Made for Finland AINA ASKELEEN EDELLÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Made for Finland AINA ASKELEEN EDELLÄ"

Transkriptio

1 2010 Made for Finland AINA ASKELEEN EDELLÄ

2 2 / KABE 2009 Halu päästä eteenpäin, mutta ei koskaan perille. Hyvien ja tilavien matkailuvaunujen rakentaminen perustuu samalle filosofialle kuin niissä asuminen. Uusien reittien etsimisen on oltava hauskaa. Tavoitteen saavuttamiseen on oltava tyytyväinen, mutta niin myös matkan jatkamiseen. On oltava utelias, mitä matkalla löytyy. On haluttava päästä eteenpäin, mutta ei koskaan perille. Matkustushalu ja koti-ikävä eivät ole meille vastakohtia, vaan voimavara valmistaa KABE-laatuisia matkailuvaunuja. Tämän päivän KABE-vaunu on tulosta yli 50 vuotta jatkuneesta matkailuvaunuvalmistuksesta täällä Tenhultissa Smoolannissa. Emme ole koskaan valinneet helpointa tietä, vaan etsineet aina uusia ratkaisuja ja materiaaleja, jotka helpottavat matkailuvaunuelämää ja tekevät siitä mukavampaa. Jokaisessa KABE-vaunussa on useita patentoitavana olevia rakenteita sekä itse kehittämiämme älykkäitä ratkaisuja. Eroa ei ehkä näe silmällä, mutta sen huomaa. Esimerkiksi lämmitysjärjestelmään, ilmanvaihtoon, tiivisteisiin ja ikkunoihin liittyvien ratkaisujen ansiosta tyytyväisyytesi lisääntyy vuosi vuodelta.

3 KABE KABE 2009 / 3 SISÄLTÖ Talvella huomaat, että KABE-vaunusi todella pitää, mitä lupaa Katso tarkkaan ja vertaa kilpailijoihimme, mutta suurimman eron huomaat vasta muutaman vuoden kuluttua Sinun on vaadittava toiseen kotiisi ensimmäinen luokan ratkaisut Jalokivi-mallisto - tätä sarjaa olemme hioneet yli 40 vuotta Royal-mallisto kun haluat kerralla hyödyntää kaiken osaamisemme Royal Hacienda -mallisto matkailuvaunuelämä on enemmän kuin elämäntapa Lisävarusteet, tekstiilit, varuste-erittelyt ja painot

4 4 / KABE 2010 Talvella huomaat, että KABEvaunusi todellakin pitää sen, mitä lupaa. KABE-matkailuvaunu on aina valmis seikkailuun, keskellä talveakin. Vakiovarustukseen kuuluva lattialämmitys pitää lämmön tasaisena koko vaunussa silloinkin, kun tuuli tuivertaa vaunun ympärillä ja lämpötila painuu reilusti nollan alapuolelle. Meille tämä on itsestäänselvyys, mutta ei aina kilpailijoillemme. Seinien, lattian ja katon eristys täyttää tehtävänsä ympäri vuoden. Kesällä se pitää lämmön ulkona ja talvella kylmän loitolla. Redigeras när txt är spikat

5 KABE 2010 / 5 Ilmanvaihto on toinen tärkeä osa, jolle säänvaihtelut ovat suuri haaste. Raikas sisäilmasto on tiedettä, jossa emme ole säästäneet vaivaa. Oli vaunu sitten iso tai pieni, sen on toimittava niin, että talvilomasta jää yhtä hyvät muistot kuin kesän seikkailuistakin. Kun valitset KABEN, saat lisäksi oman tunturitukikohdan, joka on aina lähtövalmiina. Se on helppo kytkeä ulkopuolella olevalla 230 voltin talvikytkennällä. Uudella KABE Phone Up -järjestelmällä voit jopa säätää vaunun asteluvun soittamalla tai tekstiviestillä.

6 6 / KABE 2010 Katso tarkkaan ja vertaa kilpailijoihimme, mutta suurimman eron huomaat vasta muutaman vuoden kuluttua. Meille pienet yksityiskohdat eivät ole vain yksityiskohtia, vaan kaikkein tärkeimpiä. Huomaat sen matkan ensimmäisestä mutkasta alkaen. Todellisen eron huomaat kuitenkin, kun olet omistanut vaunun muutamia vuosia. Eikä tämä koske pelkästään hyvää jälleenmyyntiarvoa. Meille uusilla ratkaisuilla ei ole arvoa, jos ne eivät myös ole yksinkertaisia, selkeitä ja toiminnaltaan itsestään selviä. Tässä piilee varsinainen haaste. Yksi maailman nykyaikaisimmista tuotantolaitoksista takaa, että saumoista tulee tarkkoja ja tiiviitä viimeistä yksityiskohtaa myöten. Korkeateknologia ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Älykkäiden ratkaisujen ideat syntyvät ammattiylpeiden työntekijöiden päässä. Vakaa ja turvallinen alusta Alustan välipalkeilla varustetut lämpögalvanoidut teräsprofiilit tekevät alustasta erittäin kestävän ja vakaan. Turvallisuuden parantamiseksi painoa on kevennetty pitkittäisen sivupalkin ulokkeilla. Miellyttävää ajamista Akselien teräsvääntöjousitus on suunniteltu maksimikuormalle jousituksen pysyessä muuttumattomana. Vahvistetut C-renkaat (yksiakselinen), 14 matalaprofiilirenkaat (teli) ja kitkavetopää WS3000. Käytännöllinen talvikytkentä Sähköpatruunan ja kiertovesipumpun käynnistäminen on helppoa myös vaunun ollessa pysäköitynä talviaikaan. Sinun tarvitsee vain yhdistää 220 voltin talvikytkentä ulkoiseen pistorasiaan. Käytännöllistä ja helppoa! Maksimaalinen lämmönvaihto, minimaalinen veto Vedon estämiseksi raitisilmaaukkojen ja lämpöpattereiden eristykset on toteutettu erittäin huolellisesti. Eristyksen ansiosta lämmönvaihto on optimaalinen ja vaunu vedoton. Tehokas kosteuseristys Muovirimat eristävät puulistoja paremmin ja vahvistavat paremmin korin liitoskohtia. KABE on suunnitellut ja hakenut patenttia muovirimoille, joiden sisällä on ilmakanavat. Ne asennetaan korin kosteusalttiisiin kohtiin. Tukeva ja kosteudenpitävä kori Kori on sandwich-rakenteinen: ulkolevy, 36 mm:n umpisoluinen Ecoprim-eristys, sisäseinä ja seinätapetti. Rakenteella saadaan erittäin jämäkkä ja ehdottoman kosteudenpitävä kori.

7 KABE 2010 / 7 Varusteltu TV-vastaanottoa varten TV-vastaanottoa varten vaunuissa on antenni sekä analogiselle että digitaaliselle verkolle, 12V:n vahvistin ja antenni- ja 12V-liitännät peräti kolmessa paikassa: TV-tason luona, makuuhuoneessa ja ulkopuolisessa sähkörasiassa. Tiiviit saumat KABE asentaa ainutlaatuisen, itse suunnittelemansa erikoisleveän alumiiniprofiilin katon ja seinän väliseen saumaan. Harkitussa rakenteessa on ilmarako, joka tuulettaa sauman. Lisäksi profiilissa on sisäänrakennettu etutelttakisko. Takuulla vuodoton Katon ja seinän välinen sauma tiivistetään ensin huolellisesti elastisella butyylimassalla. Seuraavassa vaiheessa kattopelti käännetään seinäpellin päälle tietenkin limittäin vuotojen estämiseksi. Elastinen ja kestävä tiivistys Butyylinauha säilyttää elastisuutensa vaunun koko eliniän ajan. Siksi olemme valinneet tämän materiaalin kaikkiin levysaumoihin, limityksiin ja ruuvien läpivienteihin. Nestekaasujärjestelmän tarkastus KABE toi ensimmäisenä markkinoille kaasupullokotelon, jossa on ulkopuolinen nestekaasuliitäntä. Tänään kotelossa on sekä vuotoilmaisin että valo nestekaasujärjestelmän manuaalista tarkastusta varten. Tiiviit ikkunat älykkäillä yksityiskohdilla Polyuretaaniset ikkunakarmit nekin KABEn kehittämät tiivistävät kaksinkertaista lasia vasten ja takaavat parhaan mahdollisen eristyksen. Sileäpintaiset ja sävytetyt ikkunaruudut estävät vaunun liiallisen lämpiämisen. Karmeihin integroidut rullaverhot ja hyttysverkot parantavat viihtyvyyttä. Voimapaketti Vaunun ulkopuolella on sähkörasia, jossa 230V:n sisäänotto sekä 16A:n automaattisulake ja vikavirtakytkin sekä pistorasiat 230V:lle, 12V:lle, TV:lle ja kaapeli-tv:lle. Virransyötön merkkinä palaa merkkivalo. Ulosvedettävä, lämmitetty ja valaistu suksikotelo Vakiovaruste kaikissa KABEn matkailuvaunuissa. Vaunussa olevan virtakatkaisimen diodi näyttää, onko valaistus sytytetty vai sammutettu. Ei putkien jäätymisvaaraa Sähkökaapelit, vesi- ja viemäriletkut on kerätty lämpöpattereiden yläpuolelle sijoitettuun kaapelikouruun. Tämä nerokas ratkaisu sulattaa letkuihin mahdollisesti jääneen veden nopeasti, kun vaunua lämmitetään talvella.

8 8 / KABE 2010 Sinun on vaadittava toiseen kotiisi ensimmäinen luokan ratkaisut. Tunnetta tilavassa matkailuvaunussa on vaikea pukea sanoiksi. Koet sen parhaiten jälleenmyyjämme luona. Silloin tunnet eron luukuissa ja laatikoissa ja näet, kuinka tarkasti kaikki on viimeistelty ja sovitettu yhteen. Näet, mitä tarkoitamme älykkäillä, tyylikkäillä ja kulutusta kestävillä ratkaisuilla. Matkailuvaunun sisustuksen on oltava kevyt, mikä luonnollisesti asettaa entistä kovemmat vaatimukset suunnittelijoillemme luoda aito tunne, joka kestää. Liikehälytin ja palovaroitin ovat vakiovarusteita kaikissa KABE-vaunuissa Liiketunnistin reagoi voimakkaalla hälytinäänellä, jos kutsumattomat vieraat yrittävät tunkeutua vaunuun. Palohälytin on asennettu makuuosaan. Ilmanvaihtoluukku Makuuosan ilmanvaihtoluukku vakiovaruste kaikissa matkailuvaunuissamme mahdollistaa vaunun nopean tuuletuksen. Vuoteessa kätevä yövalo ja katkaisin. Hygieniatila suihkumahdollisuudella Suihkuverho, suihkuallas, seinien märkätapetti ja käytännöllinen, ulosvedettävä käsisuihku tai suihkukaappi saatavana eri malleissamme. KABE-laatua sisustuksessa ja puukalusteissa Laatuajattelumme näkyy myös kalusteiden rakenteessa ja sisustuksessa. Kaikki tulee KABEn omalta kalusteverstaalta. Ääntä vaimentava sisäkatto Pehmeä sisäkatto antaa lisäeristyksen ja vaimentaa samalla ulkoa tulevia ääniä. Keskuslämmitys automaattisella tehonlisäyksellä ALDE Compact lämmittimessä on peräti 3 kw:n sähköpatruuna ja digitaalinäyttö. Lämmitin tunnistaa automaattisesti, kun tehon lisäämiseksi tarvitaan nestekaasua. Vesipatterijärjestelmä on varustettu sekä 12 että 230 voltin kiertovesipumpuilla. Entistä parempi lämmitysmukavuus Patentoitavana oleva täysin uusi automaattinen lattialämmitysjärjestelmä, AGS II. Sen neljä piiriä antavat entistä tasaisemman lämmön. AGS II Prolla (vakiovaruste Royalissa) lattialämmitys voi olla päällä erikseen, shunttiventtiili säätää lattiassa kiertävän veden lämpötilaa.. Tehokas lämmön kierto KABEn ainutlaatuisessa lattialämmitysjärjestelmässä on integroitu lämpöpatterijärjestelmä, joka toimii sekä nestekaasulla että sähköpatruunalla. Integroinnin ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti ilma kiertää koko vaunussa, kun lämmitys kytketään päälle. Kuivauskaappi ja tippuallas Vaunujemme kuivauskaapit on varustettu erityisellä patterilla, jalkineiden kuivausta varten tarkoitetulla itse suunnittelemallamme tippualtaalla. Säädettävä Dometicventtiili takaa erinomaisen lämmönkierron kaapissa. Kuormitusvahti tehontarpeen kasvaessa Lämmittimen tehoa alennetaan automaattisesti kuormituksen ollessa erityisen suuri, esimerkiksi kun useita sähkökäyttöisiä laitteita käytetään samanaikaisesti.

9 KABE 2010 / 9 Kodintunteen saat sitä vastoin luoda itse. Aloita valitsemalla tekstiilit ja lisävarusteet jälleenmyyjälläsi. Lisää sen jälkeen omat henkilökohtaiset tavarasi, matkamuistot, kirjat, tyynyt, lelut, matot ja vastaavat. Silloin olemme yhdessä luoneet toisen kodin, joka toimii käytännöllisesti perheen kaikissa arkiaskareissa, vaikka neliöitä onkin rajallisesti. Mutta joka myös herättää turvallisen kodin tunteen, missä tahansa olettekin. Pöytä ylimääräisellä laskutasolla Keittiönpöytä on varustettu ulosvedettävällä levyllä, joka antaa tarvittavan lisätason aina, kun pöydän ympärillä on paljon väkeä. Keittiö, jossa on kaikki Kaksinopeuksinen, irrotettavalla rasvasuodattimella varustettu liesituuletin sekä lieden sähkösytytys. Lisäksi KABEn jääkapeissa on ylivoimaisesti parhaiten tuulettuvat jääkaapit, joiden poistoilma poistetaan katon kautta. Supermukavat vuoteet Ihanat kierrejousipatjat ja 6 cm:n paksuiset sijauspatjat takaavat hyvät yöunet! Säädettävän päänalusen ansiosta sängyssä lukeminen on erittäin miellyttävää. (Ei DGDL, U-TDL, B8-ratkaisussa ja kerrossängyissä) Erittäin mukavat sohvat KABEn matkailuvaunussa istut anatomisesti muotoilluilla sohvilla, joissa on Bultexpehmusteet kestävällä ja täysin kierrätettävällä Bultexpolyeetterimateriaalilla. Helppo siivota Ylösnostettavat sohvat ja vuoteet helpottavat hankalimmankin nurkan siivousta ja lisäävät tilaa siirrettäessä tavaroita ulos ja sisään. Lisäksi sängyissä on sisäänrakennetut kaasujouset. Esteetön ilmareitti suljetuissa kaapeissa Yläkaapeissa on sisäänrakennetut ilmakanavat niin, että lämmin ilma pääsee kiertämään vapaasti katon ja seinän välisestä saumasta ja edelleen vaunun keskustaa kohti. Kaapin takareunan väliseinä pitää kanavat avoimina silloinkin, kun kaapit ovat täynnä. Hyvä ja tasainen lämmön jakautuminen KABEn matkailuvaunuissa lämpö leviää parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme varmistaneet, että ilma pääsee virtaamaan esteettä lattiasta vuoteiden ja sohvien alitse ilmastoitujen yläkaappien kautta kattoon. Ilmanvaihto seinissä ja lattiassa KABEn hengittävä tapetti päästää lävitseen seiniä kiertävän lämpimän ilman. Lattian kondenssi kerätään hengittävään mattoon, jonka olemme asentaneet ulkoreunoja myöten ja joka kuivuu, kun lämmitys kytketään päälle. Täydellinen ilmankierto Sisustus on suunniteltu niin, että ilma kiertää aina optimaalisesti. Sohvien ja vuoteiden väliset etäisyydet ja sohvien selkäosien kulmat on laskettu tarkasti. Lisäksi KABEn ainutlaatuiset, sähkökaapelit, vesi- ja viemäriletkut piilottavat kaapelikourut ovat kulmikkaat, minkä ansiosta ilma virtaa ikkunoiden edessä nopeammin. Raitisilmaa tarpeen mukaan KABEn matkailuvaunuissa on ainoana optimoitu ilmanvaihtojärjestelmä KABEn VarioVent, jolle on haettu patenttia. Järjestelmässä on säädettävä ilmanvaihtoaukko, jonka avulla raittiin ilman määrää voidaan säätää tarpeen mukaan.

10 10 / KABE 2010 Jalokivi - tätä sarjaa olemme hioneet yli 40 vuotta. KABE Briljant toi markkinoille ensimmäisen todellisen mallisarjamme vuonna Jalokivisarjasta löytyy tänä päivänä mm. Ametist, joka on Ruotsin myydyin matkailuvaunu. Sarja kattaa laajan valikoiman sekä pieniä että keskisuuria vaunuja. Markkinoiden ehkä kattavimman perusvarustelun ansiosta löydät takuulla vaunun, joka soveltuu perheen matkailunhaluun ja arkipäivän tarpeisiin. Valitsemastasi vaunusta riippumatta siirryt aina nopeasti KABEssa viihdyt poissa kotoa pitkään. Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE Ametist GLE Ametist GDL Ametist XL Safir XL Safir E-TDL Safir U-TDL Safir GLE Onyx GLE Onyx GXL Diamant GXL Diamant GLE Diamant GDL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Amber BGXL Amber GLE

11 KABE 2010 / 11

12 12 / KABE 2010 Briljant XL KABEn jalokivien pienin malli Smaragd XL:n pikkusisko samalla toimivalla pohjaratkaisulla. Kompakti, kevyt ja erittäin suosittu paljon matkustavien asiakkaidemme joukossa. BRILJANT XL XV1 XV2 Kokonaispituus: 650 cm Korin pituus: 551 cm Sisäpituus: 473 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Sisäleveys KS: 235 cm Asuinpinta-ala Std: 10,2 m2 Asuinpinta-ala KS: 11,1 m2 Makuutila ed. Std: 205x156/133 cm Makuutila ed. KS: 225x156/133 cm Renkaat: 185R14C A925

13 KABE 2010 / 13 Smaragd XL Smaragd-malli on esittelyvuodestaan 1967 lähtien kuulunut myyntimenestyksiimme. Monet KABEn uutuuksista on otettu käyttöön juuri Smaragdissa. Tässä näppärässä ja kevyessä mallissa olemme säilyttäneet tilavuutta ja mukavuutta antavan perustan! SMARAGD XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 700 cm 600 cm 522 cm 196 cm 215 cm 235 cm Asuinpinta-ala Std: 11,2 m2 Asuinpinta-ala KS: 12,3 m2 Makuutila ed. Std: 205x166/136 cm Makuutila ed. KS: 225x166/136 cm Renkaat: 185R14C A975

14 14 / KABE 2010 Smaragd GLE Smaragd GLE on hieman pienempi, mutta täysin varusteltu vaunu. Pitkien vuoteiden ja mukavan istuinryhmän ansiosta se on täydellinen vaunu yksin tai kaksin matkustavalle! SMARAGD GLE B2 Std: 196x x78 KS: 196x x88 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 720 cm 618 cm 540 cm 196 cm 215 cm 235 cm Asuinpinta-ala Std: 11,6 m2 Asuinpinta-ala KS: 12,7 m2 Makuutila ed. Std: 205x147/136 cm Makuutila ed. KS: 225x147/136 cm Renkaat: 185R14C A1000

15 KABE 2010 / 15 Ametist GLE Parisänky, kerrossängyt kahdessa tai kolmessa tasossa kerro meille toiveesi ja me valmistamme sinulle juuri sellaisen vaunun kuin haluat. Ametist GLE on kaikkien KABEvaunujen tapaa täysin varusteltu. Lisäksi se on erittäin joustava sisustaa. AMETIST GLE B1 B2 B3 *B12 B4 B5 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 KS: 2 x 196x x96 B6 B7 B8 *B13 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 B9 B11 *B14 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 738 cm 638 cm 560 cm 196 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Asuinpinta-ala Std: 12,0 m2 Asuinpinta-ala KS: 13,2 m2 Makuutila ed. Std: 205x146 cm Makuutila ed. KS: 225x146 cm Renkaat: 185R14C A1000 * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa)

16 16 / KABE 2010 Ametist GDL Viime vuoden uutuudesta tuli myyntimenestys! Näppärä matkailu-vaunu, jossa erillinen lastenhuone, täydellinen perheelle. Huomaa käänteinen pohjaratkaisu, jossa sisäänkäynti pyöräkotelon takana. AMETIST GDL KS: 196x140/ x 185x68 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 738 cm 638 cm 560 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 13,2 m2 Makuutila istuin: 210x116/110 cm Renkaat: 185R14C A1000

17 KABE 2010 / 17 Ametist XL Ametist on kautta aikain suurin menestyksemme ja Ruotsin myydyin matkailuvaunumalli! Todella hyvä vaunu käytännöllisiä ja mukavia ratkaisuja etsivälle. Kaikki löytyy työystävällinen keittiö, tilavat vaate-komerot ja kaapit sekä erittäin toimiva hygieniatila. XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 730 cm 628 cm 550 cm 196 cm 215 cm 235 cm Asuinpinta-ala Std: 11,8 m2 Asuinpinta-ala KS: 12,9 m2 Makuutila ed. Std: 205x179/159 cm Makuutila ed. KS: 225x179/159 cm Renkaat: 185R14C A1000 Safir XL Safir XL kuuluu asiakkaittemme suosikkeihin. Sinulle, joka mielelläsi kutsut ystäviä ja naapureita mukaviin hetkiin ruokapöydän ympärille - istuinryhmä on tilava. Vaunussa on kaikkien matkailuvaunujemme tapaan runsaasti säilytystilaa. SAFIR XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Asuinpinta-ala Std: 12,6 m2 Asuinpinta-ala KS: 13,8 m2 Makuutila ed. Std: 205x177 cm Makuutila ed. KS: 225x177 cm Renkaat: 185R14C A1050

18 18 / KABE 2010 Safir E-TDL Safir E-TDL:ssä on ilmava pohjaratkaisu ja iso WC-tila erillisellä suihkukaapilla. Supermukavien pitkien vuoteiden ansiosta tämä on vaunu sinulle, joka et mielellään tingi mukavuudesta. E9 E-TDL SAFIR E-TDL E Std: 196x x78 KS: 196x x88 E9 Std: 196x x 186x60 KS: 196x x 186x60 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Asuinpinta-ala Std: Asuinpinta-ala KS: Makuutila ed Std: Makuutila ed KS: Renkaat: 12,6 m2 13,8 m2 205x166/154 cm 225x166/154 cm 185R14C A1050

19 KABE 2010 / 19 Safir U-TDL Safir TDL U:ssa on sama ylellinen WCosasto ja tilava istuinryhmä kuin E- mallissakin. Siinä pitkien vuoteiden tilalla on kuitenkin erikoisleveä, ulosvedettävä parivuode. Mukava vaunu lepoon ja yhdessäoloon. SAFIR U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Asuinpinta-ala Std: Asuinpinta-ala KS: Makuutila ed Std: Makuutila ed KS: Renkaat: 12,6 m2 13,8 m2 205x167 cm 225x167 cm 185R14C A1050

20 20 / KABE 2010 Safir GLE Safir GLE muistuttaa Onyx GLE:tä, mutta on kooltaan hieman pienempi. Flexline-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuksia muutoksiin omien tarpeiden mukaan aina viiteen kiinteään vuodepaikkaan asti. SAFIR GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B9 B11 *B14 *B15 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm Sisäleveys Std: 215 cm KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Sisäleveys KS: 235 cm * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa) KS: 196x156 Asuinpinta-ala Std: 12,6 m2 Asuinpinta-ala KS: 13,8 m2 Makuutila ed. Std: 205x169/156 cm Makuutila ed. KS: 225x169/156 cm Renkaat: 185R14C A1050

21 KABE 2010 / 21 Onyx GLE Onyx GLE tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia. Tilavalle perus-pohjaratkaisulle on useita vaihtoehtoja, mikä mahdollistaa sisustamisen perheellesi parhaiten sopivalla tavalla. ONYX GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 B9 *B14 B11 *B15 Kokonaispituus: Korin pituus: 790 cm 688 cm Sisäpituus: 610 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys Std: 215 cm KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Sisäleveys KS: 235 cm * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa) KS: 196x156 Asuinpinta-ala Std: 13,1 m2 Asuinpinta-ala KS: 14,3 m2 Makuutila ed Std: 205x180/159 cm Makuutila ed KS: 225x180/159 cm Renkaat: 185R14C A1050

22 22 / KABE 2010 Onyx GXL Onyx-sarjan vaunut ovat suurimmat yksiakseliset mallimme. Onyx GXL on ihanteellinen matkailu-vaunu, jossa on erinomaiset tilat sekä makuu- että oleskelutilassa. Lisäksi dinetteosaan voi sijata vuoteen ylimääräiselle yövieraalle. ONYX GXL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys Std: Sisäleveys KS: 790 cm 688 cm 610 cm 196 cm 215 cm 235 cm Diamant GXL Diamant GXL on Onyx GXL:n isoveli. Diamant-sarjan muiden vaunujen tapaan ilmava ja tilava. Diamant GXL:ssä on runsaasti säilytystilaa ja iso keittiö. DIAMANT GXL XV1 XV2 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 820 cm 724 cm 645 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 15,2 m2 Makuutila keskellä: 191x88 cm Makuutila ed: 225x177 cm Renkaat: 185/65R14 A1100

23 KABE 2010 / 23 Diamant GLE Hyvin varusteltu ja tilava keittiöosa ja isot tasot yhdessä runsaan istuinryhmän kanssa tekevät Diamantista täydellisen vaunun mukavaan yhdessäoloon! DIAMANT GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 820 cm 724 cm 645 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 15,2 m2 Makuutila ed: 225x177/168 cm Renkaat: 185/65R14 A1100 * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa)

24 24 / KABE 2010 Diamant GDL Diamant GDL:ssä on reilusti tilaa koko perheelle. Olemme erityisen iloisia voidessamme tarjota vaativille lapsiperheille hieman tilavamman lastenhuonevaunun. DIAMANT GDL KS: 196x x68 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 850 cm 754 cm 675 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 15,9 m2 Makuutila ed: 225x157/145 cm Makuutila keskellä: 171x50 cm Renkaat: 185/65R14 A1150

25 KABE 2010 / 25 Diamant TDL Ylelliseen Diamant TDL:ään voit valita kaksi mukavaa pitkää vuodetta tai tilavan ulosvedettävän parivuoteen. Tässä tilavassa mallissa on koko vaunun levyinen kylpyhuone ja siksi sinne mahtuu myös erillinen suihkukaappi. DIAMANT TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 820 cm 724 cm 645 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 15,2 m2 Makuutila ed E: 225x165/145 cm Makuutila ed U: 225x179/168 cm Renkaat: 185/65R14 A1100 U KS: 196x140

26 26 / KABE 2010 Amber BGXL Amber BGXL on verrattavissa Royal 780 BGXL:ään, joka on ollut sen esikuvana Varustuksesta on hieman tingitty Amber BGXL on taloudellinen ylellisyysvaihtoehto. AMBER BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 Kokonaispituus: 895 cm Korin pituus: 798 cm Sisäpituus: 720 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys: 235 cm KS: 196x140/ x 196x68 Asuinpinta-ala: 16,9 m2 Makuutila ed: 225x165/145 cm Makuutila keskellä: 191x88 cm Renkaat: 185/65R14 A1175

27 KABE 2010 / 27 Amber GLE Amber on jalokivivaunu-istamme tilavin. Asuinpinta-alaa on peräti 3 neliötä enemmän kuin Diamantissa, joka on tähän saakka pitänyt hallussaan kokoliigan kärkipaikkaa. Amber 780 GLE:n perustana on samanniminen klassikkomme Royal 780-sarjasta. AMBER GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x196x68 KS: 196x140/ x77 Kokonaispituus: 895 cm Korin pituus: 798 cm Sisäpituus: 720 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys: 235 cm KS: 196x156 Asuinpinta-ala: 16,9 m2 Makuutila ed: 225x176 cm Makuutila keskellä: 171x88 cm Renkaat: 185/65R14 A1175 * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa)

28 28 / KABE 2010 Royal kun haluat kerralla hyödyntää kaiken osaamisemme. Olisi liian helppoa todeta vain, että Royal on luksusvaunujamme. Olemme koonneet siihen kaiken osaamisemme ja ottaneet vielä askeleen eteenpäin luodaksemme mahdollisimman täydellisen kokonaisuuden. Siitä ei puutu mitään. Luksus ei ole meille pelkästään jotain, jota lisätään pinnalle. Luksus muodostuu siitä, kun ylittää itsensä jo tavoitteen asettelussa. Tästä hyvänä esimerkkinä on patentoitavana oleva uusi lattialämmitysjärjestelmämme, AGS II Pro. Myynnistä päätellen olemme onnistuneet hyvin Royal-vaunuillamme. Ymmärrät mitä tarkoitamme, kun vierailet KABE-jälleenmyyjäsi luona. Royal 560 LXL Royal 560 XL Royal 590 XL

29 KABE 2010 / 29 Royal 610 DXL Royal 720 GXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 780 BGXL Royal 780 GLE Royal 780 U-TDL Royal 780 E-TDL

30 30 / KABE 2010 Royal 560 LXL Täysin uusi pohjaratkaisu yhdessä ehdottomasti suosituimmista malleistamme. Älykkään L-muotoisen keittiön olemme lainanneet matkailuautoistamme ja istuinryhmästä olemme tehneet erityisen tilavan. ROYAL 560 LXL XV1 XV2 Kokonaispituus: Korin pituus: 730 cm 628 cm Sisäleveys: Asuinpinta-ala: 235 cm 12,9 m2 Sisäpituus: 550 cm Renkaat: 185R14C Sisäkorkeus: 196 cm A1000 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118

31 KABE 2010 / 31 Royal 560 XL Pienimmästä Royal-mallistamme löytyvät samat hienoudet kuin isommistakin vaunuista. KABEn normaalivarustuksen lisäksi siinä on iso jääkaappi, kattoikkuna, grilliuuni, ääni/mediapaketti ja erillinen lattialämmitys. ROYAL 560 XL XV1 XV2 Kokonaispituus: 730 cm Korin pituus: 628 cm Sisäpituus: 550 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Sisäleveys KS: 235 cm Asuinpinta-ala Std: 11,8 m2 Asuinpinta-ala KS: 12,9 m2 Makuutila ed Std: 205x176/159 cm Makuutila ed KS: 225x176/159 cm Renkaat: 185R14C A1000

32 32 / KABE 2010 Royal 590 XL Kompaktia ylellisyyttä Royal 590 XL. Enemmän tilaa kuin pienemmässä 560 XL:ssä ja samat hienot varusteet ja sisustusvaihtoehdot. ROYAL 590 XL XV1 XV2 Kokonaispituus: 765 cm Korin pituus: 665 cm Sisäpituus: 587 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Sisäleveys KS: 235 cm Asuinpinta-ala Std: Asuinpinta-ala KS: Makuutila ed Std: Makuutila ed KS: Renkaat: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C A1050

33 KABE 2010 / 33 Royal 610 DXL Ylellinen Royal 610 DXL antaa entistä enemmän vastinetta rahoillesi! Tässä on erillinen suihkukaappi, ja kuten muissa Royal-vaunuissa ylellinen grilliuuni, suuri kattoikkuna, ääni/mediapaketti ja uusi lattialämmitysjärjestelmä. ROYAL 610 DXL XV1 XV2 Kokonaispituus: 790 cm Korin pituus: 688 cm Sisäpituus: 610 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys Std: 215 cm Std: 196x128/89 KS: 196x148/109 Std: 196x124/102 KS: 196x140/118 Sisäleveys KS: 235 cm Asuinpinta-ala Std: 13,1 m2 Asuinpinta-ala KS: 14,3 m2 Makuutila ed Std: 205x177/168 cm Makuutila ed KS: 225x177/168 cm Renkaat: 185R14C A1050

34 34 / KABE 2010 Royal 720 GXL Yli 15 neliön asuinpinta-ala, jossa tilaa sekä olohuoneelle että pienelle dinettelle keittiöosan yhteydessä. Keittiön varustuksena suosittu 4-liekkinen grilliuunilla varustettu liesi. ROYAL 720 GXL XV1 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 XV2 Kokonaispituus: 820 cm Korin pituus: 723 cm Sisäpituus: 645 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys: 235 cm Asuinpinta-ala: 15,2 m2 Makuutila ed: 225x177 cm Makuutila keskellä: 191x88 cm Renkaat: 185/65R14 A1100

35 KABE 2010 / 35 Royal 720 TDL Näppärä ja viihtyisä vaunu, jossa on kaikki ajateltavissa olevat varusteet erillinen suihkukaappi mukaanlukien! Valitse kaksi pitkää vuodetta tai mukava, esiinvedettävä parisänky! ROYAL 720 TDL E KS: 2 x 196x88 U E9 KS: 196x x 196x60 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 820 cm 723 cm 645 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 15,2 m2 Makuutila ed U: 225x179/168 cm Makuutila ed E: 225x164/145 cm Renkaat: 185/65R14 A1100 KS: 196x140

36 36 / KABE 2010 Royal 780 BGXL Royal 780 BGXL vaunu isolle lapsiperheelle, joka haluaa todella ylellistä ja mukavaa! Ei ihme, että mallista on tullut nopeasti myyntimenestys! ROYAL 780 BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 KS: 196x140/ x 196x68 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 895 cm 798 cm 720 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 16,9 m2 Makuutila ed: 225x165/145 cm Makuutila keskellä: 191x88 cm Renkaat: 185/65R14 A1175

37 KABE 2010 / 37 Royal 780 GLE Royal 780 GLE on noussut lapsiperheiden suosikiksi. Lähes 17 neliön asumispinta-ala ja useita vaihtoehtoisia ratkaisuja, minkä ansiosta koko perhe pystyy seurustelemaan ja nukkumaan mukavasti. ROYAL 780 GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 KS: 196x140/ x77 Kokonaispituus: 895 cm Korin pituus: 798 cm Sisäpituus: 720 cm Sisäkorkeus: 196 cm Sisäleveys: 235 cm KS: 196x156 Asuinpinta-ala: 16,9 m2 Makuutila ed: 225x176 cm Makuutila keskellä: 171x88 cm Renkaat: 185/65R14 A1175 * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa)

38 38 / KABE 2010 Royal 780 U-TDL On helppoa langeta tilavaan, lähes 17 neliön Royal-malliin, jossa on iso kylpyhuone ja erillinen suihkukaappi. U-mallissa on tilava, ulosvedettävä parivuode. ROYAL 780 U-TDL KS: 196x140 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 895 cm 798 cm 720 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 16,9 m2 Makuutila ed: 225x184/178 cm Makuutila keskellä: 191x88 cm Renkaat: 185/65R14 A1175

39 KABE 2010 / 39 Royal 780 E-TDL Tilava WC- ja suihkuhuone ja kaksi ihanaa pitkää vuodetta lisäävät Royal 780 E-TDL:lle ominaista luksuksen tuntua. Kutsuva istuinryhmä yhdessäoloon ja rentoutumiseen ja hyvin varusteltu keittiö korostavat tätä tunnetta entisestään. ROYAL 780 E-TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 895 cm 798 cm 720 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 16,9 m2 Makuutila ed: 225x184/178 cm Renkaat: 185/65R14 A1175

40 40 / KABE 2010 Royal Hacienda matkailuvaunuelämä on enemmän kuin elämäntapa. Kun asut matkailuvaunussa pitkiä aikoja, ovat tilan, säilytyksen ja mukavuuden tarpeet luonnollisesti suuremmat. Royal Hacienda -sarjaan olemme koonneet isommat vaunumme, joissa huvilavaunun edut on yhdistetty matkailuvaunun liikkuvuuteen. Hacienda 1000:n pinta-ala on peräti 22 m 2 ja Flexline-järjestelmällämme sisustuksen räätälöintimahdollisuudet omien toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi ovat lähes rajattomat. Jo vakiovarusteisessa KABE Royal Haciendassa on lähes kaikki, mitä matkailuvaunulta voi toivoa. Royal Hacienda 880 GLE Royal Hacienda 880 D-TDL Royal Hacienda 880 B-TDL Royal Hacienda 880 E-TDL Royal Hacienda 880 U-TDL Royal Hacienda 10000

41 KABE 2010 / 41 Royal Hacienda 880 GLE Runsaan kahdeksan metrin sisätilat tekevät Royal Hacienda 880 GLE:sta erittäin tilavan ja muunneltavan. Royal Hacienda 880 GLE:hen on peräti 15 peruspohjaratkaisua - aina jotain valittavaa vaativimmille asiakkaillemme. ROYAL HACIENDA 880 GLE B1 C B A B2 C B A B3 *B12 C B A B4 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 225x196 B5 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 2 x 196/88 B6 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 2 x 196/ x96 C B A C B A C B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 200x140/118 B7 *B13 C B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x160/138 B8 C B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 4 x 196x87 B9 *B14 C B A B10 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/ x77 C KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x156 B A B11 *B15 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x156 C KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/ x62, 2 x 196x68 * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa) B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/ x 196x68 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: Asuinpinta-ala: Renkaat: 1000 cm 898 cm 820 cm 196 cm 235 cm 19,3 m2 175R13C6 A1285

42 42 / KABE 2010 Royal Hacienda 880 TDL Royal Hacienda 880:aan on 5 peruspohjaratkaisua loistavasta B-TDL -lastenhuonevaunusta aina E-TDL:n pitkiin vuoteisiin tai U-TDL:n ihanaan, ulosvedettävään parivuoteeseen. Tämän vuoden uutuus on Royal Hacienda 880 D-TDL, jossa on poikittainen erikoisleveä parivuode. ROYAL HACIENDA 880 TDL B E E9 C B A C B A C B A KS: A: 225x161/145 B: 191x x 196x68 C: 196x140 KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 2 x 196x88 KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 196x x 196x60 D U Kokonaispituus: 1000 cm Korin pituus: 898 cm C B A Sisäpituus: Sisäkorkeus: 820 cm 196 cm Sisäleveys: 235 cm KS: A: 225x198/178 B: 188x156 KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 196x140 Asuinpinta-ala: 19,3 m2 Renkaat: 175R13C6 A1285

43 KABE 2010 / 43

44 44 / KABE 2010 Royal Hacienda 1000 Royal-sarjan lippulaivassa huvilavaunun tilat yhdistyvät matkailuvaunun liikkuvuuteen. Sisätilaa on peräti 22 m 2 ja halutessasi nukkumapaikkoja on todella monelle. Tämä on vaunu tilaa, laatua ja mukavuutta kaipaavalle! Ylimääräinen ovi lisävarusteena. ROYAL HACIENDA 1000 CU DL CU DX CU DU KS: C6: 196x140 DL: CU/DL KS: CU: 196x140 DX: 196x128/89 CU/DX KS: CU: 196x140 DU: 196x140 CU/DU C6 DL C6 DX C6 DU KS: C6: 4 x 196x77 DL: C6/DL KS: C6: 4 x 196x77 DX: 196x128/89 C6/DX KS: C6: 4 x 196x77 DU: 196x140 C6/DU CE DL CE DX CE DU KS: CE: 2 x 196x88 DL: CE/DL KS: CE: 2 x 196x88 DX: 196x128/89 CE/DX KS: CE: 2 x 196x88 DU: 196x140 CE/DU C9 DL C9 DX C9 DU KS: C9: 196x x 196x60 DL: C9/DL KS: C9: 196x x 196x60 DX: 196x128/89 C9/DX KS: C9: 196x x 196x60 DU: 196x140 C9/DU C3 DL C3 DX C3 DU KS: C3: 2 x 196x x96 DL: C3/DL KS: C3: 2 x 196x x96 DX: 196x128/89 C3/DX KS: C3: 2 x 196x x96 DU: 196x140 C3/DU

45 KABE 2010 / 45 Kokonaispituus: Korin pituus: Sisäpituus: Sisäkorkeus: Sisäleveys: 1120 cm 1008 cm 940 cm 196 cm 235 cm Asuinpinta-ala: 22,0 m2 Makuutila ed.: 225x198/178 cm Renkaat: 175R13C6 A1405

46 46 / KABE 2010 Lisävarusteet KABE-matkailuvaunun perusvarustelu kattaa kevyesti kaikki perustarpeet. Tosiasia on, että tarjoamme useita varusteita, joista kilpailijamme veloittavat lisämaksun. Ymmärrämme kuitenkin täysin, että haluat ehkä itse lisätä varusteita, jotka tekevät juuri sinun matkailuvaunustasi täydellisen ja siksi meillä on tarjolla myös laaja lisävarustevalikoima. Asian helpottamiseksi tilaat valinnaisvarusteet suoraan, joten kaikki on paikallaan toimitushetkellä. Varustelun täydentäminen jälkikäteen onnistuu myös mainiosti. KABE-jälleenmyyjäsi auttaa sinua asennuksessa. Kulmasohva Keskidinetellä varustetuissa vaunuissa dinette voidaan korvata tyylikkäällä kulmasohvalla. Pakastelokerolla varustettu suuri jääkaappi 190 litraa TV-taso ja vaatekaappi Vaatekaappi ulko-oven sisäpuolella, ulosvedettävä TV-varsi pikakiinnikkeellä sekä 4 vaihtoehtoista alakaappimallia: 1. Alakaappi (standard) 2. Laatikot 3. Viinikaappi 4. Astianpesukone Taiteovi Taiteovi korvaa makuuosan oviverhon. Vain Smaragd GLE, Ametist GLE ja Safir GLE. Vaatekomero Kaapin sijasta. Vain TDL U-mallit. Grand Lit Tee B2-sängystäsi parivuode. Nahkaverhoilu Lissabon Eturyhmä Eturyhmä + dinette Nahkaverhoilu Madrid Eturyhmä Eturyhmä + dinette Sähkölevy 4-liekkisessä liedessä yksi levyistä voidaan korvata sähkölevyllä. Micro 800W Asennetaan jääkaapin alle tai työtasolle. Grilliuuni Grillipoltin uunin yläosassa. Uunissa on sisävalo, kaksikerroslasi ja lapsilukko. Sisältää uunipellin ja ritilän. Tilavuus 20 litraa. Asennetaan tiskipöytään. DVD/CD kaukosäätimellä (X0223) Pioneer. Multimediakeskus (X0247) CD- ja DVD-soitin sekä radio, toistomahdollisuus MP3:n, ipodin, iphonen ja USB:n kautta. Kosketusnäyttö. Kaiutin (X0010) 5,5 Yläkaappeihin taakse asennettava kaiutinpari nautinnolliseen äänentoistoon. Vakiona edessä)

47 KABE 2010 / 47 Kuivausteline/naulakko Pituus 850 (X0189) Pituus 1150 (X0190) Kokovartalopeili (X0227) Peili asennetaan vaatekomeron oven sisäpuolelle. Kuivausteline (X0132) Sisältää kuivumista nopeuttavan lämmityskierukan. Kuivausteline (X0220) Kytketty lämpöpatteriin. TDL: Sijoitetaan suihkukaappiin. Saksijalusta (X0003) Saksijalustallinen pöytä on helppo taittaa kokoon ennen eturyhmän sijaamista. Pöydän pylväsjalusta. Keskuspölynimuri (X0161) DOMETIC. Pölynimuri helpottaa siivousta. Erikoispitkä letku, joka yltää etutelttaan. Kompakti rakenne, joka vie erittäin vähän tilaa, asennettu kiinteäsi vuodevaatelaatikkoon. Aurinkokenno (X0193) 55 W Lautasantenni (X0023) Täydellinen TV-kuva ja paljon kanavia. Sis. jalustan. Hyttysverkollinen ovi (X0139) Pitää hyönteiset ulkona, vaikka jättäisit oven auki. Keraaminen WC-istuin WC:ssä on keraaminen WC-kulho aivan kuten kotona! Peruutuskamera Langaton 3,5 teräväpiirtonäytöllä. Minisafe (X0192) Turvalliseen säilytykseen. Niskatyyny 2 kpl. Ylävuodekaappi Lisävuode, joka käännetään tarvittaessa alas tai jota käytetään tavallisena yläkaappina. Luukullinen. Vitriinikaappi puuovella L1700 (X0225) L1900 (X0226) KABE Guard SMS (X0248) GSM-pohjainen hälytin matkapuhelimen kautta. Useiden toimintojen tarkastus, valvonta ja ohjaus, liike- ja kallistusanturi. Kaasuvaroitin SafetyGuard (X0015) Varoittaa sekä nukutus- että nestekaasusta. Turvahälytin (X0186) Kehittynyt hälytin useimpiin hälytystarpeisiin; nukutuskaasut, nestekaasu ja savu. Phone Up GSM-pohjainen hälytin matkapuhelimen kautta. Lämmityksen ja jääkaapin ohjaus, ulko-oven, jännitetason ja lämpötilan valvonta. L attialämmityksen AGS II Pro Shunttijärjestelmän ansiosta lattialämmityksen neljää putkistoa voidaan käyttää erillisinä, mikä takaa tasaisen lämmön. Lattialämmityksen katkaisin (X0183)

48 48 / KABE 2010 Liitäntä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon Keittiön ja pesuhuoneen harmaa vesi virtaa ensin WC:n kasettisäiliön läpi, josta se johdetaan sisäänrakennetulla myllyllä varustetun pumpun avulla leirintäalueen viemäriverkkoon. Ulkopuolinen suihkuliitäntä (X0100) Lämpimälle vedelle (vakiona Royalissa). Verkostovesiliitäntä (X0187) Ulkopuolinen suihkuviemärin jatke (X0201) Vesilukko (X0157) Vesisäiliö 70 litraa Ulkopuolinen kaasuliitäntä Ulkona käytettävälle nestekaasugrillille. Kattokaiteet ja kokoontaitettavat tikkaat (X0150) Voidaan yhdistää pyörätelineeseen. Välirima kattotelineeseen (X0158) Tallinovi Sisältä sileä tallinovi voidaan avata keskeltä. Markiisi (X0230-X0237) Tehtaalla asennettu Omnistor-markiisi. Sähkömittari Asennettu kiinteästi sähkörasiaan (Vakiona). Valaistus (X0255) sähkökotelossa. Ulkovalo liiketunnistimella (X0213) Kauko-ohjau (X0159) Pyöräteline (X0061) Asennetaan vaunun taakse. Suurin kuormitus 50 kg (2 pyörää). Roiskeläpät (X0088) paripyörien taakse. Ylimääräinen tuuletusluukku (X0047) Tuuletusluukku on paras vaihtoehto nopeaan tuuletukseen. (Yksi vakiona.) Tavaraluukku 735x275 mm. Tavaraluukkuun mahtuu poikkeuksellisen paljon kuljetettavaa. Heki 2 (X0048) Avattava kattoikkuna. Antaa tehokkaasti valoa. (Vakiona Royalissa.) Heki De Luxe (X0176) Sisäpuolisella talvipeitteellä ja valoilla varustettu ylellinen kattoluukku. Mini-Heki 3 kpl (X0185) Kattoluukku (X0222) sisäänrakennetulla puhaltimella. Skyview

49 KABE 2010 / 49 A B C Lukulamppu A (X0035) B (X0077) C (X0036) Pistorasia 230V: Yksiosainen/upotettu (X0108) Pinta-asennuksella (X0109) GLE/XL: WC-tila (X0221) Kaksiosainen (vaihto yksiosaisesta) (X0253) Valolistasarja (X0013) 3 kpl. (vakiona Royalissa). Lisävalolista (X0014) 90 cm katkaisimella. Himmennin Valolista ikkunoiden yläpuolella (X0250) Valoramppi vaunun etuosassa (X0252) Tummennetut ikkunat Estävät näkemästä vaunun sisälle ja suojaavat vaunua voimakkaalta auringonvalolta. Ikkuna takaseinään 700 tai mm. Ilmastointilaite (ACC) DOMETIC B2200. Pitää matkailuvaunun ilman miellyttävänä ja kostuttaa. Booster (X0053) Boosterilla saat lisätehoa akun lataukseen matkan aikana. KABE AirVent (X0228) Sisäilman viihtyisyyden varmistava termostaattiohjatulla puhaltimella varustettu kattoluukku. Iso akku 115 A sis. kotelo. (Vakiona Royal Haciendassa) Inverteri (X0191) Dometic SI Muuntaa 12V:n 230V:ksi television, mikron jne. käyttämistä varten. Kaasupullonvaihtaja (X0004) Varapyöräteline (X0062) koteloon. Tukevampi tukipyörä (X0218) TRUMA Move Control: Teli (X0216) Yksiakselinen (X0217) Varapyöräteline (X0063) alustan alle. Sähköinen X0202 tukijalkaveivi Korvaa käsikäyttöisen tukijalkaveivin. Sisältää 19 mm:n hylsyn. Luistonestojärjestelmä (X0238-X0242) Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, idc, jarruttaa matkailuvaunua automaattisesti heti, kun se havaitsee merkkejä heittelehtimisestä. Vararengas alumiinivanteella 1800 kg alusta 195 R14C8 X0064 Teli R14 X0066 Hacienda 175 R13C6 X0067 Yksiakselinen 185 R14C8 X0068 Lukkosarja (X0160) alumiinivanteille Puller Winch (X0204) Varmaan kytkentään. Puller Winch sopii useimmille kuulakytkimille, helppo käyttää 17 mm:n hylsyllä varustetulla räikkävarrella.

50 50 / KABE 2010 Sisusta itse! Kaikki kunnia vakioratkaisuille, mutta useimmat meistä haluavat mukautettuja, henkilökohtaisia ratkaisuja. KABE antoi ensimmäisenä mahdollisuuden valita itse - ainutlaatuisella Flexline-järjestelmällämme saat sen, mitä haluat. Tekstiilien valinta ratkaisee, millaisen tunnelman huone antaa. Olemme valinneet viisi tekstiili- ja kaksi nahkavalikoimaa eri väreinä ja kuvioinneilla sisustuksiimme sopivaksi. Tunnetko olosi kotoisaksi hieman perinteisemmässä ympäristössä? Vai nykyaikaisemmassa? Valinta on sinun! PRAG MILANO BERLIN LONDON SOFIA KINGSTON LISSABON MADRID Flexline - täydellistä vapautta B1 Std: 205x196 KS: 225x196 B2 Std: 2x196x78 KS: 2x196x88 *B12 B3 Std: 2x196x x86 KS: 2x196x x96 B4 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B6 Std: 4x196x77 KS: 4x196x87 *B13 B7 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 B8 KS: 196x156 B9 KS: 196x140/ x196x68 *B14 *B15 B10 KS: 196x156 B11 KS: 196x140/ x196x68 + 1x196x62 XV1 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 XV2 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 E-TDL Std: 2x196x78 KS: 2x196x88 E9-TDL Std: 196x x60 KS: 196x x60 U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 * Tähdellä merkityssä pohjaratkaisussa tulee sängyn/dinetten ja kapeamman parivuoteen väliin vaatekaappi (vain KS-malleissa)

51 KABE 2010 / 51 Painot OMAMASSA KORKEIN SALLITTU KOKONAISMASSA Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE * Ametist GLE * Ametist XL * Ametist GDL * Safir TDL * Safir GLE * Safir XL * Onyx GLE * Onyx GXL * Diamant GLE Diamant GXL Diamant GDL Diamant TDL Amber BGXL Amber GLE Royal 560 LXL * Royal 560 XL * Royal 590 XL * Royal 610 DXL Royal 720 TDL Royal 720 GXL Royal 780 TDL Royal 780 GLE Royal 780 BGXL Hacienda 880 B-TDL Hacienda 880 D-TDL Hacienda 880 TDL Hacienda 880 GLE Hacienda 1000 TDL Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size Vakio King Size * Kokonaispaino 1700 kg on valinnaisena

52 52 / KABE 2010 Varusteet Hacienda 1000 TDL Hacienda 880 GLE Hacienda 880 TDL Hacienda 880 B-TDL Hacienda 880 D-TDL Royal 780 E-TDL Royal 780 U-TDL Royal 780 GLE Royal 780 BGXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 720 GXL Royal 610 DXL Royal 590 XL Royal 560 XL Royal 560 LXL Muut varusteet Lämmitys Keittiö / WC / LVI Sähkö / TV Ikkunat / luukut Kori KABE Flexlinesysteemi =Vaihtomakuuhuone Leveys: King Size (KS) 2500 mm / Vakio (V) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS/S KS/S KS Ecoprim-eristys (lattia mm / katto, seinät mm) Muovirimoitettu kori Vaunun levyinen kaasupullokotelo ABS, valaistu Galvanoitu teräsprofiilirunko Teräsvääntöjousitus (E = yksittäisakseli, B = teliakseli) B B B B B B B B B B B B E E E E Huojuntaa estävä kitkavetopää Työntöjarru, peruutusautomaatiikka Alumiinivanteet Keittiön ikkuna Ilmastoidut kattoluukut, hyttyskasetilla Kattoikkuna (H = Heki 2, HDL = Heki De Luxe) HDL HDL HDL HDL HDL H H H H H H H H H H H Tuuletusluukut (ei B3, B6) Suksikotelo ulosvedettävällä pohjalla, ulkopuolelta lukittava luukku ja valaisin 12V-järjestelmä, jossa 13-napaiset liittimet (Jäger) TV-pöytä TV-antenni, vahvistin keskusantenniliitos Keskitetty ohjauspaneli 230V (16A /10A) sähkökeskus automaattisulakkeilla, säkömittari vakiona Vikavirtasuojain Sähkörasia, ulkopuolinen 230V/12V-pistorasia, keskusantenniliitäntä, merkkivalo 230V, valo ja virtakatkaisin Vapaa-ajan akku 75Ah / 115Ah, akkulaturi 25A /45A 3-vaihe 115/45 115/45 115/45 115/45 115/45 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 Etummaisen kattolampun himmennin, 12/230V/antenniliitäntä takana +12V ikkunalaudassa edessä, epäsuora valo kattoon etuistuinryhmän luona Valolista sekä valolistan himmennin etummaisessa istuinryhmässä Jääkaappi 230V / 12V / kaasu (tilavuus 190 lit., pakkastin 35 lit.) WC-huone (D= suihkukaappi, H=suihkuallas ja käsisuihku) D H D D D D D H H D D H D H H H Kääntyvä kiinteästi asennettu WC, tyhj. ulkoa Sisäänrakennettu harmaavesitankki (34 litraa) Yksiotehana käsisuihkulla keittiössä ja pesutilassa Tiskipöytä kaasuliedellä: 4-liekkinen grilliuunilla 3 Kiinteä vesitankki 40 litraa, ulkopuolinen täyttö Ulkopuolinen suihku Alde Compact 3010 keskuslämmitys ja kosketusnäyttö kellolle sekä sisä- ja ulkolämpötilalle Kattilan virrankulutusta automaattisesti säätävä kuormitusvahti 12V / 230V kiertovesipumppu Sähköpatruuna 230V (3 kw) Lämminvesivaraaja Autom. lattialämmitysjärjestelmä - 4 putkistoa ja shunttijärjestelmä (AGS II Pro) Kuivauskaappi, jossa tippuallas ja suljettava ilmanvaihto Jätesanko, jossa jätteiden lajittelumahdollisuus KABE Phone Up Paljeovi (V = verho) V V V V V V V V V V V Ulkopuolinen nestekaasuliitäntä grillille kaasupullokotelossa Kaasuvuodon ilmaisin Keskuspölynimuri Keskuslukitusjärjestelmä, yksi avain sopii kaikkiin lukkoihin Pöytä, istuinryhmä, jossa laskutaso (B=pöytärunko, S=saksirunko) B B B S S B B B S B S B B B B B Joustinpatja 12 cm + petauspatja 6 cm (ei kerrossängyissä/ylävuoteissa) VarioVent - ainutlaatuinen ilmanvaihtojärjestelmä IR-hälytin / palovaroitin KABE pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja tietoja ilman edeltävää ilmoitusta. Esitteen kuvat saattavat sisältää jonkin verran lisävarusteita.

53 KABE 2010 / 53 Varusteet Amber GLE Amber BGXL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Diamant GDL Diamant GLE Diamant GXL Onyx GXL Onyx GLE Safir GLE Safir E-TDL Safir U-TDL Safir XL Ametist GDL Ametist XL Ametist GLE Smaragd GLE Smaragd XL Briljant XL Muut varusteet Lämmitys Keittiö / WC / LVI Sähkö / TV Ikkunat / luukut Kori KABE Flexlinesysteemi =Vaihtomakuuhuone /14 8/ / Leveys: King Size (KS) 2500 mm / Vakio (V) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S Ecoprim-eristys (lattia mm / katto, seinät mm) Muovirimoitettu kori Vaunun levyinen kaasupullokotelo ABS, valaistu Galvanoitu teräsprofiilirunko Teräsvääntöjousitus (E = yksittäisakseli, B = teliakseli) B B B B B B B E E E E E E E E E E E E Huojuntaa estävä kitkavetopää Työntöjarru, peruutusautomaatiikka Alumiinivanteet Keittiön ikkuna Ilmastoidut kattoluukut, hyttyskasetilla Kattoikkuna Heki 2, hyttysverkko ja rullaverho Tuuletusluukut (ei B3, B6) Suksikotelo ulosvedettävällä pohjalla, ulkopuolelta lukittava luukku ja valaisin 12V-järjestelmä, jossa 13-napaiset liittimet (Jäger) Valmius sisäänrakennettavalle CD / DVD:lle TV-pöytä TV-antenni, vahvistin keskusantenniliitos Keskitetty ohjauspaneli 230V (16A /10A) sähkökeskus automaattisulakkeilla, säkömittari vakiona Vikavirtasuojain Sähkörasia, ulkopuolinen 230V/12V-pistorasia, keskusantenniliitäntä, merkkivalo 230V Vapaa-ajan akku 75Ah, akkulaturi 25A Etummaisen kattolampun himmennin, 12/230V/antenniliitäntä takana +12V ikkunalaudassa edessä Valolista sekä valolistan himmennin etummaisessa istuinryhmässä Jääkaappi 230V / 12V / kaasu (tilavuus 122 lit., pakkastin 12 lit.) WC-huone (D= suihkukaappi, H=suihkuallas ja käsisuihku) H H D D H H H H H H D D H H H H H H H Kääntyvä kiinteästi asennettu WC, tyhj. ulkoa Automaattinen vesijärjestelmä ja ulkopuolinen jätevesisäkki Sisäänrakennettu harmaavesitankki (34 litraa) Yksiotehana käsisuihkulla keittiössä ja pesutilassa Tiskipöytä kaasuliedellä: 3-liekkinen Mikroaaltouuni Astianpesukone Kiinteä vesitankki 40 litraa, ulkopuolinen täyttö Ulkopuolinen suihku Alde Compact 3010 keskuslämmitys ja kosketusnäyttö kellolle sekä sisä- ja ulkolämpötilalle Kattilan virrankulutusta automaattisesti säätävä kuormitusvahti 12V / 230V kiertovesipumppu Sähköpatruuna 230V (3 kw) Lämminvesivaraaja Autom. lattialämmitysjärjestelmä - 4 putkistoa (AGS II) Kuivauskaappi, jossa tippuallas ja suljettava ilmanvaihto Jätesanko, jossa jätteiden lajittelumahdollisuus KABE Phone Up Paljeovi (V = verho) V V V V V V V V V V V V V V Ulkopuolinen nestekaasuliitäntä grillille kaasupullokotelossa Kaasuvuodon ilmaisin Keskuspölynimuri Keskuslukitusjärjestelmä, yksi avain sopii kaikkiin lukkoihin Pöytä, istuinryhmä, jossa laskutaso (B=pöytärunko, S=saksirunko, V=seinäkiinnike S B S B S B B S B B B S B B B S V S V Joustinpatja 12 cm + petauspatja 6 cm (ei kerrossängyissä/ylävuoteissa) VarioVent - ainutlaatuinen ilmanvaihtojärjestelmä Ilmastointi IR-hälytin / palovaroitin KABE ei vastaa mahdollisista painovirheistä.

Made for Finland 2008

Made for Finland 2008 Made for Finland 2008 Ruotsin ostetuin matkailuvaunu Matkailuvaunuja valmistava KABE viettää 50-vuotisjuhliaan Tenhultissa Smoolannissa. Tasavuosia kannattaa aina juhlia, mutta emme juhli pelkästään niitä,

Lisätiedot

Made for Finland AINA ASKELEEN EDELLÄ

Made for Finland AINA ASKELEEN EDELLÄ 2009 Made for Finland AINA ASKELEEN EDELLÄ 2 KABE 2009 Matkailuvaunu joka tarjoaa aina hieman enemmän SISÄLTÖ Kun haluat asua ja matkustaa ensimmäisessä luokassa... 5-6 Ainutlaatuiset ratkaisut... 6-7

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2020 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut. Aina askeleen edellä

Hinnasto KABE Matkailuvaunut. Aina askeleen edellä Hinnasto 2019 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

2007 Made for Finland

2007 Made for Finland 2007 Made for Finland Kun valitset KABE-vaunun, saat laatua! KABE on Ruotsin vanhin edelleen toiminnassa oleva matkailuvaunutehdas! Ensimmäisen matkailuvaununsa KABE rakensi jo vuonna 1958. Aina siitä

Lisätiedot

AINA ASKELEEN EDELLÄ. matkailuvaunuesite

AINA ASKELEEN EDELLÄ. matkailuvaunuesite AINA ASKELEEN EDELLÄ matkailuvaunuesite Seikkailu edessä koti-ikävä takana KABE-matkailuvaunu on sijoitus vapauteen. Matkakuumeeseen ja koti-ikävään samalla kertaa. Valitset sen, mikä sinulle sillä hetkellä

Lisätiedot

Kun valitset KABE-vaunun, saat laatua!

Kun valitset KABE-vaunun, saat laatua! 2006 Made for Finland Kun valitset KABE-vaunun, saat laatua! KABE on Ruotsin vanhin edelleen toiminnassa oleva matkailuvaunutehdas! Ensimmäisen matkailuvaununsa KABE rakensi jo vuonna 1958. Aina siitä

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. SOLIFER PERHE Mikäli tarvitset pienen ja kompaktin, tai tilavavan ja viihtyisän vaunun? Meiltä löytyy molemmat, sekä kaikkea siltä väliltä löytääksesi

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2018 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Hinnasto 2018

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

08 K A B E 2 0 0 8 1

08 K A B E 2 0 0 8 1 KABE 2008 1 KABE Travel Masterin varustus tekee siitä täydellisen viihtyisän niin kesällä kuin talvella 2 KABE 2008 KABE aloitti matkailuautojen valmistuksen Tenhultissa, Smoolannissa 60-luvun alussa.

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

KABE 2014 POHJOLAN ILMASTOON. AIVAN OMASSA LUOKASSAAN.

KABE 2014 POHJOLAN ILMASTOON. AIVAN OMASSA LUOKASSAAN. KABE 2014 POHJOLAN ILMASTOON. AIVAN OMASSA LUOKASSAAN. Aina askeleen edellä AINUTLAATUINEN MATKAILUVAUNU PALJON UUTISIA Olemme tehneet sen jälleen. Myös vuonna 2014 olemme askeleen edellä, aivan kuten

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2019 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

HINNASTO & TEKNISET TIEDOT MATKAILUVAUNUT 2015

HINNASTO & TEKNISET TIEDOT MATKAILUVAUNUT 2015 HINNASTO & TEKNISET TIEDOT MATKAILUVAUNUT 2015 Prislista_husvagnar_2015_FI.indd 1 R U OT S I N K A I K K I E N A I KOJ E N E N I T E N M Y Y T Y M AT K A I LU VAU N U Ylpeä yhteistyökumppani maajoukkueelle

Lisätiedot

KABE 2018 Maailma on sinun.

KABE 2018 Maailma on sinun. Maailma on sinun. Aina askeleen edellä KABE 60 VUOTTA TIEN PÄÄLLÄ. KABE on aina ollut askeleen edellä. Tarttunut unelmiin ja kehittänyt tekniikkaa, muotoilua ja ratkaisuja toteuttaakseen ne. Tänä vuonna

Lisätiedot

VAUNUT HINNASTO & TEKNNISET TIEDOT

VAUNUT HINNASTO & TEKNNISET TIEDOT VAUNUT 2014 HINNASTO & TEKNNISET TIEDOT Minkälaisen Polar vaunun SINÄ VALITSET? Täältä löydät meidän yleisimmät mallit suuruus järjestyksessä. Näet myös kuinka pituus muuttaa vaunuja. Ikkunoiden määrää

Lisätiedot

2010 AINA ASKELEEN EDELLÄ

2010 AINA ASKELEEN EDELLÄ 2010 AINA ASKELEEN EDELLÄ 2 KABE 2010 Halu päästä eteenpäin, mutta ei koskaan perille. Vapaudentunne - liikkua vapaasti, matkustaa minne tahansa hotellia etukäteen varaamatta, olematta kiinni oman kesämökin

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

Ensiesittelyssä täysin uusi KABE Travel Master -sukupolvi

Ensiesittelyssä täysin uusi KABE Travel Master -sukupolvi Ensiesittelyssä täysin uusi KABE Travel Master -sukupolvi 2007 KABE on päättänyt ottaa itsestään kaiken irti. Jotta sinä saisit paljon vastinetta rahoillesi. Ruotsin johtava valmistaja Yhä useammat tekevät

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

SMARTD KÄYTTÖPANEELI

SMARTD KÄYTTÖPANEELI PANEELI KÄYTTÖPANEELI MALLISARJOISSA ROYAL JA IMPERIAL Tilarivi näyttää seuraavat tiedot A. Lämpötila sisällä B. 230V on liitetty C. Kellonaika ja päivämäärä D. Tunturikytkentä aktivoitu E. Vesipumppu

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä Hinnasto 2020 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT MATKAILUVAUNU // CARAONE

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT MATKAILUVAUNU // CARAONE 2016 HINNAT JA TEKNISET TIEDOT MATKAILUVAUNU // SUOMI S IS Ä LT Ä Ä LLIE N KAIK KIE N MA T POHJARATKAISU WEINSBERG Hinnat 2016 www.weinsberg.fi Weinsberg_WW_FIN_TDsPL_2016-1_5031_ke.indd 1 08.09.15 11:03

Lisätiedot

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli Katsaus De Luxe Aloitusmalli 14 pohjaratkaisua -eri ikäisille, eri käyttötarkoituksiin Kokonaispainojen muutoksia malleissa 420 ja 440 Kohokohta: uudet paneeliverhot Uudet modernit verhoilukankaat 1 Katsaus

Lisätiedot

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta.

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Uusi näkökulma ruoanvalmistukseen, joka antaa vapautta yksilölliseen keittiösuunniteluun ja varmistaa tehokkaan höyryn ja käryn poiston. siemens-home.fi Siemens. Tuo

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu)

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu) kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Ajattele vihreästi. Ajattele kaunista. Solifer.

Ajattele vihreästi. Ajattele kaunista. Solifer. 2010 Loves to move 2 3 Ajattele vihreästi. Ajattele kaunista. Solifer. Matkailuvaunua valittaessa on hyvä ajatella myös ympäristöä. Vaunun ilmanvastus vaikuttaa suoraan polttoaineenkulutukseen. Soliferin

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat 2014.2015

Tekniset tiedot ja hinnat 2014.2015 Weinsberg_FIN_WW_TDsPL_2015_4627_ke 05.08.14 11:55 Seite 1 FIN Tekniset tiedot ja hinnat 2014.2015 www.weinsberg.com www.weinsberg.fi Weinsberg_FIN_WW_TDsPL_2015_4627_ke 05.08.14 11:55 Seite 2 CaraOne

Lisätiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2015 Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Nauti lomastasi me huolehdimme lopusta! Kun ostat vaunusi valtuutetulta Dethleffs-maahantuojalta, saat parasta mahdollista palvelua

Lisätiedot

DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut

DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut Tuuliverhoseinät - vaihtoehto ilmanvaihtoon lypsy-ja lihakarjatiloilla DeLaval laskostuva tuuliverho CTD DeLaval ylhäältä avautuva tuuliverho

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

lämpöä ympäri vuoden adria alpina

lämpöä ympäri vuoden adria alpina Adria 375-1965 Adria Alpina 45th edition - 2010 lämpöä ympäri vuoden adria Suunniteltu perheen yhteiseen aikaan. Elegantti ja tyylikäs Alpina vastaa kokeneen karavaanarin odotuksiin ja tämän päivän muuttuviin

Lisätiedot

Exclusiv. 5 tähden matkailuvaunu. Yhteenveto. Exclusiv kohokohtia

Exclusiv. 5 tähden matkailuvaunu. Yhteenveto. Exclusiv kohokohtia Exclusiv 5 tähden matkailuvaunu Exclusiv tekee vaikutuksen ikinuorella tyylikkyydellään. Tässä luksusluokan vaunussa puhuttelevat upeat materiaalit, kattavat vakiovarusteet, tunnelmallinen epäsuora valaistus

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

Keittiö. Mukavuus. Pesuhuone. Sisustus

Keittiö. Mukavuus. Pesuhuone. Sisustus BeduiN / beduin VIP Vakiovarusteet Alusta AL-KO Vario -alusta Sinkitty alusta, jossa pyörien muuttuvakulmainen jousto ja yksittäisripustus, peruutusautomatiikka Veivattava nokkapyörä Vahvistetut sinkityt

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

Tekniset tiedot / Kausi 2016

Tekniset tiedot / Kausi 2016 Alpina Alpina MITAT JA PAINT Kokonaispituus (mukaan lukien vetoaisa) (mm) 9720 Massa ajokunnossa (MR), noin (kg) * 2056 Suurin sallittu massa (kg) 2500 Kokonaispituus (mm) 8236 Sisäpituus (mm) 7612 Lattian,

Lisätiedot

Kuvasto2012. Kuvasto. Kaikki mallit ja uutuudet

Kuvasto2012. Kuvasto. Kaikki mallit ja uutuudet Kuvasto2012 Kuvasto 2012 Kaikki mallit ja uutuudet 2 SOLIFER-esite AINA LÄHTÖVALMIS. Voivatko auton ajo-ominaisuudet todella parantua, kun vetokoukussa on Solifer? Kyllä, monet Solifer-vaunun omistajat

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Camper. Aktiivilomailijan liikkuva koti. Yhteenveto. Camper kohokohtia

Camper. Aktiivilomailijan liikkuva koti. Yhteenveto. Camper kohokohtia Camper Aktiivilomailijan liikkuva koti Tämän kestosuosikin sisustus on nuorekas ja pirteä. Laajasta pohjaratkaisujen valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin kotoilusta nauttiville perheille kuin aktiivisille

Lisätiedot

FIN Hinnasto MATKAILUVAUNUT 2018

FIN Hinnasto MATKAILUVAUNUT 2018 FIN Hinnasto MATKAILUVAUNUT 2018 2 3 STYLE 4 5 STYLE PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla,

Lisätiedot

Beduin. Kansainvälinen klassikko. Yhteenveto. Lisäarvoa Beduin-vaunussa

Beduin. Kansainvälinen klassikko. Yhteenveto. Lisäarvoa Beduin-vaunussa Beduin Kansainvälinen klassikko Beduin tunnetaan korkealuokkaisesta, yksityiskohtiin menevästä varustelustaan, tyylikkäästä muotoilusta ja asunto-osan mukavuuksista. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITINRATKAISUN SUUNNITTELU

SÄHKÖLÄMMITINRATKAISUN SUUNNITTELU SÄHKÖLÄMMITINRATKAISUN SUUNNITTELU 1. Tilan lämpöhäviöt lasketaan huone- tai tilakohtaisesti. Lämmittimen valinta voidaan tehdä huonelämmityksen tehontarpeen mukaan, koska lämmittimien hyötysuhde on n.

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2016 Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Dethleffs: Etuja sinulle symbolien merkitykset Dethleffs-vaunusta löydät nerokkaita rakaisuja ja vakiovarusteita, jotka lisäävät

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1

14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1 14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1 JO-EL lattialämmitysmatto, kytkentä 230 V termostaattiin JO-EL lattialämmitysmatto on tehokas lämmitysjärjestelmä vieden vain vähän tilaa. Matto

Lisätiedot

AINA ASKELEEN EDELLÄ. KABE matkailuauto 2011

AINA ASKELEEN EDELLÄ. KABE matkailuauto 2011 AINA ASKELEEN EDELLÄ KABE matkailuauto 2011 2 2011 KABE Travel Master Aivan kuten ennen mutta uusi! Vapaudentunne - liikkua vapaasti, matkustaa minne tahansa hotellia etukäteen varaamatta, olematta kiinni

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

TASAKATTOIKKUNAT.

TASAKATTOIKKUNAT. kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa Contura 300 Contura i7 Kodikkuutta kuutiossa 2 Contura 300 ja i7 tuovat vaihtelua elämääsi Kuulutko niihin, jotka eivät saa tarpeekseen kodikkuudesta? Sitten sinun kannattaa tutustua Contura 300 -takkaan

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Palovaroittimien virhehälytykset

Palovaroittimien virhehälytykset Palovaroittimien virhehälytykset Tietoa: PALOVAROITTIMIEN TOIMINNASTA Palovaroitin havaitsee ja reagoi ilmassa oleviin savuhiukkasiin; ei lämpöön tai kaasuihin, kuten monet luulevat. Palovaroittimen hälytys

Lisätiedot

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin 3 3000 6000 W Sähkölämmitys 3 mallia Teollisuusinfrapunalämmitin Suuriin ja korkeisiin tiloihin Käyttökohteet soveltuu suurten ja korkeiden tilojen yleis- ja lisälämmitykseen. Sitä voidaan myös käyttää

Lisätiedot

LMConnect-APP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTO-OSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA

LMConnect-APP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTO-OSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA LMConnectAPP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTOOSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA Tästä lähtien voit ohjata LMCmatkailuajoneuvosi asuntoosan teknisiä toimintoja helposti etänä riippumatta omasta

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN Enston sähkölämmittimet Mukavaa lämpöä tehokkaasti Sähkölämmitys on joustava ratkaisu kodin kaikkien tilojen lämmitykseen. Se on helppo, luotettava ja tehokas lämmitysmuoto,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot