Kutsu vuoden 2014 syyskokoukseen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kutsu vuoden 2014 syyskokoukseen"

Transkriptio

1 Kutsu vuoden 2014 syyskokoukseen Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous pidetään torstaina klo 18 kulttuurikeskus Caisassa, osoitteessa Mikonkatu 17 C, Helsinki. Kokouksen alussa esiintyy Löytöretki Espanjaan kirjan kirjoittanut Raimo Siltanen ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsenmaksujen vahvistaminen vuodelle Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle 7. Toiminnantarkastajien tai tilintarkastajien valinta 8. Muut mahdollisesti käsiteltäväksi otettavat asiat 9. Kokouksen päättäminen Suomi-Espanja Seuran hallitus Julkaistu SES-lehden numerossa 3/2014, joka jaettiin syyskuussa 2014 kaikille jäsenille.

2 Suomi-Espanja Seura r.y:n toimintasuunnitelma 2015 Suomi-Espanja Seuran hallitus Hallituksen esitys syyskokoukselle Johdanto ja lähivuosien tavoitteet Tapahtumat Muiden palvelujen ja toiminnan kehittäminen Toimisto, arkisto ja neuvontapalvelut Kielikurssit Yhteistoiminta Suomessa asuvien espanjalaisten kanssa Muut jäsenpalvelut ja jäsenedut Viestintä Talous Hallinto, johtaminen ja yhteistyö Johdanto ja lähivuosien tavoitteet Seuran tarkoituksena on Suomen ja Espanjan välisten suhteiden kehittäminen mm. tekemällä Espanjaa ja sen kulttuuria tunnetuksi Suomessa. Tarkemmin seuran tarkoitusta on kuvattu säännöissä. Jäsen- ja kulttuuritapahtumia järjestetään vuosittain noin 10 kertaa, ja niitä kehitetään jäsenistöltä kerättävän palautteen pohjalta siten, että keskimääräinen osallistujamäärä nousee nykyiseltä tasolta. Tapahtumien lippulaiva on Espanjan suurlähetystön kanssa järjestettävä elokuvaviikko. Kielikurssitoimintaa jatketaan nykyisissä puitteissa. Muita palveluja, kuten neuvontaa ja päivystystä, kehitetään käytettävissä olevien resurssien puitteissa. Viestintässä huolehditaan SES-lehden korkeasta tasosta, ja erityisesti panostetaan sähköisten välineiden (nettisivut, sähköiset jäsenkirjeet, sosiaalinen media) monipuoliseen hyödyntämiseen. Nettisivujen tekniikka ja ulkoasu uudistetaan. Seuran taloudessa pyritään lievään ylijäämään, jotta maksuvalmius saadaan vakaaksi. Painopisteitä ovat jäsenhankinta, ilmoitusmarkkinointi ja muun rahoituksen hankinta. Tarvittaessa säästetään toimintamenoissa. Hallinnossa keskeistä on aktivoida jäseniä hallitukseen ja avustamaan toiminnan järjestämisessä. Tehtävien ja kuormituksen jakoa kehitetään. Osa hallintotehtävistä voidaan ulkoistaa, mikäli talous antaa siihen mahdollisuuksia. Jäsenmäärän kasvutavoite on 10 % vuodessa. Tämä edellyttää voimakasta uusien jäsenten hankintaa ja nykyisen jäsenkunnan tyytyväisyyden ylläpitoa. Jäsenpohjaa pyritään laajentamaan myös tarjoamalla kiinnostavia tapahtumia ja palveluja kaikille ikäryhmille, ja nykyistä enemmän erityisesti nuorille.

3 Yhteistyötä kehitetään seuran kannalta keskeisten toimijoiden kanssa. Erityisen tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat Club Español, Espanjan edustajat Suomessa sekä muut seuran tavoitteita tukevat järjestöt ja yritykset Suomessa ja Espanjassa. Seura viettää 60-vuotispäiviä syksyllä Viimeistään vuonna 2016 päätetään juhlavuoden tavoitteista ja mahdollisen historiikin laatimisesta. 2 Tapahtumat Jäseniltä kerättävän palautteen tuloksia hyödynnetään tapahtumien suunnittelussa. Käytännön syistä toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta vuonna 2015 järjestetään yksi tilaisuus muualla Suomessa yhdessä paikallisten jäsenten kanssa. Samoin harkitaan jäsenkunnalle suunnatun matkan järjestämistä. Runko vuoden 2015 tapahtumakalenterille Aika Tapahtumia 2015/1-3 Osasto Matkamessuilla. Seminaari (alustavia vaihtoehtoja teemoiksi: i) Espanjan tarjoamat mahdollisuudet koululais- ja opiskelijavaihdolle; ii) Espanjan kieli; iii) Erilaiset matkavaihtoehdot Espanjaan, kuten seikkailu- tai festarimatkat) Santiago de Compostela-seminaari Kevätkokous Espanjan viinialueet I, alueen esittely ja tasting SES-lehti 1/2015 helmikuussa, aineistopäivä /4-6 SES-lehti 2/2015 toukokuussa, aineistopäivä Teematapahtuma yhdessä Espanjan matkailutoimiston kanssa Kesäkauden avaus Mahdollinen tilaisuus pääkaupunkiseudun ulkopuolella 2015/7-9 Syyskauden avaustilaisuus: Sieniretki tai vastaavaa ulkoilutoimintaa yhdessä Club Españolin kanssa SES-lehti 3/2015 syyskuussa, aineistopäivä Espanjan viinialueet II, alueen esittely ja tasting Mahdollinen 2. seminaari 2015/10-12 Elokuvaviikko lokakuussa Syyskokous marraskuussa Joulunalustapaaminen, esim. teematapahtuma yhdessä Espanjan matkailutoimiston kanssa SES-lehti 4/2015 joulukuussa, aineistopäivä (4) 3 Muiden palvelujen ja toiminnan kehittäminen 3.1 Toimisto, arkisto ja neuvontapalvelut Seuran arkisto ja kirjasto on tällä hetkellä Tilitoimisto Numeretin tiloissa. Vuonna 2015 selvitetään mahdollisuuksia ulkoistaa joitakin hallintotehtäviä (esim. jäsenrekisteri ja osa jäsenpalvelujen hoidosta). 3.2 Kielikurssit Seura on tehnyt pitkään yhteistyötä Kieltenopetus McLin Ltd Oy:n kanssa, jolle on sopimuksen mukaan myönnetty oikeus tarjota Suomi-Espanja Seuran nimissä espanjan kielen kursseja (SES-kurssit). Kurssit ovat olleet suosittuja ja niiden

4 tasoa pidetään hyvänä. Hallitus seuraa tilannetta ja on yhteydessä kurssien järjestäjään, tavoitteena mm. yhteistyösopimuksen saattaminen ajan tasalle. Pohditaan ilmoitushankintaan liittyen markkinointiyhteistyötä myös Espanjassa toimivien kielikurssien kanssa. 3.3 Yhteistoiminta Suomessa asuvien espanjalaisten kanssa Vuonna 2011 Club Españolin kanssa käynnistettyä kummitoimintaa jatketaan, ja sen muotoja täsmennetään tarpeen mukaan. Yhteistyötä jatketaan myös muussa toiminnassa molempien järjestöjen ja niiden jäsenistöjen tarpeiden mukaisesti, järjestämällä ainakin kaksi yhteistä tilaisuutta. 3.4 Muut jäsenpalvelut ja jäsenedut Pääosa voimavaroista keskitetään vuonna 2015 nykyisiin toimintamuotoihin. Hallitus kerää jäsenistöltä tulevia aloitteita ja harkitsee tapauskohtaisesti niiden toteuttamismahdollisuuksia. Mahdollisia uusia toimintamuotoja ovat esimerkiksi: SES:n matkan järjestäminen yhteistyössä vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa. Oleellista on löytää sellainen teema, jolla matka erottuu valtavirrasta. Mahdollisia teemoja ovat esimerkiksi viinit; luonto; juhlat ja juhlakaudet. Espanjaan liittyvän tietopankin kehittäminen yhteistyössä muiden tahojen kanssa Jäsenetujen valikoimaa laajennetaan saatujen kokemusten pohjalta. 3(4) 4 Viestintä SES-lehti on edelleen seuran keskeinen ja hyvin arvostettu tiedotuskanava ja sitä julkaistaan neljä numeroa vuonna Lehteä kehitetään suunnitelmallisesti ja jäsenistön toiveet huomioiden. Sisällön ohella panostetaan ilmoitushankintaan. Seuran nettisivujen toimintaperiaatteena on antaa ajantasainen kuva seuran toiminnasta, mutta muu informaatio perustuu pääosin linkkeihin hyviin alkuperälähteisiin. Nettisivujen ulkoasu päivitetään ja niiden tekniikka uudistetaan siten, että ne soveltuvat käytettäviksi yleisimmissä moderneissa päätelaitteissa. Facebook-sivun merkitys keskeisenä viestintäkanavana kasvaa koko ajan tykkääjien lukumäärän myötä. Facebook-sivuilla kerrotaan tapahtumista ja kommentoidaan Espanjaan ja espanjalaiseen kulttuuriin liittyviä asioita. Vuonna 2015 selvitetään myös mahdollisuuksia entistä tiiviimpään yhteistyöhön bloggaajien ja muiden aktiivisten netinkäyttäjien kanssa. Jäsentiedotteet tarjoavat mahdollisuuden ajankohtaisten asioiden viestintään lehden julkaisuaikojen ulkopuolella. Sähköisiä jäsentiedotteita lähetetään noin kerran kuukaudessa niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on seuran tiedossa. Postituskustannusten takia emme juurikaan voi postittaa perinteisiä jäsenkirjeitä. 5 Talous Seuran talous on viime vuosina ollut ajoittain hyvin tiukalla. Pieni ylijäämä vuonna 2013 ja todennäköinen nollatulos vuonna 2014 eivät ole nostaneet maksuvalmiutta toiminnan laajuutta vastaavalle tasolle.

5 4(4) Vuosijäsenten jäsenmaksut ovat lähivuosinakin keskeinen tulonlähde, ja tavoitteena on tarkistaa niitä keskimäärin yleisen kustannustason mukaisesti. Vuoden 2015 jäsenmaksun suuruudeksi ehdotetaan edelleen 28. Hallitus toteuttaa vuonna 2015 konkreettisia hankkeita, joilla vahvistetaan muitakin tulolähteitä kuin vuosijäsenmaksuja ja rajoitetaan näin painetta vuosijäsenmaksun nostamiseen. Mahdollisia toimenpiteiden kohteita ovat: julkisen tuen maksimaalinen hyödyntäminen markkinoinnin tehostaminen jäsenmäärän kasvattamiseksi sääntöjen 4$:n mukaisten kannattaja-, lahjoittaja- ja tukijäsenten rekrytointi ilmoitushankintaan panostaminen palkkiopohjaisesti uusien rahoituslähteiden etsiminen esimerkiksi sponsorisopimusten tai muiden yhteistyöhankkeiden kautta harkitaan maksullisten tapahtumien lisäämistä yhteistyö muiden Suomi-Espanja yhdistysten kanssa 6 Hallinto, johtaminen ja yhteistyö Seura toimii lähes 100-prosenttisesti vapaaehtoispohjalla ja talkooperiaatteella. Tämä on myös lähivuosien peruslähtökohta, mutta edellyttää sitä, että tehtäviä pystytään jakamaan huomattavasti nykyistä laajemmalle. Hallituksen sisäistä työnjakoa kehitetään edelleen niin, että jokaisella hallituksen jäsenellä on omat vastuualueensa ja suuriin tapahtumiin tai muihin tärkeisiin kehityshankkeisiin nimetään työparit tai ryhmät. Hallitus pyrkii kokonaisuutena toimimaan mahdollisimman yhtenäisenä tiiminä. Toiminnan laajetessa kasvaa tarve uusien hallinnollisten tehtävien ulkoistamiselle, jotta hallituksen jäsenten työmäärä voidaan pitää siedettävällä tasolla ja kohdistaa toiminnan sisällön kehittämiseen (kts. kohta 3.1.). Tämänsuuntaiset päätökset voidaan tehdä vain huolellisen harkinnan jälkeen. Eräs varteenotettava toimintamalli on yhteistyö muiden vastaavantyyppisten yhdistysten kanssa. Yhteistyösuhteita kehitetään ja hyödynnetään määrätietoisesti. Esimerkkejä yhteistyötahoista ovat: - Club Español (kummitoiminta, muut yhteistilaisuudet ym.) - Espanjan suurlähetystö (elokuvaviikon ym. kulttuuritapahtumien järjestäminen) - Espanjan Matkailutoimisto (jäsentapahtumat, mahdollinen yhteistyö seuran matkan suunnittelussa ja Kaupallinen toimisto (esim. yhteistyö seminaarien ja tapahtumien järjestämisessä) - Ulkoministeriö ja muut suomalaiset viranomaiset (yhteistyö tapahtumien järjestämisessä esim. alustusten tai tilojen muodossa) - Muut Suomessa toimivat Suomi-Espanja seurat ja vastaavat järjestöt (yhteistyö tiedotuksessa, markkinoinnissa ja tilaisuuksien järjestelyissä) - Suomalaiset espanjalaisia tuotteita ja espanjalaishenkisiä palveluita tarjoavat yritykset (yhteistyö tilaisuuksien järjestämisessä tai markkinoinnissa, potentiaaliset tukijäsenet) - Espanjassa toimivat suomalaisten yhteisöt, yritykset ja viranomaiset (asiantuntemuksen hyödyntäminen neuvonnassa ym.) - Ystävyysseurojen Liitto ja muut ystävyysseurat (toiminnan kehittäminen) - Ammattikorkeakoulut (seuran toimintaa tukevat opinnäytetyöt).

6 Suomi-Espanja Seura ry TALOUSARVIO 2015 Hallituksen esitys vuosikokoukselle SES:n hallitus VARSINAINEN TOIMINTA Luvut euroja ( ) 2015 TA 2014 E 2014 TA 2013 TP 2012 TP TUOTOT Ilmoitustuotot Jäsentapahtumat Muut tuotot KULUT Henkilöstökulut Muut kulut yhteensä Matkakulut Kokouskulut Jäsentapahtumat SES-lehden kulut (Kirjojen kulut) Painotuotteet, esitteet Jäsenmaksut Tietoliikenne, internet, puhelin Postitus (Konttoritarvikkeet) 90 Hallintotehtävien ulkoistaminen (jäsenrekisteri tms.) Tilintarkastus Kirjanpito Matka-apuraha Pankkikulut Muut muut kulut Varsinaisen toiminnan tuotto/kulujäämä VARAINHANKINTA TUOTOT Jäsenmaksutulot Provisiot Avustukset Arpajaiset ym. varainhankinta KULUT Varainhankinnan kulut 100 Varainhankinnan tuotto/kulujäämä SIJOITUS- JA RAHOITUSTOIMINTA TUOTOT Rahoitustuotot Korkotuotot 2 2 Osinkotuotot KULUT Korkokulut -23 Muut rahoituskulut Sijoitus- ja rahoitustoiminnan tuotto/kulujäämä TILIKAUDEN TULOS

Suomi-Espanja Seura r.y:n toimintasuunnitelma 2017

Suomi-Espanja Seura r.y:n toimintasuunnitelma 2017 Suomi-Espanja Seura r.y:n toimintasuunnitelma 2017 HYVÄKSYTTY syyskokouksessa 29.11.2016 1 Tiivistelmä... 1 2 Tapahtumat... 2 3 Muiden palvelujen ja toiminnan kehittäminen... 2 3.1 Toimisto, arkisto, jäsenpalvelut

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura r.y:n syyskokous 2016

Suomi-Espanja Seura r.y:n syyskokous 2016 Suomi-Espanja Seura r.y:n syyskokous 2016 Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 29.11.2016 klo 18.00 Kulttuurikeskus Caisan kokoustilaan 1-2, Mikonkatu 17 C, Helsinki.

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous 2017

Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous 2017 Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous 2017 Kutsu vuoden 2017 syyskokoukseen Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 28.11.2016 klo 18.00 Helsingin Suomalaisen Klubin ravintolassa,

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous 2018

Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous 2018 Kutsu vuoden 2018 syyskokoukseen Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 27.11.2018 klo 18.00 Hotelli Arthurissa, osoitteessa Vuorikatu 19, 00100 Helsinki (Lampén-kabinetti

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957 Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 15.1.2014 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 15.10.2013 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry. Yleisesittely 2012

Suomi-Espanja Seura ry. Yleisesittely 2012 Suomi-Espanja Seura ry Yleisesittely 2012 15.9.2012 Seuran tavoitteita Suomen ja Espanjan välisten suhteiden kehittäminen Espanjan maan ja kansan tuntemuksen lisääminen Suomessa Suomen tuntemuksen lisääminen

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry. Yleisesittely 2013

Suomi-Espanja Seura ry. Yleisesittely 2013 Suomi-Espanja Seura ry Yleisesittely 2013 9.1.2013 Seuran tavoitteita Suomen ja Espanjan välisten suhteiden kehittäminen Espanjan maan ja kansan tuntemuksen lisääminen Suomessa Suomen tuntemuksen lisääminen

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry. Yleisesittely 2012

Suomi-Espanja Seura ry. Yleisesittely 2012 Suomi-Espanja Seura ry Yleisesittely 2012 MP 28.1.2012 Seuran tavoitteita Suomen ja Espanjan välisten suhteiden kehittäminen Espanjan maan ja kansan tuntemuksen lisääminen Suomessa Suomen tuntemuksen lisääminen

Lisätiedot

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 2 Talousarvio 2013 / Hallituksen esitys liittokokoukselle 3 4 5 6 7 VARSINAINEN TOIMINTA TA2013 TA2013 TA2013 TA2012 TP2011 8 Nykyinen Optimistinen

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Vuosikokous 2013

Suomi-Espanja Seura ry Vuosikokous 2013 Suomi-Espanja Seura ry Vuosikokous 2013 Aika: Torstai 21.3.2013 klo 18.00 Paikka: Hotelli Helka, Pohjoinen Rautatienkatu 23, 00100 Helsinki Ennen kokousta kuulemme lähetystösihteeri Manuel Del Rosario

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3/2010. Seuran vaalikokous 2010 ja pikkujoulu. Jäsentiedote Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen

JÄSENTIEDOTE 3/2010. Seuran vaalikokous 2010 ja pikkujoulu. Jäsentiedote Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen PL 2100, 02015 TKK Rakentajanaukio 4 A, 02150 Espoo http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 11.11.2010 JÄSENTIEDOTE 3/2010 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen Seuran vaalikokous

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

Kutsu vuoden 2014 vuosikokoukseen

Kutsu vuoden 2014 vuosikokoukseen Kutsu vuoden 2014 vuosikokoukseen Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n vuosikokoukseen keskiviikkona 19.3.2014 klo 18.30 alkaen Hotelli Arthuriin, osoite Vuorikatu 19, 00100 Helsinki. Kokouksen alussa esiintyy

Lisätiedot

Liite 2 Uudenmaan vihreiden syyskokous 12.12.2013. Talousarvio 2014

Liite 2 Uudenmaan vihreiden syyskokous 12.12.2013. Talousarvio 2014 Liite 2 Uudenmaan vihreiden syyskokous 12.12.2013 Talousarvio 2014 TULOSLASKELMA Budjetti Budjetti Toteuma 2014 2013 2012 VARSINAINEN TOIMINTA Yleistoiminta 3000 Vuokratuotot 3001 Vision avustukset 50

Lisätiedot

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 2 Talousarvio 2011 / Hallituksen esitys 09.11.2010 3 4 5 6 7 VARSINAINEN TOIMINTA TA2011 TA2011 TA2011 TA2010 TP2009 8 Haetaan Optimistinen Nykyinen

Lisätiedot

-17 796,87 3305 Työpaikkaterveydenhoito 0,00 0,00

-17 796,87 3305 Työpaikkaterveydenhoito 0,00 0,00 Liite 2 UUVI syyskokous 13.12.2014 Talousarvio 2015 TULOSLASKELMA Budjetti 2015 Toteuma VARSINAINEN TOIMINTA Yleistoiminta Tuotot 2011 (EK-vaalit) 3000 Vuokratuotot 0,00 0,00 3001 Vision avustukset 300

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/9 Hallitus 13.11.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/9 Hallitus 13.11.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 13.11.2015 Sivu 1 / 5 Aika: perjantai 13.11.2015 klo 12.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY Talousarvio 2012 / Hyväksytty liittokokouksessa

VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY Talousarvio 2012 / Hyväksytty liittokokouksessa VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY Talousarvio 2012 / Hyväksytty liittokokouksessa 4.12.2011 VARSINAINEN TOIMINTA TA2012 TA2012 TA2012 TA2011 TP2010 Nykyinen Optimistinen Haetaan Yleinen

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan KOKOUSKUTSU JASENILLE Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan Helsingin Porssiklubilla osoitteessa Fabianinkatu 14 A, Helsinki 16.11.2011 klo18.30alkaen

Lisätiedot

Puoluehallitus 20.9.2013 1(2) ESITYSLISTA. Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarasali, Matarankatu 6, Jyväskylä

Puoluehallitus 20.9.2013 1(2) ESITYSLISTA. Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarasali, Matarankatu 6, Jyväskylä Puoluehallitus 20.9.2013 1(2) Piraattipuolue r.p. Syyskokous Aika: 19. lokakuuta 2013 kello 12.00 ESITYSLISTA Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarasali, Matarankatu 6, Jyväskylä 1. Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

TALOUSARVIO Hyväksytty esitettäväksi syyskokoukselle Jyväskylässä hallituksen kokouksessa

TALOUSARVIO Hyväksytty esitettäväksi syyskokoukselle Jyväskylässä hallituksen kokouksessa TALOUSARVIO 2018 Hyväksytty esitettäväksi syyskokoukselle Jyväskylässä 18.11.2017 hallituksen kokouksessa 26.10.2017 Sivu 1 Laadintaperusteet toimintasuunnitelma 2018 numeroina tavoitelaskelma, jossa tarkasteltu

Lisätiedot

Aivovammayhdistysten hyvä hallintotapa

Aivovammayhdistysten hyvä hallintotapa Aivovammayhdistysten hyvä hallintotapa Mikä yhdistyksen toimintaa ohjaa - Yhdistyslaki - Yhdistyksen omat säännöt - Hyväksi koetut yhdistyskäytänteet Yhdistyksen hallitus Selkeä tehtävien jako selkeyttää

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 11.10.2016 www.suomiespanjaseura.fi www.facebook.com/suomiespanjaseura Suomi-Espanja Seura ry (SES) Tavoitteitamme Suomen ja Espanjan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. Yleistä seurasta Hallinnon Tutkimuksen Seura ry. on tieteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää hallinnon tutkimusta Suomessa ja osallistua alan kansainväliseen

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

1 (7) 16.9.2015/tl. Talousarvio 2016. Talousarvio Talousarvio Tarkennettu alustava 2 015 2016. Varsinainen toiminta. Ay avustus

1 (7) 16.9.2015/tl. Talousarvio 2016. Talousarvio Talousarvio Tarkennettu alustava 2 015 2016. Varsinainen toiminta. Ay avustus 1 (7) 16.9.2015/tl Talousarvio 2016 Varsinainen toiminta Talousarvio Talousarvio Tarkennettu alustava Ay avustus Ray avustukset 795 000 860 000 Palkat 440 000 479 000 Palkkiot, hallitus 6 000 6 000 Eläkekulut

Lisätiedot

TA2015 TA2015 LISÄTA2014 TP2013 Nykyinen Haetaan

TA2015 TA2015 LISÄTA2014 TP2013 Nykyinen Haetaan Talousarvio 2015 / Hallituksen esitys liittokokoukselle VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta TA2015 TA2015 LISÄTA2014 TP2013 Nykyinen Haetaan Osallistumismaksut 0 0 0 3359,2 Vuokratuotot 3720

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957 Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 13.9.2015 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15.9.2011/tl

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15.9.2011/tl 1 (9) Varsinainen toiminta Ay avustus Ray avustukset 879 000 666 000 1. Perusjärjestötyö a) Edunvalvonta Palkat 57 000 56 000 Lakisääteiset sosiaalikulut 10 000 10 000 Työterveyshuolto 500 500 Luontoisedut

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015. Malliyhdistys Ry. Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle

Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015. Malliyhdistys Ry. Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015 Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle Malliyhdistys Ry Puh. 040 123 4567 Y-tunnus 12345-6 Tiekatu 23 A 15 00120 PAIKKAKUNTA www.malliyhdistys.fi

Lisätiedot

MAANMITTARIKILLAN TOIMINNANSEURANTAKOKOUS 2015 Pöytäkirja 1(5) MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015.

MAANMITTARIKILLAN TOIMINNANSEURANTAKOKOUS 2015 Pöytäkirja 1(5) MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015. 1(5) MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015 Aika 25.5.2015 klo 17:00 Paikka Kiltahuone, Otakaari 3 02150 Espoo Läsnäolijat: Janika Lankinen Ville Kangaskokko Samu Rinne (saapui

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry puh: 0500 316 904 P Nahkurinkatu 1. 94100 Kemi mauri.blomster@tul.fi www.tul-lappi.fi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Pruntsilla, Kauppakatu

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry

TOIMINTASUUNNITELMA Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys Johdanto 1 Hallinto 1 Talous 2 Vuoden 2019 toiminta 2 Kumppaniyhteistyö 3 Stipendit 3 Viestintä

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

Suomen Ekonomit MARJAANA TÖYLI

Suomen Ekonomit MARJAANA TÖYLI Suomen Ekonomit MARJAANA TÖYLI Suomen Ekonomit Suomen Ekonomit Jäsenkehitys 2016-2020 2019: + 1 775 jäsentä Suomen Ekonomit JÄSENPITO PAINOPISTE Suomen Ekonomit Suomen Ekonomit Jäsentoiminta KUUNTELEMME,

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957 Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 16.10.2015 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Joensuu ja sihteeriksi Kaija Vasala.

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Joensuu ja sihteeriksi Kaija Vasala. ESITYSLISTA Suomen Onkologiayhdistys Ry Sääntömääräinen syyskokous Aika: perjantai 29.8.2014, klo 15.30 Paikka: Madetojan Sali, Oulu 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 15. 30 2. Kokouksen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sovitut toimintatavat

Sovitut toimintatavat Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat 4.4.2013 Toimielimet Vuosikokous Valitsee hallituksen ja sen puheenjohtajan sekä vaalitoimikunnan, sääntömuutokset Hyväksyy vuosittain toimintasuunnitelman

Lisätiedot

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 22.10.2017 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki.

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Suomen Hiihtoliitto ry:n, Suomen Ampumahiihtoliitto

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN NEUROYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1(4)

PÄIJÄT-HÄMEEN NEUROYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1(4) 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli, toiminta-alue ja keskusjärjestö Yhdistyksen nimi on Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Lahden kaupunki ja pöytäkirja- ja rekisteröintikielenä

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 10.5.2017 kello

Lisätiedot

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 3.5.2018 kello

Lisätiedot

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 11.00 ja päättyy klo 11.45.

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 11.00 ja päättyy klo 11.45. SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY VUOSIKOKOUSKUTSU 2015 Julkaistu: 27.2.2015 yhdistyksen internet-sivuilla Kokouspaikka: Hotelli Lepolampi, Kielo rakennus Sali A Kivilammentie 1 02820 Espoo Kokousaika: 15.3.2015

Lisätiedot

Isännöinti Kiinteistö Oy Rukan Lomakylä 1 c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Kokouskutsu

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

Lahden Seudun Ekonomit. Vaalikokous

Lahden Seudun Ekonomit. Vaalikokous Lahden Seudun Ekonomit Vaalikokous 22.11.2018 Esityslista LAHDEN SEUDUN EKONOMIT R.Y. Sääntömääräinen vaalikokous Aika: torstai 22.11.2018 klo 17.30 Paikka: Radio- ja tv-museo Mastola, Radiomäenkatu 37,

Lisätiedot

Varsinainen toiminta. Tarkennettu Talousarvio Talousarvio 2014 2015. Ay avustus. Tuotot Ray avustukset 754 000 839 000

Varsinainen toiminta. Tarkennettu Talousarvio Talousarvio 2014 2015. Ay avustus. Tuotot Ray avustukset 754 000 839 000 1 (7) 22.9.2014/tl Varsinainen toiminta Tarkennettu Talousarvio Ay avustus Ray avustukset 754 000 839 000 Palkat 414 500 467 500 Palkkiot 12 500 8 000 Eläkekulut 91 000 88 750 Lakisääteiset sos.kulut 27

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Sallan Tunturitähti II c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Kokouskutsu

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

Lisätalousarvio 2013 / Keskeiset muutokset. Lisätalousarvion perustelut

Lisätalousarvio 2013 / Keskeiset muutokset. Lisätalousarvion perustelut Lisätalousarvio 2013 / Keskeiset muutokset Lisätalousarvion perustelut Järjestötoiminnan tukeminen - Erillinen historiaprojektin budjetti sisällytetty lisätalousarvioon Viestintä - Nettisivu-uudistuksen

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Sallan Tunturitähti II c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0300 870 902 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Kokouskutsu Varsinainen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Hallitus, toiminnantarkastajat ja edustajat vuodelle Hallitus vuodelle Toiminnantarkastajat 2017

1 Yleistä. 2 Hallitus, toiminnantarkastajat ja edustajat vuodelle Hallitus vuodelle Toiminnantarkastajat 2017 Seinäjoki TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1 Yleistä Kerhon tehtävänä on maanpuolustustahdon ja taitojen ylläpitäminen ja niiden kohottaminen, turvallisuuspoliittisen tiedon jakaminen, fyysisen kunnon

Lisätiedot

Töölön kirjasto. Kuva Teuvo Kanerva, MFA. RTS_4_16.indd

Töölön kirjasto. Kuva Teuvo Kanerva, MFA. RTS_4_16.indd R A K E N N U S T A I T E E N S E U R A K u t s u S Y Y S K O K O U K S E E N Töölön kirjasto. Kuva Teuvo Kanerva, MFA J Ä S E N T I E D O T E 4 : 2 0 1 6 RTS_4_16.indd 1 15.11.2016 16.22 R A K E N N U

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta SYYSKOKOUS 2014 Kokouskutsu ja asialista Hallinnon Tutkimuksen Seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 28.11.2014, Hallinnon Tutkimuksen Päivien päätteeksi klo 13:45 alkaen Vaasassa,

Lisätiedot

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelta , talousarvio

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelta , talousarvio Isännöinti Kiinteistö Oy Siulaselkä c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Kokouskutsu Varsinainen

Lisätiedot

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

VÄÄRÄLÄN SUKUSEURA RY

VÄÄRÄLÄN SUKUSEURA RY VÄÄRÄLÄN SUKUSEURA RY VÄÄRÄLÄN SUKUKOKOUKSEN OHJELMA JA KOKOUSASIAKIRJAT 15.heinäkuuta 2017 Väärälän sukuseura ry Sääntömääräinen sukukokous lauantaina 15.7.2017 Ruonanpirtillä Esityslista 1. Kokouksen

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous Isännöinti Kiinteistö Oy Rukan Lomakylä 1 c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Varsinainen

Lisätiedot

Crohn ja Colitis ry.

Crohn ja Colitis ry. Crohn ja Colitis ry www.ibd.fi Strateginen toimintasuunnitelma 2019-2023 #meidänjärjestö 2 IBD lukuina MAAILMASSA IBD:tä SAIRASTAVIA YLI 10 MILJOONAA SUOMESSA IBD:tä SAIRASTAVIA 50 000 Toimisto Tampereella

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Syyskokous Lahdesjärven ABC 16.11.2011 klo 17.00 alkaen

Syyskokous Lahdesjärven ABC 16.11.2011 klo 17.00 alkaen Jäsentiedote 5/2011 Internet osoitteemme www.talvi.info Syyskokous Lahdesjärven ABC 16.11.2011 klo 17.00 alkaen Kutsuttuina vieraina: Visual Computing Oy, Petri Jyrkkä ekokumppanit, Suvi Holm ROTOTEC,

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.2.2017 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Ruka Village Suites 1 Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Ruka Village Suites 1 osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 27.6.2018 kello

Lisätiedot

LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN. Espoossa 9. päivänä maaliskuuta 2015 Länsimetro Oy Hallitus

LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN. Espoossa 9. päivänä maaliskuuta 2015 Länsimetro Oy Hallitus LÄNSIMETRO OY, VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 31.3.2015 LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Länsimetro Oy:n osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

Kutsu Suomi-Espanja Seuran kevätkokoukseen 14.4.2016

Kutsu Suomi-Espanja Seuran kevätkokoukseen 14.4.2016 Kutsu Suomi-Espanja Seuran kevätkokoukseen 14.4.2016 Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n kevätkokoukseen torstaina 14.4.2016 klo 17.30 alkaen Kulttuurikeskus Caisan kokoustilaan 1-2, osoite Mikonkatu 17

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelle ja talousarvio tilintarkastuskertomus

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelle ja talousarvio tilintarkastuskertomus Kokouskutsu Kiinteistö Oy Sallan Eraustähti c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200 fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www. holidayclub.fi/isannointi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus.

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2007 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 21.11.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 EKL:n Pohjois-Karjalan piiri ry 2 YLEISTÄ: Piirin 46. toimintavuotena keskitymme jäsenyhdistysten toimintamahdollisuuksiin. Piirin tarkoituksena on tukea ja ohjata liiton hallituksen

Lisätiedot

Vuosikokouksen asialista

Vuosikokouksen asialista Vuosikokouksen asialista 7.2.2019 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2015 JA 2016

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2015 JA 2016 KOTEL 15-002 13.3.2015 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2015 JA 2016 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot