Halton MobiChef Ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ravintolatoimintaan! UUSI INNOVAATIO 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Halton MobiChef Ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ravintolatoimintaan! UUSI INNOVAATIO 2014"

Transkriptio

1 Halton MobiChef Ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ravintolatoimintaan! UUSI INNOVAATIO 2014

2 Halton MobiChef: Ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ravintolatoimintaan! Ravintolakokemus ei ole pelkästään ruuasta nauttimista, se on kokonaisvaltainen elämys. Nykyaikaisessa ravintolamaailmassa halutaan myös ympäristö vastaamaan ruuan laatua. Ruuan valmistus halutaan tuoda pois keittiöiden syövereistä, lähemmäksi asiakkaita. Halton MobiChef on uudenlainen järjestelmä, jonka asentamiseen ei tarvita kuin pistorasia. Siinä yhdistyy Haltonin intohimo ruuanvalmistukseen ja ennen kaikkea ruuanvalmistuksessa tarvittavaan ilmanvaihtotekniikkaan. Järjestelmä ei vaadi omaa kanavointia, kaikki on valmiina. Keittiön voi tuoda keskelle asiakkaita ja tuottaa elämyksellisiä annoksia asiakkaitten silmien alla. Järjestelmä on joustava ja siihen voidaan liittää monia erilaisia ruuanvalmistuslaitteita. Järjestelmä suodattaa epäpuhtaudet poistoilmasta ja luo näin viihtyisän ympäristön valmistuspisteen välittömään läheisyyteen. Elämyksellinen ruuanvalmistus kuuluu olennaisesti moderniin ravintolatoimintaan. Toiminnan kannattavuus paranee ja ravintoloiden elinkaari pitenee haltioituneiden asiakkaiden myötä. Halton MobiChef mahdollistaa täysin uuden, mieleenpainuvan ravintolakokemuksen! Verhopuhallusjärjestelmä Capture Jet takaa raikkaan ja käryvapaan kokemuksen! Asiakkaiden edessä tehtävän ruuanvalmistuksen haaste on epäpuhtauksien leviäminen ruokailualueelle. Ruuanvalmistuksen käryistä ei kärsi pelkästään henkilökunta, vaan avoimessa ruuanvalmistuksessa epäpuhtaudet karkaavat myös ruokailualueelle. Halton on keskittänyt valtavasti tuotekehitysresursseja tämän ehkäisemiseksi. Pelkästään ihmisten normaali liikkuminen ruuanlaittotilassa riittää aiheuttamaan ilmanvirtauksia, jotka levittävät käryt ruokailijoiden ja henkilökunnan hengitysilmaan. Avoimet ruuanvalmistusasemat eivät pysty poistamaan kaikkia syntyviä epäpuhtauksia, vaan suurin osa niistä jää tilaan. Tämän ehkäisemiseksi Halton MobiCheffissä on suljettu takaosa ja sivut, lopusta huolehtii Halton Capture Jet -teknologia. Suuri lasipinta mahdollistaa asiakkaiden näköyhteyden ruuanlaiton sydämeen. Capture Jet-järjestelmä sitoo epäpuhtaudet laitteen sisään ja parantaa näin myös henkilökunnan työhyvinvointia ja turvallisuutta. Halton MobiChef on varustettu viimeisimmällä Haltonin patentoimalla Capture Jet TM ilmaverhojärjestelmällä. Tämä suojaa asiakkaiden lisäksi myös kokin. Järjestelmä lukitsee epäpuhtaudet, imee ne rasvasuodattimien (KSA) läpi päästöjenhallintayksikköön. Tämän jälkeen ilma on kierrätettävissä takaisin tilaan. MobiChef on täysin auki käyttäjän puolelta, joten vaativakin ruuanlaitto onnistuu turvallisesti.

3 Maksimitehoa minimi ilmamäärällä: Capture Jet tm mahdollistaa ilman kierrättämisen ja integroidun päästöjenhallintayksikön toiminnan äänettömästi ja tehokkaasti. Capture Jet tekniikka pienentää olennaisesti tarvittavan poistoilman määrää, jolla kaikki epäpuhtaudet saadaan koneeseen kierrätettäväksi. Tämä mahdollistaa MobiChefin kompaktin koon ja tehokkuuden. Myös äänet ovat kurissa, koska puhallinyksikkö voidaan optimoida toimimaan pienimmillä mahdollisilla ilmamäärillä. Erikoiskameralla otettu kuvanne osoittaa, kuinka epäpuhtauksia sisältävä lämpökuorma siirtyy ilmaverhojen ansiosta suoraan rasvasuodattimiin. Laboratoriotestit on tehty oikeissa olosuhteissa, oikeilla keittiölaitteilla. Lämpökuormat ja epäpuhtaudet jäävät ilmaverhon ansiosta täysin laitteen sisään, eikä vuotokohtia ole.. Turvallinen ja toimiva keittiöpiste valmiina tarjoamaan elämyksiä asiakkaille! Turvalasi mahdollistaa esteettömän esityksen. Haltonin MobiChef on suunniteltu ergonomisesti keittiöammattilaisia varten. Työskentelyn helppouden lisäksi kaareva turvalasi mahdollistaa asiakkaalle esteettömän näkymän. Turvalasi myös suojelee asiakkaita valmistuksessa tapahtuvilta roiskeilta, sekä varmistaa turvallisuuden mahdollisissa turvatilanteissa. Lasi varmistaa myös hygienian toimiessaan aivastusvahtina asiakkaiden ja ruuanvalmistuksen välissä. Capture Jet pitää turvalasin puhtaana ja viileänä. Yksi rivi Capture Jet TM puhallusaukkoja on suunnattu ylöspäin lasin myötäisesti. Ilmavirta estää täysin lasin rasvoittumisen sisäpuolelta, ja pitää lasin viileänä ja turvallisena asiakkaille. Halton MobiChef tekee kaiken helpoksi käyttäjälle. Laitteen puhtaanapito on helppoa ja yksinkertaista, ja käyttäjä pääsee keskittymään olennaiseen..

4 Yhteensopiva kaikkiin sähköllä toimiviin laitteisiin välillä 700/900 mm! Halton MobiChefissä voidaan käyttää monenlaisia välineitä ruuan laittoon, kevyistä pöytälaitteista aina perinteisiin 700/900 mm syviin laitteisiin. Paistaminen, grillaus, wok, kaikki valmistustavat ovat sallittuja tässä innovatiivisessä mobiilissa asemassa. Kaiken tämän mahdollistaa kaksi tehokasta innovaatiota yhdessä: - Capture Jet verhopuhallus varmistaa sieppaustehon alhaisillakin ilmamäärillä. - Erittäin tehokas ja pienikokoinen integroitu kierrätysjärjestelmä, jolloin laitetta ei tarvitse kytkeä mihinkään kanavajärjestelmään. Tarjoa asiakkaillesi loistava esitys, älä rasvaa ja hajuja! Halton MobiChef sisältä löytyy erittäin tehokas rasvojen ja hajujen poistoyksikkö. Järjestelmässä on kuusi vaihetta, joilla varmistetaan erinomainen lopputulos. Yksikkö poistaa poistoilmasta hajut, rasvan ja savun riippumatta ruuanvalmistustavasta. Kierrätetty ilma voidaan puhaltaa suoraan takaisin sisäilmaan. Halton MobiChef ei näin ollen vaadi mitään kanavointeja. Kirjaimellisesti riittää, että pistoke kytketään seinään. MobiChef on todellinen plug-and-cook laite. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan ilmanpuhdistus prosessissa: Mekaaninen kaksiosainen suodatus Halton KSA suodattimet (95% suodatusteho 10 µm rasvapartikeleille) edessä ja perinteinen verkkosuodatus heti sen takana. Tämä takaa jo heti lähtövaiheessa erittäin tehokkaan suodatuksen keskikokoisille rasvapartikkeleille. Molemmat suodattimet ovat konepestäviä. EU5, F5 suodatin. Sähkösuodatin (ESP). Tämä kerää partikkeleita pinnalleen ja ne ovat tämän jälkeen puhdistettavissa pinnoilta. Hienosuodatin (Teho > 95% DOP 0,3 μm hiukkasissa). 5 6 Kemiallinen suodatin (aktiivihiili / kemiallinen). Kemiallinen reaktio sitoo hajut ja kaasuyhdistelmät itseensä.

5 Keskity hyvän show:n luomiseen, Halton automatiikka pitää huolta lopusta Halton MobiChef säätöjärjestelmä on osa Halton Control Platformia (FCP). Se on kehitetty säätämään ja tehostamaan järjestelmiä Halton ammattikeittiöissä. Järjestelmien määrällä ei ole merkitystä, kaikki säädöt ja toiminta on yhden järjestelmän hoidettavana: Halton kosketusnäytön. (HTS). Järjestelmä on suunniteltu käyttäjiä varten, ja sitä on helppoa ja turvallista käyttää! Helppokäyttöinen ja selkeä informaatio käyttäjälle. Halton kosketusnäyttö on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on selkeät visuaaliset käyttöliittymät. Siinä on myös sisäänrakennettu suodatinvahti, joka kertoo suodattimien vaihtotarpeen. Laitteen huolto on ennalta suunniteltavissa ja ikäviä yllätyksiä ei tule matkanvarrella Halton automatiikka varmistaa, että ilmamäärät ovat aina täsmälleen oikeat. Ei liikaa ei liian vähän. Puhaltimet reagoivat suodattimien likaantumisen aiheuttamaan ylimääräiseen paineeseen. Puhaltimet nostavat kierroksia ja prosessissa ei tarvitse tehdä lisäsäätöjä käytön aikana. Poistoilman määrä on siten aina sama, mikä edesauttaa laitteen sieppauskyvyn säilymistä oikeana koko ruuanvalmistuksen ajan. Halton MobiChef mitat Kivitasot puhaltimen päällä (eri vaihtoehtoja) / 850 / / 1230 / Integroidut LED-valot / 1650 / / 1770 / / 2110 / 2510

6 Halton MobiChef/1403/FI WWW /foodservice Halton Foodservice International Asia France Pacific Halton SAS Group Asia Sdn Bhd PT Zone Technoparc Futura Persiaran CS 80102Teknologi Subang Germany Middle-East India USA Halton Foodservice Middle-East GmbH FZE Halton India Co. Pvt. Ltd. China Asia Pacific Halton Halton Ventilation Group Asia Co., Ltd Sdn Bhd Tiroler Jebel Ali Str. Free 60 Zone - South areano. 101 Industrial 3580 Fremont DriveTerraces 浩 盾 PT 通 风 设 备 ( 上 海 ) 有 限 公 司 Office/Warehouse Reit im Winkl Lower Scottsville, Ground KY Floor, Block Persiaran 10,No 600 Teknologi South Xinyuan SubangRd Subang Béthune Hi-Tech Cedex Industrial Park Tel. S3B3SR08/WH th Tel. Cross, th G Main, Lingang Subang New Hi-Tech City,Pudong Industrial Park Tel. +33 Subang (0)1 80 Jaya, Selangor Fax +33 (0)3 Malaysia Tel. foodservice@halton.fr Fax sales@halton.com.my Fax P.O. +49 Box info.de@halton.com Dubai United Arab Emirates Tel (0) Fax (0) sales@halton.ae Indiranagar, Fax nd Stage Bangalore info@haltoncompany.com Tel. : Fax: sales@halton.com.my Shanghai, Subang Jaya, The Selangor People s Malaysia Rebublic of China Tel.: Tel (0) Fax: (0) sales@halton.com.my United Japan Kingdom Japan Korea representative Canada Middle-East Halton Foodservice Co. Ltd. Ltd Halton Le Meilleur Co. Ltd. Jongno Town Halton Indoor Climate Halton Middle-East FZE 11 Hatagaya Laker Road ART-II 2F Hatagaya #1829 Jongno ART-II 12F Ga, Systems, Ltd. Jebel Ali Free Zone - South area Airport Industrial Hatagaya Estate Jongno-gu Hatagaya Seoul, 1021 Brevik Place Office/Warehouse Rochester, Shibuya-ku Kent ME1 3QX Shibuya-ku Korea Mississauga, Ontario S3B3SR08/WH08 Tel. Tokyo Tokyo Tel.: L4W 3R7 P.O. Box Dubai Fax Tel Tel.+ Fax: Tel United Arab Emirates foodservice.uk@halton.com Fax Fax sales@halton.com.my Fax Tel (0) salestech.jp@halton.com salestech.jp@halton.com info@haltoncanada.com Fax (0) sales@halton.ae The company has a policy of continuous product development, therefore we reserve the right to modify design and specifications without notice. For more information, please contact your nearest Halton agency.

KGS - Kanaviston puhtauden ja turvallisuuden valvontajärjestelmä KGS. Kanaviston puhtauden ja turvallisuuden valvontajärjestelmä

KGS - Kanaviston puhtauden ja turvallisuuden valvontajärjestelmä KGS. Kanaviston puhtauden ja turvallisuuden valvontajärjestelmä KGS Kanaviston puhtauden ja turvallisuuden valvontajärjestelmä KGS/0/FI WWW LISTED HACCP* hyväksytty (PE--HM0). Valvoo rasvakertymää kaikissa kanaviston osissa Parantaa hygieniaa ja paloturvallisuutta

Lisätiedot

UVF - Capture Ray TM -tekniikalla ja piennopeustuloilmalaitteella varustettu Capture Jet

UVF - Capture Ray TM -tekniikalla ja piennopeustuloilmalaitteella varustettu Capture Jet UVF Capture Ray TM -tekniikalla ja piennopeustuloilmalaitteella varustettu Capture Jet WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP*-sertifiointi (PE-567-HM02I) Capture Jet -tekniikka pienentää poistoilmavirtoja 30

Lisätiedot

Halton M.A.R.V.E.L. Älykäs tarpeenmukainen ilmastointijärjestelmä ammattikeittiöihin. Enabling Wellbeing

Halton M.A.R.V.E.L. Älykäs tarpeenmukainen ilmastointijärjestelmä ammattikeittiöihin. Enabling Wellbeing Halton M.A.R.V.E.L. Älykäs tarpeenmukainen ilmastointijärjestelmä ammattikeittiöihin Enabling Wellbeing M.A.R.V.E.L. : Ennenäkemättömän pieni ammattikeittiöiden energia-jalanjälki. M.A.R.V.E.L. -järjestelmä

Lisätiedot

Halton. Capture Jet tekniikka ja palvelujärjestelmät. Enabling Wellbeing

Halton. Capture Jet tekniikka ja palvelujärjestelmät. Enabling Wellbeing Halton Capture Jet tekniikka ja palvelujärjestelmät Enabling Wellbeing Tehokkaat ilmastointiratkaisut keittiöön Halton yhdistää kattavan erikoisosaamisensa sekä alan edistyneimmän tekniikan ja luo ainutlaatuisia

Lisätiedot

KCJ. Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva suljettu KCJilmastointikatto. KCJ (INTER) - Capture Jet -tekniikkaan perustuva suljettu ilmastointikatto

KCJ. Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva suljettu KCJilmastointikatto. KCJ (INTER) - Capture Jet -tekniikkaan perustuva suljettu ilmastointikatto KCJ INTER - Capture Jet -tekniikkaan perustuva suljettu ilmastointikatto KCJ/303/FI WWW ALLIED MEMBER R HACCP*-sertifiointi (PE-567-HM02I) Jopa 5 prosentin energiansäästö Capture Jets -suihkujen ansiosta

Lisätiedot

KVI - Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu sieppausilmahuuva KVI. Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu sieppausilmahuuva

KVI - Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu sieppausilmahuuva KVI. Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu sieppausilmahuuva KVI Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu sieppausilmahuuva WWW ALLIED EBER R LISTED HACCP*-sertifiointi (PE-567-H02I) Halton Capture Jet -tekniikka pienentää poistoilmavirtoja 30 40 prosenttia Tehokkaat

Lisätiedot

UWF - Capture Ray TM - ja vesipesutekniikalla varustettu Capture Jet -sieppausilmahuuva UWF

UWF - Capture Ray TM - ja vesipesutekniikalla varustettu Capture Jet -sieppausilmahuuva UWF UWF Capture Ray T - ja vesipesutekniikalla varustettu Capture Jet -sieppausilmahuuva WWW ALLIED EBER R LISTED HACCP*-sertifiointi (PE-67-H02I) Capture Jet -tekniikka pienentää poistoilmavirtoja 30 40 prosenttia

Lisätiedot

Halton. Ilmastointikattoratkaisut. Enabling Wellbeing

Halton. Ilmastointikattoratkaisut. Enabling Wellbeing Halton Ilmastointikattoratkaisut Enabling Wellbeing Haltonin ilmastointikatot parantavat hygieniatasoa ja turvallisuutta Sisäilmaratkaisuilla ja ilmanlaadulla on merkittävä vaikutus ruuanlaittotilojen

Lisätiedot

KCW Capture Jet - ja vesipesutekniikkaan perustuva suljettu CLEAN-ilmastointikatto

KCW Capture Jet - ja vesipesutekniikkaan perustuva suljettu CLEAN-ilmastointikatto KCW Capture Jet - ja vesipesutekniikkaan perustuva suljettu CLEAN-ilmastointikatto KCW/0/FI WWW ALLIED MEMBER R HACCP*-sertifiointi (PE-567-HM0I) Rakenne täyttää standardin DIN 8869-5 vaatimukset (estää

Lisätiedot

KWI - Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva vesipesuhuuva KWI. Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva vesipesuhuuva

KWI - Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva vesipesuhuuva KWI. Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva vesipesuhuuva KWI Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva vesipesuhuuva WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP*-sertifiointi (PE-567-HM02I) Halton Capture Jet -tekniikka pienentää poistoilmavirtoja 30 40 prosenttia KSA-rasvanerottimien

Lisätiedot

KWF - Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva, tuloilmatoiminnolla varustettu vesipesuhuuva KWF

KWF - Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva, tuloilmatoiminnolla varustettu vesipesuhuuva KWF KWF Capture Jet TM -tekniikkaan perustuva, tuloilmatoiminnolla varustettu vesipesuhuuva WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP*-sertifiointi (PE-567-HM02I) Halton Capture Jet -tekniikka pienentää poistoilmavirtoja

Lisätiedot

IQeco YKSIKKÖSÄÄTIMET

IQeco YKSIKKÖSÄÄTIMET IQeco YKSIKKÖSÄÄTIMET TRENDIN UUSIMMAT JA TEHOKKAIMMAT YKSIKKÖSÄÄTIMET IQeco on Trendin uusin ja nimensä mukaisesti energiatehokkain yksikkösäädinten valikoima. Nämä IQL-valikoiman menestyksen pohjalta

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION

HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION FI UCS/HM-F7 UCS/HM-F7 HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION Olemme aina investoineet ilmanlaatuun ja huomasimme, että pelkkä hyvä ilmasuodatus ei aina riitä. Sairaalat, klinikat, hoitohuoneet,

Lisätiedot

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA IHMISILLE JA KODILLE TAKAA RAIKKKAAN JA TERVEELLISEN SISÄILMAN Ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja terveyteemme. Huono

Lisätiedot

Harjaantunut asiantuntija

Harjaantunut asiantuntija Tekniset harjat Harjaantunut asiantuntija Suomen Tekniset Harjat Oy on täysin suomalaisen ja täysin perheomisteisen konsernin emoyhtiö. Olemme keskittyneet yksinomaan teknisten harjojen valmistukseen,

Lisätiedot

ÅSS EXVX. Keskusimuyksikkö lämmönvaihtimella. Kompakti purunpoistojärjestelmä

ÅSS EXVX. Keskusimuyksikkö lämmönvaihtimella. Kompakti purunpoistojärjestelmä ÅSS 950-1600 EXVX 21.12.2017 Kompakti purunpoistojärjestelmä 1 Keskusimuyksikkö sisäänrakennetulla lämmöntalteenotolla Ihanteellinen purunpoisto- ja keskussiivousjärjestelmä kevyelle ja keskiraskaalle

Lisätiedot

SunAIR 450 e Smart. SunAIR 550 e Smart

SunAIR 450 e Smart. SunAIR 550 e Smart SunAIR Smart mallit SunAIR 450 e Smart Rivi- ja omakotitaloihin. Automaattinen kiertoilma, paineentasaus, talvi- ja kesäohitusautomatiikka, tasaa lämmön ja ilmanpainen kesät talvet, jakaa tulisijan lämmön

Lisätiedot

Paineilmahydrauliset pumput

Paineilmahydrauliset pumput XA-Sarja Paineilmahydrauliset pumput Läpimurto hydraulipumppujen teknologiassa & -ergonomiassa. XVARI Technology, varustetut 700 baarin pumput ainoastaan Enerpacilta! Ergonominen rakenne, joka lisää työturvallisuutta

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-8 ja -12 ec ilmanvaihtokoneet Fair-8 ja -12 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla Ovensuljin DORMA TS73V x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla DORMA TS 73 V Ovensuljin Vaivaton asentaa Suljinvoima portaattomasti säädettävissä Yksinkertainen ja nopea asennus. Testattu EN1154:n mukaan.

Lisätiedot

Terveellinen sisäilma: Puhdasta ilmaa sairaalaympäristössä. Veli Koskinen 1.4.2014 KYAMK

Terveellinen sisäilma: Puhdasta ilmaa sairaalaympäristössä. Veli Koskinen 1.4.2014 KYAMK Terveellinen sisäilma: Puhdasta ilmaa sairaalaympäristössä Veli Koskinen 1.4.2014 KYAMK Halton Group pähkinänkuoressa Perustettu vuonna 1969 Perheyritys Liikevaihto 2013 170 M Toimintaa 24 maassa Toimiala:

Lisätiedot

Halton HALTON ALIHANKINTOJEN OSTAJANA. Kouvola 17.03.2011. Halton Oy / Hannu Hokkanen

Halton HALTON ALIHANKINTOJEN OSTAJANA. Kouvola 17.03.2011. Halton Oy / Hannu Hokkanen Halton HALTON ALIHANKINTOJEN OSTAJANA Kouvola 17.03.2011 Halton Oy / Hannu Hokkanen Halton Group Perustettu vuonna 1969 Perheyritys Liikevaihto vuonna 2010 140 M Henkilökuntaa 1131 Toimintaa 23 maassa

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

G1 -sarjan voitelupumput

G1 -sarjan voitelupumput G1 -sarjan voitelupumput Progressive-sarjan voitelujärjestelmiin Sopii yrityksellesi ja budjettiisi G1 Standard- ja G1 Plus -pumput G-sarjan pumppuperheen edullisimmat mallit. Kustannustehokas ratkaisu

Lisätiedot

Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö 4. Vianmääritys 5. Huolto ja ylläpito

Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö 4. Vianmääritys 5. Huolto ja ylläpito CO2 FRESH 100/400 ILMANPUHDISTIN HAPPIRIKASTA MERI-ILMAA TOIMISTOIHIN LUOKKAHUONEISIIN, LIIKETILOIHIN JA MAKUUHUONEISIIN Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö

Lisätiedot

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa.

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa. Täydellinen valvonta ATK-konesalit ovat monimutkaisia ympäristöjä: Tarjoamalla täydellisiä integroiduista elementeistä koostuvia ratkaisuja taataan yhteensopivuus ja strateginen säätöjärjestelmän integrointi.

Lisätiedot

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe.

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe. COMBISAFE INTERNATIONAL LTD Group Head Office Safety Centre Cheaney Drive, Grange Park Northampton, NN4 5FB United Kingdom Tel. +44 (0)1604 660600 Fax. +44 (0)1604 662960 Email: info@combisafe.co.uk COMBISAFE

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com 2010/2011 Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät www.dustcontrol.com 13 Imusuojat Innehållsförteckning 12 Poista pöly heti kun sitä syntyy Imusuoja on yksi toimivan kohdepoistojärjestelmän

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

Yhteistyökumppaniksi Toyota Tsusho Nordic/ Toyota Tsusho Corporationille?

Yhteistyökumppaniksi Toyota Tsusho Nordic/ Toyota Tsusho Corporationille? Yhteistyökumppaniksi Toyota Tsusho Nordic/ Toyota Tsusho Corporationille? 10/2013 www.ttnordic.fi www.toyota-tsusho.com/english Toyota Tsusho Nordic ja Toyota Tsusho Corporation (TTC) lyhyesti Toiminta

Lisätiedot

Verkkoestejärjestelmä. joustava reunasuojausratkaisu rakennustyömaille

Verkkoestejärjestelmä. joustava reunasuojausratkaisu rakennustyömaille Verkkoestejärjestelmä joustava reunasuojausratkaisu rakennustyömaille Säädökset ja standardit Verkkoestejärjestelmää on testattu huolellisesti, jotta on voitu varmistua sen toimivuudesta, käyttörajoituksista

Lisätiedot

PORTWEST ETU. portwest.com

PORTWEST ETU. portwest.com PORTWEST ETU portwest.com Portwest on edullinen Portwestin 110 vuoden kokemus suunnittelusta,valmistuksesta ja markkinoista takaa parhaan tuotteen oikealla hinnalla. Innovatiivinen suunnittelu ja nykyaikainen

Lisätiedot

KVF - Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu Capture Jet -sieppausilmahuuva KVF

KVF - Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu Capture Jet -sieppausilmahuuva KVF KVF Halton Capture-Jet -tekniikalla varustettu Capture Jet -sieppausilmahuuva WWW ALLIED EBER R LISTED HACC*-sertifiointi (E-567-H02I) Halton Capture Jet -tekniikka pienentää poistoilmavirtoja 30 40 prosenttia

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Energiatehokkaat LÄMMITYSRATKAISUT. Maalämpö. Ilmanvaihto. Radiaattorit.

Energiatehokkaat LÄMMITYSRATKAISUT. Maalämpö. Ilmanvaihto. Radiaattorit. Energiatehokkaat LÄMMITYSRATKAISUT Maalämpö. Ilmanvaihto. Radiaattorit. Kaksi energiatehokasta TAPAA lämmittää taloasi jopa ilmanvaihdolla Haluatko korvata vanhan öljy-, sähkö- tai puukattilasi lämpöpumpulla?

Lisätiedot

Halton Laboratorioiden sisäilmaratkaisut

Halton Laboratorioiden sisäilmaratkaisut Halton Laboratorioiden sisäilmaratkaisut Enabling wellbeing Halton Laboset - ilmavirran säätöjärjestelmä vetokaappeihin AST - ilmannopeusanturi M7 ilmanvirtausnopeuden, ilmavirran ja hälytysten käyttöpaneeli

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

HKR Tulo- ja poistoilmahuuva

HKR Tulo- ja poistoilmahuuva KR Tulo- ja poistoilmahuuva KR -rasvanpoistohuuva auttaa saavuttamaan keittiössä puhtaan, hygieenisen ja viihtyisän työympäristön poistamalla keittiöstä likaa, ylimääräistä lämpöä sekä erottaa poistoilmasta

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

304 RST 63mm halkaisian, pystytolpat ja 38mm halkaisian käsikaiteet. 304 RST. 50mm halkaisian, pystytolpat ja käsikaiteet.

304 RST 63mm halkaisian, pystytolpat ja 38mm halkaisian käsikaiteet. 304 RST. 50mm halkaisian, pystytolpat ja käsikaiteet. GlasStile R GlasStile GSR, aulaportti Karusellimaisesti toimiva (toiminen)sisätiloihin Käyttö: Toiminta: Moottoritoiminen porttilehti kääntyy vasemmalle tai oikealle Materiaalit: Malli A - Malli B - 304

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Palvelulasikko AIDA Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Aida 2/3 Kasvata myyntiä näyttävällä lasikolla Aida on innovatiivinen palvelulasikkomallisto, jossa muotoilu yhdistyy toimivuuteen ja viimeisin

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT.

AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT. AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT. FOODDUCK Lähes 0 % hävikkiä Vain 10% nykyisestä pakkausmateriaalista Vain 10% nykyisestä jätemäärästä 100% alumiiniton levitepakkaus SUOMALAINEN

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW Asennus-, huolto- ja käyttöohje 6 B 70 fi 4/2015 2 6 B 20 fi Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 1.1 Osat ja liittimet...3 2 VAROTOIMENPITEET... 4 3 ASENNUS

Lisätiedot

Alihankinta 2014 -messut Teema koneenrakentaminen. 18.9.2014 Petri Katajamäki ja Pekka Lappalainen

Alihankinta 2014 -messut Teema koneenrakentaminen. 18.9.2014 Petri Katajamäki ja Pekka Lappalainen Alihankinta 2014 -messut Teema koneenrakentaminen 18.9.2014 Petri Katajamäki ja Pekka Lappalainen DEMOGRAFIA Lähde: Statista 2013 Koko 357 092 km2 (1,05 x Suomi) 82,4 miljoonaa asukasta (15,8 x Suomi)

Lisätiedot

MITTAUS JA DIGITOINTI. smartscan M I T T A A E T U S I. AICON 3D Systems yritys

MITTAUS JA DIGITOINTI. smartscan M I T T A A E T U S I. AICON 3D Systems yritys MITTAUS JA DIGITOINTI smartscan M I T T A A E T U S I AICON 3D Systems yritys smartscan Sarja joustavia järjestelmiä suuren tarkkuuden 3D mittaukseen smartscan järjestelmät kaappaavat mittauskohteittesi

Lisätiedot

Vakioilmastointikoneet. Suorahöyrysteiset, liuoslauhdutteiset ja vesijäähdytteiset mallit 5 20 kw

Vakioilmastointikoneet. Suorahöyrysteiset, liuoslauhdutteiset ja vesijäähdytteiset mallit 5 20 kw Vakioilmastointikoneet Suorahöyrysteiset, liuoslauhdutteiset ja vesijäähdytteiset mallit 5 20 kw Vanha Nurmijärventie 62 01670 VANTAA Puh. 09 7771 750 Faksi 09 8786 087 Lentokentänkatu 7 PL351 33101 TAMPERE

Lisätiedot

.eu. Luokkansa pienin. SLIGHTLINE - erittäin kompakti puhallin. pieni hiljainen kytke ja käytä -asennus

.eu. Luokkansa pienin. SLIGHTLINE - erittäin kompakti puhallin. pieni hiljainen kytke ja käytä -asennus .eu V E NT I LATO R E N Luokkansa pienin SLIGHTLINE - erittäin kompakti puhallin pieni hiljainen kytke ja käytä -asennus Luo tilaa Nauti hiljaisuudesta SLIGHTLINE - Seuraava sukupolvi SLIGHTLINE luo tilaa

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

Register your product and get support at. HP8117. Käyttöopas

Register your product and get support at.   HP8117. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Käyttöopas a b Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja rekisteröi

Lisätiedot

Roxtec EzEntry. Yksinkertainen tiivistysratkaisu kaapeille ja koteloille

Roxtec EzEntry. Yksinkertainen tiivistysratkaisu kaapeille ja koteloille TM Roxtec EzEntry Yksinkertainen tiivistysratkaisu kaapeille ja koteloille Kaapeliläpiviennit helpoiksi Roxtec EzEntry TM tekee kaapelien tiivistämisestä helppoa. Voit asentaa ja tiivistää useita esiliitettyjä

Lisätiedot

Flexit SPIRIT K2R. Ilmanvaihtdkone lämmöntalteenotolla, jossa integroitu liesituuletin

Flexit SPIRIT K2R. Ilmanvaihtdkone lämmöntalteenotolla, jossa integroitu liesituuletin Flexit SPIRIT K2R Ilmanvaihtdkone lämmöntalteenotolla, jossa integroitu liesituuletin Markkinoiden hiljaisin Moderni muotoilu Energiatehokas Asennus keittiöön Flexit SPIRIT uuden sukupolven ilmankäsittelylaite

Lisätiedot

Keittiön n ilmastointi

Keittiön n ilmastointi Keittiön n ilmastointi TAVOITTEET Keittiön ilmastoinnin tavoitteet ovat: - korkea hygieniataso - terveellinen, turvallinen ja viihtyisä työympäristö Ruoan valmistus ja elintarviketuotanto edellyttävät,

Lisätiedot

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT .. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT INFUSER VENTILATION.. KEITTIO RATKAISU RASVAN POISTAMISEKSI JA HAJUN VÄHENTÄMISEKSI KEITTIÖN ILMANVAIHTOKANAVISSA JATKUVA RASVANPOISTO JATKUVA HAJUN VÄHENNYS

Lisätiedot

Premier Nordic Ilmalämpöpumppu

Premier Nordic Ilmalämpöpumppu Midea Group on myös yksi suuriista valmistajista ja ulkomaanvientiyrityksistä Kiinassa. Viimeisen vuoden aikana Midea on tehnyt laskelmia ja taktisia siirtoja muuttuvilla markkinoilla, joka on taannut

Lisätiedot

Super Daiseikai Plus Nordic Ilmalämpöpumppu

Super Daiseikai Plus Nordic Ilmalämpöpumppu Super Daiseikai Plus Nordic Ilmalämpöpumppu 2011 High Wall Lämpöpumppu Lämpöä ympäri vuoden NEW Huippu laatua jokainen yksityiskohta Korkea energian tehokkuus Hiljainen toiminto 275mm 790mm 205mm Elegantti

Lisätiedot

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA 26.07.2019 DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA Delta

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

OUPC öljysumunerotin. Kompakti monivaiheinen suodatin OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

OUPC öljysumunerotin. Kompakti monivaiheinen suodatin OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. öljysumunerotin 25.4.2018 Kompakti monivaiheinen suodatin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 öljysumunerotin Kompakti monivaiheinen lattialle sijoitettava suodatin

Lisätiedot

Moottorin käyttöopas

Moottorin käyttöopas Moottorin käyttöopas X1.3 sarjan kanssa PowerStart 0500 Control C8 D5 C11 D5 Finnish Translated from Original Instructions 1-2010 A032X708 (Issue 1) Moottorin käyttöopas Julkaisu A032X708 X1.3-sarja Versio

Lisätiedot

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation ECLIPSE MAGNETICS Ylivoimainen RAKENNE Eclipse Magnetics on johtava magneettien suunnitteluun ja innovaatioihin erikoistunut yritys. Sen laadukkaat ja tehokkaat tuotteet ovat edustettuina yli 50 maassa

Lisätiedot

FB puhaltimet. Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

FB puhaltimet. Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. 11.4.2017 Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon 1 FB puhaltimet Suorituskykyyn ja muotoiluun keskittymällä FB puhallin on saavuttanut monia etuja. FB on puhallinsarja savujen, kaasujen ja pienien

Lisätiedot

ULT- LAS. laserkäryn poistoon. Puh. (03. Puhdas ilma, tehokas tuotanto. LAS -sarja on suunniteltu erityisesti laserprosesseihin.

ULT- LAS. laserkäryn poistoon. Puh. (03. Puhdas ilma, tehokas tuotanto. LAS -sarja on suunniteltu erityisesti laserprosesseihin. Puh. (03 ULT- LAS laserkäryn poistoon Puhdas ilma, tehokas tuotanto. LAS -sarja on suunniteltu erityisesti laserprosesseihin. Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala puh. 03-212 8000 fax 03-212 8158 Marianrannankatu

Lisätiedot

Giran älykäs rakennustekniikka. www.gira.com

Giran älykäs rakennustekniikka. www.gira.com Giran älykäs rakennustekniikka www.gira.com Hakemisto Gira Tietoa yrityksestä 4 5 Gira kalustevalikoima 6 31 Gira Standard 55 6 Gira E2 8 Gira Event 10 Gira Event Opaque 12 Gira Event Clear 14 Gira Esprit

Lisätiedot

For contact or information about your nearest sales office please visit:

For contact or information about your nearest sales office please visit: Metso Minerals (Sweden) AB Screening and Conveyor Solutions P.O. Box 132 SE-231 22 Trelleborg Sweden Phone: +46 410 525 00 Fax: +46 410 526 04 www.metso.com For contact or information about your nearest

Lisätiedot

Yksinasuvan seniorin turvapalvelu. Mielenrauhaa lapsilleni ja minulle

Yksinasuvan seniorin turvapalvelu. Mielenrauhaa lapsilleni ja minulle Yksinasuvan seniorin turvapalvelu Mielenrauhaa lapsilleni ja minulle Anna läheisillesi mahdollisuus auttaa sinua hädän tullen Emfit QS turvapalvelu antaa senioreille mahdollisuuden turvallisempaan yksin

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

Moottorin käyttöopas

Moottorin käyttöopas Moottorin käyttöopas X3.3-sarjan PowerCommand 1.1 Control C33 D5 C38 D5 C30 D6 C35 D6 Finnish Translated from Original Instructions 10-2010 A034X784 (Issue 2) Moottorin käyttöopas Julkaisu A034X784 X3.3-sarja

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

Business Finland muutoksen edistyminen Finpron näkökulmasta

Business Finland muutoksen edistyminen Finpron näkökulmasta Business Finland muutoksen edistyminen Finpron näkökulmasta Kalle Kivekäs Strategiajohtaja, Finpro Eduskunnan työ- ja elinkeinojaosto, 6.10.2017 05/10/2017 Footer text 1 Muutoksen tavoitteet Asiakasarvo

Lisätiedot

LASTUNKÄSITTELY - JA LEIKKUUNESTEJÄRJESTELMÄT

LASTUNKÄSITTELY - JA LEIKKUUNESTEJÄRJESTELMÄT RATKAISUT KONEPAJATEOLLISUUTEEN LASTUNKÄSITTELY - JA LEIKKUUNESTEJÄRJESTELMÄT Lastunkäsittelylaitteet ja leikkuunestejärjestelmät konepajateollisuudelle RATKAISUT KONEPAJATEOLLISUUTEEN RATKAISUT KONEPAJATEOLLISUUTEEN

Lisätiedot

Pintatutka, jossa on Rosemount 9901 -kammiot

Pintatutka, jossa on Rosemount 9901 -kammiot Pikaopas 00825-0116-4601, versio AA Pintatutka, jossa on Rosemount 9901 -kammiot XC-option asennusohjeet Pikaopas Turvallisuusviestit Tässä asiakirjassa esitetyt toimenpiteet ja ohjeet voivat vaatia erityisiä

Lisätiedot

lille Pieni pienempi lille.

lille Pieni pienempi lille. IHAS TUT UUT TAVA UUS! lille Pieni pienempi lille. PIENI LAITE, ISOJA ELÄMYKSIÄ VAATII VÄHÄN, ANTAA PALJON PUHTAUS ON PUOLI RUOKAA Laitteen pienen koon ja tarvittaessa irrallisen powerbankin mahdollistamana

Lisätiedot

ACD yksiköt. Kaasumaisille aineille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

ACD yksiköt. Kaasumaisille aineille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. ACD yksiköt Kaasumaisille aineille 3.3.2017 Puhdas ilma. Tehokas tuotanto. OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 ACD -yksiköt ACD -yksiköt kaasumaisille aineille Monilla

Lisätiedot

BAUER turvallisen hengitysilman tuotto- ja jakeluratkaisut

BAUER turvallisen hengitysilman tuotto- ja jakeluratkaisut BAUER turvallisen hengitysilman tuotto- ja jakeluratkaisut Sarlin - ja saat aina optimiratkaisun paineilmatarpeisiisi Tämä tarkoittaa teknisesti ja taloudellisesti oikein mitoitettua ratkaisua yksittäisestä

Lisätiedot

CTC EcoZenith i550 Pro Hybridivaraaja, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus.

CTC EcoZenith i550 Pro Hybridivaraaja, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus. CTC EcoZenith i550 Pro Hybridivaraaja, jossa sisäänrakennettu älykäs ohjaus. CTC EcoZenith i550 Pro voi ohjata kaikkia yhden tai useaan läitysjärjestelmän komponentteja: aurinkolämpö, allasläitys, lisä

Lisätiedot

Rosemount 3308 -sarjan langaton pintatutka 3308A

Rosemount 3308 -sarjan langaton pintatutka 3308A 00825-0316-4308, versio AD Rosemount 3308 -sarjan langaton pintatutka 3308A VAROITUS Räjähdykset voivat aiheuttaa kuoleman tai vakavan vamman. Jos laite asennetaan räjähdysalttiiseen ympäristöön, asennuksessa

Lisätiedot

ILTO 400M ILMANVAIHTOA MIELLYTTÄVÄÄN ASUMISEEN ILMANVAIHDON LÄMMÖNTALTEEN- OTTOLAITE RIVI- JA OMAKOTITALOIHIN UUDIS- JA SANEERAUSKOHTEISIIN PARASTA ILMANVAIHTOA www.ilto.fi ILTO-ilmanvaihtojärjestelmä

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

SunAIR RW 130 EC-LT ja RW 150 EC-LT

SunAIR RW 130 EC-LT ja RW 150 EC-LT SunAIR RW 130 EC-LT ja RW 150 EC-LT LÄMMÖNTALTEENOTTOLAITTEET Vuosihyötysuhde parasta A-luokkaa SunAIR RW 130 EC-LT SunAIR RW 150 EC-LT sisäkuva Elektroninen säädin (E) Kun ominaisuudet ratkaisevat AirWise

Lisätiedot

GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet

GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet 1. Toiminta...2 2. Tarkistukset ennen käyttöä ja kokoaminen...2 3. Käyttö ja rajoitukset...2 4. Tekniset tiedot...3 5. Asennus...5 6. Huolto...5 7. Johtimet...6 8. Merkinnät

Lisätiedot

Sisällys. 1. Energiatehokkuudesta. 2. Energiatehokkuusindikaattorit kansantalouden makrotasolla

Sisällys. 1. Energiatehokkuudesta. 2. Energiatehokkuusindikaattorit kansantalouden makrotasolla Sisällys 1. Energiatehokkuudesta. Energiatehokkuusindikaattorit kansantalouden makrotasolla 3. Hiilidioksidipäästöihin vaikuttavia tekijöitä dekompositioanalyysi 4. Päätelmiä Energiatehokkuudesta Energiatehokkuuden

Lisätiedot

Sisällys. 06 Circle.Tech. 08 Tekniikka. 12 Muotoilu. 14 Toimivuus. 20 Sophie / Emo Design. 22 Dama / Emo Design. 24 Materia / Saggia-Sommella

Sisällys. 06 Circle.Tech. 08 Tekniikka. 12 Muotoilu. 14 Toimivuus. 20 Sophie / Emo Design. 22 Dama / Emo Design. 24 Materia / Saggia-Sommella Puhtaan ilman tehdas. Suodatinjärjestelmä innovaatio. Sisällys 06 08 Tekniikka 12 Muotoilu 14 Toimivuus 20 Sophie / Emo Design 22 Dama / Emo Design 24 Materia / Saggia-Sommella 26 Soffio / Lab 28 Vetra

Lisätiedot

ICC Open Market Index 2013. Ennakkotiedot 10.5.2013 ICC OPEN MARKET 2013 INDEX

ICC Open Market Index 2013. Ennakkotiedot 10.5.2013 ICC OPEN MARKET 2013 INDEX ICC Open Market Index 2013 Ennakkotiedot 10.5.2013 ICC OPEN MARKET 2013 INDEX ICC OPEN MARKET INDEX INTRO ICC OPEN MARKET INDEX 2013 Tausta Talouden taantumassa yrityselämässä koettiin huolta markkinoilla

Lisätiedot

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää.

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää. ABLOY PULSE Älä huoli. Ala elää. Ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä. ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus

Lisätiedot

Ammatti-imurit GD 930

Ammatti-imurit GD 930 Kovaa käyttöä kestävä laatuimuri. Nerokkaan muotoilunsa ansiosta imuri hyödyntää läpikulkevan ilmavirran pienimmällä mahdollisella tehohäviöllä. Tästä syystä imurilla on erinomainen imukyky ja äänen laatu

Lisätiedot

Rasvaimuri, savukaasuimuri varustettuna rasvankeräysaltaalla

Rasvaimuri, savukaasuimuri varustettuna rasvankeräysaltaalla Rasvaimuri, savukaasuimuri varustettuna rasvankeräysaltaalla Ongelmia rasvanpoiston kanssa keittiöiden, grillien ja pizza uunien poistot Eksoottisten mausteiden, hedelmien, paistin tai kakuntuoksua näitä

Lisätiedot

FRF FRF/EW KATTOASENNETTAVAT KESKIPAKOISTOIMISET POISTOPUHALTIMET PYSTYSUORALLA ILMAN ULOSTULOLLA

FRF FRF/EW KATTOASENNETTAVAT KESKIPAKOISTOIMISET POISTOPUHALTIMET PYSTYSUORALLA ILMAN ULOSTULOLLA FRF ULKOINEN ROOTTORIN MOOTTORI ALUMIINIRAKENNE JA LAATIKKO AKUSTINEN ERISTYS JA LÄMPÖERISTYS SISÄÄNRAKENNETTU TURVAKYTKIN SISÄÄNRAKENNETTU VEDEN ULOSTULON TYHJENNYS FRF/EW EFFICIENT WORK TEHOKAS PUHALLIN

Lisätiedot

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää.

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää. ABLOY PULSE Älä huoli. Ala elää. Ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä. ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

KitchenPro Puhtaampi Turvallisempi Terveellisempi

KitchenPro Puhtaampi Turvallisempi Terveellisempi Puhtaampi Turvallisempi Terveellisempi Ensimmäinen haaste on pitää keittiö puhtaana ja turvallisena. Suurimmat haasteet: elintarviketurvallisuuden ylläpitäminen, elintarvikehygienian työntekijöiden turvallisuuden

Lisätiedot

FL suodatinyksikkö. Kompakti ja energiatehokas OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.fi

FL suodatinyksikkö. Kompakti ja energiatehokas OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.fi 27.6.2017 Kompakti ja energiatehokas OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 FL suodatinyksiköt Kohdepoistojen kompakti suodatin- ja imuyksikkö, joka liitetään kanavistoon.

Lisätiedot

Valaistusjärjestelmien sovellukset. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Valaistusjärjestelmien sovellukset. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s järjestelmiä ohjausta energiansäästöä Valaistusjärjestelmien sovellukset P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Valaistussovellukset Helvar on 1921 perustettu kansainvälinen perheyritys, joka

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

W W W. D E S I G N A. C O M FIN

W W W. D E S I G N A. C O M FIN WWW.DESIGNA.COM FIN N W O JÄRJESTELMÄKUVAUS S SISÄÄN (lipunantajalaite) ULOS (lipunlukijalaite) PUOMILAITE AUTOMAATTIKASSA KÄYTTÖLIITTYMÄ KÄSIKASSA ALENNUSLIPUKE TOIMINTO FINNPARK SLIMPARK Virtaviivaista

Lisätiedot