1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu Maanmittauslaitoksen diaarijärjestelmän mukaisesti kutsukirjeillä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu Maanmittauslaitoksen diaarijärjestelmän mukaisesti kutsukirjeillä."

Transkriptio

1 Toimitusnumero (5) Yksityistietoimitus Kohde: Uuden kaupungin Lyökin luotsiasema ja Hyökyranta Aika: kello Paikka: Kalantitalo, Pankkitie 1, Kalanti Toimitusinsinööri: Jukka Jaakkola Läsnäolijat: Lista kokouksessa läsnä olleista arkistoitu toimituksen asiakirjoihin 1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu Maanmittauslaitoksen diaarijärjestelmän mukaisesti kutsukirjeillä. Kenelläkään asianosaisista ei ollut huomauttamista tiedottamiseen liittyen. Kokouksesta on tiedotettu laillisesti. Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki sekä Kiinteistönmuodostamisasetus 38 ja Kokouksen laillisuus Toimitusinsinööri kysyi haluavatko läsnä olevat asianosaiset, että toimituksessa käytetään kahta kunnanvaltuuston valitsemaa uskottua miestä toimitusmiehinä toimitusinsinöörin lisäksi. Kukaan läsnä olleista asianosaisista ei vaatinut uskottujen miesten käyttämistä, eikä toimitusinsinöörikään katsonut heidän käyttämistään tarpeelliseksi. Laki yksityisistä teistä 40, Kiinteistönmuodostamislaki 4 ja 11 sekä Kiinteistönmuodostamisasetus Toimituksen vireilletulo Toimitus on tullut vireille Soili Nummen valtuuttaman asiamiehen Anna Oksasen hakemasta yksityistietoimituksesta koskien tieyhteyden saamista kiinteistön Lyökin luotsiasema alueen kautta meren rantaan. Käytiin läpi hakemus liitteineen. Anna Oksanen on toimittanut sähköpostitse toimitusinsinöörille listan kiinteistöistä, jotka ovat yhtymässä hakemukseen. Kiinteistön Säynäsperä omistajat Jyrki ja Terhi Nummi ovat lähettäneet toimitusinsinöörille sähköpostia ,joka käytiin läpi sekä jossa on esitetty yhteisvaatimus liittyen toimituksen, joka myös käytiin läpi. Laki yksityisistä teistä 39 ja Kiinteistönmuodostamislaki Toimitusmenettely Yksityistietoimituksessa on asian laadun mukaan käsiteltävä ja ratkaistava seuraavat asiat: 1) tämän lain 8 :ssä tarkoitetun tieoikeuden antaminen; 2) tieoikeuden perustaminen sellaiseen tiehen, johon muulla kuin kiinteistön omistajalla tai haltijalla ei ole pysyvää oikeutta;

2 Toimitusnumero (5) 3) 9 :n 2 momentissa, 9 a :ssä, 10 :n 2 ja 3 momentissa sekä 11, 12 ja 13 :ssä tarkoitetut asiat; 4) mikä on ennestään olevan tien asema ja leveys ja onko jollakin oikeus tiehen tai vastaava muuhun lakiin perustuva pysyvä käyttöoikeus, milloin niistä on epätietoisuutta; 5) ketkä ovat tieosakkaita; 6) tieyksiköiden sekä käyttömaksujen ja niiden perusteiden vahvistaminen; 7) minkä ajan kuluessa tie on tehtävä valmiiksi, jos määräajan asettaminen katsotaan tarpeelliseksi; 8) onko ja minkä laajuisena annettava 17 :n 2 ja 3 momentissa tarkoitettu oikeus tai 18 :n ja 19 :n 1 momentissa mainittu kielto; 9) kuinka toimituskustannukset on jaettava asianosaisten kesken; 10) korvaukset; sekä 11) muut tämän lain mukaisesti käsiteltävät asiat, jollei niitä säädetä muussa järjestyksessä ratkaistaviksi. Jos tietoimitus on tullut vireille 1 momentin jonkin kohdan perusteella, voidaan toimituksessa ratkaista myös muut kyseistä tietä koskevat, tietoimituksessa ratkaistavat asiat. ( /555) Laki yksityisistä teistä Edellytykset ja toimituksen tarkoitus Toimitusinsinööri selosti toimituksen hakemisen ja sen tekemisen edellytyksiä sekä sen kuinka on mahdollista yhtyä toimitushakemukseen kirjallisesti sekä suullisesti tässä kokouksessa. Osa läsnä olevista asianosaista ilmoitti yhtyvänsä Jyrki Nummen toimitusinsinöörille lähettämään yhteisvaatimukseen. Kaikkien 27 kiinteistön edustajien hakijoiksi yhtyvien allekirjoitettua sen, se jätettiin toimituksen asiakirjoihin liitettäväksi. Edellytykset yksityistietoimitukselle ovat hakemuksen perusteella olemassa ja toimitus tehdään. Toimituksessa on tarkoitus käsitellä saarissa sijaitseville hakijakiinteistöille kulkua kiinteistön alueen kautta ja sitä onko edellytyksiä perustaa tie- ja venevalkamaoikeuksia sen ja yhteisen vesialueen Yhteinen vesialue alueille. Laki yksityisistä teistä 5, 7, 8 1 momentti, 9 1 momentti, 10, 13 2 momentti, 38, 39 ja Tämän kokouksen tarkoitus Tämän kokouksen tarkoituksena on selvittää toimitushakemuksen tarkoitusta siltä osin mitä oikeuksia haetaan perustettavaksi, mihin paikkaan ja ketkä ovat toimituksessa hakijoina. Toimitusinsinööri pyysi esittämään kirjallisena toimitukseen liittyvät uudet hakemukset toimituksen yhteydessä pidettävään maastokatselmuspäivään tiistaihin mennessä. 7. Arkistotutkimukset, kiinteistörekisterin mukaiset tieoikeudet sekä teiden vaikutusalue ja Maankäytön suunnitelmat Arkistotutkimusten ja kiinteistörekisterin perusteella kiinteistölle Hyökyranta kulkua varten ei ole perustettu pysyviä oikeuksia kiinteistön Lyökin luotsiasema alueelle.

3 Toimitusnumero (5) Arkistotutkimusten ja kiinteistörekisterin perusteella kiinteistön Lyökin luotsiasema alueelle ei ole perustettu pysyviä kiinteistökohtaisia oikeuksia. Maankäytön suunnitelmat Alueelle ei ole vahvistettu detaljikaavaa. Yleiskaava on vahvistettu Kaavassa tilan Lyökin luotsiasema alue on osoitettu suurimmaksi osaksi LV-merkinällä vesiliikenteen alueeksi. Vähäinen osa on osoitettu RA-merkinällä lomarakentamiseen. Varsinais-Suomen maakuntakaavassa (vahvistuspäätös ) luotsivartiotupa on osoitettu valtakunnallisesti merkittävänä rakennetun ympäristön aluekokonaisuutena (kohde sra4411). Lisäksi alue kuuluu maakuntakaavan suojelualueeseen "Uudenkaupungin saaristo" (sl 688). Varsinais-Suomen Elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus (ELY) on laittanut omasta aloitteestaan vireille Lyökin luotsivartiotuvan suojelun rakennusperinnön suojelusta annetun lain nojalla. ELY on pyytänyt asiassa lausuntoa museovirastolta, Varsinais-Suomen liitolta ja Uudenkaupungin kaupunginhallitukselta. Kaikki tahot puoltavat suojelua. 8. Asianosaisten kuuleminen Keskusteltiin toimituksen tekemisen edellytyksistä ja minkälaisia oikeuksia toimituksessa haetaan perustettavaksi. Asianosaisten mukaan asiassa ei ole tehty sopimuksia eikä aikaa sellaisista neuvottelemiseksi ole tarpeen varata. Jyrki Nummi: Oikeuksia haetaan perustettavaksi sen perusteella miten alueiden käyttö on ollut ennen niiden siirtymistä nykyisille omistajille. Pohjoispuolella olleen liitännäisalueen kautta kulku olisi tärkeämpi, koska kulku rantaan olisi sitä kautta lyhyempi. Maasto on tässä kohdin kallioista, jossa ei ole varsinaista tietä ja siitä voi kulkea autollakin. Tuuliolosuhteista johtuen pohjoinen puoli olisi parempi ja se ei vaatisi niin paljon rakentamista. Käyttö ei ole ollut suurta. Soili Nummella on venepaikka Lyökin Laituriyhdistys ry:n rannassa, jossa on mahdollista säilyttää autoja. Yleisen tien alueella on olemassa parkkipaikat ja niitä on myös Lyökin Laituriyhdistys ry:n satamassa, joten parkkipaikkoja varten oikeuksia ei ole tarpeen perustaa. Tulevassa maastokatselmuksessa selviää tarkemmin mihin paikkaan tieoikeutta ja venevalkamaoikeuksia haetaan. Saaristossa syntyneet ihmiset eivät nykyään pääse kulkemaan syntymäkoteihinsa. Raili Nummi: Luotsiaseman pohjoispuoli on kauan sulana, joten kelirikkoaikana sen kautta kulku on tosi tarpeellinen. Raimo Nummi: 8. päivänä joulukuuta 2016 laituriyhdistyksen laiturista ei saaristoon pääse, mutta Löykinniemestä pääsee saaristoon mm. tarkastamaan kiinteistöjen kunnon. Niemestä kulku saaristoon on vähäistä. Taimo Mattsson: Tämä ranta on ollut todella tarpeen.

4 Toimitusnumero (5) Luotsiaseman toimiessa apukin oli sitä kautta lähellä. Jouni Leppänen: Naapurina en ole kokenut saareen kulkijoista ja niemessä kävijöistä haittaa. Olisi kuitenkin epäreilua ja kohtuutonta edes harkita haettujen oikeuksien perustamista Luotsiasemaa ympäröivien kiinteistöjen alueille. Anja Lindström jätti vastaehdotuksen liitettäväksi toimitusasiakirjoihin. Toimitusinsinööri luki sen läpi. Jyrki Nummi ja Anna Oksanen esittivät valokuvia hakemuksen kohteena olevasta alueesta, joka pyydettiin liittämään hakemukseen. Usean toimitushakemukseen yhtyvän kiinteistön edustajan mukaan maastokatselmus tulisi tehdä talvisaikaan. Heidän mukaansa se kertoo kuinka tieoikeus ja venevalkamaoikeudet ovat tarpeen jääolosuhteiden takia talvisaikaan toisena mahdollisuutena kulkea saaristoon. Meri on tällä kohdin sula, vaikka se on jäässä Lyökin Laituriyhdistys ry:n satamassa. Henri Raitio: Ennen alueita hallinnoivat kaksi vanhaa valtion laitosta. Löykin Luotiaseman nykyisinä omistajina vastustamme yksiselitteisesti kiinteistön alueelle haettavia oikeuksia. Haluamme tarkempaa selvitystä hakijoiden tarpeista. Laituriyhdistyksen laituripaikkojen pitäisi riittää, keliolosuhteet ovat hetkellinen haitta. Piha-alueellamme ei ole tietä. Yksityistielain henkeen ei kuuluu oikeuksien perustaminen pihapiiriin. Tieoikeuksia voidaan sen perusteella perustaa alueille joita voidaan käyttää jokamiehen oikeuden perusteella, jollainen piha-alueemme ei ole, eikä sitä ole tarkoitettu virkistyskäyttöön tai maisemien katseluun. Alueen yleiskaava on todettu vanhentuneeksi. On olemassa Museoviraston lausunto kiinteistöstämme. Suojelupäätöstä rakennusperinnön suojelusta annetun lain nojalla ei ole vielä ratkaistu. Varsinais-Suomen Ely-keskus on todennut, että liitännäisalueita on käytetty luvatta autojen ja veneiden pitoon. Rakentamassamme aidassa on kettinkiportti, jonka käyttöön on annettu lupa. Hyvälläkään suunnittelulla oikeuksista muodostuvia haittoja ei saada vähäisiksi, koska rantaan pääsemiseksi joudutaan tekemään rakentamista. Kaupungin roskikset on suunniteltu siirrettäväksi. Tällä hetkellä meillä ei ole vireillä rakentamiseen liittyviä hakemuksia. Asemakaavoitusta ehkä haetaan. Pistolaituria on suunniteltu pohjoisrannalle. Toimitan toimitusinsinöörille vielä kirjallisen vastineemme asiaan liittyen. Sinikka Koski antoi positiivista palautetta siitä kuinka Luotsiaseman nykyiset omistajat tehneet hyvää työtä kunnostaessaan sitä ja sen ympäristöä. Anna Oksanen: Tässä vaiheessa haemme ainoastaan tieoikeuden ja venevalkamaoikeuden perustamista kiinteistön Lyökin Luotsiasema pohjoiselle osalle. Jos kysymykseen tulee toissijaisena vaatimuksena joku muu paikka, ilmoitan siitä myöhemmin. Käytiin läpi rakennusjärjestyksen määräyksiä laiturin rakentamiseen liittyen.

5 Toimitusnumero (5) Jyrki Nummi jätti toimitusinsinöörille Löykin Luotsiasemaan liittyvän nettiadressin paperikopion. 9. Hakemukseen yhtyvät kiinteistöt Saimi Henriksson, Asko Henriksson ja Mertsi Henrikssonin perikunta jättivät kirjallisen yhteisvaatimuksen liitettäväksi toimitukseen. Sami Isotupa jätti oman ammatinharjoittajan vaatimuksensa liitettäväksi toimitukseen. Outi Nurmi oman vaatimuksensa liitettäväksi toimitukseen. Toimitusinsinööri pyysi niitä kiinteistöjä jotka yhtyvät toimitushakemukseen toimittamaan toimitusinsinöörille maastokatselmukseen mennessä kirjallisen eritellyn hakemuksen, jossa kerrotaan mihin kiinteistön kohtaan oikeuksia haetaan perustettavaksi, mitä oikeuksia haetaan ja kuinka kiinteistöjen omistajat ovat kulkeneet saarikiinteistöilleen tähän mennessä. 10. Toimituksen keskeyttäminen Toimitusinsinöörin mielestä toimituksessa tarvitaan asian ratkaisemisessa myös uskottuja miehiä. Osa asianosaisista pyysi, että toimituksessa käytettävät uskotut miehet tulisi olla muualta kuin Uudestakaupungista. Sovittiin asianosaisten kanssa, että toimitusta jatketaan maastokatselmuksella kiinteistöllä Lyökin luotsiasema, osoitteessa Lyökintie 1332, Uusikaupunki tiistaina klo Toimitus keskeytetään siitä uskotuille miehille tiedottamisen ajaksi. Toimitusta jatketaan maastokatselmuksella kiinteistöllä Lyökin luotsiasema, osoitteessa Lyökintie 1332, Uusikaupunki tiistaina klo Kalantitalossa Kiinteistönmuodostamislaki momentti

Lista kokouksessa läsnä olleista arkistoitu toimituksen asiakirjoihin

Lista kokouksessa läsnä olleista arkistoitu toimituksen asiakirjoihin Toimitusnumero 2015-519189 1(6) Yksityistietoimitus, Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa pvm. 27.03.2017 sen kohdan 8. Asianosaisten kuuleminen osalta Henri Raition 09.02.2017 sähköpostilla sekä

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Toimituksesta on tiedotettu kutsukirjeitse Maanmittauslaitoksen diaarista ilmenevästi.

1. Tiedottaminen Toimituksesta on tiedotettu kutsukirjeitse Maanmittauslaitoksen diaarista ilmenevästi. Toimitusnumero 2015-519189 1(9) Yksityistietoimitus Kohde: Kiinteistöt 895-474-1-39 Lyökin luotsiasema, 895-474-1-49 Liianus ja 895-474-1-51 Grääslöökki Uudessakaupungissa Aika: 21.4.2017 kello 09.30 Paikka:

Lisätiedot

Yksityistietoimitus. Tieisännöitsijöiden neuvottelupäivät 19.-20.5.2011 Mikko Kuoppala Johtava asiantuntija Maanmittauslaitos

Yksityistietoimitus. Tieisännöitsijöiden neuvottelupäivät 19.-20.5.2011 Mikko Kuoppala Johtava asiantuntija Maanmittauslaitos Yksityistietoimitus Tieisännöitsijöiden neuvottelupäivät 19.-20.5.2011 Mikko Kuoppala Johtava asiantuntija Maanmittauslaitos 1 Yksityinen tie Yksityinen tie: Ei ole julkisin varoin ylläpidetty Sitä voivat

Lisätiedot

Maa-20.3382 Arviointitoimitukset I

Maa-20.3382 Arviointitoimitukset I Maa-20.3382 Arviointitoimitukset I YKSITYISTIETOIMITUS (viittaukset esityksessä yksityistielakiin) ª Arvo Vitikainen / 2015 YKSITYISTIETOIMITUKSEN RUNKO 1. Kokousaika- ja paikka 2. Vireilletulo ja tiedottaminen

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2016-527036 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 8.5.2017 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

20 MAASTOLIIKENNELAIN MUKAINEN MOOTTORIKELKKAILUREITTI- JA ULKOILULAIN MUKAINEN ULKOILUREITTITOIMITUS

20 MAASTOLIIKENNELAIN MUKAINEN MOOTTORIKELKKAILUREITTI- JA ULKOILULAIN MUKAINEN ULKOILUREITTITOIMITUS 1 (9) 20 MAASTOLIIKENNELAIN MUKAINEN MOOTTORIKELKKAILUREITTI- JA ULKOILULAIN MUKAINEN ULKOILUREITTITOIMITUS 20.1 YLEISTÄ... 2 20.1.1 Sovellettavat säädökset... 2 20.1.2 Moottorikelkkailureitti, ulkoilureitti...

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen Toimitusnumero 2016-531015 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Aura (19); Useita yksiköitä... Aika: 5.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Auran kunnanvirasto valtuustosali

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-559156 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 30.11.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-532005 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 18.1.2017 kello 09:00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

KUNNAN TIELAUTAKUNTA

KUNNAN TIELAUTAKUNTA Kunnan tielautakunnan ja Maanmittauslaitoksen toimitukset yksityisteillä KUNNAN TIELAUTAKUNTA Yks.TL 6a : Tässä laissa tarkoitettuja tehtäviä varten kunnassa tulee olla tielautakunta tai kunnan määräämä

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-544424 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 7.3.2017 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

KUNNAN TIELAUTAKUNNAN TEHTÄVÄT

KUNNAN TIELAUTAKUNNAN TEHTÄVÄT KUNNAN TIELAUTAKUNNAN TEHTÄVÄT Milloin kysymys on ennestään olevasta tiestä (= tarkoitetaan yksityistä tietä, johon muulla kuin rasitetun kiinteistön omistajalla tai haltijalla on pysyvä käyttöoikeus /KKO

Lisätiedot

Ulkoilureitit. Ulkoilureittiin kuuluvaksi sen liitännäisalueena katsotaan ulkoilureitin käyttäjien lepoa ja virkistymistä varten tarvittavat alueet.

Ulkoilureitit. Ulkoilureittiin kuuluvaksi sen liitännäisalueena katsotaan ulkoilureitin käyttäjien lepoa ja virkistymistä varten tarvittavat alueet. Ulkoilulaki 606/73 ULKOILUREITTI Arvo Vitikainen 2016 Ulkoilureitit Jos yleisen ulkoilutoiminnan kannalta on tärkeätä saada johdetuksi ulkoilijain kulkeminen kiinteistön kautta eikä siitä aiheudu huomattavaa

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-585519 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 30.1.2019 kello 12:00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575478 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 26.10.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Käsityöläiskatu 2 Naantali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-533025 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 29.11.2016 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste Toimitusinsinööri: Pekka

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-521684 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 7.4.2016 kello 09.00 Paikka: Koski Tl:n kunnan valtuussali Koski Tl Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-581139 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 12.00 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557569 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Liitekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 1.11.2017

Lisätiedot

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583526 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 19.2.2019 kello 12.00 Paikka: Taivassalon nuorisokoti Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat: - Toimitusvalmistelija

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-596212 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.5.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-573644 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta1 Aika: 28.6.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574854 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita kiinteistöjä... Aika: 12.11.2018 kello 9:30 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2 Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-553090 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 27.11.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo os. Seurantalontie

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575011 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 27.9.2018 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen.

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen. Toimitusnumero 2016-527023 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Iskolansaaren mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa Aika: 7.10.2016 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalon valtuustosali,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-543441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 3.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanvirasto

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-531269 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Salo (734); Useita yksiköitä... Aika: 9.12.2016 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-584615 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 30.1.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo.

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo. Toimitusnumero 2016-540749 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 2.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungintalo

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-515042 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen yksityistietoimitus/ Hausjärven (086) lounaisosa Aika: 13.10.2016 kello 10:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali

Lisätiedot

Erillinen läsnäololuettelo, liite Toimitusinsinööriä avusti toimitusvalmistelija Kari Allenius

Erillinen läsnäololuettelo, liite Toimitusinsinööriä avusti toimitusvalmistelija Kari Allenius Toimitusnumero 2015-521486 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Riihimäki, kaakkois-osa Aika: 21.9.2016 kello 10.00 Paikka: Kaupungintalo, kunnanvaltuuston kokoushuone 4. kerros, osoite Kalevankatu

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-529683 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta : Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 16.11.2016 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Marttila Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-534096 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo, Masku Pekka

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosalissa Alastaro.

Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosalissa Alastaro. Toimitusnumero 2017-547350 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 13.9.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-539671 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä Aika: 20.3.2017 kello 09.00 Toimitusinsinööri: Pekka Heino Läsnäolijat: Toimitusvalmistelijana

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-571143 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois- ja itäosassa Tammelan kunnassa

Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois- ja itäosassa Tammelan kunnassa Toimitusnumero 2016-522557 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.10.2016 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois-

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583313 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 15.11.2018 kello 14:00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 23950 Pyhäranta Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-539737 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 19.1.2017 kello 09:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-589376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-587547 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.1.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Toimitusnumero 2017-552779 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 13.00 Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Paikka: Kauppakeskus Tuulonen,

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-545404 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 7.6.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalo os. Kauppalankatu 3 Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-527902 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 23.11.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo Pekka Heino

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-549857 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 28.9.2017 kello 09.00 Paikka:

Lisätiedot

Kiinteistötoimitukset, rajat ym. ProAgrian Vältä lakitupa sopimustietoa maatalousyrittäjille -koulutus 22.11.2011

Kiinteistötoimitukset, rajat ym. ProAgrian Vältä lakitupa sopimustietoa maatalousyrittäjille -koulutus 22.11.2011 Kiinteistötoimitukset, rajat ym. ProAgrian Vältä lakitupa sopimustietoa maatalousyrittäjille -koulutus 22.11.2011 Arviointipäällikkö Mika Summala Pohjois-Karjalan maanmittaustoimisto 1 MAANMITTAUSLAITOS

Lisätiedot

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere)

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere) Toimitusnumero 2016-521757 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Aika: 29.3.2017 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite:

Lisätiedot

Tien pito käsittää tien tekemisen ja kunnossapidon. Tien tekeminen

Tien pito käsittää tien tekemisen ja kunnossapidon. Tien tekeminen YKSITYISTIELAKI 1 Koskee kaikkia yksityisiä teitä, lukuun ottamatta sellaisia teitä, joita ainoastaan kiinteistön omistajalla on oikeus käyttää (edellytetään pysyvää käyttöoikeutta). 6 Tien pito käsittää

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-552818 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 28.8.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanviraston

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-546760 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 13.6.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-531865 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 2.12.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa.

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa. Toimitusnumero 2015-495738 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Akaa (20), Useita yksiköitä Aika: 24.4.2015 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-547508 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284): Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574573 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta2 Aika: 12.9.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Seppo Rekola kiinteistöltä Vähäniiitty. Ari Saarinen kiinteistöltä Iso-Rukka.

Seppo Rekola kiinteistöltä Vähäniiitty. Ari Saarinen kiinteistöltä Iso-Rukka. Toimitusnumero 2016-527902 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.), Uudelleen käsittely. Kohde: Kunta: Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 26.1.2017 kello 09:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat:

Lisätiedot

3 ERILLISEN ALUEEN TILAKSI MUODOSTAMINEN JA KIINTEISTÖÖN LIITTÄMINEN

3 ERILLISEN ALUEEN TILAKSI MUODOSTAMINEN JA KIINTEISTÖÖN LIITTÄMINEN 1 (5) 3 ERILLISEN ALUEEN TILAKSI MUODOSTAMINEN JA KIINTEISTÖÖN LIITTÄMINEN 3.1 Yleistä... 2 3.2 Toimituksen vireilletulo... 2 3.3 Toimitusmiehet... 2 3.4 Asianosaiset... 2 3.5 Toimitusmenettely... 2 3.5.1

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-524660 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 20.9.2016 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungin Alastaron toimipiste valtuustosali

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2016-533827 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Humppila (103); useita yksiköitä... Aika: 24.11.2016 kello 09.30 Paikka: Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2,

Lisätiedot

Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Tammelan kunnassa

Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Toimitusnumero 2016-544252 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 8.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-543291 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä. Aika: 25.4.2017 kello 9:00 Paikka: Pöytyän Kyrön toimipisteen valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Laitilan kaupungissa

Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Laitilan kaupungissa Toimitusnumero 2017-546635 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 27.4.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen

Lisätiedot

REITTITOIMITUS MOOTTORIKELKKAILUREITIT. Harri Mäki 10.12.2015 REILA-seminaari

REITTITOIMITUS MOOTTORIKELKKAILUREITIT. Harri Mäki 10.12.2015 REILA-seminaari REITTITOIMITUS MOOTTORIKELKKAILUREITIT Harri Mäki 10.12.2015 REILA-seminaari 2 Sovellettavat säädökset Sovelletaan maastoliikennelakia (1710/1995). Lisäksi soveltuvin osin ulkoilulain (606/1973) säännöksiä

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-525782 1(9) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä Aika: 18.10.2016 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43 Toimitusnumero 2018-574885 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Forssa (061); useita yksiköitä Aika: 10.10.2018 kello 09.30 Paikka: Forssan kaupungintalon valtuustosali, osoite Turuntie 18,

Lisätiedot

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta Toimitusnumero 2017-546724 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 7.9.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nummenkylä ja Ylimmäinen / Kunta: Hämeenlinna Rengon Pitopalvelu

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-522560 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä... Aika: 13.10.2016 kello 09:30 Paikka: Liedon kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2017-559114 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 21.11.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala Toimitusnumero 2016-530336 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 10.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-554661 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 28.9.2017 kello 12.00 Paikka: Pöytyän

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Turun Tienoo nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Turun Tienoo nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-532015 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä Aika: 1.3.2017 kello 09.00 Paikka: Liedon kunnantalon valtuustosali Lieto. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-533939 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 1.12.2016 kello 10.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa Teppo

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557775 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 15.11.2017 kello 10.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusnumero (6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Useita yksiköitä. Aika: kello Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä

Toimitusnumero (6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Useita yksiköitä. Aika: kello Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä Toimitusnumero 2016-544101 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 1.6.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä Pauli

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-524946 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä... Aika: 10.11.2016 kello 09.00 Paikka: Liedon kunnantalon valtuustosalissa Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo Toimitusnumero 2016-522275 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.8.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue rajoittuu etelässä Ryttyläntiehen, lännessä Helsinki-Tampere

Lisätiedot

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko Toimitusnumero 2017-549626 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: 9.11.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Rengon

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-523086 1(9) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 4.8.2016 kello 9:00 Paikka: Marttilan kunnan valtuustosali Toimitusinsinööri: Pekka

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2017-565306 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 8.3.2018 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanvirasto,

Lisätiedot

Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2019-597470 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 28.6.2019 kello 10.00 Paikka: Pohjanpirtti Oy, Tammelantie 1, 03600 Karkkila Toimitusinsinööri: Sakar Taimouri

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaanlehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaanlehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2015-520247 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2016 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungin Alastaron toimipiste valtuustosali

Lisätiedot

Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä

Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä Toimitusnumero 2016-543584 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 13.12.2018 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä Pohjanpirtti,

Lisätiedot

11 RASITETOIMITUS 1 (7)

11 RASITETOIMITUS 1 (7) 1 (7) 11 RASITETOIMITUS 11.1 TOIMITUKSEN VIREILLETULO... 2 11.2 KOKOUKSEN TIEDOT... 2 11.3 TIEDOTTAMINEN... 2 11.4 KOKOUKSEN LAILLISUUS... 2 11.5 TOIMITUKSEN TARKOITUS... 3 11.6 EDELLYTYKSET... 3 11.6.1

Lisätiedot

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-540178 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 28.2.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-538645 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 6.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset:

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset: Toimitusnumero 2015-499612 1(7) Yksityistietoimitus Kohde: Aika: 9.6.2015 kello 11.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Saukonniemen yksityistie Kunta: Heinävesi Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543) / Valkjärvi Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543) / Valkjärvi Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2018-584825 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543) / Valkjärvi Aika: 21.2.2019 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Ronni ja Elkilä Aika: kello Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, Tuulos

Ronni ja Elkilä Aika: kello Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, Tuulos Toimitusnumero 2016-523262 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Ronni ja Elkilä Aika: 8.6.2017 kello 09.30 Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, 14810

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 7.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 7. Toimitusnumero 2016-542619 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 7. Kohde: Kunta; Lieto (423): Useita yksiköitä Aika: 23.8.2017 kello 16.00 Paikka: Liedon

Lisätiedot

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella.

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella. Toimitusnumero 2016-523029 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 20.6.2016 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja

Lisätiedot

Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Naantalin kaupungissa

Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Naantalin kaupungissa Toimitusnumero 2016-541116 1(1 Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 15.8.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen

Lisätiedot

Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki

Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki Toimitusnumero 2017-552631 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 09.30 Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16 Toimitusnumero 2016-522170 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 2.6.2016 kello 10.00 Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16 Toimitusinsinööri: Ari

Lisätiedot

Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa

Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa Toimitusnumero 2016-543145 1(1 Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 30.5.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-546749 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 9.3.2017 kello 12.00 Paikka: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste (Yliopistonkatu 38) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot