Kirkkoneuvosto (16) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkoneuvosto (16) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto."

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto (16) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja Sinikka Kallio jäsen Jari Nevavuori jäsen Satu Pietilä jäsen Juha Salaterä jäsen Mika Sjöblom jäsen Pirkko Vapola jäsen Aaro Kinnala varajäsen Ilpo Valtonen Esko Halivaara Arja Kalliopaasi Merja Hannula kirkkovaltuuston pj. kappalainen kappalainen talouspäällikkö, sihteeri Poissa: Riitta Hirvonen jäsen Leena Anto kirkkovaltuuston vpj. Samuel Mäkinen kappalainen Juhani Kapiainen kappalainen

2 Kirkkoneuvosto (16) ASIALISTA: 148. Kokouksen avaus ja alkuhartaus Kokouksen laillisuus Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen Asialistan hyväksyminen työjärjestykseksi Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Lähetekeskustelu talousarviosta vuodelle 2015 ja toiminta- ja taloussuunnitelmista vuosille Uudenkaupungin seurakunnan nuorisotyönohjaajan viran avaaminen alkaen Seurakuntasihteerin sijaisen valitseminen ajalle Uudenkaupungin seurakunnan papiston vapaa-aikasuunnitelma ajalle lokakuu huhtikuu Viranhaltijoiden palkanmaksupäivästä päättäminen Haudoista ja hautaamisesta perittävät maksut Uudenkaupungin seurakunnassa Seurakunnan neljännesvuosikatsaus Viranhaltijapäätökset Muut mahdolliset asiat Kolehtisuunnitelma vuodelle Palvelevan puhelimen toimintakertomus vuodelta Ilmoitusasiat Muutoksenhaku Päätöshartaus Kokouksen päättäminen... 16

3 Kirkkoneuvosto (16) 148. KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Esitys: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Alkuhartauden pitää kappalainen Esko Halivaara. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokouksen alkuhartauden piti iltakoulussa kappalainen Esko Halivaara KOKOUKSEN LAILLISUUS Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi. Kokous todettiin lailliseksi KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Esitys: Kokous todetaan päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

4 Kirkkoneuvosto (16) 151. ASIALISTAN HYVÄKSYMINEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI Esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy kokouksen asialistan työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi kokouksen asialistan työjärjestykseksi ja lisäksi muissa mahdollisissa asioissa käsiteltäväksi kaksi uutta asiaa: Kolehtisuunnitelma vuodelle 2015 ja Palvelevan puhelimen toimintakertomus vuodelta PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kirkkoneuvoston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa aakkosjärjestyksessä ovat Jari Nevavuori ja Juha Salaterä. Esitys: Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Jari Nevavuori ja Juha Salaterä. Pöytäkirja on tarkastettavissa seurakunnan taloustoimistossa tiistaina Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Nevavuori ja Juha Salaterä.

5 Kirkkoneuvosto (16) 153. LÄHETEKESKUSTELU TALOUSARVIOSTA VUODELLE 2015 JA TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMISTA VUOSILLE Kirkkoneuvosto antoi laadintaohjeistuksen talousarvion vuodelle 2015, sekä toiminta- ja taloussuunnitelmien vuosille tekemiseen kokouksessaan. Vastuuhenkilöt huolehtivat toiminta- ja talousarvioehdotusten valmistelemisesta ja niiden käsittelystä asianmukaisesti tarvittavissa toimielimissä (esim. kappelineuvostot) ennen ehdotusten eteenpäin saattamista. Ennen kokousta olleessa iltakoulussa on esillä luottamushenkilöille seurakunnan toiminta- ja talousarvio ensimmäistä kertaa. Iltakoulu on omalta osaltaan pohjustamassa talousarvio- ja toimintasuunnitelmakäsittelyä. Toiminta- ja taloussuunnitelmat jaettiin kirkkoneuvoston iltakouluun osallistuville sellaisessa muodossa kuin ne kokouspäivään mennessä ehdittiin valmistelemaan liitteenä nro Kirkkoherran ja talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto käy lähetekeskustelun Uudenkaupungin seurakunnan talousarviosta vuodelle 2015 ja toiminta- ja taloussuunnitelma ehdotuksesta vuosille Kirkkoneuvosto kävi lähetekeskustelun Uudenkaupungin seurakunnan talousarviosta vuodelle 2015 ja toiminta- ja taloussuunnitelma ehdotuksesta vuosille ja palaa talousarviokäsittelyyn seuraavassa kokouksessa.

6 Kirkkoneuvosto (16) 154. UUDENKAUPUNGIN SEURAKUNNAN NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN AVAAMINEN ALKAEN Kirkkoneuvosto valitsi Rose-Marie Rantasen nuorisotyöntekijän viransijaiseksi ajalle ; sittemmin kirkkoneuvosto (84 /2013) jatkoi viransijaisuutta ajalle Viran vakinainen haltija irtisanoutui virasta alkaen. (Kirkkoneuvosto merkitse tiedoksi asian 160 /271013). Rose Marie Rantanen on hoitanut kiitettävästi virkaa ensin asti ja sitten kirkkoherran viranhoitomääräyksellä 13/2014 ajan Nyt vastaava nuorisotyöntekijä pitää ajankohtaisena ja tarpeellisena täyttää virka pysyvästi uuden toimikauden alkaessa Viran tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuusryhmän 502 mukainen (2273, ,81 /kk). Kirkkoherran esitys: 1) Kirkkoneuvosto päättää avata Uudenkaupungin seurakunnan nuorisotyönohjaajan viran alkaen ja 2) antaa vastaavalle nuorisotyönohjaajalle ja kirkkoherralle tehtävän valmistella virantäyttö. Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaisesti.

7 Kirkkoneuvosto (16) 155. SEURAKUNTASIHTEERIN SIJAISEN VALITSEMINEN AJALLE Seurakuntasihteerin tehtävän vakinainen hoitaja on virkavapaalla asti (Kirkkoneuvosto 118 /2014). Jenni Laurila on hoitanut kirkkoherranvirastossa seurakuntasihteerin tehtäviä kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä (18/2014) määräaikaisella työsopimuksella ajalle Nyt yhden kuukauden koeaika on ohi. Toimistonhoitaja Marja Kaartinen esittää, että Jenni Laurila valittaisiin seurakuntasihteerin sijaiseksi alalle Palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen; peruspalkka yhteensä 2070,06 / kk. Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto valitsee Jenni Laurilan seurakuntasihteerin sijaiseksi ajalle On muutoksenhakuoikeus. Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaisesti.

8 Kirkkoneuvosto (16) 156. UUDENKAUPUNGIN SEURAKUNNAN PAPISTON VAPAA- AIKASUUNNITELMA AJALLE LOKAKUU HUHTIKUU 2015 Uudenkaupungin seurakunnan papiston vapaa-aikasuunnitelma ajalle lokakuu huhtikuu 2015 sisältää myös jäljellä olevat vuosilomat. Suunnitelmat ovat liitteinä nro:t 1 ja Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi Uudenkaupungin seurakunnan papiston vapaa-aikasuunnitelman ajalle lokakuu 2014 huhtikuu Kirkkoneuvosto merkitsi tiedoksi Uudenkaupungin seurakunnan papiston vapaa-aikasuunnitelman ajalle lokakuu 2014 huhtikuu VIRANHALTIJOIDEN PALKANMAKSUPÄIVÄSTÄ PÄÄTTÄMINEN Lokakuussa hyväksyttyä työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaista kirkon virka- ja työehtosopimusta on täydennetty kirkon pääsopijaosapuolten hyväksymällä sopimuksella. Muutoksia on selostettu Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeessä A 6/2014. Yhtenä asiana on viranhaltijoiden palkanmaksupäivästä päättäminen.

9 Kirkkoneuvosto (16) Nyt uudistetussa määräyksessä viranhaltijoiden palkanmaksupäivä (16 ) on kuukauden 1. tai 15. päivä. Siirtymämääräyksen mukaan jos seurakunnan palkanmaksuajankohta poikkeaa sanotuista vaihtoehdoista , palkanmaksuajankohtaa voidaan seurakunnan asianomaisen viranomaisen päätöksellä siirtää kerrallaan enintään kaksi kalenteripäivää, jollei paikallisesti päästä yksimielisyyteen muunlaisesta menettelystä. Ennen ajankohdan muuttamista koskevan päätöksen tekemistä asia on käsiteltävä Kirkon yhteistoimintasopimuksen mukaisessa yhteistoimintamenettelyssä. Tällä hetkellä Uudenkaupungin seurakunnassa viranhaltijoiden palkanmaksupäivä on joka kuukauden 10. päivä. Talouspäällikkö esitti yhteistyötoimikunnalle, että jatkossa viranhaltijoiden palkanmaksupäivä olisi 15. päivä. Näin ollen seurakunnassa olisi palkka-aineiston lähettämisaikaa enemmän viimeisen päivän palkkojen jälkeen, kuin jos viranhaltijoiden palkanmaksupäivä siirtyisi ensimmäiseen päivään. Yhteistyötoimikunta päätti kokouksessaan esittää kirkkoneuvostolle hyväksyttäväksi, että viranhaltijoiden palkanmaksupäivä on syyskuusta 2015 alkaen joka kuukauden 15. päivä. Kipan asiakkaiksi liittyvillä on viimeistään asiakkuuden alkaessa oltava käytössä sopimuksen mukainen palkanmaksuajankohta. Uudenkaupungin seurakunta on siirtymässä Kipan asiakkaaksi vuonna Kirkkoherran ja talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto päättää yhteistyötoimikunnan esityksen mukaisesti, että viranhaltijoiden palkanmaksupäivä on syyskuusta 2015 alkaen joka kuukauden 15. päivä. On muutoksenhakuoikeus. Kirkkoneuvosto päätti yhteistyötoimikunnan esityksen mukaisesti, että viranhaltijoiden palkanmaksupäivä on syyskuusta 2015 alkaen joka kuukauden 15. päivä. On muutoksenhakuoikeus.

10 Kirkkoneuvosto (16) 158. HAUDOISTA JA HAUTAAMISESTA PERITTÄVÄT MAKSUT UUDENKAUPUNGIN SEURAKUNNASSA Kirkkolain 17 luvun 9 :n 2 mom. mukaan kirkkovaltuusto päättää haudoista perittävistä maksuista. Uudenkaupungin seurakunnassa haudoista perittävät maksut on hyväksytty pelkästään kirkkoneuvostossa. Kiinteistö- ja hautatoimen yhteisessä palaverissa hinnasto päätettiin esittää kirkkoneuvoston kautta kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi ilman muutoksia. Haudoista ja hautaamisesta perittävä maksuhinnasto on liitteenä nro Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi ja vahvistettavaksi haudoista ja hautaamisesta perittävän maksuhinnaston liitteen mukaisesti. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi ja vahvistettavaksi haudoista ja hautaamisesta perittävän maksuhinnaston liitteen mukaisesti.

11 Kirkkoneuvosto (16) 159. SEURAKUNNAN NELJÄNNESVUOSIKATSAUS Seurakunnan neljännesvuosikatsaus, eli talousarviototeutuma on pääluokittain: TA 2014 Käytetty jäljellä Toteuma % yleishallinto ,34 seurakunnallinen toiminta ,66 hautatoimi ,08 kiinteistötoimi ,13 kaikki yhteensä ,02 Seurakunnan verotulojen toteuma : Talousarvio Toteuma Ylitys/alitus Toteuma% Kirkollisvero ,98 Osuus yhteisöveron tulosta ,68 Yhteensä ,48 Seurakunnan toteutuneet investoinnit Talousarvio Toteuma Ylitys/alitus Toteuma% Investoinnit yht ,93 Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto merkitsee neljännesvuosikatsauksen tiedoksi.

12 Kirkkoneuvosto (16) Käsittely: Kokouksessa jaettiin talousarviovertailu tehtäväalueittain liitteenä nro Talouspäällikkö kertoi kokouksessa, että haudanhoitorahaston tehtäväalueet 495, 496, 497 ja 498 sekä kiinteistötoimen tehtäväalue keittiötoimi 550 ovat ns. aputehtäväalueita ja tulevat nollautumaan tilinpäätöksessä. Lisäksi hautatoimesta on kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaisesti siunauskappeli (tehtäväalue 430) siirretty kiinteistötoimeen, eli tehtäväalueeksi 508. Viimeistään tilinpäätökseen korjataan vielä vahingossa tehtäväalueelle 430 kirjatut menot. Lisäksi talouspäällikkö kertoi, että tilinpäätöksessä siirtyy hautatoimesta kuluja haudanhoitorahastoon ja kiinteistötoimeen lisätään poistot. Kirkkoneuvosto merkitsi neljännesvuosikatsauksen tiedoksi VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kirkkoherran viranhaltijapäätökset menevät tiedoksi kirkkoneuvoston varapuheenjohtajalle ja talouspäällikön viranhaltijapäätökset kirkkoneuvoston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Viranhaltijapäätökset ovat nähtävillä kokouksessa. Kirkkoherra Esa Mierlahti: 22/2014 Virkavapaus 23/2014 Virkavapaus / kuntoutuksen aikana 24/2014 Virkavapaus / kuntoutuksen aikana 25/2014 Koulutus

13 Kirkkoneuvosto (16) Vs. lapsityönohjaaja Heli Nurmi: Talouspäällikkö Merja Hannula: 32/2014 Ma. työsopimus 33/2014 Ma. työsopimus 34/2014 Työssäoppiminen 65/2014 Työvapaa 66/2014 Työvapaa 67/2014 Ma. työsopimus 68/2014 Ma. työsopimus 69/2014 Palkkaus 70/2014 Laskun hyväksyntä Kirkkoherran ja talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto merkitsee tehdyt viranhaltijapäätökset tiedoksi. Kirkkoneuvosto merkitsi tehdyt viranhaltijapäätökset tiedoksi MUUT MAHDOLLISET ASIAT 1. KOLEHTISUUNNITELMA VUODELLE 2015 Kirkkohallitus on yleiskirjeessään Nro 21/2014 lähettänyt seurakuntiin kolehtisuunnitelman, jossa on sen määräämät kolehdit sekä suosituskolehtikohteita. Kapituli on määrännyt kolme hiippakunnalliseen toimintaan osoitettua kolehtia. Vielä vapaat kolehdit täydennetään kappeleissa ajankohtaisilla kohteilla.

14 Kirkkoneuvosto (16) Kolehtisuunnitelma vuodelle 2015 on liitteenä nro Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä liitteenä olevan Uudenkaupungin seurakunnan kolehtisuunnitelman vuodelle On muutoksenhakuoikeus. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. 2. PALVELEVAN PUHELIMEN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Palveleva puhelin on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä auttava puhelin, jonne voi soittaa nimettömänä. Palvelevan puhelimen työ johdetaan ja toteutetaan Turun seurakuntayhtymästä käsin. Toiminnanjohtaja Päivi Mäntylän kirje ja palvelevan puhelimen toimintakertomus vuodelta 2013 ovat liitteenä nro Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi palvelevan puhelimen toimintakertomuksen vuodelta Kirkkoneuvosto merkitsi tiedoksi palvelevan puhelimen toimintakertomuksen vuodelta 2013.

15 Kirkkoneuvosto (16) 162. ILMOITUSASIAT - Piispantarkastukseen liittyvä työyhteisöneuvottelupäivä oli keskiviikkona ja hallinnon ja talouden tarkastuspäivä torstaina Piispantarkastuksen varsinaisiin päiviin , sekä piispan messuun Uudenkaupungin kirkossa ja yleiseen piispantarkastukseen sunnuntaina liittyvä tarkennettu ohjelma on liitteenä nro Kaikille avoimet tilaisuudet ovat ohjelmassa tummennetulla tekstillä. - Hiippakunnallinen rakennemuutoksen ohjausryhmä päätti alueellisten rakennemuutoskeskustelujen kokoonpanoista ja vetäjistä. (Kirkkoneuvosto 118:4 /2014). Vehmaan rovastikunta muodostaa oman keskustelualueen, vetäjänä toimii lääninrovasti Kari Aalto ja konsulttina Lars Pajuniemi. Prosessi etenee seuraavien kokoontumisten kautta: klo 18 Tapaaminen Laitilassa - kirkkovaltuuston, - neuvoston puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat sekä kappelineuvostojen puheenjohtajat - kirkkoherra, talouspäällikkö - luottamusmiesedustajat klo 18 Uusien luottamushenkilöiden tapaaminen Laitilassa - valtuustot ja neuvostot Rovastikuntaseminaari - mukana piispa ja hiippakuntadekaani Lisäksi Uudenkaupungin seurakunnan työyhteisöpäivä Seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään

16 Kirkkoneuvosto (16) 163. MUUTOKSENHAKU Muutoksenhaku on liitteenä nro PÄÄTÖSHARTAUS Päätöshartautena laulettiin virrestä 560: Maat metsät hiljenneinä säkeistöt 1, 3 ja KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Esitys: Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Esa Mierlahti puheenjohtaja Merja Hannula sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Jari Nevavuori Juha Salaterä Tämä pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Uudenkaupungin seurakunnan taloustoimistossa, Koulukatu 6, välisenä aikana klo Merja Hannula talouspäällikkö, kirkkoneuvoston sihteeri

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Kirkkoneuvosto 7. 1.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 30.11.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 30.11.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen.

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Kirkkoneuvosto 24.04.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 2013 Aika: Keskiviikkona 24.04.2013 klo 17.30 18.45 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.12.2015 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.12.2015 klo 17.30-19.15 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Kirkkoneuvosto 8.12.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 8.12.2016 klo 16.30 16:41 Paikka Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (6) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (6) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 23.9.2015 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 23.9.2015 klo 17.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Samuel Mäkinen vs kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 03.01.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 2013 Aika: Torstaina 03.01.2013 klo 17.30-18.30 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 20.4.2017 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 20.4.2017 klo 16:32 17:46 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 26.10.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 26.10.2016 klo 16.30-17.50 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 9.1.2014 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 9.1.2014 klo 17.30-18.05. Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 17.2.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 17.2.2016 klo 16.30-17.15 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16.15 alkaen

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 15.2.2019 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 19.30 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 25.1.2017 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 25.1.2016 klo 16.30-17:47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 31.1.2018 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 18 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 2.12.2015 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 2.12.2015 klo 17.30-18.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 15.2.2017 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.2.2016 klo 16:26 18:41 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 1.6.2017 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 1.6.2017 klo 16:30 17:09 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

puheenjohtaja Mika Sjöblom jäsenet: Mira Johtela poissa Marko Kivistö poissa Lilja Laiho-Virtanen Anneli Laurila Kai Lindegren

puheenjohtaja Mika Sjöblom jäsenet: Mira Johtela poissa Marko Kivistö poissa Lilja Laiho-Virtanen Anneli Laurila Kai Lindegren PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 2016 Aika: tiistaina 4.10. 2016 klo 17.30 18.10 Paikka: Seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: puheenjohtaja Mika Sjöblom jäsenet: Mira Johtela

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9)

Kirkkoneuvosto (9) Kirkkoneuvosto 11. 2.2015 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 11.2.2015 klo 16.30 17.30 Huom. kokouksen alkamisaika! Kokouksen jälkeen Iltakoulu aiheena: Seurakunnan hallinto ja kokousmenettely

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 13.2.2014 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 1/2014 Aika: torstaina 13.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Olli Laivo

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 2.9.2015 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 Aika: Keskiviikkona 2.9.2015 klo 19.00-20.25 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.9.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.9.2015 klo 17.30-18.45 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (14) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (14) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 22.4.2015 1 (14) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.4.2015 klo 17.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta vs lapsityönohjaaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 13.12.2017 1 (10) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 13.12.2017 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3 / 2014 Aika: keskiviikko 19.3.2014 klo 17.34-19.22 Paikka: Lähetyskoti, Alinenkatu 11 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri Puukki Minna

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.4.2016 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.4.2016 klo 17.00-18.20 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 6.6.2018 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 16:30 18:14. Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 14.12.2016 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 14.12.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (10) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (10) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 17.6.2015 1 (10) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 17.6.2015 klo 17.30-18.10 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta on talouspäällikön

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: torstai 21.1.2016 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 12.2.2014 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika: keskiviikkona 12.2.2014 klo 18.00 19.25 Paikka: Paanulan kokoustila OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Pyhämaan kappelineuvosto /6

Pyhämaan kappelineuvosto /6 Pyhämaan kappelineuvosto 4.2.2015 1/6 PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: Keskiviikkona 4.2.2015 klo 18.00 Paikka: Kettelin seurakuntatupa OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: puheenj.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 13.12.2017 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 13.12.2017 klo 16:29 18:14 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.10.2017 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.10.2017 klo 16:30 18:41 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (10) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (10) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 24.8.2016 1 (10) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 16.30-18.45 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 2.12.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Keskiviikko 2.12.2015 klo 18-19 Paikka: Männäisten Tupa OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Jukka Korpi Katriina

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 (10) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 17.1.2017 klo 16:30 18:14 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Timo Räsänen Maj-Britt Varpe. Tytti Hyytiä

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Timo Räsänen Maj-Britt Varpe. Tytti Hyytiä Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: tiistai 20.2.2018 klo 17.00-18.16 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: vpj

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 4.4.2019 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika: Keskiviikko 4.4.2019 klo 18 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

Paikka: Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6. Valtonen, Ilpo puheenjohtaja on Anto, Leena varapuheenjohtaja poissa Ahtiainen, Jussi

Paikka: Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6. Valtonen, Ilpo puheenjohtaja on Anto, Leena varapuheenjohtaja poissa Ahtiainen, Jussi Kirkkovaltuusto 11.12.2014 sivu 1 ( / 10) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 Aika: Torstai 11.12.2014 klo 17.30-19.30 Paikka: Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Pyhämaan kappelineuvosto /7

Pyhämaan kappelineuvosto /7 Pyhämaan kappelineuvosto 4.2.2014 1/7 PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika: Tiistaina 4.2.2014 klo 17.30 18.49 Paikka: Pyhämaan seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto sivu ( 1 / 13)

Kirkkovaltuusto sivu ( 1 / 13) Kirkkovaltuusto 10.1.2013 sivu ( 1 / 13) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1/ 2013 Aika: Torstai 10.1.2013 klo 17.30-18.15 Paikka: Seurakuntakoti Paanula, Lokalahti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät:

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6, Uusikaupunki. Ennen varsinaista kokousta, klo 17 alkaen kahvitarjoilu.

Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6, Uusikaupunki. Ennen varsinaista kokousta, klo 17 alkaen kahvitarjoilu. Kirkkovaltuusto 12.1.2017 sivu ( 1 / 11) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 Aika: Torstai 12.1.2017 klo 17.30-18.23 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6, Uusikaupunki.

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 27.02.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 3 2013 Aika: Keskiviikkona 27.02.2013 klo 17.30-19.20 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

Pyhämaan kappelineuvosto

Pyhämaan kappelineuvosto PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Tiistaina 12.2.2019 klo 19.30-21 Paikka: Pyhämaan srk-koti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: puheenjohtaja: jäsenet: Mika Sjöblom (puheenjohtajana

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 23.8.2017 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 23.8.2017 klo 16:30 18:07 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 20.03.2013 sivu ( 1 / 11) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 4 2013 Aika: Keskiviikkona 20.03.2013 klo 17.30-19.05 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen tarjolla kahvit.

Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen tarjolla kahvit. Kirkkovaltuusto 24.8.2017 sivu ( 1 / 9) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 Aika: Tiistai 5.9.2017 klo 18.00-18.30 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6 Ennen varsinaista

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 17:38 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (12) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (12) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 18.11.2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.11.2015 klo 17.30-20.20 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 19.3.2018 AIKA: Tiistaina 27.3.2018 klo 17.00 alk. Kahvitarjoilu klo 16.45 alkaen. PAIKKA: Sahenkulma, Keskuskatu 17 Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.9.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: Ti 22.9.2015 klo 18.30 20.40 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Jukka Korpi

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (14) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti

Kirkkoneuvosto (14) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Kirkkoneuvosto 11.6.2014 1 (14) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 11.6.2014 klo 17.00 18.25. Paikka Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Läsnä Samuel Mäkinen vs. kirkkoherra,

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7. Haukharjan leirikeskus, Lavikontie 456, Uusikaupunki.

Kalannin kappelineuvosto /7. Haukharjan leirikeskus, Lavikontie 456, Uusikaupunki. Kalannin kappelineuvosto 29.8.2019 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2019 Aika: Torstai 29.8.2019 klo 18 Paikka: Haukharjan leirikeskus, Lavikontie 456, Uusikaupunki. OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5. Kalannin kirkko, josta siirrytään Männäisten-Tuvalle

Kalannin kappelineuvosto /5. Kalannin kirkko, josta siirrytään Männäisten-Tuvalle Kalannin kappelineuvosto 9.12.2014 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 4/2014 Aika: tiistaina 9.12.2014 klo 18.00-19.30 Paikka: Kalannin kirkko, josta siirrytään Männäisten-Tuvalle OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (11) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 24.8.2016 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 16.30-18.45 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 19.12.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2017 Aika: Tiistai 19.12.2017 klo 18 19.30. Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / Aika: Torstai klo Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk.

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / Aika: Torstai klo Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk. Kirkkovaltuusto 28.5.2015 sivu ( 1 / 9) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / 2015 Aika: Torstai 28.5.2015 klo 17.30-18.20 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk. 6 Ennen varsinaista

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 3.5.2018 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2018 Aika: Torstai 3.5.2018 klo 19.30-20.20 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 31.10.2018 1 (12) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 31.10.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 21.3.2018 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 21.3.2018 klo 16:30 18:27 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (15) Pyhämaan seurakuntakoti, Kirkontaustantie 21, Pyhämaa

Kirkkoneuvosto (15) Pyhämaan seurakuntakoti, Kirkontaustantie 21, Pyhämaa Kirkkoneuvosto 14.5.2014 1 (15) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 14.5.2014 klo 17.00-17.55. Paikka Pyhämaan seurakuntakoti, Kirkontaustantie 21, Pyhämaa Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 29.3.2017 1 (14) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 29.3.2017 klo 16.27 20:02 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) KIRKKONEUVOSTO 1/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) KIRKKONEUVOSTO 1/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) Aika Keskiviikko 15.1.2014 klo 10.00-11.25 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 15.11.2017 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.11.2017 klo 16:33 20:12 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 2 / Aika: Keskiviikko klo Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 2 / Aika: Keskiviikko klo Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6 Kirkkovaltuusto 3.10.2018 sivu ( 1 / 9) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 Aika: Keskiviikko 3.10.2018 klo 19.00 19.34 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6 Ennen varsinaista

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (12)

Kirkkoneuvosto (12) Kirkkoneuvosto 11.3.2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 11.3.2015 klo 17.30-18.45 Paikka Huom. Santtion seurakuntatupa, Kihukuja 2. Ennen varsinaista kokousta vastaava diakoniatyöntekijä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /9

Kalannin kappelineuvosto /9 Kalannin kappelineuvosto 22.9.2016 1/9 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: Torstai 22.9.2016 klo 18 20.20 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 20.9.2017 1 (14) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.9.2017 klo 16:30 18:42 tauko klo 17:51 17:55 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot