PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 07 TALVI 08

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 07 TALVI 08"

Transkriptio

1 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 07 TALVI 08

2 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö: Tiina Lundqvist, Veho Group Oy Ab, puh , Toimitus: Planeetta Kymppi Oy Käännökset: STAR-J&M Finnland Oy Taitto/Ulkoasu: Planeetta Kymppi Oy Paino: Edita Prima Oy. Kansi Galerie Art Silk 150g, sisus galerie Art 115g. Palautteet ja tiedustelut: Osoitelähde: Ajoneuvohallintokeskus AKE, Ajoneuvoliikennerekisteri, PL 120, Helsinki Tietojen luovutus: Itella TGM Ltd, P.O.Box 7, POSTI. Lehti lähetetään auton rekisteriotteessa mainittuun osoitteeseen. Emme vastaa lehdessä mahdollisesti olevista painovirheistä. Lehden vastuu virheellisestä ilmoituksesta rajoittuu ilmoituksen hintaan.

3 SISÄLLYSLUETTELO PÄÄKIRJOITUS 3 5 AJANKOHTAISTA 9 HUOLENPITOSOPIMUS, MOBILOLIFE 10 LISÄVARUSTEET A-SARJA 12 LISÄVARUSTEET B-SARJA 14 LISÄVARUSTEET C-SARJA 16 LISÄVARUSTEET E-SARJA 18 LISÄVARUSTEET R-SARJA 19 LISÄVARUSTEET M-SARJA 20 LISÄVARUSTEET GL-SARJA 21 AMG-COLLECTION 22 ALUMIINIVANTEET 24 ASSYST-HUOLLOT 26 KORJAUSPAKETIT, VARAOSAT Esikuva myös ympäristöasioissa Hyvä Mercedes-Benz -autoilija, Ympäristöarvot nostavat päätään kaiken aikaa. Aito huoli ympäristöstä on kiirinyt lähes keskusteluun kuin keskusteluun. Hyvä niin, sillä ympäristön tilan kohentuminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Myös Mercedes-Benz on osallistunut keskusteluun konkreettisella tavalla jo vuosien ajan. Tekniikaltaan yhä laadukkaampi moottorimallisto on yksi merkittävistä yksittäisistä tekijöistä, jolla Mercedes-Benz näyttää vihreämpää suuntaa myös muille autonvalmistajille. Taloudellisuuden, suorituskyvyn ja ympäristöarvojen ihanteellinen tasapaino tulee hyvin esille Mercedes-Benzin dieselmoottoreissa. 29 E-sarja ( ) ja 190-mallit ( ) C-sarja ( ) E-sarja ( ) A-sarja ( ) 30 ECO-HUOLLOT 33 KORJAUSPAKETIT 34 VARAOSAT 37 AKUT 38 LISÄVARUSTEET Vuonna 1936 Mercedes-Benz valmisti maailman ensimmäisen dieselhenkilöauton. Siitä lähtien Mercedes-Benz on ollut edelläkävijä dieselmoottoreiden kehittäjänä ja valmistajana. Nyt valittavana on peräti 68 eri dieselvaihtoehtoa aina smartin päästömaailmanmestarista väkivahvaan 420 CDI V8-dieselmoottoriin. Osallistu sinäkin omalta osaltasi yhteisiin ympäristötalkoisiin ja huollata autosi Mercedes-Benz -huoltoedustajalla. Näin varmistat, että saat takuulla ensiluokkaista huoltoa, joka täyttää puhtaasti valmistajan vihreät vaatimukset. Mukavia lukuhetkiä lehden parissa ja puhtaamman huomisen puolesta, 39 MB-HUOLTOEDUSTAJAT ETUKUPONGIT Markku Isoksela Jälkimarkkinointipäällikkö Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz -henkilöautot, jälkimarkkinointi Ps. Muista ottaa paras hyöty itsellesi ja käytä takakannesta löytyvät etukupongit!

4 Älä horju liikenteessä ContiVikingContact 3 Kitkarenkaiden kuningas. Nyt myös 4x4-katumaastureihin aina 18 asti. TESTIVOITTAJA 16/03 16/04 17/05 17/06

5 AJANKOHTAISTA 5 Tuntuva turvallisuus ja ajomukavuus Aidot Mercedes-Benz -iskunvaimentimet Iskunvaimentimet muodostavat alustan yhtenä osana yhden tärkeimmistä yhtymäkohdista auton ja tienpinnan välissä. Samalla ne ovat ratkaiseva turvallisuustekijä. Ajomukavuus ja -turvallisuus ovat parhaat mahdolliset vain, kun jousitus ja iskunvaimentimet pelaavat saumattomasti yhteen. JATKUVA KEHITYS TAKAA TURVALLISUUDEN Aidot Mercedes-Benz-iskunvaimentimet, kehitetään, valmistetaan ja testataan varta vasten kuhunkin automalliin. Jatkuvat tuotetestit, sarjavalmistuksen kehittämisestä saadut tulokset sekä laadukkaiden materiaalien käyttö takaavat sen, että laatu pysyy tasaisen korkealla tasolla. AJA TURVALLISESTI, SAAVU PERILLE TURVALLISESTI Moitteettomat iskunvaimentimet ovat ehdoton edellytys ajomukavuudelle ja turvallisuudelle. Värähtelyjen jatkuvan vaimennuksen avulla ne paitsi tukevat elektronisia turvajärjestelmiä kuten ABS, ASR ja ESP, ne myös osaltaan ehkäisevät matkustajien terveyshaittojen syntymistä. Iskunvaimentimet lisäävät myös kuljettajan vireyttä ja edesauttavat siten turvallista matkantekoa. AITOJEN MERCEDES-BENZ ISKUNVAIMENTAJIEN ETUJA: 1. Pito Varmistavat pyörien jatkuvan kosketuksen tienpintaan. 2. Ohjauksen turvallisuus Samalla tavoin kuin ABS takaa ohjattavuuden säilymisen, iskunvaimentimet varmistavat parhaan mahdollisen otteen tienpinnasta. 3. Vakaus kaarreajossa Sisäkaarteen puoleiset, vähemmänkuormitetut pyörät säilyttävät nopeassakin kaarreajossa kosketuksen tienpintaan, eikä auto pääse karkaamaan kaarteessa. 4. Turvallisuus jarrutuksissa Pyörillä vaikuttava jarrutusvoima siirtyy tienpintaan ja auto pysähtyy mahdollisimman pienen jarrutusmatkan päätteeksi. 5. Tekninen yhteensopivuus Kehitetty sopimaan täydellisesti yhteen kaikkien sähköisten turvajärjestelmien ja järjestelmäkomponenttien kanssa. 6. Yhteistyö elektronisten turvajärjestelmien kanssa Paras mahdollinen tuki ABS-, ASR- ja ESP-järjestelmien maksimaaliselle toiminnalle. 7. Taloudellisuus Korkea materiaali- ja valmistuslaatu varmistaa huomattavan pitkän kestoiän ja mahdollisimman luotettavan toiminnan kovissakin käyttöolosuhteissa.

6 6 AJANKOHTAISTA AMG 40 vuotta elämästä enemmän nauttien Harva kirjainyhdistelmä synnyttää yhtä voimakasta intohimoa autoiluun. 40 juhlavuottaan juhliva Mercedes-Benz AMG-mallisto kulkee luokkansa kirkkaimpana ja rakastetuimpana tähtenä. Juhlavuoden kunniaksi Mercedes- Benz ja AMG toivat markkinoille kaksi uutta mallia, jotka edustavat automaailman viimeisintä ja edistyksellisintä tekniikkaa. CL 65 AMG ja CLK 63 AMG Black Series ovat AMG-merkin mitä upeimpia taidonnäytteitä autoilevan maailman uusia johtotähtiä. KAHDEN MIEHEN UNELMA Kahden miehen päättäväisyydestä ja halusta suunnitella vain parasta on tehnyt AMG-brandistä 40 vuoden aikana 750 työtään rakastavan ihmisen pienen verstaan, jonka jok ikinen AMG-kirjaimet kylkiinsä saava autoyksilö on oma pieni merkkitapauksensa. Urheilullinen AMG-mallisto on monelle tuttu vain takaapäin kiitos sen hallitun voiman ja huippuluokan tekniikan. AMG-moottorilla ajanut muistaa ikuisesti sen hetken, kun kaasupoljin antaa ensikierrokset moottorille moottorille, joka on suunniteltu ja tehty tuottamaan vain ja ainoastaan äärimmäistä ajamisen nautintoa. CLK 63 AMG BLACK SERIES TÄYDELLINEN AUTO Kun jo pelkkä autossa istuminen saa adrenaliinin jylläämään kehossa, mielikuvituksen kuljettaessa jo niin autoa kuin kuljettaa neulansilmämutkissa sulavan ärhäkästi, voidaan puhua autosta, joka herättää voimakkaita tunteita ja loputonta halua pysyä liikkeessä. AMG-malliston uusin ja uljain voimapesä, CLK 63 AMG Black Series, on entistä enemmän lisää voimaa, lisää dynaamisuutta, lisää pitoa ja paljon lisää adrenaliinia. CLK 63 AMG Black Series on CLK- ja AMGtekniikoiden täydellinen liitto. KILPARADOILLA SYNTYNYT Juhlavuoden kunniaksi syntynyt CLK 63 AMG Black Series on formula 1 -radoilta tutun turva-auton kaksoisveli. Se on kuin kotonaan moottoriradalla. Tämän vangitsevan tosiasian tunnistaa heti jo auton pakoäänistä. Sekä tietenkin teknisistä suoritusarvoista, jotka saavat kokeneemmankin kuljettajan mykistyneeksi: 373 kw (507 hv) kierroksella 6,800 1/min, moottorin tilavuus 6,208 cm 3, kiihtyvyys km/h vain 4,3 sekuntia, km/h vain 13,8 sekuntia ja huippunopeus 300 km/h. Ei ihme, että tämän auton omistaja toivoisi pääsevän suljetuille tieosuuksille enemmän kuin kerran tai kaksi elämässään.

7 AMG-lisävarusteet Aidoilla, edustavilla AMG-lisävarusteilla ehostat autosi ulkonäköä ja korostat sen urheilullisuutta. Kysy lisää myyjältäsi. LIIAN KAUNIS OLLAKSEEN TOTTA CLK 63 AMG Black Series on kuin muotisuunnittelijan kaunein ja rakkain luomus. Autoa ulkoapäin katsoessaan huomaa, kuinka intohimoisesti sitä on suunniteltu. Se on todellinen katseenvangitsija design-tuote, jonka jokainen yksityiskohta saa ihailua osakseen. Lähtien auton takaosasta, hiilikuitu spoileri optimoidulla ilmanvirtauksella varmistaa, että perän pito lisääntyy merkittävästi. Kiiltävät kromiset pakoputken päät täydentävät auton ulkonäköä, urheilullinen AMG-pakoputkisto lisää moottorin tehoa yläkierroksilla pienemmällä virtausvastuksellaan. TYRMÄÄVÄN KAUNIS ULKOKUORI, VALLOITTAVA SYDÄN Jos auton ulkoinen olemus saa sydämen pamppailemaan, samaa tekee auton sisätilat. Hienoimmalla nappanahalla päällystetyt AMG-urheiluistuimet, ergonominen AMG-urheiluohjauspyörä alumiinisine vaihdevipuineen, kojelaudan yksilöllinen AMGtyyli alumiinisin somisteosin ja monet ilman kompromisseja tehdyt ratkaisut tekevät niin kuljettajasta kuin matkustajista kuninkaita. Konepellin avaaminen synnyttää lopulta ikuisen rakkaussuhteen CLK 63 AMG Black Series -autoon. V8-moottorista lähtevä voima saa ensitreffit kestämään koko loppuelämän. Merkkipäiviä on aina syytä viettää ja juhlia. CLK 63 AMG Black Series on mitä kaunein lahja autoilevalle maailmalle, joka on saanut juhlia sitä jo 40 vuotta.

8 8 AJANKOHTAISTA Mercedes Driver Club. Juuri Sinua varten. Liittymällä Mercedes Driver Clubin jäseneksi varmistat itsellesi mahdollisimman miellyttävän omistamisen kokemuksen Mercedes-Benzin parissa. Jäsenenä saat erikoisetuja ja pysyt ajan tasalla Mercedes-maailman kuulumisista. Clubin tarkoituksena on sujuvan dialogin kautta syventää ja kehittää asiakassuhdetta sekä tehdä ajastasi Mercedes-Benzin parissa toiveitasi vastaava. Rekisteröitymällä jäseneksi ja antamalla tarkat yhteystietosi voimme jatkossa palvella sinua entistäkin paremmin. Mikäli Sinä, hyvä lukija, et vielä kuulu Mercedes Driver Clubiin on liittyminen hyvin helppoa. Voit tehdä sen joko internetin kautta osoitteessa tai tilaamalla rekisteröitymislomakkeen maksuttomasta palvelunumerostamme , joka palvelee arkisin klo Mercedes Driver Clubin jäsenenä varmistat itsellesi: Mercedes-lehden 4 kertaa vuodessa Sähköisen uutiskirjeen ajankohtaisine tietoineen (edellyttää, että annat myös sähköpostiosoitteesi) Ajankohtaisia tarjouksia Uusimman tiedon tuotteista ja palveluista Entistäkin sujuvamman Mobilo-Life toiminnan Kutsuja ajankohtaisiin tapahtumiin Päivitä navigointilaitteesi uusilla kartoilla, nyt mukana myös koko Suomi Audio 30 APS Eurooppa 2005, versio 9.0 MB Comand APS (Navtech) Navigointi DVD Eurooppa 2007, versio 6.0 MB Sopivuus: E 211, SLK 171, S 220 alkaen 09/03 alustanro A352881>, CL 215 alkaen 09/03 alustanro A036139>, SL 230 alkaen 07/04, CLS 219, Maybach 240. Audio 50 APS (Navtech) Navigointi CD, versio 5.0 MB Sopivuus: E 211, SLK 171, CLS 219. Comand APS (Tele Atlas) Navigointi DVD Eurooppa, versio 8.0 MB Sopivuus : A 169, B 245, C 203 faceliftiin alkaen 04/04, CLK 209 alkaen 06/04, ML 164, R251, Vito alkaen 04/06, Viano alkaen 04/06, Sprinter NCV3. Comand APS (Tele Atlas) Navigointi CD Skandinavia & uutta: Michelin kartta, versio 7.0 MB Sopivuus: C-sarja 203 loppuen 04/04, CLK 208/209 loppuen 06/04, E 210, M 163, W/V 220 käy alkaen 09/99 alustanro A ja loppuen 09/03 alustanro A352880, C215 käy alkaen 09/99 alustanro A ja loppuen 09/03 alustanro , SL 230 loppuen 06/04, G 463. Audio 50 APS (Navtech) Navigointi CD Eurooppa, versio 7.0 MB Sopivuus : A 169, B 245, C 203 faceliftiin alkaen 04/04, CLK 209 alkaen 06/04, ML 164, R251. Vito alkaen 04/06, Viano alkaen 04/06, Sprinter NCV3. Comand APS Navigointi DVD Eurooppa, versio 4.0 MB Sopivuus: HUOM! ainoastaan W/V 221 alkaen 09/2005 >.

9 PALVELUT 9 Huolenpitosopimus turvaa autosi hyvinvoinnin. Mercedes-Benzin Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, joka varmistaa, että et joudu maksamaan yllättäviä huolto- tai korjauskustannuksia. Kun maksat sovitun kuukausihinnan, huolehdimme puolestasi, että autosi on jatkuvasti parhaassa ajokunnossa. Säännöllinen merkkihuolto varmistaa myös, että MobiloLife pysyy voimassa, samoin Huolenpitosopimus varmistaa auton jälleenmyyntiarvon säilymisen korkeana. Huolenpitosopimus sisältää: Huolto-ohjelman mukaiset huollot ja niissä tarvittavat aidot Mercedes-Benz -varaosat ja tarvikkeet Auton normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset merkkikorjaamossa Polttimot, pyyhkimen sulat ja nesteet myös määräaikaishuoltojen välissä Tutustu Huolenpitosopimukseen tarkemmin lähimmässä Mercedes-Benz -liikkeessä tai osoitteessa UUTTA! Sopimusmuutos on mahdollista tehdä osoitteessa MobiloLife Mercedes-Benzin omistajana pääset aina perille. Kun ostat uuden Mercedes-Benzin, saat turvaksi maksuttoman MobiloLife-liikkuvuuspalvelun. MobiloLife on voimassa kaksi vuotta ja sen jälkeen merkkihuoltoväli kerrallaan, kaikkiaan jopa 30 vuotta. MobiloLife kattaa seuraavat ongelmatilanteet varmistaen matkasi jatkumisen: Tekniset viat ja käynnistysongelmat Sisältä ulospäin tapahtuneen puhkiruostumisen Takuukorjaukset, jotka kestävät yli kaksi tuntia Arkipäivän tahattomat pikkuvahingot, esim. avaimen katoamisen tai akun purkautumisen Lisätietoja saat lähimmältä Mercedes-Benz -jälleenmyyjältä tai osoitteesta

10 10 LISÄVARUSTEET QUICKPARK 498 peruutustutka asennettuna MB KROMIPEILIT 231 MB TAKASPOILERI pohjamaalattu 398 MB AURINKOVERHO SIVUIKKUNA KPL 108 MB /1339 ALUVANNE 16 AVANTGARDE 195 MB

11 LISÄVARUSTEET 11 A-sarja Ehosta A-sarjalaisesi uudella urheilullisella tyylillä tai korosta sen monipuolisuutta valitsemalla mieleisesi näistä ja monista muista aidoista lisävarusteista ja varaosista. NOPPAPOLKIMET aut. 64 /man. 76 MB / ALUMIINIVANNE SPORT puolainen MB TAVARATILAN MATALA KAUKALOMATTO 87 MB TAVARATILAN VERKKOJA lattialle 38,60 MB takapenkin taakse 36 MB Hinnat eivät sisällä asennusta.

12 12 LISÄVARUSTEET B-sarja Lisää näyttävyyttä ja vieläkin enemmän monipuolisuutta B-sarjalaiseesi saat valitsemalla näistä aidoista lisävarusteista ja varaosista. LISÄPEILI 41,80 MB KROMIPEILIT 231 MB KROMINEN SUMUVALON LINSSIN KEHYSPARI 49 MB KROMINEN SUMUVALOAUKON KEHYSPARI 205 MB TAVARATILAN KÄÄNNETTÄVÄ MATTO 81 velour/kumi MB KYLMÄLAUKKU 200 MB BABY-SAFE kg; 0-15 kk MA

13 LISÄVARUSTEET 13 TAAKKATELINE 280 sopii myös A-sarjaan MB LUMILAUTA-/SUKSITELINE 119 4:lle suksiparille tai 2:lle lumilaudalle MB STYLING-SARJA, TAKASPOILERI, ETU & TAKAHELMAPALAT 1125 pohjamaalattuna MB TAVARATILAN ALLE LOKERIKKO 96 MB ALUMIINIVANNE KOCHAB 255 MB IPODIN AUTOSARJA 421 asennettuna MB Hinnat eivät sisällä asennusta.

14 14 LISÄVARUSTEET C-sarja Aidot Mercedes-Benz -varaosat ja lisävarusteet tekevät autostasi juuri niin yksilöllisen kuin itse olet. VALAISTUT KYNNYSLISTAT 324 MB VALOFOLIO 251 MB COMAND NAVIGOINTILAITE 4100 asennettuna. Vain facelift-malleihin, valmistettu 04/2004 lähtien. 17 ALUMIINIVANNE ALSHAIN 205 MB

15 TAKASPOILERI pohjamaalattu 423 MB XL SUKSIBOXI 590 MB LAUKKUSARJA SUKSIBOXIIN 115 MB LISÄVARUSTEET 15 TAAKKATELINE SEDAN 261 MB FARMARI 242 MB LUMILAUTA-/SUKSITELINE 119 4:lle suksiparille tai 2:lle lumilaudalle MB KROMISET PEILINKEHYKSET 243 MB Hinnat eivät sisällä asennusta. TAVARATILAN MATTO 68 MB TAVARATILAN KALTERI yläosa 239 MB alaosa 143 MB jakaja 213 MB

16 16 LISÄVARUSTEET KROMIPEILIT 243 MB /1219 NAHKA/PUU OHJAUSPYÖRÄ alkaen 770 MB X LASTENISTUIN KID 347 3,5v 12v; kg MA TAVARATILAAN SÄILYTYSLOKERIKKO 132 MB

17 LISÄVARUSTEET 17 KROMINEN IKKUNALISTA 164 MB TAKASPOILERI pohjamaalattu 515 MB KROMISET OVENKAHVASYVENNYKSET 67 MB TAAKKATELINE SEDAN 250 MB FARMARI 242 MB RISTISELÄNTUKI 100 MB LUMILAUTA-/SUKSITELINE 119 4:lle suksiparille tai 2:lle lumilaudalle MB E-sarja Mercedes-Benz E-sarjan aito lisävaruste- ja varaosavalikoima on erinomainen esimerkki siitä, miten täydellisyyttäkin voi täydentää. Hinnat eivät sisällä asennusta. TAKAPENKIN SUOJAPEITE 157 MB AURINKOVERHO TAKAIKKUNA, sedan 89 MB ALUMIINIVANNE tuplapuolainen MB /4332

18 18 LISÄVARUSTEET STYLING-SARJA, KATTOSPOILERI, ETU- JA TAKAHELMASPOILERIT; pohjamaalattuna 925 MB ALANZ ALUMIINIVANNE 600 MB Hinnat eivät sisällä asennusta. KROMIKORISTE 128 Alahelmaan keskelle MB KROMINEN ALUMIINIVANNE 960 MB SUMUVALOJEN KROMIKEHYS 218 MB SITULA ALUMIINIVANNE 459 MB R-sarja Mercedes-Benzin R-sarja on vahvan luonteen omaava auto. Vain aidoilla Mercedes- Benz -lisävarusteilla on mahdollista kasvattaa tätä luonnetta entisestään.

19 LISÄVARUSTEET 19 M-sarja Lisää mukavuutta ja monikäyttöisyyttä ML-malleihin. Tässä on vain osa laajaa lisävaruste- ja varaosavalikoimaamme. Lisää valikoimaa löydät Mercedes-Benz -liikkeistä. ALUVANNE 19 RUKBAT 440 MB TAAKKATELINE 237 MB XL SUKSIBOXI 590 MB TAKASPOILERI, pohjamaalattu 540 MB SIVUPUTKET ASKELMILLA 1285 MB ASTINLAUDAT (AMG 63) 1285 (ei kuvassa) MB Hinnat eivät sisällä asennusta. OPTISET ALLEAJOSUOJAT TAAKSE 540 MB TAVARATILAN VERKKO 246 MB TAVARATILAN SUOJAMATTO 271 MB KROMISÄLEIKKÖ 282 MB OPTISET ALLEAJOSUOJAT ETEEN 471 MB

20 20 LISÄVARUSTEET KROMINEN TAAKKATELINE 470 MB NAHKA/PUU OHJAUSPYÖRÄ 755 MB /87/89 Hinnat eivät sisällä asennusta. ALUVANNE 19 ALDHANAB 470 MB KROMISET OVENKAHVA- SYVENNYKSET 67 MB AURINKOLASIKOTELO 36 MB GL-sarja Myös viimeiseen asti varusteltuun GL-sarjaan on saatavissa varusteita, jotka tekevät ajamisesta vieläkin nautittavampaa olit sitten matkalla toimistolle tai retkitulille.

21 COLLECTION 21 AMG Collection Aivan kuten ainutlaatuinen AMG-tekniikka ja laatu autoissa, samaa huippulaatua edustavat myös halutut AMG Collection -tuotteet. Näyttävä design ja korkealuokkainen materiaali tekevät jokaisesta tuotteesta oman, uniikin yksilönsä sellaisen, jonka maailma huokuu vain parasta mahdollista työnjälkeä ja omistautumista laadun tekemiseen. TUULITAKKI 148 S-XXL MB FLEECEPUSAKKA 116 S-XXL MB SOFTSHELLTAKKI 193 S-XXL MB AVAIMENPERÄ 45 MB BASEBALL CAP 32,20 MB PIKEEPAITA AMG TEAM 78 S-XXL MB T-PAITA AMG 52 S-XXL MB T-PAITA AMG TEAM 52 S-XXL MB

22 22 ALUMIINIVANTEET Aidot Mercedes-Benz -alumiinivanteet A ja B -sarja ALGIEBA 6 J X 16 ET 46 Tilausnumero MB C-sarja TARJOUSHINTA 780 svh. 924,- C-sarja ALGIEBA 7 J X 16 ET 37 Tilausnumero MB TARJOUSHINTA 780 Vannevalikoimaamme voit tutustua lisävarusteselaimessa sivuillamme svh. 1196,- C-sarja SARGAS 7 J X 16 ET 37 Tilausnumero MB TARJOUSHINTA 780 svh. 1180,-

23 C-sarja AVANTGARDE 7 J X 16 ET 31 Tilausnumero MB TARJOUSHINTA 780 svh. 1128,- ELEGANCE 7 J X 16 ET 31 Tilausnumero MB E-sarja ELEGANCE 7,5 J X 16 ET 42 Tilausnumero MB TARJOUSHINTA 780 TARJOUSHINTA 780 svh. 1108,- svh. 1044,- E-sarja AVANTGARDE 7,5 J X 16 ET 42 Tilausnumero MB TARJOUSHINTA 780 svh. 1044,- Tarjoushinta sisältää 4 kappaletta alumiinivanteita. Pultit ja keskiöt eivät sisälly hintaan. Tarjoushinnat voimassa saakka.

24 24 ASSYST-HUOLLOT ASSYST-huoltokohteet Säännöllinen huolto valtuutetussa merkkiliikkeessä on paras tapa varmistaa autosi moitteeton kunto ja jälleenmyyntiarvo. Jos omistamasi Mercedes-Benz on varustettu ASSYST-järjestelmällä, näyttö ilmoittaa seuraavan huollon ajankohdan. ASSYST-huoltojen hinnat sisältävät huolto-ohjelmaan kuuluvat työt, osat ja synteettisen moottoriöljyn, ja ne koskevat tässä hinnastossa mainittuja perusmalleja. C-sarja (W203, alkaen vm. 2001) C 180 Assyst A Huolto MBCASA Assyst B Huolto MBCASB Ilmansuodatin vaihto 80tkm / 4v välein MCK Sytytystulpat vaihto tkm / 4v välein MCK Polttonestesuod. vaihto 120tkm / 4v välein MCK Jäähdytysnesteen vaihto 3v välein MCK C 200K (M111) Assyst A Huolto MBCASA05K Assyst B Huolto MBCASB05K Ilmansuodatin vaihto 80tkm / 4v välein MCK Sytytystulpat vaihto tkm / 4v välein MCK Jäähdytysnesteen vaihto 3v välein MCK C 180K/200K (M271) Assyst A Huolto MBCASA05K 219 Assyst B Huolto MBCASB05K 353 Sytytystulpat vaihto 70-90tkm / 4v välein MCK Ilmansuodatin vaihto 100tkm / 4v välein MCK Polttoainesuodatin vaihto 120tkm / 4v välein MCK C 200/220/270 CDI Assyst A Huolto MBCASA Assyst B Huolto MBCASB Ilmansuodatin vaihto 120tkm / 4v välein MCK C 240/320 (EI 4-MATIC) Assyst A Huolto MBCASA Assyst B Huolto MBCASB Ilmansuodatin vaihto 80tkm / 4v välein MCK Sytytystulpat vaihto tkm / 4v välein MCK Polttonestesuod. vaihto 120tkm / 4v välein MCK Kaikki mallit Jarrunesteen vaihto 2v välein MCK Aktiivihiilisuodatin (varuste 581) vaihto 50tkm / 2v välein MCK

25 ASSYST-HUOLLOT 25 ASSYST Plus -huoltokohteet A-sarja (W169, vm alkaen) / CST (W245, vm alkaen) Service 1 Pieni Huolto 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 25 Service 2 Varsinainen huolto 150/170/200/Turbo 107 Service 2 Varsinainen huolto 160/180/200CDI 116 Service 3 Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto Turbo 125 Service 3 Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto 150/170/ Service 3 Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto 160/180/200CDI 170 Service 4 Huoltotyöt 2vuoden välein 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 44 Service 5 Huoltotyöt 40tkm / 2 v välein 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 77 Service 6 Huoltotyöt 40tkm / 2 v välein 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 77 Service 8 Huoltotyöt 80tkm / 4 v välein 150/170/200/Turbo 42 Service 8 Huoltotyöt 120tkm / 4 v välein 160/180/200CDI 60 Service 11 Huoltotyöt 250tkm / 15 v välein 150/170/200/Turbo 496 Service 11 Huoltotyöt 80tkm / 4vuotta 160/180/200CDI 57 Service 12 Huoltotyöt 50-70tkm / 4 v välein 150/170/ Service 12 Huoltotyöt tkm / 4 v välein 200Turbo 171 Service 13 Huoltotyöt 250tkm / 15 v välein 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 62 Service 15 Huoltotyöt 30tkm / 2 v välein 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 8 Service 16 Kerran 2 service:n yhteydessä 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 8 Service 20 Huoltotyöt 60tkm välein 160/180/200CDI/150/170/200/Turbo 203 E-sarja (W211) vm alkaen Service 1 Pyörät ja jarrut E-Sarja vm > (W211.###) 51 Service 2 Huoltotyöt 30 Tkm / 2 v välein E-Sarja vm > (W211.###) 10 Service 3 Huoltotyöt 60 Tkm / 2 v välein E 200 Kompressor /240/280/320/ Service 3 Huoltotyöt 60 Tkm / 2 v välein E 200/220/270CDi/280CDi/320CDi(M646/647/648) 30 Service 3 Huoltotyöt 60 Tkm / 2 v välein E 400CDi(M628) 10 Service 3 Huoltotyöt 60 Tkm / 2 v välein E 280CDi(M642), 320CDi(M642) 113 Service 4 Huoltotyöt 60 Tkm / 2 v välein E-Sarja vm > (W211.###) 45 Service 5 Huoltotyöt 60 Tkm / 2 v välein E-Sarja vm > (W211.###) 231 Service 6 Huoltotyöt 2 vuoden välein E-Sarja vm > (W211.###) 160 Service 6 Huoltotyöt 2 vuoden välein E-Sarja vm > (W211.###) 99 Service 7 Huoltotyöt 5 vuoden välein E-Sarja vm > (W211.###) 10 Service 8 Huoltotyöt 3 vuoden välein E-Sarja vm > (W211.###) 20 Service 9 Huoltotyöt 90 Tkm / 4 v välein E 200 kompressor (M271) 202 Service 9 Huoltotyöt 90 Tkm / 4 v välein E 240/ 320 (M112) 280/ 350 (M272) 130 Service 9 Huoltotyöt 90 Tkm / 4 v välein E 400CDi (M628) 161 Service 9 Huoltotyöt 90 Tkm / 4 v välein E 200 / 220 / 280 / 320CDi (M642) 93 Service 10 Huoltotyöt 100 Tkm / 4 v välein E 240/ 320 (M112) 328 Service 10 Huoltotyöt 100 Tkm / 4 v välein 280/ 350 (M272) 189 Service 11 Huoltotyöt 120 Tkm / 4 v välein E 200/ 220/ 270CDi/280CDi/320CDi(M646/647/648) 71 Service 12 Huoltotyöt 250 Tkm / 15 v välein E 200 Kompressor /240/280/320/ Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 200 kompressor (M271) 162 Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 240/ 320 (M112) 207 Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 280/ 350 (M272) 216 Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 200/ 220/ 270CDi (M646/647) 187 Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 280/ 320CDi (M648) 229 Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 280/ 320CDi (M642) 231 Service 13 Jokaisen huollon yhteydessä E 400CDi (M628) 230 Service 14 Pieni huolto E-Sarja vm > (W211.###) 61 Service 15 Varsinainen huolto E-Sarja vm > (W211.###) 162 Service 20 Huoltotyöt 60 Tkm (vain kerran) E-Sarja vm > 4-Matic (W211.08#) 307 Service 20 Huoltotyöt 60 Tkm (vain kerran) E-Sarja vm > (W211.###) 199

26 26 KORJAUSPAKETIT, VARAOSAT Korjauspaketit Jos autossasi on huoltoa tai korjaamista edellyttävä puute tai vika, meillä on siihen nopeatehoinen resepti: kiinteähintainen korjauspaketti. Paketti sisältää aidot Mercedes-Benz -varaosat sekä ammattitaitoisen työn valtuutetussa merkkiliikkeessä. Työ suoritetaan ammattitaidolla, tehtävään suunnitelluilla alkuperäisillä erikoistyökaluilla. Muistathan, että aidoilla Mercedes-Benz -varaosilla on 2 vuoden takuu. Soita tai käy ja varaa aika, pistämme autosi kuntoon nopeasti ja edullisesti. C-sarja (W203 vm alkaen) Etujarrupalojen vaihto C180, C200 Cdi, C220CDi, C200K MCK Etujarrupalojen vaihto C270 Cdi, C240, C320 MCK Takajarrupalojen vaihto, C180, C200CDi, C220CDi, C200K MCK Takajarrupalojen vaihto, C270 Cdi, C240, C320 MCK Etujarrulevyjen ja -palojen vaihto C180, C200 Cdi, C220CDi, C200K MCK Etujarrulevyjen ja -palojen vaihto C270CDi, C240, C320 MCK Aidot Mercedes-Benz -varaosat Koska ostamasi autokin on alkuperäinen, et kai halua, että siinä käytetään korvaavia varaosia aitojen varaosien sijasta? Vaikka korvaava varaosa monesti näyttää samalta kuin aito, siinä käytetyistä raaka-aineista, sen rakenteesta, mitoituksesta ja kestävyydestä ei ole mitään takeita. Vaarantuuko silloin koko auton turvallisuus? Aidolla Mercedes-Benz -varaosalla on 2 vuoden takuu. Ne ovat juuri samoja osia, joita käytetään tehtaalla auton kokoonpanossa. Aidon varaosan puolesta puhuu myös hinta, joka on usein jopa korvaavaa osaa edullisempi! A-sarja (W169) Svh Öljynsuodatin (bensiini) A ,60 Öljynsuodatin (diesel) A ,40 Ilmansuodatin (bensiini) A ,20 Ilmansuodatin (diesel) A ,40 Polttoainesuodatin (diesel) A ,90 Sytytystulppa A ,00 Sytytystulppa (A200turbo) A ,00 Yhdistelmäsuodatin, ilmastointi A ,00 Lasinpyyhkimen sulka, vasen A ,00 Lasinpyyhkimen sulka, oikea A ,00 Etujarrupalat (A150, A160 CDI) A ,00 Etujarrupalat (A170,A200, A160CDI, A180 CDI) A ,00 Etujarrupalat (A200turbo, A200 CDI) A ,00 Takajarrupalat A ,00 Jarrukenkäsarja A ,80 Jarrupalan kulumisen tunnistin A ,40 B-sarja (W245) Svh Öljynsuodatin (bensiini) A ,60 Öljynsuodatin (diesel) A ,40 Ilmansuodatin (bensiini) A ,20 Ilmansuodatin (diesel) A ,40 Polttoainesuodatin (diesel) A ,90 Sytytystulppa A ,00 Sytytystulppa (B200turbo) A ,00 Yhdistelmäsuodatin, ilmastointi A ,00 Lasinpyyhkimen sulka, vasen A ,00 Lasinpyyhkimen sulka, oikea A ,00 Etujarrupalat (B150, B170) A ,00 Etujarrupalat (B180 CDI, B200CDI, B200, B200turbo) A ,00 Takajarrupalat A ,00 Jarrukenkäsarja A ,80 Jarrupalan kulumisen tunnistin A ,40

27 VARAOSAT 27 C-sarja (W203) Svh Öljynsuodatin (C180,C200K) M111 A ,40 Öljynsuodatin (C180K,C200K) M271 A ,60 Öljynsuodatin (C230, C240, C280, C320, C350) A ,00 Öljynsuodatin (C200CDI,C220CDI,C270CDI) A ,50 Öljynsuodatin (C320CDI) M642 A ,00 Sytytystulppa (C180) M111 A ,00 Sytytystulppa (C200K) M111 A ,00 Sytytystulppa (C180K,C200K) M271 A ,00 Sytytystulppa (C240,C320) A ,00 Sytytystulppa (C230, C280, C350) A ,00 Ilmansuodatin (C180) M111 A ,20 Ilmansuodatin (C200K) M111 A ,40 Ilmansuodatin (C180K.C200K) M271 A ,20 Ilmansuodatin (C230, C240, C280, C320, C350) A ,00 Ilmansuodatin (C200CDI,C220CDI,C270CDI) A ,30 Ilmansuodatin (C200CDI,C220CDI) M646 A ,20 Ilmansuodatin (C320CDI) M642 A ,00 Polttoainesuodatin (bensiini) A ,00 Polttoainesuodatin (C200CDI,C220CDI) M611 A ,40 Polttoainesuodatin (C200CDI,C220CDI) M646 A ,90 Polttoainesuodatin (C270CDI ->moot ) A ,20 Polttoainesuodatin (C270CDI moot >) A ,40 Raitisilmasuodatin A ,00 Aktiivihiilisuodatin, mukavuusilmastointi A ,00 Lasinpyyhkimen sulka, vasen ->6/2003 A ,20 Lasinpyyhkimen sulka, oikea ->6/2003 A ,20 Lasinpyyhkimen sulka 6/2003 -> A ,60 Etujarrupalat (C200CDI,C220CDI,C180,C180K,C200K) A ,00 Etujarrupalat (C200CDI,C220CDI,C180,C180K,C200K) Sport A ,00 Etujarrupalat (C270CDI,C240, C320) A ,00 Etujarrupalat (C270CDI,C240, C320) Sport A ,00 Takajarrupalat(C200CDI,C220CDI,C180,C180K,C200K) A ,00 Takajarrupalat(C200CDI,C220CDI,C180,C180K,C200K) Sport A ,00 Takajarrupalat (C270CDI,C240, C320) A ,00 Takajarrupalat (C270CDI,C240, C320) Sport A ,00 Käsijarrukenkäsarja A ,00 Etujarrulevy (C200CDI,C220CDI,C180,C180K,C200K) A ,00 Etujarrulevy (C200CDI,C220CDI,C180,C180K,C200K) Sport A ,00 Etujarrulevy (C270CDI,C240, C320) A ,00 Etujarrulevy (C270CDI,C240, C320) Sport A ,00 Jarrupalan kulumisen tunnistin A ,40 E-sarja (W211) Svh Öljynsuodatin (E200K) A ,60 Öljynsuodatin (E230, E240,E280, E320, E350, E500) A ,00 Öljynsuodatin (E200CDI, E220CDI, E270CDI) A ,50 Öljynsuodatin (E280CDI, E320CDI) M648 A ,60 Öljynsuodatin (E280CDI, E320CDI) M642 A ,00 Öljynsuodatin (E400CDI) A ,60 Öljynsuodatin (E420CDI) A ,40 Sytytystulppa (E200K) A ,00 Sytytystulppa (E240, E320, E500) A ,00 Sytytystulppa (E230, E280, E350, E500) A ,00 Ilmansuodatin (E200K) A ,20 Ilmansuodatin (E230, E240, E350, E320, E500) A ,00 Ilmansuodatin (E200CDI, E220CDI, E270CDI) A ,60 Ilmansuodatin (E280CDI, E320CDI) M648 A ,20 Ilmansuodatin (E280CDI, E320CDI) M642 A ,00 Ilmansuodatin (E400CDI) A ,20 Ilmansuodatin (E420CDI) A ,00 Polttoainesuodatin (E200CDI, E220CDI, E270CDI) A ,90 Polttoainesuodatin (E280CDI, E320CDI) M648 A ,00 Polttoainesuodatin (E280CDI, E320CDI) M642 A ,90 Polttoainesuodatin (E400CDI) A ,60 Polttoainesuodatin (E420CDI) A ,90 Raitisilmasuodatin A ,00 Pölysuodatin, mukavuusilmastointi A ,00 Aktiivihiilisuodatin, mukavuusilmastointi A ,00 Lasinpyyhkimen sulka A ,60 Etujarrupalat A ,00 Etujarrupalat A ,00 Takajarrupalat A ,00 käsijarrukenkäsarja A ,00 Etujarrulevy (E200K,E240,E200CDI,E220CDI) A ,00 Jarrupalan kulumisen tunnistin A ,40 Mallikohtaisen sopivuuden varmistamiseksi ilmoita aina varaosaoston yhteydessä autosi rekisterinumero, malli ja valmistenumero. Esitteen hinnat voimassa saakka. Oikeus muutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät alv:n 22 %, liikekohtaiset hintamuutokset mahdollisia. 09/

28

29 29 s : E-sarja ( ) ja 190-mallit ( ) C-sarja ( ) E-sarja ( ) A-sarja ( ) Eco-huollot Korjauspaketit Aidot Mercedes-Benz -varaosat ja -lisävarusteet

30 30 ECO-HUOLLOT Autosi ansaitsee vain parasta Hyvästä autosta kannattaa pitää hyvää huolta. Valtuutetun Mercedes-Benz-huollon hallussa autosi on hyvissä käsissä. Huolto- ja korjaustoimenpiteissä käytämme vain aitoja Mercedes-Benz -varaosia sekä merkkija mallikohtaisia työvälineitä. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että korjauksissa käytetyt osat sopivat saumattomasti juuri sinun autoosi ja autosi säilyy laadun esikuvana, jollaiseksi se on valmistettukin. Lisäksi saat kaikille käyttämillemme henkilö- ja pakettiautojen aidoille Mercedes-Benz -varaosille ja -tarvikkeille 2 vuoden takuun. Tervetuloa ammattitaitoiseen, valtuutettuun Mercedes-Benz -liikkeeseen. Varaa esimerkiksi edullinen Eco-huolto tai tule korjauttamaan autossasi ilmennyt vika kiinteähintaisella korjauspaketilla. Voit tutustua näihin vaihtoehtoihin tarkemmin seuraavilla sivuilla. Eco-huolto on helppo tapa huolehtia autosta ja sen arvosta. Eco-huolto-ohjelmien ansiosta autosi käyttökunto sekä ajoturvallisuus säilyvät mahdollisimman hyvinä mahdollisimman kauan. Voit ottaa Eco-huollon käyttöön milloin tahansa, auton kilometrilukemasta riippumatta. Uutta! Nyt Eco-huolto-ohjelma myös C- ja E-sarjaan (W202 ja W210). Uuteen C- ja E-sarjan Eco-huolto-ohjelmaan on sisällytetty Mercedeksen huolto-ohjelman ne välttämättömät toimenpiteet, joilla varmistetaan autosi luotettava toiminta ja pitkäikäisyys. C- ja E-sarjan Eco-huolto käy sekä Assyst-huoltonäytöllä varustettuihin autoihin että kilometrimääräiseen huoltoohjelmaan perustuville autoille. Assyst-järjestelmän autoissa huollon ajankohta ja laajuus (A- vai B-huolto) määräytyy huoltonäytön mukaisesti. Kilometrimääräisellä huoltoohjelmalla tehdään huollot A ja B vuorotellen 15 tkm välein.

31 ECO-HUOLLOT 31 Eco-huolto-ohjelma C- ja E-sarjaan. C- ja E- sarjat, W ja W (ei AMG- tai V8-mallit). Huoltonäytöllisissä autoissa huolto määräytyy huoltonäytön mukaisesti, muuten huoltoväli on 15 Tkm, jolloin huolto A ja B tehdään vuorovälein. ECO-HUOLTO A Toiminnan tarkastus: Hallintalaitteet ja valolaitteet Lasinpyyhkimet, takalasin pyyhin, lasin pesimet Turvavöiden ja turvavöiden lukkojen ulkoiset vauriot ja toiminta Mittariston huoltonäytön nollaus Moottoritila: Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto Nestemäärän tarkastus ja korjaus oikeaksi: Moottorin jäähdytysjärjestelmä, pakkaskestävyys c Tasonsäätö, ADS Jarrujärjestelmä Ohjaustehostin Lasinpesin (sis. pesunesteen lisäys) ECO-HUOLTO B, sisältää A-huollon toimenpiteet sekä seuraavat toimenpiteet Pyörät ja jarrut: Jarrujen tarkastus dynamometrissä tai koeajolla Pyörien irrotus ja asennus, tarvittaessa pyörien paikkojen vaihto Jarrupalojen ja -levyjen vahvuuden ja kunnon tarkastus, etu ja takapyörät Auton alusta: Kaikkien näkyvien osien tiiviyden ja kunnon tarkastus Alustan ja ohjauksen kiinnitysten ja nivelten välyksen tarkastus, kumisuojusten tarkastus Mekaanisen vaihteiston ja peräöljyn tarkastus Moottoritila: Moniurahihnan ja hihnapyörien kuluneisuuden ja vaurioiden tarkastus Moottorin kaasuvivuston nivelten voitelu, toiminnan ja kunnon tarkastus Automaattivaihteistoöljyn tarkastus Auton edestä, auton takaa: Pyyhkimien sulkien, ajovalo- ja lasinpesimien tarkastus Akun kunnon tarkastus mittaamalla Eco-huolto aika- ja kilometrimääräiset huoltotoimenpiteet: Sytytystulppien vaihto, vaihtoväli mallikohtaisen suosituksen mukaan Polttonesteen suodattimen vaihto, 80 Tkm / 4 vuotta Kahden vuoden välein Korin ja alustan maalivaurioiden ja korroosion tarkastus Jarrunesteen vaihto Jäähdytysnesteen vaihto, mallikohtaisen suosituksen mukaan

32 32 ECO-HUOLLOT Eco-huollot W124 ja W201 (190-sarja) W124 ennen sekä kaikki W201-mallit, huollot vuorotellen 10 Tkm:n välein. W jälkeen, huollot vuorotellen 15 Tkm välein. Seuraava huolto on kuitenkin suositeltavaa tehdä vähintään yhden vuoden välein, vaikka edellämainittuja kilometrimääriä ei olisikaan vielä saavutettu. Eco-huolto 202/210 Bensa mallit 180, 200, 220, 230 A - Huolto MBECOA B - Huolto (EI ilmastointilaitetta) MBECOB B - Huolto (ilmastoitu) MBECOB Sytytystulpat vaihto kun ajettu 30-45tkm/4v MBECOC Sytytystulpat vaihto -->05/97 kun ajettu 50-70tkm/4v MBECOC02 53 Sytytystulpat vaihto 06/97--> kun ajettu 50-70tkm/4v MBECOC03 90 Sytytystulpat vaihto kun ajettu tkm/4v MBECOC Polttonesteen-/moottorinilmansuodatin vaihto (W202) MBECOD Polttonesteen-/moot.ilmansuod. vaihto --> 1999 (W210) MBECOD Polttonesteen-/moot.ilmansuod. vaihto > (W210) MBECOD Kahden vuoden välein MBECOE01 36 Automaattivaihteiston öljynvaihto MBECOE Taka-akseliston öljynvaihto MBECOE03 40 Mekaaninen vaihteisto öljynvaihto MBECOE04 74 Automaattivaihteiston öljynvaihto MBECOE Diesel mallit 200D, 220D A - Huolto MBECOA B - Huolto (EI ilmastointilaitetta) MBECOB B - Huolto (ilmastoitu) MBECOB Polttonesteen-/moottorinilmansuodatin vaihto (W202) MBECOD Polttonesteen-/moottorinilmansuodatin vaihto (W210) MBECOD Kahden vuoden välein MBECOE01 36 Automaattivaihteiston öljynvaihto MBECOE Taka-akseliston öljynvaihto MBECOE03 38 Mekaaninen vaihteisto öljynvaihto MBECOE04 74 Automaattivaihteiston öljynvaihto MBECOE CDi mallit 200CDi, 220CDi A - Huolto MBECOA B - Huolto (EI ilmastointilaitetta) MBECOB B - Huolto (ilmastoitu) MBECOB Polttonesteen-/moottorinilmansuodatin vaihto (W202) MBECOD06 96 Polttonesteen-/moott.ilmansuod. vaihto --> 1999 (W210) MBECOD Polttonesteen-/moott.ilmansuod. vaihto > (W210) MBECOD Kahden vuoden välein MBECOE01 36 Automaattivaihteiston öljynvaihto MBECOE Taka-akseliston öljynvaihto MBECOE03 40 Mekaaninen vaihteisto öljynvaihto MBECOE04 74 Automaattivaihteiston öljynvaihto MBECOE Assyst-huolto A-sarja A-sarja (W168, vm ) A140, A160, A190 Assyst A Huolto MBAHA1 157 Assyst B Huolto MBHAB1AC 364 Assyst B Huolto MBHAB1 314 Sytytystulpat vaihto kun 50-70tkm / 4 v ed. vaihdosta MAK Bensiini- ja ilmansuodatin vaihto kun 80tkm / 4v ed. vaihdosta MAK A160, 170CDi Assyst A Huolto MBHA2 166 Assyst B Huolto MBHB2 322 Assyst B Huolto MBHB2AC 373 Polttoneste- ja ilmansuod. vaihto kun 80tkm / 4v ed. vaihdosta MAK Kaikki mallit Jarrunesteen vaihto kun 2v edellisestä vaihdosta MAK Eco-öljyhuolto Sisältö: Moottoriöljyn vaihto sekä synteettinen moottoriöljy Öljynsuodattimen vaihto sekä öljynsuodatin Kaasuvivuston voitelu Hinta 115 Eco-huolto Sisältö: Moottoriöljyn vaihto sekä synteettinen moottoriöljy Öljynsuodattimen vaihto sekä öljynsuodatin Sytytystulppien vaihto sekä sytytystulpat (bensiinimallit) Polttoainesuodattimien vaihto sekä polttoainesuodattimet (dieselmallit) Ilmansuodatinpanoksen vaihto sekä ilmansuodatinpanos Jarrutesti dynamometrissä tai koeajolla Jarrupalojen ja -levyjen kuluneisuuden tarkastus pyörät irrotettuna Jarru-, pakkas-, ohjaustehostimen- ja akkunesteen määrän tarkastus Valolaitteiden toiminnan tarkastus Pakokaasuarvojen mittaus ja säätö (bensiinimallit) Iskunvaimentimien, jousien, ohjausnivelien tarkastus Pakoputkiston kunnon tarkastus Vaihteiston ja vetopyörästön tiiviyden tarkastus Jäähdytysnesteen pakkaskestävyyden mittaus Hinta 225 W124/W201 Eco-huoltojen hinnat koskevat perusmalleja (ei 2,3-16V, 2,5-16V, V8 ja 24V-malleja)

33 Korjauspaketit KORJAUSPAKETIT 33 Korjauspaketti on vaivaton tapa korjauttaa autossa havaitsemasi vika tai puute, kiinteähintainen paketti sisältää sekä aidot Mercedes-Benz -varaosat että ammattitaitoisen työn valtuutetussa merkkikorjaamossa. Aidoilla, Mercedes-Benzin laatustandardit täyttävillä varaosilla on 2 vuoden takuu, valtuutetun merkkiliikkeen ammattitaitoiset asentajat suorittavat työn ripeästi ja kerralla oikein. Varaa aikaa nyt heti, soita tai tule käymään. E-sarja (W124) Etujarrupalat vaihto MHK Takajarrupalojen vaihto (ei T-mallit eikä 300E-24) MHK Takajarrupalojen vaihto (T-malli) MHK Seisontajarrukengät vaihto MHK Etujarrulevyt, -palojen vaihto MHK Takajarrulevyt, -palojen vaihto (ei T-mallit eikä 300E-24) MHK Alipainepumpun vaihto, 200D, 250D MHK Jakoketjun vaihto, 200D (ilman tasonsäätöä) MHK Jakoketjun vaihto, 250D (ilman tasonsäätöä) MHK Jakoketjun vaihto, 300D (ilman tasonsäätöä) MHK Jakoketjun vaihto, 200 ja 200E > 2-rivinen (ilman tasonsäätöä) MHK Vesipumpun vaihto, 200D MHK Vesipumpun vaihto, 250D, 300D MHK malli (W201) Etujarrupalat vaihto MHK Takajarrupalojen vaihto MHK Seisontajarrukengät vaihto MHK Etujarrulevyt, -palojen vaihto MHK Takajarrulevyt, -palojen vaihto MHK Alipainepumpun vaihto, 190D, 2.5D MHK Jakoketjun vaihto, 190D MHK Jakoketjun vaihto, 190D 2.5 MHK Jakoketjun vaihto, 190B ja 190E --> 88 1-rivinen MHK Jakoketjun vaihto, 190B ja 190E > 2-rivinen MHK Vesipumpun vaihto, 190D MHK Vesipumpun vaihto, 190D 2.5 MHK Vesipumpun vaihto, 190B ja 190E MHK C-sarja (W202) Etujarrupalat vaihto MCK Etujarrupalat vaihto, 250Turbo, 6-syl, 230K MCK Takajarrupalojen vaihto ( --> -96 ) MCK Takajarrupalojen vaihto ( farmari --> -97, sedan > ) MCK Seisontajarrukengät vaihto MCK Etujarrulevyt, -palojen vaihto MCK Etujarrulevyt, -palojen vaihto, 250Turbo, 6-syl, 230K MCK Takajarrulevyt, -palojen vaihto ( --> 96 ) MCK Vesipumpun vaihto, 200D, 220D MCK Vesipumpun vaihto, 250D MCK E-sarja (W210) Etujarrupalat vaihto, ( E200, 230, 200K, 220D, 250, 290TD, 300D, 200CDi, 220CDi) MEK Etujarrupala t vaihto, ( E280, 320, 270CDi, 300TD, 320CDi) MEK Takajarrupalojen vaihto ( 4- ja 5-syl.,300D sedan --> -96 ) MEK Takajarrupalojen vaihto ( 4- ja 5-syl.,300D sedan > ) MEK Takajarrupalojen vaihto ( 6-syl., sedan --> -96 ) MEK Takajarrupalojen vaihto ( 6-syl., sedan > ) MEK Seisontajarrukengät vaihto MEK Etujarrulevyt, -palojen vaihto ( E200, 230, 200K, 220D, 250) MEK Etujarrulevyt, -palojen vaihto, ( E280, 270CDi, 300TD, 320CDi) MEK Takajarrulevyt, -palojen vaihto ( 4- ja 5-syl.,300D sedan > ) MEK Takajarrulevyt, -palojen vaihto ( 6-syl. sedan > ) MEK Vesipumpun vaihto, 200D, 220D MCK Vesipumpun vaihto, 290TD, 300D MEK A-sarja (W168 vm ) Etujarrupalojen vaihto A140, A160CDi MAK Etujarrupalojen vaihto A160, A190, A170CDi MAK Takajarrukenkien vaihto 140, 160, 160CDi, 170CDi MAK Etujarrulevyjen ja -palojen vaihto A140, A160CDi MAK Etujarrulevyjen ja -palojen vaihto A160, A190, A170CDi MAK Takajarrurumpujen ja -hihnojen vaihto 140, 160, 160CDi, 170CDi MAK Takajarrupalojen vaihto A190 MAK

34 34 VARAOSAT Aidot Mercedes-Benz -varaosat Aidon varaosan erottaa korvaavasta osasta kestävyys, täydellinen yhteensopivuus ja 2 vuoden takuu. Kaikki ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä varsinkin turvallisuuden kannalta. Ne tarkoittavat myös, että osien asentaminen sujuu vaivattomasti. Valtuutetussa merkkiliikkeessä palveluksessasi ovat Mercedes-Benz -ammattilaiset, jotka tuntevat varaosat. Tervetuloa! E-sarja (W124) Svh Öljynsuodatin (diesel) A ,20 Öljynsuodatin (bensiini) A ,20 Öljynsuodatin (200E,220E -92 alk.,300e-24) A ,40 Ilmansuodatin (200D) A ,70 Ilmansuodatin (250D) A ,50 Ilmansuodatin (300D) A ,90 Ilmansuodatin (200E, 230E -8/88) A ,10 Ilmansuodatin (200E, 230E 9/88-) A ,00 Ilmansuodatin (200 kaasutinmalli) A ,30 Ilmansuodatin (260E, 300E) A ,20 Polttoainesuodatin (diesel) A ,60 Polttoainesuodatin (200E,230E) A ,50 Polttoainesuodatin (260E,300E) A ,60 Automaattivaihteiston öljynsuodatin A ,70 Sytytystulppa A ,80 Sytytystulppa A ,50 Moniurahihna (200D) A ,00 Moniurahihna (250D) A ,00 Moniurahihna (300D) A ,00 Moniurhahihna (4-syl. bens.) A ,30 Moniurahihna (6-syl. bens.) A ,80 Termostaatti, bens. A ,00 Termostaatti, diesel A ,20 Tuulilasinpyyhkimen sulka -88 saakka A ,30 Tuulilasinpyyhkimen sulka -88 alkaen A ,30 Valonpesimen pyyhkimen sulka A ,40 Etujarrulevy A ,40 Etujarrulevy, jäähdytetty A ,80 Etujarrulevy, jäähdytetty (300E-24, 300TE-24) A ,70 Etujarrulevy, 4Matic A ,50 Takajarrulevy A ,40 Takajarrulevy (T-mallit, lang) A ,00 Takajarrulevy (300TE-24) A ,80 Etujarrupalasarja A ,80 Etujarrupalasarja (300E-24, 300TE-24) A ,00 Takajarrupalasarja A ,30 Takajarrupalasarja (T-mallit, lang, 300E-24) A ,30 Jarrukenkäsarja A ,80 Pölykapseli (-8/89) A ,50 Pölykapseli (9/89-8/93) A ,10 Pölykapseli (9/93-) A , mallit (W201) Svh Öljynsuodatin (diesel) A ,20 Öljynsuodatin (bensiini) A ,20 Ilmansuodatin (190 kaasutinmalli) A ,70 Ilmansuodatin (190E, 190E2,3) -8/88 A ,10 Ilmansuodatin (190E, 190E1,8, 190E2,3) 9/88-A ,00 Ilmansuodatin (190D) A ,70 Ilmansuodatin (190D2,5) A ,50 Polttonestesuodatin (diesel) A ,60 Polttonestesuodatin (bens.suihkutusmallit) A ,50 Polttonestesuodatin (190E2,6) A ,60 Automaattivaihteiston öljynsuodatin A ,70 Sytytystulppa A ,80 Sytytystulppa A ,50 Moniurahihna (190D) A ,00 Moniurahihna (190D2,5) A ,00 Termostaatti, bensiini A ,00 Termostaatti, diesel A ,20 Tuulilasinpyyhkimen sulka (87-) A ,10 Valonpesimen pyyhkimen sulka A ,40 Etujarrupalasarja A ,40 Takajarrupalasarja A ,70 Jarrukenkäsarja A ,80 Etujarrulevy A ,40 Etujarrulevy, jäähdytetty A ,60 Takajarrulevy A ,40 Pölykapseli (-8/89) A ,50 Pölykapseli (9/89-) A ,20 Mallikohtaisen sopivuuden varmistamiseksi ilmoita aina varaosaoston yhteydessä autosi rekisterinumero, malli ja valmistenumero. C-sarja (W202) Svh Öljynsuodatin (C180, C200, C220, C230) A ,40 Öljynsuodatin (C220D) A ,50 Öljynsuodatin (C200CDI, C220CDI) A ,50 Öljynsuodatin (C240,C280) A ,00 Ilmansuodatin A ,50 Ilmansuodatin (C >), yht. 2 kpl A ,00 Polttonestesuodatin (C220D) A ,60 Polttonestesuodatin (C200CDI, C220CDI) A ,20 Polttonestesuodatin (C180, C200, C220, C230) A ,00 Polttonestesuodatin (C240, C280, 3/97->) A ,00 Automaattivaihteiston öljynsuodatin (->97) A ,70 Sytytystulppa (->5/97) A ,00

35 VARAOSAT 35 Sytytystulppa (6/97->) A ,30 Sytytystulppa (C240, C280, 5/97 ->) A ,00 Raitisilmasuodatin A ,90 Raitisilmasuodatin, ilmastoinnin yht. A ,60 Moniurahihna (C220D ei ilmast.) A ,00 Moniurahihna (C220D ilmastoinnin. yht.,) A ,00 Moniurahihna (C250D, C250TurboD, ei ilmast. yht.,) A ,00 Moniurahihna (C250D,C250TurboD, ilmast. yht.,) A ,00 Moniurahihna (C180, C200, C230 ei ilmast.) A ,00 Moniurahihna (C180, C200, C230 ilmast. yht.) A ,00 Termostaatti (C220D,C250D) A ,20 Termostaatti (C250TurboD) A ,00 Termostaatti (C180, C200, C230) A ,80 Tuulilasinpyyhkimen sulka A ,30 Etujarrupalasarja A ,00 Etujarrupalasarja (C250Turbo, 6-syl.,C230 Komp.) A ,10 Takajarrupalasarja (sedan ->96) A ,30 Takajarrupalasarja (sedan 96->, farmari) A ,30 Jarrukenkäsarja A ,80 Etujarrulevy (C180, C200D, C220D, C250D) A ,40 Etujarrulevy (C200, C220, C230, C200CDI, C220CDI) A ,70 Etujarrulevy (C250Turbo, 6-syl., C230 Kompr.) A ,00 Takajarrulevy A ,40 Takajarrulevy (5- ja 6-syl.mallit, C230 Kompr.) A ,00 Korjauspakettien osia Alipainepumppu 220D A ,00 Tiiviste A ,80 Jakoketju 604 A ,00 Jakoketju 290DT, 200D A ,00 Venttiilikopan tiiviste 602 A ,10 Venttiilikopan tiiviste 604 A ,00 Venttiilikopan tiiviste 601 A ,30 Jousen aluskumi, etu A ,90 Jousen aluskumi, taka A ,00 Kuluneisuuden tunnistimet A ,20 Lukitsin, käsijarru A ,20 Pultti, levittimen A ,00 Venttiilikopan tiiviste 605 A ,20 E-sarja W210 Svh Öljynsuodatin (diesel, ei CDI-mallit) A ,50 Öljynsuodatin (E200CDI, E220CDI, E270CDI)A ,50 Öljynsuodatin (E320CDI) A ,60 Öljynsuodatin (E320 ->2/97,E200, E230) A ,40 Öljynsuodatin (E240, E280, E320 3/97->) A ,00 Ilmansuodatin (diesel, ei CDI-mallit) A ,60 Ilmansuodatin (E200CDI, E220CDI ->6/99) A ,60 Ilmansuodatin (E200CDI, E220CDI 6/99->) A ,60 Ilmansuodatin (E270CDI, E320CDI) A ,30 Ilmansuodatin (E200, E230, E280, E320, E240->6/99) A ,60 Ilmansuodatin (E200, E230, E280, E320, E240 6/99->) A ,40 Polttonestesuodatin (diesel, ei CDI-mallit) A ,60 Polttonestesuodatin (E200CDI, E220CDI, E270CDI, E320CDI) A ,20 Polttonestesuodatin (E320,E280 ->2/97,E200, E230) A ,00 Polttonestesuodatin (E240, E280, E320 3/97->) A ,00 Automaattivaihteiston öljynsuodatin (->97) A ,70 Sytytystulppa (4-syl. ->5/97, E320 ->2/97) A ,00 Sytytystulppa (4-syl. 6/97->) A ,30 Sytytystulppa (E200K) A ,00 Sytytystulppa (E240, E280, E320 3/97 ->) A ,00 Raitisilmasuodatin A ,90 Raitisilmasuodatin, man.ilmastointi A ,60 Raitisilmasuodatin, autom.ilmastointi A ,40 Moniurahihnojen sopivuustietoa eri malleihin ei ole päivitetty Moniurahihna (220D, ei ilmast.) A ,00 Moniurahihna (220D, ilmastoinnin yht.) A ,00 Moniurahihna (290TurboD, ei ilmast.) A ,00 Moniurahihna (290TurboD, ilmast. yht.) A ,00 Moniurahihna (200, 230 ei ilmast.) A ,00 Moniurahihna (200, 230 ilmast. yht.) A ,00 Moniurahihna (320 ilmast. yht.) A ,00 Termostaatti (E220D, E250D, E290TurboD, E300D) A ,20 Termostaatti (E300TurboD) A ,00 Termostaatti (E200CDI ->6/99) A ,60 Termostaatti (E200CDI 6/99->, E220CDI, E270CDI) A ,00 Termostaatti (E320CDI) A ,00 Termostaatti (E200, E230) A ,80 Termostaatti (E240, E280, E320, E430) A ,00 Termostaatti (E280, E320, M104) A ,00 Tuulilasinpyyhkimen sulka A ,30 Etujarrupalasarja (E200, E230, E200K, E220D, E250, E290TurboD, E300D, E200CDI, E220CDI) A ,00 Etujarrupalasarja (E280, E320, E270CDI, E300TurboD, E320CDI) A ,00 Etujarrupalasarja (E430) A ,00 Takajarrupalasarja (4- ja 5-syl.,300D ->96) A ,30 Takajarrupalasarja (4- ja 5-syl.,300D 97->) A ,00 Takajarrupalasarja (6-syl.->96) A ,20 Takajarrupalasarja (6-syl. 97->) A ,00 Takajarrupalasarja (farmari) A ,00 Jarrukenkäsarja A ,80 Etujarrulevy (4- ja 5-syl.,300D) A ,00 Etujarrulevy, (6-syl.) A ,00 Takajarrulevy A ,00 Takajarrulevy A ,00 Takajarrulevy (farmari) A ,00 Korjauspakettien osia Alipainepumppu 220D A ,00 Tiiviste A ,80 Jakoketju 604 A ,00 Jakoketju 290DT, 200D A ,00 Venttiilikopan tiiviste 602 A ,10 Venttiilikopan tiiviste 604 A ,00 Venttiilikopan tiiviste 601 A ,30 Jousen aluskumi, etu A ,90 Jousen aluskumi, taka A ,00 Kuluneisuuden tunnistimet A ,20 Lukitsin, käsijarru A ,20 Pultti, levittimen A ,00 Tiiviste, vent.kopan A ,20 Ajovalopolttimo, 12V 55W H7 N ,00 Moniurahihna A ,00 A-sarja (W168) Svh Öljynsuodatin (bensiini) A ,90 Öljynsuodatin (diesel) A ,40 Ilmansuodatin (bensiini) A ,60 Ilmansuodatin (diesel) A ,60 Polttoainesuodatin (bensiini) A ,00 Polttoainesuodatin (diesel) A ,00 Sytytystulppa A ,30 Raitisilmasuodatin A ,60 Yhdistelmäsuodatin, ilmastointi A ,00 Lasinpyyhkimen sulka, vasen A ,60 Lasinpyyhkimen sulka, oikea A ,60 Etujarrupalat (A140, A160 CDI) A ,00 Etujarrupalat (A160, A170 CDI) A ,00 Jarrukenkäsarja A ,00 Etujarrulevy (A140, A160 CDI) A ,20 Etujarrulevy (A160, A170 CDI) A ,00 Takajarrurumpu A ,00 Etuiskunvaimennin A ,00 Takaiskunvaimennin A ,00 Takajarrupalat A190 A ,00 Jarrupalan kulumisen tunnistin A ,20 Esitteen hinnat voimassa saakka. Oikeus muutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät alv:n 22 %, liikekohtaiset hintamuutokset mahdollisia. 09/

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 06 TALVI 07

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 06 TALVI 07 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 06 TALVI 07 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö:

Lisätiedot

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 08 TALVI 09

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 08 TALVI 09 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 08 TALVI 09 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö:

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 13.9.2007

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 13.9.2007 A-SARJA A 150 3D 24 900,00 555 390 A 150 3D A 28 300,00 595 430 A 170 3D 27 200,00 585 420 A 170 3D A 30 600,00 635 470 A 200 3D 29 300,00 615 450 A 200 3D A 32 700,00 665 500 A 200 3D Turbo 34 550,00

Lisätiedot

PALVELUT JA VARAOSAT KEVÄT KESÄ 08

PALVELUT JA VARAOSAT KEVÄT KESÄ 08 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT KEVÄT KESÄ 08 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö:

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 1.12.2007

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 1.12.2007 vapaa käyttöetu A-SARJA A 150 3D 148 22 350 515 350 24 900-2 550-10,2 % A 150 3D A 157 25 500 555 390 28 300-2 800-9,9 % A 170 3D 157 24 550 545 380 27 200-2 650-9,7 % A 170 3D A 157 27 400 585 420 30

Lisätiedot

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 09 TALVI 10

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 09 TALVI 10 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 09 TALVI 10 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö:

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 26.10.2009

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 26.10.2009 A-sarja A 160 BE 3D 1 498 70 (95) 140 139 15 850,- 4 105,75 19 955,75 515,- 335,- A 160 3D A 1 498 70 (95) 140 157 20 450,- 6 023,68 26 473,68 605,- 425,- A 180 BE 3D 1 699 85 (116) 155 145 19 700,- 5

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen A-sarja A 160 BE 5D 1 498 70 (95) 140 139 19 850,- 5 159,51 25 009,51 570,- 390,- A 160 5D A 1 498 70 (95) 140 159 22 050,- 6 608,50 28 658,50 620,- 440,- A 180 5D A 1 699 85 (116) 155 159 23 350,- 7 002,70

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 16.12.2014

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 16.12.2014 A-sarja (W176) A 180 BE Bensiini 1 595 90 (122) 200 128 23 250,- 5 949,06 29 199,06 645,- 465,- A 180 BE A Bensiini 1 595 90 (122) 200 127 25 250,- 6 428,44 31 678,44 675,- 495,- A 180 BE Suomi Edition*

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen A-sarja Moottori/cm³ Teho/kW(hv) A 150 BE 3D 1 498 70 (95) 139 22 300,- 530,- 365,- A 150 3D 1 498 70 (95) 148 22 600,- 530,- 365,- A 150 3D A 1 498 70 (95) 157 25 750,- 580,- 415,- A 170 BE 3D 1 699 85

Lisätiedot

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti.

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti. Asiakasedut Tarjoukset Volvo -jälleenmyyjältäsi 1/2015 Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla Edut voimassa 30.4.2015 asti. Valitse autollesi oikea huolto

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen A-sarja (W176) A 180 BE 1 595 90 (122) 200 128 22 500,- 5 754,87 28 254,87 625,- 430,- A 180 BE A 1 595 90 (122) 200 127 24 900,- 6 338,32 31 238,32 665,- 470,- A 180 BE-Edition 1 595 90 (122) 200 120

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 12.11.2015

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 12.11.2015 A-sarja (W176) Facelift A 160 Bensiini 1 595 75 (102) 180 124 22 900,- 5 617,57 28 517,57 635,- 455,- A 160 A Bensiini 1 595 75 (102) 180 119 24 900,- 5 783,67 30 683,67 665,- 485,- A 180 Bensiini 1 595

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 7.5.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 7.5.2012 Sivu: 1 / 15 Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146 L.Kohde: 230166 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 23.1.2003 73556 KM ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS PENKIN SELKÄNOJAN KIINNITYS ETUSUMUVALOJEN UUSIMINEN L.Kohde:

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Bmw:n määräaikaiset huoltotyöt

Bmw:n määräaikaiset huoltotyöt Bmw:n määräaikaiset huoltotyöt Huollot menevät seuraavasti: Oilservice - Inspection I - Oilservice - Inspection II - Oilservice - Inspection I - Oilservice - jne. HUO. BW Huoltojärjestelmä : Huoltotarpeenilmaisin

Lisätiedot

Pysyvästi edulliset. Volkswagen huolto aina oikea valinta. Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto. Economy Packages

Pysyvästi edulliset. Volkswagen huolto aina oikea valinta. Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto. Economy Packages Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto Pysyvästi edulliset lokakuu joulukuu 2012 Economy Packages Jarrupalasarja Mallikohtaisesti, esim. Golf V, takajarruihin Huippuhinta. Testattu laatu. Volkswagen huolto

Lisätiedot

jeep renegade AlkuperäiseT suomi.

jeep renegade AlkuperäiseT suomi. jeep renegade suomi. AlkuperäiseT lisävarusteet HenkilökoHtaista tyyliä 18 kevytmetallivanneetalli Vanne 17 kevytmetallivanne Mitat 7JX18 Mitat 7JX17 nro. 735604711 nro. 735604691 18 kevytmetallivanne

Lisätiedot

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 25.5.2016

Mercedes-Benz-henkilöautojen mallit ja hinnat alkaen 25.5.2016 A-sarja (W176) Facelift A 160 Bensiini 1 595 75 (102) 180 124 22 900,- 5 380,96 28 280,96 610,- 445,- A 160 A Bensiini 1 595 75 (102) 180 121 24 900,- 5 639,25 30 539,25 640,- 475,- A 180 Bensiini 1 595

Lisätiedot

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt!

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt! Kevät on tullut. Lisätehoa Saabiisi. Sveitsiläinen yhteistyökumppanimme Hirsch Perfor mance tarjoaa ohjainyksikön päivityksiä moniin Saab-moottoreihin. Päivitys parantaa huomattavasti moottorisi tehoa

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 737 MERCEDES BENTZ TOI-250. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 737 MERCEDES BENTZ TOI-250. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9. Sivu: 1 / 15 Työkohde: Kone: 737 MERCEDES BENTZ TOI-250 L.Kohde: 281280 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 17.10.2008 TOI-250 RENKAIDEN VAIHTO L.Kohde: 281477 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 18.11.2008 PUHELIMEN

Lisätiedot

Mercedes - Benz Vito, pakettiauto Kuormatilan tilavuus 5 m3 Kantavuus 830 kg

Mercedes - Benz Vito, pakettiauto Kuormatilan tilavuus 5 m3 Kantavuus 830 kg Vehorent - hyötyajoneuvohinnasto, Veho Group Lommilanrinne 2, 02770 Espoo, puh. 010 569 3557 Hinnasto 02.03.2009 Ryhmä Merkki ja malli Ovien Istuin Aika ja km veloitus Viikonloppupaketit Ilman km- Lisävrk

Lisätiedot

Saabisi valmiiksi talveen

Saabisi valmiiksi talveen Saabisi valmiiksi talveen Saab syys-/talvikampanja 2011 Saabin syys/talvitarjoukset Vanteet ja renkaat tärkein yhteytesi tiehen Tiesitkö, että autosi pitää tiellä vain kämmenen kokoinen alue kerrallaan

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Talvi on sinulle ja Saabillesi rankka vuodenaika, ja nyt on aika valmistautua sen asettamiin haasteisiin. Meiltä saat

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 3,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5.

HUOLTOHISTORIA. Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5. Sivu: 1 / 7 Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409 L.Kohde: 230984 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 9.6.2003 137770 KOEAJO ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS TUULILASINPYYHKIJÄT UUSITTU POLTTIMOIDEN

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 733 FORD TRANSIT JUMBO RJG-122. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 733 FORD TRANSIT JUMBO RJG-122. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9. Sivu: 1 / 14 Työkohde: Kone: 733 FORD TRANSIT JUMBO RJG-122 L.Kohde: 271158 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 11.7.2007 TYÖT KORITEHDAS HALENILLA: SUOJASEINÄN TEKO JA ASENNUS KULJETTAJAN ISTUIMEM TAAKSE LISÄASKELMAN

Lisätiedot

AUTOVARMA TULOTARKASTUS

AUTOVARMA TULOTARKASTUS AUTOVARMA TULOTARKASTUS Tarkastusaika: 03.11.2014 klo 1300 Sivu 1/4 Paikka: Autovarma, Vuokkoharjuntie 18, Kärkölä Ajoneuvon tiedot Rekisteritunnus LXA 949 (Ruotsi) Ajoneuvolaji Henkilöauto Merkki ja tyyppi

Lisätiedot

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Kesä on lyhyt, tie on pitkä. Muista määräaikaishuolto. AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Huollon kautta Huolettomaan kesään Paras palvelu. Olipa kyse ylläpidosta tai korjauksesta, kun on aika huoltaa autoasi,

Lisätiedot

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto:

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW www.bmw. Ajamisen iloa METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW HELSINKI, Tikkurila Aamuruskontie 10 BMW-huolto puh. 010 615 2710 Avoinna 7.00-18.00 tikkurila.huolto@metroauto.fi huippukunnossa

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf

http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf Vantaa pisteen sijainti: http://www.eniro.fi/kartta/ansakuja+3%2c+vantaa/ Espoon pisteen hinnasto : http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf CharterWay

Lisätiedot

talvi 2014/2015 Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet:

talvi 2014/2015 Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet: linja-autotarjoukset talvi 2014/2015 Talvihuollot kaikkiin malleihin Varaudu talveen aidolla Volvo talvihuollolla! Sis. Webasto. 179B Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet: Polttoneste- ja vedenerotinsuodatin,

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 721 FORD TRANSIT SKL-582. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm:

HUOLTOHISTORIA. Kone: 721 FORD TRANSIT SKL-582. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: Sivu: 1 / 13 Kone: 721 FORD TRANSIT SKL-582 L.Kohde: 230302 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 11.2.2003 62400 km ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS L.Kohde: 230799 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 2.5.2003 72143 ILMANSUODATTIMEN

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 728 Mercedes Benz BIN-217. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 5.4.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 728 Mercedes Benz BIN-217. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 5.4. Sivu: 1 / 14 Työkohde: Kone: 728 Mercedes Benz BIN-217 L.Kohde: 230477 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 12.3.2003 SÄHKÖVIAN ETSINTÄ, KORJAUS POLTTAA SULAKKEET LÄMMITYSLAITTEELTA JA WEBASTOSTA LÄMMITYSLAITTEEN

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 18.10.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 18.10.2012 Sivu: 1 / 13 Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711 L.Kohde: 230342 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 17.2.2003 232422 KM KYTKIMEN SÄÄTÖELEMENTIN VAIHTO VASEMMAN PUOLEN OVEN LUKON UUSIMINEN, OVEN STOPPARIN UUS. RADION

Lisätiedot

VehoRent. puh. 010 569 3557

VehoRent. puh. 010 569 3557 Vehorent - hyötyajoneuvohinnasto Hinnasto 01.03.2007 Ryhmä Merkki ja malli Ovien Istuin Aika ja km veloitus Viikonloppupaketit Ilman km- Lisävrk Omalkm lkm pe klo 15.00 - ma klo 09.00 rajoitusta ilm.km

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 337 MERCEDES BENZ 410 (AVOLAVA) BNO-216. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 337 MERCEDES BENZ 410 (AVOLAVA) BNO-216. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 13 Työkohde: Kone: 337 MERCEDES BENZ 410 (AVOLAVA) BNO-216 L.Kohde: 231947 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 20.11.2003 133652 ALUSTAN VOITELU, RASVAUS, ILMANSUODATIN PUHDISTETTU VAIHTEISTON ÖLJYN

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

Tarjoukset huippukuntoon.

Tarjoukset huippukuntoon. Pysyvästi edulliset KESÄKUU 2010 Tarjoukset huippukuntoon. Edullisesti kesäkuntoon! Alkuperäinen Volkswagen raitisilmasuodatin Esimerkiksi: Passat 2001 2005 Katso hintaa! 14,00 Aina oikea valinta. www.volkswagen.

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy.

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy. Linja-autotarjoukset Tarjoukset KEVÄT-KESÄ 2013 voimassa 31.8.2013 asti keväthuolto! Voiteluhuolto ilman ajanvarausta! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. Työn

Lisätiedot

Saab varastontyhjennyskampanja 2011

Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab VM94-98 Osanumero Tuote Automalli Vuosimalli Moottorit ja niiden osat Vaihteistot 4611984

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 388 MERCEDES BENZ BIX-374. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 22.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 388 MERCEDES BENZ BIX-374. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 22.9. Sivu: 1 / 12 Työkohde: Kone: 388 MERCEDES BENZ BIX-374 L.Kohde: 231474 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 18.9.2003 166170 VAIHTEISTON ÖLJYN JA SUODATTIMEN VAIHTO VAIHTO PERÄN ÖLJYN VAIHTO REKISTERIVALON KORJAUS

Lisätiedot

Liite 1 VIERAILUTEHTÄVÄ 1. Auton moottorin keväthuolto

Liite 1 VIERAILUTEHTÄVÄ 1. Auton moottorin keväthuolto Liite 1 VIERAILUTEHTÄVÄ 1 Auton moottorin keväthuolto 1. Tehtävän kuvaus Tehtävänä on suorittaa auton moottorin keväthuolto. Huolto tehdään harjoitusmoottoriin. Työn kuluessa täytyy kiinnittää huomiota

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 23 Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676 L.Kohde: 241118 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 29.6.2004 142380 ALUSTAN VOITELU, RASVAUS PERÄN ÖLJYN VAIHTO VAIHTEISTON ÖLJYN VAIHTO PAKKASNESTEKESTÄVYYS

Lisätiedot

1 3Mercedes-Benz-henkil 0 2autojen mallit ja hinnat alkaen 19.8.2016

1 3Mercedes-Benz-henkil 0 2autojen mallit ja hinnat alkaen 19.8.2016 A-sarja (W176) Facelift A 160 Bensiini 1 595 75 (102) 180 124 22 900,- 5 380,96 28 280,96 610,- 445,- A 160 A Bensiini 1 595 75 (102) 180 121 24 900,- 5 639,25 30 539,25 640,- 475,- A 180 Bensiini 1 595

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Esimerkkihinnasto yleisimmistä huolto ja korjaustöistä 14.1.2015

Esimerkkihinnasto yleisimmistä huolto ja korjaustöistä 14.1.2015 Huollot ja rasvaukset 00 Moottori 01 Jäähdytysjärjestelmä 02 Polttoaine- ja pakokaasujärjestelmä 03 Kytkin 04 Vaihteisto 05 Nivelakseli 06 Etuakseli 07 Taka-akseli 08 Navat ja pyörät 09 Jarrut 10 Jousitus

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Opel 5D Vectra 2.0TD 16V -GL-B-CARAVAN-31/ CCG-962. Sivu: 1 / 9 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 25.9.

HUOLTOHISTORIA. Opel 5D Vectra 2.0TD 16V -GL-B-CARAVAN-31/ CCG-962. Sivu: 1 / 9 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 25.9. Sivu: 1 / 9 Kone: 427 Opel 5D Vectra 2.0TD 16V -GL-B-CARAVAN-31/ CCG-962 L.Kohde: 230441 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 5.3.2003 MOOTTORIVALO PALAA, LATAUKSEN TARKISTUS TAKALUUKUN KEVENTIMEN UUSIMINEN OHJAINYKSIKÖN

Lisätiedot

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille.

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpuutetaan kaikkein parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset ja luotettavat laatuyksilöt. Volvo Selekt

Lisätiedot

KEVÄT-KESÄ 2014. ilmastointihuolto. voimassa 30.9.2014 asti. Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO KAIKKIIN MALLEIHIN

KEVÄT-KESÄ 2014. ilmastointihuolto. voimassa 30.9.2014 asti. Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO KAIKKIIN MALLEIHIN Linja-autotarjoukset Tarjoukset voimassa 30.9.2014 asti KEVÄT-KESÄ 2014 ilmastointihuolto Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO KAIKKIIN MALLEIHIN (Perushuolto sisältää: Kylmäaineen vuototesti, kylmäaineen tyhjennys/täyttö,

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

VOLVO B7RLE-68 Huolto-ohjelma Liite 2 AUTO NRO. HUOLTO TEHTÄVÄ

VOLVO B7RLE-68 Huolto-ohjelma Liite 2 AUTO NRO. HUOLTO TEHTÄVÄ VOLVO B7RLE-68 Huolto-ohjelma Liite 2 AUTO NRO. HUOLTO TEHTÄVÄ 2 A - huolto Akselit ja pyörien tuenta Öljytason tarkastus pyörien etunavoista 2 A - huolto Moottori yleistä Moottorin vikamuistin lukeminen

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 378 TOYOTA HIACE 2.4 TD KIV-507. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 378 TOYOTA HIACE 2.4 TD KIV-507. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 12 Työkohde: Kone: 378 TOYOTA HIACE 2.4 TD KIV-507 L.Kohde: 231440 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 15.9.2003 30282 PAKKASNESTEEN MITTAUS -45 C L.Kohde: 240077 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 13.1.2004

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008. Huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut

Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008. Huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut / Newsletter Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008 Nyt - ja -huoltopalvelut Autokeskus Oy Konalasta / Service Ristipellontie 1 B 00390 HELSINKI Avoinna ma-pe 7-18 Call Center-palvelukeskus: 020 506

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi

TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi MIKSI HYUNDAI MYÖNTÄÄ VIIDEN VUODEN TAKUUN? Hyundailla on tiukat laatuvaatimukset. Jo auton suunnitteluvaiheesta alkaen yksityiskohtiin paneudutaan

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 433 Mazda 626 MYH-473. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 19.3.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 433 Mazda 626 MYH-473. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 19.3.2012 Sivu: 1 / 7 Kone: 433 Mazda 626 MYH-473 L.Kohde: 260616 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 11.4.2006 114340 KÄYNTIHÄIRIÖN KORJAUS SYTYTYSTULPAT UUSITTU L.Kohde: 260766 Laskutuslaji: HKRENGAS RENGASTYÖT(VAIHDOT,T

Lisätiedot

Aidot Toyota-varaosat

Aidot Toyota-varaosat Aidot Toyota-varaosat Ilmansuodatin Osat on suunniteltu sopimaan täydellisesti trukkiisi minimoiden asennusajan ja huoltokustannukset Aidot Toyota-varaosat vähentävät suunnittelemattomia trukin käyttökatkoja

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

HUOLTOPÄIVÄKIRJA N:0. Moottorin N:o. laatu ja merkki

HUOLTOPÄIVÄKIRJA N:0. Moottorin N:o. laatu ja merkki HUOLTOPÄIVÄKIRJA HUOLTOPÄIVÄKIRJA laatu ja merkki N:0 Moottorin N:o Öljy on vaihdettava: Moottoriin, jossa ei ole öljynpuhdistajaa, kesällä noin 1500 km:n ja talvella noin 1300 km:n ajon jälkeen. Moottoriin,

Lisätiedot

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta Ford Merkkihuolto on oikea valinta Katse kalenteriin: kohta on talvi! Lähde Ford Merkkihuollon kautta kohti talviautoilukautta. Pidämme kunnia-asiana sitä, että Fordisi on kunnossa, kun kelit muuttuvat

Lisätiedot

3741,87 2850 11551,87 4960

3741,87 2850 11551,87 4960 Escort kulut Osat yhteensä Auton hankintahinta Kaikki yhteensä Tallivuokra 3741,87 2850 11551,87 4960 Varaosanro Varaosa Määrä Hinta/kpl 6581169 Pidike tuolinkippauskahvaan 1 0,60 6136354 Vaihdekotelon

Lisätiedot

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER 19 EI KOMPROMISSEJA Uusi C-sarja ei vain näytä hyvältä: se on aito nautinto myös ajoelämyksenä. Vaikka urheilullisuuden ja mukavuuden tavoitteet ovat sinänsä ristiriitaiset, suunnittelijat eivät ole himmentäneet

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Pysyvästi edulliset 14,60 29,40. Uusi aktiivihiili-raitisilmasuodatin autoosi. Volkswagen huolto Aina oikea valinta

Pysyvästi edulliset 14,60 29,40. Uusi aktiivihiili-raitisilmasuodatin autoosi. Volkswagen huolto Aina oikea valinta Pysyvästi edulliset KESÄKUU 2011 Eroon siitepölystä isolla rahalla. Eroon siitepölystä pienellä rahalla. Uusi aktiivihiili-raitisilmasuodatin autoosi Esimerkiksi Golf/Bora aktiivihiilisuodatin: Katso hintaa!

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Motorc raft Service, saat KAUPA N PÄÄLLE Ford-frisbee golf putterin* Motorcraft Service on suunniteltu yli 7-vuotiaille autoille. Ford Merkkihuollon edut

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Motorc raft Service, saat KAUPA N PÄÄLLE Ford-frisbee golf putterin* Motorcraft Service on suunniteltu yli 7-vuotiaille autoille. Ford Merkkihuollon edut

Lisätiedot

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90 Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! KESÄKUNTO- TARKASTUS 29,90 14 KOHDAN KUNTOTARKASTUS 29,90 TÖYSSYJÄ EDESSÄ. Mitä pienempi tie, sitä enemmän omaa rauhaa. 1 JARRUT Toiminnan tarkastus, jarrupalojen

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

ContiTech: Asiantuntijavinkkejä hammashihnojen vaihtamiseen

ContiTech: Asiantuntijavinkkejä hammashihnojen vaihtamiseen ContiTech: Asiantuntijavinkkejä hammashihnojen vaihtamiseen Yksityiskohtaiset ohjeet, CT884 K1 automallissa 1997 Opel Omega B (25_,26_,27_) 2,5 l V6, moottorikoodi X25XE ContiTech ohjeistaa, miten välttää

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot