KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (9)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (9)"

Transkriptio

1 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (9) Aika: kello Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kai Holmberg puheenjohtaja Aimo Ilomäki varapuheenjohtaja Kari Hentunen jäsen Seppo Karjalainen jäsen Riku Pirinen jäsen poistui 7 jälkeen kello Nina Johanna Rask jäsen Marja-Leena Saastamoinen varajäsen Päivi Tuomala sihteeri Läsnäolo- ja puheoikeutetut: Jorma Korpela Pirkko Itälä Raimo Heikkinen Hannu Marttila Juha Tanska hallintojohtaja kiinteistöpalvelupäällikkö hautaustoimenpäällikkö kirkkoherra kirkkoherra Kutsutut: Lars Olsson asiantuntija Vesa Moisio asiantuntija Poissa: Eine Hänninen (ilm. esteestä) Jukka Lopperi kirkkoherra 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus ja esityslistan hyväksyminen Ehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Hyväksytään jäsenille lähetetty esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin jäsenille lähetetty esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 3 Pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä hallintotoimistossa 14 päivän ajan toimiston aukioloaikoina. Ehdotus: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Seppo Karjalainen ja Riku Pirinen. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Seppo Karjalainen ja Riku Pirinen 1-7 sekä Kari Hentunen 8-14.

2 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 2 (9) 4 Kiinteistöselvitys / maankäyttö ja kaavoitus valmistelija hallintojohtaja Asiantuntija Vesa Moisio esittelee kaupungin kaavoituksesta vastaavien viranhaltijoiden kanssa käydyssä neuvottelussa esillä olleita kaavoitukseen ja maankäyttöön liittyviä asioita. Osa valmistelussa olleista asioista on esitelty tämän kokouksen esityslistalla johtokunnan päätettäviksi. Merkitään esittely tiedoksi. Merkittiin esittely keskustelun jälkeen tiedoksi. Päätettiin valmistella johtokunnan käsiteltäväksi Korsulankatu 45 vuokratontin ympäristöpykälä, Turvalantien tontin myynti ja Mussalon lahjoitustontin lahjakirjan ehdot. Johtokunnan seuraavassa kokouksessa päätetään kiinteistöselvityksen päivittämisestä. 5 Aiesopimus maankäyttösopimuksen valmistelusta Kotka Kymin seurakuntayhtymän ja Kotkan kaupungin edustajat ovat valmistelleet alla olevan ehdotuksen aiesopimuksen maankäyttösopimuksesta. 1. Osapuolet 2. Aiesopimuksen kohde 3. Tausta ja tarkoitus 1.1. Kotkan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) (Y-tunnus ) PL 205, Kotka 1.2 Kotka-Kymin seurakuntayhtymä (jäljempänä Seurakunta ) Y-tunnus Mariankatu 14 E, Kotka Seurakunnan omistama Kotkan kaupungin 2. kaupunginosan Kotkansaari korttelissa 24 tontti nro 5 (kiinteistötunnus ), pinta-ala m 2, osoite Mariankatu 14, Kaivokatu 17. Kotka - Kymin seurakuntayhtymän omistaman Kotkan seurakuntakeskuksen peruskorjaus on tulossa ajankohtaiseksi. Kunnostuskustannukset ovat erittäin korkeat niiden vastatessa seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien vuotuisia toimintakuluja. Kiinteistö on pääosin seurakunnan omassa käytössä. Peruskorjauksen rahoitus on vaarantamassa seurakunnan perustehtävän mukaisen toiminnan.

3 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 3 (9) 4. Aiesopimuksen ehdot Kaupunki ja seurakunta ovat neuvotelleet ao. tontin asemakaavan muuttamisesta niin, että lisärakentaminen tontilla olisi mahdollista. Lisärakentamisella peruskorjauksen rahoitusta ja lainanottoa pyritään keventämään. Samalla on tarkoitus etsiä kaupunkikuvaan hyvin istuvaa korkeatasoista ratkaisua kehittämisideakilpailulla. Alueella on voimassa oleva asemakaava, jossa se on merkitty yhdistetyksi liike- ja asuinrakennusten korttelialueeksi, ALK. Rakennusoikeutta tontilla on 8000 kem 2, joka on kokonaan käytetty. Osapuolet selvittävät yhdessä kaavoituksen edellytykset, ja mikäli edellytykset kaavoitukselle löytyvät, on tarkoituksena asemakaavamuutoksen toteuttaminen kilpailun pohjalta. Kun tonttia 5 korttelissa 24 kaupunginosassa Kotkansaari nro 1koskeva asemakaavaluonnos on ollut nähtävillä, on tarkoitus laatia kaavoitussopimus, jossa sovitaan lisärakennusoikeuden kustannusten jakamisesta. Edellä kuvattu kaavoitussopimus on tarkoitus tehdä, kun luonnos asemakaavamuutokseksi on ollut nähtävillä ja kaavoitussopimus vahvistettu sekä kirkkohallituksessa että kaupungin luottamuselimissä. Kaavoitussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen osapuolien välillä tehtävät mahdolliset maa-aluejärjestelyt määritellään yksityiskohtaisemmin kaavoitussopimuksessa. Mikäli todetaan, ettei kaavoitukselle ole edellytyksiä, purkautuu tämä aiesopimus ja kumpikin osapuoli vastaa siihen asti syntyneistä omista kuluistaan. Mikäli seurakunta siirtää omaisuuttaan kolmannelle osapuolelle ennen asemakaavamuutoksen laatimista, sitoutuu seurakunta ottamaan luovutuskirjaan kohdan, jossa kolmas osapuoli myös sitoutuu tähän aiesopimukseen. 5. Aiesopimuksen voimassaolo Tämä aiesopimus astuu voimaan, kun osapuolet ovat allekirjoittaneet sen ja on voimassa saakka, mikäli sitä ei kaavoituksen edellytysten puuttuessa kirjallisesti irtisanota. Mikäli aiesopimuksen voimassaoloajan päättyessä on vireillä sopimuksen tavoitteiden mukaista asemakaavan hyväksymistä koskeva valitusprosessi, jatkuu sopimuksen voimassaolo kunnes valitukset on lainvoimaisesti ratkaistu, kuitenkin enintään saakka. 6. Erimielisyyksien ratkaiseminen Kaikki tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet, joita ei osapuolten välisin neuvotteluin pystytä ratkaisemaan, jätetään Kymenlaakson käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päättää esittää aiesopimuksen edelleen yhteiselle kirkkoneuvostolle käsiteltäväksi.

4 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 4 (9) Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päätti esittää aiesopimuksen edelleen yhteiselle kirkkoneuvostolle käsiteltäväksi. 6 Maanvuokrasopimuksen tarkistaminen / Suomen Petrooli Oy Seurakuntayhtymä ja Suomen Petrooli Oy ovat jatkaneet 30 vuodella ns. Karhulan Teboilin tontin vuokra-aikaa. Vuokrasopimus toimitetaan kokouskutsun yhteydessä. Sopimusehtojen mukaan vuokralainen voi siirtää vuokraoikeuden omistajaa kuulematta edelleen. Tämä lisää ympäristöriskin mahdollisuutta. Vaikka YSL:n mukaan aiheuttaja vastaa aina ensisijaisesti aiheuttamastaan vahingosta, voi vahingon aiheuttajan selvittäminen olla käytännössä hankalaa varsinkin, jos alue vuokrataan edelleen. : Koska voimassa olevassa sopimuksessa ei ole käsitelty ympäristövastuita, valtuutetaan hallintojohtaja neuvottelemaan yhdessä asiantuntija Vesa Moision kanssa sopimuksen muuttamisesta siten, että ympäristövastuita käsittelevä sopimusehto lisätään nykyiseen sopimukseen. Tarkistettu sopimus käsitellään johtokunnassa ja johtokunta päättää sen esittämisestä edelleen yhteiselle kirkkoneuvostolle. Koska voimassa olevassa sopimuksessa ei ole käsitelty ympäristövastuita, valtuutettiin hallintojohtaja neuvottelemaan yhdessä asiantuntija Vesa Moision kanssa sopimuksen muuttamisesta siten, että ympäristövastuita käsittelevä sopimusehto lisätään nykyiseen sopimukseen. Tarkistettu sopimus käsitellään neuvottelun jälkeen johtokunnassa ja johtokunta päättää sen esittämisestä edelleen yhteiselle kirkkoneuvostolle. 7 Eskolan pappilan peltoalueen rakennuspaikat Kymijoen osayleiskaavan eteläosa on lainvoimainen. Eskolan pappilan ja Kymijoen välinen peltoalue sijaitsee lainvoiman saaneella alueella. Osa alueesta on AM/s aluetta ja osa MA/s. Alueella on myös muinaismuisto, kivikautinen asuinpaikka ja sähkölinja. Valmistelun lähtökohtana on ollut selvittää mahdollisuus hakea poikkeamislupaa 2-3 omakotitalolle. Hallintojohtaja on viranhaltijapäätöksellä tilannut asiantuntija Lars Olssonilta valmisteluun liittyen kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan käsittelyä varten selvityksinä: - muinaismuistoalueen rajoitukset - alueen halkaisevan sähkölinjan asettamat rajoitukset

5 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 5 (9) - mahdollisten luontoarvojen ja maisemakuvan selvittäminen ja huomioonotto - vesihuollon toteuttamismahdollisuudet - Kotkan kaupungille vuokratulla maa-alueella olevan rakennuksen ja siinä olevan toiminnan tulevaisuuden selvittäminen - olemassaolevien yleispiirteisten kaavojen asettamat lähtökohdat - poikkeuslupien myönteisen käsittelyn varmistaminen niin Kotkan kaupungin kaupunkisuunnittelussa kuin Kaakkois-Suomen ympäristökeskuksessa Selvitystyö tehdään niin, että kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta voi käsitellä asiaa kokouksessaan Selvitystyön tulokset esitellään johtokunnalle kokouksessa. Johtokunta päättää jatkovalmistelun periaatteista kuultuaan selvitystyön tulokset. Kiinteistö- ja hautaustoimen hyväksyi hallintojohtaja päätösehdotuksen ja johtokunta päätti: - käydä Kotkan kaupungin edustajien kanssa neuvottelut päiväkotirakennuksen rakennuspaikan myymisestä kaupungille - täsmentää ja selvittää rajanaapurin kanssa maapohjan omistusoikeudet. Rajalla olevien rakennuksien alla oleva maapohja on seurakuntayhtymän omistuksessa. - seurakunta pitää peltoalueen omistuksessaan ja esittää Kotkan kaupungille tutkittavaksi, onko alueelle mahdollista laatia asemakaava lähivuosina. - jatketaan peltoalueen vuokraamista 2 vuodella. 8 Lehtisensaaren luontoselvitys Petri Parkko on tehnyt kesällä 2013 Lehtisensaaren luontoselvityksen. Luontoselvitys toimitetaan kokouskutsun yhteydessä. Seurakuntien leiritoimintaa ei kesäkodilla järjestetä kesällä Kiinteistöselvitykseen perustuen kiinteistön myynnin mahdollistavat valmistelevat tehtävät tulisi aloittaa jotta voitaisiin tehdä periaatepäätös eri vaihtoehdoista (poikkeamislupa, rantakaava tai myynti). Seurakuntayhtymän on mahdollista lunastaa vesijättömaat Landbon osakaskunnalta hintaan 3.5 euro/m 2. Vesijättömaiden lunastus tapahtuu niin, että seurakuntayhtymä hakee maanmittauslaitokselta vesijätön lunastustoimitusta. Vanhoista kartoista selvitetään oikeat rajat ja sitten vesijätön määrän. Toimituskustannus on lohkomisen luokkaa ja korvaus osakaskunnalle sama kuin kaupassa eli kulut eivät muutu kauppaan verrattuna. Merkitään luontoselvitys tiedoksi. Päätetään hakea maanmittauslaitokselta vesijättömaan lunastustoimitusta. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päätti hakea vesijättömaan lunastustoimitusta ja valmistella I vaihtoehtona Lehtisensaaren tilojen ja rakennuksien myyntiä yhtenä kokonaisuutena.

6 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 6 (9) 9 Ruonalan seurakuntatalon myynti Ostotarjoukset on pyydetty seuraavilla tiedoilla: Myytävää kiinteistöä koskeva asemakaava on saanut lainvoiman Tontin pinta-ala on 2128 m 2 ja sen rakennusoikeus 1418 k-m 2. Kohteeseen saa rakentaa kaksikerroksisen asuin- ja liiketalon ja 1-kerroksisen autotalli tai varastorakennuksen. Kaavan tarkemmat tiedot löytyvät liitteenä olevasta asemakaavasta ja asemakaavan selostuksista. Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1964 ja niiden bruttopinta-ala on yhteensä 955 m 2. Asuinrakennuksessa on 3 asuinhuoneistoa. Seurakuntarakennuksessa on ylemmässä kerroksessa kokoontumistiloja ja keittiö sekä kellaritiloissa on kerhohuone, varastoja, pesutiloja ja teknistä tilaa. Rakennukselle on teetetty kuntoarvio vuonna 2012 ja tarkemmat tiedot rakennusten kunnosta löytyvät liitteenä olevasta kuntoarviosta. Seurakuntarakennuksen energialuokka on D ja asunto-osan E. Kiinteistölle on laadittu erillisen tarkastuksen yhteydessä energiatodistukset, jotka ovat voimassa vuoteen 2023 asti. Kiinteistö on liitetty kaukolämpöverkostoon vuonna Ilmanvaihto on toteutettu nuortentilan osalta koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla, jossa on lämmöntalteenotto. Ylemmässä kerroksessa on painovoimainen ilmanvaihto. Asuinhuoneistoissa on painovoimainen ilmanvaihto ja liesikuvuissa koneellinen poisto. Rakennukset myydään siinä kunnossa, kuin ne myynti hetkellä ovat. Ostaja saa halutessaan, omalla kustannuksellaan, teettää arvion rakennusten kunnosta ulkopuolisella arvioitsijalla. Ostaja vastaa kiinteistökaupasta aiheutuvista kustannuksista, lainhuutokustannuksista, varainsiirtoverosta sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Tarjous tulee jättää oheisella tarjouslomakkeella klo mennessä osoitteeseen: Hallintojohtaja Jorma Korpela Kotka-Kymin seurakuntayhtymä Hallinto- ja taloustoimisto Mariankatu 14 E Kotka Kuoreen merkintä seurakuntatalon ostotarjous. Seurakuntayhtymä pidättää oikeuden hyväksyä itselleen parhaaksi katsomansa tarjouksen tai hylätä kaikki tarjoukset. Tarjouksen hyväksyminen edellyttää määräenemmistöpäätöstä yhteisessä kirkkovaltuustossa ja päätöksen kirkkolain mukaista vahvistamista kirkkohallituksessa. Asia pyritään käsittelemään yhteisessä kirkkovaltuustossa helmikuussa Tämän jälkeen laaditaan varaussopimus, jonka allekirjoituksen yhteydessä maksetaan etumaksuna 10 % kauppahinnasta. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää asian keväällä 2014 edelleen vahvistettavaksi. Päätöksen vahvistaminen tuomiokapitulissa ja kirkkohallituksessa kestää noin 5-6 kk yhteisen kirkkovaltuuston päätöksestä lukien. Vahvistuksen jälkeen allekirjoitetaan kauppakirja. Kauppasummasta vähennetään aikaisemmin maksettu etumaksu. Mikäli kirkkohallitus ei hyväksy esitystä tai päätös ei saa lainvoimaa palautetaan etumaksu ilman korkoa.

7 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 7 (9) Lisätietoja asiasta antaa Kymen Asuntokeskus LKV / Mika Merisalo puh Kotka-Kymin seurakuntayhtymä Johtokunta valtuuttaa ostotarjouksista käytäviin neuvotteluihin seurakuntayhtymän edustajiksi puheenjohtaja Kai Holmbergin ja hallintojohtaja Jorma Korpela. Asiantuntijoina ovat Vesa Moisio ja LKV Mika Merisalo. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. 10 Tontin myynti / Korsulankatu 4 Kotka Kymin seurakuntayhtymän omistaa Kotkan kaupungin Käpylän kaupunginosassa (32) korttelissa 35 tontin numero 7. Tontin pinta-ala on m 2 ja sen rakennusoikeus 1550 k-m 2. Asemakaava on saanut lainvoiman , kaavamerkintä A, kerrosluku II. Kokouskutsun mukana toimitetaan tonttikartta. Johtokunta päättää pyytää Korsulankatu 4:n tontista lehti-ilmoituksella ostotarjoukset. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päätti pyytää Korsulankatu 4:n tontista lehtiilmoituksella ostotarjoukset sen mahdollisesta kehittämisestä ja ostamisesta. 11 Parikan siunauskappelilla 2013 tehdyt hankkeet Valmistelija hautaustoimen päällikkö Raimo Heikkinen, puh Parikan siunauskappelilla on toteutettu hankkeita, jotka ovat tulleet ennakoimattomina tai hankkeen toteuttaminen on todettu tarpeelliseksi vuoden 2013 budjetin hyväksymisen jälkeen. 1. Parikan siunauskappelin kappelin vuonna 1977 asennettu lämpökattila alkoi vuotaa takaseinämästään ja kattila jouduttiin uusimaan. Uuden lämpökattilan kustannukset asennustöineen oli 10257,59 euroa, sisältää alv. 24% ja sähkötöiden osuus 835,49 euroa, sisältää alv. 24%. Yhteiskustannus ,08 euroa. 2. Parikan siunauskappelin ilmankostuttimen hankinta ja asennustyö Kappelin ilmankostuttimeksi on asennettu MS 10-C/44/3 laitteisto. Laitteiston kokonaiskustannus, käyttöönottoineen 5.219,62 euroa, sisältää alv. 24%. Laitteistolle jouduttiin vetämään käyttövesi ja viemäröinti, putkitöiden kokonaiskustannus 2.126,92 euroa, sisältää alv. 24%. Sähkötöiden osalta laskutus ei ole vielä saapunut. Tiedossa oleva tämän hetkinen yhteiskustannus 8 349,44 euroa.

8 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 8 (9) 3. Parikan siunauskappelin urkuparven kaiteen muutostyö Parikan siunauskappelin urkuparven vanha kaide todettiin liian matalaksi ja esitettiin muutettavaksi tämänhetkiset turvallisuusvaateet täyttäväksi. Uuden kaiteen suunnitteli arkkitehti Ulla Hovi ja toteutus Pelti ja Levypaja Oy. Kokonaiskustannus, suunnittelu, 1.181,10 ja toteutus 4.166,40, molempiin lukuihin sisältyy alv. 24%, 5.347,50 euroa. Ehdotus hautaustoimen päällikkö; Kohdennetaan hankkeiden kustannukset, yhteensä , 12 euroa investointiohjelman ohjelman varaukseen, kiireelliset johtokunnan päätöksellä, lisättynä ilmankostuttimen sähkötyöosuudella. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päätti kohdentaa jakamatonta investointimäärärahaa seuraaville kohteille: - Parikan kappelin urut 8 349,44 euroa ja 5 347,50 euroa - Parikan kappelin lämpökattila ,08 euroa 12 Yhteistoimintasopimus Keski-Kymen Kalastuskohdeyhdistys ry:n kautta hallinnoidaan Kymijoella toimivan (Ahvionkosket Kymijoen Länsihaara Tammijärvi) yhteistoiminta-alueen vesialueen kalastuskäytön, virkistyskalastuksen sekä kalastusmatkailun kehittämistoimia. Yhdistys hoitaa mm. alueen kalastuslupien myynnin, kalastuksen valvonnan ja kalastuksen hoitotehtävät sekä muut sopimukseen liittyvät käytännön toimenpiteet yhteistoiminta-alueen puolesta. Seurakuntayhtymällä on em. yhteistoiminta-alueella vesialue Pienpappila I Kultaankoskien alapuolella. Alue näkyy esityslistan mukana toimitettavassa kartassa. Keski-Kymen Kalastuskohdeyhdistys ry:n asiamies isännöitsijä Heimo Einola on lähestynyt seurakuntayhtymää esityksellä sopimuksen tekemisestä koskien seurakuntayhtymän omistamaa vesialuetta: Yhteistoimintasopimus koskee kalastuksen järjestämistä Kymijoella, Ahvionkoskilta alaspäin oleville vesialueille jatkuen Länsihaaraa pitkin Tammijärvelle asti. Olemme 2013 sopineet mm. Statkraft Finland Oy:n, Ahvionkoski Oy:n ja Metsähallituksen kanssa kaikkien niiden omistamien vesialueiden kalastuksen järjestämisestä ko. vesialueilla. Sopimusesitys toimitetaan esityslistan mukana. Ehdotus, kiinteistöpalvelupäällikkö: Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päättää hyväksyä em. yhteistoimintasopimuksen Keski-Kymen Kalastuskohdeyhdistys ry:n kanssa. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

9 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 9 (9) 13 Muita asioita 1. Ristiniemen kurssikeskuksen piha-alueen mahdollinen laajentaminen. Kokouskutsun mukana on selvitys. : Käydään periaatekeskustelu jatkovalmistelusta. Merkittiin selvitys lisäalueen käyttömahdollisuuksista (Lars Olsson ) tiedoksi. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta valtuutti puheenjohtaja Kai Holmbergin, hallintojohtaja Jorma Korpelan ja asiantuntija Vesa Moision käymään maanomistajan kanssa jatkoneuvottelut maakaupasta. Johtokunta päätti asiasta käytyjen neuvottelujen jälkeen. Päätettiin tarkistaa laajennusalueelle mahdollisti toimitetun täyttömaan puhtaus. 14 Muutoksenhaku ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan ja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello K a i H o l m b e r g Kai Holmberg puheenjohtaja P ä i v i T u o m a l a Päivi Tuomala sihteeri Pöytäkirja tarkastettu 2/ kokouksessa K a i H o l m b e r g Kai Holmberg puheenjohtaja P ä i v i T u o m a l a Päivi Tuomala sihteeri

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (7)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (7) KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (7) Aika: 14.5.2014 kello 16.30 17.30 Johtokunnan jäsenet paikalle kello 16.00 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kai Holmberg puheenjohtaja

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (8)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (8) KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (8) Aika: 16.4.2014 kello 16.30 18.05 Johtokunnan jäsenet paikalle kello 16.00 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kai Holmberg puheenjohtaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 16.30 16.54 Kahvitus klo 16.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 23.3.2016 klo 17.00 17.38 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2015 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2015 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Aika: 7.10.2015 klo 17.00-18.05 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Aika: Paikka: 9.9.2016 katselmuskierroksen jälkeen Ristiniemen kurssikeskus Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja Onni Hämäläinen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Aika: Keskiviikko 31.5.2017 klo 16.30 17.00 kahvitus klo 16.15 Paikka: Langinkosken kirkko, Toivonsali Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto 1 (6) Anu Johansson varajäsen

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto 1 (6) Anu Johansson varajäsen Kirkkovaltuusto 1 (6) Aika: Keskiviikko 11.10.2017, kello 18.00-18.42 Paikka: Helilän seurakuntatalo Läsnä: Heikki J. Oksanen puheenjohtaja Aimo Ilomäki varapuheenjohtaja, poistui klo 18.40, 50 :n käsittelyn

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (12) Pirjo-Liisa Osola varajäsen

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (12) Pirjo-Liisa Osola varajäsen YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (12) Aika: Keskiviikko 26.3.2014 kello 16.30-17.55 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Pirjo-Liisa

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2015 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2015 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA ( 1 ) Aika: 9.12.2015 klo 17.00 17.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja Onni Hämäläinen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2017 Seurakuntatyön johtokunta 1(6)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2017 Seurakuntatyön johtokunta 1(6) Seurakuntatyön johtokunta 1(6) Aika: Keskiviikko 15.11.2017 klo 17.00-17.46 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Pirjo Romppanen puheenjohtaja Jouko Koivukoski varapuheenjohtaja Antero

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 6 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 6 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 6 ) Aika: Keskiviikko 11.4.2018 klo 16.30 17.05 Kahvitus klo 16.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) Aika: Keskiviikko 20.1.2016 kello 16.30-17.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 8 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 8 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 8 ) Aika: Tiistai 5.6.2018 klo 16.25 17.05 Kahvitus klo 16.15 Paikka: Aittakorven seurakuntatalo, kahvio Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 22.09.2016 kello 18.00 18.20 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Varajäsen Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja on Pauli

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (5)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (5) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (5) Aika: Keskiviikko 20.4.2016 kello 16.30-17.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (5)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (5) KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (5) Aika: 25.11.2014 kello 16.30 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, Kokoushuone 1 Läsnä: Kai Holmberg puheenjohtaja Aimo Ilomäki varapuheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Pitämänsä alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen.

Pitämänsä alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7) Aika: Keskiviikko 14.10.2015 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 5/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 9 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 5/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 9 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 9 ) Aika: Tiistai 14.8.2018 klo 16.30 17.20 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 5/2017 Seurakuntatyön johtokunta 1(10)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 5/2017 Seurakuntatyön johtokunta 1(10) Seurakuntatyön johtokunta 1(10) Aika: Keskiviikko 18.10.2017 kello 16.30-18.37 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Pirjo Romppanen puheenjohtaja Pirkko Leskinen jäsen Isabelle Pekonen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 7.12.2016 klo 17.00 18.07 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Aika Maanantai 10.6.2013 klo 18.00-18.35 Paikka Läsnä seurakuntatalo Frosti-Nenonen, Sirpa, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho vara Hellsten, Jaana vara Henttonen, Mirja Hänninen,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) Kirkkoneuvosto 27.2.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) Kirkkoneuvosto 27.2.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) A S I A L U E T T E L O : 31 Kokouksen avaus 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ääntenlaskijat 35 Työjärjestys 36 Imatran

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 4.5.2016 klo 17.00 18.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 12.3.2015 Sivu 21 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 17.00 17.25 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina,

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 sivut 65-69 KOKOUSAIKA klo 18.30 18.55 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vihannin seurakuntatalo, Onnelantie, VIHANTI Matala Tuomo Havia Risto

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 64. Kokouksen avaus 65. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 67. Ääntenlaskijoiden valinta 68.

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 1/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 1/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Aika: Keskiviikko 8.2.2017 klo 16.30 17.05 kahvitus klo 16.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (9)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2014 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (9) KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA 1 (9) Aika: 19.3.2014 kello 16.30-17.45 Johtokunnan jäsenet paikalle kello 16.00 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kai Holmberg puheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 85 Kirkkoneuvosto 8/2010 08.12.2010

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 85 Kirkkoneuvosto 8/2010 08.12.2010 85 83 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 08.12.2010 83 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN LIIKETALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN

LAPPEENRANNAN LIIKETALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN LAPPEENRANNAN LIIKETALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu 1,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B ASIKKALAN SEURAKUNTA KN8 /218 Kokousaika keskiviikko 19.9. 218 klo 19.3 Kokouspaikka Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B Läsnä Muut osallistujat Poissa Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Anttila Raimo,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4)

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Aika: 2.9.2015 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 NRO 8/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.12.2013 Maanantaina klo 18 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Rovaniemen kaupunki (1978283 1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi jäljempänä Kaupunki Redinor Oy (0919708 1) perustettavan

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 SIVU 01/2016 AIKA Tiistaina 29. marraskuuta 2016 klo 16.30 18.20 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj JOKINEN Jouko varajäsen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 9.5.2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 17.5.2018 kello 17.00 (kahvit ja Kannonkosken seurakuntatalon esittely klo 16.30 alkaen) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 54 Kirkkoneuvosto 5/2010 11.10.2010

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 54 Kirkkoneuvosto 5/2010 11.10.2010 54 52 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 11.10.2010 52 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 31.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 100 - Kokouksen avaus 101 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014 32 29 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 5.5.2014 29 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KESKUSTALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN

LAPPEENRANNAN KESKUSTALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN LAPPEENRANNAN KESKUSTALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2019 Kirkkovaltuusto 1 (8)

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2019 Kirkkovaltuusto 1 (8) Kirkkovaltuusto 1 (8) Aika: Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 Paikka: Helilän seurakuntatalo Läsnä: Seija Aalto jäsen Sini Airaksinen Tuula Anttila Marianne Bruce Lauri Eerola Seppo Eerola Johanna Hasu

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / CITYCON FINLAND OYJ MAANKÄYTTÖSOPIMUS- JA ESIKAUPPAKIRJALUONNOS

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / CITYCON FINLAND OYJ MAANKÄYTTÖSOPIMUS- JA ESIKAUPPAKIRJALUONNOS Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu 1, 53101 Lappeenranta Y-tunnus: 0162193-3 2. Kiinteistö Oy Lappeen Liikekeskus Y-tunnus: 0612151-6 c/o Corbel Oy, Laserkatu

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA MYYJÄ: Kauhavan kaupunki, y-tunnus 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA. OSTAJA: Eepee-Kiinteistöt Oy, y-tunnus 2285106-8 Osoite: PL 70, 60101 SEINÄJOKI. KAUPAN KOHDE: Kauhavan

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 2/2018 Seurakuntatyön johtokunta 1(8)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 2/2018 Seurakuntatyön johtokunta 1(8) Seurakuntatyön johtokunta 1(8) Aika: Torstai 13.9.2018 klo 16.30-18.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Pirjo Romppanen puheenjohtaja Jouko Koivukoski varapuheenjohtaja, poistui 16

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Aika: Keskiviikko 31.10.2012 klo 18.00 20.05 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 13-25 01.03.2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 01.03.2017 kello 18.00 19.03 Paikka: Rusk seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) KOKOUSTIEDOT Aika 28.5.2012 klo 17 19.10 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen Jukka

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2017 Kirkkoneuvosto 1(8) Läsnä: Anna-Tiina Järvinen puheenjohtaja, kirkkoherra

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2017 Kirkkoneuvosto 1(8) Läsnä: Anna-Tiina Järvinen puheenjohtaja, kirkkoherra Kirkkoneuvosto 1(8) Aika: Keskiviikko 25.1.2017 kello 16.30 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Anna-Tiina Järvinen puheenjohtaja, kirkkoherra Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 59 Kirkkoneuvosto 6/2011 24.10.2011

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 59 Kirkkoneuvosto 6/2011 24.10.2011 59 56 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 24.10.2011 56 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Sopimus osapuolet: Joensuun kaupunki Y-tunnus 0- PL 8 80101 Joensuu ( Myöhemmin tässä sopimuksessa kaupunki) Perustettavan yhtiön tai perustettavien yhtiöiden

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot