VARSINAIS-SUOMEN HAASTEPYÖRÄILY VAPUSTA JUHANNUKSEEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARSINAIS-SUOMEN HAASTEPYÖRÄILY VAPUSTA JUHANNUKSEEN"

Transkriptio

1 Kesäkuu 2017 Nuoriso- ja liikuntapalvelut Maija Puolakanaho puh sähköposti VARSINAIS-SUOMEN HAASTEPYÖRÄILY VAPUSTA JUHANNUKSEEN Naantalin saaristo-osat (Rymättylä, Merimasku ja Velkua) osallistuvat jälleen Varsinais- Suomen haastepyöräilyyn vapusta juhannukseen ( ). Säännöt kirjaus edellyttää 10 km yhtäjaksoista pyöräilyä työmatkapyöräilyssä kriteeriä on höllennetty siten, että jos yhteen suuntaan matkaa on 5 km ja takaisintulo 5 km, voi kokonaismäärän 10 km merkitä yhdeksi suoritukseksi samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10 kilometriä kohden pyöräilykilometrit merkitään joko vihkoihin, LiikUn nettisivujen kautta tai lähettämällä pyöräilykilometrit sähköpostilla maija.puolakanaho@naantali.fi viimeistään Kaikkien pyöräilykirjauksia tehneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja. Palkinnot toimitetaan kampanjan päätyttyä siihen palvelupisteeseen, minkä alueella kirjaus on tehty. Kirjauslaatikot sijaitsevat Velkua Livonsaaren kauppa Kummeli Merimasku Osuuspankin luona oleva vaja Palvelupiste Rymättylä - Tanilantie - Röölä - Nurvalantie - Airismaa - Poikko, Kari Ojalan talon luona - Aasla - Kurala, Antti Pesannon talon luona - Kuivainen - Vesilaitos - Kärysniementien varrella oleva lato - Heinäinen - Salonkylä, Kinttalanrauman sillan luona Salonkylän ja Tammihaantien risteys

2 KESÄKUUN RANTAPÄIVÄT Rantapäivä, Nunnalahden uimarannalla kesäkuussa joka maanantai ja keskiviikko klo Rantapäivissä suppailua, kisoja, pelejä ja musiikkia. Tule paikalle ja viivähdä hetki tai pidempikin aika! Yli 9-vuotiaille. Osallistuminen on ilmaista. FAZERIN MAKEISTEHTAAN RETKI JA HEUREKA TAI FAZERIN MAKEISTEHTAAN RETKI JA JUMBON KAUPPAKESKUS Retki Vantaalle järjestetään tiistaina 6.6. Retkipäivänä klo 12 tutustumiskäynti 1h Fazerin makeistehtaalle ja iltapäivästä klo 19 saakka vaihtoehtoisesti joko Heurekaan tai Jumboon. Retki on tarkoitettu yli 12-vuotiaille, joten reissuun on tervetullut osallistumaan perheenä tai ikärajan ylittäneet keskenään. Alle 12-vuotiaat pääsevät mukaan aikuisen seurassa. Retkelle mahtuu 48 osallistujaa ja se toteutetaan, mikäli osanottajia on vähintään 25. Tiedustelut erityisnuorisotyöntekijä Annika Aaltonen puh Hinnat: Fazer ja Heureka, yli 16-vuotiaat, 62 Fazer ja Jumbo, yli 18-vuotiaat, 40 Fazer ja Heureka, 5-15-vuotiaat, 51 Fazer ja Jumbo, 7-17-vuotiaat, 36 Fazer ja Heureka, alle 5-vuotiaat, 28 Fazer ja Jumbo, alle 7-vuotiaat, 28 Voimassaolevalla nuorisokortilla kortin omistaja saa retkestä -10 % RETKI LINNANMÄEN HUVIPUISTOON Retki Linnanmäen huvipuistoon järjestetään tiistaina Retki on tarkoitettu yli 12-vuotiaille, joten hurvittelemaan on tervetullut osallistumaan perheenä tai ikärajan ylittäneet keskenään. Alle 12-vuotiaat pääsevät mukaan aikuisen seurassa. Retkelle mahtuu 48 osallistujaa ja se toteutetaan, mikäli osanottajia on vähintään 25. Linnanmäen retken hinta on 60. Voimassaolevalla nuorisokortilla kortin omistaja saa retkestä -10 % ja korttia näyttämällä palvelupisteessä retken hinta on 54. Pelkän bussimatkan hinta on 28 /hlö. Lisätietoja antaa Veera Savikkomaa puh NUORTEN SAARISTOSEIKKAILU INGA-LILL KALJAASILLA Saaristoseikkailu on ja se on tarkoitettu yli 10-vuotiaille. Saaristoseikkailulla purjehditaan Taalintehtaalle, Meriteijoon ja Brännskäriin. Ruokailut ja yöpymiset ovat laivassa. Purjehduksella jokainen saa osallistua navigointi-, kansi-, keittiötehtäviin. Välillä saa myös ihailla maisemia vapaavuoroilla. Saaristoseikkailun hinta on 220 Ilmoittaudu netissä viimeistään 16.6 mennessä. Saaristoseikkailu järjestetään yhteistyössä Naantalin, Raision ja Kaarinan nuorisopalveluiden kanssa. Lisätietoja antaa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Jari Kaulio puh KAIKKI ILMOITTAUTUMISET (jollei muuta mainita) > tapahtumat > ilmoittaudu ja varaa Sporttivaunu ma-ke Rymättylän urheilukenttä klo Liikunnallista ohjattua päivätoimintaa ulkona. Naantalin keskustasta, Velkualta ja Merimaskusta järjestetään kuljetus Rymättylän toimintapäiville Ilmoittautuminen verkkosivuilla liikkuvanaantali.fi.

3 LIIKUNTA- JA NUORISOPALVELUT AVOIMET PALLOILUVUOROT Maijamäen liikuntahallilla. Eri kentät lajeille sähly, koris, jalkapallo. Ei ohjattua toimintaa. Kahdella ensimmäisellä lomaviikolla ke-pe klo (ke 7.6., to 8.6., pe 9.6., ke to 15.6., pe 16.6.) TEMPPUILUA KOULULAISILLE Maijamäen tatamisalissa pe 9.6., to ja pe klo Alle kouluikäiset ovat tervetulleita temppuilemaan vain yli 18-vuotiaan liikuntakaverin seurassa. TANSSILEIRI ti-to päivittäin klo koululaisille Maijamäen tatamisalissa. Tiedossa iloista tanssia mm. hiphop ja breakdance. Tanssileiri sopii vasta-alkajille ja jo tanssia harrastaneillekin. Hinta 20. Ilmoittautuminen verkkosivuilla liikkuvanaantali.fi klo Klo 12 Suvilystimarkkinat avaa näyttävä vanhojen Volkkarien paraati Rantamakasiini, Naapuri ja Villa Augusta ovat avoinna. Klo 13 ja 15 Merimaskun kirkon draamallinen opastuskierros (Merimaskun teatteri) Klo 14:30 Merimaskun Lossivahti 2017 julkistetaan (Merimasku-Seura) Vieraita viihdyttävät tanssimusiikilla Trio Esa Veli ja Pennitön Uneksija markkinaalueella ja Hanuristi Markku Tuokko Villa Augustan edustalla Merimaskun koirakerho: Koirabaari, lemmikeille vettä ja nameja Merimaskun Reimarit: paistavat maittavia lettuja MLL, Merimasku ja Merimaskun Ahto: Lastenmaailma, tekemistä ja hupia lapsille Kilpailu: arvaa meriveden lämpötila Juhannusaattona klo 12 (tarkemmat ohjeet paikalla). Kolmelle lähimmäksi arvanneelle tiedossa hyvät palkinnot. Markkinoilla kymmeniä myyjiä ja useita yhdistyksiä.suvilystit järjestää Hynttyyt yhteen-ryhmä.

4 MERIMASKUN TEATTERI TANKKI TÄYTEEN Vilenien huoltoasema on pakkolunastettu, ja perhe suunnittelee kaupunkiin muuttamista. Sulo tekee elämänsä suurimman heräteostoksen, halvalla tietenkin. Emmi ja Juhana vastustelevat turhaan. Juhana menettää sydämensä Margareetalle ja Isapellalle, mutta lopulta kaikki mukaan lukien entinen baariapulainen Ullakin löytävät paikkansa uudessa ympäristössä. Konstaapeli Reinikainen ei malta olla sekaantumatta asioihin omalla tyylillään. Käsikirjoitus: Neil Hardwick, Jussi Tuominen, Dramatisointi: Olka Horila, Ohjaus: Venla Kuitunen Katso tarkemmat ajat ja tee lippuvaraus osoitteessa: Lippujen hinnat: Aikuiset 15, lapset alle 12 v lipun sarjassa 1 lippu ilmaiseksi. Paikka: Kollolan kotiseututalo, Kollolanti 2, Merimasku Lisätietoja ja liput: Teatterinjohtaja Kauko Pajukoski , kauko.pajukoski@gmail.com Näytelmän kesto n. 2 tuntia + väliaika ELÄKELIITON LEMU-ASKAINEN-VELKUAN YHDISTYS kesäteatteriretki Samppalinnaan katsomaan Heli Laaksosen näytelmää Eloheinäkesä, klo näytäntöön. Hinta 35 /hlö sis. lipun ja matkan, 50 ensimmäistä mahtuu mukaan. Sitovat ilm menn. Pirjolle tai Lasselle p Maksut yhd:n tilille mennessä. Aikataulu: Teersalo 13.30, Askainen 13.55, Lemu 14.05, Raisio PIHAKIRPPIS VÄENTUVAN AVOIMESSA PÄIVÄKODISSA, RIPIKATU 8, puh TI klo SÄÄVARAUS, ei sateella. TERVETULOA! Lettujen paistoa ja kahvia.

5 Lauantaina Avoimet kylät - päivä Velkuassa Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään ja Velkua on mukana juhlistamassa päivää monipuolisella ohjelmalla. Tervetuloa tutustumaan elämänmenoon meren äärellä! Avoimet Kylät - tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna Ohjelma: Klo Yhteislaulua, paimenmusiikkia sekä pilli- ja tuohityöpajoja kaiken ikäisille. Musiikkiesitys paimensoittimilla, yhteislaulatusta kantelesäestyksellä sekä ruoko- /toropillityöpaja ja tuohisormustentekoa. Ohjelman vetää kansanmuusikko ja kädentaitokouluttaja Minna Hokka. Paikka: Kummelin rannassa. Lisätietoja Pro Sinervo ry/saaristotalohanke, Tiina Saaresranta, prosinervo@gmail.com, p Klo Nyt nappaa! Ongintaa laiturilta Teersalon rannassa. Tervetuloa mukaan koko perheellä. Onget ja syötit löytyvät järjestäjän puolesta. Lisätietoja Velkuan kalastajaseura ry, Janne Antila, p velkuankalastajaseura@gmail.com. Klo Velkuan Marttojen POP UP -kahvila. Mm. makoisia, paikallisia leipomuksia, ravintotietoutta ja rentoa yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä itse tehtyjen herkkujen äärellä. Paikka: Kummelin rannassa. Lisätietoja Velkuan Marttayhdistys ry, Mari-Milla Aura, marimilla.aura@gmail.com. Klo 14 alkaen ohjattu luontopolkuretki Velkuan polkureitistöllä. Tervetuloa mukaan nauttimaan luonnon rauhasta. Mahdollisuus kiertää opastetusti Henttulan luontopolku Teersalossa (kesto n. 2-3 tuntia) tai omatoimisesti Vaihelan uudistettu luontopolku Velkuanmaassa (opaskarttoja saatavilla Vaihelasta). Sade ei ole este, vaan raikastava lisä. Lähtö Henttulan luontopolkuretkelle Teersalosta Palvelukeskus Kummelin (Sauniementie 3, Velkua) edestä klo 14. Teersalon retkellä kahvitarjoilu makean kera, myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Lisätietoja Velkuan saaristolaisyhdistys ry, Johanna Antila, p , johanna.antila@velkua.fi. Klo 18 alkaen hyvän fiiliksen ulkolentopalloa Teersalon kentällä (Sauniementie 5, Velkua). Virvokkeita tarjolla. Tervetuloa pelaamaan, jatketaan iltaan asti niin pitkälle kun pelaajien kunto kestää! Myös kylähaasteita otetaan vastaan. Säävaraus. Lisätietoja Velkuan saaristolaisyhdistys ry, Johanna Antila, p , johanna.antila@velkua.fi

6 Saaristotalohanke tiedottaa: SINERVON KAHVIT lauantaina 1.7. klo Tutustuminen Hilkka ja Lauri Valtosen kokoamaan kotimuseoon. Lasse Valtonen kertoo kotimuseon esineistöstä. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Paikka: Lepola, Lepolantie, Velkuanmaa. VELKUAN JA LIVONSAAREN LUKUPIIRI kokoontuu seuraavan kerran kesäisissä tunnelmissa maanantaina 3.7. kl Kirjamme on tällä kertaa Pauliina Rauhalan Taivaslaulu. Keskustelemme ja kahvittelemme Tiinan Saaresrannan luona Velkuanmaassa. Tervetuloa uudet ja vanhat piiriläiset! Yhteydenotot: RANTAPUODIN KESÄKUUN AUKIOLOAJAT MA LA KLO SU KLO RANTAKLUBIN KESÄKUUN AUKIOLOAJAT MA LA KLO SU KLO KAUPPA PALVELEE MYÖS RAVINTOLAN AUKIOLOAIKOINA.

7 Tervetuloa viettämään 26. Livonsaaripäivää lauantaina Tule nauttimaan perinteisestä koko perheen tapahtumasta Seurantalon kentälle. Lavalla Pertti Keihäs ja Jarkko Salmi vastaavat juonnosta ja musiikista. Yrittäjä Anders Blomin juhlapuheessa Ajatuksia Livonsaren tulevaisuudesta Naantalin saaristokaupungissa. Kenestä vuoden savustaja? Diaesityksessä nostalgisia kuvia Livonsaaren menneistä tapahtumista. Kotieläinnäyttely. Tarjolla silakkasoppaa, paistettuja silakoita, muurinpohjalettuja, grillimakkaraa, kahvia ja muuta suuhunpantavaa. Arpajaisissa joka toinen arpa voittaa. Huom. Vain käteinen raha kelpaa Myyntipaikkoja voi tiedustella Seppo Lehtoselta puh Seurantalon kesätorikauden avajaiset juhannusaattona klo 9-12 Lettupannut ovat kuumina juhannuksen jälkeen joka lauantaina aina elokuun puoleenväliin saakka.

8 . NASTA Muista lukea Nasta, kaikkiin kotitalouksiin 4 kertaa vuodessa jaettava kaupungin oma tiedotuslehti, johon kootaan myös ajankohtaiset tapahtumat. Verkkosivujen tapahtumakalenteriin päivitetään lisäksi jatkuvasti tulevia tapahtumia NRO Aineistopäivä Jakelu viikolla 3 / / VELKUAN-LIVONSAAREN SAARISTOTIEDOTE Aineistopäivä Ilmestymispäivä Heinäkuu Elokuu Julkaisija: Naantalin kaupunki, toimittaja Sirke Raitio, puh Toimitathan seuraavaan tiedotteeseen tarkoitetun materiaalin Velkuan palvelupisteeseen viimeistään mielellään sähköpostin liitteenä Word-tiedostona osoitteeseen velkua.palvelupiste@naantali.fi tai Sirke.Raitio@naantali.fi Kaupunki päättää sisällön julkaisusta ja pidättää oikeuden tehdä toimituksellisia muutoksia esim. lyhentää tekstiä. Ilmoita jakeluhäiriöistä Postin asiakaspalveluun p (pvm / m pm) tai asiakaspalvelu@posti.fi Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin.

9

10 NASTA Muista lukea Nasta, kaikkiin kotitalouksiin 4 kertaa vuodessa jaettava kaupungin oma tiedotuslehti, johon kootaan myös ajankohtaiset tapahtumat. Verkkosivujen tapahtumakalenteriin päivitetään lisäksi jatkuvasti tulevia tapahtumia VELKUAN-LIVONSAAREN SAARISTOTIEDOTE Aineistopäivä Julkaisupäivä Kesäkuu Heinäkuu Julkaisija: Naantalin kaupunki, toimittaja Sirke Raitio, puh Toimitathan seuraavaan tiedotteeseen tarkoitetun materiaalin Velkuan palvelupisteeseen viimeistään mielellään sähköpostin liitteenä Word-tiedostona osoitteeseen velkua.palvelupiste@naantali.fi tai Sirke.Raitio@naantali.fi Kaupunki päättää sisällön julkaisusta ja pidättää oikeuden tehdä toimituksellisia muutoksia esim. lyhentää tekstiä. Ilmoita jakeluhäiriöistä Postin asiakaspalveluun p (pvm/m pm) tai asiakaspalvelu@posti.fi

11

Toukokuu 2017 YSTÄVÄPIIRI KUMMELISSA EHTOOLLISHARTAUS KUMMELISSA JUMALANPALVELUS VELKUAN KIRKOSSA TERVETULOA! TERVEYDENHOITAJA TIEDOTTAA

Toukokuu 2017 YSTÄVÄPIIRI KUMMELISSA EHTOOLLISHARTAUS KUMMELISSA JUMALANPALVELUS VELKUAN KIRKOSSA TERVETULOA! TERVEYDENHOITAJA TIEDOTTAA Toukokuu 2017 YSTÄVÄPIIRI KUMMELISSA Ke 31.5. klo 12.30 Minna Pykälämaa EHTOOLLISHARTAUS KUMMELISSA Ke 10.5. klo 17.00 Marja Saantola JUMALANPALVELUS VELKUAN KIRKOSSA Su 21.5. klo 16.30 Messu. Seppeleen

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

Toukokuu 2017 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT KIRJASTO MAASEUTUPALVELUT SATA KOHTAAMISTA-NÄYTTELY

Toukokuu 2017 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT KIRJASTO MAASEUTUPALVELUT SATA KOHTAAMISTA-NÄYTTELY Toukokuu 2017 KIRJASTO Merimaskun kirjaston lukupiiri kokoontuu tiistaina 30.5. klo 19.00. Kaikki lukemisesta ja mukavasta keskustelusta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Keskustelun kohteena oleva kirja

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

Elokuu Naantali 574 vuotta ELÄKELIITON LEMU-ASKAINEN- VELKUAN YHDISTYS JUHLIMME SYNTYMÄPÄIVÄÄ KE LIVONSAAREN KYLÄYHDISTYS

Elokuu Naantali 574 vuotta ELÄKELIITON LEMU-ASKAINEN- VELKUAN YHDISTYS JUHLIMME SYNTYMÄPÄIVÄÄ KE LIVONSAAREN KYLÄYHDISTYS Elokuu 2017 Naantali 574 vuotta JUHLIMME SYNTYMÄPÄIVÄÄ KE 23.8.2017 Kukkiva tori klo 14 18 Pukukavalkadi klo 18 Kansalaispiknik ja pääjuhla Kirkkopuistossa klo 19 www.naantali.fi/naantalipaiva #suomi100naantalissa

Lisätiedot

KESÄKUU 2019 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT TERVEYSPALVELUT KUMMELI. Maija Puolakanaho puh Terveydenhoitaja tiedottaa:

KESÄKUU 2019 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT TERVEYSPALVELUT KUMMELI. Maija Puolakanaho puh Terveydenhoitaja tiedottaa: KESÄKUU 2019 TERVEYSPALVELUT Terveydenhoitaja tiedottaa: Lääkäri Kummelissa ti 18.6.19. Ajanvaraus puh 040 9000 864/ terveydenhoitaja Annu Laavainen Velkuan laboratorio suljettu 24.6.-2.8.19. Terveydenhoitaja

Lisätiedot

Joulukuu 2016 ADVENTIN AJAN TOIMINTAA VELKUALLA

Joulukuu 2016 ADVENTIN AJAN TOIMINTAA VELKUALLA Joulukuu 2016 ADVENTIN AJAN TOIMINTAA VELKUALLA KIRKOSSA 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän sanajp., Risto Räty, Virpi Vähäpassi 8.12. klo 12 Koululaisten Kauneimmat joululaulut Annukka Lindberg, Miika Hartikainen

Lisätiedot

Kesäkuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT

Kesäkuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Kesäkuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho puh 0400 638 398 etunimi.sukunimi@naantali.fi VARSINAIS-SUOMEN HAASTEPYÖRÄILY VAPUSTA JUHANNUKSEEN Naantalin saaristo-osat (Rymättylä, Merimasku

Lisätiedot

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät)

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät) Helmikuu 2016 Kokouskutsu Velkuan Marttayhdistys ry Velkuan Marttojen kevätkokous lauantaina 6.2.2016 klo 14, Sinervolla. Esillä sääntömääräiset asiat, kahvitarjoilu, TERVETULOA! Yst.terv. Mari-Milla Aura

Lisätiedot

Lokakuu 2017 LUX GRATIAE SUOMI 100- JUHLAA NAANTALISSA JA SAA- RISTOSSA UIMAKULJETUKSET RAISION ULPUKKAAN

Lokakuu 2017 LUX GRATIAE SUOMI 100- JUHLAA NAANTALISSA JA SAA- RISTOSSA UIMAKULJETUKSET RAISION ULPUKKAAN Lokakuu 2017 LUX GRATIAE SUOMI 100- JUHLAA NAANTALISSA JA SAA- RISTOSSA 27.-29.10.2017 PE KLO 12 100+1 KOHTAAMISTA Naantalin Taidehuone PE KLO 17 SISARTEN LAULU Naantalin kirkossa. Liput 18 PE KLO 19 JOHANNA

Lisätiedot

Jotta osaamme varata ruokaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään

Jotta osaamme varata ruokaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään Tammikuu 2016 ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA VELKUALLA SUNNUNTAINA 6.12.15 SANAJUMALANPALVELUS KIRKOSSA 11.00 Pirkko Tavio, Leena Flander ja Reini Koivusalo Kunniakäynnti sankarihaudoilla ja seppeleenlasku JUHLA

Lisätiedot

Su klo pääsiäispäivän messu. Jani Kairavuo Su klo messu. Seppeleen lasku sankarihaudalla.

Su klo pääsiäispäivän messu. Jani Kairavuo Su klo messu. Seppeleen lasku sankarihaudalla. Huhtikuu 2017 SEURAKUNNAN TOIMINTAA VELKUALLA Ystäväpiiri Ke 19.4. klo 12.30 Kummelissa. Minna Pykälämaa Ke 31.5. klo 12.30 Kummelissa. Minna Pykälämaa Ehtoollishartaus Ke 13.4. klo 17.00 Kummelissa. Leena

Lisätiedot

TERVETULOA YHDISTYSKLINIKALLE

TERVETULOA YHDISTYSKLINIKALLE Kesäkuu 2016 Huomio! Seuraava saaristotiedote ilmestyy 30.6.2016, johon tulee sekä heinä- että elokuun asiat. Elokuun tiedotetta ei tehdä erikseen vaan seuraavaksi ilmestyy syyskuun tiedote 2.9.2016. Aineiston

Lisätiedot

Marraskuu 2017 IPANARIEHA JÄÄHALLIEN YLEISÖLUISTELU- VUOROT UIMAKULJETUKSET RAISION ULPUKKAAN

Marraskuu 2017 IPANARIEHA JÄÄHALLIEN YLEISÖLUISTELU- VUOROT UIMAKULJETUKSET RAISION ULPUKKAAN Marraskuu 2017 IPANARIEHA Rymättylän liikuntasalissa lauantaisin klo 14.00-15.30. Ipanarieha on tarkoitettu pääasiallisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapsella tulee olla mukana

Lisätiedot

Työtä tehdään 7 tuntia päivässä. Jakson aikana pidetään kaksi palkallista lomapäivää.

Työtä tehdään 7 tuntia päivässä. Jakson aikana pidetään kaksi palkallista lomapäivää. Helmikuu 2017 SEURAKUNNAN TOIMINTAA VELKUALLA Ystäväpiiri Ke 15.2. klo 12.30 Kummelissa. Minna Pykälämaa Ke 15.3. klo 12.30 Kummelissa. Minna Pykälämaa Ehtoollishartaus Ke 22.2. klo 17.00 Kummelissa. Jani

Lisätiedot

Naantalin kaupungin liikunta ja nuorisopalveluiden sekä yhdistysten tarjoamaa toimintaa kesäksi 2017

Naantalin kaupungin liikunta ja nuorisopalveluiden sekä yhdistysten tarjoamaa toimintaa kesäksi 2017 Naantalin kaupungin liikunta ja nuorisopalveluiden sekä yhdistysten tarjoamaa toimintaa kesäksi 2017 www.liikkuvanaantali.fi ILMOITTAUTUMISET KAUPUNGIN JÄRJESTÄMIIN TOIMINTOIHIN NETISSÄ www.naantali.fi>

Lisätiedot

Heinäkuu 2017 EL LEMU-ASKAINEN-VELKUAN YHDISTYS VELKUAN SAARISTOLAISYHDISTYS JÄRJESTÄÄ TEATTERIRETKET RÖLLI JA 22.7.

Heinäkuu 2017 EL LEMU-ASKAINEN-VELKUAN YHDISTYS VELKUAN SAARISTOLAISYHDISTYS JÄRJESTÄÄ TEATTERIRETKET RÖLLI JA 22.7. Heinäkuu 2017 EL LEMU-ASKAINEN-VELKUAN YHDISTYS 15.8. saaristoseikkailu Herrankukkaroon höyrylaiva s/s Ukkopekalla. Matkan hinta 49 /hlö sisältää bussikuljetukset, kalakeiton Vaakahuoneella, tutustumiskierroksen

Lisätiedot

Maaseutuasiamies tavattavissa Rymättylän kirjastossa Tukihakemusten vastaanotto Rymättylän kirjastossa maanantaina 16.5.2016 klo 13.00 18.30.

Maaseutuasiamies tavattavissa Rymättylän kirjastossa Tukihakemusten vastaanotto Rymättylän kirjastossa maanantaina 16.5.2016 klo 13.00 18.30. Toukokuu 2016 Liedon maaseutupalvelut tiedottaa Maaseutuasiamies tavattavissa Rymättylän kirjastossa Tukihakemusten vastaanotto Rymättylän kirjastossa maanantaina 16.5.2016 klo 13.00 18.30. Palauta viljelykiertosuunnitelma

Lisätiedot

Samasta osoitteesta löytyvät myös kortilla saatavat etuudet. Hakemus palautetaan täytettynä ja kahden kuvan kera.

Samasta osoitteesta löytyvät myös kortilla saatavat etuudet. Hakemus palautetaan täytettynä ja kahden kuvan kera. Marraskuu 2016 NUORISOTILAT NUORISOKORTTI Naantalissa on käytössä seutukunnallinen nuorisokortti. Kuvallinen kortti on tarkoitettu 9 17 vuotiaille nuorille. Se on voimassa lukuvuoden kerrallaan ja on ilmainen.

Lisätiedot

Syyskuu 2017 SYYSLOMALLA KOULULAISILLE LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA. Sarja ja matkat:

Syyskuu 2017 SYYSLOMALLA KOULULAISILLE LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA. Sarja ja matkat: Syyskuu 2017 SYYSLOMALLA KOULULAISILLE LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA TORSTAINA 19.10. Avoin palloiluvuoro (ei ohjattua toimintaa) Maijamäen liikuntahallissa klo 9.00-12.00. Tanssileiri klo 10.00-12.00 Tatamisalissa,

Lisätiedot

Tammikuu 2017 KIRJASTO NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT

Tammikuu 2017 KIRJASTO NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Tammikuu 2017 KIRJASTO Merimaskun kirjaston lukupiiri aloittaa kevätkauden tiistaina 31.1.2017 klo 19.00. Kaikki lukemisesta ja mukavasta keskustelusta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Keskustelun kohteena

Lisätiedot

Kesäkuu 2014 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT

Kesäkuu 2014 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Kesäkuu 2014 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Nuoriso- ja liikuntapalvelut Maija Puolakanaho puh 0400 638 398 VARSINAIS-SUOMEN HAASTEPYÖRÄILY VAPUSTA JUHANNUKSEEN Naantalin saaristo-osat (Rymättylä, Merimasku

Lisätiedot

HEINÄ-ELOKUU 2019 NAANTALIN OPISTO TERVEYSPALVELUT KUMMELI ARJEN ASIOINTIA VERKOSSA II

HEINÄ-ELOKUU 2019 NAANTALIN OPISTO TERVEYSPALVELUT KUMMELI ARJEN ASIOINTIA VERKOSSA II HEINÄ-ELOKUU 2019 NAANTALIN OPISTO TERVEYSPALVELUT Terveydenhoitaja tiedottaa: Velkuan laboratorio suljettu 24.6.-2.8.19. Terveydenhoitaja lomalla 31.5, 24.6, 28.6. 1.7., 8.7., 12.7., 15.7. ja 19.7.- 5.8.19

Lisätiedot

Maaliskuu SEURAKUNNAN TOIMINTAA VELKUALLA Ystäväpiiri. Ehtoollishartaus. Jumalanpalvelukset Velkuan kirkossa TERVEYDENHOITAJA TIEDOTTAA

Maaliskuu SEURAKUNNAN TOIMINTAA VELKUALLA Ystäväpiiri. Ehtoollishartaus. Jumalanpalvelukset Velkuan kirkossa TERVEYDENHOITAJA TIEDOTTAA Maaliskuu 2017 SEURAKUNNAN TOIMINTAA VELKUALLA Ystäväpiiri Ke 15.3. klo 12.30 Kummelissa. Minna Pykälämaa Ke 19.4. klo 12.30 Kummelissa. Minna Pykälämaa Ehtoollishartaus Ke 22.3..klo 17.00 Kummelissa.

Lisätiedot

Toukokuu 2019 KAUPUNKI TIEDOTTAA. Europarlamenttivaalit Pekka, Merimaskun ja Rymättylän kirjastot sekä Velkuan palvelupiste.

Toukokuu 2019 KAUPUNKI TIEDOTTAA. Europarlamenttivaalit Pekka, Merimaskun ja Rymättylän kirjastot sekä Velkuan palvelupiste. Toukokuu 2019 Pekka, Merimaskun ja Rymättylän kirjastot sekä Velkuan palvelupiste. KAUPUNKI TIEDOTTAA Europarlamenttivaalit 2019 Europarlamenttivaalit toimitetaan sunnuntaina 26.5.2019. Ennakkoäänestyksen

Lisätiedot

Heinä-elokuu 2016 FÖLIN LIIKKUVA TOIMIPISTE KIRJASTO NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT

Heinä-elokuu 2016 FÖLIN LIIKKUVA TOIMIPISTE KIRJASTO NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Heinä-elokuu 2016 FÖLIN LIIKKUVA TOIMIPISTE Fölin liikkuva toimipiste vierailee Merimaskun kirjastossa 19.7.2016 klo 16-18. Liikkuvasta myyntipisteestä voi ostaa ja ladata Fölin yleisempiä korttituotteita.

Lisätiedot

terveydenhoitaja Annu Laavainen puh. 040 9000 864. Kevään 2014 lääkäripäivät ovat:

terveydenhoitaja Annu Laavainen puh. 040 9000 864. Kevään 2014 lääkäripäivät ovat: Toukokuu 2014 TERVEYDENHOITAJA TIEDOTTAA : terveydenhoitaja Annu Laavainen puh. 040 9000 864. Kevään 2014 lääkäripäivät ovat: Ti 29.4.,ti 20.5.2014. NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho puh 0400

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Tammikuu 2018

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Tammikuu 2018 Tammikuu 2018 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 2018 NAANTALIN REKRYMESSUT järjestetään keskiviikkona 24.1.2018 klo 13 alkaen Naantalin urheilutalolla, Kuparivuorentie 1. Rekrymessuilla Sinulla on mahdollisuus mm. *

Lisätiedot

Huom. Taloa on avoinna ko. iltana vain loka- ja marraskuun ajan, mutta jos nuorten määrä kasvaa (vähintään10) jatkamme toimintaa toistaisesksi.

Huom. Taloa on avoinna ko. iltana vain loka- ja marraskuun ajan, mutta jos nuorten määrä kasvaa (vähintään10) jatkamme toimintaa toistaisesksi. Lokakuu 2016 NAANTALIN NUORISOPALVELUT Merimaskun Kensu 13 17-vuotiaille os. Iskolantie 13, Merimasku Avoin nuorisotalotoiminta ke klo 17-21. Alkaa 5.10. Huom. Taloa on avoinna ko. iltana vain loka- ja

Lisätiedot

Katri Valtamolta aika lääkärin vastaanotolle puh. 040 9000 864

Katri Valtamolta aika lääkärin vastaanotolle puh. 040 9000 864 Elokuu 2015 Lääkäripäivä elokuussa Kummelissa 27.8.2015 Torstaina Katri Valtamolta aika lääkärin vastaanotolle puh. 040 9000 864 Syksyn RATSASTUSKURSSI tarjolla Livonsaaren vanhalla koululla! Kurssi sisältää

Lisätiedot

Tammikuu 2016 KIRJASTO NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT. LUKUPIIRI KÄYNNISTYY MERIMASKUN KIRJASTOSSA TIISTAINA 26.1.2016 klo 19.00

Tammikuu 2016 KIRJASTO NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT. LUKUPIIRI KÄYNNISTYY MERIMASKUN KIRJASTOSSA TIISTAINA 26.1.2016 klo 19.00 Tammikuu 2016 KIRJASTO LUKUPIIRI KÄYNNISTYY MERIMASKUN KIRJASTOSSA TIISTAINA 26.1.2016 klo 19.00 Merimaskun kirjastossa käynnistyy ensi vuoden alussa lukupiiri. Kaikki lukemisesta ja mukavasta keskustelusta

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

KESÄKUU 2019 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT

KESÄKUU 2019 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT KESÄKUU 2019 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Nuoriso- ja liikuntapalvelut Maija Puolakanaho puh 0400 638 398 etunimi.sukunimi@naantali.fi KEPEIN ASKELIN KESÄÄN Tule viettämään liikunnallista maanantaiiltapäivää

Lisätiedot

Elo - syyskuu 2014 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT MERIMASKUN HARRASTEMESSUT

Elo - syyskuu 2014 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT MERIMASKUN HARRASTEMESSUT Elo - syyskuu 2014 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT VARSINAIS-SUOMEN HAASTEPYÖRÄILYN PALKINNOT: Pyöräilykypärä T-paita Urheilusukat Huivi Raimo Fabritius Leena Virtanen Sirkka Sainio Kimmo Nordlund Pirkko

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä POLVIJÄRVI-PÄIVÄT ke - su 17.-21.7.2013 keskiviikko 17.7. klo 18.30 Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä Leikkimielisessä kisassa valitaan

Lisätiedot

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Pohjanmaan piiri isännöö kesäkuun alussa pirettäviä veteraanipäiviä uimahalliurheilutaloon, areenan ja torin lähiympäristössä. Ohjelmassa

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Naantalin kaupunki yhteistyössä Vanhusneuvoston kanssa järjestää IKÄÄNTYVIEN TURVALLISUUSPÄIVÄN KESKIVIIKKONA 6.4.2016 KLO 10-13

Naantalin kaupunki yhteistyössä Vanhusneuvoston kanssa järjestää IKÄÄNTYVIEN TURVALLISUUSPÄIVÄN KESKIVIIKKONA 6.4.2016 KLO 10-13 Huhtikuu 2016 Naantalin kaupunki yhteistyössä Vanhusneuvoston kanssa järjestää IKÄÄNTYVIEN TURVALLISUUSPÄIVÄN KESKIVIIKKONA 6.4.2016 KLO 10-13 Kuparivuoren Urheilutalolla Aiheina mm. toimintakyvyn ylläpitäminen,

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

Alueen suurin paikallislehti SEUTUSANOMAT LÄNSI-TURKU MASKU NAANTALI NOUSIAINEN RAISIO RUSKO

Alueen suurin paikallislehti SEUTUSANOMAT LÄNSI-TURKU MASKU NAANTALI NOUSIAINEN RAISIO RUSKO TURUN Turun Seutusanomat ilmestyi vuosina 1994 2015 nimellä Kaupunkiuutiset 1 JULKAISIJA ML-Mediat Oy Osoite: Tasalanaukio 1, 2. krs. 21200 Raisio Toimitusjohtaja: Mika Leinonen, 040 706 2132 mika.leinonen@turunseutusanomat.fi

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka Torstai 29.06.2017 Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka... Perjantai 30.06.2017 Dj Tahko MTB Lauantai 01.07.2017 Yleinen Jo 19. kertaa järjestettävä Suomen suurin ja haastavin MTB tapahtuma tulee

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma TOTEUTETAAN ULKONA Sisällä leikkitilat on suljettuna koko kesäkuun remonttijärjestelyistä johtuen Kesäkuussa asukaspuistossa on talon ulkomaalaustyöt käynnissä.

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat monipuolista,

Lisätiedot

Keinupuistokeskuksen Syyskuu

Keinupuistokeskuksen Syyskuu Torstai 1.9. Koko päivän Keinupuistokeskuksen Syyskuu Tule tutustumaan Kanervan ryhmiin ja TOIVO -Mummusikaalin tekoon 10.15-11.00 Yhteislaulua, ravintolasalissa 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI Saaristolautakunta

NAANTALIN KAUPUNKI Saaristolautakunta Yhdistys / järjestö Jäsenet Toiminnan / avustuksen tarkoitus Avustus Anomus Esitys Päätös lkm 2017 2018 2018 2018 1 Armonlaakson Vaeltajat ry 274 Kunto- ja virkistysliikunta / retkeily luonnossa. 150,00

Lisätiedot

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010:

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Leirit: Pro-Sporttileiri Kulho 14.-16.7. Kolme vuorokautta mukavaa toimintaa liikunnan parissa. Hinta: 60 Sisältää: ruokailut, majoituksen, vakuutuksen ja

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Viikko 23 (1.6.-7.6.) Ma 1.6. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

Joulukuu Onnea Suomi 100! ITSENÄISYYSPÄIVÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLINTA ALKAA TORILLA JO 5.12.

Joulukuu Onnea Suomi 100! ITSENÄISYYSPÄIVÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLINTA ALKAA TORILLA JO 5.12. Joulukuu 2017 Onnea Suomi 100! ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12.2017 KLO 9.00 Kunniakäynti ja seppeleenlasku Laivaston muistoristillä, Kuparivuoren leirintäalue KLO 10.00 Sanajumalanpalvelus Naantalin kirkossa, mukana

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 07 09 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 05 07 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri Kinaporin palvelukeskus 10.6.2016 Tapahtumakalenteri Pe 10.6. Virkeänä kohti viikonloppua -tuokio klo 14 Ma 13.6. Tanssit klo 13, Rami s band Ti 14.6. Ulkoilupäivä Pihlajasaaressa. Lähtö Kinaporin aulasta

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoro / 4 pvm klo rata tapahtuma ilmoittaudu Numero TAMMIKUU Vuoroja pistooli r2 12.1.2013 klo.9-12 pist2 viikkovuoro Ke 9.1 0400 13 12004 1 pistooli

Lisätiedot

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua).

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua). TAPAHTUMAKALENTERI HEINÄKUU 2012 VIIKKO 26 MA 25.6 TI 26.6 KE 27.6 TO 28.6 PE 29.6 LA 30.6 SU 1.7 25.6. zumba/ zumbatoning 2.7.ja 9.7. combatic+core Seniorijumppa klo 9.30-10.00 puisto. Jumppa on maksuton.

Lisätiedot

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 29.4.2016 kahdelle viikolle on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html. KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT RYMÄTTYLÄN KIRJASTO. Rakennusvalvonnan päivystys Rymättylässä

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT RYMÄTTYLÄN KIRJASTO. Rakennusvalvonnan päivystys Rymättylässä Toukokuu 2016 RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT Avoinna: ma, ti, to klo 13 19 ke, pe klo 9 15 Aattopäivinä klo 10-15 Yhteystiedot: Kirjasto: Puh. 02 434 5521 kirjasto.rymattyla@naantali.fi

Lisätiedot

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 8.3.2010 - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 1 Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut Lasten leiri 7.6.-9.6. 8-12 -vuotiaille.

Lisätiedot

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE 2015 PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2015: Toukokuu on jo startannut ja kesä tekee tuloaan rivakkaan tahtiin. Tämähän tietysti tarkoittaa myös sitä, että vapaa-aikapalveluiden supersuositut

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna:

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina Tervetuloa Nokialle! Nokian Palveuskoiraharrastajat ry 9.-10.9.2017 Konstintie 20, Nokia Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

HIIHTOLOMA 2012. *Loviisalaiset ovat vakuutettuja kaupungin järjestämissä tapahtumissa

HIIHTOLOMA 2012. *Loviisalaiset ovat vakuutettuja kaupungin järjestämissä tapahtumissa HIIHTOLOMA 2012 Muista perua, ellet voi osallistua! *Loviisalaiset ovat vakuutettuja kaupungin järjestämissä tapahtumissa Lisätietoja esitteen tapahtumista voi kysellä: Sivistyskeskus Karlskronabulevardi

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Ohjelma: Myyjäiset, Alpakat ja Joulupukki ja Muori vierailevat klo:13.30-> Järjestäjä: Hallin Palvelutalo Kenelle: Kaikille avoin

Ohjelma: Myyjäiset, Alpakat ja Joulupukki ja Muori vierailevat klo:13.30-> Järjestäjä: Hallin Palvelutalo Kenelle: Kaikille avoin Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Joulumyyjäiset Ajankohta: 1.12.2018 klo:11.00-15.00 Paikka: Hallin Palvelutalo Myyjäiset, Alpakat ja Joulupukki ja Muori vierailevat klo:13.30->

Lisätiedot

Pyhämaan Matkailuyhdistys toivottaa aurinkoista kesää!

Pyhämaan Matkailuyhdistys toivottaa aurinkoista kesää! Pyhämaan Matkailuyhdistys toivottaa aurinkoista kesää! Tässä esitteessä Luodolla tuulee 2015 tapahtuman ohjelma! Vuosittainen tapahtumamme järjestetään jo 16. kerran. Ohjelmassa niin uutta kuin vanhaakin.

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

OHJELMAA KOLILLA HIIHTOLOMAVIIKOILLA 8-10 (2011)

OHJELMAA KOLILLA HIIHTOLOMAVIIKOILLA 8-10 (2011) OHJELMAA KOLILLA HIIHTOLOMAVIIKOILLA 8-10 (2011) Maanantai (huom. pienille lapsille omat haalarit mukaan). Henkilömäärä 4-50. Kesto 2-3h. Korpisoturi Oy. Ilmoittautuminen edellisenä päivänä klo 16.00 Sokos

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö PERJANTAI 21.10. YÖKAHVILA, klo 18.00 23.30, 8lk 18v Nuorisotalo Wanhalla Vesilaitoksella (Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani) Pääsyvaatimus O, maksuton Ohjelmassa

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Viikko 32 (3.8.-9.8.) Ma 3.8. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta Joulu on taas, joulu on taas MYLLYPURON OstarilLa! Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta VILINÄÄ, VILSKETTÄ, RÄTINÄÄ, RÄISKETTÄ Joulu alkaa Ostarilta!

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

Alajärven latutilanteesta saa tietoa ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta.

Alajärven latutilanteesta saa tietoa   ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta. - MESTARISUKSITTELIJA KAMPPANJA käynnissä ja päättyy 30.4.2019 Tavoitteena kampanjan aikana (talvi 2018 30.4.2019) 500 km. Ilmoita talven aikana hiihtämäsi kilometrit paikkakuntasi liikuntatoimistoon ma

Lisätiedot