Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa, ei estä kukaan kun matkaa teen. Vain suvituulen minä kutsun kuulen, Se ottaa mukaan mun uudelleen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa, ei estä kukaan kun matkaa teen. Vain suvituulen minä kutsun kuulen, Se ottaa mukaan mun uudelleen."

Transkriptio

1 SUVIVIRSI 1. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa, koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon. Se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. 2. Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa. Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa. Se meille muistuttaapi hyvyyttäs Jumala. Ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta. 3. Taas linnut laulujansa visertää kauniisti. Myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi! Mun sieluni, sä liitä myös äänes kuorohon, ja armon Herraa kiitä, kun laupias hän on.

2 SUOMI-IKERMÄ Tulee bussi Porista, on siinä satakunta, matkustajaa jotka eivät tahdo saada unta. Mikäs tässä olisisi jos ei bussi kolisisi, hyvä matka tulisisi, ellei kansa pulisisi. Kuski se rattia kääntää, että haitaribussi se ääntää että: Juokse sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma ja tiuku on aisan alla. Voi kuinka pieninä palasina onkaan mun leipäni maailmalla. Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei. Puhelinlangat laulaa ja taivaalla loistaa kuu, maantiellä vihellellen kun kulkijapoika käy. Puhelinlangat laulaa ja pilvistä katsoo kuu. Kulkijan taipaleella ei huolien häivää näy. Heinälatoon yöksi hän majoittuu ja eväitänsä maistelee. Kullastansa siellä hän uneksuu, kun unia hän vetelee. Puhelinlangat laulaa ja kuutamo kirkas on. Vapaa kuin taivaan lintu on kulkija huoleton.

3 Hei me heilutaan taas, mutta ei me kaduta. Ehkä väsyttää vähän, mutta nyt ei nukuta. Hei me heilutaan taas, mutta ei me kaaduta. Ei me menneisyyttä kelata tai sitä kaduta. Ei se meidän syy oo, jos on suunta hukassa, kellot takaperin käy maailma on vinossa. HEI! Oi, jospa sinne satumaahan kerran käydä vois, niin sieltä koskaan lähtisi en linnunlailla pois. Vaan siivetönnä en voi lentää, vanki olen maan. Vain aatoksin mi kauas entää, sinne käydä saan. Sadepilvee en voi pyytää menee pois, mut yhen tiiän, jolta toivoo kyllä vois: Älä tuu siihen droppaa mun tunnelmaa. Mitä eilistä juttua jankuttaa. Voit sä vetää suupielet ylöspäin Laa-la-laa-la-laa-laa Älä tuu droppaa mun tunnelmaa-a-aa-a-aa-aa Älä tuu droppaa mun tunnelmaa.

4 Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa, ei estä kukaan kun matkaa teen. Vain suvituulen minä kutsun kuulen, Se ottaa mukaan mun uudelleen. Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan, ei mennä nukkumaan. Asemalla soitellaan ja svengaillaan, kun junaa odotetaan. Ja kun onnen päivän koitto Suomellen taas sarastaa, Silloin riemun suuri soitto KARJALASTA KAJAHTAA.

5 BOOM KAH Boom Kah Boom Boom Kah Boom Kah Boom Boom Kah SOOLO: Elämä ajaa ohi kohta Joten skippaa se kotisohva Myöhemminkin ehtii lepää Turhaa nenään, stressii vetää Ihan näätää jäädä hyytyy tai painaa päätä tyynyy Nyt mennään täysii koneet käyntiin Boom Kah Boom Boom Kah Ei - jäädä himaan jumittaa joten, hei tehään mitä huvittaa :,: Missä nähään, mis on tänään Boom Kah, Boom Boom Kah :,: SOOLO: Hyvää mestaa etsimässä ja se voi olla vaik heti tässä hyvät frendit on ku ässä hihas joten Boom Kah tässä pihas Voidaan sinkoo sinne tänne tai viel vaik pidemmälle Nyt mennään täysii, koneet käyntiin Boom Kah Boom Boom Kah Ei - jäädä himaan jumittaa joten, hei tehään mitä huvittaa :,: Missä nähään, :,:(Hei!)

6 SOOLO: Hei Robin, ota roolii Paa Superdänille ja Bätmänille koodii Pelastetaan maailma maskit vaan naamalle ja rakennetaan jokaiselle meille piilopaikat maan alle Väijyn katoilt jengi ottaa rosvoi kii ja popitan tätä mun kuulokkeist nonstoppii Eli diijei, paina riipleit Eletään täysii mut ilman kiireit Liekeis mut viilein, ei se lähe viel meist enkä stressaa mihin tää tie vie meit vaan nautin kyydist ja otan iisii Ei huolta huomisest kuhan vaan tänään on siistii Hei Robineri huuda tulta, tul-tul-ta (Hei!) Se on kuumaa Boom Kah Boom Boom Kah Ei - jäädä himaan jumittaa joten hei tehään mitä huvittaa.;:missä nähään, mis on tänään Boom Kah:,: Ei - jäädä himaan jumittaa joten hei tehään mitä huvittaa Missä nähään, mis on tänään Boom Kah, Boom Boom Kah missä nähään, mis on tänään Boom Kah, Boom Boom Kah Boom Kah Boom Boom Kah

7 LIIKKEET BOOM KAH -BIISIIN Sanalla: BOOM KAH BOOM BOOM KAH oikea käsi nyrkkiin ja vasemman olkapään etupuolelle sama käsi nyrkissä yläs ekalla oikea käsi nyrkissä vastakkaiselle olalle ja toisella sanalla vasen käsi samoin, siis ristiin rinnalle molemmat kädet nyrkissä kohti taivasta

8 MAAILMANENNÄTYSTANSSI: HULA, HULA umuzumzrsvwc/view

9 Säkkijärven polkka 1.On kauniina muistona Karjalan maa, mutta vieläkin syömmestä soinnahtaa, kun soittajan sormista kuulla saa, Säkkijärven polkkaa! Se polkka taas menneitä mieleen tuo ja se outoa kaipuuta rintaan luo. Hei, soittaja, haitarin soida suo Säkkijärven polkkaa! Nuoren ja vanhan se tanssiin vie, ei sille polkalle vertaa lie! Sen kanssa on vaikka mierontie Säkkijärven polkkaa! Siinä on liplatus laineitten, siinä on huojunta honkien. Karjala soi - kaikki tietää sen - Säkkijärven polkkaa! VÄLISOITTO Tule, tule tyttö, nyt kanssani tanssiin, kun polkka niin herkästi helkähtää. Hoi! Hepo surkoon ja hammasta purkoon, kun sillä on ihmeesti suurempi pää! Tule, tule, tyttö, nyt kanssani tanssiin kun meillä on riemu ja suvinen sää! Säkkijärvi se meiltä on pois, mutta jäi toki sentään polkka! 2. INSTRUMENTTISOOLO Nuoren ja vanhan VÄLISOITTO Tule, tule tyttö, nyt Kun rakkaimmat rannat on jääneet taa, niin vieraissa kulkija lohdun saa, kun kuuntelee soittoa kaihoisaa: Säkkijärven polkkaa! Se polkka on vain, mutta sellainen, että tielle se johtavi muistojen. On sointuna Karjalan kaunoisen: Säkkijärven polkka!

10 1. :,:Tanssi tyttö, laula tyttö issäis lattialla:,: :,:Ei siun jalkais ennää nouse appeis lattialla:,: Pojat Tytöt Kaikki 2. :,: Tanssi poika, laula poika, nii et kaikki kuulee:,: :,: Muuten vielä kylän tytöt sinnuu mykäks luulee:,: 3. :,:Vanhat ukot, vanhat akat saavat olla jouten :,: :,: Heil on aika eletty ja heil ei jalka nouse :,: VÄLISOITTO 4.:,: En mie taho Sinikkaa ja en mie taho Sirkkaa :,: :,: En mie taho tyttöloiltä saaha liekaa nilkkaan :,: 5. :,:En mie taho Juhanaa ja en mie taho Jurkkaa:,: :,: En mie lähe poikain kera nuhajammaa nurkkaa:,: 6. :,: Heilaa miulle tarjottihin nii mie vaan rallattelin :,: :,: Olin hurja hulivili, turhaks ajattelin :,: VÄLISOITTO 7. :,: Pojat laulaa rintehellä, ääni raikaa pilviin :,: :,: Tule, tule soma tyttö minun kanssa piiriin:,: 8. :,: Tytöt laulaa rintehellä, ääni kauas kiiri :,: :,: Kyllä tulen poika nuori sinun kanssas piiriin :,: 9. :,: Nuoruus ompi onnen aikaa, ei se kauan kestä :,: :,: Nyt myö nuoret laulelemme koko syvämmestä :,:

11 PUITA KASVAMAAN (Hi and ho, we plant trees!) 1. On Suomi täynnä metsää, se meitä elättää. Tuo vihreä on aarre, täynnä elämää. On aika tullut juhlan nyt suuren, yhteisen, kun teon teemme pienen yhdessä laulaen: KERTO: Hip ja hei, puita vaan tänään pannaan kasvamaan! Afrikkaan, Eurooppaan, Amerikkaan, Aasiaan. Hip ja hei, puita vaan tänään pannaan kasvamaan! Huomiseen parempaan ja rauhaa maailmaan. 2. Puiden ketju kulkee ja viesti leviää. Pois kielimuurit sulkee, tään kaikki ymmärtää. Mä kanssa puuni vartun kasvaen maailmaan. Nyt lapiooni tartun ja ryhdyn laulamaan: Hi and ho, we plant trees! For environment and peace. North and South, East and West trees will grow, high and low. Hi and ho, we plant trees! Want to see a lot of green Grow with them and learn to live in peace and harmony. Hip ja hei, puita vaan tänään pannaan kasvamaan

12 SOOLO: TŠIGANAIZET 1. Ajettih. Kavotti häi eitšykkäizen kadamua suvaittši. TUTTI: Eh, gul aittši, gul aittši, gul aittši brihai e tšomai e, tšomai e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. 2. Kuzbo on se uul ittša, kuzbo on se koda rod oi, kuzbo on se eitšykkäi e, kudamua suvaittši. Vot löydi häi uul ittšan, vot löydi häi koin da rodnoin, vot löydi häi eitšykkäizen kadamua suvaittši. Eh, gul aittši, gul aittši, gul aittši brihai e tšomai e, tšomai e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. (2 X)

13 3. eitšyt sinä tšomai e, kudritukkai e, -tukkai e. Armas olet minulle, a tule sinä miul mutšoikse. Eh, gul aittši, gul aittši, gul aittši brihai e tšomai e, tšomai e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. (2 X) VÄLISOITTO 4. Ajettih tšiganaizet jarmankas kodih da kodih. Ajettih da elettih da svuad boizet piettih. Eh, gul aittši, gul aittši, gul aittši brihai e tšomai e, tšomai e. Ruskeizissa paidazis da ylen ol i hyväi e. Ruskeizissa paidazis da šulkkupaikkazissa.

14 MAAMME Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, soi, sana kultainen! ;,; Ei laaksoa, ei kukkulaa, Ei vettä, rantaa rakkaampaa kuin kotimaa tää pohjoinen, maa kallis isien. ;,; 2. Sun kukoistukses kuorestaan kerrankin puhkeaa; ;,; Viel lempemme saa nousemaan Sun toivos, riemus loistossaan. Ja kerran laulus synnyinmaa korkeemman kaiun saa. ;,;

SIKERMÄ. Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Jo näkyy silmät ja suu, ei voi olla kukaan muu. Siellä, siellä se Väinö on!

SIKERMÄ. Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Jo näkyy silmät ja suu, ei voi olla kukaan muu. Siellä, siellä se Väinö on! SUVIVIRSI 1.Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa, koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon. Se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. 2. Taas niityt vihannoivat

Lisätiedot

Rintamanaisten valtakunnallinen

Rintamanaisten valtakunnallinen Rintamanaisten valtakunnallinen Perjantaina 6.6.2008 Jyväskylässä Päivän ohjelma 10.00-11.15 Ehtoollisjumalanpalvelus 11.30-13.15 Lounas seurakuntakeskuksessa 13.30-15.00 Päiväjuhla kirkkosalissa 15.00-15.30

Lisätiedot

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi 1 Tervetuloa, 11. Sukutapaamiseen Imatralle Paikka: Ilmoittautuminen: Imatran Kylpylä Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi www.stenberginsukuseura.com To 23.7.2015 asti sitovat ilmoittautumiset

Lisätiedot

DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO

DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO MUSIIKKI: Club For Five Kuva: Miikka Kiminki La 11.5.2019 klo 15.00 Liedon kirkolla DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO Lauantaina 11.5.2019 klo 15.00 Liedon kirkolla PARAATI Lähtö Turusta

Lisätiedot

DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO

DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO La 12.5.2018 klo 15.00 Liedon kirkolla DRIVE IN - MOTORISTIKIRKKO Lauantaina 12.5.2018 klo 15.00 Liedon kirkolla PARAATI Lähtö Turusta Kupittaalta klo 13.30, ryhmät lähtevät

Lisätiedot

JOULUN TUNNELMA. Ken saavuttaa nyt voi joulun tunnelmaa niin parhaimman lahjan hän itselleen näin saa.

JOULUN TUNNELMA. Ken saavuttaa nyt voi joulun tunnelmaa niin parhaimman lahjan hän itselleen näin saa. JOULUN TUNNELMA Nyt joulun kellot näin kaukaa soi, joulurauhaa julistaa. Äänet hiljentyvät kaupungin ja on kiire jäänyt taa. Nyt syttyy tähdet nuo miljoonat jokaiselle tuikkimaan. Jälleen kodeissa vain

Lisätiedot

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ SEINÄJOELLA. tiistaina 12. kesäkuuta 2012

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ SEINÄJOELLA. tiistaina 12. kesäkuuta 2012 Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ SEINÄJOELLA tiistaina 1 kesäkuuta 2012 Seinäjoen kirkko Lakeuden Risti ja seurakuntakeskus, Koulukatu 24, Seinäjoki OHJELMA 10.00-130 Messu 130-100 Lounasruokailu

Lisätiedot

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ. Lahdessa keskiviikkona 9. kesäkuuta 2010. kirkko, Ilmarisentie 1, Lahti

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ. Lahdessa keskiviikkona 9. kesäkuuta 2010. kirkko, Ilmarisentie 1, Lahti Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ Lahdessa keskiviikkona 9. kesäkuuta 2010 Paikka: Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, Lahti OHJELMA 10.00-130 Messu 130-115 Lounasruokailu 130-15.00 Päiväjuhla 15.00-15.30

Lisätiedot

Varissuon koulun joulujuhla Tervetuloa!

Varissuon koulun joulujuhla Tervetuloa! Varissuon koulun joulujuhla 2015 Tervetuloa! Pieni liekki tänään syttyy talven synkkään pimeyteen. Pieni liekki valon antaa, toivon tuikkeen sydämeen. Pieni liekki pimeydessä nyt voi olla jokainen. Pieni

Lisätiedot

Männikkömetsät ja rantojen raidat. Kymenlaakso, sun laulusi soikoon. Kuulkaa korpeimme kuiskintaa!

Männikkömetsät ja rantojen raidat. Kymenlaakso, sun laulusi soikoon. Kuulkaa korpeimme kuiskintaa! Isänmaallinen lauluvisa II Lauluvisa II:ssa on 23 laulun alkua ja loppua. Laulut ovat vanhoista koululaulukirjoista tuttuja maakuntalauluja ja muita isänmaallisia lauluja. Tulosta sopiva määrä säkeitä

Lisätiedot

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ. Mikkelissä keskiviikkona 19. elokuuta 2009

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ. Mikkelissä keskiviikkona 19. elokuuta 2009 Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ Mikkelissä keskiviikkona 19. elokuuta 2009 Paikka: Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27, Mikkeli OHJELMA 10.00-11.30 Messu 11.30-13.15 Lounasruokailu 13.30-15.00

Lisätiedot

Suomi 100 vuotta Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Kyyjärvellä

Suomi 100 vuotta Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Kyyjärvellä Suomi 100 vuotta Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Kyyjärvellä 6.12.2017 Tervetuloa! Kyyjärven kunta Kyyjärven seurakunta Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Kyyjärven kirkossa 6.12.2017 klo 10.00 Kirkkovieraiden

Lisätiedot

1. Niilo 2. Juho Kusti 3. Tapio 4. Valentin 5. Paavo 6. Siiri 7. Hertta 8. Veikko 9. Ester 10.Henry

1. Niilo 2. Juho Kusti 3. Tapio 4. Valentin 5. Paavo 6. Siiri 7. Hertta 8. Veikko 9. Ester 10.Henry KEKSI SUKUNIMI SEURAAVILLE ETUNIMILLE 1. Niilo 2. Juho Kusti 3. Tapio 4. Valentin 5. Paavo 6. Siiri 7. Hertta 8. Veikko 9. Ester 10.Henry KEKSI ETUNIMI SEURAAVILLE SUKUNIMILLE 1. Laine 2. Sillanpää 3.

Lisätiedot

Männikkömetsät ja rantojen raidat. Kymenlaakso, sun laulusi soikoon. Kuulkaa korpeimme kuiskintaa!

Männikkömetsät ja rantojen raidat. Kymenlaakso, sun laulusi soikoon. Kuulkaa korpeimme kuiskintaa! Helppo isänmaallinen lauluvisa Lauluvisassa on 23 laulun 1. säkeistön alkuja. Laulut ovat koululaulukirjoista tuttuja maakuntalauluja ja muita isänmaallisia lauluja. Tulosta sopiva määrä säkeitä ja leikkaa

Lisätiedot

Savonlinnan normaalikoulun joulujuhla 2014. Yhteislaulut

Savonlinnan normaalikoulun joulujuhla 2014. Yhteislaulut Savonlinnan normaalikoulun joulujuhla 2014 Yhteislaulut Joulu on taas (Trad.) :,: Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo. :,: :,:Nyt sitä saa, nyt sitä saa vatsansa täyteen puuroo. :,: :,:

Lisätiedot

IÄN ILOINEN KESÄAMU

IÄN ILOINEN KESÄAMU IÄN ILOINEN KESÄAMU 14.6.2012 Iän iloinen Kainuu 2030 Kainuun ikääntymispoliittinen strategia Suvilaulu JO JOUTUI ARMAS AIKA JA SUVI SULOINEN, KAUNIISTI JOKA PAIKKAA KORISTAA KUKKANEN. NYT LÄMPÖÄNSÄ SUOPI

Lisätiedot

niin herttaista kuin kulta Hämeenmaa! säveleitä salot huokuu, ikihongat humajaa. Männikkömetsät ja rantojen raidat Kymenlaakso, sun laulusi soikoon

niin herttaista kuin kulta Hämeenmaa! säveleitä salot huokuu, ikihongat humajaa. Männikkömetsät ja rantojen raidat Kymenlaakso, sun laulusi soikoon Isänmaallinen lauluvisa I Lauluvisa I:ssä on 23 laulun 1. säkeistön alkua ja loppua. Laulut ovat koululaulukirjoista tuttuja maakuntalauluja ja muita isänmaallisia lauluja. Tulosta sopiva määrä säkeitä

Lisätiedot

Lauluäänet ja piano (ellei toisin mainittu)

Lauluäänet ja piano (ellei toisin mainittu) Nuorten laulukirja II, op. 134A Lauluäänet ja piano (ellei toisin mainittu) Sävelletty 1927 tai aikaisemmin Käsikirjoitus Ei tunneta Ensijulkaisu Valistus, Helsinki 1927 Lisäjulkaisu Valistus, Helsinki

Lisätiedot

Menninkäisen majatalo

Menninkäisen majatalo Ari Ruokola Menninkäisen majatalo runoja Menninkäisen majatalo Ari Ruokola Ulkoasu: R. Penttinen Kustantaja: Mediapinta, 2010 ISBN 978-952-235-224-8 Menninkäisen majatalohon, ovi auki aina on. Pääsee sinne

Lisätiedot

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ KUOPIOSSA. keskiviikkona 8. kesäkuuta 2011. Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21, Kuopio

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ KUOPIOSSA. keskiviikkona 8. kesäkuuta 2011. Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21, Kuopio Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ KUOPIOSSA keskiviikkona 8. kesäkuuta 2011 Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21, Kuopio OHJELMA 10.00-130 Messu 130-100 Lounasruokailu 100-14.30 Päiväjuhla 14.30-15.00

Lisätiedot

JOULUISET LAULUPÄHKINÄT. Kysymykset ja vastaukset

JOULUISET LAULUPÄHKINÄT. Kysymykset ja vastaukset JOULUISET LAULUPÄHKINÄT Kysymykset ja vastaukset Mikä säe kuuluu lauluun? 1 No, onkos tullut kesä a. Namusia ripustettu ompi kuusen oksilla. b. Eikö taakka paina selkää? Käypä tänne, emme pelkää! c. Kun

Lisätiedot

Kotikonsertti. Sen jälkeen Mari lauloi Jonnen kitaran säestyksellä Juha Tapion Kaksi vanha puuta. Marin soolo-laulun kertosäe on:

Kotikonsertti. Sen jälkeen Mari lauloi Jonnen kitaran säestyksellä Juha Tapion Kaksi vanha puuta. Marin soolo-laulun kertosäe on: Kotikonsertti Sunnuntaina, 26.1.2014 klo 15.00 oli kotikonsertin aikaa. Konsertti järjestettiin 94-vuotispäivän kunniaaksi. Päivänsankarin vieraina olivat lapset, lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset. Mukana

Lisätiedot

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen.

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. 6. SAIRAANA 6.1 Dialogit SAIRAANA Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. Lasse: Huomenta! Millainen olo sulla on? Huomenta,

Lisätiedot

UUSI KIRKKOVUOSI UUSI LASTEN VIRSI UUSI ILO MESSUUN! Aineistoa 1. adventin perhemessuun

UUSI KIRKKOVUOSI UUSI LASTEN VIRSI UUSI ILO MESSUUN! Aineistoa 1. adventin perhemessuun UUSI KIRKKOVUOSI UUSI LSTN VIRSI UUSI ILO MSSUUN! ineistoa 1. adventin perhemessuun oosianna! uta meitä m # # # c # # # # # # m/ D/F oo si an na! Kan san jou kon kans sa käymme F 4 F Þ m / Þ huu ta maan.

Lisätiedot

http://eksamensarkiv.net/

http://eksamensarkiv.net/ Informasjon om vurderinga Suomalaista muotoilua 1-2 : MEK Finnish Tourist Board, http://www.discoveringfinland.com/fi/ travel/tietoasuomesta/suomalainen-muotoilu/tuotemerkit/ Marimekko : https://www.google.fi/search?q=marimekko

Lisätiedot

Lapsoset ketterät kotihaasta

Lapsoset ketterät kotihaasta Helpompi kansanlauluvisa Kansanlauluvisassa on suomalaisten kansanlaulujen 1. säkeistön alkuja. Tulosta sopiva määrä säkeitä ja leikkaa suikaleiksi. Viimeisenä on vastaussivu, josta voi tarkastaa laulun

Lisätiedot

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen.

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. 6. SAIRAANA 6.1 Dialogit SAIRAANA Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. Lasse: Huomenta! Millainen olo sulla on? Huomenta,

Lisätiedot

1. Jälleen katsoa saan Jumalan Karitsaan. Intro: C I Em7 I F I F I C I C I G I G C I E/G# I Am Am/G I F I C I F/G I C I C

1. Jälleen katsoa saan Jumalan Karitsaan. Intro: C I Em7 I F I F I C I C I G I G C I E/G# I Am Am/G I F I C I F/G I C I C Jälleen katsoa saan Jumalan Karitsaan Intro: C I Em7 I F I F I C I C I G I G C I E/G# I Am Am/G I F I C I F/G I C I C C E F G C Jälleen katsoa saan Jumalan Karitsaan C G C G Kuinka kauniisti kaiken teki

Lisätiedot

PÄIVÄN OHJELMA Juhlajumalanpalvelus Puumalan kirkossa Seppeleenlasku sankarihautausmaalla Kahvitilaisuus seurakuntakodissa

PÄIVÄN OHJELMA Juhlajumalanpalvelus Puumalan kirkossa Seppeleenlasku sankarihautausmaalla Kahvitilaisuus seurakuntakodissa ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAOHJELMA PUUMALASSA 6.12.2017 PÄIVÄN OHJELMA 6.12. 10.00 Juhlajumalanpalvelus Puumalan kirkossa 11.00 Seppeleenlasku sankarihautausmaalla 11.15 Kahvitilaisuus seurakuntakodissa 12.15

Lisätiedot

Assembly wild-compo demo, 3-5min Käsikirjoitus kesäkuu 2004 / Sampo Pesonen

Assembly wild-compo demo, 3-5min Käsikirjoitus kesäkuu 2004 / Sampo Pesonen POWER ON ssembly wild-compo demo, 3-5min Käsikirjoitus kesäkuu 2004 / Sampo Pesonen POWER ON KOHTUS 1 NÖRTIN HUONE INT ILT Tietokone on jylhänä pöydällä. Nörtti painaa koneen päälle. Kuva jähmettyy KOHTUS

Lisätiedot

:,:Jänöjussi hyppeli innoissaan, hyppeli pilviin asti heilutti pehmeitä tassujaan, nauroi niin makeasti.:,:

:,:Jänöjussi hyppeli innoissaan, hyppeli pilviin asti heilutti pehmeitä tassujaan, nauroi niin makeasti.:,: Siilinlahden koulun kevätjuhla 2016 1. Kerropa minä näit (Päivärinteen S-luokat) 1. Kerropa mitä näit metsässä eilen, kerro mitä näit. Kerropa mitä näit metsässä eilen, katsomaan kun jäit. :,:Jänöjussi

Lisätiedot

Niin ihana on ylistää kansanlaulukirkko su klo 10

Niin ihana on ylistää kansanlaulukirkko su klo 10 Niin ihana on ylistää kansanlaulukirkko su 16.7.2017 klo 10 Alkusoitto Pelimannit Tervetulosanat Alkulaulu Niin ihanaa on ylistää 1. Niin ihanaa on ylistää sinua, Jumalamme, ja hyvyyttäsi, voimaasi nyt

Lisätiedot

Enkeli taivaan lausui näin. Miks hämmästyitte säikähtäin? Kello löi jo viisi. lapset herätkää! Joulupuu on rakennettu. joulu on jo ovella.

Enkeli taivaan lausui näin. Miks hämmästyitte säikähtäin? Kello löi jo viisi. lapset herätkää! Joulupuu on rakennettu. joulu on jo ovella. Helppo joululauluvisa Helpossa joululauluvisassa on vanhojen ja tuttujen joululaulujen alkusäkeitä. Tulosta sopiva määrä säkeitä ja leikkaa suikaleiksi. Viimeisenä on vastaussivu, josta voi tarkastaa laulun

Lisätiedot

Psalmin kertosäkeitä

Psalmin kertosäkeitä Psalmin kertosäkeitä Kaste Tämän päivän on Herra tehnyt Ps. 118:24. Virsikirjan jumalanpalvelusliitteessä nro 852. Tuomo Nikkola 2001 Tä - män päi - vän on Her - ra teh - nyt, i - loit - kaa ja rie - muit

Lisätiedot

VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ

VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ EI taipuu tekijän mukaan + VERBI NUKU/N EI NUKU (minä) EN NUKU (sinä) ET NUKU hän EI NUKU (me) EMME NUKU (te) ETTE NUKU he EIVÄT NUKU (tekijänä joku, jota

Lisätiedot

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen.

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. 6. SAIRAANA 6.1 Dialogit SAIRAANA Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. Lasse: Lasse: Huomenta! Millainen olo sulla on?

Lisätiedot

Aakkoset Aa Ii Uu Ss Nn Ee Oo Ll Rr Mm Tt Ää Pp Kk Jj Vv Hh Yy Öö Dd Gg Bb Ff Cc Ww Xx Zz Qq Åå Numerot 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kuka on...? (adjektiivit) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Kenellä on...? (omistaminen)

Lisätiedot

Maakuntakarttavisa. Uusimaa. Uusmaalaisten laulu. Ohje. Vinkkejä

Maakuntakarttavisa. Uusimaa. Uusmaalaisten laulu. Ohje. Vinkkejä Maakuntakarttavisa Yhdistämisvisa, jota voi soveltaa sopivaksi CC BY-NC-SA 4.0 RyhmäRenki Kirsi Alastalo 2018 www.ryhmarenki.fi Ohje Maakuntakarttavisa on yhdistämisvisa, jossa on kolme korttia 19 maakunnasta.

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ. Turussa keskiviikkona 16. kesäkuuta 2010

Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ. Turussa keskiviikkona 16. kesäkuuta 2010 Rintamanaisten valtakunnallinen KESÄPÄIVÄ Turussa keskiviikkona 16. kesäkuuta 2010 Paikka: Henrikinkirkko, Peltolantie 2, Turku OHJELMA 10.00-130 Messu 130-145 Lounasruokailu 100-14.30 Päiväjuhla 14.30-15.00

Lisätiedot

Opittavia asioita. Mikä on rumpalin ammattitauti? Rytmihäiriö.

Opittavia asioita. Mikä on rumpalin ammattitauti? Rytmihäiriö. 1. Rytinää! Opittavia asioita Tiedän, millainen on hyvä lauluasento Opin säätelemään ääneni voimakkuutta. Tiedän, mitä tarkoittavat π, P, F a ƒ. Opettelen beat-komppea kehorytmeinä. Tutustun lyömäsoittimiin

Lisätiedot

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset Ylä-Savon asialla. Kuolinilmoitukset ja surukiitokset (veroton pmm-hinta 1,88 ) Yksipalstaiset mm á yht. sis. 1 x 70 1 x 75 1 x 80 1 x 85 1 x 90 1 x 95 1 x 100 1 x 105 1 x 110 1 x 115 1 x 120 1 x 125 1

Lisätiedot

Kielellisten taitojen ja oppimisen tukeminen vuorovaikutuksessa. Esimerkki: Lintujen tarkkailua

Kielellisten taitojen ja oppimisen tukeminen vuorovaikutuksessa. Esimerkki: Lintujen tarkkailua Kielellisten taitojen ja oppimisen tukeminen vuorovaikutuksessa Esimerkki: Lintujen tarkkailua Osallistujat: lastentarhanopettaja ja 6 lasta (Suomi) Lasten ikä: 2v 6kk 4v Lähde: EU CARE-hanke, http://ecec-care.org/

Lisätiedot

JOULUMAA Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy; Sinne saattaa löytää, vaikka paikallansa pysyy Katson taivaan tähtiä ja niiden helminauhaa

JOULUMAA Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy; Sinne saattaa löytää, vaikka paikallansa pysyy Katson taivaan tähtiä ja niiden helminauhaa JOULUMAA Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy; Sinne saattaa löytää, vaikka paikallansa pysyy Katson taivaan tähtiä ja niiden helminauhaa Itsestäni etsittävä on mun joulurauhaa Joulumaa on muutakin

Lisätiedot

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset Ylä-Savon asialla. Kuolinilmoitukset ja surukiitokset Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa muistaa vainajaa ja samalla kutsua siunaustilaisuuteen tai kiittää osanotosta. Surukiitoksella voit kiittää

Lisätiedot

MILLOIN PARTITIIVIA KÄYTETÄÄN? 1. NEGATIIVINEN LAUSE o Minulla ei ole autoa. o Lauralla ei ole työtä. o En osta uutta kännykkää.

MILLOIN PARTITIIVIA KÄYTETÄÄN? 1. NEGATIIVINEN LAUSE o Minulla ei ole autoa. o Lauralla ei ole työtä. o En osta uutta kännykkää. MILLOIN PARTITIIVIA KÄYTETÄÄN? 1. NEGATIIVINEN LAUSE o Minulla ei ole autoa. o Lauralla ei ole työtä. o En osta uutta kännykkää. 2. NUMERO (EI 1) + PARTITIIVI o Minulla on kaksi autoa. o Kadulla seisoo

Lisätiedot

karuselli pyörii, lapset siinä hyörii.

karuselli pyörii, lapset siinä hyörii. Helpompi lastenlauluvisa Lastenlauluvisassa on vanhojen kehtoja lastenlaulujen 1. säkeistön alkuja. Tulosta sopiva määrä ja leikkaa suikaleiksi. Viimeisenä on vastaussivu, josta voi tarkastaa laulun nimen

Lisätiedot

Ehtoopalvelus lauantai ja aattoiltana maallikon laulamana

Ehtoopalvelus lauantai ja aattoiltana maallikon laulamana Ehtoopalvelus lauantai ja aattoiltana maallikon laulamana Pyhien isiemme esirukouksien tähden Herra Jeesus Kristus, meidän Jumalamme, armahda meitä. Aamen. Kunnia olkoon Sinulle, meidän Jumalamme, kunnia

Lisätiedot

Enkeli taivaan lausui näin. maan kansoille nyt tulevan. Kello löi jo viisi. muuten matka jää. Joulupuu on rakennettu. ompi kuusen oksilla.

Enkeli taivaan lausui näin. maan kansoille nyt tulevan. Kello löi jo viisi. muuten matka jää. Joulupuu on rakennettu. ompi kuusen oksilla. Joululauluvisa I Joululauluvisa I:ssä on vanhojen ja tuttujen joululaulujen 1. säkeistön alkuja ja loppuja. Tulosta sopiva määrä säkeitä ja leikkaa suikaleiksi. Viimeisenä on vastaussivu, josta voi tarkastaa

Lisätiedot

ANDREA MARIA SCHENKEL HILJAINEN KYLÄ

ANDREA MARIA SCHENKEL HILJAINEN KYLÄ ANDREA MARIA SCHENKEL HILJAINEN KYLÄ SUOMENTANUT LEENA VALLISAARI GUMMERUS 3 Ympäristövastuu on osa Gummerus Kustannus Oy:n jokapäiväistä toimintaa. www.gummerus.fi/ymparisto Saksankielinen alkuteos Tannöd

Lisätiedot

Lapsoset ketterät kotihaasta

Lapsoset ketterät kotihaasta Kansanlauluvisassa on suomalaisten kansanlaulujen 1. säkeistön alkuja ja loppuja. Tulosta sopiva määrä säkeitä ja leikkaa suikaleiksi. Viimeisenä on vastaussivu, josta voi tarkastaa laulun nimen ja oikean

Lisätiedot

JEESUS TYYNNYTTI MYRSKYN

JEESUS TYYNNYTTI MYRSKYN Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) JEESUS TYYNNYTTI MYRSKYN 1. Kertomuksen taustatietoja a) Missä kertomus tapahtui Genessaretin järvellä b) Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin c) Kertomuksessa

Lisätiedot

Lupa omannäköiseen hengellisyyteen

Lupa omannäköiseen hengellisyyteen Lupa omannäköiseen hengellisyyteen VALTAKUNNALLISET SEURAKUNTIEN VARHAISKASVATUKSEN NEUVOTTELUPÄIVÄT, TAMPERE 23.9.2016 DOS. OUTI LEHTIPUU, HELSINGIN YLIOPISTO Teen teille selväksi, veljet, että minun

Lisätiedot

EEVA JA AADAM EDENISSÄ

EEVA JA AADAM EDENISSÄ Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) EEVA JA AADAM EDENISSÄ Kuva taidegraafikko Kimmo Pälikkö 1. Kertomuksen taustatietoja a) Missä kertomus tapahtui Jumalan istuttamassa paratiisissa, joka

Lisätiedot

ARVO LAITINEN (1893-1966) Ms.Mus. Laitinen COLL. 117

ARVO LAITINEN (1893-1966) Ms.Mus. Laitinen COLL. 117 Arkistoluettelo 129 ARVO LAITINEN (1893-1966) Laitinen COLL. 117 Käsikirjoituskokoelmat Aineisto Aika Signum SAAPUNEET KIRJEET COLL.117.1 SÄVELLYSKÄSIKIRJOITUKSET (luettelo päivitetty 11.8.2014 / JJ)

Lisätiedot

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt)

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt) Draama-Taakankantajat Kirjoittanut Irma Kontu Draama perustuu Raamatunjakeisiin: Fil. 4:6-7 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan

Lisätiedot

KANTAATTI TOHTORIN- li MAISTERIN-VIHKIJÄISISSÄ 31 PÄIVÄNÄ TOUKOKUUTA HELSINGISSÄ, SUOMALAISEN KIRJALLISUUDEN SEURAN KIRJAPAINOSSA,

KANTAATTI TOHTORIN- li MAISTERIN-VIHKIJÄISISSÄ 31 PÄIVÄNÄ TOUKOKUUTA HELSINGISSÄ, SUOMALAISEN KIRJALLISUUDEN SEURAN KIRJAPAINOSSA, KANTAATTI TOHTORIN- li MAISTERIN-VIHKIJÄISISSÄ 31 PÄIVÄNÄ TOUKOKUUTA 1894. HELSINGISSÄ, SUOMALAISEN KIRJALLISUUDEN SEURAN KIRJAPAINOSSA, 1894. \ Luoja 1 Luopua I. yntyi kun maailmat, luonto kun luotiin,

Lisätiedot

DAAVID VOIDELLAAN KUNINKAAKSI

DAAVID VOIDELLAAN KUNINKAAKSI Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(6) DAAVID VOIDELLAAN KUNINKAAKSI 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka b) Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin c) Kertomuksessa esiintyvät

Lisätiedot

JAAKOBIN PAINI. 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Penuelissa, matkalla Harranista, Laabanin luota takaisin luvattuun maahan.

JAAKOBIN PAINI. 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Penuelissa, matkalla Harranista, Laabanin luota takaisin luvattuun maahan. Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) JAAKOBIN PAINI 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Penuelissa, matkalla Harranista, Laabanin luota takaisin luvattuun maahan. b)

Lisätiedot

KADUILLA, PUISTOISSA. 1. Kaduilla, puistoissa Kallion porukkaa jos jonkinlaista: sydämellistä ja vähemmän sellaista huolten painamaa ja kepeää

KADUILLA, PUISTOISSA. 1. Kaduilla, puistoissa Kallion porukkaa jos jonkinlaista: sydämellistä ja vähemmän sellaista huolten painamaa ja kepeää KADUILLA, PUISTOISSA 1. Kaduilla, puistoissa Kallion porukkaa jos jonkinlaista: sydämellistä ja vähemmän sellaista huolten painamaa ja kepeää 2. Omissa, vieraissa kämpissä yksin tai ystävän kanssa aamuun

Lisätiedot

Suvivirsi...3. Syksyn sävel...4. Satumaa...5. Siunaa koko maailmaa...6. Hehkussa...7. Norjalainen villapaita...8. Anna meille rauhasi...

Suvivirsi...3. Syksyn sävel...4. Satumaa...5. Siunaa koko maailmaa...6. Hehkussa...7. Norjalainen villapaita...8. Anna meille rauhasi... Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut 1 Tampereen ev.lut. seurakunnat Suvivirsi......3 Syksyn sävel......4 Satumaa......5 Siunaa koko maailmaa......6 Hehkussa......7 Norjalainen villapaita......8 Anna

Lisätiedot

Petter Ohls. Voitko suojan antaa? laulu ja yhtye

Petter Ohls. Voitko suojan antaa? laulu ja yhtye 23 012 Petter Ohls Voitko suojan antaa? laulu ja yhtye 1997 Copyright by the Composer ll Rights Reserved No part of this publication may be copied or reproduced in any form or by any means without the

Lisätiedot

SANATYYPIT JA VARTALOT

SANATYYPIT JA VARTALOT SANATYYPIT JA VARTALOT nominatiivi Kuka? Mikä? Millainen? t-monikko Ketkä? Mitkä? Millaiset? vartalo genetiivi Kenen? Minkä? Millaisen? opiskelija opiskelijat opiskelija- opiskelijan pöytä pöydät pöydä-

Lisätiedot

Arkihuolesi kaikki heitä. Enkeli taivaan

Arkihuolesi kaikki heitä. Enkeli taivaan Arkihuolesi kaikki heitä Arkihuolesi kaikki heitä, mieles' nuorena nousta suo! Armas joulu jo kutsuu meitä taasen muistojen suurten luo. Kylmä voisko nyt olla kellä, talven säästä kun tuoksahtaa lämmin

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Jeesus parantaa sokean

Nettiraamattu lapsille. Jeesus parantaa sokean Nettiraamattu lapsille Jeesus parantaa sokean Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2012 Bible for

Lisätiedot

Tämän leirivihon omistaa:

Tämän leirivihon omistaa: Tämän leirivihon omistaa: 1 Tervetuloa kesäleirille! Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. o Keltainen kertoo Jumalasta ja taivaasta, johon pääsen uskomalla Jeesukseen. o Musta kertoo, että olen

Lisätiedot

RUKOUSHETKI SEURAKUNNAN TOIMITILAA KÄYTÖSTÄ POISTETTAESSA. 3. Psalmi. 1. Alkuvirsi. 2. Johdanto Alkusiunaus. Johdantosanat

RUKOUSHETKI SEURAKUNNAN TOIMITILAA KÄYTÖSTÄ POISTETTAESSA. 3. Psalmi. 1. Alkuvirsi. 2. Johdanto Alkusiunaus. Johdantosanat RUKOUHETKI EURAKUNNAN TOIMITILAA KÄYTÖTÄ POITETTAEA 1. Alkuvirsi Voidaan käyttää esimerkiksi virttä 38: 1-3, 176: 1-3, 181: 1-3, 194, 317. Virren sijasta voi olla muuta musiikkia. 2. Johdanto Alkusiunaus

Lisätiedot

LUOMINEN. 1. Kertomuksen taustatietoja a) Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin (Kolmiyhteinen) Jumala loi maailman n. 6 000 vuotta sitten.

LUOMINEN. 1. Kertomuksen taustatietoja a) Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin (Kolmiyhteinen) Jumala loi maailman n. 6 000 vuotta sitten. Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) LUOMINEN Kuva taidegraafikko Kimmo Pälikkö 1. Kertomuksen taustatietoja a) Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin (Kolmiyhteinen) Jumala loi maailman n.

Lisätiedot

KÄSIKIRJOITUS TYÖ ENNEN HUVIA. (Lyhytelokuva, draama komedia)

KÄSIKIRJOITUS TYÖ ENNEN HUVIA. (Lyhytelokuva, draama komedia) KÄSIKIRJOITUS TYÖ ENNEN HUVIA (Lyhytelokuva, draama komedia) 1. INT. Työpaikka, toimisto. Ilta klo.19.45. Kesto 30s. istuu yksin työpaikan suuressa toimistotilassa omassa työpisteessään. Yösiivooja tulee

Lisätiedot

Dalinda Luolamo. Tunteiden sota. Runokokoelma

Dalinda Luolamo. Tunteiden sota. Runokokoelma Dalinda Luolamo Tunteiden sota Runokokoelma Tunteiden sota Dalinda Luolamo Ulkoasu: R. Penttinen Painettu: Mediapinta, 2010 ISBN 978-952-235-235-4 Alkusanat Arvoisat lukijat. Tahdon kertoa teille projektistani

Lisätiedot

Karaoke - laulujen aakkosellinen luettelo. Laulun nimi Levyn ja - kap- Tekijät paleen nrot Aamuruskon siivin 1-12 All night, all day 1-8

Karaoke - laulujen aakkosellinen luettelo. Laulun nimi Levyn ja - kap- Tekijät paleen nrot Aamuruskon siivin 1-12 All night, all day 1-8 1 Karaoke - laulujen aakkosellinen luettelo. Laulun nimi Levyn ja - kap- Tekijät Aamuruskon siivin 1-12 All night, all day 1-8 Anna meille rauhasi 5-10 Virsi 514 Armoasi Vailla 2-42 M. Nuorva Devil's Reign

Lisätiedot

Löydätkö tien. taivaaseen?

Löydätkö tien. taivaaseen? Löydätkö tien taivaaseen? OLETKO KOSKAAN EKSYNYT? LÄHDITKÖ KULKEMAAN VÄÄRÄÄ TIETÄ? Jos olet väärällä tiellä, et voi löytää perille. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Jumala on luonut

Lisätiedot

tarttua härkää sarvista elämäntaparemontti muuttua väsymys nukun huonosti terveys kunto hyvässä kunnossa

tarttua härkää sarvista elämäntaparemontti muuttua väsymys nukun huonosti terveys kunto hyvässä kunnossa Lämmittely HYVINVOINTI ALIAS pystyä + tekemään ajatella positiivisesti tarttua härkää sarvista elämäntaparemontti dieetti tottumus muuttaa elämää muuttua väsymys nukun huonosti ruokavalio säännöllisesti

Lisätiedot

Allaahin, Armeliaimman Armahtajan Nimeen. 1. Luku. Kuka Allaah on? Allaah on Ar-Rabb (Hän, joka luo, pyörittää asioita ja omistaa kaiken.

Allaahin, Armeliaimman Armahtajan Nimeen. 1. Luku. Kuka Allaah on? Allaah on Ar-Rabb (Hän, joka luo, pyörittää asioita ja omistaa kaiken. Allaahin, Armeliaimman Armahtajan Nimeen. 1. Luku Kuka Allaah on? Allaah on Ar-Rabb (Hän, joka luo, pyörittää asioita ja omistaa kaiken.) Todistan, että ei ole mitään todellista palvomisen arvoista jumalaa

Lisätiedot

Jeesus parantaa sokean

Jeesus parantaa sokean Nettiraamattu lapsille Jeesus parantaa sokean Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org BFC PO Box 3

Lisätiedot

Ristiäiset. Lapsen kaste

Ristiäiset. Lapsen kaste Ristiäiset Lapsen kaste Ilo palvella! Loimaan seurakunta OHJELMA Alkuvirsi Ristinmerkki Raamatunluku Mark. 10: 13 16 Puhe Uskontunnustus Kaste Virsi Yhteinen esirukous ja Isä Meidän rukous Siunaus Päätösvirsi

Lisätiedot

SUUREN PAASTON ARKIPÄIVÄN EHTOO- JA AAMUPALVELUS

SUUREN PAASTON ARKIPÄIVÄN EHTOO- JA AAMUPALVELUS SUUREN PAASTON ARKIPÄIVÄN EHTOO- JA AAMUPALVELUS EHTOOPALVELUS P: Alkusiunaus L: Amen. Kunnia olkoon sinulle... Taivaallinen Kuningas... Pyhä Jumala... Isä meidän... Tulkaa kumartukaamme... ja psalmi 103

Lisätiedot

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen ---------------------------------------- TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan Riikka Mononen ---------------------------------------- Tehtäväkori 2016 TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan -materiaali on kokoelma

Lisätiedot

TIMO LOUHIKARI: RONDO

TIMO LOUHIKARI: RONDO TIMO LOUHIKARI: AVAINKOHTAUS 1. INT. IN TALO, ETEINEN PÄIVÄ Ovikello soi, Rondo menee avaamaan oven, TV:n ääni pauhaa taustalla. Oven takana seisoo Artsi apureidensa kanssa. Katohan, huhu piti paikkansa.

Lisätiedot

Marina Kostik. Joulu. Naiskuorolle

Marina Kostik. Joulu. Naiskuorolle 32 758 Marina Kostik Joulu Naiskuorolle 2017 Copyright by the Composer All Rights Reserved No part of this publication may be copied or reproduced in any form or by any means without the prior permission

Lisätiedot

SANATYYPIT PERUSOPINNOT 2 KOULUTUSKESKUS SALPAUS

SANATYYPIT PERUSOPINNOT 2 KOULUTUSKESKUS SALPAUS SANATYYPIT LÄMMIN TAKKI LÄMPIMÄT TAKIT KAUNIS NAINEN KAUNIIT NAISET SANATYYPIT JA VARTALOT nominatiivi Kuka? Mikä? Millainen? t-monikko Ketkä? Mitkä? Millaiset? vartalo genetiivi Kenen? Minkä? Millaisen?

Lisätiedot

TERVETULOA VOIMANPESÄÄN. Miian tarina

TERVETULOA VOIMANPESÄÄN. Miian tarina TERVETULOA VOIMANPESÄÄN Miian tarina Ajattelin, että tää on viimeinen ovi, jonka avaan. Oon hakenut apua jo niin monesta paikasta tuntuu, että kukaan ei osaa auttaa. Sossu sanoi, että mun kannattais mennä

Lisätiedot

Kaija Rantakari. hänen takaraivostaan kasvaa varis, joka katsoo yhdellä silmällä, ainoalla 1/10

Kaija Rantakari. hänen takaraivostaan kasvaa varis, joka katsoo yhdellä silmällä, ainoalla 1/10 Kaija Rantakari hänen takaraivostaan kasvaa varis, joka katsoo yhdellä silmällä, ainoalla 1/10 astun tarinan yli, aloitan lopusta: sydämeni ei ole kello putoan hyvin hitaasti ansaan unohdan puhua sinulle,

Lisätiedot

Messussa saa istua koko ajan, halutessaan voi nousta seisomaan evankeliumin ja ylistysvirren aikana, ylistyksen eleenä.

Messussa saa istua koko ajan, halutessaan voi nousta seisomaan evankeliumin ja ylistysvirren aikana, ylistyksen eleenä. JUURIMESSU L = liturgi S = seurakunta Messun vuoropuheluosat lausutaan, ei lauleta. Messussa saa istua koko ajan, halutessaan voi nousta seisomaan evankeliumin ja ylistysvirren aikana, ylistyksen eleenä.

Lisätiedot

ELIA OTETAAN TAIVAASEEN

ELIA OTETAAN TAIVAASEEN Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) ELIA OTETAAN TAIVAASEEN 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Elia otettiin taivaaseen jossakin Jordanin itäpuolella, Jerikon kohdalla.

Lisätiedot

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 2.12.2009

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 2.12.2009 . (tulostettava pdf-versio) sivu 1(5) Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Su 6.12. klo 16 Partiolaisten harjoitukset alkavat jo klo 15.15 Olethan silloin paikalla! Jyväskylän vapaaseurakunnassa (Puutarhakatu

Lisätiedot

Ensimmäinen oksa - nimi.

Ensimmäinen oksa - nimi. Kirkon lapsityönohjaajien ja lapsityön teologien neuvottelupäivät. Torstai 11.4.2013. PIENI PYHIINVAELLUS Laajavuoren luonnossa Kuljetaan kuiskaten. Hengitetään rukoillen. Kuljetaan pareittain ja pysähdytään

Lisätiedot

istä satuja saadaan Poika ihmetteli: Miten sadut syntyvät? Mistä satuja saadaan? Mene metsään, pojan isoäiti neuvoi. Etsi satuja metsästä.

istä satuja saadaan Poika ihmetteli: Miten sadut syntyvät? Mistä satuja saadaan? Mene metsään, pojan isoäiti neuvoi. Etsi satuja metsästä. M istä satuja saadaan Poika ihmetteli: Miten sadut syntyvät? Mistä satuja saadaan? Mene metsään, pojan isoäiti neuvoi. Etsi satuja metsästä. Poika meni metsään. Hän katseli ympärilleen ja huomasi satuja

Lisätiedot

LIITE 1 Jaksoarviointi, Syntymäpäivätaivas Opettaja

LIITE 1 Jaksoarviointi, Syntymäpäivätaivas Opettaja LIITE 1 Jaksoarviointi, Syntymäpäivätaivas Opettaja SYNTYMÄPÄIVÄTAIVAS (aapinen s. 114 125): JAKSOARVIOINTI, opettajan ohjeet Jaksoarvioinnin kolme ensimmäistä tehtävää ovat sanelutehtäviä ja ne tehdään

Lisätiedot

Herra on Paimen. Ps. 100:3 Tietäkää, että Herra on Jumala. Hän on meidät luonut, ja hänen me olemme, hänen kansansa, hänen laitumensa lampaat.

Herra on Paimen. Ps. 100:3 Tietäkää, että Herra on Jumala. Hän on meidät luonut, ja hänen me olemme, hänen kansansa, hänen laitumensa lampaat. Herra on Paimen Ps. 100:3 Tietäkää, että Herra on Jumala. Hän on meidät luonut, ja hänen me olemme, hänen kansansa, hänen laitumensa lampaat. Joh. 10:11 Minä olen se hyvä paimen. Joh. 10:11 Minä olen

Lisätiedot

Lennä, kotka, lennä. Afrikkalainen kertomus. Mukaillut Christopher Gregorowski. Lennä, kotka, lennä

Lennä, kotka, lennä. Afrikkalainen kertomus. Mukaillut Christopher Gregorowski. Lennä, kotka, lennä Lennä, kotka, lennä Afrikkalainen kertomus Mukaillut Christopher Gregorowski Lennä, kotka, lennä 5 Muuan maanviljelijä lähti eräänä päivänä etsimään kadonnutta vasikkaa. Karjapaimenet olivat palanneet

Lisätiedot

MIKSI JEESUS KUOLI RISTILLÄ?

MIKSI JEESUS KUOLI RISTILLÄ? Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) MIKSI JEESUS KUOLI RISTILLÄ? 1. Kertomuksen taustatietoja a) Vieraat termit Synti on Jumalan käskyjen rikkomista. Raamattu nimittää sitä mm. laittomuudeksi,

Lisätiedot

CD:t. Lasten Musaboxi Vol. 2. Jussin Lastenlaulut. Lasten Musaboxi Vol. 3. Lasten Musaboxi Vol. 4. Lasten Musaboxi Vol. 1. Lasten Musaboxi Vol.

CD:t. Lasten Musaboxi Vol. 2. Jussin Lastenlaulut. Lasten Musaboxi Vol. 3. Lasten Musaboxi Vol. 4. Lasten Musaboxi Vol. 1. Lasten Musaboxi Vol. CD:t Jussin Lastenlaulut CD1 1. Viidakkolaulu 2. Pakkasherra 3. Manuela 4. Tapio 5. On syksy niin ihmeellinen 6. Tyttö Lapinmaan 7. Pilvipeiton alla 8. Laulu Havaijin 9. Katso äiti 10. Aavikkolaiva 11.

Lisätiedot

Karaoke - laulujen aakkosellinen luettelo. Laulun nimi Levyn ja - kap- Tekijät paleen nrot Aamuruskon siivin 1-12 All night, all day 1-8

Karaoke - laulujen aakkosellinen luettelo. Laulun nimi Levyn ja - kap- Tekijät paleen nrot Aamuruskon siivin 1-12 All night, all day 1-8 1 Karaoke - laulujen aakkosellinen luettelo. Laulun nimi Levyn ja - kap- Tekijät Aamuruskon siivin 1-12 All night, all day 1-8 Anna meille rauhasi 5-10 Virsi 514 Armoasi Vailla 2-42 M. Nuorva Devil's Reign

Lisätiedot

Virpomaloruja. (koottu internetin keskustelupalstoilta ja Karjalan Liiton kokoelmista)

Virpomaloruja. (koottu internetin keskustelupalstoilta ja Karjalan Liiton kokoelmista) Virpomaloruja (koottu internetin keskustelupalstoilta ja Karjalan Liiton kokoelmista) Voilusikka lehmästäis, muna kanastais, pannukaakku taikinastais, markka kukkarostais! Luppaatkos munan, luppaatkos

Lisätiedot

SUUREN PAASTON HETKET ja ENNEN PYHITETTYJEN LAHJOJEN LITURGIA III, VI JA IX HETKI

SUUREN PAASTON HETKET ja ENNEN PYHITETTYJEN LAHJOJEN LITURGIA III, VI JA IX HETKI Päivitetty 26.12.2014 SUUREN PAASTON HETKET ja ENNEN PYHITETTYJEN LAHJOJEN LITURGIA III, VI JA IX HETKI P: Alkusiunaus L: Amen. Kunnia olkoon sinulle... Taivaallinen Kuningas... Pyhä Jumala... Isä meidän...

Lisätiedot

JEESUS RUKOILEE GETSEMANESSA

JEESUS RUKOILEE GETSEMANESSA Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) JEESUS RUKOILEE GETSEMANESSA 1. Kertomuksen taustatietoja a) Missä kertomus tapahtui Getsemane-niminen puutarha, yrttitarha Öljymäellä. b) Ajallinen yhteys

Lisätiedot

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry Outi Rossi JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa Kuvittanut Susanna Sinivirta Fida International ry JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa, 4. painos C Outi Rossi Kuvitus Susanna Sinivirta Fida International ry Kirjapaino

Lisätiedot

SAA. Lasten karaokelauluja

SAA. Lasten karaokelauluja A AAVIKKOLAULU AJA HILJAA ISI ANNA HYMYN TEHDÄ SILTAA ATSIPOPPAA AURINGON ALLA AUTOLAULU B BOMBAY BUUGA DUUGA DUU E ELEFANTTIMARSSI ELOHIIRI EN SULLE YSTÄVÄÄ TUODA SAA ETKÖ YMMÄRRÄ H HAMMASLÄÄKÄRISSÄ HERRA

Lisätiedot

VUONNA 2018 JULKAISTUT TUOTTEET. Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry Kiviharjunlenkki 7, Oulu, ,

VUONNA 2018 JULKAISTUT TUOTTEET. Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry Kiviharjunlenkki 7, Oulu, , VUONNA 2018 JULKAISTUT TUOTTEET KIRJAT ÄÄNITTEET UUSI JULKAISU MINUN HERRANI JA JUMALANI PÄÄSIÄISEN SANOMAA Toim. Anna Illikainen, Katri Isopahkala ja Olli Lohi ILMESTYNYT 27.2.2018 HINTA 22 Pääsiäiskirja

Lisätiedot