Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmätoimintaan!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmätoimintaan!"

Transkriptio

1 Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmätoimintaan! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla. Myös Sinä voit halutessasi ohjata ryhmää itseäsi kiinnostavasta aiheesta! Ota rohkeasti yhteyttä! Tervetuloa mukaan maksuttomaan toimintaamme! kotipesa.muotiala.fi TAMMELA LINNAINMAA / KOILLINEN Kehon herättely -jooga maanantaisin Tammelakeskuksen jumppasalissa klo Jumittaako? Tekisikö pieni liike hyvää? Haluaisitko aloittaa maanantain pehmeästi? Tunnilla herättelemme kehoa lempeästi joogaten. Teemme pehmeitä liike- ja venytysharjoituksia, joita syvennämme hengityksen avulla. Etsimme kehon hyviä linjauksia ja avaamme kehon erilaisia liikeratoja. Tunnin alussa ja lopussa rauhoitumme rentoutukseen. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Ota oma jumppapatja mukaan. Tunti sopii kaikille, ja mukaan voi tulla koska tahansa! Ohjaajana toimii joogaopettaja Mia Moilanen. Kehon herättely maanantaisin ajalla paitsi 2. pääsiäispäivänä ja vappuna 1.5. Kotipesän nettisivulle: mia.jooga@gmail.com (Mia) tai puhelimitse (hanketyöntekijä Eija)

2 Liike- ja tanssi-ilmaisu Koilliskeskuksessa maanantaisin klo Oletko aina halunnut tanssia, muttet ole koskaan uskaltanut kokeilla? Oletko ehkä käynyt tanssikoulussa tai työväenopistossa tanssi-tunnilla, mutta alkeistuntikin on tuntunut liian haastavalta? Onko mukava harrastus kenties loppunut alkuunsa kalliin hinnan vuoksi? Liike- ja tanssi-ilmaisun kurssilla opetellaan jazz- ja nykytanssin perusteita rauhalliseen tahtiin edeten sekä tehdään ilmaisullisia harjoitteita. Tunnilla tuotetaan myös omaa liikettä. Kyseessä on ns. nollatason tunti; kurssi ei edellytä aiempia tanssiopintoja, vaan opetus alkaa todella alkeista. Kurssi sopii kaikenikäisille, sillä liikkeet tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Tarvitset ainoastaan hivenen uskallusta sekä halua ilmaista itseäsi uudella tavalla. HUOM! Ryhmä ei ole 30.1., eikä 1.5. Ohjaajana toimii Tristan Selin (FM, teatterin ja draaman tutkimus). Ilmoittautumiset ja tiedustelut: (Tristan) Koillis-Ilonat Koilliskeskuksessa tiistaisin klo 10 12, kevätkausi Koillis-Ilonat tuovat arjen ilonaiheet kanssaihmisten riemuksi! Koillis-Ilonat on mukavien vapaaehtoisten ohjaajiemme omasta ideasta syntynyt maksuton mahdollisuus tavata alueen ihmisiä kaikenlaista kivaa puuhaillen. Tiistaisin ajalla klo kokoontuvien Koillis-Ilonoiden kantavana ajatuksena on olla matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua ihmisiin inspiroivan tekemisen ja jutustelun merkeissä. Teemoina ovat esim. kädentaidot ja alueellisen tietotaidon jakaminen. Haluatko tuoda oman lisäsi palettiin? Toimintaa kehitetään osallistujien ideoiden perusteella, joten tule kertomaan, mikä Sinua kiinnostaisi! Koillis-Ilonat tapaavat Koilliskeskuksessa (Liikekatu 3, Tampere), kokoustila Sorassa, paitsi poikkeuksellisesti monitoimitila Kivessä. Mukaan voit tulla koska tahansa, ilmoittautua ei tarvitse. Tervetuloa mukaan! Ohjaajina toimivat Orvokki Laakso ja Anu-Maarit Lehtonen. Lisätiedot: (Juuso)

3 Lavis Koilliskeskuksessa tiistaisin klo Lavatanssijumppa eli Lavis on suomalainen ryhmäliikuntamuoto, jossa tanssitaan ilman paria lavatansseista tutuilla askelilla muun muassa humpan, valssin, jenkan, foxtrotin, rockin, jiven, cha-chan ja samban tahtiin. Lavistunneille tarvitset vain parketilla tanssahteluun sopivat jumppatossut tai tanssikengät. Lisää tietoa: Tiistaisin ajalla klo järjestettävä Lavistunti on maksuton ja kokoontuu Koilliskeskuksen liikuntasali Kalliossa (Liikekatu 3, Tampere). Tervetuloa mukaan! Ohjaajina toimivat Heli Tiusanen ja Sari Pärssinen (Juuso) Keilaryhmä tiistaisin klo Kotipesä järjestää yhteistyössä Arttelin Antin kanssa keilaryhmän kaikkien teidän iloksenne joka arkitiistai alkaen. Ryhmään voi osallistua kuka vaan, ja se on osallistujille täysin ilmainen. Ryhmä kokoontuu tiistaisin ajalla (ei ) ja paikkana toimii legendaarinen Kaupin keilahalli (Keilakuja 1, Tampere). Mukaan mahtuu 10 pelaajaa. Tervetuloa mukaan pelaamaan hyvään seuraan, ja nauttimaan kun STRIKE osuu kohdallesi. Ohjaajat: Antti Rautajoki, Teemu Sernola ja Eija Jyllilä (Antti)

4 Vaihtoehtonaapurit Tammelakeskuksessa tiistaisin klo 17 19, kevätkausi Kaipaatko urbaanin elämäntavan vastapainoksi lisää yhteisöllisyyttä rentoa ajanviettoa leppoisassa ilmapiirissä? Tule mukaan vaihtoehtonaapureiden ikärajattomaan joukkoon! Meillä vetäjillä on ajatuksena luoda kaikille avoin, leppoisan oleskelun tila, jonne voit tulla tekemään tai rennosti olemaan. Kokoamme ohjelman osallistujiensa näköiseksi. Mietitään sisältöä yhdessä ensimmäisellä tapaamiskerralla kaffen, teen ja napostelujen äärellä. Voisimme esimerkiksi työstää porukkana yhteisötaidetta tai tehdä omat aarrekarttamme, maalata ideoidaan ja katsotaan mitä ajatuksia syntyy! Yhdelle kerralle olisi tarjolla luento ihmissuhde/seksuaalisuusteemalla (28.3.). Aivan keskiössä ja ohjelmaa tärkeämpää olisi toistemme seura tule sellaisena kun olet, niillä fiiliksillä mitä tunnet. Olet lämpimästi tervetullut! Mukaan voit hypätä koska tahansa, ilmoittautua ei tarvitse. Tapaamme tiistaisin 7.3, 14.3, 28.3, 4.4, sekä 2.5. klo Paikkana on Perheiden talon kulmahuone Tammelakeskuksessa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21. Ohjaajina toimivat Jenni Kuoppala & Mia Westerholm. Herrainkerho Martit yhdessä sovittuina aikoina Tarjolla yhteistä toimintaa mukavassa miesporukassa Lähde mukaan Herrainkerho Martteihin! Ilmoita aina ensin ohjaajalle itsestäsi! Osallistujien toiveiden perusteella muodostettu ohjelma: - Vko 7 / keskiviikko klo 12: Lenin-museo Hämeenpuisto 28 (kokoonnutaan paikan päällä klo 12) - Vko 8 / keskiviikko klo 12: Kuntosali Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, (kokoonnutaan paikan päällä klo 12) - Vko 9 Talviloma. Herrainkerho Martit ei kokoonnu! - Vko 10 / keskiviikko 8.3. klo 13: Luonto ja retkeily -ryhmä Osallistutaan Kotipesän ulkoiluryhmän toimintaan. (Paikka ilmoitetaan myöhemmin.) - Vko 11 / keskiviikko klo 12: Pelihetki Pelataan lautapelejä, rupatellaan ja juodaan kaffet. (Kokoonnutaan Tammelakeskuksessa klo 12) Tervetuloa mukaan! Ohjaajana toimii Kai Stjerna (Eija)

5 Luova tanssi keskiviikkoisin klo Tammelakeskuksen jumppasalissa Tällä kurssilla tutustumme erilaisiin luovan liikkeen harjoituksiin, joiden myötä on mahdollista tutkia omaa ainutlaatuista tapaansa liikkua, lempeydellä ja sallivasti. Lämmittelyosuudessa haemme liikkuvuutta koko keholle, mutta erityisesti nivelille sekä selän ja niskan alueelle. Kurssi sopii kaikille, sillä etenemme omaa kehoa kuunnellen. HUOM! Luovaa tanssia ei ole ke ! Kurssi on maksuton. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ohjaajana toimii Anu Pulkkinen (Eija) Luonto ja retkeily -ryhmä joka toinen keskiviikko, suunnittelu Tässäpä sinulle oiva mahdollisuus luonnosta ja retkeilystä nauttimiseen yhdessä mukavan porukan kanssa. Jos tunnet vetoa retkeilyyn, marjastukseen ja sienestykseen, veneilyyn ja nuotiomakkaraan tai joihinkin näistä, niin tule rohkeasti mukaan. Yhdessä eksyminen on hauskempaa! Anna luonnon hoitaa ja hemmotella sinua! Retkien kohteet ja aikataulut sovitaan kauden ensimmäisellä tapaamiskerralla yhdessä ryhmän osallistujien kanssa; myöhemmin niistä saa tarkemmat tiedot ohjaajalta ota rohkeasti yhteyttä! Luonto- ja retkeilyryhmän kevätkausi aloitetaan suunnittelulla Tammelakeskuksessa keskiviikkona tavataan klo 13 Tammelakeskuksen kahvilassa. Tervetuloa mukaan! Ohjaajana toimii Eija Jyllilä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: (Eija)

6 Monimuotoinen taidekerho Tammelakeskuksen Pikku- Tammi-kabinetissa keskiviikkoisin klo Monimuotoisessa taidekerhossa tehdään taidetta erilaisin menetelmin ja materiaalein osaavan ja kannustavan ohjaajan opastuksella. Taidekerhoon osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta. Taidekerho kokoontuu keskiviikkoisin alkaen klo Tammelakeskuksen Pikku-Tammi-kabinetissa. Mahdollisista poikkeusajoista tiedotetaan ryhmään ilmoittautuneille. Ohjaajana toimii taideterapeutti Jaana Kukko (Eija) Tekstipaja Koilliskeskuksessa keskiviikkoisin klo Haluaisitko kokeilla näytelmän kirjoittamista? Unelmoitko ehkä siitä, että keksimäsi tarina tai vaikka oma elämäsi heräisi eloon teatterin lavalla? Tekstipaja auttaa sinut hyvään alkuun. Tekstipajassa perehdytään draamatekstin kirjoittamiseen aivan alkeista lähtien. Ryhmä sopii myös proosatekstin tekijöille, jotka haluavat oppia kirjoittamaan vuoropuhelua. Tekstipajaan osallistuminen on maksutonta eikä edellytä aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saada palautetta sekä työkaluja oman kirjoittamisensa kehittämiseen. Tekstipaja kokoontuu Koilliskeskuksen kokoustila Sepelissä. HUOM! Kurssille mahtuu rajallinen määrä osallistujia, ilmoittaudu heti! Kurssi on maksuton. Tervetuloa mukaan! Ohjaajana toimii Tristan Selin (FM, teatterin ja draaman tutkimus). Ilmoittautumiset ja tiedustelut: (Tristan)

7 Sählyryhmä keskiviikkoisin klo Nääshallissa Kotipesä ja Puiston kansalaistoiminta järjestävät yhteistyössä sählyvuoron keskiviikkoisin klo Nääshallin palloilusalissa (Näsijärvenkatu 8). Tule mukaan rentoon porukkaan! Tarvitset mukaan vain liikuntavaatteet ja sisäpelikengät. Mailaa voit lainata ohjaajalta. Ohjaajana toimivat Juuso Armila, Risto Lahtinen ja Antti Rautajoki. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: (Juuso) Kässykahvila joka toinen torstai klo ajalla Vaivaako neuloosi, mutta ohjeet ovat kateissa ja lanka solmussa? Kaipaatko neulontaseuraa? Pääset joko neulomaan omia töitäsi tai aloittamaan harrastuksen ihan alusta osaavan ohjaajan opastuksella. Saat mahdollisuuden oppia uusia menetelmiä, kuten magic loop, toe-up ja minipyöröpuikot sukille. Alkuun pääsemiseksi voit lainata puikkoja ja erilaisia lankoja. Jos taas neuloosi ei ole kovin akuutti, niin tule sen sijaan luomaan kauniita yksilöllisiä koruja ja kortteja. Tässäkin sinua auttaa taitava ohjaajamme. Kivan tekemisen ohella pääset tietysti juomaan kahvia ja viettämään aikaa yhdessä! Kokoonnumme käsitöiden ja kahvittelun merkeissä aina parillisten viikkojen torstaina klo Tammelakeskuksen kabinetti Pikku-Tammessa (Itsenäisyydenkatu 21). Kerhossa voit kutoa, neuloa, tehdä korutöitä sekä askarrella kortteja. Kokeile ja innostu kaikki aloittelijoista taitureihin tervetulleita! Ohjaajana toimivat Hanna Saarinen ja Johanna Tamminen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: (Eija)

8 Asahi-terveysliikunta Koilliskeskuksessa torstaisin ajalla klo Asahi on liikuntamuoto, jossa yhdistyvät länsimaisen lääketieteen ja itämaisen liikunnan parhaat perinteet. Asahi on osa terveellistä elämäntapaa, joka ennaltaehkäisee erilaisia sairauksia ja vammoja. Asahia pystyy harjoittamaan kuka tahansa riippumatta iästä tai fyysisestä kunnosta. Kotipesän Asahi-ryhmä sopii kaikenikäisille, sillä liikkeet tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Ryhmä kokoontuu Koilliskeskuksen (Liikekatu 3) liikuntasali Kalliossa torstaisin klo ajalla paitsi 2.2. ja 2.3.! Asahi-ryhmä on maksuton. Tervetuloa mukaan! Ohjaajana toimii Riikka Nevalainen (valtuutettu Asahiohjaaja). Ilmoittautumiset ja lisätiedot: (Juuso) Ukkokerho perjantaisin klo Ullakonvainiolla Tervetuloa mukaan perjantaisin klo kokoontuvaan ukkokerhoon Ullakonvainion kerhotilaan! Kerho on tarkoitettu kaikille ukoiksi itsensä tunnistaville, iällä ei ole niinkään väliä. Kerhotoiminnan järjestävät Kotipesähanke ja Tampereen kaupungin vapaaehtoiset kulttuuri- ja liikuntaluotsit. Kerho kokoontuu joka perjantai yhteisesti kiinnostavaksi koettujen aiheiden pariin. Ukkokerhon on mahdollista tuulettua retkillä ja vierailijoitakin saattaa saapua. Kerhossa on aina kahvitarjoilu. TERVETULOA MUKAAN! Lisätiedot: (Juuso)

9 Linnainmaan Teatteri -ryhmä Koilliskeskuksessa lauantaisin klo Lähde kokeilemaan teatteri-ilmaisua! Linnainmaan Teatteri on tarkoitettu kaikille ilmaisusta, tarinoista ja teatterista kokonaisuudessaan kiinnostuneille, tarkoittaen myös lavastusta, tekniikkaa, puvustusta ym. Linnainmaan Teatterin kausi huipentuu tietenkin esitykseen. Ryhmä kokoontuu keväällä 2017 lauantaisin klo Koilliskeskuksen monitoimitila Kivessä. Tule mukaan! Lähde rohkeasti mukaan, kaikille löytyy varmasti se oma juttu! Ohjaajana toimii Tristan Selin (FM, teatterin ja draaman tutkimus). Ilmoittautumiset ja tiedustelut: (Tristan) Sunnuntaikalastajat sunnuntaisin klo 10 13, kevätkausi Suunnista kevätsunnuntaisin kalastamaan! Kalastamme pilkkiongintana laiturilta Takonrannassa Hatanpäällä (Hatanpäänkatu 6) ja nautimme samalla keväisistä auringonsäteistä Pyhäjärven rannalla. Syötteinä käyvät kastemadot, toukat tai vaikkapa maissinjyvät. Runsaampaa kalaparvea odotellessa voi piipahtaa Hatanpään ruusukahvilassa. Aloitamme sunnuntaina klo 10-13, ja tapaamme aina asti sunnuntaisin. Bussit 11,21,33 tuovat sinut Sarviksen pysäkille rannan tuntumaan. Tervetuloa kalastamaan! Lisätiedot: (Eija)

10 Tulossa myös: Vertaisryhmä sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville Koilliskeskuksessa Kärsitkö sosiaalisten tilanteiden pelosta? Haluaisitko tukea ja keskusteluseuraa muista saman asian kanssa kamppailevista? Meiltä on pyydetty (anonyymisti) suljettua keskustelu- /vertaistukiryhmää. Kokoontumispaikkana toimii Koilliskeskus, ja tapaamisajoista sovitaan ryhmän kanssa. Etsimme osallistujia ryhmään. Ryhmään otetaan enintään 8 osallistujaa. Ryhmän ohjaajalla on kokemusta sosiaalisten tilanteiden pelosta. Ryhmän tarkoituksena on toimia turvallisena paikkana, jossa ei tarvitse häpeillä tai pelätä, mitä muut ajattelevat minusta, vaan voi jakaa kokemuksia ja keskustella avoimesti. Millaiset tilanteet ovat vaikeita? Mitkä toimintatavat ovat auttaneet? Yhdessä löydämme helpommin keinoja, joilla saamme vähennettyä sosiaalisten tilanteiden pelosta aiheutuvaa haittaa! RYHMÄÄN EI ENÄÄ OTETA LISÄÄ ILMOITTAUTUMISIA. Kysy lisää tai kerro mielipiteesi: Facebook: Kotipesän Juuso juuso.armila@muotiala.fi Mikä tahansa muu ryhmä (keksi itse!) Millaisesta ryhmätoiminnasta Sinä olet kiinnostunut? Haluaisitko ohjata ryhmää itse tai vaikka yhdessä kaverisi kanssa? Tammelakeskuksessa ja Koilliskeskuksessa on ryhmätoimintaan soveltuvia kaupungin tiloja, joita saa varattua maksutta Kotipesän kautta kaikille avointen ryhmien toimintatiloiksi. Kysy rohkeasti lisää Kotipesän työntekijöiltä: Juuso Armila juuso.armila@muotiala.fi (Linnainmaa) Eija Jyllilä eija.jyllila@muotiala.fi (Tammela)

11 Yhteistyössä mukana:

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt!

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla.

Lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmätoimintaan!

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmätoimintaan! Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmätoimintaan! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja

Lisätiedot

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Puh. 050 337 9004 Sähköposti lahitori@apukolmio.fi apukolmio.fi/tammelan

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

PUISTON KANSALAISTOIMINNAN JA KOTIPESÄ-HANKKEEN KEVÄÄN OHJELMA

PUISTON KANSALAISTOIMINNAN JA KOTIPESÄ-HANKKEEN KEVÄÄN OHJELMA PUISTON KANSALAISTOIMINNAN JA KOTIPESÄ-HANKKEEN KEVÄÄN OHJELMA Kevät 2017 PUISTON KANSALAISTOIMINNAN JA KOTIPESÄ-HANKKEEN KEVÄÄN OHJELMA Edistämme tasa-arvoa, hyvinvointia ja osallisuutta. Arvostamme yksilöllisyyttä,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Aleksanterin koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

PUISTON KANSALAISTOIMINTA JA KOTIPESÄ-HANKE

PUISTON KANSALAISTOIMINTA JA KOTIPESÄ-HANKE PUISTON KANSALAISTOIMINTA JA KOTIPESÄ-HANKE Syksy 2017 PUISTON KANSALAISTOIMINNAN JA KOTIPESÄ-HANKKEEN SYKSYN OHJELMA Edistämme tasa-arvoa, hyvinvointia ja osallisuutta. Arvostamme yksilöllisyyttä, kokemuksellisuutta

Lisätiedot

Poimintoja syyskuun ohjelmasta:

Poimintoja syyskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Kotipesä-hanke

Kotipesä-hanke Kotipesä-hanke 2016-2018 Kotipesä-hanke yhteistyö toiminnan ytimessä Tavoite: toteutetaan sellaista terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa, mitä ihmiset pyytävät Toimintaideat nettisivun idealaatikosta

Lisätiedot

Poimintoja toukokuun ohjelmasta:

Poimintoja toukokuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Toiminta-Silta Harrasteet ja vapaa-ajantoiminta syyskausi 2017 TOIMII!

Toiminta-Silta Harrasteet ja vapaa-ajantoiminta syyskausi 2017 TOIMII! Toiminta-Silta Harrasteet ja vapaa-ajantoiminta syyskausi 2017 TOIMII! 1 Sisällysluettelo Luontoretkiryhmä 3 Frisbeegolfia 4 Kuntosali 5 Kokkaillaan ja leivotaan Vehniksellä 6 Kokkaillaan ja leivotaan

Lisätiedot

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta:

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Mielekästä Liikunnan Iloa

Mielekästä Liikunnan Iloa Mielekästä Liikunnan Iloa SYKSY 2019 Yhteystiedot: Risto Lahtinen, hankevastaava risto.lahtinen@mielen.fi 050 5131 158 J-P Heininen, hanketyöntekijä j-p.heininen@rientola.fi 050 353 7243 MLI-ryhmät Syksy

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Etelä-Hervannan koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Etelä-Hervannan koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Etelä-Hervannan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kaarilan koulupolku Rahola - Kaarila lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu tiedottaa

Lisätiedot

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 1 ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 2018-2019 Tähän on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

MIELEN AVOIN OPISTO Recovery College

MIELEN AVOIN OPISTO Recovery College MIELEN AVOIN OPISTO Recovery College SEKÄ HANKKEET KOTIPESÄ MIELEKÄSTÄ LIIKUNNAN ILOA Kevät 2018 UUDET TUULET PUHALTAVAT Yhdistyksemme Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry on nyt Mielen ry. Muutoksessa

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitori on kaikenikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka 2. LÄHITORIN PALVELUOHJAUS Mietityttääkö sinua jokin asia? Oletko yksinäinen? Tarvitsetko

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Atalan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Atalan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Atalan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Kaarilan koulupolku. Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Kaarilan koulupolku. Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Kaarilan koulupolku Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lamminpää koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta

Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta HYVÄN TEKIJÖITÄ KAIVATAAN - pienikin teko on tärkeä! Mitä sinä voisit tehdä? Iltapäiväkerho toimia mummona tai vaarina Pyhän Annan lastenkirkolla Pyhän Annan lastenkirkon

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

Pienikin apu arjessa voi helpottaa päivääsi!

Pienikin apu arjessa voi helpottaa päivääsi! Pienikin apu arjessa voi helpottaa päivääsi! Lapsiparkkiin ovat tervetulleita 0-6 vuotiaat lapset. Lapsiparkissa hoitajina toimivat perhetyöntekijät. Tee rauhassa ruokaostokset, piipahda vaatekaupassa

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto Toimintakalenteri KEVÄT 2019 2018 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen hyvinvointia

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO

KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO 7.1-22.4.2016 Ennakkoilmoittautuminen aktiviteetteihin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä Lapland Hotel

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

MIELEKÄSTÄ LIIKUNNAN ILOA KEVÄT 2019 OHJELMA

MIELEKÄSTÄ LIIKUNNAN ILOA KEVÄT 2019 OHJELMA MIELEKÄSTÄ LIIKUNNAN ILOA KEVÄT 2019 OHJELMA MLI-ryhmät KEVÄT 2019 JOOGARYHMÄ Vetreyttä ja voimaa kehoon, virkeyttä mieleen. Jooga sopii kaikille, myös ensikertalaisille. Aika: 13.3.-12.6.19 keskiviikkoisin

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lentävänniemen koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lentävänniemen koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lentävänniemen koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesomajärven koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesomajärven koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja 3.-9.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Kevään 2011 ohjelma Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät: Astrokerho Kerho on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Kerhossa opimme katsomaan astrologiselta kartalta

Lisätiedot

Poimintoja huhtikuun ohjelmasta:

Poimintoja huhtikuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela

Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. -

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 12.9 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa12.9, 24.10, 21.11, klo10 11.30 Alkaa 13.9 jatkuen 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11,

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA SYKSY 2007 ILMOITTAUTUMINEN Harjula-keskuksen toimistoon 20.8.2007 alkaen klo 8-15.30: puh. (03) 8725 130 Ilmoittaudu nyt! HARJULAN KUNTOUTUS Liikuntaryhmiemme tavoitteena on ikääntyvien

Lisätiedot

Linnainmaan koulupolku

Linnainmaan koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulupolku Linnainmaa - Leinola lv. 2018-2019 1 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pyynikin koulupolku Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ Kesäohjelma 2016 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340 2538

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Sammon koulupolku. Kissanmaa - Sampo. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Sammon koulupolku. Kissanmaa - Sampo. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Sammon koulupolku Kissanmaa - Sampo lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019. Koulu

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

TERVETULOA VETURITALLEILLE!

TERVETULOA VETURITALLEILLE! TERVETULOA VETURITALLEILLE! Veturitallit on Jyväskylän nuorten ja nuorten aikuisten aktiivisen toiminnan keskus. Veturitalleilla nuoret järjestävät oman elämänsä näköistä toimintaa. Ota Veturitallien työntekijöihin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Tesoman koulupolku Tesoma - Lamminpää lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

Härmälän koulu lv

Härmälän koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Härmälän koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 16.8.2016 12.5.2017. Hip kerhot ovat

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

ELOKUU Tervetuloa! Puh

ELOKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot:

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot: Yhteystiedot: Koordinaattori Suvi Nousiainen p. 050 323 7588 suvi.nousiainen@ muotiala.fi Koordinaattori Risto Lahtinen p. 050 380 3456 risto.lahtinen@muotiala.fi Koordinaattori Kati Hankkila p. 050 358

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Palvelukeskus on avoinna kesä- ja elokuussa, heinäkuu suljettu! KESÄN 2016 OHJELMA

Palvelukeskus on avoinna kesä- ja elokuussa, heinäkuu suljettu! KESÄN 2016 OHJELMA Kustaankartanon palvelukeskus tarjoaa toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille. Hae maksuton asiakaskortti asiakaspalvelusta. ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-TO KLO 10.00 14.00 K-TALON RAVINTOLAN

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

KEVÄÄN 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE

KEVÄÄN 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE Sovellettu kuntosali klo. 10-11. Terveyskeskuksen jatkoryhmä, ilmoittautuminen. Kuntosaliryhmä klo. 13-14, ei Tasapainoryhmä klo. 14:45-15:45. Monipuolista tasapaino- ja lihasvoimaharjoittelua. Ei Paikka:

Lisätiedot

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA TIEDOTTEEN SISÄLTÖ - Junnujaoston uuden kauden avajaisjuhlan ajankohta - Muutoksia ohjattuihin harjoituksiin - Harjoitusten perumisesta ja kahden tunnin varoajasta - Ilmoittautuminen harjoituksiin - SMM

Lisätiedot

VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016

VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 Viikko-ohjelma on melko sidottu jo Jokipatasalin ryhmien suhteen. Kaupungin koulujen vuoroja odotellessa jotkut ryhmäajankohdat ovat vielä avoimia. Ne ovat

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 9.1.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 9.1. jatkuen 6.2., 6.3., 3.4., klo10 11.30 Paikka: entinen Osuuspankki Alkaa 10.1.

Lisätiedot

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät 2018 Tervetuloa Vauvakerho kokoontuu perjantaisin klo 10 11.30 takkahuoneella (E-ovi). Tervetuloa aamukahville. Kerhossa tapaat toisia vanhempia ja pääset

Lisätiedot

Päivätoimintayksikkö Kotipääsky tarjoaa ohjattua ryhmätoimintaa alueen mielenterveyskuntoutujille.

Päivätoimintayksikkö Kotipääsky tarjoaa ohjattua ryhmätoimintaa alueen mielenterveyskuntoutujille. Päivätoimintayksikkö Kotipääsky tarjoaa ohjattua ryhmätoimintaa alueen mielenterveyskuntoutujille. Erilaisissa ryhmissä kuntoutujilla on mahdollisuus harjoitella sosiaalisia ja arkielämän hallintaan liittyviä

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Varhaiskasvatussuunnitelma. Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013

Varhaiskasvatussuunnitelma. Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013 Varhaiskasvatussuunnitelma Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013 1. AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN PALVELUT Avoimet varhaiskasvatuspalvelut kunnassa on jaettu kolmeen päätaajamaan kirkonkylään, Rajamäkeen ja

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Syyskuun 2015 ohjelma Viikko 37 Maanantai 7.9 8.30 16.00 *Perhekerhoon

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Takahuhdin koulupolku

Takahuhdin koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Takahuhdin koulupolku Messukylä - Takahuhti - Atala lv. 2018-2019 MA TI KE TO KEPPIHEVOSKERHO 2. 6.lk Klo 14.15-15.15 A-talon tekstiilityön luokka. Hip-kerhot lv.2018 2019

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

Takahuhdin koulupolku

Takahuhdin koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Takahuhdin koulupolku Messukylä - Takahuhti - Atala lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1.

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Järjestöjen säännöllistä toimintaa Kumppanuustalo Arttelissa 2015

Järjestöjen säännöllistä toimintaa Kumppanuustalo Arttelissa 2015 Salhojankatu 42, 33500 Tampere p. 050 4521169 Järjestöjen säännöllistä toimintaa Kumppanuustalo Arttelissa 2015 Maanantaisin Kuminauhajumppa Kehon virkistystä! Aika: Maanantaisin 19.1. 11.5.2015 klo 13.30-14.00

Lisätiedot

Lielahden koulupolku

Lielahden koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lielahden koulupolku Lentävänniemi - Lielahti lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot