Messukeskus Helsinki Fair Centre Halli 5/Hall pe la Helsingin Messukeskus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.sisustakotia.fi 3. 6.4.2008 Messukeskus Helsinki Fair Centre Halli 5/Hall 5 3. 6.4.2008 pe 10-18 la 10-18 Helsingin Messukeskus"

Transkriptio

1 Kuluttajamessut Consumer Fair Lupa leikkiä Licence to play Samaan aikaan: Helsingin Messukeskus Helsinki Fair Centre Halli 5/Hall 5 Sisusta! Helsingin -messut Sisusta! Messukeskus Fair Helsinki Fair Centre Halli 5/Hall 5 Pakkaa ja paketoi Let s wrap Avoinna: Sisusta! -messut to Sisusta! Fair pe la Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi messuille Register as an exhibitor su at the fair

2 Helsingin Messukeskuksessa Sisusta! 08 messut Sisustus alkaa pienistä asioista Sisusta! 08 -messut hallissa 5. Paikka Helsingin Messukeskus Halli 5 Messuaukio Helsinki p f Aika Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai Avoinna To Pe La Su Sisäänpääsyliput Aikuiset 13 / hlö Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 9 / hlö Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 9 / hlö Perhelippu (max. 2 aikusta ja alle 16 v. lapset) 28 / hlö Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Yhdellä lipulla pääset 5 samanaikaiseen tapahtumaan: Sisusta! 08 Oma Koti 08 OmaMökki 08 OmaPiha 08 Asuntomarkkinat 08. Torstaina 3.4. koko päivän sisään 2 yhden hinnalla. Pääsyliput tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen ovelta tai ennakkoon Lippupalvelusta. Pankkiautomaatit Pankkiautomaatit Lasigalleriassa ja Ala-Galleriassa. Paikoitus Pysäköintilippu kassoilta 5 tai pysäköintialueelta poistuttaessa 7. Liikenneyhteydet Messukeskukseen pääsee Helsingin keskustasta raitiovaunuilla 7A ja 7B sekä bussilla 17. Kaikki paikallis- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on noin 300 metriä Messukeskukseen. Ensiapu Ala-Galleriassa p Messutoimisto Messutoimisto Ylä-Galleriassa palvelee koko messujen ajan. Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi messuosastojen löytämisessä, tule käymään messutoimistossa! p f Vastuullinen järjestäjä Forma Messut Oy Mannerheimintie 40 D Helsinki p f Yhteistyössä Suomen Messut Oy Messuaukio Helsinki p f Luettelotiedot perustuvat mennessä annettuihin tietoihin. Forma Messut ei vastaa asiatietojen virheellisyyksistä.

3 Helsingin Messukeskuksessa Sisusta! 08 messut Sisustus alkaa pienistä asioista Sisusta! 08 messut tarjoaa sisustusideoita ja piensisustustuotteita jokaiseen kotiin. Tervetuloa etsimään ja löytämään omasi! Messuilla on monipuolinen tuotevalikoima kevään raikkaimpia uutuuksia Suomesta ja maailmalta. Sisusta! 08 -näytteilleasettajat tarjoavat mm. sisustustekstiilejä, kattaustarvikkeita, koruja, lahjoja, valaisimia, pienhuonekaluja, paperitarvikkeita, kehyksiä, käsitöitä ja paljon muita tuotteita moneen makuun ja tarpeeseen. Messuelämyksen sinetöi runsas ohjelmatarjonta: Teemaosastolla Yksi huone, kaksi tunnelmaa Food-styling -mestari Alex Nurmen kattausvinkit Elina Kutilan parhaat paketointi-ideat Kinesis - huippumuotoiltu kotikuntoilulaite Silkkikukilla väriä jokaiseen kotiin Leikkihuone Makuuhuonemaailma Kattausvinkkejä osastolla 5e17 Food-stylingin taitaja Alex Nurmi esittelee helppoja kattausvinkkejä, ideoita tarjottavasta ruoasta ja esivalmisteluneuvontaa eri juhlatilanteisiin. Tervetuloa inspiroitumaan Alexin kanssa! Näytökset To klo 13, 14:30, 16 ja 18 Pe klo 11, 13, 15 ja 17 La klo 11, 13, 15 ja 17 Su klo 11, 13, 15 ja 17 Alex Nurmi on tv:stäkin tuttu kokki, joka on vuodesta 2005 alkaen tuottanut ruoka-, juoma-, food-styling- sekä konsultointipalveluita yrityksille ja yksityisille asiakkaille yrityksessään A Nurmi. Alex on työskennellyt mm. ravintola Teatterissa ja Viassa, ja nykyisin hänen ruokavinkkejään voi bongata MTV3:n Ruokala-ohjelmasta. Makuuhuonemaailma Makuuhuoneiden sisustus on nyt fokuksessa. Sisusta! messuilla tarjoillaankin sisustusideoita myös kodin lepopaikkaan. Makuuhuonemaailmassa esitellään, miten värit ja vuodenajat saavat näkyä makuuhuoneessakin!

4 Sisustusleikki sama huone, kaksi eri tunnelmaa 5e15 Uusimmat kodinsisustuksen trendit yhdellä silmäyksellä! Visualisti Mai Mäen suunnittelemalla teemaosastolla esitellään kahden eri huoneen sisustukset idealla sama huone, kaksi tunnelmaa. Tule katsomaan, miten Artekin kalustamat identtiset huoneet vaihtavat ilmettä ja tunnelmaa eri värien ja sisustuselementtien avulla pienelläkin panostuksella. Väreillä, materiaaleilla ja koristelulla kodin ilmeen päivitys Alkukesän raikas ilme kotiin syntyy kattauksen ja olohuoneen heleistä väreistä. Sisustuksessa leikitellään turkoosin ja vihreän sävyillä, ja huoneiden koristelu on huoletonta ja keveää. Iltojen pimetessä sisustus saa lämpimämpiä ja syvempiä sävyjä. Värimaailma tummenee, ja tunnelmasta tulee kesän eloisan raikkauden jälkeen intensiivisempi. Sisustusesineet ja materiaalit ovat täyteläisiä ja runsaita. Teemaosaston tuotteet ovat Sisusta! -näytteilleasettajien tuotteita, joten lisätietoja niistä saat suoraan osastoilta. Tervetuloa aloittamaan messukäyntisi teemaosastolta 5e15. Mai Mäki on mainonnan ja markkinoinnin moniosaaja, joka on toiminut uransa aikana melkein kaikissa kuviteltavissa olevissa visuaalisen markkinoinnin tehtävissä. Töihin mahtuu kaikkea käyntikorttien ja muiden painotuotteiden suunnittelusta ja muotikuvausten järjestelystä näyteikkunoiden somistamiseen ja messuosastojen suunnitteluun. Yhä edelleen hän jatkaa monipuolisissa tehtävissä visuaalisen markkinoinnin parissa.

5 Kinesis Personal kotikuntoilun uusi ilme 5f9 Ei enää sisustukseen sopimattomia soutulaitteita! Teemaosaston vierestä löydät uuden huippumuotoillun kotikuntoilulaitteen Kinesis Personalin. Kinesis Personal on 2000-luvun uusi kotikuntoilun suunnannäyttäjä. Siinä yhdistyvät italialaisen Technogymin kokemus kuntoilun ja hyvinvoinnin saralla sekä italialaisen huippuarkkitehdin Antonio Citterion ainutlaatuinen muotoilu. Osastolla pääset tutustumaan laitteeseen trainerin opastuksella. Paketointi-ideoita osastolla 5f12 Kaunis paketti viimeistelee lahjan. Elina Kutila neuvoo niksit erilaisten lahjojen vaivattomaan viimeistelyyn ja herkulliset yksityiskohdat lahjan personoimiseksi. Tervetuloa katsomaan! Näytökset To klo 13.30, ja Pe klo 12, 14 ja 16 La klo 12, 14 ja 16 Su klo 12, 14 ja 16 Pakkaustaitaja Elina Kutila on liikkeensä TuuEli Oy:n puitteissa pitänyt paketointikursseja ja -näytöksiä, ja tehnyt mm. tilauspaketointeja. Päätoimensa hän tekee opettajana, ja kehittää jatkuvasti uusia ideoita paketoimiseen ja pakkamiseen kouluttautumalla alan kursseilla. Lupa leikkiä 5l9 Haluatko leikkiä nukeilla ja radio-ohjattavilla autoilla vai pelaisitko mieluummin lautapelejä tai Wii-konsolilla? Leikkihuoneessa on lupa leikkiä, myös aikuisilla! Osastolla on mahdollisuus myös ostosten tekoon. Leikkihuoneen toteutus Amo Oy. P.s. Muistathan, että Leikkihuone on tarkoitettu tuotteiden esittelyyn, ei lasten leikkipaikaksi.

6 Huopa Nyt! Sisusta! 08 messujen lehdistötilaisuudessa esitellään Huopa Nyt! kilpailun voittaja. Forma Messut Oy:n yhdessä Suomen Messusäätiön kanssa järjestämässä kilpailussa etsitään huovan uusia sovelluksia. Huopainnovaatio voi olla täysin uusi tuote, tuoteperhe tai konsepti. Kilpailun voittajat ovat esillä Sisusta! messuilla hallissa 5. Pienet ilot by sisusta Uusi sisustusportaali kertoo ajankohtaisia kotia fi sisustustrendejä, esittelee alan toimijoita ja auttaa kuluttajia löytämään alan liikkeitä ympäri Suomen. Piensisustajan monitoimiportaali aukeaa Sisusta! 08 messuihin mennessä, ja kertoo ajankohtaisia kuulumisia kodinsisustus- alalta. Monipuolisen tuotevalikoiman ja hyvän palvelun lahjatavara- ja kodinsisustusliikkeet tunnistat Forman jäsenyydestä! Jäsenliikkeistä löydät valmiita lahjaiedoita, ja liikkeet ovat mukana vuosittaisessa hyvän mielen kampanjassa Lahjan Päivässä. Forma Ry:n jäsenkauppiaita on esillä Sisusta! messuilla heti sisäänkäynnin vieressä. Tule tutustumaan! Silkkikukista väriä jokaiseen kotiin osastolla 5f6 sisusta kotia fi Floristi Mauri Keränen taikoo upeita sisustuselementtejä silkkikukista jokaiseen kotiin! Saat vinkkejä kimppujen käytöstä ja huollosta, sekä tietoa silkkikukkien valmistuksesta. Voit myös hankkia omaksesi paikan päällä tehtyjä kimppuja esityksien välillä. Näytökset To 14.00, 16.30, Pe 11.30, 13.30, La 11.30, 13.30, Su 11.30, 13.30, Mauri Keränen on kaksinkertainen kukkiensidonnan Suomen mestari, sekä palkittu ensimmäisellä sijalla kansainvälisessä kukkiensidontakilpailussa Flower in Kreml. Viime vuosina hän on työskennellyt paljon koulutus- ja tilaustöiden parissa.

7 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08

8 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Näytteilleasettajat aakkosjärjestyksessä AARIKKA OY NOKIANTIE 2-4 C HELSINKI Puh Fax markkinointi@aarikka.com ANNELI AALTONEN kattaustarvikkeet, korut, materiaalit mm. puu 5g12 AARO FORSMAN OY VANHA PORVOONTIE VANTAA Puh Fax myynti@forsman-tea.com MARIANNE ROSSI herkut, liikelahjat, matkamuistot, sesonkituotteet 5c10 AARTEITA & ANTIIKKIA KUOPPATIE 3 A ESPOO Puh Fax info@aarteitajaantiikkia.com LEILA SIRVIÖ kattaustarvikkeet, lelut, pienhuonekalut, tekstiilit, valaisimet 5e11 AIRIN ASKARTELU JA OHJAUS LUSINTIE HEINOLA Puh airi.nuormaki@phnet.fi AIRI NUORMÄKI kattaustarvikkeet, käsityö, liikelahjat, sisustus- ja, tekstiilit 5e1 ANNANSILMÄT-AITTA PL IIRIS Puh Fax simo.parviainen@ annansilmataitta.fi SIMO PARVIAINEN käsityöt: annansilmä-tuotteet 5b8 ARTICMA OY SANTANIITYNKATU KERAVA Puh Fax articma@articma.fi TIMO PÄRNÄNEN taloustarvikkeet, kattaustarvikkeet, liikelahjat, pienhuonekalut, sisustusja 5d2 ART-TRADING KY LINNANKATU TURKU Puh myynti@art-trading.fi EEVA KÄÄRIÄINEN käsinmaalatut sisustustaulut, seinäkellot 5b2a AT GLOBE CENTER OY ALEKSANTERINKATU HELSINKI Puh Fax tarja.hokkanen@globecenter.fi TARJA HOKKANEN sisustus- ja Vazu-kokoontaitettava maljakko Syttis-sytytyspallo Travel and Party -kirjat 5p14 AVA ROOM OY KORENNONTIE 56 A VANTAA Puh tommi.vartiainen@avaroom.fi TOMMI VARTIAINEN AVA-peite (vetoketjuilla varustettu päiväpeite) 5e9 BELL FURNITURE OY ANNANKATU HELSINKI Puh Fax info@bellart.fi JOUKO KAUPPI muut sisustamiseen liittyvät palvelut, peilit, pienhuonekalut, sisustus- ja, valaisimet 5b9 BLANCA FURNITURE PÄHKINÄNSÄRKIJÄ 8 A VANTAA Puh terhi@harper.fi NIINA AHONEN pienhuonekalut, sisustussuunnittelu 5e9 BRICON & CO OY AB KARHUTIE HELSINKI Puh Fax heidi@bricon.fi LOTTA PETTERSSON HEIDI VÄISÄNEN tekstiilit, pienhuonekalut, taloustarvikkeet, valaisimet, sisustusja 5e4 CABC TRADE OY SISUKAURANKAARI 1 C VANTAA Puh Fax info@cabctrade.com BAIZHUANG XU korut, materiaalit mm. kristalli 5d10 DANTELLI KANSLERINTIE TURKU Puh toimisto@dantelli.net PAULIINA KARPPIJÄRVI- MÜFTÜOGLU eko-tuotteet, kylpyhuoneen ja saunan sisustamiseen liittyvät esineet, tekstiilit 5g2 DARKOUM TÄHDENLENNONTIE ESPOO Puh darkoum@darkoum.fi NINA MILAN-ARACH korut, kynttilät, sisustus- ja, valaisimet 5p6 DECOFASHION.NET ENSIMMÄINEN TIE VANTAA Puh Fax info@decofashion.net TIMO HÄLINEN kattaustarvikkeet, kehykset, kellot, peilit, pienhuonekalut, sesonkituotteet, sisustus- ja, tekstiilit 5c12 DECORAFT OY MALMINKAARI HELSINKI Puh info@decocraft.com SANDRA KHAN korut, käsityö, muut sisustamiseen liittyvät palvelut, pienhuonekalut, tekstiilit 5h12 DORRIMATIC OY RUISMÄKI LOHJA Puh Fax linda.reiman@elisanet.fi LINDA REIMAN kynttilät 5c6 EMBIA DESIGN OY VESIJÄRVENKATU LAHTI Puh Fax embia.tuotanto@phnet.fi EEVA LAAJOKI-SIITONEN peilit, pienhuonekalut, sisustusja, tekstiilit, valaisimet 5f8 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08

9 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 ERJA RAITTINEN OY VÄISÄLÄNTIE JOUTSA Puh Fax ERJA RAITTINEN kynttilät, käsityö, liikelahjat, tekstiilit 5h11 EURO-ASIA PARTNERS TMI SANTAMÄENTIE NOKIA Puh HAIYAN LIU-MÄENPÄÄ askartelu, korut, käsityö, materiaalit mm. kivi, lasi, muovi, keramiikka, posliini, puu, jalometallit jne., tekstiilit 5c9 FINABLE OY KYTTÄLÄNTIE 8 B HELSINKI Puh Fax jarmo@finable.com JARMO MANNONEN kattaustarvikkeet, kylpyhuoneen ja saunan sisustamiseen liittyvät esineet, liikelahjat, pienhuonekalut, taloustarvikkeet, taulut 5a3 FINE ART 2 HEART FAGERVIKINTIE INKOO Puh maarit.lassila@surfnet.fi MAARIT LASSILA käsityö, materiaalit mm. keramiikka, taulut 5p4 FOXBERRIES DESIGN LINNANHERRANKUJA HELSINKI Puh Fax info@foxberriesdesign.fi MIRJA KAHRI julisteet, tarrat, lelut, tekstiilit 5j15 sisustus- ja, taulut, maalaukset, grafiikka, veistokset 5g16 HEIDI AHONEN MIKKOLANTIE KEURUU Puh ahonen.heidi@luukku.com HEIDI AHONEN julisteet, tarrat, kortit, taulut 5p12 HUOPALIIKE LAHTINEN AY PARTALANTIE JÄMSÄ Puh Fax riitta.koskinen@ huopaliikelahtinen.fi RIITTA KOSKINEN käsityö, kattaustarvikkeet, liikelahjat, matkamuistot, sisustus- ja 5h13 I LIKE Q OY UUDENMAANKATU HELSINKI Puh tilaus@therapy.fi SAMI ATEEK liikelahjat ILOINEN KEITTIÖ HATANPÄÄN VALTATIE TAMPERE Puh iloinen.keittio@gmail.com SUSAN ÄIJÄLÄ taloustarvikkeet, liikelahjat 5c7 5c2 tampereen.sydan@dnainternet.net LEILA VUORINEN tekstiilit, kortit 5r4 JOKIPIIN PELLAVA OY PELLAVATEHTAANTIE JOKIPII Puh Fax markku.laurila@jokipiinpellava.fi MARKKU LAURILA tekstiilit, kattaustarvikkeet, liikelahjat, sisustus- ja 5c4 KAKKOSTIEN KAUPPILA OY KAUPPATIE HUMPPILA Puh nina.sulkanen@ kakkostienkauppila.fi NINA SULKANEN sisustus- ja 5c11 ESPAN ENKELIT OY TOPELIUKSENKATU 13 D HELSINKI Puh Fax espan.enkelit@kolumbus.fi PAULA SÖDERHOLM sisustus- ja, herkut, kattaustarvikkeet, kortit, tekstiilit 5a5 FUTON BED SHOP OY LEPPÄVAARANKATU ESPOO Puh Fax info@futon.fi YRJÖ PERTA patjat, vuoteet, vuodesohvat 5f5 HABITART MYLLYRANNANTIE MÄNTTÄ Puh Fax art@habitart.fi SARI PALOMÄKI tampereen.sydan@dnainternet.net ILOINEN SYDÄN -TUOTE HÄMEENPUISTO TAMPERE Puh Fax KEYTON VILNIEMENTIE 12 B ESPOO Puh thomas.kelter@surfnet.fi THOMAS KELTER hierovat nojatuolit KIPUKOUKKU-PL NÄPPÄLÄISENKATU TAMPERE Puh kipukoukku@kipukoukku.info PAAVO LEPPÄNEN liikelahjat 5e2 5f2 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08

10 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 KRISTA CLIFF TMI KARHUSUONKUJA ITÄSALMI Puh KRISTA CLIFF kotimainen luonnonkosmetiikkasarja 5d8 LALUPATE OY/ STUDIO HIMALAYA AIROPARINTIE 5-7 H HELSINKI Puh Fax riitta.reinila@lalupate.inet.fi RIITTA REINILÄ-STRÖMMER valaisimet, eko-tuotteet, muut sisustamiseen liittyvät palvelut, paperi, pakkaus, sisustus- ja 5h17 myynti@lennol.fi RIITTA PELTOMÄKI liikelahjat, sisustus- ja, tekstiilit 5g4 KUITUKUU RAITTILANTIE PARKANO Puh Fax susanna@kuitukuu.fi SUSANNA MYLLYMÄKI tekstiilit, muut sisustamiseen liittyvät palvelut 5a6 KUKKA, LAHJA, SISUSTUS KEIJUKAINEN TEISKONTIE TAMPERE Puh raksajelppi.oy@elisanet.fi SARI PAAVILAINEN muut sisustamiseen liittyvät palvelut, sisustus- ja, taulut 5j3 sisusta kotia fi sisusta KUUSIPOHJA TAAPELITIE SYSMÄ Puh Fax mervi.kuusipohja@luukku.com MERVI KUUSIPOHJA materiaalit mm. puu (puusta valmistetut maalatut piensisustusesineet), kattaustarvikkeet, kortit, sisustamiseen liittyvät esineet 5g14 LAHJA JA SISUSTUS PUSSUKKA KLAUKKALANTIE KLAUKKALA Puh Fax pekka@kuljetusrintala.com PEKKA RINTALA pienhuonekalut 5g10 LAHJATAVARALIIKE PIHAPIHLAJA ASEMATIE VANTAA Puh Fax pihapihlaja@kolumbus.fi JOHANNA JAAKKOLA kotimaiset saunatekstiilit, kattausja keittiötekstiilit, kynttilät, herkut, pienhuonekalut, lahjatavarat 5r1 LAPUAN KANKURIT TERVASPUUNTIE LAPUA Puh Fax info@lapuankankurit.fi JAANA JASKARI kotimaiset keittiö- ja saunatekstiilit 5r1 LASTENHUONEPALVELU RUMBO KYLÄKEINUNKUJA 6 AS TAMPERE Puh suvi.penttila@rumbo.fi SUVI PENTTILÄ sisustus- ja LENNOL OY LÄHDETIE JALASJÄRVI Puh Fax Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 5p1 LHA-IMPORT UURAANTIE 13 A ESPOO Puh Fax myynti@lha-import.com SIRPA SUNQVIST sisustus- ja lahjatavarat, kattaustarvikkeet, kellot, taloustarvikkeet, taulut 5b6 LINNOVA OY TYÖPAJANTIE 13, PL PORVOO Puh Fax info@linnova.fi SIRPA STARK kattaustarvikkeet, korut, kynttilät, sesonkituotteet, tekstiilit 5b3 LOVI OY PL KIIMINKI Puh info@lovi.fi

11 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 ANNE PASO sisustus- ja, askartelu, kortit, matkamuistot, pienhuonekalut, sesonkituotteet 5c14 M&M INSPIRATIONS KARUNANTIE KARUNA Puh ANNE ROSTEN sisustus- ja, kehykset, peilit, pienhuonekalut 5b7 MATTOBAAKARI ROMSARBYNTIE KARJAA Puh MARJAANA KAAKINEN käsityö, sisustus- ja, tekstiilit 5h14 MILLEGRAPHIA OY HIETALAHDENKATU HELSINKI Puh Fax TOVE AHLBÄCK matkamuistot, taulut 5p15 MISSIR.FI YLISKALLIONTIE 3 I ESPOO Puh jatta.maki@welho.com JATTA MÄKI muut sisustamiseen liittyvät palvelut (kukkakurssit, tilakoristelu, vuokraus), silkkikukat 5p17 PAULIINA RUNDGREN HANDICRAFTS OY NOSTAJANTIE MIKKELI Puh Fax pr@prhandicrafts.fi PAULIINA RUNDGREN kattaustarvikkeet, korut, käsityö, liikelahjat 5a10 PISCINA OY MARTINKYLÄNTIE VANTAA Puh Fax jukka.lindborg@piscina.fi JUKKA LINDBORG Piscina-vesisängyt 5e2 PLAZA KOTI / OMA KOTI KULLAN KALLIS LEHTI PLAZA PUBLISHING GROUP AB TILAAJAPALVELU Puh Fax / 5k14 PUTTIPAJA OY TALSANNIEMENTIE VAAJAKOSKI Puh Fax info@puttipaja.fi TERTTU KILPINEN kynttilät, pienhuonekalut, sisustus- ja, tekstiilit 5c3 REETAN RUUTU OY SIBELIUKSENKATU JÄRVENPÄÄ Puh Fax reetan.ruutu@kolumbus.fi PIRJO SIPRONEN sisustus- ja, kellot, materiaalit mm. kivi, lasi, muovi, keramiikka, posliini, puu, jalometallit jne., pienhuonekalut, taulut 5c8 RIIHIPEIKKO LUPIINIKATU JÄRVENPÄÄ Puh TIINA KAUNISMÄKI kattaustarvikkeet, kylpyhuoneen ja saunan sisustamiseen liittyvät esineet, käsityö, sisustus- ja 5b2b ROSA PLENA TMI ANTBACKANTIE KIRKKONUMMI Puh susanne.stadius@kolumbus.fi SUSANNE STADIUS tekstiilit 5p5 SAMMALLAMMAS KEULANTIE POHJASLAHTI Puh eija.pirttilahti@sammallammas.fi EIJA PIRTTILAHTI eko-tuotteet, käsityö, liikelahjat, sisustus- ja, tekstiilit 5p2 SELKÄHOITO REIJO VUORIO KUTOJANTIE ORIMATTILA Puh Fax reijo.vuorio@phnet.fi REIJO VUORIO nojatuolit, hierontalaitteet 5f4 SEVENON OY LASISTUDIO RAATIHUONEENTORI HAMINA Puh lasistudio@sevenon.fi ANNE TAKANEN lasityöt kaikissa kokoluokissa 5a1 SIA LUSTGÅRDEN AB armie@sia.se ARMI ELLILÄ kehykset, kynttilät, silkkikukat, sisustus- ja 5b10 SILVER SEAHORSE ÖSTANPÅVÄGEN EKENÄS Puh silverseahorse@co.inet.fi ANITA HAGSTRÖM herkut, käsityö, lelut, sisustus- ja 5b4 SINELLI OY, VARISTO MARTINKYLÄNTIE VANTAA Puh Fax jarkko.mutta@sinelli.fi JARKKO MUTTA sisustus- ja, Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08

12 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 askartelu, lelut, sesonkituotteet 5d4 SIRKKA KANNUSMÄKI TMI KUKKOLANKATU TAMPERE Puh SIRKKA KANNUSMÄKI käsityö, liikelahjat, muut sisustamiseen liittyvät palvelut (huovutettu kukkakauppa), sisustusja 5a4 muovi, keramiikka, posliini, puu, jalometallit jne., sisustusja, tekstiilit, tuoksutuotteet 5g8 VEHKOMÄKI PAULA DESIGN AMPIALANTIE KEURUU Puh PAULA VEHKOMÄKI sisustus- ja 5p3 VISIOPUU KETUNTIE JOKELA Puh riku.mattila@kolumbus.fi RIKU MATTILA Puiset korit, maljat ja valaisimet 5c5 VÅGA BY ELLIPS RIIPPAKOIVUNTIE TOLKKINEN Puh patrik.akerstedt@pp.inet.fi CHARLOTTA ÅKERSTEDT korut, korulippaat, korutelineet 5f10 SOFIAINTERIOR OY VANHA HÄMEENLINNANTIE PORVOO Puh Fax info@sofiainterior.fi JOHANNA S. NYHOLM nukkekodit, tekstiilit, kynttilät, kattaus 5d1 SUUNNITTELUTOIMISTO PAPERITARU MUNKKISAARENKATU 8 A HELSINKI Puh kamilla.makinen@kolumbus.fi KAMILLA MÄKINEN sisustus- ja : Paperitaru-tuotteet 5p13 SYLVI SALONEN OY YLIOPISTONKATU TURKU Puh Fax info@sylvisalonen.fi SANNA SUOMI kattaustarvikkeet, sisustus- ja 5b1 TAIKATUU AY KOKKOSENLAHDENTIE ANTTOLA Puh taikatuu@pp.inet.fi MARKETTA EERIKÄINEN tekstiilit, kortit, käsityö, lelut, liikelahjat 5h4 ULLAKKO ETELÄNIITYNTIE LAPINJÄRVI Puh rile@pp.inet.fi RILE NORBERG taloustarvikkeet VALONI OY LAULAISTENTIE MASKU Puh Fax janette.hiltunen@valoni.fi JANETTE HILTUNEN kynttilät, liikelahjat, sisustus, valaisimet, pienhunekalut 5b5 5b7 WANHA APTEEKINTALO / TIAN VERANTA OY SIBELIUKSENKATU JÄRVENPÄÄ Puh tia.vakkuri@tianveranta.fi TIA VAKKURI Wanha Apteekintalo -tuotteet, Sari Haapa -kortit, Sipikan puukirjaimet 5r2 WANHA MARKKI / CONSULTAR FAUTORIA OY KYLÄNPÄÄNTIE KYLÄNPÄÄ Puh teijo.piippo@wanhamarkki.fi TEIJO PIIPPO kortit, materiaalit mm. kivi, lasi, VEICO OY KUKKAINNIEMENTIE KEURUU Puh Fax veico@veico.fi SAANA RUUTTUNEN kortit, korut, kylpyhuoneen ja saunan sisustamiseen liittyvät esineet, liikelahjat, sisustustuotteet, puutuotteet 5c1 VEIKKAUS OY VEIKKAUS Puh Fax Asiakaspalvelu: Puh asiakaspalvelu@veikkaus.fi palvelut ja laitteet Veikkauspiste 5f7 VERMONT NORDICA YRJÖNKATU 29C HELSINKI Puh info@vermont-nordica.fi JAANA POIKONEN-HITRUHIN liikelahjat, sisustus, taulut, valaisimet, aidoista kestokäsitellyistä kukista tehdyt asetelmat 5p16 VISAPAJA OY TAIMELANTIE MÄNTYHARJU Puh visapaja@gmail.com ESKO SAARINEN kattaustarvikkeet, materiaalit mm. kivi, lasi, muovi, keramiikka, posliini, puu, jalometallit jne. 5e13 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08 Sisusta! 08

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

ANTTOLA. Hyvinvointipalvelu Leena Seila Taipaleentie 12, 52100 ANTTOLA puh. 050 467 5726 AURA

ANTTOLA. Hyvinvointipalvelu Leena Seila Taipaleentie 12, 52100 ANTTOLA puh. 050 467 5726 AURA ENVIRON -TUOTTEIDEN JÄLLEENMYYJÄT JA HOITOLAT ANTTOLA Hyvinvointipalvelu Leena Seila Taipaleentie 12, 52100 ANTTOLA puh. 050 467 5726 AURA Hoitola Hoitavat Kädet Meijerikuja 1, 21380 AURA puh. 040 586

Lisätiedot

PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS. Poliittisen ohjausryhmän jäsenet

PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS. Poliittisen ohjausryhmän jäsenet PORIN SELVITYSALUEEN KUNTAUUDISTUS Poliittisen ohjausryhmän jäsenet Poliittisen ohjausryhmän jäsenet kategorioittain (3) 1. Ohjausryhmän jäsenet kunnittain Harjavalta, Kokemäki, Lavia, Luvia, Merikarvia,

Lisätiedot

6 EloQ Sirpa Eloranta IX linja 9 30100 Forssa 040-5473236 sirpaeloranta@eloq.fi www.eloq.fi Designlaukkuja käsinpainetuista kierrätysmateriaaleista.

6 EloQ Sirpa Eloranta IX linja 9 30100 Forssa 040-5473236 sirpaeloranta@eloq.fi www.eloq.fi Designlaukkuja käsinpainetuista kierrätysmateriaaleista. 1 Emalipuu Ulla Huttunen ja Arto Salminen Papinvuorentie 15 41800 Korpilahti 050-4121611 (Ulla) info@emalipuu.fi www.emalipuu.fi Uniikkeja esineitä puusta ja emalista. 2 Marleena Mutta Nihuantie73 A 2

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 170 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 168 3. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 159 4. Hakkarainen Jari Lampinen

Lisätiedot

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Liikelahjan avulla viestitään yrityksen arvoista. Aarikka tuotteilla osoitatte

Lisätiedot

MESSULUETTELO / LIST OF EXHIBITORS

MESSULUETTELO / LIST OF EXHIBITORS to play Kevään 08 teema: Lupa leikkiä Theme Spring 08: Licence Helsingin Messukeskus Helsinki Fair Centre Halli 6/Hall 6 MESSULUETTELO / LIST OF EXHIBITORS Forma Messuilla on kaikki mitä kotiin tarvitaan

Lisätiedot

MESSULUETTELO / LIST OF EXHIBITORS

MESSULUETTELO / LIST OF EXHIBITORS Syksy/Autumn 17. 19.8.2007 Lahja-, taloustavara- ja kodinsisustusalan ammattimessut Exhibition of giftware, household items and home decoration accessories www.formamessut.fi Helsingin Messukeskus Helsinki

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

SM-keskimatka R2 2012 ORGANISAATIOKAAVIO. SM-2012 organisaatio. Sivu 1. Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä. Työryhmät, joilla on sektorivastuu

SM-keskimatka R2 2012 ORGANISAATIOKAAVIO. SM-2012 organisaatio. Sivu 1. Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä. Työryhmät, joilla on sektorivastuu SM-keskimatka R2 2012 SM-2012 organisaatio ORGANISAATIOKAAVIO Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä Kilpailunjohtaja Varajohtaja Pääsihteeri pääratamestari Tulospalvelupäällikkö Kenttäpäällikkö Tiedottaja/Markkinointi

Lisätiedot

TAITOTAPAHTUMAT, keväällä 2018

TAITOTAPAHTUMAT, keväällä 2018 TAITOTAPAHTUMAT, keväällä 2018 20.1. Esittelemme käsityökeskuksissa mallitöitä kevään Taitokurssien ja -pajojen sekä KUTOMO:n tarjonnasta. Valmistamme kirjottuja nappeja koruiksi. Materiaalimaksu 5. Kirjonta

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin Numero 3 2014 10,00 Coquettenuket Voiko nuken rakastaa loppuun, VAI ONKO BARBIELLA TOIVOA LEIKIN JÄLKEEN? Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat Terri Davisin tie NUKKETAITEILIJAKSI Kurkista pelitutkijan

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Sijoitus seura soutaja/-t Aika 1 TAKO J P Petäjäniemi 01:45:46 2 TAKO Joonas Petäjäniemi 01:49:00 3 SMARK Adi Koskela 01:49:82

Sijoitus seura soutaja/-t Aika 1 TAKO J P Petäjäniemi 01:45:46 2 TAKO Joonas Petäjäniemi 01:49:00 3 SMARK Adi Koskela 01:49:82 VECKJÄRVI SM-500M 6.-7.9.2014 Lauantai 6.9. klo 14:00 1.LM1x 1 TAKO J P Petäjäniemi 01:45:46 2 TAKO Joonas Petäjäniemi 01:49:00 3 Adi Koskela 01:49:82 klo 14:10 2.JM1xB klo 14:20 3.M1x 1. JSV Jase Haromo

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 1 65 233 2. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 2 60 219 3. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 9 45 215 4. Hakkarainen

Lisätiedot

Hei vaan Savitaipaleen Nukkekotimarkkinoille saapuva myyjä!

Hei vaan Savitaipaleen Nukkekotimarkkinoille saapuva myyjä! Lauantaina 28.6.2014 Kirkonkylän vanhalla koululla Koulutie 11, Savitaipale Hei vaan Savitaipaleen Nukkekotimarkkinoille saapuva myyjä! Savitaipaleen Nukkekotimarkkinat pidetään reilun viikon kuluttua

Lisätiedot

Kansalliset Seniorit Joukkuekilpailu

Kansalliset Seniorit Joukkuekilpailu Kansalliset Seniorit 2016 Joukkuekilpailu yht. 1 Hämeelinna 1 Hellemaa Reino, Laiho Ilpo, Ohristo Antti, Sivonen Aaro 4334 2 Turku Viitanen Heikki, Nummi Jukka, Raatikainen Jarmo, Kari Raimo 4309 3 Hyvinkää

Lisätiedot

02.09.2015 RUOKATOIMITTAJAT RY, YHTEYSTIEDOT 50 jäsentä

02.09.2015 RUOKATOIMITTAJAT RY, YHTEYSTIEDOT 50 jäsentä 02.09.2015 RUOKATOIMITTAJAT RY, YHTEYSTIEDOT 50 jäsentä TYÖSUHTEISET Christina Aaltio, ET-lehti, Glorian Ruoka & Viini, Soppa365 Yhdistyksen sihteeri Sanoma Magazines Porkkalankatu 20 a 00180 Helsinki

Lisätiedot

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 1311 Sirpa Martins

Lisätiedot

MAAKUNNASTA JA KAUPUNGISTA

MAAKUNNASTA JA KAUPUNGISTA Yhteisnäyttelyssä on mukana viisi kädentaitajaa eri puolilta maakuntaa. Muiden Taitajien tierna -hankkeeseen osallistuneiden käsi- ja taideteollisuusyrittäjien töihin voi tutustua näyttelytilan kuvaesityksen

Lisätiedot

Talvi & Joulu 2012. Talvi & Joulu 2013. www.mariadrockila.fi

Talvi & Joulu 2012. Talvi & Joulu 2013. www.mariadrockila.fi Talvi & Joulu 2012 Talvi & Joulu 2013 www.mariadrockila.fi Arvoisat asiakkaamme, Suomalainen käsityö kantaa. Maria Drockilan kynttiläpajaa kotimainen kädentaito ja sinivalkoisesta luonnosta syntyvät ideat

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

NIINIJOEN SEUDUN KYLÄUUTISET 3/2009

NIINIJOEN SEUDUN KYLÄUUTISET 3/2009 2.4.2009 R Itella Oy NIINIJOEN SEUDUN KYLÄUUTISET 3/2009 la. 4.4. P y h ä k o u l u koulun liikuntasalissa klo. 10 11.30 ma.13.4. P ä ä s i ä i s j u h l a Rukoushuoneella klo.18.vetäjinä Rita ja Hannu

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Pasi Heiskanen, Suomen Asuntomessut

Toimitusjohtaja Pasi Heiskanen, Suomen Asuntomessut PÄIVÄN OHJELMA: Klo 10.00 Tiedotustilaisuus, messuravintola Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva, Lappeenrannan kaupunki Toimitusjohtaja Pasi Heiskanen, Suomen Asuntomessut Klo 11.00 16.00 Tutustuminen omatoimisesti

Lisätiedot

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Kerro kokemuksia ja mielipiteitä Lahjan Päivästä. Tänä vuonna kampanjaa vietetään uudella konseptilla ja senkin vuoksi on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 1 65 4 50 1 65 348 2. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 2 60 1 65 2 60 344 3. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65

Lisätiedot

Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet

Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet 1. Sosiaali- ja terveysryhmä Aulis Laaksonen, pj. Pori Terttu Nordman Eija Kuokka Hanna-Leena Markki Harjavalta Jaana Karrimaa Eero Mattsson Pomarkku

Lisätiedot

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 21.3.2012 Turun Osuuskaupan Edustajistovaali 2012 05.03.12 14.03.12 VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 Lista N 1 316 Lehikoinen Jouni 269 3,049.00 Valittu 2 330 Virtanen Leena 214 1,524.50 Valittu

Lisätiedot

SAKU ry: talvikisat Keilailu Miehet kilpasarja

SAKU ry: talvikisat Keilailu Miehet kilpasarja Miehet kilpasarja Oppilaitos Etunimi Sukunimi Tasoitus 1.sarja 2.sarja 3.sarja 4.sarja 5.sarja Yht. Yhteensä 1 Lapin ammattiopisto Matti Kukkula 70 192 200 256 279 256 1183 1253 2 Kainuun ammattioppilaitos

Lisätiedot

Tähtiajo Jyväskylä. Pisteet ythteensä. Rasti 1 Rasti Vesilinnan korkeus. 7. Huomio tiekirjassa. 2. Jyväsjärven pinta. 1.

Tähtiajo Jyväskylä. Pisteet ythteensä. Rasti 1 Rasti Vesilinnan korkeus. 7. Huomio tiekirjassa. 2. Jyväsjärven pinta. 1. 29 1 11 2 21 3 6 4 12 5 10 6 4 7 20 8 24 9 32 10 17 11 28 12 1 13 18 Tervo Osmo Pylvänäinen Mika Jyväskylä Jäntti Pasi Valtola Hanna Lahti Tornivaara Kari Hokka Virpi Enroos Jukka-Pekka Koivula Timo Häkkinen

Lisätiedot

LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA

LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA 14.-16.9. ALKUSANAT 1 LEIRIVARUSTEET 1 LEIRIMAKSU 1 PALUUKYYTI 1 LEIRILÄISET 2 LEIRIOHJELMA 3 LEIRIN PELISÄÄNNÖT 4 ALKUSANAT Hei kaikki reippaat leirille lähtijät! Tervetuloa

Lisätiedot

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Työntekijän nimi Nykyinen virka- tai toiminimike 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 1.1.2011 Virka- tai toiminimike 1.1.2011

Lisätiedot

Korulipas kätkee rakkaimmat aarteet

Korulipas kätkee rakkaimmat aarteet Ihana oma koti toivottaa tervetulleeksi! Finlaysonin kevään ja kesän 2013 mallisto luo kotiin vaihtuvia tunnelmia Finlaysonin kevään ja kesän 2013 tekstiilimallisto houkuttelee sisustamaan omasta kodista

Lisätiedot

YHTEENVETO KAIKISTA JAKSOISTA

YHTEENVETO KAIKISTA JAKSOISTA YHTEENVETO KAIKISTA JAKSOISTA nimi kort la aamu la ilta su aamu su ilta Akseli Heino ÅSK - erävoittopalkinnot erävoittajapalkinnot lähetti lähetti Anders Nordquist Aui II #PUUTTUU! käännöstark #PUUTTUU!

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

Asumisen suunnitelmani. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö Asumisen yksilölliset tukimallit projektin tuottamaa aineistoa

Asumisen suunnitelmani. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö Asumisen yksilölliset tukimallit projektin tuottamaa aineistoa Asumisen suunnitelmani Asumisen yksilölliset tukimallit projektin tuottamaa aineistoa Asumisen suunnitelmani Jos suunnittelet muuttoa, on hyödyllistä pohtia etukäteen, millaiset asiat ovat sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 98 99 100 98 99 98 592 2. Jaakko Björkbacka KarMAS 95 97 97 97 97 93 576 3. Markku Niemi AlavA 95 92 95 92 96 96 566 4. Veli Ylinen AlavA 91 96 92 96

Lisätiedot

Linkopallo 2018 Naiset

Linkopallo 2018 Naiset Linkopallo 2018 Naiset 1 Pirjo Saukkonen LepU 47,83 4.6.2018 Leppävirta 2 Heidi Korkalainen Savon Saapas 45,90 12.6.2018 Ylämylly 3 Asta Kankaala LepU 43,76 10.6.2018 Juankoski 4 Piia Aaltokoski Lepu 42,41

Lisätiedot

NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1991 2003, 2009. Vuosina 1991 1994 jatkoon pääsi kahdella voitolla. Vuosina 1995 2003, 2009

Lisätiedot

TARJOILUJAOSTON PÄIVYSTYSLISTAT

TARJOILUJAOSTON PÄIVYSTYSLISTAT 01-01-2018 maanantai Tuula Lönnqvist 02-01-2018 tiistai Raili Vuorinen 03-01-2018 keskiviikko Helmi Jämsä Telle Vilkki 04-01-2018 torstai Seija Suomaa 05-01-2018 perjantai 06-01-2018 lauantai loppiainen

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 27.3. 19.6.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset 1 Helsinki Turku satama, Turku satama Helsinki 2 Karjaa Hanko, Hanko Karjaa

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN 1. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 65 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 60 3. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 55 4. Henttonen Olli Henttonen Anni 4 50 50 5. Rasi Olli Perälä Saana 5 49 49

Lisätiedot

LENNOL 50 V. & SUOMI 100 V. - TUPLAJUHLAT!

LENNOL 50 V. & SUOMI 100 V. - TUPLAJUHLAT! Kevät 2017 LENNOL 50 V. & SUOMI 100 V. - TUPLAJUHLAT! Vuosi 2017 on hieno. Olemme mukana Suomen 100-vuotisjuhlissa, ja Made by Finland -kampanjassa. Yhdessä Suomen juhlavuoden kanssa yrityksemme viettää

Lisätiedot

Taidelasit ja lahjaesineet

Taidelasit ja lahjaesineet Taidelasit ja lahjaesineet 270 Maljakko iso (k. 270 mm) Wänni-sarja 235 Maljakko suorakaide (k. 235 mm) Kultaseppä Eino Wännin suunnitteleman lasisarjan muodot ja varhaisimmat esineet ovat 1970 luvulta

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 27.3. 19.6.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 27.3. 19.6.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 27.3. 19.6.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset 1 Helsinki Turku satama, Turku satama Helsinki 2 Karjaa Hanko, Hanko Karjaa

Lisätiedot

Värin kolmas ulottuvuus

Värin kolmas ulottuvuus Värin kolmas ulottuvuus Ota tuntumaa pintailmiöön Uutuus! Uusi Tunto-struktuuripinnoite teki väristä käsinkosketeltavan elämyksen. Yhdistele nyt vapaasti upeita mineraalisävyjä ja aidon materiaalin tuntua.

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 Homenokka-turnauksessa Istumalentopallon Suomen Cupia on pelattu vuodesta 1985 TULOKSET ry 31. SUOMEN CUP Jyväskylässä 26.-27.9.2015 L O P P U T U L O K S E T NAISTEN

Lisätiedot

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet.

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 25.3. 17.6.2018 Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Merkkien selitykset 1 Helsinki Turku satama, Turku satama Helsinki 2 Karjaa Hanko,

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

SEASON CLOSING RACE Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ Mikko : Iso rata 500 m L SISSO-KORISEVA Marja :51.

SEASON CLOSING RACE Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ Mikko : Iso rata 500 m L SISSO-KORISEVA Marja :51. SEASON CLOSING RACE 17.-18.3.2007 Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ Mikko :11.69 PC YLI-OJANPERÄ Matti :12.28 PD JÄÄSKELÄINEN Eero :12.68 ITKONEN Petri :13.04 PELTONIEMI Harri :13.17 PE11 HAUTAMÄKI

Lisätiedot

7714 Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa OyInfo Seinäjoki Koulukatu 20 60100 Seinäjoki Iso 0094 Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa OyInfo Alajärvi Kauppakatu 16

7714 Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa OyInfo Seinäjoki Koulukatu 20 60100 Seinäjoki Iso 0094 Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa OyInfo Alajärvi Kauppakatu 16 Nimi Osoite 7714 Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa OyInfo Seinäjoki Koulukatu 20 60100 Seinäjoki Iso 0094 Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa OyInfo Alajärvi Kauppakatu 16 62900 Alajärvi Iso 2488 Etelä-Pohjanmaan

Lisätiedot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2012 Liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat

EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat Joukkuekisassa naiset lisäpisteitä 8 p/srj # Nimi Syntymävuosi Yhdistys Hyvitys/srj Hyvitys 6 srjjoukkue Torstai 9.00 1 Tamminen Matti 1928

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

7625 SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA OY OLAVINKATU 48 57100 Savonlinna 7633 SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA OY KAUPPAKESKUS WILLA TORIKATU 7 7862 SUOMALAINEN

7625 SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA OY OLAVINKATU 48 57100 Savonlinna 7633 SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA OY KAUPPAKESKUS WILLA TORIKATU 7 7862 SUOMALAINEN 106 kplnimi Osoite 7714 ETELÄ-POHJANMAAN KIRJAKAUPPA OY Info Seinäjoki Koulukatu 20 60100 Seinäjoki 0094 ETELÄ-POHJANMAAN KIRJAKAUPPA OY Info Alajärvi Kauppakatu 16 62900 Alajärvi 2488 ETELÄ-POHJANMAAN

Lisätiedot

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet.

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 9.12.2018 16.6.2019 Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Merkkien selitykset Muutokset edellisiin versioihin 1 Helsinki Turku satama, Turku

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

17.5.2016 RUOKATOIMITTAJAT RY, YHTEYSTIEDOT 50 jäsentä

17.5.2016 RUOKATOIMITTAJAT RY, YHTEYSTIEDOT 50 jäsentä 17.5.2016 RUOKATOIMITTAJAT RY, YHTEYSTIEDOT 50 jäsentä TYÖSUHTEISET Christina Aaltio, ET-lehti, Glorian Ruoka & Viini, Soppa365 Yhdistyksen sihteeri Sanoma Magazines Porkkalankatu 20 a 00180 Helsinki 050

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Alkava ARA-tuotanto kunnittain

Alkava ARA-tuotanto kunnittain 5 Alajärvi 0 31 16 Asikkala 0 28 18 Askola 16 0 0 18 20 Akaa 0 33 0 7 49 Espoo 297 190 202 198 42 92 108 191 157 283 185 220 500 241 369 50 Eura 0 8 0 26 31 8 51 Eurajoki 0 15 61 Forssa 0 62 75 Hamina

Lisätiedot

Matkakohtaiset ennätyskokeet, to , Seinäjoki 400 m track Open air. Final Results m Iso rata. Final Results m Iso rata

Matkakohtaiset ennätyskokeet, to , Seinäjoki 400 m track Open air. Final Results m Iso rata. Final Results m Iso rata Final Results - 100 m Iso rata 1 26 YLI-OJANPERÄ Maija SU 3 I 12,10 60,500 2 1 ALA-LIPASTI Kirsi SU 3 O 12,32 61,600 1,100 3 7 HYTTINEN Saana SU 2 O 12,68 63,400 2,900 4 8 HYTTINEN Tuuli SU 2 I 13,43 67,150

Lisätiedot

SEASON CLOSING RACE Tulokset

SEASON CLOSING RACE Tulokset SEASON CLOSING RACE Tulokset 17.-18.3.2007 Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ, Mikko 11,69 C-pojat YLI-OJANPERÄ, Matti SU 12,28 E D-pojat JÄÄSKELÄINEN, Eero SU 12,68 E ITKONEN, Petri SU 13,04 E PELTONIEMI,

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 11.8. 25.10.2014 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 11.8. 25.10.2014 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 11.8. 25.10.2014 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset Muutokset edellisiin versioihin

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 20.6. 14.8.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 20.6. 14.8.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 20.6. 14.8.2016 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset 1 Helsinki Turku satama, Turku satama Helsinki 2 Karjaa Hanko, Hanko Karjaa

Lisätiedot

päivitetty klo 20.30

päivitetty klo 20.30 ÄHTÄRI 11.9.2016 25 tikkaa kansallinen Järjestäjä: Ähtärin Seudun Tikka yhteensä 85 kilpailijaa päivitetty 5.10.2016 klo 20.30 MM tulos 1. Ylönen Niilo JST 46 43 41 39 42 211 2. Tammi Aimo TurTi 37 44

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta 2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 10.12.2017 24.3.2018 HSL-alueen sisäinen lähiliikenne ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset Muutokset edellisiin versioihin 1 Helsinki Turku satama, Turku satama Helsinki

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 3.6. 26.10.2013 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 3.6. 26.10.2013 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 3.6. 26.10.2013 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset Muutokset edellisiin versioihin 1

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 4.6. 8.12.2012 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 4.6. 8.12.2012 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. VR Matkustajaliikenteen aikataulut 4.6.-8.12.2012 1 MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 4.6. 8.12.2012 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. Merkkien

Lisätiedot

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Muutokset mahdollisia!

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Muutokset mahdollisia! KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 17.6. 14.12.2019 Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Muutokset mahdollisia! Merkkien selitykset 1 Helsinki Turku satama, Turku satama

Lisätiedot

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 11 poliisilaitosaluetta Lapin poliisilaitos Oulun poliisilaitos Pohjanmaan poliisilaitos Sisä Suomen poliisilaitos Itä Suomen poliisilaitos

Lisätiedot

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Muutokset mahdollisia!

KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Muutokset mahdollisia! KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 15.12.2019 14.6.2020 Lähiliikenteestä taulukoissa näkyvät kaukoliikennettä täydentävät yhteydet. Muutokset mahdollisia! Merkkien selitykset 1 Helsinki Turku satama, Turku satama

Lisätiedot

Seuraennätykset Masters Päivitetty

Seuraennätykset Masters Päivitetty NISET 25M allas 50 VU nna Jukarainen 30,49 10.9.2006 Kerava Stina Huhmarsalo 31,48 18.10.2008 Kerava C Maarit Venesmäki 29,96 11.05.2008 Järvenpää D Johanna Salmela 30,10 9.1.2016 Espoonlahti E Maarit

Lisätiedot

TULOKSET: Sijat 1-3. E M 50 1 16,39 4 2 Pöyhölä Mika Tampereen Talviuimarit 2 20,96 3 2 Takala Jarmo UKK 3 22,59 3 1 Koshev Mikhail Meriuimarit

TULOKSET: Sijat 1-3. E M 50 1 16,39 4 2 Pöyhölä Mika Tampereen Talviuimarit 2 20,96 3 2 Takala Jarmo UKK 3 22,59 3 1 Koshev Mikhail Meriuimarit TULOKSET: Sijat 1-3 G N 70 Sij. Aika Erä Rata Nimi Seura / joukkue 1 37,20 2 1 Pietilänaho Terttu Nurmijärven Latu 2 38,85 3 1 Heino Toini Kangasalan uintiseura 3 39,92 2 2 Saarinen Asta Mämmilän Norpat

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 1 65 4 50 1 65 1 65 2 60 473 2. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 9 45 2 60 5 49 2 60 1 65 449 3. Hakkarainen Jari Lampinen

Lisätiedot

Hämeenkyrön kunta SIDONNAISUUSREKISTERI (1. päivitys) LUOTTAMUSHENKILÖT Nimi Tehtävä Ilmoitus Ilmoitus vastaanotettu

Hämeenkyrön kunta SIDONNAISUUSREKISTERI (1. päivitys) LUOTTAMUSHENKILÖT Nimi Tehtävä Ilmoitus Ilmoitus vastaanotettu Hämeenkyrön kunta SIDONNAISUUSREKISTERI 10.10.2017 (1. päivitys) LUOTTAMUSHENKILÖT Nimi Tehtävä Ilmoitus Ilmoitus vastaanotettu Ankelo Annika Teknisen lautakunnan jäsen Ei ilmoitettavaa 2 Alanko Jori Ympäristölautakunnan

Lisätiedot

VeVe:n ennätykset 9-15v tytöt 1.4.11 rs päivitetty 1.6.16

VeVe:n ennätykset 9-15v tytöt 1.4.11 rs päivitetty 1.6.16 VeVe:n ennätykset 9-15v tytöt 1.4.11 rs päivitetty 1.6.16 Tytöt 15-v 100 m 1.6 13.04 Kristiina Vuorvirta -94 15.7.09 Veikkola 200 m 0.6 27.31 Sonja Dyhr -93 14.7.08 Helsinki 300 m 43.18 Sonja Dyhr -93

Lisätiedot

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 9.12.2012 2.6.2013 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin.

MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 9.12.2012 2.6.2013 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. MATKUSTAJALIIKENTEEN AIKATAULUT 9.12.2012 2.6.2013 Lähiliikenne Helsinki Kirkkonummi, Helsinki Vantaankoski ja Helsinki Kerava ei sisälly taulukoihin. Merkkien selitykset Muutokset edellisiin versioihin

Lisätiedot

MATKA 2010 tilastotietoa

MATKA 2010 tilastotietoa MATKA 2011 MATKA 2010 tilastotietoa 11,249 m² näyttelypinta-alaa 1,202 näytteilleasettajayritystä 366 päänäytteilleasettajayritystä 836 alanäytteilleasettajayritystä 72 maata edustettuna lisäksi messuilla

Lisätiedot

Testi Testi Testi

Testi Testi Testi Testi 20 13.1.1990 Pentti Hiirijoki 48:48:00 11 Juha Haapamäki 41:19:00 11 Timo Santamäki 42:12:00 11 Pasi Ulven 48:55:00 11 Toivo Paunuvuori 35:57:00 7 Taisto Haapamäki 31:08:00 7 Juhani Ketamo 33:27:00

Lisätiedot

Uudenmaan liiton toimisto, Esterinportti 2 B Helsinki. Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaaminen ja esityslistan hyväksyminen 4

Uudenmaan liiton toimisto, Esterinportti 2 B Helsinki. Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaaminen ja esityslistan hyväksyminen 4 UUDENMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Uudenmaan kuntajohtajakokous AIKA 25.09.2012 klo 13:00-15:00 PAIKKA Uudenmaan liiton toimisto, Esterinportti 2 B Helsinki KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen

Lisätiedot

työ- ja elinkeinotoimiston johtaja Raivio Tuula 050 396 2966 johdon sihteeri, henkilöstöasiat

työ- ja elinkeinotoimiston johtaja Raivio Tuula 050 396 2966 johdon sihteeri, henkilöstöasiat KESKI-PIRKANMAAN TE- TOIMISTO Asiakaspalvelu klo 9-15.45 poikkeuksena Ikaalisten yhteispalvelupiste, asiakaspalvelu klo 10-12 ja 13-15. HUOM! ks. lounastuntien sulkuajat toimipaikoittain! Virkailijoiden

Lisätiedot

Ristomatti Ratia yrityslahjat

Ristomatti Ratia yrityslahjat Ristomatti Ratia yrityslahjat RISTOMATTI RATIAN suunnittelemiin tuotteisiin mahtuu mukaan lukuisia tuttuja klassikkoja. RISTOMATTI RATIA -tuotteet Ilmentävät Ratia lifestyleä, jonka tunnusmerkkejä ovat

Lisätiedot

Aurajoen Yöjuoksu 2013 5 km tulokset 27. Huhtikuuta 2013 Turku Lähtö 22:00

Aurajoen Yöjuoksu 2013 5 km tulokset 27. Huhtikuuta 2013 Turku Lähtö 22:00 Aurajoen Yöjuoksu 2013 5 km tulokset 27. Huhtikuuta 2013 Turku Lähtö 22:00 Sija Nsija Nr Nimi Klubi Paikka_Kunta Tulos Lähtö 1 2032 Väisänen Patrik Kymin Koskenpojat Siltakylä 00:19:05 21:59:45 2 2126

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Viitasalo Mikko 10 Kokoomus 975 5197,00 valittu 2 Leppiniemi Raili 12 Sitoutumattomat 1674 3262,00 valittu 3 Rautava Risto 8 Kokoomus 737 2598,50 valittu 4 Heinäluoma Eero 16 SDP 1299

Lisätiedot

Seniori Cup 2018 Seniori 2 vakiot

Seniori Cup 2018 Seniori 2 vakiot Seniori 2 vakiot 1 Henry Hatakka - Terhi Virkki-Hatakka Tanssiurheilijat 15 15 2 Rene Öunväärt - Anneli Nommik Vakita 13 13 3 Marko Mäntyniemi - Tiina Kivelä Botafogo Seinäjoki 12 12 4 Hannu Heiskanen

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro 1(11) TK1 Tienvieri 233-412-4-163 Jussila Tynilä Jarmo Antero Pelto SLV 2 50 0,04 0,4 2 233-412-4-165 Tienvieri Tynilä Jarmo Antero Pelto SLV 2 50 0,04 0,6 2 4 TK2 Metsäranta 233-412-4-79 Metsäranta Hautanen

Lisätiedot

Ahonkylän koulun johtokunta

Ahonkylän koulun johtokunta 1 KOULUJEN JOHTOKUNNAT 2013-2016 Ahonkylän koulun johtokunta Puheenjohtaja Toni Lahti Lassi-Matti Rauhala Varapuheenjohtaja Anne Mäenpää Johan Mäenpää Jäsen Marjut Lahti Matti Ylisaukko-Oja Jäsen Marja

Lisätiedot

Olympiapainonheitto ranking 2015 Olympiapaino Naiset 15,88 kg

Olympiapainonheitto ranking 2015 Olympiapaino Naiset 15,88 kg Olympiapainonheitto ranking 2015 Olympiapaino Naiset 15,88 kg 1 Kirsi Koro VirtU 9,15 20.9.2015 Kauhajoki 2 Anneli Oksanen LoimVoi 7,76 20.9.2015 Kauhajoki 3 Teija Aho PuPo 7,28 20.9.2015 Kauhajoki 4 Sirpa

Lisätiedot