3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen"

Transkriptio

1 X Pöytäkirja Kokous 3/2012 Aika ja klo Helsinki Esityslista paikka Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen johtoryhmä x Sääntövaliokunta Nuorisouintiurheilun johtoryhmä Taitouinnin johtoryhmä Viestintä- ja Kunto- ja terveysliikunnan Vesipallon johtoryhmä markkinointivaliokunta johtoryhmä Tietotekninen johtoryhmä NEM 2010 johtoryhmä Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x x jäsen Antti Vilppola x x esittelijä Riku Riikonen x x jäsen Keijo Kiviluoma x estynyt esittelijä Kati Kauhanen x estynyt jäsen Christina Nokkala x x, poistui jäsen Ville Riekkinen x x 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen Läsnäolijoiden toteaminen Todettiin läsnäolijat, yllä. 3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen Todetaan kokous päätösvaltaiseksi. Valittiin kokouksen sihteeriksi Riku Riikonen. Valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Antti Vilppola. 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin kokousten 1/2012 ja 2/2012 pöytäkirjat. 5. Päätösasiat 5.1. Syksyn 2012 arvokisatuomareiden nimeäminen GP, Oulu Annu Hammar ja Keijo Kiviluoma Mastersmestaruus, Turku Aleksi Rajansuo ja Hannu Paajanen LRIKM, L:ranta Ville Riekkinen ja Leena Brooke NPM, Vaasa Krister Fogelberg ja Keijo Kiviluoma 5.2. Kevään 2013 arvokisatuomareiden nimeäminen LRSM, Espoo Krister Fogelberg ja Leena Brooke LRNSM, Turku Sakari Hurskainen ja Pekka Hurskainen LRMSM, Maarianhamina Jaakko Salonen ja Keijo Kiviluoma Kesän arvokilpailuiden tuomarit määritellään myöhemmin. Kohtiin 5.1. ja 5.2. tuleviin mahdollisiin muutoksiin svlk:n puheenjohtaja nimeää tuomarit FINA tuomariehdokkaat seuraavalle FINA tuomarilistalle Aikaraja ratauinnissa kesäkuun ja avovesiuinnissa heinäkuun loppuun, johon mennessä hakemus tulee toimittaa (ratauinti 3+2 ja avovesiuinti 2). Esitettävät ratauinnin ehdokkaat nimettiin kokouksessa 2/2012. Sääntövaliokunta nimesi Ville Riekkisen ja Simo Hillon avovesiuintiin.

2 5.4. Uinnin lyhyen radan Euroopan mestaruusuinnit Valittiin esitettäväksi Bror Myllykoski ja Krister Fogrlberg Uinnin lyhyen radan maailmanmestaruusuinnit Valittiin esitettäväksi Sakari Hurskainen Arvokilpailuiden sakkomaksu Sakkomaksujen kriteerit arvioidaan tapauskohtaisesti svlk:n toimesta. Hyväksyttiin uusi sopimuspohja uinnin kansallisista arvokilpailuista. Sopimukseen tulee vielä muutoksia liiton pääyhteistyökumppanin kanssa tehdyn sopimuksen allekirjoituksen jälkeen Pistelaskusäännön tarkentaminen koskien vammaisuintilajeja sekä muita kilpailuja Odotellaan Liittohallituksen kanta ja siihen saakka nykysääntöjen mukaisesti eli finaalissa jaetaan kaikissa lajeissa pisteitä samalla lailla. (vrt. 6.2) Vesipallon sarjamääräykset Lähetetään svlk:n kommentit vpjr:lle määräyksistä Hylkäämissyyn SW 4.4 Vilppilähtö kirjaaminen muotoon SW 4.4 Liikkuminen ennen lähtömerkkiä 6. Keskusteluasiat 6.1. Edustuskelpoisuuden siirto Jussi Salminen esitteli edustuskelpoisuuden siirtoa koskevia muutoksia. Päätettiin esittää muutosta, että aikana tehty edustuskelpoisuuden siirto astuu voimaan 1.9. ja ei vaadi edustussiirtomaksua. Päätettiin esittää muutosta, että vesipallon erityispiirteet poistetaan edustuskelpoisuuden siirtoa koskevasta kappaleesta ja täten yhdenmukaistetaan sääntöjä kaikkien lajien suhteen. Päätettiin, että toimisto voi muuttaa edustusoikeuden siirtohakemuksen käsittelyprosessia sähköisempään muotoon. Liiton yleismääräysten päivitetty teksti: 6 EDUSTUSKELPOISUUDEN SIIRTO 1. Uintiurheilijan edustuskelpoisuuden siirto tulee voimaan 30 vuorokauden kuluttua siitä, kun Suomen Uimaliitto on vastaanottanut kirjallisen siirtohakemuksen. Uimaliitto ilmoittaa virallisen seurasiirtopäivän. Tähän päivään asti kilpailija edustaa vanhaa seuraansa. SUiL:n huom. Edustuskelpoisuuden siirto ei kuitenkaan voi tulla voimaan kesken kilpailun, vaan uintiurheilija edustaa sitä seuraa koko kilpailun ajan, jota hän kilpailun alkaessa edusti. 2. Edustuskelpoisuuden siirron tapahtuessa välisenä aikana, astuu siirto voimaan Mikäli seura eroaa Suomen Uimaliitosta, lakkautetaan, tai joku siirtokohteena olevasta lajiryhmästä poistetaan seuran ohjelmasta, ei kohdassa 1 mainittu siirtoaika ole voimassa. 3. Kalenterivuoden aikana kilpailija saa siirtyä korkeintaan kaksi kertaa ja edustaa korkeintaan kolmea seuraa. 4. Seurasiirrosta peritään rekisteröintimaksu, jonka määrää Uimaliitto. Rekisteröintimaksu on suoritettava seurasiirtolomakkeessa määrätyn ajan kuluessa. Rekisteröintimaksu ei koske kohdan 2 välisenä aikana tehtyjä siirtoja.

3 5. Jos kilpailija aiheuttaa seuralle poikkeuksellisia kuluja, seura voi sopia uimarin kanssa kirjallisesti niiden takaisinmaksusta seurasiirtotapauksessa. 6. Kilpailija on vapaa siirtymään, ellei hänellä ole seuraa kohtaan täyttämättömiä jäsentai muita velvoitteita, tai ellei seura ole rangaissut häntä kilpailukelvottomuudella, jonka kärsiminen on kesken. Kielteinen päätös on niissä tapauksissa perusteltava. Sen jälkeen kun kilpailija on täyttänyt velvoitteensa, tai hänen kilpailukelvottomuutensa on päättynyt, on hän vapaa edustamaan uutta seuraansa. SUiL:n huom. Maininta kilpailukelvottomuudesta tarkoittaa tapausta, jossa seura on antanut uimarille kilpailukiellon käyttäytymisrikkeen takia. Tässä tapauksessa olisi kohtuutonta, että kilpailija vaihtamalla seuraa voisi välttyä rangaistukselta. Liittohallitus on hyväksynyt tämän esityksen Pistelaskut arvokisoissa Yleisesti kaikissa liiton arvokilpailuissa lasketaan seurapisteet loppukilpailussa sijoista 1-8. Nykyisissä säännöissä tätä ei mainita riittävän yksiselitteisesti. LiHan pöytäkirjasta 2011/10: 5. Päätösasiat 5.1. Päätettiin uinnin johtoryhmän esityksen mukaisesti yhdistää SM-uinnit ja vammaisten SM-uinnit sekä lyhyen radan SM-uinnit ja vammaisten lyhyen radan SM-uinnit yhteisiksi kilpailutapahtumiksi. Liittohallituksen päätös on kirjoitettu hieman epäselvästi (kilpailutapahtuma vs. kilpailu), joten svlk siirtää asian käsittelyn liittohallitukselle. Asiaa ei ole vielä käsitelty liittohallituksessa Nuorten SE-tulokset UJR:n esityksen pohjalta päätettiin esittää liittohallitukselle esitetyt sääntömuutokset. Muutetut sääntökohdat: 2 Nuorten Suomen ennätykset 2.1 Suomen Uimaliitto hyväksyy nuorten Suomen ennätykset nuorten Euroopan Mestaruuskilpailujen ikäsarjoissa P-18 vuotta ja T-17 vuotta ja näitä nuoremmat. 2.2 Nuorten Suomen ennätykset hyväksytään kaikissa niissä lajeissa, joissa maailmanennätys hyväksytään. Ennätykset voidaan ottaa käyttöön jo kesän 2012 kilpailuissa. Asiaa ei ole vielä käsitelty liittohallituksessa UJR:n esitys liittohallitukselle kilpailuilmoittautumisista. Kilpailuilmoittautumiset» Päätettiin esittää liittohallitukselle hyväksyttäväksi tarkennuksia kilpailuilmoittautumisiin. - Kansallisissa kilpailuissa järjestävän seuran tulee erikseen ilmoittaa kilpailukutsussa mikäli jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Kilpailukutsussa pitää myös mainita jälki-ilmoittautumisen maksu.

4 - Kansallisissa arvokilpailuissa julkaistaan osallistujaluettelo viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Luettelon julkaisemisen jälkeen on mahdollista 24 tunnin sisällä tarkastaa lista ja anoa kirjallisella perustelulla uimarin lisäämistä listalle tai vaihtaa uimarin lajit oikeiksi kuitenkaan lisäämättä hänen lajimääräänsä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen eli 24 h luettelon julkaisemisen jälkeen tehdyillä muutoksilla on kolminkertainen ilmoittautumismaksu. Sääntövaliokunta esittää, ettei jälki-ilmoittautumista lisätä sääntöihin. Suositellaan, että kilpailukutsussa mainitaan, mikäli jälki-ilmoittautuminen on tai ei ole mahdollista kilpailuun. Myös mahdolliset lisämaksut tulee ilmoittaa. Sääntövaliokunta esittää julkaistavaan osallistujalistaan ratkaisuna reaaliaikaista tilannekuvaa ilmoittautumisista. Sääntövaliokunta ei kannata esitettyä ajatusta jatketusta ilmoittautumisajasta UJR:n esitys arvokilpailuiden rajoituksien muuttamisesta Henkilökohtaiset lajirajoitukset poistetaan Rollo-, IKM- ja LRIKM-kisoista Rollo-kisojen viestijoukkueissa saavat uida ainoastaan kyseiseen ikäluokkaan kuuluvat uimarit (tytöt vuotta, pojat vuotta). Yleistä keskustelua vaikuttavatko lajirajoitukset seurapistelaskentaan. Nykykilpailumallilla eivät vaikuta. Sääntöihin tulee tehdä kirjaus näistä sääntöuudistuksista. Huomioitava on myös seuroille tiedotus aiheista Pitkän radan IKM karsintaperuste UJR:n esitys: IKM-kisojen ranking - järjestelmä vuonna 2013» Päätettiin tarkentaa IKM-kisojen ranking järjestelmää seuraavasti:» VAIHE 1: Ennen kilpailua julkistetaan ranking-listat neljä (4) viikkoa eli 28 päivää ennen kilpailua. Ranking listaukset otetaan suoraan Octo:sta ja 24 parhaan uimarin tilastona lajeittain. Tilasto julkaistaan omana staattisena web-sivuna Suomen Uimaliiton internet- sivuilla. Ranking sulkeutuu julkaisupäivänä eli uusia aikoja ei enää voi uida rankingiin. VAIHE 2: Kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään kolme (3) viikkoa eli 21 päivää ennen kisoja. VAIHE 3: Osallistujaluettelot julkaistaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä Suomen Uimaliiton internet- sivuilla siten, että listoissa näkyy 24 osallistujaa ja kahdeksan (8) uimaria varasijalla. Viesteissä julkaistaan kahdeksan (8) osallistujajoukkuetta ja neljä (4) varajoukkuetta. VAIHE 4: Viimeinen peruutuspäivä on seitsemän (7) päivää ennen ensimmäistä kisapäivää. Tähän asti uusia osallistujia nostetaan peruutusten perusteella varasijoilta kisoihin. (Huom. kaudella ei peruutuksiin tarvita lääkärintodistusta, vaan ilmoitus tehtävä 1h ennen jaksoa (peruutus on tehtävä 1h ennen jakson alkua). [SVLK 1/2012])» Uutta järjestelmää arvioidaan 2013 kilpailutapahtuman jälkeen Varasijoilta nousu tulee vahvistaa ennen kuin voidaan tulkita osallistuminen vahvistetuksi.

5 6.7. Sääntökirjan jäsentäminen Kilpailumääräykset -työryhmän materiaalin ja ohjeistuksen tilanne. Odotamme lopullista UJR linjausta kilpailujärjestelmästä Sääntökirjan ulkoasu: kansiosta vihoksi Sääntökirjanen muutetaan ohueen taskukokoiseen (ehkä A6-kokoiseen), vihkomaiseen muotoon. Päätös, että tehdään tällainen syksystä 2013 eteenpäin Kilpailuiden lajijärjestys ja kisapäivät UJR:n esittämä kilpailujärjestelmä tulee kokonaisuudessaan siirtää sääntöihin Finaaliuimareiden määrä, jos kilpailu on 10-rataisessa hallissa. Vaikuttanee myös seurapisteiden jakoperusteisiin. Päätös, kaikki kilpailut uidaan korkeintaan 8 radalla. Perusteina, että 10-rataisia halleja on vielä vähän, Mäkelänrinteessä reunaratojen leveydet eivät ole sääntöjen mukaiset ja seurapisteiden jakaminen finaalissa eriarvoistaa eri paikkakunnilla uitavia kilpailuja UJR:n esitys (2012/1), että yhdistettyjen SM-kisojen lajiohjelma ja vammaisuinnin lajit ovat samat lyhyen ja pitkän osalta. Tarkistettava UJR:ltä tarkoittaa tämä juuri näin kuin kirjoitettu. Esimerkkinä 100 SKU. Vai onko tarkoitettu, että soveltuvin osin? SVLK toimintasuunnitelma 2013 Toimintasuunnitelman toiminta on pääosin samanlaista kuin Videoprojekti ei jatku tulevana vuonna. Seuratoimintaa on korostettu aiempaa enemmän Sääntöseminaari Muut asiat Seminaari pidetään laivaseminaarina aikaisempien vuosien tapaan. Ei muita esille tulleita asioita. 8. Seuraava kokous PJ kutsuu koolle tarvittaessa. 9. Kokouksen päätös Puheenjohtaja päättää kokouksen klo Sami Wahlman Puheenjohtaja Riku Riikonen Sihteeri Antti Vilppola Pöytäkirjan tarkastaja

Sääntövaliokunta 2/2013

Sääntövaliokunta 2/2013 Sääntövaliokunta 2/2013 Aika: 2.4.2013 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x varapj Keijo Kiviluoma,

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 1/2014

Kilpailutyöryhmä 1/2014 Kilpailutyöryhmä 1/2014 Aika: 26.3.2014 klo 18.00 20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X (Skype) jäsen Johanna

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X Kilpailutyöryhmä 1/2017 Aika: 21.1.2017 klo 13-15.30 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. x liittohallitus Emilia Uusitalo. jäsen Krister Fogelberg X x, skype esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. x liittohallitus Emilia Uusitalo. jäsen Krister Fogelberg X x, skype esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 4/2017 Aika: 25.4.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X x liittohallitus Emilia Uusitalo X x jäsen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 3/2018 Aika: 30.3.2018 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X jäsen Krister Fogelberg X X

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X Kilpailutyöryhmä 5/2017 Aika: 1.6.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 6/2017 Aika: 5.9.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X jäsen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2014

Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Aika: ke 4.6.2014 klo 14.00-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X. Xpaikalla 18.00

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X. Xpaikalla 18.00 Kilpailutyöryhmä 5/2018 Aika: 8.5.2018 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen liittohallitus Emilia Uusitalo jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 5/2015

Kilpailutyöryhmä 5/2015 Kilpailutyöryhmä 5/2015 Aika: Sähköpostikokous 19.8.2015 Paikka: - Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X jäsen Johanna Kara X X jäsen Antti Vilppola X X jäsen Matti

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 9/2018 Aika: 17.9.2018 klo 17.00 Paikka: Mäkelänrinteen uintikeskus, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 8/2015

Kilpailutyöryhmä 8/2015 Kilpailutyöryhmä 8/2015 Aika: 15.12.2015 22.12.2015 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola X X jäsen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. X liittohallitus Emilia Uusitalo. X, läsnä kohdasta. X, poistui kohdan 6.

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. X liittohallitus Emilia Uusitalo. X, läsnä kohdasta. X, poistui kohdan 6. Kilpailutyöryhmä 3/2017 Aika: 28.3.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen liittohallitus Emilia Uusitalo, läsnä kohdasta

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen.

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen. 1 (5) x Pöytäkirja Kokous 1/2012 Esityslista Aika ja paikka 21.1.2012 Tikkurilan kopiopalvelu Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 7/2015

Kilpailutyöryhmä 7/2015 Kilpailutyöryhmä 7/2015 Aika: 11.11.2015 18.11.2015 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X x jäsen Johanna Kara X x jäsen Antti Vilppola X x

Lisätiedot

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa Tuomarin urapolku Tervetuloa Tuomarin urapolku KTR:n ja tuomariklubin yhteisprojekti Tarkoituksena kuvata tuomarin polun eri mahdollisuuksia ja avata eri vaiheet sekä lisätä läpinäkyvyyttä Julkaistu netissä

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 7/2017 Aika: 6.11.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X x liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2013

Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Aika: Paikka: 26.27.4.2013 Läntinen Rantakatu 35, Turku Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi X jäsen Matti Alpola

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä

Osallistujat Kutsu Läsnä Kilpailutyöryhmä 6/2016 Aika: 7.12.2016 klo 17-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X x, Skype jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 3/2015

Uimaliiton liittohallitus 3/2015 Uimaliiton liittohallitus 3/2015 Aika: 10.2.2015 klo 16.30-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Lotta

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X x esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X x esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 1/2018 Aika: 20.1.2018 klo 13.30 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 2/2013

Uimaliiton liittohallitus 2/2013 Uimaliiton liittohallitus 2/2013 Aika: Paikka: 14.2.2013 klo 16.00-19.35 Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi,

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen.

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen. 1 (6) x Pöytäkirja Kokous 3/2011 Esityslista Aika ja paikka 10.8.2011 Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen johtoryhmä Sääntövaliokunta

Lisätiedot

Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen 17.10.

Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen 17.10. Kilpailutyöryhmä 6/2015 Aika: 28.10.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x, saapui 17.19 jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 13/2017

Uimaliiton liittohallitus 13/2017 Uimaliiton liittohallitus 13/2017 Aika: ma 18.12.2017 klo 17.11-20.45 Paikka: Holiday Inn Helsinki City Centre, Elielin aukio 5, 00100 Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami

Lisätiedot

Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2009 2012 1. Valintajärjestelmän yleisperiaatteet Tämä päätös koskee valintoja MM- (ei nuorten) ja EM-kilpailuihin uinnissa, uimahypyissä ja

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 3/2016

Kilpailutyöryhmä 3/2016 Sivu 1 / 8 Kilpailutyöryhmä 3/2016 Aika: 22.06.2016 klo 18-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X, poistui paikalta kohdan 7.4 käsittelyn ajaksi jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 27.5.2014 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 2 Uinnin mestaruuskilpailut 1 SUOMEN UIMALIITON MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT 1 Mestaruuskilpailut uinnissa Mestaruuskilpailuja

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2017

Uimaliiton liittohallitus 4/2017 Uimaliiton liittohallitus 4/2017 Aika: ma 3.4.2017 klo 16.30-20.25 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki tai Skype Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Marjukka Palin

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 1/2016

Kilpailutyöryhmä 1/2016 Kilpailutyöryhmä 1/2016 Aika: 30.01.2016 klo 12 Paikka: Rantasipi Airport, Vantaa Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X x jäsen Antti Vilppola X

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 3/2014

Uimaliiton liittohallitus 3/2014 Uimaliiton liittohallitus 3/2014 Aika: ti 4.3.2014 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 29.4.2015 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Näissä säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä:

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 21.9.2017 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2017-2021 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Sisällys YLEISTÄ... 4 MASTERS-KILPAILUJEN UINTISÄÄNNÖT... 5 MSW 1 IKÄRYHMÄT...

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 4/2015

Kilpailutyöryhmä 4/2015 Kilpailutyöryhmä 4/2015 Aika: 30.6.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma jäsen Krister Fogelberg (Skype) jäsen Johanna

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 5/2016

Kilpailutyöryhmä 5/2016 Kilpailutyöryhmä 5/2016 Aika: 31.10.2016 klo 17.30-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X X jäsen Antti Vilppola X

Lisätiedot

x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00

x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00 x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00 Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2005 MASTERSUINTI JA MASTERSAVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2005 MASTERSUINTI JA MASTERSAVOVESIUINTI Masters 12.1.2006 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2005 MASTERSUINTI JA MASTERSAVOVESIUINTI 2 Masters Näissä säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä: MGR = Masters General Rules =

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 10.1.2014 Liittohallituksen päätös Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 8/2013

Uimaliiton liittohallitus 8/2013 Uimaliiton liittohallitus 8/2013 Aika: 6.7.2013 klo 11.00-15.00 Paikka: Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 7/2016

Uimaliiton liittohallitus 7/2016 Uimaliiton liittohallitus 7/2016 Aika: 14.6.2016 klo 16.00-21.11 Paikka: Itämerentori 2, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Ari Mononen X x (poistui klo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT SISÄLLYSLUETTELO UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT... 3 1 Mestaruuskilpailut uinnissa... 3 2 Järjestäminen...

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 3/2015

Kilpailutyöryhmä 3/2015 Kilpailutyöryhmä 3/2015 Aika: 25.3.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X jäsen Johanna

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Organisaatiomuutokseen tarvittavat muutokset sekä vaalivalmistelutoimikunnan ohjesääntö.

Organisaatiomuutokseen tarvittavat muutokset sekä vaalivalmistelutoimikunnan ohjesääntö. Hämeentie 105 A FIN-00550 Helsinki Tel. +358 44 5490 300 Fax +358 9 5840 0496 finnish.swimming@uimaliitto.fi www.uimaliitto.fi Sääntömuutoesitys 1: Organisaatiomuutokseen tarvittavat muutokset sekä vaalivalmistelutoimikunnan

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012

SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012 SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012 Myönnetyt Seuratuet 2012 Seuratoiminnan kehittämistuen saajat 2012 on valittu. Tukea haettiin 1359:llä hakemuksella yhteensä 8,6 miljoonaa euroa. Tukea oli jaossa 1 140 000.

Lisätiedot

päivitetty Sisältö

päivitetty Sisältö Sisältö Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020... 2 1. Valintoja koskevat yleisperiaatteet... 2 2. Valintaprosessi... 3 3. Kilpailukohtaiset valintakriteerit... 4 3.1. Uinti, yleiset sarjat...

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Liittohallitus 25.10.2016 Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun johtoryhmän

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2009 YLEISMÄÄRÄYKSET

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2009 YLEISMÄÄRÄYKSET Yleismääräykset 26.4.2011 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2009 YLEISMÄÄRÄYKSET 2 Yleismääräykset Uintiurheilun säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä: GR = General Rules = Uintiurheilun

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2016

Uimaliiton liittohallitus 4/2016 Uimaliiton liittohallitus 4/2016 Aika: 21.3.2016 klo 16.00-19.40 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x jäsen Ari Mononen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sanna Lauslahti X X jäsen Tiina Kivisaari X ilm. esteestä jäsen Tuire Pulkkinen

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sanna Lauslahti X X jäsen Tiina Kivisaari X ilm. esteestä jäsen Tuire Pulkkinen X Pöytäkirja Kokous 15/2011 Holiday Inn Helsinki West -Ruoholahti Sulhasenkuja 3 Esityslista Aika ja paikka 13.12. 2011 klo 16.30-18.30 X Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Mastersvaliokunta

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 9/2016

Uimaliiton liittohallitus 9/2016 Uimaliiton liittohallitus 9/2016 Aika: 30.8.2016 klo 16.00-19.45 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x (pj kohdat

Lisätiedot

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat.

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 1 (1/5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2011 Aika: 13.12.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen Lempiäinen

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.1.2019 LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin tekee toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 12.9.2013 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT Jyväskylä 3.11.2018 Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski Kotimaiset kilpailusäännöt https://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/maastohiihto/tdtoiminta/saannot/ 1.1.9.

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 13/2016

Uimaliiton liittohallitus 13/2016 Uimaliiton liittohallitus 13/2016 Aika: ti 13.12.2016 klo 16.00-19.00 Paikka: Hotelli Seurahuone, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Ari Mononen X estynyt

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 1/2016

Uimaliiton liittohallitus 1/2016 Uimaliiton liittohallitus 1/2016 Aika: 19.1.2016 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman jäsen Ari Mononen

Lisätiedot

Octo käyttöohje 1. Sisältö

Octo käyttöohje 1. Sisältö Octo käyttöohje 1 Sisältö Sisältö...1 Sisäänkirjautuminen...2 Etusivu...2 Uimarihaku...3 Uimariryhmät...4 Seurahaku...4 Kilpailutilastot...5 Ilmoittautuminen kilpailuun...6 Kilpailuun ilmoittautuminen...7

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (6) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 11.9.2014 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1 / 2015

Hallituksen kokous 1 / 2015 Hallituksen kokous 1 / 2015 Pöytäkirja Aika: torstai 15.1.2015, klo 20.00 Paikka: Skype puhelinkokous Kokoukset 2015 1/15 Romppanen Juha, pj - Salminen Kaisu, vpj Haliseva Markku - Halme Ville - Hatunen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2013

Uimaliiton liittohallitus 5/2013 Uimaliiton liittohallitus 5/2013 Aika: Paikka: 5.6.2013 klo 16.0019.45 Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 12/2017

Uimaliiton liittohallitus 12/2017 Uimaliiton liittohallitus 12/2017 Aika: ti 28.11.2017 klo 16.00-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x jäsen Antti Wihanto

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA YLEISMÄÄRÄYKSET

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA YLEISMÄÄRÄYKSET 14.2.2018 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2017-2021 YLEISMÄÄRÄYKSET 2 Yleismääräykset Uintiurheilun säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä: GR = General Rules = Uintiurheilun yleismääräykset

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2017

Uimaliiton liittohallitus 5/2017 Uimaliiton liittohallitus 5/2017 Aika: to 4.5.2017 klo 16.00-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki tai Skype Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman jäsen Marjukka Palin

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta. Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00

Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta. Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00 Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00 Kansalliset kilpailut Arvokilpailut 2017 Linjaus tason mukaan Uinnin kilpailukalenteri 2016 Tulonlähde Valmentautuminen FINAn

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018

Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018 Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018 Aika: 20.1.2018 klo 13.30-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Peter Von Weissenberg X x jäsen Reija Häkkinen X x jäsen Kalle Nousiainen

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu 11.9.2019 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 11.9.2019, klo 14.30 Paikka Sporttitalo, SUL:n toimitilat Läsnä Rami Urho puheenjohtaja Anne Fröberg Ari Honkanen Esa Kaihlajärvi

Lisätiedot

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 16/2010 Aika: 2.11.2010 kello 12.00 Paikka: Neuvotteluhuone Saimia, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SOPIMUS Helsinki, 1. tammikuuta 2013 Sivu 1 / 6

SOPIMUS Helsinki, 1. tammikuuta 2013 Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 JÄRJESTÄMISSOPIMUS Sopijaosapuolet Liitto: Suomen Uimaliitto Finska Simförbundet r.y. Hämeentie 105 A 00550 Helsinki puh. 044-5490 300 email: finnish.swimming@uimaliitto.fi Järjestäjä: SEURA

Lisätiedot

Kilpailusäännöt

Kilpailusäännöt Kilpailusäännöt 2015-2016 Liitossa on operatiivista urheilutoimintaa varten kolme lajiryhmää: maastohiihto, mäkihyppy ja yhdistetty sekä alppilajit. Johtokunta kuultuaan lajiryhmien seuroja valitsee maastohiihdon

Lisätiedot

YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT

YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT Tervetuloa 24. 28.3.2016 Suomen Uimaliiton ja Helsingfors Simsällskapin järjestämiin Suomen mestaruuskisoihin, nuorten SM-kisoihin ja vammaisuinnin SM-kisoihin Mäkelänrinteen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 1/2014

Uimaliiton liittohallitus 1/2014 Uimaliiton liittohallitus 1/2014 Aika: pe 10.1.2014 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 AIKA PAIKKA Sivu / 9.6.2014 klo 18.00 (Huom! Muuttunut aika) Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie, 40900 Säynätsalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 27 Kokouksen

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Sääntöseminaari Osallistujien kysymykset

Sääntöseminaari Osallistujien kysymykset Sääntöseminaari 2017 Osallistujien kysymykset KK1 Montako ajanottajaa tai mitä laitteistoa tarvitaan virallisen ajan saavuttamiseen? ts. Ennätys- ja tilastoajan ero. Dia 2 KK1 FINAn sääntö 2.8.1 It is

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1. 2014-2015 1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.2 Tutustu kilpailukutsuun, joka löytyy klikkaamalla

Lisätiedot