Toimitusjohtajat tentissä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimitusjohtajat tentissä"

Transkriptio

1

2 Toimitusjohtajat tentissä Suomalainen teknologiateollisuus on maailmanluokan menestystarina, joka tuo markkinoille jatkuvasti uusia innovaatioita. Huippuluokan tuotteet ja palvelut ovat tuoneet meille maineen teknologian ja sen soveltamisen edelläkävijänä. Menestyminen kansainvälisessä kilpailussa on tulosta pitkäaikaisesta panostuksesta tutkimukseen ja kehittämiseen, kyvystä tunnistaa asiakkaiden tarpeet sekä sopeutua joustavasti markkinoiden muutoksiin. Ennen kaikkea menestyksen takana ovat osaavat ihmiset.

3 Ohjelma Avaus Rehtori Jouko Niinimäki, Oulun yliopisto ja Juha Saarnio, Teknologiateollisuus ry Toimitusjohtajat tentissä Tenttaajina Päivi Järvenpää ja Pasi Keski- Korsu sekä opiskelijat Buffet ja tutustuminen yritysten edustajiin Opiskelijoiden järjestämät jatkot Teekkaritalolla Järjestäjät

4 Esittelyssä ilumination

5 OTiT TIETOTEKNIIKAN KILTA Vuonna 1988 perustettu Oulun Tietoteekkarit ry toimii Oulun yliopiston tietotekniikan sekä informaatioverkostojen koulutusohjelmien opiskelijoiden ainejärjestönä. Se on Oulun yliopiston suurimpia kiltoja yli tuhannella varsinaisella jäsenellään. Kilta on jäsentensä tukena etenkin opiskeluun, työelämään ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Toiminnallaan kilta vaalii osaltaan oululaista Teekkarikulttuuria ja auttaa ylläpitämään sen perinteitä ja hyvää henkeä. Tarkoitustaan kilta toteuttaa aktiivisella edustuksella yliopiston päättävissä elimissä ja pitämällä yllä suhteita muihin alan järjestöihin ja yritysmaailmaan. Kilta aktivoi jäseniään järjestämällä opintomatkoja, urheilutilaisuuksia, seminaareja sekä huvi- ja kulttuuritilaisuuksia. Kiltalehteä, Terminaalia, julkaistaan neljä numeroa vuodessa. Killan toimintaa vetää kalenterivuosittain toimiva hallitus ja toimihenkilöt, pienryhmäohjaajat ja muut kilta-aktiivit apunaan. Yhteistoimintaa harjoitetaan paitsi oululaisten Teekkarikiltojen, myös muiden aine- ja harrastejärjestöjen sekä Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan ja Tietotekniikan osaston kanssa. Keskiössä ovat kuitenkin jäsenet, joille kilta muodostaa tukiverkon opiskeluun ja vapaa-aikaan, tehden opiskeluvuosista ikimuistoista aikaa. Lisätietoa:

6 Blanko TIETOJENKÄSITTELIJÖIDEN KILTA Blanko ry on Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden kilta. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden etujärjestönä ja yhdyssiteenä sekä Oulun yliopistossa että valtakunnallisesti, ja siten tukea alan opiskelijoiden yhteisiä pyrkimyksiä. Blanko perustettiin vuonna 1973, joten se on päässyt jo kunnioitettavaan ikään. Kohtuullisesta ikävuosien määrästään huolimatta (tai ehkä juuri siitä johtuen) Blanko ry on toimiva opiskelijayhteisö, joka järjestää sekä jäsenilleen että muille opiskelijoille tapahtumia ja toimintaa. Blanko julkaisee myös kiltalehti Blankkia 5-6 kertaa vuodessa. Blankon toimintaa rahoitetaan pääasiassa Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n eli Tivian jäsenmaksupalautuksilla, ja näitä tuloja kilta käyttää jäsentensä vapaa-ajan vieton tukemiseen mm. maksamalla osallistumismaksuja, tukemalla matkoja erilaisiin tapahtumiin sekä järjestämällä vapaa-ajan toimintaa. Jäseniä Blankoon kuuluu noin 400, ja se onkin yksi Oulun yliopiston suurimmista killoista. Pääasiassa jäsenet ovat tietojenkäsittelytieteiden nykyisiä ja entisiä opiskelijoita, mutta killan hallitus voi hyväksyä killan jäseniksi myös muita. Lisätietoa:

7 SIK SÄHKÖTEKNIIKAN KILTA Tänä syksynä 50-vuotisjuhlia viettävä Sähköinsinöörikilta ry:n toimii Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan sähkötekniikan, elektroniikan ja tietoliikennetekniikan koulutusohjelmien opiskelijoiden yhdyssiteenä. Kilta pyrkii toiminnallaan herättämään ja ylläpitämään jäsentensä harrastusta ammatillisiin, sivistyksellisiin ja yleisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Sähköinsinöörikilta ajaa jäsentensä etuja yliopistossa ja ammatillisissa yhteisöissä sekä pitää yllä suhteita muihin, erityisesti saman alan koti- ja ulkomaisiin järjestöihin. Kilta valvoo jäsentensä keskuudessa järjestystä ja siveellistä ryhtiä sekä ylläpitää tervettä teekkarihenkeä. Kilta myös järjestää jäsenilleen excursioita ja yritysvierailuja sekä julkaisee perinteikästä lehteä, Sinssiä. Killan toiminnasta vastaa hallitus yhdessä toimihenkilöiden kanssa. Mukana ovat myös pienryhmäohjaajat sekä muut kilta-aktiivit, jotka hallituksen jäsenten ja toimihenkilöiden apuna, ovat järjestämässä tapahtumia ja muuta ohjelmaa jäsenistölle. Kilta tarjoaa sitä pientä taukoa opiskelun kiivaaseen rytmiin. Se tarjoaa mahdollisuuden nauttia opiskelijaelämästä, vaikuttaa ja nähdä opiskelun yliopistossa aivan uudesta näkökulmasta. Lisätietoa:

8 Jari Niska TOIMITUSJOHTAJA Solita Oy TYÖKOKEMUS 2008 Solita Group Oy, toimitusjohtaja Solita Oy, talousjohtaja Finnet Oy - konserni (nyk. DNA Oy), Head of Business controller Finnet Verkot Oy, Business controller Sandvik Tamrock Oy, controller, projektipäällikkö LUOTTAMUS- JA SIVUTOIMET MM. Personnel Group Oy, hallituksen jäsen Tampereen kauppakamari, ICT valiokunnan jäsen Expotec Oy, hallituksen jäsen KOULUTUS LeanFWD, hallituksen puheenjohtaja Ylioppilas, Ylitornion yhteiskoulun lukio, 1990 Liiketalouden tradenomi, Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulu 1997 KTM, 1999 TUNNUSTUKSET Suomen 100 IT vaikuttajaa -lista (Tietoviikko) Business kategoriassa 2013, 2014

9 Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Suomalaiset kohtaavat Solitan päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta. Solitassa työskentelee yli 300 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa. Hyvän johtamisen ja huippuluokan osaamisen lisäksi kasvua on vauhdittanut laadukas asiakaspalvelu ja innostava yrityskulttuuri. Asiakkaista 97 % on tyytyväisiä Solitaan ja olemme sijoittuneet korkealle arvostetussa Great Place To Work -listauksessa. (6. sija vuosina 2014 ja 2015). Lisätietoa:

10 Jaakko Alasaarela TOIMITUSJOHTAJA Zef Oy TYÖKOKEMUS 2004 ZEF Oy, CEO LUOTTAMUS- JA SIVUTOIMET MM. ZEF Warrior :) KOULUTUS Ekonomi, Vaasan yliopisto, 2003

11 Perustimme ZEFin auttamaan ihmisiä päätöksenteossa. Unelmamme on rakentaa maailmanlaajuinen yhteisö, jossa ihmiset auttavat toisiaan kaikissa elämän valintatilanteissa. Tarjoamme työkaluja, joilla asiakkaat toteuttavat hauskoja ja opettavaisia päätöksentekoa auttavia sovelluksia. Vaalikone on tuotteistamme tunnetuin. Asiakkaitamme ovat muun muassa Rovio, Al Jazeera, MTV, Reuters, Vianor, UPM, Fazer, Kone, Kirkkohallitus ja yli 1000 muuta. Kaikki toimintamme pohjautuu kolmeen arvoon: Rakkaus, Intohimo ja Rohkeus. Ainutlaatuinen työyhteisömme koostuu kolmestakymmenestä ZEF Warriorista. Meidät valittiin Suomen 2. parhaaksi työpaikaksi Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Espoossa. Lisätietoa:

12 Teemu Närhi TOIMITUSJOHTAJA Fingersoft Oy TYÖKOKEMUS 2014 Fingersoft Oy, toimitusjohtaja, hallituksen jäsen Fingersoft Oy, Senile Senior (ohjelmistosuunnittelu, kehitysosaston vetäminen) CodeCraft Oy, ohjelmistosuunnittelija, hallituksen jäsen Pixolane Oy, perustajajäsen, ohjelmistosuunnittelija, projektipäällikkö, hallituksen jäsen (alussa) KOULUTUS Tuotantotalouden opintoja, Oulun yliopisto

13 Fingersoft is a Finnish developer and publisher focusing on fun-filled content for mobile devices. The company, famous for its worldwide hit mobile game Hill Climb Racing, started its mobile app business in Together with Hill Climb Racing and other popular apps and games such as Benji Bananas, Fingersoft s products are currently installed close to 700,000 times a day. Hill Climb Racing alone is totaling in over 260 million downloads globally. Fingersoft s products are available for ios, Android, Windows Phone and Amazon Kindle. Lisätietoa:

14 Toivo Vilmi TOIMITUSJOHTAJA Valopaa Oy TYÖKOKEMUS Valopaa Oy, toimitusjohtaja Oulu Business Networks Oy, yrittäjä, toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti Nokia Oyj, erinäisiä tehtäviä (mm. tuotekehityspäällikkö) Aspocomp Oy, kehityspäällikkö Nokia Oyj, erinäisiä tehtäviä (mm. suunnitteluinsinööri) 1979 Nokia Elektroniikka, elektroniikka-asentaja LUOTTAMUS- JA SIVUTOIMET MM. EK:n valaisinvalmistajien toimialaryhmän hallituksen jäsenyys Member of Productivity with Internet of Things Advisory Group KOULUTUS emba, Oulun yliopisto, 2008 MHT, Markkinointi-instituutti, 1995 Tietoliikenneinsinööri, Oulun Teknillinen Oppilaitos, 1984

15 ilumination Valopaa auttaa suunnittelijoita, arkkitehteja ja kunnallisia päätöksentekijöitä energiatehokkaan, turvallisen ja kestävän ulkovalaistuksen valinnassa. Valopaa Oy kehittää, valmistaa ja myy led-valaisimia, älykkäitä valaistusratkaisuja ja niiden teknologiaa. Asiakkaina ovat julkinen ja yksityinen sektori. Yritys on perustettu vuonna Lisätietoa:

16 Eeva Kangas TOIMITUSJOHTAJA FixUi Oy TYÖKOKEMUS 2011 FixUi, Toimitusjohtaja Digia Oy, Käytettävyysasiantuntija, Tiimipäällikkö, Johtaja Oulun yliopisto, amanuenssi, projektipäällikkö, opintoneuvoja, assistentti LUOTTAMUS- JA SIVUTOIMET MM. Sig Chi Finlandin hallituksessa 2015 KOULUTUS DI, Oulun yliopisto, 1996

17 FixUi on käytettävyysalan yritys, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä suunnittelemaan helppokäyttöisiä tuotteita ja palveluja. FixUin palveluja ovat mm. käyttöliittymäsuunnittelu, käytettävyyden arviointi ja graafinen suunnittelu. Lisätietoa:

18 Esimerkkikysymyksiä Minkälaisia työntekijöitä yrityksenne etsii? Onko yrityksellänne paljon opiskelijoita töissä? Minkälainen koulutustausta sinulla on? Miksi juuri teidän yritys on mielenkiintoinen työpaikka? Onko opiskelijaelämän aktiivisuudesta hyötyä? Millainen fiilis työpaikassanne on? Onko yrityksessänne joustavat työajat? Minkälaisia pomoja teillä on?

19

20 Muistiinpanoja

21

22

Toimitusjohtajat tentissä

Toimitusjohtajat tentissä Onko teknologiateollisuus sinun tulevaisuutesi? Teknologiateollisuus ry Eteläranta 10, PL 10, 00131 Helsinki puhelin 09 19231, faksi 09 624 462, www.teknologiateollisuus.fi Toimitusjohtajat tentissä 18.9.2012

Lisätiedot

Toimitusjohtajat tentissä

Toimitusjohtajat tentissä Toimitusjohtajat tentissä Suomalainen teknologiateollisuus on maailmanluokan menestystarina, joka tuo markkinoille jatkuvasti uusia innovaatioita. Huippuluokan tuotteet ja palvelut ovat tuoneet meille

Lisätiedot

Fondia Oyj Lakialaa digitalisoiva uudistaja

Fondia Oyj Lakialaa digitalisoiva uudistaja Fondia Oyj Lakialaa digitalisoiva uudistaja 24.8.2017 Fondian markkinapositio Fondian strategiana on yhdistää sisäisen lakiosaston ja ulkoa ostetun lakipalvelun hyödyt Suomen lakipalvelumarkkina 2015 noin

Lisätiedot

Orientaatiopäivät 27.8.2014

Orientaatiopäivät 27.8.2014 Orientaatiopäivät 27.8.2014 Teollisuusekonomi-koulutus tietotekniikka ja tuotantotalous taloudellinen, tuotantotekninen ja tietotekninen näkökulma opinnoista on suuri osa kaikille yhteistä tutkinnon loppuvaiheessa

Lisätiedot

Tervetuloa Partneripäiville!

Tervetuloa Partneripäiville! Tervetuloa Partneripäiville! Hallituspartnereiden Partneripäivät Oulussa 12.9.2014 Yhteistyössä: Partneripäivät 12.9.2014, ohjelma 10.30 Ilmoittautuminen alkaa Radisson Blu hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

Lisätiedot

Mikä mättää mobiilipalveluissa?

Mikä mättää mobiilipalveluissa? Mikä mättää mobiilipalveluissa? Diplomi-insinööri Mika Helenius Toimitusjohtaja 19.12.2005 Esitys Mermit lyhyesti Ekosysteemi Palvelut Kumppanit Tulevaisuus Diplomi-insinööri Mika Helenius s. 1966 Mermitin

Lisätiedot

Partnerbook. Pohjois-Suomen koulutusverkoston digitaalinen työtila

Partnerbook. Pohjois-Suomen koulutusverkoston digitaalinen työtila Partnerbook Pohjois-Suomen koulutusverkoston digitaalinen työtila Pohjois-Suomen koulutusverkoston kokous Aika: keskiviikko 27.5.2015 klo 14-16 Paikka: Raahen ammattiopisto, Tervahovinkatu 2, Raahe Asiakkuusjohtaja

Lisätiedot

Vuosikokouksen asialista

Vuosikokouksen asialista Vuosikokouksen asialista 7.2.2019 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Risk Advisory Services. Ernst & Young Oy. Suomen Riskienhallintayhdistys Seminaari 3.11.2006 3.11.2006

Risk Advisory Services. Ernst & Young Oy. Suomen Riskienhallintayhdistys Seminaari 3.11.2006 3.11.2006 Risk Advisory Services Ernst & Young Oy Suomen Riskienhallintayhdistys Seminaari 1 Asiakkaamme arvostavat työtämme Henkilöstön ammattitaito/ asiantuntemus Vastaajien mielestä tärkein tekijä Asiakaspalvelu

Lisätiedot

Toimitusjohtajat tentissä

Toimitusjohtajat tentissä Toimitusjohtajat tentissä Suomalainen teknologiateollisuus on maailmanluokan menestystarina, joka tuo markkinoille jatkuvasti uusia innovaatioita. Huippuluokan tuotteet ja palvelut ovat tuoneet meille

Lisätiedot

ZEF Arviointikone. Parhaat arvioinnin tulokset

ZEF Arviointikone. Parhaat arvioinnin tulokset ZEF Arviointikone Parhaat arvioinnin tulokset Valmiit sovellukset - Työyhteisön hyvinvointi - Asiakastyytyväisyys - Riskiarvioinnit - Laatuarvioinnit - Strategia-arvioinnit - Innovaatioarvioinnit - Mielipidevertailut

Lisätiedot

Hyvinvointia luodaan yhteistyöllä hyvinvointialan yrittäjyys & teknologiat seminaari

Hyvinvointia luodaan yhteistyöllä hyvinvointialan yrittäjyys & teknologiat seminaari Hyvinvointia luodaan yhteistyöllä hyvinvointialan yrittäjyys & teknologiat seminaari Aika: 20.10.2011 klo. 8.30 15.15 Paikka: Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö, Kotkantie 1 (Auditoriot

Lisätiedot

JATKO-OPINTOJA MATEMATIIKASTA KIINNOSTUNEILLE

JATKO-OPINTOJA MATEMATIIKASTA KIINNOSTUNEILLE JATKO-OPINTOJA MATEMATIIKASTA KIINNOSTUNEILLE Opiskeluvaihtoehtoja yliopistossa (n.5v. opinnot) ja ammattikorkeakoulussa (n. 3,5v. opinnot) Yliopistossa keskitytään enemmän teoriaan, amk:ssa käytäntöön

Lisätiedot

Tietojärjestelmätiede (TJT) / Tekninen viestintä (TEVI) linjavalintainfo

Tietojärjestelmätiede (TJT) / Tekninen viestintä (TEVI) linjavalintainfo Tietojärjestelmätiede (TJT) / Tekninen viestintä (TEVI) linjavalintainfo Tietojärjestelmätiede 5.4.2017 2 Tietojärjestelmätiede Markkinat IT ja markkinat Organisaatio Ryhmä IT ja organisaatio IT ja ryhmä

Lisätiedot

Tuotesijoi)aminen digitaalisiin kulu)ajatuo)eisiin

Tuotesijoi)aminen digitaalisiin kulu)ajatuo)eisiin Tuotesijoi)aminen digitaalisiin kulu)ajatuo)eisiin Pelien, mobiilisovellusten ja verkkopalvelujen kaupallistaminen Kivinet Tampere 5.2.2014 Tanu- MaA Tuominen partneri ja perustajaosakas Vision+ Fund TANU-MATTI

Lisätiedot

Ehdotettu hallituksen kokoonpano, hallitukseen ehdotettujen jäsenten CV:t. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Ehdotettu hallituksen kokoonpano, hallitukseen ehdotettujen jäsenten CV:t. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous Ehdotettu hallituksen kokoonpano, hallitukseen ehdotettujen jäsenten CV:t Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous 31.3.2011 Ehdotettu hallituksen kokoonpano Osakkeenomistajat, jotka edustavat noin 50,0

Lisätiedot

Tuotantotalous. - Menestyjän valinta

Tuotantotalous. - Menestyjän valinta Tuotantotalous - Menestyjän valinta Sisältö Oulun yliopisto ja tekniikan opiskelu Mikä ihmeen tuotantotalous? Tutalainen työelämässä Opiskelu tutalla Opiskelun ohessa Miten haen? Yhteystiedot Oulun yliopisto

Lisätiedot

Käyttäjät ovat tyytyväisiä

Käyttäjät ovat tyytyväisiä ZEF Arviointikone Valmiit sovellukset - Työyhteisön hyvinvointi - Asiakastyytyväisyys - Riskiarvioinnit - Laatuarvioinnit - Strategia-arvioinnit - Innovaatioarvioinnit - Mielipidevertailut - Hankearvioinnit

Lisätiedot

Ehdotettu hallituksen kokoonpano, hallitukseen ehdotettujen jäsenten CV:t. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Ehdotettu hallituksen kokoonpano, hallitukseen ehdotettujen jäsenten CV:t. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous Ehdotettu hallituksen kokoonpano, hallitukseen ehdotettujen jäsenten CV:t Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous 26.3.2012 Ehdotettu hallituksen kokoonpano Osakkeenomistajat, jotka edustavat noin 55,8

Lisätiedot

Orientaatiopäivät

Orientaatiopäivät Orientaatiopäivät 25.8.2016 Teollisuusekonomi-koulutus tietotekniikka ja tuotantotalous taloudellinen, tuotantotekninen ja tietotekninen näkökulma opinnoista on suuri osa kaikille yhteistä tutkinnon loppuvaiheessa

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE 8.4.2014

HALLITUKSEN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE 8.4.2014 HALLITUKSEN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE 8.4.2014 1 Osinkopolitiikka ja osingonmaksu Osinkopolitiikka: Osinkona jaetaan vähintään 35 % nettotuloksesta. Nokian Renkaat Oyj:n voitonjakokelpoiset varat 31.12.2013

Lisätiedot

Terveydenhuollon tietotekniikka. Seminaari 5.9.2012

Terveydenhuollon tietotekniikka. Seminaari 5.9.2012 Terveydenhuollon tietotekniikka Seminaari 5.9.2012 Seminaarin ohjelma 13.00-13.30 Terveydenhuollon ohjelmistojen kansalliset laatuvaatimukset Teemupekka Virtanen, STM 13.30-14.00 Lääkinnällisten laitteiden

Lisätiedot

SIJOITUSMESSUT Toimitusjohtaja Timur tjkarki

SIJOITUSMESSUT Toimitusjohtaja Timur tjkarki SIJOITUSMESSUT 2019 9.5.2019 Toimitusjohtaja Timur Kärki @ tjkarki Gofore on kasvava ja kannattava digitalisaation asiantuntijayritys. 60 600 50 500 Miljoonaa euroa 40 30 20 400 300 200 Henkilöstömäärä

Lisätiedot

Ohjelma (09.00 11.30)

Ohjelma (09.00 11.30) 28.5.2008 1 Ohjelma (09.00 11.30) Tilaisuuden avaus Jukka Lehtinen, Toimitussihteeri, it-viikko TDC Zoo uuden ajan mobiiliratkaisu business-viidakkoon Pasi Mäki, Johtaja, TDC yritysmyynti Business Benefits

Lisätiedot

Ehdotettu hallituksen kokoonpano. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Ehdotettu hallituksen kokoonpano. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous Ehdotettu hallituksen kokoonpano Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous 15.4.2015 Osakkeenomistajien ehdotus Osakkeenomistajat, jotka edustavat noin 42,2 % yhtiön osakkeista, ehdottavat yhtiökokoukselle,

Lisätiedot

ELINKEINOELÄMÄN KESKUSLIITON PK-YRITYSVALTUUSKUNTA. PK-yritysvaltuuskunnan puheenjohtaja Heimo J. Aho 8.2.2006

ELINKEINOELÄMÄN KESKUSLIITON PK-YRITYSVALTUUSKUNTA. PK-yritysvaltuuskunnan puheenjohtaja Heimo J. Aho 8.2.2006 ELINKEINOELÄMÄN KESKUSLIITON PK-YRITYSVALTUUSKUNTA PK-yritysvaltuuskunnan puheenjohtaja Heimo J. Aho 8.2.2006 Mikä mies? Heimo Juhani Aho, s. 9.4.1949, Tampere Ylioppilas, Kalevan yhteiskoulu 1968 Dipl.ekonomi,

Lisätiedot

Liiketoimintaa ICT-osaamisesta vahvuuksilla eteenpäin. Jussi Paakkari, teknologiajohtaja, VTT, R&D, ICT

Liiketoimintaa ICT-osaamisesta vahvuuksilla eteenpäin. Jussi Paakkari, teknologiajohtaja, VTT, R&D, ICT Liiketoimintaa ICT-osaamisesta vahvuuksilla eteenpäin Jussi Paakkari, teknologiajohtaja, VTT, R&D, ICT 2 Tietoliikenneosaamisen hyödyntäminen ja ylläpito Internetin lisääntyvä käyttö, palveluiden digitalisoituminen

Lisätiedot

Teleste Oyj Yhtiökokous Hallitukseen ehdotettujen henkilöiden sekä tilintarkastajan esittelyt

Teleste Oyj Yhtiökokous Hallitukseen ehdotettujen henkilöiden sekä tilintarkastajan esittelyt Teleste Oyj Yhtiökokous 2012 Hallitukseen ehdotettujen henkilöiden sekä tilintarkastajan esittelyt Pertti Ervi Ins., s. 1957 Teleste Oyj:n hallituksen jäsen vuodesta 2009 Yritysjohdon konsultti Computer

Lisätiedot

Viestinnän ammattilaiset tutkimus 2011

Viestinnän ammattilaiset tutkimus 2011 Jäs enyys Toimiala Keskeiset toimialat Yritykset (pl. viest.toimistot) Yrityksen koko Viranomaiset Toimipaikan sijainti Vastuualue Nimike (pääluokat) KAIKKI 1 112 3 800 2 650 3 169 4 777 6 000 ProCom 672

Lisätiedot

YYVA (Yhteiskunta- ja yritysvastuu) -koulutusohjelma

YYVA (Yhteiskunta- ja yritysvastuu) -koulutusohjelma YYVA (Yhteiskunta- ja yritysvastuu) -koulutusohjelma Ensimmäinen pk-yrityksille suunnattu yhteiskunta- ja yritysvastuun koulutusohjelma käynnistyy! Koulutusohjelmaan kuuluu neljä koulutuspäivää, joissa

Lisätiedot

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen Pähkinänkuoressa Signal Partners on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa ja palvelemme kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme koko organisaatiota

Lisätiedot

Suosituin ja kattavin koulutuksen itsearviointiratkaisu

Suosituin ja kattavin koulutuksen itsearviointiratkaisu Suosituin ja kattavin koulutuksen itsearviointiratkaisu Valmis paketti Perusopetusta säätelevän lain 21 :n mukaan koulutuksen järjestäjän on arvioitava järjestämäänsä koulutusta ja sen vaikuttavuutta.

Lisätiedot

Visualisointi informaatioverkostojen Opintoneuvoja Teemu Meronen (päivitys Janne Käen visualisoinnin pohjalta)

Visualisointi informaatioverkostojen Opintoneuvoja Teemu Meronen (päivitys Janne Käen visualisoinnin pohjalta) Visualisointi informaatioverkostojen opinto-oppaasta 2008-2009 Opintoneuvoja Teemu Meronen 29.10.2008 (päivitys Janne Käen visualisoinnin pohjalta) Diplomi-insinöörin tutkinto (DI, 120 op) Diplomityö (30

Lisätiedot

Omistajuuden ja johtamisen yhteys

Omistajuuden ja johtamisen yhteys Omistajuuden ja johtamisen yhteys Mikko Haapanen Hallituksen pj, Boardman Oy Suunta 2011 seminaari 3.11.2011. Kymenlaakson kauppakamari, RUK Hamina Omistajien asialla - johdon tukena BOARDMAN- PARTNERIT

Lisätiedot

Tieto- ja viestintäteknologia

Tieto- ja viestintäteknologia Tieto- ja viestintäteknologia Metropolia ammattikorkeakoulu Opiskelijoita 14 000 Valmistuvia/vuosi 2500 Henkilökuntaa 1100 4 koulutusalaa kulttuuriala liiketalouden ala sosiaali- ja terveysala tekniikan

Lisätiedot

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa Suomen Franchising-Yhdistys ry. (SFY) Yhdistys on perustettu 1988 Vuonna 2013 yhdistys viettää 25-juhlavuotta teemalla 1000 uutta yritystä

Lisätiedot

Riippumattomuus: Hallitus on arvioinut hänet ei-riippumattomaksi yhtiöstä (ketjusopimus) ja riippumattomaksi merkittävistä osakkeenomistajista.

Riippumattomuus: Hallitus on arvioinut hänet ei-riippumattomaksi yhtiöstä (ketjusopimus) ja riippumattomaksi merkittävistä osakkeenomistajista. HALLITUS 05.07.2016 Hallituksen jäsenten yhtiöjärjestyksen mukainen toimikausi on kolme vuotta siten, että toimikausi on alkanut valinnan suorittaneen yhtiökokouksen päätyttyä (13.4.2015) ja päättyy kolmanneksi

Lisätiedot

Pekka Paasikivi Oras Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja s. 1944, Insinööri

Pekka Paasikivi Oras Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja s. 1944, Insinööri Nimitystoimikunnan kokoonpano Pekka Paasikivi Oras Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja s. 1944, Insinööri Kemira Oyj, nimitystoimikunnan jäsen ja puheenjohtaja vuodesta 2012 Tikkurila Oyj, nimitystoimikunnan

Lisätiedot

YKSITYINEN SEKTORI Vastaajien lukumäärä

YKSITYINEN SEKTORI Vastaajien lukumäärä Palkat sektoreittain ja tehtävänimikkeittäin TEKin työmarkkinatutkimuksen (TMT 2017) mukaan (Mukana nimikkeet, joista vähintään 7 vastaajaa, nimikkeet aakkosjärjestyksessä) YKSITYINEN SEKTORI Account Manager

Lisätiedot

LÄÄKÄRISEURA COCCYX ry Sihteeri. Martti Hyvönen 6.11.2006 1 (3)

LÄÄKÄRISEURA COCCYX ry Sihteeri. Martti Hyvönen 6.11.2006 1 (3) Martti Hyvönen 6.11.2006 1 (3) Suomalainen Lääkäriseura Duodecim Hallitus, c/o Riitta Soinola PL 713, 00101 Helsinki YHDISTYSJÄSENYYS Lääkäriseura Coccyx ry (Association médicale Coccyx) on Ranskassa opiskelleiden

Lisätiedot

Työ on. muuttunut. Digitalisoimme työajanhallinnan.

Työ on. muuttunut. Digitalisoimme työajanhallinnan. Työ on muuttunut Digitalisoimme työajanhallinnan. Työn tulos ei synny sen tekemiseen käytetystä ajasta vaan sen tuottavuudesta. Työ on muuttunut. Digitalisaatio sekä muutokset ympäristössä, yhteiskunnassa

Lisätiedot

Älykäs kaupunki seminaari 26.3.2010 klo 12-16 Radisson Blue Royal, Hki, Runeberginkatu 2

Älykäs kaupunki seminaari 26.3.2010 klo 12-16 Radisson Blue Royal, Hki, Runeberginkatu 2 Älykäs kaupunki seminaari 26.3.2010 klo 12-16 Radisson Blue Royal, Hki, Runeberginkatu 2 Kolme näkökulmaa älykkääseen kaupunkiin Tila, Ubicom ja Kestävä yhdyskunta ohjelmat Tila Ohjelman painottuu muuttuviin

Lisätiedot

T-Media Oy. Olemme osa TATia yhdessä Finnfactsin kanssa ja edustamme Suomessa Reputation Institutea.

T-Media Oy. Olemme osa TATia yhdessä Finnfactsin kanssa ja edustamme Suomessa Reputation Institutea. T-Media Oy T-Media on vuonna 1997 perustettu työnantajakuvaan ja maineeseen erikoistunut tutkimus- ja viestintäyhtiö. T-Median missiona on auttaa asiakkaitaan luomaan sidosryhmilleen kestävää kilpailuetua

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Me Itse ry Toimintasuunnitelma 2015 Me Itse ry edistää jäsentensä yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Teemme toimintaamme tunnetuksi, jotta kehitysvammaiset henkilöt tunnistettaisiin

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa Suomen Franchising-Yhdistys ry. (SFY) Yhdistys on perustettu 1988 Vuonna 2013 yhdistys vietti 25-juhlavuotta teemalla 1000 uutta yritystä

Lisätiedot

Tietotekniikan ohjelma Teknisen viestinnän ohjelma Kauppatieteiden maisterin tutkinto Tietotekniikka Teknillinen tiedekunta

Tietotekniikan ohjelma Teknisen viestinnän ohjelma Kauppatieteiden maisterin tutkinto Tietotekniikka Teknillinen tiedekunta Tietotekniikan ohjelma Teknisen viestinnän ohjelma Kauppatieteiden maisterin tutkinto 29.8.2016 Tietotekniikka Teknillinen tiedekunta Tervetuloa opiskelemaan tietotekniikan ohjelmiin! 2 Sisältö Lyhyesti

Lisätiedot

Internet of Things. Ideasta palveluksi IoT:n hyödyntäminen teollisuudessa. Palvelujen digitalisoinnista 4. teolliseen vallankumoukseen

Internet of Things. Ideasta palveluksi IoT:n hyödyntäminen teollisuudessa. Palvelujen digitalisoinnista 4. teolliseen vallankumoukseen Internet of Things Ideasta palveluksi 17.4.2015 IoT:n hyödyntäminen teollisuudessa Palvelujen digitalisoinnista 4. teolliseen vallankumoukseen We are where our clients are CGI in Finland and globally Close

Lisätiedot

KANSALAISYHTEISKUNTA KANSALAISTOIMINTA JA KOULUTUS

KANSALAISYHTEISKUNTA KANSALAISTOIMINTA JA KOULUTUS KANSALAISYHTEISKUNTA KANSALAISTOIMINTA JA KOULUTUS Kansalaisyhteiskunnan tutkimus- ja kehittämispäivät 12.2.2015 Rehtori Tapio Huttula HUMANISTINEN AMMATTIKORKEAKOULU 1 KANSALAISTOIMINTA PELASTAA MAAN?

Lisätiedot

Ehdotettu hallituksen kokoonpano. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Ehdotettu hallituksen kokoonpano. Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous Ehdotettu hallituksen kokoonpano Elektrobit Oyj:n varsinainen yhtiökokous 11.4.2013 Osakkeenomistajien ehdotus Osakkeenomistajat, jotka edustavat noin 49,9 % yhtiön osakkeista, ehdottavat yhtiökokoukselle,

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014

NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014 NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014 1 FORUM tapahtumat: Pitkä perinne, monipuolisia ja ajankohtaisia teemoja 2006 Standardeilla menestystä liiketoimintaan 2007 Hyödy standardeista

Lisätiedot

Parempaan ja tuottavampaan työelämään Satakunnassa

Parempaan ja tuottavampaan työelämään Satakunnassa Parempaan ja tuottavampaan työelämään Satakunnassa Pori 2.9.2015 Anne Jortikka Visio Työelämästrategia Suomen työelämä Euroopan paras vuoteen 2020 Työelämän laadun ja tuottavuuden samanaikainen kehittäminen

Lisätiedot

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen Korkeakouluverkko ja sen kehittäminen (Visio 2030) Monipuolinen koulutustarjonta Oamk tarjoaa AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon (YAMK) johtavaa koulutusta,

Lisätiedot

Ehdotettu hallituksen kokoonpano Bittium Oyj:nvarsinainenyhtiökokous,

Ehdotettu hallituksen kokoonpano Bittium Oyj:nvarsinainenyhtiökokous, Ehdotettu hallituksen kokoonpano Bittium Oyj:nvarsinainenyhtiökokous, 19.4.2016 Osakkeenomistajien ehdotus Osakkeenomistajat, jotka edustavat noin 13,8 % yhtiön osakkeista, ehdottavat yhtiökokoukselle,

Lisätiedot

Teleste Oyj Yhtiökokous 2010. Hallitukseen ehdotettujen henkilöiden esittely

Teleste Oyj Yhtiökokous 2010. Hallitukseen ehdotettujen henkilöiden esittely Teleste Oyj Yhtiökokous 2010 Hallitukseen ehdotettujen henkilöiden esittely Pertti Ervi Ins., s. 1957 Teleste Oyj:n hallituksen jäsen vuodesta 2009 Yritysjohdon konsultti Computer 2000 -konsernin pääjohtaja

Lisätiedot

ZA5889. Flash Eurobarometer 373 (Europeans Engagement in Participatory Democracy) Country Questionnaire Finland (Finnish)

ZA5889. Flash Eurobarometer 373 (Europeans Engagement in Participatory Democracy) Country Questionnaire Finland (Finnish) ZA889 Flash Eurobarometer 7 (Europeans Engagement in Participatory Democracy) Country Questionnaire Finland (Finnish) FL 7 Participatory Democracy - FIF D Minkä ikäinen olette? (KIRJOITA IKÄ JOS KIELTÄYTYI,

Lisätiedot

KASVAVAN KYBERTURVAMARKKINAN PELINTEKIJÄ

KASVAVAN KYBERTURVAMARKKINAN PELINTEKIJÄ KASVAVAN KYBERTURVAMARKKINAN PELINTEKIJÄ Petri Kairinen, CEO (twitter: @kairinen) Lupaavat pörssiyhtiöt tilaisuus 3.3.2015 3.3.2015 Nixu 2015 1 PIDÄMME DIGITAALISEN YHTEISKUNNAN TOIMINNASSA. 3.3.2015 Nixu

Lisätiedot

Yritysesittely. Marraskuu 2012

Yritysesittely. Marraskuu 2012 Yritysesittely Marraskuu 2012 Agenda Mediverkko tänään Mediverkon tehtävä ja toiminnan lähtökohdat Mediverkon palvelut ja toimintakenttä Mediverkko kumppanina ja työnantajana Mediverkon omistus ja yhteiskuntavastuu

Lisätiedot

Osaajia tarvitaan aina

Osaajia tarvitaan aina LTA ennen ja nyt Liiketalouden Liitto LTA ry:n juuret juontavat vuoteen 1949 Kauppaopistonkäyneiden liitto Förbundet för f.d. Handelinstitutselever r.y. perustettiin Tampereella 4.12.1949. Merkonomiliitto

Lisätiedot

Liiketalouden perustutkinnon uudistamistyö. Heli Huotari ja Paula Hyytiäinen

Liiketalouden perustutkinnon uudistamistyö. Heli Huotari ja Paula Hyytiäinen Liiketalouden perustutkinnon uudistamistyö Heli Huotari ja Paula Hyytiäinen 23.11.2016 Uudistamistyön taustoja Liiketalouden uudet tutkinnon perusteet tulevat voimaan 1.8.2018 Osaamisalat poistuvat Esitys

Lisätiedot

Pitky ICT-ihmisten yhteisö Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region

Pitky ICT-ihmisten yhteisö Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Pitky ICT-ihmisten yhteisö Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region 1 Mikä on Pitky? 1/2 Pitky on kaikenlaisten pirkanmaalaisten ICT-toimijoiden yhdistys.

Lisätiedot

Oulun ammattikorkeakoulu LIIKETALOUDEN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU

Oulun ammattikorkeakoulu LIIKETALOUDEN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU Oulun ammattikorkeakoulu LIIKETALOUDEN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU AMK-tutkintoon johtava koulutus Kulttuurialan Medianomi (AMK) Musiikkipedagogi (AMK) Tanssinopettaja (AMK) Luonnonvara-alan

Lisätiedot

Microsoft, 2005. Johtaja näyttää työhyvinvoinnin suunnan Uudista ja uudistu 2005 Martti Mehtälä Microsoft Oy

Microsoft, 2005. Johtaja näyttää työhyvinvoinnin suunnan Uudista ja uudistu 2005 Martti Mehtälä Microsoft Oy Microsoft, 2005 Johtaja näyttää työhyvinvoinnin suunnan Uudista ja uudistu 2005 Martti Mehtälä Microsoft Oy Microsoft Globaalisti Maailman johtava ohjelmistovalmistaja 107 000 työntekijää Liikevaihto 40

Lisätiedot

Miten toimintaympäristömme muuttuu? Digitalisaatio ja globalisaatio talouden uusina muutosvoimina

Miten toimintaympäristömme muuttuu? Digitalisaatio ja globalisaatio talouden uusina muutosvoimina Miten toimintaympäristömme muuttuu? Digitalisaatio ja globalisaatio talouden uusina muutosvoimina Matti Pohjola Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu Industrialismi + nationalismi => Suomen vaurastuminen

Lisätiedot

Digitalisaation mahdollisuudet uusi aalto

Digitalisaation mahdollisuudet uusi aalto Digitalisaation mahdollisuudet uusi aalto IT goes Industry 27.11.2015 Pekka Ala Pietilä staattisesta kilpailukyvystä dynaamiseen Talouden ja yhteiskunnan evoluutio > Suomen uudistumisvauhti 26.11.2015

Lisätiedot

Miksi töihin Metsäteollisuuteen?

Miksi töihin Metsäteollisuuteen? Miksi töihin Metsäteollisuuteen? 1 24.1.2008 Sari Rämö Kuka olen? Sari Rämö, KTM Tehnyt töitä insinöörien kanssa vuodesta 1990. Pakkausteollisuus SCA joulukuu 2000 SCA Packaging Suomen toimitusjohtaja

Lisätiedot

Visualisointi informaatio- verkostojen opinto-oppaasta Opintoneuvoja Teemu Meronen (päivitys Janne Käen visualisoinnin pohjalta)

Visualisointi informaatio- verkostojen opinto-oppaasta Opintoneuvoja Teemu Meronen (päivitys Janne Käen visualisoinnin pohjalta) Visualisointi informaatio- verkostojen opinto-oppaasta 2009-2010 Opintoneuvoja Teemu Meronen 10.9.2009 (päivitys Janne Käen visualisoinnin pohjalta) Diplomi-insinöörin tutkinto (DI, 120 op) Diplomityö

Lisätiedot

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa.

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa Suomen Franchising-Yhdistys ry. (SFY) Yhdistys on perustettu 1988 Vuonna 2018 yhdistys vietti 30-vuotis juhlavuotta. Franchising kasvaa

Lisätiedot

Kansalaistoiminta arjen pienistä teoista maailman muuttamiseen! Erityisasiantuntija Riitta Kittilä, SOSTE Suomen Setlementtiliitto 29.9.

Kansalaistoiminta arjen pienistä teoista maailman muuttamiseen! Erityisasiantuntija Riitta Kittilä, SOSTE Suomen Setlementtiliitto 29.9. Kansalaistoiminta arjen pienistä teoista maailman muuttamiseen! Erityisasiantuntija Riitta Kittilä, SOSTE Suomen Setlementtiliitto 29.9.2014 Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin voit olla koko maailma.

Lisätiedot

Peab pohjoismainen yhteiskuntarakentaja

Peab pohjoismainen yhteiskuntarakentaja Peab pohjoismainen yhteiskuntarakentaja EVENTES BUSINESS GARDEN Espoo 1 Liikeideamme Peab on rakennusalan yritys, jonka tärkein tavoite on ehdoton LAATU ja AMMATTITAITO rakennusprosessin kaikissa vaiheissa.

Lisätiedot

Tutkimustulokset Nokiasta lähteneiden uudelleensijoittuminen. HRM Partners Oy Julkaistavissa klo 03.00

Tutkimustulokset Nokiasta lähteneiden uudelleensijoittuminen. HRM Partners Oy Julkaistavissa klo 03.00 Tutkimustulokset Nokiasta lähteneiden uudelleensijoittuminen HRM Partners Oy Julkaistavissa 21.3.2014 klo 03.00 Taustaa Nokia tarjosi henkilöstövähennysten kohteena oleville työntekijöilleen laajan Bridge-yhteiskuntavastuuohjelman,

Lisätiedot

RPKK KoulutustaRjonta 2009

RPKK KoulutustaRjonta 2009 RPKK koulutustarjonta 2009 huomisen SUUNNANNÄYTTÄJÄt 2 Suomen ensimmäinen Suomen ensimmäisen kauppaopiston, Raahen Porvari- ja Kauppakoulun, perustivat laivanvarustajaveljekset Johan ja Baltzar Fellman

Lisätiedot

CGI Suomessa 40 vuotta digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa. CGI Group Inc.

CGI Suomessa 40 vuotta digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa. CGI Group Inc. CGI Suomessa 40 vuotta digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa CGI Group Inc. Olemme siellä missä asiakkaammekin CGI Suomessa ja maailmalla 3 200 asiantuntijaa Suomessa 75 % henkilöstöstä osakkeenomistajia

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

move! 2040 VISIOKILPAILU LIIKKUMISESTA JA INFRASTA

move! 2040 VISIOKILPAILU LIIKKUMISESTA JA INFRASTA VISIOKILPAILU LIIKKUMISESTA JA INFRASTA 1 Tiivistettynä 2 Tavoite 3 Miten osallistuisit? 4 Yhteystiedot + Kokemuksia edellisestä visiokisasta 1 TIIVISTETTYNÄ move! 2040 on nuorten ammattilaisten monialainen

Lisätiedot

Innosta innovaatioon Teknologiateollisuus lyhyesti

Innosta innovaatioon Teknologiateollisuus lyhyesti Innosta innovaatioon Teknologiateollisuus lyhyesti Teknologiateollisuus on neljän toimialan kokonaisuus Teknologiateollisuus on Suomen tärkein elinkeino Elektroniikkaja sähköteollisuus liikevaihto 26 mrd

Lisätiedot

Teleste Oyj Yhtiökokous 2016

Teleste Oyj Yhtiökokous 2016 Teleste Oyj Yhtiökokous 2016 Enabling digital evolution Ehdokasesittelyt HALLINNOINTIKOODI - CORPORATE GOVERNANCE Suositus 7 - Hallituskokoonpanoa koskevan ehdotuksen valmistelu Suurimmat osakkeenomistajat

Lisätiedot

Sivustolta löydät yleistietoa energiasta, energia-alan ammateista, työpaikoista ja eri koulutusvaihtoehdoista sekä opetusmateriaalia oppitunteja

Sivustolta löydät yleistietoa energiasta, energia-alan ammateista, työpaikoista ja eri koulutusvaihtoehdoista sekä opetusmateriaalia oppitunteja Sivustolta löydät yleistietoa energiasta, energia-alan ammateista, työpaikoista ja eri koulutusvaihtoehdoista sekä opetusmateriaalia oppitunteja varten. Kaaviot ja tietoja energiasta opetuskäyttöä varten

Lisätiedot

Lukio Suomessa - tulevaisuusseminaari

Lukio Suomessa - tulevaisuusseminaari Lukio Suomessa - tulevaisuusseminaari Varatoimitusjohtaja Tuula Haatainen 11.4.2012 Korkeatasoinen lukiokoulutus kattavasti koko maassa nuoren ulottuvilla. 2 11.4.2012 Tuula Haatainen Lukio tai ammatillinen

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS

YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS Ixonos Oyj I 15.1.2013 YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS Ixonos Plc I I I KOKOUKSEN AVAUS Pertti Ervi I Hallituksen puheenjohtaja Ixonos Plc I Public I 15.1.2013 I 2 MIKSI OLEMME TÄÄLLÄ TÄNÄÄN? Ixonos on läpikäynyt

Lisätiedot

ALVELUMUOTOILU MUOTITERMISTÄ KIINTOTÄHDEKSI?

ALVELUMUOTOILU MUOTITERMISTÄ KIINTOTÄHDEKSI? ALVELUMUOTOILU MUOTITERMISTÄ KIINTOTÄHDEKSI? Miksi teema on kiinnostava Mitä maailmassa tapahtuu - 1 Perinteisten lentoyhtiöiden rinnalle syntyi halpalentoyhtiöt, jotka haastoivat asiakaslähtöisyyden koko

Lisätiedot

TEEMME KYBERTURVASTA TOTTA

TEEMME KYBERTURVASTA TOTTA TEEMME KYBERTURVASTA TOTTA Petri Kairinen, CEO (twitter: @kairinen) Pörssin Avoimet Ovet 1.9.2015 1.9.2015 Nixu 2015 1 PIDÄMME DIGITAALISEN YHTEISKUNNAN TOIMINNASSA. 1.9.2015 Nixu 2015 2 DIGITAALINEN YHTEISKUNTA

Lisätiedot

Suomen Hiusyrittäjät ry Ajanvarausjärjestelmän tarjous

Suomen Hiusyrittäjät ry Ajanvarausjärjestelmän tarjous Ajanvarausjärjestelmän tarjous 13.1.2012 1/7 Tarjous Tarjous on osa yhteistä LeasIT Oyn ja DigitalBooker Finland Oyn yhteistarjousta jossa tarjoamme Kassa- ja ajanvarausjärjestelmien kombinaatiota. Tämä

Lisätiedot

MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA?

MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA? (Päivitetty 10.8.2015) MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA? KEHITY JA OTA HYÖTY IRTI! MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA? KEHITY JA OTA HYÖTY IRTI! Digitaalisuus tuo mahdollisuuksia, joita emme ole ennen nähneet tai edes kuvitelleet.

Lisätiedot

Korkeakoulujen rakenteellisen kehittämisen seminaari

Korkeakoulujen rakenteellisen kehittämisen seminaari Ritva Laakso-Manninen Korkeakoulujen rakenteellisen kehittämisen seminaari Tampere FAKTOJA HAAGA-HELIASTA Suuri, elinkeinoelämään vahvasti kytkeytyvä, kansainvälinen, ylivertainen, yksityinen ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot

Yritysten työvoiman saatavuus- ja rekrytointitarpeet Uudellamaalla

Yritysten työvoiman saatavuus- ja rekrytointitarpeet Uudellamaalla Yritysten työvoiman saatavuus- ja rekrytointitarpeet Uudellamaalla Helsingin seudun kauppakamarin selvitys 3/2018 Markku Lahtinen markku.lahtinen@chamber.fi @Fondeo 050 571 3564 Tausta Selvitys toteutettiin

Lisätiedot

Koulut ja Yritykset luovat maailman parhaan Innovaatioalustan - yhdessä. Niko Lindholm,

Koulut ja Yritykset luovat maailman parhaan Innovaatioalustan - yhdessä. Niko Lindholm, Koulut ja Yritykset luovat maailman parhaan Innovaatioalustan - yhdessä. Niko Lindholm, Projektipäällikkö. @nikolindholm Mitä tänään? 1. Intro 2. Miten Koulu Innovaatioalustana toimii? 3. Koulut Innovaatioalustana:

Lisätiedot

Teleste Oyj Yhtiökokous 2011. Ehdotettujen henkilöiden esittely

Teleste Oyj Yhtiökokous 2011. Ehdotettujen henkilöiden esittely Teleste Oyj Yhtiökokous 2011 Ehdotettujen henkilöiden esittely Pertti Ervi Ins., s. 1957 Teleste Oyj:n hallituksen jäsen vuodesta 2009 Yritysjohdon konsultti Computer 2000 -konsernin pääjohtaja vuoteen

Lisätiedot

When people and products connect a workplace comes to life.

When people and products connect a workplace comes to life. 130903 Tuotanto: Valentin&Byhr. Paino: Strokirk-Landströms. Paperi: Munken Polar. When people and products connect a workplace comes to life. www.efg.fi Tutustu meihin. EFG on johtava toimisto- ja julkisten

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jouni Pänkäläinen avasi kokouksen klo 15:12. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Oskar Sonninen.

Puheenjohtaja Jouni Pänkäläinen avasi kokouksen klo 15:12. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Oskar Sonninen. CLUSTER RY 8.11.2010 Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan kilta SYYSKOKOUS Aika Tiistai 16.11.2010 klo 15.00 Paikka Lappeenrannan teknillinen yliopisto, sali 4410 Läsnä Osallistujalista

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous 21.3.2013. Toimitusjohtajan katsaus Martin Forss

Varsinainen yhtiökokous 21.3.2013. Toimitusjohtajan katsaus Martin Forss Varsinainen yhtiökokous 21.3.2013 Toimitusjohtajan katsaus Martin Forss Oral Hammaslääkärit Oyj Suurin ja tunnetuin ketjukonseptilla toimiva hammasterveyspalveluyhtiö Suomessa 27 hammaslääkäriasemaa 151

Lisätiedot

HTI12S - toinen lukuvuosi JAMK / TIKO

HTI12S - toinen lukuvuosi JAMK / TIKO HTI12S - toinen lukuvuosi JAMK / TIKO Opintojen rakenne Ticorporate Toisen vuoden projektiopinnot (50 op) suoritetaan Ticorporate -organisaatiossa. Ticorporate simuloi todellista tuotekehitysyritystä,

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

TET työelämä tutuksi. Juniori kohtaa seniorin

TET työelämä tutuksi. Juniori kohtaa seniorin TET työelämä tutuksi Juniori kohtaa seniorin Työelämä tutuksi TET eli työelämään tutustuminen on yläasteen ja lukion oppilaille järjestettävä opetussuunnitelman mukainen työelämään tutustumisjakso. Sen

Lisätiedot

Business Insight -tapahtumasarja TIEDOLLA JOHTAMINEN PALVELULIIKETOIMINNASSA. GLO Hotel

Business Insight -tapahtumasarja TIEDOLLA JOHTAMINEN PALVELULIIKETOIMINNASSA. GLO Hotel Business Insight -tapahtumasarja TIEDOLLA JOHTAMINEN PALVELULIIKETOIMINNASSA GLO Hotel 18.2.2016 Ohjelma 9.00-9.30 9.30-10.15 10.15-11.00 Palveluliiketoiminnan yleiset haasteet raportoinnin ja johtamisen

Lisätiedot

14.00 KAHVITAUKO ITSEOHJAUTUVA LEARNING CAFE

14.00 KAHVITAUKO ITSEOHJAUTUVA LEARNING CAFE 11.30 AVAUSPUHEENVUORO JA TILAISUUDEN TAVOITTEET Rehtori Vesa Taatila, Turun ammattikorkeakoulu 11.40 DIGITALISAATIO JA ROBOTISAATIO UUSIN ENNAKOINTITIETO JA NÄKEMYS Tutkimusjohtaja Jari Kaivo-oja, Turun

Lisätiedot

Valitsemisen solmukohdassa. Oulun yliopisto teknillinen tiedekunta

Valitsemisen solmukohdassa. Oulun yliopisto teknillinen tiedekunta Valitsemisen solmukohdassa Oulun yliopisto teknillinen tiedekunta 400 aloituspaikkaa 7 koulutusohjelmaa arkkitehtuuri konetekniikka prosessitekniikka ympäristötekniikka sähkötekniikka tietotekniikka tuotantotalous

Lisätiedot

Bioenergia ry Bioenergian puolesta

Bioenergia ry Bioenergian puolesta Bioenergia ry Bioenergian puolesta Bioenergia ry Bioenergian puolesta! Bioenergia-ala on yksi maailman nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä teollisuuden aloista. Suomi on edelläkävijä. Polttoaineen ja

Lisätiedot