PEUGEOT 508 RXH Ylellisyyttä ja taloudellisuutta yhdistettynä nelivetoon

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PEUGEOT 508 RXH Ylellisyyttä ja taloudellisuutta yhdistettynä nelivetoon"

Transkriptio

1 LEHDISTÖTIEDOTE tammikuu 2013 PEUGEOT 508 RXH Ylellisyyttä ja taloudellisuutta yhdistettynä nelivetoon Peugeot 508 RXH on rakennettu yhtiön uusimmalle tekniikalle, jossa diesel- ja sähkömoottori on liitetty elektronisesti toisiinsa. Tuloksena nelivetoinen dieselhybridi, jonka suorituskyvyn ja taloudellisuuden yhdistelmä hakee vertaansa. Uutuuden ulkonäkö, sisustus ja varustetaso ovat myös omaa luokkaansa. Peugeot esittelee uuden 508 RXH -mallin myötä täysin uuden identiteetin. Siinä yhdistyy ranskalaismerkin perinteinen kolmenumeroinen nollan keskellään pitävä mallimerkintä erikoismallista kertovaan kolmekirjaimiseen lyhenteeseen. Uutuuden lähtökohtana on erittäin hyvän vastaanoton saanut, keväällä 2011 markkinoille tullut 508, joka on nopeasti noussut monessa maassa oman luokkansa myydyimmäksi automalliksi. 508-mallisarjaa täydentävä 508 RXH on yksilöllinen, ylellinen vaihtoehto, joka ottaa hybridinä ympäristöarvot upealla tavalla huomioon. Lisäksi neliveto auttaa pääsemään turvallisesti perille vaikeissakin olosuhteissa. Peugeot 508 RXH valmistetaan Peugeotin tehtailla Ranskan Sochaux ssa ja hybriditakaakselin osalta Mulhousessa.

2 Persoonallinen tyyli Uusi Peugeot 508 RXH erottuu tyyliltään ja yksityiskohdiltaan selvästi 508 SW -farmarista, johon tämä nelivetoinen dieselhybridi perustuu. Maavaraa on kasvatettu 50 mm, mikä yhdessä 40 mm kasvaneen raidevälin kanssa antaa autolle aivan uudenlaisen olemuksen. Komeat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet korostavat jykevyyttä ja antavat autolle ripauksen maasturimaisuutta. Peugeot 508 RXH eroaa muista 508-malleista myös korin muotojen osalta. Keulassa on oma persoonallinen ilmeensä aina kookkaammasta jäähdyttäjän säleiköstä alkaen. Lisävarusteena 508 RXH malliin on saatavana kaksois-xenonvalot varustettuna mukautuvilla smartbeam-ajovaloilla. Näiden viereen on sijoitettu LED-huomiovalot. Valojen toteutus muistuttaa leijonan kolmen kynnen raapaisua. Kokonaisuutta täydentää huomiovaloon yhdistetty suuntavalo, jossa on seitsemän oranssinväristä LEDiä. Korin linjaa täydentävät etupuskurista koko kyljen mitan aina takapuskuriin ulottuvat satiinin harmaat levitykset, jotka tuovat autoon maasturimaisuutta ja kertovat sen nelivetotekniikasta. Levitykset on integroitu luontevaksi osaksi korin muotoja. Linjoja korostavat myös alumiiniset kattokaaret sekä laaja, tuulilasista lähes saumattomasti jatkuva panoraamakatto. Kaikki varusteet kertovat yksityiskohtiin paneutumisesta ja 508 RXH:n ylellisyydestä. Kokonaisuuden viimeistelevät takavalot, joiden punainen hohto näkyy pimeällä kauaksi muistuttaen auton eleganssista ja korkeasta laadusta.

3 Huippuluokan materiaaleja ja varusteita Peugeot 508:n ohjaamon tyylikkyys korostuu uudessa 508 RXH:ssa sen kattavan varustelun ja täydellisyyttä hipovien materiaalien myötä. Kojelaudassa tekninen edistyksellisyys yhdistyy selkeisiin, puhtaisiin muotoihin, joista hyvinä esimerkkeinä ovat HYbrid4:n ajo-ohjelman valintapyörä ja vaihteenvalitsin. Varustetasoja 508 RXH:ssa on vain yksi. Korkealuokkaista tunnelmaa korostaa vaalea, tyylikäs taustavalaistus kaikkialla 508 RXH:n ohjaamossa. Sitä käytetään niin mittaristossa, näytöissä kuin valaisemassa katkaisimia eri puolilla matkustamoa. Peugeot on paneutunut huolella kokonaisuuden viimeistelyyn uutta laatutasoa korostaen. Ohjaamon materiaalivalinnoissa on pyritty eleganssiin ja harmoniaan sortumatta silti pöyhkeilyyn. Käytännössä tämä tarkoittaa luonnonmukaisten materiaalien ja värien käyttöä, joista monet ovat saatavissa vain 508 RXH -malliin. Kojelaudassa käytetään ensimmäistä kertaa harjatun alumiinin ja tummennetun lakan yhdistelmää. Kuparin värin käytöllä puolestaan muistutetaan auton edistyksellisestä tekniikasta. Teemaa jatketaan jopa istuimissa, joiden neulokset ovat kuparin sävyisiä. Istuimissa on vakiona nahka/kangasverhoilu. Nahka on ylellistä ja pehmeää alcantaraa, ja kangas kaksisävyisen vaikutelman luovaa innovatiivista laserpainettua kangasta. Lisävarusteena on tarjolla korkeatasoinen nahkaverhoilu. Reisituen etäisyyssäädöllä varustetut etuistuimet saa mieleiseensä asentoon kevyesti sähköllä. Kuljettajan istuimessa on lisäksi sähköinen ristiselän hierontatoiminto. Akustiset takasivuikkunat pitävät ohjaamon miellyttävän hiljaisena. Pysäköintitutkat edessä ja takana sekä pysäköintiavustin kuuluvat myös vakiovarusteisiin, samoin kaksialueinen automaatti-ilmastointi. 508 GT mallista tuttu WIP-navigointijärjestelmä kuuluu niinikään vakiovarusteisiin. Kuljettajan tehtävää helpottaa tuulilasin heijastusnäyttö (HUD). Värilliseen näyttöön saa nopeuden lisäksi muun muassa navigaattorin antamat tiedot parhaasta ajoreitistä. Käsijarrunkin voi unohtaa, sillä se on automaattinen ja toimii sähköisesti. Myös tuulilasinpyyhkimet ja valonvaihto toimivat automaattisesti. Lisävarusteina ovat saatavina nelialueilmastointi, kääntyvät smartbeam-xenonit, nahkaverhoilu, HiFi-paketti ja sähkötoiminen takaluukku sekä n.k. älyavain.

4 Oivaltavaa edistyksellistä tekniikkaa Peugeot 508 RXH on toinen Peugeot-malli, jossa käytetään innovatiivista HYbrid4-tekniikkaa. Maailman ensimmäisen dieselhybridin, 3008 HYbrid4:n myynti on vastikään alkanut myös Suomessa. HYbrid4-teknologia on erittäin hyvin ympäristöarvot huomioon ottava muunneltava hybridiarkkitehtuuri, jossa yhdistyvät poltto- ja sähkömoottori, Stop & Start käynnistysautomatiikka sekä sähköisesti ohjattu automatisoitu manuaalivaihteisto. Edessä Peugeot 508 RXH:ssa on polttomoottorina kaksilitrainen turbodiesel, joka kehittää 120 kw (163 hv) tehon ja jonka suurin vääntömomentti on 300 Nm. Moottorissa on uudenlaiset ECCS-tyyppiset (Extreme Conventional Combustion System) palotilat, muuttuvageometrinen erittäin vähäkitkainen ahdin ja yhteispaineruiskutuksen ruiskutuspumppu, joka antaa jopa 2000 bar in ruiskutuspaineen. Solenoidityyppisissä sumuttimissa on kahdeksan suutinreikää. Takana on sähkömoottorina järkevästi jousituksen yhteyteen sijoitettu kestomagneetein varustettu synkronimoottori, joka kehittää jatkuvasti 20 kw ja hetkellisesti 27 kw (37 hv) tehon. Moottorin jatkuva vääntömomentti on 100 Nm ja hetkellinen huippuarvo 200 Nm. Moottorien yhteistoiminnan aivoina toimii elektroninen yksikkö PTMU (Power Train Management Unit). Se käyttää bensiini- ja dieselmoottoria niin, että polttonesteenkulutus jää mahdollisimman alhaiseksi. Tavaratilan alle, lähelle sähkömoottoria on sijoitettu nikkelimetalliakusto, jonka lisäksi edessä moottoritilassa on tavanomainen 12 voltin akku. HYbrid4-tekniikassa sähkömoottori muuttaa vauhdin hidastuessa (esim. jarrutuksissa) syntyvän kineettisen energian sähköksi ladaten sillä akustoa. Liike-energian talteenotto säästää sekä jarruja että polttonestettä. Kuljettaja voi seurata moottorien toimintaa ja energian kulkua kojelaudan 7-tuumaisesta värinäytöstä. Lisäksi kuljettajan edessä vasemmanpuoleisesta mittarista näkee kulloisenkin energian kulutuksen tai talteenoton. Kun viisari on Charge-sektorilla, akut latautuvat. Viisarin siirtyessä Eco-sektorille ajetaan optimaalisella, taloudellisella tavalla. Kun viisari on Power-alueella, käytetään akuston virtaa. Näyttöä ja mittareita seuraamalla kuljettaja voi vaikuttaa 508 RXH:ssa polttonesteen kulutukseen jopa enemmän kuin tavallisissa autoissa.

5 Tehokkuutta, vapautta ja käytön helppoutta Peugeot 508 RXH on dieselhybridi, jota voidaan ajaa monella tavalla. Oma osuutensa tähän on taakse sijoitetulla sähkömoottorilla, joka tuo mukanaan nelivedon. Älykkään ratkaisun takia nelivetoa ohjataan täysin sähköisesti, eikä etu- ja takapyörien välillä ole perinteistä mekaanista yhteyttä. Tällä säästetään painoa ja tilaa, eikä järjestelmässä ole kitkaa tai kulutusta lisääviä osia. Kuljettaja voi valita neljän ajo-ohjelman välillä, joista Auto-asento on monipuolisin. Sen ollessa kytkettynä elektroniikka hallitsee automaattisesti koko voimalinjaa valiten aina optimaalisen vaihtoehdon. Järjestelmä ottaa täyden hyödyn dieselhybridin mahdollisuuksista käyttäen autoa etuvetoisena dieselinä, nelivetoisena tai takavetoisena sähköautona. Siirtyminen vetotavasta toiseen tapahtuu niin hienostuneesti, ettei kuljettaja edes huomaa sitä. Kun valitaan ZEV-asento (Zero Emission Vehicle) ajetaan täysin päästöttömästi pelkästään sähkömoottorin voimalla. Ohjelmaa käytettäessä akuissa pitää olla vähintään 50 prosentin lataus. Autolla voi ajaa enintään 70 km/h nopeudella noin neljän kilometrin matkan. Mikäli akkujen lataus alenee, dieselmoottori käynnistyy automaattisesti ja ohjelma vaihtuu Auto-asentoon. Etenkin vaikeissa olosuhteissa 4WD-ohjelma on paras vaihtoehto. 4WD-ohjelmassa auto on jatkuvasti nelivetoinen. Järjestelmä siirtää nykyaikaisten nelivetojen tapaan vetoa etuja takapyörien välillä tilanteen mukaan antaen taakse enimmillään 40 prosenttia voimasta. Vaikka akusto käytettäisiin tyhjäksi, 508 RXH säilyy edelleen nelivetoisena, sillä silloin sähkömoottori saa virtaa 8 kw:n tehoiselta käynnistysgeneraattorilta. Urheilullisempaan ajotapaan on tarkoitettu Sport-ohjelma, joka vaihtaa nopeammin ja käyttää dieselmoottoria suuremmilla käyntinopeuksilla kuin Auto-ohjelma. Silloin kuljettaja voi nauttia toden teolla dieselhybridin suurimmasta 147 kw (200 hv) tehosta ja muhkeasta 450 Nm huippuväännöstä. Niiden avulla 508 RXH kiihtyy km/h 8,8 sekunnissa ja kiihdytys ohitukseen ( km/h) kestää ainoastaan 6,6 sekuntia. Peugeot on varmistanut 508 RXH:ta kehittäessään, että se jatkaa yhtiön historiaa mukavuuden ja ajettavuuden esimerkkinä, johon muut valmistajat vertaavat omia mallejaan. Edessä on joustintuet ja takana HYbrid4-tekniikkaa varten kehitetty monivarsituenta. Painonjakauma on optimaalinen, sillä ilman matkustajia painosta 44 prosenttia on taka-akselilla. Jousitus on hiottu auton erikoispiirteet huomioon ottaen niin, että mukavuus, ohjauksen tarkkuus ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Autossa on vakiona 245/45 R 18 -kokoiset Michelin Pilot Sport 3 -renkaat, joiden ansiosta hallittavuus on helppoa nopeassakin ajossa. Jarrut on mitoitettu auton voimavaroihin, joten edessä on kookkaat 340 x 30 tuuletetut jarrulevyt ja takana 290 x 12 kokoiset jarrulevyt. Ohjaus antaa Peugeotin perinteiden mukaisesti tarkan tuntuman tien ja etupyörien välisistä tapahtumista ja sähköhydraulisen tehostuksen muuttuessa tilanteen mukaan. Pysäköinti sujuu kevyesti, mutta suurissa nopeuksissa tehostus on vähäistä, jolloin ohjauksen tarkkuus lisääntyy.

6 Huipputaloudellinen auto Kulutus vain 4,1 l/100 km ja CO2-päästöt 107 g/km Peugeot 508 RXH tarjoaa korkean maavaran ja nelivedon ansiosta aivan uudenlaisen liikkumisen vapauden. Huonot olosuhteet, auraamattomat tiet tai heikkokuntoinen mökkipolku eivät estä etenemistä. Silti RXH:n kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat auton tilat, suorituskyvyn ja etenemiskyvyn huomioon ottaen hämmästyttävän pienet. Yhdistetty kulutus on vain 4,1 l/100 km ja CO 2 -päästöt pikkuautotasoa eli 107 g/km. Peugeot 508 RXH-takuu Kolme vuotta tai km Myönnämme jälkeen kaikille Suomessa rekisteröidyille Peugeot-henkilö- ja tavaraautoille kolmen vuoden tai km pituisen takuun. Tämän lisäksi takuuajan voimassa oleva Peugeot Assistance tiepalvelu varmistaa matkan jatkumisen kaikissa tilanteissa. Takuuajan jälkeen valtuutettujen Peugeot-jälleenmyyjien luona määräaikaishuollossa käyville Peugeot-henkilöautoille myönnetään huollon tiepalvelu vuodeksi kerrallaan. Peugeot 508 RXH:n hybridijärjestelmälle myönnämme viiden vuoden takuun. LISÄTIETOJA: Riitta Luomala Viestintäpäällikkö / Communications Manager, Maan Auto Oy Mäkituvantie 3 G, Vantaa, Finland GSM riitta.luomala@peugeot.fi tai riitta.luomala@veho.fi

Peugeot 3008 HYbrid4 Maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille vuonna 2011 Ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2010

Peugeot 3008 HYbrid4 Maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille vuonna 2011 Ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2010 LEHDISTÖTIEDOTE 26.8.2010 Peugeot 3008 HYbrid4 Maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille vuonna 2011 Ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2010 Peugeot tuo keväällä 2011 markkinoille

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

PEUGEOT 3008 HYbrid4

PEUGEOT 3008 HYbrid4 PEUGEOT 3008 HYbrid4 Suunnittelu : bd-ntwk Tuotanto : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris - B 552 144 503 - Painettu EU:ssa Jälleenmyyjä www.peugeot.fi 3008 HYbrid4, MAAILMAN ENSIMMÄINEN DIESEL-

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA

AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA PEUGEOT 508 RXH AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA 508 RXH on syntynyt toiveesta yhdistää suorituskyky ja taloudellisuus. Nelivedon ansiosta 508 RXH:lla pääsee etenemään hankalissakin olosuhteissa.

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE

LEHDISTÖTIEDOTE LEHDISTÖTIEDOTE 3.9.2012 Peugeot Pariisin autonäyttelyssä 2012 208 GTi ja 208 XY ensiesittelyssä Peugeotin osastolla Pariisin autonäyttelyssä 2012 esitellään kaksi upeaa uutuutta 208- mallisarjaan. Molemmat

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen

2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen LEHDISTÖTIEDOTE 3.6.2013 2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen Peugeot on menestynyt erinomaisesti Crossover-luokassa 3008-mallillaan. Loppukeväästä 2013 Peugeotin Crossover-mallisto

Lisätiedot

PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1

PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 LEHDISTÖTIEDOTE 2.3.2010 PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 Peugeot juhlistaa 80. Geneven autonäyttelyä esittelemällä 200-vuotisen toimintansa kunniaksi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen

Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Lehdistötiedote 12.9.2017 Uusi Dacia Duster Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA CITROËN C5 NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA Citroën C5 erottuu edukseen. Sen linjakas keula Citroën-tunnuksin samoin kuin LED-huomiovalot korostavat sen tyylikkyyttä ja antavat sille dynaamisen ilmeen.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

CITROËN C5 CROSSTOURER

CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 CROSSTOURER URHEILULLINEN JA TYYLIKÄS FARMARI Citroën C5 CrossTourerissa yhdistyvät hämmästyttävällä tavalla urheilullisuus ja tyylikkyys. Ylimääräisiä tyylipisteitä tuovat pyöräpesien koristekaaret,

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN Geneven kansainvälisen autonäyttelyn yhteydessä järjestettiin kysely näyttelyn kauneimmasta maailman ensiesittelyyn tuodusta uutuudesta.

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013

Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013 LEHDISTÖTIEDOTE 20.2.2013 Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013 Uusi Peugeot 2008 ensiensittelyssä Urheilullinen 208 GTi & ralliautot 208 R2 ja 208 T16 parrasvaloissa Hybriditeknologian viimeisimmät innovaatiot,

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

www.peugeot.fi PEUGEOT 208 Jälleenmyyjä

www.peugeot.fi PEUGEOT 208 Jälleenmyyjä Suunnittelu : BD Network Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa. FI Maaliskuu 2011 Jälleenmyyjä www.peugeot.fi PEUGEOT 208 Lataa sovellus 208 «Let your

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

Uusi Dacia Duster Suomen järkevin katumaasturi

Uusi Dacia Duster Suomen järkevin katumaasturi Lehdistötiedote 5.2.2018 Uusi Dacia Duster Suomen järkevin katumaasturi Toisen sukupolven Dacia Duster tarjoaa vielä edeltäjäänsäkin paremman vastineen rahalle. Entistä tyylikkäämpi ja paremmin varusteltu

Lisätiedot

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 70 60 Braunschweig Bus Cycle F=ma Speed (km/h) 50 40 30 20 Voima ja massa ovat toisiinsa suoraan

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

HINNASTOT 01.04.2016

HINNASTOT 01.04.2016 HINNASTOT 01.04.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät

Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4Matic Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät GLC Coupé 350 e 4Matic Plug-in-hybridin CO 2-päästöt vain 59 grammaa kilometrillä Hybridijärjestelmän yhteisteho 325

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Energian talteenotto liikkuvassa raskaassa työkoneessa. 20.01.2010 Heinikainen Olli

Energian talteenotto liikkuvassa raskaassa työkoneessa. 20.01.2010 Heinikainen Olli Energian talteenotto liikkuvassa raskaassa työkoneessa 20.01.2010 Heinikainen Olli Esityksen sisältö Yleistä Olemassa olevat sovellukset Kineettisen energian palauttaminen Potentiaalienergian palauttaminen

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa.

Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. quattro// Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. Jo 35 vuotta. Audin quattro-mallisto on vakiinnuttanut paikkansa Suomen halutuimpana ja myydyimpänä nelivetoisena henkilöautona.

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA!

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA! SEATNews 1/2010 TERVETULOA! UUSI SEAT IBIZA ST Ensiesittelyssä NYT! SEAT IBIZA ST Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua SEAT Edistyksellinen, dynaaminen, laadukas ja persoonallinen SEAT tuo markkinoille

Lisätiedot

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011 EkoAuton julkistustilaisuus Katja Lohko Trafi Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Trafi 2 Sisältö Trafin Ekoautoilusivusto ja henkilöauton hankintaohje Turvallinen auto Ympäristöä vähemmän kuormittava

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Sähköauton historia I

Sähköauton historia I Puhtaasti sähköllä! Sähköauton historia I Ensimmäinen sähkömoottori 1821 Ensimmäiset sähköautot 1820-luvulla Ánvos Jedlik kehitti 1828 ensimmäisen sähköauton Sähköauton historia II Camille Jenatzyn "Le

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja

Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja LEHDISTÖTIEDOTE 30.9.2010 Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle 2011 2011 Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja Land Rover Freelander 2:een tehdyn päivityksen tärkein anti ovat entistä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 UUSI MALLISTO ANTAA ENEMMÄN VASTINETTA RAHALLE Koko Land Rover -mallisto on uudistunut vuoden sisällä. Uudet mallit täyttävät

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Vetotapa: Etuveto

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

UUSI PEUGEOT 3008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

UUSI PEUGEOT 3008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Suunnittelu : BD Network Toteutus : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa Viite Jälleenmyyjän leima UUSI PEUGEOT 3008 www.peugeot.fi ELÄ MYK- SIÄ UUSIA MUKSIA KOKE-

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM *

AKKU KWH AJOMATKA KM * Renault TWIZY Suositushinnasto 23.11.2018 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 45 Life Mopoauto L6e 5 0 6,1 100

Lisätiedot

Teknologiaraportti. Heikki Torvinen. 18/1/11 Metropolia Ammattikorkeakoulu

Teknologiaraportti. Heikki Torvinen. 18/1/11 Metropolia Ammattikorkeakoulu Teknologiaraportti Heikki Torvinen 1 Teknologiaraportti Käsittelee tekniikan näkökulmasta nyt ja tulevaisuuden ajoneuvoratkaisuja Polttoaineet Energian varastointi Lataus Ajoneuvoryhmät Henkilöauto Hyötyajoneuvot

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot