VERKKOMEDIAMAINOKSET MAINOSPAIKAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VERKKOMEDIAMAINOKSET MAINOSPAIKAT"

Transkriptio

1 koneporssi.com VERKKOMEDIAMAINOKSET Eniten ammattimaisesti tuotettua verkkosisältöä kone- ja kuljetusalalle; nopeasti päivittyvät uutiset ja alan laajin kuva- ja videosisältö. Uutissivuillamme verkossa tavoitat sähköisessä maailmassa viihtyvät asiakkaasi kanavalla, jossa kohdistat mainontasi oikeaan aihepiiriin ja siitä kiinnostuneille asiakkaille. Tehokasta! Kampanjan minimilaskutus 0 Desktop Mobiili- koko px koko px /000 näytt.. Paraati 980 x x Panoraama 980 x 0 00 x 0 8. Suurtaulu 0 x 0 00 x Boksi 00 x 0 00 x Painike 0 x 0 0 x 0 0 Mainos näytetään joko läpi sivuston tai asiasanojen mukaan näyttöperusteisena. Käytössä olevat asiasanat: Sähköposti: verkkomedia@sl-mediat.fi tai yhteyshenkilön sähköposti muoto: GIF, JPEG, Flash. n mukana tulee toimittaa kohdeosoite (url-muodossa). Varaukset omalta yhteyshenkilöltäsi: Valmis aineisto arkipäivää, valmistettava aineisto 7 arkipäivää ennen mainoskampanjan alkamista. Tarkemmat aineisto-ohjeet:

2 Kone- ja kuljetusalan luetuin media myös verkossa UUTISKIRJE Verkkouutisten lisäksi uutiskirjeemme tarjoavat kiinnostavat ja ajankohtaiset uutisotsikot sähköpostilla kerran viikossa. Mainosviestillesi aitiopaikka, jossa voit hyödyntää lisänäkyvyyttä ja toistoa!. 9 x 7 px x 00 px 00. Tekstipaikka Hinta sisältää mainospaikan yhdessä uutiskirjeessä sekä linkityksen esim. kotisivulle, tuotekuvastoon tai asiakaslehteen. Muu työ, esim. mainosmateriaalin tuotanto ja digitalisointi veloitetaan erikseen tapauskohtaisesti. muoto: JPG Varaukset ja aineiston toimitus: tina.fagerstrom@sl-mediat.fi UUTISKIRJE PALVELUNA YRITYKSELLESI Haluat säännöllisesti tiedottaa ja pitää yhteyttä asiakaskuntaasi, laajentaa asiakaskuntaasi, kampanjoida ja tukea omaa markkinointiasi, mutta aika ei riitä. Hoidamme uutiskirjeiden koostamisen ja lähettämisen yrityksesi nimissä asiakkaidesi sähköpostiosoitteisiin tai Konepörssin sähköpostiosoitteistoon tai molempiin. Yrityksellesi luotu kirjepohja muokataan toimittamastasi teksti- ja kuvamateriaalista lähetyskuntoon, valitaan osoitteet ja lähetetään käytössämme olevalla työkalulla. Lähetyksen tuloksista saat raportin. Säästät aikaasi ja voit keskittyä ydintehtäviin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

3 urakointiuutiset.fi VERKKOMEDIAMAINOKSET Eniten ammattimaisesti tuotettua verkkosisältöä maatalous- ja kiinteistönhuolto -aloille; nopeasti päivittyvät uutiset ja alan laajin kuva- ja videosisältö. Uutissivuillamme verkossa tavoitat sähköisessä maailmassa viihtyvät asiakkaasi kanavalla, jossa kohdistat mainontasi oikeaan aihepiiriin ja siitä kiinnostuneille asiakkaille. Tehokasta! Kampanjan minimilaskutus 0 Desktop koko px. Paraati 980 x 00. Panoraama 980 x 0. Suurtaulu 0 x 0. Boksi 00 x 0. Painike 0 x 0 Mobiilikoko px 00 x x 0 00 x 0 00 x 0 0 x 0 /000 näytt Mainos näytetään joko läpi sivuston tai asiasanojen mukaan näyttöperusteisena. Käytössä olevat asiasanat: Sähköposti: verkkomedia@sl-mediat.fi tai yhteyshenkilön sähköposti muoto: GIF, JPEG, Flash. n mukana tulee toimittaa kohdeosoite (url-muodossa). Varaukset omalta yhteyshenkilöltäsi: Valmis aineisto arkipäivää, valmistettava aineisto 7 arkipäivää ennen mainoskampanjan alkamista. Tarkemmat aineisto-ohjeet:

4 Tavoitat traktorinhaltijat myös verkossa UUTISKIRJE Verkkouutisten lisäksi uutiskirjeemme tarjoavat kiinnostavat ja ajankohtaiset uutisotsikot sähköpostilla joka toinen viikko. Mainosviestillesi aitiopaikka, jossa voit hyödyntää lisänäkyvyyttä ja toistoa!. 9 x 7 px. 60 x 00 px. Tekstipaikka 0 00 Hinta sisältää mainospaikan yhdessä uutiskirjeessä sekä linkityksen esim. kotisivulle, tuotekuvastoon tai asiakaslehteen. Muu työ, esim. mainosmateriaalin tuotanto ja digitalisointi veloitetaan erikseen tapauskohtaisesti. muoto: JPG Varaukset ja aineiston toimitus: tina.fagerstrom@sl-mediat.fi UUTISKIRJE PALVELUNA YRITYKSELLESI Haluat säännöllisesti tiedottaa ja pitää yhteyttä asiakaskuntaasi, laajentaa asiakaskuntaasi, kampanjoida ja tukea omaa markkinointiasi, mutta aika ei riitä. Hoidamme uutiskirjeiden koostamisen ja lähettämisen yrityksesi nimissä asiakkaidesi sähköpostiosoitteisiin tai Urakointi Uutisten sähköpostiosoitteistoon tai molempiin. Yrityksellesi luotu kirjepohja muokataan toimittamastasi teksti- ja kuvamateriaalista lähetyskuntoon, valitaan osoitteet ja lähetetään käytössämme olevalla työkalulla. Lähetyksen tuloksista saat raportin. Säästät aikaasi ja voit keskittyä ydintehtäviin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

5 ammattiautot.fi VERKKOMEDIAMAINOKSET Asiantuntevasti tuotettu verkkosisältö hyötyajoneuvoalan ja henkilökuljettamisen ammattilaisille; nopeasti päivittyvät uutiset ja laaja kuva- ja videosisältö. Uutissivuillamme verkossa tavoitat sähköisessä maailmassa viihtyvät asiakkaasi ja voit kohdistaa mainontaasi oikeaan aihepiiriin. Tehokasta! Kampanjan minimilaskutus 0 Desktop koko px. Paraati 980 x 00. Panoraama 980 x 0. Suurtaulu 0 x 0. Boksi 00 x 0. Painike 0 x 0 Mobiilikoko px 00 x x 0 00 x 0 00 x 0 0 x 0 /000 näytt Mainos näytetään joko läpi sivuston tai asiasanojen mukaan näyttöperusteisena. Käytössä olevat asiasanat: Sähköposti: verkkomedia@sl-mediat.fi tai yhteyshenkilön sähköposti muoto: GIF, JPEG, Flash. n mukana tulee toimittaa kohdeosoite (url-muodossa). Varaukset omalta yhteyshenkilöltäsi: Valmis aineisto arkipäivää, valmistettava aineisto 7 arkipäivää ennen mainoskampanjan alkamista. Tarkemmat aineisto-ohjeet:

6 Tavara-autot ja henkilökuljettaminen myös verkossa UUTISKIRJE Verkkouutisten lisäksi uutiskirjeemme tarjoavat kiinnostavat ja ajankohtaiset uutiset sähköpostilla. Mainosviestillesi aitiopaikka, jossa voit hyödyntää lisänäkyvyyttä ja toistoa!. 9 x 7 px. 60 x 00 px. Tekstipaikka 0 00 Hinta sisältää mainospaikan yhdessä uutiskirjeessä sekä linkityksen esim. kotisivulle, tuotekuvastoon tai asiakaslehteen. Muu työ, esim. mainosmateriaalin tuotanto ja digitalisointi veloitetaan erikseen tapauskohtaisesti. muoto: JPG Varaukset ja aineiston toimitus: tina.fagerstrom@sl-mediat.fi UUTISKIRJE PALVELUNA YRITYKSELLESI Haluat säännöllisesti tiedottaa ja pitää yhteyttä asiakaskuntaasi, laajentaa asiakaskuntaasi, kampanjoida ja tukea omaa markkinointiasi, mutta aika ei riitä. Hoidamme uutiskirjeiden koostamisen ja lähettämisen yrityksesi nimissä asiakkaidesi sähköpostiosoitteisiin tai Ammattiautojen sähköpostiosoitteistoon tai molempiin. Yrityksellesi luotu kirjepohja muokataan toimittamastasi teksti- ja kuvamateriaalista lähetyskuntoon, valitaan osoitteet ja lähetetään käytössämme olevalla työkalulla. Lähetyksen tuloksista saat raportin. Säästät aikaasi ja voit keskittyä ydintehtäviin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

7 VUOKRATA.FI VERKKOPALVELU YHDISTÄÄ VUOKRANANTAJAN JA VUOKRAAJAN RAKENTAMINEN NOSTAMINEN LOGISTIIKKA KULJETUS Vuokrata.fi verkkopalvelu on kehitetty palvelemaan kasvavaa koneiden ja laitteiden vuokraustoimialaa Suomessa. Rakentamiseen, nostamiseen, logistiikkaan ja kuljettamiseen etsitään ja tarjotaan yhä enemmän vuokrattavia tuotteita. Niiden löytämiseen Vuokrata.fi tuo odotetun palvelun kokoamalla vuokraamot yhteen ja samaan verkkopalveluun. Vuokranantaja ja vuokraaja kohtaavat palvelussa helposti ja nopeasti. PALVELU MUKANASI Responsiivinen sivustomme on helppokäyttöinen ja tuntuu tutulta sekä mobiilissa että tietokoneesi selaimessa. PALVELUA MARKKINOIDAAN SEURAAVISSA KANAVISSA Ammattilaisten ykkösmediat, painettuna ja verkossa - Konepörssi, Ammattiautot ja Urakointi Uutiset -ammattilehdet - Verkkomediat ja viikoittaiset uutiskirjeet Yli puoli miljoonaa lukijaa kuukausittain! Hakukonemainonta (Google Adwords) Tavoitteena vähintään näyttöä ja.000 klikkausta kuukausittain. Messut ja tapahtumat Näkyvyys kymmenille tuhansille auto- ja konealan ammattilaisille heidän tärkeimmissä tapahtumissaan. Muu markkinointi Sponsorinäkyvyys, yhteistyökumppanuus MAINOSPAIKKOJEN HINNOITTELU Desktop koko px Mobiilikoko px. Paraati. Boksi 980 x x x 0 00 x 0 /000 näytt. 8 LIITY JOUKKOON! Vuokrata.fi tavoitti ensimmäisen vuoden aikana yli kävijää sivuilleen. Kävijät tekivät yli vuokrakalustohakua. Vuokrata.fi välitti ensimmäisen vuoden aikana toistatuhatta vuokratarjouspyyntöä asiakkailleen, joko sähköpostilla tai puhelimella. Lisäksi sivustolta siirryttiin yli 000 kertaa asiakasyrityksiemme kotisivuille palveltavaksi. PALVELUPAKETTIEN HINNOITTELU Peruspaketti 6 /vuosi Sisältää yhteystietojen näkyvyyden Yritykset ja Hakutulokset osioissa. Hakutuloksissa lisäksi jätä tarjouspyyntö ja lähetä sähköpostia -painikkeet. Peruspaketti - laaja 70 /vuosi Yrityksen tiedot sijoittuvat aina hakutulosten kärkeen. Lisäksi näkyvyys etusivun Palvelussa mukana -osastolla ja kotisivunäkymä mahdollisesta kalustolistasta yrityksen omille kotisivuille. Palvelussa mukana -osaston näkyvyydessä painike, josta linkitys asiakkaan haluamaan verkko-osoitteeseen. Yritysnäkymään voidaan sisällyttää useita toimipisteitä.

8 TYÖKONEET KULJETUSKALUSTO MONIPUOLINEN MARKKINAPAIKKA VERKOSSA Ajoon.fi verkossa tarjoaa kattavan palvelun käytetyn ja uuden varastossa olevan kaluston myyntiin. Uudistunut palvelusivusto on entistä helppokäyttöisempi ja selkeämpi. Se toimii myös mobiililaitteilla. Teemme yhteistyötä tunnetuimpien tiedonsiirtopalvelutarjoajien kanssa sekä kehitämme palvelua edelleen yhteistyössä kone- ja autoalan maahantuojien ja liikkeiden kanssa. Palvelussa on myynnissä lähes tuotetta yli 700 kauppiaalta. KATEGORIAT Työkoneet - Maarakennuskoneet - Materiaalinkäsittely ja nosto - Traktorit ja maatalouskoneet - Metsätyökoneet - ATV:t Kuljetuskalusto - Kuorma-autot - Perävaunut ja päällirakenteet - Paketti- ja kevytkuorma-autot - Linja-autot ja pikkubussit - Matkailuautot ja -vaunut AJOON.FI MAINOSTAJALLE Mainospaikat ja hinnat ETUSIVU Desktop koko px. Paraati 980 x 00. Panoraama 980 x 0. Boksi 00 x 0 Mobiilikoko px 00 x x 0 00 x 0 /000 näytt. 8 8 HAKUTULOS JA TUOTEKORTTI Desktop Mobiilikoko px koko px. Paraati 980 x x 00. Panoraama 980 x 0 00 x 0. Boksi 00 x 0 00 x 0. Banneri 78 x x 0 /000 näytt. 8 8 AJOON.FI KAUPPIAALLE Pyydä tarjous myyjältäsi. PALVELUA MARKKINOIDAAN SEURAAVISSA KANAVISSA Ammattilaisten ykkösmediat, painettuna ja verkossa - Konepörssi, Ammattiautot ja Urakointi Uutiset -ammattilehdet - Verkkomediat ja viikoittaiset uutiskirjeet Yli puoli miljoonaa lukijaa kuukausittain! Hakukonemainonta (Google Adwords) Yli näyttöä ja noin klikkausta kuukausittain. Messut ja tapahtumat Näkyvyys kymmenille tuhansille auto- ja konealan ammattilaisille heidän tärkeimmissä tapahtumissaan. Muu markkinointi Sponsorinäkyvyys, yhteistyökumppanuus Ajoon.fi:n myynnissä olevissa kohteissa lisäksi Lähetä kaverille ja Jaa Facebookissa -toiminnot.

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 07 koneporssi.com urakointiuutiset.fi konekuriiri.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi TAVARA-AUTOJEN JA HENKILÖKULJETTAMISEN AMMATTILEHTI TARKASTI MAALIIN! Tavara-auton käyttäjien

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 07 koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi SUOMEN SUURIN TYÖKONE- JA KULJETUSALAN AMMATTILEHTI Konepörssi-lehden osoitteellinen jakelu tavoittaa kone-

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 07 koneporssi.com urakointiuutiset.fi konekuriiri.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi TÄYTTÄ ASIAA JA UUSIA NÄKEMYKSIÄ Urakointi Uutiset on traktoriammattilaisille suunnattu lehti,

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 017 koneporssi.com urakointiuutiset.fi konekuriiri.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi SUOMEN SUURIN TYÖKONE JA KULJETUSALAN AMMATTILEHTI Konepörssi-lehden osoitteellinen jakelu

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 07 koneporssi.com urakointiuutiset.fi konekuriiri.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi SUOMEN SUURIN TYÖKONE JA KULJETUSALAN AMMATTILEHTI Konepörssi-lehden osoitteellinen jakelu

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi SUOMEN SUURIN TYÖKONE- JA KULJETUSALAN AMMATTILEHTI Konepörssi-lehden osoitteellinen jakelu tavoittaa kone-

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi TAVARA-AUTOJEN JA HENKILÖKULJETTAMISEN AMMATTILEHTI TARKASTI MAALIIN! Tavara-auton käyttäjien ja henkilökuljettamisen

Lisätiedot

AMMATTIAUTOT 2014 TAVARA-AUTOJEN JA HENKILÖKULJETTAMISEN AMMATTILEHTI. Osoitteellinen jakelu keskimäärin kpl Painosmäärä keskimäärin 46.

AMMATTIAUTOT 2014 TAVARA-AUTOJEN JA HENKILÖKULJETTAMISEN AMMATTILEHTI. Osoitteellinen jakelu keskimäärin kpl Painosmäärä keskimäärin 46. AMMATTIAUTOT 2014 TAVARA-AUTOJEN JA HENKILÖKULJETTAMISEN AMMATTILEHTI Alaansa aktiivisesti seuraava Ammattiautot-lehti kertoo uutuuksista, tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista. Tavara-autokäyttäjien

Lisätiedot

URAKOINTI UUTISET 2014

URAKOINTI UUTISET 2014 URAKOINTI UUTISET 2014 TÄYTTÄ ASIAA JA UUSIA NÄKEMYKSIÄ TRAKTORIURAKOITSIJOILLE Urakointi Uutiset, traktoriammattilaisten lehti on raivannut tietään jo kahdeksan vuoden ajan kasvattaen jatkuvasti suosiotaan

Lisätiedot

KONEPÖRSSI 2014 TYÖKONEIDEN JA KULJETUSKALUSTON AMMATTILEHTI. Lukijamäärä (KMT Lukija s12/k13)

KONEPÖRSSI 2014 TYÖKONEIDEN JA KULJETUSKALUSTON AMMATTILEHTI. Lukijamäärä (KMT Lukija s12/k13) KONEPÖRSSI 2014 TYÖKONEIDEN JA KULJETUSKALUSTON AMMATTILEHTI Konepörssi-lehden osoitteellinen jakelu on kohdistettu kattavasti toimialoilleen ja se tavoittaa alan päätöksentekijät ja toimijat. Työkoneiden

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2017 koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi TÄYTTÄ ASIAA JA UUSIA NÄKEMYKSIÄ Urakointi Uutiset on traktoriammattilaisille suunnattu lehti, joka on

Lisätiedot

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2016. koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi

SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2016. koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi SL-MEDIAT MEDIAKIRJA 2016 koneporssi.com urakointiuutiset.fi ammattiautot.fi ajoon.fi vuokrata.fi SUOMEN SUURIN TYÖKONE- JA KULJETUSALAN AMMATTILEHTI Konepörssi-lehden osoitteellinen jakelu tavoittaa kone-

Lisätiedot

ts.fi desktopilla ja tabletilla

ts.fi desktopilla ja tabletilla Digihinnasto 2018 ts.fi desktopilla ja tabletilla 2 Alueemme tärkein uutissivusto ILMOITUSPAIKKA PIKSELIT KUVA/KT HTML5/KT /CPM* 1 Maksiparaati 980 x 552 80 27,00 Paraati: ylä 980 x 400 80 200 22,00 väli

Lisätiedot

SL-Mediat MEDIAOPAS 2015

SL-Mediat MEDIAOPAS 2015 SL-Mediat MEDIAOPAS 2015 UOKRAUKSEN AMMATTILAISILLE 1/2014 Ammattilehdet Konepörssi Urakointi Uutiset Vuokrata.fi Ammattiautot Ajoon.fi Verkkomediat koneporssi.com urakointiuutiset.fi vuokrata.fi ammattiautot.fi

Lisätiedot

MAINOSRATKAISUT 2013. Autotalli.com tarjoaa näkyvyyden oikealle kohderyhmälle mainosviestiä tukevassa mediaympäristössä:

MAINOSRATKAISUT 2013. Autotalli.com tarjoaa näkyvyyden oikealle kohderyhmälle mainosviestiä tukevassa mediaympäristössä: MAINOSRATKAISUT 0 Internet on tärkeä tiedonhakukanava auton ostoprosessissa. Verkosta saadun tiedon perusteella tehdään ostopäätöksiä sekä uusista autoista että vaihtoautoista. Verkkoa hyödynnetään autoa

Lisätiedot

Toimita nämä mainosmuodot 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua: JPG, GIF, PNG, Flash ja kolmannen osapuolen tagin takaa ladattavat aineistot

Toimita nämä mainosmuodot 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua: JPG, GIF, PNG, Flash ja kolmannen osapuolen tagin takaa ladattavat aineistot Onlineaineisto Onlineaineiston toimitus: onlinetrafiikki@aller.fi Toimita nämä mainosmuodot 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua: JPG, GIF, PNG, Flash ja kolmannen osapuolen tagin takaa ladattavat aineistot

Lisätiedot

Hinnasto 2011. Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta* 4500 / vko 956 x 586 px (max 150 kt)

Hinnasto 2011. Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta* 4500 / vko 956 x 586 px (max 150 kt) Valtakunnalliset mainospaikat Avaussivu Avaussivun hallinta* 4 / vko 956 x 586 px (max 50 kt) Avaussivun hallinta myydään aina yhdessä etusivun panoraman, jättibannerin tai megataulun kanssa. * Avaussivun

Lisätiedot

Display-mainonta Komedo.fi sivustolla :02

Display-mainonta Komedo.fi sivustolla :02 Sivuston viidessä eri osiossa on mediatilaa, jota voi hyödyntää joko erikseen tai yhdistämällä ne tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Mainokset voivat olla joko staattisia tai animoituja. Mainospaikkojen mitat

Lisätiedot

Turun Sanomat digihinnasto

Turun Sanomat digihinnasto Turun Sanomat digihinnasto 2019 ts.fi desktopilla ja tabletilla ILMOITUSPAIKKA PIKSELIT KUVA/KT HTML5/KT /CPM* 1 Maksiparaati 980 x 552 80 27,00 Paraati: ylä 980 x 400 80 200 22,00 väli 980 x 400 80 17,00

Lisätiedot

Tehtävänä lappilaisen elämän tiedon välitys suomen kieltä puhumattomille

Tehtävänä lappilaisen elämän tiedon välitys suomen kieltä puhumattomille MEDIA- KORTTI Tehtävänä lappilaisen elämän tiedon välitys suomen kieltä puhumattomille Lähde mukaan viemään oma viestisi heille, jotka sitä etsivät ja tarvitsevat. Kauttamme tavoitat alueesta kiinnostuneet

Lisätiedot

MEDIAKORTTI 2011. Mediatiedot. Paranormaaliblogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto.

MEDIAKORTTI 2011. Mediatiedot. Paranormaaliblogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto. Mediatiedot Paranormaaliblogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä jo vuodesta 2007 lähtien. Tarjoamme

Lisätiedot

Toimita nämä mainosmuodot 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua: JPG, GIF, PNG, Flash ja kolmannen osapuolen tagin takaa ladattavat aineistot

Toimita nämä mainosmuodot 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua: JPG, GIF, PNG, Flash ja kolmannen osapuolen tagin takaa ladattavat aineistot Onlineaineisto Onlineaineiston toimitus: onlinetrafiikki@aller.fi Toimita nämä mainosmuodot 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua: JPG, GIF, PNG, Flash ja kolmannen osapuolen tagin takaa ladattavat aineistot

Lisätiedot

Löydä oikeat osaajat. ja vahvista työnantajamielikuvaa

Löydä oikeat osaajat. ja vahvista työnantajamielikuvaa Löydä oikeat osaajat ja vahvista työnantajamielikuvaa Täytämme tyhjän paikan. in kautta tavoitat työnhakijat kattavasti ympäri Suomea, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Työpaikkailmoitukset Perushaku....

Lisätiedot

Mainosta SuomiMobiili.fi -sivustolla

Mainosta SuomiMobiili.fi -sivustolla Mainosta SuomiMobiili.fi -sivustolla SuomiMobiili on yksi Suomen tärkeimmistä mobiiliuutiskanavista, joka tavoittaa kuukausittain yli 100 000 suomalaista. Mikä SuomiMobiili? SuomiMobiili perustettiin intohimosta

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN RATKAISU DIGITAALISEN MAINONNAN TEHOKKUUTEEN

AINUTLAATUINEN RATKAISU DIGITAALISEN MAINONNAN TEHOKKUUTEEN AINUTLAATUINEN RATKAISU DIGITAALISEN MAINONNAN TEHOKKUUTEEN Mainospaikka desktop Mainospaikka mobiili Osiot Moniteho- hinta Kampanjan min.koko Paraatipaikka Paraatipaikka ROS 12,5 (norm. 18,5) 5 000 Panorama

Lisätiedot

Mediatiedot

Mediatiedot Mediatiedot 2015 Email: myynti@irc-galleria.net IRC-Galleria 100 000 uniikit selaimet viikossa (GA) 300 000 uniikit selaimet kuukaudessa (GA) 450 000 rekisteröityneet käyttäjät 6 miljoonaa kuvaa 9,2 miljoonaa

Lisätiedot

Verkkomediahinnasto 2011

Verkkomediahinnasto 2011 Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n lehtien yhteinen verkkopalvelu Todellista täsmämarkkinointia juuri oikealle asiakasryhmälle niin alueellisesti kuin asiasisällöllisesti! Verkkomediahinnasto 2011 Uusia

Lisätiedot

Verkkomainonta ETUSIVU. 1. Avaussivun hallinta. Avaussivun hallinta. Alma Mediapartners Oy avain.etuovi.com. Mainospaikat ja -hinnat 1.6.

Verkkomainonta ETUSIVU. 1. Avaussivun hallinta. Avaussivun hallinta. Alma Mediapartners Oy avain.etuovi.com. Mainospaikat ja -hinnat 1.6. Mainospaikat ja -hinnat 1.6.2014 alkaen ETUSIVU 1. Avaussivun hallinta Avaussivun hallinta Pikselikoko: 956x586 Tiedostokoko: max. 150 kt Tiedostomuoto: JPG, GIF, FLASH Näyttörajoite: 1 per viikko Hinta

Lisätiedot

Verkkomainonta ETUSIVU. 1. Avaussivun hallinta. Avaussivun hallinta. Alma Mediapartners Oy avain.etuovi.com. Mainospaikat ja -hinnat 1.12.

Verkkomainonta ETUSIVU. 1. Avaussivun hallinta. Avaussivun hallinta. Alma Mediapartners Oy avain.etuovi.com. Mainospaikat ja -hinnat 1.12. Mainospaikat ja -hinnat 1.12.2015 alkaen ETUSIVU 1. Avaussivun hallinta Avaussivun hallinta Pikselikoko: 956x586 Tiedostokoko: max. 150 kt Tiedostomuoto: HTML5, JPG, GIF, FLASH Näyttörajoite: Frekvenssi

Lisätiedot

Hinnasto 2012. Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta* 4500 / vko 956 x 586 px (max 150 kt)

Hinnasto 2012. Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta* 4500 / vko 956 x 586 px (max 150 kt) Hinnasto 0 Valtakunnalliset mainospaikat Avaussivu Avaussivun hallinta* 500 / vko 956 x 586 px (max 50 kt) Avaussivun hallinta myydään aina yhdessä etusivun panoraman, jättibannerin tai megataulun kanssa.

Lisätiedot

Uutisia Tallinnasta kellon ympäri!

Uutisia Tallinnasta kellon ympäri! Mediatiedot 2019 Uutisia Tallinnasta kellon ympäri! YHTEYSTIEDOT: Tornimäe 5 (2. kerros) 10145 Tallinn Päätoimittaja Thea Ekholm, puh. +358 50 338 3184, thea.ekholm@tallinna24.ee Mediamyyjä Agnes Nappus,

Lisätiedot

Brändinäkyvyyselementtien aineisto-ohje

Brändinäkyvyyselementtien aineisto-ohje Brändinäkyvyyselementtien aineisto-ohje Hyödynnä brändinäkyvyyspakettimme kaikki mahdollisuudet ja rakenna brändiäsi pitkäjänteisesti: varmista yrityksesi ja kohteidesi erottuva ja laadukas näkyvyys kaikilla

Lisätiedot

TURUN SANOMAT DIGIHINNASTO 2015

TURUN SANOMAT DIGIHINNASTO 2015 TURUN SANOMAT DIGIHINNASTO 05 ts.fi -sivusto 4 5 Ilmoituspaikka Pikselit kt /CPM* Paraati: ylä 980 x 400 80 0,00 väli 980 x 400 80 5,00 Tapetti (vain yläparaatin yhteydessä) 0/00 5,00 6 5 Torni 00 x 900

Lisätiedot

TALENTUM VERKKOHINNASTO 2014

TALENTUM VERKKOHINNASTO 2014 TALENTUM VERKKOHINNASTO 2014 Talouselämä Tivi Tekniikka &Talous Arvopaperi Markkinointi &Mainonta MPC Mediuutiset Uratie Sivunäytöt / vko 1 059 541 445 083 419 586 507 820 144 120 147 210 16 771 18 256

Lisätiedot

Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018

Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018 Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018 Miksi tehdä sisältömarkkinointia? Sisältömarkkinointikampanja on loistava ratkaisu, kun Haluat luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi Haluat ylläpitää

Lisätiedot

ERIKOIS- DHTML* Intersititiaali* Video-, MAINOSMUODOT 600x400 768x600 preroll / CPM / CPM /vko Golfpiste.com 25 40 2000 Muut sivustot 20 25

ERIKOIS- DHTML* Intersititiaali* Video-, MAINOSMUODOT 600x400 768x600 preroll / CPM / CPM /vko Golfpiste.com 25 40 2000 Muut sivustot 20 25 VERKON KKR-HINNOITTELU ns. Vainu-kampanjat Paraatipaikka Panoraama Pid.suurtaulu (Perustuu kävijöiden liikkumiseen aihepiirien sisällä) 980x 980x120 160x600 CPM CPM CPM Laajennettu KKR-paketti (pitkä "keksien"

Lisätiedot

Kaikki Tallinnasta kellon ympäri!

Kaikki Tallinnasta kellon ympäri! Mediatiedot 2018 YHTEYSTIEDOT: Tornimäe 5 (2. kerros) 10145 Tallinn Päätoimittaja Thea Ekholm, puh. +358 50 338 3184, thea.ekholm@tallinna24.ee Ilmoitusmyynti ma-pe, puh. +358 400 133 959, meks@media.fi

Lisätiedot

VERKOSSA VERKOSSA. Osta useampia alueita ja TAVOITA VIIKOSSA JOPA 428 000 * PAIKALLISTA VERKKOKÄVIJÄÄ.

VERKOSSA VERKOSSA. Osta useampia alueita ja TAVOITA VIIKOSSA JOPA 428 000 * PAIKALLISTA VERKKOKÄVIJÄÄ. Kohdenna VERKOSSA VERKOSSA VERKKOSIVUT LUKULAITE MOBIILI Osta useampia alueita ja TAVOITA VIIKOSSA JOPA 428 000 * PAIKALLISTA VERKKOKÄVIJÄÄ. helsinginuutiset.fi lansivayla.fi vantaansanomat.fi aamuposti.fi

Lisätiedot

RUOKA & KOTI Mediakortti. Ruoka & Koti Media Oy Puh Y-tunnus:

RUOKA & KOTI Mediakortti. Ruoka & Koti Media Oy   Puh Y-tunnus: RUOKA & KOTI Mediakortti Ruoka & Koti Media Oy email: myynti@ruokajakoti.fi Puh. 043 824 6363 Y-tunnus: 2989630-6 Konsepti Ruoka & Koti (ruokajakoti.fi) kokoaa yhteen suomalaisten suosikkireseptit. Sivuston

Lisätiedot

Hinnasto Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta* 4500 / vko 956 x 586 px (max 150 kt)

Hinnasto Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta* 4500 / vko 956 x 586 px (max 150 kt) Valtakunnalliset mainospaikat Avaussivu Avaussivun hallinta* / vko 956 x 586 px (max 50 kt) Avaussivun hallinta myydään aina yhdessä etusivun panoraman, jättibannerin tai megataulun kanssa. * Avaussivun

Lisätiedot

Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi

Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä verkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen

Lisätiedot

OTAVAMEDIAN VERKKOMEDIAHINNASTO 2012 (voimassa 1.2.2012 alkaen)

OTAVAMEDIAN VERKKOMEDIAHINNASTO 2012 (voimassa 1.2.2012 alkaen) OTAVAMEDIAN VERKKOMEDIAHINNASTO 2012 (voimassa 1.2.2012 alkaen) CPM-HINTAISET PLAZA.FI CPM CPM CPM CPM CPM plaza.fi/ros 25 5 4 4 3 plaza.fi/dome 30 6 5 5 4 plaza.fi/ellit 30 8 7 7 6 plaza.fi/etusivu 30

Lisätiedot

POPTRAVELIN SIVUILLA MAINOKSESI HUOMATAAN. SUOMEN PARAS JA KATTAVIN MATKAILUN HINTAVERTAILUSIVUSTO. POPTRAVEL.FI MEDIAKORTTI 2013 1

POPTRAVELIN SIVUILLA MAINOKSESI HUOMATAAN. SUOMEN PARAS JA KATTAVIN MATKAILUN HINTAVERTAILUSIVUSTO. POPTRAVEL.FI MEDIAKORTTI 2013 1 ÄLÄ HUKU MUIDEN MAINOSTEN JOUKKOON, TAVOITA ASIAKKAASI! POPTRAVELIN SIVUILLA MAINOKSESI HUOMATAAN. SUOMEN PARAS JA KATTAVIN MATKAILUN HINTAVERTAILUSIVUSTO. POPTRAVEL.FI MEDIAKORTTI 2013 1 POPTRAVEL.FI

Lisätiedot

Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa. Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3.

Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa. Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3. Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3.2012, Wanha Satama Ennen kuin aloitat mieti seuraavia: Kohderyhmä Tavoitteet Mitä on

Lisätiedot

Tervetuloa omaan metsään!

Tervetuloa omaan metsään! MEDIAKORTTI Keskustelut Lukijoiden kuvat Kirjat Puunhinta Metsämaa Puunhinta Avoimet työpaikat Näköislehti Uutiset ja blogit Keskustelut Lukijoiden kuvat Kirjat Puunhinta Metsämaa Metsäalan työpaikat Tilaa

Lisätiedot

MAINOSRATKAISUT Autotalli.com tarjoaa näkyvyyden oikealle kohderyhmälle mainosviestiä tukevassa mediaympäristössä:

MAINOSRATKAISUT Autotalli.com tarjoaa näkyvyyden oikealle kohderyhmälle mainosviestiä tukevassa mediaympäristössä: MAINOSRATKAISUT 0 Internet on tärkeä tiedonhakukanava auton ostoprosessissa. Verkosta saadun tiedon perusteella tehdään ostopäätöksiä sekä uusista autoista että vaihtoautoista. Verkkoa hyödynnetään autoa

Lisätiedot

Hinnasto alkaen 2.1.2012

Hinnasto alkaen 2.1.2012 Hinnasto alkaen 2.1.2012 2 Hinnasto 2.1.2012 alkaen ISOT OSIOT, AIKAPOHJAISET HINNAT s Isot osiot, arkipäivä tavoittavuus PARAATI- PANORAMA / MEGASUURTAULU / MEGAKULMA / JÄTTIBOKSI / E eri selaimet Sivulataukset

Lisätiedot

Mainontaa myydään aikapohjaisesti viikon jaksoissa. Erikoisratkaisut +15%, ääni +10%. Avaussivun mainonta on valtakunnallista.

Mainontaa myydään aikapohjaisesti viikon jaksoissa. Erikoisratkaisut +15%, ääni +10%. Avaussivun mainonta on valtakunnallista. AVAUSSIVU Mainontaa myydään aikapohjaisesti viikon jaksoissa. Erikoisratkaisut +15%, ääni +%. Avaussivun mainonta on valtakunnallista. 1a 1 Etuovi-div 305 x 16 px Mainosalue 56 x 56 px Etäisyys pohja 140

Lisätiedot

Google AdWords. mainonta tehokäyttöön

Google AdWords. mainonta tehokäyttöön Google AdWords mainonta tehokäyttöön Opi tekemään hakukonemainontaa kuin ammattilaiset. Opas antaa sinulle vinkkejä, kuinka vältät sudenkuopat ja säästät mainoseurojasi sekä kuinka tavoitat asiakkaasi

Lisätiedot

Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013

Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013 Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013 Ilta-Sanomat, Taloussanomat & ITviikko ILTA-SANOMIEN KESÄEDUT 10.6. -11.8.2013 4+1 Osta neljä, saat viidennen ilmoituksen veloituksetta. IS Sunnuntai, TV-lehti, Teemalehdet,

Lisätiedot

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää.

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Yrityksesi markkinointitoimet ovat nyt hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta, myös mobiilisti. Meedion avulla nykyiset ja uudet

Lisätiedot

kivi Kivikaudesta digiaikaan Kiven vuosi 2016 kivi Hinnat KIVEN VUOSI Suomalaisen kiven käytön erikoislehti

kivi Kivikaudesta digiaikaan Kiven vuosi 2016 kivi Hinnat KIVEN VUOSI Suomalaisen kiven käytön erikoislehti Kivikaudesta digiaikaan Suomalainen Kivi -lehti uudistuu. Alan vuosikirja Kiven vuosi 06 ilmestyy helmikuussa ja on luettavissa myös verkossa osoitteessa www.kivilehti.fi. SUOMALAINENkivi KIVEN VUOSI 05

Lisätiedot

TALENTUM VERKKOHINNASTO 2014

TALENTUM VERKKOHINNASTO 2014 TALENTUM VERKKOHINNASTO 2014 Talouselämä Tietoviikko Tekniikka& Talous Arvopaperi Tietokone Markkinointi & Mainonta MPC Mediuutiset Uratie Sivunäytöt / vko* 1 225 843 498 982 357 362 683 653 299 882 182

Lisätiedot

MEDIAKORTTI 2010 2 (8) SISÄLLYS

MEDIAKORTTI 2010 2 (8) SISÄLLYS Mediakortti 2010 MEDIAKORTTI 2010 2 (8) SISÄLLYS 1. Johdanto...3 1.1. Yleiskuvaus...3 1.2. Käyttäjämäärät ja tilastot...3 2. Mainospaikat...4 3. Hinnasto...5 4. Aineistotoimitukset...6 4.1. Ohjeistus mainoksen

Lisätiedot

Mediakortti 2010 Suntuubi.com mediakortti

Mediakortti 2010 Suntuubi.com mediakortti Mediakortti 2010 Suntuubi.com mediakortti MEDIAKORTTI 2010 2 (10) SISÄLLYS 1. Johdanto...3 1.1. Yleiskuvaus...3 1.2. Käyttäjämäärät ja tilastot...3 1.2.1. Käyttäjät (sivustojen ylläpitäjät)...3 1.2.2.

Lisätiedot

KP24.fi on Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n. Kävijöitä 2013: keskimäärin 75 000 yksilöityä kävijää. (Google Analytics)

KP24.fi on Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n. Kävijöitä 2013: keskimäärin 75 000 yksilöityä kävijää. (Google Analytics) KP24 on alueellaan suosituin verkkopalvelu. Mainonnan voi kohdentaa haluttaessa hyvinkin tarkasti tämä on todellista täsmämarkkinointia! Vuorovaikutus on tärkeä osa mainontaa. KP24:ssä mainos voi toimia

Lisätiedot

Brändiohje. Alma Media Interactive Oy

Brändiohje. Alma Media Interactive Oy Brändiohje Alma Media Interactive Oy Päivitetty: 10/06/2009 Sisällys: 1 Johdanto...3 2 Listasivu...4 2.1 Yrityslogo... 4 2.2 Brändikorostus listasivulla... 5 2.2.1 Jatkuva Brändikorostus... 5 2.2.2 Ostettu

Lisätiedot

DESKTOP Hinnasto voimassa alkaen 5.10.2015. Hinnat bruttohintoja / cpm

DESKTOP Hinnasto voimassa alkaen 5.10.2015. Hinnat bruttohintoja / cpm DESKTOP Hinnasto voimassa alkaen 5.10.2015. Hinnat bruttohintoja / cpm Yläparaati Yläparaati+ DT Panorama Panorama+ DT Jättiboksi A4 boksi Pid. Megasuurtaulu Tarrakulma IL etusivu 24 30 12 18 7 10 5 IL

Lisätiedot

Tehokas nuorten aikuisten kohtaamispaikka

Tehokas nuorten aikuisten kohtaamispaikka Mediakortti 2014 Tehokas nuorten aikuisten kohtaamispaikka IRC-Galleria on tehokkain paikka aktivoida Suomen 15-24 vuotiaat. Tavoitamme kuukausittain jopa 40% tästä ikäryhmästä. *) Mitä IRC-Galleriassa

Lisätiedot

Hinnat alkaen 16.6.2014. päivitetty 14.8.2014

Hinnat alkaen 16.6.2014. päivitetty 14.8.2014 Hinnat alkaen 16.6.2014 päivitetty 14.8.2014 ISOT OSIOT, ARKIPÄIVÄ, bruttohinnat (suluissa oleva cpm on laskennallinen, hinnaston hinnoilla laskettu kontaktihinta) Tavoittavuus, arvio OSIO SOV YLIN PARAATI-

Lisätiedot

Etusuora.com mediakortti

Etusuora.com mediakortti Etusuora.com mediakortti Etusuora.com mediakortti Etusuora.com on verkkolehti vaativan urheiluseuraajan makuun. Olemme erikoistuneet ennen kaikkea yksilölajeihin, ja kesäisin päähuomion sivuillamme saa

Lisätiedot

Tervetuloa omaan metsään!

Tervetuloa omaan metsään! MEDIAKORTTI Keskustelut Lukijoiden kuvat Kirjat Puunhinta Metsämaa Puunhinta Avoimet työpaikat Näköislehti Uutiset ja blogit Keskustelut Lukijoiden kuvat Kirjat Puunhinta Metsämaa Metsäalan työpaikat Tilaa

Lisätiedot

Mediakortti kausi 2012-2013

Mediakortti kausi 2012-2013 Mediakortti kausi 2012-2013 SM-liiga Hokkari, SM-liigan virallinen yhteistyökumppani. Hokkari on lätkäfanin oma älypuhelinsovellus, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa SM-liigasta viihdyttävässä ja helposti

Lisätiedot

Hinnasto 2015. - Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta 4500 / vko 956 x 586 px (max 150kt)

Hinnasto 2015. - Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta 4500 / vko 956 x 586 px (max 150kt) Hinnasto 05 - Valtakunnalliset mainospaikat Avaussivu Mainosalue 956x586 px Avaussivun hallinta 4500 / vko 956 x 586 px (max 50kt) Avaussivun hallinta myydään aina yhdessä etusivun panoraman, jättibannerin

Lisätiedot

Elävää mainontaa apteekeissa ostohetkellä

Elävää mainontaa apteekeissa ostohetkellä Elävää mainontaa apteekeissa ostohetkellä Valtakunnallinen ostohetken mediakanava, Apteekkimedia, on nykyaikainen väline apteekissa myytävien tuotteiden myynnin kasvattamiseen ja asiakastyytyväisyyden

Lisätiedot

Lähes 60.000 kävijää viikossa!

Lähes 60.000 kävijää viikossa! Suora yhteys Suomen golfiin GOLFPISTE.COM on toiminut suomalaisten golfareiden tietolähteenä ja kohtauspaikkana jo vuodesta 1997. Vankka toimituksellinen sisältö yhdistettynä monipuolisiin hyöty- ja viihdepalveluihin

Lisätiedot

Digimarkkinointi. Ari Tenhunen

Digimarkkinointi. Ari Tenhunen Digimarkkinointi Ari Tenhunen Sosiaalinen media 2 Myyntisykli digimarkkinoinnin kehyksenä Ei tietoa Tietoinen Kiinnostunut Käyttö Omistautuminen Ostoaikomus Sisäänajo Muistuttaminen Tutustuminen Suostuttelu

Lisätiedot

KP24.fi on Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n lehtien yhteinen verkkopalvelu. Kävijöitä 2013: keskimäärin 75 000 yksilöityä kävijää. (Google Analytics)

KP24.fi on Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n lehtien yhteinen verkkopalvelu. Kävijöitä 2013: keskimäärin 75 000 yksilöityä kävijää. (Google Analytics) KP24 on alueellaan suosituin verkkopalvelu. Mainonnan voi kohdentaa haluttaessa hyvinkin tarkasti tämä on todellista täsmämarkkinointia! Vuorovaikutus on tärkeä osa mainontaa. KP24:ssä mainos voi toimia

Lisätiedot

RT-sisältöpaketti. Mainospaketti elintarvikebrändille, joka osuu oikeaan kohderyhmään oikealla hetkellä.

RT-sisältöpaketti. Mainospaketti elintarvikebrändille, joka osuu oikeaan kohderyhmään oikealla hetkellä. RT-sisältöpaketti Mainospaketti elintarvikebrändille, joka osuu oikeaan kohderyhmään oikealla hetkellä. Miksi RT-sisältöpaketti? Tavoita 150 000* ruoanlaitosta kiinnostunutta kuluttajaa kuukaudessa. Kekseliään

Lisätiedot

Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi

Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä verkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen

Lisätiedot

MEDIAKORTTI OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT OLUTPOSTI MEDIAKORTTI

MEDIAKORTTI OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT OLUTPOSTI MEDIAKORTTI MEDIAKORTTI OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT Olutposti on Suomen suurin ja mukavin olut- ja siiderikulttuurin keskittyvä media. Toimituskuntamme edustaa alan ehdotonta kärkijoukkoa

Lisätiedot

Mainosta SuomiMobiili.fi -sivustolla

Mainosta SuomiMobiili.fi -sivustolla Mainosta SuomiMobiili.fi -sivustolla SuomiMobiili on yksi Suomen tärkeimmistä mobiiliuutiskanavista, joka tavoittaa kuukausittain yli 100 000 suomalaista. Mikä SuomiMobiili? SuomiMobiili perustettiin intohimosta

Lisätiedot

Verkkolehdessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia, henkilöhaastatteluja, otteluraportteja ja -ennakoita, kolumneja sekä kuvakoosteita.

Verkkolehdessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia, henkilöhaastatteluja, otteluraportteja ja -ennakoita, kolumneja sekä kuvakoosteita. JATKOAIKA.COM Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä verkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen luetuimmista verkkolehdistä. Sivuston julkaisijana toimii voittoa tavoittelematon

Lisätiedot

Kärkimedia Digihinnasto

Kärkimedia Digihinnasto Kärkimedia Digihinnasto Hinnat voimassa 1.1.2019 alkaen 32 verkkosivustoa 2,3 miljoonaa kävijää viikossa Display CROSS-SCREEN (desktop+mobiili) Hinnat CPM (+alv) 1.1.2019 alkaen Paraati /Responsiivinen

Lisätiedot

Kärkimedia Digihinnasto

Kärkimedia Digihinnasto Kärkimedia Digihinnasto Hinnat voimassa 1.9.2019 alkaen 32 verkkosivustoa 2,3 miljoonaa kävijää viikossa Display CROSS-SCREEN (desktop+mobiili) Hinnat CPM (+alv) 4.2.2019 alkaen Paraati /Responsiivinen

Lisätiedot

Kärkimedia Digihinnasto

Kärkimedia Digihinnasto Kärkimedia Digihinnasto Hinnat voimassa 4.2.2019 alkaen 32 verkkosivustoa 2,3 miljoonaa kävijää viikossa Display CROSS-SCREEN (desktop+mobiili) Hinnat CPM (+alv) 4.2.2019 alkaen Paraati /Responsiivinen

Lisätiedot

Lumipallo.fi HIIHTOKESKUKSET VALMISMATKAT OMATOIMIMATKAT LUMITILANNE OHEISPALVELUT ARTIKKELIT KUVAT JA VIDEOT BLOGIT KESKUSTELUT UUTISKIRJE FACEBOOK

Lumipallo.fi HIIHTOKESKUKSET VALMISMATKAT OMATOIMIMATKAT LUMITILANNE OHEISPALVELUT ARTIKKELIT KUVAT JA VIDEOT BLOGIT KESKUSTELUT UUTISKIRJE FACEBOOK Lumipallo.fi HIIHTOKESKUKSET VALMISMATKAT OMATOIMIMATKAT LUMITILANNE OHEISPALVELUT ARTIKKELIT KUVAT JA VIDEOT BLOGIT KESKUSTELUT UUTISKIRJE FACEBOOK Responsiivisesti suunniteltu Lumipallo-verkkopalvelu

Lisätiedot

Sivu 1. Hinnat alkaen 1.11.2013 päivitetty 12.3.2014

Sivu 1. Hinnat alkaen 1.11.2013 päivitetty 12.3.2014 Sivu 1 Hinnat alkaen 1.11.2013 päivitetty 12.3.2014 ISOT OSIOT, AIKAPOHJAISET HINNAT Sivu 2 ISOT OSIOT, ARKIPÄIVÄ, bruttohinnat (suluissa oleva cpm on laskennallinen, hinnaston hinnoilla laskettu kontaktihinta)

Lisätiedot

Tuloksia tehokkaalla markkinoinnilla. Heitä nurkkaan vaikeat suunnitelmat. Ala töihin ja mittaa työtäsi!

Tuloksia tehokkaalla markkinoinnilla. Heitä nurkkaan vaikeat suunnitelmat. Ala töihin ja mittaa työtäsi! Tuloksia tehokkaalla markkinoinnilla Heitä nurkkaan vaikeat suunnitelmat. Ala töihin ja mittaa työtäsi! Kokonaisuus Sähköisen markkinoinnin kehittäminen pitää sisällään kohderyhmän määrittelyn, selkeän

Lisätiedot

MEDIA- KORTTI 2015 M E D I A T I E D O T. Yrittajat.fi. www.yrittajamediat.fi

MEDIA- KORTTI 2015 M E D I A T I E D O T. Yrittajat.fi. www.yrittajamediat.fi MEDIA- KORTTI M E D I A T I E D O T Yrittajat.fi Yrittajat.fi YRITTAJAT.FI MEDIATIEDOT Kaikki tarjoa oevat mediaratkaisut ja isää tietoa aiheesta 1 2 MAINOSPAIKAT JA HINNAT 1 2 Paraati, ROS, koko 980 400

Lisätiedot

MEDIAKORTTI Kesän. Juhlat. Palvelut & Ratkaisut Natiivimainonta

MEDIAKORTTI Kesän. Juhlat. Palvelut & Ratkaisut Natiivimainonta MEDIAKORTTI 2017 Kesän Juhlat Palvelut & Ratkaisut Natiivimainonta Tavoita omakoti- ja pientaloasukkaat pääkaupunkiseudulla Kesän Juhlat -julkaisu jaetaan pääkaupunkiseudulla omakoti- ja pientaloasuijille

Lisätiedot

Tavoita maksukykyiset ja kiinnostuneet asiakkaat kustannustehokkaasti

Tavoita maksukykyiset ja kiinnostuneet asiakkaat kustannustehokkaasti Tavoita maksukykyiset ja kiinnostuneet asiakkaat kustannustehokkaasti Paikallisuus LaplandNews on lappilainen online media, mikä tuottaa paikallista uutis- ja asiasisältöä kansainvälisesti. Tehtävämme

Lisätiedot

Kollega.fi-verkkolehden mediatiedot

Kollega.fi-verkkolehden mediatiedot Kollega.fi-verkkolehden mediatiedot Kollega.fi on lokakuussa 2012 perustettu verkkolehti, joka avaa uusia näkökulmia työhön, työhyvinvointiin ja hyvinvointiin. Kollega.fi herättää ajatuksia, luo hyvää

Lisätiedot

Kärkimedia Digihinnasto

Kärkimedia Digihinnasto Kärkimedia Digihinnasto Hinnat voimassa 4.2.2019 alkaen (päivitetty 13.5.2019) 32 verkkosivustoa 2,3 miljoonaa kävijää viikossa Display CROSS-SCREEN (desktop+mobiili) Hinnat CPM (+alv) 4.2.2019 alkaen

Lisätiedot

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani.

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Vaalit Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Savon Median vaalityöryhmä Kuopio ja ympäristö Ylä-Savo Keski-Savo Marjo Ruokolainen Mervi Hakkarainen Riikka Holm Minna Kotikumpu VALTAKUNNALLISESTI PAIKALLINEN.

Lisätiedot

MEDIAKORTTI OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT OLUTPOSTI MEDIAKORTTI

MEDIAKORTTI OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT OLUTPOSTI MEDIAKORTTI MEDIAKORTTI OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT OLUTPOSTI-LEHTI JA MEDIAKANAVAT Olutposti on Suomen suurin ja mukavin olut- ja siiderikulttuurin keskittyvä media. Toimituskuntamme edustaa alan ehdotonta kärkijoukkoa

Lisätiedot

Edulliset vaalipaketit

Edulliset vaalipaketit Edulliset vaalipaketit Hyödyntämällä kampanjassasi Kalevan kaikkia medioita tavoitat äänestäjät kattavammin ja kampanjasi jää paremmin mieleen. Valitse valmiista esimerkkipaketeista tarpeisiisi ja budjettiisi

Lisätiedot

Digihinnasto 2015-2016. Päivitetty 16.10.15

Digihinnasto 2015-2016. Päivitetty 16.10.15 Digihinnasto 2015-2016 Päivitetty 16.10.15 Kaikki sivustomme (desktop-hinnasto) Paraati 980*400 Panorama 980*120 Box 300*250 Tupla-Box 300*500 Tripla-Box 300*750 Suurtaulu/Pid suurtaulu Jumbo/jättibox

Lisätiedot

Hinnasto 2016. - Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta 4500 / vko 956 x 586 px (max 150kt)

Hinnasto 2016. - Valtakunnalliset mainospaikat. Avaussivu. Etusivu. Avaussivun hallinta 4500 / vko 956 x 586 px (max 150kt) Hinnasto 06 - Valtakunnalliset mainospaikat Avaussivu Mainosalue 956x586 px Avaussivun hallinta 4 / vko 956 x 586 px (max 50kt) Avaussivun hallinta myydään aina yhdessä etusivun panoraman, jättibannerin

Lisätiedot

Tervetuloa omaan metsään!

Tervetuloa omaan metsään! MEDIAKORTTI Keskustelut Lukijoiden kuvat Kirjat Puunhinta Metsämaa Puunhinta Avoimet työpaikat Näköislehti Uutiset ja blogit Keskustelut Lukijoiden kuvat Kirjat Puunhinta Metsämaa Metsäalan työpaikat Tilaa

Lisätiedot

Kollega.fi-verkkolehden mediatiedot

Kollega.fi-verkkolehden mediatiedot Kollega.fi-verkkolehden mediatiedot Kollega.fi on lokakuussa 2012 perustettu verkkolehti, joka avaa uusia näkökulmia työhön, työhyvinvointiin ja hyvinvointiin. Kollega.fi herättää ajatuksia, luo hyvää

Lisätiedot

MESSUTAPAHTUMAT. Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan. Kuva: Suomen asuntomessut

MESSUTAPAHTUMAT. Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan. Kuva: Suomen asuntomessut MESSUTAPAHTUMAT Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan Kuva: Suomen asuntomessut Asuntomessut Seinäjoella 8.7.-7.8.2016 Vuoden 2016 Asuntomessut pidetään Seinäjoen Pruukinrannassa. Asuntomessualue

Lisätiedot

Hervannan Sanomat on aito. kaupunkilehti.

Hervannan Sanomat on aito. kaupunkilehti. Hervannan Sanomat on aito kaupunkilehti. Mediahinnasto 2015 Hervannan Sanomat Aidosti paikallinen Lehti ilmestyy kerran viikossa, keskiviikkoisin. Normaalijakeluissa lehti jaetaan noin 22 000 talouteen.

Lisätiedot

Tietoa Vuokraovi.com-palvelusta

Tietoa Vuokraovi.com-palvelusta Tietoa Vuokraovi.com-palvelusta Vuokraovi.com on Suomen suosituin vuokra-asuntojen verkkopalvelu. Palvelu kokoaa yhteen maan parhaan vuokra-asuntotarjonnan sekä kattavan valikoiman vuokrattavia loma-asuntoja.

Lisätiedot

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani.

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Vaalit Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Kattavat palvelut ja mediakanavat yhdeltä luukulta LEHTI JA -JA DIGIMEDIAT Printtimediat Verkkopalvelut DIGIRATKAISUT Facebook-mainonta Google-mainonta Kohdentaminen

Lisätiedot

Merikarvia-lehti on aito. paikallislehti. Mediahinnasto 2015 10.9. alkaen

Merikarvia-lehti on aito. paikallislehti. Mediahinnasto 2015 10.9. alkaen Merikarvia-lehti on aito paikallislehti. Mediahinnasto 2015 10.9. alkaen Merikarvia-lehti Merikarvia-lehti on aito paikallislehti, joka on lähellä lukijaansa arjen ja juhlan keskellä. Merikarvia-lehti

Lisätiedot

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani.

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Vaalit Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Kattavat palvelut ja mediakanavat yhdeltä luukulta LEHTI JA -JA DIGIMEDIAT Printtimediat Verkkopalvelut DIGIRATKAISUT Facebook-mainonta Google-mainonta Kohdentaminen

Lisätiedot

Luoteisväylä on aito. paikallislehti. Mediahinnasto 2015 10.9. alkaen

Luoteisväylä on aito. paikallislehti. Mediahinnasto 2015 10.9. alkaen Luoteisväylä on aito paikallislehti. Mediahinnasto 2015 10.9. alkaen Luoteisväylä Luoteisväylä on aito paikallislehti, joka on lähellä lukijaansa arjen ja juhlan keskellä. Luoteisväylä on oikotie kuluttajan

Lisätiedot

Otavamedian verkkomedioiden tekniset tiedot Päivitetty 18.9.2015

Otavamedian verkkomedioiden tekniset tiedot Päivitetty 18.9.2015 Otavamedian verkkomedioiden tekniset tiedot Päivitetty 18.9.2015 DISPLAY-AINEISTOJEN TEKNISET OHJEET Mainoskoot ja kilotavurajoitteet Mainoksen koko pikseleissä Mainoksen max. koko kilotavuissa Boksi 300

Lisätiedot

Länsi-Tampereen Lähiuutiset & Lielahti.com Länsi-Tampereen kaikki tarjoukset onhan sinun tuotteesi mukana!

Länsi-Tampereen Lähiuutiset & Lielahti.com Länsi-Tampereen kaikki tarjoukset onhan sinun tuotteesi mukana! Länsi-Tampereen Lähiuutiset & Lielahti.com Länsi-Tampereen kaikki tarjoukset onhan sinun tuotteesi mukana! MEDIAKORTTI 2015 SIVUSTO ( LIELAHTICOM.LÄHIUUTISET.FI ) Lisämyyntiä helposti ja nopeasti! Avaimet

Lisätiedot