OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA"

Transkriptio

1 OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA Aika: Maanantaina klo Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi, puheenjohtaja x Ritva Aarras-Saari Tomi Törrönen x Mirkka Ali-Laurila Kristina Lindgren x Merja Alitalo Marita Savonmäki x Helena Dahl Miika Huhtinen x Carola Friberg Piia Laaksonen x Madeleine Karlsson Annika Norrgård x Antero Kilpinen Klaus Rytöhonka x Jaana Kuusisto Tero Anttila x Harri Laukkanen Laura Lehtonen x Pirkko Kuhmonen Mika Hakala x Mia Peltomäki Katja Koski x Marjut Polviander Juha Lindström x Anne Porkka Katariina Haavisto x Tuija Mäntsälä Jaana Tomppo x Heidi Tammero Suvi Viitaniemi-Merimaa Riina Virtanen x Virpi Kangas-Oksanen x Jorma Uoti, alueasiamies Muut kutsutut: Varsinaissuomalaiset OAJ:n valtuutetut Jari Hauninen, YT-yhteyshenkilö Johanna Laurila, SOOLin edustaja

2 1-1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Sirpa Suomi avaa OAJ Varsinais-Suomen hallituksen kokouksen klo Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS OAJ Varsinais-Suomen hallituksen kokous todetaan yhdistyksen sääntöjen mukaan sekä laillisesti koolle kutsutuksi että päätösvaltaiseksi. Todettiin. 3 3 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN Sihteeri on siirtänyt edellisen kokouksen pöytäkirjan hallituksen luettavaksi ja kommentoitavaksi verkkoon. Pöytäkirjaan ei ole tehty muutosesityksiä. Hallitus hyväksyy OAJ Varsinais-Suomen hallituksen edellisen kokouksen pöytäkirjan, , hallitukselle esitetyssä muodossa. Hyväksyttiin. 4 4 OAJ VARSINAIS-SUOMEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Työvaliokunta esittää valittavaksi seuraaviin tehtäviin toimihenkilöt - varapuheenjohtajat o V-S ysi-jaosto o Turku Ysi jaosto o LTOL- jaosto - sihteeri - taloudenhoitaja - viestintävastaava - kotisivuvastaava - kulttuurivastaava - liikuntavastaava - YT-yhteyshenkilö - Opinkirjo yhteyshenkilö - SOOLin yhteyshenkilö

3 Keskustellaan ja nimetään kaikkiin tehtäviin toimihenkilöt. Valittiin toimihenkilöt seuraavasti: Varapuheenjohtajat; V-S ysi-jaosto; Harri Laukkanen, Turku Ysi jaosto; Ritva Aarras-Saari, LTOL- jaosto; Carola Friberg - sihteeri; Tuija Mäntsälä - taloudenhoitaja; Mervi Taurén - viestintävastaava; Pirkko Kuhmonen - kotisivuvastaava; Ritva Alasmäki - kulttuurivastaava; Heidi Tammero - liikuntavastaava; Jaana Kuusisto - YT-yhteyshenkilö; Jari Hauninen - Opinkirjo yhteyshenkilö; Harri Laukkanen - SOOLin yhteyshenkilö; Ritva Aarras-Saari 5 5 ALUEYHDISTYKSEN TOIMIELIMET Työvaliokunnan muodostavat puheenjohtaja, alueasiamies, jaostojen puheenjohtajat, sihteeri ja taloudenhoitaja. Koulutustoimikunnan muodostavat alueasiamies ja jaostojen koulutusvastaavat. Luottamusmiesten verkostot muodostuvat eri jaostojen luottamusmiehistä. Hallituksen sekä jaostojen kulttuuri- ja liikuntavastaavat tekevät yhteistyötä kulttuuri- ja liikuntatapahtumia järjestäessään. Todettiin toimielimet. Keskusteltiin eri ryhmien toimihenkilöiden yhteistyöstä ja todettiin, että eri toimijoiden on tärkeää osallistua Helmiseminaariin, joka pidetään OAJ V-S:n ALUYHDISTYKSEN JA RAISION KAUPUNGIN VÄLINEN SOPIMUS ALUEASIAMIEHEN AJANKÄYTÖSTÄ LUKUVUONNA OAJ:n hallitus on nimennyt Jorma Uotin OAJ Varsinais-Suomen alueasiamieheksi toimintakaudelle Sopimusta on tarkoitus jatkaa nykyisen sopimuksen kaltaisena. Sopimusteksti tarkistetaan, mutta itse sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu.

4 Kuultiin puheenjohtajan esitys sopimuksen sisällöstä. Päätettiin, että sopimusta jatketaan saman sisältöisenä kuin vuonna Todettiin, että alueasiamiehen työaika on 2,5 päivää, joka tarkoittaa Jorma Uotin työsopimuksessa 16 h viikossa. 7 7 TALOUSASIAT 7.1 Tukimaksu paikallisyhdistyksille Vuosikokous hyväksyi alueyhdistyksen tukimaksun jäsenyhdistyksille. Paikallisyhdistyksille maksettavan tukimaksun suuruus vuonna 2017 on kaksi euroa/paikallisyhdistyksen jäsen. Hallitus toteaa taloudenhoitajan esityksen tukimaksujen kohdentumisesta kuhunkin yhdistykseen, Liite 1. Lisäksi todetaan, että tukimaksut ovat maksussa. Todettiin paikallisyhdistysten tukimaksu. 7.2 Toimihenkilöiden palkkioiden maksaminen vuonna 2017 Päätetään toimihenkilöiden palkkioiden maksamisesta, kun toimikausi vaihtuu kesken kalenterivuotta. Päätetään, että palkkiot maksetaan päättäville toimihenkilöille 1/3 (4 kk) ja uusille toimihenkilöille 2/3 (8 kk) vuoden korvauksista. Palkkiot maksetaan vuosittain touko-kesäkuun vaihteessa ja joulukuussa. Uusille toimihenkilöille palkkiot maksetaan joulukuussa. 7.3 Matkakorvaukset, kokouspalkkiot ja matkalaskut Päätetään matkakorvausten, kokouspalkkioiden ja matkalaskujen maksamisesta. Oman auton käytöstä koulutustilaisuuksiin maksetaan yhdistyksen edustajalle virkaehtosopimuksen mukaisesti matkakorvaukset ja paikoitusmaksut. Kokouspalkkio hallituksen kokouksesta on puheenjohtajalle ja sihteerille 80 ja hallituksen muille jäsenelle 60. Työvaliokunnan ja viestintäryhmän vastaavat palkkiot ovat puheenjohtajalle ja sihteerille 60 ja jäsenille 40.

5 Matkakorvaukset ja kokouspalkkiot laskutetaan kaksi kertaa vuodessa touko-kesäkuunvaihteessa ja joulukuussa. Kukin jäsen kokoaa itse matkakorvauslomakkeelle kokoukset, kilometrit, matkaliput ja merkitsee kokouspalkkiot. Lomake lähetetään taloudenhoitajalle maksatusta varten. Uuden hallituksen jäsenet täyttävät lisäksi henkilötietolomakkeen. Päätetään esityksen mukaisesti. Palkkio maksetaan myös etäyhteyden, esim. Skype, päässä kokouksessa olleelle edustajalle. 7.4 OAJ V-S:n alueyhdistyksen pankkitilien käyttöoikeus Päätetään antaa sihteeri Tuija Mäntsälälle käyttöoikeudet käyttötiliin FI Päätetään tilata Tuija Mäntsälälle OP-Visa BusinessCard tiliin FI Katerajat laitetaan vastaamaan taloudenhoitajan korttia. Henkilöiden yhteystiedot: Tuija Mäntsälä, Betaniankatu 8 as 16, Turku Mervi Taurén, Luokkitie 4, Halikko Valtuutetaan Mervi Taurén hoitamaan asiaan liittyvät käytännön toimenpiteet. Päätettiin esityksen mukaisesti. Pöytäkirjan tarkastettiin ja hyväksyttiin kohdan 7.4 osalta kokouksessa. 7.5 OAJ Varsinais-Suomen nimenkirjoittajien nimeäminen Alueyhdistyksen sääntöjen 16 mukaan yhdistyksen nimen kirjoittaa puheenjohtaja tai yksi varapuheenjohtajista, jompikumpi heistä yhdessä sihteerin tai hallituksen valitseman muun toimihenkilön kanssa. Päätetään, että taloudenhoitaja Mervi Taurén tai sihteeri Tuija Mäntsälä toimii toisena nimen kirjoittajana yhdessä puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan kanssa. Päätettiin esityksen mukaisesti. Pöytäkirjan tarkastettiin ja hyväksyttiin kohdan 7.5 osalta kokouksessa.

6 7.6 OAJ:n valtuutettujen ja hallituksen yhteiskokous Päätetään maksaa, , valtuutettujen ja hallituksen kokouksen matkakorvaukset ja kokouspalkkio kokoukseen osallistuneille. Päätettiin esityksen mukaisesti. 7.7 Aurakadun kokoustilan tekniikan hankkiminen Päätetään hankkia Jabra Speak 810 UC-konferenssikaiutin, hinta-arvio on 550, ja web-kamera Logitech C525, hinta-arvio 55. Päätettiin esityksen mukaisesti. 8 8 OAJ:n KEVÄTVALTUUSTON KUULUMISET Kuullaan kevätvaltuuston kuulumiset. Kuultiin kevätvaltuuston kuulumiset. Kevätvaltuustossa esitettiin kaksi aloitetta; LTO:n aloite käsitteli varhaiskasvatuksen opetus-, asiantuntija-, ja esimiestehtävissä työskentelevän henkilöstön siirtämistä opetusalan sopimukseen. Pohjois-Savon alueyhdistyksen aloite käsitteli alueyhdistyksien rahoituksen järjestämistä, erityisesti puheenjohtajien toimintaedellytyksiä. Lisäksi kokouksessa esitettiin useita ponsia koskien erityisesti ammatillista- ja korkeakoulukoulutusta. OAJ:n taloudellinen tulos on positiivinen, n. 10 milj., josta toiminnan tuloksen osuus noin 20 %. Tavoitteena on lisätä edunvalvonnan resurssia. 9-9 VUODEN 2017 TAPAHTUMAKALENTERIT Käsitellään tapahtumakalenteriin merkityt koulutukset ja tapahtumat. A) Tulevat tapahtumat 9.1 Viking Line -piknikristeily Viking Line on kutsunut alueyhdistysten jäsenyhdistysten puheenjohtajat, sihteerit ja koulutussihteerit piknik risteilylle, Turku- Maarianhamina-Turku.

7 Tapahtumaan on ilmoittautunut 36 osallistujaa. Tuija Mäntsälä hoitaa kaikki tapahtumaan liittyvät järjestelyt. 9.2 SuomiAreena -tapahtuma Porissa OAJ Satakunta kutsuu meidät yhteiseen opetusalan tapaamiseen SuomiAreenan ja jazzin merkeissä. Tapahtuma alkaa SuomiAreenalla klo Todettiin, että tapahtumaan ilmoitetaan 16 edustajaa. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 12. Tuija Mäntsälä hoitaa kaikki tapahtumaan liittyvät järjestelyt. Matkalle varataan pikkubussi ja eväät. 9.3 Herätyspäivät Tapahtumaan voivat osallistua hallituksen varsinaiset jäsenet (17), paikallisyhdistyksien aktiivitoimijat; puheenjohtaja ja sihteeri tai varapuheenjohtaja tai taloudenhoitaja (42) ja jaostojen sihteerit (5) sekä alueasiamies. Ryhmä kootaan niin, että lähtijöitä on 60 henkilöä. Hallituksen kokouksessa päätettiin, että Herätyspäivien ohjelman suunnittelu tehdään puheenjohtajan, alueasiamiehen ja varapuheenjohtajien kanssa yhteistyössä. Paikallisyhdistyksille on lähtenyt seuraava kutsu: OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys järjestää perinteisen koulutustilaisuuden, Herätyspäivät, jälleen heinä-elokuussa Koulutus on tarkoitettu yhdistysten puheenjohtajille, sihteereille, taloudenhoitajille ja luottamusmiehille. Yhdistykset voivat lähettää herätyspäiville vain kaksi edustajaa (B- ja C- malliset kolme edustajaa). Varsinainen kutsu on julkaistu alueyhdistyksen kotisivuilla: Yhdistyksille on lähtenyt seuraava tiedote: Herätyspäivien kutsuun viitaten, yhdistyksillä on mahdollisuus, mikäli paikkoja jää, lähettää 500 euron hintaan ylimääräisiä osallistujia Herätyspäiville. Mahdollisten ylimääräisten edustajien ilmoittautuminen tapahtuu OAJ:n kotisivujen kautta normaalin ilmoittautumiskäytännön ja aikataulun mukaisesti siis viimeistään klo 12. Ylimääräisten edustajien tulee lisätä Yleistä lisätietoa -kenttään tieto siitä, että on yhdistyksen ylimääräinen edustaja.

8 Jos ylimääräisiä ilmoittautuu enemmän, kuin on vapaita paikkoja, suoritetaan arvonta. Osallistumisvahvistus sekä varsinaisille että ylimääräisille osallistujille lähetetään touko-kesäkuun vaihteessa. Herätyspäivien ohjelma on luettavissa OAJ Varsinais-Suomen kotisivuilta viimeistään viikolla 23. Tarkistetaan hallituksen jäsenten osallistuminen vuoden 2017 herätyspäiville. Todettiin, että ilmoittautuneita on tällä hetkellä 35. Todettiin, että hallitus osallistuu tapahtumaan lähes kokonaisuudessaan. Todettiin, että Herätyspäivien osallistujille vahvistus tapahtumasta tulee Some-koulutus Viikoilla 34 ja 36 järjestetään aktiivitoimioille kaksi some-koulutusiltaa, aiheena Facebook ja Twitter. Koulutuksen asiantuntijaksi on pyydetty Frida Pessiä Turun Yliopistosta. Päätetään päivämääristä. Keskusteltiin tapahtuman ajankohdasta mutta päätöstä asiasta ei tehty. 9.5 MOP 2017 OAJ:n hallitus päätti kokouksessaan , että järjestettävistä MOP-tapahtumista tulee vahva osa alueellista toimintaa. MOP- päivän Vuoden 2017 teemana on Suomi 100 oppimista ja sivistystä. Alueyhdistyksen MOP-tapahtuma järjestetään Linnateatterissa. Esitys on nimeltään Terapian tarpeessa. Omavastuu tapahtumaan on 20. Varsinais-Suomen alueyhdistyksen jaostoista järjestelyvuorossa ovat LTO ja YLL. Kuullaan tilannekatsaus. Kuultiin Mirkka Yli-Laurilan tilannekatsaus. OHJELMA: Tervetulotoivotus Alkumalja Aloitussanat Ruokailu Juhlapuhe Lauluesitys (Aino-kuorolaisia vahvistettuna miehisin voimin) Teatteriesitys Ruokailuun mahtuu 190 ja esitykseen 200 henkilöä. Lisäksi todettiin, että Turku-Ysi järjestää vastaavan tapahtuman 2018.

9 9.6 Työrauhakoulutus Koulutus järjestetään Alvariumissa. OAJ:n edustajana on Nina Lahtinen. Kuullaan Turku Ysi-jaoston selvitys. Päätettiin, että Turku Ysi järjestää koulutuksen kaikille jäsenyhdistyksille. Paikkana on Alvarium. Ruokailukustannus on noin 10 /henkilö. 9.7 Vuosityöaika Koulutus järjestetään Alvariumissa. OAJ:n edustajana on Visa Pohjola. Kuullaan Turku YSI-jaoston selvitys. Päätettiin, että Turku Ysi järjestää koulutuksen kaikille jäsenyhdistyksille. Paikkana on Alvarium. Ruokailukustannus on noin 10 /henkilö. Tapahtumassa esiintyy myös päätoiminen luottamusmies Juha Lindström. 9.7 Teatteriesitys, Seitsemänveljestä Todetaan, että 200 lippua on varattuna esitykseen Peruslipun hinta on 39. Omavastuu on 25. Turku YSI-jaosto vastaa järjestelyistä. Ilmoittautumiset hoidetaan OAJ:n sivujen kautta. Kuullaan Turku YSI -jaoston selvitys. Kuultiin Heidi Tammeron selvitys asiasta. 9.8 KIKY koulutus Kuullaan tilannekatsaus Herätyspäivillä. 9.9 Kansanedustajatapaaminen Aiheeksi esitetään varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita. Kuullaan tilannekatsaus Herätyspäivillä ja sovitaan, että ajankodan vaihtoehdot ovat lokakuun maanantait Eläkekoulutus Kuullaan tilannekatsaus ja sovitaan ajankohdasta Herätyspäivillä.

10 9.11 Educa ja OAJ:n risteily 2018 Tehdään tarvittavat päätökset. Päätetään, että hallitus osallistuu perjantaina Educa-messuille ja OAJ:n risteilylle. Järjestelyjen osalta asiaan palataan syksyllä Suunnitteluseminaari 2018 Seminaarin ajankohta on B) Palaute tapahtumista Käydään palautekeskustelu tapahtumista Kansanedustajatapaaminen Kolme kansanedustajaa oli paikalla. Tilaisuus onnistui hyvin Lakitietokoulutus Tilaisuus oli suunnattu aktiivijäsenille. Tilaisuus onnistui hyvin, joskin tapahtuma sai myös kriittistä palautetta Matteus Passio, Tanssiteatteri ERI, Tilaisuus oli hyvä Eläkeinfo, Salo, Todettiin, että paikalla 27 henkilöä Vuosikokous Kokous pidettiin Kaarinassa. Todettiin, että vuoden 2018 vuosikokous pidetään Maskussa Hyvän ravinnon ja rentoutuksen ilta Tilaisuus oli hyvä Naisten kuntovitonen Paikalla 90 opettajaa. Tapahtuma onnistui hyvin. Palaute on kirjattu kunkin tapahtuman jälkeen.

11 10 10 JAOSTOJEN KUULUMISET JA ALUEASIAMIEHEN AJANKOHTAISET ASIAT Kuulumiset ja ajankohtaiset asiat lähetetään sihteerille kirjallisesti Alueasiamies Jorma Uoti jakoi Reittioppaat kuntapäättäjille. Käytiin keskustelua YS-ajan seurannasta ja Harri Laukkanen esitteli Excelpohjaan laadittua seurantatyökalua, joka päätettiin toimittaa kaikille hallituksen jäsenille LTO Todetaan jaoston uusi hallitus: Carola Friberg (pj), Antero Kilpinen (vpj), Merja Alhoke (sihteeri), Piia Laaksonen (koulutusvastaava), Johanna Mannström, Henna Freeman (liikuntavastaava), Jenni Vähätupa (kulttuurivastaava), Tuula Lindfors, Päivi Lehtonen, Kirsi Järvi, Merja Alhoke, Eliisa Gylén ja Marjo Heikkilä OAO Kartoitamme jäsenistön kiinnostusta yhteiskuljetukseen Valtakunnallisille Lastentarhanopettajapäiville Ouluun syyskuussa Todetaan jaoston uusi hallitus: Marjut Polviander (pj), Heli Aaltonen, Mika Hakala, Ari Johansson, Juha Lindström, Terhi Lehtovaara, Pirkko Kuhmonen, Sari Loppela-Rauha, Tiina Mattila, Maarit Munkki-Utunen, Sami Mäkelä, Tuija Mäntsälä, Jarmo Rusi, Tomi Suoja ja Mari Verho. Jaoston järjestäytymiskokous pidetään elokuussa YSI Turku Jaoston puheenjohtajan jatkaa Ritva Aarras-Saari ja sihteerinä Sirkku Alin sekä varapuheenjohtajana Tomi Törrönen. Koulutussihteerinä toimii Heidi Tammero ja taloudenhoitajana Tero Koskinen (ei jaoston jäsen). Hallituksessa toimivat edellisten lisäksi Tea Asanti, Riikkamarja Autio, Maija Gerge, Kirsi Jarkia, Tero Julkunen, Katja Koski, Mia Peltomäki, Sami Valkama ja Suvi Viitaniemi-Merimaa. Todettiin pääluottamusmiehen yhdistystiedote. Laadittiin jaoston budjetti vuodelle Päätettiin ehdottaa sähköistä valtuustovaalia.

12 10.5 YSI V-S Todetaan V-S YSI -jaoston toimijat : Puheenjohtajaksi valittiin Harri Laukkanen, varapuheenjohtajaksi Marita Savonmäki, sihteeriksi Virpi Kangas-Oksanen, talousvastaavaksi Mervi Taurén, kulttuurivastaavaksi Anne Porkka, liikuntavastaavaksi Matti Karplund ja koulutusvastaavaksi Riina Virtanen YLL Jaosto ei ole pitänyt järjestäytymiskokousta, koska jaosto on sama kuin yhdistys, jonka hallitus valittiin syyskokouksessa. Pj Mirkka, sihteeri Kristina Lindgren, taloudenhoitaja Jaana Mäki-Tuominen Järjestettiin jäsenistölle tekijänoikeuskoulutusta. Mukana Sanna Haanpää OAJ:sta. Osallistuminen oli runsasta ja tilaisuudesta saatiin paljon hyvää palautetta. Syyskuussa on tarkoitus järjestää "palkkakinkerit", jossa käydään läpi palkkausjärjestelmä ja ohjeistetaan jäsenistöä. Pääluottamusmiehet ovat järjestelyvastuussa MUUT MAHDOLLISET ASIAT Todettiin viestintäryhmän kokouksissa sovitut blogien kirjoittajat seuraavasti; elokuu alueasiamies, syyskuu OAO-jaosto, lokakuu LTO-jaosto, marraskuu V-S Ysi, joulukuu Turku Ysi, tammikuu YLL, helmikuu viestintävastaava, maaliskuu puheenjohtaja, huhtikuu FSL ja toukokuu puheenjohtaja. Kesä- ja heinäkuulle ei blogivuoroja sovittu erikseen. Todettiin, että kotisivujen aineisto on pääsääntöisesti julkista lukuun ottamatta jaostojen muistioita. Todettiin, että hallituksen jäseniä tulee aktivoida käyttämään Twitteriä. Päätettiin, että kokousasiakirjojen liitteenä ollut talous- ja toimintasääntö laitetaan julkisille kotisivuille TIEDOTUSASIAT Todettiin Senioriopettajien tiedote.

13 13 13 SYKSYN KOKOUSAIKATAULUEHDOTUS Päätetään kokousaikataulu seuraavasti: työvaliokunta klo hallitus klo työvaliokunta klo hallitus klo työvaliokunta klo hallitus klo Päätettiin esityksen mukaisesti KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Puheenjohtaja Sirpa Suomi Sihteeri Tuija Mäntsälä Pöytäkirja hyväksyttiin kohtien 7.4 ja 7.5 osalta kokouksessa

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous TK:n Liite 2.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous TK:n Liite 2. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous 24.4.2019 TK:n Liite 2. Ajankohta Paikka Tilaisuus Kohderyhmä Kouluttaja/vastuuhenkilö Budjetti Määrä TAMMIKUU Hinta/ henkilö

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2016 Toimintakertomukseen, Liite 2.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2016 Toimintakertomukseen, Liite 2. Ajankohta 2016 TAMMIKUU Paikka Tilaisuus Kohderyhmä Kouluttaja/vastuuhenkilö henkilö lkm 11. Alvarium Joku Roti! Kaikki ryhmät Visa Pohjola ja 81 14. Aurakatu Some -koulutus Heikki Pölönen ja 14 25. Aurakatu

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Maanantaina klo

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Maanantaina klo OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017-2019 Aika: Maanantaina 5.9.2017 klo 18.00-20.01 PÖYTÄKIRJA Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet. x Tomi Törrönen. Muut kutsutut: x Jorma Uoti. Mervi Taurén. Johanna Mannström, Jari Hauninen.

Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet. x Tomi Törrönen. Muut kutsutut: x Jorma Uoti. Mervi Taurén. Johanna Mannström, Jari Hauninen. OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 12/2017-2019 Aika: Tiistaina 12.2.2019 klo 19.40 21.35 Paikka: Aurakatu 20 E, 20100 Turku Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Harri

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo

HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/2016 2015 2017 Aika: Torstaina 10.11.2016 klo 17.05 19.25 PÖYTÄKIRJA Paikka: Scandic Hotel Julia, Å-sali (alakerta), Eerikinkatu 4, 20100 Turku Läsnä:

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/2017 2019 Aika: Tiistai 22.1.2019 klo 16.34-18.53 Paikka: Aurakatu 20 E, OAJ Varsinais- Suomen kokoustila Läsnä: Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/ Aika: Keskiviikkona klo OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/ Aika: Keskiviikkona klo OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 2015 2017 Aika: Keskiviikkona 27.3.2017 klo 16.00 18.55 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi, puheenjohtaja

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/ PÖYTÄKIRJA

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/ PÖYTÄKIRJA OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina 26.10.2017 klo 17.00 19.20 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta

LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa 18.4.2018 1 1. YLEISTÄ OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. koostuu yliopistonlehtoreista

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Tiistaina 30.1.2018 klo 16.30 19.00 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina 14.12.2017 klo 17.00 19.25 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 10.12.2018 klo 17.00 18.47 PÖYTÄKIRJA 10/2017-2019 Paikka: Ravintola Tammikellarin kabinetti, Naantalin Kylpylä, Matkailijantie

Lisätiedot

Tuija Mäntsälä, sihteeri

Tuija Mäntsälä, sihteeri OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 13/2017-2019 Aika: Torstaina 4.4.2019 klo 16.35 Paikka: Aurakatu 20 E, Alueyhdistyksen kokoustila Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 15/2011-2012 Toimitila, Aurakatu 20 E Turku 270213 Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja Marita Savonmäki X Veli-Pekka Virtanen

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 160311 RAVINTOLA OLÉ, VERITAS-STADION, TURKU HALLITUKSEN KOKOUS 2 /2011 2012 SIHTEERI Marita Savonmäki Puheenjohtaja Virve Jordman, sihteeri Marita Savonmäki

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/2017-2019 Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 16.35 19.04 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet X Harri

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS OAJ Varsinais-Suomi

TOIMINTAKERTOMUS OAJ Varsinais-Suomi TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2018 24.4.2019 OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys OAJ Varsinais-Suomi Y-tunnus: 1075162-5 1. YLEISTÄ Vuosi 2018 oli OAJ Varsinais-Suomen kahdeksas toimintavuosi. OAJ:n Varsinais-Suomen

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Maanantai 28.5.2018 klo 16.30 19.20 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet X Sirpa Suomi,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/ Aika: Maanantai klo

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/ Aika: Maanantai klo HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/2016 2015 2017 Aika: Maanantai 14.9.2016 klo 16.00-19.20 Paikka: Alueyhdistyksen toimitila osoitteessa Aurakatu 20 E-, 20100 Turku Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta. Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta. Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa 25.4.2017 1 1. YLEISTÄ OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. koostuu yliopistonlehtoreista

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasuunnitelma 2013

Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasuunnitelma 2013 Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasuunnitelma 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Alueyhdistyksen tarkoituksena on sääntöjensä mukaan eri opettajaryhmien yhteiskunnallisen aseman, kasvatus- ja opetustyön

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry d OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013-2015 070513 Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 6, 20100 Turku, 2. krs. kokoustila Kaste Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 OAJ:N RAUMAN PAIKALLISYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Tiistaina 14.1.2014 Paikka: Oaj:n toimisto, Syväraumankatu 5 B 32, 26100 Rauma Läsnä: Aalto Mari Autio Juha-Pekka Eerola-Leino

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Maanantai 19.3.2018 klo 16.30 18.50 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 16/2011-2012 Toimitila, Aurakatu 20 E Turku 260313 Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja Marita Savonmäki X Jäsen Veli-Pekka Virtanen

Lisätiedot

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Talous- ja toimintasääntö hallituskaudelle

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Talous- ja toimintasääntö hallituskaudelle OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Talous- ja toimintasääntö hallituskaudelle 2017 2019 Työvaliokunta 18.5.2017 Hallituksen hyväksymä 29.5.2017 1 I ALUEYHDISTYKSEN HALLITUS 1. Tehtävät: vaikuttaa OAJ:n

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo SYYSKOKOUS 2016 Aika Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä ravintola Utran Uittotupa, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20 SYYSKOKOKOUS Tiistai 24. marraskuuta 2015 klo 18.00 Valtuustotalon kahvio, Espoon keskus KOKOUSILLAN AVAUS, Puheenjohtaja Anna-Maija Kukkonen avasi kokousillan. VIERAILIJAN PUHEENVUORO Juhana Harju, viestintäpäällikkö

Lisätiedot

OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2013 (päivitetty 6.2.2013)

OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2013 (päivitetty 6.2.2013) OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2013 (päivitetty 6.2.2013) Yhdistystietokoulutus (OAJ Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Pirkanmaa) Kohderyhmä: Kaikki ryhmät, yhdistysten uudet puheenjohtajat

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS Helsinki Congress Paasitorni. Pöytäkirja

PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS Helsinki Congress Paasitorni. Pöytäkirja PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS 11.12.2018 Pöytäkirja 2016 PALVELUALOJEN AMMATTILIITTO PAM ry 1(7) Sisällysluettelo Pöytäkirja... 2 Osallistujaluettelo... 5 Esityslista... 7 PALVELUALOJEN AMMATTILIITTO

Lisätiedot

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 24.3.2010 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Pataravintola Mylly, Pirkkala OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistyksen jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 5/2016

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 5/2016 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 5/2016 Aika: 25.10.2016 klo 13.00 15.30 (kokouslounas klo 12 13) Paikka: Ravintola Makun pieni kabinetti, Ratamestarinkatu 11, Helsinki Päätösluettelo 1 Kokouksen

Lisätiedot

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasääntö hallituskaudelle

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasääntö hallituskaudelle OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasääntö hallituskaudelle 2019 2020 Työvaliokunta 29.4.2019 Hallituksen hyväksymä 6.5.2019 1 I ALUEYHDISTYKSEN HALLITUS 1. Tehtävät: vaikuttaa OAJ:n tavoitteiden

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (7) A S I A L U E T T E L O: 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Ääntenlaskijoiden valinta 21 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2018

Hallituksen kokous 1/2018 PÖYTÄKIRJA 1 (5) Hallituksen kokous 1/2018 Aika Keskiviikko 10.1.2018 kello 18.00 Paikka HPP Asianajotoimisto Oy, Bulevardi 1 A, 00100 Helsinki Läsnä Jesse Viljanen puheenjohtaja Meri Bergström Kristiina

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki Pöytäkirja 1 (5) Aika: Maanantai klo 16.00 19.00 Paikka: Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki Läsnä: Seppo Kinkki puheenjohtaja Juha Nurmonen sihteeri Kristiina Huff Maria Ruohtula

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (14 ) Vanhusneuvosto 24.05.2019 AIKA 24.05.2019 klo 10:00-11:50 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

JÄRJESTÖRAKENTEEN KEHITTÄMINEN. Kevät 2017

JÄRJESTÖRAKENTEEN KEHITTÄMINEN. Kevät 2017 JÄRJESTÖRAKENTEEN KEHITTÄMINEN Kevät 2017 Kirsti Hietaranta järjestöasiamies, OAJ Tavoitteet Järjestörakenteen yksinkertaistaminen, kehittäminen ja tehostaminen palvelee entistä paremmin niin järjestön,

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat. Sivu 1 / 5 Pöytäkirja 15/2017 Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry:n hallituksen kokous Aika: Torstai 16.11.2017 klo 15.30 Paikka: Porin yliopistokeskus NH Ideasatama Paikalla: Puheenjohtaja Antti-Jussi

Lisätiedot

.loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/

.loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/ .loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/2017-2019 Aika: Tiistai 30.10.2018 klo 16.30 19.15 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen.

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. SYYSKOKOUS Aika 23.11.2016 klo. 18.00 20.35 Paikka, Tarja Halonen - sali Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. Liite:1 1 Kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Kenneth

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Merta-Kaisjoki Niina jäsen Nordberg Mea puheenjohtaja Salminen Minna jäsen Sydänheimo Merja jäsen Jumppainen Päivi pääluottamusmies

Merta-Kaisjoki Niina jäsen Nordberg Mea puheenjohtaja Salminen Minna jäsen Sydänheimo Merja jäsen Jumppainen Päivi pääluottamusmies OAJ:N RAUMAN PAIKALLISYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 10/2016 Aika Perjantaina 9.12.2016 klo 18.00. Paikka: Ravintola Goto, Kuninkaankatu 17, Rauma Läsnä: Aalto Mari jäsen Autio Juha-Pekka jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS. Aika Perjantai Kokous pidettiin bussissa, matkalla Tukholman risteilylle

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS. Aika Perjantai Kokous pidettiin bussissa, matkalla Tukholman risteilylle PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika Perjantai 15.11.2013 Paikka Kokous pidettiin bussissa, matkalla Tukholman risteilylle Läsnä Läsnä 32 jäsentä (LIITE 1) 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) Kokousaika klo 17.00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Haapa), Tehdaskatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 10.02.2010 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen

Lisätiedot

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE Aika Tiistai 3.11.2015 klo 18.00 19.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 2.5.2017 kello 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (6) Kokousaika 15.8.2017 kello 15:00 Kokouspaikka Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2 Salon kaupunki Saapunut 4.9.2017 207/00.02.12.02/2017 Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2017

Hallituksen kokous 1/2017 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 26.1.2017 Hallituksen kokous 1/2017 Aika Torstai 26.1.2017 kello 18.00 Paikka HPP Asianajotoimisto Oy, Bulevardi 1 A, 00100 Helsinki Läsnä Jesse Viljanen puheenjohtaja Ilari Autio läsnä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasääntö

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasääntö 1 OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasääntö Hallituksen hyväksymä 31.1.2012 2 I ALUEYHDISTYKSEN HALLITUS 1. Tehtävät: vaikuttaa OAJ:n tavoitteiden ja päämäärien toteutumiseen maakuntatasolla

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 1/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 2.1.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 1/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 2.1.2006 1(6) Aika 2.1.2006 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous

Varsinainen liittokokous Hallitus 8 / 16 LIITTOKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (6) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 klo 10.00-15.00. Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori 1. Liittokokouksen avaus Kuurojen Liitto

Lisätiedot

OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018

OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018 OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018 1. Johdanto OAJ:n Pääkaupunkiseudun alueyhdistys edustaa pääkaupunkiseudun kaikkia niin suomenkuin ruotsinkielisiä opettajaryhmiä eli lastentarhanopettajia

Lisätiedot

Aika klo Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, ,

Aika klo Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, , PÖYTÄKIRJA 1 (15) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 11.3.2019 klo 18 19.20 Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, 09 2340 6109,

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Aika: 16.6.2015 klo 13.00 14.40 Paikka: Hotelli Atlas, Kuopio Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (-) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas (-) Jäsenet: Annukka Alppi (x) Rauno

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot