAN LUKION OPPIKIRJAT LV. 2018-2019 ÄIDINKIELI Kaikilla pakollisilla kursseilla (1-2. luokka) yhteinen tekstikirja: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus, Otava 2016.. ÄI01 Tekstit ja vuorovaikutus Särmä

Lisätiedot

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKION 07.05.2018 sivu 1 ( 10 ) ÄI01 ÄI02 ÄI03 ÄI04 ÄI05 ÄI06 Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena kielenä ja kirjallisuus

Lisätiedot

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKION 09.05.2019 sivu 1 ( 9 ) ÄI01 ÄI02 ÄI03 ÄI04 ÄI05 ÄI06 Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena kielenä ja kirjallisuus

Lisätiedot

Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana.

Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. 1 TULEVAN LUKUVUODEN OPPIKIRJAT Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. Äidinkieli ja kirjallisuus ÄI 1 Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus (Otava) (2016) * + Digitehtäväkirja

Lisätiedot

IISALMEN LYSEO OPPIKIRJALISTA

IISALMEN LYSEO OPPIKIRJALISTA IISALMEN LYSEO OPPIKIRJALISTA 2018-2019 Kustantajat: SPRO = SanomaPro, Otava, OV=Opintoverkko Edita, KP =Kirjapaja, FM =Finn Lectura EDU=Edukustannus OKJ = Ortodoksisen Kirjallisuuden Julkaisuneuvosto

Lisätiedot

HALU:N OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI

HALU:N OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI HALU:N OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI 2019 2020 Kun oppikirjaluettelossa on mainittu sekä perinteinen kirja että digitaalinen materiaali, voi opiskelija käyttää valintansa mukaan jompaakumpaa. Osassa

Lisätiedot

Oppikirjat lukuvuonna uuden opetussuunnitelman mukaan

Oppikirjat lukuvuonna uuden opetussuunnitelman mukaan Oppikirjat lukuvuonna 2017 2018 uuden opetussuunnitelman mukaan 16- ja 17-ryhmät suorittavat opintonsa uuden OPS:n mukaan. Muutkin voivat valita uuden OPSin mukaisia kursseja. Huom! Joitakin kursseja menee

Lisätiedot

Oppikirjat lukuvuonna

Oppikirjat lukuvuonna Oppikirjat lukuvuonna 2018 2019 Voit hankkia painetun oppikirjan tai vastaavan digikirjan. Jos hankit kirjoja käytettyinä, tarkista, että tehtäväsivuja ei ole tehty valmiiksi! Jos valitset kursseja muista

Lisätiedot

PYHÄJOEN LUKIO, OPPIKIRJAT LOPS 2016

PYHÄJOEN LUKIO, OPPIKIRJAT LOPS 2016 PYHÄJOEN LUKIO, OPPIKIRJAT LOPS 2016 Huom! Listaa täydennetään kun kirjavalinnat on lopullisesti päätetty. pakolliset kurssit punaisella kirjat lainattavissa lukion kirjastosta ÄIDINKIELI AI Haapala et

Lisätiedot

Uusi LOPS. Kirjalista [lv ]

Uusi LOPS. Kirjalista [lv ] Uusi LOPS Kirjalista [lv. 2018-2019] Kokemäen lukiossa käytettävät oppikirjat: ÄIDINKIELI ÄI01-06 Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus Otava 978-951-1-28914-2 ÄI01-06 Jukola: Kielikirja Sanoma Pro 978-952-63-0375-8

Lisätiedot

OSYKin oppikirjat lukuvuonna

OSYKin oppikirjat lukuvuonna OSYKin oppikirjat lukuvuonna 2019 2020 Voit hankkia painetun oppikirjan tai vastaavan digikirjan. Jos hankit kirjoja käytettyinä, tarkista, että tehtäväsivuja ei ole tehty valmiiksi! Jos valitset kursseja

Lisätiedot

Uusi LOPS. Kirjalista [lv ] Alkajat ja Jatkajat eli uuden Lops:n mukaan opiskelevat

Uusi LOPS. Kirjalista [lv ] Alkajat ja Jatkajat eli uuden Lops:n mukaan opiskelevat Uusi LOPS Kirjalista [lv. 2017-2018] Alkajat ja Jatkajat eli uuden Lops:n mukaan opiskelevat Kokemäen lukiossa käytettävät oppikirjat: Kurssi Oppikirja Kustantaja ISBN ÄIDINKIELI ÄI01-05 Särmä Suomen kieli

Lisätiedot

Simon lukio Aikuisten lukiokoulutus

Simon lukio Aikuisten lukiokoulutus Simon lukio 18.12.2017 Aikuisten lukiokoulutus LOPS 2016 Nuorten lukiokoulutus ÄIDINKIELI LOPS2016 Vastaavat kurssit ÄI1 Tekstit ja vuorovaikutus ÄI1 ÄI2 Kieli, kulttuuri ja identiteetti ÄI2 ÄI3 Kirjallisuuden

Lisätiedot

TULEVAN LUKUVUODEN OPPIKIRJAT

TULEVAN LUKUVUODEN OPPIKIRJAT 1 TULEVAN LUKUVUODEN OPPIKIRJAT Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. Kysy kirjakaupasta mahdollista edullista yhteishintaa digimateriaalille ja painetulle kirjalle. Äidinkieli

Lisätiedot

Pateniemen lukion kirjalista lukuvuosi

Pateniemen lukion kirjalista lukuvuosi Pateniemen lukion kirjalista lukuvuosi 2017-2018 Äidinkieli ja kirjallisuus ÄI1 Särmä-Käsikirja ja Kurssivihko 1 Särmä-käsikirjaa käytetään koko lukion ajan kaikilla kursseilla ÄI2 Särmä-Käsikirja ja Kurssivihko

Lisätiedot

Vääksyn Yhteiskoulun lukion kirjalista lukuvuodelle Kirja ja ISBN-numero BIOLOGIA ENGLANTI FILOSOFIA FYSIIKKA HISTORIA KEMIA

Vääksyn Yhteiskoulun lukion kirjalista lukuvuodelle Kirja ja ISBN-numero BIOLOGIA ENGLANTI FILOSOFIA FYSIIKKA HISTORIA KEMIA Vääksyn Yhteiskoulun lukion kirjalista lukuvuodelle 2019-2020 Kirja ja ISBN-numero BIOLOGIA (Sanomapro) Digikirja käy myös kaikista BIOS 1: Elämä ja evoluutio (LOPS 2016) 978-952-63-3437-0 BIOS 2: Ekologia

Lisätiedot

KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA. ENA 1-2 On Track 1-2 (Digikirjaa suositellaan kaikille kursseille)

KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA. ENA 1-2 On Track 1-2 (Digikirjaa suositellaan kaikille kursseille) TAAVETIN LUKION OPPIKIRJAT 2019-2020 KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ENGLANTI ENA 1-2 On Track 1-2 (Digikirjaa suositellaan kaikille ENA 3 Tabletkoulu ENA 3 Cultural Phenomena (LOPS 2016) Tabletkoulu ENA 4-5

Lisätiedot

Tarkista listasta, miten uuden opetussuunnitelman kurssit korvaavat vanhan opetussuunnitelman kurssit. Vanha ops. Kurssin nimi.

Tarkista listasta, miten uuden opetussuunnitelman kurssit korvaavat vanhan opetussuunnitelman kurssit. Vanha ops. Kurssin nimi. 1 Oletko aloittanut vanhan opetussuunnitelman aikaan (eli ennen syksyä 2016) ja tarvitset kursseja, joita ei tarjota enää vanhan opetussuunnitelman mukaan? Tarkista listasta, miten uuden opetussuunnitelman

Lisätiedot

HALU:N OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI

HALU:N OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI HALU:N OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI 2018 2019 Kun oppikirjaluettelossa on mainittu sekä perinteinen kirja että digitaalinen materiaali, voi opiskelija käyttää valintansa mukaan jompaakumpaa. Osassa

Lisätiedot

Vanhaa opetussuunnitelmaa noudattavat kurssit on merkitty G:llä.

Vanhaa opetussuunnitelmaa noudattavat kurssit on merkitty G:llä. Vanhaa opetussuunnitelmaa noudattavat kurssit on merkitty G:llä. Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja ISBN Biologia Myös digikirja. Kaikki kirjat SanomaProlta. BI1 Elämä ja evoluutio Bios 1. Elämä

Lisätiedot

ÄI1 9: Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). Sähköinen tai painettu kirja.

ÄI1 9: Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). Sähköinen tai painettu kirja. LUKUVUODEN 2018 2019 OPPIKIRJAT Äidinkieli ja kirjallisuus, ÄI ÄI1 9: Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). Sähköinen tai painettu kirja. ÄI9:

Lisätiedot

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016 Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi 2018-2019, LOPS2016 Opiskelija voi hankkia joko tavallisen tai sähköisen oppikirjan Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus 1-6

Lisätiedot

Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset

Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset ERKKO-LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2018-2019 24.5.2018 K A I K I S T A O P P I K I R J O I S T A U U S I N / V I I M E I S I N P A I N O S! Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset

Lisätiedot

LEPPÄVIRRAN LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA ÄIDINKIELI ENGLANTI. Kustantaja Kirjasarja Oppikirja ja kurssinumero

LEPPÄVIRRAN LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA ÄIDINKIELI ENGLANTI. Kustantaja Kirjasarja Oppikirja ja kurssinumero LEPPÄVIRRAN LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2019-2020 Kirjalista on myös Pedanetissä, osoitteessa: https://peda.net/leppavirta/lukio/opiskelijalle ÄIDINKIELI Kustantaja Kirjasarja Oppikirja ja kurssinumero

Lisätiedot

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016 Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi 2017-2018, LOPS2016 Opiskelija voi hankkia joko tavallisen tai sähköisen oppikirjan Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus 1-6

Lisätiedot

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus Englanti Ruotsi

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus Englanti Ruotsi Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi 2019-2020 Opiskelija voi hankkia joko tavallisen tai sähköisen oppikirjan Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus 1-6 Jukola Tekstioppi

Lisätiedot

RIIHIMÄEN LUKION OPPIKIRJAT

RIIHIMÄEN LUKION OPPIKIRJAT RIIHIMÄEN LUKION OPPIKIRJAT 2016 2017 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI 1 ÄI 2 ÄI 3 ÄI 4 ÄI 5 ÄI 6 ÄI 7 ÄI 8 ÄI 9 Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus, Otava. (uusin painos) Painettu tehtävävihko. Särmä Suomen

Lisätiedot

PAIMION LUKION LUKUVUODEN OPPIKIRJAT

PAIMION LUKION LUKUVUODEN OPPIKIRJAT 1 PAIMION LUKION LUKUVUODEN 2017-2018 OPPIKIRJAT Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. Kysy kirjakaupasta mahdollista edullista yhteishintaa digimateriaalille ja painetulle

Lisätiedot

PAKOLLISTEN JA SYVENTÄVIEN KURSSIEN SISÄLLÖT

PAKOLLISTEN JA SYVENTÄVIEN KURSSIEN SISÄLLÖT PAKOLLISTEN JA SYVENTÄVIEN KURSSIEN SISÄLLÖT LYHENNE NIMI TYYPPI VUOSITASO ÄI Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi äidinkielenä pakollinen aine ÄI1 Tekstit ja vuorovaikutus pakollinen kurssi ÄI2 Kieli, kulttuuri

Lisätiedot

Lv käytettävät oppikirjat

Lv käytettävät oppikirjat Liedon lukio 20/5-19 / ot Lv. 2019-20 käytettävät oppikirjat Kaikki oppikirjat uuden opetussuunnitelman LOPS2016 mukaisia ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI Äidinkielen oppikirjana voi käyttää joko digikirjaa

Lisätiedot

ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS Opiskelijat voivat valita joko painetun kirjan tai digitaalisen kirjan.

ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS Opiskelijat voivat valita joko painetun kirjan tai digitaalisen kirjan. Kuopion Lyseon lukiossa KÄYTÖSSÄ OLEVAT OPPIKIRJAT 2018-2019 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI01- Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. Otava ÄI09 (runkokirja) ÄI03 Jukola 3 Sanoma Pro ÄI05 Jukola 5 Sanoma

Lisätiedot

Lukuvuosi oppikirjat Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta.

Lukuvuosi oppikirjat Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta. Lukuvuosi 2018-2019 oppikirjat Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta. OPPIAINE KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ISBN BIOLOGIA 1 BIOS 1, Elämä ja evoluutio 978-952-63-3437-0

Lisätiedot

Oppikirjat lukuvuonna

Oppikirjat lukuvuonna Oppikirjat lukuvuonna 2017-2018 Äidinkieli Opiskelija voi valita Jukola-sarjasta joko painetun kirjan tai digikirjan. ÄI1: Jukola 1 ja Jukola Kielikirja. Sanoma Pro ÄI2: Jukola 2 ja Jukola Kielikirja.

Lisätiedot

Kaikki kurssit Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. ISBN Uusin Otava. Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus.

Kaikki kurssit Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. ISBN Uusin Otava. Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. Oppikirjat 2018-2019 Äidinkieli ENGLANTI RUOTSI Kaikki kurssit ISBN Uusin Otava ÄI01 ÄI02 ÄI03 ÄI10 ÄI4 ÄI5 Uusin Otava Tehtäviä 1 Uusin Otava Tehtäviä 2 Uusin Otava Tehtäviä 3 Uusin Otava Särmä. Suomen

Lisätiedot

Kaikki oppikirjat uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) mukaisia

Kaikki oppikirjat uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) mukaisia Liedon lukio Lv. 2018-19 käytettävät oppikirjat 08.06.18/ot Oppikirjojen sähköisen version käyttö painetun kirjan rinnalla on mahdollista ao. aineen opettajan ohjeistuksen mukaisesti. Tällä listalla ovat

Lisätiedot

VANHA OPS. valtakunnalliset pakolliset ja syventävät. Hyvinvointi ja ihmissuhteet

VANHA OPS. valtakunnalliset pakolliset ja syventävät. Hyvinvointi ja ihmissuhteet ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ENGLANTI RUOTSI B3-KIELET kurssit: ÄIa8 + ÄIa1 osittain ÄaI5 osittain ÄIa2 ÄI1 Tekstit ja vuorovaikutus ENAa1 ENA1 ÄI2 ÄI3 Kieli, kulttuuri ja identiteetti Kirjallisuuden keinoja

Lisätiedot

KAIKKI OPPIKIRJAT JA OPPIMATERIAALIT NOUDATTAVAT VUONNA 2016 KÄYTTÖÖN OTETTUA OPETUSSUUNNITELMAA

KAIKKI OPPIKIRJAT JA OPPIMATERIAALIT NOUDATTAVAT VUONNA 2016 KÄYTTÖÖN OTETTUA OPETUSSUUNNITELMAA KOKKOLAN SUOMALAISEN LUKION OPPIKIRJALUETTELO LV 2018 2019 KAIKKI OPPIKIRJAT JA OPPIMATERIAALIT NOUDATTAVAT VUONNA 2016 KÄYTTÖÖN OTETTUA OPETUSSUUNNITELMAA OPPIAINE: ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS 1 ÄI Otava

Lisätiedot

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA.

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA. HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV. 2018-2019 Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro 978-952-63-3437-0 2016 1. BI2 BIOS

Lisätiedot

Helsingin luonnontiedelukio / oppikirjat lukuvuonna

Helsingin luonnontiedelukio / oppikirjat lukuvuonna ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI0 ÄI06 sekä AI08 AI09: Särmä (LOPS 2016). Suomen kieli ja kirjallisuus -sarjan oppikirja (voit hankkia myös sähköisenä) sekä Kielenhuolto-tehtävävihko, Otava. Muiden tehtävävihkojen

Lisätiedot

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV : vuosiluokka Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV : vuosiluokka Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV 2017-2018: 1. - 2. vuosiluokka Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro 978-952-63-3437-0

Lisätiedot

Kuopion Lyseon lukiossa KÄYTÖSSÄ OLEVAT OPPIKIRJAT

Kuopion Lyseon lukiossa KÄYTÖSSÄ OLEVAT OPPIKIRJAT Päivitetty 18.6.2019 Kuopion Lyseon lukiossa KÄYTÖSSÄ OLEVAT OPPIKIRJAT 2019-2020 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI01- ÄI09 Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus. Otava Runkokirja kaikille kursseille. ÄI03 Jukola

Lisätiedot

RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA L1-L3

RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA L1-L3 RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA 2018-2019 13.8.2018 L1-L3 Oppiaine Oppikirja Kurssi Kustantaja ISBN BIOLOGIA Koralli 1, Elämä ja evoluutio BI1 Otava 978-951-1-29113-8 Koralli 2, Ekologia ja

Lisätiedot

LUKION OPPIAINEET. Tietotekniikka Biologia Englanti, pitkä Elämänkatsomustieto Filosofia Fysiikka Maantiede Harrastuskurssi Historia Luova ilmaisu

LUKION OPPIAINEET. Tietotekniikka Biologia Englanti, pitkä Elämänkatsomustieto Filosofia Fysiikka Maantiede Harrastuskurssi Historia Luova ilmaisu LUKION OPPIAINEET AT BI ENA ET FI FY GE HA HI ITK KE KU LD LI MAA MAB MAY MU OP PS RAB2/B3 RUB1 SAB2/B3 TE TO UE, UO VEB2/B3 YH ÄI Tietotekniikka Biologia Englanti, pitkä Elämänkatsomustieto Filosofia

Lisätiedot

Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville.

Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville. LUKUVUODEN 2017 2018 OPPIKIRJAT Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville. Äidinkieli ja kirjallisuus, AI Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä -

Lisätiedot

HUOM.! TEHTÄVIÄ SISÄLTÄVIEN OPPIKIRJOJEN ON OLTAVA PUHTAITA!

HUOM.! TEHTÄVIÄ SISÄLTÄVIEN OPPIKIRJOJEN ON OLTAVA PUHTAITA! Ressun lukio OPPIKIRJAT LV. 2018-2019 HUOM.! TEHTÄVIÄ SISÄLTÄVIEN OPPIKIRJOJEN ON OLTAVA PUHTAITA! Kurssi Oppikirja Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus (Painettu tai digikirja) ÄI1 myöhemmin. ÄI2 myöhemmin.

Lisätiedot

Lukuvuosi oppikirjat LOPS 2016 Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta.

Lukuvuosi oppikirjat LOPS 2016 Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta. Lukuvuosi 2017-2018 oppikirjat LOPS 2016 Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta. OPPIAINE KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ISBN BIOLOGIA 1 BIOS 1, Elämä ja evoluutio

Lisätiedot

Lempäälän lukion oppikirjat KURSSI ISBN-koodi 1

Lempäälän lukion oppikirjat KURSSI ISBN-koodi 1 Lempäälän lukion oppikirjat 2018-2019 KURSSI ISBN-koodi 1 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS SANOMA PRO Jukola Tekstioppi ÄI (kaikilla kursseilla) 978-952-63-0386-4 SANOMA PRO Jukola 1 ÄI01 978-952-63-4937-4 SANOMA

Lisätiedot

KAIKKI OPPIKIRJAT JA OPPIMATERIAALIT NOUDATTAVAT VUONNA 2016 KÄYTTÖÖN OTETTUA OPETUSSUUNNITELMAA

KAIKKI OPPIKIRJAT JA OPPIMATERIAALIT NOUDATTAVAT VUONNA 2016 KÄYTTÖÖN OTETTUA OPETUSSUUNNITELMAA KOKKOLAN SUOMALAISEN LUKION OPPIKIRJALUETTELO LV 2019 2020 KAIKKI OPPIKIRJAT JA OPPIMATERIAALIT NOUDATTAVAT VUONNA 2016 KÄYTTÖÖN OTETTUA OPETUSSUUNNITELMAA OPPIAINE: ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS 1 ÄI Otava

Lisätiedot

Rautalammin lukion oppikirjat lukuvuonna

Rautalammin lukion oppikirjat lukuvuonna Rautalammin lukion oppikirjat lukuvuonna 2018-2019 Kurssikirjaksi voit valita myös digikirjan, mikäli sellainen on saatavilla. KIRJAN NIMI KUSTANTAJA KURSSI ISBN BIOLOGIA Paperiset kirjat Bios 1: Elämä

Lisätiedot

1) LOPS2016 / Käytössä lukion ykkösillä /17ABC) ja kakkosilla (16ABC) s ) Vanha OPS / Käytössä kolmosilla (15ABC, 14D) s.

1) LOPS2016 / Käytössä lukion ykkösillä /17ABC) ja kakkosilla (16ABC) s ) Vanha OPS / Käytössä kolmosilla (15ABC, 14D) s. Liedon lukio OPPIKIRJAT Lv. 2017-18 9/6-17 1) LOPS2016 / Käytössä lukion ykkösillä /17ABC) ja kakkosilla (16ABC) s. 1-5 2) Vanha OPS / Käytössä kolmosilla (15ABC, 14D) s. 6-7 Oppikirjojen sähköisen version

Lisätiedot

FYSIIKKA Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä FY1 Sanoma Pro Fysiikka 2 Lämpö FY2 Sanoma Pro

FYSIIKKA Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä FY1 Sanoma Pro Fysiikka 2 Lämpö FY2 Sanoma Pro RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA 2017-2018 L1-L2 Oppiaine Oppikirja Kurssi Kustantaja ISBN BIOLOGIA Koralli 1, Elämä ja evoluutio BI1 Otava 978-951-1-29113-8 Koralli 2, Ekologia ja ympäristö

Lisätiedot

HATANPÄÄN LUKIOSSA KÄYTETTÄVÄT OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI LUKUVUONNA

HATANPÄÄN LUKIOSSA KÄYTETTÄVÄT OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI LUKUVUONNA HATANPÄÄN LUKIOSSA KÄYTETTÄVÄT OPPIKIRJAT JA DIGITAALINEN MATERIAALI LUKUVUONNA 2017 2018 Kun oppikirjaluettelossa on mainittu sekä perinteinen kirja että digitaalinen materiaali, voi opiskelija käyttää

Lisätiedot

IITIN LUKIO OPPIKIRJAT LV

IITIN LUKIO OPPIKIRJAT LV IITIN LUKIO OPPIKIRJAT LV. 2018-2019 14.8.2018 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS AI1-9 Särmä-Suomen kieli ja kirjallisuus 978-951-1-28914-2 Otava I - III AI1 Särmä - Tehtäviä 1. LOPS. 2016 978-951-1-29024 -7

Lisätiedot

BIOLOGIA Vsl kurssi oppikirja kustantaja ISBN paino-vuosi. 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro

BIOLOGIA Vsl kurssi oppikirja kustantaja ISBN paino-vuosi. 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV. 2019-2020 Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA Vsl kurssi oppikirja kustantaja ISBN paino-vuosi 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio

Lisätiedot

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKION 12.05.2016 sivu 1 ( 5 ) ÄI01 ÄI02 ÄI03 ENA01 ENA02 ENA03 RAA01 RAA02 RAA03 Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena

Lisätiedot

Jukola Kielikirja & Jukola Tekstioppi. Tehtävävihkon ostamisesta. Jukola Kielikirja & Jukola Tekstioppi. Tehtävävihkon ostamisesta

Jukola Kielikirja & Jukola Tekstioppi. Tehtävävihkon ostamisesta. Jukola Kielikirja & Jukola Tekstioppi. Tehtävävihkon ostamisesta Ressun lukio OPPIKIRJAT LV. 2019-2020 HUOM.! TEHTÄVIÄ SISÄLTÄVIEN OPPIKIRJOJEN ON OLTAVA PUHTAITA! Boldatut kirjat saa jokainen lainaan koulun kirjastosta. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Äidinkieli ja

Lisätiedot

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Haapala ym. : Särmä, suomen kieli ja kirjallisuus, ISBN Otava JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKION 08.09.2016 sivu 1 ( 5 ) ÄI01 ÄI02 ÄI03 ENA01 ENA02 ENA03 RAA01 RAA02 RAA03 Äidinkieli ja kirjallisuus, suomen kieli ja kirjallisuus Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena

Lisätiedot

Käytetty kirja kelpaa vain, jos tehtäviä ei ole. Käytetty kirja kelpaa vain, jos tehtäviä ei ole. Käytetty kirja kelpaa vain, jos tehtäviä ei ole

Käytetty kirja kelpaa vain, jos tehtäviä ei ole. Käytetty kirja kelpaa vain, jos tehtäviä ei ole. Käytetty kirja kelpaa vain, jos tehtäviä ei ole F. E. Sillanpään lukio Oppikirjalista 2017-2018 KURSSI KIRJA KUSTANNUS- MUUTA YHTIÖ ÄI 01 Särmä, Suomen kieli ja kirjallisuus ISBN 978-951-1-28914-2, myös e-kirja mahdl. ÄI 01 Särmä, Suomen kieli ja kirjallisuus,

Lisätiedot

Lukiolaisen opas Sallan lukio (75 kurssia = lukiotutkinto)

Lukiolaisen opas Sallan lukio (75 kurssia = lukiotutkinto) Lukiolaisen opas Sallan lukio (75 kurssia = lukiotutkinto) Kurssien nimet 2016 2017 uusi OPS ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi äidinkielenä 1. Tekstit ja vuorovaikutus (ÄI01)

Lisätiedot

FYSIIKKA Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä FY1 Sanoma Pro Fysiikka 2 Lämpö FY2 Sanoma Pro

FYSIIKKA Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä FY1 Sanoma Pro Fysiikka 2 Lämpö FY2 Sanoma Pro RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA 2017-2018 L1-L2 Oppiaine Oppikirja Kurssi Kustantaja ISBN BIOLOGIA Koralli 1, Elämä ja evoluutio BI1 Otava 978-951-1-29113-8 Koralli 2, Ekologia ja ympäristö

Lisätiedot

AIKUISTEN LUKIOKOULUTUKSEN OPETUSSUUNNITELMA 2016 KANNUKSEN LUKIO

AIKUISTEN LUKIOKOULUTUKSEN OPETUSSUUNNITELMA 2016 KANNUKSEN LUKIO AIKUISTEN LUKIOKOULUTUKSEN OPETUSSUUNNITELMA 2016 KANNUKSEN LUKIO Sisältö 1 OPETUSSUUNNITELMA 3 1.1 Opetussuunnitelman laatiminen ja opetuksen toteuttaminen... 3 2. OPETUKSEN SISÄLLÖT... 2.1 Suomen kieli

Lisätiedot

Tilauksen voi lähettää sähköpostitse: tai tuoda kirjakauppaan

Tilauksen voi lähettää sähköpostitse: tai tuoda kirjakauppaan ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUOSI 2018-2019 Tilaajan nimi ja yhteystiedot: ENNAKKOTILAUSHINNAT Tilauksen voi lähettää sähköpostitse: honkaniemen.kirjak@netikka.fi tai tuoda kirjakauppaan Ennakkotilaushinnat

Lisätiedot

Huom. Oppilas voi valita kustakin kurssista joko paperikirjan tai digikirjan.

Huom. Oppilas voi valita kustakin kurssista joko paperikirjan tai digikirjan. Huom. Oppilas voi valita kustakin kurssista joko paperikirjan tai digikirjan. ÄIDINKIELI A1-9 Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus -teoriakirja 978-951-1-28914-2 Paitsi abeilla: Kauppinen ym: Äidinkieli

Lisätiedot

Lukuvuosi oppikirjat Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta.

Lukuvuosi oppikirjat Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta. Lukuvuosi 2019-2020 oppikirjat Huomioi, että muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisätietoja kurssien opettajilta. OPPIAINE KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ISBN BIOLOGIA 1 BIOS 1, Elämä ja evoluutio 978-952-63-3437-0

Lisätiedot

Lukuvuonna käytettävät oppikirjat Kaikki kurssit ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia.

Lukuvuonna käytettävät oppikirjat Kaikki kurssit ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia. Lukuvuonna 2019-2020 käytettävät oppikirjat Kaikki kurssit ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia. Äidinkieli (ÄI) Kurssit 1 5 Särmä (digikirjana) ja Särmän tehtävävihot 1-5 (digikirjana tai paperisina),

Lisätiedot

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI 2017-2018 Kust. ISBN NIMI KURSSI PITKÄ MATEMATIIKKA: vanha tai uusi painos SanomaPro 9789526336725 Yhteinen tekijä Lukion matematiikka 1 MAY1 alk. 9789526303819 Tekijä

Lisätiedot

Huom. Oppilas voi valita kustakin kurssista joko paperikirjan tai digikirjan.

Huom. Oppilas voi valita kustakin kurssista joko paperikirjan tai digikirjan. Huom. Oppilas voi valita kustakin kurssista joko paperikirjan tai digikirjan. ÄIDINKIELI A1-9 Kauppinen ym: Äidinkieli ja kirjallisuus. Käsikirja. Sanoma pro 978-951-0-26300-6 AI 1 Kouki ym: Kielikirja

Lisätiedot

Ylöjärven lukion kirjalista

Ylöjärven lukion kirjalista Ylöjärven lukion kirjalista Listaan on merkitty kaikki lukuvuonna 2017-2018 tarjottavilla kursseilla tarvittavat kirjat. Jos listaan ei ole merkitty jollekin kurssille kirjaa lainkaan, kurssilla ei tarvita

Lisätiedot

KURSSINIMI VANHA ENGLANTI A-OPPIMÄÄRÄ LOPS 2016 PAKOLLINEN

KURSSINIMI VANHA ENGLANTI A-OPPIMÄÄRÄ LOPS 2016 PAKOLLINEN ÄIDINKIELI TEKSTIT JA VUOROVAIKUTUS ÄI1 ÄI1 KIELI, TEKSTIT JA VUOROVAIKUTUS KIELI, KULTTUURI JA IDENTITEETTI ÄI2 ÄI6 KIELI, KIRJALLISUUS JA IDENTITEETTI KIRJALLISUUDEN KEINOJA JA TULKINTAA ÄI3 ÄI3 KIRJALLISUUDEN

Lisätiedot

Saatavana e- Aine Kurssi Kirja Kustantaja

Saatavana e- Aine Kurssi Kirja Kustantaja Aine Kurssi Kirja Kustantaja Äidinkieli ÄI1 ÄI2 ÄI3 ÄI4 ÄI5 ÄI6 ÄI7 ÄI8 ÄI9 ÄI10 ÄI12 Jukola 1 SanomaPro x Jukola 2 SanomaPro x Jukola 3 SanomaPro x Jukola 4 SanomaPro x Jukola 5 SanomaPro x Jukola Tekstioppi,

Lisätiedot

Helsingin luonnontiedelukio / oppikirjat lukuvuonna

Helsingin luonnontiedelukio / oppikirjat lukuvuonna Maksuton materiaali on merkitty lihavoidulla fontilla. Lisenssit jaetaan opiskelijoille kurssien alussa. ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS Maksuton materiaali: Särmä (LOPS 2016) digioppikirja, Otava ja Särmä

Lisätiedot

LEPPÄVIRRAN LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2017-2018 Kirjalista on myös lukion kotisivuilla, osoitteessa: www.leppavirta.fi/lukio -> Tiedotteet opiskelijoille, ja Pedanetissä, https://peda.net/leppavirta/lukio/opiskelijalle

Lisätiedot

Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja ISBN

Kurssin lyhenne Kurssin nimi Oppikirja ja ISBN Huomaa, että alkavien opiskelijoiden kurssikirjat ovat lähes kaikki uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukaisia, joten käytettynä ostettu materiaali ei yleensä käy. Vanhaa opetussuunnitelmaa noudattavat

Lisätiedot

IITIN LUKIO OPPIKIRJAT LV

IITIN LUKIO OPPIKIRJAT LV IITIN LUKIO OPPIKIRJAT LV. 2017-2018 8.6.2017 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS AI1-9 Särmä-Suomen kieli ja kirjallisuus 978-951-1-28914-2 Otava I-III AI1 Särmä - Tehtäviä 1. LOPS. 2016 978-951-1-29024 -7 Otava

Lisätiedot

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat 2018-2019 Kustantajilta on tulossa painettujen kirjojen rinnalle digikirjoja, joissa on lisämateriaaleja. Kannattaa harkita digikirjan hankkimista. Kirjaluettelon merkinnät

Lisätiedot

1 AIKUISLUKION KIRJALUETTELOT

1 AIKUISLUKION KIRJALUETTELOT 1 AIKUISLUKION KIRJALUETTELOT 1.1 Lukio lv. 2018 2019 Sähköinen oppikirja Osa oppikirjoista on saatavana myös digitaalisessa muodossa eli sähköisenä oppikirjana. Lisätietoja saa kustantajien www-sivuilta.

Lisätiedot

Sonkajärven lukion oppikirjat

Sonkajärven lukion oppikirjat Sonkajärven lukion oppikirjat 2019-2020 Sivu 1 Aloittava opiskelija voi lainata reaaliaineiden pakollisten kurssien oppikirjoja koululta. Jos osallistut aineen ylioppilaskirjoituksiin on suositeltavaa

Lisätiedot

Lieksan lukio OPPIKIRJAT

Lieksan lukio OPPIKIRJAT Lieksan lukio OPPIKIRJAT 2019-2020 - Oppikirjaksi käy perinteinen tai digikirja. - Vieraissa kielissä ei ole suotavaa käyttää valmiksi täytettyjä harjoituskirjoja. ÄI Äidinkieli ja kirjallisuus ÄI01 Tekstit

Lisätiedot

Opiskelu, työ ja toimeentulo ENA6 ENA3 Opiskelu ja työ. Kulttuuri-ilmiöitä ENA3 ENA5 Kulttuuri

Opiskelu, työ ja toimeentulo ENA6 ENA3 Opiskelu ja työ. Kulttuuri-ilmiöitä ENA3 ENA5 Kulttuuri ÄIDINKIELI VANHA LO LO 2016 AKOLLINEN KOODI KOODI KURINIMI VANHA / Tekstit ja vuorovaikutus ÄI1 ÄI1 Kieli tekstit ja vuorovaikutus Kieli, kulttuuri ja identiteetti ÄI2 ÄI6 oveltavin osin; kieli kulttuuri

Lisätiedot

Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä - Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos).

Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä - Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). LUKUVUODEN 2016 2017 OPPIKIRJAT Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville. Äidinkieli ja kirjallisuus, AI Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä -

Lisätiedot

Uusi OPS: OPPIKIRJAT LV , Jyväskylän Lyseon lukio

Uusi OPS: OPPIKIRJAT LV , Jyväskylän Lyseon lukio Uusi OPS: OPPIKIRJAT LV. 2018 2019, Jyväskylän Lyseon lukio Ohje: lisää taulukkoon UUDEN opetussuunnitelman mukaisten kurssien oppikirjojen nimet ja kustantaja. Lisää oppiaineen kohdalle pieneen sarakkeeseen

Lisätiedot

OPPIKIRJALUETTELO lv

OPPIKIRJALUETTELO lv KUUSANKOSKEN LUKIO OPPIKIRJALUETTELO lv. 2017-2018 Lukion käyttämät oppikirjat voidaan korvata vastaavalla sähköisellä materiaalilla, mikäli sellainen on kirjasarjaan olemassa. Opiskelija vastaa tällöin

Lisätiedot

Toisen vuosiluokan uuden opetussuunnitelman kaikkien kurssien oppikirjat eivät ole vielä välttämättä valmiina. Opettaja tiedottaa asiasta.

Toisen vuosiluokan uuden opetussuunnitelman kaikkien kurssien oppikirjat eivät ole vielä välttämättä valmiina. Opettaja tiedottaa asiasta. NURMEKSEN LUKIO Koulukatu 1 75500 NURMES puhelin rehtori 04010 45171 kanslia 04010 45172 12.6.2017 1 OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2017 2018 Ensimmäinen ja toinen vuosiluokka opiskelevat uuden, syksyllä 2016 käyttöön

Lisätiedot

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI 2019-2020 Kust. ISBN NIMI KURSSI PITKÄ MATEMATIIKKA: Matematiika 1. kurssi: kisallioppiminen.fi -sivuston materiaali MAY1 alk. SanomaPro 9789526303819 Tekijä Pitkä

Lisätiedot

OPPIAINE KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ISBN. BIOLOGIA 1 BIOS1, Eliömaailma (Uusin painos 2014) Sanoma Pro 978-952- 63-1349-8

OPPIAINE KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ISBN. BIOLOGIA 1 BIOS1, Eliömaailma (Uusin painos 2014) Sanoma Pro 978-952- 63-1349-8 Haminan lukion oppikirjat lukuvuonna 01-016 Huomaa, että muutokset ovat vielä mahdollisia! OPPIAINE KURSSI OPPIKIRJA KUSTANTAJA ISBN BIOLOGIA 1 BIOS1, Eliömaailma (Uusin painos 01) Sanoma Pro 6-19-8 BIOS,

Lisätiedot

Lempäälän lukion oppikirjat jatkavat 3. ja 4. vuosikurssi KURSSI ISBN-koodi 1

Lempäälän lukion oppikirjat jatkavat 3. ja 4. vuosikurssi KURSSI ISBN-koodi 1 Lempäälän lukion oppikirjat 2017-2018 jatkavat 3. ja 4. vuosikurssi KURSSI ISBN-koodi 1 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS OTAVA Särmä: suomen kieli ja kirjallisuus ÄI (kaikilla kursseilla) 978-951-1-23436-4 tai

Lisätiedot

Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset

Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset ERKKO-LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2016-2017 26.5.2016 K A I K I S T A O P P I K I R J O I S T A U U S I N / V I I M E I S I N P A I N O S! Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset

Lisätiedot

Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset

Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset ERKKO-LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2017-2018 17.5.2017 K A I K I S T A O P P I K I R J O I S T A U U S I N / V I I M E I S I N P A I N O S! Tekijät Kirjan nimi ISBN (paperikirja) Kustantaja Kurssi Huomautukset

Lisätiedot

Oppikirjat lukuvuonna

Oppikirjat lukuvuonna ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI01-ÄI06: Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus -sarjan uusi oppikirja (voit hankkia myös sähköisenä) ja Kielenhuolto-tehtävävihko, Otava. Muiden tehtävävihkojen käytöstä sovitaan

Lisätiedot

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat 2019-2020 Kustantajilta on tulossa painettujen kirjojen rinnalle digikirjoja, joissa on lisämateriaaleja. Kannattaa harkita digikirjan hankkimista. Kirjaluettelon merkinnät

Lisätiedot

OPINTO-OHJAUS kurssi 1-2 Lukiosuunta 1-2 SPRO ,60 30,08

OPINTO-OHJAUS kurssi 1-2 Lukiosuunta 1-2 SPRO ,60 30,08 SONKAJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA / Lukuvuosi 2017-2018 Suomalaisen Kirjakaupan tarjous sivu 1 Kanta-asiakaskortilla oppikirja-alennus -20% on voimassa ajalla 1.6-17.9.2017 Muina aikoina saat -10% alennuksen.

Lisätiedot

Särmä-oppikirja voi olla digikirjan muodossa, tehtävä- ja kielioppikirjat eivät.

Särmä-oppikirja voi olla digikirjan muodossa, tehtävä- ja kielioppikirjat eivät. Vihdin lukion ensimmäisen vuoden oppikirjat lukuvuonna 2016-2017 Huom! Syksyllä 2016 lukion aloittavat opiskelevat uuden opetussuunnitelman mukaan. Ole tarkkana, että hankit juuri sen kirjan, joka listassa

Lisätiedot

Ylivieskan lukion oppikirjaluettelo

Ylivieskan lukion oppikirjaluettelo Ylivieskan lukion oppikirjaluettelo 2017-2018 OPS 2016 (1. ja 2. vuoden opiskelijat) Äidinkieli ja kirjallisuus Kaikilla kursseilla: Tekstinhuolto (e-oppi), käyttöoikeus annetaan kurssin alussa ÄI01 Särmä:

Lisätiedot

Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. Oppi- ja digikirjat ovat samansisältöiset.

Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. Oppi- ja digikirjat ovat samansisältöiset. 1 PAIMION LUKION LUKUVUODEN 2014-2015 OPPIKIRJAT Tähdellä (*) merkityt oppikirjat saatavana myös sähköisenä digikirjana. Oppi- ja digikirjat ovat samansisältöiset. Äidinkieli ja kirjallisuus ÄI 1 Särmä.

Lisätiedot