Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Kokoushuone 1 (1. krs), Maunukselantie 3, Kuusankoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Kokoushuone 1 (1. krs), Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 27. päivänä elokuuta 2009 klo Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Kokoushuone 1 (1. krs),, Kuusankoski Läsnä Huovila Juhani, puheenjohtaja, :t , Rasimus Risto varapuheenjohtaja, puh. joht. :t Anttila Maire jäsen Janhunen Ritva Laukala Hannu Esko Niemelän varajäsen Mänttäri Leena Patjas Teija Hannele Viljakaisen varajäsen Ratasvuori Irma Sahamies Arto Smeds Pentti Suutari Olavi Takkinen Päivi Viinikainen Sakari Rikala Tuula yht. kirkkovalt. pj yht. kirkkovalt. varapj. Honkanen Niilo Valkealan seurakunnan kirkkoherra Puhakka Osmo Elimäen seurakunnan kirkkoherra Ylikangas Kimmo Kuusankosken seurakunnan kirkkoherra, saapui klo Harjula Jari Johansson Olli Junkkari Laura Komulainen Markku Reijo Jukka Tylli Ulla Saikkonen Asta tietohallintopäällikkö hallintojohtaja viestintäpäällikkö yhteisen seurakuntatyön johtaja kiinteistöpäällikkö vs. talouspäällikkö hallintosihteeri Poissa Niemelä Esko jäsen Viljakainen Hannele Gärdström Keijo Lonka Riitta Kouvolan seurakunnan kirkkoherra henkilöstöpäällikkö

2 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) 117 Kokouksen avaus Puheenjohtaja toivotti kirkkoneuvoston jäsenet tervetulleeksi kokoukseen, minkä jälkeen yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Tuula Rikala piti alkuhartauden tuoden terveiset Kirkkopäiviltä. Hartauden jälkeen yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Sakari Viinikainen ojensi Tuula Rikalalle kukkatervehdyksen merkkipäivän johdosta. Puheenjohtaja avasi kokouksen. 118 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kymmenen jäsentä. KL 7:4,1 mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Jäsenten lisäksi kokouskutsu on lähetettävä niille henkilöille, joilla KJ 9:3 ja KJ 10:11 sekä ohjesäännön 3 nojalla on oikeus olla läsnä kokouksessa ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei päätöksen tekemiseen. Puheenjohtajan esitys: Toimitetaan nimenhuuto ja todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 119 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Ohjesäännön 7 mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai yhteinen kirkkoneuvosto kokouksessaan. Sovitun käytännön mukaan aakkosjärjestyksessä seuraavat tarkastajat olisivat Olavi Suutari ja Päivi Takkinen. Puheenjohtajan esitys: Yhteinen kirkkoneuvosto valitsee Olavi Suutarin ja Päivi Takkisen pöytäkirjan tarkastajiksi ja tarkastusajankohdaksi esitetään torstaita klo , Kuusankosken seurakuntakeskus, III kerros, hallintosihteerin työhuone. Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Olavi Suutari ja Päivi Takkinen. 120 Työjärjestyksen hyväksyminen Ohjesäännön 5 mukaan yhteinen kirkkoneuvosto päättää asioiden käsittelyjärjestyksen.

3 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Puheenjohtajan esitys: Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy esityslistan mukaisen asioiden käsittelyjärjestyksen. Ilmoitusasioissa kerrotaan tulevasta Mikkelin hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäivästä. Hyväksyttiin puheenjohtajan päätösesitys. 121 Yhteisen kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpano Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön kohdan mukaan kirkkoneuvoston tehtävänä on tutkia yhteisen kirkkovaltuuston päätösten laillisuus ja vastata päätösten täytäntöönpanosta. Tehtävä perustuu seuraaviin lainkohtiin: KL 10:1 määrää, että kirkkoneuvosto huolehtii kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpanosta; KL 10:6 määrää, että kirkkoneuvoston tehtävänä on kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta. Jos kirkkoneuvosto katsoo, että kirkkovaltuuston päätös on tehty virheellisessä järjestyksessä tai menee valtuuston toimivaltaa ulommaksi taikka muutoin on lainvastainen, kirkkoneuvoston tulee jättää päätös täytäntöön panematta ja syyn tähän ilmoittaen viipymättä saattaa asia valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Yhteinen kirkkovaltuusto teki kokouksessaan seuraavat päätökset: 25 Kouvolan seurakuntayhtymän henkilöstöstrategia Vahvistettiin Kouvolan seurakuntayhtymän henkilöstöstrategia yhteisen kirkkoneuvoston esityksen mukaisesti. 26 Virkasäännön hyväksyminen Hyväksyttiin Kouvolan seurakuntayhtymän virkasääntö yhteisen kirkkoneuvoston esityksen mukaisesti ja päätettiin lähettää se Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi 27 Sopimus sairaanhoidon järjestämisestä Päätettiin, että Kirkon sopimusvaltuuskunnan ja pääsopijajärjestöjen hyväksymä sopimus sairaanhoidon järjestämisestä hyväksytään ja että sitä sovelletaan Kouvolan seurakuntayhtymässä alkaen ja että vastaavat seurakuntakohtaiset sopimukset samalla katsotaan päättyneiksi. 28 Eräiden suositussopimusten vahvistaminen Vahvistettiin suositussopimus suojavaatetuksesta seurakunnassa, suositussopimus työpaikkaruokailusta seurakunnassa ja suositussopimus hoitoon ohjaamisesta seurakunnassa.

4 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) 29 Kouvolan seurakuntayhtymän siirtymäkauden strategia vuosille Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi yhteisen kirkkoneuvoston esittämän Kouvolan seurakuntayhtymän strategian Kouvolan seurakuntayhtymän sinettileimasin Hyväksyttiin yhteisen kirkkoneuvoston esittämä Kouvolan seurakuntayhtymän sinettileimasin ja päätettiin lähettää se edelleen Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 31 Tilintarkastajien valinta Päätettiin valita taloussäännön 29 :n mukaisesti toimikaudeksi kolme tilintarkastajaa seuraavasti: 1. Tilintarkastusyhteisöksi valittiin yksimielisesti KPMG Kunta Oy, joka on nimennyt vastaavaksi tilintarkastajaksi JHTT, KHT Kaija Pakkasen ja hänen varalleen varatilintarkastajaksi JHTT Esko Säilän. 2. Varsinaisiksi tilintarkastajiksi valittiin yksimielisesti HTM-tilintarkastaja Asko Hiltunen Kouvolasta ja ylikamreeri Seppo Hakalin Kuusankoskelta. Varatilintarkastajiksi valittiin yksimielisesti Ritva Pilli Anjalankoskelta ja Helena Mettälä-Hasu Valkealasta. 3. Puheenjohtajaksi nimettiin Kaija Pakkanen. 32 Kouvolan ev.lut. seurakuntien toimintakertomukset ja tilinpäätökset vuodelta 2008 Seurakuntien tilinpäätökset vuodelta 2008 käsiteltiin kukin erikseen. Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi yksimielisesti Kouvolan ev.lut. seurakuntien toimintakertomukset ja tilinpäätökset vuodelta 2008 ja päätti, että tilikauden nettoylijäämä ,99 euroa kirjataan Kouvolan seurakuntayhtymän muun oman pääoman yli- /alijäämän tilille ja, että hautainhoitorahastojen nettoalijäämä ,16 euroa kirjataan Kouvolan seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston oman pääoman yli-/alijäämän tilille sekä myönsi vastuuvapauden Anjalankosken, Elimäen, Jaalan, Kouvolan, Kuusankosken sekä Valkealan seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille toimintavuodelta Lisäksi jätettiin valmistelua varten seuraavat aloitteet (34 ): Jussi Raukko jätti päivätyn yhdeksän henkilön allekirjoittaman aloitteen krematorion rakentamisesta Kouvolan seurakuntayhtymän alueelle. Hannele Viljakainen jätti päivätyn viidentoista henkilön allekirjoittaman aloitteen nuorisovaltuuston perustamisesta seurakuntayhtymään.

5 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Arto Sahamies jätti päivätyn viiden henkilön allekirjoittaman seurakuntayhtymän kiinteistöjen äänentoistolaitteita koskevan aloitteen. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että yhteisen kirkkovaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisesti ja ne ovat täytäntöönpanokelpoiset. Merkitään, että aloitteet on pantu valmisteluun. Käsittely: Kiinteistöpäällikkö Jukka Reijo on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle ja edelleen yhteisen kirkkovaltuuston tiedoksi seuraavan vastauksen Arto Sahamiehen aloitteeseen seurakuntayhtymän kiinteistöjen äänentoistolaitteista: VALTUUTETTU ARTO SAHAMIEHEN VALTUUSTOALOITE SEURAKUNTAYHTYMÄN KIINTEISTÖJEN ÄÄNENTOISTOLAITTEISTA Valtuutettu Arto Sahamies jätti päivätyn viiden henkilön allekirjoittaman seurakuntayhtymän kiinteistöjen äänentoistolaitteita koskevan aloitteen: Seurakunnan yksi tärkeistä tehtävistä on julistaa evankeliumia, jotta syntyisi usko Jumalaan. Paavalin kirjeessä roomalaisille (Room.10;17) sanotaan puolestaan, että usko syntyy kuulemisesta. Jumalan Sanan kuuleminen on uskon vahvistumisen ja syntymisen kannalta välttämätön tekijä, siksi on tärkeää, että seurakuntayhtymän kiinteistöissä on riittävän laadukkaat äänentoistolaitteet. Lisäksi äänentoistolaitteita on osattava käyttää, jotta julistettu Sana tulee kuulluksi. Siksi me allekirjoittaneet valtuutetut ehdotammekin, että seurakuntayhtymä ryhtyy pikaisiin toimenpiteisiin asian kuntoon saattamiseksi tarkistamalla, että seurakuntayhtymän kiinteistöissä on asiaankuuluvat äänentoistolaitteet ja tarvittaessa hankkii uudet. Lisäksi henkilökunta tulee kouluttaa käyttämään äänentoistolaitteistoa. Kirkkovaltuusto päätti lähettää aloitteen valmisteluun. Seurakuntayhtymää perustettaessa kiinteistöpalvelujen henkilökunnalle tehtiin kysely heidän työtehtävistään ja erikoisosaamisistaan. Jaalan kirkon suntio Juha Tanska toi esille yhtymää perustettaessa oman erikoisosaamisensa äänentoistolaitteisiin. Juha Tanska on aikaisemmin tehnyt mm. äänentoistojärjestelmien suunnittelua ja asennuksia erilaisiin tiloihin. Suntion tehtävien ohella Juha Tanska toimii Kouvolan seurakuntayhtymässä äänentoistolaitteiden asiantuntijana. Hän on tehnyt kartoituksen seurakuntayhtymän kirkkojen ja seurakuntasalien äänentoistoista. Kartoituksessa on selvitetty ongelmat ja ratkaisut. Lisäksi on laadittu yhteenveto tarvittavista hankinnoista aikatauluineen. Talousarvion laadinnassa ja viiden vuoden investointi / hankintasuunnitelmassa on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon äänentoiston kartoituksessa esille tulleita hankintoja.

6 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Kiinteistöpäällikön esitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedoksi ja saattaa sen yhteisen kirkkovaltuuston tiedoksi. Hyväksyttiin hallintojohtajan päätösesitys ja merkittiin tiedoksi kiinteistöpäällikön selvitys, joka päätettiin lähettää kirkkovaltuustolle tiedoksi. Pöytäkirjaan liitettiin Juha Tanskan tekemä kartoitus Kouvolan seurakuntayhtymän ja seurakuntasalien äänentoistosta. 122 Seurakuntayhtymän sinetin vahvistaminen Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli ilmoittaa kirjeellään , asianro , että se on vahvistanut virastojen sineteistä annetun valtioneuvoston päätöksen (185/1985) 17 :n nojalla Kouvolan seurakuntayhtymän kirkkovaltuuston , 30, tekemän päätöksen Kouvolan seurakuntayhtymän sinetistä. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedokseen saatetuksi ja lähettää sen edelleen yhteiselle kirkkovaltuustolle tiedoksi. Hyväksyttiin hallintojohtajan päätösesitys. 123 Kiinteistö Oy Kukkuramäen hallinnon järjestäminen Kouvolan kaupungin Jokelan kylässä sijaitsevaa K35-T2 nimistä tilaa RN:o 31:1 ja sillä olevia kahta rakennusta hallitsevan Kiinteistö Oy Kukkuramäen yhtiökokous päätti esittää, että koska yhtiön koko osakekanta on lukien siirtynyt Valkealan seurakunnalta Kouvolan seurakuntayhtymälle, yhteinen kirkkoneuvosto nimeäisi yhtiön hallituksen jäsenet ja tilintarkastajat. Yhtiön toimitusjohtajana on toiminut Reino Niveri saakka. Hallituksen muina jäseninä ovat toimikautena 2008 olleet Juha Vainikka ja Keijo Kouvonen. Tilintarkastajina toimivat Anton Kujala ja Birgit Koskela. Yhtiöjärjestys on liitteenä 1. Yhtiöjärjestyksen 9 :n mukaan hallitukseen kuuluu kolme varsinaista jäsentä ja yksi varajäsen. Hallituksen tehtävänä on valita keskuudestaan puheenjohtaja sekä yhtiölle toimitusjohtaja. Koska yhtiökokouksen tehtävänä on yhtiöjärjestyksen 16 :n mukaan suorittaa hallituksen jäsenten ja varajäsenen vaali ja valita tilintarkastajat, on pidettävä ylimääräinen yhtiökokous tätä tarkoitusta varten. Aiemmin valitun hallituksen toimikausi jatkuu siihen saakka, kunnes uusi on valittu. Käytännön syistä yhtiölle on myös määrättävä pikaisesti väliaikainen toimitusjohtaja.

7 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto valitsee henkilöt toimittamaan Kiinteistö Oy Kukkuramäen ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa toimitetaan yhtiön hallituksen jäsenten ja varajäsenen vaali sekä valitaan tilintarkastajat toimikaudeksi Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myös määrätä kiinteistöpäällikkö Jukka Reijon hoitamaan väliaikaisesti yhtiön toimitusjohtajan tehtäviä. Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi yksimielisesti kirkkoneuvoston jäsenet Leena Mänttärin, ja Risto Rasimuksen sekä kiinteistöpäällikkö Jukka Reijon toimittamaan Kiinteistö Oy Kukkuranmäen ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa toimitetaan yhtiön hallituksen jäsenten ja varajäsenen vaali sekä valitaan tilintarkastajat toimikaudeksi Kiinteistöpäällikkö Jukka Reijo määrättiin väliaikaisesti hoitamaan yhtiön toimitusjohtajan tehtäviä. 124 Kuusankosken ja Kouvolan seurakuntakeskusten toimistotilojen korjaustyöt valmistuneet Yhteinen kirkkoneuvosto perusti kokouksessaan rakennustoimikunnan saattamaan Kuusankosken ja Kouvolan seurakuntakeskusten toimistotilojen korjaustyöhanke valmiiksi vuoden 2009 kesään mennessä. Rakennustoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Markku Lehtinen. Rakennustoimikunnan tehtävänä oli rakentamisen edellytysten varmistaminen, organisointi ja valvonta. Toimikunta seurasi aikataulujen toteutumista, koordinoi eri osapuolten tehtävät ja seurasi yhteistoiminnan sujumista sekä valvoi rakennustyön toteutumista. Rakennustoimikunta piti tarvittaessa omia kokouksia ja osallistui työmaakokouksiin. Rakennustoimikunta piti rakennushankkeen aikana 8 kokousta ja osallistui työmaakokouksiin, vastaanottotarkastukseen sekä taloudelliseen loppuselvitykseen yhteensä 9 kertaa. Toimistotilojen korjaustyöt pysyivät laaditussa aikataulussa ja työt valmistuivat toukokuun loppuun mennessä. Myös toimistotilojen korjaustyökustannukset ovat pysyneet laaditussa kustannusarviossa. Kiinteistöpäällikkö selostaa lopulliset kustannukset kokouksessa. Rakennustoimikunta päätti kokouksessaan , että yhteiselle kirkkoneuvostolle viedään tiedoksi, että rakennustoimikunta on saanut työnsä valmiiksi. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedokseen saatetuksi. Merkittiin tiedoksi.

8 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) 125 Kuusankosken Vanhan Seurakuntatalon korjaustyöt valmistuneet Kuusankosken seurakunta aloitti Valtakadun varrella sijaitsevan Seurakuntatalon korjaustyöt marraskuun lopulla Koska korjaustöille ei ollut perustettu varsinaista rakennustoimikuntaa, sovittiin seurakuntayhtymän aloittaessa toimintansa vuoden 2009 alussa, että Kuusankosken ja Kouvolan toimistotilojen korjaustöiden rakennustoimikunta toimii myös Kuusankosken vanhan seurakuntatalon korjaustöiden rakennustoimikuntana. Rakennustoimikuntaan kuuluivat seuraavat henkilöt: Markku Lehtinen pj, Esko Niemelä, Jussi Raukko, Irma Ratasvuori, Olli Johansson, Markku Paavola, Jukka Reijo, Anssi Arola, Ari Salminen sekä Matti Mustikkamaa. Korjaustöiden valvojana sekä toimikunnan sihteerinä toimi Raimo Kajander. Rakennustoimikunnan tehtävänä oli rakentamisen edellytysten varmistaminen, organisointi ja valvonta. Toimikunta seurasi aikataulujen toteutumista, koordinoi eri osapuolten tehtävät ja seurasi yhteistoiminnan sujumista sekä valvoi rakennustyön toteutumista. Rakennustoimikunta piti tarvittaessa omia kokouksia ja osallistui työmaakokouksiin ja vastaanottotarkastuksiin. Vanhan seurakuntatalon sisäpuolen korjaustyöt valmistuivat huhtikuun loppuun mennessä ja pihatyöt kesäkuun puoliväliin mennessä. Rakennustoimikunta on saanut työnsä valmiiksi. Kiinteistöpäällikkö esittelee lopulliset kustannukset kokouksessa. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedokseen saatetuksi. Käsittely: Kiinteistöpäällikkö Jukka Reijo esitteli lopulliset kustannukset kokouksessa. Kustannukset yhteensä ovat ,16 (sis. alv 22 %). Budjetoitu oli ,00 (sis. alv 22 %). Kiinteistöpäällikön uusi päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedokseen saatetuksi ja päättää esittää yhteisen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi ,00 euron määrärahan ylitystä. Hyväksyttiin kiinteistöpäällikön uusi päätösesitys. 126 Sähköenergian hankinta Kouvolan seurakuntayhtymällä on sähköntoimitus 91 käyttöpaikkaan ja sähkönkulutus on noin 3500 MWh vuodessa.

9 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Kouvolan seurakuntayhtymä on kilpailuttanut ja tehnyt yhteistyösopimuksen Skapat Energia Oy:n kanssa sähkönhankintapalvelujen toimittamisesta. Skapat Energia Oy pyysi tarjoukset sähkön oston puitesopimuksesta ajalle Puitesopimuksessa määritellään hintamekanismi ja marginaali. Päätöksenteon perusteet tarjoukselle ovat kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous (hinta 98 %, taloudelliset ja tekniset edellytykset 2 %). Hankintailmoitus julkaistiin julkishankintalain mukaisesti sähköisellä ilmoitustaululla Hilmassa Tarjousten viimeinen palautuspäivä oli klo Määräaikaan mennessä saapui seitsemältä sähkönmyyjältä tarjous. Skapat Energia Oy avasi tarjoukset, laati pöytäkirjan, tutki tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden sekä suoritti tarjousten vertailun. Tuloksien ja johtopäätöksien perusteella Skapat Energia Oy suosittelee Kouvolan seurakuntayhtymän sähköntoimittajaksi ajalle KSS Energia Oy:tä. Perusteluina suositukselle on, että KSS Energia Oy:n tarjous on kokonaistaloudellisesti edullisin kun otetaan huomioon tarjouspyynnössä esitetyt valintaperusteet. Skapat Energia Oy:n laatima selvitys sähkönhankinnasta, hankintailmoitus, avauspöytäkirja sekä marginaalien vertailut ovat liitteenä 2. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää valita Kouvolan seurakuntayhtymän sähköntoimittajaksi ajalle kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jättäneen KSS Energia Oy:n. Hyväksyttiin kiinteistöpäällikön päätösesitys. 127 Kirkkohallituksen lausuntopyyntö yhteiselle kirkkoneuvostolle HeTa -hankkeesta Kirkkohallitus pyytää yleiskirjeellään nro 24/ seurakuntien lausuntoa viimeistään mennessä kirkon oman talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen (HeTa) perustamisesta. Lausunto annetaan erityisellä sähköisellä lomakkeella vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. HeTa hanketta on aiemmin käsitelty mm. yhteisessä kirkkoneuvostossa ja tiedotustilaisuudessa Mikkelissä Runsaasti lisätietoja löytyy internet-sivustolta johon kehotetaan tutustumaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa myös kirkkohallituksen projektipäällikkö Anne Saloniemi, puh , anne.saloniemi@evl.fi. Asiaa on valmisteltu yhdessä talous- ja henkilöstöpalvelujen työntekijöiden kanssa. Seuraavassa on esitetty kirkkohallituksen kysymykset ja ehdotukset vastauksiksi:

10 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) 1) Suunnitelma Kirkollishallinnon henkilöstö- ja taloushallinnossa on tehtäviä, joita voidaan menestyksekkäästi hoitaa keskitetysti. Suunnitteilla on kaikkien kirkon talousyksiköiden palkanlaskentaan ja kirjanpitoon liittyvien tehtävien keskittäminen yhden organisaation hoidettavaksi. Keskitettyyn hoitoon siirtyisivät kirjanpidosta ja palkanlaskennasta ne tehtävät, jotka jo nyt voitaisiin ulkoistaa. Palvelujen käyttäjät saisivat käyttöönsä Kirkon keskusrahaston hankkiman tietojärjestelmän ja tietojen siirto tapahtuisi sähköisesti. Palvelukeskukseen siirtyisi seurakunnista osaavaa henkilökuntaa vanhoina työntekijöinä. a) Onko mielestänne palvelukeskusmalli soveltuva henkilöstö- ja taloushallinnon työn osien keskittämiseksi ja työn kokonaiskehittämiseksi? Kyllä / Ei Perustelut: Palvelukeskusmallissa hyödyt suurten ja suurehkojen seurakuntien kohdalla ovat ilmeiset. Olisi resurssien hukkakäyttöä kehittää talousyksiköittäin samoja tehtäviä toisistaan riippumatta. Henkilöstösäästöjen puolesta tilanne saattaa etenkin pienissä yksiköissä kuitenkin olla kyseenalainen, sillä seurakunnissa on joka tapauksessa oltava myös jatkossa taloushallinnosta vastaava viranhaltija tai viranhaltijoita. Epävarmaa on myös väite, että seurakuntien muiden työntekijöiden työ helpottuisi, kun laskut kulkevat sähköisesti. Kouvolassa tähän on siirrytty, mutta käytäntö osoittaa, ettei työn helpottumista ole havaittavissa. Tämä tulee varmasti myös olemaan yksi iso kompastuskivi HeTa:ssa, jollei siihen etukäteen osata riittävästi varautua ja asennoitua. b) Onko seurakuntataloutenne halukas käyttämään palvelukeskuksen palveluja? Kyllä / Ei Perustelut: Palvelukeskuksen mahdollisesti toteutuessa Kouvolan seurakuntayhtymä on halukas käyttämään palveluyksikön palveluja. Muutokseen sitoutuminen ja siirtymävaiheen henkilöstöresurssit tulee kuitenkin ottaa huomioon. Kouvolassa uuden seurakuntayhtymän siirtymävaihe on vielä kesken. Lähivuosina näistä palveluyksiköistä ei Kouvolan seurakuntayhtymässä ole monia henkilöitä siirtymässä eläkkeelle, joten edellytämme henkilöstölle järjestyvän työpaikat HeTa-toimistossa. c) Seurakuntien taloudellinen tilanne tulee kiistatta heikkenemään. Mikäli ette ole halukas käyttämään palvelukeskuksen palveluja, miten järjestätte kirjanpidon ja palkanlaskennan tulevaisuudessa, ottaen huomioon taloutta hoitavien henkilöiden eläköitymisen? Vastaus: Mikäli tilanne jatkuu ennallaan, nykyiset ohjelmat ja nykyinen henkilöstö hoitavat tehtävänsä. Henkilöstöä voidaan jossain määrin mahdollisesti vähentää yhtymän siirtymävaiheen päätyttyä luonnollisen poistuman kautta. 2) Lakimuutos ja organisointi Tarkoitus on järjestää uudelleen talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä siten, että seurakunnat siirtyvät käyttämään kirkon yhteistä sovellusta, jonka kirkon keskusrahasto hankkii. Lakimuutosehdotuksessa esitetään, että kirkkohallituksen tehtäväksi siirtyvät seurakuntien, seurakuntayhtymien, hiippakuntien ja kirkon keskusrahaston kirjanpito,

11 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) ostolaskut, ostoreskontra, myyntilaskut, myyntireskontra, käyttöomaisuuskirjanpito, palkanlaskenta, matka- ja kululaskut ja niihin liittyvän maksuliikenteen hoito. Kirkon palvelukeskus toimii kirkkohallituksen erillisyksikkönä, jota johtaa johtokunta. Kirkkohallitus siirtää toimivaltaansa kirjanpitoa ja palkanlaskentaa koskevissa asioissa sekä näitä tehtäviä hoitavien työntekijöiden valinnassa johtokunnalle. Johtokunta koostuu puheenjohtajasta ja vähintään 6 ja enintään 10 muusta jäsenestä. Johtokunnan jäsenten tulee olla taloudenhoitoon perehtyneitä kirkon jäseniä. Jäsenistä vähintään kolmannes tulee nimittää seurakuntatalouksien talousjohdosta. Kirkolliskokous päättää edellä mainittujen tehtävien hoidon palvelumaksuista. Siirtymiseen tulee usean vuoden siirtymävaihe. Ne seurakunnat, joissa eläkeratkaisut ovat käsillä, ovat etusijalla. Tavoitteena on, että toiminta voidaan aloittaa vuonna Onko lakimuutosehdotus ja organisointimalli mielestänne hyväksyttävissä? Kyllä / Ei Perustelut: Lakiehdotuksen puutteina voitaisiin mainita mm. seuraavia: - Johtokunnassa tulee seurakuntatalouksien ammattihenkilöstön edustus olla suurempi kuin kolmannes. Nykytilanteessa kyseiset toiminnot ovat käytännöllisesti katsoen kokonaan kyseisen ammattiryhmän hoidossa, joten tämä asiantuntemus on säilytettävä vahvana myös valtakunnallisessa järjestelmässä. - Toiminnan aloittaminen vuonna 2011 on liian aikainen. Se ajoittuu samaan aikaan kuin seurakuntien jäsenluetteloa ylläpitävän Kirjuri-järjestelmän tulisi käynnistyä. Tämä puolestaan on edellyttänyt seurakuntien IT-järjestelmien yhtenäistämisen ja organisoinnin hiippakunnittain ns. IT-alueiksi. Näiden suurten hankkeiden samanaikainen käynnistäminen aiheuttaa seurakunnissa runsaasti ylimääräistä työtä, mikä voitaisiin tasoittaa myöhemmällä ajoittamisella. Toinen syy on Kouvolassa ja useissa muissa seurakuntatalouksissa toteutetut hallinnonuudistukset, joiden siirtymävaiheet ovat vielä menossa. - Järjestelmä tulisi pilotoinnin jälkeen kuitenkin käynnistää mahdollisimman samanaikaisesti kaikissa seurakunnissa, jotta kustannussäästöt olisivat parhaat mahdolliset. 3) Palvelukeskuksen toimipisteiden sijainti Palvelukeskuksen toimipistemäärässä tavoitteena on 6 toimipistettä, jossa yhdessä sijaitsee palvelukeskuksen johto. Toimipisteet tulee sijoittaa paikkakunnille, joissa työntekijöiden saanti on tulevaisuudessa turvattu. Paikkakunnan vuokratasolla on merkitystä. Hyvät kulkuyhteydet ovat tärkeitä. Työntekijöitä tulee jokaiseen toimipisteeseen useita kymmeniä. Mikä paikkakunta olisi mielestänne palvelukeskuksen toimipisteeksi teille sopivin? Ehdotus: Kouvola Perustelut: Kouvola sijaitsee joka ilmansuunnasta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kiinteistöjen ja asuntojen hinnat ja vuokrataso Kouvolassa ovat maan keskitasoa alhaisemmat. Kouvolan seurakuntayhtymässä on alan asiantuntevaa henkilöstöä, jolle on peruskorjattu uudet toimivat työtilat keväällä Henkilöstöstä suuri osa lienee valmis toimimaan HeTa toimiston työntekijöinä. Myös jatkossa vahva väestöpohja ja paikalliset oppilaitokset turvaavat ammattihenkilöstön saatavuuden.

12 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) 4) Tilat Eri toimipisteiden toiminnan alkaminen voidaan porrastaa siirtymävaiheen aikana. a) Onko teillä käytössänne toimipisteelle soveltuvia tiloja vuokrattavaksi? Kyllä / Ei b) Lyhyt selostus vuokrattavista tiloista: Tarjottavat tilat sijaitsevat Kuusankosken seurakuntakeskuksessa Kouvolan kaupungissa vuonna 1982 valmistuneessa ja vuonna 2009 peruskorjatussa rakennuksessa sen kahdessa kerroksessa, jonne on oma sisäänkäynti. Toimistohuoneita tähän tarkoitukseen on nyt n. 15 työntekijälle sosiaali- ja neuvottelutiloineen. Tilat sijaitsevat vierekkäin. Rakennuspiirustukset voidaan toimittaa tarvittaessa. Kevyellä korjauksella tiloja voidaan muuntaa tarpeen mukaan. 5) Pilotointi Toiminnan alkuvaiheessa tarvitaan seurakuntia mukaan nk. pilottiasiakkaiksi, joiden kanssa palvelujen käynnistys tapahtuu yhteistyössä. Pilotoinnin avulla selvitetään työprosessien kriittiset kohdat, joita korjataan ja hiotaan. Samalla pystymme tarkentamaan palvelun siirtymiseen liittyvän koulutuksen riittävyyden. Pilottiseurakunnat ovat osana palvelukeskuksen perustamista, joten heidän työmääränsä tullaan huomioimaan palvelukeskusmaksuissa. Oletteko halukkaita toimimaan pilottina? Kyllä / Ei Mahdollisesti halukkuutta toimia pilottina on, jos lakimuutos siirtyy myöhemmäksi kuin suunniteltu nykyinen aikataulu. Kouvolan seurakuntayhtymän käynnistykseen liittyvä siirtymäkausi on luonut tiettyjä paineita työhön. Emme toivo yhtäaikaisesti monta muutosta. 6) Mitä muuta haluatte sanoa? Vastaus: Mielestämme HeTa- hanke ja kirkon IT-alueiden organisointi tulisi yhdistää molemmat kirkkohallituksen alaisuuteen. Tätä asiaa ei kirkkohallituksessa liene pohdittu riittävästi. On resurssien hukkakäyttöä, että seurakunnat erikseen keskinäisillä sopimuksilla hoitavat it-alueet ja kirkkohallitus sitten tästä riippumatta HeTa-toimistojen hallinnoinnin. Nämä palvelutoimistothan tulevat olemaan varsin suuria it-palvelujen käyttäjiä. Mielestämme ei ole tarkoituksenmukaista perustaa niitä varten omaa erillistä itjärjestelmää, kun kirkon it-alueet on muodostettu. Kouvolan seurakuntayhtymä on valittu Mikkelin hiippakunnan it-alueen isäntäseurakunnaksi. Järkevää olisikin, että myös paikallinen HeTa-toimisto sijoittuisi Kouvolaan, jolloin moderni ja toimiva kirkon itpalvelukeskus olisi lähellä, ja helposti yhdistettävissä samaan organisaatioon.

13 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto antaa edellä kerrotut vastaukset kirkkohallitukselle. Hyväksyttiin hallintojohtajan päätösesitys. Merkittiin, että varapuheenjohtaja Risto Rasimus siirtyi johtamaan puhetta :ien ajaksi. 128 Yleishyödyllisten yhdistysten toimitilavuokrat Kouvolan seurakunnissa toimii yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat säännöllisesti ja usein viikoittain kokoontuneet seurakuntien tiloissa. Näiden yhdistysten toiminta on täydentänyt seurakuntien toimintaa, vaikka ei ole luonteeltaan ollutkaan hengellistä. Kokoontumiset ovat seurakunnissa sijoittuneet kiinteistöjen vapaaseen käyttöasteeseen. Monet yhdistyksistä toimivat vähäisillä vuotuisilla talousarvioilla, eikä niillä ole mahdollisuutta suorittaa yhteisen kirkkoneuvoston vahvistamaa hinnoittelua: E) Erilaisten yhdistysten jne. järjestämistä, säännöllistä toimintaa koskevista tilojen käytöstä peritään tuntivuokrana 10 + alv 22 %. Tätä koskien useat järjestöt ovat lähestyneet asiassa. Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston johtosäännön 20 mukaan yhteisen seurakuntatyön johtajan tehtävänä on päättää kokoontumistiloja ja leiri- ja kurssikeskuksia koskevista maksuista poikkeamisesta erityisestä syystä. Erityisen syyn muodostaa ko. asiassa toiminnan yhteistyömäinen jatkuminen seurakuntien tiloissa. Seuraava yhteisen seurakuntatyön johtajan laatima sovellettu hinnoittelu perustuu viikko- ja päivätoimintaan kohdistuviin jo olemassa oleviin paikkakunnan järjestöjen kokoontumisiin, jotka eivät ole seurakuntien omaksi katsomaa toimintaa ja jotka eivät vaadi seurakuntien oman työvoiman tuntityöajan ylittävää lisäkäyttöä (esim. ovien avaamisen, keittiöpalvelujen yms. suhteen). Mahdollisen lisätyövoiman hinnoittelun määrittää näissäkin tapauksissa kiinteistöpalvelut. Tämän hinnoittelun perustana on kuitenkin kattaa osittain toimitilojen siivous- ja järjestely- sekä käyttökustannuksia viikoittaisten kokoontumisten suhteen. 1) Yhdistykset, paikallisosaston talousarvio alle e/v Yhdistykset (esim. AA, Martat, eläkeläisjärjestöt yms.) toimipaikkaa kohden 40 e + alv/täysi kk ja 20 e + alv/osittainen kk 2) Yhdistykset, talousarvio yli e/v Yhdistykset (esim. musiikkiopisto) toimipaikkaa kohden 70 e + alv/täysi kk ja 35 e + alv/osittainen kk

14 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Yhteisen seurakuntatyön johtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee viranhaltijapäätöksen tiedokseen saatetuksi. Merkittiin tiedoksi. 129 Kirkollisvalitukset seurakuntalehden kustannussopimuksista Seuraavat oikaisuvaatimukset, jotka koskevat yhteisen kirkkoneuvoston päätöstä 100 / , on vastaanotettu (liite 3): Sanoma Lehtimedia Oy/Kouvolan Sanomat , Mainostoimisto Selekti Oikaisuvaatimuksissa on vaadittu Seurakunta lehden toteutusta vuonna 2010 koskeneen asian uudelleen käsittelyä tarjouspyynnöstä poikkeavin uusin perustein. Mainostoimisto Selekti viittaa seurakuntayhtymälle tuloutuviin ilmoitusmyyntituottoihin ja siihen, että tarjoajat on asetettu eriarvoiseen asemaan ilmoitusmyynnin osalta. Oikaisuvaatimuksessaan Sanoma Lehtimedia Oy/Kouvolan Sanomat viittaa kustannettavan seurakuntalehden jakelutapaan ja jakelutapojen laatuerojen vertailuun. Hankinnan lähtökohta oli, että hankintayksikön päätäntävallassa on valita tarkoituksenmukaiset menettelytavat tarjouspyynnön laatukriteerien ja jakelutavan suhteen. Kouvolan Sanomien oikaisuvaatimuksen toisessa kohdassa pyydetään lisäselvitystä seurakuntalehden ilmoitusmyynnin tuloutumisesta. Kyseisessä asiassa kirkollisvalitus oikaisuvaatimuksineen voidaan osoittaa vain hallintomenettelyn laillisuuteen. Kun kyseiset oikaisuvaatimukset eivät koske asian hallintomenettelyn laillisuutta, yhteinen kirkkoneuvosto ei voi ottaa niitä käsittelyyn tarjousten hyväksymistä tai hankintapäätöstä koskevilta osiltaan, sillä tämän asian tutkiminen kuuluu markkinaoikeudelle, jolle valitukset olisi tullut saattaa vireille. Hankintalain 77 :n mukainen oikaisuvaatimusohje oli liitetty päätöstä koskevaan pöytäkirjanotteeseen. Kun kirkollisen viranomaisen päätöksestä voi tehdä kirkkolain mukaisen oikaisuvaatimuksen, on otettava huomioon, että markkinaoikeudelle tehtävän hakemuksen vireillepanon edellytyksiä ei ole sidottu siihen, että hankintapäätöksestä tehdään kirkkolain mukainen oikaisuvaatimus. Oikaisuvaatimuksen tekeminen ei siirrä määräaikaa, jossa hakemus markkinaoikeudelle on tehtävä, ks. KHO:n ennakkoratkaisu 2004:51. Yhteisen seurakuntatyön johtajan päätösesitys: Koska oikaisuvaatimuksissa ei ole esitetty huomautuksia asian hallintomenettelyn laillisuuteen tai käsittelyjärjestykseen, yhteinen kirkkoneuvosto pitäytyy päätöksessään 100/

15 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Hyväksyttiin yhteisen seurakuntatyön johtajan päätösesitys. 130 Kirkollisveron vapautushakemus 131 Ilmoitusasioita 132 Muut asiat LUOTTAMUKSELLINEN Julkisuuslaki 24 ; kohta 23 Merkittiin, että puhetta ryhtyi johtamaan Juhani Huovila. Puheenjohtaja ilmoitti, että Kouvolassa pidettävään luottamushenkilöiden neuvottelupäivään tulee ilmoittautua mennessä hallintopalvelujen toimistoon joko Asta Saikkoselle tai Kirsi Valapurolle. Asiasta lähetetään myös kirkkovaltuuston jäsenille tiedote. Risto Rasimus totesi, että Luottamushenkilöiden palkkiosäännön mukaan kokouspalkkiot suoritetaan kahdesti vuodessa luottamushenkilön ilmoittamalle pankkitilille. Rasimuksen mukaan palkkioita ei ole vielä maksettu. Puheenjohtaja vastasi Rasimuksen tiedusteluun, että asiaan on kiinnitetty huomiota ja se on vireillä. Merkittiin tiedoksi. Muita asioita ei ollut. 133 Oikaisuvaatimusohjeiden ja valitusosoituksen antaminen Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, jotka liitettiin pöytäkirjaan (liite 4). 134 Kokouksen päätös Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

16 PÖYTÄKIRJA 7/ (16) Juhani Huovila Risto Rasimus puheenjohtaja puheenjohtaja :t , :t Asta Saikkonen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Kouvola Kouvola Olavi Suutari Päivi Takkinen Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä Kouvolan seurakuntayhtymän hallintopalvelujen toimistossa Kuulutus on julkipantuna Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakuntien ilmoitustaululla Juhani Huovila lääninrovasti, yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 1.2.2018 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 1.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski ESITYSLISTA 2/2012 1 (5) YHTEISEN KIRKKONEUVON KOKOUS Aika Torstaina 23. päivänä helmikuuta 2012 klo 17.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo puheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/ 10 10 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkovaltuusto 14.03.2011 10 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kirkkovaltuuston kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski

Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski ESITYSLISTA 1/2017 1 (6) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 4.1.2017 klo 17.00 - Paikka Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 18.päivä toukokuuta 2016 klo 17.00 18.15. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Keskiviikko 18.päivä toukokuuta 2016 klo 17.00 18.15. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 (10) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.päivä toukokuuta 2016 klo 17.00 18.15 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 1 5 Ainali

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 27.päivä huhtikuuta 2016 klo 17.00 18.40. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Keskiviikko 27.päivä huhtikuuta 2016 klo 17.00 18.40. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (8) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 27.päivä huhtikuuta 2016 klo 17.00 18.40 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 24.1.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 24.1.2019 klo 17.00, kahvit klo 16.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.5.2011 klo 17.00 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Haapala Heikki jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Eskelinen Sakari. Långström Sirkka jäsen. Muut osallistujat Jaakkola Teuvo kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Eskelinen Sakari. Långström Sirkka jäsen. Muut osallistujat Jaakkola Teuvo kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 5/2019 57 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 29.3.2019 klo 18.16 19.50 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Kuitunen Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen Sakari

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski ESITYSLISTA 6/2014 1 (7) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 28. päivänä elokuuta 2014 klo 17.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.40 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Hannu Luostarinen Auli Pääkkönen Marjo Ruokolainen

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 29.1.2013 klo 18.30-18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Heikkinen Anne, varaj. Helenius Mikko, varaj. Lintumäki Aki Elo Veijo Mattila

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8) Kirkkovaltuusto 15.01.2019 1(8) Aika Tiistaina 15.1.2019 klo 18.00 19.09 Paikka Ruokolahden seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Henttonen, Mirja, puheenjohtaja 7-15 Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Kaljunen,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 17.01.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 26.01.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 17.01.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 26.01.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.45 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HeTa. Rovaniemi 23.9.2010

HeTa. Rovaniemi 23.9.2010 Kirkon palvelukeskushanke HeTa KiTo-teemapäivät Rovaniemi Lakimuutos Toukokuussa 2010 hyväksyttiin, että ev.lut.kirkkoon perustetaan kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelukeskus, joka palvelee kirkon talousyksiköitä.

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 10.12.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2012 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.11.2012 klo 17.00-18.30 Paikka Ummeljoen kyläkirkkoa Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (7) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 11. päivänä huhtikuuta 2013 klo 15.30 15.40 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja - talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT -tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön

hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja - talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT -tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön 630/2015 163 Tilintarkastusyhteisön valinta yhteisen kirkkovaltuuston toimikaudeksi vuosille 2015-2018 Päätösehdotus Hallintojohtaja Jussi Muhonen Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle,

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskus, Maunukselantie 3, Salin sivuosa. Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kuusankosken seurakuntakeskus, Maunukselantie 3, Salin sivuosa. Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ESITYSLISTA 1/2018 1 (7) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 31.1.2018 klo 17.00 - Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus,, Salin sivuosa Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2018 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.2.2018 klo 17-18.38 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra, pj. Jalo Erkki

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 12.00 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero Kirkkovaltuusto 2.5.2019 8 Kokousaika: Torstaina 2.5.2019 klo 18:00 20:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 8 14 Puheenjohtaja: Kivilä Jorma N:o 02/2019 Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo Kahvitarjoilu klo Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 4/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo Kahvitarjoilu klo Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 4/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot