MEIDÄN ARVOMME ENEMMÄN KAUNEUTTA - MEIDÄN AMMATTIMME. Kauneus, terveys, sekä hygienia lemmikeillemme - aivan kuten meille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MEIDÄN ARVOMME ENEMMÄN KAUNEUTTA - MEIDÄN AMMATTIMME. Kauneus, terveys, sekä hygienia lemmikeillemme - aivan kuten meille"

Transkriptio

1

2 2 ANJU BEAUTÉ on kansainvälisesti tunnettu laadukas tuotemerkki, joka tarjoaa täydellisen valikoiman ylellisiä shampoita ja kauneudenhoitoalan tuotteita koirille ja kissoille. ENEMMÄN KAUNEUTTA - MEIDÄN AMMATTIMME ANJU BEAUTÉN:n tarina alkoi vuonna 1994, jolloin yrityksen perustajat jotka molemmat ovat intohimoisia kissa- ja koiraharrastajia sekä tunnettuja myös kasvattajamaailmassa halusivat luoda parhaan mahdollisen valikoiman kauneus ja hyvinvointituotteita lemmikeille. Heidän ratkaisunsa edustaa trendiä, joka osuu syvälle meidän yhteiskuntamme sydämeen ja jossa lemmikkieläimillä on aina ollut etuoikeutettu asema ihmisen rinnalla. Tänä päivänä näistä kotimme vartijoista on tullut syvästi rakastettuja perheenjäseniä. Koska lemmikkimme ovat meille entistä läheisempiä ja tarjoavat meille uskollisuutta ja rakkautta, olemme velvollisia pitämään niistä huolta parhaalla mahdollisella tavalla tämä vaatimus on ANJU BEAUTÉ:n sydän ja päämäärä. MEIDÄN ARVOMME Kauneus, terveys, sekä hygienia lemmikeillemme - aivan kuten meille Yli kymmenen vuoden ajan olemme kehittäneet räätälöityä kauneudenhoitoa koirille ja kisoille. ANJU BEAUTÉN:n tuotteita käyttävät mm. koirien- ja kissojen kauneudenhoitoon sekä hyvinvointiin erikoistuneet ammattilaiset ympäri maailmaa. Erityiseen tarpeeseen räätälöity ratkaisu Kissat ja koirat eivät ole ihmisiä, niiden iho ja turkki ovat herkkiä ja erilaisia kuin meidän, joten ne tarvitsevat aivan omat ihon- ja turkinhoitotuotteensa. ANJU BEAUTÉ tarjoaa täsmälliset sekä huippulaadukkaat ratkaisut lemmikkiemme erityisiin tarpeisiin. Valikoima on kehitetty kaikille roduille ottaen huomioon erilaisten turkkien ominaisuudet ja tarpeet. Yksi tuote - yksi toiminta - pysyvät tulokset.

3 3 LUOMINEN JA INNOVAATIO Oma tutkimuskeskus kehittää tuotteita käyttäen uusimpia ja edistyksellisempiä kosmetologian menetelmiä. Valmistuslaboratoriossa on steriili ja puhdas ympäristö ja siellä käytetään viimeisintä tuotantotekniikkaa, mikä takaa huippulaadukkaat tuotteet luotettavasti ja jäljitettävästi. Tuotteet ovat tiiviin yhteistyön hedelmä, jonka aikaansaavat insinöörit, biokemistit, eläinlääkärit sekä bio-kosmeettiset asiantuntijat. Näin voimme tarjota parasta; laadullisesti, puhtaasti ja luonnollisesti. TEHOKKUUS JA KORKEA SUORITUSKYKY - VASTINETTA RAHOILLESI ANJU BEAUTÉ on luonut parhaat kauneudenhoitotuotteet koirallesi ja kissallesi. Alan vaativimmat ammattilaiset ovat valinneet tämän tuotemerkin, mukaan lukien kasvattajat ja trimmaajat. ANJU BEAUTÉ tuotteet tekevät kauneudenhoidosta helppoa. Tuotteiden suorituskyvyn mahdollistaa niiden koostumus sekä kestävyys: Kaikissa shampoissa on kasviperäinen pohja-aines kookos- tai kopraöljy, jota täydentävät erilaiset kasviuutteet, oligoainesosat, mineraalit, aminohapot sekä vitamiinit. Viimeisin tensio-aktiivien kehitys tehostaa shampoiden vaahtoamista ja tekee huuhtelusta helpompaa ilman ihoärsytyksiä. Täydentävät vaikuttavat aineet tekevät vaahdosta miellyttävän ja pehmeän sekä koostumuksesta juuri oikean paksuisen, mikä takaa tasapainon ja kosteutuksen turkille ja iholle. YMPÄRISTÖN KUNNIOTUS JA LUONNONMUKAISUUS Kaikki ANJU BEAUTÉN:n tuotteet valmistetaan yksinomaan kasviperäisistä ainesosista. Laboratoriset ja dermatologiset testit varmistavat että tuotteet ovat helliä iholle sekä turkille. Tuotteiden turvallisuus on taattu, ne ovat ympäristöystävällisiä sekä biohajoavia. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Täydellinen sietokyky sekä lemmikillesi että sinun käsillesi mahdollistaa tuotteen säännöllisen ja toistuvan käytön. Tuotteiden tekniset ominaisuudet sekä aineiden pitoisuudet mahdollistavat tuotteen riittoisuuden; optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan vain pieni määrä tuotetta, joten saat rahoillesi todellista vastinetta.

4 4 TURVALLISUUS, AVOIMUUS JA JÄLJITTETTÄVYYS ANJU BEAUTÉ on säätänyt hyvin tiukat ohjeet tuotantoonsa: eläinkosmetiikan piirissä se on ainoa valmistaja, joka käyttää ihmisten kosmetiikkateollisuuden NF- ja CE- sertifikaatteja. ANJU BEAUTÉ haluaa taata, että he kunnioittavat kirjaimellisesti kaikkia terveysturvallisuuden säädöksiä ja lakeja. Jokainen tuotannon vaihe tunnistetaan eränumerolla, ja yhdessä laadunvalvonnan kanssa tämä varmistaa, että jokainen erä noudattaa täydellisesti alkuperäistä reseptiä sekä Ranskan terveysviraston ja antimyrkky keskuksien säädöksiä. ANJU BEAUTE NIMI RAKKAUDELLE ANJU BEAUTÉN:n todellinen ja perimmäinen tavoite on tehdä lemmikin ja omistajan välisestä suhteesta entistäkin kauniimpi ja rakastavampi. Toivotamme sinut tervetulleeksi ANJU BEAUTÉ:n kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan. Meidän eläinystävämme ansaitsevat parasta, ja me tarjoamme sitä sinulle sekä lemmikillesi. Yritys toteuttaa systemaattisesti mikrobakteerisia ja -biologisia analyyseja, taatakseen tuotteiden täydellisen sietokyvyn ennen kuin ne menevät markkinoille. DESIGN & KAUNEUS Kauneus kaikissa muodoissaan on merkittävä arvo ANJU BEAUTÉ:lle. Pullot ovat kuin kevyesti hiekkapuhallettua lasia, joista silkkiset värit loistavat läpi paljastaen tuotteiden pehmeän ja sileän koostumuksen sekä luonnollisen huumaavan tuoksun. Tuotteiden ylellinen design, joka on verrattavissa ihmisten kosmetiikkaan, on lahja kaikille aisteillemme. Laadukkaat tuotteet ovat ilo silmälle ja takaavat nautinnollisen käyttökokemuksen.

5 5 ESSENTIAL-SHAMPOOT 6 HERBAL 06 / ENERGIE PURE 07 / DOUCEUR EXTREME 08 / VITALITE POILS DURS 09 / CADE PREMIUM 10 / PURIFIANT CAMPHRE 11/ DEGREASE 12 COLOUR SHINE-SHAMPOOT 13 BLANCHEUR 13 / DIAMANT 14 / ABRICOT 15 / HAVANE 16 / EBENE 17 CONDITIONING-SHAMPOOT 18 TEXTURE 18 / CACHEMIRE 19 AFTER SHAMPOO CARE-HOIDOT 20 OPTIMUM CARE 20 / CREME RINSE 21 / MASQUE DE BEAUTÉ 22 NON-RINSE CLEANING LOTION - KUIVASHAMPOO 23 AISANCE 23 BEAUTY CARE & DETANGLING - HOITOSUIHKEET 24 ABSOLU 24 /BI-PHASE 25 / SHINING CARE 26 / JOJOBA SPRAY 27 / SPRAY TEXTURE 28 PARFYYMIT 29 DARLING 29 / LOVE 30 / FEELING 31

6 6 ESSENTIAL-shampoot HERBAL Universaali proteiinishampoo PUHTAUTTA JA KAUNEUTTA SÄÄNNÖLLISEEN TAI SATUNNAISEEN KÄYTTÖÖN KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Hellävarainen syväpuhdistava shampoo, jonka pohja-aineksena on kasviperäisiä aktiivisia ainesosia. Kehitetty säännölliseen tai satunnaiseen käyttöön kaikenrotuisille kissoille ja koirille, turkin väriin tai tyyppiin katsomatta. Kaikille koirille ja kissoille, joiden iho ja turkki ovat normaalissa terveessä kunnossa. Panamapuun uutteen ja passionhedelmän yhdistelmä suojaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää runsaasti vitamiineja ja orgaanisia polyhappoja. Passionhedelmä pehmittää, rauhoittaa ja elvyttää turkkia ja ihoa. Hypoallerginen ja helppokäyttöinen HERBAL on lisäksi proteiinipitoinen. Se tarjoaa kauneutta, terveyttä, puhtautta ja elinvoimaa. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin, anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. HERBAL AN00 : 250 ml AN01 : 500 ml AN02 : 1 l AN03 : 2.5 l AN04 : 5 l Panamapuun uute - Passionhedelmä - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme tätä shampoota kaikille koirille ja kissoille, joilla ei ole iho- tai turkkiongelmia. Turkeille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa, tuuheutusta tai rauhoitusta sekä karkeakarvaisille koirille ja koiran-/kissanpennuille suosittelemme muita ANJU BEAUTE-sarjan shampoita.

7 7 ENERGIE PURE Tasapainottava shampoo LEMMIKEILLE JOILLA ON HERKKÄ IHO TAI ALLERGIOITA SOPII HYVIN ULKO- TAI KÄYTTÖKOIRILLE HAJUSTAMATON KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Tämä ainutlaatuinen luonnollinen shampoo on ihanteellinen herkkäihoisille, allergia-alttiille koirille sekä niille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona sekä käyttökoirille, joiden ominaistuoksu ei saa muuttua. Väriaineeton ja hajustamaton ENERGIE PURE ei sisällä allergeeneja ja se on rikastettu provitamiineilla, vehnäproteiineilla ja oligoainesosilla. Nämä ainekset yhdistettynä lootuskukan ja ginsengin uutteisiin aikaansaavat syväpuhdistavan shampoon, joka on sekä virkistävä että rauhoittava, sopiva kaikille roduille ja turkkilaaduille. Täydellisen puhdas shampoo huomioi eläimen fysiologisen tilan ja hellii ihoa ja turkkia. Sopii jatkuvaan käyttöön. Kuivaajan käyttö jälkeenpäin ei ole välttämätöntä sillä tuote ei jätä turkkiin märän koiran tuoksua - nopea pyyhekuivaus riittää. Levitä kaikkialle kosteaan turkkiin, vaahdota hyvin ja huuhtele. Kuivaaminen ei ole välttämätöntä. ENERGIE PURE AN120 : 250 ml AN121 : 500 ml AN122 : 1 l AN123 : 2.5 l AN124 : 5 l Lootuskukka - Ginseng - Vehnäproteiinit - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme tätä shampoota isoille, ulkona viihtyville koirille, jotka eivät ole tottuneet kylvettämiseen. Se on ihanteellinen myös imettäville nartuille, metsästys- ja käyttökoirille joiden ominaistuoksu ei saa muuttua.

8 8 DOUCEUR EXTREME Ainutlaatuinen pentushampoo HELLÄSTI PUHDISTAVA SÄILYTTÄÄ IHON JA TURKIN TASAPAINON KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Erinomainen hypoallerginen shampoo, joka perustuu luonnon aktiivisiin ainesosiin. Puhdistaa hellästi koiran- ja kissanpentujen herkät turkit emosta vieroituksen jälkeen. Säilyttää turkin tasapainon ja rakenteen. Passionhedelmän ja provitamiinien yhdistelmä vahvistavaa turkin kiiltoa ja ihon omaa suojaa. Helppokäyttöinen, hellävarainen DOUCEUR EXTREME sopii jatkuvaankin käyttöön. Siinä on täyteläisen pehmeä koostumus sekä miellyttävä vaniljan tuoksu. Neutraalin ph-asteen ansiosta suosittelemme tätä shampoota myös hyvin herkkäihoisille koirille ja kissoille. Huolehtimalla pentujen puhtaudesta heti alusta alkaen, varmistat tulevaisuudessakin terveen ja ongelmattoman ihon ja turkin, sekä vähennät allergioiden riskiä. Passionhedelmä - Vanilja - Provitamiinit Levitä kaikkialle kosteaan turkkiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. DOUCEUR EXTREME AN110 : 250 ml AN111 : 500 ml AN112 : 1 l AN113 : 2.5 l AN114 : 5 l Meidän vinkkimme: Säännöllinen käyttö varmistaa optimaalisen hygienian ja edistää ihon ja turkin terveyttä. DOUCEUR EXTREME on ihanteellinen ja hellävarainen tapa tutustuttaa eläin kylvettämiseen jo nuorelta iältä.

9 9 VITALITE POILS DURS Erikoisshampoo karkeakarvaisille koirille SÄILYTTÄÄ TURKIN KARKEUDEN SOPII KAIKILLE KARKEA- JA LYHYTKARVAISILLE RODUILLE Erinomainen luonnon aktiivisiin ainesosiin perustava shampoo, joka on suunniteltu karkeakarvaisille koirille. Puhdistaa turkin syvältä pehmittämättä sitä ja säilyttämällä sen huippukunnossa, samalla kun kasviperäiset uutteet tarjoavat virkistävän käyttökokemuksen. Panamapuun uute suojaa ja kosteuttaa ihoa. Vitamiinipitoinen lime kunnioittaa turkin ominaisrakennetta säilyttämällä sen karkeuden, samalla kun sen supistavat ja kiinteyttävät ominaisuudet antavat turkille sille ominaisen jäykän ulkomuodon. Provitamiinit lisäävät ekstrakiiltoa ja kosteutta turkkiin. VITALITE POILS DURS on ihanteellinen terriereille ja muille karkeakarvaisille roduille. KÄYTTÖHJEET: Levitä kaikkialle kosteaan turkkiin, vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. VITALITE POILS DURS AN100 : 250 ml AN101 : 500 ml AN102 : 1 l AN103 : 2.5 l AN104 : 5 l Panamapuun uute - Lime - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme tätä tuotetta terveelle karkealle turkille. Jos iho vaatii hoitoa toisella sarjamme tuotteella, käytä VITALITE POILS DURS - shampoota viimeisimpänä.

10 10 CADE PREMIUM Shampoo hilsettä ja iholoisia vastaan POISTAA HILSEEN KARKOTTAA ULKOLOISET JA HYÖNTEISET HOITAVA JA ANTISEPTINEN SOPII KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Erittäin tehokas hilseshampoo hyönteisiä ja ulkoloisia torjuvalla ominaisuudella. Valmistettu hoitavasta ja antiseptisesta extra virgin katajaöljystä sekä luonnollisista tensio-aktiiveista. Tämä syvältä puhdistava shampoo poistaa myös turkin rasvaisuutta. Tehokas etenkin pitkäkestoiseen turkin hilseilyyn, tuotetta voidaan käyttää myös hoitona jos tarpeen. Luonnollinen suoja hyönteisiä vastaan syntyy katajaöljyn, sitruunan ja B6-vitamiinin yhdistelmästä, jotka eliminoivat ja karkottavat ulkoloisia kuten kirppuja ja punkkeja. Suosittelemme käyttämään CADE PREMIUM:a säännöllisesti terveen, tasapainoisen ihon ja vahvan turkin aikaansaamiseksi. KÄYTTÖHJEET: Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin, anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. CADE PREMIUM AN700 : 250 ml AN701 : 500 ml AN702 : 1 l AN703 : 2.5 l AN753 : 5 l Katajaöljy - Sitruuna - B6 Vitamiini Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään yksistään niin usein kuin vaaditaan, tai esishampoona turkintrimmauksessa. Hoidettaessa hilsettä tai ulkoloisia, tuotetta hierotaan turkkiin huolellisesti ja annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkää ennen huuhtelua.

11 11 PURIFIANT CAMPHRE Puhdistava ja deodorisoiva shampoo DEODORISOI JA PUHDISTAA ANTISEPTINEN JA SAASTEETON KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Syväpuhdistava hoitava shampoo, joka on luotu puhdistamaan ja desinfioimaan likaiset ja haisevat turkit, joihin ilman saasteet tai muut epäpuhtaudet ovat tarttuneet. Perustuu luonnollisiin ainesosiin - kamferiin sen deodorisoivan, antiseptisen ja puhdistavan vaikutuksen vuoksi, sekä innovatiivisiin rasvaisuutta vähentäviin tensioaktiiveihin, jotka kontrolloivat talin eritystä. Takiainen auttaa lieviin dermatologisiin ongelmiin hoitaen samalla turkkia. Provitamiinit antavat ekstrakiiltoa ja kosteutusta. Levitä kaikkialle kosteaan turkkiin, vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. PURIFIANT CAMPHRE AN704 : 250 ml AN705 : 500 ml AN706 : 1 l AN707 : 2.5 l AN708 : 5 l Kamfeeri - Takiainen - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään tätä shampoota yksistään tai esishampoona turkintrimmauksessa, kun turkki tarvitsee syväpuhdistusta. Tuotetta hierotaan turkkiin huolellisesti ja annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua.

12 12 DEGREASE Rasvaisuutta vähentävä shampoo SYVÄPUHDISTAVA POISTAA RASVAA JA SÄÄTELEE TALIN ERITYSTÄ KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Liiallinen talineritys on usein vakavien iho-ongelmien lähde ja se on syypää raskaaseen, rasvaiseen, elottomaan turkkiin ja takkuihin. DEGREASE on hoitava shampoo, joka on suunniteltu poistamaan tehokkaasti rasvaa syvältä turkista ja ihosta kuitenkaan ärsyttämättä ihoa. Se rajoittaa ja säätelee talineritystä ja samalla säilyttää turkin ominaisrakenteen. Sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja oligoelementtejä. Valkonokkosella on kiinteyttävä, supistava ja stimuloiva vaikutus kun taas B-provitamiinit takaavat turkin täydellisen kiillon ja kosteutuksen. Valkonokkosen talineritystä vähentävän vaikutuksen ansioista, tätä shampoota voidaan käyttää hoitotuotteena kuuriluontoisesti. Levitä kaikkialle kosteaan turkkiin, vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. DEGREASE AN50 : 250 ml AN51 : 500 ml AN52 : 1 l AN53 : 2.5 l AN54 : 5 l Valkonokkonen - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Käytä DEGREASE -shampoota laimentamattomana suoraan rasvaisimpiin alueisiin, tai hoitona eläimille joilla on taipumusta liialliseen talineritykseen. Suosittelemme käyttämään DEGREASE :a ensimmäisenä tuotteena turkintrimmausprosessissa.

13 13 COLOUR SHINE-shampoot BLANCHEUR Värishampoo ELVYTTÄÄ JA SYVENTÄÄ VALKOISEN TURKIN VÄRIÄ JA KIILTOA VÄHENTÄÄ KELTAISUUTTA KAIKILLE VALKOTURKKISILLE RODUILLE Kaunistava shampoo, jonka aktiiviset kamomillauutteet elävöittävät ja korostavat valkoisen turkin kiiltoa ja intensiivisyyttä. Amfoteeriset tensioaktiiviset yhdistelmät auttavat hiussuomuja säilyttämään värinsä ja vahvistamaan turkkia kuivauksen aikana. Provitamiinit antavat turkille kiiltoa ja kosteutusta. Vaalentava efekti on kumulatiivinen - käytä BLANCHEUR -shampoota säännöllisesti saadaksesi tai säilyttääksesi hohtavan valkoisen turkin. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. BLANCHEUR AN33 : 250 ml AN34 : 500 ml AN35 : 1 l AN36 : 2.5 l AN37 : 5 l Kamomilla Provitamiinit Meidän vinkkimme: Käytä BLANCHEUR -shampoota laimentamattomana alueill, jotka ovat altistuneet keltaisuudelle, ja anna tuotteen vaikuttaa mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua. Voidaan käyttää yksistään, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmauksessa.

14 14 DIAMANT Värishampoo ELVYTTÄÄ JA SYVENTÄÄ VAALEIDEN JA HARMAIDEN TURKKIEN VÄRIÄ JA KIILTOA VÄHENTÄÄ KELTAISUUTTA KAIKILLE VAALEA-, HARMAA-, SINI- JA VALKOTURKKISILLE RODUILLE Ainutlaatuinen kamomillapohjainen shampoo, joka syventää värin vivahteita vaaleissa, osittain valkoisissa, sinisissä, harmaissa ja liilan sävyisissä turkeissa. Väriä syventävä vaikutus on peräisin amfoteerisista tensioaktiivisista aineksista, jotka auttavat hiussuomuja avautumaan ja säilyttämään värinsä pesun aikana, ja taas sulkeutumaan kuivausprosessissa. Provitamiinien ansiosta shampoo ei kuivata turkkia - vitamiinit edistävät turkin kosteustasapainoa ja kiiltoa. Kamomilla taistelee keltaisuutta vastaan, erityisesti sille alttiilla alueilla. Säännöllisesti käytettynä auttaa turkkia säilyttämään ominaisen värinsä. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. DIAMANT AN300 : 250 ml AN310 : 500 ml AN320 : 1 l AN330 : 2.5 l AN340 : 5 l Kamomilla - Provitamiinit Meidän vinkkimme: DIAMANT-shampoota voidaan käyttää laimentamattomana alueille, jotka ovat altistuneet keltaisuudelle. Sen annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua. Voidaan käyttää yksistään, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmauksessa.

15 15 ABRICOT Värishampoo SYVENTÄÄ KERMAN, KULLAN JA APRIKOOSIN VÄRISTEN TURKKIEN VÄRIÄ JA KIILTOA KAIKILLE KERMAN, KULLAN JA APRIKOOSIN VÄRISILLE TURKEILLE Kermanvärisissä turkeissa on monia eri värivivahteita aina vaaleasta hiekasta syvään meripihkaan. Tämä kaunistava shampoo syventää värin eri vivahteita, samalla kirkastaen ja säilyttäen kiillon kaikissa kerman, kullan, aprikoosin ja meripihkan värisissä turkeissa. Väriä syventävä vaikutus syntyy kahden eri aktiivisen ainesosan yhdistelmästä. Vesikrassi voimistaa turkin luonnollista väriä, kun taas amfoteeriset tensioaktiiviset ainesosat auttavat hiussuomuja avautumaan ja sitten sulkeutumaan kuivausprosessissa. Vesikrassi, joka on uskomattoman kiinteyttävä ja stimuloiva iholle, auttaa säätelemään talineritystä. Provitamiinit kosteuttavat ja edistävät turkin kiiltoa. Säännöllisesti käytettynä ABRICOT-shampoo auttaa turkkia säilyttämään sen luonnollisen lämpimän sävyn eri vivahteineen. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. ABRICOT AN200 : 250 ml AN201 : 500 ml AN202 : 1 l AN203 : 2.5 l AN204 : 5 l Vesikrassi - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään ABRICOT-shampoota yksistään sellaisenaan, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmausprosessissa.

16 16 HAVANE Värishampoo SYVENTÄÄ VÄRIÄ JA KIILTOA LIEKIN, RUSKEAN, SUKLAAN JA KILPIKONNANKUOREN VÄRISSÄ TURKEISSA KAIKILLE RUSKEAN JA KASTANJAN VÄRISILLE RODUILLE Ainutlaatuisessa koostumuksessa yhdistyvät väriä syventävä hevoskastanja sekä tensioaktiiviset amfoteeriset ainesosat, jotka auttavat hevoskastanjaa imeytymään syvälle hiussuomuihin. Tämä kaunistava shampoo on kehitetty erityisesti elvyttämään ja korostamaan kaikkien ruskeasävyisten turkkien väriä ja kiiltoa. Runsaasti flavonoideja sisältävä hevoskastanja aktivoi ja stimuloi verenkiertoa, lisäksi siinä on tulehduksia parantava vaikutus. Provitamiinit lisäävät ekstrakiiltoa ja kosteutusta. Käytä HAVANE-shampoota säännöllisesti ylläpitääksesi tai palauttaaksesi ruskean turkin intensiivisen ja hehkuvan sävyn. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. HAVANE AN210 : 250 ml AN211 : 500 ml AN212 : 1 l AN213 : 2.5 l AN214 : 5 l Hevoskastanja - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään HAVANE-shampoota yksistään sellaisenaan, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmausprosessissa.

17 17 EBENE Värishampoo SYVENTÄÄ MUSTAN TURKIN VÄRIÄ JA KIILTOA AUTTAA TAISTELEMAAN PUNAISIA SÄVYJÄ VASTAAN KAIKILLE TUMMA- JA MUSTATURKKISILLE RODUILLE Syvän mustan turkin kuuluu olla tasainen ja kiiltävä. EBENE-shampoo onkin kehitetty erityisesti korostamaan kiiltoa mustissa tai enimmäkseen mustissa turkeissa. Väriä korostava vaikutus syntyy amfoteerisista tensioaktiiveista, jotka auttavat luonnollisia pigmenttejä imeytymään ja lukittumaan syvälle hiussuomuihin. Aloe Vera sisältää runsaasti luonnonmukaisia happoja ja sillä on anti-oxidanttisia ja anti-radikaalisia vaikutuksia. UV/B-suoja auttaa suojaamaan ja taistelemaan punaisia sävyjä vastaan. Provitamiinit lisäävät ekstrakiiltoa ja kosteutusta. Käyttämällä EBENE - shampoota säännöllisesti säilytät turkin kiiltävän ja intensiivisen mustan värin. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. EBENE AN20 : 250 ml AN21 : 500 ml AN22 : 1 l AN23 : 2.5 l AN24 : 5 l Aloe Vera - UV-suoja - Provitamiinit Meidän vinkkimme: EBENE-shampoota voidaan käyttää laimentamattomana punertaville alueille, ja sen annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua. Voidaan käyttää yksistään, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmauksessa.

18 18 CONDITIONING-shampoot TEXTURE Tuuheuttava shampoo HOITAA JA KAUNISTAA ANTAA TURKILLE ILMAVAN JA PÖYHEÄN ULKOMUODON KAIKILLE PITKÄ-JA KESKIPITKÄTURKKISILLE RODUILLE Täydellisen uniikki hoitava shampoo, jossa on kationisia tuuheuttavia ainesosia. Se on kehitetty erityisesti antamaan tuuheutta ja volyymia sekä ilmavaa keveyttä pitkään turkkiin. Tehokkaat kationiset tensioaktiivit kosteuttavat ja tuuhettavat hiussuomuja samalla hoitaen ihoa. Ne vahvistavat ja suojaavat turkin rakennetta, elastisuutta ja vastustuskykyä. Ne stimuloivat turkin keratiinia, tehden trimmauksesta helpompaa ja lyhentäen kuivumisaikaa. Sisältää runsaasti proteiineja, oligoelementtejä, mineraalisuoloja ja vitamiineja. Bambu ja vehnänalkio kosteuttavat ja stimuloivat, kun taas provitamiini B5 lisää turkin kiiltoa. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. TEXTURE AN10 : 250 ml AN13 : 2,5 l AN11 : 500 ml AN14 : 5 l AN12 : 1 l Vehnänalkio - Bambu - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään TEXTURE-shampoota viimeisimpänä tuotteena turkintrimmausprosessissa.

19 19 CACHEMIRE Kosteuttava shampoo HOITAVA, UUDISTAVA JA SILOTTAVA ANTAA TURKILLE PEHMEYTTÄ JA KIILTOA KAIKILLE PITKÄ-JA KESKIPITKÄTURKKISILLE RODUILLE Uskomattoman hoitava ja pehmentävä shampoo, joka perustuu luonnon aktiivisiin kasviperäisiin uutteisiin. Kehitetty kosteuttamaan, korjaamaan ja uudistamaan joko ohutta tai paksua turkkia, joka kaipaa kosteutta ja pehmeää rakennetta. Aidon Monoï de Tahiti -öljyn, hydroloidun kashmirin sekä minkkiöljyn yhteisvaikutus takaa ihon tasapainon, vahvistaa turkin rakennetta ja suojaa hiussuomuja tyvestä latvaan. Provitamiinit antavat turkille pehmeyttä ja kiiltoa. Korjaava ja uudistava CACHEMIRE-shampoo antaa turkille uutta elinvoimaa, edistää turkinkasvua ja sitä voidaan käyttää myös hoitona erittäin kuivalle ja vahingoittuneelle turkille. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. CASHMERE AN40 : 250 ml AN41 : 500 ml AN42 : 1 l AN43 : 2.5 l AN44 : 5 l Monoï de Tahiti - Kashmir - Minkkiöljy - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään CACHEMIRE-shampoota jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmauksessa. After-shampoo -hoitoaine tai naamio tehostaa tuotteen vaikutusta.

20 20 AFTER SHAMPOO CARE -hoidot OPTIMUM CARE Hoitoaine PEHMENTÄÄ JA ANTAA KIILTOA SÄILYTTÄÄ TURKIN RAKENTEEN JA TUUHEUDEN KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Miedosti hajustettu OPTIMUM CARE -hoitoaine perustuu huipputeknologisiin aktiivisiin kationisiin ainesosiin. Hiussuomujen keratiini vetää puoleensa tuotteen innovatiivisia tensioaktiiveja ja polymeerejä, vähentäen turkin haurastumista ja ylläpitäen sen elastisuutta. Ne korjaavat ja suojaavat hiussuomuja tyvestä latvaan sekä vähentävät sähköisyyttä, tarjoten samalla pitkäkestoisen rauhoittavan vaikutuksen. B5-provitamiini korjaa turkkia ja estää hiussuomujen kuivumista ja haurastumista. Ravitseva ja suojaava vehnänalkio auttaa pitämään turkin elinvoimaisena, taipuisana ja kiiltävänä. OPTIMUM CARE -hoitoaine kosteuttaa turkkia syvältä kuitenkaan latistamatta sitä, joten se sopii hyvin sekä ohuille että tuuheille turkeille. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. OPTIMUM CARE AN65 : 250 ml AN68 : 2.5 l AN66 : 500 ml AN69 : 5 l AN67 : 1 l Vehnänalkio - B5-provitamiini Meidän vinkkimme: Tämä tuote sopii käytettäväksi shampoopesun jälkeen hoitona ohuelle tai tuuhealle turkille. Se ei vahingoita turkin luonnollista rakennetta ja kiiltoa.

21 21 CREME RINSE Hoitoaine KOSTEUTTAVA, PEHMENTÄVÄ JA SELVITTÄVÄ HOITOAINE KORJAA SYVÄLTÄ JA ANTAA TURKILLE KIILTOA KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE - ERITYISESTI VAHINGOITTUNEILLE TURKEILLE Erittäin kosteuttava, pehmentävä ja selvittävä hoitoaine, joka on rikastettu Tiaré-kukan tuoksulla. Se tekee turkin trimmauksesta helpompaa latistamatta turkkia ja se helpottaa harjaamista. Huipputeknologiset polymeerit vähentävät hiussuomujen sähköistymistä samalla kosteuttaen niitä. CREME RINSE -hoidon luonnollisen hoitava vaikutus on pitkäkestoinen ja se säilyttää turkille ominaisen elastisuuden. Shea-voin ja vehnänalkion pehmentävien, suojaavien ja uudistavien ominaisuuksien ansiosta tuote on erinomainen kuivalle ja vahingoittuneelle turkille. Se jälleenrakentaa hauraita ja kuivia hiussuomuja hoitaen niitä syvältä ja samalla vähentäen sähköisyyttä. Turkista tulee pehmeä ja kiiltävä. Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. CREME RINSE AN60 : 250 ml AN61 : 500 ml AN62 : 1 l AN63 : 2.5 l AN64 : 5 l Shea-voi - Vehnänalkio - Provitamiinit Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään tätä tuotetta minkä tahansa shampoomme jälkeen antamaan turkille maksimaalista pehmeyttä ja kiiltoa.

22 22 BEAUTY CARE MASK Hoitava naamio KOSTEUTTAVA JA PEHMENTÄVÄ JÄLLEENRAKENTAA TURKKIA TEHDEN SIITÄ PEHMEÄN, TAIPUISAN JA KIILTÄVÄN KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE ERITYISESTI VAHINGOITTUNEILLE TURKEILLE Tämä miedosti hajustettu ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeä hoitonaamio tarjoaa näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla. Proteiini sekä ravitsevat maissinalkion uutteet yhdistettynä maissiöljyyn jälleenrakentavat ja suojaavat turkkia tehden siitä täydellisen tasapainoisen, taipuisan ja elinvoimaisen. Rikastettu hiussuomujen luonnollisestikin sisältämällä E-vitamiinilla, jolla on myös antioxidanttisia ominaisuuksia. Ainutlaatuisen hoitava naamio antaa turkille pehmeyttä ja kosteutusta, säilyttäen hiussuomuja suojaavan hydrolipidikalvon. Tekee turkista vahvan, kiiltävän ja ravitun, säilyttäen turkin ominaisrakenteen latistamatta sitä ja tehden turkin kuivauksesta ja trimmauksesta helpompaa. Maissinalkio - Maissiöljy - E-vitamiini Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja hiero tuotetta hyvin kaikkialle kosteaan turkkiin. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. BEATY CARE MASK AN655 : 250 ml AN656 : 500 ml AN657 : 1 l Meidän vinkkimme: Suosittelemme tätä tuotetta elottomalle, kuivalle ja/tai vahingoittuneelle turkille.

23 23 NON-RINSE CLEANING LOTION -kuivashampoo AISANCE Kuivashampoo DEODORISOIVA KUIVASHAMPOO KORVAA PERINTEISEN POISHUUHDELTAVAN SHAMPOON KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE Tämä ainutlaatuinen deodorisoiva kuivashampoo tarjoaa helpoimman ja tehokkaimman keinon lemmikin puhdistamiseen, joka ei pidä vedestä tai jota ei syystä tai toisesta muuten voi kylvettää. AISANCE-kuivashampoo perustuu tehokkaisiin tensioaktiivisiin ainesosiin, jotka puhdistavat turkin ja ihon säilyttäen turkin ominaisrakenteen. Silikonit vähentävät takkuja, lisäävät kiiltoa ja deodorisoivat elementit jättävät turkkiin raikkaan tuoksun. Sopii hyvin myös tilapäiseen tai kiireelliseen turkin puhdistamiseen, kun shampoopesulle ei ole aikaa. Suihkuta suoraan turkkiin ja hiero hyvin kuivan pyyhkeen avulla. Kuivaa hetken aikaa pyyhkeellä ja harjaa sitten läpi ilman huuhtelua. AISANCE AN95 : 250 ml AN96 : 500 ml Aktiiviset puhdistajat - Deodorisoivat elementit - Antistaattiset tensioaktiiviset silikonit Meidän vinkkimme: Suosittelemme tätä tuotetta erityisesti lemmikeille, jotka eivät siedä vesipesua, sekä naaraille synnytyksen jälkeen.

24 24 BEAUTY CARE & DETANGLING -suihkeet ABSOLU Ammattitason selvityssuihke SELVITTÄÄ PAHIMMATKIN TAKUT VÄHENTÄÄ SÄHKÖISYYTTÄ JA LISÄÄ KIILTOA KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE HERKÄSTI TAKKUUNTUVALLE TURKILLE Ammattimainen antistaattinen selvityssuihke, joka koostuu 100 % kosmeettisista silikoneista, palauttaa turkin takuttoman ja pehmeän ulkomuodon helposti ja kivuttomasti, kiskomatta pohjavillaa. Myrkytön ja allergeeniton, täydellisen turvallinen ABSOLU-suihke ei tahri turkkia tai muuta sen väritystä. Sen sisältämät kosmeettiset silikonit suojaavat hiussuomuja kuivattamatta niitä, lisäävät kiiltoa ja muodostavat suojaavan hydrolipidikalvon, joka säilyttää turkin kimmoisuuden ja elastisuuden sekä suojaa likaantumiselta. ABSOLU-suihketta voidaan käyttää kuivaan turkkiin takkuuntuneille alueille niin usein kun on tarpeen, tai ennen shampoopesua helpottamaan turkin trimmausta ja lyhentämään kuivumisaikaa. Suihkuta kevyesti kuivaan turkkiin, anna vaikuttaa hetken ja sitten kampaa läpi. Varoitus: Käyttö ja säilytys kaukana avotulesta. ABSOLU AN800 : 150 ml AN802 : 500 ml AN801 : 250 ml 100 % Kosmeettiset silikonit Meidän vinkkimme: Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme käyttämään ABSOLU-suihketta säännöllisesti kuivaan turkkiin ennen shampoopesua lemmikeille joiden turkki takkuuntuu helposti. Voidaan käyttää myös kosteaan turkkiin kuivauksen aikana.

25 25 BI-PHASE Pikaselvityssuihke SELVITTÄÄ TAKUT HELPOSTI JA NOPEASTI ANTISTAATTINEN JA MYRKYTÖN KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE HERKÄSTI TAKKUUNTUVALLE TURKILLE Tämä antistaattinen pikaselvityssuihke perustuu tuplavaikutteiseen emulsioon, joka koostuu kosmeettisista silikoneista ja vedestä. Se selvittää takkuisen turkin helposti ja nopeasti kiskomatta pohjavillaa. Myrkyttömänä ja allergeenittomana se ei jätä turkkiin hajuja eikä tahroja ja se on täysin turvallinen käyttää. Silikonien ja veden yhdistelmä vaikuttaa syvällä hiussuomuissa selvittäen, pehmentäen ja tehden turkin harjauksesta ja trimmauksesta helpompaa, samalla kosteuttaen turkkia ja lisäten sen kiiltoa. BI-PHASE-selvityssuihketta voidaan käyttää kuivaan tai osittain kosteaan turkkiin niin usein kuin tarvitaan, mieluiten ennen shampoopesua jotta turkintrimmaus helpottuisi. Suosittelemme säännöllistä käyttöä pesukertojen välissä harjauksen aikana, jotta takkuja ei pääsisi syntymään. Ravista ennen käyttöä, suihkuta mieluiten kuivaan turkkiin ja anna tuotteen imeytyä ennen harjausta. Voidaan käyttää myös kosteaan turkkiin ennen kuivausta. BI-PHASE AN80 : 150 ml AN81 : 250 ml AN82 : 500 ml Kaksivaikutteinen silikonipohjainen emulsio Meidän vinkkimme: Suosittelemme käyttämään BI-PHASEselvityssuihketta säännöllisesti pesukertojen välissä harjuksen aikana vähentääksesi takkuja.

26 26 SHINING CARE Kiiltosuihke ANTAA KAUNEUTTA, PEHMEYTTÄ JA KIILTOA TURKILLE KAIKILLE RODUILLE JA TURKKILAADUILLE KAIKILLE TURKIN PITUUKSILLLE Kaunistava suihke käytettäväksi kylvyn tai kuivauksen jälkeen, lisäämään kiiltoa turkkiin kuin turkkiin. SHINING CARE -kiiltosuihke perustuu nykyaikaisiin, aktiivisiin kosmeettisiin ainesosiin sekä arvostettuun ja elvyttävään limeuutteeseen. Lisää turkkiin pehmeyttä ja kiiltoa sekä helpottaa trimmausta latistamatta turkkia, antaen sille viimeisen silauksen samalla suojaten hiussuomuja. Todellinen kauneustuote, joka tekee turkista silkkisen pehmeän, säteilevän ja valoa heijastavan. Suihkuta reilusti kaikkialle puhtaaseen turkkiin. Anna tuotteen imeytyä hetken ja harjaa läpi kevyesti. SHINING CARE AN910 : 150 ml AN911 : 250 ml AN912 : 500 ml Aktiivinen lime-uute Meidän vinkkimme: Voidaan käyttää myös pesukertojen välissä kuivaan turkkiin.

27 27 JOJOBA SPRAY Korjaava hoitosuihke KOSTEUTTAA, ELVYTTÄÄ JA SYVÄKORJAA KAIKILLE RODUILLE, JOIDEN TURKKI ON KUIVA, VAHINGOITTUNUT TAI ELOTON Uudistava, kosteuttava ja elvyttävä hoitosuihke vahvistaa kuivaa, vahingoittunutta, karkeaa tai elotonta turkkia. Sisältää luonnollisia ravitsevia jojobaöljyn uutteita sekä suojaavia ja anti-radikaalisia B5-, B6- sekä E-vitamiineja. Sisältää myös UV/B-suojan, joka auttaa taistelemaan punaisia sävyjä vastaan. JOJOBA SPRAY imeytyy välittömästi hiussuomuihin säilyttäen tai palauttaen turkin luonnollisen kosteustasapainon, ilman rasvaista tunnetta. Se antaa kosteutusta, pehmeyttä ja kiiltoa turkille. Suihkutetaan kuivaan turkkiin kylvyn jälkeen. JOJOBA SPRAY -suihketta voidaan käyttää uudistavana hoitona ongelmaturkille, se edistää myös turkin kasvua. Vanhemmat, hyvin kuivaturkkiset lemmikit sekä kuivassa huoneilmassa elävät sisäkissat ja -koirat hyötyvät tuotteen korjaavista ja kosteuttavista ominaisuuksista. Suihkuta reilusti kaikkialle puhtaaseen kuivaan turkkiin. Anna tuotteen imeytyä hetken ja harjaa läpi kevyesti. JOJOBA SPRAY AN70 : 150 ml AN71 : 250 ml AN72 : 500 ml Jojobaöljy - UV-suoja - B5, B6 & E -vitamiinit - Käytetään kuivaan turkkiin Meidän vinkkimme: Käytettäessä tuotetta hoitona, suosittelemme käyttämään ensin CACHEMIRE-shampootamme ja sitten viimeistelemään ja tehostamaan kosteuttavaa ja uudistavaa vaikutusta JOJOBA SPRAY - suihkeella.

28 28 SPRAY TEXTURE Tuuheuttava hoitosuihke TUUHEUTTAA JA KAUNISTAA KAIKILLE RODUILLE, JOIDEN TURKKI TARVITSEE EKSTRAVOLYYMIA Tuuheuttava hoitosuihke, joka antaa turkille viimeisen silauksen ennen kilpailua tai näyttelyä, on suunniteltu sileäturkkisille koirille ja kissoille. Tuuheuttavat tensioaktiivit sekä B5 -vitamiinit lisäävät kiiltoa, kosteutusta ja uskomatonta volyymia pitkään ja puolipitkään turkkiin. Helppo käyttää turkintrimmauksen lopuksi tai ennen näytöstä antamaan turkille täydellisen muhkean ulkomuodon. SPRAY TEXTURE -suihke vahvistaa ja pidentää TEXTURE-shampoomme tuuheuttavaa vaikutusta, jotta isot turkit näyttäisivät upeilta ja tuuheilta pidempään. Suihkuta reilusti kaikkialle kuivaan, puhtaaseen turkkiin. Anna tuotteen imeytyä hetken ja tarvittaessa tupeeraa turkki. SPRAY TEXTURE AN90 : 150 ml AN91 : 250 ml AN92 : 500 ml Tuuheuttavat tensioaktiivit - B5 provitamiini - Käytetään kuivaan turkkiin Meidän vinkkimme: SPRAY TEXTURE -suihke on ihanteellinen käytettäväksi erilaisissa näyttelyissä ja kilpailuissa ennen tuomarointia antamaan ekstravolyymia turkkiin.

29 29 PARFYYMIT DARLING Eau de Parfum ALKOHOLITON KOIRILLE JA KISSOILLE Alkoholiton DARLING-parfyymi perustuu luonnollisiin ainesosiin; aitoihin aktiivisiin kasviperäisiin öljyihin ja uutteisiin. Se muuntautuu täydellisesti lemmikkisi ihon PH -arvoon, joten se on miellyttävä käyttää. ANJU BEAUTE:n ainutlaatuinen ja mullistava koostumus poistaa turkista kaikki epämiellyttävät hajut, jättäen jälkeensä terveen ihon sekä pehmeän, miellyttävän ja lämpimän Tiaré-kukan tuoksun, joka huokuu onnea ja iloa! Suihkuta kevyesti turkkiin, välttäen silmiä ja muita herkkiä alueita. DARLING TIARÉ AN950 : 110 ml Tiaré-kukka

30 30 LOVE Eau de Parfum ALKOHOLITON KOIRILLE JA KISSOILLE Luonnolliset ainesosat, puhtaimmat kasviöljyt sekä aktiiviset kasviuutteet tekevät alkoholittomasta LOVE-parfyymistä korkealuokkaisen, hellävaraisen tuoksun, joka mukautuu koirien ja kissojen ihon luonnolliseen PH-arvoon. Antaa turkille hienostuneen ja kevyen persikkateen tuoksun. Kuten DARLING ja FEELING, myös LOVE -parfyymin ainutlaatuinen koostumus poistaa turkista epämiellyttävät hajut, korvaten ne miedolla kukkaisenhedelmäisellä persikkateen tuoksulla. Suihkuta kevyesti turkkiin, välttäen silmiä ja muita herkkiä alueita. LOVE THÉ PÉCHE AN955 : 110 ml Persikkatee

31 31 FEELING Eau de Parfum ALKOHOLITON KOIRILLE JA KISSOILLE Lämmin ja makea vanilja on FEELING-parfyymin pohjatuoksu. Tämä alkoholiton parfyymi mukautuu koirien ja kissojen ihon luonnollisiin PH-arvoihin, ja siinä on käytetty luonnollisia ja puhtaita kasviperäisiä öljyjä ja uutteita. Hellävaraisen ja ykkösluokkaisen FEELING-parfyymin kevyt vaniljantuoksu kietoutuu turkkiin. Kuten DARLING ja LOVE, myös FEELING-parfyymin ainutlaatuinen koostumus poistaa lemmikkisi turkista kaikki epämiellyttävät hajut, korvaten ne herkällä parfyymilla. FEELING jättää jälkeensä raikkaan ja viehkeän vaniljan tuoksun. Suihkuta kevyesti turkkiin, välttäen silmiä ja muita herkkiä alueita. FEELING VANILLE AN960 : 110 ml Vanilja

32 32 Hyväksytty ANJU BEAUTÉ -jälleenmyyjä:

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE ÖLJYN IHANA KOOSTUMUS Öljy on aina ollut tärkeä ainesosa kauneudenhoitotuotteissa. Nyt siitä on tehty hiustenhoidon ihmetuote,

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA start IGORA ROYAL Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT MUOTISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA VAALENNUSVÄRIT 12- SARJA LUOVAT PASTELLISÄVYT

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi!

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ!

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! UUSI VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. www.schwarzkopfpro.com VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. Vaalennus-, raidoitus- ja värjäyspalvelut ovat jokaisen parturi-kampaamon

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

Color Save -käsittelyt

Color Save -käsittelyt Käsittelyt Color Save Värin lukitseminen Pitkäkestoinen, eloisa väri, jolla on syvähoitava vaikutus. Vie hiustesi hemmottelu uusiin ulottuvuuksiin lisäämällä hoitoon infuusiokäsittely. hydrate SP Color

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

The Pr f renc fa 2012 C lors

The Pr f renc fa 2012 C lors www.lorealparis.fi L ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE. The Pr f renc fa 2012 C lors The Pr f renc fa 2012 C lors Preference "Préférence on ollut johtava hiusvärimerkki jo yli 40 vuoden ajan laajan, ammattimaisen

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany. Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.com Pääinnovaatiomme: sana SISÄLTÄÄ korvattiin sanoilla EI SISÄLLÄ Mukaan

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA BEAUTY EVOLUTION YRITYS TUOTTEIDEN TAKANA Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN ANTI-AGING SPA SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, jonka filosofiassa yhdistyvät hyvinvoinnille merkittävät osa-alueet. Uskomme yksilön oikeuteen

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

REASON # 16 HALUTTU HITTISARJA

REASON # 16 HALUTTU HITTISARJA REASON # 15 HALUTTU HITTISARJA KOTIMAINEN FOUR REASONS -HIUSTUOTESARJA TARJOAA TÄYDELLISEN VALIKOIMAN LAADUKKAITA HIUSTEN PUHDISTUS-, HOITO- JA MUOTOILUTUOTTEITA, JOTKA ON SUUNNITELTU SKANDINAAVISEN HIUSLAADUN

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

Hierontalaitteet Liukuvoiteet. Tuotetiedot

Hierontalaitteet Liukuvoiteet. Tuotetiedot Hierontalaitteet Liukuvoiteet Tuotetiedot HIERONTALAITTEET Käytämme parhainta saatavilla olevaa silikonia, joka on ftalaatiton. Kaikki laitteet ovat täysin vesitiiviitä ja helppo puhdistaa vedellä. Voit

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ

UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ ANTIIKIN RITUAALIT MODERNILLE HIUKSELLE KAUNEUDEN MAAILMA ODOTTAA PALJASTUSTA OROFLUIDO löysi antiikin kauneuden salaisuudet,

Lisätiedot

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic PERMANENTIT Blackmagic IdHAIR Black Magic IdHAIR Black Magic -permanenttituotteet ovat tarkoitettu hiusalan ammattilaisille, jotka haluavat luotettavat ja helppokäyttöiset tuotteet, joiden kanssa onnistut

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

from the north poultry protein meal

from the north poultry protein meal from the north Poultry meal proteiinirikas eläinvalkuainen Poultry Meal on suomalaisen siipikarjan sivutuotteista valmistettu proteiinirikas eläinvalkuainen. Se on laadukas raaka-aine rehuihin ja lemmikkien

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

VÄRI HOITO MUOTOILU. Together. A passion for hair. Kampaajan opas

VÄRI HOITO MUOTOILU. Together. A passion for hair. Kampaajan opas VÄRI HOITO MUOTOILU Together. A passion for hair Kampaajan opas 2 BLONDME VAALENNUKSEN PERUSTEET VAALENNUKSEN PERUSTEET KAMPAAJAN pitää hallita väriopin perustiedot sekä tuntea hiusten pigmentaatio. VÄRIN

Lisätiedot

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina LIIKELAHJAT 2017 2 2343 Poltettu narukiulu ja kauha Emendon tyylikäs puinen narukiulu sekä kauha. Kauhan varteen on mahdollista painattaa esimerkiksi yrityksen oma logo. 3930 Poltettu narukiulu ja kauha

Lisätiedot

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE Mysteerisen pitkät ripset täysin luonnollisesti! BeautyLash Eyelash Growth Booster stimuloi ripsien kasvua luonnollisella

Lisätiedot

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE the Shine Caresse issue DYNAMIC YOUNG SENSUAL FEMININE CHEEKY INNOCENT SURPRISING SHINY L Oréal Paris esittelee Shine Caressen, uuden

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Lehdistötiedote kesäkuu 2017 ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Arvioidut kuluttajahinnat: Skin Oxygen

Lisätiedot