SääStä SataSia lukiokirjoissa! Selvää SääStöä ammatillisissa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SääStä SataSia lukiokirjoissa! Selvää SääStöä ammatillisissa"

Transkriptio

1 Jamera oppikirjat edullisemmin SääStä SataSia lukiokirjoissa! Selvää SääStöä ammatillisissa oppikirjoissa! uudet ja käytetyt oppikirjat edullisemmin lukioon ammatillisiin opintoihin kansanopistoon pääsykokeisiin amk-opiskeluun yliopistoon ostamme käytettyjä oppikirjoja! Verkkokauppa HelSinki jyväskylä lahti oulu tampere Hämeentie 26 GummerukSenkatu 5 mariankatu 17 asemakatu 29 kuninkaankatu 32 kalevankatu 26

2 SääStä oppikirjahankinnoissa! käsissäsi on uusin jamera-lehtemme, josta voit lukea miten voimme auttaa sinua oppikirjahankinnoissasi. toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: saat meiltä tarvitsemasi kirjat joko uutena tai käytettynä, ja jos kirjaasi voi käyttää uudestaan, ostamme sen sinulta takaisin. näin säästämme yhdessä luontoa ja rahaa. meiltä saat kirjat sekä ammatti- että lukio-opintoihin. Samalla voit hankkia tarvitsemasi opiskelutarvikkeet sekä digitaalisia materiaaleja. kun tulet asiakkaaksemme, autamme sinua kirjahankinnoissasi niin myymälällä kuin verkossa - vaikkapa chatissa. verkkokauppamme on suunniteltu niin, että oppikirjojen tilaaminen on mahdollisimman helppoa. verkkokauppamme erityisvahvuus on nopeat toimitukset, mistä olemme saaneet paljon hyvää palautetta. verkkokaupasta tilatessasi valitsemme sinulle mahdollisimman siistit kirjat. Hinnat ovat yhtä edulliset kaikille - ilman alennusprosenttien laskemista. meiltä saat uudetkin kirjat aina suoraan opiskelijahintaan. Hinnat ovat yhtä edulliset kaikille - ilman alennusprosenttien laskemista. vaikka digitaalisuus opiskelussa on viime vuosina lisääntynyt, paperikirja on säilyttänyt suosionsa. Suurin osa opiskelijoista valitsee edelleen paperikirjan, mikäli se on mahdollista. ehkä lukeminen vain on mukavampaa paperilta kuin ruudulta, jonka äärellä aikaa tulee vietettyä muutenkin. :) meitä jameralaisia on tänä kesänä palveluksessasi yli 80, ja suurin osa meistä on myös opiskelijoita. osaamme auttaa sinua kirjahankinnoissa, joista meillä yrityksenä on kokemusta jo yli 15 vuoden ajalta. meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse, maililla, verkkokaupan chatissa tai kävelemällä myymälän ovesta sisään. tervetuloa asioimaan myymälöissämme tai verkkokaupassamme! kesäterveisin, jameralaiset Kuvissa toimintaamme esittelevät Helsingin myymälöiden työntekijät.

3 millainen opiskelija olet? testaa ja voita! oletko eturivin aktiivisin vai takapulpetin pohdiskelija? mitkä ovat sinun vahvuutesi opiskelijana ja mihin ne voisivat sinut johdattaa? nyt se selviää! vastaamalla kymmeneen leikkimieliseen kysymykseen voit testata, millainen opiskelija olet. Saat tuloksena kuvauksen opiskelijaprofiilistasi ja samalla osallistut arvontaan, jonka pääpalkintona on 400 lahjakortti jameralle! kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yhteensä kymmenen palkintoa: 1. 1 kpl: 400 lahjakortti jameralle 2. 3 kpl: 36 kk lisenssi redfox-kielipalveluun (arvo 49,50 ) 3. 6 kpl: kattava opiskelutarvikepaketti (arvo noin 30 ) osallistumisaikaa on saakka. osallistumaan pääset osoitteessa jamera.net/kilpailut onnea arvontaan! TÄMÄ URLI EI TOIMI! kisoja myös FacebookiSSa ja instagramissa keväisen kuvakisan voittaja kuvat Kaikki kirjat löytyy ja säästää ihan mielettömästi rahaa! Aina tosi mukava ja iloinen palvelu! palaute instagramissa. näin SääStät SataSia jameran asiakkaana: SääStä SataSia lukiokirjoissa -esimerkkilaskelma kirjakuluista lukioaikana lukiokirjat maksavat uutena ostettuina * 1850 lukiokirjat jameralta, kaikki tai osa käytettyjä** Säästö ostaessasi kirjat jameralta Saat rahaa takaisin myydessäsi kirjasi jameralle *** Säästö yhteensä, kun ostat kirjasi jameralta ja myyt ne takaisin käytön jälkeen * lähde: lukiolaisten liitto ** isompi luku jos hankit lähes kaikki kirjat uusina ja pienempi luku, jos kaikki käytettynä edullisemmassa kuntoluokassa. jameralta saa uudetkin kirjat valmiiksi tingittyyn opiskelijahintaan ilman alennusprosenttien laskemista. *** ostohintoihin vaikuttaa mm. kirjojen uudistuminen. mitä nopeammin kirjat myy käytön jälkeen jameralle, sitä paremman hinnan niistä saa. Summa voi olla myös suurempi tai pienempi.

4 jameran erikoistarjoukset Heinä- ja elokuussa! Lisää tarjouksia Jameran myymälöissä ja verkkokaupassa ammattimatikka: 28,90 (ovh. 33,20) 12,90 * ravitseminen kauppa Tekniikka Terveys Historia ajassa 1 23,90 (ovh. 28,50) Sairaanhoito ja huolenpito 59,90 (ovh. 73,00) 34,90 * Sähkötekniikka Forum I 25,90 (ovh. 30,90) 14,90 * kaikkien aikojen historia 1 Balans: Svenska för affärstudier 49,90 (ovh. 59,00) 27,90 * 53,90 (ovh. 64,00) 23,90 (ovh. 28,30) 13,90 * MaoL-taulukot MaoL-taulukot on jokaisen lukiolaisen työkalu matematiikassa, kemiassa ja fysiikassa. Taulukkokirjan ostajalle A5-kouluvihko kaupan päälle! * Käytettyjen kirjojen saatavuus vaihtelee.

5 kotimaiset, ympäristömerkillä varustetut vihkot edullisesti. Nidottu A5-vihko Flow 10kpl / pkt. 10kpl/pkt 8,50 (norm. 10,90) jameralta laadukkaat Faber-caStell -tuotteet opiskeluun! Korostuskynä Faber-Castell Värilajitelma 4 kpl 171,90 Casio FX-Cp400 + ohjelmalisenssi Symbolinen (CAS) grafiikkalaskin Lukioon, ammatillisiin opintoihin ja korkeakouluihin 4kpl/pkt 2,50 (norm. 3,90) Lyijykynäsetti Faber-Castell timantti (sis. 2 lyijykynää, teroitin ja pyyhekumi) Saatavana neljä eri värivaihtoehtoa! TI-Nspire CX CaS + ohjelmalisenssi + USB-seinälaturi kämmenlaite ja monipuolinen tietokoneohjelma lukion pitkään matematiikkaan ja jatko-opintoihin Tarkka taustavalaistu värinäyttö ja suomenkielinen käyttöjärjestelmä 179,90 Casio FX-991 ex funktiolaskin 34,90 Casio FX-991 ex 2in1 funktiolaskin + Cp400 ohjelmistolisenssi 3 vuotta 79,90 4,90 (norm. 6,90) Iloista ja erinomaista asiakaspalvelua! Myyjät ovat valmiita täyttämään ostoskorin puolestasi. Halvemmat hinnat ja vanhojen kirjojen myynti on niin hyödyllistä kuin ympäristön huomioonottavaa. Jamera - paras tapa hankkia ja myydä oppikirjoja. palaute Facebookissa Jamerasta löytää usein ihan uudenveroisia kirjoja, mutta halvemmalla. Lisäksi mahdollisuus ostaa täysin uutena halutessaan löytyy. Todella mukava ja auttavainen palvelu myös. palaute instagramissa.

6 mikä jamera? aloitimme oppikirjojen kierrättämisen vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa. nykyään meillä on Suomen suurin oppikirjojen kierrätykseen erikoistunut verkosto: kuusi myymälää, vilkas verkkokauppa ja myyntitapahtumat yhteistyölukioilla. yhdistämme toiminnassamme edullisuuden, ekologisuuden ja iloisen, asiantuntevan asiakaspalvelun! emme kuulu mihinkään suurempaan kirjakauppaketjuun. jameran vuodesta 2005 omistaneet yrittäjät työskentelevät yrityksessä. työllistämme sesonkiaikoina jopa 80 työntekijää, joista suuri osa on opiskelijoita. kuulumme luottoluokitukseltamme aaa-ryhmään, mikä on tae luotettavuudesta ja hyvin hoidetusta toiminnasta. tuhannet opiskelijat ovat valinneet jameran oppikirjakaupakseen. tervetuloa mukaan joukkoon! miksi jamera? asiakkaamme osaavat sanoa sen paremmin. tässä palautetta some-kanavistamme: Hyvä asiakaspalvelu, edullisemmat hinnat ja nopeat toimitusajat. Myös omat kirjat saa myytyä kätevästi. Jamerassa parasta on kyllä asiakaspalvelu! Aina ystävällistä jaasiantuntevaa, ja sen lisäksi hyvä valikoima oppikirjoja sekä liikkeissä että netissä. Verkkokaupasta tilatut kirjat tulevat muutamassapäivässä, jotta ehtivät meille mattimyöhäisillekin. Erittäin hyvä valikoima ja niin osaava henkilökunta! Kiva kun löytyikoulun nimen perusteella lista tarvittavista kirjoista! Helppo tapa löytää kirjat opiskelijalle ja vielä edulliseen hintaan. Palvelu ollut aina ihan huippua. Näin vanhempana voin sanoa että säästää kukkaroa. Kiitos! Lupasitte palvella hyvin ja sen todella teitte! Oli kiva käydä!

7 miten? voit asioida myymälällä tai verkkokaupassamme! mitä aikaisemmin tulet tai tilaat, sitä paremman käytettyjen kirjojen valikoiman voimme sinulle tarjota. Saat meiltä myös uudet kirjat aina edullisesti - ilman alennusprosentteja ja samaan hintaan kaikille! meiltä ostetuilla uusilla ja käytetyillä kirjoilla on kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus. kesällä ostetuilla kirjoilla on pidennetty vaihto-oikeus elokuun loppuun asti; voit siis huoletta ostaa kirjat hyvissä ajoin. jos ostat kesällä koko vuoden oppikirjat ja kirja vaihtuu lukuvuoden aikana, voit vaihtaa kirjan kuittia vastaan, mikäli voimme yhdessä todeta muutoksen koulun kirjalistassa tai painoksen vaihtuneen. verkkokaupassa yli 100 euron tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja! meiltä myös otavan digikirjat ja redfox- ja mot online -sanakirjat sekä verkkokaupasta että myymälästä. Saat kirjat nopeana toimituksena lähipostiisi, valitsemaasi matkahuollon noutopisteeseen tai suoraan kotiisi. verkkokaupassa tarjolla olevat käytetyt kirjat ovat aina uusinta painosta ja hyväkuntoisia! ostamme käytettyjä oppikirjoja ympäri vuoden! voit myydä kirjasi myymälällä, lukioiden ostotapahtumissa tai lähettämällä kirjat ilmaiseksi. katso lisätietoja nettisivuiltamme jamera.net/oppikirjat-rahoiksi missä? tervetuloa asioimaan oppikirjojen asiantuntijoiden kanssa! autamme sinua löytämään oikeat kirjat. jameran aukioloajat Heinä- ja elokuussa: ma-pe 10 18, lauantaina Huom! pidennetyt aukioloajat koulun alkaessa: jyväskylä, lahti ja oulu: : ma pe 10 19, la 10 17, su klo Helsingin myymälät ja tampere: : ma pe 10 20, la 10 17, su klo olemme avoinna ympäri vuoden! jenniina Helsinki kalevankatu helsinkikalevankatu@jamera.net jarmo jyväskylä Gummeruksenkatu jkl@jamera.net Saara oulu asemakatu oulu@jamera.net aurora Helsinki Hämeentie helsinkihameentie@jamera.net ulla lahti mariankatu lahti@jamera.net Sini tampere kuninkaankatu tampere@jamera.net lukioiden myyntitapahtumat tulemme lukuvuoden alussa myymään ja ostamaan alkavan jakson oppikirjoja paikan päälle. varaa käteistä mukaan! HelSinGin alue järvenpään lukio jyväskylän alue jämsän lukio laukaan lukio muuramen lukio oulun alue tornion yhteislyseon lukio 8.8. kaustisen musiikkilukio kemin lyseon lukio muhoksen lukio tampereen alue tampereen yhteiskoulun lukio Verkkokauppa VerkkokauppakYSYMYkSIISI VaSTaa asiakaspalvelu@jamera.net

8 Jamera oppikirjat edullisemmin << A - Posti Oy << Posti Green tervetuloa Helpoille oppikirjaostoksille! oletko menossa lukioon tai ammattikouluun? klikkaa tai astu myymäläämme Saat uudet ja käytetyt oppikirjat edullisemmin Haluamme palvella sinua hyvin Osoitelähde: Väestötietojärjestelmä, Väestörekisterikeskus, PL 123, HELsiNKi Tietojen tekninen toimitus: Bisnode Marketing Oy, Kumpulantie 3, HELsiNKi, Lukion oppislaskunta, Jameran asiakasrekisteri verkkokaupastamme myös ruotsinkieliset uuden opsin lukiokirjat Helsinki jyväskylä lahti oulu tampere Joskus astetta parempi sanakirja on tarpeen. Osta oppikirjasi Jameralta, saat 3kk ilmaista kokeiluaikaa Sanakirja.fi PREMIUM -palveluun. Ne pienet erot.

SÄÄSTÄ SATASIA LUKIOKIRJOISSA!

SÄÄSTÄ SATASIA LUKIOKIRJOISSA! Jamera OPPIKIRJAT EDULLISEMMIN SÄÄSTÄ SATASIA LUKIOKIRJOISSA! UUDET JA KÄYTETYT OPPIKIRJAT EDULLISEMMIN Ammatillisiin opintoihin Lukioon Jatko-opintoihin Kansanopistoon OSTAMME KÄYTETTYJÄ OPPIKIRJOJA Myy

Lisätiedot

Jamera. Säästä satasia. oppikirjoissa! Selvää säästöä. oppikirjat edullisemmin! www.jamera.net. Myymälät. Käytetyt ja uudet. Ostamme käytettyjä

Jamera. Säästä satasia. oppikirjoissa! Selvää säästöä. oppikirjat edullisemmin! www.jamera.net. Myymälät. Käytetyt ja uudet. Ostamme käytettyjä Jamera -oppikirjat edullisemmin Säästä satasia Lukiokirjoissa! Selvää säästöä Ammatillisissa oppikirjoissa! Käytetyt ja uudet oppikirjat edullisemmin! Lukioon Ammatillisiin opintoihin Pääsykokeisiin Kansalaisopistoon

Lisätiedot

Jamera SÄÄSTÄ SATASIA LUKIOKIRJOISSA! OPPIKIRJOISSA! SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ AMMATILLISISSA. -oppikirjat edullisemmin OPPIKIRJOJA. www.jamera.net.

Jamera SÄÄSTÄ SATASIA LUKIOKIRJOISSA! OPPIKIRJOISSA! SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ AMMATILLISISSA. -oppikirjat edullisemmin OPPIKIRJOJA. www.jamera.net. Jamera -oppikirjat edullisemmin SÄÄSTÄ SATASIA LUKIOKIRJOISSA! SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ AMMATILLISISSA OPPIKIRJOISSA! KÄYTETYT JA UUDET OPPIKIRJAT EDULLISEMMIN Lukioon Ammatillisiin opintoihin Kansanopistoon Pääsykokeisiin

Lisätiedot

Jamera oppikirjat edullisemmin

Jamera oppikirjat edullisemmin Jamera oppikirjat edullisemmin Jamera @jameraoppikirjat asiakaspalvelu@jamera.net www.jamera.net Säästä satasia lukiokirjoissa! Selvää säästöä ammatillisissa oppikirjoissa! uudet ja Käytetyt oppikirjat

Lisätiedot

Lukiokurssien oppikirjat kaksoistutkintolaisille lv

Lukiokurssien oppikirjat kaksoistutkintolaisille lv 1 Lukiokurssien oppikirjat kaksoistutkintolaisille lv 2018-2019 Lukion oppikirjat hankitaan vain lukiotavoittein opiskeltavissa aineissa. Niitä ovat äidinkieli, englanti, ruotsi, matematiikka, terveystieto,

Lisätiedot

LUKION OPPIKIRJAT KAKSOISTUTKINNOSSA OTSOLASSA LUKUVUONNA JAKSOITTAIN

LUKION OPPIKIRJAT KAKSOISTUTKINNOSSA OTSOLASSA LUKUVUONNA JAKSOITTAIN LUKION OPPIKIRJAT KAKSOISTUTKINNOSSA OTSOLASSA LUKUVUONNA 2018 2019 JAKSOITTAIN Lukuvuonna 2018 2019 lukio-opinnoissa käytettävät oppikirjat ovat nähtävissä myös Joensuun lyseon lukion aikuislinjan verkkosivuilla

Lisätiedot

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV : vuosiluokka Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV : vuosiluokka Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV 2017-2018: 1. - 2. vuosiluokka Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro 978-952-63-3437-0

Lisätiedot

OPPIKIRJAT vanha ops Aine ja kurssi Oppikirja

OPPIKIRJAT vanha ops Aine ja kurssi Oppikirja OPPIKIRJAT 2017 2018 vanha ops Aine ja kurssi Oppikirja Äidinkieli 7 Särmä ja tehtävävihko 7 (Otava) 8-9 Särmä ja Ylioppilastekstejä 2017 SKS/ÄOL ISBN-10: 9522228869 11 Särmä Kielenhuolto (vihko) (Otava)

Lisätiedot

Lempäälän lukion oppikirjat , 1. ja 2. vuosikurssi KURSSI ISBN-koodi 1

Lempäälän lukion oppikirjat , 1. ja 2. vuosikurssi KURSSI ISBN-koodi 1 Lempäälän lukion oppikirjat 2017-2018, 1. ja 2. vuosikurssi KURSSI ISBN-koodi 1 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS SANOMA PRO Jukola Tekstioppi ÄI (kaikilla kursseilla) 978-952-63-0386-4 SANOMA PRO Jukola 1 ÄI01

Lisätiedot

BIOLOGIA Vsl kurssi oppikirja kustantaja ISBN paino-vuosi. 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro

BIOLOGIA Vsl kurssi oppikirja kustantaja ISBN paino-vuosi. 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV. 2019-2020 Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA Vsl kurssi oppikirja kustantaja ISBN paino-vuosi 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio

Lisätiedot

Oppikirjat ja -materiaalit lukuvuonna Salon lukio

Oppikirjat ja -materiaalit lukuvuonna Salon lukio Oppikirjat ja -materiaalit lukuvuonna 2019-2020 Salon lukio SUOMEN KIELI JA KIRJALLISUUS -OPPIMÄÄRÄ Kurssit 1 6: Tabletkoulu ÄI1, ÄI2, ÄI3, ÄI4, ÄI5, ÄI6 (LOPS 2016). Opettaja ohjeistaa kurssin alussa

Lisätiedot

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA.

HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA. HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV. 2018-2019 Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan BIOLOGIA 1. BI1 BIOS 1 Elämä ja evoluutio Sanomapro 978-952-63-3437-0 2016 1. BI2 BIOS

Lisätiedot

BIOLOGIA. painovuosi. vaihtoehtona digikirja 6 kk tai 48 kk lisenssillä

BIOLOGIA. painovuosi. vaihtoehtona digikirja 6 kk tai 48 kk lisenssillä HANKASALMEN LUKION OPPIKIRJAT LV 2016-2017: 1. vuosiluokan osalt Sarake vsl: vuosiluokka, jonka aikana kurssi tavallisimmin opiskellaan Listalle on merkitty etupäässä vain 1. vuosiluokan kirjat, koska

Lisätiedot

AINE KURSSI KIRJA KUSTANTAJA

AINE KURSSI KIRJA KUSTANTAJA VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA LUKUVUOSI 2018-2019 Pidä huolta, että valitset oikean kurssin kirjan. Useista kirjoista on tullut myös uudistettuja painoksia. Tarkista, että käytössäsi on tuorein painos,

Lisätiedot

Salon lukion oppikirjat ja -materiaalit lukuvuonna

Salon lukion oppikirjat ja -materiaalit lukuvuonna Salon lukion oppikirjat ja -materiaalit lukuvuonna 2018 19 SUOMEN KIELI JA KIRJALLISUUS Kurssit 1 3: Tabletkoulu ÄI1, ÄI2, ÄI3 (LOPS 2016). Opettaja ohjeistaa kurssin alussa oppimateriaalin hankintaan.

Lisätiedot

Oppiaine Kirjan nimi Kustantaja Kurssilla

Oppiaine Kirjan nimi Kustantaja Kurssilla Kalevan lukio Oppikirjat 2018-2019 (päivitetty 21.8.18) Huom! Oppikirjoista voi käyttää myös digiversiota. Osassa kursseista käytetään pelkästään digikirjaa. Ota siis aina selvää, mitä kirjaa kullakin

Lisätiedot

Lempäälän lukion oppikirjat KURSSI ISBN-koodi 1

Lempäälän lukion oppikirjat KURSSI ISBN-koodi 1 Lempäälän lukion oppikirjat 2018-2019 KURSSI ISBN-koodi 1 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS SANOMA PRO Jukola Tekstioppi ÄI (kaikilla kursseilla) 978-952-63-0386-4 SANOMA PRO Jukola 1 ÄI01 978-952-63-4937-4 SANOMA

Lisätiedot

TIKKURIN PE LA 28. 2. :n lahjakort ja voita 100

TIKKURIN PE LA 28. 2. :n lahjakort ja voita 100 TIKKURIN S Y Y S S U T E L U U T 9.9. PE LA 28. 2 näyteikkuna ämään paras ti! Tule äänest :n lahjakort ja voita 100 74940_Tikkuri_Syystuuletus_suora_9_12_155x155_UUSI.indd 1 17.9.2012 11.57 NYT ON SYYS-

Lisätiedot

Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja.

Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja. OPPIKIRJALUETTELO 07-087 Kotkan lyseo Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja. KURSSI KUSTANTAJA ÄIDINKIELI Vuositaso I hankkii sähköisen oppikirjan ja sähköiset t. Vuositaso

Lisätiedot

Sonkajärven lukion oppikirjat

Sonkajärven lukion oppikirjat Sonkajärven lukion oppikirjat 2019-2020 Sivu 1 Aloittava opiskelija voi lainata reaaliaineiden pakollisten kurssien oppikirjoja koululta. Jos osallistut aineen ylioppilaskirjoituksiin on suositeltavaa

Lisätiedot

Padasjoen lukiossa käytettävät oppikirjat, uusi ops

Padasjoen lukiossa käytettävät oppikirjat, uusi ops Padasjoen lukiossa käytettävät oppikirjat, uusi ops Äidinkieli Oppikirja: Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus, Uusi painos 2016! ISBN 978-951-1-28914-2 Särmä. Kielenhuollon vihko, ISBN 978-951-1-26586-3

Lisätiedot

AV = ALUS- TAVA VARAUS MYYDÄÄN VUOKRATAAN OSTETAAN ANNETAAN NOUTO

AV = ALUS- TAVA VARAUS MYYDÄÄN VUOKRATAAN OSTETAAN ANNETAAN NOUTO Lämmittely YP= YLLÄPITO YV = YKSITYIS- VIESTI AV = ALUS- TAVA VARAUS JONO = JONOSSA VAIN NOUTO = VOI VAIN HAKEA SPK = SISÄLTÄÄ POSTIKULUT MMM = MYYNNISSÄ MYÖS MUUALLA KÄYTETTY KÄYTTÄMÄTÖN VÄHÄN- KÄYTETTY

Lisätiedot

OPPIKIRJAT LUKUVUONNA Äidinkieli ja kirjallisuus. Suomi toisena kielenä (S2)

OPPIKIRJAT LUKUVUONNA Äidinkieli ja kirjallisuus. Suomi toisena kielenä (S2) OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2018 2019 Lukuvuonna 2018 2019 lukio-opinnoissa käytettävät oppikirjat ovat nähtävissä myös Joensuun lyseon lukion aikuislinjan verkkosivuilla osoitteessa http://www.joensuu.fi/aikuislinja

Lisätiedot

Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja.

Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja. OPPIKIRJALUETTELO 208-20 Kotkan lyseo Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja. OHJE OPETTAJILLE: Vaihda oman oppiaineesi oppikirjafontti mustaksi kun olette päivittäneet luettelon

Lisätiedot

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna 2019-2020 Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää myös vastaavaa sähköistä oppikirjaa. Äidinkieli Kurssi ÄI1 Jukola-sarjan Tekstioppi + kurssikirja

Lisätiedot

Taustatiedot - Kaikki -

Taustatiedot - Kaikki - Lapin yleisten kirjastojen asiakastyytyväisyyskysely 2014 RTF Report - luotu 01.12.2014 12:54 Nimi Vastaaja Vastaamassa Vastanneet Vastaajat 2014 52 52 47 Yhteensä 52 52 47 Vastausprosentti 100 Lopettaneet

Lisätiedot

Symbolinen laskenta ja tietokoneohjelmistot lukion matematiikassa. Jussi Nieminen, Helsingin normaalilyseo

Symbolinen laskenta ja tietokoneohjelmistot lukion matematiikassa. Jussi Nieminen, Helsingin normaalilyseo Symbolinen laskenta ja tietokoneohjelmistot lukion matematiikassa Jussi Nieminen, Helsingin normaalilyseo Historiaa u Funktiolaskimet alkoivat yleistyä lukioissa 1970-luvun lopulla. u Graafiset laskimet,

Lisätiedot

Lataa Matemaattisia kaavoja ja taulukoita - Esko Valtanen. Lataa

Lataa Matemaattisia kaavoja ja taulukoita - Esko Valtanen. Lataa Lataa Matemaattisia kaavoja ja taulukoita - Esko Valtanen Lataa Kirjailija: Esko Valtanen ISBN: 9789529867370 Sivumäärä: 519 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 27.57 Mb Matemaattisia kaavoja ja taulukoita

Lisätiedot

ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS kurssit kirjan nimi ISBN kustantaja. AI4 Kieli ja tekstit 2 978 952 63 1000 8 (paperikirja) SanomaPro

ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS kurssit kirjan nimi ISBN kustantaja. AI4 Kieli ja tekstit 2 978 952 63 1000 8 (paperikirja) SanomaPro Oppikirjat 2016 2017 OPPIKIRJAN HANKINTAAN LIITTYVÄÄ: Kaikilla opiskelijoilla tulee olla opiskelussaan oma kannettava tietokone. Vinkkejä koneen hankintaan saa Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta https://www.ylioppilastutkinto.fi/images/sivuston_tiedostot/ohjeet/digabi/ytl_paatelaiteohje_2016_fi.pdf

Lisätiedot

1) LOPS2016 / Käytössä lukion ykkösillä /17ABC) ja kakkosilla (16ABC) s ) Vanha OPS / Käytössä kolmosilla (15ABC, 14D) s.

1) LOPS2016 / Käytössä lukion ykkösillä /17ABC) ja kakkosilla (16ABC) s ) Vanha OPS / Käytössä kolmosilla (15ABC, 14D) s. Liedon lukio OPPIKIRJAT Lv. 2017-18 9/6-17 1) LOPS2016 / Käytössä lukion ykkösillä /17ABC) ja kakkosilla (16ABC) s. 1-5 2) Vanha OPS / Käytössä kolmosilla (15ABC, 14D) s. 6-7 Oppikirjojen sähköisen version

Lisätiedot

Laske Laudatur ClassPadilla

Laske Laudatur ClassPadilla Enemmän aikaa matematiikan opiskeluun, vähemmän aikaa laskimen opetteluun. Laske Laudatur ClassPadilla Kevät 2017 pitkä matematiikka Pitkä matematiikka, kevät 2017 Casio Scandinavia Keilaranta 17 02150

Lisätiedot

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI 2017-2018 Kust. ISBN NIMI KURSSI PITKÄ MATEMATIIKKA: vanha tai uusi painos SanomaPro 9789526336725 Yhteinen tekijä Lukion matematiikka 1 MAY1 alk. 9789526303819 Tekijä

Lisätiedot

VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013

VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013 VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013 VASTAAJIA: 56 SUKUPUOLI MIES (11) NAINEN (43) EI VASTAUSTA/EOS (2) ELÄMÄNTILANNE TYÖSSÄ (18) TYÖTÖN (6) KOULULAINEN/OPISKELIJA (5) ELÄKELÄINEN (26)

Lisätiedot

Särmä-oppikirja voi olla digikirjan muodossa, tehtävä- ja kielioppikirjat eivät.

Särmä-oppikirja voi olla digikirjan muodossa, tehtävä- ja kielioppikirjat eivät. Vihdin lukion ensimmäisen vuoden oppikirjat lukuvuonna 2016-2017 Huom! Syksyllä 2016 lukion aloittavat opiskelevat uuden opetussuunnitelman mukaan. Ole tarkkana, että hankit juuri sen kirjan, joka listassa

Lisätiedot

Kursseilla ei käytetä tehtäväkirjoja. Sen sijaan opiskelijalla tulee olla oma kannettava.

Kursseilla ei käytetä tehtäväkirjoja. Sen sijaan opiskelijalla tulee olla oma kannettava. KUNINKAANTIEN LUKIO Lukuvuonna 2017 2018 käytettävät oppikirjat ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS Ykkösvuoden opiskelijat: ÄI01 - ÄI03: Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus: 978-951-1-28914-2 Otava TAI SÄRMÄ:

Lisätiedot

Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa

Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI 14.8.2018 Tervetuloa! Ammatillinen tutkinto + yo-tutkinto > Ammatillista perustutkintoa opiskeleva voi suorittaa osan perustutkintoon kuuluvista

Lisätiedot

TILAUSVIHKO. Nimi: Käyttäjätunnus: Salasana: Myyntiaika:

TILAUSVIHKO.  Nimi: Käyttäjätunnus: Salasana: Myyntiaika: TILAUSVIHKO Nimi: Käyttäjätunnus: Salasana: Myyntiaika: www.gutz.fi NÄIN SE TOIMII 1. KERÄÄ TILAUKSET Nyt on aika kerätä tilaukset, tilausvihkon, kuvaston ja kotisivun avulla. Ole huolellinen ja repäise

Lisätiedot

Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus Digikirja. OPS ISBN )

Särmä. Suomen kieli ja kirjallisuus Digikirja. OPS ISBN ) ÄIDINKIELI tunnus nimi kirjan nimi kustantaja ISBN-numero materiaali ISBN-numero tai muu tunnistetieto ÄI 1 Tekstit ja vuorovaikutus (OPS 2016) ÄI 2 Kieli, kulttuuri ja identiteetti (OPS 2016) ÄI 3 Kirjallisuuden

Lisätiedot

Kurssi Kirjan nimi Kust. Kirjan ISBN Hinta

Kurssi Kirjan nimi Kust. Kirjan ISBN Hinta IISALMEN LYSEO DIGIKIRJALISTA 2016-2017 Oppikirja-alennus koskee vain painettuja kotimaisia kirjoja. Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan kautta voi ostaa ja ladata Otavan digikirjoja. Suomalaisen Kirjakaupan

Lisätiedot

SÄHKÖINEN MYYNTIMIES

SÄHKÖINEN MYYNTIMIES SÄHKÖINEN MYYNTIMIES Yritys Henkilöstö 25+ Asiakkaita 700+ Palvelut: Sähköinen myyntimies Livezhat Perustettu Suomalainen Patentoitu USA:ssa ZEF Arviointikone ZEF Vaalikone Kannattava kasvuyritys Suomen

Lisätiedot

FORSSAN YHTEISLYSEON OPPIKIRJAT lv

FORSSAN YHTEISLYSEON OPPIKIRJAT lv FORSSAN YHTEISLYSEON OPPIKIRJAT lv. 2019 2020 HUOM! Oppikirjalistan kirjoista hyväksytään myös saman kustantajan sähköinen materiaali ellei muuta mainita. Äidinkieli Äidinkieli Kurssit 1-9: Särmä suomen

Lisätiedot

VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA

VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA LUKUVUOSI 2017-2018 Pidä huolta, että valitset oikean kurssin kirjan. Useista kirjoista on tullut myös uudistettuja painoksia. Tarkista, että käytössäsi on tuorein painos,

Lisätiedot

Netraudan asiakaskysely Yhteenvetoraportti, N=594, Julkaistu: Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat

Netraudan asiakaskysely Yhteenvetoraportti, N=594, Julkaistu: Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat Netraudan asiakaskysely Yhteenvetoraportti, N=594, Julkaistu: 12014 Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat Myymälä Ideapark 191 32,15% Tammisto 403 67,85% 594 Myyjä Marjut / Idea 91 17,50% Nikolai / Idea 67 12,88%

Lisätiedot

Tilauksen voi lähettää sähköpostitse: tai tuoda kirjakauppaan

Tilauksen voi lähettää sähköpostitse: tai tuoda kirjakauppaan ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUOSI 2018-2019 Tilaajan nimi ja yhteystiedot: ENNAKKOTILAUSHINNAT Tilauksen voi lähettää sähköpostitse: honkaniemen.kirjak@netikka.fi tai tuoda kirjakauppaan Ennakkotilaushinnat

Lisätiedot

FORSSAN YHTEISLYSEON OPPIKIRJAT lv /UUSI OPETUSSUUNNITELMA (OPS2016)

FORSSAN YHTEISLYSEON OPPIKIRJAT lv /UUSI OPETUSSUUNNITELMA (OPS2016) FORSSAN YHTEISLYSEON OPPIKIRJAT lv. 2018 2019 /UUSI OPETUSSUUNNITELMA (OPS2016) 27.9.2018 HUOM! Oppikirjalistan kirjoista hyväksytään myös saman kustantajan sähköinen materiaali ellei muuta mainita. Äidinkieli

Lisätiedot

UUSI LOPS. Kauppilantie Jalasjärvi EI OLE PAKOLLINEN KURSSI, HUOMIOI Puh TEKEMÄSI VALINNAT JA NIIDEN TOTEUTUMINEN

UUSI LOPS. Kauppilantie Jalasjärvi EI OLE PAKOLLINEN KURSSI, HUOMIOI Puh TEKEMÄSI VALINNAT JA NIIDEN TOTEUTUMINEN JALASJÄRVEN LUKIO 1.-3. VUOSIKURSSI UUSI LOPS Kauppilantie 1 61600 Jalasjärvi EI OLE PAKOLLINEN KURSSI, HUOMIOI Puh. 040 560 2480 TEKEMÄSI VALINNAT JA NIIDEN TOTEUTUMINEN Oikea kirja valitaan TARKISTAMALLA

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

Vääksyn Yhteiskoulun lukion kirjalista lukuvuodelle Kirja ja ISBN-numero BIOLOGIA ENGLANTI FILOSOFIA FYSIIKKA HISTORIA KEMIA

Vääksyn Yhteiskoulun lukion kirjalista lukuvuodelle Kirja ja ISBN-numero BIOLOGIA ENGLANTI FILOSOFIA FYSIIKKA HISTORIA KEMIA Vääksyn Yhteiskoulun lukion kirjalista lukuvuodelle 2019-2020 Kirja ja ISBN-numero BIOLOGIA (Sanomapro) Digikirja käy myös kaikista BIOS 1: Elämä ja evoluutio (LOPS 2016) 978-952-63-3437-0 BIOS 2: Ekologia

Lisätiedot

Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa

Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. markkinointitoimet ovat nyt omassa hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen

Lisätiedot

TURENGIN TOIMIPISTE: LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2016 2017

TURENGIN TOIMIPISTE: LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2016 2017 TURENGIN TOIMIPISTE: LUKION OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2016 2017 VANHAN OPETUSSUUNNITELMAN KURSSIT ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS äidinkielen ja kirjallisuuden kursseille Äi1 Äi9 voi painetun Särmä oppikirjan ja

Lisätiedot

Osaava ostaja, Keskustellaan kuluttajuudesta

Osaava ostaja, Keskustellaan kuluttajuudesta Osaava ostaja, Keskustellaan kuluttajuudesta Viimeisin ostamani asia haaveet ja tarpeet hintavertailu rahat tuotetietous muuta Minä mainonnan keskellä 1 Ryhmätyö Näin ostopäätöksiini yritettiin vaikuttaa

Lisätiedot

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016 Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi 2018-2019, LOPS2016 Opiskelija voi hankkia joko tavallisen tai sähköisen oppikirjan Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus 1-6

Lisätiedot

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI

ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI ÄHTÄRIN LUKION OPPIKIRJAT, LUKUVUOSI 2018-2019 Kust. ISBN NIMI KURSSI PITKÄ MATEMATIIKKA: vanha tai uusi painos SanomaPro 9789526336725 Yhteinen tekijä Lukion matematiikka 1 MAY1 alk. 9789526303819 Tekijä

Lisätiedot

Menumat-verkkokaupan käyttöohje (päivitetty )

Menumat-verkkokaupan käyttöohje (päivitetty ) Menumat-verkkokaupan käyttöohje (päivitetty 2.7.2018) Tervetuloa käyttämään Menumat Oy:n verkkokauppaa! Voit selata tuotteitamme ilman kirjautumista verkkokauppaan. Ostoksia varten tarvitset joko asiakkaan

Lisätiedot

Lukuvuonna käytettävät oppikirjat Kaikki kurssit ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia.

Lukuvuonna käytettävät oppikirjat Kaikki kurssit ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia. Lukuvuonna 2019-2020 käytettävät oppikirjat Kaikki kurssit ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia. Äidinkieli (ÄI) Kurssit 1 5 Särmä (digikirjana) ja Särmän tehtävävihot 1-5 (digikirjana tai paperisina),

Lisätiedot

Kauhajoen lukion oppikirjalista /uusi ops

Kauhajoen lukion oppikirjalista /uusi ops Kauhajoen lukion oppikirjalista 2017-2018/uusi ops Lyhenne BI01 BI02 BI03 BI04 BI05 EAB31 Oppimateriaali Symbioosi 1, sähköinen kirja. Kustantaja: Symbioosi 2, sähköinen kirja. Kustantaja: Symbioosi 3,

Lisätiedot

VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA

VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA LUKUVUOSI 2015-2016 Kaikkien oppikirjojen tulee olla uuden, vuoden 2004 opetussuunnitelman mukaisia. Useista kirjoista on tullut myös vuoden 2004 jälkeen uudistettuja painoksia.

Lisätiedot

MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa

MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa http://mtkmateriaalit.valmiskauppa.fi Ohjeiden versio 23.9.2014 MTK:n esitteiden ja materiaalien tilaus siirtyy syyskuussa 2014 verkkokauppaan. MTK:n liitot

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

Kaikki vastaajat (N=819) 25% 26% 22% 27%

Kaikki vastaajat (N=819) 25% 26% 22% 27% Kaikki vastaajat (N=819) % 30 20 10 0 25% 26% 22% 27% 29% 36% 7. 8. 9. 34% 52% % 52 50 48 48% 46 Tyttö Poika Aloittelija: minulla ei ole kokemusta ipadin käytöstä Noviisi: minulla on ipadin peruskäyttökokemusta,

Lisätiedot

Klikkaa oppiainetta ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS RUOTSI, TOINEN KOTIMAINEN KIELI A-ENGLANTI RANSKA ESPANJA SAKSA MATEMATIIKKA BIOLOGIA MAANTIEDE

Klikkaa oppiainetta ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS RUOTSI, TOINEN KOTIMAINEN KIELI A-ENGLANTI RANSKA ESPANJA SAKSA MATEMATIIKKA BIOLOGIA MAANTIEDE Arkadian yhteislyseo Oppikirjat lukuvuonna 2017-2018, 1.8.2016 tai sen jälkeen aloitetut lukio-opinnot (uusi ops, kurssitarjottimessa ilman w-etumerkintää oleville kursseille, esim. ÄI1) Klikkaa oppiainetta

Lisätiedot

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat 2019-2020 Kustantajilta on tulossa painettujen kirjojen rinnalle digikirjoja, joissa on lisämateriaaleja. Kannattaa harkita digikirjan hankkimista. Kirjaluettelon merkinnät

Lisätiedot

RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA L1-L3

RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA L1-L3 RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA 2018-2019 13.8.2018 L1-L3 Oppiaine Oppikirja Kurssi Kustantaja ISBN BIOLOGIA Koralli 1, Elämä ja evoluutio BI1 Otava 978-951-1-29113-8 Koralli 2, Ekologia ja

Lisätiedot

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 HAnki ihana olo uutta valoa uutta iloa Unohda kevätväsymys ja nakkaa talviturkki ullakolle, nyt on aika herätä kevääseen. Tule kanssamme viettämään Hyvän Olon teemapäiviä 27.2.

Lisätiedot

Ylivieskan lukion oppikirjaluettelo

Ylivieskan lukion oppikirjaluettelo Ylivieskan lukion oppikirjaluettelo 2017-2018 OPS 2016 (1. ja 2. vuoden opiskelijat) Äidinkieli ja kirjallisuus Kaikilla kursseilla: Tekstinhuolto (e-oppi), käyttöoikeus annetaan kurssin alussa ÄI01 Särmä:

Lisätiedot

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna 2017-2018 Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää myös vastaavaa sähköistä oppikirjaa. Äidinkieli kurssit 1 3 Jukola-sarjan Tekstioppi + kurssivihot

Lisätiedot

KÄYTETTÄVÄT OPPIKIRJAT (aina uusi painos) USKONTO

KÄYTETTÄVÄT OPPIKIRJAT (aina uusi painos) USKONTO KÄYTETTÄVÄT OPPIKIRJAT (aina uusi painos) 2018-2019 USKONTO Kurssit 5-6 Valo. Lukion uskonto I kurssi, Juutalaisuuden, islamin ja kristinuskon jäljillä. Airaksinen Tiina, Mikkola Kati. (OTAVA) painettu/digikirja

Lisätiedot

Oikea kirja valitaan TARKISTAMALLA AINA ISBN-NUMERO. Oppikirjasta on saatavilla myös digiversio, mikäli rivillä on. Oppikirja ISBN Kustantaja Kurssi

Oikea kirja valitaan TARKISTAMALLA AINA ISBN-NUMERO. Oppikirjasta on saatavilla myös digiversio, mikäli rivillä on. Oppikirja ISBN Kustantaja Kurssi JALASJÄRVEN LUKIO 1.-2. VUOSIKURSSI UUSI LOPS Kauppilantie 1 61600 Jalasjärvi EI OLE PAKOLLINEN KURSSI, HUOMIOI Puh. 4580 460, 4580 461 TEKEMÄSI VALINNAT JA NIIDEN TOTEUTUMINEN Oikea kirja valitaan TARKISTAMALLA

Lisätiedot

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat

Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat Etelä-Tapiolan lukion oppikirjat 2018-2019 Kustantajilta on tulossa painettujen kirjojen rinnalle digikirjoja, joissa on lisämateriaaleja. Kannattaa harkita digikirjan hankkimista. Kirjaluettelon merkinnät

Lisätiedot

Kouki, Karhumäki ym.: Kielikirja (käytetään kaikilla kursseilla) (SanomaPro)

Kouki, Karhumäki ym.: Kielikirja (käytetään kaikilla kursseilla) (SanomaPro) 16. OPPIKIRJAT LUKUVUONNA 2017 2018 Lukuvuonna 2017 2018 lukio-opinnoissa käytettävät oppikirjat ovat nähtävissä myös Joensuun lyseon lukion aikuislinjan verkkosivuilla osoitteessa http://www.joensuu.fi/aikuislinja

Lisätiedot

RISTIINAN LUKIO Lv OPPIKIRJALUETTELO

RISTIINAN LUKIO Lv OPPIKIRJALUETTELO RISTIINAN LUKIO Lv 2018-2019 OPPIKIRJALUETTELO Kannettava tietokone Lukiolaisten täytyy hankkia kannettava tietokone lukio-opintoja varten. Omaa kannettavaa tarvitaan tietotekniikan 1-kurssilla heti lukion

Lisätiedot

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion oppikirjat lukuvuonna 2017-2018 Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää myös vastaavaa sähköistä oppikirjaa. Äidinkieli kurssit 1 3 Jukola-sarjan Tekstioppi + kurssivihot

Lisätiedot

Erikoiskaupan haasteet miten myyjän tulee toimia tämän päivän markkinassa. Erno Siltaniemi ED Training Oy 040 5204 176 erno.siltaniemi@edtraining.

Erikoiskaupan haasteet miten myyjän tulee toimia tämän päivän markkinassa. Erno Siltaniemi ED Training Oy 040 5204 176 erno.siltaniemi@edtraining. Erikoiskaupan haasteet miten myyjän tulee toimia tämän päivän markkinassa Erno Siltaniemi ED Training Oy 040 5204 176 erno.siltaniemi@edtraining.fi 1. Erikoiskaupan haasteita - johdanto 2. Myyjän rooli

Lisätiedot

Vaaranpaikat verkko-ostoksilla

Vaaranpaikat verkko-ostoksilla Vaaranpaikat verkko-ostoksilla 4.6.2019 Saija Kivimäki Suomalaiset verkko-ostoksilla noin 80 % suomalaisista ostaa verkosta vähintäänkin vuosittain vuonna 2017 suomalaiset ostivat tavaroita verkosta yhteensä

Lisätiedot

NO ONKOS TULLUT JOULU, NYT ESPOONTORILLE?

NO ONKOS TULLUT JOULU, NYT ESPOONTORILLE? NO ONKOS TULLUT JOULU, NYT ESPOONTORILLE? Kyllä on! Lahjat, koristeet ja kattaukset, mitä ikinä jouluusi tarvitset! Tervetuloa jouluostoksille Espoontorille! EI ITKEÄ SAA, EI STRESSATA SAA, JOULU ON TULLUT

Lisätiedot

Lv käytettävät oppikirjat

Lv käytettävät oppikirjat Liedon lukio 20/5-19 / ot Lv. 2019-20 käytettävät oppikirjat Kaikki oppikirjat uuden opetussuunnitelman LOPS2016 mukaisia ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI Äidinkielen oppikirjana voi käyttää joko digikirjaa

Lisätiedot

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus Englanti Ruotsi

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus Englanti Ruotsi Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi 2019-2020 Opiskelija voi hankkia joko tavallisen tai sähköisen oppikirjan Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus 1-6 Jukola Tekstioppi

Lisätiedot

U FI02 Argumentti 2, Etiikka Sanoma Pro U FF03 Argumentti 3, Yhteiskuntafilosofia Sanoma Pro

U FI02 Argumentti 2, Etiikka Sanoma Pro U FF03 Argumentti 3, Yhteiskuntafilosofia Sanoma Pro KERTTLIN LKION OPPIKIRJAT L. 2017-18 uusi ops / vanha ops oppiaine kirjan nimi kustantaja ÄIDINKIELI HOM! uden opsin mukaiset oppikirjat kursseilla ÄI01 Ä106 Haapala ym. Särmä-tekstikirja (joko paperi-

Lisätiedot

OPPIKIRJALUETTELO Kotkan lyseo Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja.

OPPIKIRJALUETTELO Kotkan lyseo Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja. OPPIKIRJALUETTELO Kotkan lyseo 20-2020 Katso listasta, tuleeko sinun hankkia paperikirja vai sähköinen kirja. Oppiaine ja lyhenne ÄIDINKIELI (AI) Kaikki oppimateriaalit hankitaan digitaalisina. Kirjan

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNGIN LUKIO

KRISTIINANKAUPUNGIN LUKIO KRISTIINANKAUPUNGIN LUKIO Oppikirjaluettelo lukuvuodelle 2016-2017 Vuosikurssi 1 Vuosikurssi 2 Vuosikurssi 3 ENGLANTI A-kieli Karsten-Davies-Kae-Myller jne Ikonen-Mäkelä jne: Ikonen-Mäkelä jne: On Track

Lisätiedot

Töölön yhteiskoulun aikuislukio LUKION OPPIKIRJAT. Lukuvuosi 2016 2017 BIOLOGIA. uusi ops

Töölön yhteiskoulun aikuislukio LUKION OPPIKIRJAT. Lukuvuosi 2016 2017 BIOLOGIA. uusi ops Töölön yhteiskoulun aikuislukio LUKION OPPIKIRJAT Lukuvuosi 2016 2017 päivitetty 7.6.2016 JH BIOLOGIA uusi ops BI1(-): SanomaPro: BIOS 1, Elämä ja evoluutio (oranssi kansi, uusi ops) BI2(3): SanomaPro:

Lisätiedot

SUJUVA OPINTOPOLKU LUKIOLAISESTA AKATEEMISEKSI ASIANTUNTIJAKSI

SUJUVA OPINTOPOLKU LUKIOLAISESTA AKATEEMISEKSI ASIANTUNTIJAKSI SUJUVA OPINTOPOLKU LUKIOLAISESTA AKATEEMISEKSI ASIANTUNTIJAKSI Millaista yhteistyötä lukion henkilökunta toivoo yliopistojen kanssa? Loppukysely hankkeen yhteistyölukioiden henkilökunnalle Hankeraportti

Lisätiedot

Verkkokaupan logistiikka

Verkkokaupan logistiikka Verkkokaupan logistiikka 5.5.2011 Ilkka Kaikuvuo 1 Agenda Logistiikka ja verkkokauppa? Verkkokaupan logistiset prosessit Tavaran osto ja tuotehallinta Verkkokaupan tuotteiden varastointi Tilauksesta toimitukseen

Lisätiedot

Verkkokaupan tarvekartoitus

Verkkokaupan tarvekartoitus Verkkokaupan tarvekartoitus Yksityiskohtaiset ohjeet verkkokaupan toteuttajan tueksi verkkoasema.fi Tervehdys ystäväni! Oppaasi verkkokaupan tarvekartoituksessa Tähän pikaoppaaseen voitte kirjata verkkokauppasi

Lisätiedot

Verkkokaupan logistiikka

Verkkokaupan logistiikka Verkkokaupan logistiikka 6.4.2011 Ilkka Kaikuvuo 1 Agenda Logistiikka ja verkkokauppa? Verkkokaupan logistiset prosessit Tavaran osto ja tuotehallinta Verkkokaupan tuotteiden varastointi Tilauksesta toimitukseen

Lisätiedot

LAIHIAN LUKIO OPPIKIRJAT ISBN

LAIHIAN LUKIO OPPIKIRJAT ISBN LAIHIAN LUKIO OPPIKIRJAT ISBN Uskonto Verso 1, Uskonnon juurilla Lainattavissa 20 kpl ISBN 978-952-63-3575-9 SanomaPro Voit halutessasi Verso 2, Maailmanlaajuinen kristinusko Lainattavissa 10 kpl ISBN

Lisätiedot

VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA

VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA VAASAN LYSEON LUKION KIRJALISTA LUKUVUOSI 2016-2017 Pidä huolta, että valitset oikean kurssin kirjan. Useista kirjoista on tullut myös uudistettuja painoksia. Tarkista, että käytössäsi on tuorein painos,

Lisätiedot

Digituki-hanke. Digi kuuluu kaikille samoin tuki sen käyttöön

Digituki-hanke. Digi kuuluu kaikille samoin tuki sen käyttöön Digituki-hanke Digi kuuluu kaikille samoin tuki sen käyttöön Digituki-pilotti Lapissa 17.9.2018-31.12.2019 Yksi viidestä valtakunnallisesta pilotista Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala,

Lisätiedot

Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville.

Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville. LUKUVUODEN 2017 2018 OPPIKIRJAT Toim. huom. LOPS2016 tarkoittaa uutta lukion opetussuunnitelmaa vuonna 2016 lukion aloittaville. Äidinkieli ja kirjallisuus, AI Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä -

Lisätiedot

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016

Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi , LOPS2016 Ilomantsin lukion oppikirjaluettelo lukuvuosi 2017-2018, LOPS2016 Opiskelija voi hankkia joko tavallisen tai sähköisen oppikirjan Kurssit Oppikirja ISBN numero Kustantaja Äidinkieli ja kirjallisuus 1-6

Lisätiedot

Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen. Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy,

Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen. Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy, Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy, 6.10.2016 Palvelun tausta Palvelu sai alkunsa vuonna 2013 havainnosta, että tuottajien

Lisätiedot

ÄI08 ja ÄI09: ÄLY (sähköinen oppimisympäristö): rekisteröidy ja maksa (24,90/vuosi):

ÄI08 ja ÄI09: ÄLY (sähköinen oppimisympäristö): rekisteröidy ja maksa (24,90/vuosi): KUNINKAANTIEN LUKIO Lukuvuonna 2018-2019 käytettävät oppikirjat ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI01 - ÄI06: Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus: 978-951-1-28914-2 Otava TAI SÄRMÄ: Suomen kieli ja kirjallisuus

Lisätiedot

Arkadian yhteislyseon oppikirjat lukuvuodelle

Arkadian yhteislyseon oppikirjat lukuvuodelle Arkadian yhteislyseon oppikirjat lukuvuodelle 2019-2020 ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS ÄI1 ÄI5 Särmä, Suomen kieli ja kirjallisuus, Vesa Haapala et al., Otava (ops 2016) Särmä, Tehtäviä 1, 2, 3, 4 ja 5 Inkeri

Lisätiedot

Selätä yrityskaupan haaste #1: löydä yrityksellesi ostaja. Kerava, Meri Varkoi-Anhava, Yrityspörssi.fi

Selätä yrityskaupan haaste #1: löydä yrityksellesi ostaja. Kerava, Meri Varkoi-Anhava, Yrityspörssi.fi Selätä yrityskaupan haaste #1: löydä yrityksellesi ostaja Kerava, 8.10.2019 Meri Varkoi-Anhava, Yrityspörssi.fi Yrityskaupan yleisimmät haasteet 1. Ostajan löytäminen 2. Arvon määrittäminen 3. Rahoitus

Lisätiedot

Tervetuloa 2. vuositason infoiltaan

Tervetuloa 2. vuositason infoiltaan Tervetuloa 2. vuositason infoiltaan yleistä 2. vuositason opiskelijoista yo-tutkinto abivuosi opinto-ohjaus ja jatko-opintoihin pyrkiminen mahdollisuus tutustua sähköisiin kokeisiin luokassa 2O Missä mennään?

Lisätiedot

LAIHIAN LUKIO OPPIKIRJAT ISBN

LAIHIAN LUKIO OPPIKIRJAT ISBN LAIHIAN LUKIO OPPIKIRJAT ISBN Uskonto Verso 1, Uskonnon juurilla ISBN 978-952-63-3575-9 SanomaPro Voit halutessasi Verso 2, Maailmanlaajuinen kristinusko ISBN 978-952-63-4054-8 SanomaPro ottaa käyttöön

Lisätiedot

Arkadian yhteislyseo Oppikirjat lukuvuonna , tai sen jälkeen aloitetut lukio-opinnot

Arkadian yhteislyseo Oppikirjat lukuvuonna , tai sen jälkeen aloitetut lukio-opinnot Arkadian yhteislyseo Oppikirjat lukuvuonna 2018-2019, 1.8.2016 tai sen jälkeen aloitetut lukio-opinnot Klikkaa oppiainetta ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS RUOTSI, TOINEN KOTIMAINEN KIELI A-ENGLANTI RANSKA ESPANJA

Lisätiedot

Kaikki oppikirjat uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) mukaisia

Kaikki oppikirjat uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) mukaisia Liedon lukio Lv. 2018-19 käytettävät oppikirjat 08.06.18/ot Oppikirjojen sähköisen version käyttö painetun kirjan rinnalla on mahdollista ao. aineen opettajan ohjeistuksen mukaisesti. Tällä listalla ovat

Lisätiedot

FYSIIKKA Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä FY1 Sanoma Pro Fysiikka 2 Lämpö FY2 Sanoma Pro

FYSIIKKA Fysiikka 1 Fysiikka luonnontieteenä FY1 Sanoma Pro Fysiikka 2 Lämpö FY2 Sanoma Pro RAUTJÄRVEN LUKION OPPIKIRJALISTA LUKUVUONNA 2017-2018 L1-L2 Oppiaine Oppikirja Kurssi Kustantaja ISBN BIOLOGIA Koralli 1, Elämä ja evoluutio BI1 Otava 978-951-1-29113-8 Koralli 2, Ekologia ja ympäristö

Lisätiedot

ÄI1 9: Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). Sähköinen tai painettu kirja.

ÄI1 9: Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). Sähköinen tai painettu kirja. LUKUVUODEN 2018 2019 OPPIKIRJAT Äidinkieli ja kirjallisuus, ÄI ÄI1 9: Haapala, Hellström, Kantola, ym.: Särmä Suomen kieli ja kirjallisuus (2016 tai uudempi painos). Sähköinen tai painettu kirja. ÄI9:

Lisätiedot