A S I A L U E T T E L O:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A S I A L U E T T E L O:"

Transkriptio

1 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) A S I A L U E T T E L O: 43 Kokouksen avaus 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Ääntenlaskijoiden valinta 47 Työjärjestyksen hyväksyminen 48 Työntekijän vaali keittäjän työsopimussuhteiseen tehtävään 49 Työntekijän vaali siivooja-vahtimestarin työsopimussuhteiseen tehtävään 50 Kurssikeskustyöntekijä nimikkeen muuttaminen siivooja-vahtimestariksi ja palkan tarkastus 51 Työntekijän valinta traktorinkuljettajan työsopimussuhteiseen tehtävään 52 Rakennusmestarin virkanimikkeen muuttaminen 53 Henkilöstösihteerin viran lakkauttaminen ja hallintosihteerin viran perustaminen 54 Hallintosihteerin viran johtosääntö 55 Henkilöstösihteeri Sirpa Kauppisen siirtäminen hallintosihteerin virkaan 56 Tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry:n anomus 58 Imatran Mielenterveys ry matkaraha-anomus 59 Verotulokertymät Kirkkoherran päätösluettelo 61 Talousjohtajan päätösluettelo 62 Saapuneet kirjeet ja asiakirjat 63 Muut esille tulevat asiat 64 Seuraava kokous 65 Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

2 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikkona klo Paikka seurakuntakeskuksen kokoussali, Tainionkoskentie 80 Läsnä Marttinen Arto kirkkoherra, puheenjohtaja Teräslahti Liisa varapuheenjohtaja Hirvonen Esa jäsen Koistinen Minna jäsen Koistinen Sirpa jäsen Kärkäs Pekka jäsen Mylläri Allan jäsen Rahkonen Tuula jäsen Sopanen Hannu jäsen Tiihonen Marko jäsen, esteellinen 49 Vepsä Kari jäsen, esteellinen 58 Muut osallistujat Mynttinen Rauni Paakki Sirpa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Poissa Ollonen Ilkka syy: työeste 43 Kokouksen avaus Kirkkoherra Arto Marttinen avasi kokouksen pitämällä alkuhartauden, laulettiin virsi 275.

3 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Esityslista on postitettu keskiviikkona Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on paikalla (KL 9: 2 ). Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja jäsenten lukumäärään nähden päätösvaltaiseksi. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi, läsnä 11/ Pöytäkirjan tarkastajien valinta n ohjesäännön 9 2 momentin mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Pekka Kärkäs ja Allan Mylläri. Pöytäkirja tarkastetaan torstaina klo Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Kärkäs ja Allan Mylläri. 46 Ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjan tarkastajat valitaan ääntenlaskijoiksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. 47 Työjärjestyksen hyväksyminen Työjärjestys hyväksytään esityslistan mukaisena. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

4 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 48 Työntekijän vaali keittäjän työsopimussuhteiseen tehtävään Kurssikeskuksen vakinaista henkilöstöä ovat kurssikeskuksen johtaja, keittäjä ja kurssikeskustyöntekijä. Siivooja-vahtimestarin työsopimussuhteinen tehtävä vapautuu eläkkeelle jäämisen vuoksi helmikuun alusta lähtien. Kurssikeskuksen johtajaa lukuun ottamatta kaikki työntekijät ovat työsopimussuhteisia. Vuoden 2014 aikana kurssikeskuksen keittiö- ja siivoushenkilöstölle on kertynyt henkilötyövuosia yhteensä 6,1. Tämän lisäksi on ollut satunnaisesti tuntipalkkaisia tarjoilijoita tms. auttamassa erityisesti viikonlopputapahtumissa. Jotta Päivärannan kurssikeskuksen keskeytymätön toiminta turvataan, on vakinaisen keittiö- ja siivoushenkilöstön määrää lisättävä. Vahvistamalla keittiöhenkilöstön määrää kurssikeskuksen johtaja pystyy nopeammin vastaamaan asiakaspalveluun ja markkinointiin sekä huolehtimaan toiminnan suunnittelusta. päätti julistaa toistaiseksi voimassa olevan kurssikeskuksen työsopimussuhteisen keittäjän tehtävän haettavaksi. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus vaativuusryhmän 402 mukainen. Keittäjän tehtävään jätti hakemuksensa määräaikaan mennessä 34 hakijaa, yksi hakemus saapui määräajan jälkeen. Oheisena liitteenä on nimiluettelo keittäjän tehtävää hakeneista. Tehtävää hakeneista kutsuttiin haastatteluun Johanna Hirvonen, Ritva Ikonen, Laura Kotanen, Katja Soikkanen, Heidi Utulahti ja Helena Varis. Haastattelut pidettiin 6.3. ja ja haastattelijoina toimivat talousjohtaja Sirpa Paakki, kurssikeskuksen johtaja Kirsi Kaljunen ja pääkirjanpitäjä Sari Villanen. päättää valita kurssikeskuksen keittäjän työsopimussuhteiseen tehtävään ravintolakokki Katja Soikkasen ja hänen kieltäytymisensä varalle kokki Johanna Hirvosen. Tehtävä alkaa alkaen tai sopimuksen mukaisesti ja tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

5 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) valitsi yksimielisesti kurssikeskuksen keittäjän työsopimussuhteiseen tehtävään Katja Soikkasen ja hänen kieltäytymisensä varalle Johanna Hirvosen. Tehtävä täytetään alkaen tai sopimuksen mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 49 Työntekijän vaali siivooja-vahtimestarin työsopimussuhteiseen tehtävään Kesällä 2014 vapautui Olavinkulman siivooja-vahtimestarin työsopimussuhteinen tehtävä eläkkeelle jäämisen vuoksi. Helmikuun alusta on vapautunut myös kurssikeskuksen siivooja-vahtimestarin tehtävä samasta syystä. Kurssikeskuksen johtaja Kirsi Kaljunen toimii niin kurssikeskuksen henkilökunnan kuin myös eri toimipisteiden siivooja-vahtimestareiden esimiehenä ja on pyrkinyt tehtäväjärjestelyin tuottamaan siivoojavahtimestaripalvelut taloudellisesti ja tehokkaasti seurakunnan eri toimipisteisiin. Kahden siivooja-vahtimestarin työpanoksen väheneminen on kuitenkin liian suuri muutos eikä henkilöstösiirroin tai työjärjestelyin palvelujen tasoa pystytä turvaamaan. Palkkaamalla yksi siivooja-vahtimestari, jonka tehtäväalueena ovat kaikki seurakunnan toimipisteet, pystytään joustavasti turvaamaan tämän hetkiset tarpeet seurakunnan eri toimipisteiden osalta. päätti julistaa toistaiseksi voimassa olevan työsopimussuhteisen siivooja-vahtimestarin tehtävän haettavaksi. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Siivooja-vahtimestarin tehtävään jätti hakemuksensa määräaikaan mennessä 39 hakijaa, yksi hakemus saapui määräajan jälkeen. Oheisena liitteenä on nimiluettelo siivooja-vahtimestarin tehtävää hakeneista. Useat henkilöt hakivat niin keittäjän kuin myös siivooja-vahtimestarin tehtävää. Tehtävää hakeneista kutsuttiin haastatteluun Laura Kotanen, Satu Suikkanen ja Anna-Maija Vasara. Haastattelut pidettiin 2.3. ja 6.3. ja haastattelijoina toimivat talousjohtaja Sirpa Paakki, kurssikeskuksen johtaja Kirsi Kaljunen ja pääkirjanpitäjä Sari Villanen.

6 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) päättää valita siivooja-vahtimestarin työsopimussuhteiseen tehtävään siivooja Laura Kotasen ja hänen kieltäytymisensä varalle kokki Satu Suikkasen. Tehtävä alkaa alkaen tai sopimuksen mukaisesti ja tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla. n jäsen Marko Tiihonen ilmoitti olevansa esteellinen osallistumaan tämän asian käsittelyyn hallintolain 28 1 momentin mukaan (osallisuusjäävi) ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. valitsi yksimielisesti siivooja-vahtimestarin työsopimussuhteiseen tehtävään Laura Kotasen ja hänen kieltäytymisensä varalle Satu Suikkasen. 50 Kurssikeskustyöntekijän nimikkeen muuttaminen siivooja-vahtimestariksi ja palkan tarkastus päätti palkata Inga Honkasen Päivärannan osa-aikaiseksi kurssikeskustyöntekijäksi /siivooja-vahtimestariksi alkaen, 30 tuntia/viikko ja 90 h kolmen viikon periodissa. Palkkaus vaativuusryhmän 303 mukaisesti 78 % täyden työajan palkasta. Talousjohtaja muutti kurssikeskustyöntekijä Inga Honkasen suostumuksella osa-aikatyön täydeksi työajaksi (114,75 h/3 viikon periodi ja kuukausipalkka 100 %). Kurssikeskustyöntekijä Inga Honkanen on hoitanut syksystä 2014 asti siivooja-vahtimestarin tehtävää. päättää muuttaa kurssikeskustyöntekijä Inga Honkasen tehtävänimikkeen siivooja-vahtimestariksi alkaen. Työaika 114,75 tuntia/kolmen viikon periodi. Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaisesti. hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

7 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 51 Työntekijän valinta traktorinkuljettajan työsopimussuhteiseen tehtävään Työsopimussuhteinen traktorinkuljettajan tehtävä hautausmaalla vapautuu alkaen eläkkeelle jäämisen vuoksi. Tehtävään kuuluu olennaisena osana myös krematorionhoitajan tehtävät toisen traktorinkuljettajan parina vuoroviikoin. Tehtävä täytetään ilman hakumenettelyä pitkäaikaisella kausityöntekijällä, jolla on kokemusta kyseisistä tehtävistä. päättää valita traktorinkuljettajan toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään Ilkka Kaatosen alkaen. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Työaika 38,25 tuntia viikossa, tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla. Keskustelun jälkeen esittelijänä toimiva viranhaltija muutti ehdotustaan siten, että traktorinkuljettajan tehtävän valitaan Ilkka Kaatonen määräajaksi ja hautausmaan työvoimatarpeista tehdään selvitys seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen. 52 Rakennusmestarin virkanimikkeen muuttaminen Seurakunnassamme on ollut vuodesta alkaen rakennusmestarin virka. Virka on perustettu vastaamaan sen aikaista tarvetta seurakunnan kiinteistöjen rakentamisessa ja valvonnassa. Vuosikymmenien aikana viran tehtävät ovat muuttuneet niin sisällöltään kuin myös vaatimuksiltaan. Kirkon työmarkkinalaitoksen tilastojen mukaan seurakuntien kiinteistöhallinnon esimiehen tehtäviä hoitava viranhaltija on kiinteistöpäällikkö. Rakennusmestarina toimiva viranhaltija on antanut suostumuksensa nimikemuutokseen. Nimikkeen muutoksella ei ole vaikutusta palkkaukseen. esittää kirkkovaltuustolle, että rakennusmestarin virka muutetaan kiinteistöpäällikön viraksi. hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

8 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 53 Henkilöstösihteerin viran lakkauttaminen ja hallintosihteerin viran perustaminen Henkilöstösihteerin viran tultua avoimeksi vuonna 2010 yhdistettiin hallinnon toimistosihteerin ja henkilöstösihteerin virkojen tehtäviä ja joitakin tehtäviä jaettiin tuolloin muille viranhaltijoille. Sirpa Kauppinen määrättiin hoitamaan näiden molempien virkojen tehtävät. Kirkon palvelukeskukseen liittyminen alusta tuo monia muutoksia erityisesti taloustoimiston viranhaltijoiden tehtäviin, mutta eniten muutoksia tullee henkilöstösihteerin tehtäviin. Monet henkilöstöasiat, joita henkilöstösihteeri on hoitanut, siirtyy työntekijöiden ja heidän esimiestensä tehtäväksi. Henkilöstösihteeri on hoitanut henkilöstöasioiden ohella myös seurakuntahallinnon tehtäviä. Nyt tehtävät järjestellään siten uusiksi, että hallintosihteeri huolehtii kokonaisvaltaisesti kaikki hallintoon liittyvät asiakirjat sekä arkistonhoidon. Seurakunnan virkojen perustaminen ja lakkauttaminen kuuluu kirkkovaltuuston toimivaltaan. Viran lakkauttamispäätös voidaan tehdä yksinkertaisella äänten enemmistöllä. päättää esittää kirkkovaltuustolle, että a) henkilöstösihteerin virka lakkautetaan ; b) perustetaan hallintosihteerin virka alkaen, palkkaus vaativuusryhmän 503 mukaisena. hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

9 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 54 Hallintosihteerin viran johtosääntö Hallintosihteerin johtosääntöehdotus on esityslistan liitteenä. Esityslistan liitteinä ovat myös voimassa olevat henkilöstösihteerin ja aiemmin lakkautetun toimistosihteerin viran johtosäännöt. hyväksyy hallintosihteerin viran lukien voimaan tulevan johtosäännön. hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. 55 Henkilöstösihteeri Sirpa Kauppisen siirtäminen hallintosihteerin virkaan Kirkkolain 6 luvun 38 mukaiseksi viranhaltija voidaan siirtää saman työnantajan toiseen virkasuhteeseen, jonka kelpoisuusvaatimukset hän täyttää ja jota voidaan pitää hänelle sopivana, jos: 1) hänen asemansa toistaiseksi otettuna tai määräaikaisena viranhaltijana ei muutu ja perusteena on toiminnan tai tehtävien uudelleenjärjestelyyn liittyvä perusteltu syy ja hänen varsinainen palkkansa ei alene; 2) hän on antanut siirtoon suostumuksensa; tai 3) siirtoon on muu hyväksyttävä syy ja viranhaltija on antanut siirtoon suostumuksensa. Henkilöstösihteeri Sirpa Kauppista on kuultu tehtäväjärjestelyjen vuoksi ja hän on antanut suostumuksensa siirtoon. Sirpa Kauppinen siirretään suostumuksensa mukaisesti hallintosihteerin virkaan alkaen. hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

10 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 56 Tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014 Seurakunnan talous on pysynyt edelleen vakaana ja vuosikate vuodelta 2014 on positiivinen. Vuosikatetta kertyi ,37, mikä on ,34 edellisvuotista vähemmän. Talousarvioon verrattuna vuosikate on noin neljä kertaa odotettua parempi. Toimintakuluja ilman sisäisiä eriä kertyi ,13, missä on laskua ,20 eli 1,69 % vuoden 2014 toimintakuluihin verrattuna. Henkilöstömenot laskivat ,88 eli 1,0 % edellisestä vuodesta. Toimintatuloja kertyi ,02 edellisvuotista vähemmän johtuen puun myyntitulojen puuttumisesta. Kirkollisveron tuloarvio toteutui 99,6 % ja yhteisöveron tuloarvio toteutui 104,4 %. Kirkollisveroa kertyi ,13 arvioitua vähemmän ja yhteisöveroa kertyi ,93 tuloarviota enemmän. Verotuloja vuonna 2014 kertyi yhteensä ,80, mikä on ,85 edellisvuotista vähemmän. Suurin syy verotulojen vähenemiseen on tilitysjärjestelmässä toteutetut muutokset vuonna Suunnitelman mukaisten poistojen ja poistoeron vähennyksen jälkeen tilikaudelta 2014 kertyi ylijäämää ,42. Investointeja ei tilikaudella 2014 ollut lainkaan. Kolmen Ristin kirkon ja siunauskappelin suunnittelu- ja korjausrakentamisen suunnitteluun ja koekorjauksiin on käytetty tilikauden aikana varoja ,59. Hautainhoitorahaston tilinpäätös tilikaudelta 2014 on alijäämäinen ,96. Hautainhoitorahaston varat olivat yhteensä ,36 ja rahaston haudanhoitovastuut ,58. Esityslistan liitteenä on tasekirja vuodelta 2014 ja alkuperäiset tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa. päättää hyväksyä tilinpäätöksen vuodelta 2014, allekirjoittaa sen sekä jättää tilintarkastajille tarkastettavaksi. esittää kirkkovaltuustolle, että ylijäämä ,42 vuodelta 2014 siirretään aikaisempien vuosien ylijäämään ja hautainhoitorahaston alijäämä ,96 vuodelta 2014 siirretään aikaisempien vuosien ylijäämään. hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

11 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 57 Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry:n anomus Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry on valinnut Imatran seurakunnan jäsenen Mika Niemeläisen edustamaan Suomea kehitysvammaisten Special Olympics maailman kesäkisoihin Los Angelesissa. Mika Niemeläisen laji on keilaus. Urheilijan tukijoukot ovat sitoutuneet hankkimaan varoja kisamatkaa varten paikallisilta tukijoilta ja yhteistyökumppaneilta. Urheilijan kisamatkan rahoitustarve on noin Anomuksen ovat allekirjoittaneet Riikka Juntunen VAU ry:n toiminnanjohtaja ja Mika Niemelän tukihenkilö Elli Niemelä. n päätös vastaavanlaiseen anomukseen on ollut kielteinen. päättää, ettei tukea myönnetä kehitysvammaisten Special Olympics maailman kesäkisoihin osallistumista varten. Hannu Sopanen ehdotti, että Mika Niemeläiselle myönnetään tukea kisamatkaa varten 200. Ehdotus ei saanut kannatusta, joten puheenjohtaja ilmoitti, että päätökseksi on tullut pohjaehdotus. Hannu Sopanen ilmoitti jättävänsä päätökseen eriävän mielipiteen. 58 Imatran Mielenterveys ry matkaraha-anomus Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Imatran Mielenterveys ry anoo matkaraha-avustusta 9 henkilölle Mielenterveydenkeskusliiton järjestämille mielenterveyskuntoutujien kulttuuri- ja yleisurheilupäiville Kajaaniin. Imatran Mielenterveys ry anoo seurakunnalta avustusta pikku-bussin vuokraan, polttoaineeseen ja majoituskuluihin 700. Diakoniatyö tekee yhteistyötä Imatran Mielenterveys ry:n kanssa. Työalajohtaja Riitta Sjöblom puoltaa mieltenterveyskuntoutujien kulttuuri- ja yleisurheilupäiville annettavaa tukea. Aikaisempina vuosina tuki on annettu diakonian avustuksista.

12 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) päättää, että se avustaa 500 Imatran Mielenterveys ry matkaa Mielenterveydenkeskusliiton järjestämille mielenterveyskuntoutujien kulttuuri- ja yleisurheilupäiville Kajaaniin. n jäsen Kari Vepsä ilmoitti olevansa esteellinen osallistumaan tämän asian käsittelyyn hallintolain 28 1 momentin mukaisesti (yhteisöjäävi) ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Hannu Sopanen ehdotti päätökseen 57 viitaten, ettei tukea myönnettäisi kulttuuri- ja yleisurheilupäiville osallistumista varten Imatran Mielenterveys ry:lle ja ehdotusta kannatti Sirpa Koistinen. Puheenjohtaja ilmoitti, että on tehty pohjaehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, joten asiasta äänestetään. Suoritetussa kädennostoäänestyksessä Sopasen ehdotus sai viisi ääntä ja pohjaehdotuksena ollut ehdotus viisi ääntä. Tasaäänestyksessä puheenjohtajan ääni ratkaisee. Puheenjohtaja ilmoitti, että päätökseksi tuli pohjaehdotus eli Imatran Mielenterveys ry:n matkaa varten on myönnetty 500 avustus. 59 Verotulokertymät Seurakunnalle on tilitetty verotuloja tammi -helmikuulta 2015 seuraavasti: Kirkollisvero Yhteisövero TA , ,00 Keskim. kertymä 2 kk , ,33 Tot 2/ , ,03 Tot-% (keskim-%) 19,2 (16,7) 18,1 (16,7) Ylitys/alitus , ,70 Kertymä ed. v. vast , ,02 Muutos ed. v. vast , ,99 Muutos-% ed. v. vast. - 4,5 % - 17,0 %

13 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) merkitsee tiedoksi verotulokertymät. Merkittiin tiedoksi. 60 Kirkkoherran päätösluettelo Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Kirkkoherra on tehnyt liitteenä olevan luettelon mukaiset päätökset nro Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 61 Talousjohtajan päätösluettelo Talousjohtaja on tehnyt liitteenä olevan luettelon mukaiset päätökset nro Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 62 Saapuneet kirjeet ja asiakirjat Kirkkohallituksen yleiskirjeet: ( >etusivu>yleiskirjeet) Yleiskirje nro 3/2015 Salassa pidettävät tiedot ja sähköposti

14 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) Yleiskirje nro 4/2015 Yhdenvertaisuuslainsäädäntö uudistui Yleiskirje nro 5/2015 Tilastolomakkeiden a7 a9 lähettäminen kirkkohallitukseen tilastovuodelta 2014 Yleiskirje nro 6/2015 Väestörekisterikeskus tiedottaa painotuotteiden tilaamisesta Yleiskirja nro 7/2015 Lastensuojelulain mukainen ilmoitusvelvollisuus lapsen henkeen ja terveyteen kohdistuvien tekojen osalta Yleiskirje nro 8/2015 Kunniamerkin nimenmuutos ja esitykset pro ecclesia -mitalin ja ritarikuntien Kunniamerkkien saajiksi itsenäisyyspäivänä 2015 Kirkon työmarkkinalaitoksen kirjeet: ( >etusivu> palvelussuhde>kit yleiskirjeet) Yleiskirje A2/ Kirkon työmarkkinalaitoksen koulutustilaisuuksia vuonna Muutoksia luottamusmieskursseihin Yleiskirje A3/2015 Uusi yhdenvertaisuuslaki ja siihen liittyviä muita lakimuutoksia Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 63 Muut esille tulevat asiat Suomen Merimieskirkko ry kirje : Suomen merimieskirkko kiittää saamastaan taloudellisesta tuesta Tuen kautta mahdollistuu Merimieskirkon työn liikkuvien ihmisten parissa, joita kotiseurakunnan yhteys ja palvelut eivät tavoita sekä kansainvälinen diakonia Suomen satamissa.

15 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (15) 64 Seuraava kokous n seuraava kokous pidetään seurakuntakeskuksessa keskiviikkona klo Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja totesi, että pöytäkirjaan liitetään kirkkolain 24 luvun mukainen valitusosoitus ja päätti kokouksen klo Arto Marttinen puheenjohtaja Sirpa Paakki pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytään Pekka Kärkäs Allan Mylläri Pöytäkirja on asetettu nähtäville ja se pidetään KL 25 luvun 3 mukaisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Sirpa Kauppinen henkilöstösihteeri

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 31 Ääntenlaskijoiden valinta 32 Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 34. Kokouksen avaus 35. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 37. Ääntenlaskijoiden valinta 38.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 24 Kokouksen avaus 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 27 Ääntenlaskijoiden valinta 28 Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 19. Kokouksen avaus 20. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 22. Ääntenlaskijoiden valinta 23.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 66. Kokouksen avaus 67. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 69. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 28. Kokouksen avaus 29. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30. Pöytäkirjan tarkastus 31. Ääntenlaskijat 32. Työjärjestys 33. Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) Kirkkoneuvosto 27.3.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) Kirkkoneuvosto 27.3.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 46 Kokouksen avaus 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan tarkastus 49 Ääntenlaskijat 50 Työjärjestys 51 Henkilöstöasia

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 37. Kokouksen avaus 38. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 40. Ääntenlaskijoiden valinta 41.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (7) A S I A L U E T T E L O: 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Ääntenlaskijoiden valinta 21 Työjärjestyksen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 64. Kokouksen avaus 65. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 67. Ääntenlaskijoiden valinta 68.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 120. Kokouksen avaus 121. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 122. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 123. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) Kirkkoneuvosto 27.2.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) Kirkkoneuvosto 27.2.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) A S I A L U E T T E L O : 31 Kokouksen avaus 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ääntenlaskijat 35 Työjärjestys 36 Imatran

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 85. Kokouksen avaus 86. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 87. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 88. Ääntenlaskijoiden valinta 89.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 97. Kokouksen avaus 98. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 100. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (11) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (11) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 158. Kokouksen avaus 159. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 160. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 161. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) A S I A L U E T T E L O 16. Kokouksen avaus 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19. Ääntenlaskijoiden valinta 20.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 39 Kokouksen avaus 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Ääntenlaskijat 43 Työjärjestys 44 Henri Sepposen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 8. Kokouksen avaus 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 11. Ääntenlaskijoiden valinta 12.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) A S I A L U E T T E L O: 115. Kokouksen avaus 116. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 117. Pöytäkirjantarkastajien valinta 118. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (15) A S I A L U E T T E L O: 154. Kokouksen avaus 155. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 156. Pöytäkirjantarkastajien valinta 157. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 18. Kokouksen avaus 19. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 21. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 (10) A S I A L U E T T E L O : 11 Kokouksen avaus 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Ääntenlaskijoiden valinta 15 Työjärjestyksen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (11) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (11) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 102. Kokouksen avaus 103. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 104. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 105. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 94. Kokouksen avaus 95. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 96. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 97. Ääntenlaskijoiden valinta 98.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (13) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (13) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (13) A S I A L U E T T E L O: 131. Kokouksen avaus 132. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 133. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 134. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (13) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Ääntenlaskijoiden valinta 5 Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 123. Kokouksen avaus 124. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 125. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 126. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 77. Kokouksen avaus 78. Kokouksen laillisuus ja 79. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 80. Ääntenlaskijoiden valinta 81. Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 31. Kokouksen avaus 32. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 34. Ääntenlaskijoiden valinta 35.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Ohjeet vaalien toimittamiseen 4. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 (10) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 165 Kokouksen avaus 166 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 167 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 168 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Ääntenlaskijat 32 Työjärjestys 33 Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 (10) A S I A L U E T T E L O : 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastus 4. Ääntenlaskijat 5. Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (7) A S I A L U E T T E L O 42. Kokouksen avaus 43. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 44. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 45. Ääntenlaskijoiden valinta 46.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 108. Kokouksen avaus 109. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 110. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 111. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (14) A S I A L U E T T E L O 50. Kokouksen avaus 51. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 52. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 53. Ääntenlaskijoiden valinta 54.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (11) A S I A L U E T T E L O 20. Kokouksen avaus 21. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 23. Ääntenlaskijoiden valinta 24.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (15) A S I A L U E T T E L O: 11. Kokouksen avaus 12. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 14. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 (12) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 22. Kokouksen avaus 23. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 25. Ääntenlaskijoiden valinta 26.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 37 Kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 40 Ääntenlaskijoiden valinta 41 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (16) A S I A L U E T T E L O: 197. Kokouksen avaus 198. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 199. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 200. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 173. Kokouksen avaus 174. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 175. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 176. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (12) A S I A L U E T T E L O: 36. Kokouksen avaus 37. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 39. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.55 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (14) Kirkkoneuvosto 13.6.2012

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (14) Kirkkoneuvosto 13.6.2012 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (14) ASIALUETTELO 120 Kokouksen avaus 121 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 122 Pöytäkirjan tarkastus 123 Ääntenlaskijat 124 Työjärjestys 125 Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (10) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (10) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (12) A S I A L U E T T E L O : 13. Kokouksen avaus 14. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15. Pöytäkirjan tarkastus 16. Ääntenlaskijat 17. Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (17) A S I A L U E T T E L O: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Ääntenlaskijoiden valinta 5 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastus 32 Ääntenlaskijat 33 Työjärjestys 34 Ostotarjous

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (14) Kirkkoneuvosto 24.4.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (14) Kirkkoneuvosto 24.4.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (14) A S I A L U E T T E L O : 62 Kokouksen avaus 63 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 Pöytäkirjan tarkastus 65 Ääntenlaskijat 66 Työjärjestys 67 Kapellimestarin

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 20.11.2018 9/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 20.11.2018 1 klo 16.00 16.55 Pello seurakuntakoti Jäsenet Pieskä Aino puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin Pertti

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.3.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.3.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.3.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon takkahuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 12. Kokouksen avaus 13. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 15. Ääntenlaskijoiden valinta 16.

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.12.2018 3/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.12.2018 1 Aika 04.12.2018 klo 18.00 19.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot