Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet. Tilaaja ja Attendo MedOne vastaavat yhdessä työsuojelusta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet. Tilaaja ja Attendo MedOne vastaavat yhdessä työsuojelusta."

Transkriptio

1 1 OSTOPALVELUSOPIMUS 1 Sopimuksen osapuolet Palvelun tilaaja Siilinjärven kunta Liikelaitos Siiliset- peruspalvelukeskus Kasurilantie 1 PL Siilinjärvi (jäljempänä Tilaaja ) Palvelun tuottaja Attendo MedOne Oy PL Helsinki (jäljempänä Attendo MedOne ) 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 3 Työnantajan, työnjohdon ja työntekijän vastuut Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet Tällä sopimuksella sovitaan lääkärityövoiman vuokraamisesta Tilaajan terveydenhuollon toimintayksikköön: Nilsiän terveysasema Attendo MedOne on työntekijöiden työnantaja ja vastaa heidän palvelussuhteensa ehdoista, työsopimuksen solmimisesta sekä palvelussuhteen ehtoihin perehdyttämisestä. Tällä sopimuksella Osapuolet sopivat siitä, että työvoiman Tilaajalla on Attendo MedOnen työntekijöiden työntekoon liittyvä työnjohdollinen oikeus ja vastuu. Tilaaja on velvollinen huolehtimaan mm. Attendo MedOnen työntekijän työntekoon liittyvästä työn johtamisesta, työn valvonnasta ja työhön perehdyttämisestä siten, että se täyttää tämän sopimuksen ja lain asettamat vaatimukset. Mikäli tilapäisessä lääkärin tehtävässä toimii lääketieteen kandidaatti tai perusterveydenhuollon lisäkoulutuksessa oleva lääkäri, huolehtii Tilaaja siitä, että ko. työntekijä toimii lääkärin ammattia itsenäisesti harjoittamaan oikeutetun laillistetun ammattihenkilön johdon ja valvonnan alaisena siten kuin laissa ja asetuksissa edellytetään. Tilaaja ja Attendo MedOne vastaavat yhdessä työsuojelusta. Attendo MedOnen palkkaama työntekijä sitoutuu noudattamaan annettuja työohjeita, turvallisuusmääräyksiä ja työn laatuvaatimuksia tarjouspyynnön mukaisesti. 4 Tilauksen sisältö Lääkärityövoimaa toimitetaan Tilaajan tarpeen ja Attendo MedOnen lääkäritilanteen mukaan. Tilaajan tarpeen katsotaan sopimuskauden ajan olevan vähintään yhden (1) täysiaikaisen (keskimäärin 37h/vk) lääkärin työpanos. Attendo MedOne pidättää itselleen oikeuden käyttää toimeksiannoissaan alihankkijaa. Attendo MedOne vastaa alihankkijansa työstä kuin omastaan. 5 Ylityön määritelmä ja korvaaminen Ylityötä on Tilaajan aloitteesta työntekijän kanssa yhteisymmärryksessä sovittu työaika, joka ylittää alun perin tilauksen sisällöstä sovittaessa mainitun työajan. Ylityöajalta maksetaan tämän sopimuksen liitteenä olevan palveluhinnaston mukainen yksinkertainen tuntikorvaus.

2 2 6 Toimitustakuu ja sijaismenettely Toimitustakuulla tarkoitetaan vuokratyössä yleisesti palvelun tuottajan kokonaisvaltaista velvollisuutta taata lääkäri toimipisteeseen kaikkien sopimuksen mukaisten työvuorojen osalta kaikissa olosuhteissa. Tämä sopimus ei sisällä toimitustakuuta. Työvoimaa toimitetaan Attendo MedOnen resurssien mukaan siten kuin kohdassa 4 on sovittu. Attendo MedOne ei vastaa myöskään sijaisen järjestämisestä sairaus- tai muissa äkillisissä ongelmatilanteissa. Attendo MedOne laskuttaa Tilaajalta ainoastaan tehdyt työtunnit. 7 Yhteyshenkilöt, tiedottaminen ja työvuoroluettelot Attendo MedOnen yhteyshenkilönä hallinnollisissa ja sopimusasioissa toimii yhteyspäällikkö Lauri Rajanto, lauri.rajanto@attendo.fi, Tilaajan yhteyshenkilöinä toimivat ylilääkäri, vastaanottopalveluiden päällikkö Veikko Viitasalo veikko.viitasalo@siilinjarvi.fi, puh sekä hoitopalvelujen tulosaluejohtaja Martti Pärnänen martti.parnanen@siilinjarvi.fi, puh Attendo MedOne toimittaa työntekijä- ja työvuoroluettelon Tilaajan nimeämälle henkilölle työn johtoa ja valvontaa varten. Tilaaja sitoutuu olemaan luovuttamatta työvuoroluetteloa kolmansille osapuolille. 8 Työntekijän ammatillinen pätevyys ja Tilaajan oikeus kieltäytyä Attendo MedOne tarjoamasta työntekijästä Attendo MedOne on velvollinen osaltaan esittämään Tilaajalle työntekijöitä, joiden ammatillinen pätevyys ja valmiudet on arvioitu ja tarkastettu. Tilaaja on osaltaan velvollinen arvioimaan Attendo MedOnen esittämän työntekijän pätevyyden ja valmiudet toimia tässä sopimuksessa määritetyssä työtehtävässä. Ammattihenkilöllä tarkoitetaan laillistettua lääkäriä, perusterveydenhuollon lisäkoulutusvaiheen lääkäriä tai lääketieteen opiskelijaa, joka on suorittanut tehtävän hoitamiseen laissa, asetuksissa ja viranomaismääräyksissä vaadittavat opinnot. Perustellusta syystä Tilaaja voi kieltäytyä Attendo MedOnen tarjoamasta työntekijästä. Perusteltuna syynä pidetään työntekijän soveltumattomuutta tehtävään esimerkiksi puutteellisen kielitaidon tai ammatillisen pätevyyden puutteiden vuoksi. Mikäli työntekijä kiistää Tilaajan esittämät perustelut, huolehtii Attendo MedOne työnantajana tarvittavat toimenpiteet mm. henkilön kuulemisen. Työntekijällä on oikeus pyytää tilaisuuteen mukaan luottamusmies tai työsuojeluvaltuutettu. Pyydettäessä Tilaaja on velvollinen antamaan kirjallisen selvityksen havaitsemistaan purku- tai irtisanomisperusteista. 9 Työvälineet ja suojavaatteet ja 10 Työterveydenhuolto 11 Palkanmaksu Tilaaja huolehtii henkilöstön työvälineistä ja työvaatteista, jollei muuta erikseen sovita. Attendo MedOne huolehtii lakisääteisen työterveyshuollon järjestämisestä. Attendo MedOne maksaa työntekijälle erillisen sopimuksen mukaisen palkan ja lomakorvauksen. Attendo MedOne huolehtii kaikista palkanmaksuun liittyvistä sivukuluista ja työnantajavelvotteista.

3 3 12 Palvelun veloitus, arvonlisävero ja maksuliikenteen yhteystiedot Attendo MedOne laskuttaa Tilaajaa kerran kuukaudessa toteutuneiden työvuorojen osalta tämän sopimuksen liitteenä olevan hinnaston mukaisesti. Laskutus tapahtuu työsuoritekuukautta seuraavan kuukauden alussa. Maksuehtona on 21 päivää netto. Suorituksen viivästymisestä Attendo MedOne perii korkolain mukaisen vuotuisen viivästyskoron. Veroviranomaisen tekemän ennakkopäätöksen mukaisesti lääkäreiden välitystoiminta on katsottu työvoiman vuokraustoiminnaksi, josta tulee suorittaa voimassaolevan lainsäädännön mukainen arvonlisävero (23%), mikä lisätään laskuihin. Attendo MedOnen osalta yhteyshenkilönä laskutuksessa toimii Minna Kalmi, MedOne Oy, PL 750, HKI, puh Fax Paperilaskun sijasta laskun voi toimittaa sähköisessä muodossa yllä olevaan s- postiosoitteeseen pdf-tiedostona. 13 Palvelun veloitusperusteiden muutokset ja rekrytointipalkkio Mikäli sopimuksen voimassaoloaikana Tilaajan toimipisteessä tai työvoimakustannuksien yleisessä kehityksessä tapahtuu olennaisia muutoksia on Osapuolilla mahdollisuus tarkistaa tämän sopimuksen sisältöä. Mahdolliset hinnanmuutosehdotukset sopimuskaudella tulee esittää kirjallisesti perusteluineen. Perusteettomia hinnanmuutoksia ei hyväksytä. Mikäli Tilaaja haluaa sopimuskauden aikana tai kuusi kuukautta sen päättymisen jälkeen palkata Attendo MedOnen vuokraaman lääkärin palvelukseensa on Tilaaja velvollinen maksamaan Attendo MedOnelle rekrytoinnin aiheuttamista kustannuksista rekrytointipalkkion, joka vastaa 100% kokoaikaisen (160 h/kk)lääkärin kuukausilaskutusta. 14 Perehdytys ja koulutus Työhön perehdyttäminen tapahtuu Tilaajan yksiköissä ja Tilaajan toimesta. Attendo MedOne järjestää työntekijöilleen lisä- ja täydennyskoulutusta oman koulutusohjelmansa mukaisesti. 15 Palvelun laatu Attendo MedOne seuraa työntekijöidensä työssä onnistumista. Tämän mahdollistamiseksi työn Tilaajalta edellytetään jatkuvaa palautetta toimeksiantojen onnistumisesta. Attendo MedOne järjestää kerran vuodessa asiakkaiden ja työntekijöiden työtyytyväisyyttä mittaavan kyselyn Tilaaja sitoutuu osaltaan vastaamaan tähän kyselyyn pyydettäessä.

4 4 16 Vastuu, tietosuoja ja turvallisuus 17 Potilasrekisteri, merkinnät, salassapito ja potilastietojen antaminen Attendo MedOne huolehtii, että työntekijöiden työsopimukseen ja sitä täydentävään palvelussuhdetiedotteeseen on kirjattu mm. työntekijän yleiset velvollisuudet, työhön liittyvät salassapitovelvollisuudet, velvollisuus noudattaa tietojärjestelmien tietosuojaohjeita ja työhön liittyviä turvaohjeita. Vastuu rekisteripidosta ja tietosuojan huolehtimisesta on Tilaajalla (STM:n asetus 99/2001). Attendo MedOnen lääkäri laatii hoidosta määräysten mukaiset potilas- ja muut asiakirjat ja käyttää tällöin Tilaajan potilastietojärjestelmiä Tilaajan ohjeiden mukaisesti. Attendo MedOnen lääkärin salassapitovelvollisuus on vähintään yhtä laaja kuin Tilaajan palveluksessa olevalla henkilökunnalla. Syntyneisiin asiakirjoihin, niiden säilytykseen ja luovutukseen sovelletaan viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettua lakia, henkilötietolakeja, lakia potilaan asemasta ja oikeuksista, lakia terveydenhuollon ammattihenkilöistä, muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säädöksiä sekä Tilaajan antamia ohjeita. Attendo MedOnen henkilökunta sitoutuu pitämään salassa ja käsittelemään huolellisesti saamansa salassa pidettävät potilastiedot ja olemaan käyttämättä niitä muihin kuin sopimuksen mukaisiin tarkoituksiin. Julkisuuslain 14 edellyttää, että tiedon antamista koskeva päätös on tehtävä silloin, kun tiedon saanti evätään tai jos asianosaiselle annetaan toista henkilöä koskevia salassa pidettäviä tietoja ilman tämän suostumusta. Tämän tiedon antamisesta, myös siltä osin kuin ne ovat palvelutuottajan hallussa, päättää Tilaajan yksikön esimies. Jollei asiakirjan tai tiedon antaminen pyytäjälle edellytä päätöksen tekemistä, sen voi antaa Attendo MedOnen lääkäri. Nämä määräykset ovat voimassa myös tämän sopimuksen päättymisen jälkeen. 18 Toimitilat, laitteet, koneet ja muu henkilökunta 19 Vahingonkorvausvastuut ja vakuutukset Tilaaja vastaa terveydenhuollon asiallisista toimintaedellytyksistä, kuten toimipisteen tilojen, laitteiden ja koneiden kunnosta ja käyttökustannuksista. Lisäksi Tilaaja vastaa siitä, että toimipisteessä on paikalla toiminnan ja asiallisten terveydenhuoltotoimenpiteiden toteuttamisen kannalta riittävästi koulutettua hoitoja apuhenkilökuntaa. Terveydenhuollon toimintayksikkö vastaa tarjoamiensa terveydenhuoltopalvelujen laadusta ja asianmukaisuudesta. Attendo Medonen työntekijät vastaavat työtehtävissään potilaidensa asianmukaisesta hoidosta. Attendo MedOne on ottanut työntekijöillä potilasvahinkovakuutuksen, vastuuvakuutuksen ja oikeusturvavakuutuksen. Attendo MedOne on ottanut työntekijöilleen lakisääteisen työtapaturmavakuutuksen, työttömyysvakuutuksen ja työntekijöiden ryhmähenkivakuutuksen. Tilaaja vastaa sen kiinteistön ja sen oheislaitteiden vastuuvakuutuksista. Potilasasiamiehenä toimii Tilaajan työyksikön nimetty potilasasiamies. Tilaaja sitoutuu varaamaan Attendo MedOnelle mahdollisuuden antaa vastineensa ennen oman vastineensa, selityksensä tai lausuntonsa antamista Attendo MedOnen lääkäreiden toimintaan liittyvästä muistutuksesta, valituksesta, kantelusta, potilasvahinkoilmoituksesta, korvausvaatimuksesta ja muista vastaavista vaatimuksista. Näihin vaatimuksiin liittyvät selvityspyynnöt osoitetaan yrityksen koulutusylilääkäri EL Peter Sweinsille osoitteeseen Attendo MedOne Oy, PL 1199, Kuopio. Kuoreen kirjataan tunnus: Selvityspyyntö.

5 5 20 Seuranta Attendo MedOne toimittaa erillisestä pyynnöstä kuukausittain Tilaajalle seurantatiedot tehtyjen työvuorojen määrästä ja kustannuksista. Muista seurantatiedoista sovitaan Tilaajan kanssa erikseen. Osapuolten yhteistyön toimivuutta ja kehittämistarpeita pyritään arvioimaan tarpeen mukaan järjestettävissä yhteistyöpalavereissa. 21 Voimassaoloaika Tämä sopimus on voimassa Sopimuksen irtisanominen ja erimielisyydet Mikäli jompikumpi osapuolista rikkoo olennaisella tavalla tämän sopimuksen velvoitteita eikä korjaa menettelyään 14 päivän kuluessa saatuaan toiselta osapuolelta kirjallisen huomautuksen (myös sähköinen tiedonanto mukaan lukien), voidaan sopimus purkaa yksipuolisella tiedonannolla, jolloin irtosanomisaika on tiedonantoa seuraavat 14 päivää. Tästä sopimuksesta aiheutuneet erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten kesken neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluratkaisuun ei ole mahdollista päästä asia käsitellään Varkauden käräjäoikeudessa. Allekirjoitukset Hyväksymme tämän työsopimuksen kokonaisuudessaan. Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle. Kuopiossa ja Siilinjärvellä Martti Pärnänen hoitopalvelujen tulosaluejohtaja Liikelaitos Siiliset -peruspalvelukeskus Lauri Rajanto yhteyspäällikkö Attendo MedOne Oy LIITE Palveluhinnasto

6 6 LIITE: Palveluhinnasto Veroton hinta: lääkärintyö ajanvarausvastaanotolla (arkisin 8-16) lääkärintyö päivystyksessä klo jälkeen 89 euroa / tunti (laskutus sisältää 14 potilasta per päivä, tämän ylittävistä laskutetaan lisäksi 15 /potilas) 39 /h + 15 /potilas Mikäli kyseessä on erikoislääkäri tai muuten kokenut yleislääkäri (työkokemus >5 vuotta, lisätään laskutukseen +20% Lääkärivälitys on veroviranomaisten päätöksellä katsottu työvoiman vuokraukseksi, josta on suoritettava arvonlisävero. Alv + 23% lisätään hintoihin. Allekirjoitukset Hyväksymme tämän sopimusliitteen kokonaisuudessaan. Tätä sopimusliitettä on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle. Kuopiossa ja Siilinjärvellä Martti Pärnänen hoitopalvelujen tulosaluejohtaja Liikelaitos Siiliset -peruspalvelukeskus Lauri Rajanto yhteyspäällikkö Attendo MedOne Oy

Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet. Tilaaja ja Attendo MedOne vastaavat yhdessä työsuojelusta.

Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet. Tilaaja ja Attendo MedOne vastaavat yhdessä työsuojelusta. 1 OSTOPALVELUSOPIMUS 1 Sopimuksen osapuolet Palvelun tilaaja Siilinjärven kunta Liikelaitos Siiliset- peruspalvelukeskus Kasurilantie 1 PL 21 71800 Siilinjärvi (jäljempänä Tilaaja ) Palvelun tuottaja Attendo

Lisätiedot

Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet

Palvelun tilaaja ja palvelun tuottaja jäljempänä yhdessä Osapuolet OSTOPALVELUSOPIMUS 1 1 Sopimuksen osapuolet Palvelun Tilaaja (jäljempänä Tilaaja ) Kinnulan terveyskeskus Keskustie 44 43900 Kinnula Palvelun tuottaja Attendo Terveyspalvelut Oy PL750 00181 Helsinki (jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUS LÄÄKÄRIPALVELUN HANKINNASTA TERVEYSKESKUSSAIRAALAAN

SOPIMUS LÄÄKÄRIPALVELUN HANKINNASTA TERVEYSKESKUSSAIRAALAAN 1(7) Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus Jyväskylän kaupunki sosiaali- ja terveyspalvelut SOPIMUS LÄÄKÄRIPALVELUN HANKINNASTA TERVEYSKESKUSSAIRAALAAN 1. Sopimuksen osapuolet 1.1. Jyväskylän

Lisätiedot

Ostopalvelusopimus, lääkäripalvelut

Ostopalvelusopimus, lääkäripalvelut Ostopalvelusopimus, lääkäripalvelut 1. Sopimuksen osapuolet Tilaaja Nimi Osoite (Jäljempänä Tilaaja ) Kinnulan kunta Keskustie 44, 43900 Kinnula Palveluntuottaja (Jäljempänä Med Group ) Palveluntarjoaja

Lisätiedot

1(8) Jäljempänä Tilaaja ja palveluntuottaja yhdessä = osapuolet

1(8) Jäljempänä Tilaaja ja palveluntuottaja yhdessä = osapuolet 1(8) OSTOPALVELUSOPIMUS, TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIPALVELUT 1. Sopimuksen osapuolet Tilaaja : Liedon kunta, sosiaali- ja terveyspalvelut Osoite: PL 24, 21421 Lieto Kirkkotie 13, 21420 Lieto Terveyskeskus: Hyvättyläntie

Lisätiedot

Kilpailutuksen tarkoituksena on hankkia terveyskeskussairaalan osastoille lääkäripalvelu.

Kilpailutuksen tarkoituksena on hankkia terveyskeskussairaalan osastoille lääkäripalvelu. Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus LIITE 1 1(5) PALVELUKUVAUS Lääkäripalvelut 1. Yleiskuva tilaajasta ja toimintayksiköstä Toimintaympäristön kuvaus Hankasalmen, Uuraisten ja Muuramen kunnat

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi Sivu 1/5 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Tilaaja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä PL 25, 92101 Raahe Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

Sopimus terveydenhuoltolain mukaisen perusterveydenhuollon hammaslääkäripäivystyksen palvelujen tuottamisesta terveydenhuollon kuntayhtymälle

Sopimus terveydenhuoltolain mukaisen perusterveydenhuollon hammaslääkäripäivystyksen palvelujen tuottamisesta terveydenhuollon kuntayhtymälle Sopimus terveydenhuoltolain mukaisen perusterveydenhuollon hammaslääkäripäivystyksen palvelujen tuottamisesta terveydenhuollon kuntayhtymälle 1 Sopimuksen tausta 2 Sopijaosapuolet 3 Sopimuksen tarkoitus

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky) Pappilantie 2, Ilmajoki. Molemmat jäljempänä myös "Osapuoli tai Osapuolet"

SOPIMUSLUONNOS. JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky) Pappilantie 2, Ilmajoki. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet OSTOPALVELUSOPIMUS LÄÄKÄRIPALVELUIDEN HANKINNASTA TYÖTERVEYSHUOLTOON, puitejärjestely 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET 1.1. Tilaaja JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky), 60800 Ilmajoki Y-tunnus 2220682-7

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Porvoon sairaanhoitoalue (jäljempänä sha)

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Porvoon sairaanhoitoalue (jäljempänä sha) HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN PORVOON SAIRAANHOITOALUEEN JA ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOKSEN AIESOPIMUS ENSIHOIDON PALVELUTUOTANNOSTA JA ENSIVASTEPALVELUISTA 1. Sopijaosapuolet Itä-Uudenmaan

Lisätiedot

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala. Yhteyshenkilö: N N puh.

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala. Yhteyshenkilö: N N puh. 4a. Sopimusluonnos vakituisesta lääkäripalvelusta päivystykseen Sopimus lääkäripalveluiden tuottamisesta 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23,

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Linnala Setlementti ry (Linnala)

Linnala Setlementti ry (Linnala) 1 SOPIMUS HENKILÖSTÖPALVELUN MYYNNISTÄ 1. Sopijapuolet Savonlinnan kaupunki (kaupunki) yhteys/vastuuhenkilö Linnala Setlementti ry (Linnala) 2. Sopimuksen tarkoitus Tässä sopimuksessa määritellään sopijapuolten

Lisätiedot

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS LIITE 4 PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Sipoon kunta PL 7, 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Yhteyshenkilö: Palveluntuottaja:? Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Perheryhmäkoti

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 11.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAIVINKONETÖISTÄ Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä 1.1.2016 31.12.2017. Kohde

Lisätiedot

SOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA YÖVALVONTAAN Dementiakoti Toiska ja Pentinlamminkoti

SOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA YÖVALVONTAAN Dementiakoti Toiska ja Pentinlamminkoti Sopimusnro x/2013 SOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA YÖVALVONTAAN Dementiakoti Toiska ja Pentinlamminkoti 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET 1.1 JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, 60800 ILMAJOKI Y-tunnus

Lisätiedot

SOPIMUS HAMMASHUOLLON PERUSHOITOPALVELUJEN OSTAMISESTA NAANTALIN KAUPUNGIN YLI 18-VUOTIAILLE ASIAKKAILLE 1.1.2014-31.12.2015

SOPIMUS HAMMASHUOLLON PERUSHOITOPALVELUJEN OSTAMISESTA NAANTALIN KAUPUNGIN YLI 18-VUOTIAILLE ASIAKKAILLE 1.1.2014-31.12.2015 1 NAANTALIN KAUPUNKI SOPIMUS HAMMASHUOLLON PERUSHOITOPALVELUJEN OSTAMISESTA NAANTALIN KAUPUNGIN YLI 18-VUOTIAILLE ASIAKKAILLE 1.1.2014-31.12.2015 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen kohde Naantalin kaupunki

Lisätiedot

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1 SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

Linnala Setlementti ry (Linnala)

Linnala Setlementti ry (Linnala) 1 LUONNOS 6.8.2015 SOPIMUS HENKILÖSTÖPALVELUN MYYNNISTÄ 1. Sopijapuolet Savonlinnan kaupunki (kaupunki) yhteys/vastuuhenkilö Linnala Setlementti ry (Linnala) 2. Sopimuksen tarkoitus Tässä sopimuksessa

Lisätiedot

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys 28.11.2013 FCG KONSULTOINTI OY 26.11.2013 P23155 Kuntarakenneselvitys 2 Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS Tampereen liikenteen tilannekuva Puitesopimus LUONNOS 29.6.2015 1 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo ja sopimuskausi... 3 4 Sopimuksen irtisanominen...

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON PERHE- JA SOSIAALIPALVELUT-OSASTON FONIATRIAN POLIKLINIKKATOIMINNON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN

Lisätiedot

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA 1. OSAPUOLET Palvelun tilaaja Kirkkonummen kunta / Perusturva Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto Kirkkonummen perusturva Ervastintie

Lisätiedot

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998.

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. 1 Urakkasopimus YSE 1998 RT 80260 RT 80260 1(5) URAKKASOPIMUS YSE 1998 Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. Hanke Numero Rakennuskohde Urakkasopimus PÄÄURAKKA 1

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi Sivu 1/7 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Tilaaja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä PL 25, 92101 Raahe Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Lisätiedot

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala 5a. Sopimusluonnos vakituisesta hammaslääkäripalvelusta Sopimus hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23,

Lisätiedot

SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI

SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI Allekirjoittaneet (lääkäriasema) ja siellä itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiva

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä:

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen (Sopimus) on tehty seuraavien osapuolten välillä: TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä: (1) Ranuan kunta (y-tunnus 0191974-8), Aapiskuja 6 B, 97700 Ranua ("Tilaaja"); ja (2) [ ] (y-tunnus [ ]), [LISÄÄ

Lisätiedot

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUONNOS 2.12.2015 PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Kemijärven kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(5) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 SOPIMUKSEN EHDOT... 3 4 SOPIMUKSEN MUUTOKSET... 3

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI ja

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus:

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus: TIETOSUOJASOPIMUS Luottamuksellinen Tämä Tietosuojasopimus on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelutuottajahakemuslomakkeen liite (Palse.fi). Hakemuslomakkeen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE välillä. päivänä kuuta 2017 1 Sopijapuolet Luovuttaja

Lisätiedot

Laitilan väestöjakauma vuonna 2015 ikäluokittain oli seuraava:

Laitilan väestöjakauma vuonna 2015 ikäluokittain oli seuraava: 1 LIITE 1 Hankinnan kohteen kuvaus HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUIDEN HANKINTA 1. Taustaa Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa perusterveydenhuollon palveluita oman kaupungin asukkaille. Laitilan

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä.

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä. Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 26.10.2017 TARJOUSPYYNTÖ KAIVINKONETÖISTÄ Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä. Kohde Tarjouspyyntö koskee

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 16.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ MAA-AINESTEN TOIMITTAMISESTA Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia maa-ainesten toimittamisesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

OSTOPALVELUSOPIMUS TOIMINTATERAPIASTA

OSTOPALVELUSOPIMUS TOIMINTATERAPIASTA 1 OSTOPALVELUSOPIMUS TOIMINTATERAPIASTA 1. SOPIJAPUOLET Ostaja: Myyjä: Heinäveden kunta, perusturvalautakunta Kermanrannantie 7 79700 Heinävesi 040-5319116 Yhteyshenkilö Marja Lyytikäinen Toimintaterapeutti

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TOIMIPAIKKOJEN KÄYTTÄMISESTÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISKELIJOIDEN KOULUTUKSEEN

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TOIMIPAIKKOJEN KÄYTTÄMISESTÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISKELIJOIDEN KOULUTUKSEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN N TOIMIPAIKKOJEN KÄYTTÄMISESTÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISKELIJOIDEN KOULUTUKSEEN 1 SOPIJAPUOLET Tämän sopimuksen osapuolia ovat Helsingin kaupungin sosiaali-

Lisätiedot

Sopimus LUONNOS 1 (8)

Sopimus LUONNOS 1 (8) Sopimus LUONNOS 1 (8) :n markkinointi ja mainostoimistopalvelut ajalle 1.1.2018 28.2.2021 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Markkinointiviestintä... 2 4 Hinnat,

Lisätiedot

Turre Legal neuvottelee Asiakkaan puolesta sovintosopimuksen oikeudenomistajien kanssa

Turre Legal neuvottelee Asiakkaan puolesta sovintosopimuksen oikeudenomistajien kanssa TOIMEKSIANTOSOPIMUS A. Toimeksisaaja Toimeksiannon toimeksisaaja on. Toimeksiannon vastuulakimies on Jussi Kari. Turre Legal voi käyttää myös muita lakimiehiä palvelun toteuttamiseen. B. Palvelut suorittaa

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Palvelun tuottaja Y-tunnus Toimintayksikön nimi Toimintayksikön postiosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelin Toiminnasta vastaavan henkilön nimi

Lisätiedot

Sopimus liikkeen luovutuksesta

Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus Laihian kunnan toimipisteissään tuottaman tehostetun asumispalvelun liiketoiminnan luovuttamisesta Laihian Hyvinvointi Oy:lle. Sisällysluettelo 1. Osapuolet... 3

Lisätiedot

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5. SOPIMUS 1(7) SOPIMUS Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.2020 Sisällysluettelo 1 SOPIJAPUOLET... 2

Lisätiedot

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli)

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Tämä sopimus ei ole virallinen sopimus, vaan malli, jonka pohjalle rakentaa sellainen. Huomioita; Kulttuurimatkailun viitekehyksessä on

Lisätiedot

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN välillä [. päivänä kuuta 2017] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja

Lisätiedot

Hyväksymishakemus perusterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi

Hyväksymishakemus perusterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi Hyväksymishakemus perusterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta on päättänyt seuraavista perusterveydenhuollon palveluseteleistä ja niiden arvosta vuodelle

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

SOPIMUS TERVEYDENHUOLLON PALVELUIDEN TUOTTAMISESTA JA HANKKIMISESTA

SOPIMUS TERVEYDENHUOLLON PALVELUIDEN TUOTTAMISESTA JA HANKKIMISESTA Terveystalo PUITESOPIMUS 1(4) 27.1.2014 SOPIMUS TERVEYDENHUOLLON PALVELUIDEN TUOTTAMISESTA JA HANKKIMISESTA 1. OSAPUOLET Tomion kaupunki, y -tunnus 0193524-6, Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio, jäljempänä

Lisätiedot

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö HÄMEENKYRÖN KUNTA REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Perusturva Terveyspalvelut 15.4.2014 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö (rekisterinpitäjä) 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisteriasioiden

Lisätiedot

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet 1 / 5 SOPIMUS Helsinki-lähettiläsvalmennuksen mentorointi 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet Tilaaja Helsingin kaupunki, Oiva Akatemia -liikelaitos

Lisätiedot

1. Terveydenhuollon toimintayksikkö. HammasOskari Oy, Liesikuja 4A, Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

1. Terveydenhuollon toimintayksikkö. HammasOskari Oy, Liesikuja 4A, Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö Tietosuojaseloste 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö HammasOskari Oy, Liesikuja 4A, 01600 HammasOskari Oy:n potilasrekisteri on sen toimintayksikössä käytössä niiden terveyshuollon ammattihenkilöiden

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

2.1 Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät

2.1 Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät 1 LOMAKE: YHTEISPALVELUSOPIMUS 9.2.2007; LUONNOS 1. Sopimusosapuolet 1.1. Toimeksisaaja(t) 1.2. Toimeksiantajat 1 2 3 4 5 6 2. Yhteispalveluntehtävät 2.1 Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät

Lisätiedot

TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON PALVELUITA KOSKEVAT YLEISET EHDOT

TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON PALVELUITA KOSKEVAT YLEISET EHDOT TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON PALVELUITA KOSKEVAT YLEISET EHDOT 1. KÄYTTÖTARKOITUS JA MÄÄRITELMIÄ Näissä yleisissä ehdoissa määrätään ehdoista ja seikoista, joilla HYKSin kliiniset palvelut Oy (jäljempänä

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro:

Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro: VASTAANOTTOTILOJA KOSKEVA VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro: VUOKRALAINEN Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y-tunnus/kaupparekisteri nro: VUOKRAUKSEN KOHDE VUOKRASOPIMUKSEN

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 1 TUOTANNOLLISEN TILAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Vuokralainen: Sopimuksen tarkoitus: Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 Siparila Oy (jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNAN ALUEELLA VUONNA 2015

SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNAN ALUEELLA VUONNA 2015 SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNAN ALUEELLA VUONNA 2015 Yhteistyösopimus 19.11.2014 1. Sopijaosapuolet: Palvelun tilaaja: Luumäen kunta Linnalantie 33 54501 TAAVETTI Palvelun

Lisätiedot

SOPIMUS KIERTÄVÄN LASTENSUOJELUN ERITYISSOSIAALI- TYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA

SOPIMUS KIERTÄVÄN LASTENSUOJELUN ERITYISSOSIAALI- TYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA 1 (5) SOPIMUS KIERTÄVÄN LASTENSUOJELUN ERITYISSOSIAALI- TYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA 1. Sopimuksen osapuolet Ostaja: Yhteyshenkilö: Tuottaja: Yhteyshenkilö: Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Raili Haaki

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN LUONNOS 4.12.104 SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON SAIRAALA-, KUNTOUTUS- JA HOIVAPALVELUT -OSASTON FYSIATRIAN POLIKLINIKKATOI- MINNAN LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kuopion kaupunki 1 (6) SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Sopimuksen osapuolet Kuopion kaupunki Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet PL 227 70101 Kuopio Juankosken

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio 2017.1 1. Toiminnassa noudatettavat ehdot Toiminnassa noudatetaan seuraavia asiakirjoja pätevyysjärjestyksessä:

Lisätiedot

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

HUS KUNTAYHTYMÄN HUSLAB LIIKELAITOKSEN (HUSLAB) JA OY X AB:N VÄLINEN PUITESOPIMUS JOUKKOPAPANÄYTTEIDEN ESITARKASTUSPALVELUJEN OSTAMISESTA

HUS KUNTAYHTYMÄN HUSLAB LIIKELAITOKSEN (HUSLAB) JA OY X AB:N VÄLINEN PUITESOPIMUS JOUKKOPAPANÄYTTEIDEN ESITARKASTUSPALVELUJEN OSTAMISESTA DIPAL 16.6.2015 LIITE 8 HUS-KUNTAYHTYMÄ Sopimus 1 (8) HUS KUNTAYHTYMÄN HUSLAB LIIKELAITOKSEN (HUSLAB) JA OY X AB:N VÄLINEN PUITESOPIMUS JOUKKOPAPANÄYTTEIDEN ESITARKASTUSPALVELUJEN OSTAMISESTA 1. Sopijaosapuolet

Lisätiedot

Osteopaatti Jutta Aalto Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus TIETOSUOJASELOSTE

Osteopaatti Jutta Aalto Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus TIETOSUOJASELOSTE Osteopaatti Jutta Aalto Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus TIETOSUOJASELOSTE 1 Yksityisyytesi suojaaminen Pitää kaikkien palveluitani käyttävien asiakkaiden/ potilaiden yksityisyyttä erittäin tärkeänä.

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2014 Johtolause 2 a Psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtava

Lisätiedot

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä Palvelusopimus joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään liittymisestä LUONNOS 05032015 Toimittaja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy Y- tunnus 2560184-9 Bertel Jungin aukio 5 02600 ESPOO Toimittajan

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

PäUiäM^ PARASTA AIKAA.

PäUiäM^ PARASTA AIKAA. PäUiäM^ 6.3.2015 Pälkäneen kunta Tekninen lautakunta TEKNISEN OSASTON JA VESIHUOLTOLAITOKSEN KONETYÖT Pälkäneen kunnan tekninen lautakunta (=tilaaja) pyytää tarjouksia kunnallisteknisiin rakennus-ja kunnossapitotöihin

Lisätiedot

LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT

LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT 10.9.2018 1 (6) LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT I Osa: Sopimusehdot Palveluntuottaja noudattaa voimassa olevan tietosuojalainsäädännön edellyttämiä menettelytapoja ja henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

METSURIPALVELUT

METSURIPALVELUT HANKINTASOPIMUS 1 (5) METSURIPALVELUT 2014-2015 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä 4 02070 ESPOON KAUPUNKI Yhteyshlö etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

SOPIMUS LASTENSUOJELULAIN MUKAISESTA LAITOSHOIDOSTA

SOPIMUS LASTENSUOJELULAIN MUKAISESTA LAITOSHOIDOSTA 1 (5) SOPIMUS LASTENSUOJELULAIN MUKAISESTA LAITOSHOIDOSTA SOPIJAOSAPUOLET PALVELUN OSTAJA: Liperin kunta Sosiaali- ja terveyslautakunta Lasten ja perheiden palvelut PALVELUN TUOTTAJA: Joensuun kaupunki.

Lisätiedot

KUUMA seutu liikelaitos (y tunnus 0127485-5) Kauppakaari 1-3 C 04200 Kerava

KUUMA seutu liikelaitos (y tunnus 0127485-5) Kauppakaari 1-3 C 04200 Kerava 1 SOPIMUS KUUMA -seutu liikelaitos tilaajana ja Oy toimittajana ovat tehneet seuraavan sopimuksen koskien Paikallisen kehittämisen ja lähidemokratian toimintamalli projektia. 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Tilaaja:

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LUISTINRATOJEN JÄÄDYTYS JA AURAUS/HARJAUS

SOPIMUSLUONNOS LUISTINRATOJEN JÄÄDYTYS JA AURAUS/HARJAUS 1 SOPIMUSLUONNOS LUISTINRATOJEN JÄÄDYTYS JA AURAUS/HARJAUS 1. Sopijaosapuolet Tuusulan kunta /Vapaa-aikapalvelut, jäljempänä Tilaaja Hyryläntie 16, 04301 Tuusula Y-tunnus 0131661-3 ja Yritys, jäljempänä

Lisätiedot

Tilaaja: Kirkkonummen kunta (jäljempänä tilaaja tai kunta ) Palveluntuottaja: nn (jäljempänä palveluntuottaja )

Tilaaja: Kirkkonummen kunta (jäljempänä tilaaja tai kunta ) Palveluntuottaja: nn (jäljempänä palveluntuottaja ) KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 5 Dnro 441/01.04.02/2013 SOPIMUS TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN HANKINNASTA OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Kirkkonummen kunta (jäljempänä tilaaja tai kunta ) Palveluntuottaja:

Lisätiedot

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9)

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) 1 (4) ESIVUOKRASOPIMUS Sopimusosapuolet 1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) Kihlakangas 13, 96800 Rovaniemi (jäljempänä vuokranantaja ) 2. Lapin pelastuslaitos (Y: 0937073-7) (jäljempänä

Lisätiedot

1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt

1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Kh 10.10.2016 152 liite 3 Tilaaja Palveluntuottaja Vihdin kunta Osoite Asemantie 30, 03100 Vihti Y-tunnus 0131905-6 Yhteyshenkilö maahanmuuttokoordinaattori Kristiina Toivikko

Lisätiedot

Päiväkotipalvelujen palveluntuottajien hyväksyminen edellyttää seuraavien vaatimusten täyttymistä:

Päiväkotipalvelujen palveluntuottajien hyväksyminen edellyttää seuraavien vaatimusten täyttymistä: Nastolan kunta Varhaiskasvatus Palveluseteli lasten päivähoidossa PALVELUNTUOTTAJIEN HYVÄKSYMISEN EDELLYTYKSET Päiväkotipalvelujen palveluntuottajien hyväksyminen edellyttää seuraavien vaatimusten täyttymistä:

Lisätiedot

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi/ Varhaiskasvatus, jäljempänä kaupunki PL 214 53101 LAPPEENRANTA Palveluntuottaja

Lisätiedot

2. VUOKRAMINEN VUOKRSOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet. 2.1 Toiminnan määrittely. Yrityksellä oikeus käyttää hallssa olevia toimiston viereisiä sosiaalitiloja.

2. VUOKRAMINEN VUOKRSOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet. 2.1 Toiminnan määrittely. Yrityksellä oikeus käyttää hallssa olevia toimiston viereisiä sosiaalitiloja. VUOKRSOPIMUS 1.1 Sopijapuolet Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Easy-Lift Oy, jäljempänä yritys. Teollsuustie 8, 89400 HYRYNSALMI 1.2 Sopimuksen kohde 2. VUOKRAMINEN Vuokrattava

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet LIITE 7: Sopimusluonnos 0(5) SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Toimittaja:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS-

Lisätiedot