Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. X liittohallitus Emilia Uusitalo. X, läsnä kohdasta. X, poistui kohdan 6.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. X liittohallitus Emilia Uusitalo. X, läsnä kohdasta. X, poistui kohdan 6."

Transkriptio

1 Kilpailutyöryhmä 3/2017 Aika: klo Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen liittohallitus Emilia Uusitalo, läsnä kohdasta 6.1 alkaen jäsen Krister Fogelberg, läsnä kohdasta 6.2 alkaen esittelijä Riku Riikonen jäsen Nina Kaarlenkaski x jäsen Olli Kantola, poistui kohdan 6.7 jälkeen jäsen Antti Vilppola 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Todettiin läsnäolijat yllä olevan listan mukaisesti. 3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajien nimeäminen Todettiin kokous päätösvaltaiseksi ja nimettiin pöytäkirjan tarkastajaksi Olli Kantola. Kohdan 6.7 jälkeen pöytäkirjan tarkastajana toimi Antti Vilppola. 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin pöytäkirja 2/2017. on julkaistu sähköisen pöytäkirjan tarkastuksen jälkeen. 5. n hyväksyminen Hyväksyttiin esityslista. 6. Päätösasiat Uinti: Aikarajat liiton arvokilpailuihin Antti Vilppola ja Olli Kantola esittelivät aikarajojen luomisen logiikan tuleville vuosille. Taustalla dynaamisesti muodostuvat aikarajat kahden edellisen vuoden suoritusten perusteella. Päätös: Päätettiin esityksen mukaisesti. Aikarajojen julkaisemisen yhteydessä liitetään aikarajojen muodostumisperiaate mukaan.

2 Uinti: SM-viikon lajiohjelma ja ilmoittautuminen Antti Vilppola esitteli hahmotellun lajiohjelman SM-viikolle, missä on huomioitu torstai-illan tv-lähetys. Sekä lajiohjelmassa ja ilmoittautumisen sulkemisessa YLE tai SM-viikko voi vaatia vielä myöhemmin muutoksia, mutta jotka voidaan ratkaista SM-viikon työryhmässä. Riku Riikonen esitteli oletetut osallistujamäärät seuroittain sekä niiden taustalla olevat valmentajamäärät. Päätös: Päätettiin SM-viikolle ehdotettava lajiohjelma. Päätettiin, että SM-viikolle seurat saavat valmentajaakkreditointeja yhden jokaista alkavaa 10 uimaria kohden sekä yli 10 uimarin seurat yhden ylimääräisen akkreditoinnin. Päätettiin rajoittaa mix-viestissä määrä 24 joukkueeseen ilmoittautumisaikojen mukaan. Yleinen: työlistan läpikäynti ja toimien aikataulutus Käytiin koostettu työlista otsikkotasolla läpi. Päätös: Päätettiin ottaa työlista käyttöön ja aikatauluttaa suuremmat projektit ja toimet pidemmälle aikavälille sisältäen määräajan sekä vastuuhenkilön. Yleinen: esitys Yleismääräysten muuttamisesta Keskusteltiin esityksestä koskien Yleismääräysten muuttamista. Päätös: Päätettiin liitteen mukaisesti liittohallitukselle esitettävät asiat. Uinti: esitys Mestaruuskilpailusääntöjen muuttamisesta Keskusteltiin esitetyistä muutoksista uinnin mestaruuskilpailusääntöihin. Päätös: Päätettiin esitetyn liitteen mukaisesti. Päätettiin käsitellä seurapisteiden mahdolliset muutokset myöhemmin. Päätettiin ottaa säännöstö heti voimaan alkaen uinnin Grand Prix 50 m -kilpailusta. Uinti: esitys nuorten PM-kilpailuiden järjestäjä 2018 Käytiin keskustelua PM-kilpailuiden järjestäjistä. Todettiin, että PM-kilpailuiden paikkakunnan valinnassa yksi merkittävä tekijä on kulkuyhteydet muista NSF-maista. Päätös: Päätettiin valita järjestäjäksi Oulun Uinti Uinti: kansallisten arvokilpailuiden järjestäjä 2019 Käytiin keskustelua kansallisten arvokilpailuiden järjestäjistä. Todettiin, että valintaan vaikuttaa alueiden tasapuolinen vuorottelu sekä kulkuyhteydet ja niiden aikataulu erityisesti nuorten uimareiden kilpailuissa. Päätös: Päätettiin valita järjestäjät seuraavasti.

3 Kilpailu Pvm Järjestäjä MSM, 25 m GP 50 m SM IKM Rollo-tapahtuma MSM GP 25 m IKM, 25 m SM, 25 m Avovesi SM Ålands Simförening Ei valittu järjestäjää Ei valittu järjestäjää Porin uimaseura Oulun Uinti Ei hakijoita, laitetaan uudelleen hakuun Lappeenrannan Uimarit Vaasan Uimaseura Tampereen Uinnin Tuki Ålands Simförening Uinti: esitys lyhyen radan ikäkausimestaruusuintien järjestäjä 2018 Keskusteltiin lyhyen radan ikäkausimestaruusuintien järjestäjistä sekä kulkuyhteyksien ja niiden aikataulujen soveltuvuuden vaikutuksesta nuorten uimareiden kilpailuihin. Päätös: Päätettiin valita järjestäjät seuraavasti. Kilpailu Häme/Kaakkois-Suomi Keski-/Itä-Suomi Länsi-Suomi Pääkaupunki I Pääkaupunki II Pohjois-Suomi Varsinais-Suomi Hakija Tampereen Uinnin Tuki ry Kouvolan Uimarit Porin Uimaseura ry Ei hakijoita, laitetaan uudelleen hakuun Simmis Wanda ry HaHe, KemPy, OU, OuLo (Salon Uimarit ry) Uinti: esitys lyhyen radan ikäkausimestaruusuintien aluejako 2017 Käytiin keskustelu aluejaosta ja todettiin selkeiden aluejakomuutoksien haasteellisuus.

4 Päätös: Päätetiin valtuuttaa Riku Riikonen tutkimaan ja tekemään seurojen aluemuutokset tasoittamaan aluekilpailuiden starttimäärää, mikäli se on maantieteellisesti järkevää toteuttaa. Uinti: Rollo-tapahtuman järjestäjä 2019 Keskusteltiin Rollo-tapahtuman järjestäjistä ja todettiin muutetun haun vaikuttaneen pääsääntöisesti positiivisesti hakemuksiin. Seurat olivat joutuneet jo miettimään ja toteuttamaan taustatyötä tapahtumalle eikä kilpailua pidetty tapahtumassa tärkeimpänä elementtinä. Päätös: Päätettiin valita järjestäjäksi Oulun Uinti Yleinen: kansallisten kilpailuiden järjestäjät 2018 Keskusteltiin päällekkäisten kilpailujen olevan ennakolta pääosin poistettu. Todettiin kuitenkin, että päällekkäisyyksiä on silti olemassa. Todettiin samalla, että kilpailujen määrä on kasvanut, jolloin ajankohtia ei voida kiinnittää perustuen historiallisiin syihin. Liittohallituksen päätös 7.3. koskien SFI:n kilpailuja mahdollistaa, että SFI hakee liiton yhteisöjäsenyyttä ja tämän jälkeen hakee kyseisiä kilpailuita kalenteriin tai vastaavasti hakee kilpailut järjestävän seuran kautta kilpailukalenteriin. Päätös on poikkeuksellinen, koska SFI:n kilpailut ovat suljettuja vain SFI:n jäsenseuroille ja muut kalenterikokouksen kilpailut avoimia kaikille. Päätös: Päätettiin, että kilpailutyöryhmä ei esitä kalenterikokoukselle kilpailuiden siirtoja, vaikka samassa ajankohdassa olisi useampi kilpailu samalta alueelta. Pyrkimys on velvoittaa niin kilpailuita järjestävät kuin osallistuvat seurat pohtimaan toimintaansa suhteessa muihin kilpailuihin niin järjestämisen kuin osallistumisen osalta. Taitouinti: esitys Sääntömuutoksesta Nykyisissä taitouinnin säännöissä on pistevähennys, jos on liian vähän uimareita combossa ja highlightissa. Asiantuntijaryhmä esitti, että kyseinen vähennys poistetaan, mutta sallitaan edelleen vähemmän uimareita, kuin mitä Finan säännöissä. Sääntö astuisi esityksen mukaan voimaan heti kun hyväksytty. Päätös: Päätettiin asiantuntijaryhmän esityksen mukaisesti. Taitouinti: esitys kansallisten arvokilpailuiden ajankohdista Taitouinnin asiantuntijaryhmä esitti taitouinnin arvokilpailuiden ajankohtia vuodelle Päätös: Päätettiin asiantuntijaryhmän esityksen mukaisesti. Taitouinti: esitys Mestaruuskilpailusäännöistä Taitouinnin asiantuntijaryhmä esitti taitouinnin mestaruuskilpailusääntöjä hyväksyttäväksi. Päätös: Päätettiin, että esitettyjä mestaruuskilpailujasääntöjä ei hyväksytä vaan palautetaan asiantuntijaryhmälle ne valmisteluun johtuen mm. liittohallitukselle esitettävistä yleismääräysten muutoksista johtuen. Yleinen: luokittelun Muut kilpailut 28 vrk ilmoitusvelvollisuuden poistaminen Keskusteltiin ilmoitusvelvollisuudesta ja sen tarpeesta. Todettiin, että ilmoitusvelvollisuutta ei kannata poistaa kokonaan, jotta sääntöjen mukainen toiminta varmistetaan.

5 Päätös: Päätettiin, että luokittelun Muut kilpailut ilmoitusvelvollisuus muutetaan. Ilmoitus tulee tehdä liiton toimistoon 7 vrk ennen kilpailua. Uinti: ilmoittamatta jätetyn Muut kilpailut luokan kilpailun virallisuudesta ja ennätyskelpoisuudesta Keskusteltiin kyseisten kilpailuiden virallisuudesta ja todettiin ennakkotapausten perusteella, että aiempien päätökset linjaavat jo uituja kilpailuja ja niiden virallisuutta. Päätös: Päätettiin, että ilmoittamatta jääneiden kilpailun tuloksia ei hyväksytä. Mahdollisesti tilastoidut ajat poistetaan Octosta ja tämän lisäksi tilastomaksut palautetaan kyseessä oleville seuroille. Yleinen: FINAn sääntömuutosesitykset ja kommentointi Päätös: Päätettiin, että taitouinnin, vesipallon ja uimahyppyjen asiantuntijaryhmät kommentoivat omien lajiensa sääntöesityksiä. Uinnin osalta kommentoinnin tekee FINA-tuomarit sekä sääntökouluttajat. Kilpailutyöryhmä käy esitykset tämän jälkeen vielä läpi ja kokoaa liiton yhteisen dokumentin mitä sääntömuutoksia kannatetaan ja mitä ei. Uinti: FINA-toimitsijalista 20 sekä kansallinen tuomaripooli Päätösesitys: Esitetään, että avataan haku niin FINA-toimitsijalistalle 20 sekä kansalliseen tuomaripooliin valittavista henkilöistä siten, että määräaika on Nostetaan esille tuomarin urapolku kriteeristönä tehtävän valinnan taustalle sekä aiempi kilpailutyöryhmän linjaus toimitsijoiden kierrättämisestä. Ei käsitelty tai päätetty. Päätös siirtyy tulevaan kokoukseen. 7. Keskustelu-/kehitysasiat Kehittämisasioista on kerätty erillinen lista, joka on esityslistan liitteenä. Aikataulutetut asiat nousevat esityslistan osaksi. Uinti: liiton arvokilpailuiden ajankohtien tarkastus tulevien vuosien osalta Riku Riikonen esittelee tulevien liiton arvokilpailuiden ajankohtien osalta mahdolliset muutostarpeet. uinnin lyhyen radan MM 2018 uinnin IKM PM 2018 uinnin NEM 2018 SM-viikko 2018 uinnin SM-kilpailut 2018, 2019 Uinti: FINA-tuomareiden ja kouluttajien tapaaminen Krister Fogelberg esittelee suunnitelman tapaamisesta. Asialistalle tulee nostaa ainakin liiton linjaukset eri sääntötulkinnoissa, ettei kouluttajien ja tuomareiden välillä ole merkittävää eroa. Yleinen: esitys lisenssijärjestelmäuudistuksesta Riku Riikonen esittelee lisenssijärjestelmäuudistuksen tilanteen.

6 Uinti: esitys Nordic Tour meeting Riku Riikonen esittelee pohjoismaisen kokouksen muistion koskien Nordic Tour -kilpailusarjasta sekä tekee ehdotuksen jatkosta. 8. Muut asiat Ei muita asioita. 9. Tiedoksi Tiedoksi kohtia ei käsitelty erikseen. Uinti: Masters PM-kilpailut 2019 Masters PM-kilpailuista 2019 aukaistaan erillinen haku. Yleinen: FINA By Laws FINA By Laws ei ole vielä käännetty suomenkielelle vaan on työn alla. Taitouinti Uimahypyt Vesipallo Tuomariklubi Sääntöseminaari Ville Riekkinen kertoo tilannekatsauksen sääntöseminaarista. 10. Seuraava kokous Päätettiin pitää seuraava kokous liiton toimistolla. 11. Kokouksen päätös Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Ville Riekkinen Puheenjohtaja Riku Riikonen Sihteeri n tarkastaja Olli Kantola / Antti Vilppola

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. x liittohallitus Emilia Uusitalo. jäsen Krister Fogelberg X x, skype esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. x liittohallitus Emilia Uusitalo. jäsen Krister Fogelberg X x, skype esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 4/2017 Aika: 25.4.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X x liittohallitus Emilia Uusitalo X x jäsen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X Kilpailutyöryhmä 5/2017 Aika: 1.6.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 3/2018 Aika: 30.3.2018 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X jäsen Krister Fogelberg X X

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 6/2017 Aika: 5.9.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X jäsen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X Kilpailutyöryhmä 1/2017 Aika: 21.1.2017 klo 13-15.30 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 1/2014

Kilpailutyöryhmä 1/2014 Kilpailutyöryhmä 1/2014 Aika: 26.3.2014 klo 18.00 20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X (Skype) jäsen Johanna

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 7/2017 Aika: 6.11.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X x liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X. Xpaikalla 18.00

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X. Xpaikalla 18.00 Kilpailutyöryhmä 5/2018 Aika: 8.5.2018 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen liittohallitus Emilia Uusitalo jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 9/2018 Aika: 17.9.2018 klo 17.00 Paikka: Mäkelänrinteen uintikeskus, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X x esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X x esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 1/2018 Aika: 20.1.2018 klo 13.30 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2014

Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Aika: ke 4.6.2014 klo 14.00-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä

Osallistujat Kutsu Läsnä Kilpailutyöryhmä 6/2016 Aika: 7.12.2016 klo 17-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X x, Skype jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 3/2015

Uimaliiton liittohallitus 3/2015 Uimaliiton liittohallitus 3/2015 Aika: 10.2.2015 klo 16.30-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Lotta

Lisätiedot

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa Tuomarin urapolku Tervetuloa Tuomarin urapolku KTR:n ja tuomariklubin yhteisprojekti Tarkoituksena kuvata tuomarin polun eri mahdollisuuksia ja avata eri vaiheet sekä lisätä läpinäkyvyyttä Julkaistu netissä

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 7/2015

Kilpailutyöryhmä 7/2015 Kilpailutyöryhmä 7/2015 Aika: 11.11.2015 18.11.2015 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X x jäsen Johanna Kara X x jäsen Antti Vilppola X x

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2013

Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Aika: Paikka: 26.27.4.2013 Läntinen Rantakatu 35, Turku Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi X jäsen Matti Alpola

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 3/2016

Kilpailutyöryhmä 3/2016 Sivu 1 / 8 Kilpailutyöryhmä 3/2016 Aika: 22.06.2016 klo 18-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X, poistui paikalta kohdan 7.4 käsittelyn ajaksi jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 5/2016

Kilpailutyöryhmä 5/2016 Kilpailutyöryhmä 5/2016 Aika: 31.10.2016 klo 17.30-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X X jäsen Antti Vilppola X

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 1/2016

Kilpailutyöryhmä 1/2016 Kilpailutyöryhmä 1/2016 Aika: 30.01.2016 klo 12 Paikka: Rantasipi Airport, Vantaa Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X x jäsen Antti Vilppola X

Lisätiedot

Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen 17.10.

Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen 17.10. Kilpailutyöryhmä 6/2015 Aika: 28.10.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x, saapui 17.19 jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 5/2015

Kilpailutyöryhmä 5/2015 Kilpailutyöryhmä 5/2015 Aika: Sähköpostikokous 19.8.2015 Paikka: - Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X jäsen Johanna Kara X X jäsen Antti Vilppola X X jäsen Matti

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 4/2015

Kilpailutyöryhmä 4/2015 Kilpailutyöryhmä 4/2015 Aika: 30.6.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma jäsen Krister Fogelberg (Skype) jäsen Johanna

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 3/2015

Kilpailutyöryhmä 3/2015 Kilpailutyöryhmä 3/2015 Aika: 25.3.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X jäsen Johanna

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 3/2014

Uimaliiton liittohallitus 3/2014 Uimaliiton liittohallitus 3/2014 Aika: ti 4.3.2014 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2017

Uimaliiton liittohallitus 4/2017 Uimaliiton liittohallitus 4/2017 Aika: ma 3.4.2017 klo 16.30-20.25 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki tai Skype Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Marjukka Palin

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen X Pöytäkirja Kokous 3/2012 Aika ja 12.9.2012 klo 16.30 Helsinki Esityslista paikka Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen johtoryhmä

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 8/2015

Kilpailutyöryhmä 8/2015 Kilpailutyöryhmä 8/2015 Aika: 15.12.2015 22.12.2015 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola X X jäsen

Lisätiedot

Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2009 2012 1. Valintajärjestelmän yleisperiaatteet Tämä päätös koskee valintoja MM- (ei nuorten) ja EM-kilpailuihin uinnissa, uimahypyissä ja

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 2/2013

Uimaliiton liittohallitus 2/2013 Uimaliiton liittohallitus 2/2013 Aika: Paikka: 14.2.2013 klo 16.00-19.35 Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi,

Lisätiedot

Sääntövaliokunta 2/2013

Sääntövaliokunta 2/2013 Sääntövaliokunta 2/2013 Aika: 2.4.2013 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x varapj Keijo Kiviluoma,

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 13/2017

Uimaliiton liittohallitus 13/2017 Uimaliiton liittohallitus 13/2017 Aika: ma 18.12.2017 klo 17.11-20.45 Paikka: Holiday Inn Helsinki City Centre, Elielin aukio 5, 00100 Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2017

Uimaliiton liittohallitus 5/2017 Uimaliiton liittohallitus 5/2017 Aika: to 4.5.2017 klo 16.00-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki tai Skype Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman jäsen Marjukka Palin

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 8/2013

Uimaliiton liittohallitus 8/2013 Uimaliiton liittohallitus 8/2013 Aika: 6.7.2013 klo 11.00-15.00 Paikka: Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 1/2016

Uimaliiton liittohallitus 1/2016 Uimaliiton liittohallitus 1/2016 Aika: 19.1.2016 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman jäsen Ari Mononen

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 10.1.2014 Liittohallituksen päätös Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2016

Uimaliiton liittohallitus 4/2016 Uimaliiton liittohallitus 4/2016 Aika: 21.3.2016 klo 16.00-19.40 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x jäsen Ari Mononen

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen.

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen. 1 (5) x Pöytäkirja Kokous 1/2012 Esityslista Aika ja paikka 21.1.2012 Tikkurilan kopiopalvelu Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 9/2016

Uimaliiton liittohallitus 9/2016 Uimaliiton liittohallitus 9/2016 Aika: 30.8.2016 klo 16.00-19.45 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x (pj kohdat

Lisätiedot

Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018

Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018 Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018 Aika: 20.1.2018 klo 13.30-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Peter Von Weissenberg X x jäsen Reija Häkkinen X x jäsen Kalle Nousiainen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 7/2016

Uimaliiton liittohallitus 7/2016 Uimaliiton liittohallitus 7/2016 Aika: 14.6.2016 klo 16.00-21.11 Paikka: Itämerentori 2, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Ari Mononen X x (poistui klo

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 1/2014

Uimaliiton liittohallitus 1/2014 Uimaliiton liittohallitus 1/2014 Aika: pe 10.1.2014 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 12/2017

Uimaliiton liittohallitus 12/2017 Uimaliiton liittohallitus 12/2017 Aika: ti 28.11.2017 klo 16.00-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x jäsen Antti Wihanto

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.1.2019 LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin tekee toiminnanjohtaja

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen.

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen. 1 (6) x Pöytäkirja Kokous 3/2011 Esityslista Aika ja paikka 10.8.2011 Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen johtoryhmä Sääntövaliokunta

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 13/2016

Uimaliiton liittohallitus 13/2016 Uimaliiton liittohallitus 13/2016 Aika: ti 13.12.2016 klo 16.00-19.00 Paikka: Hotelli Seurahuone, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Ari Mononen X estynyt

Lisätiedot

päivitetty Sisältö

päivitetty Sisältö Sisältö Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020... 2 1. Valintoja koskevat yleisperiaatteet... 2 2. Valintaprosessi... 3 3. Kilpailukohtaiset valintakriteerit... 4 3.1. Uinti, yleiset sarjat...

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 4 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 1.2.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Piirainen Maria varapuheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 16/2010 Aika: 2.11.2010 kello 12.00 Paikka: Neuvotteluhuone Saimia, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA Bulevardi 31 00180 Helsinki Edustajiston säätömääräinen kevätkokous Esityslista Aika: 20.4.2017 klo 17:00 Paikka: Metropolia, Bulevardi 31 00180

Lisätiedot

x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00

x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00 x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00 Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 2/2018

Uimaliiton liittohallitus 2/2018 Uimaliiton liittohallitus 2/2018 Aika: ti 13.2.2018 klo 16.30-19.50 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Samuli Liinpää X x

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Piirihallitus Pöytäkirja 8/2016 puh

Piirihallitus Pöytäkirja 8/2016 puh 1 / 6 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Piiritoimisto, Onkapannu 2, 40700 Jyväskylä Läsnä: Tom Nevanpää, pj. Kohdat 1-16; 8 (8) Auli pitkänen, varapj. Kohdat 1-16; 8 (6) Tapio Korhonen Kohdat

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. SUOMEN BRIDGELIITTO FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUS 6/2018 Aika: 19.8.2018 Paikka: Hotelli Korpilampi, Espoo Läsnä: Pasi Kuokkanen puheenjohtaja Hulda Ahonen sihteeri Taru Reinikainen Jussi

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012

SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012 SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012 Myönnetyt Seuratuet 2012 Seuratoiminnan kehittämistuen saajat 2012 on valittu. Tukea haettiin 1359:llä hakemuksella yhteensä 8,6 miljoonaa euroa. Tukea oli jaossa 1 140 000.

Lisätiedot

Oulun kaupunki Pöytäkirja 5/2018 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä

Oulun kaupunki Pöytäkirja 5/2018 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä Aika 10.9.2018 klo 16.30 18.53 Paikka Oulu10, nvh 142 Päätöksentekijät Jamal Awad puheenjohtaja Angela Suorsa Anna Litewka-Anttolainen Dlovan Ishaya El Hassane Kazza Erwin Fischer Gordon Roberts Luz Peltoniemi

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012 Aika: 7.11.2012 klo 12.00 Paikka: Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 21.9.2017 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2017-2021 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Sisällys YLEISTÄ... 4 MASTERS-KILPAILUJEN UINTISÄÄNNÖT... 5 MSW 1 IKÄRYHMÄT...

Lisätiedot

Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta. Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00

Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta. Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00 Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00 Kansalliset kilpailut Arvokilpailut 2017 Linjaus tason mukaan Uinnin kilpailukalenteri 2016 Tulonlähde Valmentautuminen FINAn

Lisätiedot

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu 11.9.2019 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 11.9.2019, klo 14.30 Paikka Sporttitalo, SUL:n toimitilat Läsnä Rami Urho puheenjohtaja Anne Fröberg Ari Honkanen Esa Kaihlajärvi

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Liittohallitus 25.10.2016 Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun johtoryhmän

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 27.5.2014 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 2 Uinnin mestaruuskilpailut 1 SUOMEN UIMALIITON MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT 1 Mestaruuskilpailut uinnissa Mestaruuskilpailuja

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Suomen frisbeegolfliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous Sunnuntai 22.10.2017, klo 15 Kuntoutuskeskus Kiipula, auditorio, Kiipulantie 507, 14200 Turenki. Kokouksessa noudatetaan yleistä työjärjestystä.

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 3 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2013 Aika: kello 16.00 Paikka: Läsnä: Neuvotteluhuone Kummeli, Skinnarila, Lappeenranta Eskelinen Patrik, puheenjohtaja Borgström Toni, varapuheenjohtaja Huhtiranta

Lisätiedot

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 SIVU 1/5 SYYSKOKOUS Aika: 21.10.2017 12:00 16:14 Paikka: Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 Läsnä: 33 jäsenseuraa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT SISÄLLYSLUETTELO UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT... 3 1 Mestaruuskilpailut uinnissa... 3 2 Järjestäminen...

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 29.4.2015 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Näissä säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä:

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirja 2, Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Pöytäkirja 2, Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Pöytäkirja 2, 20.09.2018 Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 20.9.2018 klo 15:00-16:30 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Hartikainen, Jere

Lisätiedot

Organisaatiomuutokseen tarvittavat muutokset sekä vaalivalmistelutoimikunnan ohjesääntö.

Organisaatiomuutokseen tarvittavat muutokset sekä vaalivalmistelutoimikunnan ohjesääntö. Hämeentie 105 A FIN-00550 Helsinki Tel. +358 44 5490 300 Fax +358 9 5840 0496 finnish.swimming@uimaliitto.fi www.uimaliitto.fi Sääntömuutoesitys 1: Organisaatiomuutokseen tarvittavat muutokset sekä vaalivalmistelutoimikunnan

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

Aika: , klo Paikka: Skype -puhelinkokous

Aika: , klo Paikka: Skype -puhelinkokous Hallituksen kokous 7/2016 Pöytäkirja Aika: 2.5.2016, klo 20.00 Paikka: Skype -puhelinkokous Kokoukset 2015 1/2016 2/2016 3/2016 4/2016 5/2016 6/2016 7/2016 Romppanen Juha, pj x x - x x x x Mertala Pekka,

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 19.12.2016 klo 14.05 15.33 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat.

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 1 (1/5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2011 Aika: 13.12.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen Lempiäinen

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 2 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: Paikka: 9.1.2012 kello 16.00 alkavan perehdytyksen jälkeen Opiskelijakunnan neuvotteluhuone, Skinnarila, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 1.2.2012 klo 13:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Lisäksi: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot