Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN SEUDUN PÖYTÄKIRJA KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ /1/2011 Aika Tiistai 15. pnä helmikuuta 2011 klo Paikka Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros ASIA SIVU 1. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 2 Työjärjestys ja mahdollisesti ylimääräisenä käsiteltävät asiat 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4. 3 liite 1, 2 Ammatti- ja aikuisopiston opiskelijatilanne Opetusministeriön päätös kuntayhtymälle käyttökustannuksiin myönnettävän rahoituksen tarkistamisesta vuodelle Opetusministeriön päätös kuntayhtymän käyttökustannuksiin myönnettävästä rahoituksesta vuodelle liite 3 Vuoden 2011 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet 8. 7 Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston laajennus- ja muutoshanke liite 4 Perussopimuksen uudistaminen Ammatinopettaja työelämässä II-hanke pöytäkirjat Saapuneet kirjeet Muut asiat Oikaisuvaatimusohje Valkeakoskella 16. pnä helmikuuta 2011 Yhtymähallituksen puheenjohtaja Eero Tamminen Yhtymähallituksen sihteeri Voitto Kukkonen

2 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Aika Tiistai 15. pnä helmikuuta 2011 klo Paikka Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros Läsnä Päätöksentekijät Eero Tamminen Aulis Saarinen Lea Jokela Heikki Knuutila Marjatta Kukkamäki Matti Valkama Merja Söderlund puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Muut osallistujat Harri Rantala Juha Vuorinen Mikko Virolainen Raimo Alarova Voitto Kukkonen yhtymävaltuuston puheenjohtaja yhtymävaltuuston 1. varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston 2. varapuheenjohtaja kuntayhtymän johtaja talous- ja hallintojohtaja, sihteeri Poissa KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja toteaa läsnäolijat ja kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden Todettiin

3 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ TYÖJÄRJESTYS JA MAHDOLLISESTI YLIMÄÄRÄISENÄ KÄSITELTÄVÄT ASIAT hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN päättää, että tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Aulis Saarinen ja Matti Valkama.

4 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ AMMATTI- JA AIKUISOPISTON OPISKELIJATILANNE Ammatti- ja aikuisopiston nuorten koulutuksen ja aikuiskoulutuksen opiskelijatilanne on esitetty liitteissä 1 ja 2. Yhteenveto 2011 NK AK VAAO Perustutkinto-opiskelijat Muut opiskelijat Yhteensä 1401 merkitsee asian tiedoksi.

5 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OPETUSMINISTERIÖN PÄÄTÖS KUNTAYHTYMÄLLE KÄYTTÖKUSTANNUKSIIN MYÖNNETTÄVÄN RAHOITUKSEN TARKISTAMISESTA VUODELLE 2010 Opetusministeriö on saapuneella päätöksellään Dno 23/221/2009 (1705/2009) opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain 50 :n 2 momentin ja 57 :n 1 momentin nojalla tarkistanut Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän vuodeksi 2010 myönnetyn rahoituksen 990opiskelijan mukaiseksi koko vuodelle. Ammatillinen lisäkoulutus huomioiden kokonaisrahoitus vuodelle 2010 on euroa. Vuoden 2010 talousarvion tulokohtaan on arvioitu rahoitusosuudeksi. Lisäys selittyy sillä, että koulutuksen järjestämislupa kasvoi 40 opiskelijalla ja että tuloksellisuusrahoitusta saatiin euroa arvioitua enemmän. Talous- ja hallintojohtajan ehdotus merkitsee Opetusministeriön tekemän rahoituspäätöksen tietoonsa saatetuksi ja että siihen tyydytään. merkitsee Opetusministeriön tekemän rahoituspäätöksen tietoonsa saatetuksi ja että siihen tyydytään.

6 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OPETUSMINISTERIÖN PÄÄTÖS KUNTAYHTYMÄN KÄYTTÖKUSTANNUKSIIN MYÖNNETTÄVÄSTÄ RAHOITUKSESTA VUODELLE 2011 Opetusministeriö on Dna 42/221/2010 saapuneella päätöksellään opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (1705/2009) 57 :n nojalla päättänyt myöntää Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymälle vuoden 2011 käyttökustannuksiin rahoitusta euroa. Kuntayhtymän vuoden 2011 talousarvioon on valtionosuudeksi arvioitu yhteensä euroa. Tuloksellisuusrahaa (nuorten koulutus) saadaan noin euroa arvioitua enemmän ja aikuisten lisäkoulutukseen noin euroa enemmän. Opetusministeriö tarkistaa vuodeksi 2011 myönnetyn rahoituksen varainhoitovuoden 2011 keskimääräisten oppilas- ja opiskelijamäärien mukaiseksi vuoden 2011 loppuun mennessä. Talous- ja hallintojohtajan ehdotus merkitsee Opetusministeriön tekemän rahoituspäätöksen tietoonsa saatetuksi ja että siihen tyydytään. merkitsee Opetusministeriön tekemän rahoituspäätöksen tietoonsa saatetuksi ja että siihen tyydytään.

7 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ VUODEN 2011 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän hallintosääntö uudistettiin alkaen. Hallintosääntöön lisättiin määräykset kuntayhtymän taloudesta ja erillinen taloussääntö lakkautettiin. Hallintosäännön 10 :n mukaan yhtymähallitus antaa talousarvion täytäntöönpano-ohjeet. Samassa pykälässä on talousarvion täytäntöönpanosta todettu, että yhtymävaltuusto hyväksyy talousarviossa tulosalueille määrärahat ja tuloarviot. Yhtymävaltuusto hyväksyy lisäksi talousarviossa tulosalueille tuloskortit, jossa on määritelty tulosalueiden strategiset tavoitteet, kriittiset menestystekijät ja niiden mittarit ja tavoitearvot. Kuntayhtymän johtaja hyväksyy tulosalueiden talousarvion käyttösuunnitelmat ja tulosalueen johtaja päättää käyttösuunnitelman toteuttamisesta. Käyttösuunnitelmassa määritellään kustannuspaikan vastuuhenkilö, joka myös hyväksyy ao. kustannuspaikan laskut. Yhtymävaltuusto hyväksyi kokouksessaan Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän talousarvion vuodelle 2011 ja taloussuunnitelman vuosille Kuntayhtymän johtaja on päätöksellään 194/2010 hyväksynyt tulosalueiden talousarvion käyttösuunnitelmat. Liitteenä 3 on vuoden 2011 talousarvion täytäntöönpano-ohje Talous- ja hallintojohtajan ehdotus hyväksyy vuoden 2011 talousarvion täytäntöönpano-ohjeen liitteen 3 mukaisena. päättää asiasta talous- ja hallintojohtajan ehdotuksen mukaisesti.

8 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ VALKEAKOSKEN AMMATTI- JA AIKUISOPISTON LAAJENNUS- JA MUUTOSHANKE 1. Hankesuunnittelu päätti että kuntayhtymän tilat kartoitetaan kokonaisuudessaan ulkopuolista asiantuntijaa käyttäen ja kuntayhtymän toimintastrategiat huomioiden. Tilatoimikunta kokoontui ja valitsi tilakartoituksen tekijäksi Haahtela- Rakennuttaminen Oy:n ja että työ alkaa henkilöstön alkuhaastatteluilla marraskuussa Asiasta järjestettiin Haahtelan toimesta info-tilaisuus Kartoitus valmistui huhtikuussa Yhtymävaltuusto hyväksyi Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän talousarviota vuodelle 2008 käsitellessään euron suunnittelumäärärahan siten, että euroa varattiin tilakartoitusta varten ja euroa kartoituksen pohjalta tehtävään tilasuunnitteluun. Valmistelutekstissä todettiin seuraavaa: Ammattiopiston kaupan ja hallinnon tilojen rakentaminen on ollut taloussuunnitelmissa esillä. Marraskuussa 2007 käynnistetään koulutuskuntayhtymän toimitilastrategian laadinta Haahtelarakennuttamisen konsultoimana WorkPlacePlanning työkalua käyttäen ja kaikki kuntayhtymän tilat huomioiden. Prosessin tavoitteena on kuntayhtymän toimintojen turvaaminen tarkoituksenmukaisella ja suunnitellulla tilaresurssien käytöllä. Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän valmistunutta toimitilastrategiaa esiteltiin yhtymävaltuustolle ja hallitukselle ennen yhtymävaltuuston kokousta. Kuntayhtymän henkilöstölle pidettiin vastaava esittelytilaisuus Selvitystyö tehtiin ennakkokyselyin kyselylomakkeiden avulla ja haastattelemalla opetuksen vastuuhenkilöitä marraskuun 2007 ja helmikuun 2008 välisenä aikana. Koulutuskuntayhtymän toimitilastrategia on 25-sivuinen asiakirja jonka liitteenä on tilaluettelo, toimintoluettelo, laajennuksen tavoitetilaluettelo sekä tilojen käyttöarviolaskelmat. Toimitilastrategiaa on ollut mahdollista henkilökunnan kommentoida. Yhtymävaltuusto kokoontui ylimääräiseen kokoukseen jossa merkittiin toimitilastrategia valtuuston tietoon saatetuksi ja hyväksyttiin kaupan ja hallinnon tilojen sekä Eskolan myyminen Valkeakosken kaupungille. Kuntayhtymän tilankäyttöä tehostetaan siten että nykyisten hajallaan sijaitsevien neliön tilojen sijasta jatkossa toimitaan keskitetysti neliön tiloissa. (-25 %). antoi tilatoimikunnalle valtuudet tehdä tarvittavat päätökset toimitilastrategian mukaisen tilasuunnittelun aloittamiseksi../..

9 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ VALKEAKOSKEN AMMATTI- JA AIKUISOPISTON LAAJENNUS- JA MUUTOSHANKE, jatkoa Tilatoimikunta on kokouksessaan todennut, että koulutuskuntayhtymän kokonaisedun mukaista ei ole siirtyä vuokratiloihin. Rakennettavien tilojen suunnittelussa otetaan huomioon pysyvämpi ja pitempi tilatarve. Tilapäistä tilantarvetta varten on tilaa vuokrattavissa kampusalueelta ammattikorkeakoululta tai valmistuvasta lukiosta. Tilasaneeraushankkeen keskeinen tavoite oli hakea pysyviä kustannussäästöjä sekä saada kaikki toiminta taloudellisesti kannattavaksi ja tästä syystä päätavoitteeksi nousi yhdellä tontilla toimiminen. Suunnittelijavalinnat on kilpailutettu hankintalain mukaisesti ja tilatoimikunta teki kokouksessaan seuraavat suunnittelijavalinnat - hankkeen arkkitehti ja pääsuunnittelijaksi valittiin P & R arkkitehdit - rakennesuunnittelijaksi valittiin A-insinöörit Oy - LVIA-suunnittelijaksi valittiin Insinööritoimisto Erkki Leskinen Oy - sähkösuunnittelijaksi insinööritoimisto Matti Leppä Yhtymävaltuusto hyväksyi koulutuskuntayhtymän vuoden 2009 talousarvion investointiosaan ammatti- ja aikuisopiston laajennus- ja muutostöitä varten euron määrärahan sekä taloussuunnitelmaan vuodelle 2010 hankkeen loppurahoituksen. Eskolan sekä kaupan- ja hallinnon rakennukset Valkeakosken keskustassa myytiin Valkeakosken kaupungille, joka maksoi kauppahinnan euroa vuoden 2010 lopussa kuntayhtymälle. Toimitilastrategian hyväksymisen jälkeen on suunnitelmissa huomioitu kasvanut oppilasmäärä sekä lähihoitaja- ja LVI-koulutusten alkaminen. 2. Laajennuksen urakoitsijat Kilpailutuksen mukaiset urakoitsijavalinnat: - pääurakoitsija Rakennusliike K. Karhu - LVIS-urakoitsija Are Oy - rakennusautomaatiourakoitsija YIT Oy 3. Hankkeen laajuus ja kustannukset (alv 0 %) VAAO-laajennus (3885 m2) LVI-tilan muutostyöt ja lisärakentaminen (433 m2) Saneeraus ja muutostyöt: Keittiö, parturi-kampaamo-osasto sekä informaatiokeskus Penttilän pääty Irtaimisto Yhteensä /..

10 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ VALKEAKOSKEN AMMATTI- JA AIKUISOPISTON LAAJENNUS- JA MUUTOSHANKE, jatkoa Liikuntahallin muutostyöt ja saneeraus sekä LVI-tilan töiden loppuunsaattaminen v Laajennus ja saneeraukset yhteensä Hankkeiden aikataulu Tilasuunnittelu käynnistyi marraskuussa Luonnossuunnitelmat saatiin valmiiksi ja urakat kilpailutettiin syyskuussa (maanrakennustyöt jo kesäkuussa). Valkeakosken kaupungin rakennuslautakunta myönsi hankkeelle rakennusluvan. Maanrakennustyöt aloitettiin elokuussa 2009 ja muut työt lokakuun alussa Laajennus valmistui marraskuussa 2010 LVI-tilalaajennus valmistuu vuoden 2011 keväällä. Liikuntahallin saneeraus- ja muutostyöt tehdään vuoden 2011 aikana. Yhtymävaltuusto on hyväksynyt vuoden 2011 talousarvioon euron määrärahan VAAO laajennus ja muutostöiden loppuunsaattamiseksi. Rakennustoimikunta on käsitellyt LVI-tilan piirustukset kokouksessaan ja liikuntahallin muutostöiden piirustukset kokouksessaan Piirustukset ovat esillä kokouksessa. Talous- ja hallintojohtajan ehdotus päättää 1. merkitä tietoonsa saatetuksi VAAO laajennus ja muutoshankkeiden tilannekatsauksen, 2. hyväksyä LVI-tilan rakentamissuunnitelmat (laboratoriotilan yhden osan saneeraus ja laajennusosa) sekä liikuntahallin muutossuunnitelmat. : päättää asiasta talous- ja hallintojohtajan ehdotuksen mukaisesti.

11 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUKSEN UUDISTAMINEN Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän perussopimusta uudistettiin viimeksi vuonna 2007 jolloin Toijalan kaupunki ja Viialan kunta lakkautettiin ja perustettiin Akaan kaupunki. Kylmäkosken kunta on liittynyt Akaan kaupunkiin vuoden 2011 alusta alkaen ja tämän johdosta on perussopimuksen muutos tullut jälleen ajankohtaiseksi. Kuntayhtymän perussopimuksen 3 :ssä on todettu, että kuntayhtymän jäsenkunnat ovat: Akaa, Kangasala, Kylmäkoski, Lempäälä, Pälkäne, Urjala ja Valkeakoski. Perussopimuksen 4 :ssä todetaan, että jäsenkunnat valitsevat yhtymävaltuuston jäsenensä seuraavasti: Jäsenkunta: Jäsenet: Äänivalta: Akaa 3 37 Kangasala 1 1 Kylmäkoski 1 2 Lempäälä 2 8 Pälkäne 1 3 Urjala 1 2 Valkeakoski Lisäksi 4 :ssä on todettu että jos kuntaa edustaa kaksi tai useampi edustaja, jakaantuu kunnan äänimäärä tasan sen saapuvilla olevien edustajien kesken. Perussopimuksen 6 :ssä on todettu, että yhtymävaltuusto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksikolmasosaa (2/3) jäsenistä on saapuvilla ja he edustavat vähintään puolta (½) valtuutettujen yhteenlasketusta äänimäärästä. Perussopimuksen 11 :ssä todetaan, että peruspääoma muodostuu jäsenkuntien pääomasijoituksista. Peruspääoma jakaantuu jäsenkuntaosuuksiin jotka ovat seuraavat: osuus peruspääomasta % Asukasluku Akaa ,81 25, Kangasala ,75 0, Kylmäkoski ,15 1, Lempäälä ,51 4, Pälkäne ,89 1, Urjala ,15 1, Valkeakoski ,01 66, , Keskustelujen pohjalta on perussopimusta esitetty muutettavaksi seuraavasti: - kuntayhtymän jäsenkuntia 6 aikaisemman 7 sijasta (Kylmäkoski liittynyt Akaan kaupunkiin) - yhtymävaltuustossa jäseniä 11 aikaisemman 12 asemasta - yhtymävaltuuston kokonaisäänimäärä 90 aikaisemman 92 asemasta Esitys pohjautuu aikaisempaan käytäntöön kun kuntayhtymän jäsenkunnista Toijalan kaupunki ja Viialan kunta lakkautettiin 2007 ja perustettiin Akaan kaupunki. Kylmäkosken liittyminen Akaaseen vähentää siis jäsenkuntien määrää yhdellä, yhtymävaltuuston jäsenmäärää yhdellä sekä yhtymävaltuuston kokonaisäänimäärää kahdella äänellä. Muiden jäsenkuntien kokousedustajien määrä ja heidän äänimääränsä säilyvät ennallaan../..

12 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUKSEN UUDISTAMINEN, jatkoa Perussopimuksen 4 muuttuisi seuraavaksi: Jäsenkunta: Jäsenet: Äänivalta: Akaa 3 37 Kangasala 1 1 Lempäälä 2 8 Pälkäne 1 3 Urjala 1 2 Valkeakoski Perussopimuksen 11 olisi seuraava: osuus peruspääomasta % Asukasluku Akaa ,96 26, Kangasala ,75 0, Lempäälä ,51 4, Pälkäne ,89 1, Urjala ,15 1, Valkeakoski ,01 66, , Perussopimuksen muutoksena esitetään lisäksi muotoiltavaksi 15 :n toinen kappale uudelleen (asiasta käytiin viimeksi perussopimusta uudistettaessa yhtymävaltuustossa keskustelu) seuraavalta osin: Nykyinen teksti: Tarkastuslautakuntaan valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja neljä jäsentä sekä jokaiselle jäsenelle henkilökohtainen varajäsen. Uusi teksti: Tarkastuslautakuntaan valitaan 6 jäsentä sekä jokaiselle jäsenelle henkilökohtainen varajäsen. Perussopimuksen 7 :sä on yhtymävaltuuston tehtävistä todettu mm. i) valitsee tarkastuslautakunnan jäsenet ja määrää puheenjohtajat sekä valitsee tarkastuslautakunnan esityksestä tilintarkastajat. Perussopimuksen tulkintaristiriita näiden pykälien kesken tulee näin hoidetuksi. Yhtymävaltuuston kokonaisäänimäärän laskiessa myös perussopimuksen 5 :n mukainen yhtymävaltuuston ylimääräisen kokouksen koollekutsumiseen vaadittava äänimäärä 17 % yhteenlasketuista äänistä muuttuu 15 prosentiksi. Yhtymävaltuuston tehtävistä on perussopimuksen 7 :n kohdalla j) kohdasta poistettu taloussäännön hyväksyminen (taloussääntö on lakkautettu ja talousasiat siirretty hallintosääntöön omaksi luvukseen). Lisäksi yhtymävaltuuston tehtäviin on muutettu kohtaa k) valitsee kuntayhtymän johtajan (muutos vuoden 2009 alusta voimaan tulleen hallintosäännön mukaiseksi jolloin tulosalueiden johtajien valinta siirtyi yhtymähallitukselle). Muilta osin Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän perussopimus säilyisi ennallaan. Kuntalain 78 :n mukaan Kuntayhtymä perustetaan kuntien välisellä valtuustojen hyväksymällä sopimuksella (perussopimus)../..

13 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUKSEN UUDISTAMINEN, jatkoa Kuntalain 79 :n mukaan: Perussopimusta voidaan muuttaa, jos vähintään kaksi kolmannesta jäsenkunnista sitä kannattaa ja niiden asukasluku on vähintään puolet kaikkien jäsenkuntien yhteenlasketusta asukasluvusta. Perussopimuksen muutos vaatii siis vähintään 4 jäsenkunnan hyväksymisen ja näiden yhteenlaskettu asukasmäärä on oltava vähintään Asian eteneminen: esitys jäsenkunnille perussopimuksen hyväksymisestä - Jäsenkuntien käsittely (perussopimuksen hyväksyminen) maaliskuun 2011 loppuun mennessä - Uusittu ja allekirjoitettu perussopimus yhtymävaltuustolle tiedoksi Talous- ja hallintojohtajan ehdotus päättää esittää jäsenkuntien hyväksyttäväksi alkaen liitteen 4 mukaisen Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän perussopimuksen. Muuttuneet kohdat on sopimustekstissä tummennettu ja selostettu yllä olevassa valmistelutekstissä. päättää asiasta talous- ja hallintojohtajan ehdotuksen mukaisesti.

14 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ AMMATINOPETTAJA TYÖELÄMÄSSÄ II -HANKE Ammatillisen koulutuksen laadun ja vaikuttavuuden perusedellytyksiin kuuluu opettajien vankka ammatinhallinta ja työelämäosaaminen. Tehokkaimpia tapoja tämän kehittämiseen ja ylläpitoon ovat opettajien työelämäjaksot. Koulutuksen nykyisen rahoitusjärjestelmän puitteissa työelämäjaksojen toteuttaminen tapahtuu pääsääntöisesti hankeperusteisesti. Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymässä toteutetut Opetushallituksen rahoittamat työelämäjaksohankkeet nuorten koulutuksen KOKEVA ja aikuiskoulutuksen OTATKO ovat päättyneet. Käynnissä olevan Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston rahoittaman OSAAVA-ohjelman ensimmäisen vaiheen toteutukseen opettajien työelämäjaksot eivät kuulu. Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä on hakeutunut osatoteuttajaksi Euroopan sosiaalirahaston ESR:n ja Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja työvoimakeskuksen rahoittamaan, Sastamalan koulutuskuntayhtymän koordinoimaan Ammatinopettaja työelämässä II hankkeeseen, jonka kautta noin viidelletoista (15:lle) Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston opettajalle on mahdollista järjestää noin kuukauden pituinen työelämäjakso vuosien aikana. Hankkeen kustannusarvio vuosille on yhteensä euroa. Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän omarahoitusosuus on yhteensä euroa jakautuen vuosille sen mukaan, montako työelämäjaksoa kunakin vuonna toteutetaan. Kehitysjohtajan ehdotus hyväksyy Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän liittymisen Euroopan sosiaalirahaston ESR:n ja Pirkanmaan elinkeino-, liikenneja työvoimakeskuksen rahoittamaan, Sastamalan koulutuskuntayhtymän koordinoimaan Ammatinopettaja työelämässä II hankkeeseen ja sitoutuu sen edellyttämään euron omarahoitusosuuteen vuosille hyväksyy Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän liittymisen Euroopan sosiaalirahaston ESR:n ja Pirkanmaan elinkeino-, liikenneja työvoimakeskuksen rahoittamaan, Sastamalan koulutuskuntayhtymän koordinoimaan Ammatinopettaja työelämässä II hankkeeseen ja sitoutuu sen edellyttämään euron omarahoitusosuuteen vuosille

15 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT pöytäkirjat ovat nähtävänä kokouksessa. Kuntayhtymän johtajan viranhaltijapäätökset n:o 166 Koulutussihteerin valinta n:o 167 Opintosihteerin valinta n:o 168 Hankintapäätös; VAAO-postin jakelu n:o 193 Vuoden työpäivät ja jaksot n:o 194 Käyttösuunnitelman 2011 hyväksyminen n:o 195 Henkilönostimen käyttölupa Dexter 15 Z n:o 196 Henkilönostimen käyttölupa Niftylift N90 n:o 199 Nuorten koulutus- tulosalueen opettajan tehtävät ja eettiset periaatteet sekä ryhmänohjaajan tehtävät n:o 25 VAATERI -nuorten työpaja-projektin ohjausryhmän nimeäminen n:o 33 Erityisopiskelijoiden nimeäminen Talous- ja hallintojohtajan viranhaltijapäätökset n:o 217 Myyntisaatavien poisto kirjanpidosta n:o 218 Hankintapäätös; verhojen hankinta laajennusosaan n:o Irtaimiston poisto n:o 1 Kahvion pohjakassan nosto alkaen n:o 5 Postituskoneen vaihto n:o 10 Kannettavien tietokoneiden hankinta n:o 13 Rakennusosaston varaston lopetus Kehitysjohtajan viranhaltijapäätökset n:o 98 Kannettavien PC:iden latausvaunujen 6 kpl hankinta uudisrakennukseen n:o 99 Aktiivitaulujen 5 kpl hankinta Penttilän saneerattuun osaan n:o 101 Aula- ja neuvottelutilojen PC:iden 12 kpl hankinta Väinölään n:o 8 Projektipäällikön opintovapaa (VAATERI-projekti) n:o 11 Kannettavien PC:iden 26 kpl leasing-hankinta 36 kk uudisrakennuksen luokkiin n:o 12, VAATERI-projektin henkilöstöjärjestelyt projektipäällikön opintovapaan aikana Merkitään yhtymähallituksen tietoon saatetuksi ja päätetään, että yllämainittuja pöytäkirjoja ei oteta erikseen käsiteltäviksi.

16 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ SAAPUNEET KIRJEET Kuntayhtymän yhtymähallituksen tietoon saatetaan seuraavat kirjelmät Kansaneläkelaitos /322/2011 Työnantajille ja työpaikan työterveyshuollon vastuuhenkilölle Kunnallinen työmarkkinalaitos /2010 Vuoden 2010 hyväksytty ammattiyhdistyskoulutus Kunnallinen työmarkkinalaitos /2010 Matkakustannusten korvaukset lukien Kunnallinen /2010 Vuoden 2010 yleiskirjeluettelo työmarkkinalaitos Kunnallinen /2011 Työsopimuslain muutos työmarkkinalaitos Kunnallinen työmarkkinalaitos Kunnallinen työmarkkinalaitos /2011 Virka- ja työehtosopimus ryhmähenkivakuutusta vastaavasta taloudellisesta edusta /2011 Koulutussopimuksen mukaisen ruokailukustannusten korvauksen määrä /2011 Kuntatyönantaja on lehti esimiehille ja päättäjille Kunnallinen työmarkkinalaitos Kuntien eläkevakuutus Taloudellisen tuen palkkailmoitus Kuntien eläkevakuutus Vuoden 2011 eläkemenoperusteinen ennakkomaksu Opetushallitus /2011 Käyttömenojen valtionosuuksien laskenta/kevään 2011 tilastointipäivän perustiedot Opetusministeriö /500/2009 Oppisopimuskoulutuksena toteutettavan ammatillisen lisäkoulutuksen enimmäismäärien toinen täydennyspäätös vuodelle 2010 Opetusministeriö /221/2009 opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnettävän valtionosuuden sekä kuntayhtymille, rekisteröidyille yhteisöille ja säätiöille myönnettävän rahoituksen tarkastamisesta vuodelle 2010./..

17 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ SAAPUNEET KIRJEET, jatkoa Opetusministeriö /221/2010 opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnettävästä valtionosuudesta sekä kuntayhtymille, rekisteröidyille yhteisöille ja säätiöille myönnettävästä rahoituksesta vuodelle 2011 Pirkanmaan Liitto Hanke: UUSTEKNO , A30393 jatkorahoituspäätös Suomen Kuntaliitto /80/2010 Uusi EY-asetus ohjaamaan sosiaaliturvajärjestelmien yhteensovittamista voimaan toukokuun alusta 2010 Suomen Kuntaliitto /80/2010 Suomen Kuntaliiton suositus kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvauksista vuonna 2011 Suomen Kuntaliitto /80/2011 Vuoden 2010 yleiskirjeluettelo Suomen Kuntaliitto /80/2011 Kansallinen veteraanipäivä Tilastokeskus TK Ammatillisen koulutuksen tammikuun 2011 tiedonkeruut Valkeakosken kaupunki Kaupunginhallitus Valkeakosken kaupunki Kaupunginvaltuusto Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä Rakennustoimikunta Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä Rakennustoimikunta Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä Tarkastuslautakunta Valkeakosken kaupungin konserniohje konsernitilinpäätöksen laatimista varten Dno KA:477/2010 Eron myöntäminen luottamustehtävästä: Kaupunginvaltuuston varajäsen ja Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuuston varajäsen Pöytäkirja 12/ Pöytäkirja 1 / Pöytäkirja 2 / Pöytäkirja 4 / 2010./..

18 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ SAAPUNEET KIRJEET, jatkoa merkitsee kirjeet tietoonsa saatetuksi.

19 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ MUUT ASIAT Saku ry:n järjestämään ammatillisen koulutuksen järjestäjien luottamushenkilöiden ja johtavien viranhaltijoiden kevätseminaariin Äkäslompoloon päätettiin osallistua seuraavasti: Tamminen Eero, Saarinen Aulis, Valkama Matti, Virolainen Mikko, Kukkamäki Marjatta, Järvinen Pekka, Alarova Raimo, Kukkonen Voitto, Äyhönen Päivi ja Hyvärinen Juuso. Kutsu ja ohjelma on jaettiin osallistujille. Kokouksen puolesta Eero Tamminen puheenjohtaja Voitto Kukkonen sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Aulis Saarinen Matti Valkama

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros VALKEAKOSKEN SEUDUN PÖYTÄKIRJA KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 12.4.2011 662/3/2011 Aika Tiistai 12. pnä huhtikuuta 2011 klo 14.00 15.10 Paikka Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN SEUDUN PÖYTÄKIRJA SIVU KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 21.2.2012 16 22 Yhtymähallitus

VALKEAKOSKEN SEUDUN PÖYTÄKIRJA SIVU KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 21.2.2012 16 22 Yhtymähallitus VALKEAKOSKEN SEUDUN PÖYTÄKIRJA KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 21.2.2012 671/2/2012 Aika Tiistai 21. pnä helmikuuta 2012 klo 14.00 16.05 Paikka Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 5 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 21.5.2013 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 6.7.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 17.7.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, Pori (Nordman-kabinetti,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

Kirkkonummen pääkirjaston peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen ja hankkeen sijoittaminen investointiohjelmaan

Kirkkonummen pääkirjaston peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen ja hankkeen sijoittaminen investointiohjelmaan Palvelutuotannon lautakunta 88 7.08.05 Kunnanhallitus 80 4.09.05 Kunnanvaltuusto 97.0.05 Kirkkonummen pääkirjaston peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen ja hankkeen sijoittaminen

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUS

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUS PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ( PEMARNS SAMKOMMUN FÖR UTBILDNING ) PERUSSOPIMUS PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 1 LUKU KUNTAYHTYMÄ 1 Kuntayhtymän nimi ja kotipaikka 2 Kuntayhtymän tehtävät 3 Jäsenkunnat 4

Lisätiedot

SALON SEUDUN KOULUTUS- KUNTAYHTYMÄ

SALON SEUDUN KOULUTUS- KUNTAYHTYMÄ SALON SEUDUN KOULUTUS- ASIALISTA Hallitus 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistaina 16.1.2018 klo 17:00 Paikka Neuvotteluhuone, Taitajankatu 6, Salo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä lista 2/2017 1 Aika 31.08.2017 klo 10:00 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 14 Yhtymäkokouksen avaaminen 3 15

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä Koulutuslautakunta 86 23.10.2014 Koulutuslautakunta 94 27.11.2014 Koulutuslautakunta 108 18.12.2014 Kaupunginhallitus 6 19.01.2015 Kaupunginhallitus 114 30.03.2015 Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala Kaupunginhallitus 341 19.12.2016 Kaupunginhallitus 50 20.02.2017 Kaupunginhallitus 70 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 13 13.03.2017 Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1.6.2017 alkaen Kh 19.12.2016

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Kati Fonsell -Laurila Elina Hirvonen Auli Hossi Sanni Junnila

Lisätiedot

KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 25.8.2009 Yhtymähallitus 645/7/2009

KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 25.8.2009 Yhtymähallitus 645/7/2009 VALKEAKOSKEN SEUDUN PÖYTÄKIRJA KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 25.8.2009 645/7/2009 Aika Tiistai 25. pnä elokuuta 2009 klo 14.00 16.00 Paikka Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölän neuvotteluhuone, III-kerros

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA KÄÄNNÖS PÖYTÄKIRJA Yhtymäkokous 24.4.2019 Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo 17.02 17.21 Paikka, Pumppulahti 3, 10300 KARJAA Jäsenkunta Osuudet Päätöksentekijät Espoo 1 X Mia Westerlund Kauniainen

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p Yhtymähallitus 80 17.09.2014 Yhtymävaltuusto 18 17.12.2014 Yhtymähallitus 83 07.10.2015 Yhtymävaltuusto 14 27.10.2015 ASEVELIKATU 4:N PERUSKORJAUS- JA UUDISRAKENNUSHANKE YHALL 17.09.2014 80 Valmistelija:

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 2 Yhtymäkokous KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 2 Yhtymäkokous KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 YHTYMÄKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Liite 4 ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIAN TALOUSARVIO

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN Kunnanhallitus 213 05.06.2017 Valtuusto 68 12.06.2017 OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN KHALL 213 Valmistelija: hallinnon sihteeri Marja Harjunen, 050-4636 280 Oulun

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 3.2.2015 14 Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Outi Leino Lindgren

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 1/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2019 Aika Torstai 17.1.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016 AIKA Torstai 22.9.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen kokoustila B2031 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen YHDISTYMISHALLITUS 110 28.11.2012 YHDISTYVÄN RAAHEN 23 10.12.2012 KAUPUNGINVALTUUSTO Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen 1667/06/0600/2012 YHALL 110 Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 1.11.2018 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.11.2018 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 Kaupunginhallitus 366 28.11.2016 45 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen historia Omistajaohjausjaosto

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 07.11.2016 klo 08:00-10:30 Paikka kaupunginhallituksen kokoustila Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 48 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 1 Yhtymäkokous

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 1 Yhtymäkokous 1 YHTYMÄKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 OMN/123/00.02.00/2015 ERON MYÖNTÄMINEN

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 15.01.2008 klo 17:30-20:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2

Lisätiedot

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Perussopimus ehdotus, hallitus 26.8.2016 2 (2) Sopimuksen tarkoitus I luku Kuntayhtymä Allekirjoittaneet n jäsenkunnat ovat kunnanvaltuustojen yhtäpitävillä

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

13.6.2012, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto

13.6.2012, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Yhtymävaltuusto 30.5.2012 1 Kokousaika 30.5.2012 klo 17.00 18.50 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, ruokasali Osallistujat Päätöksentekijät Antikainen Marita Tanner-Penttilä Hannele Anttila Jouko Miinalainen

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 366 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen Päätöshistoria Omistajaohjausjaosto 21.11.2016

Lisätiedot

PERUSSOPIMUS. Kuntayhtymän nimi on Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja sen kotipaikka on Rovaniemen

PERUSSOPIMUS. Kuntayhtymän nimi on Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja sen kotipaikka on Rovaniemen PERUSSOPIMUS Kemijärven kaupunginvaltuusto hyväksynyt 18.8.2014 Kittilän kunnanvaltuusto hyväksynyt 25.8.2014 Ranuan kunnanvaltuusto hyväksynyt 1.9.2014 Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksynyt 15.9.2014

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA PÖYTÄKIRJA 7 Hallitus

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA PÖYTÄKIRJA 7 Hallitus Kokoustiedot Aika: torstai 10.11.2016 klo 18.00 19.08. Paikka: Lehtimäentie 1 D, Espoon keskus Saapuvilla olleet jäsenet: Pirjo Kemppi-Virtanen, puheenjohtaja jäsen Espoo Kaisa Alaviiri, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2017 Kokousaika 24. tammikuuta 2017 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 30.10.2013 25 Kokousaika 30.10.2013 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kallio Reino Ketola Hannu Kulmala

Lisätiedot

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 8 / 2018 Aika tiistai klo 16.30 17.20 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7) EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/2016 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Kemppainen Jukka jäsen Pesonen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 31.10.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

KAARINA PAIMIO PARAINEN Alho Niina Lahti Tapani Järnström Sammy Hannula Laura Mäkinen Hanna Penttinen Kari Iljin Mirta Tuomola Mika Sonntag Christel

KAARINA PAIMIO PARAINEN Alho Niina Lahti Tapani Järnström Sammy Hannula Laura Mäkinen Hanna Penttinen Kari Iljin Mirta Tuomola Mika Sonntag Christel PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika klo 17.00 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 2/2017 Koulurakennuksen auditorio

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 / 5 EDUSTAJAINKOKOUS 28.8.2017 ESITYSLISTA KL/467/000204/2017 Aika: 28.8.2017 10:00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 Kokouksen avaus As. nro 1 2 Sihteerin valinta As. nro 2 3 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 27.4.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 18.5.2017 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sotkamon kunnan hallintosääntö alkaen

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sotkamon kunnan hallintosääntö alkaen Kunnanhallitus 91 18.04.2017 Kunnanvaltuusto 25 24.04.2017 Sotkamon kunnan hallintosääntö 1.6.2017 alkaen KHALL 91 6.6.2016 154 Hallintojohtaja Sotkamon kunnan hallintosääntö on päivitetty viimeksi vuoden

Lisätiedot

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p Yhtymähallitus 80 17.09.2014 Yhtymävaltuusto 18 17.12.2014 Yhtymähallitus 83 07.10.2015 Yhtymävaltuusto 14 27.10.2015 Yhtymähallitus 97 28.10.2015 Yhtymähallitus 102 26.11.2015 ASEVELIKATU 4:N PERUSKORJAUS-

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Hallitus LIITE 2 Valtuusto LIITE 2 PERUSSOPIMUS

Hallitus LIITE 2 Valtuusto LIITE 2 PERUSSOPIMUS Hallitus 18.12.2006 LIITE 2 Valtuusto 12.1.2007 LIITE 2 PERUSSOPIMUS Kittilän kunnanvaltuusto hyväksynyt 13.11.2006 Ranuan kunnanvaltuusto hyväksynyt 14.11.2006 Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksynyt

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 17.23 Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1,

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston hyväksymä PERUSSOPIMUS

Yhtymävaltuuston hyväksymä PERUSSOPIMUS Yhtymävaltuuston 19.12.2012 hyväksymä PERUSSOPIMUS Kittilän kunnanvaltuusto hyväksynyt 14.12.2012 Ranuan kunnanvaltuusto hyväksynyt 11.12.2012 Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksynyt 10.12.2012 Sodankylän

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Loimaan lukion yhdistäminen kuntayhtymään 19/00.01.

Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Loimaan lukion yhdistäminen kuntayhtymään 19/00.01. Yhtymähallitus 128 16.12.2014 Yhtymähallitus 37 17.03.2015 Yhtymähallitus 108 20.10.2015 Loimaan lukion yhdistäminen kuntayhtymään 19/00.01.02/2014 Yh 16.12.2014 128 Loimaan kaupungin talous- ja strategiatyöryhmä

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 18.50 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2013 Sivistyslautakunta Sivu 1 (15) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka 27.3.2013 klo 16.00-16.46 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen Helena

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 42 Kokousaika 24.5.2016 klo 17.00 18.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kallio Reino Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika, klo 17:33-20:09 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 2 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Harri Kaunisto Kati Fonsell -Laurila Christer Friskopf

Lisätiedot

Louhimo Johanna POISSA, paikalla Tapani Louhimo varajäsen. Kiesi-Talpiainen Taija, sihteeri

Louhimo Johanna POISSA, paikalla Tapani Louhimo varajäsen. Kiesi-Talpiainen Taija, sihteeri HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja MAUNULAN ALA-ASTEEN KOULU JOHTOKUNTA Aika: Tiistai 12.3.2019 klo 18.00-19.52 Paikka: Jäsenet Maunulan ala-asteen koulu, opettajainhuone Valkama Meri, puheenjohtaja Kalliomäki

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA Yhtymäkokous to 15.6.2017 klo 12.30 ESITYSLISTA Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA:... 3 JAKELU... 3 1 ENSIMMÄISEN YHTYMÄKOKOUKSEN AVAAMINEN JA LYHYT KATSAUS KUNTAYHTYMÄN TOIMINTAAN... 4 2 KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Perussopimus Voimaan

Perussopimus Voimaan Perussopimus Voimaan 1.1.2018 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 LUKU JÄSENKUNNAT JA TEHTÄVÄT... 2 1 Nimi ja kotipaikka... 2 2 Jäsenkunnat... 2 3 Tehtävät... 2 4 Jäsenkuntien osuudet ja vastuut... 2 5 Jäsenkunnan eroaminen

Lisätiedot