Kohdasta 6 hän mainitsi olevansa edelleen sillä kannalla, ettei SE-sääntöjä tulisi hyväksyä takautuvasti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kohdasta 6 hän mainitsi olevansa edelleen sillä kannalla, ettei SE-sääntöjä tulisi hyväksyä takautuvasti."

Transkriptio

1 SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Liidintoimikunnan kokous 4/2003 Aika: ma Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Kari Suhonen, PJ Heikki Nuutinen Pasi Hynynen Jari Takanen Taina Takanen Pekka Vartia Esa Alaraudanjoki Virpi Nieminen Kai Mönkkönen, Martti Roivainen, sihteeri 1. Kokouksen avaus PJ avasi kokouksen Mönkkönen esitteli lyhyesti esityslistan kohdan 5 taustaa ja nykytilaa todeten, ettei henkilö, jolta selvitystä oli pyydetty, ollut sitä SIL ry:lle toimittanut. LIT:ltä hän pyysi toimenpide-ehdotusta SIL ry:n hallitukselle. Kohdasta 6 hän mainitsi olevansa edelleen sillä kannalla, ettei SE-sääntöjä tulisi hyväksyä takautuvasti. Kohdasta 10 hän mainitsi, että tapausta olisi hänen mielestään ensin kannattanut yrittää selvittää SIL ry:n piirissä. Asiasta keskusteltiin jo tässä yhteydessä ja todettiin, että kisavalintalautakuntamenettely mainitaan FAI:n Sporting Coden Section 7:ssä. Ehdotettiin mahdollisimman yksiselitteisten kisalentäjien valintaa koskevien sääntöjen laatimista tulevaisuudessa. Lisäksi on mietittävä, onko SMkilpailuihin syytä ottaa vapaavalintaisesti kilpailijoita. 2. Esityslistan ja edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Lisättiin kohtaan 3 (Ilmoitusasiat) Reijo Kähkösen lisäselvitys. Lisättiin kohtaan 7 (Suomenennätyshakemukset) Makkosen hakemus. Lisättiin kohtaan 13 (Vuoden 2003 hankkeiden tilanne) moottoroidun tandemvarjoliidon uusi koulutusohjelmaesitys, josta puuttuu ao. koulutuksen tarkistuslista. Lisättiin kohtaan 15 (Muut asiat) Yoki L:n koelentokertomus. Liidinkirja lähetetään SIL ry:lle myöhemmin. PJ päätti, että joistakin esityslistan asioista pidetään myöhemmin sähköpostikokous. Hyväksyttiin esityslista ja edellisen kokouksen pöytäkirja.

2 3. Ilmoitusasiat Sihteeri esitteli LIT:n rahatilanteen (liite 1). Sihteeri esitteli Reijo Kähkösen lisäselvityksen (liite 2), jota LIT oli kokouksessaan 1/2003, kohta 6, pyytänyt. Asia jäi pöydälle sähköpostikokoukseen. 4. Lausuntopyyntö (liite 3) riippuliito-onnettomuudesta (tutkintaselostus B 2/2002 L) Loimaalla Todettiin seuraavaa turvallisuussuosituksista: 1. suositus: Tuulen vaarallisuuteen on liidintoiminnassa aina kiinnitetty huomiota jo alkeiskoulutuksessa ja lentopaikkaa valittaessa. 2. suositus: Mm. oppimateriaalissa (Riippuliito, elämä ja maailmankaikkeus, kohta ) kerrotaan ultraviolettisäteilyn haitallisesta vaikutuksesta liitimeen. 3. suositus: Päätettiin valmistella liidinkerhoille ja liidinmoottoritarkastajille lähetettävä ja verkkoon pantava turvallisuustiedote, jossa otetaan huomioon myös tämä suositus. Jari Takanen valmistelee vl-harrastajille lähetettävän osan, Heikki Nuutinen rlharrastajille lähetettävän osan ja Kari Suhonen tiedotteen yleisen osan. 4. Suositus: Asiaa on jo käsitelty LIT:n kokouksessa 3/2003 (liite 4) ja todettu, että nykyiset liidintoimintaa koskeva ilmailumääräys ja Ilmailuliiton ohjeet ovat jokaisen harrastajan saatavilla verkossa osoitteessa minkä lisäksi Ilmailuliitto on ne aikoinaan postittanut liidinkerhoille. SIL ry:n vastaus LTH:lle (ilman liitteitä) on liitteenä Epäilty ilmailumääräysrikkomustapaus Todettiin, että N.N. on lentänyt ilman voimassaolevaa kelpoisuustodistusta SE-yrityksen yhteydessä kesäkuussa Sihteeri on tiedottanut asiasta LIT:lle sähköpostitse (liite 6). N.N. ei ole vastannut kirjattuna kirjeenä lähetettyyn selvityspyyntöön (liite 7), mutta se ei SIL ry:n epäillyn rikkomustapausohjeen mukaan estä asian käsittelyä, kuten Mönkkönen kertoi kohdassa 1. LIT toteaa, että N.N. on kouluttaja ja kokenut lentäjä, jonka olisi pitänyt osata huolehtia kelpoisuutensa voimassaolosta. Toisaalta LIT ottaa huomioon, että hän on myös ansioitunut rl- ja vl-opettaja sekä toiminut aktiivisesti lajin kehittämisen hyväksi. LIT pyrki päätöstä tehdessään jättämään huomiotta kuulemansa huhut muista mahdollisista tapahtumista. Lisäksi todettiin, että N.N. edellisen kelpoisuustodistuksen voimassaoloaika oli poikkeuksellisen lyhyt johtuen medikaalin vanhenemisesta, mikä on voinut aiheuttaa inhimillisen unohduksen tapahtumiseen.

3 Päätettiin ehdottaa SIL ry:n hallitukselle N.N. riippuliitokelpoisuuden peruuttamista yhden kuukauden ajaksi. 6. Suomen ennätyssäännöt Päätettiin tehdä liitteenä olevaan sääntöesitykseen Alaraudanjoen muutosehdotus (liite 8 ) ja hyväksyttiin säännöt muutoksen jälkeen. SE-säännöt astuvat voimaan Alaraudanjoki toimittaa sääntöjen lopullisen version SIL ry:lle ja LIT:lle. 7. Suomenennätyshakemukset - Kari Rämö , (vl, yleinen, 1-paikkainen, edestakainen, 34,1 km) hyväksyttiin (liite 9) - Antti Nummelin (rl, nopeus kolmioreitillä), ei hyväksytty vaadittavien valokuvien puuttuessa (liite 10) - Antti Nummelin (rl, yleinen, 1-paikkainen, määrämaali, 208 km), hyväksyttiin, (rl, yleinen, 1-paikkainen, vapaa matka 309 km), hyväksyttiin (liitteet 11 ja 12) - N.N (rl, edestakainen), ei hyväksytty, koska lentäjän kelpoisuustodistus ei ollut voimassa ennätysyritystä tehtäessä (liite 13) - Ari Sahlström (vl, yleinen, 1-paikkainen, kolmio (51,5 km) ja vl, yleinen, 1-paikkainen, nopeus 50 km:n kolmioreitillä 10,1 km/t), hyväksyttiin (liite 14) - Kari Rämö (vl, yleinen, 1-paikkainen, määrämaali 87,9 km ja vl, yleinen, 1-paikkainen, vapaa matka 133,1 km samalla lennolla), hyväksyttiin (liite 15) - Jouni Makkonen, (vl, yleinen, 1-paikkainen, edestakainen, 54,6 km) jäi pöydälle sähköpostikokoukseen (liite 16) Päätettiin jakaa SE-mitalit Syystapaamisessa Kalajoella Palkinnoista päättäminen - Olavi A. Raution kiertopalkinto (vuoden riippuliitäjä) Päätettiin myöntää palkinto Antti Nummelinille. Perusteluna on hyvä kisamenestys riippuliidon SM-kilpailuissa 2003 ja kansainvälisessä kilpailussa sekä kahden Suomen ennätyksen saavuttaminen vuonna Höyhen+6 palkinto (vuoden varjoliitokerho tai varjoliitäjä) Päätettiin myöntää palkinto Kari Rämölle. Perusteluna ovat aktiivinen harrastaminen ja hyvät lentosuoritukset eli kolmen Suomen ennätyksen saavuttaminen vuonna Kisa-avustuksista päättäminen Hyväksyttiin Alaraudanjoen esitys (liite 17) varjoliidon kisa-avustusten jaosta. Riippuliitokisavastaava Hynynen toimittaa oman esityksensä (liite 18) myöhemmin SIL ry:lle. Sihteeri muistutti, että avustusten edellytyksenä on kisamatkakertomuksen sekä urheilijatietolomakkeen ja valmennustukisopimuksen toimittaminen Ilmailuliittoon. Avustukset maksetaan kuitteja vastaan.

4 10. Varjoliidon SM-kisojen tasa-arvotapaus Todettiin, että kisavalinnassa toimittiin voimassaolevien SM-kisasääntöjen mukaan. 11. Pohjoismainen liidinkokous Päätettiin järjestää kokous Helsingissä hotelli Arthurissa Alaraudanjoki toimii puheenjohtajana ja laatii esityslistan, jonka toimittaa Ilmailuliittoon. Sihteerinä toimii Roivainen. LIT:stä osallistuu lisäksi Taina Takanen sekä mahdollisesti Pasi Hynynen. Jaettiin läsnäolijoille Alaraudanjoen esityslistaluonnos sekä luonnos pohjoismaisen yhteistyön perustaksi (liitteet 19 ja 20). LIT perehtyy molempiin. Kokouksen budjetti on 500 euroa, joka sihteerin ilmoituksen mukaan saattaa ylittyä, jos kokoustilana käytetään hotellin suosittelemaa Aurola-salia (päivähinta 285,-, puolipäiväisesti 175,-). Sihteeri tarkastaa kokoustilat siltä varalta, että halvempi sali kelpaisikin. Alaraudanjoki panee kutsun ns. pohjoismaiselle listalle ja sihteeri lähettää sen ao. pohjoismaisille kerhoille. Nieminen tiedottaa kokouksesta suomalaisille liitäjille. Kokoukseen osallistuville LIT:n jäsenille korvataan matkat ja majoitus. 12. Syystapaaminen Syystapaaminen järjestetään Kalajoella Kalajoen ilmailukerho ry laatii ohjelman, ja Nieminen toimii LIT:n puolelta kalajokelaisten apuna. Tarkoitus on varmistaa, että asioita käsitellään myös LIT:n näkökulmasta. Alaraudanjoki voi toimia tapahtumassa puheenjohtajana kisa-asioita käsiteltäessä sekä muutenkin auttaa kalajokelaisia ennen Syystapaamisen alkua. Vaaratilanteista puhuu Keijo Kaistila. Suhonen ja Jutila ovat kysyneet Tourulaa luennoimaan, mutta vastausta ei ole vielä saatu. LIT:n jäsenille korvataan matkat ja majoitus normaalikäytännön eli halvimman mukaan kuten myös erikseen sovittaville luennoitsijoille. Tarvittaessa näihin kuluihin käytetään LIT:n budjetin jatkokoulutusvaroja. 13. Vuoden 2003 hankkeiden tilanne - ultrakevythinauskoulutus : LTH on Suomen urheiluilmailuopiston pyynnöstä keskeyttänyt hakemuksen käsittelyn LTH:N pyydettyä lisäselvityksiä (liite 21). Suhonen hoitaa asiaa Karjalan liitäjät ry:n kanssa. - koulutusohjeiden uudistaminen : talven 2003 jälkeen ei edistystä - moottoroidun tandemvarjoliidon koulutusohjelma : Jari Takanen jätti läsnäolijoille esityksen moottoroidun tandemvarjoliidon koulutusohjelmaksi (liite 22). Asia jäi pöydälle ja LIT perehtyy siihen. Sihteeri muistutti, että ohjelmaan perehtyminen vie aikaa eikä sitä välttämättä ehditä nopeasti hyväksyä.

5 - opettajakoulutus : ehdotettiin liitteen 23 mukaista menetelmää, jolla sihteeri etsii SIL ry:n rekisteristä sopivat henkilöt mahdollisiksi opettajakurssien vetäjiksi. Liitteessä 24 ovat rekisteristä löydetyt henkilöt. 14. Osallistuminen vuoden 2004 CIVL:n kokoukseen Päätettiin osallistua kokoukseen, joka on Kroatiassa. Lähettiläänä toimii Alaraudanjoki. Hyväksyttiin Alaraudanjoen ehdotus barterlipun käyttämistä matkakuluihin. Jäljelläolevasta tämän vuoden CIVL-rahasta maksetaan loppulento, majoituskulut ensi vuoden budjetista. Menoarviossa on pysyttävä. 15. Muut asiat Luettiin Teekkareiden ilmailukerho ry:n hakemus vuoden 2004 riippuliidon SM-kisojen järjestämisestä Rautavaaralla (liite 25). Luettiin työryhmän hakemus vuoden 2004 varjoliidon SM-kisojen järjestämisestä ulkomailla yhdessä PM-kilpailujen kanssa (liite 26). Päätettiin hyväksyä hakemukset ellei muita tule. Nieminen tiedottaa vuoden 2004 SM-kisojen hakemisesta sekä viimeisestä hakupäivästä, joka on , mihin mennessä hakemuksen on ehdottomasti oltava SIL ry:n toimistossa. Sihteeri huomautti puutteellisen hakemuksen vaaroista. Siinä on mainittava SIL ry:n yleisissä SM-säännöissä vaadittavat tiedot. Takanen jätti Yoki L:n koelentokertomuksen (liite 27). Sihteeri toimittaa sen Rantalalle ja muulle LIT:lle päätöstä varten. Puhuttiin lyhyesti kaupallisesta varjoliitotoiminnasta. Alaraudanjoki oli lähettänyt sihteerille sähköpostitietoja, jotka sihteeri oli lähettänyt edelleen LIT:lle (liite 28). 16. Kokouksen päätös Päätettiin pitää seuraava kokous sähköpostikokouksena , joka on päätöspäivä. PJ päätti kokouksen Vakuudeksi Martti Roivainen Sihteeri

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen Aika: 17.10.2009 17.33-18.56. Paikka: Nummelan Air Hotel 17.33-18.56 Läsnä: Kalle S. Norri, pj Karoliina Turppo, vpj Pekka Vartia Ville Kajala 18.47-18.56 Martti Roivainen, sihteeri 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Esityslistan lisättiin kohta 3.7. Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin.

Esityslistan lisättiin kohta 3.7. Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin. SUOMEN ILMAILULIITTO RY Helsinki-Malmin lentoasema 00700 Helsinki Liidintoimikunta PÖYTÄKIRJA Liidintoimikunnan kokous 3/2011 Aika: 22.9.2011 klo 17.30-21.06 Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Karoliina Turppo,

Lisätiedot

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen Aika: torstai 23.4.2009 17.44-20.50. Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Kalle S. Norri, pj Karoliina Turppo, vpj Pekka Vartia Ville Räikkönen Janne Heikkinen Rami Saikkonen 17.44-17.50 Jari Takanen Jukka Juvankoski

Lisätiedot

Lisättiin esityslistaan MM-kisojen ilmoittautumisasia kohtaan 12, mutta se käsiteltiin kohdassa 9.

Lisättiin esityslistaan MM-kisojen ilmoittautumisasia kohtaan 12, mutta se käsiteltiin kohdassa 9. SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA LIIDINTOIMIKUNNAN KOKOUS I/2005 Aika: 31.1.2005 klo 18.12-21.13 Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Virpi Nieminen, pj Mauri Keinänen, vpj, kv-asiat, vl-koulutus Pasi Hynynen,

Lisätiedot

2. Edellisen kokouksen pöytäkirjan ja esityslistan hyväksyminen.

2. Edellisen kokouksen pöytäkirjan ja esityslistan hyväksyminen. Aika: 16.3.2007 klo 19.30-21.59 Paikka: Jyväskylä Läsnä: Virpi Nieminen, pj Mauri Keinänen, vpj (myöhässä, tuli paikalle 19.56) Pekka Vartia Katriina Mäenpää Rami Saikkonen Ville Räikkönen Janne Heikkinen

Lisätiedot

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen SUOMEN ILMAILULIITTO RY Helsinki-Malmin lentoasema 00700 Helsinki Liidintoimikunta PÖYTÄKIRJA Liidintoimikunnan kokous 2/2010 Aika: 16.9.2010 klo 17.32-20.40 Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Karoliina Turppo,

Lisätiedot

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen SUOMEN ILMAILULIITTO RY Helsinki-Malmin lentoasema 00700 Helsinki Liidintoimikunta PÖYTÄKIRJA Liidintoimikunnan kokous 1/2010 Aika: 27.4.2010 klo 17.16-19.59 Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Karoliina Turppo,

Lisätiedot

Ehdotettiin, että Roivainen tiedottaa hakijakerholle em. seikat ja erityisesti määräysmuutosten vaikutuksen asiaan.

Ehdotettiin, että Roivainen tiedottaa hakijakerholle em. seikat ja erityisesti määräysmuutosten vaikutuksen asiaan. Suomen ilmailuliitto ry Pöytäkirja Aika: 20.2.2008 klo 18.39-21.50 Paikka: Skype-kokous Läsnä: Virpi Nieminen, pj Mauri Keinänen, vpj (Myöhässä 19.00) Kalle Norri Janne Heikkinen, sihteeri Aarno Isomäki

Lisätiedot

Niin ikään Tukisäätiö myönsi 19.4.2012 2012 LIT:lle ja LT:lle yhteensä 4000 euroa uuden SIL-ulkoasun toteuttamiseen. Liite 2.

Niin ikään Tukisäätiö myönsi 19.4.2012 2012 LIT:lle ja LT:lle yhteensä 4000 euroa uuden SIL-ulkoasun toteuttamiseen. Liite 2. SUOMEN ILMAILULIITTO RY Helsinki-Malmin lentoasema 00700 Helsinki Liidintoimikunta PÖYTÄKIRJA Liidintoimikunnan kokous 3/2012 Aika: 28.10.2012 klo 11.50 13.43. Paikka: Hotelli Viru, Tallinna, Viro Läsnä:

Lisätiedot

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen

2. Edellisten kokousten pöytäkirjojen ja esityslistan hyväksyminen Aika: 26.2.2009 klo 17.34-20.45 Paikka: SIL-talo, Malmi Läsnä: Kalle S. Norri, pj Karoliina Turppo Pekka Vartia Ville Räikkönen Janne Heikkinen Rami Saikkonen 18.55 lähtien Jari Takanen Toni Mäkelä Martti

Lisätiedot

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 4/2004

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 4/2004 SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 4/2004 AIKA: Pe 5.11.2004 klo 19:00 22:00 PAIKKA: Paikalla Hotelli AVA, Helsinki Teemu Ahola Kari Asikainen

Lisätiedot

SM18, Rautavaara

SM18, Rautavaara Sivu 1/7 SM18, Rautavaara 9.6 16.6.2018 Tulokset La 16.6.2018 7:en kilpailupäivän jälkeen. Nro Nimi Yht Liidin Kerho 1. 1442 Pasi Hynynen 3226 T2 144 Teekkareiden Ilmailukerho 2. 3010 Tino Jokinen 3040

Lisätiedot

2. Edellisen kokouksen pöytäkirjan ja esityslistan hyväksyminen

2. Edellisen kokouksen pöytäkirjan ja esityslistan hyväksyminen Aika: 31.05.2007 Paikka: Skype-puhelinkokous Läsnä: Virpi Nieminen, pj Mauri Keinänen, vpj (tuli mukaan 19.46) Pekka Vartia Jari Takanen (myöhässä, tuli paikalle 20.00) Katriina Mäenpää Janne Heikkinen

Lisätiedot

Edellisen kokouksen pöytäkirja on lähetetty sähköpostilla (Nieminen ). Esityslistana toimii tämä dokumentti.

Edellisen kokouksen pöytäkirja on lähetetty sähköpostilla (Nieminen ). Esityslistana toimii tämä dokumentti. SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Liidintoimikunnan kokous 5/2006 Aika: 29.12.2006 Paikka: Sähköpostikokous Läsnä: Virpi Nieminen, pj Mauri Keinänen, vpj Pekka Vartia Jari Takanen Katriina Mäenpää Jani

Lisätiedot

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 3/2005

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 3/2005 SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 3/2005 AIKA: Su 15.5.2005 klo 9:00 16:00 PAIKKA: SIL:n luokka, Malmi Paikalla Teemu Ahola klo 9:25 Kari Asikainen

Lisätiedot

Moottoroidun Varjoliidon Koulutusohjelma

Moottoroidun Varjoliidon Koulutusohjelma Tämä koulutusohjelma on Suomen ilmailuliitto (SIL) ry:n hyväksymä yleisesti käytettävä koulutusohjelma, joka korvaa 7.12.2010 päivätyn koulutusohjeen. SIL on hyväksynyt koulutusohjelman 24.11.2010 ja se

Lisätiedot

Varjoliidon ja Riippuliidon Suomen ennätysten suorittaminen

Varjoliidon ja Riippuliidon Suomen ennätysten suorittaminen 1 Varjoliidon ja Riippuliidon Suomen ennätysten suorittaminen Suomen Ilmailuliiton Liidintoimikunta on hyväksynyt nämä säännöt 14.4.2015. Säännöt astuvat voimaan välittömästi ja ovat voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Puheenjohtaja kertoi LT:n kokouksesta. Pöytäkirja on toimitettu myös Koulutus- ja turvallisuuskomitean jäsenille (illalla 29.8.2001, huom. RV).

Puheenjohtaja kertoi LT:n kokouksesta. Pöytäkirja on toimitettu myös Koulutus- ja turvallisuuskomitean jäsenille (illalla 29.8.2001, huom. RV). SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 4-2001 AIKA: PAIKKA: Ke 29.8.2001 klo 18.00 alkaen SIL ry, Malmi LÄSNÄ: Ilkka Keinänen puheenjohtaja Timo

Lisätiedot

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Reposelän ampumarata 90910 Kiiminki 25.3.2013 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pitkänen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sivu 1/5 Pöytäkirja 1/2017 Aika: 15. joulukuuta 2016 klo 10.45 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Ali Benkherouf Inari Harjuniemi

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016 Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 6/2016 Aika: Torstaina 15.12.2016 klo 17.00. Paikka:

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Pöytäkirja 4 /

Pöytäkirja 4 / 19.10.2016 Sivu 1(6) Pöytäkirja 4 / 2016 28.2.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 4/2016 AIKA: 22.2.2016, klo 15.00 PAIKKA: LTKY:n toimisto LÄSNÄ: Rissanen Ville-Matti, puheenjohtaja Tynys Hanna Kekäläinen

Lisätiedot

Tid: Torstai klo 17:35-18:37 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa

Tid: Torstai klo 17:35-18:37 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Tid: Torstai 18.5.2017 klo 17:35-18:37 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Osallistujat: Antonio Teca, puheenjohtaja Ellen Bos, sihteeri Simo Kiminki Asa Duveskog Kirill

Lisätiedot

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius KOKOUSKÄYTÄNNÖT Kokous kokouksissa keskustellaan yhteisistä asioista ja tehdään niistä päätöksiä päätökset pannaan toimeen kokouksen jälkeen ja päätösten toimeenpanoa seurataan vapaus kokoontua, yhdistymisvapaus

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

3. Työjärjestys Esityslista (liite 1) hyväksyttiin työjärjestykseksi, kun siihen oli lisätty kohta 10. Tilinpäätöksen käsittely.

3. Työjärjestys Esityslista (liite 1) hyväksyttiin työjärjestykseksi, kun siihen oli lisätty kohta 10. Tilinpäätöksen käsittely. PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 9/2014 Aika: 14.5.2014 klo 18:00 Paikka: HO / Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Teemu Laakso, toiminnanohjaaja Laura Kylliäinen, taloudenhoitaja Olga

Lisätiedot

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 5/2003

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 5/2003 SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 5/2003 AIKA: Pe 7.11.2003 klo 20:00 23:55 PAIKKA: Scandic-hotelli Julia, Turku Paikalla Teemu Ahola (kutsuttuna)

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

Seurakuntayhtymän kokoustila, Yo-talo B, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Seurakuntayhtymän kokoustila, Yo-talo B, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 20/2016 Aika: 2. kesäkuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Seurakuntayhtymän kokoustila, Yo-talo B, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen,

Lisätiedot

Pyöräalustaisten liitimien koulutusohjelma

Pyöräalustaisten liitimien koulutusohjelma Tämä on Suomen ilmailuliitto (SIL) ry:n hyväksymä yleisesti käytettävä. SIL on hyväksynyt n 30.11.2012 ja se astuu voimaan. Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 1. Yleistä... 2 2. Koulutuksen aloittamisvaatimukset...

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

MOOTTOROIDUN VARJOLIIDON KILPAILUSÄÄNNÖT

MOOTTOROIDUN VARJOLIIDON KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN ILMAILULIITTO RY Liidintoimikunta 11.10.2007 MOOTTOROIDUN VARJOLIIDON KILPAILUSÄÄNNÖT Näitä sääntöjä noudatetaan moottoroidun varjoliidon kotimaisissa kilpailuissa eli SM-kilpailuissa, Suomen Open

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018 AIKA: 20.11.2018 klo 17.02-18.54 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi pj. I vara pj. Vuorela Ilmari II vara pj. Aho Niko Elo Jalmar

Lisätiedot

Todettiin laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Todettiin laillisuus ja päätösvaltaisuus. LIIKENNEOPETUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (5) TUTKINTOTOIMIKUNTA (8258) TUTKINTOTOIMIKUNNAN KOKOUS Aika 21.10.2010 kello 13:00 17:30. Paikka Läsnä Poissa Suomen autokoululiitto ry Ratamestarinkatu 11, Helsinki Antero

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 09.06.2015 kello 18.00 19.10 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen pöytäkirja Aika 7.9.2013 klo. 10.00- Paikka Antaverkan leirikeskus, Ylöjärvi Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen 1.varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Aika: , klo Paikka: Skype -puhelinkokous

Aika: , klo Paikka: Skype -puhelinkokous Hallituksen kokous 7/2016 Pöytäkirja Aika: 2.5.2016, klo 20.00 Paikka: Skype -puhelinkokous Kokoukset 2015 1/2016 2/2016 3/2016 4/2016 5/2016 6/2016 7/2016 Romppanen Juha, pj x x - x x x x Mertala Pekka,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 23.4.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.00 Paikka: Kotaniemen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 17.52 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 70

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 3/2006

Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 3/2006 SUOMEN ILMAILULIITTO RY PÖYTÄKIRJA Laskuvarjotoimikunta Koulutus- ja turvallisuuskomitea Kokous 3/2006 AIKA: La 7.10.2006 klo 10:00 11.00 ja 18.15 19.28 Su 8.10.2006 klo 13.00 16.00 PAIKKA: Paikalla: Hyvinkää,

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1 / 2015

Hallituksen kokous 1 / 2015 Hallituksen kokous 1 / 2015 Pöytäkirja Aika: torstai 15.1.2015, klo 20.00 Paikka: Skype puhelinkokous Kokoukset 2015 1/15 Romppanen Juha, pj - Salminen Kaisu, vpj Haliseva Markku - Halme Ville - Hatunen

Lisätiedot

9.45. lakimiessihteeri

9.45. lakimiessihteeri tark. Sun Jomppanen saamen kieliturvasihteeri/ x Aika ke 26. pnä kesäkuuta 2013 klo 9.00 pci Tiina Sanila-Aikio 1 varapuh. joht. x k Paikka puhelinkokous 9.45 Hallitus sivu 1 (8) SAAMELAISKÄRÄJIEN HALLITUKSEN

Lisätiedot

Tutkintaselostus. Riippuliito-onnettomuus Jämin lentopaikalla C22/1997 L. Firebird Uno Piccolo

Tutkintaselostus. Riippuliito-onnettomuus Jämin lentopaikalla C22/1997 L. Firebird Uno Piccolo Tutkintaselostus C22/1997 L Riippuliito-onnettomuus Jämin lentopaikalla 1.8.1997 Firebird Uno Piccolo 1 1. PERUSTIEDOT Ilma-alus Riippuliidin Firebird Uno Piccolo painorajat 50-75 kg Onnettomuuspaikka

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Yliopistonkatu Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: Paikka: Sähköpostikokous

Yliopistonkatu Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: Paikka: Sähköpostikokous Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 16.4.2015-20.4.2015 Paikka: Sähköpostikokous Läsnä: Matias Kassala, Matti Haapala, Pilvikki Viitanen, Iida

Lisätiedot

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 7/2017 Aika: to klo 14.00 16.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan liitto, Maakuntasali (Kampusranta 9 C, Seinäjoki, Frami, 4. kerros) Osallistujat: Julkisalan koulutettujen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 PÖYTÄKIRJA II Aika: 25.10.2018 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo 1 Kokouksen avaus Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 Päätös: Kokous avattiin ajassa 15.09 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat 2.1 Valtuuston

Lisätiedot

LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017

LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017 27.2.2017 1/6 Pöytäkirja 3/2017 27.2.2017 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017 AIKA: 23.2.2017, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Piiparinen Sini (SIUN), estynyt, varalla Mauno Mika (SIUN),

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 23/2017 Aika: 8. kesäkuuta 2017 klo 8.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä

Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä Aika, kello 9:00 12:00 Paikka TIEKE, Salomonkatu 17 A, 10.krs Paikalla Vesa Kotilainen Pirjo Ilola Taru Rastas Martti From Kristiina Seppälä Michael Burman Itella,pj, operaattori

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 16.3. 2013 klo 14.00 Tampereella, Hotelli Rosendahlissa, Pyynikintie 13 PÖYTÄKIRJA 1 24 1. KOKOUKSEN AVAUS Suomen Pystykorvajärjestön puheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat.

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat. 1 (6) n kokous Aika Päivä klo 16.31 18.17 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Aika: Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Osallistujat

Aika: Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Osallistujat Aika: 7.9.2017 17.37-19.20 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Osallistujat Roosa Rantala, puheenjohtaja Ellen Bos, sihteeri Emmi Haapaniemi Tara Korkiakoski Henna Hakala

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjalan saunarakennus, Ankkapurhantie 15, Anjala. Puheenjohtaja Mirja Tuominen avasi kokouksen klo 18:50.

Nuorisokeskus Anjalan saunarakennus, Ankkapurhantie 15, Anjala. Puheenjohtaja Mirja Tuominen avasi kokouksen klo 18:50. Kymijoen Ratsastajat ry. Pöytäkirja 29.11.2016 SYYSKOKOUS 28.11.2016 Nuorisokeskus Anjalan saunarakennus, Ankkapurhantie 15, 46910 Anjala 1. Puheenjohtaja Mirja Tuominen avaa kokouksen Puheenjohtaja Mirja

Lisätiedot

Alppijaoston johtokunnan kokous

Alppijaoston johtokunnan kokous Lahden hiihtoseura, Alppijaoston johtokunnan kokous Osoite: Urheilukeskus, Lahti Päivämäärä: 24.3.2015 Alppijaoston johtokunnan kokous Aika: 24.3.2015 klo 18:00 Paikka: Finlandia hiihdon toimisto Läsnä:

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA Bulevardi 31 00180 Helsinki Edustajiston säätömääräinen kevätkokous Esityslista Aika: 20.4.2017 klo 17:00 Paikka: Metropolia, Bulevardi 31 00180

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 25.9.2014 LAPELY/5/07.02/2012 Paikka: Lapin liitto Aika: 22.9.2014 klo 9:30-11:45 Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Aika klo 17.30-20.15 Paikka Neste Pälkäne Aapiskukko, Valtatie 12 (Tervapirtintie 7), 36600, PÄLKÄNE Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 26.05.2015 kello 19.00 20.40 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja Kampusvaliokunnan kokous 1/2017 Aika: 26.1.2017 klo 12 Paikka: AJ-tila Savonlinnan kampuksella Läsnä: Heikki Räihä PAIKALLA Ilari Katajamäki POISSA Maija

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.3.2014 klo 18:00 Paikka Cumulus Rauma, Aittakarinkatu 9 1/5 LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg Harri Haapala Heikki

Lisätiedot

Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.15 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat ja kirjattiin pöytäkirjaan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat ja kirjattiin pöytäkirjaan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1(x) TURUN MOOTTORIPYÖRÄILIJÄT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Paikka: Kämppä, Köydenpunojankatu Aika: Tiistai 18.09-20.34 Läsnä: Rainer Nilovaara Puheenjohtaja Risto Kemppainen Tua Nilovaara Riitta Nousiainen

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 7/2016 Aika: 18. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot