KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Kunnanhallitus 7/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Kunnanhallitus 7/"

Transkriptio

1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Kunnanhallitus 7/ KOKOUSAIKA Maanantaina kello 18:00 KOKOUSPAIKKA Keiteleranta, Laituritie 2, Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Andersson Sari Jauhiainen Jaana Karhunen Esa Kaunisaho Ari Koskinen Saara Metso Marko Raatikainen Asko Tuhkanen Anna-Liisa puheenjohtaja MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Helaste Hanna Kinnunen Airi kunnanjohtaja, esittelijä hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja saapuvilla olevien jäsenten määrään nähden päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOI- TUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Anna-Liisa Tuhkanen Tarkastusaika Keitele, Allekirjoitukset Airi Kinnunen Paikka ja pvm Keiteleen kunnantoimisto, Virka-asema pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitus

2 Kunnanhallitus KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite Asia 113 VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖN- PANO 114 LAUTAKUNTIEN JA VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET / OTTAMI- SESTA PÄÄTTÄMINEN 115 UUDISTUVAT ELINVOIMATAAJAMAT HANKEHAKEMUKSEN HY- VÄKSYMINEN 116 VALTUUSTON VAALILAUTAKUNNAN VAALI 117 VALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI 118 KUNNANHALLITUKSEN JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI 119 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALI 120 KESKUSVAALILAUTAKUNNAN VAALI 121 SOSIAALILAUTAKUNNAN VAALI 122 SIVISTYSLAUTAKUNNAN VAALI 123 TEKNISEN LAUTAKUNNAN VAALI 124 JÄSENTEN VALITSEMINEN YMPÄRISTÖLAUTAKUNTAAN 125 JÄSENEN VALITSEMINEN YMPÄRISTÖTERVEYSLAUTAKUNTAAN 126 SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON JÄSE- NEN VAALI 127 POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN VAL- TUUSTON JÄSENTEN VAALI 128 YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON JÄSENEN VAALI 129 POHJOIS-SAVON LIITON EDUSTAJAINKOKOUKSEN EDUSTAJAN VAALI 130 VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJAN VAALI

3 Kunnanhallitus YLÄ-SAVON ALUEELLISEN JÄTEHUOLTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VAALI 132 ITÄ-SUOMEN PÄIHDEHUOLLON KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVAL- TUUSTON JÄSENEN VAALI 133 PIELAVEDEN JA KEITELEEN KANSALAISOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSENTEN VAALI 134 VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSE- NEN VAALI 135 KÄRÄJÄOIKEUDEN LAUTAMIESTEN VAALI 136 KIINTEISTÖTOIMITUSTEN USKOTTUJEN MIESTEN VAALI 137 POLIISIN NEUVOTTELUKUNNAN JÄSENEN VAALI 138 YHTIÖKOKOUSEDUSTAJAN VALINTA SAVOGROW OY:N YHTIÖKO- KOUKSEEN HANKEHAKEMUKSEN HYVÄKSYMINEN / KEITELEEN KIVIJALAT KUNTOON- YRITYSRYHMÄHANKE 140 AVOIN VAKANSSI SIV 17 / ERITYISOPETTAJA TÄYTTÖLUPA /NUORISO-OHJAAJAN VAKANSSI SIV MÄÄRÄAIKAISEN HALLINTOSIHTEERIN PALKKAAMINEN KESKUS- HALLINTOON 143 YLEISHALLINNON AVUSTUKSET 144 VALTUUSTON KOOLLEKUTSUMISTAPA 145 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 146 TIEDOKSI ESITETTÄVÄT ASIAT

4 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO 113 Kunnanhallitukselle esitellään valtuuston tekemät päätökset niiden laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden toteamiseksi. (Valm. kj. HH) Kunnanhallitus toteaa valtuuston kokouksessaan tekemien päätösten syntyneen lainmukaisessa järjestyksessä ja olevan siten täytäntöönpanokelpoisia ja päättää panna ne täytäntöön kuitenkin niin, että täytäntöönpanossa huomioidaan päätösten laillistuminen. (Esitt. kj. HH).

5 Kunnanhallitus LAUTAKUNTIEN JA VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET / OTTAMISESTA PÄÄTTÄMINEN 114 Kunnanhallitukselle on toimitettu seuraavien lautakuntien pöytäkirjajäljennökset: 1. Sivistyslautakunta Sosiaalilautakunta Hallintojohtaja / palkka-asiamies Airi Kinnunen on tehnyt seuraavat viranhaltijapäätökset: Kunnanjohtaja Hanna Helaste on tehnyt seuraavat viranhaltijapäätökset: (Valm. hj. AK) Kunnanhallitus merkitsee edellä mainitut pöytäkirjajäljennökset ja viranhaltijapäätökset tietoon saatetuksi. Samalla kunnanhallitus päättää, ettei se ota edellä sanotuissa kokouksissa ja viranhaltijapäätöksissä mahdollisesti otto-oikeuden piirissä olevia asioita käsiteltäväkseen. (Esitt. kj. HH)

6 Kunnanhallitus UUDISTUVAT ELINVOIMATAAJAMAT HANKEHAKEMUKSEN HYVÄKSYMINEN 115 Uudistuvat elinvoimataajamat-hankkeessa etsitään ratkaisuja itäsuomalaisten kuntien maaseututaajamien uudistumiseen ja elinvoiman luomiseen. Hanke organisoituu maaseutukuntien ja kehittäjien ylipaikalliseksi oppivaksi verkostoksi, joka vahvistaa maaseudun paikkaperustaista kehittämiskulttuuria. Hankkeessa tehdään kehittämistoimia ja kokeiluja paikallisesti, kunkin kunnan maaseututaajamissa. Arviointi- ja tutkimusosuus tukee hankkeessa toteutettavien kokeilujen vaikuttavuutta, asiakaslähtöisyyttä ja kustannustehokkuutta. Hankerahoitusta haetaan maaseutuohjelman (Itä-Suomi) Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Ely-keskusten erillishaun teemasta Voimaannutetaan kirkonkylät ja kyläkeskukset. Teemassa tavoitellaan hankkeita, joilla lisätään maaseututaajamien elinvoimaisuutta, varmistetaan palveluiden monipuolistumista ja uusitumista, kehitetään uutta toimintaa vajaakäyttöisille kiinteistöille, parannetaan asukkaiden viihtymistä kirkonkylillä ja vahvistetaan vaikutusmahdollisuuksia omaan toiminta- ja elinympäristöönsä. Hanke toteutetaan ajalla (26 kk). Hanketta hallinnoi Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja osatoteuttajina ovat Itä-Suomen yliopiston Alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatia sekä Heinäveden, Keiteleen, Liperin, Mäntyharjun, Tervon ja Valtimon kunnat kolmen maakunnan Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo alueelta (yhteensä noin asukasta). Hankkeen keskeinen sisältö muodostuu mukana olevien maaseutukuntien tarpeista, kehittämisaihioista ja ideoista. Päätavoitteet ovat: 1. tukea maaseututaajamien uudistumista osana maaseutukuntien elinvoimapolitiikkaa 2. löytää toimivia ratkaisuja maaseututaajamien viihtyisyyden ja vetovoiman lisäämiseen 3. selkiyttää ja visioida maaseututaajamien roolia digitalisoituvassa palveluympäristössä 4. löytää keinoja saada uusia toimijoita mukaan eri organisaatioista ja väestöryhmistä 5. luoda ylipaikallinen oppiva verkosto ja tuottaa uutta tietoa maaseututaajamien kehittämiseen./..

7 Kunnanhallitus UUDISTUVAT ELINVOIMATAAJAMAT Keiteleen tavoitteet hankkeelle ovat taajaman vetovoimaisuuden ja viihtyvyyden kehittäminen. Hankkeen toimeenpanosuunnitelma tehdään tarvekartoituksen perusteella vaiheessa 1. Keiteleen osuus hankerahoituksesta on euroa, josta kuntarahoituksen osuus on euroa jakautuen hankkeen aikana kolmelle vuodelle. Hankehakemusluonnos esitellään kokouksessa. (Valm. kj HH) Kunnanhallitus päättää, että Keiteleen kunta hyväksyy Uudistuvat Elinvoimataajamat-hankehakemuksen ja sitoutuu hankkeen toteutukseen euron kuntarahoitusosuudella.(esitt. kj HH) Päätos:

8 Kunnanhallitus VALTUUSTON VAALILAUTAKUNNAN VAALI 116 Hallintosäännön 108 :n mukaan valtuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on kolme (3) jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja yhden varapuheenjohtajan. Lautakunnan sihteerinä toimii valtuuston pöytäkirjanpitäjä, jollei valtuusto toisin päätä. (Valm. hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle että se valitsee toimikaudekseen valtuuston vaalilautakuntaan kolme (3) jäsentä ja kullekin heistä henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

9 Kunnanhallitus VALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI 117 Kuntalain (2015/410) 18 :n mukaan valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt, että heidän toimikautensa on valtuuston toimikautta lyhyempi. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Valtuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajilla on läsnäolo- ja puheoikeus kunnanhallituksen kokouksessa. Hallintosäännön 78 :n mukaan ennen puheenjohtajiston vaalia valtuusto päättää puheenjohtajiston toimikaudesta. Valtuustossa on kaksi varapuheenjohtajaa. (Valm. hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se - päättää puheenjohtajiston toimikaudesta - valitsee valtuuston puheenjohtajan sekä I ja II varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

10 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI 118 Kuntalain 30 :n mukaan valtuusto asettaa kunnanhallituksen. Kuntalain 73 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: 1. välittömästi kunnanhallituksen alaisena toimiva kunnan palveluksessa oleva henkilö 2. henkilö, joka on kunnanhallituksen tehtäväalueella toimivan, kunnan määräysvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa 3. kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka lautakunnan esittelijänä tai muuten vastaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelusta 4. henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä tai säätiössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle kunnanhallituksessa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Henkilöstön edunvalvonnasta asianomaisessa kunnassa huolehtivan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen puheenjohtaja ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Vaalikelpoinen ei myöskään ole henkilö, joka yhteisön neuvottelijana tai muussa vastaavassa ominaisuudessa vastaa edunvalvonnasta. Enemmistön kunnanhallituksen jäsenistä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan määräysvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa olevia henkilöitä. Edellä 1 momentin 4 kohtaa ei sovelleta kunnan määräysvallassa olevan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäseneen. Keiteleen kunnan hallintosäännön 7 :n mukaan kunnanhallituksen jäsenmäärä on seitsemän (7) ja varapuheenjohtajien määrä on yksi (1). Valtuusto valitsee jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Yksi varsinaisista jäsenistä määrätään puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi. (Valm. hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen - kunnanhallituksen jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet - valitsee jäseniksi valituista kunnanhallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

11 Kunnanhallitus TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALI 119 Kuntalain (2015/410) 30 :n 1 mom. mukaan kunnassa on oltava valtuuston lisäksi kunnanhallitus ja tarkastuslautakunta. Kuntalain 121 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan hallinnon ja talouden tarkastuksen sekä arvioinnin järjestämistä varten. Hallintosäännön mukaan tarkastuslautakunnassa on viisi (5) jäsentä, joista valtuusto valitsee lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kuntalain 75 :n mukaan vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole: 1. kunnanhallituksen jäsen 2. pormestari ja apulaispormestari 3. henkilö, joka on kunnanhallituksen jäsenen, kunnanjohtajan, pormestari tai apulaispormestarin hallintolain (434/2003) esteellisyysperusteita koskevan 28 :n 2 ja 3 momentissa tarkoitettu läheinen 4. henkilö, joka on kunnan tai kunnan määräysvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa 5. henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen tarkastuslautakuntaan viisi jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee varsinaisista jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

12 Kunnanhallitus KESKUSVAALILAUTAKUNNAN VAALI 120 Vaalilain (1998/714) 13 :n 1 mom. mukaan valtuuston on asetettava kuntaan toimikaudekseen kunnan keskusvaalilautakunta. Vaalilain 13 :n 2 mom. mukaan kunnan keskusvaalilautakuntaan kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään viisi. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Sekä jäsenten että varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kuntavaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Jäsen tai varajäsen, joka keskusvaalilautakunnalle toimitetun ehdokashakemuksen mukaan on asetettu puolueen tai valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi, ei voi osallistua keskusvaalilautakunnan työskentelyyn kyseisissä vaaleissa. Hallintosäännön 11 :n mukaan keskusvaalilautakuntaan nimetään viisi jäsentä ja viisi varajäsentä, jotka valtuusto asettaa siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen keskusvaalilautakuntaan viisi (5) jäsentä ja valitsee heistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtajan. Valtuusto valitsee keskusvaalilautakuntaan viisi (5) varajäsentä siinä järjestyksessä, jossa he tulevat jäsenten sijaan. (Esitt. kj HH)

13 Kunnanhallitus SOSIAALILAUTAKUNNAN VAALI 121 Kuntalain (2015/410) 30 :n 2 mom. mukaan valtuusto voi asettaa kunnanhallituksen alaisena toimivia lautakuntia ja niihin jaostoja. Hallintosäännön 9 :n mukaan Keiteleen kunnassa on sosiaalilautakunta, jossa on seitsemän (7) jäsentä. Valtuusto valitsee lautakunnnan jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Valtuusto on päättänyt, että lautakunnan toimikausi on (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee sosiaalilautakuntaan seitsemän (7) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee lautakunnan varsinaisista jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

14 Kunnanhallitus SIVISTYSLAUTAKUNNAN VAALI 122 Kuntalain (2015/410) 30 :n 2 mom. mukaan valtuusto voi asettaa kunnanhallituksen alaisena toimivia lautakuntia ja niihin jaostoja. Hallintosäännön 9 :n mukaan Keiteleen kunnassa on sivistyslautakunta, jossa on seitsemän (7) jäsentä. Valtuusto valitsee lautakunnan jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Valtuusto on päättänyt, että lautakunnan toimikausi on (Valm. hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee sivistyslautakuntaan seitsemän (7) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee lautakunnan varsinaisista jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

15 Kunnanhallitus TEKNISEN LAUTAKUNNAN VAALI 123 Kuntalain (2015/410) 30 :n 2 mom. mukaan valtuusto voi asettaa kunnanhallituksen alaisena toimivia lautakuntia ja niihin jaostoja. Hallintosäännön 9 :n mukaan Keiteleen kunnassa on tekninen lautakunta, jossa on seitsemän (7) jäsentä. Valtuusto valitsee lautakunnan jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Valtuusto on päättänyt, että lautakunnan toimikausi on (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee tekniseen lautakuntaan seitsemän (7) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee lautakunnan varsinaisista jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

16 Kunnanhallitus JÄSENTEN VALITSEMINEN YMPÄRISTÖLAUTAKUNTAAN 124 Pielaveden, Keiteleen ja Vesannon yhteisessä ympäristölautakunnassa on 7 jäsentä, jotka valtuustot valitsevat toimikauttaan vastaavaksi ajaksi. Vastuukunta Pielavesi valitsee lautakuntaan 3 jäsentä, Keitele 2 jäsentä, sekä valituista jäsenistä puheenjohtajan ja Vesanto 2 jäsentä sekä valituista jäsenistä varapuheenjohtajan. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Pielaveden, Keiteleen ja Vesannon yhteiseen ympäristölautakuntaan kaksi (2) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee toisen valituista jäsenistä puheenjohtajaksi. (Esitt. kj HH)

17 Kunnanhallitus JÄSENEN VALITSEMINEN YMPÄRISTÖTERVEYSLAUTAKUNTAAN 125 Suonenjoen kaupunki, Keiteleen, Pielaveden, Rautalammin, Tervon ja Vesannon kunnat muodostavat ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen. Isäntäkuntana toimii Tervo. Yhteistoimintasopimuksen mukaan Tervon valtuusto asettaa ympäristöterveyslautakunnan toimikaudekseen. Lautakunnassa on kuusi jäsentä. Sopimuskuntien valtuustot nimittävät yhteiseen lautakuntaa yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Lautakunnan puheenjohtajana on tervolainen luottamushenkilö. Varapuheenjohtajana on muiden sopimuskuntien nimeämä edustaja kaksivuotiskauden vuorollaan kustakin kunnasta.(valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee ympäristöterveyslautakuntaan yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen valtuustokaudeksi (Esitt. kj HH)

18 Kunnanhallitus SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON JÄSENEN VAALI 126 Keitele on yksi Savon koulutuskuntayhtymän jäsenkunnista. Savon koulutuskuntayhtymän perussopimuksen 2 luvun 5 :n mukaan yhtymävaltuusto käyttää kuntayhtymän ylintä päätösvaltaa. Perussopimuksen 2 luvun 6 :n mukaan yhtymävaltuustossa on Kuopiosta neljä, Varkaudesta kolme, Iisalmesta ja Siilinjärveltä kaksi ja muista kunnista yksi jäsen kustakin jäsenkunnasta. Kullakin jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Valtuuston jäsenten ja varajäsenten tulee olla jäsenkuntien valtuutettuja. Yhtymävaltuuston jäsenet valitaan valtuustokaudeksi. (Valm. hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen Savon koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon yhden (1) jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

19 Kunnanhallitus POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON JÄSENTEN VAALI 127 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perussopimuksen 2. luvun 9 :n mukaan jäsenkuntien valtuustot valitsevat valtuustoon jäseniä jäsenkuntien valtuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi seuraavasti: kunnan asukasluku vuodenvaihteessa ; kaksi (2) jäsentä ja kullekin jäsenelle henkilökohtainen varajäsen. Perussopimuksen mukaan valtuuston jäsenet valitaan jäsenkuntien valtuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuustoon toimikaudekseen kaksi (2) jäsentä ja kullekin jäsenelle henkilökohtaisen varajäsenen (Esitt. kj HH)

20 Kunnanhallitus YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON JÄSENEN VAALI 128 Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän perussopimuksen II luvussa on määräykset yhtymävaltuustosta, äänivallan perusteista ja jäsenten lukumäärästä. Perussopimuksen 4 :n mukaan kuntayhtymän päätösvaltaa käyttää jäsenkuntien valitsema yhtymävaltuusto. Perussopimuksen 5 :n mukaan yhtymävaltuustossa on yhteensä 1000 ääntä, jotka jakaantuvat jäsenkuntien kesken samassa suhteessa kuin kuntien osuudet kuntayhtymän varoihin. Äänimäärät pyöristetään lähimpään kokonaislukuun. Kunnan äänimäärä jakaantuu saapuvilla olevien kunnan edustajien kesken tasan. Yhden kunnan valitsemien jäsenten yhteinen äänimäärä voi olla kuitenkin enintään 500 ääntä. Yhtymävaltuuston jäsenmäärä määräytyy sen mukaan kuin kuntien äänimäärä oli vaalia edeltäneen vuoden lopussa: Äänimäärä Jäsenmäärä Keiteleen kunnan äänimäärä on 17, jonka perusteella kunnasta valitaan kuntayhtymän yhtymävaltuustoon yksi jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

21 Kunnanhallitus POHJOIS-SAVON LIITON EDUSTAJAINKOKOUKSEN EDUSTAJAN VAALI 129 Pohjois-Savon liiton perussopimuksen mukaan kukin jäsenkunta valitsee kuntien edustajainkokoukseen yhden edustajan kutakin edellisen vuoden ensimmäisenä päivänä kunnassa asunutta alkavaa 4000 asukasta kohden, kuitenkin enintään viidennes rajoittamattomasta jäsenmäärästä. Kullekin edustajalle valitaan henkilökohtainen varaedustaja. Edustajan ja varaedustajan on oltava jäsenkuntien valtuutettuja. Kuntien edustajainkokouksen tehtävänä on valita jäsenkuntia edustavat maakuntavaltuuston jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Maakuntavaltuustoon tulee Keiteleeltä yksi jäsen. Maakuntavaltuuston jäsenet ja varajäsenet valitaan jäsenkuntien valtuustojen jäsenistä. Kuntien edustajainkokous pidetään klo alkaen. Maakuntavaltuuston järjestäytymiskokous on klo (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Pohjois-Savon liiton kuntien edustajainkokoukseen yhden (1) edustajan ja hänelle henkilökohtaisen varaedustajan. (Esitt. kj HH)

22 Kunnanhallitus VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJAN VAALI 130 Vaalijalan kuntayhtymän perussopimuksen 11 :n mukaan jäsenkunnat käyttävät kuntayhtymässä päätösvaltaansa yhtymäkokouksessa, johon kukin jäsenkunta nimeää yhden (1) edustajan. Kunnan äänimäärän ylittäessä yhden sadasosan (1/100) kuntien yhteenlasketusta äänimäärästä, voi kunta nimetä kaksi (2) edustajaa. Kullekin edustajalle voidaan valita henkilökohtainen varajäsen. Edustajavalinnasta on ilmoitettava kirjallisesti kuntayhtymän hallitukselle viimeistään neljätoista (14) päivää ennen yhtymäkokousta. Ellei ilmoitusta ole tehty, on edustajan esitettävä viimeistään kokouksessa kunnan antama valtuutus sen äänioikeuden käyttämisestä. (Valm. hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen Vaalijalan kuntayhtymän yhtymäkokousedustajaksi yhden (1) edustajan ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

23 Kunnanhallitus YLÄ-SAVON ALUEELLISEN JÄTEHUOLTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VAALI 131 Ylä-Savon kunnat ovat sopineet vuonna 2012 Ylä-Savon alueellisen jätehuoltolautakunnan perustamisesta, joka toimii jätelain (646/2011) 23 :n mukaisena sopijakuntien jätehuoltoviranomaisena. Lautakunta toimii Iisalmen kaupungin (isäntäkunta) lautakuntana kuntalain 77 :ssä tarkoitetulla tavalla. Sopimuksen mukaan lautakunnassa on kahdeksan (8) jäsentä. Iisalmesta on kaksi jäsentä ja muista jäsenkunnista yksi kustakin. Kullakin jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Puheenjohtajuudet kiertävät kuntien aakkosjärjestyksessä siten, että vaalikausi jaetaan kahteen kaksivuotiseen osaan. Ensimmäisen kaksivuotiskauden lautakunnan puheenjohtajana toimii Kiuruveden kaupungin nimeämä jäsen ja varapuheenjohtajana Lapinlahden kunnan nimeämä jäsen. Toisen kaksivuotiskauden lautakunnan puheenjohtajana toimii Lapinlahden kunnan nimeämä jäsen ja varapuheenjohtajana Pielaveden kunnan nimeämä jäsen. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se nimeää toimikaudekseen Ylä-Savon alueelliseen jätehuoltolautakuntaan yhden (1) jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

24 Kunnanhallitus ITÄ-SUOMEN PÄIHDEHUOLLON KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON JÄSENEN VAALI 132 Keiteleen kunta on jäsenenä Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymässä. Kuntayhtymän perussopimuksen 2 luvun 4 :n mukaan kuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttää yhtymävaltuusto, johon kukin jäsenkunta valitsee yhden jäsenen ja tälle henkilökohtaisen varajäsenen jäsenkuntien valtuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen Itä- Suomen päihdehuollon kuntayhtymän yhtymävaltuustoon jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

25 Kunnanhallitus PIELAVEDEN JA KEITELEEN KANSALAISOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSENTEN VAALI 133 Pielaveden kunnan hallintosäännön mukaan sivistyslautakunnan alaisessa Kansalaisopiston johtokunnassa on 5 jäsentä. Pielaveden valtuusto valitsee johtokuntaan 3 jäsentä ja Keiteleen valtuusto 2 jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Puheenjohtajana toimii Pielaveden sivistyslautakunnan puheenjohtaja. Valtuustot valitsevat johtokunnan jäsenet ja varajäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Pielaveden valtuusto nimeää johtokunnalle puheenjohtajan ja Keiteleen valtuusto varapuheenjohtajan. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee kahdeksi vuodeksi Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopiston johtokuntaan kaksi jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet sekä valitsee jäseniksi valituista varapuheenjohtajan. (Esitt. kj HH)

26 Kunnanhallitus VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSENEN VAALI 134 Viitasaaren kaupungin sivistyslautakunnan alaisuudessa toimii Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokunta, jonka jäsenmäärä on kuusi (6) jäsentä. Viitasaari valitsee kaksi johtokunnan jäsentä ja muut sopimuskunnat (Keitele, Kinnula, Lestijärvi ja Pihtipudas) kukin yhden. Johtokunnan jäsenille valitaan henkilökohtaiset varajäsenet. Johtokunnan puheenjohtaja valitaan Viitasaaren kaupungin edustajista ja varapuheenjohtaja muiden sopimuskuntien edustajista vuorovuosina. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

27 Kunnanhallitus KÄRÄJÄOIKEUDEN LAUTAMIESTEN VAALI 135 Käräjäoikeuden lautamiehistä annetun lain (2016/675) 3 :n mukaan käräjäoikeuden lautamiesten lukumäärän vahvistaa oikeusministeriö. Oikeusministerio on päätöksellään vahvistanut, että Keiteleeltä valitaan kaksi lautamiestä. Kunnasta valittavien lautamiesten tulee mahdollisimman tasapuolisesti edustaa kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli- ja kielijakautumaa. Lautamiehistä annetun lain 4 :n mukaan valtuusto valitsee lautamiehet valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Lautamiehistä annetun lain 2 :n mukaan lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimintakelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 65 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö,jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai Rikosseuraamuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikosten esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen kaksi (2) käräjäoikeuden lautamiestä. (Esitt. kj HH)

28 Kunnanhallitus KIINTEISTÖTOIMITUSTEN USKOTTUJEN MIESTEN VAALI 136 Kiinteistönmuodostamislain (1995/554) 6 :n 1 mom. mukaan kunnanvaltuuston tulee valita kuntaan uskotuiksi miehiksi vähintään kuusi henkilöä valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Saman lain 6 :n 2 mom. mukaan uskotun miehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta uskotun miehen toimeen on lisäksi voimassa, mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. Käräjäoikeuden lautamiehistä annetun lain (2016/675) 2 :n mukaan lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimintakelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 65 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai Rikosseuraamuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikosten esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. Valtuustokaudella Keiteleen kunnasta oli valittuna kuusi (6) kiinteistötoimitusten uskottua miestä. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen kuusi (6) kiinteistötoimitusten uskottua miestä. (Esitt. kj HH)

29 Kunnanhallitus POLIISIN NEUVOTTELUKUNNAN JÄSENEN VAALI 137 Poliisin hallinnosta annetun asetuksen (1996/158) 13 :n 1 mom. mukaan poliisihallitus vahvistaa poliisin neuvottelukunnan jäsenten määrän. Kullakin jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kunnanvaltuusto valitsee neuvottelukunnan jäsenet toimikaudekseen. Lisäksi neuvottelukuntaan kuuluu poliisilaitoksen päällikkö. Neuvottelukunnassa on ollut Keiteleeltä yksi (1) jäsen ja hänellä henkilökohtainen varajäsen. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen Poliisin neuvottelukuntaan yhden (1) jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. (Esitt. kj HH)

30 Kunnanhallitus YHTIÖKOKOUSEDUSTAJAN VALINTA SAVOGROW OY:N YHTIÖKOKOUKSEEN 138 Valtuuston tulee valita Kehitysyhtiö SavoGrow Oy:n yhtiökokoukseen edustaja ja varaedustaja. (Valm hj AK) Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee toimikaudekseen edustajan ja varaedustajan Kehitysyhtiö SavoGrow Oy:n yhtiökokoukseen. (Esitt. kj HH)

31 Kunnanhallitus HANKEHAKEMUKSEN HYVÄKSYMINEN / KEITELEEN KIVIJALAT KUNTOON- YRITYSRYHMÄ- HANKE 139 Keiteleen Kivijalat kuntoon- yritysryhmähanke on valmisteltu yhteistyössä keiteleläisten yritysten kanssa. Yritysryhmän kehittämishankkeessa 3-10 yritystä kehittää yhdessä toimintaansa ja samalla voidaan kehittää jokaista yritystä myös yrityskohtaisilla toimenpiteillä. Hankkeeseen on sitoutunut 10 keiteleläistä yritystä. Yritysryhmähanke on yhdistelmä hanketukea ja yritystukea. Hallinnoija hakee tukea ja se maksetaan samalla tavalla kuin muissakin kehittämishankkeissa. Tuki jaetaan osallistujayrityksille de minimis-tueksi, vaikka yritykset saavat hyödyn kehittämispalveluina eikä rahana. Yritykset välttyvät kokonaan hankehallinnoinnin vaatimalta työltä. Hankkeen hakijana toimii Keiteleen kunta ja rahoitusta haetaan Ylä-Savon Veturilta. Hankeaika on ja hankkeen suuruus kokonaisuudessaan euroa. Mahdollinen hankerahoitus on 75 % ja yksityisen rahan osuus 25 %. Yksityisen rahan osuudesta vastaavat hankkeessa mukana olevat yritykset. Kunta toimii hankkeen hallinnoijana. Hankkeen yhteenveto on esityslistan liitteenä 1. (Valm. eam. TL) Keiteleen kunta hyväksyy hankehakemuksen ja sitoutuu sen toteuttamiseen myönteisen rahoituspäätöksen saatuaan. (Esitt. kj HH)

32 Kunnanhallitus AVOIN VAKANSSI SIV 17 / ERITYISOPETTAJA Sivistysltk Sivistyslautakunta on myöntänyt tämän kokouksen 56 :ssä Kaisu Luomala-Toikkaselle palkatonta virkavapautta vakanssista SIV 17 lukuvuodeksi Vakanssitarkastelun johtopäätöksen (sivistyslautakunta ) mukaan Nilakan yhtenäiskoulun opetus on tarkoitus järjestää pääosin luokanopetuksen tyyppisesti 4/5/6 luokille saakka kuten tähänkin saakka ja 7-9 luokille pyritään saamaan pätevät opettajat kaikkiin aineisiin. Tarkastelun perusteella vakanssirakenteessa olisi esiopettaja vähintään 6 luokanopettajaa, joilla mahdollisimman monella aineenopettajan pätevyyksiä 4 erityisopettajaa aineenopettajia, joilla mahdollisimman monella olisi LO pätevyys 7 koulunkäynninohjaajaa Vakanssitarkastelussa 2016 on todettu Nilakan yhtenäiskoulussa tarvittavan 4 eritysopettajaa. Arvio perustuu siihen, että koulussa on kolme toiminta-alueittain opetettavaa erityisen tuen oppilasta. Tämä hetken tiedon mukaan syksyllä 2017 Nilakan yhtenäiskoulussa on vain kaksi edellä mainittua oppilasta. Tällöin opettajien työllisyystilanteen ja taloudellisen tehokkuuden takia vakanssia ei tarvitsisi täyttää. Tilanne voi kuitenkin elää kesän aikana, joten luvan hakeminen sijaisuuden täyttöön kunnanhallitukselta ehdollisena olisi järkevää. (Valm. sj VA) Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa vakanssin SIV 17 (Erityisopettaja) täyttämiseen ajalle Vakanssi täytettään vain jos Nilakan yhtenäiskoulun erityisen tuen oppilaiden määrä lisääntyy. Mikäli kunnanhallitus myöntää luvan vakanssin täyttämiseen, lautakunta valtuuttaa sivistysjohtajan täyttämään vakanssin tarvittaessa enintään saakka. (Esitt. sj VA) Esitys hyväksyttiin../.. AVOIN VAKANSSI SIV 17 / ERITYISOPETTAJA

33 Kunnanhallitus

34 Kunnanhallitus TÄYTTÖLUPA /NUORISO-OHJAAJAN VAKANSSI SIV 47 Sivistysltk Sivistyslautakunta on päättänyt järjestää nuorisotoiminnan tämän kokouksen 45 mukaisesti alkaen. Tähän liittyen vakanssin SIV 47 tehtävänkuvaksi on valmisteltu liitteen 1. A mukainen tehtävänkuva. Vakanssi SIV 47 täytetään toistaisesti alkaen. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva nuorisoalan koulutus. Tehtävien yhdistämiseen ja ENT valtionavustukseen liittyen on konsultoitu kuntatyönantajaa ja AVI:a. KT näkemyksen (puhelu sivistysjohtaja - Niittylä) mukaan ENT tehtävän määräaikaiset työsuhteet 2009 alkaen ovat muodostuneet käytännössä toistaisen työsuhteen. Niittylän näkemyksen mukaan työnantaja voi tehdä tällä perusteella poikkeuksen linjaukseensa siitä, että kaikki paikat laitetaan julkiseen hakuun. Jos vuosittain haettava ja mahdollisesti saatava valtionosuus on työsuhteen edellytys, niin valtionosuuden loppuessa tulee harkita työsuhteen jatkumista taloudellisin perustein. Todetaan että määräaikainen etsivä nuorisotyöntekijä Emmu Nousiainen osallistuu tämän asian valmisteluun (tämän kokouksen 45 ) siinä laajuudessa, että mahdollisesti tarvittava yhteistoimintalain kuulemisvelvoite korvataan tällä osallisuudella. (Valm. sj VA) Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa vakanssin SIV 47 täyttämiseen toistaisesti alkaen. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva nuorisoalan koulutus ja tehtävänkuvaus työsuhteen alussa liitteen 1 A mukaan. Jos kunnanhallitus antaa luvan tehtävän täyttämiseen, sivistyslautakunta valitsee tehtävään Emmu Nousiaisen alkaen toistaiseksi. Valinnassa käytetään 6 kk koeaikaa. Perustelut valinnalle: Etsivän nuorityön tehtävän määräaikaiset työsuhteet 2009 alkaen ovat käytännössä muodostaneet toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Hänellä on tehtävän edellyttämä koulutus ja osaaminen sekä toimintaympäristön tuntemus Hän on sitoutunut ottamaan tehtävän vastaan ja hän on osallistunut asian valmisteluun siinä laajuudessa että yhteistoimintalain kuulemisvelvoite on toteutunut. (Esitt. sj VA) Esitys hyväksyttiin../..

35 Kunnanhallitus TÄYTTÖLUPA /NUORISO-OHJAAJAN VAKANSSI SIV Tehtävänkuvaus on liitteenä 2.

36 Kunnanhallitus MÄÄRÄAIKAISEN HALLINTOSIHTEERIN PALKKAAMINEN KESKUSHALLINTOON 142 Kunnilla on monia erilaisia selvitysvelvollisuuksia lähivuosien aikana. Kuntalain muutokset vaativat päivitystä useisiin erilaisiin suunnitelmiin. Sote- ja maakuntauudistus, EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantulo, asianhallintajärjestelmän käyttöönotto, päätearkiston seulonta, maakunnallinen arkistonmuodostussuunnitelma, tulevat presidentin vaalit ja lukuisat muut selvitykset aiheuttavat hallintoon ylimääräistä kuormitusta. Lisäresursseja tarvitaan myös kunnan omaan sisäiseen kehittämiseen. (Valm hj AK) Kunnanhallitus päättää palkata keskushallintoon määräaikaisen hallintosihteerin ajalle Tehtäväkohtainen palkka on 2300 /kk. Samalla kunnanhallitus nimeää edustajansa haastatteluryhmään. (Esitt. kj HH)

37 Kunnanhallitus YLEISHALLINNON AVUSTUKSET Kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt kunnan myöntämien avustusten myöntämisperusteet ja käytänteet vuodelle Määrärahaa yleishallinnon avustuksiin vuonna 2017 on varattu 6000 euroa. Avustukset ovat olleet haettavana mennessä. Määräaikaan mennessä saapui 20 avustushakemusta, yhteensä euroa. (Valm. hj. AK) Kunnanhallitus päättää myöntää seuraavat yleishallinnon avustukset: Keiteleen Eläkkeensaajat ry 150 Keiteleen Eläkeläiset ry 150 Keiteleen Sotaveteraanit ry 150 Keiteleen Sotaveteraanien naisjaosto 150 Keiteleen Lottaperinneyhdistys ry 150 Keiteleen Sydänyhdistys ry 150 Keiteleen Kalevalaiset Naiset ry 150 Keitele-Seura ry 150 Keiteleen Hevosystäväinseura ry 150 Keiteleen Kameraseura ry 150 Keiteleen Ampumaseura ry /juniorijaosto 150 Vuonamo-Viinikkala-Hemminki kylätoimikunta 150 SPR Keiteleen osasto 150 Viitasaaren Järvipelastajat ry Nilakan pelastusasema 150 Raysastusseura Taika ry 150 Keiteleen Reserviläiset ry 150 Keiteleen Kesäteatteri ry 150 Keiteleen Kunto ry 300 Keiteleen Nuju ry 400 Keiteleen Saukot ry 200 MLL Keiteleen paikallisyhdistys 200 Keiteleen Sotaveteraanit ry / kuntoutus/kotona selviytymisen tukeminen Yhteensä (Esitt. hj. AK) Esitys hyväksyttiin../..

38 Kunnanhallitus YLEISHALLINNON AVUSTUKSET Merkitään, että Ari Kaunisaho ei osallistunut päätöksentekoon Keiteleen Hevosystäväinseura ry:n kohdalla, Hanna Helaste Keiteleen Ampumaseura ry/juniorijaoston kohdalla, Kaisa Raatikainen SPR Keiteleen osaston kohdalla, Saara Koskinen Keiteleen Kesäteatteri ry:n kohdalla ja Jari Paananen Keiteleen Nuju ry:n kohdalla. 143 Keiteleen Kennelkerhon määräajassa tullut avustushakemus oli hukkaantunut sähköpostissa. (Valm. hj. AK) Kunnanhallitus myöntää Keiteleen Kennelkerho ry:lle yleisavustusta 200. (Esitt. kj. HH)

39 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOOLLEKUTSUMISTAPA 144 Kuntalain 94 :n mukaan valtuusto kokoontuu päättäminään aikoina ja myös silloin, kun valtuuston puheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi. Valtuusto on kutsuttava koolle myös kunnanhallituksen tai vähintään neljäsosan valtuutetuista sitä pyytäessä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällainen asia on valmisteltava kiireellisesti. Valtuuston kutsuu koolle puheenjohtaja. Kokouskutsun valtuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin läsnä oleva valtuutettu, joka johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat on valittu. Kutsussa on ilmoitettava käsiteltävät asiat. Kokouskutsu on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Samassa ajassa on kokouksesta tiedotettava yleisessä tietoverkossa. Kokouskutsu voidaan lähettää sähköisesti, jos kunta huolehtii, että tähän tarvittavat tekniset välineet ja yhteydet ovat käytettävissä. Hallintosäännön 83 :n mukaan kutsu valtuuston kokoukseen on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta kullekin valtuutetulle sekä niille, joilla on kokouksessa läsnäolo-oikeus tai - velvollisuus. Samassa ajassa on kokouksesta tiedotettava kunnan verkkosivuilla. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. (Valm. hj AK). Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuuston koollekutsumistavasta päätetään seuraavaa: Valtuuston kokouskutsu julkaistaan kunnan verkkosivuilla sekä Pielavesi-Keitele -lehdessä. Kokouskutsun lisäksi valtuutetuille lähetetään hallintosäännön 84 :ssä tarkoitettu esityslista. Valtuuston kokouskutsu ja esityslista lähetetään samanaikaisesti myös jokaisen puolueen kahdelle ensimmäiselle varavaltuutetulle. (Esitt.kj HH).

40 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 145 Kunnanjohtaja tiedottaa kunnanhallitusta ajankohtaisista asioista. (Valm. kj. HH) Kunnanhallitus merkitsee katsauksen tiedoksi. (Esitt. kj. HH)

41 Kunnanhallitus TIEDOKSI ESITETTÄVÄT ASIAT Kaupanvahvistajat; Kiinteistönluovutusilmoitukset - Maanmittauslaitos; Kutsut maanmittaustoimituksiin , Muuttola / Raakku - Maanmittauslaitos: Kutsu maanmittaustoimitukseen , Kiviniemi - Maanmittauslaitos: Kutsu maanmittaustoimitukseen , Pikonharju - Maanmittauslaitos: Kutsu maanmittaustoimitukseen , Takametsä - Maanmittauslaitos: Kutsu maanmittaustoimitukseen , Rajala - Maanmittauslaitos: Kutsu maanmittaustoimitukseen , Sulkavanjoen metsäpalsta - Itä-Suomen aluehallintovirasto; Vuoden 2017 perustoimeentulotuen lopullinen valtionosuus - Pohjois-Savon liitto; Pohjois-Savon maakuntavaltuuston kokous , kokouskutsu - Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri; Kysterin johtokunta, kokouskutsu Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymä; Yhtymävaltuuston kokouskutsu Savon koulutuskuntayhtymä; Yhtymähallituksen pöytäkirja Vaalijalan kuntayhtymä; Hallituksen pöytäkirja Vaalijalan kuntayhtymä; Yhtymäkokouksen asialista Savon Kuituverkko Oy; Varsinainen yhtiökokous , pöytäkirja - Ylä-Savon jätehuoltolautakunta; Pöytäkirja Iisalmen kaupunki; Kaupunginhallituksen pöytäkirjanote Lapinlahden kunta; Kunnanhallituksen pöytäkirjaote Vesannon kunta; Kuntatiedote kesä 2017 (Valm. hj. AK) Esitetään kunnanhallituksen tietoon saatetuksi. (Esitt. kj. HH)

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 4/2017 52 KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keiteleranta, Laituritie

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 189 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 189 29.5.2017 5 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 189 Yleistä

Lisätiedot

Siun sote neuvottelukunta

Siun sote neuvottelukunta Siun sote neuvottelukunta VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN 12.6.2017 liite nro 38 / 1 Siun sote neuvottelukunnassa on viisi (5) valtuuston valitsemaa jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi.

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2019 1

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2019 1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 1/2019 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Suvanto, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6592/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6592/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 56 21.11.2016 41 Asianro 6592/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 7/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 7/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 7/2019 92 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2019 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Opettajainhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 01.08.2016 113 KOKOUSAIKA 01.08.2016 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 12. kesäkuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 19 Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali... 41 20 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 62 19.02.2018 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 62 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 169 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Henkilötiedot poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 9 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 10/ (41) Kunnanhallitus Raija Lehtimäki Pirkko Rauhala Markku Vuollo

Muonion kunta Esityslista 10/ (41) Kunnanhallitus Raija Lehtimäki Pirkko Rauhala Markku Vuollo Muonion kunta Esityslista 10/2017 1 (41) Kunnanhallituksen kokous Aika ma 5.6.2017 klo 17.30 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Matti Myllykangas varapuheenjohtaja Hannaleena

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 10 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.6.2017 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Suhteellisten

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokous

Kunnanhallituksen kokous Kunnanhallituksen kokous 139 Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan valitseminen 140 Kunnanvaltuuston puheenjohtajiston valitseminen 141 Kunnanhallituksen jäsenten valitseminen 142 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 260 Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 4/ (38) Kunnanvaltuusto

Muonion kunta Esityslista 4/ (38) Kunnanvaltuusto Muonion kunta Esityslista 4/2017 1 (38) n kokous Aika to klo 18.00 Paikka Läsnä olevat valtuutetut ja varavaltuutetut Muut läsnäolijat kunnantalon valtuustosali Mika Brännare Manu Friman Mikael Heikkilä

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 261 Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 19.6.2017 ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 KOKOUSAIKA 19.6.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Jari Anttikoski Rita Haapasaari

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 58 19.02.2018 Ympäristölautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 58 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 164 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä lista 2/2017 1 Aika 31.08.2017 klo 10:00 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 14 Yhtymäkokouksen avaaminen 3 15

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 61 19.02.2018 Asukaslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 61 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 168 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (5) 7 Kaupunginhallituksen johtamisen jaoston jäsenten valinta toimikaudeksi 2015 2016 HEL 2014-013179 T 00 00 02 Päätös päätti valita kaupunginhallituksen toimikaudeksi

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 / 5 EDUSTAJAINKOKOUS 28.8.2017 ESITYSLISTA KL/467/000204/2017 Aika: 28.8.2017 10:00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 Kokouksen avaus As. nro 1 2 Sihteerin valinta As. nro 2 3 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2017 1 (5) 13 Tarkastuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002990 T 00 00 02 Päätösehdotus päättää valita toimikaudekseen tarkastuslautakuntaan

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 277 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003138 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 20 V 7.6.2017, Kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002999 T 00 00 02 Päätösehdotus

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 53 19.02.2018 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 53 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 163 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 8 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013,

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, 7.1.2013 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja kunnanhallitus päätösvaltaiseksi. 2 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen ajalla Muut mahdolliset asiat

Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen ajalla Muut mahdolliset asiat SAVUKOSKEN KUNTA Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Asiano Liite no Maanantai 12.6.2017 klo 15.00-15.58 Savukosken kunnanvirasto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 5. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 85 Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali... 147 86 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017

Lisätiedot

KESKUSVAALILAUTAKUNTA

KESKUSVAALILAUTAKUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA Vaalilain 13 :n mukaan keskusvaalilautakuntaan valitaan viisi jäsentä ja tarpeellinen määrä varajäseniä, kuitenkin vähintään viisi. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 167 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2017 1

SUOMUSSALMEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2017 1 SUOMUSSALMEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2017 1 Kunnanhallitus Tiistai 06.06.2017 AIKA 17:00 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (5) 596 V 7.6.2017, Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 1/2019 1

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 1/2019 1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 1/2019 1 KOKOUSAIKA Torstai 10.1.2019 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Opettajainhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN Kunnanhallitus 213 05.06.2017 Valtuusto 68 12.06.2017 OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN KHALL 213 Valmistelija: hallinnon sihteeri Marja Harjunen, 050-4636 280 Oulun

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 274 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003135 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2018 1

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2018 1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2018 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 12.2.2018 kello 18:00 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Suvanto, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 271 Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Yhtymäkokous Kokouskutsu ja esityslista

Yhtymäkokous Kokouskutsu ja esityslista Yhtymäkokous 25.9.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (7) 11.9.2019 2/2019 YHTYMÄKOKOUS Aika 25.9.2019 klo 14.00 Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoustila. KYS päärakennus, C-rappu (näytteenoton

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 3/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 3/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 3/2017 1 uusto Aika 19.06.2017 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 35 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 36 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 262 Tarkastuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002990 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 302 Kunnanhallitus 12.06.2017 AIKA 12.06.2017 klo 18:00-19:03 PAIKKA Valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 144 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 305

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

Kunnanhallitus 10/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20

Kunnanhallitus 10/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 10/2017 KOKOUSAIKA 13.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 89 Toimielinten pöytäkirjat 90 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 / 2009 1 Kokousaika 12.01.2009 klo 17.00 19.15 (iltakoulu klo 18.33 19.15) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (6) 588 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle seuraavaa:

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Kaupunginhallitus 373 17.12.2018 Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali 287/00.00.01/2017

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

HALLINTOMENETTELYÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET. III luku. Muut määräykset. VI luku. Nimenkirjoitus 1(6) ----

HALLINTOMENETTELYÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET. III luku. Muut määräykset. VI luku. Nimenkirjoitus 1(6) ---- 1(6) HALLINTOMENETTELYÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET III luku Muut määräykset - 19 Asukkaiden aloitteet Aloiteoikeus ja aloitteen käsittely VI luku Nimenkirjoitus Kaupungin asukkaalla sekä kaupungissa toimivalla

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön kokouksen päätökset ja päättää seuraavista toimenpiteistä.

Kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön kokouksen päätökset ja päättää seuraavista toimenpiteistä. Kaupunginhallitus 273 19.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen päätösten toimeenpano Kaupunginhallitus 19.06.2017 273 Kuntalain 39 pykälän nojalla kaupunginhallitus toteaa, että koska valtuuston 12.6.2017

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 21.1.2013 klo 16.00 17.12. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 21.1.2013 klo 16.00 17.12. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 21.1.2013 klo 16.00 17.12 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Pakarilan Hintikka Pöytäkirjan Sivu 10 11 12 13 14 15 16 17

Lisätiedot

Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT. Aika Maanantai klo Paikka Savukosken kunnanvirasto. KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t

Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT. Aika Maanantai klo Paikka Savukosken kunnanvirasto. KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Aika Maanantai

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 267 Kaupunkiympäristölautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003002 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 9/2017 1 (6) Kaupunginvaltuusto, 211, 14.08.2017 Kaupunginhallitus, 319, 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto, 184, 19.06.2017 Kaupunginhallitus, 433, 26.06.2017 211 Kiinteistötoimitusten

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (7) 259 Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 29.05.2017 Sivu 1 / 1 1978/2017 00.00.01.00 7 Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen vaali (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 7/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 7/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 7/2017 109 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kirjasto, Koulutie 1,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Kunnanhallitus 6/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Kunnanhallitus 6/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Kunnanhallitus 6/2019 97 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.4.2019 kello 18:00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 5. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 85 Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali... 147 86 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2 /

Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2 / Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2 / 2017 1 Kuntayhtymän yhtymäkokous Kokousaika Torstai 31.8.2017 klo 11.00 - Kokouspaikka Gustavelund Kokoushotelli, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula Saapuvilla olleet

Lisätiedot